abonnement Unibet Coolblue
pi_176565724


Cryptocoins?
Bitcoin is het bekendste voorbeeld van cryptocurrency. Naast Bitcoins zijn er nog heel veel 'altcoins' kijk hier maar eens voor een overzicht; CryptoCurrency Market Capitalizations. Bitcoin is bedoeld als betaalmiddel, je kan geld (Bitcoin) naar iemand overmaken zonder tussenkomst van een bank. De transactie is anoniem en binnen enkele minuten geregeld. Dit gebeurt allemaal door middel van een blockchain.

Blockchain?
De blockchain kun je zien als een kasboek dat wordt gecontroleerd door iedereen die gebruik maakt hiervan. Je kan in dat kasboek elke transactie zien die ooit heeft plaatsgevonden. De blockchain wordt door heel veel pc's gecontroleerd en is niet achteraf wijzigbaar. Een systeem wat moeilijk te manipuleren is dus.
In elk block in de blockchain zitten transacties van coins. Kijk maar eens hier om zelf een kijkje te nemen in zo`n blockchain; Bitcoin Block Explorer - Blockchain

Wie houdt de blockchain bij?
De blockchain wordt bijgehouden door zogeheten 'miners'. Deze (groepen van) pc's stoppen transacties in een block en voegen die toe aan de blockchain. De miner die het block uiteindelijk maakt wordt beloond met Bitcoin.
Dit is natuurlijk kort door de bocht; bekijk dit filmpje maar eens voor een uitgebreidere uitleg;


Er zijn tegenwoordig twee verschillende technieken die worden gebruikt om de blockchain bij te houden, namelijk; Proof of Work (PoW) en (Leased) Proof of Stake (LPoS of PoS). Wil je meer weten hierover dan ga je dit maar Googlen. :P

Minen levert dus geld op?
Ja. Maar op kleine schaal is het minen van Bitcoin eigenlijk niet meer rendabel door de kosten van aanschaf van hardware, stroomkosten etc. Dit omdat het minen van Bitcoin ook steeds moeilijker wordt en er veel concurrentie is. Wellicht als Bitcoin in de toekomst nog veel meer waard word dat het weer rendabel wordt. Het minen van sommige altcoins op kleine schaal kan wel rendabel zijn, helemaal met wellicht een prijsstijging in het verschiet.

En wat zijn de verschillen tussen Bitcoin en verschillende altcoins?
De verschillen tussen al die coins zijn soms minimaal en soms gigantisch groot. Op de verschillende websites van de coin is informatie te vinden over de technische werking of de visie van het team erachter.

Oké. Hoe kom ik aan cryptocurrency?
Cryptocurrency kun je kopen via bedrijven of via een exchange. De laatstgenoemde is eigenlijk een soort AEX maar dan alleen voor cryptocurrency. Kopen via een exchange is meestal goedkoper dan het kopen van een bedrijf. Dit omdat je nu geen tussenpersoon hebt maar rechtstreeks van een andere gebruiker koopt.

En hoe sla ik mijn digitale geld nu veilig op?
In een wallet. En dat kan op verschillende manieren en plekken, elk met zijn eigen voor en nadelen.
Je kan het in je wallet op een exchange bewaren maar de geschiedenis heeft geleerd dat dit niet altijd een goed idee is. Je kan bij je wallet door middel van een private key, alleen hiermee kun je transacties doen. Omdat de exchange jouw private key beheerd kan de eigenaar van die exchange er in theorie dus met al het geld vandoor gaan. Google maar eens op 'mt. Gox' voor een voorbeeld.

Wil je dagelijks handelen met crypto dan is het handiger om je coins op een exchange te laten. Koop je ze voor de lange termijn dan kun je het beter opslaan in een ander soort wallet.

Wallet? Offline wallet? Hardware wallet? Paper wallet? Wat?
Een wallet komt in verschillende vormen. Je kan een walletprogramma voor desbetreffende coin installeren op je pc / laptop / telefoon / tablet en daar je coin in opslaan. Maakt wel een backup van je private key zodat als deze crasht je je coins nog wel van recoveren.

Daarnaast zijn er ook hardware wallets tekoop zoals de Trezor of de Nano Ledger.

Een paper wallet is heel simpel. Je maakt online een bitcoinadres aan en stuurt naar dat adres je coins. Je print je private key uit. Deze sla je op een aantal plekken veilig op en je coins staan nu op dat adres in de blockchain opgeslagen. Met die key kun je op een later tijdstip een wallet installeren en bij je coins.

Meer info: https://www.coindesk.com/information/paper-wallet-tutorial/

Probeer 3rd party wallets te vermijden. Dit zijn Wallets die zijn gemaakt door een partij die niet in eerste instantie bij het team zit dat desbetreffende coin heeft ontwikkeld. Het verleden heeft uitgewezen dat hier nog wel eens misbruikt van is gemaakt.

Wat een hoop info. Waarom moet ik instappen?
Omdat je bank 0.1% rente per jaar geeft en omdat de blockchain de toekomst heeft. Het is niet voor niks dat er steeds meer geld in cryptocurrency omgaat. To the moon motherfuckers!

En wat zorgt er nou voor dat een coin waarde krijgt?
De markt bepaalt de waarde van een coin. Hoe meer mensen er heil in zien, hoe meer het waard wordt.

Maar nu even serieus, ik snap er nog steeds niks van!
Lees hier een uitleg, handleidingen, crypto-woordenboek etc,
Bekijk hier stap voor stap handleidingen:
BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #1 Voor al je kleine en grote vragen

Hoe claim ik een geforkte munt?
Door je private key in een wallet te importeren die de nieuwe munt support (wel eerst je Bitcoins verplaasen naar een ander adres!). Gedetailleerde uitleg voor Bitcoin Cash en Bitcoin Gold: BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #2 Voor al je kleine en grote vragen

Afkortingen en jargon
FOMO - Fear of missing out - Paniekreactie omdat een coin opeens erg veel in waarde stijgt. Paniekaankoop.
FUD - Fear, uncertainty, doubt. Op het moment dat er angst en onzekerheid in de markt zit dan gaan vaak veel mensen hun geld omzetten naar fiat. Dit zorgt voor een dalende trend of crash in de markt.
ICO - Initial Coin Offering. Een nieuwe munt wordt geïntroduceerd. Hier is geld voor nodig. Vroege investeerders kunnen in een ICO investeren in de hoop dat de munt daarna een veelvoud waard wordt.
Fee - Om een transactie te doen moet er fee worden betaald. Dit is een bedrag dat ervoor zorgt dat jouw transactie in behandeling wordt genomen. Sommige exchanges rekenen ook fee om uit te laten betalen.
Hodlen - Je cryptomunten altijd houden (holden).

Shorten? Long gaan? Margin trading? Leverage?
Geen zin om nu deze termen nu uit te leggen. Google er maar op :').

Exchanges;
Kraken | Buy, Sell and Margin Trade Bitcoin (BTC) and Ethereum (ETH) - Buy, Sell, Trade Bitcoin
Bittrex.com - Bittrex, The Next Generation Digital Currency Exchange
Binance - Chinese exchange, werkt goed voor handelen tussen crpytomunten

Bedrijven waar je crypto kan kopen buiten een exchange om?
Bitcoins Kopen en Verkopen met iDEAL, Bancontact of SEPA | LiteBit
Bitonic
Bitcoins kopen - iDEAL, Banktransfer of Creditcard | BTC Direct

Bitcoin block explorers
Blockchain.info
BlockExplorer.com
CryptoGraffiti.info

Crypto koersen
Coinmarketcap.com - CryptoCurrency Market Capitalizations
Cryptodashboard.io - Lichtgewicht versie van Coinmarketcap met auto refresh
cryptowat.ch - Live koersen van de belangrijkste exchanges

Gedetailleerde crypto statistieken
fork.lol
coin.dance
Statoshi.info
Cryptocurrency Mining Profitability
BitcoinWisdom.com

Crypto nieuws
Bitcoin Magazine
Coindesk
CoinTelegraph
/r/CryptoCurrency
/r/Bitcoin
/r/btc

Bitcoin resources (websites)

Bitcoin en belastingaangifte

Bitcoins als vermogen: box 3
Het bezit van bitcoins en andere cryptovaluta wordt gezien als vermogen. Vermogen moet worden opgegeven in box 3.

De waarde die u opgeeft is de waarde (in euro’s) van uw cryptovaluta op 1 januari van het fiscale jaar. Bij uw belastingaangifte over het jaar 2016, geeft u dus aan hoeveel uw ‘coins’ op 1 januari waard waren. Wij adviseren u om altijd al uw currencies op te geven, ook als het om kleine bedragen gaat. Immers kan uw cryptovaluta in een jaar sterk in waarde stijgen, als u het niet eerder heeft opgegeven dan kampt u in de toekomst wellicht met een voor de belastingdienst onverklaarbaar vermogen.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de Belastingdienst.

Starten met het kopen van Bitcoin of Altcoins
- Open een account op bijv Binance.(Zie hierboven)
- Bij de tab 'Deposits/withdrawals' kies je 'Deposit' bij Ether. Kopieer het wallet-adres.
- Koop Ether (bijvoorbeeld bij BTC-direct of Bitonic). Verzend het naar het adres van Binance. Betaal met iDeal.
- Na de verwerkingstijd (meestal 20-30 min) staat je saldo in Ether op Binance. Via de Exchanges kan je Ether kopen/verkopen voor andere Crypto.
(Elke transactie -dus koop/verkoop van crypto op Binance- kost je 0,1% van de transactiesom aan fee. Lagere fee (0,05%) is mogelijk als je BNB-crypto gekocht hebt. In dat geval gaan deze fees direct van je BNB-saldo af.)

DISCLAIMER:
Cryptocurrency is een erg jonge en volatiele markt. Nog meer dan voor elke andere markt geldt hier dat je je goed moet inlezen en investeer enkel geld dat je kan missen. Don't invest recklessly.

[ afbeelding ]
pi_176565728
Ik ga all in op ripple.
Lambo of Rekt
pi_176565735
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 14:08 schreef Kyran het volgende:

[..]

Als dit een bear market is maak ik me geen zorgen hoor :P 1 januari begonnen, nog steeds dikke vette winst. Afgelopen week wat ingeleverd in USD/EUR, maar BTC blijft stabiel. No worries.

Mensen verwachten iedere dag 100% ofzo, ik weet het niet ...
In BTC +50%, in USD +0% tov inleg :').
  woensdag 17 januari 2018 @ 14:13:15 #4
179075 hugecooll
Deelt corrigerende tikken uit
pi_176565746
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 14:05 schreef wattel het volgende:
Heb ook het vermoeden dat grote handelaren begin 2017 erin gestapt zijn en een jaar lang bitcoin hebben lopen kopen omdat ze wisten dat de futures eraan zaten te komen en in december een pump en dump gedaan hebben op bitcoin en nu de koers laten crashen om hun futures te cashen, maar kan het mis hebben natuurlijk.
lijkt me niet
pi_176565759
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 14:13 schreef hugecooll het volgende:

[..]

lijkt me niet
[ afbeelding ]
Deze kennen we nu wel. :P
Lambo of Rekt
  woensdag 17 januari 2018 @ 14:13:55 #6
179075 hugecooll
Deelt corrigerende tikken uit
pi_176565767
quote:
7s.gif Op woensdag 17 januari 2018 14:13 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Deze kennen we nu wel. :P
oh ok ok
de vraag blijft wel terugkomen
  Moderator woensdag 17 januari 2018 @ 14:14:06 #7
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_176565778
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 14:08 schreef Wereldgozer het volgende:

[..]

:')
Geen leugen :)
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_176565785
quote:
7s.gif Op woensdag 17 januari 2018 14:13 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Deze kennen we nu wel. :P
En verder is het appels met peren
pi_176565791
Trend omdraai.
Officieel beer markt.
$5000 weldra.
Verkoop alles snel of huil later.
pi_176565808
quote:
7s.gif Op woensdag 17 januari 2018 14:14 schreef craziness het volgende:
Trend omdraai.
Officieel beer markt.
$5000 weldra.
Verkoop alles snel of huil later.
Ik ben van steen, ik hodl alles tot de oneindigheid.
Lambo of Rekt
pi_176565818
quote:
7s.gif Op woensdag 17 januari 2018 14:14 schreef craziness het volgende:
Trend omdraai.
Officieel beer markt.
$5000 weldra.
Verkoop alles snel of huil later.
want?
This is financial advice. Do not do your own due diligence.
pi_176565831
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 14:15 schreef crpytoshill het volgende:

[..]

want?
Want niks. Iedereen heeft eigen definitie dus kan van alles uitroepen tot beer of stier markt.
pi_176565832
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 14:13 schreef hugecooll het volgende:

[..]

lijkt me niet
[ afbeelding ]
Gaat wel over net iets andere bedragen.
Het is vooral het laatste jaar een speculantenmarkt geworden waardoor panicsales alleen maar toe zullen nemen als er zich voor de markt minder prettige dingen afspelen.
blablablabla
  woensdag 17 januari 2018 @ 14:17:00 #14
390300 FCsuarez
voetbal is niet lopen
pi_176565845
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 13:59 schreef BakkenKappen het volgende:

[..]

