abonnement Unibet Coolblue
pi_176587084


Cryptocoins?
Bitcoin is het bekendste voorbeeld van cryptocurrency. Naast Bitcoins zijn er nog heel veel 'altcoins' kijk hier maar eens voor een overzicht; CryptoCurrency Market Capitalizations. Bitcoin is bedoeld als betaalmiddel, je kan geld (Bitcoin) naar iemand overmaken zonder tussenkomst van een bank. De transactie is anoniem en binnen enkele minuten geregeld. Dit gebeurt allemaal door middel van een blockchain.

Blockchain?
De blockchain kun je zien als een kasboek dat wordt gecontroleerd door iedereen die gebruik maakt hiervan. Je kan in dat kasboek elke transactie zien die ooit heeft plaatsgevonden. De blockchain wordt door heel veel pc's gecontroleerd en is niet achteraf wijzigbaar. Een systeem wat moeilijk te manipuleren is dus.
In elk block in de blockchain zitten transacties van coins. Kijk maar eens hier om zelf een kijkje te nemen in zo`n blockchain; Bitcoin Block Explorer - Blockchain

Wie houdt de blockchain bij?
De blockchain wordt bijgehouden door zogeheten 'miners'. Deze (groepen van) pc's stoppen transacties in een block en voegen die toe aan de blockchain. De miner die het block uiteindelijk maakt wordt beloond met Bitcoin.
Dit is natuurlijk kort door de bocht; bekijk dit filmpje maar eens voor een uitgebreidere uitleg;


Er zijn tegenwoordig twee verschillende technieken die worden gebruikt om de blockchain bij te houden, namelijk; Proof of Work (PoW) en (Leased) Proof of Stake (LPoS of PoS). Wil je meer weten hierover dan ga je dit maar Googlen. :P

Minen levert dus geld op?
Ja. Maar op kleine schaal is het minen van Bitcoin eigenlijk niet meer rendabel door de kosten van aanschaf van hardware, stroomkosten etc. Dit omdat het minen van Bitcoin ook steeds moeilijker wordt en er veel concurrentie is. Wellicht als Bitcoin in de toekomst nog veel meer waard word dat het weer rendabel wordt. Het minen van sommige altcoins op kleine schaal kan wel rendabel zijn, helemaal met wellicht een prijsstijging in het verschiet.

En wat zijn de verschillen tussen Bitcoin en verschillende altcoins?
De verschillen tussen al die coins zijn soms minimaal en soms gigantisch groot. Op de verschillende websites van de coin is informatie te vinden over de technische werking of de visie van het team erachter.

Oké. Hoe kom ik aan cryptocurrency?
Cryptocurrency kun je kopen via bedrijven of via een exchange. De laatstgenoemde is eigenlijk een soort AEX maar dan alleen voor cryptocurrency. Kopen via een exchange is meestal goedkoper dan het kopen van een bedrijf. Dit omdat je nu geen tussenpersoon hebt maar rechtstreeks van een andere gebruiker koopt.

En hoe sla ik mijn digitale geld nu veilig op?
In een wallet. En dat kan op verschillende manieren en plekken, elk met zijn eigen voor en nadelen.
Je kan het in je wallet op een exchange bewaren maar de geschiedenis heeft geleerd dat dit niet altijd een goed idee is. Je kan bij je wallet door middel van een private key, alleen hiermee kun je transacties doen. Omdat de exchange jouw private key beheerd kan de eigenaar van die exchange er in theorie dus met al het geld vandoor gaan. Google maar eens op 'mt. Gox' voor een voorbeeld.

Wil je dagelijks handelen met crypto dan is het handiger om je coins op een exchange te laten. Koop je ze voor de lange termijn dan kun je het beter opslaan in een ander soort wallet.

Wallet? Offline wallet? Hardware wallet? Paper wallet? Wat?
Een wallet komt in verschillende vormen. Je kan een walletprogramma voor desbetreffende coin installeren op je pc / laptop / telefoon / tablet en daar je coin in opslaan. Maakt wel een backup van je private key zodat als deze crasht je je coins nog wel van recoveren.

Daarnaast zijn er ook hardware wallets tekoop zoals de Trezor of de Nano Ledger.

Een paper wallet is heel simpel. Je maakt online een bitcoinadres aan en stuurt naar dat adres je coins. Je print je private key uit. Deze sla je op een aantal plekken veilig op en je coins staan nu op dat adres in de blockchain opgeslagen. Met die key kun je op een later tijdstip een wallet installeren en bij je coins.

Meer info: https://www.coindesk.com/information/paper-wallet-tutorial/

Probeer 3rd party wallets te vermijden. Dit zijn Wallets die zijn gemaakt door een partij die niet in eerste instantie bij het team zit dat desbetreffende coin heeft ontwikkeld. Het verleden heeft uitgewezen dat hier nog wel eens misbruikt van is gemaakt.

Wat een hoop info. Waarom moet ik instappen?
Omdat je bank 0.1% rente per jaar geeft en omdat de blockchain de toekomst heeft. Het is niet voor niks dat er steeds meer geld in cryptocurrency omgaat. To the moon motherfuckers!

En wat zorgt er nou voor dat een coin waarde krijgt?
De markt bepaalt de waarde van een coin. Hoe meer mensen er heil in zien, hoe meer het waard wordt.

Maar nu even serieus, ik snap er nog steeds niks van!
Lees hier een uitleg, handleidingen, crypto-woordenboek etc,
Bekijk hier stap voor stap handleidingen:
BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #1 Voor al je kleine en grote vragen

Hoe claim ik een geforkte munt?
Door je private key in een wallet te importeren die de nieuwe munt support (wel eerst je Bitcoins verplaasen naar een ander adres!). Gedetailleerde uitleg voor Bitcoin Cash en Bitcoin Gold: BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #2 Voor al je kleine en grote vragen

Afkortingen en jargon
FOMO - Fear of missing out - Paniekreactie omdat een coin opeens erg veel in waarde stijgt. Paniekaankoop.
FUD - Fear, uncertainty, doubt. Op het moment dat er angst en onzekerheid in de markt zit dan gaan vaak veel mensen hun geld omzetten naar fiat. Dit zorgt voor een dalende trend of crash in de markt.
ICO - Initial Coin Offering. Een nieuwe munt wordt geïntroduceerd. Hier is geld voor nodig. Vroege investeerders kunnen in een ICO investeren in de hoop dat de munt daarna een veelvoud waard wordt.
Fee - Om een transactie te doen moet er fee worden betaald. Dit is een bedrag dat ervoor zorgt dat jouw transactie in behandeling wordt genomen. Sommige exchanges rekenen ook fee om uit te laten betalen.
Hodlen - Je cryptomunten altijd houden (holden).

Shorten? Long gaan? Margin trading? Leverage?
Geen zin om nu deze termen nu uit te leggen. Google er maar op :').

Exchanges;
Kraken | Buy, Sell and Margin Trade Bitcoin (BTC) and Ethereum (ETH) - Buy, Sell, Trade Bitcoin
Bittrex.com - Bittrex, The Next Generation Digital Currency Exchange
Binance - Chinese exchange, werkt goed voor handelen tussen crpytomunten

Bedrijven waar je crypto kan kopen buiten een exchange om?
Bitcoins Kopen en Verkopen met iDEAL, Bancontact of SEPA | LiteBit
Bitonic
Bitcoins kopen - iDEAL, Banktransfer of Creditcard | BTC Direct

Bitcoin block explorers
Blockchain.info
BlockExplorer.com
CryptoGraffiti.info

Crypto koersen
Coinmarketcap.com - CryptoCurrency Market Capitalizations
Cryptodashboard.io - Lichtgewicht versie van Coinmarketcap met auto refresh
cryptowat.ch - Live koersen van de belangrijkste exchanges

Gedetailleerde crypto statistieken
fork.lol
coin.dance
Statoshi.info
Cryptocurrency Mining Profitability
BitcoinWisdom.com

Crypto nieuws
Bitcoin Magazine
Coindesk
CoinTelegraph
/r/CryptoCurrency
/r/Bitcoin
/r/btc

Bitcoin resources (websites)

Bitcoin en belastingaangifte

Bitcoins als vermogen: box 3
Het bezit van bitcoins en andere cryptovaluta wordt gezien als vermogen. Vermogen moet worden opgegeven in box 3.

De waarde die u opgeeft is de waarde (in euro’s) van uw cryptovaluta op 1 januari van het fiscale jaar. Bij uw belastingaangifte over het jaar 2016, geeft u dus aan hoeveel uw ‘coins’ op 1 januari waard waren. Wij adviseren u om altijd al uw currencies op te geven, ook als het om kleine bedragen gaat. Immers kan uw cryptovaluta in een jaar sterk in waarde stijgen, als u het niet eerder heeft opgegeven dan kampt u in de toekomst wellicht met een voor de belastingdienst onverklaarbaar vermogen.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de Belastingdienst.

Starten met het kopen van Bitcoin of Altcoins
- Open een account op bijv Binance.(Zie hierboven)
- Bij de tab 'Deposits/withdrawals' kies je 'Deposit' bij Ether. Kopieer het wallet-adres.
- Koop Ether (bijvoorbeeld bij BTC-direct of Bitonic). Verzend het naar het adres van Binance. Betaal met iDeal.
- Na de verwerkingstijd (meestal 20-30 min) staat je saldo in Ether op Binance. Via de Exchanges kan je Ether kopen/verkopen voor andere Crypto.
(Elke transactie -dus koop/verkoop van crypto op Binance- kost je 0,1% van de transactiesom aan fee. Lagere fee (0,05%) is mogelijk als je BNB-crypto gekocht hebt. In dat geval gaan deze fees direct van je BNB-saldo af.)

DISCLAIMER:
Cryptocurrency is een erg jonge en volatiele markt. Nog meer dan voor elke andere markt geldt hier dat je je goed moet inlezen en investeer enkel geld dat je kan missen. Don't invest recklessly.

[ afbeelding ]
U MAD?
pi_176587129
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 13:03 schreef BadVlad het volgende:

[..]

Als je jezelf druk gaat maken om een crash zoals deze week dan heb je sowieso teveel geld in crypto zitten.
Ik probeer liever mezelf te "trainen" hier wel mee om te gaan dan dus simpelweg mezelf de kans te ontnemen op het grote geld
pi_176587141
Waar is die LXIV dude dan

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 18-01-2018 13:11:15 ]
  donderdag 18 januari 2018 @ 13:12:21 #4
27929 piere
doe mij maar bier
pi_176587168
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 12:32 schreef iPancakeMix het volgende:

[..]

Delta app op je telefoon downloaden, op Binance naar je order history gaan en op basis van de informatie die je daar ziet de transactie toevoegen op Delta.
Maar dat is VEN vs BTC. Op de telapp van Binance zie ik wel de warde in US$. Ik denk dat ik dat maar aanhoud (ofzo)
fok you ja!
  Knapste mannelijke user 2022 donderdag 18 januari 2018 @ 13:12:46 #5
206731 Mortaxx
Doomer
pi_176587174
quote:
10s.gif Op donderdag 18 januari 2018 13:11 schreef Dimachaerus het volgende:
Waar is die LXIV dude dan
hij heeft altijd gelijk hoor
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
pi_176587224
quote:
10s.gif Op donderdag 18 januari 2018 13:11 schreef Dimachaerus het volgende:
Waar is die LXIV dude dan
Lekker belangrijk. Je hebt nu ook nog mensen die het internet maar onzin vinden.
pi_176587269
Blij dat ik m'n TRX nog heb gehold, wacht nu tot ie weer een piek heeft en een sell order geplaatst voor 1400 sats.

Daarna vind ik het leuk geweest met Tron
-Er valt elke dag wel wat te klagen. :)
pi_176587317
quote:
1s.gif Op donderdag 18 januari 2018 13:14 schreef Typisch het volgende:

[..]

Lekker belangrijk. Je hebt nu ook nog mensen die het internet maar onzin vinden.
of een mobieltje, en toch gaat er 600 miljard in om _O-
  donderdag 18 januari 2018 @ 13:21:31 #9
406944 SugeLucky
Heeft een snoeiharde ripple
pi_176587387
quote:
1s.gif Op donderdag 18 januari 2018 13:14 schreef Typisch het volgende:

[..]

Lekker belangrijk. Je hebt nu ook nog mensen die het internet maar onzin vinden.
Mja, die mensen komen dat alleen niet op het internet melden in een topic over internet.

Die LXIV komt hier expres om ons weleens even de les te lezen. Dat deed ie een paar maanden terug ook en toen zat ie er ook helemaal naast.
pi_176587393
quote:
10s.gif Op donderdag 18 januari 2018 13:11 schreef Dimachaerus het volgende:
Waar is die LXIV dude dan
die komt alleen tijdens correcties.
This is financial advice. Do not do your own due diligence.
pi_176587408
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 13:21 schreef SugeLucky het volgende:

[..]

Mja, die mensen komen dat alleen niet op het internet melden in een topic over internet.

Die LXIV komt hier expres om ons weleens even de les te lezen. Dat deed ie een paar maanden terug ook en toen zat ie er ook helemaal naast.
Dan lach je hem toch gewoon uit?
  Eurovisie Songfestival Queen donderdag 18 januari 2018 @ 13:22:26 #12
163650 Greys
pi_176587410
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 13:21 schreef SugeLucky het volgende:

[..]

