abonnement Unibet Coolblue
pi_176445988


Cryptocoins?
Bitcoin is het bekendste voorbeeld van cryptocurrency. Naast Bitcoins zijn er nog heel veel 'altcoins' kijk hier maar eens voor een overzicht; CryptoCurrency Market Capitalizations. Bitcoin is bedoeld als betaalmiddel, je kan geld (Bitcoin) naar iemand overmaken zonder tussenkomst van een bank. De transactie is anoniem en binnen enkele minuten geregeld. Dit gebeurt allemaal door middel van een blockchain.

Blockchain?
De blockchain kun je zien als een kasboek dat wordt gecontroleerd door iedereen die gebruik maakt hiervan. Je kan in dat kasboek elke transactie zien die ooit heeft plaatsgevonden. De blockchain wordt door heel veel pc's gecontroleerd en is niet achteraf wijzigbaar. Een systeem wat moeilijk te manipuleren is dus.
In elk block in de blockchain zitten transacties van coins. Kijk maar eens hier om zelf een kijkje te nemen in zo`n blockchain; Bitcoin Block Explorer - Blockchain

Wie houdt de blockchain bij?
De blockchain wordt bijgehouden door zogeheten 'miners'. Deze (groepen van) pc's stoppen transacties in een block en voegen die toe aan de blockchain. De miner die het block uiteindelijk maakt wordt beloond met Bitcoin.
Dit is natuurlijk kort door de bocht; bekijk dit filmpje maar eens voor een uitgebreidere uitleg;


Er zijn tegenwoordig twee verschillende technieken die worden gebruikt om de blockchain bij te houden, namelijk; Proof of Work (PoW) en (Leased) Proof of Stake (LPoS of PoS). Wil je meer weten hierover dan ga je dit maar Googlen. :P

Minen levert dus geld op?
Ja. Maar op kleine schaal is het minen van Bitcoin eigenlijk niet meer rendabel door de kosten van aanschaf van hardware, stroomkosten etc. Dit omdat het minen van Bitcoin ook steeds moeilijker wordt en er veel concurrentie is. Wellicht als Bitcoin in de toekomst nog veel meer waard word dat het weer rendabel wordt. Het minen van sommige altcoins op kleine schaal kan wel rendabel zijn, helemaal met wellicht een prijsstijging in het verschiet.

En wat zijn de verschillen tussen Bitcoin en verschillende altcoins?
De verschillen tussen al die coins zijn soms minimaal en soms gigantisch groot. Op de verschillende websites van de coin is informatie te vinden over de technische werking of de visie van het team erachter.

Oké. Hoe kom ik aan cryptocurrency?
Cryptocurrency kun je kopen via bedrijven of via een exchange. De laatstgenoemde is eigenlijk een soort AEX maar dan alleen voor cryptocurrency. Kopen via een exchange is meestal goedkoper dan het kopen van een bedrijf. Dit omdat je nu geen tussenpersoon hebt maar rechtstreeks van een andere gebruiker koopt.

En hoe sla ik mijn digitale geld nu veilig op?
In een wallet. En dat kan op verschillende manieren en plekken, elk met zijn eigen voor en nadelen.
Je kan het in je wallet op een exchange bewaren maar de geschiedenis heeft geleerd dat dit niet altijd een goed idee is. Je kan bij je wallet door middel van een private key, alleen hiermee kun je transacties doen. Omdat de exchange jouw private key beheerd kan de eigenaar van die exchange er in theorie dus met al het geld vandoor gaan. Google maar eens op 'mt. Gox' voor een voorbeeld.

Wil je dagelijks handelen met crypto dan is het handiger om je coins op een exchange te laten. Koop je ze voor de lange termijn dan kun je het beter opslaan in een ander soort wallet.

Wallet? Offline wallet? Hardware wallet? Paper wallet? Wat?
Een wallet komt in verschillende vormen. Je kan een walletprogramma voor desbetreffende coin installeren op je pc / laptop / telefoon / tablet en daar je coin in opslaan. Maakt wel een backup van je private key zodat als deze crasht je je coins nog wel van recoveren.

Daarnaast zijn er ook hardware wallets tekoop zoals de Trezor of de Nano Ledger.

Een paper wallet is heel simpel. Je maakt online een bitcoinadres aan en stuurt naar dat adres je coins. Je print je private key uit. Deze sla je op een aantal plekken veilig op en je coins staan nu op dat adres in de blockchain opgeslagen. Met die key kun je op een later tijdstip een wallet installeren en bij je coins.

Meer info: https://www.coindesk.com/information/paper-wallet-tutorial/

Probeer 3rd party wallets te vermijden. Dit zijn Wallets die zijn gemaakt door een partij die niet in eerste instantie bij het team zit dat desbetreffende coin heeft ontwikkeld. Het verleden heeft uitgewezen dat hier nog wel eens misbruikt van is gemaakt.

Wat een hoop info. Waarom moet ik instappen?
Omdat je bank 0.1% rente per jaar geeft en omdat de blockchain de toekomst heeft. Het is niet voor niks dat er steeds meer geld in cryptocurrency omgaat. To the moon motherfuckers!

