abonnement Unibet Coolblue
pi_176556067


Cryptocoins?
Bitcoin is het bekendste voorbeeld van cryptocurrency. Naast Bitcoins zijn er nog heel veel 'altcoins' kijk hier maar eens voor een overzicht; CryptoCurrency Market Capitalizations. Bitcoin is bedoeld als betaalmiddel, je kan geld (Bitcoin) naar iemand overmaken zonder tussenkomst van een bank. De transactie is anoniem en binnen enkele minuten geregeld. Dit gebeurt allemaal door middel van een blockchain.

Blockchain?
De blockchain kun je zien als een kasboek dat wordt gecontroleerd door iedereen die gebruik maakt hiervan. Je kan in dat kasboek elke transactie zien die ooit heeft plaatsgevonden. De blockchain wordt door heel veel pc's gecontroleerd en is niet achteraf wijzigbaar. Een systeem wat moeilijk te manipuleren is dus.
In elk block in de blockchain zitten transacties van coins. Kijk maar eens hier om zelf een kijkje te nemen in zo`n blockchain; Bitcoin Block Explorer - Blockchain

Wie houdt de blockchain bij?
De blockchain wordt bijgehouden door zogeheten 'miners'. Deze (groepen van) pc's stoppen transacties in een block en voegen die toe aan de blockchain. De miner die het block uiteindelijk maakt wordt beloond met Bitcoin.
Dit is natuurlijk kort door de bocht; bekijk dit filmpje maar eens voor een uitgebreidere uitleg;


Er zijn tegenwoordig twee verschillende technieken die worden gebruikt om de blockchain bij te houden, namelijk; Proof of Work (PoW) en (Leased) Proof of Stake (LPoS of PoS). Wil je meer weten hierover dan ga je dit maar Googlen. :P

Minen levert dus geld op?
Ja. Maar op kleine schaal is het minen van Bitcoin eigenlijk niet meer rendabel door de kosten van aanschaf van hardware, stroomkosten etc. Dit omdat het minen van Bitcoin ook steeds moeilijker wordt en er veel concurrentie is. Wellicht als Bitcoin in de toekomst nog veel meer waard word dat het weer rendabel wordt. Het minen van sommige altcoins op kleine schaal kan wel rendabel zijn, helemaal met wellicht een prijsstijging in het verschiet.

En wat zijn de verschillen tussen Bitcoin en verschillende altcoins?
De verschillen tussen al die coins zijn soms minimaal en soms gigantisch groot. Op de verschillende websites van de coin is informatie te vinden over de technische werking of de visie van het team erachter.

Oké. Hoe kom ik aan cryptocurrency?
Cryptocurrency kun je kopen via bedrijven of via een exchange. De laatstgenoemde is eigenlijk een soort AEX maar dan alleen voor cryptocurrency. Kopen via een exchange is meestal goedkoper dan het kopen van een bedrijf. Dit omdat je nu geen tussenpersoon hebt maar rechtstreeks van een andere gebruiker koopt.

En hoe sla ik mijn digitale geld nu veilig op?
In een wallet. En dat kan op verschillende manieren en plekken, elk met zijn eigen voor en nadelen.
Je kan het in je wallet op een exchange bewaren maar de geschiedenis heeft geleerd dat dit niet altijd een goed idee is. Je kan bij je wallet door middel van een private key, alleen hiermee kun je transacties doen. Omdat de exchange jouw private key beheerd kan de eigenaar van die exchange er in theorie dus met al het geld vandoor gaan. Google maar eens op 'mt. Gox' voor een voorbeeld.

Wil je dagelijks handelen met crypto dan is het handiger om je coins op een exchange te laten. Koop je ze voor de lange termijn dan kun je het beter opslaan in een ander soort wallet.

Wallet? Offline wallet? Hardware wallet? Paper wallet? Wat?
Een wallet komt in verschillende vormen. Je kan een walletprogramma voor desbetreffende coin installeren op je pc / laptop / telefoon / tablet en daar je coin in opslaan. Maakt wel een backup van je private key zodat als deze crasht je je coins nog wel van recoveren.

Daarnaast zijn er ook hardware wallets tekoop zoals de Trezor of de Nano Ledger.

Een paper wallet is heel simpel. Je maakt online een bitcoinadres aan en stuurt naar dat adres je coins. Je print je private key uit. Deze sla je op een aantal plekken veilig op en je coins staan nu op dat adres in de blockchain opgeslagen. Met die key kun je op een later tijdstip een wallet installeren en bij je coins.

Meer info: https://www.coindesk.com/information/paper-wallet-tutorial/

Probeer 3rd party wallets te vermijden. Dit zijn Wallets die zijn gemaakt door een partij die niet in eerste instantie bij het team zit dat desbetreffende coin heeft ontwikkeld. Het verleden heeft uitgewezen dat hier nog wel eens misbruikt van is gemaakt.

Wat een hoop info. Waarom moet ik instappen?
Omdat je bank 0.1% rente per jaar geeft en omdat de blockchain de toekomst heeft. Het is niet voor niks dat er steeds meer geld in cryptocurrency omgaat. To the moon motherfuckers!

En wat zorgt er nou voor dat een coin waarde krijgt?
De markt bepaalt de waarde van een coin. Hoe meer mensen er heil in zien, hoe meer het waard wordt.

Maar nu even serieus, ik snap er nog steeds niks van!
Lees hier een uitleg, handleidingen, crypto-woordenboek etc,
Bekijk hier stap voor stap handleidingen:
BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #1 Voor al je kleine en grote vragen

Hoe claim ik een geforkte munt?
Door je private key in een wallet te importeren die de nieuwe munt support (wel eerst je Bitcoins verplaasen naar een ander adres!). Gedetailleerde uitleg voor Bitcoin Cash en Bitcoin Gold: BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #2 Voor al je kleine en grote vragen

Afkortingen en jargon
FOMO - Fear of missing out - Paniekreactie omdat een coin opeens erg veel in waarde stijgt. Paniekaankoop.
FUD - Fear, uncertainty, doubt. Op het moment dat er angst en onzekerheid in de markt zit dan gaan vaak veel mensen hun geld omzetten naar fiat. Dit zorgt voor een dalende trend of crash in de markt.
ICO - Initial Coin Offering. Een nieuwe munt wordt geïntroduceerd. Hier is geld voor nodig. Vroege investeerders kunnen in een ICO investeren in de hoop dat de munt daarna een veelvoud waard wordt.
Fee - Om een transactie te doen moet er fee worden betaald. Dit is een bedrag dat ervoor zorgt dat jouw transactie in behandeling wordt genomen. Sommige exchanges rekenen ook fee om uit te laten betalen.
Hodlen - Je cryptomunten altijd houden (holden).

Shorten? Long gaan? Margin trading? Leverage?
Geen zin om nu deze termen nu uit te leggen. Google er maar op :').

Exchanges;
Kraken | Buy, Sell and Margin Trade Bitcoin (BTC) and Ethereum (ETH) - Buy, Sell, Trade Bitcoin
Bittrex.com - Bittrex, The Next Generation Digital Currency Exchange
Binance - Chinese exchange, werkt goed voor handelen tussen crpytomunten

Bedrijven waar je crypto kan kopen buiten een exchange om?
Bitcoins Kopen en Verkopen met iDEAL, Bancontact of SEPA | LiteBit
Bitonic
Bitcoins kopen - iDEAL, Banktransfer of Creditcard | BTC Direct

Bitcoin block explorers
Blockchain.info
BlockExplorer.com
CryptoGraffiti.info

Crypto koersen
Coinmarketcap.com - CryptoCurrency Market Capitalizations
Cryptodashboard.io - Lichtgewicht versie van Coinmarketcap met auto refresh
cryptowat.ch - Live koersen van de belangrijkste exchanges

Gedetailleerde crypto statistieken
fork.lol
coin.dance
Statoshi.info
Cryptocurrency Mining Profitability
BitcoinWisdom.com

Crypto nieuws
Bitcoin Magazine
Coindesk
CoinTelegraph
/r/CryptoCurrency
/r/Bitcoin
/r/btc

Bitcoin resources (websites)

Bitcoin en belastingaangifte

Bitcoins als vermogen: box 3
Het bezit van bitcoins en andere cryptovaluta wordt gezien als vermogen. Vermogen moet worden opgegeven in box 3.

De waarde die u opgeeft is de waarde (in euro’s) van uw cryptovaluta op 1 januari van het fiscale jaar. Bij uw belastingaangifte over het jaar 2016, geeft u dus aan hoeveel uw ‘coins’ op 1 januari waard waren. Wij adviseren u om altijd al uw currencies op te geven, ook als het om kleine bedragen gaat. Immers kan uw cryptovaluta in een jaar sterk in waarde stijgen, als u het niet eerder heeft opgegeven dan kampt u in de toekomst wellicht met een voor de belastingdienst onverklaarbaar vermogen.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de Belastingdienst.

Starten met het kopen van Bitcoin of Altcoins
- Open een account op bijv Binance.(Zie hierboven)
- Bij de tab 'Deposits/withdrawals' kies je 'Deposit' bij Ether. Kopieer het wallet-adres.
- Koop Ether (bijvoorbeeld bij BTC-direct of Bitonic). Verzend het naar het adres van Binance. Betaal met iDeal.
- Na de verwerkingstijd (meestal 20-30 min) staat je saldo in Ether op Binance. Via de Exchanges kan je Ether kopen/verkopen voor andere Crypto.
(Elke transactie -dus koop/verkoop van crypto op Binance- kost je 0,1% van de transactiesom aan fee. Lagere fee (0,05%) is mogelijk als je BNB-crypto gekocht hebt. In dat geval gaan deze fees direct van je BNB-saldo af.)

DISCLAIMER:
Cryptocurrency is een erg jonge en volatiele markt. Nog meer dan voor elke andere markt geldt hier dat je je goed moet inlezen en investeer enkel geld dat je kan missen. Don't invest recklessly.

[ afbeelding ]
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_176556076
Vigen hoe ga je verdienen door te verkopen? Enlighten us
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_176556078
Volgens mij trekken de servers van Delta het F5-en niet.
Charity is injurious unless it helps the recipient to become independent of it.
Socialisten vechten allang niet meer tegen het kapitalisme maar tegen de realiteit.
pi_176556087
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 23:14 schreef Insomnia2.0 het volgende:
Het zou fantastisch zijn als er nu ook nog een exchange een mt.gox zou doen.
Je maakt een grap maar ik heb vanmiddag na het werk direct alles van de exchanges afgehaald :P Ik ga niet vertrouwen op hun boekhouding en werking in periodes als dit.
pi_176556089
Tron :')
pi_176556104
quote:
19s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 23:15 schreef TwenteFC het volgende:

[..]