Mja, die mensen komen dat alleen niet op het internet melden in een topic over internet.

Die LXIV komt hier expres om ons weleens even de les te lezen. Dat deed ie een paar maanden terug ook en toen zat ie er ook helemaal naast.
En zelfs als ie er niet is geef je hem zijn gewenste aandacht :P
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_176587420
Als LXIV het echt zo goed had geweten had hij wel die 10000 bitcoins gekocht destijds (voor een paar cent per stuk).
  donderdag 18 januari 2018 @ 13:23:11 #14
406944 SugeLucky
Heeft een snoeiharde ripple
pi_176587436
quote:
6s.gif Op donderdag 18 januari 2018 13:22 schreef Typisch het volgende:

[..]

Dan lach je hem toch gewoon uit?
Doe ik ook maar hij doet net alsof ie dat niet hoort
pi_176587439
waar zijn alle trollers nou gebleven ????
  donderdag 18 januari 2018 @ 13:23:48 #16
406944 SugeLucky
Heeft een snoeiharde ripple
pi_176587447
quote:
3s.gif Op donderdag 18 januari 2018 13:22 schreef Greys het volgende:

[..]

En zelfs als ie er niet is geef je hem zijn gewenste aandacht :P
Ja, ik vind het wel leuk om nogmaals te benadrukken dat ie er geen verstand van heeft.
pi_176587476
Veel coins stijgen nu hard omdat ze veel zijn gedaald afgelopen dagen. VEN stijgt bijna even hard mee, maar is veel minder gedaald. VEN is eindbaas! _O_
Maar ik kan 't mis hebben...
pi_176587530
Lol, ik heb een low marketcap coin (met een POS ROI van 200%) die vandaag 100% is gegaan. Ook wel lekker.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_176587652
12k bitstamp
This is financial advice. Do not do your own due diligence.
pi_176587659
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 13:01 schreef Roellie80 het volgende:

[..]

En toch is het zeer prettig als je dit een beetje los kan laten. Je slaapt namelijk niet meer wanneer je jaarsalarissen ziet komen en gaan in korte periodes
Als je niet meer slaapt wordt het inderdaad tijd om te verkopen dan heb je er gewoon echt te veel inzitten.
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
pi_176587666
Was dit nu de dip, en zo ja, stel dat je nu met euros BTC/ETH in zou kopen, wachten of gelijk altcoins met mogelijke potentie nemen?
Of komt er de komende dagen nog een dip omdat mensen mogelijk zonder verlies uit kunnen gaan stappen.
  donderdag 18 januari 2018 @ 13:34:00 #22
406944 SugeLucky
Heeft een snoeiharde ripple
pi_176587691
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 13:33 schreef wattel het volgende:
Was dit nu de dip, en zo ja, stel dat je nu met euros BTC/ETH in zou kopen, wachten of gelijk altcoins met mogelijke potentie nemen?
Of komt er de komende dagen nog een dip omdat mensen mogelijk zonder verlies uit kunnen gaan stappen.
Je had gisteren of eergisteren moeten instappen.
pi_176587713
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 13:34 schreef SugeLucky het volgende:

[..]

Je had gisteren of eergisteren moeten instappen.
Gisteren geen tijd om het in de gaten te houden toen BTC in de 9k hing :+
pi_176587731
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 13:35 schreef wattel het volgende:

[..]

Gisteren geen tijd om het in de gaten te houden toen BTC in de 9k hing :+
Daar zijn mooie appjes voor ;)
  donderdag 18 januari 2018 @ 13:36:13 #25
406944 SugeLucky
Heeft een snoeiharde ripple
pi_176587749
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 13:35 schreef wattel het volgende:

[..]

Gisteren geen tijd om het in de gaten te houden toen BTC in de 9k hing :+
Maar om een klein beetje antwoord te geven op je vraag want niemand weet het precies natuurlijk. Je kan beter nu instappen dan wanneer het wellicht nog meer gestegen is.
pi_176587765
Maar ik doe toch maar een klein bedrag dus zo heel veel maakt het dan toch niet uit.
pi_176587776
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 13:36 schreef SugeLucky het volgende:

[..]

Maar om een klein beetje antwoord te geven op je vraag want niemand weet het precies natuurlijk. Je kan beter nu instappen dan wanneer het wellicht nog meer gestegen is.
Dat idee begin ik ook te krijgen ja.
  Knapste mannelijke user 2022 donderdag 18 januari 2018 @ 13:38:02 #28
206731 Mortaxx
Doomer
pi_176587800
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 13:33 schreef wattel het volgende:
Was dit nu de dip, en zo ja, stel dat je nu met euros BTC/ETH in zou kopen, wachten of gelijk altcoins met mogelijke potentie nemen?
Of komt er de komende dagen nog een dip omdat mensen mogelijk zonder verlies uit kunnen gaan stappen.
we staan nog flink onder de ath dus als je vertrouwen hebt in crypto op de lange termijn is dit geen slecht instappunt. Maar het kan op korte termijn best nog flink dalen
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
pi_176587814
Heb wat geld naar Coinbase verzonden. De laatste keer was het er binnen een paar uur. Deze keer lijkt het langer te duren. Hoe lang duurt dat meestal? Zo vaak druk ik er geen fiat in. :P
Uitvinder van de biersmiley.
pi_176587863
Twijfel om wat REQ naar ICX te schuiven. Net beetje winst gemaakt op REQ en verwacht wel veel van ICX eigenlijk.
Koning.
pi_176587898
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 13:39 schreef tha_dark het volgende:
Twijfel om wat REQ naar ICX te schuiven. Net beetje winst gemaakt op REQ en verwacht wel veel van ICX eigenlijk.
REQ is net aan het opkrabbelen. :D
Uitvinder van de biersmiley.
  donderdag 18 januari 2018 @ 13:42:00 #32
406944 SugeLucky
Heeft een snoeiharde ripple
pi_176587915
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 13:39 schreef tha_dark het volgende:
Twijfel om wat REQ naar ICX te schuiven. Net beetje winst gemaakt op REQ en verwacht wel veel van ICX eigenlijk.
Geen slecht plan. Main net van ICX komt over 6 dagen
pi_176587927
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 13:24 schreef Patroon het volgende:
Veel coins stijgen nu hard omdat ze veel zijn gedaald afgelopen dagen. VEN stijgt bijna even hard mee, maar is veel minder gedaald. VEN is eindbaas! _O_
Ik ben wel bang dat de VEN hype te groot wordt zo langzamerhand, maar ik heb er toch maar een aardig aantal ingeslagen de afgelopen weken. Nu ruim 1000 en daar laat ik het maar bij denk ik.

Eerst maar eens zien wat het wordt straks.
٩๏̯͡๏)۶
pi_176587941
Waves herstelt zich maar erg matig zeg...
Bodybuilding #1
Hardlopen #2
  donderdag 18 januari 2018 @ 13:43:55 #35
27929 piere
doe mij maar bier
pi_176587956
Ik heb ook VEN sinds vandaag dus knal maar omhoog! :)
fok you ja!
pi_176587975
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 13:43 schreef Kerol het volgende:
Waves herstelt zich maar erg matig zeg...
Februari WAVES MAAND !!!!!!

weet alleen niet of dat in 2018 is
pi_176587995
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 13:43 schreef Kerol het volgende:
Waves herstelt zich maar erg matig zeg...
Het is bijna Waves-maand. *O* *O* *O*
pi_176588033
Portfolio is nu alweer terug op het niveau van 8 januari (in fiat gezien).
Ohh, you touch my tralalala
Mhh, my ding ding dong...
Naamtopic.
  donderdag 18 januari 2018 @ 13:47:41 #39
306743 Opa2012
© 2010..2017
pi_176588056
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 13:18 schreef Predator38 het volgende:

[..]

of een mobieltje, en toch gaat er 600 miljard in om _O-
Dus jij hebt daarom heel veel mobieltjes gekocht.
Hans Spekman (PvdA): 'Nivelleren is een feest!' [38 11 9 zetels]
pi_176588093
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 13:47 schreef Opa2012 het volgende:

[..]

Dus jij hebt daarom heel veel mobieltjes gekocht.
als je toen in de mobiele industrie 500 gulden had ingelegd was je nu ook miljonair geweest
pi_176588104
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 13:41 schreef dimmak het volgende:

[..]

REQ is net aan het opkrabbelen. :D
Zoals alles. :+
Koning.
pi_176588122
quote:
14s.gif Op donderdag 18 januari 2018 13:46 schreef Pleasureman_Gunther het volgende:
Portfolio is nu alweer terug op het niveau van 8 januari (in fiat gezien).
Wou dat ik dat kon zeggen....maar toen had ik ook een xtreme ATH.

Maar we krabbelen al weer aardig op. Wel weer op het niveau van 1 jan....alleen op 8 jan had ik een 50% winst vergeleken met 1 jan.
pi_176588129
Mijn grootste bags gaan vandaag met zo'n 30% omhoog, dat is wel lekker na die dalen van afgelopen dagen.

Ben benieuwd of het nu eens doorzet en niet weer in elkaar knalt aankomende nacht.
٩๏̯͡๏)۶
  donderdag 18 januari 2018 @ 13:50:39 #44
306743 Opa2012
© 2010..2017
pi_176588135
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 13:48 schreef Predator38 het volgende:

[..]

als je toen in de mobiele industrie 500 gulden had ingelegd was je nu ook miljonair geweest
ja precies, ik koop de aandelen en jullie de producten.
Hans Spekman (PvdA): 'Nivelleren is een feest!' [38 11 9 zetels]
  donderdag 18 januari 2018 @ 13:50:58 #45
243445 genakt
Alea Iacta Est
pi_176588143
Op woensdag 26 mei 2010 18:00 schreef Darkestrah het volgende:
Ik heb van horen zeggen dat genakt een behoorlijk goede keus is. Wat heb je te verliezen?
pi_176588276
quote:
Heb je de staat van de wegen gezien in Portugal? Niet handig met een Lambo.
pi_176588337
quote:
8s.gif Op donderdag 18 januari 2018 13:56 schreef BadVlad het volgende:

[..]

Heb je de staat van de wegen gezien in Portugal? Niet handig met een Lambo.
De wegen in Portugal zijn toch niet slechter dan pakweg in Belgie.
pi_176588356
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 14:00 schreef Igen het volgende:

[..]

De wegen in Portugal zijn toch niet slechter dan pakweg in Belgie.
Zelfs in Gambia hebben ze betere wegen dan Belgie. :')
pi_176588360
XVG gaat ook weer hard :+
pi_176588364
Misschien deze dan voor erbij.

pi_176588378
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 13:43 schreef Kerol het volgende:
Waves herstelt zich maar erg matig zeg...
fuck die waves man :') Echte Fok! coin.

Aan de stemming in dit topic is het weer tijd om alles weer in euro om te zetten hehe
OEH!!AAAAHH UNIVERSAAJAJAJAJAHHEEOEEUEUE
pi_176588379
MED gaat ook weer de goede kant op *G*
pi_176588389
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 14:03 schreef Nappeklapperapper het volgende:

[..]

fuck die waves man :') Echte Fok! coin.

Aan de stemming in dit topic is het weer tijd om alles weer in euro om te zetten hehe
Trade jij nou maar even niet meer. :+_
Koning.
  donderdag 18 januari 2018 @ 14:07:56 #54
222292 MacorgaZ
Computer says no.
pi_176588436
De storm is weer voorbij, lijkt het.
Las dat iemand hier Ether heeft verkocht als panic sell? :')
Welke idioot is dat nou weer geweest, wauw.
Op zondag 2 augustus 2015 22:19 schreef Qwea het volgende:
Mijn kut smaakt minder zuur dan dit bier.
pi_176588439
quote:
6s.gif Op donderdag 18 januari 2018 14:02 schreef BadVlad het volgende:
Misschien deze dan voor erbij.

[ afbeelding ]
boh gek vette auto dit _O_
"The only sight worse than a sad dwarf is a very sad dwarf"
"Met dubbel s welteverstaan"
pi_176588471
Hoppa, Kraken withdrawal binnen een halve dag binnen.
pi_176588481
quote:
11s.gif Op donderdag 18 januari 2018 14:08 schreef Geralt het volgende:

[..]

boh gek vette auto dit _O_
boh
This is financial advice. Do not do your own due diligence.
pi_176588482
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 13:35 schreef descon het volgende:

[..]

Daar zijn mooie appjes voor ;)
noem er eens een paar. Ik ben nieuw met crypto èn nieuw met Android, er zijn er een miljoenmiljard verschillende dus ik heb geen idee welke het best zijn :@
"The only sight worse than a sad dwarf is a very sad dwarf"
"Met dubbel s welteverstaan"
pi_176588484
quote:
6s.gif Op donderdag 18 januari 2018 14:02 schreef BadVlad het volgende:
Misschien deze dan voor erbij.

[ afbeelding ]
Ja hoor, net het bloedbad voorbij en gelijk alweer lambo's posten.
pi_176588497
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 13:48 schreef Predator38 het volgende:

[..]

als je toen in de mobiele industrie 500 gulden had ingelegd was je nu ook miljonair geweest
Altijd achteraf, als als als....
pi_176588536
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 13:32 schreef ITrade het volgende:

[..]