En wat zorgt er nou voor dat een coin waarde krijgt?
De markt bepaalt de waarde van een coin. Hoe meer mensen er heil in zien, hoe meer het waard wordt.

Maar nu even serieus, ik snap er nog steeds niks van!
Lees hier een uitleg, handleidingen, crypto-woordenboek etc,
Bekijk hier stap voor stap handleidingen:
BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #1 Voor al je kleine en grote vragen

Hoe claim ik een geforkte munt?
Door je private key in een wallet te importeren die de nieuwe munt support (wel eerst je Bitcoins verplaasen naar een ander adres!). Gedetailleerde uitleg voor Bitcoin Cash en Bitcoin Gold: BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #2 Voor al je kleine en grote vragen

Afkortingen en jargon
FOMO - Fear of missing out - Paniekreactie omdat een coin opeens erg veel in waarde stijgt. Paniekaankoop.
FUD - Fear, uncertainty, doubt. Op het moment dat er angst en onzekerheid in de markt zit dan gaan vaak veel mensen hun geld omzetten naar fiat. Dit zorgt voor een dalende trend of crash in de markt.
ICO - Initial Coin Offering. Een nieuwe munt wordt geïntroduceerd. Hier is geld voor nodig. Vroege investeerders kunnen in een ICO investeren in de hoop dat de munt daarna een veelvoud waard wordt.
Fee - Om een transactie te doen moet er fee worden betaald. Dit is een bedrag dat ervoor zorgt dat jouw transactie in behandeling wordt genomen. Sommige exchanges rekenen ook fee om uit te laten betalen.
Hodlen - Je cryptomunten altijd houden (holden).

Shorten? Long gaan? Margin trading? Leverage?
Geen zin om nu deze termen nu uit te leggen. Google er maar op :').

Exchanges;
Kraken | Buy, Sell and Margin Trade Bitcoin (BTC) and Ethereum (ETH) - Buy, Sell, Trade Bitcoin
Bittrex.com - Bittrex, The Next Generation Digital Currency Exchange
Binance - Chinese exchange, werkt goed voor handelen tussen crpytomunten

Bedrijven waar je crypto kan kopen buiten een exchange om?
Bitcoins Kopen en Verkopen met iDEAL, Bancontact of SEPA | LiteBit
Bitonic
Bitcoins kopen - iDEAL, Banktransfer of Creditcard | BTC Direct

Bitcoin block explorers
Blockchain.info
BlockExplorer.com
CryptoGraffiti.info

Crypto koersen
Coinmarketcap.com - CryptoCurrency Market Capitalizations
Cryptodashboard.io - Lichtgewicht versie van Coinmarketcap met auto refresh
cryptowat.ch - Live koersen van de belangrijkste exchanges

Gedetailleerde crypto statistieken
fork.lol
coin.dance
Statoshi.info
Cryptocurrency Mining Profitability
BitcoinWisdom.com

Crypto nieuws
Bitcoin Magazine
Coindesk
CoinTelegraph
/r/CryptoCurrency
/r/Bitcoin
/r/btc

Bitcoin resources (websites)

Bitcoin en belastingaangifte

Bitcoins als vermogen: box 3
Het bezit van bitcoins en andere cryptovaluta wordt gezien als vermogen. Vermogen moet worden opgegeven in box 3.

De waarde die u opgeeft is de waarde (in euro’s) van uw cryptovaluta op 1 januari van het fiscale jaar. Bij uw belastingaangifte over het jaar 2016, geeft u dus aan hoeveel uw ‘coins’ op 1 januari waard waren. Wij adviseren u om altijd al uw currencies op te geven, ook als het om kleine bedragen gaat. Immers kan uw cryptovaluta in een jaar sterk in waarde stijgen, als u het niet eerder heeft opgegeven dan kampt u in de toekomst wellicht met een voor de belastingdienst onverklaarbaar vermogen.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de Belastingdienst.

Starten met het kopen van Bitcoin of Altcoins
- Open een account op bijv Binance.(Zie hierboven)
- Bij de tab 'Deposits/withdrawals' kies je 'Deposit' bij Ether. Kopieer het wallet-adres.
- Koop Ether (bijvoorbeeld bij BTC-direct of Bitonic). Verzend het naar het adres van Binance. Betaal met iDeal.
- Na de verwerkingstijd (meestal 20-30 min) staat je saldo in Ether op Binance. Via de Exchanges kan je Ether kopen/verkopen voor andere Crypto.
(Elke transactie -dus koop/verkoop van crypto op Binance- kost je 0,1% van de transactiesom aan fee. Lagere fee (0,05%) is mogelijk als je BNB-crypto gekocht hebt. In dat geval gaan deze fees direct van je BNB-saldo af.)

DISCLAIMER:
Cryptocurrency is een erg jonge en volatiele markt. Nog meer dan voor elke andere markt geldt hier dat je je goed moet inlezen en investeer enkel geld dat je kan missen. Don't invest recklessly.

[ afbeelding ]
pi_176445998
Die gekke gulden blijft maar stijgen :P
  vrijdag 12 januari 2018 @ 01:17:25 #3
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_176446009
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 01:16 schreef patrick_1980 het volgende:
Die gekke gulden blijft maar stijgen :P
Wordt waarschijnlijk gepumpt door een neger.
pi_176446027
pi_176446040
FUN, VEN en LSK gaan moon deze, en volgende maand.