Je maakt een grap maar ik heb vanmiddag na het werk direct alles van de exchanges afgehaald :P Ik ga niet vertrouwen op hun boekhouding en werking in periodes als dit.
Sowieso op een exchange veel laten staan is stom
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_176556105
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 23:13 schreef Repeating het volgende:

[..]

Nu verkopen is het domste idee ooit.
Dat weet ik zo nog niet. Je kunt bijvoorbeeld iets met 30% verlies verkopen, koop een munt die nog harder gezakt is, wachten tot die weer terug gaat. Dan verdien je meer.
  dinsdag 16 januari 2018 @ 23:16:56 #8
132191 -jos-
Money=Power
pi_176556119
Geen paniek, HODL!

quote:
Mitsubishi UFJ Financial Group, Inc. (NYSE:MTU), the fourth largest bank in the world, plans to launch its own cryptocurrency exchange this financial year.
...
The service, which will be available just for bitcoin at first, is expected to launch in April 2018

https://news.bitcoin.com/(...)tocurrency-exchange/
WEB / [HaxBall #64] Jos is God
Arguing on the Internet is like running in the Special Olympics.
  dinsdag 16 januari 2018 @ 23:16:58 #9
406944 SugeLucky
Heeft een snoeiharde ripple
pi_176556120
Als je nu verkoopt en het bounced terug, dan verlies je.

Als je nu verkoopt en het zakt verder en je koopt dan weer in, dan win je.
pi_176556121
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 23:15 schreef JeSuisDroppie het volgende:
Vigen hoe ga je verdienen door te verkopen? Enlighten us
Coins die nog harder zijn gezakt kopen :P ( geen shitcoins )
pi_176556123
quote:
19s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 23:15 schreef TwenteFC het volgende:

[..]

Je maakt een grap maar ik heb vanmiddag na het werk direct alles van de exchanges afgehaald :P Ik ga niet vertrouwen op hun boekhouding en werking in periodes als dit.
Sowieso nooit veel op een exchange hebben staan ^O^
pi_176556125
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 23:16 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

Sowieso op een exchange veel laten staan is stom
Ik laat soms gedeeltes staan, 10 uur moeten wachten om een dip te kopen in BTC is ook niet altijd handig.
  dinsdag 16 januari 2018 @ 23:17:14 #13
317945 Repeating
- Kwaliteitposts.
pi_176556129
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 23:16 schreef vigen98 het volgende:

[..]

Dat weet ik zo nog niet. Je kunt bijvoorbeeld iets met 30% verlies verkopen, koop een munt die nog harder gezakt is, wachten tot die weer terug gaat. Dan verdien je meer.
Een vallend mes proberen te vangen. Veel succes daarmee.
pi_176556133
Prachtig, eergisteren huis afgelost bij de bank. Nu wel 200k verlies met wat nog online staat. Ach, mag niet klagen denk ik dan maar..
XRP - To tha moon motherf#cker!
  Knapste mannelijke user 2022 dinsdag 16 januari 2018 @ 23:17:23 #15
206731 Mortaxx
Doomer
pi_176556134
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 23:16 schreef vigen98 het volgende:

[..]

Dat weet ik zo nog niet. Je kunt bijvoorbeeld iets met 30% verlies verkopen, koop een munt die nog harder gezakt is, wachten tot die weer terug gaat. Dan verdien je meer.
als ik verkoop stijgt het direct weer
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
pi_176556136
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 23:16 schreef vigen98 het volgende:

[..]

Dat weet ik zo nog niet. Je kunt bijvoorbeeld iets met 30% verlies verkopen, koop een munt die nog harder gezakt is, wachten tot die weer terug gaat. Dan verdien je meer.
Wel zeer riskant.
Koning.
pi_176556137
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 23:16 schreef vigen98 het volgende:

[..]

Dat weet ik zo nog niet. Je kunt bijvoorbeeld iets met 30% verlies verkopen, koop een munt die nog harder gezakt is, wachten tot die weer terug gaat. Dan verdien je meer.
Protip; het werkt anders dan op de beurs bij crypto. Ik raad het je af.
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_176556151
Crypto_Ed_NL twitterde op dinsdag 16-01-2018 om 21:55:14 $BTC update: breaking below this blue box is very likely. I'd suggest we just do it now....short squeeze sub 10k and tomorrow we can brag again about Lambos https://t.co/Lddjm63WM3 reageer retweet
pi_176556153
quote:
10s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 23:08 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

Ahahaha noobie, dit stelt niks voor. Die van 2013, die was enorm.
Dit.
Van 1100 naar 150 terug.
Maar wie zegt dat dat nu niet gaat gebeuren?? Van 19000 naar 3000 ofzo.
Zie het zo snel niet gebeuren, maar never say never.
Forcefield City Bewoner
pi_176556157
quote:
1s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 23:17 schreef tha_dark het volgende:

[..]

Wel zeer riskant.
Alles is riskant in crypto.
  Eurovisie Songfestival Queen dinsdag 16 januari 2018 @ 23:18:39 #21
163650 Greys
pi_176556172
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 23:17 schreef Mand het volgende:
Prachtig, eergisteren huis afgelost bij de bank. Nu wel 200k verlies met wat nog online staat. Ach, mag niet klagen denk ik dan maar..
Gefeliciteerd! *O* ^O^
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_176556174
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 23:08 schreef descon het volgende:

[..]

Blijft wel door gaan.....
Want...
quote:
1s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 23:09 schreef Typisch het volgende:

[..]

omdat btc niet afhankelijk is van exchanges
Niet afhankelijk, maar is wel degelijk van invloed.
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 23:10 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

Omdat een overheid nooit crypto kan reguleren op de manier die zij voor zich zien.
Net als torrents. Ook in NL kun je nu boetes krijgen voor downloaden al zijn er vast manieren die te ontwijken; toch is het downloaden een stuk minder geworden dan bv 5 jaar geleden. Dus wellicht kan een overheid crypto niet reguleren, maar door het moeilijk/strafbaar te maken zullen een hoop mensen er vanaf zien lijkt mij?
pi_176556182
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 23:17 schreef Gehrman het volgende:
Crypto_Ed_NL twitterde op dinsdag 16-01-2018 om 21:55:14 $BTC update: breaking below this blue box is very likely. I'd suggest we just do it now....short squeeze sub 10k and tomorrow we can brag again about Lambos https://t.co/Lddjm63WM3 reageer retweet
[ afbeelding ]
Wil je AUB stoppen met posten van die shit van oplichter Edje
pi_176556196
quote:
13s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 23:18 schreef fukforce het volgende:

[..]

Wil je AUB stoppen met posten van die shit van oplichter Edje
Hoe staat het eigenlijk met zn cursussen.
pi_176556205
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 23:18 schreef roislecxe het volgende:

[..]

Dit.
Van 1100 naar 150 terug.
Maar wie zegt dat dat nu niet gaat gebeuren?? Van 19000 naar 3000 ofzo.
Zie het zo snel niet gebeuren, maar never say never.
Het kan nog steeds, maar min 30 is helemaal niks, we've seen worse.
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_176556206
quote:
13s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 23:18 schreef fukforce het volgende:

[..]

Wil je AUB stoppen met posten van die shit van oplichter Edje
Edje _O_
Forcefield City Bewoner
pi_176556212
quote:
13s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 23:18 schreef fukforce het volgende:

[..]

Wil je AUB stoppen met posten van die shit van oplichter Edje
Wat is er mis met mee dan?
pi_176556214
quote:
13s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 23:18 schreef fukforce het volgende:

[..]

Wil je AUB stoppen met posten van die shit van oplichter Edje
Lol hoe gaatie pik.. je klinkt gestressed.
Lambo of Rekt
  dinsdag 16 januari 2018 @ 23:20:25 #29
150517 SpecialK
No hesitation, no delay.
pi_176556218
Ik denk dat je redelijk kan vertrouwen dat dit nog wel even zakt. Geen idee wat het effect is als het straks wakkerwordt-tijd is in Azie. Wat zou jij doen als je 's ochtends wakker wordt en je portfolio is gezakt met 50%?

Ik hoop eigenlijk dat men zich daar beseft dat het dan al te laat is om te verkopen.
There are no things, but as a consequence there are as many things as we like
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 16 januari 2018 @ 23:20:41 #30
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_176556229
Au... Ik ben heel even een avondje weg...

Waar is mijn salaris :(
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_176556235
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 23:19 schreef Insomnia2.0 het volgende:

[..]

Hoe staat het eigenlijk met zn cursussen.
4 tot 8 BTC per maan gegarandeerd als we charlatan Edje mogen geloven wat een fantast is die man toch ook :r
pi_176556247
quote:
7s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 23:20 schreef SpecialK het volgende:
Ik denk dat je redelijk kan vertrouwen dat dit nog wel even zakt. Geen idee wat het effect is als het straks wakkerwordt-tijd is in Azie. Wat zou jij doen als je 's ochtends wakker wordt en je portfolio is gezakt met 50%?

Ik hoop eigenlijk dat men zich daar beseft dat het dan al te laat is om te verkopen.
Niet helemaal waar natuurlijk, want toen ze gingen slapen hadden ze al een dikke min.
pi_176556251
quote:
1s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 23:17 schreef Mortaxx het volgende:

[..]

als ik verkoop stijgt het direct weer
high five, ltc verkocht op 12euro :')
appartement gekocht en meteen huizencrisis en uiteindelijk met 40k verlies verkocht afgelopen jaar.

Misschien moet ik gewoon niet mee doen aan dit soort dingen :P
"The only sight worse than a sad dwarf is a very sad dwarf"
"Met dubbel s welteverstaan"
pi_176556256
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 23:18 schreef deTributeBand het volgende:
Net als torrents. Ook in NL kun je nu boetes krijgen voor downloaden al zijn er vast manieren die te ontwijken; toch is het downloaden een stuk minder geworden dan bv 5 jaar geleden. Dus wellicht kan een overheid crypto niet reguleren, maar door het moeilijk/strafbaar te maken zullen een hoop mensen er vanaf zien lijkt mij?
Minder downloaden komt niet door de boetes maar eerder door betere online content.

Crypto verbieden is virtueel gezien onmogelijk.
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_176556259
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 23:20 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Lol hoe gaatie pik.. je klinkt gestressed.
pi_176556269
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 23:20 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

Het kan nog steeds, maar min 30 is helemaal niks, we've seen worse.
Ik maak me ook niet zo druk. Zonde geld, ja, eventjes wel.
Verkoop voorlopig niks, schuif hooguit wat over en weer.