Als je niet meer slaapt wordt het inderdaad tijd om te verkopen dan heb je er gewoon echt te veel inzitten.
Waarom niet proberen hiermee om te gaan? Je kan tekortkomingen accepteren of er proberen wat van te maken toch?
pi_176588546
quote:
7s.gif Op donderdag 18 januari 2018 14:10 schreef Geralt het volgende:

[..]

noem er eens een paar. Ik ben nieuw met crypto èn nieuw met Android, er zijn er een miljoenmiljard verschillende dus ik heb geen idee welke het best zijn :@
Gebruik zelf blockfolio (kan je alerts instellen op coins en prijsniveau)
pi_176588567
Als je er niet een beetje zenuwachtig van wordt wat de koers gaat doen heb je er gewoon veel te weinig in zitten.
A man is not old until regrets take the place of dreams.
pi_176588577
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 14:09 schreef kthxbye het volgende:
Hoppa, Kraken withdrawal binnen een halve dag binnen.
Mijn deposit duurt dan al weer langer dan een dag.

Goed te horen dat ze in elk geval lekker doorwerken daar :)
pi_176588592
quote:
10s.gif Op donderdag 18 januari 2018 14:15 schreef habitue het volgende:
Als je er niet een beetje zenuwachtig van wordt wat de koers gaat doen heb je er gewoon veel te weinig in zitten.
Beetje zenuwachtig is prima...daarom vind ik het leuk.

Op het moment dat ik er plafonddienst (niet kunnen slapen) van krijg zit er teveel in. Als er teveel inzit ga je met emoties handelen...en das nou net niet wat je wil.
pi_176588598
niet all in in cryptos zitten :')
This is financial advice. Do not do your own due diligence.
pi_176588632
Bij mij werkt dat live trades deel in Binance slecht de laatste tijd, dus die box waar je de actuele trades kunt zien.

Hebben meer mensen er last van? of ligt dit aan mijn verbinding
٩๏̯͡๏)۶
pi_176588702
quote:
10s.gif Op donderdag 18 januari 2018 14:07 schreef MacorgaZ het volgende:
De storm is weer voorbij, lijkt het.
Las dat iemand hier Ether heeft verkocht als panic sell? :')
Welke idioot is dat nou weer geweest, wauw.
Ik heb gister alles verkocht na het lezen van de berichten van Lvix (hij had altijd gelijk met zijn voorspellingen en hij voorspelde dat bitcoin nooit meer boven 10k zou komen), nu is die vogel opeens gevlogen.
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
pi_176588714
Afgelopen nacht gedroomd dat ik miljonair was geworden met crypto's, helemaal blij naar mijn ouders, jullie hoeven nooit meer te werken! En toen wilde ik ze omwisselen voor euro's, en toen bleek de waarde van 6.000.000 crypto gelijk te staan aan 10.000 euro. Dus ik heel triest weer naar mijn ouders om te zeggen dat het niet waar is. :')
pi_176588775
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 14:23 schreef DSVM het volgende:
Afgelopen nacht gedroomd dat ik miljonair was geworden met crypto's, helemaal blij naar mijn ouders, jullie hoeven nooit meer te werken! En toen wilde ik ze omwisselen voor euro's, en toen bleek de waarde van 6.000.000 crypto gelijk te staan aan 10.000 euro. Dus ik heel triest weer naar mijn ouders om te zeggen dat het niet waar is. :')
Gewoon paccoin kopen. ben je zo miljoinair. O+
De Tour is net als de gevangenis van Dendermonde, er zijn er 20 ontsnapt en weeral is er geen enkele Belg bij.
pi_176588835
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 14:23 schreef DSVM het volgende:
Afgelopen nacht gedroomd dat ik miljonair was geworden met crypto's, helemaal blij naar mijn ouders, jullie hoeven nooit meer te werken! En toen wilde ik ze omwisselen voor euro's, en toen bleek de waarde van 6.000.000 crypto gelijk te staan aan 10.000 euro. Dus ik heel triest weer naar mijn ouders om te zeggen dat het niet waar is. :')
Sterkte
  donderdag 18 januari 2018 @ 14:32:44 #72
136 V.
Fuck you and your eyebrows
pi_176588842
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 14:28 schreef MichelWuyts het volgende:

[..]

Gewoon paccoin kopen. ben je zo miljoinair. O+
Ik zie bij dat Paccoin - dat overigens op 1/4 staat van toen ik het kocht, 2 weken terug- alleen maar fluff over het logo en polls over 'Wie is de beste?' en 'Wie vertrouwt PAC het meest?'.

Laat die fuckers eens iets inhoudelijks gaan doen -O-
Ja inderdaad, V. ja.
  donderdag 18 januari 2018 @ 14:33:42 #73
391391 Basxt
~~WhatsApp Groepsbeheerder~~
pi_176588865
quote:
18s.gif Op donderdag 18 januari 2018 14:32 schreef V. het volgende:

[..]

Ik zie bij dat Paccoin - dat overigens op 1/4 staat van toen ik het kocht, 2 weken terug- alleen maar fluff over het logo en polls over 'Wie is de beste?' en 'Wie vertrouwt PAC het meest?'.

Laat die fuckers eens iets inhoudelijks gaan doen -O-
Na de burn en whitepaper release gaat het wel weer omhoog :)
SOMEWHERE THERE IS A TREE, TIRELESSLY PRODUCING OXYGEN SO THAT YOU CAN STAY ALIVE. FIND IT AND APOLOGIZE.
  donderdag 18 januari 2018 @ 14:33:56 #74
25967 solidslayer
to much is never enough
pi_176588869
Iemand anders nog problemen met deposits op Cobinhood exchange? nu al ruim 24 uur aan het wachten op een deposit van ETH..
PSN-ID: SoliD_S
  Moderator / Redactie Sport donderdag 18 januari 2018 @ 14:34:17 #75
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_176588876
Zo ben thuis. VEN was één van de weinige coins die niet hard onderuit was gegaan qua aantal sat tijdens de crash en nu wel meegaan in stijging _O_

Denk echter wel dat vele coins en zelfs VEN wel een correctie gaat krijgen, dus even in de gaten houden voor eventuele gratis coins met een beetje traden :D

Wel erg vette manipulatie bij VEN om prijs te drukken en dan nog steeds redelijk gestegen eigenlijk.
pi_176588914
quote:
10s.gif Op donderdag 18 januari 2018 14:07 schreef MacorgaZ het volgende:
De storm is weer voorbij, lijkt het.
Las dat iemand hier Ether heeft verkocht als panic sell? :')
Welke idioot is dat nou weer geweest, wauw.
Maar niet alles hoor. Was ook deels om harde winst te cashen.

Fuck voel mij wel echt stom nu :')

[ Bericht 13% gewijzigd door #ANONIEM op 18-01-2018 14:37:02 ]
pi_176588958
PACcoin is de definitie van een pump en dump
This is financial advice. Do not do your own due diligence.
  donderdag 18 januari 2018 @ 14:39:42 #78
222292 MacorgaZ
Computer says no.
pi_176588981
quote:
9s.gif Op donderdag 18 januari 2018 14:36 schreef MAHL het volgende:

[..]

Maar niet alles hoor. Was ook deels om harde winst te cashen.

Fuck voel mij wel echt stom nu :')
Et tu, MAHL?
Qua reputatie kende ik je nog niet als panic noobie, jammer :N
Op zondag 2 augustus 2015 22:19 schreef Qwea het volgende:
Mijn kut smaakt minder zuur dan dit bier.
pi_176588997
Aah lekker op anderen bashen als ze fouten maken om jezelf beter te voelen. Heerlijk om te lezen
  Moderator / Redactie Sport donderdag 18 januari 2018 @ 14:41:12 #80
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_176589009
quote:
9s.gif Op donderdag 18 januari 2018 14:36 schreef MAHL het volgende:

[..]

Maar niet alles hoor. Was ook deels om harde winst te cashen.

Fuck voel mij wel echt stom nu :')
Van leren en weer doorgaan, helaas niks meer aan te doen.
pi_176589012
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 14:39 schreef MacorgaZ het volgende:

[..]

Et tu, MAHL?
Qua reputatie kende ik je nog niet als panic noobie, jammer :N
Nee, was meer de buy & hold man. Maar goed de vorige crashes heb ik gewoon lekker gehodl en de meeste heb ik gekocht toen ze nog voor ¤ 30 per stuk waren. Dusja...

Voorlopig maar ffkes niets doen.
pi_176589194
quote:
18s.gif Op donderdag 18 januari 2018 14:32 schreef V. het volgende:

[..]

Ik zie bij dat Paccoin - dat overigens op 1/4 staat van toen ik het kocht, 2 weken terug- alleen maar fluff over het logo en polls over 'Wie is de beste?' en 'Wie vertrouwt PAC het meest?'.

Laat die fuckers eens iets inhoudelijks gaan doen -O-
Dat ding staat toch bijna permanent op 1 Sat?

Hoe kunnen mensen dat nou kopen? of zie ik iets over het hoofd.
٩๏̯͡๏)۶
pi_176589240
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 14:48 schreef Ronaldsen het volgende:

[..]

Dat ding staat toch bijna permanent op 1 Sat?

Hoe kunnen mensen dat nou kopen? of zie ik iets over het hoofd.
Er is geen lager tradingpair:P. Maar een miljoen muntjes heb je met een paar 100 euro:p.
De Tour is net als de gevangenis van Dendermonde, er zijn er 20 ontsnapt en weeral is er geen enkele Belg bij.
pi_176589257
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 14:48 schreef Ronaldsen het volgende:

[..]

Dat ding staat toch bijna permanent op 1 Sat?

Hoe kunnen mensen dat nou kopen? of zie ik iets over het hoofd.
Je kan het ook kopen met iets anders dan BTC.
pi_176589284
quote:
18s.gif Op donderdag 18 januari 2018 14:32 schreef V. het volgende:

[..]

Ik zie bij dat Paccoin - dat overigens op 1/4 staat van toen ik het kocht, 2 weken terug- alleen maar fluff over het logo en polls over 'Wie is de beste?' en 'Wie vertrouwt PAC het meest?'.

Laat die fuckers eens iets inhoudelijks gaan doen -O-
Over het team kun je niks zeggen hoor. De pump sloeg natuurlijk nergens op, maar 1 feb komt whitepaper. Dat het bij cryptopia mis is gegaan kunnen ze niets aan doen.
De Tour is net als de gevangenis van Dendermonde, er zijn er 20 ontsnapt en weeral is er geen enkele Belg bij.
pi_176589320
Mensen gaan nu Pac als product serieus nemen? :')
pi_176589405
weak hands zijn nog niet uit de markt blijkbaar
This is financial advice. Do not do your own due diligence.
  donderdag 18 januari 2018 @ 14:58:23 #88
136 V.
Fuck you and your eyebrows
pi_176589410
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 14:53 schreef Majkool het volgende:
Mensen gaan nu Pac als product serieus nemen? :')
Ik niet, maar hij mag wel wat omhoog.
Ja inderdaad, V. ja.
pi_176589417
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 14:51 schreef MichelWuyts het volgende:

[..]

Over het team kun je niks zeggen hoor. De pump sloeg natuurlijk nergens op, maar 1 feb komt whitepaper. Dat het bij cryptopia mis is gegaan kunnen ze niets aan doen.
Oke ik heb dat ding nog nooit hoger gezien dan 1 sat, dus was wat verbaasd dat het regelmatig voorbij komt in dit topic
٩๏̯͡๏)۶
  donderdag 18 januari 2018 @ 15:00:16 #90
136 V.
Fuck you and your eyebrows
pi_176589457
Was/is voor mij een pennycoin met hoog gokgehalte.
Ja inderdaad, V. ja.
pi_176589466
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 14:58 schreef V. het volgende:

[..]

Ik niet, maar hij mag wel wat omhoog.
Jezus, waarom koop je het dan :') Dit is echt de typische 'als ik er maar geld mee verdien!!1!1' standaard, gokken.

Er is sinds 2014 niets aan gedaan. Tron, Bitconnect, Ripple en Verge shillende kanalen op Youtube die er helemaal niks van begrijpen hebben deze shit geshillt en alleen daar komt alle 'waarde' vandaan, ja goede investering _O-
  donderdag 18 januari 2018 @ 15:04:10 #92
136 V.
Fuck you and your eyebrows
pi_176589538
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 15:00 schreef Majkool het volgende:

[..]

Jezus, waarom koop je het dan :') Dit is echt de typische 'als ik er maar geld mee verdien!!1!1' standaard, gokken.
Ja, van mijn 7 coins is dit de totale gokcoin. Sue me :{w
Ja inderdaad, V. ja.
  Moderator / Redactie Sport donderdag 18 januari 2018 @ 15:12:42 #93
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_176589758
quote:
10s.gif Op donderdag 18 januari 2018 15:04 schreef V. het volgende:

[..]

Ja, van mijn 7 coins is dit de totale gokcoin. Sue me :{w
Zolang je er zelf bewust van bent valt het nog mee :D
pi_176589826
quote:
8s.gif Op donderdag 18 januari 2018 11:01 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Wtf, waarom riep iedereen 18 jan dan ;(
quote:
3s.gif Op donderdag 18 januari 2018 11:02 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Geen idee, waarom riep jij dat? :D
quote:
9s.gif Op donderdag 18 januari 2018 11:03 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Omdat de rest dat deed ;( Op reddit heb ik het ook voorbij zien komen?
Lezen jullie mee mensen. Kuddedier kuch...