Dat raiblocks is overigens ook maar een vaag iets he.. dat blijft nu hangen, zoals waves dat al weken doet... hopelijk gaan ze nog even moon voordat de Nucleus ICO start, dan ruil ik ze daar tegen in :)
Lambo of Rekt
  vrijdag 12 januari 2018 @ 01:27:31 #6
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_176446068
quote:
7s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 01:22 schreef EggsTC het volgende:
FUN, VEN en LSK gaan moon deze, en volgende maand.

Dat raiblocks is overigens ook maar een vaag iets he.. dat blijft nu hangen, zoals waves dat al weken doet... hopelijk gaan ze nog even moon voordat de Nucleus ICO start, dan ruil ik ze daar tegen in :)
HST gaat ook moon. Dit is het moment om in te kopen :Y
pi_176446076
quote:
7s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 01:22 schreef EggsTC het volgende:
FUN, VEN en LSK gaan moon deze, en volgende maand.

Dat raiblocks is overigens ook maar een vaag iets he.. dat blijft nu hangen, zoals waves dat al weken doet... hopelijk gaan ze nog even moon voordat de Nucleus ICO start, dan ruil ik ze daar tegen in :)
Ja dit. Twijfel ook wat ik met xrb ga doen. Denk gewoon lekker laten staan. :+
Koning.
  vrijdag 12 januari 2018 @ 01:29:58 #8
474533 Joris5a
Als je bitch wil shillen
pi_176446080
quote:
7s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 01:22 schreef EggsTC het volgende:
FUN, VEN en LSK gaan moon deze, en volgende maand.

Dat raiblocks is overigens ook maar een vaag iets he.. dat blijft nu hangen, zoals waves dat al weken doet... hopelijk gaan ze nog even moon voordat de Nucleus ICO start, dan ruil ik ze daar tegen in :)
Waarom LSK? Staat niet heel veel op de planning toch in Januari?
015
  vrijdag 12 januari 2018 @ 01:30:27 #9
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_176446084
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 01:29 schreef Joris5a het volgende:

[..]

Waarom LSK? Staat niet heel veel op de planning toch in Januari?
hodl denk ik
  vrijdag 12 januari 2018 @ 01:30:51 #10
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_176446088
De daling mag nu wel stoppen :X
pi_176446142
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 01:30 schreef leolinedance het volgende:
De daling mag nu wel stoppen :X
Azië moet nog wakker worden toch.. :P
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 12 januari 2018 @ 01:45:27 #12
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_176446151
quote:
1s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 01:43 schreef patrick_1980 het volgende:

[..]

Azië moet nog wakker worden toch.. :P
Dit keer hebben ze pech. Normaal deden EU en USA de prijzen boosten en zat Azië te cashen, nu mogen zij een keer :P
pi_176446155
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 01:45 schreef Kyran het volgende:

[..]

Dit keer hebben ze pech. Normaal deden EU en USA de prijzen boosten en zat Azië te cashen, nu mogen zij een keer :P
Ja das wel fair haha
  vrijdag 12 januari 2018 @ 02:12:21 #14
423984 defokkingfoker
Holy fucking shit
pi_176446227
Ff 1500 aan bitcoins gehaald

Voelt aan als monopolygeld :')
Ik ben geil
pi_176446286
Laatste beetje fiat in extra fun gestoken en een aantal lsk.
Koning.
  vrijdag 12 januari 2018 @ 02:47:53 #16
138120 Yozzz
Éireann go Brach
pi_176446295
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 02:39 schreef tha_dark het volgende:
Laatste beetje fiat in extra fun gestoken en een aantal lsk.
Mooi!
pi_176446310
quote:
1s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 02:12 schreef defokkingfoker het volgende:
Ff 1500 aan bitcoins gehaald

Voelt aan als monopolygeld :')
Welkom in de club :+

Of zat je al bij de club?
జ్ఞ‌ా
  vrijdag 12 januari 2018 @ 04:36:37 #18
391391 Basxt
~~WhatsApp Groepsbeheerder~~
pi_176446461
quote:
1s.gif Op donderdag 11 januari 2018 12:00 schreef Lenny_Leonard het volgende:

[..]

Laat je ons weten hoe het is gegaan? Ben wel benieuwd.
Goed, heb dus zojuist voor het eerst een pump en dump meegemaakt. Laat ik een ding voorop stellen, je moet je koppie d'r héél goed bij houden. Orders vliegen met mach 6 voorbij en en elk klein tikfoutje kan je je centen kosten. Het hele geintje duurt ook max 3 minuten.

Klokslag 04:00 kreeg iedereen te horen dat de coin APX was. 0.0250000 BTC ingezet op een prijs van 0.02700000. Hierna sell orders geplaatst onder de pieken welke gemiddeld rond de 0.080000 zaten, met een maximale uitschieter van 0.29999998.