Op zich ook wel lekker, een tijdje holden en wat minder hiermee bezig zijn ipv elk half uur je blockfolio checken :p
Forcefield City Bewoner
  dinsdag 16 januari 2018 @ 23:22:17 #37
150517 SpecialK
No hesitation, no delay.
pi_176556271
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 23:21 schreef Jurian95 het volgende:

[..]

Niet helemaal waar natuurlijk, want toen ze gingen slapen hadden ze al een dikke min.
Ik ben wel vaker met een zakker naar bed gegaan. Dit is wel echt een heftige val
There are no things, but as a consequence there are as many things as we like
pi_176556276
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 23:18 schreef roislecxe het volgende:

[..]

Dit.
Van 1100 naar 150 terug.
Maar wie zegt dat dat nu niet gaat gebeuren?? Van 19000 naar 3000 ofzo.
Zie het zo snel niet gebeuren, maar never say never.
De marketcap die nu aan het verdampen is wel van een compleet andere orde dan toen.
En nu zitten er veel meer 'casuals' bij
-géén blogabet, bvd-
pi_176556288
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 23:20 schreef Nattekat het volgende:
Au... Ik ben heel even een avondje weg...

Waar is mijn salaris :(
Je kunt nog meegenieten van de chaos als de 10k breekt. Das wel een salaris waard.
Forcefield City Bewoner
  dinsdag 16 januari 2018 @ 23:23:05 #40
150517 SpecialK
No hesitation, no delay.
pi_176556294
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 23:22 schreef roislecxe het volgende:

[..]

Je kunt nog meegenieten van de chaos als de 10k breekt. Das wel een salaris waard.
Dollar?
There are no things, but as a consequence there are as many things as we like
pi_176556299
quote:
IK WORD HELEMAAL PARA BRADDER
Lambo of Rekt
pi_176556303
Alle coins rood op binance😂😂😂😂😂😂
pi_176556317
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 23:22 schreef roislecxe het volgende:

[..]

Ik maak me ook niet zo druk. Zonde geld, ja, eventjes wel.
Verkoop voorlopig niks, schuif hooguit wat over en weer.

Op zich ook wel lekker, een tijdje holden en wat minder hiermee bezig zijn ipv elk half uur je blockfolio checken :p
Mijn strategie verandert toch niet; hodl sowieso tot einde jaar en heul veel ingezet op VEN.
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
  dinsdag 16 januari 2018 @ 23:24:24 #44
317945 Repeating
- Kwaliteitposts.
pi_176556325
Ik gok dat Azië ons niet gaat helpen vanavond.
pi_176556328
quote:
7s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 23:22 schreef SpecialK het volgende:

[..]

Ik ben wel vaker met een zakker naar bed gegaan. Dit is wel echt een heftige val
Nouja toen ze gingen slapen zat die al onder de $12k.
  Kunstzinnigste/artistiekste user 2022 dinsdag 16 januari 2018 @ 23:24:30 #46
74056 crew  ToT
pi_176556329
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 23:23 schreef Idlerrr9292 het volgende:
Alle coins rood op binance😂😂😂😂😂😂
:') Ik sluit 'm maar ff af voor vanavond! _O-
pi_176556334
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 23:22 schreef MagicIsland1 het volgende:

[..]

De marketcap die nu aan het verdampen is wel van een compleet andere orde dan toen.
En nu zitten er veel meer 'casuals' bij
En zit er veel meer business achter die weer voor een bounce gaan zorgen.
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_176556342
quote:
10s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 23:23 schreef EggsTC het volgende:

[..]

IK WORD HELEMAAL PARA BRADDER
Ik rapporteer deze motherfucking shit swa :')
pi_176556347
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 23:23 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

Mijn strategie verandert toch niet; hodl sowieso tot einde jaar en heul veel ingezet op VEN.
Ik heb 35% in Ven geloof ik zoiets.
Ben al een weekje bezig om een stabiel ( :') ) portfolio in elkaar te zetten waar minder aandacht naar uit hoeft te gaan.
Forcefield City Bewoner
pi_176556372
Bitfinex is er bijna...
Forcefield City Bewoner
pi_176556376
VeChain bijgeladen 8-)
pi_176556385
Ik kan huilen en lachen tegelijk

😂😂😂😂😂😂😂😂
pi_176556388
Maar ach, het is geen 400k 😂😂😂
pi_176556391
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 23:24 schreef Repeating het volgende:
Ik gok dat Azië ons niet gaat helpen vanavond.
Imperial Japan neukt ons (weer)
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 16 januari 2018 @ 23:26:49 #55
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_176556398
Weet niet wanneer ik mijn VEN moet inkopen, still dropping :O
pi_176556399
Waves #35.
Alleen maar stijgen _O_
pi_176556402
Ripple _O-

Keihard door de 1 dollar heen. -65% op de 7d
-géén blogabet, bvd-
pi_176556418
Ik kan beter in Tether investeren _O- Die is stabiel en aangezien deze shitzooi niet stopt lijkt dat ook maar goed.

[ Bericht 5% gewijzigd door #ANONIEM op 16-01-2018 23:27:50 ]
  dinsdag 16 januari 2018 @ 23:27:33 #59
150517 SpecialK
No hesitation, no delay.
pi_176556419
$10.202 op GDax

Komt wel dichtbij zo.

Ik gok dat 'ie onder de 10k zakt.
There are no things, but as a consequence there are as many things as we like
pi_176556428
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 23:27 schreef MagicIsland1 het volgende:
Ripple _O-

Keihard door de 1 dollar heen. -65% op de 7d
Kill it with fire :7

Fake blockchain
  dinsdag 16 januari 2018 @ 23:27:53 #61
317945 Repeating
- Kwaliteitposts.
pi_176556429
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 23:26 schreef Insomnia2.0 het volgende:
Waves #35.
Alleen maar stijgen _O_
Kan Waves bijna goedkoper inkopen dan op 5 juni 2017 zie ik. Wat een cadeau.
pi_176556433
Binfinex is erdoor *O*
Forcefield City Bewoner
pi_176556435
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 23:27 schreef MagicIsland1 het volgende:
Ripple _O-

Keihard door de 1 dollar heen. -65% op de 7d
enige positieve hieraan :D die coin mag naar de vergetelheid
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
  dinsdag 16 januari 2018 @ 23:28:23 #64
391391 Basxt
~~WhatsApp Groepsbeheerder~~
pi_176556442
Yup, hij gaat 10K breken op gdax. Tering
SOMEWHERE THERE IS A TREE, TIRELESSLY PRODUCING OXYGEN SO THAT YOU CAN STAY ALIVE. FIND IT AND APOLOGIZE.
pi_176556449
Ik kijk even mijn portfoliohistorie na: in augustus/september is de waarde gehalveerd, om daarna te verviervoudigen na een tijdje horizontaal te zijn gegaan.
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 16 januari 2018 @ 23:28:44 #66
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_176556452
Bijna onder 9k nu
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 16 januari 2018 @ 23:28:45 #67
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_176556453
Brb, even mezelf die die buy op 1040 plaatse een klap voor z'n kop geven. Dat was veiliggestelde winst }:|
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  dinsdag 16 januari 2018 @ 23:28:57 #68
150517 SpecialK
No hesitation, no delay.
pi_176556456
$10.050... bijna.
There are no things, but as a consequence there are as many things as we like
pi_176556457
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 23:28 schreef roislecxe het volgende:
Binfinex is erdoor *O*
JAAAA!!! *O*

Oh wacht -O- ;(
pi_176556459
quote:
14s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 23:18 schreef Greys het volgende:

[..]

Gefeliciteerd! *O* ^O^
Dankje! Maar ik had zo graag een vliegdekschip :(
XRP - To tha moon motherf#cker!
pi_176556463
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 23:28 schreef Kyran het volgende:
Bijna onder 9k nu
?
Forcefield City Bewoner
pi_176556467
TRON _O- Oh wat heb ik medelijden voor mensen die op 30 cent hebben gekocht.
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 16 januari 2018 @ 23:29:42 #73
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_176556471
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 23:29 schreef roislecxe het volgende:

[..]

?
BTC tikt bijna de 9k aan op Binance
pi_176556473
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 23:29 schreef Tourniquet het volgende:

[..]

JAAAA!!! *O*

Oh wacht -O- ;(
beetje actie is ook leuk toch.
Forcefield City Bewoner
pi_176556480
pi_176556481
Gratis ven op te halen momenteel.
Koning.
pi_176556485
Iemand nog tips voor cheap en hot coins? :7
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 16 januari 2018 @ 23:30:41 #78
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_176556490
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 23:30 schreef Sylv3se het volgende:
Iemand nog tips voor cheap en hot coins? :7
VEN is een cadeau atm, maar ik blijf nog even wachten :D
pi_176556494
Verge, Tron, Ripple, Bitconnect

Valt op dat de grootste shitcoins ook de grootste slachtoffers zijn nu. Opzich wel een lichtpuntje.
-géén blogabet, bvd-
pi_176556499
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 23:30 schreef Sylv3se het volgende:
Iemand nog tips voor cheap en hot coins? :7
Ven, alles in VEN
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_176556502
De dood van Bitconnect maakt de dag weer goed *O*
  Eurovisie Songfestival Queen dinsdag 16 januari 2018 @ 23:30:59 #83
163650 Greys
pi_176556503
quote:
1s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 23:29 schreef Mand het volgende:

[..]

Dankje! Maar ik had zo graag een vliegdekschip :(
HODL AND YOU WILL FLYYYYDEKSHIP
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_176556505
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 23:30 schreef Kyran het volgende:

[..]

VEN is een cadeau atm
VEN zou ik eerlijk gezegd vermeiden :{ Veel betere coins te vinden.
pi_176556509
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 23:30 schreef MagicIsland1 het volgende:
Verge, Tron, Ripple, Bitconnect

Valt op dat de grootste shitcoins ook de grootste slachtoffers zijn nu. Opzich wel een lichtpuntje.
Heerlijk, soort grote schoonmaak.
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_176556517
quote:
14s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 23:30 schreef vigen98 het volgende:
[ afbeelding ]
Sooow.
pi_176556522
Al gemeld hier?
https://thenextweb.com/ha(...)t-down-closed/?amp=1

Was sowieso al een shady bende.
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 16 januari 2018 @ 23:31:42 #88
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_176556523
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 23:31 schreef vigen98 het volgende:

[..]

VEN zou ik eerlijk gezegd vermeiden :{ Veel betere coins te vinden.
Leg uit? Waarom is VEN niet goed?
pi_176556532
Sub 10k op gdax incoming :D Nog een door 200 BTC heen bijten.
pi_176556533
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 23:31 schreef vigen98 het volgende:

[..]