Zijn uitspraken over XRP kun je dan ook met een korreltje zout nemen.
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
pi_176589842
quote:
14s.gif Op donderdag 18 januari 2018 15:15 schreef alilami het volgende:

[..]

[..]

[..]

Lezen jullie mee mensen. Kuddedier kuch...

Zijn uitspraken over XRP kun je dan ook met een korreltje zout nemen.
Die van jou ook! :Y
pi_176589892
TRX dus weer met 90% gestegen de afgelopen 24 uur, wat een ongelofelijke josti ben je dan toch ook als je na alle FUD (die tevens waar is) nog steeds fiat in die munt pompt.
pi_176589946
quote:
14s.gif Op donderdag 18 januari 2018 15:15 schreef alilami het volgende:

[..]

[..]

[..]

Lezen jullie mee mensen. Kuddedier kuch...

Zijn uitspraken over XRP kun je dan ook met een korreltje zout nemen.
Ja, want january 18 kun je natuurlijk moeilijk verwarren met january '18
Lambo of Rekt
pi_176589963
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 15:18 schreef iPancakeMix het volgende:
TRX dus weer met 90% gestegen de afgelopen 24 uur, wat een ongelofelijke josti ben je dan toch ook als je na alle FUD (die tevens waar is) nog steeds fiat in die munt pompt.
Ah, jij hebt er verstand van. Vertel, welke FUD en hoe heb je onderzocht dat het waar is?
pi_176589986
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 15:18 schreef iPancakeMix het volgende:
TRX dus weer met 90% gestegen de afgelopen 24 uur, wat een ongelofelijke josti ben je dan toch ook als je na alle FUD (die tevens waar is) nog steeds fiat in die munt pompt.
Achteraf (iets met een koe in de kont kijken) had ik er anders gisteren rustig 1btc in trx gezet, dan was ik mooi uitgestapt vandaag met 90% profit!
/a>
pi_176590090
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 15:21 schreef Jopie78 het volgende:

[..]

Ah, jij hebt er verstand van. Vertel, welke FUD en hoe heb je onderzocht dat het waar is?
Hij loopt maar liefst al 1 hele maand mee in dit topic, dus we moéten hier wel met een expert te maken hebben!!
pi_176590134
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 15:29 schreef r3gi3boy het volgende:

[..]

Hij loopt maar liefst al 1 hele maand mee in dit topic, dus we moéten hier wel met een expert te maken hebben!!
Ik al 4.5 jaar en ik ben nog steeds geen expert :'(

(vanochtend in fiat gegaan bij 11.2k USDT op binance, staat dat kreng nu weer lekker hoger en hij zakt niet)
pi_176590142
quote:
9s.gif Op donderdag 18 januari 2018 15:31 schreef Toto69 het volgende:

[..]

Ik al 4.5 jaar en ik ben nog steeds geen expert :'(

(vanochtend in fiat gegaan bij 11.2k USDT op binance, staat dat kreng nu weer lekker hoger en hij zakt niet)
Waaorm men ;(
Lambo of Rekt
pi_176590146
1 maand is 10 jaar in cryptoland :+

Overigens doe je maar lekker je eigen research en trek op basis daarvan je conclusie. Meningen zijn er om te verschillen :P
pi_176590155
Iemand nog tips qua interessante literatuur over de blockchain?
Koning.
pi_176590161
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 14:53 schreef Majkool het volgende:
Mensen gaan nu Pac als product serieus nemen? :')
Lees eens de reddit en website etc. Het ziet er niet slechter uit dan een Verge ofzo. Antwoorden van devs zijn vrij goed hoor. De munt heeft natuurlijk geen toegevoegde waarde, maar dat is 90% van de munten.
De Tour is net als de gevangenis van Dendermonde, er zijn er 20 ontsnapt en weeral is er geen enkele Belg bij.
pi_176590172
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 15:29 schreef r3gi3boy het volgende:

Hij loopt maar liefst al 1 hele maand mee in dit topic, dus we moéten hier wel met een expert te maken hebben!!
Dat!
En dan negeren we even het feit dat er hard wordt gewerkt aan de commits, dat de verwijzing is aangepast naar de gekopieerde stukken uit de open source, dat er 22 januari een Engelse en Koreaanse versie van cryptopuppies live gaat, dat er volgende week nog een aankondiging aankomt van een investeerder en een samenwerking met wrs spacechain.

Dat er nu 80 medewerkers zijn en dat er 400-500 verwacht worden aan het einde van het jaar, dat Justin een market maker ingehuurd had om met 6,1 Miljard stuks de prijs terug te brengen naar en acceptabel niveau en dat hij niet verwacht had dat er interesse vanuit het westen zou zijn, waardoor er alleen een chinese website was, en sinds gisteren is er ook een Eng versie.. Was er geen samenwerkingsaankondiging met Boafeng vorige week?

Ben zo benieuwd wat er waar is van de FUD.. ;)

[ Bericht 1% gewijzigd door _I op 18-01-2018 15:39:39 ]
pi_176590176
quote:
9s.gif Op donderdag 18 januari 2018 15:31 schreef Toto69 het volgende:

[..]

Ik al 4.5 jaar en ik ben nog steeds geen expert :'(

(vanochtend in fiat gegaan bij 11.2k USDT op binance, staat dat kreng nu weer lekker hoger en hij zakt niet)
Na 4.5 jaar zo'n "beginnersfout". toch hopelijk niet je complete bankroll omgezet?
pi_176590181
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 15:32 schreef tha_dark het volgende:
Iemand nog tips qua interessante literatuur over de blockchain?
Reddit lees ik meestal.
Lambo of Rekt
pi_176590188
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 15:32 schreef iPancakeMix het volgende:
1 maand is 10 jaar in cryptoland :+

Overigens doe je maar lekker je eigen research en trek op basis daarvan je conclusie. Meningen zijn er om te verschillen :P
Dat heb ik gedaan, vandaar mijn vraag. :)
pi_176590203
quote:
9s.gif Op donderdag 18 januari 2018 15:31 schreef Toto69 het volgende:
(vanochtend in fiat gegaan bij 11.2k USDT op binance, staat dat kreng nu weer lekker hoger en hij zakt niet)
Waarom in USDT?
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
pi_176590208
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 15:32 schreef tha_dark het volgende:
Iemand nog tips qua interessante literatuur over de blockchain?
Serieuze literatuur zou je David Yermack is moeten bekijken.
  donderdag 18 januari 2018 @ 15:38:19 #112
222292 MacorgaZ
Computer says no.
pi_176590234
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 14:41 schreef MAHL het volgende:

[..]

Nee, was meer de buy & hold man. Maar goed de vorige crashes heb ik gewoon lekker gehodl en de meeste heb ik gekocht toen ze nog voor ¤ 30 per stuk waren. Dusja...

Voorlopig maar ffkes niets doen.
Dan heb je in ieder geval een erg lekkere winst, ik dacht even zo'n "better cut my losses" panic sell, wat juist bij zo'n redelijk stabiele en veelbelovende munt als Ether echt totaal niet nodig is. Ach ja, vanaf hier weer verder kijken :)
Op zondag 2 augustus 2015 22:19 schreef Qwea het volgende:
Mijn kut smaakt minder zuur dan dit bier.
pi_176590261
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 15:29 schreef r3gi3boy het volgende:

[..]

Hij loopt maar liefst al 1 hele maand mee in dit topic, dus we moéten hier wel met een expert te maken hebben!!
Wat heeft de tijd dat je in dit topic post nou te maken met expertise, leg me dat eens uit.
U MAD?
  donderdag 18 januari 2018 @ 15:43:26 #114
286575 Roces18
Chef de party
pi_176590305
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 15:18 schreef iPancakeMix het volgende:
TRX dus weer met 90% gestegen de afgelopen 24 uur, wat een ongelofelijke josti ben je dan toch ook als je na alle FUD (die tevens waar is) nog steeds fiat in die munt pompt.
inderdaad.
melksommelier en vertrouwenspersoon fok
  donderdag 18 januari 2018 @ 15:44:25 #115
62913 Blik
The one and Only!
pi_176590326
Portfolio plus 61% sinds gisteren, bizar
pi_176590333
quote:
15s.gif Op donderdag 18 januari 2018 15:31 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Waaorm men ;(
ik verwacht(te) nog wel weer een daling naar 10.5k of zo. Mja, ik verwacht wel vaker dingen die niet uitkomen :6
pi_176590338
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 15:36 schreef BakkenKappen het volgende:

[..]

Serieuze literatuur zou je David Yermack is moeten bekijken.
Dank.
Ja ik bedoel inderdaad serieuze literatuur over de achterliggende techniek en de mogelijkheden. En dus geen Reddit feeds en dergelijke. :+
Maar het liefst ook niet te technisch (ben geen ICT-er)
Koning.
pi_176590342
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 15:44 schreef Blik het volgende:
Portfolio plus 61% sinds gisteren, bizar
Tja, toch staat alles nog wel een stukje van de niveaus die voor die correctie gehaald werden.
pi_176590360
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 15:45 schreef tha_dark het volgende:

[..]

Dank.
Ja ik bedoel inderdaad serieuze literatuur over de achterliggende techniek en de mogelijkheden. En dus geen Reddit feeds en dergelijke. :+
Maar het liefst ook niet te technisch (ben geen ICT-er)
Yermack is juist totaal niet technische, kijkt vooral naar de corporate governance mogelijkheden van blockchain. Maar geeft wel een duidelijke en goede uitleg van wat blockchain is, voordat hij wat verder zijn eigen vakgebied in duikt. Daarnaast kan je het lekker citeren want het is published en peer reviewed.
  donderdag 18 januari 2018 @ 15:46:26 #120
286575 Roces18
Chef de party
pi_176590361
ripple plus 60% _O_

als je er gister 1000 euro in had gegooid heb je nu 1600 euro. Dat is gauw verdiend.
melksommelier en vertrouwenspersoon fok
pi_176590375
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 15:46 schreef Roces18 het volgende:
ripple plus 60% _O_

als je er gister 1000 euro in had gegooid heb je nu 1600 euro. Dat is gauw verdiend.
BitConnect + 384% als je er gister 1000 euro in had gegooid had je nu 3840 euro gehad. Dat is gauw verdiend.
pi_176590397
quote:
12s.gif Op donderdag 18 januari 2018 15:38 schreef MacorgaZ het volgende:

[..]

Dan heb je in ieder geval een erg lekkere winst, ik dacht even zo'n "better cut my losses" panic sell, wat juist bij zo'n redelijk stabiele en veelbelovende munt als Ether echt totaal niet nodig is. Ach ja, vanaf hier weer verder kijken :)
Nah hoor, nog steeds een erg lekkere winst met ether gepakt :9 Mja had natuurlijk lekker moeten hodlen conform eigen strategie.

Nu maar ff wat speelgeld in een muntje stoppen.
  donderdag 18 januari 2018 @ 15:48:13 #123
222292 MacorgaZ
Computer says no.
pi_176590402
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 15:47 schreef BakkenKappen het volgende:

[..]

BitConnect + 384% als je er gister 1000 euro in had gegooid had je nu 3840 euro gehad. Dat is gauw verdiend.
Gokken op de domheid van de gemiddelde mens was altijd al profitabel, blijkbaar is er de correlatie tussen de gemiddelde mens en crypto-kopers alleen maar groter geworden....
Op zondag 2 augustus 2015 22:19 schreef Qwea het volgende:
Mijn kut smaakt minder zuur dan dit bier.
  donderdag 18 januari 2018 @ 15:48:47 #124
286575 Roces18
Chef de party
pi_176590410
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 15:47 schreef BakkenKappen het volgende:

[..]

BitConnect + 384% als je er gister 1000 euro in had gegooid had je nu 3840 euro gehad. Dat is gauw verdiend.
Heb het verder niet gevolgd, maar weet alleen dat heel veel mensen heel veel geld kwijt zijn met Bitconnect. Ponzi scheme
melksommelier en vertrouwenspersoon fok
pi_176590421
Iemand ervaring met dit boek?

Koning.
pi_176590430
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 15:47 schreef BakkenKappen het volgende:

[..]

BitConnect + 384% als je er gister 1000 euro in had gegooid had je nu 3840 euro gehad. Dat is gauw verdiend.
Rekenen blijft moeilijk. :@
pi_176590451
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 15:46 schreef BakkenKappen het volgende:

[..]

Yermack is juist totaal niet technische, kijkt vooral naar de corporate governance mogelijkheden van blockchain. Maar geeft wel een duidelijke en goede uitleg van wat blockchain is, voordat hij wat verder zijn eigen vakgebied in duikt. Daarnaast kan je het lekker citeren want het is published en peer reviewed.
Bedankt, ik zal het eens opzoeken.
Citeren is niet nodig want het is puur uit eigen interesse ipv werk/studie gerelateerd.
Koning.
pi_176590458
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 15:49 schreef Jurian95 het volgende:

[..]

Rekenen blijft moeilijk. :@
Ssssttt.
pi_176590469
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 15:49 schreef tha_dark het volgende:
Iemand ervaring met dit boek?