1.5 LTC ingezet, geëindigd met 3.36 LTC.

Ja, het werkt, maar man ik zou dit niet veel vaker doen. Alleen al de stress en chaos die d'r bij komt kijken. _O- :')

Oh, en de late uren die de Amerikanen voor ons uitkiezen natuurlijk.
:Z
SOMEWHERE THERE IS A TREE, TIRELESSLY PRODUCING OXYGEN SO THAT YOU CAN STAY ALIVE. FIND IT AND APOLOGIZE.
pi_176446488
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 04:36 schreef Basxt het volgende:

[..]

Goed, heb dus zojuist voor het eerst een pump en dump meegemaakt. Laat ik een ding voorop stellen, je moet je koppie d'r héél goed bij houden. Orders vliegen met mach 6 voorbij en en elk klein tikfoutje kan je je centen kosten. Het hele geintje duurt ook max 3 minuten.

Klokslag 04:00 kreeg iedereen te horen dat de coin APX was. 0.0250000 BTC ingezet op een prijs van 0.02700000. Hierna sell orders geplaatst onder de pieken welke gemiddeld rond de 0.080000 zaten, met een maximale uitschieter van 0.29999998.

1.5 LTC ingezet, geëindigd met 3.36 LTC.

Ja, het werkt, maar man ik zou dit niet veel vaker doen. Alleen al de stress en chaos die d'r bij komt kijken. _O- :')

Oh, en de late uren die de Amerikanen voor ons uitkiezen natuurlijk.
:Z
Good report :D

Niets voor mij dit nee...
జ్ఞ‌ా
  vrijdag 12 januari 2018 @ 06:36:29 #20
68638 Zwansen
He is so good it is scary...
pi_176446629
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 01:30 schreef leolinedance het volgende:
De daling mag nu wel stoppen :X
We gaan weer omhoog.

Laten we een minuut stilte houden voor deze 2 dagen. Dit nooit weer! :(
  vrijdag 12 januari 2018 @ 07:01:34 #21
119165 satecl
Dorpsidioot.
pi_176446691
quote:
7s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 01:22 schreef EggsTC het volgende:
FUN, VEN en LSK gaan moon deze, en volgende maand.

Dat raiblocks is overigens ook maar een vaag iets he.. dat blijft nu hangen, zoals waves dat al weken doet... hopelijk gaan ze nog even moon voordat de Nucleus ICO start, dan ruil ik ze daar tegen in :)
FunFair bedoel je?
Dit is mijn uitspraak en daarmee zult u het moeten doen.
pi_176446698
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 04:36 schreef Basxt het volgende:

[..]

Goed, heb dus zojuist voor het eerst een pump en dump meegemaakt. Laat ik een ding voorop stellen, je moet je koppie d'r héél goed bij houden. Orders vliegen met mach 6 voorbij en en elk klein tikfoutje kan je je centen kosten. Het hele geintje duurt ook max 3 minuten.

Klokslag 04:00 kreeg iedereen te horen dat de coin APX was. 0.0250000 BTC ingezet op een prijs van 0.02700000. Hierna sell orders geplaatst onder de pieken welke gemiddeld rond de 0.080000 zaten, met een maximale uitschieter van 0.29999998.

1.5 LTC ingezet, geëindigd met 3.36 LTC.

Ja, het werkt, maar man ik zou dit niet veel vaker doen. Alleen al de stress en chaos die d'r bij komt kijken. _O- :')

Oh, en de late uren die de Amerikanen voor ons uitkiezen natuurlijk.
:Z
Dank voor je terugkoppeling. Goed om te horen dat je er winst op hebt kunnen maken. :)
pi_176446713
Groene morgen
pi_176446718
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 07:08 schreef Jed1Gam het volgende:
Groene morgen
Dat hoop ik maar. Het is nu vooral rood. _O-
Uitvinder van de biersmiley.
pi_176446741
Kijk dit is lekkerder wakker worden dan gisteren
pi_176446904
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 07:08 schreef Jed1Gam het volgende:
Groene morgen
Op m'n 24 uur chart wel. Maar dat is ook niet lastig na gisteren. Sta nog steeds vrij veel in de min tov een paar dagen terug.

Trekt wel weer bij :)
Ons soort mensen, trapt reeds jaren blij van zin, het vuile plebs de modder in.
Ons soort mensen, steunpilaar van vaderland en koningin.
pi_176446914
Hoe kunnen Fun en Req nou nog steeds lager staan dan gisterenochtend? Kwaliteitscoins! ;)
Ons soort mensen, trapt reeds jaren blij van zin, het vuile plebs de modder in.
Ons soort mensen, steunpilaar van vaderland en koningin.
pi_176446954
Ik ben vanmorgen wakker worden met dezelfde waarde in mijn portfolio als voordat ik ging slapen :+ Dat is ook redelijk uniek 8)7
pi_176447056
Hmm Kraken gaat lekker al meer dan een dag maintenance. Had net daarvoor opdracht gegeven tot wat fiat uitkeren, hopelijk gaat dat goed.
"Happiness is not getting more, but wanting less"
pi_176447063
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 07:51 schreef sandertjuh het volgende:
Ik ben vanmorgen wakker worden met dezelfde waarde in mijn portfolio als voordat ik ging slapen :+ Dat is ook redelijk uniek 8)7
stilstand is achteruitgang!
XRP - To tha moon motherf#cker!
pi_176447109
Eindelijk doet XLM een keer wat.
pi_176447169
quote:
1s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 08:06 schreef Mand het volgende:

[..]

stilstand is achteruitgang!
Mijn portfolio schommelt al sinds zaterdag tussen een bepaald bedrag en komt daar gewoon nog niet voorbij :+
Dat kan sneller!! o|O
pi_176447179
Goedemorgen,

Eindelijk eens XLM, hup ga eens door.
Dan kan die eindelijk de deur uit en ben ik geen bagholder meer :)
pi_176447195
Hoppaaaaa, wordt een mooie dag vandaag, heb ik het gevoel haha. In ieder geval een goed begin. Veel groene cijfers in mijn porto
pi_176447250
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 08:26 schreef ColeJ het volgende:
Hoppaaaaa, wordt een mooie dag vandaag, heb ik het gevoel haha. In ieder geval een goed begin. Veel groene cijfers in mijn porto
Maar ik kan 't mis hebben...
  vrijdag 12 januari 2018 @ 08:33:37 #36
62913 Blik
The one and Only!
pi_176447259
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 08:22 schreef ArnoldG0342 het volgende:
Goedemorgen,

Eindelijk eens XLM, hup ga eens door.
Dan kan die eindelijk de deur uit en ben ik geen bagholder meer :)
Same
Same
  vrijdag 12 januari 2018 @ 08:33:57 #37
68638 Zwansen
He is so good it is scary...
pi_176447265
Kraken. :(
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 12 januari 2018 @ 08:37:08 #38
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_176447295
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 00:48 schreef ITrade het volgende:

[..]

Ik mis elke vorm van logica. Uitstappen om het vervolgens in Tethers te stoppen en dan daarna weer hopen o in te kunnen stappen.
Uitstappen op een piek om wat winst veilig te stellen, instappen in een dal om lekker laag in te kopen. Ook zie het als twee afzonderlijke gebeurtenissen.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  vrijdag 12 januari 2018 @ 08:38:48 #39
177108 lf2
Iedereen liegt behalve ik
pi_176447313
Hehe leuk dat mensen nog actief bezig zijn met fok forum crypto.

Nog wat oude rotten hier over ?
pi_176447329
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 08:38 schreef lf2 het volgende:
Hehe leuk dat mensen nog actief bezig zijn met fok forum crypto.

Nog wat oude rotten hier over ?
Genoeg. :D
Uitvinder van de biersmiley.
pi_176447340
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 08:38 schreef lf2 het volgende:
Hehe leuk dat mensen nog actief bezig zijn met fok forum crypto.

Nog wat oude rotten hier over ?
Genoeg oude rotten haha. Ook een oude rot welke al "helemaal" binnen is (ik niet).
  vrijdag 12 januari 2018 @ 08:54:26 #42
25967 solidslayer
to much is never enough
pi_176447472
quote:
7s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 01:22 schreef EggsTC het volgende:
FUN, VEN en LSK gaan moon deze, en volgende maand.

Dat raiblocks is overigens ook maar een vaag iets he.. dat blijft nu hangen, zoals waves dat al weken doet... hopelijk gaan ze nog even moon voordat de Nucleus ICO start, dan ruil ik ze daar tegen in :)
Wanneer start de ico van nucleus?
PSN-ID: SoliD_S
  vrijdag 12 januari 2018 @ 08:55:00 #43
131603 Afwazig
Serious business
pi_176447479
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 08:33 schreef Zwansen het volgende:
Kraken. :(
Wees blij dat ze eindelijk een keer die pentium 2 server van hun upgraden man
  vrijdag 12 januari 2018 @ 08:55:25 #44
177108 lf2
Iedereen liegt behalve ik
pi_176447484
De memes waren vroeger het forum bezoek vooral waard. Gezien ik het gevoel heb dat er weer een mindere tijd aan komt kom ik lekker gezellig langs memes bekijken.

Tip voor komende tijd:
Verdeel je coins over 3 exchanges. Ik weet klinkt als gedoe. Besef ben 13 bitcoins verloren aan verdwenen exchanges. Die net zo groot waren. In roerige tijden worden Exchanges de zakken pas echt onder het loep gehaald. Zie het als een bank run.

Ten tweede als het blijkt dat Korea toch shit gaat bannen zet alles om naar USD of coins in de top 10 munten als je liefst toch munten wil houden. De rest gaat wss tegen de vlakte v
pi_176447488
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 08:54 schreef solidslayer het volgende:

[..]

Wanneer start de ico van nucleus?
Deze maand. Datum nog onbekend.
Lambo of Rekt
pi_176447529
Stellar moon?
everybody's got something to hide, except me and my monkey
pi_176447537
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 08:33 schreef Zwansen het volgende:
Kraken. :(
Zodra die weer online komt ga ik mijn crypto's daar maar eens weghalen. Dit slaat nergens op.
Dan maar alleen gebruiken om van en naar fiat te gaan.

quote:
We are still working on the upgrade and may be offline for several more hours. Will provide another update when we get closer to coming back online.

