abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_176687023
registreer om deze reclame te verbergen
Mevreer, genderqueer, elisogender, gendermeander, genderzwerver...

Ik wil wat hij heeft gesnoven.
pi_176689855
Bij1 is een gemiddelde afdeling van het Pieter Baan Centrum. Nog gekker dan Denk, de PVV en de LPF bij elkaar qua kandidaten.
pi_176920737
Radicaal gespot......

Bij1 kandidaat So Rayatsour spreekt op een bijeenkomst van de fascistische ANTIFA.
https://www.indymedia.nl/node/42689
quote:
Aanstaande zaterdag, 3 februari 2018, zal de Antifa Conferentie plaatsvinden in de OCCII in Amsterdam.
De conferentie begint om 10:00 in de Occii, Amstelveenseweg 134 in Amsterdam
Hier onder vind je het programma van de conferentie en een aantal mededelingen. De oproep voor de Conferentie vind je hier

11:00 -12:30 OCCII Zaal Boven
Reclaim our Pride in tijden van extreem-rechts [presentatie is in het Nederlands]
Het politieke klimaat heeft een enorme ruk naar rechts gemaakt. We zien extreem-rechtse tendensen door heel Europa. In Frankrijk zien we Front National met Marie Le Pen en in Duitsland is het de AFD die zijn aantreden in het Duitse parlement heeft gemaakt. In Griekenland spreken we allang niet meer over extreem-rechts, maar van fascisme met de Gouden Dageraad, die zelfs knokploegen organiseert tegen vluchtelingen en moslims. Hoe verhoudt extreem-rechts zich tot de LHBTQI+beweging?

In de VS zien we dat Trump steeds meer witte homo mannen voor zijn ideeŽn wint en dat deze mannen zich aansluiten bij de Alt-right beweging. :D _O- _O-
Wat zijn de gevolgen van deze verschuiving voor de LHBTQI+community en agenda?


Hoe is extreem-rechts verbonden aan de grote vercommercialisering van de LHBTQI+?
"Hoe is extreem-rechts verbonden aan de grote vercommercialisering van de LHBTQI+?" $$$$ _O_ :7 8-) B-)

Echt, hoe bedenken ze het 8)7
quote:
Maar bovenal, hoe strijden we tegen extreem-rechts en wat is het belang van intersectioneel denken?

Kom en praat mee met de Reclaim Our Pride spreker So Rayatsour!
Die staat dus op de kandidatenlijst van Bij1 in Amsterdam 8)7

Nog meer pareltjes:
quote:
10:30 -12:30 OCCII Grote zaal
Workshop 'affiniteitsgroepen' [presentatie is in het Nederlands]
Als je naar een actie of demonstratie gaat kan het zijn dat je, verwacht of onverwacht, voor spannende situaties te staan komt. De politie kan je actie proberen te blokkeren, een mede-activist proberen te arresteren of extreem-rechtse activisten stellen zich agressief of gewelddadig op.
Hoe reageer je hier effectief op en hoe zorg je voor je eigen veiligheid en die van anderen om je heen? Hoe kun je ervoor zorgen dat je acties meer kans van slagen hebben? De affiniteitsgroep kan een middel zijn om jezelf effectief te organiseren.

Deze workshop, gegeven door een activist van de Anarchistische Groep Nijmegen, zal gaan over het waarom van een affiniteitsgroep, hoe een groep op te zetten en hoe je ermee kunt optreden tijdens acties. De spreker heeft ervaring met het werken met affiniteitsgroepen tijdens protesten en acties in Nederland en daarbuiten. Hij heeft meegewerkt aan de vertaling van 'Samen - een pamflet over het vormen van affiniteitsgroepen', een nog altijd veel verspreide brochure die werd uitgegeven ter voorbereiding op de G8-protesten in Heiligendam in 2007 in Duitsland.

15:30 - 17:00 OCCII Grote zaal
Actietraining [presentatie is in het Nederlands]
De anti-fascistische strijd vindt plaats op vele fronten. Van informatie inwinnen en het verspreiden van posters en flyers tot het schrijven van artikelen en het verspreiden van informatie etc. etc. Daarnaast blijft activisme op straat rond extreem-rechtse evenementen erg belangrijk. Tijdens de training gaan we bezig met het blokkeren van extreem-rechts. Maar dat niet alleen. We verkennen ook de mogelijkheden van straatactivisme bij nieuwe uitdagingen zoals demonstraties van de PVV, bijeenkomsten van Forum voor Democratie en andere nieuw rechtse stromingen die andere tactieken dan klassiek extreem rechts zoals de NVU en pegida gebruiken.