VEN zou ik eerlijk gezegd vermeiden :{ Veel betere coins te vinden.
Deel het met ons.
Koning.
pi_176556535
:') Deze dag.

Investeringen die eerst op 120% winst stabiel stonden nu in het rood
pi_176556537
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 23:31 schreef Kyran het volgende:

[..]

Leg uit? Waarom is VEN niet goed?
Ik zeg niet dat het niet goed is maar ik zou het ergens anders in stoppen.
pi_176556543
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 23:32 schreef vigen98 het volgende:

[..]

Ik zeg niet dat het niet goed is maar ik zou het ergens anders in stoppen.
Universa.
Lambo of Rekt
pi_176556557
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 23:32 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Universa.
Oh wat een Godsgeschenk als Universa nu op de markt komt _O- Super goedkoop inkopen.
pi_176556560
Wat een heerlijke dag om vanochtend de inleg eruit te halen...had anders vandaag heel wat meer stress gehad.. :P
Maar ik kan 't mis hebben...
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 16 januari 2018 @ 23:33:20 #96
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_176556563
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 23:32 schreef vigen98 het volgende:

[..]

Ik zeg niet dat het niet goed is maar ik zou het ergens anders in stoppen.
Welke dan? Ben serieus benieuwd. Ik denk dat op dit moment VEN echt een pareltje is.
pi_176556566
quote:
19s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 23:32 schreef TwenteFC het volgende:
Sub 10k op gdax incoming :D Nog een door 200 BTC heen bijten.
Oke dat was 30 seconden.
  Eurovisie Songfestival Queen dinsdag 16 januari 2018 @ 23:33:29 #98
163650 Greys
pi_176556569
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  dinsdag 16 januari 2018 @ 23:33:36 #99
150517 SpecialK
No hesitation, no delay.
pi_176556575
There are no things, but as a consequence there are as many things as we like
pi_176556577
quote:
14s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 23:30 schreef vigen98 het volgende:
[ afbeelding ]


1 op 1 :)
-géén blogabet, bvd-
pi_176556582
quote:
1s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 23:32 schreef tha_dark het volgende:

[..]

Deel het met ons.
Monero tikt hele tijd terug naar 400+ dus daar kan je je geld bijna op verdubbelen ;)
pi_176556586
Ik snap niet dat mensen nog steeds blijven verkopen :')
pi_176556596
Harde daling=harde stijging, over een maandje kunnen we allemaal wel genieten
pi_176556602
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 23:31 schreef Potatobrain het volgende:
Al gemeld hier?
https://thenextweb.com/ha(...)t-down-closed/?amp=1

Was sowieso al een shady bende.
Als je daar in zit verdien je gewoon alles kwijt te raken
pi_176556606
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 23:33 schreef DSVM het volgende:
Ik snap niet dat mensen nog steeds blijven verkopen :')
Weaks hand out! REEEEEEEEEEEE
pi_176556610
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 23:33 schreef DSVM het volgende:
Ik snap niet dat mensen nog steeds blijven verkopen :')
Iedereen zit een andere positie, als je op 20k hebt gekocht ben je een grote malloot. Als je op $700 hebt gekocht en je vrouwtje weet er van dan kan je er weinig aan doen.
pi_176556615
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 23:33 schreef MagicIsland1 het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

1 op 1 :)
Alweer? Dat was vorige week toch al? Of nee die week ervoor? Of was het nou 30 december? Oh nee wacht, die week daarvoor.

Zie je nou wel! Het is een bubbel!
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_176556618
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 23:33 schreef DSVM het volgende:
Ik snap niet dat mensen nog steeds blijven verkopen :')
Ja panicsellers... nieuw in de markt, zien al hun geld in rook op gaan, en denken te redden wat er te redden valt, en onderaan de lijst staat die whale met zn buywall die zojuist alles heeft verkocht, te wachten om alles weer 40% goedkoper terug te kopen.
Lambo of Rekt
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 16 januari 2018 @ 23:35:02 #109
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_176556619
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 23:34 schreef vigen98 het volgende:

[..]

Weaks hand out! REEEEEEEEEEEE
Dit is wel echt fijn ja. Ben zelf een nieuweling, maar had na 3 weken al genoeg van weak hands :P
pi_176556628
Fuccckkkkkkkkk
  dinsdag 16 januari 2018 @ 23:35:49 #111
188734 Revolution-NL
VOC Mentaliteit
pi_176556635
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 23:33 schreef MagicIsland1 het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

1 op 1 :)
Ik riep twee weken terug al dat we teruggaan naar 5 a 6 k (8>.
Dan een even een paar maanden consolideren en Q3-Q4 2018 naar de moon.
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 16 januari 2018 @ 23:35:59 #112
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_176556640
NEO bijna onder $100 damn ...
REQ nog maar $0.32 ...
pi_176556641
Mijn hemel op REQ alleen al 10.000$ zien verdampen _O- Ben bang om in andere wallets te kijken :{

[ Bericht 31% gewijzigd door #ANONIEM op 16-01-2018 23:36:24 ]
pi_176556650
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 23:35 schreef Revolution-NL het volgende:

[..]

Ik riep twee weken terug al dat we teruggaan naar 5 a 6 k (8>
Ah, jij bent er zo een
  Eurovisie Songfestival Queen dinsdag 16 januari 2018 @ 23:36:53 #115
163650 Greys
pi_176556658
Mensen echt, denk toch om je bloeddruk.
Alles sal rekt reg kom.

#parabolicgreys
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_176556664

"if you wanne get Filthy rich you better HODL baby!"
pi_176556665
BitConnect -85.04% _O-

Zaten hier nog mensen daarin? Nee toch? :@
  dinsdag 16 januari 2018 @ 23:37:27 #118
188734 Revolution-NL
VOC Mentaliteit
pi_176556667
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 23:36 schreef DSVM het volgende:

[..]

Ah, jij bent er zo een
Ik ben op 17k al uitgestapt, het werd mij te gek.
pi_176556669
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 23:35 schreef Kyran het volgende:
NEO bijna onder $100 damn ...
REQ nog maar $0.32 ...
Na de eerste dip vannacht leek NEO het nog redelijk uit te houden, net als VEN eigenlijk, maar die zakken er nu allebei wel door.
pi_176556670
<450K marketcap op CMC incoming
-géén blogabet, bvd-
pi_176556674
  Eurovisie Songfestival Queen dinsdag 16 januari 2018 @ 23:37:52 #122
163650 Greys
pi_176556677
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 23:35 schreef Kyran het volgende:
NEO bijna onder $100 damn ...
REQ nog maar $0.32 ...
Ja donders, m'n NEO mapje was gister wel heel veel meer waard. _O-
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_176556679
Greys gaat morgen eigenhandig onder de grafiek liggen blazen tegen de candles...
Lambo of Rekt
  † In Memoriam † dinsdag 16 januari 2018 @ 23:37:59 #124
230491 Zith
pls tip
pi_176556683
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 22:46 schreef Insomnia2.0 het volgende:

[..]

Ik het vakantiehuis waar vrouw en ik gister naar keken.
achja
60K EUR, kan er misschien nog van af :'(

https://objekt.fastighets(...)tId=1756768&images=1
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_176556684
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 23:37 schreef Revolution-NL het volgende:

[..]

Ik ben op 17k al uitgestapt, het werd mij te gek.
Waarom ben je niet met al je geld short gegaan als je wist dat het tot 5-6k ging ?
pi_176556685
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 23:37 schreef Tourniquet het volgende:
BitConnect -85.04% _O-

Zaten hier nog mensen daarin? Nee toch? :@
Die pagina refreshen is wel een genot.
  Eurovisie Songfestival Queen dinsdag 16 januari 2018 @ 23:38:25 #128
163650 Greys
pi_176556691
Ik wil er alleen even niet aan denken hoe Ver in z'n rattenhandjes zit te wrijven.
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_176556702
Eve 1000 euro op en neer in 2 minuten ofzo
  Eurovisie Songfestival Queen dinsdag 16 januari 2018 @ 23:39:15 #130
163650 Greys
pi_176556712
quote:
7s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 23:37 schreef EggsTC het volgende:
Greys gaat morgen eigenhandig onder de grafiek liggen blazen tegen de candles...
Ik wel hoor!
Komt goed jongassssss.
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  dinsdag 16 januari 2018 @ 23:39:18 #131
317945 Repeating
- Kwaliteitposts.
pi_176556714
Alles dit laatste uur in dubbele rode cijfers. Herstelt zich ook gewoon niet hè _O-
pi_176556723
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 23:33 schreef vigen98 het volgende:

[..]

Monero tikt hele tijd terug naar 400+ dus daar kan je je geld bijna op verdubbelen ;)
Ook pas sinds december.. Zou ik eerder voor Dash gaan.
pi_176556728
Lol en maar weak hands blijven roepen haha..Wel stom om gewoon te blijven holden. Beter verkoop je om straks goedkoper weer te kopen...

Maar nee...gewoon blijven F5en en stoer weak hands roepen :D

Eigen coins van 3k naar 2k in 1uur...gaat hard.
Maar ik kan 't mis hebben...
pi_176556730
Ven vecht terug :P
  dinsdag 16 januari 2018 @ 23:40:09 #135
406944 SugeLucky
Heeft een snoeiharde ripple
pi_176556731
over een paar weken lullen we nergens meer over
  dinsdag 16 januari 2018 @ 23:40:11 #136
150517 SpecialK
No hesitation, no delay.
pi_176556732
Lijkt op de $10k te bouncen.. gaat nu weer omhoog.
There are no things, but as a consequence there are as many things as we like
pi_176556748
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 23:40 schreef SugeLucky het volgende:
over een paar weken lullen we nergens meer over
Ik denk over 2 dagen al niet meer.
Lambo of Rekt
pi_176556751
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 23:39 schreef Patroon het volgende:
Lol en maar weak hands blijven roepen haha..Wel stom om gewoon te blijven holden. Beter verkoop je om straks goedkoper weer te kopen...

Maar nee...gewoon blijven F5en en stoer weak hands roepen :D
:P Blijf jij maar de hele nacht wakker en neem de komende dagen maar vrij. Ik zit het wel weer uit en zie het over paar maanden wel weer.
pi_176556752
Mijn laag ingeschatte buy orders vallen nu allemaal 1 voor 1.... :+

Eens zien hoe dat morgen gaat uitpakken c_/
pi_176556758
Niet zo haten op Ripple mensen. Overheden roepen toch net dat er meer regulering moet komen. Wie denk je dat het meeste kans heeft op toegelaten te worden?..