This means the Site will not be up after 9:00AM UTC (1:00AM PT).
pi_176447539
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 08:59 schreef DeLoet het volgende:
Stellar moon?
Naja hij komt vanaf heel laag. Hij is eigenlijk al dik moon maar heeft wel hoger gestaan
pi_176447569
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 08:55 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Deze maand. Datum nog onbekend.
Whitelist is al voorbij. Kan ik zonder whitelist ook evengoed nog meedoen?
Uitvinder van de biersmiley.
pi_176447571
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 09:00 schreef ColeJ het volgende:

[..]

Naja hij komt vanaf heel laag. Hij is eigenlijk al dik moon maar heeft wel hoger gestaan
Ik heb hem boven de 5k sat gekocht :@
pi_176447573
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 09:03 schreef dimmak het volgende:

[..]

Whitelist is al voorbij. Kan ik zonder whitelist ook evengoed nog meedoen?
Nee, sterker nog; zelfs als je op de whitelist staat is het geen garantie dat je mee kunt doen.
Lambo of Rekt
pi_176447585
quote:
9s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 09:03 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Nee, sterker nog; zelfs als je op de whitelist staat is het geen garantie dat je mee kunt doen.
Jammer.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_176447735
Soms denk ik wel eens: ik verkoop gewoon alles en als er dan 1 coin flink dipt stap ik in (het stijgt toch wel weer)...
pi_176447752
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 09:17 schreef ColeJ het volgende:
Soms denk ik wel eens: ik verkoop gewoon alles en als er dan 1 coin flink dipt stap ik in (het stijgt toch wel weer)...
Denk ik ook wel eens, maar ben een te groot watje om dat te doen :'(
PSN: Metal_Akilla
pi_176447763
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 09:19 schreef Akilla het volgende:

[..]

Denk ik ook wel eens, maar ben een te groot watje om dat te doen :'(
Same here
  vrijdag 12 januari 2018 @ 09:22:46 #56
262778 BaasJ04
Ajax Amsterdam [L]
pi_176447777
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 09:17 schreef ColeJ het volgende:
Soms denk ik wel eens: ik verkoop gewoon alles en als er dan 1 coin flink dipt stap ik in (het stijgt toch wel weer)...
Ik heb er afgelopen dagen ook echt aan zitten denken - Alles weg doen en dan alles op FUN inzetten. Die coin zakt nu zo lekker weg, dat het alleen nog maar veel winst kan brengen aankomende maanden. Zeker met de plannen die ze hebben.
pi_176447811
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 09:22 schreef BaasJ04 het volgende:

[..]

Ik heb er afgelopen dagen ook echt aan zitten denken - Alles weg doen en dan alles op FUN inzetten. Die coin zakt nu zo lekker weg, dat het alleen nog maar veel winst kan brengen aankomende maanden. Zeker met de plannen die ze hebben.
Ik ben er "rijk" van geworden 95% in te zetten op IOTA mid november. Maar wat zien jullie toch in die shitcoin FUN? Als je daar 100% voor gaat verdien je het te verliezen imo
pi_176447815
Ik ga zo voor het eerst wat doen op een exhange en daar wat VEN kopen.
Raden jullie Req en dragonchain op dit moment ook aan?
  vrijdag 12 januari 2018 @ 09:26:45 #59
229532 Twiitch
Speelt met zichzelf
pi_176447820
Zo, VEN moon is voorbij, nu weer naar beneden maar zal daarna wel weer rustig omhoog kruipen.
pi_176447835
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 09:26 schreef Roellie80 het volgende:

[..]

Ik ben er "rijk" van geworden 95% in te zetten op IOTA mid november. Maar wat zien jullie toch in die shitcoin FUN? Als je daar 100% voor gaat verdien je het te verliezen imo
Mijn drang daartoe wordt steeds groter........ ik word greedy van cryptoland
  vrijdag 12 januari 2018 @ 09:27:48 #61
53267 TC03
Catch you on the flipside
pi_176447836
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 09:17 schreef ColeJ het volgende:
Soms denk ik wel eens: ik verkoop gewoon alles en als er dan 1 coin flink dipt stap ik in (het stijgt toch wel weer)...
Dat is dé manier om om snel van je geld af te komen.

Je denkt: ik verkoop op een piek en ik koop in een dal.

Je doet: verkopen in een dal, FOMO vanwege stijging net na verkoop, duurder bijkopen hopend je verlies goed te maken, vervolgens word je zenuwachtig omdat de stijging niet hard genoeg gaat en je verlies alleen maar groeit, na deze rollercoaster lijkt een verlies van -10% niet eens zo erg meer en neem je daar genoegen mee.
Ten percent faster with a sturdier frame
pi_176447850
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 09:27 schreef TC03 het volgende:

[..]

Dat is dé manier om om snel van je geld af te komen.

Je denkt: ik verkoop op een piek en ik koop in een dal.

Je doet: verkopen in een dal, FOMO vanwege stijging net na verkoop, duurder bijkopen hopend je verlies goed te maken, vervolgens word je zenuwachtig omdat de stijging niet hard genoeg gaat en je verlies alleen maar groeit, na deze rollercoaster lijkt een verlies van -10% niet eens zo erg meer en neem je daar genoegen mee.
Hmm, denk wel dat ik lang genoeg meeloop om dat niet te overkomen haha. Maar je hebt wel gelijk, dat is een veelvoorkomende situatie :)
pi_176447883
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 09:26 schreef Roellie80 het volgende:

[..]