[ afbeelding ]
Ja schijnt top te zijn
OEH!!AAAAHH UNIVERSAAJAJAJAJAHHEEOEEUEUE
pi_176590477
REQ + 78% de afgelopen 24 uur. Lekker.
U MAD?
pi_176590504
Zijn het niet de weak hands die gisteren panicsellen die nu weer voor een forse stijging zorgen?
hoi
pi_176590510
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 14:13 schreef Roellie80 het volgende:

[..]

Waarom niet proberen hiermee om te gaan? Je kan tekortkomingen accepteren of er proberen wat van te maken toch?
Omdat het je emotioneel blijkbaar teveel doet. Hoe voelde je jezelf de afgelopen dagen?
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
pi_176590512
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 15:34 schreef Roellie80 het volgende:

[..]

Na 4.5 jaar zo'n "beginnersfout". toch hopelijk niet je complete bankroll omgezet?
Welnee. Zit er sws maar met 700 eur inleg in
pi_176590520
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 15:47 schreef BakkenKappen het volgende:

[..]

BitConnect + 384% als je er gister 1000 euro in had gegooid had je nu 3840 euro gehad. Dat is gauw verdiend.
Absurd inderdaad.
Ons soort mensen, trapt reeds jaren blij van zin, het vuile plebs de modder in.
Ons soort mensen, steunpilaar van vaderland en koningin.
pi_176590542
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 15:52 schreef de_boswachter het volgende:
REQ + 78% de afgelopen 24 uur. Lekker.
Oh daar heb ik er ook nog een paar van geloof ik, nice :)
Lambo of Rekt
  donderdag 18 januari 2018 @ 15:55:19 #136
286575 Roces18
Chef de party
pi_176590544
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 15:52 schreef de_boswachter het volgende:
REQ + 78% de afgelopen 24 uur. Lekker.
heeft nog wel even te gaan:
6 januari : 0.988 dollar
nu: 0.671 dollar
melksommelier en vertrouwenspersoon fok
  donderdag 18 januari 2018 @ 15:56:20 #137
131603 Afwazig
Serious business
pi_176590568
Shitcoin X +465%. Man man man. Wat een genot.
  donderdag 18 januari 2018 @ 15:56:32 #138
131603 Afwazig
Serious business
pi_176590573
Shitcoin X !!!!!! :D
  donderdag 18 januari 2018 @ 15:56:48 #139
131603 Afwazig
Serious business
pi_176590578
Vermoeiende posts.
pi_176590586
Oyster Pearl gaat ook wel lekker nu:p.
De Tour is net als de gevangenis van Dendermonde, er zijn er 20 ontsnapt en weeral is er geen enkele Belg bij.
pi_176590596
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 15:52 schreef de_boswachter het volgende:
REQ + 78% de afgelopen 24 uur. Lekker.
Zeker. Geeft ruimte voor extra VEN. 8-)
Koning.
  Moderator / Redactie Sport donderdag 18 januari 2018 @ 15:57:58 #142
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_176590604
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 15:52 schreef de_boswachter het volgende:
REQ + 78% de afgelopen 24 uur. Lekker.
Echt mijn enige fout gisteren :( Ik was zo druk bezig met opletten wanneer ik in ICX en VEN moest stappen dat ik REQ vergeten ben en tegen de tijd dat ik ging kijken was het al te hoog.

Diversiteit in mijn portfolio is een beetje weg :X

VEN 65%
ICX 25%
BTC 10%
pi_176590611
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 15:51 schreef Nappeklapperapper het volgende:

[..]

Ja schijnt top te zijn
Ben benieuwd. Zal wel even een review hier posten als ik het uit heb. :)
Koning.
pi_176590622
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 15:57 schreef Kyran het volgende:

[..]

Echt mijn enige fout gisteren :( Ik was zo druk bezig met opletten wanneer ik in ICX en VEN moest stappen dat ik REQ vergeten ben en tegen de tijd dat ik ging kijken was het al te hoog.

Diversiteit in mijn portfolio is een beetje weg :X

VEN 65%
ICX 25%
BTC 10%
Ja, maar het zijn wel degenen met de meeste groeipotentie voor de komende maanden.
Lambo of Rekt
  donderdag 18 januari 2018 @ 15:59:17 #145
286575 Roces18
Chef de party
pi_176590624
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 15:57 schreef Kyran het volgende:

[..]

Echt mijn enige fout gisteren :( Ik was zo druk bezig met opletten wanneer ik in ICX en VEN moest stappen dat ik REQ vergeten ben en tegen de tijd dat ik ging kijken was het al te hoog.

Diversiteit in mijn portfolio is een beetje weg :X

VEN 65%
ICX 25%
BTC 10%
Zou sowieso meer dan 3 paarden laten mee doen aan de race. Advies is toch wel 5-10 verschillende te hebben.
melksommelier en vertrouwenspersoon fok
pi_176590630
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 15:57 schreef Kyran het volgende:

[..]

Echt mijn enige fout gisteren :( Ik was zo druk bezig met opletten wanneer ik in ICX en VEN moest stappen dat ik REQ vergeten ben en tegen de tijd dat ik ging kijken was het al te hoog.

Diversiteit in mijn portfolio is een beetje weg :X

VEN 65%
ICX 25%
BTC 10%
Als VEN nu als een raket was gegaan dan was je heel blij geweest dat je het zo hebt gedaan.
Achteraf is er altijd wel iets natuurlijk. Al ben ik het met je eens dat een beetje spreiding niet verkeerd is.
Koning.
  Moderator donderdag 18 januari 2018 @ 16:00:06 #147
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_176590640
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 14:10 schreef Apekoek het volgende:

[..]

Ja hoor, net het bloedbad voorbij en gelijk alweer lambo's posten.
Dit. Hardop gelachen. :')
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_176590654
+40% op 24 uur :') _O-
pi_176590663
FUN gister in dollars gehalveerd, maar in BTC wel trippled sinds dat ik ze heb...
Lambo of Rekt
pi_176590693
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 15:59 schreef Roces18 het volgende:

[..]

Zou sowieso meer dan 3 paarden laten mee doen aan de race. Advies is toch wel 5-10 verschillende te hebben.
Als bitcoin crasht maakt het allemaal niet uit.
De Tour is net als de gevangenis van Dendermonde, er zijn er 20 ontsnapt en weeral is er geen enkele Belg bij.
pi_176590697
quote:
11s.gif Op donderdag 18 januari 2018 16:01 schreef EggsTC het volgende:
FUN gister in dollars gehalveerd, maar in BTC wel trippled sinds dat ik ze heb...
Sowieso, FUN wordt hier pas verkocht als ze op 1USD staan. Ik heb begrepen dat ze deze maand nog een aanvraag indienen voor een gokvergunning in de UK, ik denk dat dat wel een belangrijke kan zijn voor FUN
/a>
pi_176590710
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 16:02 schreef TripleZ het volgende:

[..]

Sowieso, FUN wordt hier pas verkocht als ze op 1USD staan. Ik heb begrepen dat ze deze maand nog een aanvraag indienen voor een gokvergunning in de UK, ik denk dat dat wel een belangrijke kan zijn voor FUN
Jep, ik wacht tot de eerste casino's er online mee draaien.
Lambo of Rekt
  donderdag 18 januari 2018 @ 16:03:24 #153
62913 Blik
The one and Only!
pi_176590711
Laagste stijger in mijn portfolio is ADA +49%
  donderdag 18 januari 2018 @ 16:03:57 #154
286575 Roces18
Chef de party
pi_176590725
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 16:02 schreef TripleZ het volgende:

[..]

Sowieso, FUN wordt hier pas verkocht als ze op 1USD staan. Ik heb begrepen dat ze deze maand nog een aanvraag indienen voor een gokvergunning in de UK, ik denk dat dat wel een belangrijke kan zijn voor FUN
Die is allang aangevraagd en in de pocket.
melksommelier en vertrouwenspersoon fok
  donderdag 18 januari 2018 @ 16:04:03 #155
317945 Repeating
- Kwaliteitposts.
pi_176590727
+43% afgelopen 24h :')

Moet wel nog +50% bij om oude ATH van begin januari te halen
pi_176590728
Op naar de 11K euro!
pi_176590743
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 16:00 schreef Scrummie het volgende:
+40% op 24 uur :') _O-
Slaat inderdaad ook weer nergens op _O-
Edgar Davids over Danny Buijs na Ajax-Feyenoord (4-1, 4/2/07): Luister eens, het is niet de eerste keer dat jongetjes zich willen bewijzen en zeker ook niet de laatste keer.
  donderdag 18 januari 2018 @ 16:04:52 #158
286575 Roces18
Chef de party
pi_176590750
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 16:04 schreef Repeating het volgende:
+43% afgelopen 24h :')

Moet wel nog +50% bij om oude ATH van begin januari te halen
Denk wel meer. Voor elke 20% daling moet je 25% stijgen voor hetzelfde niveau ;) :P
melksommelier en vertrouwenspersoon fok
pi_176590758
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 15:53 schreef ITrade het volgende:

[..]

Omdat het je emotioneel blijkbaar teveel doet. Hoe voelde je jezelf de afgelopen dagen?
Ik heb de afgelopen week nergens last van gehad. Maar eerder heb ik er wel eens van wakker gelegen. Ik heb al een hoop geleerd de afgelopen periode. Jezelf emotioneel beter weerbaar maken is daar een onderdeel van.

Ik vind het daarom veel te kort door de bocht door te stellen: "Als je er wakker van ligt heb je er teveel geld in zitten". Dat vind ik zwak, je wil toch klappen maken hier? Dit is imo een leerproces.
pi_176590759
quote:
10s.gif Op donderdag 18 januari 2018 16:00 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Dit. Hardop gelachen. :')
En ook gewoon een tering lelijke lambo.
  Moderator / Redactie Sport donderdag 18 januari 2018 @ 16:06:41 #161
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_176590791
quote:
7s.gif Op donderdag 18 januari 2018 15:59 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Ja, maar het zijn wel degenen met de meeste groeipotentie voor de komende maanden.
^O^ Hopen we maar!

quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 15:59 schreef Roces18 het volgende:

[..]

Zou sowieso meer dan 3 paarden laten mee doen aan de race. Advies is toch wel 5-10 verschillende te hebben.
Mee eens, maar tien vind ik te veel voor mijn budget. Ik ben maar een klein visje. Iets meer diversiteit is wel handig denk ik, nog twee er bij zou al mooi zijn.

Ik verwacht wel veel van ICX de komende weken, dus misschien winst van ICX weer in iets anders stoppen. BTC met een bull zou ook wel lekker zijn om wat budget te creëren.

quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 15:59 schreef tha_dark het volgende:

[..]

Als VEN nu als een raket was gegaan dan was je heel blij geweest dat je het zo hebt gedaan.
Achteraf is er altijd wel iets natuurlijk. Al ben ik het met je eens dat een beetje spreiding niet verkeerd is.
True true, achteraf is altijd makkelijk lullen. Irritante is dat ik het dus van plan was, maar gewoon simpelweg vergeten ben. Die 75% bij REQ was heerlijk geweest die ik nu weer ergens anders in had kunnen stoppen :D

Ach ja mag niet klagen, +62% sinds laagste punt gisteren in USD en +33% in BTC, dus waar hebben wij het over :P
pi_176590807
Op de BTC/EUR markten staat BTC omgerekend alweer ruim boven de 12k USD. (m.u.v. Bitfinex) Zijn die altijd wat hoger, of is de verwachting dat de BTC/USD markten bijtrekken zo gauw Amerika goed wakker is?

Heb er nooit zo op gelet eigenlijk.
pi_176590846
Deze is ook wel gaaf.

pi_176590850
Wat een rush opeens, alles knalt omhoog
  Moderator donderdag 18 januari 2018 @ 16:09:39 #165
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_176590861
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 16:07 schreef Jurian95 het volgende:
Op de BTC/EUR markten staat BTC omgerekend alweer ruim boven de 12k USD. (m.u.v. Bitfinex) Zijn die altijd wat hoger, of is de verwachting dat de BTC/USD markten bijtrekken zo gauw Amerika goed wakker is?

Heb er nooit zo opgelet eigenlijk.
'zodra Amerika wakker is' Typisch zucht nu diep.
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_176590882
quote:
6s.gif Op donderdag 18 januari 2018 16:09 schreef onlogisch het volgende:

[..]

'zodra Amerika wakker is' Typisch zucht nu diep.
:D
Lambo of Rekt
  donderdag 18 januari 2018 @ 16:10:34 #167
419161 Chaes
Badr, BADR!
pi_176590889
+56% afgelopen 24 uur.
pi_176590932
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 16:03 schreef Blik het volgende:
Laagste stijger in mijn portfolio is ADA +49%
zelfde stijging als toen ADA van 66ct naar 95ct ging en vervolgens 50% daalde. zegt dus nix. alles nog steeds in een downtrend. full disclosure, ik heb ada
This is financial advice. Do not do your own due diligence.
pi_176590935
quote:
6s.gif Op donderdag 18 januari 2018 16:09 schreef onlogisch het volgende:

[..]