Is wel duidelijk in welke groep jij valt :D

grapje
gelukkig in de groep met "domme" mensen. de groep die veel geld verdient bestaat namelijk uit meer domme mensen dan uit slimme.

Ron wayne behoorde ook niet tot de gelovigen in het project. en je weet!

you got to have faith in the project to see the end and get rich!

p.s. ik denk niet dat bitcoin de holy grail is. maar wel dat er een bedrijf komt dat dit kan vermarkten naar het zakenleven en consumentenmarkt. dat bedrijf moet je zien te vinden.
Pak de hooivorken en fakkels. Hunt him down like a dog
#FreeTrapz
pi_176565862
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 14:15 schreef crpytoshill het volgende:

[..]

want?
Niet naar hem luisteren, dat BTC onder de 7500/8000 usd gaat komen is zeer onwaarschijnlijk vanwege oude support levels.
Lambo of Rekt
pi_176565877
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 14:17 schreef FCsuarez het volgende:

[..]

gelukkig in de groep met "domme" mensen. de groep die veel geld verdient bestaat namelijk uit meer domme mensen dan uit slimme.

Ron wayne behoorde ook niet tot de gelovigen in het project. en je weet!

you got to have faith in the project to see the end and get rich!

p.s. ik denk niet dat bitcoin de holy grail is. maar wel dat er een bedrijf komt dat dit kan vermarkten naar het zakenleven en consumentenmarkt. dat bedrijf moet je zien te vinden.
Dat bedrijf heet LISK.
Lambo of Rekt
pi_176565880
quote:
7s.gif Op woensdag 17 januari 2018 14:17 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Niet naar hem luisteren, dat BTC onder de 7500/8000 usd gaat komen is zeer onwaarschijnlijk vanwege oude support levels.
Mocht dat wel gebeuren is de paniek wel compleet denk je niet?
blablablabla
pi_176565891
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 14:11 schreef wattel het volgende:
Ja. maar belastingontduiking zal een probleem worden, er is niemand die vermogens belasting wil betalen natuurlijk, welk land en bank kan het zich veroorloven dat er geen geld meer op rekeningen zal staan.
Er staat nog meer dan genoeg geld op de rekeningen hoor, denk je dat alles in crypto zit? Als 1% van alle bank tegoeden nu naar crypto gaat zien we een moon die we nog nooit hebben gezien.
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
  Moderator / Redactie Sport woensdag 17 januari 2018 @ 14:18:36 #19
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_176565892
quote:
7s.gif Op woensdag 17 januari 2018 14:17 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Niet naar hem luisteren, dat BTC onder de 7500/8000 usd gaat komen is zeer onwaarschijnlijk vanwege oude support levels.
Echt he :D

Van die mensen die hier komen preken alsof ze precies weten wat de markt gaat doen.
pi_176565899
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 14:18 schreef Elan het volgende:

[..]

Mocht dat wel gebeuren is de paniek wel compleet denk je niet?
Als dat wel gebeurt dan zitten we in een rare situatie, dan is alles onvoorspelbaar, dan is het een echte crash te noemen.
Lambo of Rekt
pi_176565930
quote:
7s.gif Op woensdag 17 januari 2018 14:17 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Niet naar hem luisteren, dat BTC onder de 7500/8000 usd gaat komen is zeer onwaarschijnlijk vanwege oude support levels.
de trendlijn zit rond de 9000usd, dat kan ie wel halen denk ik.
This is financial advice. Do not do your own due diligence.
  Moderator woensdag 17 januari 2018 @ 14:20:53 #22
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_176565946
quote:
6s.gif Op woensdag 17 januari 2018 14:18 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Dat bedrijf heet LISK.
Lisk :')

https://research.kudelski(...)s-in-264-operations/
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_176565964
Waves rank 33 hoor jongens, na het dal van 41 gister.
Wavesmaand, allin
pi_176565970
BTC dominance klimt gestaag.
  woensdag 17 januari 2018 @ 14:21:48 #25
179075 hugecooll
Deelt corrigerende tikken uit
pi_176565971
quote:
quote:
TL;DR: you can hijack certain Lisk accounts and steal all their balance after only 264 evaluations of the address generation function (a combination of SHA-256, SHA-512, and a scalar multiplication over Ed25519’s curve).
Helder
pi_176565996
quote:
Dit is allemaal al achterhaald, het was 1 grote FUDpost, alles is opgelost in de release van 20feb .
Lambo of Rekt
pi_176565998
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 14:18 schreef Kyran het volgende:

[..]

Echt he :D

weten wat de markt gaat doen.
Dat zou ik dus graag willen weten.
  Moderator woensdag 17 januari 2018 @ 14:23:05 #28
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_176566002
quote:
10s.gif Op woensdag 17 januari 2018 14:21 schreef hugecooll het volgende:

[..]

[..]

Helder
Lekker veilige blockchain if 'you can hack certain wallets'
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  Moderator woensdag 17 januari 2018 @ 14:23:31 #29
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_176566014
quote:
6s.gif Op woensdag 17 januari 2018 14:22 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Dit is allemaal al achterhaald, het was 1 grote FUDpost, alles is opgelost in de release van 20feb .
In de release die komen gaat en nu dus nog niet actief is, die release bedoel je?
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_176566027
quote:
6s.gif Op woensdag 17 januari 2018 14:23 schreef onlogisch het volgende:

[..]

In de release die komen gaat en nu dus nog niet actief is, die release bedoel je?
Klopt, en tot die tijd zijn de wallets die 1 outgoing transfer hebben gedaan wél veilig. Waaonder mijne, en dat is alles wat boeit :P
Lambo of Rekt
  woensdag 17 januari 2018 @ 14:24:22 #31
179075 hugecooll
Deelt corrigerende tikken uit
pi_176566037
quote:
10s.gif Op woensdag 17 januari 2018 14:23 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Lekker veilige blockchain if 'you can hack certain wallets'
Ik denk dat je met NEBL veiliger zit qua investering dan bij LSK
Ook omdat die nog vrijwel niks doet aan marketing en dus nog een lage prijs heeft
pi_176566062
Two mods met allemaal kekke sterretjes naast hun naam aan het werk. Genot.
pi_176566067
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 14:25 schreef BakkenKappen het volgende:
Two mods met allemaal kekke sterretjes naast hun naam aan het werk. Genot.
Dat is een FOK abbo.
Lambo of Rekt
  Moderator woensdag 17 januari 2018 @ 14:26:40 #34
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_176566094
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 14:25 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Dat is een FOK abbo.
Ik heb meer sterren dan Huge. Ik ben echt een ongelooflijke baas.
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_176566117
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 14:24 schreef hugecooll het volgende:

[..]

Ik denk dat je met NEBL veiliger zit qua investering dan bij LSK
Ook omdat die nog vrijwel niks doet aan marketing en dus nog een lage prijs heeft
manmanman :')

de shitcoins vliegen weer in het rond hoor.

Laat de markt eerst maar eens tot rust komen.
  woensdag 17 januari 2018 @ 14:27:58 #36
150517 SpecialK
No hesitation, no delay.
pi_176566126
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 14:25 schreef BakkenKappen het volgende:
Two mods met allemaal kekke sterretjes naast hun naam aan het werk. Genot.
Inderdaad. Je krijgt 1 ster per 1000 bans.
There are no things, but as a consequence there are as many things as we like
  woensdag 17 januari 2018 @ 14:28:14 #37
179075 hugecooll
Deelt corrigerende tikken uit
pi_176566130
quote:
1s.gif Op woensdag 17 januari 2018 14:27 schreef kthxbye het volgende:

[..]

manmanman :')

de shitcoins vliegen weer in het rond hoor
Wat dan?
  woensdag 17 januari 2018 @ 14:28:55 #38
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_176566147
quote:
1s.gif Op woensdag 17 januari 2018 14:27 schreef kthxbye het volgende:

[..]

manmanman :')

de shitcoins vliegen weer in het rond hoor
Mwoah NEBL is zeker geen shitcoin, maar de waarde die hij nu heeft is belachelijk. Wel goed project verder, maar zou meer rond niveau Komodo thuis horen qua prijs.
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_176566162
quote:
3s.gif Op woensdag 17 januari 2018 14:28 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Mwoah NEBL is zeker geen shitcoin, maar de waarde die hij nu heeft is belachelijk. Wel goed project verder, maar zou meer rond niveau Komodo thuis horen qua prijs.
Wat doet het
Lambo of Rekt
pi_176566190
quote:
3s.gif Op woensdag 17 januari 2018 14:28 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Mwoah NEBL is zeker geen shitcoin, maar de waarde die hij nu heeft is belachelijk. Wel goed project verder, maar zou meer rond niveau Komodo thuis horen qua prijs.
nee man is een veilige investering, de markt klapt in elkaar maar deze stijgt als enige en hij is nieuw en ze besteden geen geld aam marketing itt lisk

koop nu gr gr

:')
  woensdag 17 januari 2018 @ 14:30:52 #41
390300 FCsuarez
voetbal is niet lopen
pi_176566191
quote:
6s.gif Op woensdag 17 januari 2018 14:18 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Dat bedrijf heet LISK.
heb ik. samen met VEN WAVES en OST heb ik kwartet en crypto daarmee uitgespeeld. (wedden dat 1 of andere shitcoin meer op gaat leveren :D )
Pak de hooivorken en fakkels. Hunt him down like a dog
#FreeTrapz
pi_176566200
quote:
1s.gif Op woensdag 17 januari 2018 14:27 schreef kthxbye het volgende:
Laat de markt eerst maar eens tot rust komen.
Dit is wel ongeveer de bodem, als we de supportlevels bekijken van vóór de krankzinnige stijging.
Lambo of Rekt
pi_176566205
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 14:28 schreef hugecooll het volgende:

[..]

Wat dan?
Die Nebl het ik toevallig in de gate
quote:
3s.gif Op woensdag 17 januari 2018 14:28 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Mwoah NEBL is zeker geen shitcoin, maar de waarde die hij nu heeft is belachelijk. Wel goed project verder, maar zou meer rond niveau Komodo thuis horen qua prijs.
Die Nebl heb ik maandag een tijdje in de gaten gehouden omdat er op twitter pump en dump groepen erop sprongen vlak voor de crash, dus die stond toevallig als één van de weinigen in de plus toen de rest onderuit ging, misschien dat die coin daarom populair is op dit moment omdat ie in t groen bleef.
  woensdag 17 januari 2018 @ 14:31:27 #44
167941 hmmmz
Verlicht Despoot
pi_176566206
Mensen, Rivetz gaat het helemaal worden!
Op vrijdag 12 juni 2015 21:03 schreef Danny het volgende:
Jup. Ben dan ook apetrots op je ;)
pi_176566209
aaaaand I'm out.

Ik ga weer eens wat minder tijd proberen te besteden aan deze shitmarkt.
  Eurovisie Songfestival Queen woensdag 17 januari 2018 @ 14:31:37 #46
163650 Greys
pi_176566213
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 14:25 schreef BakkenKappen het volgende:
Two mods met allemaal kekke sterretjes naast hun naam aan het werk. Genot.
Jij kunt ook sterretjes krijgen (en allemaal kekke functies enzo) VOOR WEINAG.
https://www.fok.nl//shop/abonnementen
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  woensdag 17 januari 2018 @ 14:31:44 #47
179075 hugecooll
Deelt corrigerende tikken uit
pi_176566217
quote:
1s.gif Op woensdag 17 januari 2018 14:30 schreef FCsuarez het volgende:

[..]

heb ik. samen met VEN WAVES en OST heb ik kwartet en crypto daarmee uitgespeeld. (wedden dat 1 of andere shitcoin meer op gaat leveren :D )
Ja , maar dat is steeds het geval, doe een gok... 1 op 1400
Lambo of Rekt
pi_176566222
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 14:31 schreef hmmmz het volgende:
Mensen, Rivetz gaat het helemaal worden!
Heb je ook bl3p accountjes tekoop?
Lambo of Rekt
pi_176566226
quote:
7s.gif Op woensdag 17 januari 2018 14:14 schreef craziness het volgende:
Trend omdraai.
Officieel beer markt.
$5000 weldra.
Verkoop alles snel of huil later.
Trollbox galore
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_176566240
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 14:29 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Wat doet het
lees de white paper maar
pi_176566242
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 14:31 schreef kthxbye het volgende:
aaaaand I'm out.