Ik ben er "rijk" van geworden 95% in te zetten op IOTA mid november. Maar wat zien jullie toch in die shitcoin FUN? Als je daar 100% voor gaat verdien je het te verliezen imo
FUN een shitcoin wat hoor ik hier allemaal
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_176447904
Omdat m'n ven waarde best aardig aan t worden is(voor mij :D) wil ik t bij binance weg hebben. Welke Wallet raden jullie aan?
pi_176447912
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 09:33 schreef Makrolon het volgende:
Omdat m'n ven waarde best aardig aan t worden is(voor mij :D) wil ik t bij binance weg hebben. Welke Wallet raden jullie aan?
MyEtherWallet.com
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
  vrijdag 12 januari 2018 @ 09:33:56 #66
286575 Roces18
Chef de party
pi_176447915
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 09:33 schreef Makrolon het volgende:
Omdat m'n ven waarde best aardig aan t worden is(voor mij :D) wil ik t bij binance weg hebben. Welke Wallet raden jullie aan?
ik raad mijn wallet aan
(kost 1 ven per week) maar is wel secure, nuclear bunker type secure
melksommelier en vertrouwenspersoon fok
pi_176447918
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 09:33 schreef Makrolon het volgende:
Omdat m'n ven waarde best aardig aan t worden is(voor mij :D) wil ik t bij binance weg hebben. Welke Wallet raden jullie aan?
Zal je zo een adres doorgeven waar het veilig staat :D
pi_176447919
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 09:17 schreef ColeJ het volgende:
k ik wel eens: ik verkoop gewoon alles en als er dan 1 coin flink dipt stap ik in (het stijgt toch wel weer)...
Ik liep gister ook met dat plan. Waarom niet alles omzetten naar USDT en wachten tot de boel ff goed gecorrigeerd is. Maar ja, als het dan gelijk erna weer een paar dagen omhoog schiet, sta ik langs de zijlijn...Ik zou dan nu ook coins weg moeten doen waarmee ik op verlies sta (ADA, FUN, REQ) al is dat wel weer geld wat ik met andere coins heb verdiend, dus zoveel maakt mij dat ook niet uit, meer een soort principe.
Maar ik kan 't mis hebben...
pi_176447979
Net mijn ledger binnengekregen. Nu nog uitzoeken hoe dat ding werkt en met welke coins allemaal. :+
Koning.
pi_176447981
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 09:34 schreef Patroon het volgende:

[..]

Ik liep gister ook met dat plan. Waarom niet alles omzetten naar USDT en wachten tot de boel ff goed gecorrigeerd is. Maar ja, als het dan gelijk erna weer een paar dagen omhoog schiet, sta ik langs de zijlijn...Ik zou dan nu ook coins weg moeten doen waarmee ik op verlies sta (ADA, FUN, REQ) al is dat wel weer geld wat ik met andere coins heb verdiend, dus zoveel maakt mij dat ook niet uit, meer een soort principe.
Toen ik net begon met Crypto heb ik op aardig verlies gestaan Door dingen zoals hierboven.. kopen op het hoogste punt en dan toch bij verlies verkopen. In achterlijke pump&dump groepen zitten op Telegram :')

Sinds november hodl ik een aantal munten en eigenlijk alleen nog maar mijn posities uitbreid heb ik op dit moment een rendement van zo'n 400%.. en dat terwijl ik van ruim 60% verlies kom :+

Sommige mensen zijn goed in 'daytrayden' of op de juiste momenten hun stack vergroten door op de koers in te springen maar voor mij is dat niet weggelegd.
Dan gaat het misschien maar iets minder snel voor mij maar ik heb er vrede mee.

De grootste 3 bij mij zijn SUB, VEN en REQ :)
pi_176447985
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 09:31 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

FUN een shitcoin wat hoor ik hier allemaal
FUN lijkt hier op Fok de nieuwe WAVES. lekker allemaal blindelings de hype volgen. Maar als ik dit lees
quote:
An exciting 2018

We have ambitious plans and we believe that we are in a unique position to deliver disruptive technology to the Gambling industry. To do this we need to scale our team, whilst keeping our end-users’ needs at the forefront of product development.

We are making good progress with this and look forward to sharing with you how we intend to structure and run the product teams in the new year.

Our primary goal for the start of 2018 is the public release of the first FunFair blockchain casino. This will entail a new lobby, updates to our proprietary Fate Channels, new gaming content and a brand new design interface. We are already engaging with operators and affiliates, who have demonstrated significant interest in our technology, and will be working towards on-boarding a partner for a Q2 release. Our ideal partner will work alongside our teams to iterate and enhance the technology, in order to allow us to establish a rollout plan for H2. In return, we will offer access to innovative blockchain technology and a growing cryptocurrency community.

High level 2018 Outlook:

Q1:

In January we will be submitting to the UK Gambling Commission our application for a Remote Gambling Software License.
In February we will be attending ICE Gaming, an international B2B conferencing event, where we will be introducing the FunFair brand to the gaming industry.
By the end of March V1 of the FunFair blockchain casino nears completion. This release will allow for real FUN to be used on the Main Ethereum Network for the first time.