'zodra Amerika wakker is' Typisch zucht nu diep.
Normaal ben ik het er mee eens dat dat bij Crypto niet zo'n grote rol speelt. Echter zullen de meeste Amerikanen niet naar de BTC/EUR koers kijken. Kennelijk zijn de koersen nu op de Europese markt aan het stijgen, lijkt me een kwestie van tijd dan tot de Amerikanen dat bijtrekken? Tenzij BTC/EUR altijd hoger staat dan BTC/USD.
  donderdag 18 januari 2018 @ 16:13:25 #170
391391 Basxt
~~WhatsApp Groepsbeheerder~~
pi_176590963
Zo, btc beukt ff door een flinke sell wall heen :D
SOMEWHERE THERE IS A TREE, TIRELESSLY PRODUCING OXYGEN SO THAT YOU CAN STAY ALIVE. FIND IT AND APOLOGIZE.
pi_176590970
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 16:12 schreef Jurian95 het volgende:

[..]

Normaal ben ik het er mee eens dat dat bij Crypto niet zo'n grote rol speelt. Echter zullen de meeste Amerikanen niet naar de BTC/EUR koers kijken. Kennelijk zijn de koersen nu op de Europese markt aan het stijgen, lijkt me een kwestie van tijd dan tot de Amerikanen dat bijtrekken? Tenzij BTC/EUR altijd hoger staat dan BTC/USD.
Nou je zag heel goed gisteravond wat er gebeurde toen Azie erbij kwam... we zaten net in de lift, alles om stipt 00:00, weer int rood... het heeft wel degelijk invloed.
Lambo of Rekt
pi_176590979
MOOOOON
  donderdag 18 januari 2018 @ 16:14:18 #173
419161 Chaes
Badr, BADR!
pi_176590980
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 16:12 schreef crpytoshill het volgende:

[..]

zelfde stijging als toen ADA van 66ct naar 95ct ging en vervolgens 50% daalde. zegt dus nix. alles nog steeds in een downtrend. full disclosure, ik heb ada
Oh, bij mij XRB met 53% _O-
XLM 75%, REQ 87%, CND 93%.... :D

Edit, verkeerde post geqoute hha
pi_176590994
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 16:14 schreef DSVM het volgende:
MOOOOON
Ga.
pi_176591011
Eigenlijk zou je een overlay moeten hebben van de BTC koers op de BTC/EUR markten (gerekend in $) en de BTC/USD koers.
  donderdag 18 januari 2018 @ 16:16:59 #176
391391 Basxt
~~WhatsApp Groepsbeheerder~~
pi_176591038
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 16:15 schreef Jurian95 het volgende:
Eigenlijk zou je een overlay moeten hebben van de BTC koers op de BTC/EUR markten (gerekend in $) en de BTC/USD koers.
Hier op fok? Zou wel gaaf zijn.. gewoon exclusief voor dit topic 2 kleine live trackers hehe :P
SOMEWHERE THERE IS A TREE, TIRELESSLY PRODUCING OXYGEN SO THAT YOU CAN STAY ALIVE. FIND IT AND APOLOGIZE.
pi_176591061
heeft iemand zn Tokenpay al binnen? mijn wallet wil maar niet syncen.
This is financial advice. Do not do your own due diligence.
pi_176591084
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 16:18 schreef crpytoshill het volgende:
heeft iemand zn Tokenpay al binnen? mijn wallet wil maar niet syncen.
Hoe gaat het daarmee? Was toch een beetje de shit hier volgens een x aantal?
pi_176591104
quote:
14s.gif Op donderdag 18 januari 2018 16:18 schreef Typisch het volgende:

[..]

Hoe gaat het daarmee? Was toch een beetje de shit hier volgens een x aantal?
was wat FUD idd, weet niet of t terecht was. de token worden vanaf vandaag verstuurd.
This is financial advice. Do not do your own due diligence.
pi_176591117
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 16:19 schreef crpytoshill het volgende:

[..]

was wat FUD idd, weet niet of t terecht was. de token worden vanaf vandaag verstuurd.
FUD?
Er was hier een klein hypeje. Heb de coin niet meer gevolgd. :+
pi_176591120
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 16:18 schreef crpytoshill het volgende:
heeft iemand zn Tokenpay al binnen? mijn wallet wil maar niet syncen.
Is toch van 18 januari tot 31 januari?
pi_176591128
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 16:16 schreef Basxt het volgende:

[..]

Hier op fok? Zou wel gaaf zijn.. gewoon exclusief voor dit topic 2 kleine live trackers hehe :P
Nouja meer om te kijken of de markten gelijk lopen. Of dat ze meer/minder volatiel zijn als het nacht is in de desbetreffende regio.
pi_176591147
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 16:20 schreef vigen98 het volgende:

[..]

Is toch van 18 januari tot 31 januari?
ja zoiets, vanaf vandaag sowieso. synct jouw wallet al?
This is financial advice. Do not do your own due diligence.
pi_176591158
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 16:22 schreef crpytoshill het volgende:

[..]

ja zoiets, vanaf vandaag sowieso. synct jouw wallet al?
Even kijken.
  donderdag 18 januari 2018 @ 16:22:48 #185
27929 piere
doe mij maar bier
pi_176591166
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 16:08 schreef BadVlad het volgende:
Deze is ook wel gaaf.

[ afbeelding ]
Ik ben al blij als ik een bakfiets kan kopen van eventuele winsten :')
fok you ja!
pi_176591176
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 16:22 schreef crpytoshill het volgende:

[..]

ja zoiets, vanaf vandaag sowieso. synct jouw wallet al?
Nope. Synct niet.



[ Bericht 12% gewijzigd door #ANONIEM op 18-01-2018 16:26:58 ]
pi_176591189
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 16:23 schreef vigen98 het volgende:

[..]

Nope. Synct niet.
nog even wachten dan. je hebt al wel je adres ingevuld in je dashboard?
This is financial advice. Do not do your own due diligence.
pi_176591237
Ik begin het toch wel erg verdacht te vinden dat precies na de future experation date de koers weer zo stijgt.

Wallstreet zou Wallstreet niet zijn als ze geen kunstje geflikt hebben.
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
pi_176591247
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 16:23 schreef crpytoshill het volgende:

[..]

nog even wachten dan. je hebt al wel je adres ingevuld in je dashboard?
Yup. Heb 2 accounts _O- 1e waar ik mijn Tpay op heb gekocht mijn 2e account kreeg nog extra tpay met de referral bonus _O- Speaking of the devil ik krijg nu een email van tokenpay om mijn wallet adress te confirmen.

edit: ze sturen een localhost link :')

[ Bericht 6% gewijzigd door #ANONIEM op 18-01-2018 16:30:49 ]
pi_176591261
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 16:27 schreef vigen98 het volgende:

[..]

Yup. Heb 2 accounts _O- 1e waar ik mijn Tpay op heb gekocht mijn 2e account kreeg nog extra tpay met de referral bonus _O-
_O-
zat er ook over te denken om dat te doen.
This is financial advice. Do not do your own due diligence.
  donderdag 18 januari 2018 @ 16:30:01 #191
62913 Blik
The one and Only!
pi_176591292
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 16:12 schreef crpytoshill het volgende:

[..]

zelfde stijging als toen ADA van 66ct naar 95ct ging en vervolgens 50% daalde. zegt dus nix. alles nog steeds in een downtrend. full disclosure, ik heb ada
Ik heb geen illusies dat de enige weg nu omhoog is, verbaasd me niks als die morgen weer dik verliest incl de rest van het portfolio
pi_176591324
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 16:27 schreef vigen98 het volgende:

[..]

Yup. Heb 2 accounts _O- 1e waar ik mijn Tpay op heb gekocht mijn 2e account kreeg nog extra tpay met de referral bonus _O- Speaking of the devil ik krijg nu een email van tokenpay om mijn wallet adress te confirmen.

edit: ze sturen een localhost link :')
Ik vind ICO's met zulke deals maar niet. Pyramidscheme al bij de ICOfase. :r
pi_176591332
Worden eventjes een paar VEN walls opgegeten
pi_176591335
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 16:30 schreef Blik het volgende:

[..]

Ik heb geen illusies dat de enige weg nu omhoog is, verbaasd me niks als die morgen weer dik verliest incl de rest van het portfolio
Dit kan best ns het geval zijn, voordat BTC op 7 a 8000usd zit is de klappende bubble nog niet voltooid
Lambo of Rekt
pi_176591340
quote:
14s.gif Op donderdag 18 januari 2018 16:31 schreef Typisch het volgende:

[..]

Ik vind ICO's met zulke deals maar niet. Pyramidscheme al bij de ICOfase. :r
Hey, als je er vroeg bent en weet wanneer je moet uitstappen kan je bank maken _O-
  donderdag 18 januari 2018 @ 16:32:39 #196
131603 Afwazig
Serious business
pi_176591347
quote:
14s.gif Op donderdag 18 januari 2018 16:31 schreef Typisch het volgende:

[..]

Ik vind ICO's met zulke deals maar niet. Pyramidscheme al bij de ICOfase. :r
Een pre ICO met een whitelist en een refferal bonus :) :) :). En als je vandaag instapt krijg je 20% meer tokens!!!!
pi_176591363
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 16:31 schreef Ralphmeister het volgende:
Worden eventjes een paar VEN walls opgegeten
Nom nom nom
Maar ik kan 't mis hebben...
  Moderator / Redactie Sport donderdag 18 januari 2018 @ 16:33:41 #198
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_176591373
vechainofficial twitterde op donderdag 18-01-2018 om 16:30:52 We are excited to announce that VeChain will partner with Fanghuwang, one of the fastest growing online lending platforms in China with $3.3bn AUM. With this partnership, VeChain Thor solves major problems within one of the largest global industries. https://t.co/2neBmo0yot reageer retweet
VEN genot _O_
  donderdag 18 januari 2018 @ 16:34:29 #199
419161 Chaes
Badr, BADR!
pi_176591387
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 16:33 schreef Kyran het volgende:
vechainofficial twitterde op donderdag 18-01-2018 om 16:30:52 We are excited to announce that VeChain will partner with Fanghuwang, one of the fastest growing online lending platforms in China with $3.3bn AUM. With this partnership, VeChain Thor solves major problems within one of the largest global industries. https://t.co/2neBmo0yot reageer retweet
VEN genot _O_
Zo, 6$ wordt zometeen aangetikt.
pi_176591397
quote:
1s.gif Op donderdag 18 januari 2018 16:32 schreef Afwazig het volgende:

[..]

Een pre ICO met een whitelist en een refferal bonus :) :) :). En als je vandaag instapt krijg je 20% meer tokens!!!!
Pre ICO kan ik nog inkomen, kun je funds verzamelen om op te starten al. Maar een ref bonus bij een ICO voelt fout aan, want het betekent dat jij meer van het marktaandeel krijgt dan waar je voor hebt betaald.

Dunno..
pi_176591401
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 16:33 schreef Kyran het volgende:
vechainofficial twitterde op donderdag 18-01-2018 om 16:30:52 We are excited to announce that VeChain will partner with Fanghuwang, one of the fastest growing online lending platforms in China with $3.3bn AUM. With this partnership, VeChain Thor solves major problems within one of the largest global industries. https://t.co/2neBmo0yot reageer retweet
VEN genot _O_
BAMMMM. Al over de 6 ¤ nu!!
De Tour is net als de gevangenis van Dendermonde, er zijn er 20 ontsnapt en weeral is er geen enkele Belg bij.
  donderdag 18 januari 2018 @ 16:35:03 #202
286575 Roces18
Chef de party
pi_176591404
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 16:33 schreef Kyran het volgende:
vechainofficial twitterde op donderdag 18-01-2018 om 16:30:52 We are excited to announce that VeChain will partner with Fanghuwang, one of the fastest growing online lending platforms in China with $3.3bn AUM. With this partnership, VeChain Thor solves major problems within one of the largest global industries. https://t.co/2neBmo0yot reageer retweet
VEN genot _O_
Ik vind al die partnerships zo nietszeggend als ik weet niet wat.
Wat heeft een lending platform met VeChain te maken?
Wat heeft een Tabakfabriek met Vechain te maken?
melksommelier en vertrouwenspersoon fok
  Moderator / Redactie Sport donderdag 18 januari 2018 @ 16:35:21 #203
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_176591409
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 16:35 schreef Roces18 het volgende:

[..]

Ik vind al die partnerships zo nietszeggend als ik weet niet wat.
Wat heeft een lending platform met VeChain te maken?
Wat heeft een Tabakfabriek met Vechain te maken?
Lees je even in ....
pi_176591424
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 16:35 schreef Roces18 het volgende:

[..]

Ik vind al die partnerships zo nietszeggend als ik weet niet wat.
Wat heeft een lending platform met VeChain te maken?
Wat heeft een Tabakfabriek met Vechain te maken?
Haha, je weet wat VEN doet?
Lambo of Rekt
pi_176591428
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 16:35 schreef Kyran het volgende:

[..]

Lees je even in ....
Leg jij het effe uit...
  Moderator / Redactie Sport donderdag 18 januari 2018 @ 16:36:33 #206
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_176591433
Ik sta klaar om straks tijdens dip wat extra VEN te verdienen :D
pi_176591440
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 16:33 schreef Kyran het volgende:
vechainofficial twitterde op donderdag 18-01-2018 om 16:30:52 We are excited to announce that VeChain will partner with Fanghuwang, one of the fastest growing online lending platforms in China with $3.3bn AUM. With this partnership, VeChain Thor solves major problems within one of the largest global industries. https://t.co/2neBmo0yot reageer retweet
VEN genot _O_
blij dat ik gister een paar 100 VEN heb gekocht.
This is financial advice. Do not do your own due diligence.
pi_176591455
Hoho, VEN moet niet te hard gaan. Zo kom ik nooit aan de 1000 VEN. :+
Koning.
pi_176591465
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 16:34 schreef MichelWuyts het volgende:

[..]