Ik lach nu net wat harder en hypotheek vrij en mensen die Ripple haten en nog een hypotheek van een BANK hebben.. Think twice :D
XRP - To tha moon motherf#cker!
pi_176556762
Wat is dit voor een blackday, wie zien wel waar het schip strand. Zonde dat er zo veel zwakke tussen zitten misschien maar beter ook!
  dinsdag 16 januari 2018 @ 23:41:42 #142
188734 Revolution-NL
VOC Mentaliteit
pi_176556764
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 23:38 schreef DSVM het volgende:

[..]

Waarom ben je niet met al je geld short gegaan als je wist dat het tot 5-6k ging ?
Don't push your luck. Ik heb nu een leuke winst in the pocket. Ik stap weer in als de lucht eruit is en alles weer genormaliseerd is. Dat kan bij 5k zijn maar ook bij 8k.
pi_176556768
quote:
7s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 23:40 schreef SpecialK het volgende:
Lijkt op de $10k te bouncen.. gaat nu weer omhoog.
heeft hiermee te maken.

quote:
0s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 23:40 schreef descon het volgende:
Mijn laag ingeschatte buy orders vallen nu allemaal 1 voor 1.... :+

Eens zien hoe dat morgen gaat uitpakken c_/
allemaal buy orders die nu getriggered worden.
-géén blogabet, bvd-
pi_176556770
Leuk hoor VEN.
Maar wat een rampzalige exchange.
Probeer al sinds 38000sat te kopen, inmiddels staat ie na 10x F5'en en 2x opnieuw openen alweer 41000. Denk ik, want het laadt voor geen meter.
Forcefield City Bewoner
  dinsdag 16 januari 2018 @ 23:42:33 #145
188734 Revolution-NL
VOC Mentaliteit
pi_176556778
quote:
7s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 23:40 schreef SpecialK het volgende:
Lijkt op de $10k te bouncen.. gaat nu weer omhoog.
De support op 13 was ook hardnekkig maar is er ook aangegaan.
pi_176556782
quote:
1s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 23:38 schreef Greys het volgende:
Ik wil er alleen even niet aan denken hoe Ver in z'n rattenhandjes zit te wrijven.
Bcash krijgt nog hardere klappen dan bitcoin momenteel, dus zal wel meevallen. :P
  Knapste mannelijke user 2022 dinsdag 16 januari 2018 @ 23:42:51 #147
206731 Mortaxx
Doomer
pi_176556784
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 23:38 schreef DSVM het volgende:

[..]

Waarom ben je niet met al je geld short gegaan als je wist dat het tot 5-6k ging ?
is toch altijd hier. Achteraf roepen dat je goed zat :O

Net zo dat als een random shitcoin moon gaat er hier plotseling 40-45 mensen zijn die erin zitten
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
pi_176556786
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 23:41 schreef Revolution-NL het volgende:

[..]

Don't push your luck. Ik heb nu een leuke winst in the pocket. Ik stap weer in als de lucht eruit is en alles weer genormaliseerd is. Dat kan bij 5k zijn maar ook bij 8k.
En short gaan kan je geld kosten als de prijs wel omhoog gaat. Dan is uitstappen en toekijken een stuk veiliger...dan raak je hoogstens wat virtuele winst kwijt.
pi_176556788
quote:
1s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 23:39 schreef Patroon het volgende:
Lol en maar weak hands blijven roepen haha..Wel stom om gewoon te blijven holden. Beter verkoop je om straks goedkoper weer te kopen...

Maar nee...gewoon blijven F5en en stoer weak hands roepen :D

Eigen coins van 3k naar 2k in 1uur...gaat hard.
Nu ga je wel heel raar doen.
Koning.
  Eurovisie Songfestival Queen dinsdag 16 januari 2018 @ 23:43:09 #150
163650 Greys
pi_176556789
quote:
1s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 23:39 schreef Patroon het volgende:
Lol en maar weak hands blijven roepen haha..Wel stom om gewoon te blijven holden. Beter verkoop je om straks goedkoper weer te kopen...

Maar nee...gewoon blijven F5en en stoer weak hands roepen :D

Eigen coins van 3k naar 2k in 1uur...gaat hard.
Ja da's altijd makkelijk roepen natuurlijk maar er zijn al zo veel gevallen geweest waar mensen dan een uur later hun BTC weer hoger terug mochten gaan kopen. Niemand weet ooit met zekerheid of het nog verder zakt. Maar jij hebt goed gegokt idd :Y
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_176556790
quote:
19s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 23:40 schreef TwenteFC het volgende:

[..]

:P Blijf jij maar de hele nacht wakker en neem de komende dagen maar vrij. Ik zit het wel weer uit en zie het over paar maanden wel weer.
Ik koop straks goedkoper VEN erbij :P
Maar ik kan 't mis hebben...
pi_176556797
Ripple onder de 1.
Dat doet een man deugd.
pi_176556805
quote:
1s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 23:43 schreef Patroon het volgende:

[..]

Ik koop straks goedkoper VEN erbij :P
Ligt er ook allemaal aan hoor, altijd doen wat goed voelt.
Als het maar niet in blinde paniek is :P
  Knapste mannelijke user 2022 dinsdag 16 januari 2018 @ 23:44:23 #154
206731 Mortaxx
Doomer
pi_176556808
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 23:41 schreef Mand het volgende:
Niet zo haten op Ripple mensen. Overheden roepen toch net dat er meer regulering moet komen. Wie denk je dat het meeste kans heeft op toegelaten te worden?..

Ik lach nu net wat harder en hypotheek vrij en mensen die Ripple haten en nog een hypotheek van een BANK hebben.. Think twice :D
precies hierom heb ik het meest vertrouwen in Ripple.

Al die crypto anarchists die denken de macht van bank en staat te kunnen breken :')
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
pi_176556811
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 23:43 schreef Insomnia2.0 het volgende:
Ripple onder de 1.
Dat doet een man deugd.
Gekocht op 15 cent dus ik heb nog ruimte :')
pi_176556812
quote:
1s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 23:43 schreef Greys het volgende:

[..]

Ja da's altijd makkelijk roepen natuurlijk maar er zijn al zo veel gevallen geweest waar mensen dan een uur later hun BTC weer hoger terug mochten gaan kopen. Niemand weet ooit met zekerheid of het nog verder zakt. Maar jij hebt goed gegokt idd :Y
Ja ook wel gedaan eens :D

Gelukje. Hoop dat over paar dagen weer omhoog gaat. Heb er zelf ook nog veel in zitten...
Maar ik kan 't mis hebben...
  dinsdag 16 januari 2018 @ 23:44:35 #157
188734 Revolution-NL
VOC Mentaliteit
pi_176556814
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 23:42 schreef descon het volgende:

[..]

En short gaan kan je geld kosten als de prijs wel omhoog gaat. Dan is uitstappen en toekijken een stuk veiliger...dan raak je hoogstens wat virtuele winst kwijt.
Precies, het is prettig om flexibel te zijn in een volatiele markt.
pi_176556815
Parabolic trend is vandaag gebroken.

Vroeg of laat moest dit er van komen, anders zouden we binnen de korste keren op $1B per BTC moeten zitten, dat kan natuurlijk niet :s)
pi_176556817
T houdt ook maar niet op :D
Lambo of Rekt
  Eurovisie Songfestival Queen dinsdag 16 januari 2018 @ 23:44:46 #160
163650 Greys
pi_176556818
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 23:42 schreef Tourniquet het volgende:

[..]

Bcash krijgt nog hardere klappen dan bitcoin momenteel, dus zal wel meevallen. :P
Oh gelukkig :@ :@ :@

Had daar nog niet naar gekeken.
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_176556821
Hoe snel kan 2.6 miljard usd branden? _O-

https://coinmarketcap.com/currencies/bitconnect/
pi_176556822
Azie moet straks wel heel achterlijk zijn om nu nog te gaan verkopen ja.
Lambo of Rekt
  dinsdag 16 januari 2018 @ 23:44:56 #163
406944 SugeLucky
Heeft een snoeiharde ripple
pi_176556825
quote:
1s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 23:43 schreef Patroon het volgende:

[..]

Ik koop straks goedkoper VEN erbij :P
Als ie straks ineens omhoog schiet, verlies je er een hele hoop. Ik hoop voor je dat het goed uitpakt.
  dinsdag 16 januari 2018 @ 23:45:21 #164
474533 Joris5a
Als je bitch wil shillen
pi_176556834
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 23:43 schreef Insomnia2.0 het volgende:
Ripple onder de 1.
Dat doet een man deugd.
Die Chris Larsen stormde de Forbes binnen en druipt nu weer af :{w
015
pi_176556840
quote:
10s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 23:44 schreef EggsTC het volgende:
Azie moet straks wel heel achterlijk zijn om nu nog te gaan verkopen ja.
Heb je hun TV shows wel eens bekeken?
  dinsdag 16 januari 2018 @ 23:45:55 #166
419161 Chaes
Badr, BADR!
pi_176556844
Inmiddels refresht mn delta niet meer. Die kan het niet meer aan zeker.
pi_176556845
quote:
19s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 23:44 schreef TwenteFC het volgende:

[..]

Ligt er ook allemaal aan hoor, altijd doen wat goed voelt.
Als het maar niet in blinde paniek is :P
Precies en dat is financieel voor iedereen anders. Was niet in blinde paniek, dacht er al een paar dagen aan, maar vabochrend was de trigger.
Maar ik kan 't mis hebben...
pi_176556850
quote:
1s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 23:43 schreef Patroon het volgende:

[..]

Ik koop straks goedkoper VEN erbij :P
Verkopen omdat je je inleg eruit wilde hebben en nu weer willen kopen?
Koning.
pi_176556851
Mijn fiat stijgt wel de laatste tijd tegenover de dollar.

  Eurovisie Songfestival Queen dinsdag 16 januari 2018 @ 23:46:22 #170
163650 Greys
pi_176556852
quote:
1s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 23:44 schreef Patroon het volgende:

[..]

Ja ook wel gedaan eens :D

Gelukje. Hoop dat over paar dagen weer omhoog gaat. Heb er zelf ook nog veel in zitten...
Gelukjes zijn lekker! :)

Ik kan die stress niet aan dat ik dan bv midden in de nacht moet gaan zitten volgen om dan het goede terugkoopmoment weer te gaan zoeken dus daar heb ik zelf geen zin in. :P
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_176556854
quote:
19s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 23:45 schreef TwenteFC het volgende:

[..]