Q2:

Operator On-Boarding: Deploying the FunFair casino in partnership with a friendly operator; objective: learn, adapt & iterate the technology as part of a soft launch.
Further product enhancements and features will continue to be worked on and, as we scale, we expect to introduce more regular product releases.
Engaging with 3rd party game developers, publishing API documentation and sample games and contracts.

Q3-4:

Product feature enhancements and further operator on-boarding.
Comprehensive operator reporting and administration tools.
Dan krijg ik nergens een harde plasser van. Maar ga vooral 100% in FUN. wie weet...
pi_176447994
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 09:26 schreef Roellie80 het volgende:

[..]

Ik ben er "rijk" van geworden 95% in te zetten op IOTA mid november. Maar wat zien jullie toch in die shitcoin FUN? Als je daar 100% voor gaat verdien je het te verliezen imo
Waarom is FUN een shitcoin?
Lambo of Rekt
pi_176447997
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 09:38 schreef Roellie80 het volgende:

[..]

FUN lijkt hier op Fok de nieuwe WAVES. lekker allemaal blindelings de hype volgen. Maar als ik dit lees

[..]

Dan krijg ik nergens een harde plasser van. Maar ga vooral 100% in FUN. wie weet...
Je verpest alle fun ;(
  vrijdag 12 januari 2018 @ 09:40:19 #74
25967 solidslayer
to much is never enough
pi_176448016
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 09:38 schreef sandertjuh het volgende:

[..]

Toen ik net begon met Crypto heb ik aardige verliezen gehad. Door dingen zoals hierboven.. kopen op het hoogste punt en dan toch bij verlies verkopen.

Sinds november hodl ik een aantal munten en eigenlijk alleen nog maar mijn posities uitbreid heb ik op dit moment een rendement van zo'n 400%.. en dat terwijl ik van ruim 60% verlies kom :+

Sommige mensen zijn goed in 'daytrayden' of op de juiste momenten hun stack vergroten door op de koers in te springen maar voor mij is dat niet weggelegd.
Dan gaat het misschien maar iets minder snel voor mij maar ik heb er vrede mee.

De grootste 3 bij mij zijn SUB, VEN en REQ :)
Ik kom uit zo'n zelfde situatie, begonnen in augustus, heb op den duur toen ik 50% verlies had bijna besloten om uit te stappen. Nu ook een goede 300% met hodlen en bijkopen en soms wat week traden. Geen stress meer iig.
PSN-ID: SoliD_S
  vrijdag 12 januari 2018 @ 09:40:57 #75
141665 IrishBastard
Is that right, Rambo?
pi_176448021
quote:
4s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 09:39 schreef Leonos het volgende:

[..]

Je verpest alle fun ;(
It's not fair ;(
pi_176448030
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 09:38 schreef Roellie80 het volgende:

[..]

FUN lijkt hier op Fok de nieuwe WAVES. lekker allemaal blindelings de hype volgen. Maar als ik dit lees

[..]

Dan krijg ik nergens een harde plasser van. Maar ga vooral 100% in FUN. wie weet...
Goede redenen om iets een shitcoin te noemen.

Overigens: WAVES _O_
pi_176448040
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 09:38 schreef tha_dark het volgende:
Net mijn ledger binnengekregen. Nu nog uitzoeken hoe dat ding werkt en met welke coins allemaal. :+
Heb hem ook deze week binnen gekregen. Mijn VIA staat er inmiddels op. Nu nog wachten op de applicatie van Lisk. :)
Uitvinder van de biersmiley.
pi_176448058
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 09:33 schreef Makrolon het volgende:
Omdat m'n ven waarde best aardig aan t worden is(voor mij :D) wil ik t bij binance weg hebben. Welke Wallet raden jullie aan?
MyEtherWallet.

Withdrawal kost wel 5 VEN. :r

Maar ik heb het ook weggehaald van Binance.
Ons soort mensen, trapt reeds jaren blij van zin, het vuile plebs de modder in.
Ons soort mensen, steunpilaar van vaderland en koningin.
pi_176448084
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 09:38 schreef Roellie80 het volgende:

[..]

FUN lijkt hier op Fok de nieuwe WAVES. lekker allemaal blindelings de hype volgen. Maar als ik dit lees

[..]

Dan krijg ik nergens een harde plasser van. Maar ga vooral 100% in FUN. wie weet...
Mwoah, ik heb de whitepaper gelezen en die vond ik wel oke in elkaar zitten. De roadmap is nog niet gedetailleerd genoeg om er echt een waardeoordeel aan te hangen.
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_176448115
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 09:38 schreef Roellie80 het volgende:

[..]

FUN lijkt hier op Fok de nieuwe WAVES. lekker allemaal blindelings de hype volgen. Maar als ik dit lees

[..]

Dan krijg ik nergens een harde plasser van. Maar ga vooral 100% in FUN. wie weet...
Ze zijn de leading casino-software voor op de blockchain. Dat is geen kleine business, gokken online.
Lambo of Rekt
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')