Ik ga weer eens wat minder tijd proberen te besteden aan deze shitmarkt.
en als de markt weer gaat stijgen FOMOen?
This is financial advice. Do not do your own due diligence.
pi_176566244
Volume van de handel lijkt nu nog wel extreem hoog te blijven.
pi_176566257
Verder gewoon HODL, heb een prima portfolio dus we zien het wel over een paar weken.
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_176566261
VEN gaat ons redden _O_
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_176566268
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 14:32 schreef crpytoshill het volgende:

[..]

en als de markt weer gaat stijgen FOMOen?
er gaat iets niet goed in die username van je.

ik heb alles in cold storage en mijn trading stack laat ik even met rust.

ik heb buy orders staan voor BTC op lage ranges (8K/9K) en vind het wel weer gesneden zo
pi_176566270
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 14:33 schreef JeSuisDroppie het volgende:
VEN gaat ons redden _O_
VEN gaat naar de 1000K USD.... 1000K idd.
Lambo of Rekt
pi_176566271
quote:
Dat is toch cherrypicking van de hoogste orde? Je pakt 3 eigenschappen die de rest niet heeft en jij wel, je zet in je roadmap dat je alle programmeertalen ontersteunt en hoppa.

Wat het uiteindelijk inhoudt weet niemand. 10% staking reward? per 10 jaar? per dag? Token to token transfer? handig joh? Rest API? ?????

Ik zou dit maar met een korreltje zout nemen. Hoeveel devs hebben ze?
OEH!!AAAAHH UNIVERSAAJAJAJAJAHHEEOEEUEUE
  Eurovisie Songfestival Queen woensdag 17 januari 2018 @ 14:34:32 #59
163650 Greys
pi_176566272
Hup BTC :7

ErikVoorhees twitterde op woensdag 17-01-2018 om 13:04:54 World’s fourth largest bank planning to launch Cryptocurrency exchange https://t.co/ZUkMm6YiqC via @BTCTN #bitcoin reageer retweet
iamjosephyoung twitterde op woensdag 17-01-2018 om 13:07:03 South Korea's Shinhan Bank, the second largest commercial bank in the country, has been developing / testing a #bitcoin wallet and vault system since November as well.Don't let the recent drop blind you from all the adoption happening.https://t.co/SB0uprOha0 reageer retweet
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  Eurovisie Songfestival Queen woensdag 17 januari 2018 @ 14:34:58 #60
163650 Greys
pi_176566277
quote:
1s.gif Op woensdag 17 januari 2018 14:34 schreef kthxbye het volgende:

[..]

er gaat iets niet goed in die username van je.
_O-
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_176566293
quote:
1s.gif Op woensdag 17 januari 2018 14:32 schreef kthxbye het volgende:

[..]

lees de white paper maar
thx
Lambo of Rekt
pi_176566305
Komop LTC ;(
(she/her)
  woensdag 17 januari 2018 @ 14:39:10 #63
391391 Basxt
~~WhatsApp Groepsbeheerder~~
pi_176566361
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 14:36 schreef Fylax het volgende:
Komop LTC ;(
Gewoon bijkopen :) Gaat binnenkort weer flink stijgen.
SOMEWHERE THERE IS A TREE, TIRELESSLY PRODUCING OXYGEN SO THAT YOU CAN STAY ALIVE. FIND IT AND APOLOGIZE.
  Eurovisie Songfestival Queen woensdag 17 januari 2018 @ 14:39:13 #64
163650 Greys
pi_176566366
loomdart twitterde op woensdag 17-01-2018 om 14:36:32 we may all be poor again but atleast we had good laughs along the way reageer retweet
En zo ist!

_O- _O-
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_176566368
quote:
1s.gif Op woensdag 17 januari 2018 14:34 schreef kthxbye het volgende:
ik heb alles in cold storage en mijn trading stack laat ik even met rust.
Dit.
pi_176566385
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 14:39 schreef BakkenKappen het volgende:

[..]

Dit.
Dus jij hebt ook je hele coldstack vol WAVES STAAN WANT OMG WAVES MAND OMG WAVES DAG KOMT ERAAN MORGEN 18 JAN PR WERELDWIJD CMAPAGNAE EN ALLES MET CHAMPAGNE OOK NOG< WAVES GAAT MOOOOO)0))00000NNNNNN OMG OMG
Lambo of Rekt
pi_176566392
quote:
2s.gif Op woensdag 17 januari 2018 14:40 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Dus jij hebt ook je hele coldstack vol WAVES STAAN WANT OMG WAVES MAND OMG WAVES DAG KOMT ERAAN MORGEN 18 JAN PR WERELDWIJD CMAPAGNAE EN ALLES MET CHAMPAGNE OOK NOG< WAVES GAAT MOOOOO)0))00000NNNNNN OMG OMG
APRIL WORDT WAVES MAAND. POETIN.
pi_176566410
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 14:39 schreef Basxt het volgende:

[..]

Gewoon bijkopen :) Gaat binnenkort weer flink stijgen.
heb al een halve bijgekocht op 138 maar hij gaat nu nog lager
(she/her)
  Moderator woensdag 17 januari 2018 @ 14:43:26 #69
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_176566437
quote:
Dat is toch cherrypicking van de hoogste orde? Je pakt 3 eigenschappen die de rest niet heeft en jij wel, je zet in je roadmap dat je alle programmeertalen ontersteunt en hoppa.

Wat het uiteindelijk inhoudt weet niemand. 10% staking reward? per 10 jaar? per dag? Token to token transfer? handig joh? Rest API? ?????

Ik zou dit maar met een korreltje zout nemen. Hoeveel devs hebben ze?
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_176566442
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 14:34 schreef Greys het volgende:
Hup BTC :7

ErikVoorhees twitterde op woensdag 17-01-2018 om 13:04:54 World’s fourth largest bank planning to launch Cryptocurrency exchange https://t.co/ZUkMm6YiqC via @BTCTN #bitcoin reageer retweet
iamjosephyoung twitterde op woensdag 17-01-2018 om 13:07:03 South Korea's Shinhan Bank, the second largest commercial bank in the country, has been developing / testing a #bitcoin wallet and vault system since November as well.Don't let the recent drop blind you from all the adoption happening.https://t.co/SB0uprOha0 reageer retweet
FOMO!
  Moderator woensdag 17 januari 2018 @ 14:43:57 #71
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_176566446
quote:
1s.gif Op woensdag 17 januari 2018 14:42 schreef Fylax het volgende:

[..]

heb al een halve bijgekocht op 138 maar hij gaat nu nog lager
GC / Hey tuig...
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  Eurovisie Songfestival Queen woensdag 17 januari 2018 @ 14:44:03 #72
163650 Greys
pi_176566447
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  Knapste mannelijke user 2022 woensdag 17 januari 2018 @ 14:44:37 #73
206731 Mortaxx
Doomer
pi_176566458
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 14:43 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Dat is toch cherrypicking van de hoogste orde? Je pakt 3 eigenschappen die de rest niet heeft en jij wel, je zet in je roadmap dat je alle programmeertalen ontersteunt en hoppa.

Wat het uiteindelijk inhoudt weet niemand. 10% staking reward? per 10 jaar? per dag? Token to token transfer? handig joh? Rest API? ?????

Ik zou dit maar met een korreltje zout nemen. Hoeveel devs hebben ze?
nu nog iets met privacy erbij en het shitcoin plaatje is weer compleet
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
pi_176566471
quote:
10s.gif Op woensdag 17 januari 2018 14:44 schreef Greys het volgende:
EDIT: god dammit :( plaatje not working brb brb brb
Hij werkte wel, hij sloeg alleen natuurlijk nergens op.
pi_176566476
quote:
1s.gif Op woensdag 17 januari 2018 14:44 schreef Mortaxx het volgende:

[..]

nu nog iets met privacy erbij en het shitcoin plaatje is weer compleet
TOR
pi_176566478
quote:
10s.gif Op woensdag 17 januari 2018 14:44 schreef Greys het volgende:
EDIT: god dammit :( plaatje not working brb brb brb

Tijd voor goede muziek.
  woensdag 17 januari 2018 @ 14:45:41 #77
390300 FCsuarez
voetbal is niet lopen
pi_176566492
quote:
1s.gif Op woensdag 17 januari 2018 14:42 schreef Fylax het volgende:

[..]

heb al een halve bijgekocht op 138 maar hij gaat nu nog lager
onze huis paniekzaaiers zullen wel zeggen je kunt nieta met bitcoins het is allemaal een zeepbel. de maatschappij kan zonder.

net als met je toekomstige lambo, je kunt ook gewoon lopen.
Pak de hooivorken en fakkels. Hunt him down like a dog
#FreeTrapz
  Eurovisie Songfestival Queen woensdag 17 januari 2018 @ 14:46:01 #78
163650 Greys
pi_176566499
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 14:44 schreef Insomnia2.0 het volgende:

[..]

Hij werkte wel, hij sloeg alleen natuurlijk nergens op.
Oh.

-O-
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_176566511
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 14:46 schreef Greys het volgende:

[..]

Oh.

-O-
Wel eerlijk gevisualiseerd.
Net zoveel afstand tussen 70 cent en 4000 dollar.
pi_176566512
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 14:34 schreef EggsTC het volgende:

[..]

VEN gaat naar de 1000K USD.... 1000K idd.
:’) Op welke termijn, 2094?
U MAD?
pi_176566526
LISK shitcoin v/d dag. _O-
[b]Op &lt;a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" &gt;vrijdag 5 januari 2018 08:29&lt;/a&gt; schreef &lt;a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" &gt;xminator&lt;/a&gt; het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
  woensdag 17 januari 2018 @ 14:50:46 #82
167941 hmmmz
Verlicht Despoot
pi_176566618
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 14:32 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Heb je ook bl3p accountjes tekoop?
Nee helaas. Heb ook nooit een accountje verkocht helaas :'(
Op vrijdag 12 juni 2015 21:03 schreef Danny het volgende:
Jup. Ben dan ook apetrots op je ;)
  Moderator woensdag 17 januari 2018 @ 14:51:35 #83
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_176566631
quote:
10s.gif Op woensdag 17 januari 2018 14:46 schreef alilami het volgende:
LISK shitcoin v/d dag. _O-
BitConnect, -93%

Lisk staat nieteens in de top15 van shitcoins vd dag.
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_176566633
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 14:50 schreef hmmmz het volgende:

[..]

Nee helaas. Heb ook nooit een accountje verkocht helaas :'(
Jammer, dan was ik wel geinteresseerd
Lambo of Rekt
  woensdag 17 januari 2018 @ 14:52:21 #85
167941 hmmmz
Verlicht Despoot
pi_176566651
quote:
10s.gif Op woensdag 17 januari 2018 14:51 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Jammer, dan was ik wel geinteresseerd
vriendenprijsje voor jou! O+
Op vrijdag 12 juni 2015 21:03 schreef Danny het volgende:
Jup. Ben dan ook apetrots op je ;)
pi_176566654
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 14:51 schreef onlogisch het volgende:

[..]

BitConnect, -93%

Lisk staat nieteens in de top15 van shitcoins vd dag.
BitConnect doet niet meer mee.

Ah, and there’s another security issue in Lisk: looking at the client API documentation, you’ll notice that clients need to send their passphrase (the secret value) to open an account or to send a transaction. In other word, Lisk is missing the whole point of public-key cryptography, which is to keep secret keys secret. Oh, and there’s even an endpoint (/api/accounts/open) that allows you to request your public key given your secret key. So much for trustlessness and decentralization
https://www.reddit.com/r/(...)jcj4kqgp&sh=2304ee35

Help! All of my lisk is gone
https://www.reddit.com/r/(...)jcj4n7do&sh=bc7a3280
[b]Op &lt;a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" &gt;vrijdag 5 januari 2018 08:29&lt;/a&gt; schreef &lt;a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" &gt;xminator&lt;/a&gt; het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
pi_176566711
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 14:52 schreef alilami het volgende:

Help! All of my lisk is gone
https://www.reddit.com/r/(...)jcj4n7do&sh=bc7a3280
Geloofwaardig, de dag nadat die audit naar voren komt die allang bekend was bij het team.
Lambo of Rekt
  woensdag 17 januari 2018 @ 14:58:34 #88
131603 Afwazig
Serious business
pi_176566788
Ik heb zelf geen Lisk maar dit is natuurlijk niet helemaal lekker. Vraag me af hoe dit gaat uitpakken als de rook van de crash optrekt.
pi_176566814
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 14:58 schreef Afwazig het volgende:
Ik heb zelf geen Lisk maar dit is natuurlijk niet helemaal lekker. Vraag me af hoe dit gaat uitpakken als de rook van de crash optrekt.
Klopt, ik heb ook overwogen om tijdelijk te verhuizen naar een andere coin, maar ETH is ook gehackt geweest met die multisig wallets, daar is daadwerkelijk veel geld verloren gegaan, ETH draait ook nog steeds, ik vertrouw erop dat LISK gewoon met een goede oplossing komt met de relaunch. Bij LISK is er nog geen geval van gestolen geld bekend, behalve die hele toevallige reddit post de dag na de audit :')
Lambo of Rekt
pi_176566869
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 14:58 schreef Afwazig het volgende:
Ik heb zelf geen Lisk maar dit is natuurlijk niet helemaal lekker. Vraag me af hoe dit gaat uitpakken als de rook van de crash optrekt.
Achja. Die post op reddit kan bij iedere munt gebeuren als je niet goed op je wachtwoorden let etc.
De Tour is net als de gevangenis van Dendermonde, er zijn er 20 ontsnapt en weeral is er geen enkele Belg bij.
  woensdag 17 januari 2018 @ 15:02:45 #91
167941 hmmmz
Verlicht Despoot
pi_176566890
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 14:59 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Klopt, ik heb ook overwogen om tijdelijk te verhuizen naar een andere coin, maar ETH is ook gehackt geweest met die multisig wallets, daar is daadwerkelijk veel geld verloren gegaan, ETH draait ook nog steeds, ik vertrouw erop dat LISK gewoon met een goede oplossing komt met de relaunch. Bij LISK is er nog geen geval van gestolen geld bekend, behalve die hele toevallige reddit post de dag na de audit :')
LISK HODL hier!
Op vrijdag 12 juni 2015 21:03 schreef Danny het volgende:
Jup. Ben dan ook apetrots op je ;)
pi_176566893
quote:
10s.gif Op woensdag 17 januari 2018 14:44 schreef Greys het volgende:
[ afbeelding ]
Lol, al is tussen 2014 en 2016 wel een redelijke longterm geweest
  woensdag 17 januari 2018 @ 15:05:06 #93
391391 Basxt
~~WhatsApp Groepsbeheerder~~
pi_176566949
Gdax weer tegen het 10000 randje.
SOMEWHERE THERE IS A TREE, TIRELESSLY PRODUCING OXYGEN SO THAT YOU CAN STAY ALIVE. FIND IT AND APOLOGIZE.
  Moderator / Redactie Sport woensdag 17 januari 2018 @ 15:05:55 #94
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_176566970
9.6 op Binance
pi_176566985
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 15:05 schreef Basxt het volgende:
Gdax weer tegen het 10000 randje.
We knallen er nog wel door.
  woensdag 17 januari 2018 @ 15:07:38 #96
391391 Basxt
~~WhatsApp Groepsbeheerder~~
pi_176566995
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 15:07 schreef Jurian95 het volgende:

[..]

We knallen er nog wel door.
Nu dus :o
SOMEWHERE THERE IS A TREE, TIRELESSLY PRODUCING OXYGEN SO THAT YOU CAN STAY ALIVE. FIND IT AND APOLOGIZE.
  Moderator / Redactie Sport woensdag 17 januari 2018 @ 15:09:11 #97
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_176567023


Gaan we weer, panieeeeeek, sell sell sell.
pi_176567024
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 15:02 schreef Apekoek het volgende:

[..]

Lol, al is tussen 2014 en 2016 wel een redelijke longterm geweest
Hodl tot 2020 dus.
Koning.
pi_176567033
quote:
1s.gif Op woensdag 17 januari 2018 15:09 schreef tha_dark het volgende:

[..]

Hodl tot 2020 dus.
Godver het is gewoon al 2018 he :')
pi_176567039
quote:
10s.gif Op woensdag 17 januari 2018 14:46 schreef alilami het volgende:
LISK shitcoin v/d dag. _O-
Ripple shitcoin van de maand _O-
Maar ik kan 't mis hebben...
pi_176567049
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 15:02 schreef hmmmz het volgende:

[..]

LISK HODL hier!
Hier ook, ben blij dat dit nu naar voren komt en niet na de relaunch.
Lambo of Rekt
pi_176567059
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 15:09 schreef Patroon het volgende:

[..]

Ripple shitcoin van de maand _O-
Ik denk niet dat er iets Bitconnect overtreft.
pi_176567065
Als je in 2 weken van 1000 naar 20000 kan gaan dan kan je ook binnen 4 weken weer van 20000 naar 1000 gaan. :)
"Wedstrijden kun je altijd verliezen anders hoef je die wedstrijden ook niet te spelen"
Klaasweetalles 14-08-2018
pi_176567075
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 15:10 schreef klaasweetalles het volgende:
Als je in 2 van 1000 naar 20000 kan gaan dan kan je ook binnen 4 weken weer van 20000 naar 1000 gaan. :)
Nette analyse klaas, als we jou toch niet hadden hier :Y)
Lambo of Rekt
pi_176567084
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 15:10 schreef Apekoek het volgende:

[..]

Ik denk niet dat er iets Bitconnect overtreft.
Al heeft TRX en BCD ook de nodige bagholders veroorzaakt.
pi_176567088
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 15:10 schreef klaasweetalles het volgende:
Als je in 2 weken van 1000 naar 20000 kan gaan dan kan je ook binnen 4 weken weer van 20000 naar 1000 gaan. :)
HIJ HEEFT GELIJK VERKOOP NU HET NOG KAN ANDERS GAAT JE LEVEN EGT NAAR DE KLOTE!!!!111
Ik ken iedereen, ik kan alles voor je regelen.
pi_176567098
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 15:11 schreef NoNickOne het volgende:

[..]

HIJ HEEFT GELIJK VERKOOP NU HET NOG KAN ANDERS GAAT JE LEVEN EGT NAAR DE KLOTE!!!!111
Alles verkocht.
Lambo of Rekt
pi_176567106
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 15:10 schreef klaasweetalles het volgende:
Als je in 2 weken van 1000 naar 20000 kan gaan dan kan je ook binnen 4 weken weer van 20000 naar 1000 gaan. :)
Thnx voor het delen van jouw heldere visie! ^O^
Maar ik kan 't mis hebben...
pi_176567126
quote:
gereageerd
(she/her)
pi_176567133
pi_176567165
Geen sites atm waar je met iDEAL voor minder dan 100 euro ETH kan kopen? Laagste die ik kan vinden is anycoin maar daar is het min. 100 :(
pi_176567176
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 15:14 schreef iPancakeMix het volgende:
Geen sites atm waar je met iDEAL voor minder dan 100 euro ETH kan kopen? Laagste die ik kan vinden is anycoin maar daar is het min. 100 :(
Ja, minder dan 100eu eth zet dan ook geen zoden aan de dijk, ik kan ook nergens voor 20cent btc kopen helaas.
Lambo of Rekt
pi_176567188
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 15:14 schreef iPancakeMix het volgende:
Geen sites atm waar je met iDEAL voor minder dan 100 euro ETH kan kopen? Laagste die ik kan vinden is anycoin maar daar is het min. 100 :(
Doe gewoon Coinbase. Overboeken met SEPA.
Uitvinder van de biersmiley.
  Moderator / Redactie Sport woensdag 17 januari 2018 @ 15:17:20 #114
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_176567215
VS wakker en denkt dat kan minder minder minder minder
  woensdag 17 januari 2018 @ 15:17:27 #115
391391 Basxt
~~WhatsApp Groepsbeheerder~~
pi_176567216
Het is dat ik niet zoveel geld heb maar anders had ik nu toch wel 8k in 1 btc gestopt, zeker als je weet hoe snel het weer omhoog kan schieten..
SOMEWHERE THERE IS A TREE, TIRELESSLY PRODUCING OXYGEN SO THAT YOU CAN STAY ALIVE. FIND IT AND APOLOGIZE.
pi_176567242
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 15:14 schreef iPancakeMix het volgende:
Geen sites atm waar je met iDEAL voor minder dan 100 euro ETH kan kopen? Laagste die ik kan vinden is anycoin maar daar is het min. 100 :(
Een echte high roller hier.
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
  woensdag 17 januari 2018 @ 15:19:34 #117
390300 FCsuarez
voetbal is niet lopen
pi_176567260
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 15:17 schreef Basxt het volgende:
Het is dat ik niet zoveel geld heb maar anders had ik nu toch wel 8k in 1 btc gestopt, zeker als je weet hoe snel het weer omhoog kan schieten..
gewoon een PL'tje joh niet zo moeilijk toch.
Pak de hooivorken en fakkels. Hunt him down like a dog
#FreeTrapz
pi_176567265
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 15:17 schreef Kyran het volgende:
VS wakker en denkt dat kan minder minder minder minder
Niet gewoon altijd wakker blijven in deze markt. :')
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
pi_176567270
Nu nog verkopen... hoe bestaan die mensen? Gelukkig zijn die al hun geld kwijt en kunnen ze niet meer instappen.
Lambo of Rekt
  Moderator / Redactie Sport woensdag 17 januari 2018 @ 15:20:11 #120
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_176567274
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 15:09 schreef Patroon het volgende:

[..]

Ripple shitcoin van de maand _O-
pi_176567287
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 15:17 schreef Basxt het volgende:
Het is dat ik niet zoveel geld heb maar anders had ik nu toch wel 8k in 1 btc gestopt, zeker als je weet hoe snel het weer omhoog kan schieten..
Eerst maar es onder de 5K zakken:p
Doei
  woensdag 17 januari 2018 @ 15:21:18 #122
286575 Roces18
Chef de party
pi_176567299
quote:
14s.gif Op woensdag 17 januari 2018 15:20 schreef EggsTC het volgende:
Nu nog verkopen... hoe bestaan die mensen? Gelukkig zijn die al hun geld kwijt en kunnen ze niet meer instappen.
Hoop domme mensen die het - buy high , sell low - spelletje spelen.
melksommelier en vertrouwenspersoon fok
  Moderator / Redactie Sport woensdag 17 januari 2018 @ 15:21:25 #123
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_176567302
Kap dat gezeik eens op users die klein willen instappen. Ik zie 10x liever iemand die met ¤100 mee gaat doen dan iemand die zijn spaarrekening gaat plunderen met de gedachte snel rijk te gaan worden.
  woensdag 17 januari 2018 @ 15:21:35 #124
390300 FCsuarez
voetbal is niet lopen
pi_176567304
quote:
14s.gif Op woensdag 17 januari 2018 15:20 schreef EggsTC het volgende:
Nu nog verkopen... hoe bestaan die mensen? Gelukkig zijn die al hun geld kwijt en kunnen ze niet meer instappen.
wat nou als ze ingestapt zijn op 5K en nu eigenlijk jouw geld hebben omdat jij ingestapt bent op 8K in november.
Pak de hooivorken en fakkels. Hunt him down like a dog
#FreeTrapz
pi_176567314
Pas het laatste half uur ben ik 2% geld verloren t.o.v. inzet.
Lean back
pi_176567316
Net als je dacht dat het niet lager kon..... :+

- 50 % nu op mijn stand van 4 dagen terug.... :D

[ Bericht 5% gewijzigd door descon op 17-01-2018 15:22:26 (editje) ]
  Moderator / Redactie Sport woensdag 17 januari 2018 @ 15:22:26 #127
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_176567333
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 15:10 schreef Apekoek het volgende:

[..]

Ik denk niet dat er iets Bitconnect overtreft.
Dat was allang dood, nu is het alleen officieel.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_176567338
Hopen dat aelf, neblio en wabi beetje stand houden
pi_176567349
quote:
1s.gif Op woensdag 17 januari 2018 15:21 schreef FCsuarez het volgende:

[..]

wat nou als ze ingestapt zijn op 5K en nu eigenlijk jouw geld hebben omdat jij ingestapt bent op 8K in november.
Dan nog vind ik je dom om na een 40% daling te verkopen.
Lambo of Rekt
pi_176567403
Craaash.
Ons soort mensen, trapt reeds jaren blij van zin, het vuile plebs de modder in.
Ons soort mensen, steunpilaar van vaderland en koningin.
pi_176567407
pi_176567418
Onder 10k op cmc.

pi_176567439
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 15:21 schreef Kyran het volgende:
Kap dat gezeik eens op users die klein willen instappen. Ik zie 10x liever iemand die met ¤100 mee gaat doen dan iemand die zijn spaarrekening gaat plunderen met de gedachte snel rijk te gaan worden.
Gasten die dat zeggen zijn zelf ook klein ingestapt. Alleen flinke stijgingen gehad waardoor ze zich nu heel wat voelen. Niets van aantrekken.
pi_176567444
Bitconnect op 6 dollar.
pi_176567445
lastig lastig...nog wat fiat er bij gooien of toch nog ff de achtbaan rit uitzitten.... :s)
pi_176567453
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 15:27 schreef ColeJ het volgende:

[..]