5:00 - 17:00 OCCII Zaal Boven
Zwarte Piet en institutioneel racisme in Nederland. [presentatie is in het Nederlands]
Jerry Afriyie van o.a. Kick Out Zwarte Piet zal een presentatie geven over de strijd tegen de racistische karikatuur Zwarte Piet en institutioneel racisme in Nederland. Na de presentatie volgt er een gesprek met het publiek over wat we van de afgelopen jaren kunnen leren van de acties tegen Zwarte Piet. Wat waren de successen en hoe kunnen wij de komende jaren met zijn allen in actie komen tegen Zwarte Piet en racisme in het algemeen?
Vanzelfsprekend zijn ze van de "iedereen is welkom" beweging
Oh wacht.....

[ Bericht 23% gewijzigd door sp3c op 02-03-2018 04:59:05 ]
  zaterdag 3 februari 2018 @ 15:37:19 #79
108371 sinterklaaskapoentje
Wie komt er alle jaren...
pi_176928571
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op zaterdag 3 februari 2018 02:47 schreef bluemoon23 het volgende:
Radicaal gespot......

Bij1 kandidaat So Rayatsour spreekt op een bijeenkomst van de fascistische ANTIFA.
https://www.indymedia.nl/node/42689

[..]

"Hoe is extreem-rechts verbonden aan de grote vercommercialisering van de LHBTQI+?" $$$$ _O_ :7 8-) B-)

Echt, hoe bedenken ze het 8)7

[..]

Die staat dus op de kandidatenlijst van Bij1 in Amsterdam 8)7

Nog meer pareltjes:

[..]

Vanzelfsprekend zijn ze van de "iedereen is welkom" beweging
Oh wacht.....

Die 'affiniteitsgroepen' zijn denk ik die lui die bij demonstraties de taak krijgen journalisten te 'blokkeren' door in de weg te staan enz. Of het gevecht aan te gaan met politie oid mocht het uit de hand lopen?
Elke vorm van kritiek is automatisch repressie.. zo ook de komst van journalisten bij die conferentie.

[ Bericht 4% gewijzigd door sp3c op 02-03-2018 04:58:16 ]
pi_176928763
Ze zetten het er niet zo letterlijk neer natuurlijk omdat ze dan problemen kunnen krijgen.
Maar vermoedelijk zijn dat de knokploegen.
pi_177493477
En weer vertrekt er een kandidaat bij Bij1

Anja Meulenbelt emigreert permanent naar Israel om daar lid te worden van de Palestijnse partij Balad.
Steun het Kiva Fok! team!
http://www.kiva.org/team/fok
pi_177493603
registreer om deze reclame te verbergen
Anja Meulenbelt emigreert naar IsraŽl

Voor Anja Meulenbelt is de kogel door de linkse kerk: zij pakt haar koffers naar IsraŽl om zich daar definitief te vestigen. Volgens het pro-Palestijnse SP- en BIJ1-lid kan zij haar zaak nog beter dienen in het Beloofde Land. Meulenbelt wil zich vestigen in Oost-Jeruzalem, dat volgens haar de hoofdstad van ‘Palestina’ is. Eenmaal in IsraŽl zal ze zich aansluiten bij de Arabische partij Balad.

image.jpg

Toen het Arabisch-IsraŽlische parlementslid Haneen Zoabi van Balad in 2015 in Amsterdam was maakte Meulenbelt kennis met haar. ‘Haneen en ik kwamen elkaar tegen op de alternatieve Kristallnachtherdenking. Het was gezellig en klikte meteen tussen ons. Sindsdien zijn wij vriendinnen’, schrijft Meulenbelt op haar weblog.

Met het vertrek van Meulenbelt is niet alleen de SP een prominent lid kwijt, maar heeft ook de politieke partij BIJ1 van Sylvana Simons een probleem. Deze partij, die zich hard maakt voor inclusiviteit en de positie van LHBTI’ers binnen minderheden, doet op 21 maart in Amsterdam mee aan de gemeenteraadsverkiezingen. Meulenbelt staat op plek twaalf. In de peilingen scoort BIJ1 ťťn a twee zetels. Als deze voorspelling uitkomt zou Simons in de raad kunnen komen.

Hoewel de plaats van Meulenbelt op de lijst onverkiesbaar lijkt, vlakken kenners niet uit dat zij met voorkeurstemmen in de gemeenteraad kan komen. Eerder gingen andere prominenten haar voor. Zo wist actrice Nelly Frijda in 2010 middels voorkeurstemmen in de Amsterdamse raad te komen. Mocht Meulenbelt verkozen worden, dan kan zij haar zetel niet opvullen omdat ze dan niet langer in de hoofdstad woont.