BAMMMM. Al over de 6 ¤ nu!!
😭
Ik moet echt minder gaan twijfelen.
  donderdag 18 januari 2018 @ 16:38:09 #210
27929 piere
doe mij maar bier
pi_176591470
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 16:36 schreef crpytoshill het volgende:

[..]

blij dat ik gister een paar 100 VEN heb gekocht.
En ik vanmiddag 50 :P
fok you ja!
  Moderator / Redactie Sport donderdag 18 januari 2018 @ 16:38:35 #211
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_176591478
quote:
14s.gif Op donderdag 18 januari 2018 16:36 schreef Typisch het volgende:

[..]

Leg jij het effe uit...
Kom op zeg. Ik en vele anderen hebben hier ondertussen 100x uitgelegd waarom wij in VEN zitten. Moet ik dat iedere dag weer uitleggen. VEN topic heeft genoeg informatie wat ze doen, zijn, willen zijn etc. Dit is juist de kracht van VEN. Ze kunnen in alle markten hun product kwijt of het nou wijn, mandarijnen, tabak, koffie, zorg of wat dan ook is.

Voor jou wil ik nog moeite doen, maar standaard zinnen van Roces heb ik wel even gezien hier :P
  Eurovisie Songfestival Queen donderdag 18 januari 2018 @ 16:39:02 #212
163650 Greys
pi_176591490
Zo zo, een positief Bitcoin artikel voorop de Telegraaf. Ik schrik ervan. _O-

https://www.telegraaf.nl/(...)in-krijgt-weer-glans
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_176591498
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 16:38 schreef Kyran het volgende:

[..]

Kom op zeg. Ik en vele anderen hebben hier ondertussen 100x uitgelegd waarom wij in VEN zitten. Moet ik dat iedere dag weer uitleggen. VEN topic heeft genoeg informatie wat ze doen, zijn, willen zijn etc. Dit is juist de kracht van VEN. Ze kunnen in alle markten hun product kwijt of het nou wijn, mandarijnen, tabak, koffie, zorg of wat dan ook is.
Hey topper, dankjewel!
pi_176591515
quote:
1s.gif Op donderdag 18 januari 2018 16:39 schreef Greys het volgende:
Telegraaf
:')
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
pi_176591519
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 16:38 schreef piere het volgende:

[..]

En ik vanmiddag 50 :P
alleen om een beetje mee te kunnen praten hier. nu hoef ik geen shitcoin meer te zeggen als ie hard stijgt.
This is financial advice. Do not do your own due diligence.
pi_176591534
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 16:40 schreef ITrade het volgende:

[..]

:')
Ja hier wel mee eens _O_

Telegraaf :') :') :')
pi_176591539
Staat er uberhaupt wel iets in het rood vandaag ?
pi_176591545
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 16:40 schreef ITrade het volgende:

[..]

:')
Helaas leest half Nederland die rommel. :')
pi_176591549
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 16:41 schreef descon het volgende:
Staat er uberhaupt wel iets in het rood vandaag ?
De gehele wereldeconomie.

hihihi
pi_176591554
VEN

pi_176591564
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 16:41 schreef BadVlad het volgende:

[..]

Helaas leest half Nederland die rommel. :')
Van de 40+ers misschien, denk dat maar weinig mensen onder de 30 überhaupt een krant lezen.

Kranten :')
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
  Moderator / Redactie Sport donderdag 18 januari 2018 @ 16:43:11 #222
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_176591565
quote:
Die walls :D Denk dat VEN even naar 52-53 schiet en dan weer rond 50 blijft hangen. Al blij dat we omhoog gaan, normaal is VEN nieuws -5% :P
pi_176591590
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 16:43 schreef Kyran het volgende:

[..]

Die walls :D Denk dat VEN even naar 52-53 schiet en dan weer rond 50 blijft hangen. Al blij dat we omhoog gaan, normaal is VEN nieuws -5% :P
Hij mag wel ff naar de 52 euro schieten en dan op 50 blijven hangen.
Lambo of Rekt
pi_176591593
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 16:43 schreef ITrade het volgende:

[..]

Van de 40+ers misschien, denk dat maar weinig mensen onder de 30 überhaupt een krant lezen.

Kranten :')
Online bereiken ze ongeveer 7 miljoen mensen.
  donderdag 18 januari 2018 @ 16:45:21 #225
27929 piere
doe mij maar bier
pi_176591600
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 16:40 schreef crpytoshill het volgende:

[..]

alleen om een beetje mee te kunnen praten hier. nu hoef ik geen shitcoin meer te zeggen als ie hard stijgt.
Ook zonder coins kan men meepraten hier :P
fok you ja!
pi_176591606
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 16:44 schreef BadVlad het volgende:

[..]

Online bereiken ze ongeveer 7 miljoen mensen.
_O- :W
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
pi_176591611
Straks meedoen aan de pre-sale van Look Lateral. Lekker niche. :)

http://www.looklateral.com/Look-sale.pdf
pi_176591623
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 16:45 schreef piere het volgende:

[..]

Ook zonder coins kan men meepraten hier :P
i put my money where my mouth is.

bijna nieuwe ATH voor VEN.
This is financial advice. Do not do your own due diligence.
  Moderator / Redactie Sport donderdag 18 januari 2018 @ 16:47:25 #229
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_176591634
quote:
6s.gif Op donderdag 18 januari 2018 16:44 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Hij mag wel ff naar de 52 euro schieten en dan op 50 blijven hangen.
Sat. natuurlijk :P maar 52 euro mag ook hoor _O_
pi_176591641
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 16:45 schreef ITrade het volgende:

[..]

_O- :W
Ik vind het ook lachwekkend.
pi_176591645
Damn invasie van VENshillers hier
pi_176591659
quote:
14s.gif Op donderdag 18 januari 2018 16:46 schreef BadVlad het volgende:
Straks meedoen aan de pre-sale van Look Lateral. Lekker niche. :)

http://www.looklateral.com/Look-sale.pdf
Ah, daar zat ik ook naar te kijken. Kan ik mij daar nog voor inschrijven ergens?
pi_176591664
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 16:48 schreef Jed1Gam het volgende:
Damn invasie van VENchillers hier
Yup.
  donderdag 18 januari 2018 @ 16:49:28 #234
62913 Blik
The one and Only!
pi_176591671
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 16:44 schreef BadVlad het volgende:

[..]

Online bereiken ze ongeveer 7 miljoen mensen.
Niet op dagbasis in ieder geval. En zelfs het dagbereik lijkt me veel te optimistisch
  donderdag 18 januari 2018 @ 16:49:37 #235
418426 UtopiaVolger
Ik volg alles rondom Utopia.
pi_176591675
quote:
14s.gif Op donderdag 18 januari 2018 16:48 schreef Typisch het volgende:

[..]

Ah, daar zat ik ook naar te kijken. Kan ik mij daar nog voor inschrijven ergens?
Als je 1 dragon hebt hier accountje maken eerst: dragonchain.com/kyc
Want geen leven hihihihihihihihihi.
Utopia
pi_176591680
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 16:48 schreef vigen98 het volgende:

[..]

Yup.
Alle andere coins gaan ook lekker nu hoor.
ICX, REQ en SUB shillings.
Koning.
pi_176591681
quote:
14s.gif Op donderdag 18 januari 2018 16:48 schreef Typisch het volgende:

[..]

Ah, daar zat ik ook naar te kijken. Kan ik mij daar nog voor inschrijven ergens?
Volgens mij wel. Moet je eerst een account aanmaken op de Dragonchain website.
  donderdag 18 januari 2018 @ 16:49:56 #238
62913 Blik
The one and Only!
pi_176591682
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 16:34 schreef MichelWuyts het volgende:

[..]

BAMMMM. Al over de 6 ¤ nu!!
Die van mij staat op 5?
pi_176591684
quote:
1s.gif Op donderdag 18 januari 2018 16:49 schreef UtopiaVolger het volgende:

[..]

Als je 1 dragon hebt hier accountje maken eerst: dragonchain.com/kyc
Ah nee, heb geen draak. Nevermind dan.
  donderdag 18 januari 2018 @ 16:50:07 #240
27929 piere
doe mij maar bier
pi_176591687
Ethereum blijft vet achter zeg...
fok you ja!
pi_176591688
Ven(Commucoin)
pi_176591698
VENfomo
This is financial advice. Do not do your own due diligence.
pi_176591701
Ik wil eigenlijk van een coin af maar wil niet met 50% verlies verkopen :9
pi_176591704
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 16:49 schreef Blik het volgende:

[..]

Niet op dagbasis in ieder geval. En zelfs het dagbereik lijkt me veel te optimistisch
Zal wel maandelijks zijn inderdaad.
  donderdag 18 januari 2018 @ 16:51:05 #245
418426 UtopiaVolger
Ik volg alles rondom Utopia.
pi_176591705
quote:
6s.gif Op donderdag 18 januari 2018 16:50 schreef Typisch het volgende:

[..]

Ah nee, heb geen draak. Nevermind dan.
Koop 1 draak en je krijgt al gelijk 10% korting.... Of koop later zonder 10% korting....
Want geen leven hihihihihihihihihi.
Utopia
pi_176591724
Iedereen aan boord de VEN-trein :) Wat een stijging..
  Moderator / Redactie Sport donderdag 18 januari 2018 @ 16:52:45 #247
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_176591728
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 16:52 schreef MGeraads het volgende:
Iedereen aan boord de VEN-trein :) Wat een stijging..
Die komt zo weer terug denk ik, dit is echt even een FOMO trein.
pi_176591733
VENVENVEN I LOVE you
Ik ken iedereen, ik kan alles voor je regelen.
pi_176591734
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 16:52 schreef MGeraads het volgende:
Iedereen aan boord de VEN-trein :) Wat een stijging..
Geen VEN hier :)
  donderdag 18 januari 2018 @ 16:53:17 #250
286575 Roces18
Chef de party
pi_176591740
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 16:38 schreef Kyran het volgende:

[..]

Kom op zeg. Ik en vele anderen hebben hier ondertussen 100x uitgelegd waarom wij in VEN zitten. Moet ik dat iedere dag weer uitleggen. VEN topic heeft genoeg informatie wat ze doen, zijn, willen zijn etc. Dit is juist de kracht van VEN. Ze kunnen in alle markten hun product kwijt of het nou wijn, mandarijnen, tabak, koffie, zorg of wat dan ook is.

Voor jou wil ik nog moeite doen, maar standaard zinnen van Roces heb ik wel even gezien hier :P
Wat heeft een partnership met hun product te maken dan? Voegt toch niets toe. Die partners zijn naar mijn idee eerder potentiele afnemers, die evt. wensen kenbaar maken. De noodzaak van een partnerschap ontgaat me.
melksommelier en vertrouwenspersoon fok
  donderdag 18 januari 2018 @ 16:54:44 #251
286575 Roces18
Chef de party
pi_176591765
tron en verge +100%

:') :') :') sterf lekker
melksommelier en vertrouwenspersoon fok
  Moderator / Redactie Sport donderdag 18 januari 2018 @ 16:55:06 #252
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_176591770
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 16:53 schreef Roces18 het volgende:

[..]

Wat heeft een partnership met hun product te maken dan? Voegt toch niets toe. Die partners zijn naar mijn idee eerder potentiele afnemers, die evt. wensen kenbaar maken. De noodzaak van een partnerschap ontgaat me.
Juist ja, dat is toch het hele idee? Ze hebben een product, ze werken samen met hun partners om hun product op de wensen van hun partners af te stellen en ze te verkopen. Zo zorgen ze er voor dat hun product en blockchain in het algemeen wereldwijd ingezet wordt in het dagelijks leven in plaats van een luchtkasteel blijven zoals vele andere projecten. Wat denk jij dan ....?
pi_176591782
Ik FOMO ook VEN, maar het zou een slechte ruil zijn tegen coins die minder hard stijgen. Daarnaast heb ik al VEN, maar wil meer :9
Lambo of Rekt
pi_176591793
Ik zie dat Ripple alvast vertrokken is naar de maan. :')
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
  Eurovisie Songfestival Queen donderdag 18 januari 2018 @ 16:57:00 #255
163650 Greys
pi_176591798
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 16:55 schreef EggsTC het volgende:
maar wil meer :9
Dat heb ik met Ardor :9

(en met ZCL maar da's voornamelijk voor de BTCP fork)
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_176591799
Ingestapt.
pi_176591802
quote:
1s.gif Op donderdag 18 januari 2018 16:51 schreef UtopiaVolger het volgende:

[..]