Gasten die dat zeggen zijn zelf ook klein ingestapt. Alleen flinke stijgingen gehad waardoor ze zich nu heel wat voelen. Niets van aantrekken.
Je de gassies met de grootste bekken hebben in verleden allang hun inleg eruit gehaald :D
Maar ik kan 't mis hebben...
  woensdag 17 januari 2018 @ 15:27:59 #137
391391 Basxt
~~WhatsApp Groepsbeheerder~~
pi_176567462
We gaan 7K wel halen met dit tempo. Heel /r/Bitcoin is ook van slag terwijl mensen normaal nog wel elkaar proberen op te stoken om te holden. :')
SOMEWHERE THERE IS A TREE, TIRELESSLY PRODUCING OXYGEN SO THAT YOU CAN STAY ALIVE. FIND IT AND APOLOGIZE.
pi_176567476
Daar gaan we!
  Moderator woensdag 17 januari 2018 @ 15:29:28 #139
1424 crew  Jimbo
Gråtrunka
pi_176567495
gaat lekker zeg..
Op donderdag 20 augustus 2020 17:36 schreef Notorious_Roy het volgende:
Naast alle onzin die je uitkraamt heb je af en toe ook gewoon heel verstandige posts.
Op dinsdag 10 augustus 2021 16:32 schreef yvonne het volgende:
@:Jimbo voor mod, yeah *O*
  woensdag 17 januari 2018 @ 15:30:06 #140
27929 piere
doe mij maar bier
pi_176567509
Auauau dit gaat hard. Wonden likken en hopen op betere tijden :)
fok you ja!
pi_176567513
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 15:27 schreef ColeJ het volgende:

[..]

Gasten die dat zeggen zijn zelf ook klein ingestapt. Alleen flinke stijgingen gehad waardoor ze zich nu heel wat voelen. Niets van aantrekken.
Nouja ikzelf doel meer op de sites die crypto's verhandelen, zoals litebit of zoals bitrush... ik kan me voorstellen dat je niet voor tientjes wilt verkopen aan ETH. Er zit een behoorlijk systeem achter zo'n site he, wellicht plukken ze het direct van de exchanges en alles nadat ze hun ideal-confirmation hebben binnen gekregen en sturen het dan door naar de koper. Aangezien het nu heel druk is op dit soort sites, kan ik me goed voorstellen dat je een minimum zet zodat je systeem niet over de zeik gaat van iedereen die voor een tientje wil kopen, je moet met serieuzere bedragen komen.

Niet zo heel gek.
Lambo of Rekt
  Moderator woensdag 17 januari 2018 @ 15:30:15 #142
1424 crew  Jimbo
Gråtrunka
pi_176567515
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 15:27 schreef Basxt het volgende:
We gaan 7K wel halen met dit tempo. Heel /r/Bitcoin is ook van slag terwijl mensen normaal nog wel elkaar proberen op te stoken om te holden. :')
vond die post wel mooi van die dude 'Ik heb eindelijk 100k gehaald!'

open je hem, 'Ben begonnen met 300k, maar het is gelukt, ik heb nu 100k' :') :D
Op donderdag 20 augustus 2020 17:36 schreef Notorious_Roy het volgende:
Naast alle onzin die je uitkraamt heb je af en toe ook gewoon heel verstandige posts.
Op dinsdag 10 augustus 2021 16:32 schreef yvonne het volgende:
@:Jimbo voor mod, yeah *O*
  Moderator woensdag 17 januari 2018 @ 15:30:57 #143
1424 crew  Jimbo
Gråtrunka
pi_176567533
mooi ook als je ingesprongen bent op de bitcoin op 20k
Stiekem vind ik dit heel erg vermakelijk, voelt nu toch minder zuur dat ik nog geen coins had verder.
Op donderdag 20 augustus 2020 17:36 schreef Notorious_Roy het volgende:
Naast alle onzin die je uitkraamt heb je af en toe ook gewoon heel verstandige posts.
Op dinsdag 10 augustus 2021 16:32 schreef yvonne het volgende:
@:Jimbo voor mod, yeah *O*
pi_176567550
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 15:30 schreef Jimbo het volgende:
Stiekem vind ik dit heel erg vermakelijk, voelt nu toch minder zuur dat ik nog geen coins had verder.
Ik vind dit objectief ook vermakelijker dan een goeie bullrun.
Vooral omdat iedereen zich zo idiioot gaat gedragen in een bullrun.
pi_176567553
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 15:30 schreef Jimbo het volgende:
mooi ook als je ingesprongen bent op de bitcoin op 20k
Stiekem vind ik dit heel erg vermakelijk, voelt nu toch minder zuur dat ik nog geen coins had verder.
Jij bent vast een super leuk persoon verder.
A man is not old until regrets take the place of dreams.
pi_176567556
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 15:30 schreef Jimbo het volgende:
mooi ook als je ingesprongen bent op de bitcoin op 20k
Stiekem vind ik dit heel erg vermakelijk, voelt nu toch minder zuur dat ik nog geen coins had verder.
Nu is de tijd om in te stappen, als je dat van plan bent.
Lambo of Rekt
pi_176567584
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 15:31 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Nu is de tijd om in te stappen, als je dat van plan bent.
En als je dat niet van plan bent, wat doe je dan in dit topic.
pi_176567589
https://www.rtlz.nl/crypt(...)bitconnect-ten-onder

Maakt me geen reet uit wat mijn portfolio doet, dit vind ik prachtig!!

Poppin bottlesssssssss *O* *O* *O* *O*
pi_176567591
En weer door het putje. De productieprijs van bitcoin ligt op of rond $1000. Zonder enorm vraagoverschot zie ik niet waarom de prijs hoger zou liggen dan dat.
pi_176567598
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 15:31 schreef habitue het volgende:

[..]

Jij bent vast een super leuk persoon verder.
dont feed the troll ...karma komt vanzelf bij zulke personen
  woensdag 17 januari 2018 @ 15:33:06 #151
226677 revpolen
Skysong Fireworks Liuyang
pi_176567600
Skysong Fireworks Liuyang "The BEST fireworks direct to you!"
  Moderator woensdag 17 januari 2018 @ 15:34:57 #152
1424 crew  Jimbo
Gråtrunka
pi_176567653
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 15:31 schreef habitue het volgende:

[..]

Jij bent vast een super leuk persoon verder.
Vind ik nou ook :Y
Ach, beetje leedvermaak moet toch kunnen. Eerst massaal een grote muil dat de btc de 100k aantikt einde van het jaar, dus flink inkopen op 20k

nu als een bange hond met de staart tussen de benen verkopen op 10k om zo je verlies te pakken :') Vind het mooi om te zien (en ik zou zeggen, houd het gewoon, voor je t weet gaat ie weer omhoog)
Op donderdag 20 augustus 2020 17:36 schreef Notorious_Roy het volgende:
Naast alle onzin die je uitkraamt heb je af en toe ook gewoon heel verstandige posts.
Op dinsdag 10 augustus 2021 16:32 schreef yvonne het volgende:
@:Jimbo voor mod, yeah *O*
  Moderator woensdag 17 januari 2018 @ 15:35:16 #153
1424 crew  Jimbo
Gråtrunka
pi_176567662
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 15:31 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Nu is de tijd om in te stappen, als je dat van plan bent.
Ben inmiddels flink aan het minen ipv kopen. Vind ik een stuk leuker :Y
Op donderdag 20 augustus 2020 17:36 schreef Notorious_Roy het volgende:
Naast alle onzin die je uitkraamt heb je af en toe ook gewoon heel verstandige posts.
Op dinsdag 10 augustus 2021 16:32 schreef yvonne het volgende:
@:Jimbo voor mod, yeah *O*
pi_176567668
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 15:35 schreef Jimbo het volgende:

[..]

Ben inmiddels flink aan het minen ipv kopen. Vind ik een stuk leuker :Y
Wat mine je?
Lambo of Rekt
  Moderator woensdag 17 januari 2018 @ 15:36:01 #155
1424 crew  Jimbo
Gråtrunka
pi_176567674
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 15:32 schreef Predator38 het volgende:

[..]

dont feed the troll ...karma komt vanzelf bij zulke personen
:')
Op donderdag 20 augustus 2020 17:36 schreef Notorious_Roy het volgende:
Naast alle onzin die je uitkraamt heb je af en toe ook gewoon heel verstandige posts.
Op dinsdag 10 augustus 2021 16:32 schreef yvonne het volgende:
@:Jimbo voor mod, yeah *O*
pi_176567675
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 15:32 schreef MisChrartin het volgende:
En weer door het putje. De productieprijs van bitcoin ligt op of rond $1000. Zonder enorm vraagoverschot zie ik niet waarom de prijs hoger zou liggen dan dat.
Het maken van briefgeld kost ook niks.
Koning.
pi_176567676
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 15:34 schreef Jimbo het volgende:

[..]

(en ik zou zeggen, houd het gewoon, voor je t weet gaat ie weer omhoog)
Of helemaal rock bottom
pi_176567684
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 15:32 schreef MisChrartin het volgende:
En weer door het putje. De productieprijs van bitcoin ligt op of rond $1000. Zonder enorm vraagoverschot zie ik niet waarom de prijs hoger zou liggen dan dat.
Ik wou net zeggen: als je de lange-termijn exponentiele trendlijn in de Bitcoin-koers tekent, dan kan het maar zo dat je nu nog steeds op 10% reeele waarde en 90% bubbel zit.
pi_176567685
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 15:36 schreef Jimbo het volgende:

[..]

:')
:'( :'( :'(
  Moderator woensdag 17 januari 2018 @ 15:36:46 #160
1424 crew  Jimbo
Gråtrunka
pi_176567687
quote:
7s.gif Op woensdag 17 januari 2018 15:35 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Wat mine je?
Zit momenteel GBX binnen te harken, maar zit te denken om naar monero over te stappen (ik heb het gevoel dat die nog wel eens goed omhoog kan klappen, maarja dat blijft een gok)
Op donderdag 20 augustus 2020 17:36 schreef Notorious_Roy het volgende:
Naast alle onzin die je uitkraamt heb je af en toe ook gewoon heel verstandige posts.
Op dinsdag 10 augustus 2021 16:32 schreef yvonne het volgende:
@:Jimbo voor mod, yeah *O*
pi_176567688
Alts doen pijn. Veel pijn. Ruim -50 procent inmiddels.
Ons soort mensen, trapt reeds jaren blij van zin, het vuile plebs de modder in.
Ons soort mensen, steunpilaar van vaderland en koningin.
  Moderator woensdag 17 januari 2018 @ 15:37:01 #162
1424 crew  Jimbo
Gråtrunka
pi_176567693
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 15:36 schreef Houtenbeen het volgende:

[..]

Of helemaal rock bottom
is en blijft gokken
Op donderdag 20 augustus 2020 17:36 schreef Notorious_Roy het volgende:
Naast alle onzin die je uitkraamt heb je af en toe ook gewoon heel verstandige posts.
Op dinsdag 10 augustus 2021 16:32 schreef yvonne het volgende:
@:Jimbo voor mod, yeah *O*
pi_176567700
tering wie heeft de troll deur opengezet ????
pi_176567702
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 15:36 schreef Jimbo het volgende:

[..]

Zit momenteel GBX binnen te harken, maar zit te denken om naar monero over te stappen (ik heb het gevoel dat die nog wel eens goed omhoog kan klappen, maarja dat blijft een gok)
Wat is je mining setup?
Lambo of Rekt
pi_176567705
quote:
14s.gif Op woensdag 17 januari 2018 15:23 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Dan nog vind ik je dom om na een 40% daling te verkopen.
Je kan juist erg veel verdienen door te verkopen en goedkoper in te stappen. Wel risicovol en zou dit alleen adviseren wanneer je weet wat je doet.
  Moderator woensdag 17 januari 2018 @ 15:38:19 #166
1424 crew  Jimbo
Gråtrunka
pi_176567720
Op donderdag 20 augustus 2020 17:36 schreef Notorious_Roy het volgende:
Naast alle onzin die je uitkraamt heb je af en toe ook gewoon heel verstandige posts.
Op dinsdag 10 augustus 2021 16:32 schreef yvonne het volgende:
@:Jimbo voor mod, yeah *O*
pi_176567722
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 15:37 schreef Rambow het volgende:

[..]

Je kan juist erg veel verdienen door te verkopen en goedkoper in te stappen. Wel risicovol en zou dit alleen adviseren wanneer je weet wat je doet.
Nee, dat kan als je in de eerste 5% daling verkoopt... hoe lager het komt, hoe minde rkans dat dat nog gaat lukken, zo denken alle panicsellers, dat is precies waarom dit gebeurt.
Lambo of Rekt
  Moderator woensdag 17 januari 2018 @ 15:39:32 #168
1424 crew  Jimbo
Gråtrunka
pi_176567741
quote:
14s.gif Op woensdag 17 januari 2018 15:37 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Wat is je mining setup?
6x 1070ti @ 65-70% ~675w en heb mn werk pc met 2x 1070 ernaast ook draaien, maar dat is niet met het idee van 'Oeh winst' maar eerder van, hij staat toch aan, kan ie net zo goed wat doen.

jij ook flink aan de mine?
Op donderdag 20 augustus 2020 17:36 schreef Notorious_Roy het volgende:
Naast alle onzin die je uitkraamt heb je af en toe ook gewoon heel verstandige posts.
Op dinsdag 10 augustus 2021 16:32 schreef yvonne het volgende:
@:Jimbo voor mod, yeah *O*
pi_176567760
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 15:39 schreef Jimbo het volgende:

[..]