‘De Palestijnse zaak is belangrijker dan de Amsterdamse zaak’, schrijft Meulenbelt op haar blog. ‘Daarom zal ik niet in de raad plaatsnemen, mocht ik gekozen worden. Wel zeg ik Sylvana alle steun toe en zal ik vanuit Palestina campagne voeren voor haar’. Volgens ingewijden is Simons op zijn zachtst gezegd not amused met het feit dat haar partijgenote op Aliyah gaat.

Zoals vaker was zij niet bereikbaar voor commentaar. Meulenbelt zelf is al begonnen met het uitzoeken van een geschikte woning. ‘Het is niet eenvoudig hoor, want in Oost-Jeruzalem zijn inmiddels vele nederzettingen vol Joodse kolonisten gebouwd. Daar wil ik niet wonen’. De activiste en feministe hoopt in een echte Palestijnse wijk te wonen zodat ze de sfeer kan proeven, ‘elke dag opnieuw’. Het deert haar niet dat sommige moslima’s worden onderdrukt, want zij kan de wereld veranderen. ‘Ik wil me ook inzetten voor de positie van de Palestijnse vrouw’, schrijft Meulenbelt.

Het is gebruikelijk dat mensen die naar IsraŽl emigreren ter plekke de Ulpan doorlopen, een zware stoomcursus Ivriet. Meulenbelt heeft zich nog niet ingeschreven, maar is zich daar wel bewust van. ‘Ik spreek al een woordje Arabisch. Dat is ook een Semitische taal. Ik denk dat het Hebreeuws pas komt voor mij als ik vloeiend Arabisch spreek. Het Hebreeuws leer ik dan in een handomdraai’.

Het is de bedoeling om in Oost-Jeruzalem een open huis te houden. ‘Iedereen mag komen logeren. Tegen alle vrienden en familieleden zeg ik: jullie hoeven mij niet te missen, jullie zijn straks van harte welkom in mijn huis in de hoofdstad van Palestina!’ Meulenbelt biedt haar woning daarnaast gratis aan aan mensen die het met haar ‘eens zijn over de Palestijnse zaak'

Waarschijnlijk komt politica Zoabi als eerste langs, maar ook oud-premier Dries van Agt (CDA) en beroepsactivist Frank van der Linde worden verwacht. In ieder geval gooit Meulenbelt in Nederland de deur dicht wanneer er gasten voor haar deur staan die het niet perse met haar eens zijn:

https://jonet.nl/anja-meulenbelt-emigreert-naar-israel/
Steun het Kiva Fok! team!
http://www.kiva.org/team/fok
pi_177493671
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 februari 2018 22:54 schreef voetbalmanager2 het volgende:
‘De Palestijnse zaak is belangrijker dan de Amsterdamse zaak’
Haha wat een gekkie.
I'm 75 years old, and I still wake up with the little guy saluting.
  dinsdag 27 februari 2018 @ 23:18:52 #84
108371 sinterklaaskapoentje
Wie komt er alle jaren...
pi_177494055
Hoeveelste bij1 verlater is dit al :')
pi_177494301
quote:
1s.gif Op dinsdag 27 februari 2018 23:26 schreef AchJa het volgende:
Een maandje daar en ze is genezen van alle Kumbaya gedachten... :')
Ik geef het een week.
Much like down syndrom, red hair is a genetic mutation, and it occurs when a human has unprotected sex with a clown.
pi_177494435
Is een soort van 1 aprilgrap, ze blijft.
pi_177494541
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 februari 2018 23:18 schreef sinterklaaskapoentje het volgende:
Hoeveelste bij1 verlater is dit al :')
Eens even kijken:

-De psychiater wajongtrekker Cailyn Kuit
- Bob Schoute, die vooral bekend was omdat hij zich zo schaamde om blank te zijn
- ex dakloze Naomi Doevendans die privilegetrainingen aan blanken wou geven
-Anja Meulenbelt die zich in Israel voor de Palestijnse strijd in gaat zetten
-De voorzitter van de partij Bram Verhappen waarvan we nog steeds niet weten waarom hij ooit opgestapt is.
En dan was er nog dat dingetje van die transeksuele prostituee Ana Paula Lima die over haar leeftijd liegt op sekssites. Maar volgens mij is die nog steeds lid.

Als je Cailin Kuit dus niet voor 2 telt, wat wel begrijpelijk zou zijn, dan staat de teller nu op 5.
Niet slecht voor zo'n korte tijd en voor een partij met maar 12 leden :D
Steun het Kiva Fok! team!
http://www.kiva.org/team/fok
pi_177495095
Lekker zo'n figuur..
En dat moet dus 'racisme' tegen gaan en discriminatie uitbannen?

