abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_176421121
registreer om deze reclame te verbergen
Ik heb een tijdje een bedrijf gevolgd, en heb later een brochure ervan betaald. Ik vond het dermate interessant, dat ik dacht: dat wil ik delen. Bij deze.

OriginTrail is een bedrijf met een werkend product (o.a. in Aziatische markt) in de markt van IT-leveranciers voor supply chains over meerdere (grote) organisaties heen. Als volgende stap in hun R&D gebruiken ze de blockchain om een aantal belangrijke problemen op te lossen die in die context spelen. Een van de grootste problemen is het ontbreken van onderling vertrouwen, omdat niet transparant is wie, wat, hoe, en waar iets in de hele keten is gebeurd.

Ik volg ze al een tijdje, en ze hebben een actieve community, een interessant product, en alles ziet er professioneel uit. Mocht je verder willen lezen — er is een Nederlandse brochure: https://origintrail.io/storage/documents/overview_document-dutch(Jan%209).pdf.

Zie verder de website - https://origintrail.io - of kijk zelf eens op https://t.me/OriginTrail.

Ik ben verder niet verbonden aan OriginTrail, ik krijg ook geen geld of tokens voor deze post. Of ik zelf ga / kan investeren, moet ik nog maar zien. Wie weet heeft iemand er iets aan.
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')