6x 1070ti @ 65-70% ~675w en heb mn werk pc met 2x 1070 ernaast ook draaien, maar dat is niet met het idee van 'Oeh winst' maar eerder van, hij staat toch aan, kan ie net zo goed wat doen.

jij ook flink aan de mine?
Nee, ik heb gewoon tokens, heb wel overwogen te minen maar stroom en alles, het weegt niet echt op heb ik het idee. Als ik er naast zit hoor ik t ook graag natuurljik.
Lambo of Rekt
  Knapste mannelijke user 2022 woensdag 17 januari 2018 @ 15:40:21 #170
206731 Mortaxx
Doomer
pi_176567761
Toch maar die suïcide hotline bellen
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
pi_176567763
De sale gaat de volgende fase in. *O*
Koning.
  Moderator / Redactie Sport woensdag 17 januari 2018 @ 15:41:08 #172
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_176567780
quote:
7s.gif Op woensdag 17 januari 2018 15:30 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Nouja ikzelf doel meer op de sites die crypto's verhandelen, zoals litebit of zoals bitrush... ik kan me voorstellen dat je niet voor tientjes wilt verkopen aan ETH. Er zit een behoorlijk systeem achter zo'n site he, wellicht plukken ze het direct van de exchanges en alles nadat ze hun ideal-confirmation hebben binnen gekregen en sturen het dan door naar de koper. Aangezien het nu heel druk is op dit soort sites, kan ik me goed voorstellen dat je een minimum zet zodat je systeem niet over de zeik gaat van iedereen die voor een tientje wil kopen, je moet met serieuzere bedragen komen.

Niet zo heel gek.
Oh, doelde ook niet op jou hoor :D Er zijn een paar azijnzeikers hier die zich heel wat voelen, omdat ze een paar K in crypto hebben. Ik snap de sites ook wel, al het gedoe voor ¤100 aan ETH schiet natuurlijk niet op voor ze.
pi_176567781
Ben heel benieuwd hoever omlaag de koers zal schieten uiteindelijk. Twee jaar geleden hadden we een soortgelijk verloop. Deze is alleen wat later ingezet. Ben benieuwd naar de gelijkenis tussen beide dalingen. ^O^
mag het weten
  woensdag 17 januari 2018 @ 15:42:01 #174
317945 Repeating
- Kwaliteitposts.
pi_176567793
-50% van ATH begin januari. Gaat lekker zo. Als er nu nog 60k verdampt moet ik uitcashen :')
pi_176567794
De -50% zojuist gepasseerd vergeleken met ath een week geleden.
Koning.
  Moderator / Redactie Sport woensdag 17 januari 2018 @ 15:42:26 #176
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_176567799
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 15:37 schreef Predator38 het volgende:
tering wie heeft de troll deur opengezet ????
Ook altijd tijdens dalingen. Je ziet ze nooit en als het even naar beneden gaat komen ze opeens overal vandaag.

Ze houden het allemaal wel in de gaten in ieder geval, terwijl ze er zogenaamd niks in hebben gestopt.
pi_176567803
Jongens wat gebeurt er :'(
(she/her)
pi_176567806
quote:
1s.gif Op woensdag 17 januari 2018 15:41 schreef Joosie200 het volgende:
Ben heel benieuwd hoever omlaag de koers zal schieten uiteindelijk. Twee jaar geleden hadden we een soortgelijk verloop. Deze is alleen wat later ingezet. Ben benieuwd naar de gelijkenis tussen beide dalingen. ^O^
Gister heb ik geroepen 8100 USD je buyorder zetten, ben benieuwd of we daaraan gaan komen.
Lambo of Rekt
pi_176567810
What the fuck is gaande. Kijk een uur niet en weer 12,5% van de portefeuille door het toilet....
U MAD?
pi_176567811
Heerlijk kapot :D
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_176567820
Oké, nu wordt het wel tijd voor een bounce }:|

pi_176567824
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 15:42 schreef Kyran het volgende:

[..]

Ook altijd tijdens dalingen. Je ziet ze nooit en als het even naar beneden gaat komen ze opeens overal vandaag.

Ze houden het allemaal wel in de gaten in ieder geval, terwijl ze er zogenaamd niks in hebben gestopt.
Ja joh, allemaal jaloers. En nu nog niet eens durven instappen en dan straks weer huilen.

Groetjes aan jullie w/
pi_176567833
quote:
14s.gif Op woensdag 17 januari 2018 15:38 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Nee, dat kan als je in de eerste 5% daling verkoopt... hoe lager het komt, hoe minde rkans dat dat nog gaat lukken, zo denken alle panicsellers, dat is precies waarom dit gebeurt.
Dat is onzin dat dat alleen in de eerste 5% daling kan. Panicsellers zijn mensen zonder plan. Mensen die van deze daling winst maken zijn ervaren traders. Mij te risicovol overigens maar je kan enorme winsten halen in tijden zoals we nu meemaken.
pi_176567834
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 15:42 schreef Fylax het volgende:
Jongens wat gebeurt er :'(
Er wordt flink geshort op de BTC.
pi_176567839
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 15:42 schreef Kyran het volgende:

[..]

Ook altijd tijdens dalingen. Je ziet ze nooit en als het even naar beneden gaat komen ze opeens overal vandaag.

Ze houden het allemaal wel in de gaten in ieder geval, terwijl ze er zogenaamd niks in hebben gestopt.
https://www.urbandictionary.com/define.php?term=nocoiner
pi_176567846
quote:
7s.gif Op woensdag 17 januari 2018 15:42 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Gister heb ik geroepen 8100 USD je buyorder zetten, ben benieuwd of we daaraan gaan komen.
Of 7976 usd van 14 november. Zeg maar het begin van de rappe bullrun omhoog.
mag het weten
pi_176567855
quote:
Ik heb ook geen BTC. Ben ik dan ook een nocoiner?
pi_176567862
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 15:43 schreef Rambow het volgende:

[..]

Dat is onzin dat dat alleen in de eerste 5% daling kan. Panicsellers zijn mensen zonder plan. Mensen die van deze daling winst maken zijn ervaren traders. Mij te risicovol overigens maar je kan enorme winsten halen in tijden zoals we nu meemaken.
Klopt, maar je moet er snel bij zijn, die 5% is geen absoluut getal, ik geef t aan als; je moet dan snel verkopen... en niet wachten tot het 40% gezakt is, en dan ALSNOG verkopen, dat heeft gewoon geen zin meer nu. Grote kans dat je dan voor duurder terug gaat kopen later, als je dat plan van jou had willen uitvoeren, had je gister na 10% al moeten verkopen, of na 15%, whatever floats your boat.... niet na 40%.
Lambo of Rekt
pi_176567864
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 13:24 schreef BakkenKappen het volgende:

[..]

Ome duo helpt wel een handje. Maximaal lenen is maximaal leven.
Je weet dat je alles wat je extra leent wel terug moet betalen he? _O-
pi_176567869
Had LTC bijgekocht op 138 gister, nu issie zelfs 122, gvd :P

(Mijn eerste LTC kocht ik op 110)
(she/her)
pi_176567877
Trouwens de Youtubers zitten nu nog een grotere scam coin te promoten :{ Davor :N Ze leren het ook nooit he.
pi_176567878
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 15:45 schreef vigen98 het volgende:

[..]

Je weet dat je alles wat je extra leent wel terug moet betalen he? _O-
Nee joh, dan zit ik in Panama met mijn crypto gains.

(Het was een grapje)
  Moderator woensdag 17 januari 2018 @ 15:46:12 #194
1424 crew  Jimbo
Gråtrunka
pi_176567879
quote:
3s.gif Op woensdag 17 januari 2018 15:40 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Nee, ik heb gewoon tokens, heb wel overwogen te minen maar stroom en alles, het weegt niet echt op heb ik het idee. Als ik er naast zit hoor ik t ook graag natuurljik.
Roi stond op ~4 maanden, nu door deze 'crash' al 6 maanden

Ik heb zo iets van: het is en blijft een gok. heb je geld over om erin te steken is het een leuke hobby. Gebruik alleen geen geld wat je nodig hebt.
Maar dat geld voor zowel minen als investeren... vond minen alleen aantrekkelijker omdat je de hardware weer de markt op kan flikkeren en omdat ik nu wat extra videokaarten in mn pc kon proppen :P
Op donderdag 20 augustus 2020 17:36 schreef Notorious_Roy het volgende:
Naast alle onzin die je uitkraamt heb je af en toe ook gewoon heel verstandige posts.
Op dinsdag 10 augustus 2021 16:32 schreef yvonne het volgende:
@:Jimbo voor mod, yeah *O*
pi_176567885
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 15:46 schreef vigen98 het volgende:
Trouwens de Youtubers zitten nu nog een grotere scam coin te promoten :{ Davor :N Ze leren het ook nooit he.
En het is allemaal niet strafbaar haha! Opzich gouden tijden voor die jongens
pi_176567889
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 15:45 schreef vigen98 het volgende:

[..]

Je weet dat je alles wat je extra leent wel terug moet betalen he? _O-
Niet als je geen geld meer hebt :P
pi_176567898
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 15:46 schreef vigen98 het volgende:
Trouwens de Youtubers zitten nu nog een grotere scam coin te promoten :{ Davor :N Ze leren het ook nooit he.
Jij promote ook de universascam :P
Lambo of Rekt
pi_176567899
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 15:46 schreef Houtenbeen het volgende:

[..]

Niet als je geen geld meer hebt :P
Je hebt 30 jaar om dat terug te betalen volgens mij met een rente percentage van rond de 0% _O-
pi_176567905
quote:
6s.gif Op woensdag 17 januari 2018 15:47 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Jij promote ook de universascam :P
Hoe is Universa een scam? _O-
pi_176567908
BUY BUY BUY

U MAD?
pi_176567911
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 15:47 schreef vigen98 het volgende:

[..]

Hoe is Universa een scam? _O-
Alleen omdat jij het promoot al :P
Lambo of Rekt
pi_176567922
Hamvraag is, wanneer weer extra inkopen.
Kein gewalt! Wir sind das volk!
Steps taken forwards but sleepwalking back again.
  woensdag 17 januari 2018 @ 15:48:35 #203
390300 FCsuarez
voetbal is niet lopen
pi_176567927
quote:
1s.gif Op woensdag 17 januari 2018 15:36 schreef tha_dark het volgende:

[..]

Het maken van briefgeld kost ook niks.
ik dacht dat Draghi echt 500 miljard had betaald uit eigen zak toen hij de geldpers had aangezet :D

straks komen ze ook nog met het goud argument. Nou er zijn meer mensen die goud bezitten dan dat er goud is in de wereld ;)

sommige mensen gaan de waarde van blockchain nooit zien.
Pak de hooivorken en fakkels. Hunt him down like a dog
#FreeTrapz
pi_176567928
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 15:47 schreef vigen98 het volgende:

[..]

Je hebt 30 jaar om dat terug te betalen volgens mij met een rente percentage van rond de 0% _O-
Een rente die de eerste vijf jaar vast staat. Daarna wordt ie telkens voor vijf jaar op dat moment aangepast. Dus nu is het misschien 0% kan over 5 jaar zo naar 4% schieten. Zeker nu de ECB en FED elk hun opkoopprogramma gaan afbouwen.
mag het weten
pi_176567929
quote:
15s.gif Op woensdag 17 januari 2018 15:48 schreef 0ne_of_the_few het volgende:
Hamvraag is, wanneer weer extra inkopen.
Op de bodem.
Lambo of Rekt
pi_176567931
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 15:47 schreef vigen98 het volgende:

[..]

Je hebt 30 jaar om dat terug te betalen volgens mij met een rente percentage van rond de 0% _O-
Dan wordt het toch maar een enkeltje Panama
pi_176567959
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 15:44 schreef BakkenKappen het volgende:

[..]

Ik heb ook geen BTC. Ben ik dan ook een nocoiner?
Een light versie, omdat je er misschien zo eentje bent die de nieuwe bitcoin probeerde te vinden en bitcoin 'ouderwets' vindt
pi_176567964
quote:
1s.gif Op woensdag 17 januari 2018 15:48 schreef Joosie200 het volgende:

[..]

Een rente die de eerste vijf jaar vast staat. Daarna wordt ie telkens voor vijf jaar op dat moment aangepast. Dus nu is het misschien 0% kan over 5 jaar zo naar 4% schieten. Zeker nu de ECB en FED elk hun opkoopprogramma gaan afbouwen.
Ik leen sowieso nooit geld. Lenen is echt kut.
pi_176567974
pi_176567978
quote:
10s.gif Op woensdag 17 januari 2018 15:47 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Alleen omdat jij het promoot al :P
:')

Geef me je adres dan rij ik over 1,5 jaar rond met mijn Universa lambo voor je deur.

:T
pi_176567979
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 15:26 schreef Insomnia2.0 het volgende:
Onder 10k op cmc.