Heb je hun TV shows wel eens bekeken?
_O-
Lambo of Rekt
pi_176556856
volgens mij heeft hij heel veel verloren aan bitconnect :P *livestream




[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 16-01-2018 23:46:52 ]
pi_176556859
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 23:44 schreef SugeLucky het volgende:

[..]

Als ie straks ineens omhoog schiet, verlies je er een hele hoop. Ik hoop voor je dat het goed uitpakt.
Zit nog met 80% van stack in VEN
Maar ik kan 't mis hebben...
  Eurovisie Songfestival Queen dinsdag 16 januari 2018 @ 23:46:58 #174
163650 Greys
pi_176556863
quote:
19s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 23:45 schreef TwenteFC het volgende:

[..]

Heb je hun TV shows wel eens bekeken?
_O-
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_176556877
Hoi, hoe kun je hier VEN kopen?
Binance loopt elke keer vast als de pagina net geladen is.
Wat een zooitje daar zeg.

:')
Forcefield City Bewoner
pi_176556879
quote:
1s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 23:46 schreef tha_dark het volgende:

[..]

Verkopen omdat je je inleg eruit wilde hebben en nu weer willen kopen?
Nee, garpje. Geld staat al op rekening. Heb nog genoeg VEN gelukkig.
Maar ik kan 't mis hebben...
pi_176556882
Dit zou een goed moment zijn voor exchanges om weer accounts toe te laten, maar wtf... waar blijven die kekke loadbalancers die een tientallen miljoenen sessies kunnen hebben.
Lambo of Rekt
pi_176556884
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 23:48 schreef roislecxe het volgende:
Hoi, hoe kun je hier VEN kopen?
Binance loopt elke keer vast als de pagina net geladen is.
Wat een zooitje daar zeg.

:')
kucoin
  dinsdag 16 januari 2018 @ 23:48:50 #179
317945 Repeating
- Kwaliteitposts.
pi_176556889
Boys we gaan up.
pi_176556893
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 23:48 schreef descon het volgende:

[..]

kucoin
Daar heb ik geen account.

Ik probeer het nog wel gewoon 20 minuten.
Forcefield City Bewoner
pi_176556902
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 23:48 schreef Repeating het volgende:
Boys we gaan up.
Dat mag godverdomme ook wel een keer
Ik ken iedereen, ik kan alles voor je regelen.
pi_176556903
Gaan hier mensen vanacht wachten ja? Als je bij wil kopen kun je het beter nu doen denk ik.
Lambo of Rekt
pi_176556913
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 23:48 schreef Repeating het volgende:
Boys we gaan up.
De koreanen worden wakker *O*
pi_176556914
BTC / [SC] Cryptocurrencies #735 Bullruns aanstaande.

OS5PFA buy/limit XBT/EUR ¤8,600.0 80.00000000 ¤699.712,02 Closed 01-16-18 22:41:09 +0100

Bodem bereikt, ingestapt op US$ 10400.
pi_176556917
Binance bekijkt het maar lekker.
Stikt maar in z'n stomme VEN.
Hopelijk krijg ik ze er ooit nog af want ik zit al met 350 van die vervelende krengen.
Forcefield City Bewoner
pi_176556922
MOOOOOONNNNNNN
  Knapste mannelijke user 2022 dinsdag 16 januari 2018 @ 23:50:57 #187
206731 Mortaxx
Doomer
pi_176556925
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 23:48 schreef roislecxe het volgende:
Hoi, hoe kun je hier VEN kopen?
Binance loopt elke keer vast als de pagina net geladen is.
Wat een zooitje daar zeg.

:')
de app werkt wel goed
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
pi_176556927
quote:
1s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 23:50 schreef TourOfData het volgende:
BTC / [SC] Cryptocurrencies #735 Bullruns aanstaande.

OS5PFA buy/limit XBT/EUR ¤8,600.0 80.00000000 ¤699.712,02 Closed 01-16-18 22:41:09 +0100

Bodem bereikt, ingestapt op US$ 10400.
Netjes.
Lambo of Rekt
pi_176556928
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 23:49 schreef EggsTC het volgende:
Gaan hier mensen vanacht wachten ja? Als je bij wil kopen kun je het beter nu doen denk ik.
Net maar weer gekocht, leuk zo’n gokkast :')
pi_176556930

_O- _O- Vind dit nummer ineens best catchy.
pi_176556934
Welke kopen jullie bij nu? Ven?
pi_176556939
Heb trouwens uitgecashed met LTC naar Coinbase. Scheelde qua fee enorm met btc en bitonic en hoefde niet eerst naar wallet. Kreeg de tip hier, thnx!
Maar ik kan 't mis hebben...
pi_176556940
quote:
1s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 23:50 schreef Mortaxx het volgende:

[..]

de app werkt wel goed
Even downloaden. Erger kan het iig niet zijn.
Forcefield City Bewoner
pi_176556946
quote:
1s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 23:51 schreef cunial het volgende:

[..]

Net maar weer gekocht, leuk zo’n gokkast :')
Komt me ff niet lekker uit om er fiat in te gooien...anders zeker gedaan.
pi_176556953
Bitconnect weer naar ¤47. Wie koopt dat nog? :?
pi_176556954
nou ns ff cryptowatch kijken dan, dit is toch wle de bodem of wat.
Lambo of Rekt
  Knapste mannelijke user 2022 dinsdag 16 januari 2018 @ 23:52:58 #197
206731 Mortaxx
Doomer
pi_176556956
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 23:51 schreef Patroon het volgende:
Heb trouwens uitgecashed met LTC naar Coinbase. Scheelde qua fee enorm met btc en bitonic en hoefde niet eerst naar wallet. Kreeg de tip hier, thnx!
kijk je uit dat je de lift omhoog niet mist
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
pi_176556960
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 23:52 schreef EggsTC het volgende:
dit is toch wle de bodem of wat.
doubt it
pi_176556969
BTC / [Bitconnect] De Cryptobank

Nou... dat topic zal nu ook wel een succes worden.
pi_176556975
quote:
1s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 23:50 schreef TourOfData het volgende:
BTC / [SC] Cryptocurrencies #735 Bullruns aanstaande.

OS5PFA buy/limit XBT/EUR ¤8,600.0 80.00000000 ¤699.712,02 Closed 01-16-18 22:41:09 +0100

Bodem bereikt, ingestapt op US$ 10400.
80 BTC? Lekker. :9~
pi_176556978
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 23:52 schreef Jurian95 het volgende:
Bitconnect weer naar ¤47. Wie koopt dat nog? :?
Niemand, de oplichters zijn er met het geld vandoor, het token heeft nu nog minder waarde dan toiletpapier.
pi_176556992
quote:
1s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 23:50 schreef Mortaxx het volgende:

[..]

de app werkt wel goed
Die hier ook niet.. Dan maar stil zitten wanneer je wordt geschoren..
pi_176557000
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 23:54 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Niemand, de oplichters zijn er met het geld vandoor, het token heeft nu nog minder waarde dan toiletpapier.
Gok op botjes die geen rekening houden met een scenario waarbij een coin "failliet" is
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 16 januari 2018 @ 23:56:12 #204
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_176557003
Modum is gehalveerd :')
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_176557007
quote:
1s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 23:44 schreef Mortaxx het volgende:

[..]

precies hierom heb ik het meest vertrouwen in Ripple.

Al die crypto anarchists die denken de macht van bank en staat te kunnen breken :')
Helemaal met je eens!
XRP - To tha moon motherf#cker!
pi_176557009
nu gaan slapen en morgen vroeger opstaan om te kopen
pi_176557017
Ben benieuwd wat we morgen te zien krijgen.
Lambo of Rekt
pi_176557020
quote:
14s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 23:56 schreef EggsTC het volgende:
Ben benieuwd wat we morgen te zien krijgen.
Kom maar op met die voorspellingen jongens.
pi_176557021
Ik zie een lichte stijging :) (Twijfel om nu ff nog wat bij te kopen)
pi_176557022
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 23:54 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Niemand, de oplichters zijn er met het geld vandoor, het token heeft nu nog minder waarde dan toiletpapier.
Maar net stond die op $32, dan moet er toch iemand gekocht hebben?
pi_176557024
quote:
14s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 23:56 schreef EggsTC het volgende:
Ben benieuwd wat we morgen te zien krijgen.
Veel huilende weak hands.
Charity is injurious unless it helps the recipient to become independent of it.
Socialisten vechten allang niet meer tegen het kapitalisme maar tegen de realiteit.
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 16 januari 2018 @ 23:57:46 #212
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_176557029
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 23:57 schreef Rockefellow het volgende:

[..]

Veel huilende weak hands.
Moest hardop lachen _O-
pi_176557035
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 23:57 schreef Insomnia2.0 het volgende:

[..]

Kom maar op met die voorspellingen jongens.
+30%
Lambo of Rekt
  dinsdag 16 januari 2018 @ 23:58:49 #214
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_176557042
1 ETH bijgekocht. Je moet wat :')
pi_176557043
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 23:48 schreef roislecxe het volgende:
Hoi, hoe kun je hier VEN kopen?
Binance loopt elke keer vast als de pagina net geladen is.
Wat een zooitje daar zeg.

:')
Werkt perfect hier
U MAD?
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 16 januari 2018 @ 23:59:09 #216
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_176557044
Had ik maar weak hands, dan had ik gepanicsold voor alles letterlijk door het putje ging :{w
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_176557046
-10/20%
pi_176557052
quote:
14s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 23:58 schreef EggsTC het volgende:

[..]

+30%
Staan we weer quitte :7
pi_176557053
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 23:59 schreef Nattekat het volgende:
Had ik maar weak hands, dan had ik gepanicsold voor alles letterlijk door het putje ging :{w
HODL gewoon. Dan hoef je je ook nergens druk om te maken.
pi_176557060
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 23:59 schreef Nattekat het volgende:
Had ik maar weak hands, dan had ik gepanicsold voor alles letterlijk door het putje ging :{w
En de volgende keer ga je op je plaat. Achteraf ben je altijd wijzer.
pi_176557063
quote:
14s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 23:58 schreef EggsTC het volgende:

[..]

+30%
Het LN zou morgen maar uitgerold worden. :7
pi_176557066
quote:
1s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 23:59 schreef Ralphmeister het volgende:

[..]

Staan we weer quitte :7
Misschien duurt het een dag langer, maar ik denk dat het snel herstelt zoals de laatste keren ook t geval was.
Lambo of Rekt
pi_176557071
Waarom verkopen mensen nu? Dan moet je er toch geld in hebben zitten welke je niet kan missen?!
U MAD?
  Moderator / Redactie Sport woensdag 17 januari 2018 @ 00:00:54 #224
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_176557074
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 23:59 schreef BakkenKappen het volgende:

[..]

