abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
  woensdag 10 januari 2018 @ 21:39:32 #1
474939 petezza
LekkerCryptisch.nl
pi_176421121
registreer om deze reclame te verbergen
Ik heb een tijdje een bedrijf gevolgd, en heb later een brochure ervan betaald. Ik vond het dermate interessant, dat ik dacht: dat wil ik delen. Bij deze.

OriginTrail is een bedrijf met een werkend product (o.a. in Aziatische markt) in de markt van IT-leveranciers voor supply chains over meerdere (grote) organisaties heen. Als volgende stap in hun R&D gebruiken ze de blockchain om een aantal belangrijke problemen op te lossen die in die context spelen. Een van de grootste problemen is het ontbreken van onderling vertrouwen, omdat niet transparant is wie, wat, hoe, en waar iets in de hele keten is gebeurd.

Ik volg ze al een tijdje, en ze hebben een actieve community, een interessant product, en alles ziet er professioneel uit. Mocht je verder willen lezen — er is een Nederlandse brochure: https://origintrail.io/storage/documents/overview_document-dutch(Jan%209).pdf.

Zie verder de website - https://origintrail.io - of kijk zelf eens op https://t.me/OriginTrail.

Ik ben verder niet verbonden aan OriginTrail, ik krijg ook geen geld of tokens voor deze post. Of ik zelf ga / kan investeren, moet ik nog maar zien. Wie weet heeft iemand er iets aan.
LekkerCryptisch: Alles over crypto, in gewone mensentaal (https://lekkercryptisch.nl) • Telegram (https://t.me/LekkerCryptisch)
  donderdag 18 januari 2018 @ 14:09:35 #2
35768 descon
Music is the answer
pi_176588464
Grappig concept....zeker interessant voor de use case kwa voeding om te zien waar de ingredienten vandaan komen
Mixing for a living
pi_176589487
Klinkt een beetje als Vechain als ik het zo vlug lees.
Koning.
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')