[ afbeelding ]
Kopen makker.
blablablabla
pi_176567984
Ik durf niet te kijken naar mijn wallets ;(
pi_176567988
quote:
7s.gif Op woensdag 17 januari 2018 15:42 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Gister heb ik geroepen 8100 USD je buyorder zetten, ben benieuwd of we daaraan gaan komen.
Ik luister een beetje, heb er 8218 van gemaakt.
pi_176568002
Genieten dit. Hopelijk blijft het nog even dalen en worden alle vaporware projecten, scams en ponzi's eruit gefilterd.
pi_176568007
Holy fuck onder de 10k _O-
pi_176568009
Ik vind het wel vermakelijk vandaag, ik ga rustig de rit uitzitten. Verkopen op dit punt is kansloos naar mijn idee, dan had ik het afgelopen dagen al moeten doen.

Dus lekker relaxed kijken wanneer de bodem bereikt is.
٩๏̯͡๏)۶
pi_176568014
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 15:51 schreef DSVM het volgende:
Ik durf niet te kijken naar mijn wallets ;(
Ik ook niet, je kan beter gewoon over 3 dagen je blockfolio openen :P

quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 15:51 schreef Ralphmeister het volgende:

[..]

Ik luister een beetje, heb er 8218 van gemaakt.
Hoop dat je m aantikt... het zal er niet ver vanaf liggen denk ik
Lambo of Rekt
pi_176568029
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 15:52 schreef Ronaldsen het volgende:
Ik vind het wel vermakelijk vandaag, ik ga rustig de rit uitzitten. Verkopen op dit punt is kansloos naar mijn idee, dan had ik het afgelopen dagen al moeten doen.

Dus lekker relaxed kijken wanneer de bodem bereikt is.
Inderdaad. Ik doe gewoon net of mijn inleg verdampt is, so be it. Koop straks nog wat bij en dan rond het WK voetbal eens kijken wat er van geworden is. Zie het als een zaadje wat je plant.
U MAD?
pi_176568048
#ROAD TO $9K BTC!
:D
pi_176568049
quote:
1s.gif Op woensdag 17 januari 2018 15:53 schreef de_boswachter het volgende:

[..]

Inderdaad. Ik doe gewoon net of mijn inleg verdampt is, so be it. Koop straks nog wat bij en dan rond het WK voetbal eens kijken wat er van geworden is. Zie het als een zaadje wat je plant.
Welk WK voetbal :D
pi_176568055
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 15:50 schreef vigen98 het volgende:

[..]

Ik leen sowieso nooit geld. Lenen is echt kut.
Tenzij je niet anders kunt om te studeren. Ik heb wel geleend en nu straks mijn masterbul op zak. Dat had zonder lening bij de duo niet gekund. Een pl is pas echt kut, Duo is relaxt qua terugbetalen. Alleen dat je volledig leenbedrag meegenomen wordt bij een hypotheeklening is kut.
mag het weten
pi_176568073
quote:
Dat is wel een beetje wat gaande is atm :Y
mag het weten
  woensdag 17 januari 2018 @ 15:55:39 #223
119165 satecl
Dorpsidioot.
pi_176568075
Tjah toch even zuur hoor. Afgelopen dagen ongeveer 5k zien verdampen. Valt niet tegen op te werken haha. Ik ga er maar vanuit dat het wel weer gaat stijgen. Nu eruit stappen is in mijn ogen echt het domste wat je kunt doen...
Dit is mijn uitspraak en daarmee zult u het moeten doen.
  woensdag 17 januari 2018 @ 15:55:53 #224
205222 betyar
Egyedül vagyunk
pi_176568081
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 14:33 schreef JeSuisDroppie het volgende:
VEN gaat ons redden _O_
Grapjas
pi_176568083
quote:
1s.gif Op woensdag 17 januari 2018 15:53 schreef de_boswachter het volgende:

[..]

Inderdaad. Ik doe gewoon net of mijn inleg verdampt is, so be it. Koop straks nog wat bij en dan rond het WK voetbal eens kijken wat er van geworden is. Zie het als een zaadje wat je plant.
Sta nog steeds hoger dan november 2017 :') even alles in perspectief plaatsen.
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
  woensdag 17 januari 2018 @ 15:56:30 #226
286575 Roces18
Chef de party
pi_176568100
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 15:46 schreef ColeJ het volgende:

[..]

En het is allemaal niet strafbaar haha! Opzich gouden tijden voor die jongens
waarom moet het strafbaar zijn?
je bent niet verplicht om eraan mee te doen.
melksommelier en vertrouwenspersoon fok
pi_176568103
quote:
1s.gif Op woensdag 17 januari 2018 15:55 schreef betyar het volgende:

[..]

Grapjas
Jonge, VEN gaat naar 1000K duizend dollar.... vraag JeSuisDroppie, die heeft altijd gelijk.
Lambo of Rekt
pi_176568104
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 15:52 schreef Ronaldsen het volgende:
Ik vind het wel vermakelijk vandaag, ik ga rustig de rit uitzitten. Verkopen op dit punt is kansloos naar mijn idee, dan had ik het afgelopen dagen al moeten doen.

Dus lekker relaxed kijken wanneer de bodem bereikt is.
Ik baal wel een beetje wanneer dat 0 blijkt te zijn. Maar wel of geen regulatie, zou niet moeten betekenen dat in een keer niemand meer met cryptos bezig is. Er moet dus ergens een grens zijn zou je zeggen.
pi_176568105
quote:
1s.gif Op woensdag 17 januari 2018 15:53 schreef de_boswachter het volgende:

[..]

Inderdaad. Ik doe gewoon net of mijn inleg verdampt is, so be it. Koop straks nog wat bij en dan rond het WK voetbal eens kijken wat er van geworden is. Zie het als een zaadje wat je plant.
Deed ik ook bij je moeder. Hoop niet dat daar over 9 maanden wat uitkomt.
pi_176568113
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 15:50 schreef Majkool het volgende:

[..]

Een light versie, omdat je er misschien zo eentje bent die de nieuwe bitcoin probeerde te vinden en bitcoin 'ouderwets' vindt
ETH > BTC imo.
  Moderator woensdag 17 januari 2018 @ 15:57:05 #231
1424 crew  Jimbo
Gråtrunka
pi_176568114
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 15:56 schreef Wereldgozer het volgende:

[..]

Deed ik ook bij je moeder. Hoop niet dat daar over 9 maanden wat uitkomt.
moedergrappen, altijd +1
Op donderdag 20 augustus 2020 17:36 schreef Notorious_Roy het volgende:
Naast alle onzin die je uitkraamt heb je af en toe ook gewoon heel verstandige posts.
Op dinsdag 10 augustus 2021 16:32 schreef yvonne het volgende:
@:Jimbo voor mod, yeah *O*
pi_176568119
Dit is echt niet meer om aan te zien :'(
(she/her)
pi_176568128
Damn wil wel inkopen bij de bodem. Maar waar is die bodem. Btc 5k? :')
  woensdag 17 januari 2018 @ 15:58:25 #234
131603 Afwazig
Serious business
pi_176568131
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 15:57 schreef Jed1Gam het volgende:
Damn wil wel inkopen bij de bodem. Maar waar is die bodem. Btc 5k? :')
Volgens de Ed_shillket 8k usd.
pi_176568132
quote:
1s.gif Op woensdag 17 januari 2018 15:55 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

Sta nog steeds hoger dan november 2017 :') even alles in perspectief plaatsen.
Dat wordt binnenkort oktober, september, augustus, juli, juni _O-
  woensdag 17 januari 2018 @ 15:58:53 #236
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_176568135
Nog een klein tikje aan waves geven en zelfs al mijn hele lage buy orders zijn aangetikt :D

Daarna mag btc weer normaal gaan doen O-)
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_176568136
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 15:57 schreef Fylax het volgende:
Dit is echt niet meer om aan te zien :'(
Kerel jij hebt 16 euro verlies ofzo waar maak jij je druk om _O-
pi_176568159
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 15:58 schreef vigen98 het volgende:

[..]

Kerel jij hebt 16 euro verlies ofzo waar maak jij je druk om _O-
ja nou ik had 100 winst :(
(she/her)
  woensdag 17 januari 2018 @ 16:00:45 #239
286575 Roces18
Chef de party
pi_176568161
quote:
1s.gif Op woensdag 17 januari 2018 16:00 schreef Fylax het volgende:

[..]

ja nou ik had 100 winst :(
100 euro winst :') :')
melksommelier en vertrouwenspersoon fok
pi_176568168
quote:
1s.gif Op woensdag 17 januari 2018 16:00 schreef Fylax het volgende:

[..]

ja nou ik had 100 winst :(
:') Rustig jonge
Uitvinder van de biersmiley.
  woensdag 17 januari 2018 @ 16:01:50 #241
286575 Roces18
Chef de party
pi_176568177
HIER PRATEN DE GROTE JONGENS ALLEEN OVER LAMBORGHINI WINSTEN

MET 100 EURO KAN IK NET 1 KEER TANKEN
melksommelier en vertrouwenspersoon fok
pi_176568180
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 16:00 schreef Roces18 het volgende:

[..]

100 euro winst :') :')
Ik nu 100 euro verlies O~)
pi_176568184
Wauw. Ben je even lekker op vakantie en denk je toch maar even je blockfolio checken wat niet zou. 40k verdampt 😱. Blijft zo niks meer over..
  Moderator woensdag 17 januari 2018 @ 16:02:31 #244
1424 crew  Jimbo
Gråtrunka
pi_176568188
quote:
1s.gif Op woensdag 17 januari 2018 16:00 schreef Fylax het volgende:

[..]

ja nou ik had 100 winst :(
:')

gvd
Op donderdag 20 augustus 2020 17:36 schreef Notorious_Roy het volgende:
Naast alle onzin die je uitkraamt heb je af en toe ook gewoon heel verstandige posts.
Op dinsdag 10 augustus 2021 16:32 schreef yvonne het volgende:
@:Jimbo voor mod, yeah *O*
pi_176568197
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 15:56 schreef Wereldgozer het volgende:

[..]

Deed ik ook bij je moeder. Hoop niet dat daar over 9 maanden wat uitkomt.
Hou je smerige kk bek vuile kaaskop.

(Sorry ben gehackt)
U MAD?
pi_176568203
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 16:02 schreef tgev het volgende:
Wauw. Ben je even lekker op vakantie en denk je toch maar even je blockfolio checken wat niet zou. 40k verdampt 😱. Blijft zo niks meer over..
Je hebt max 50% verlies vanaf ATH, dus blijft nog genoeg over. Of je moet alles in BCC hebben zitten, dan heb je het verdiend.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_176568208
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 16:00 schreef Roces18 het volgende:

[..]

100 euro winst :') :')
hey ben maar een student he heb niet veel geld, je moet erin stoppen wat je kunt missen!!
(she/her)
  woensdag 17 januari 2018 @ 16:04:17 #248
317945 Repeating
- Kwaliteitposts.
pi_176568227
quote:
1s.gif Op woensdag 17 januari 2018 16:03 schreef Fylax het volgende:

[..]

hey ben maar een student he heb niet veel geld, je moet erin stoppen wat je kunt missen!!
Niet je volledig opgespaarde duo erin pompen :')
  woensdag 17 januari 2018 @ 16:04:58 #249
131603 Afwazig
Serious business
pi_176568243
Blockfolio geeft aan dat de huidige prijs op Bittrex 9k is.
pi_176568253
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 16:04 schreef Afwazig het volgende:
Blockfolio geeft aan dat de huidige prijs op Bittrex 9k is.
Klopt aardig, zit tussen de 9000-9100 in :)
pi_176568261
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 16:04 schreef Repeating het volgende:

[..]

Niet je volledig opgespaarde duo erin pompen :')
dat lijkt me een beetje te gek :@
(she/her)
pi_176568270
Zojuist 1890 VEN verkocht :'(
Ik ken iedereen, ik kan alles voor je regelen.
  woensdag 17 januari 2018 @ 16:06:06 #253
85998 Mattt
No Americans in Bagdad !
pi_176568272
Ik sta nog steeds +11,68% vergeleken met 1 maand terug.
Komt goed. _O_

Hopelijk -O-
And there are still no americans in Bagdad !!
pi_176568290
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 16:06 schreef NoNickOne het volgende:
Zojuist 1890 VEN verkocht :'(
Why?
Dit hele circus trekt wel weer verder hoor
pi_176568295
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 15:47 schreef vigen98 het volgende:

[..]

Hoe is Universa een scam? _O-
het zou wel lekker kut zijn als dat nu gelist zou worden :'( :'( :'(
pi_176568296
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 16:03 schreef dimmak het volgende:

[..]

Je hebt max 50% verlies vanaf ATH, dus blijft nog genoeg over. Of je moet alles in BCC hebben zitten.
Klopt. 45% verlies vanaf ath vorige week. Blijft toch best zuur. Maar nog een weekje niet kijken 😑
pi_176568303
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 16:06 schreef ArnoldG0342 het volgende:

[..]