HODL gewoon. Dan hoef je je ook nergens druk om te maken.
Ik denk dat ik het nog het kutste vind dat ze niet even netjes konden wachten op mijn salaris.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  woensdag 17 januari 2018 @ 00:01:05 #225
150517 SpecialK
No hesitation, no delay.
pi_176557082
Ik heb inmiddels ingekocht... ik denk dat bitcoin de prijzen van ETH en LTC stabiel houdt met de grenzen van 10.000 dollar en 8000 euro... Vanaf hier dus vooral naar boven.. maargoed dat is geen officieel advies.. maar mijn persoonlijke gevoel.
There are no things, but as a consequence there are as many things as we like
  woensdag 17 januari 2018 @ 00:01:07 #226
317945 Repeating
- Kwaliteitposts.
pi_176557084
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 00:00 schreef de_boswachter het volgende:
Waarom verkopen mensen nu? Dan moet je er toch geld in hebben zitten welke je niet kan missen?!
Mensen zien hun geld niet graag verdampen.
pi_176557086
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 00:00 schreef de_boswachter het volgende:
Waarom verkopen mensen nu? Dan moet je er toch geld in hebben zitten welke je niet kan missen?!
quote:
14s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 23:35 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Ja panicsellers... nieuw in de markt, zien al hun geld in rook op gaan, en denken te redden wat er te redden valt, en onderaan de lijst staat die whale met zn buywall die zojuist alles heeft verkocht, te wachten om alles weer 40% goedkoper terug te kopen.
Lambo of Rekt
pi_176557097
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 00:00 schreef de_boswachter het volgende:
Waarom verkopen mensen nu? Dan moet je er toch geld in hebben zitten welke je niet kan missen?!
Even uitstappen naar fiat....later weer instappen is ook een optie ;)
pi_176557107
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 00:00 schreef de_boswachter het volgende:
Waarom verkopen mensen nu? Dan moet je er toch geld in hebben zitten welke je niet kan missen?!
Als je een verdere daling verwacht cq short gaat.
pi_176557112
Sta op t punt om voor ¤2500 BTC in te kopen. Twijfel of ik moet wachten tot morgenvroeg... *kijkt in glazen bol ;(
pi_176557117
Iedereen al in paniek verkocht?
  Moderator / Redactie Sport woensdag 17 januari 2018 @ 00:03:46 #232
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_176557121
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 00:03 schreef brombeer_ het volgende:
Iedereen al in paniek verkocht?
Ik zou bijna verkopen zodat ik nu laag in kan kopen.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Eurovisie Songfestival Queen woensdag 17 januari 2018 @ 00:04:55 #233
163650 Greys
pi_176557140
Tweet

"I panic sold a lot of usd for etherium"

_O-
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_176557143
quote:
1s.gif Op woensdag 17 januari 2018 00:03 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Ik zou bijna verkopen zodat ik nu laag in kan kopen.
Kan je toch zeggen dat je de bodem gekocht hebt :P
Moet er wat fees voor over hebben
pi_176557144
quote:
1s.gif Op woensdag 17 januari 2018 00:03 schreef ROADRUNN3R het volgende:
Sta op t punt om voor ¤2500 BTC in te kopen. Twijfel of ik moet wachten tot morgenvroeg... *kijkt in glazen bol ;(
Heb de gok genomen :P alleen heb maar 500 haha.
  Eindredactie Games woensdag 17 januari 2018 @ 00:05:25 #236
19054 crew  Oscar.
ElitePauper
pi_176557149
anycoindirect levert geen coins meer af. alle transacties moeten nu handmatig worden gedaan.
0% vet, Geen suiker toegevoegd
Twitter: @BuikschuiverNL
Xbox Live: Buikschuiver
Oscar, jij mag mijn landgoed als ik kom te overlijden. - Monkyyy
pi_176557150
quote:
1s.gif Op woensdag 17 januari 2018 00:03 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Ik zou bijna verkopen zodat ik nu laag in kan kopen.
Je huis?
Charity is injurious unless it helps the recipient to become independent of it.
Socialisten vechten allang niet meer tegen het kapitalisme maar tegen de realiteit.
  woensdag 17 januari 2018 @ 00:05:28 #238
391391 Basxt
~~WhatsApp Groepsbeheerder~~
pi_176557151
Als ik ooit van plan ben om uit te betalen zet ik eerst even voor een maand lang extreem lage buy orders :')
SOMEWHERE THERE IS A TREE, TIRELESSLY PRODUCING OXYGEN SO THAT YOU CAN STAY ALIVE. FIND IT AND APOLOGIZE.
pi_176557152
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 00:02 schreef descon het volgende:

[..]

Even uitstappen naar fiat....later weer instappen is ook een optie ;)
Ja dat werkt meestal niet.
Lambo of Rekt
pi_176557156
:P Had eerlijk gezegd wel iets meer weerstand verwacht overall, dat we langzaam terug gingen lopen daar hield al een tijd rekening mee maar zo'n knal zelfs door de $10k grens heen had ik tot gister vrij onwaarschijnlijk gevonden op de korte termijn.
  woensdag 17 januari 2018 @ 00:06:09 #241
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_176557160
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 00:03 schreef brombeer_ het volgende:
Iedereen al in paniek verkocht?
Bijgekocht ja. 1 ETH, maar toch :')
pi_176557162
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 00:05 schreef Syd het volgende:

[..]

Heb de gok genomen :P alleen heb maar 500 haha.
Ok ik doe mee. Fuck it
pi_176557167
Nu gaat alles weer up... zometeen azie met hun koopjes op de markt, komt helemaal goed morgenochtend.
Lambo of Rekt
pi_176557168
Ja lastig, al mijn fiat zit in de hypotheek, wilde geen crypto verkopen..

Doe dus niet mee met de uitverkoop..
pi_176557175
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 00:07 schreef Ralphmeister het volgende:
Ja lastig, al mijn fiat zit in de hypotheek, wilde geen crypto verkopen..

Doe dus niet mee met de uitverkoop..
Je moet het andersom doen, crypto in de hypotheek stoppen.
Lambo of Rekt
  woensdag 17 januari 2018 @ 00:08:10 #246
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_176557190
quote:
7s.gif Op woensdag 17 januari 2018 00:07 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Je moet het andersom doen, crypto in de hypotheek stoppen.
2e hypotheek nemen en crypto kopen :P
pi_176557197
quote:
1s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 23:52 schreef Mortaxx het volgende:

[..]

kijk je uit dat je de lift omhoog niet mist
Zoals al tig keer gezegd was het de inleg van 1k en zit de overige 3k er nog in ;)
Maar ik kan 't mis hebben...
pi_176557200
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 00:08 schreef leolinedance het volgende:

[..]

2e hypotheek nemen en crypto kopen :P
Jonge, met die AE van jou deel jij volgend jaar hypotheken uit.
Lambo of Rekt
  woensdag 17 januari 2018 @ 00:12:19 #249
474533 Joris5a
Als je bitch wil shillen
pi_176557247
Toch wel interessant hoe dat Neblio steeds weerstand blijft bieden op zo'n hectische dag. Goed teken, of gaat zijn ondergang nog wel komen?
015
  woensdag 17 januari 2018 @ 00:12:39 #250
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_176557250
quote:
3s.gif Op woensdag 17 januari 2018 00:08 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Jonge, met die AE van jou deel jij volgend jaar hypotheken uit.
Haha laten we het hopen. Volgens mij zijn er hier een paar whales die nog veel meer hebben :P
pi_176557254
100 LTC en 2000 REQ gekocht lekker goedkoop *O*
  † In Memoriam † woensdag 17 januari 2018 @ 00:13:02 #252
230491 Zith
pls tip
pi_176557257
quote:
14s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 23:58 schreef EggsTC het volgende:

[..]

+30%
Als iets 30% daalt moet het 43% stijgen om gelijk te staan ;)
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_176557261
CryptoMattyy twitterde op dinsdag 16-01-2018 om 23:46:53 @CryptoStace @bjeroen95 @bitconnect Ik denk inderdaad dat dat het plan was anders zouden mensen in andere cryptomunten gaan investeren in plaats van bccX. Alleen vraag ik me nu af wat momenteel in 1 bitconnect coin 30$ waard dus ik zal nooit me initiele 1200$ investering terugkrijgen hiermee reageer retweet
  woensdag 17 januari 2018 @ 00:13:53 #254
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_176557269
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 00:12 schreef Joris5a het volgende:
Toch wel interessant hoe dat Neblio steeds weerstand blijft bieden op zo'n hectische dag. Goed teken, of gaat zijn ondergang nog wel komen?
HST doorstaat de crisis ook aardig. Geen idee of we er iets uit af kunnen leiden, maar ik ben er blij mee in ieder geval :P
pi_176557270
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 00:13 schreef Zith het volgende:

[..]

Als iets 30% daalt moet het 43% stijgen om gelijk te staan ;)
Ik zeg ook nergens dat het gelijk kkomt :P
Lambo of Rekt
pi_176557276
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 23:38 schreef DSVM het volgende:

[..]

Waarom ben je niet met al je geld short gegaan als je wist dat het tot 5-6k ging ?
Idd, die mensen die deze crash al precies hadden voorspeld :X
  woensdag 17 januari 2018 @ 00:15:17 #258
391391 Basxt
~~WhatsApp Groepsbeheerder~~
pi_176557285
quote:
14s.gif Op woensdag 17 januari 2018 00:12 schreef Montana_ir het volgende:
100 LTC en 2000 REQ gekocht lekker goedkoop *O*
Netjes O+
SOMEWHERE THERE IS A TREE, TIRELESSLY PRODUCING OXYGEN SO THAT YOU CAN STAY ALIVE. FIND IT AND APOLOGIZE.
  woensdag 17 januari 2018 @ 00:16:11 #259
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_176557293
quote:
14s.gif Op woensdag 17 januari 2018 00:12 schreef Montana_ir het volgende:
100 LTC en 2000 REQ gekocht lekker goedkoop *O*
Sow lekkah
pi_176557305
:z

Trusten heren :)