:D
'Je gaat het pas zien als je het begrijpt'
'Ieder nadeel heb zijn voordeel'
We zullen je nooit, nooit vergeten
1947-2016
pi_177495184
quote:
1s.gif Op woensdag 28 februari 2018 01:12 schreef Red_85 het volgende:
Lekker zo'n figuur..
En dat moet dus 'racisme' tegen gaan en discriminatie uitbannen?

:D
Is het geen topshow? _O-
Much like down syndrom, red hair is a genetic mutation, and it occurs when a human has unprotected sex with a clown.
pi_177496446
Kan de rest van bij1 haar niet volgen?

Net als Anja elke dag ter plekke de sfeer proeven, zwelgen in het onrecht en veranderingen teweeg brengen!

Moet toch een heerlijk levensdoel zijn?
She's been working late, She comes home, Gets on the phone, Calls up a few close friends, Gets a bottle of wine or something, And as the evening draws on they sit and reminisce....
  woensdag 28 februari 2018 @ 06:40:11 #93
128155 Fir3fly
Goodnight everybody!
pi_177496492
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 februari 2018 23:52 schreef KingRoland het volgende:

[..]

duh moet je eens zien wat voor figuren er rondlopen in het FvD topic. Dan bedoel ik ook de mensen die daar gaan zeiken over FvD zelf. Ik ga geen namen noemen, maar die mensen daar hebben echt niets beters te doen in hun leven. Bijna elke dag joh. De Pol SC is ook echt een ziekte op zich hoe bijna iedereen zich aftrekt op Hillary Clinton, dus daar maak ik geen woorden aan vuil.
Beetje gaan janken in een ander topic, hoe zielig ben je dan :').
And if you listen very hard
The tune will come to you at last
When all are one and one is all
To be a rock and not to roll
pi_177502362
Wat een fantastische groep idioten. Gaat een hoop leuke filmpjes opleveren. Dat sowieso.

En die vreer; wat zijn we afgezakt van ooit machtige mannen naar dat wezen. |:(
pi_177509191
quote:
0s.gif Op woensdag 28 februari 2018 13:24 schreef Marcus_Zaagius het volgende:
Wat een fantastische groep idioten. Gaat een hoop leuke filmpjes opleveren. Dat sowieso.

En die vreer; wat zijn we afgezakt van ooit machtige mannen naar dat wezen. |:(
Machtige mannen :')
Question authorities, fuck religion, educate yourself, Viva el individualismo!
There's only one way of life, and that's your own!
  woensdag 28 februari 2018 @ 19:07:48 #96
38559 WheeledWarrior
More than meets the eye
pi_177509752
Heerlijke poppenkast dit.
pi_177807189
quote:
Kandidaat-raadslid BIJ1 uit zaal gezet bij debat

AMSTERDAM - Jazie Veldhuyzen, de nummer twee op de lijst van BIJ1, is dinsdagavond tijdens het verkiezingsdebat van de Hogeschool van Amsterdam uit de zaal verwijderd. BIJ1 is de partij van lijsttrekker Sylvana Simons.

De HvA laat op Twitter weten dat Veldhuyzen het debat verstoorde door verwijten van racisme te maken richting Forum voor Democratie-lijsttrekker Annabel Nanninga. Hij zou dat schreeuwend hebben gedaan. Beveiligers dwongen hem de zaal te verlaten, is te zien op beelden van de Hogeschool.

De HvA laat op Twitter weten dat Veldhuyzen het debat verstoorde door verwijten van racisme te maken richting Forum voor Democratie-lijsttrekker Annabel Nanninga. Hij zou dat schreeuwend hebben gedaan. Beveiligers dwongen hem de zaal te verlaten, is te zien op beelden van de Hogeschool.

Op zijn Twitter-account laat Veldhuyzen weten dat hij ’ongevraagd een punt maakte dat FvD het grootste probleem is omtrent de radicalisering van jongeren. FvD, weg ermee!'

In een eerdere tweet uitte Veldhuyzen al zijn onvrede over het feit dat zijn partij geen uitnodiging kreeg voor het debat.
I'm 75 years old, and I still wake up with the little guy saluting.
pi_177807270
Geen video? ;(
  dinsdag 13 maart 2018 @ 23:58:11 #100
168739 Red_85
'echt wel'
pi_177807319
Demoniseren, demoniseren.

Maar ondertussen het grootste racistische gevaar zijn wat er maar bestaat.

Dit soort mensen verdienen geen podium. Goed zo dus.
'Je gaat het pas zien als je het begrijpt'
'Ieder nadeel heb zijn voordeel'
We zullen je nooit, nooit vergeten
1947-2016
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')