Koop 1 draak en je krijgt al gelijk 10% korting.... Of koop later zonder 10% korting....
Of ik koop gewoon niet.
  Moderator donderdag 18 januari 2018 @ 16:59:03 #258
1424 crew  Jimbo
Gråtrunka
pi_176591822
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 16:56 schreef ITrade het volgende:
Ik zie dat Ripple alvast vertrokken is naar de maan. :')
ohja?
Op donderdag 20 augustus 2020 17:36 schreef Notorious_Roy het volgende:
Naast alle onzin die je uitkraamt heb je af en toe ook gewoon heel verstandige posts.
Op dinsdag 10 augustus 2021 16:32 schreef yvonne het volgende:
@:Jimbo voor mod, yeah *O*
  donderdag 18 januari 2018 @ 17:01:08 #259
286575 Roces18
Chef de party
pi_176591855
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 16:55 schreef Kyran het volgende:

[..]

Juist ja, dat is toch het hele idee? Ze hebben een product, ze werken samen met hun partners om hun product op de wensen van hun partners af te stellen en ze te verkopen. Zo zorgen ze er voor dat hun product en blockchain in het algemeen wereldwijd ingezet wordt. Wat denk jij dan ....?
Ik vind het leuk dat je munt stijgt maar iedereen zit te geilen op 'product' waar 9 van de 10 mensen niet op zitten te wachten. Denk je dat de Pon dealer niet weet waar zijn auto's vandaan komen? Denk je dat Albert Heijn niet weet waar zijn wijn vandaan komt? Misschien leuk voor onderontwikkelde/corrupte landen maar hier is het niet nodig.
melksommelier en vertrouwenspersoon fok
pi_176591856
Alles groen!
pi_176591897
Powned komt met een bitcoin-journaal.

PowNed-baas Dominique Weesie bevestigt dat. ,,Onze ambitie is om meer voor online te maken, we willen steeds meer naar een combinatie van online en tv. Het is lastig om jongeren nog te bereiken, onze doelgroep zit minder bij lineaire tv en is veel op social media te vinden. Zo maken we nu bijvoorbeeld een serie over de bitcoin. Deze komt voor de zomer op tv en er komt een bitcoin-journaal online."

https://www.ad.nl/show/po(...)amma-kwijt~a342d80d/
  Moderator / Redactie Sport donderdag 18 januari 2018 @ 17:04:00 #262
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_176591916
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 17:01 schreef Roces18 het volgende:

[..]

Ik vind het leuk dat je munt stijgt maar iedereen zit te geilen op 'product' waar 9 van de 10 mensen niet op zitten te wachten. Denk je dat de Pon dealer niet weet waar zijn auto's vandaan komen? Denk je dat Albert Heijn niet weet waar zijn wijn vandaan komt? Misschien leuk voor onderontwikkelde/corrupte landen maar hier is het niet nodig.
Sorry, je hebt natuurlijk gelijk.

Jij weet het beter dan DNV GL, Keuhne Nagel, PWC, China Unicom, China National Tobacco Corporation en Renault. Dit zijn maar kleintjes en die zitten nergens op te wachten.

Sorry dat wij je zo onderschatten.

:')
pi_176591922
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 17:04 schreef Kyran het volgende:

[..]

Sorry, je hebt natuurlijk gelijk.

Jij weet het beter dan DNV GL, Keuhne Nagel, PWC, China Unicom, China National Tobacco Corporation en Renault. Dit zijn maar kleintjes en die zitten nergens op te wachten.

Sorry dat wij je zo onderschatten.

:')
Wat ben jij zuur zeg.
pi_176591927
Hoe gaat het met Aeternity jongens?
pi_176591935
ATH alweer bereikt.
Doe afstand van je account en kom nooit meer terug.
  Moderator / Redactie Sport donderdag 18 januari 2018 @ 17:05:24 #266
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_176591943
quote:
9s.gif Op donderdag 18 januari 2018 17:04 schreef Typisch het volgende:

[..]

Wat ben jij zuur zeg.
Hoezo ben ik nou de zure :D Hij beweert dat niemand op VeChain zit te wachten, terwijl er nu al mega bedrijven zijn die met ze willen werken .... en dan ben ik zuur. De tering ...
pi_176591951
20K fun verkocht om de rest van mn FUN gratis te hebben, gekocht op 312, verkocht op 917, nu wachten tot BTC stijgt om de waarde in dollars ook te verhogen :P
Lambo of Rekt
pi_176591973
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 17:05 schreef Kyran het volgende:

[..]

Hoezo ben ik nou de zure :D Hij beweert dat niemand op VeChain zit te wachten, terwijl er nu al mega bedrijven zijn die met ze willen werken .... en dan ben ik zuur. De tering ...
Samenwerken zegt in crypto echt nog geen zak. Wel goed voor de prijs natuurlijk.

[ Bericht 2% gewijzigd door #ANONIEM op 18-01-2018 17:07:24 ]
  donderdag 18 januari 2018 @ 17:07:26 #269
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_176591978
Ven :')
Shitcoin
Heeft geen toegevoegde waarde
Alsof die bedrijven zelf niet weten waar hun spullen vandaan komen :').
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  Moderator / Redactie Sport donderdag 18 januari 2018 @ 17:08:09 #270
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_176591996
quote:
1s.gif Op donderdag 18 januari 2018 17:07 schreef fathank het volgende:
Ven :')
Shitcoin
Heeft geen toegevoegde waarde
Alsof die bedrijven zelf niet weten waar hun spullen vandaan komen :').
Inderdaad, XRP for life *O* *; c_/
pi_176592013
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 17:05 schreef Kyran het volgende:

[..]

Hoezo ben ik nou de zure :D Hij beweert dat niemand op VeChain zit te wachten, terwijl er nu al mega bedrijven zijn die met ze willen werken .... en dan ben ik zuur. De tering ...
mega bedrijven :') wat ben jij zuur zeg
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
pi_176592034
Hopelijk valt Ripple ook een keer om net zoals Bitconnect.

Al die ponzi's scammers hier. :')
pi_176592036
quote:
1s.gif Op donderdag 18 januari 2018 17:07 schreef fathank het volgende:
Ven :')
Shitcoin
Heeft geen toegevoegde waarde
Alsof die bedrijven zelf niet weten waar hun spullen vandaan komen :').
nee das altijd n verrassing.
This is financial advice. Do not do your own due diligence.
pi_176592043
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 16:34 schreef MichelWuyts het volgende:

[..]

BAMMMM. Al over de 6 ¤ nu!!
¤ 4.97 nu. Echt over de ¤ 6 geweest!?!
U MAD?
  Moderator / Redactie Sport donderdag 18 januari 2018 @ 17:11:58 #275
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_176592054
quote:
10s.gif Op donderdag 18 januari 2018 17:09 schreef alilami het volgende:

[..]

mega bedrijven :') wat ben jij zuur zeg
Als je op de man wil spelen wees dan in ieder geval origineel in plaats van Typisch napraten :R

@de_boswachter in $ wel :P
pi_176592058
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 17:05 schreef EggsTC het volgende:
20K fun verkocht om de rest van mn FUN gratis te hebben, gekocht op 312, verkocht op 917, nu wachten tot BTC stijgt om de waarde in dollars ook te verhogen :P
EUJ! jij gaf eerder vandaag nog aan dat je niet zou sellen voordat een aantal casino's live met FUN zouden draaien! :o
/a>
  donderdag 18 januari 2018 @ 17:12:31 #277
286575 Roces18
Chef de party
pi_176592059
quote:
8s.gif Op donderdag 18 januari 2018 17:10 schreef BadVlad het volgende:
Hopelijk valt Ripple ook een keer om net zoals Bitconnect.

Al die ponzi's scammers hier. :')
De vergelijking tussen Ripple en Bitconnect zie ik niet.
Graag zie ik je uitleg. :7
melksommelier en vertrouwenspersoon fok
pi_176592065
quote:
1s.gif Op donderdag 18 januari 2018 17:11 schreef de_boswachter het volgende:

[..]

¤ 4.97 nu. Echt over de ¤ 6 geweest!?!
een aantal dagen geleden. dollar natuurlijk:p.
De Tour is net als de gevangenis van Dendermonde, er zijn er 20 ontsnapt en weeral is er geen enkele Belg bij.
pi_176592073
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 17:12 schreef TripleZ het volgende:

[..]

EUJ! jij gaf eerder vandaag nog aan dat je niet zou sellen voordat een aantal casino's live met FUN zouden draaien! :o
Ik heb nog 40K over, ik heb nu puur de investeringskosten eruit van FUN in BTC. Dus die 40K zijn gratis tenopzichte van Sat.
Lambo of Rekt
  donderdag 18 januari 2018 @ 17:14:06 #280
27929 piere
doe mij maar bier
pi_176592088
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 17:01 schreef Leonos het volgende:
Alles groen!
ETHEREUM niet :(
fok you ja!
  Eurovisie Songfestival Queen donderdag 18 januari 2018 @ 17:14:45 #281
163650 Greys
pi_176592098
Groen *G*

IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  donderdag 18 januari 2018 @ 17:15:47 #282
27929 piere
doe mij maar bier
pi_176592118
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 17:14 schreef piere het volgende:

[..]

ETHEREUM niet :(
Sorry ik keek verkeerd
fok you ja!
  Eurovisie Songfestival Queen donderdag 18 januari 2018 @ 17:19:41 #283
163650 Greys
pi_176592180
Parabolic

IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  Moderator / Redactie Sport donderdag 18 januari 2018 @ 17:20:54 #284
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_176592199
quote:
10s.gif Op donderdag 18 januari 2018 17:19 schreef Greys het volgende:
Parabolic

[ afbeelding ]
_O-
  donderdag 18 januari 2018 @ 17:21:28 #285
27929 piere
doe mij maar bier
pi_176592213
quote:
10s.gif Op donderdag 18 januari 2018 17:19 schreef Greys het volgende:
Parabolic

[ afbeelding ]
_O-
fok you ja!
pi_176592218
quote:
10s.gif Op donderdag 18 januari 2018 17:19 schreef Greys het volgende:
Parabolic

[ afbeelding ]
Heb je nu al een hele bitcoin?
  Eurovisie Songfestival Queen donderdag 18 januari 2018 @ 17:24:22 #287
163650 Greys
pi_176592262
quote:
5s.gif Op donderdag 18 januari 2018 17:21 schreef BadVlad het volgende:

[..]

Heb je nu al een hele bitcoin?
Ja en nee. (vrouwen... :') )

Ja: als ik nu alles verkoop voor BTC zit ik op 1.12 BTC. *O*

Nee: ik wil m'n NEO's en Waves houden dus als ik die niet omzet naar BTC dan moet ik nog 0.3 -O-
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_176592264
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 17:12 schreef Roces18 het volgende:

[..]

De vergelijking tussen Ripple en Bitconnect zie ik niet.
Graag zie ik je uitleg. :7
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
  donderdag 18 januari 2018 @ 17:28:19 #289
27929 piere
doe mij maar bier
pi_176592339
het zakt weer wat in...
fok you ja!
pi_176592356
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 17:28 schreef piere het volgende:
het zakt weer wat in...
Sell! Sell! sell!
pi_176592358
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 17:12 schreef Roces18 het volgende:

[..]

De vergelijking tussen Ripple en Bitconnect zie ik niet.
Graag zie ik je uitleg. :7
  Moderator donderdag 18 januari 2018 @ 17:30:37 #292
18653 crew  D.
pi_176592387
quote:
14s.gif Op donderdag 18 januari 2018 17:24 schreef Greys het volgende:

[..]

Ja en nee. (vrouwen... :') )

Ja: als ik nu alles verkoop voor BTC zit ik op 1.12 BTC. *O*

Nee: ik wil m'n NEO's en Waves houden dus als ik die niet omzet naar BTC dan moet ik nog 0.3 -O-
Nee dus :P ;)
pi_176592398
SELL
U MAD?
  Moderator donderdag 18 januari 2018 @ 17:31:22 #294
18653 crew  D.
pi_176592401
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 17:29 schreef Thieske het volgende:

[..]

Sell! Sell! sell!
Buy the dip *O*
pi_176592462
FUN verkopen. :N
pi_176592510
Ik hoorde dat hier anti VEN trolls waren? >:)
Ik ken iedereen, ik kan alles voor je regelen.
  Moderator donderdag 18 januari 2018 @ 17:37:27 #297
18653 crew  D.
pi_176592516
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 17:34 schreef Jed1Gam het volgende:
FUN verkopen. :N
Ik heb er nu ook een paar :Y

2 weken terug een order ingezet die aan de lage kant was, die is nu dus aangetikt :P
pi_176592559
quote:
10s.gif Op donderdag 18 januari 2018 17:19 schreef Greys het volgende:
Parabolic

[ afbeelding ]
Nice Paint skills...

...

Voor een 4 jarige dan
-Er valt elke dag wel wat te klagen. :)
pi_176592582
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 17:12 schreef Roces18 het volgende:

[..]

De vergelijking tussen Ripple en Bitconnect zie ik niet.
Graag zie ik je uitleg. :7
Jij mist wel meer verbanden.
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
  donderdag 18 januari 2018 @ 17:39:50 #300
85998 Mattt
No Americans in Bagdad !
pi_176592583
VEN die een neo wil gaan doen, ben benieuwd :')
And there are still no americans in Bagdad !!
pi_176592598
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 17:28 schreef piere het volgende:
het zakt weer wat in...
Zou fijn zijn als binance op mobiel dan ff snel meewerkt en ik ook nog eens wat kan plaatsen ipv elke keer een crashende telefoon -.-

en de binance app werkt ook al niet goed op de telefoon

(laptop client is wel perfect)
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')