Morgen weer lambo's.
Lambo of Rekt
  woensdag 17 januari 2018 @ 00:18:18 #261
474533 Joris5a
Als je bitch wil shillen
pi_176557316
quote:
14s.gif Op woensdag 17 januari 2018 00:12 schreef Montana_ir het volgende:
100 LTC en 2000 REQ gekocht lekker goedkoop *O*
Aardige speler als je ff 18 K kan missen....
015
pi_176557321
jerrycapozzoli twitterde op dinsdag 16-01-2018 om 23:18:46 @BitconnectStaff How could you do this to us? why would you give us BCC when you are shutting down? I have a lot of money in there and this is ridiculous please help! You cashed out my 12700 investment for pennies on the dollar and you are shutting down the platform who would buy it? who!? reageer retweet
  † In Memoriam † woensdag 17 januari 2018 @ 00:19:42 #263
230491 Zith
pls tip
pi_176557341
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 00:18 schreef MaGNeT het volgende:
jerrycapozzoli twitterde op dinsdag 16-01-2018 om 23:18:46 @BitconnectStaff How could you do this to us? why would you give us BCC when you are shutting down? I have a lot of money in there and this is ridiculous please help! You cashed out my 12700 investment for pennies on the dollar and you are shutting down the platform who would buy it? who!? reageer retweet
Why indeed :P
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_176557347
quote:
14s.gif Op woensdag 17 januari 2018 00:12 schreef Montana_ir het volgende:
100 LTC en 2000 REQ gekocht lekker goedkoop *O*
Niet bang dat LTC terugzakt rond de 80 euro?
  woensdag 17 januari 2018 @ 00:20:22 #265
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_176557348
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 00:13 schreef MaGNeT het volgende:
CryptoMattyy twitterde op dinsdag 16-01-2018 om 23:46:53 @CryptoStace @bjeroen95 @bitconnect Ik denk inderdaad dat dat het plan was anders zouden mensen in andere cryptomunten gaan investeren in plaats van bccX. Alleen vraag ik me nu af wat momenteel in 1 bitconnect coin 30$ waard dus ik zal nooit me initiele 1200$ investering terugkrijgen hiermee reageer retweet
Bitconnect van 400 naar 30 _O-
pi_176557353
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 00:20 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Bitconnect van 400 naar 30 _O-
Hij kan iig rekenen :P
  Knapste mannelijke user 2022 woensdag 17 januari 2018 @ 00:21:05 #267
206731 Mortaxx
Doomer
pi_176557359
Hebben de Crypto broers al gereageerd
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
pi_176557377
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 00:20 schreef patrick_1980 het volgende:

[..]

Niet bang dat LTC terugzakt rond de 80 euro?
Vast niet...anders had ie niet gekocht 8)7
pi_176557387
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 00:22 schreef descon het volgende:

[..]

Vast niet...anders had ie niet gekocht 8)7
Das waar :D
pi_176557392
Er zit echt zoveel lucht in de markt.
Voorbeeld: vandaag is het tradevolume van bitconnect $5M op een marketcap van $200M. Dus maar 2,5% van de BCCs zijn vandaag verhandeld en de koers is daarop 88% gedaald..

Ripple is 12% verhandeld en daalt 37%.

BTC 9% en daling 21%.

BTC is in verhouding dus nog stabiel..
  woensdag 17 januari 2018 @ 00:23:29 #271
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_176557393
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 00:20 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Hij kan iig rekenen :P
Reken er maar niet op nee :o
pi_176557395
Ik vraag mij af of Mcafee 'm rauw gaat eten of dat ze er een leuke show van maken met Gordon Ramsay of iets in die richting.
pi_176557404
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 00:23 schreef MisChrartin het volgende:
Er zit echt zoveel lucht in de markt.
Voorbeeld: vandaag is het tradevolume van bitconnect $5M op een marketcap van $200M. Dus maar 2,5% van de BCCs zijn vandaag verhandeld en de koers is daarop 88% gedaald..

Ripple is 12% verhandeld en daalt 37%.

BTC 9% en daling 21%.

BTC is in verhouding dus nog stabiel..
Market Cap is wat anders dan het geld wat erin zit.
pi_176557409
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 00:20 schreef patrick_1980 het volgende:

[..]

Niet bang dat LTC terugzakt rond de 80 euro?
LTC binnen een week>>> $220-$250 ;)

quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 00:15 schreef Basxt het volgende:

[..]

Netjes O+
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 00:16 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Sow lekkah
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 00:18 schreef Joris5a het volgende:

[..]

Aardige speler als je ff 18 K kan missen....
O+
pi_176557414
Ik ga maar eens naar bed. Zie het morgen wel weer.
Tot m'n verbazing wel gelukt wat VEN bij te kopen tot een totaal van 450, dat is fantastisch.
En nog een belachelijke buyorder, maar je weet maar nooit zullen we maar zeggen.

Houdoe.
Forcefield City Bewoner
pi_176557424
quote:
1s.gif Op woensdag 17 januari 2018 00:24 schreef Montana_ir het volgende:

[..]

LTC binnen een week>>> $220-$250 ;)

[..]

[..]

[..]

O+
Ok ben benieuwd :7
pi_176557427
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 00:23 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Reken er maar niet op nee :o
cryptodonky twitterde op donderdag 11-01-2018 om 20:34:55 230 dollar geinversteerd!!! (200euro) we zullen zien hoeveel we kunnen verdienen #bitconnect reageer retweet
Hmm, hoeveel? :P
  Moderator / Redactie Sport woensdag 17 januari 2018 @ 00:26:24 #278
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_176557431
Binance BTC 24h low is gewoon $9035 _O-

Close.Nu weer 11k+
pi_176557432
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 00:24 schreef BakkenKappen het volgende:

[..]

Market Cap is wat anders dan het geld wat erin zit.
Dat weet ik, ongerealiseerd resultaat zit erin en dat loopt er nu dus uit.
Het merendeel van bijvoorbeeld BTC heeft er bij lange na geen 10.000$ voor betaald. Alleen je hebt wel iemand nodig om aan te verkopen. Je ziet nu dat bij BCC er dus nauwelijks kopers zijn en kun je op een laag volume helemaal leeglopen.
  Knapste mannelijke user 2022 woensdag 17 januari 2018 @ 00:27:01 #280
206731 Mortaxx
Doomer
pi_176557435
Req hersteld lekker *)
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
pi_176557449
Heerlijk hoe hij het verwoord :')

officialmcafee twitterde op dinsdag 16-01-2018 om 18:36:06 Everyone Relax! The Crypto dip was caused by Mike Bell of JP Morgan claiming Governments could ban cryptocurrencies. Well ... how? This is the same company that called BTC a fraud. It's a bank FFS. They are rightfully terrified of what we are doing. But it can't be stopped. reageer retweet
pi_176557469
Bedtijd...nu ff hopen dat de aziaten ff op koopjes jacht gaan en dat ik morgen weer met een glimlach mijn blockfolio kan bekijken c_/
pi_176557489
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 00:30 schreef descon het volgende:
Bedtijd...nu ff hopen dat de aziaten ff op koopjes jacht gaan en dat ik morgen weer met een glimlach mijn blockfolio kan bekijken c_/
Aziaten hebben het gokken in hun bloed. Die gaan alleen maar bijkopen hopelijk :D
pi_176557496
Even theoretische vraag: een bitcoin minen kost nu $900? Waarom zou je daar het 10voudige voor betalen. Alleen in geval van verstoorde vraag en aanbod kan de prijs zo vaak over de kop gaan. Maar als er maar iets aan vraag inzakt kan het ineens keihard kelderen. Ik denk dat de BTC best terug kan vallen tot $1000 misschien nog wel dit jaar.
pi_176557500
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 00:13 schreef MaGNeT het volgende:
CryptoMattyy twitterde op dinsdag 16-01-2018 om 23:46:53 @CryptoStace @bjeroen95 @bitconnect Ik denk inderdaad dat dat het plan was anders zouden mensen in andere cryptomunten gaan investeren in plaats van bccX. Alleen vraag ik me nu af wat momenteel in 1 bitconnect coin 30$ waard dus ik zal nooit me initiele 1200$ investering terugkrijgen hiermee reageer retweet
$30 nog, ja? :P
pi_176557505
quote:
1s.gif Op woensdag 17 januari 2018 00:33 schreef Physsic het volgende:

[..]

$30 nog, ja? :P
Als ze niet te lang wachten :P
  woensdag 17 januari 2018 @ 00:37:34 #288
317945 Repeating
- Kwaliteitposts.
pi_176557545
ripple +22% :')
pi_176557562
REQ herstelt zich al heel snel :o
pi_176557567
Wat een lollercoaster. Sinds het dieptepunt +30% en nu weer -5%.

In anderhalf uur tijd.
Charity is injurious unless it helps the recipient to become independent of it.
Socialisten vechten allang niet meer tegen het kapitalisme maar tegen de realiteit.
pi_176557568
Ondertussen in 1 uur 50 miljard marketcap erbij gekomen _O-
  Moderator / Redactie Sport woensdag 17 januari 2018 @ 00:38:58 #292
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_176557570
5% in BTC houden voor een eventuele bull move of in SUB? Kom er niet uit :D
pi_176557572
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 00:34 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Als ze niet te lang wachten :P
Als ik de threads op Reddit moet geloven, werkt het momenteel allemaal niet mee. :P

Hoe kunnen zij eigenlijk uberhaupt nog van hun BCC af? Kon je die niet alleen op de website van BitConnect zelf verkopen?
pi_176557614
Paar mensen met stalen ballen hebben heel veel geld verdiend vandaag.
Charity is injurious unless it helps the recipient to become independent of it.
Socialisten vechten allang niet meer tegen het kapitalisme maar tegen de realiteit.
  woensdag 17 januari 2018 @ 00:43:32 #295
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_176557619
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 00:42 schreef Rockefellow het volgende:
Paar mensen met stalen ballen hebben heel veel geld verdiend vandaag.
Dat zeker.
  Knapste mannelijke user 2022 woensdag 17 januari 2018 @ 00:48:12 #296
206731 Mortaxx
Doomer
pi_176557659
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 00:42 schreef Rockefellow het volgende:
Paar mensen met stalen ballen hebben heel veel geld verdiend vandaag.
toch die bankiers met hun bonussen :Y)
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
pi_176557660
Waves gaat hier zo enorm goed uitkomen! Alle opgeblazen shitcoins er tussenuit. Tijd voor goede projecten!
pi_176557669
quote:
1s.gif Op woensdag 17 januari 2018 00:38 schreef Physsic het volgende:

[..]

Als ik de threads op Reddit moet geloven, werkt het momenteel allemaal niet mee. :P

Hoe kunnen zij eigenlijk uberhaupt nog van hun BCC af? Kon je die niet alleen op de website van BitConnect zelf verkopen?
404 money not found
pi_176557706
  Knapste mannelijke user 2022 woensdag 17 januari 2018 @ 01:00:03 #300
206731 Mortaxx
Doomer
pi_176557745
X
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
  Knapste mannelijke user 2022 woensdag 17 januari 2018 @ 01:00:20 #301
206731 Mortaxx
Doomer
pi_176557748
Rp
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')