Why?
Bijna gehalveerd sinds aankoop, redden wat er nog te redden valt.
Ik ken iedereen, ik kan alles voor je regelen.
pi_176568308
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 16:06 schreef NoNickOne het volgende:
Zojuist 1890 VEN verkocht :'(
wat?!

quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 16:07 schreef NoNickOne het volgende:

[..]

Bijna gehalveerd sinds aankoop, redden wat er nog te redden valt.
Een typische panicsell :')
Lambo of Rekt
pi_176568315
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 16:07 schreef EggsTC het volgende:

[..]

wat?!
Grapje! Ik zat te twijfelen en had even dit soort reacties nodig, thanks guys. ^O^
Ik ken iedereen, ik kan alles voor je regelen.
pi_176568316
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 16:07 schreef NoNickOne het volgende:

[..]

Bijna gehalveerd sinds aankoop, redden wat er nog te redden valt.
Weak hands
Uitvinder van de biersmiley.
pi_176568324
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 16:08 schreef NoNickOne het volgende:

[..]

Grapje! Ik zat te twijfelen en had even dit soort reacties nodig, thanks guys. ^O^
:D
pi_176568327
ik zit er juist aan te denken om nog eens 1000 VEN bij te kopen.......
heeel even wachten totdat deze complete shitstorm over is
  Eindredactie Games woensdag 17 januari 2018 @ 16:09:18 #263
19054 crew  Oscar.
ElitePauper
pi_176568341
de daling wordt nu normaal
0% vet, Geen suiker toegevoegd
Twitter: @BuikschuiverNL
Xbox Live: Buikschuiver
Oscar, jij mag mijn landgoed als ik kom te overlijden. - Monkyyy
pi_176568351
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 16:07 schreef Predator38 het volgende:

[..]

het zou wel lekker kut zijn als dat nu gelist zou worden :'( :'( :'(
Juist niet :D Goedkoop kopen is bae _O_ Is toch een longterm investering dus boeit me niet wat er in 1 maand gebeurd.

[ Bericht 3% gewijzigd door #ANONIEM op 17-01-2018 16:10:11 ]
pi_176568357
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 16:08 schreef Predator38 het volgende:
ik zit er juist aan te denken om nog eens 1000 VEN bij te kopen.......
heeel even wachten totdat deze complete shitstorm over is
Ik zou nog even wachten, VEN kan redelijk makkelijik nog terug naar 2,5usd.
Lambo of Rekt
pi_176568374
echt ik had het kunnen weten toen ik instapte.........ik lach er vandaag maar om :D :D _O- _O- *O* *O*
  woensdag 17 januari 2018 @ 16:10:36 #267
317945 Repeating
- Kwaliteitposts.
pi_176568378
Ik maak verlies op me waves die ik op 5 juni 2017 heb gekocht, dat is best triest. :P _O-
pi_176568383
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 16:06 schreef NoNickOne het volgende:
Zojuist 1890 VEN verkocht :'(
Ga je schamen, jij geeft de koers dus nog een schopje naar beneden.
pi_176568384
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 16:10 schreef Repeating het volgende:
Ik maak verlies op me waves die ik op 5 juni 2017 heb gekocht, dat is best triest. :P _O-
Morgen is het wavesdag... dus geen paniek.
Lambo of Rekt
pi_176568388
Ik zit al hele dag met big smile op me gezicht alles te lezen, dit terwijl ik -600 euro sta als student. Keurig toch :')
pi_176568390
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 16:10 schreef ColeJ het volgende:

[..]

Ga je schamen, jij geeft de koers dus nog een schopje naar beneden.
Alsof 1k VEN de koers wat doet _O-
pi_176568394
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 16:10 schreef Repeating het volgende:
Ik maak verlies op me waves die ik op 5 juni 2017 heb gekocht, dat is best triest. :P _O-
je maakt geen verlies als je niet uitstapt......al gaat de BTC naar 2k.
kan wel paar jaar duren maar uiteindelijk gaan de goede coins gewoon weer waarde krijgen
pi_176568401
lekker 25k verdampt. :')Maar hey, had er ook al sinds de zomer geen geld meer in gedaan, dus eigenlijk boeit het niet zo. Deze dip is wel net zo erg als de eth dip vorig jaar juni
OEH!!AAAAHH UNIVERSAAJAJAJAJAHHEEOEEUEUE
pi_176568405
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 16:06 schreef ArnoldG0342 het volgende:

[..]

Why?
Dit hele circus trekt wel weer verder hoor
Zodat je straks voor nog goedkoper kan inslaan?
NEE!
pi_176568406
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 16:11 schreef vigen98 het volgende:

[..]

Alsof 1k VEN de koers wat doet _O-
Gaat toch om het idee. Zo denken ze allemaal: mijn verkoop maakt toch niet uit voor de koers :o
  woensdag 17 januari 2018 @ 16:12:10 #276
286575 Roces18
Chef de party
pi_176568408
quote:
6s.gif Op woensdag 17 januari 2018 16:10 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Morgen is het wavesdag... dus geen paniek.
pleur eens op met die waves hier. elke maand is het hier wavesmaand en je ziet de koers alleen maar dalen. kutcoin
melksommelier en vertrouwenspersoon fok
pi_176568413
quote:
1s.gif Op woensdag 17 januari 2018 16:00 schreef Fylax het volgende:

[..]

ja nou ik had 100 winst :(
Gewoon holden.
  woensdag 17 januari 2018 @ 16:12:33 #278
317945 Repeating
- Kwaliteitposts.
pi_176568420
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 16:12 schreef Roces18 het volgende:

[..]

pleur eens op met die waves hier. elke maand is het hier wavesmaand en je ziet de koers alleen maar dalen. kutcoin
Was een grapje. Doe even rustig.
pi_176568422
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 16:12 schreef Roces18 het volgende:

[..]

pleur eens op met die waves hier. elke maand is het hier wavesmaand en je ziet de koers alleen maar dalen. kutcoin
Je mist de PI
Lambo of Rekt
pi_176568425
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 16:12 schreef Roces18 het volgende:

[..]

pleur eens op met die waves hier. elke maand is het hier wavesmaand en je ziet de koers alleen maar dalen. kutcoin
Nee, want 2018 is Wavesjaar
pi_176568433
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 16:10 schreef Predator38 het volgende:
echt ik had het kunnen weten toen ik instapte.........ik lach er vandaag maar om :D :D _O- _O- *O* *O*
Ja, dit. Ruim -30% tov inleg. Het komt wel weer goed, vertel ik mezelf..
pi_176568457
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 16:11 schreef Nappeklapperapper het volgende:
lekker 25k verdampt. :')Maar hey, had er ook al sinds de zomer geen geld meer in gedaan, dus eigenlijk boeit het niet zo. Deze dip is wel net zo erg als de eth dip vorig jaar juni
Mijn situatie is idem. Doet wel pijn, maar dat is het risico.
pi_176568460
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 15:58 schreef vigen98 het volgende:

[..]

Dat wordt binnenkort oktober, september, augustus, juli, juni _O-
GAUW VERKOOP AL JE COINS PANIEK PANIEK PANIEK
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
  woensdag 17 januari 2018 @ 16:14:20 #284
286575 Roces18
Chef de party
pi_176568468
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 16:12 schreef Repeating het volgende:

[..]

Was een grapje. Doe even rustig.
nee ik wil gewoon geen waves zien
melksommelier en vertrouwenspersoon fok
  woensdag 17 januari 2018 @ 16:14:45 #285
317945 Repeating
- Kwaliteitposts.
pi_176568476
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 16:14 schreef Roces18 het volgende:

[..]

nee ik wil gewoon geen waves zien
Waves.
  woensdag 17 januari 2018 @ 16:14:45 #286
406944 SugeLucky
Heeft een snoeiharde ripple
pi_176568477
na het weekend weer omhoog?
pi_176568479
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 16:13 schreef PilgrimSands het volgende:

[..]

Ja, dit. Ruim -30% tov inleg. Het komt wel weer goed, vertel ik mezelf..
+700% nog tov inleg... maarja wel door de helft tov eergister :') Goed, de volgende bullrun is het weer x5, dus we hebben niets te klagen. Als je net ingestapt bent is dit even kut, maar als je dit al een aantal keer hebt gezien word je hier niet zo heel warm of koud meer van.

Het enige wat je niet moet doen is nu uitstappen... das alles.
Lambo of Rekt
pi_176568487
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 16:07 schreef NoNickOne het volgende:

[..]

Bijna gehalveerd sinds aankoop, redden wat er nog te redden valt.
Hahaha oh God wat ben jij eind 2018 zuur
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_176568491
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 16:14 schreef Roces18 het volgende:

[..]

nee ik wil gewoon geen waves zien
Om het af te leren _O-

pi_176568504
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 16:14 schreef Roces18 het volgende:

[..]

nee ik wil gewoon geen waves zien
pi_176568505
quote:
7s.gif Op woensdag 17 januari 2018 16:14 schreef EggsTC het volgende:

[..]

+700% nog tov inleg... maarja wel door de helft tov eergister :') Goed, de volgende bullrun is het weer x5, dus we hebben niets te klagen. Als je net ingestapt bent is dit even kut, maar als je dit al een aantal keer hebt gezien word je hier niet zo heel warm of koud meer van.

Het enige wat je niet moet doen is nu uitstappen... das alles.
Moet eerlijk zeggen dat ik nooit echt onder de indruk ben geweest van de dalen. Maar deze, ik weet niet. Voelt niet lekker.
pi_176568506
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 16:10 schreef Predator38 het volgende:
echt ik had het kunnen weten toen ik instapte.........ik lach er vandaag maar om :D :D _O- _O- *O* *O*
Jij hebt ze toch verkocht?
Koning.
pi_176568515
Is meer een tsunami dan een paar waves. :P
pi_176568516
quote:
7s.gif Op woensdag 17 januari 2018 16:14 schreef EggsTC het volgende:

[..]

+700% nog tov inleg... maarja wel door de helft tov eergister :') Goed, de volgende bullrun is het weer x5, dus we hebben niets te klagen. Als je net ingestapt bent is dit even kut, maar als je dit al een aantal keer hebt gezien word je hier niet zo heel warm of koud meer van.

Het enige wat je niet moet doen is nu uitstappen... das alles.
niet heel grappig om gewoon 2500 eurootjes te zien verdampen maarja.....shit happens en dit kan gebeuren :D ik hou de zooi gewoon vast en mogelijk koop ik bij na de shitstorm *O*
  woensdag 17 januari 2018 @ 16:16:32 #296
286575 Roces18
Chef de party
pi_176568517
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 16:14 schreef SugeLucky het volgende:
na het weekend weer omhoog?
begin februari weer omhoog
melksommelier en vertrouwenspersoon fok
pi_176568520
quote:
7s.gif Op woensdag 17 januari 2018 16:14 schreef EggsTC het volgende:

[..]

+700% nog tov inleg... maarja wel door de helft tov eergister :') Goed, de volgende bullrun is het weer x5, dus we hebben niets te klagen. Als je net ingestapt bent is dit even kut, maar als je dit al een aantal keer hebt gezien word je hier niet zo heel warm of koud meer van.

Het enige wat je niet moet doen is nu uitstappen... das alles.
Yeah, ik ga nog maar even een SEPA'tje doen denk ik.
pi_176568528
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 16:15 schreef ColeJ het volgende:

[..]

Om het af te leren _O-

:D _O-
pi_176568533
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 16:16 schreef PilgrimSands het volgende:

[..]

Yeah, ik ga nog maar even een SEPA'tje doen denk ik.
Ik wacht nog even op ome DUO.
pi_176568546
quote:
7s.gif Op woensdag 17 januari 2018 16:14 schreef EggsTC het volgende:

[..]

+700% nog tov inleg... maarja wel door de helft tov eergister :') Goed, de volgende bullrun is het weer x5, dus we hebben niets te klagen. Als je net ingestapt bent is dit even kut, maar als je dit al een aantal keer hebt gezien word je hier niet zo heel warm of koud meer van.

Het enige wat je niet moet doen is nu uitstappen... das alles.
Uitstappen kan soms weles verstandig zijn

om met uitstapgeld straks veel meer te kunnen kopen tegen lagere koersen

maar het is allemaal een gok

want over een uur kan btc weer bi wijze van spreken op 20000 staan
"Wedstrijden kun je altijd verliezen anders hoef je die wedstrijden ook niet te spelen"
Klaasweetalles 14-08-2018
pi_176568555
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 16:15 schreef Luppie0110 het volgende:

[..]

Moet eerlijk zeggen dat ik nooit echt onder de indruk ben geweest van de dalen. Maar deze, ik weet niet. Voelt niet lekker.
Er wordt straks (wellicht duurt dat dagen/week) weer massaal teruggekocht zodra de stijgende trend weer inzet... en dan hebben we plots +250 miljard marketcap.
Lambo of Rekt
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')