abonnement Unibet Coolblue
pi_176406054


Cryptocoins?
Bitcoin is het bekendste voorbeeld van cryptocurrency. Naast Bitcoins zijn er nog heel veel 'altcoins' kijk hier maar eens voor een overzicht; CryptoCurrency Market Capitalizations. Bitcoin is bedoeld als betaalmiddel, je kan geld (Bitcoin) naar iemand overmaken zonder tussenkomst van een bank. De transactie is anoniem en binnen enkele minuten geregeld. Dit gebeurt allemaal door middel van een blockchain.

Blockchain?
De blockchain kun je zien als een kasboek dat wordt gecontroleerd door iedereen die gebruik maakt hiervan. Je kan in dat kasboek elke transactie zien die ooit heeft plaatsgevonden. De blockchain wordt door heel veel pc's gecontroleerd en is niet achteraf wijzigbaar. Een systeem wat moeilijk te manipuleren is dus.
In elk block in de blockchain zitten transacties van coins. Kijk maar eens hier om zelf een kijkje te nemen in zo`n blockchain; Bitcoin Block Explorer - Blockchain

Wie houdt de blockchain bij?
De blockchain wordt bijgehouden door zogeheten 'miners'. Deze (groepen van) pc's stoppen transacties in een block en voegen die toe aan de blockchain. De miner die het block uiteindelijk maakt wordt beloond met Bitcoin.
Dit is natuurlijk kort door de bocht; bekijk dit filmpje maar eens voor een uitgebreidere uitleg;


Er zijn tegenwoordig twee verschillende technieken die worden gebruikt om de blockchain bij te houden, namelijk; Proof of Work (PoW) en (Leased) Proof of Stake (LPoS of PoS). Wil je meer weten hierover dan ga je dit maar Googlen. :P

Minen levert dus geld op?
Ja. Maar op kleine schaal is het minen van Bitcoin eigenlijk niet meer rendabel door de kosten van aanschaf van hardware, stroomkosten etc. Dit omdat het minen van Bitcoin ook steeds moeilijker wordt en er veel concurrentie is. Wellicht als Bitcoin in de toekomst nog veel meer waard word dat het weer rendabel wordt. Het minen van sommige altcoins op kleine schaal kan wel rendabel zijn, helemaal met wellicht een prijsstijging in het verschiet.

En wat zijn de verschillen tussen Bitcoin en verschillende altcoins?
De verschillen tussen al die coins zijn soms minimaal en soms gigantisch groot. Op de verschillende websites van de coin is informatie te vinden over de technische werking of de visie van het team erachter.

Oké. Hoe kom ik aan cryptocurrency?
Cryptocurrency kun je kopen via bedrijven of via een exchange. De laatstgenoemde is eigenlijk een soort AEX maar dan alleen voor cryptocurrency. Kopen via een exchange is meestal goedkoper dan het kopen van een bedrijf. Dit omdat je nu geen tussenpersoon hebt maar rechtstreeks van een andere gebruiker koopt.

En hoe sla ik mijn digitale geld nu veilig op?
In een wallet. En dat kan op verschillende manieren en plekken, elk met zijn eigen voor en nadelen.
Je kan het in je wallet op een exchange bewaren maar de geschiedenis heeft geleerd dat dit niet altijd een goed idee is. Je kan bij je wallet door middel van een private key, alleen hiermee kun je transacties doen. Omdat de exchange jouw private key beheerd kan de eigenaar van die exchange er in theorie dus met al het geld vandoor gaan. Google maar eens op 'mt. Gox' voor een voorbeeld.

Wil je dagelijks handelen met crypto dan is het handiger om je coins op een exchange te laten. Koop je ze voor de lange termijn dan kun je het beter opslaan in een ander soort wallet.

Wallet? Offline wallet? Hardware wallet? Paper wallet? Wat?
Een wallet komt in verschillende vormen. Je kan een walletprogramma voor desbetreffende coin installeren op je pc / laptop / telefoon / tablet en daar je coin in opslaan. Maakt wel een backup van je private key zodat als deze crasht je je coins nog wel van recoveren.

Daarnaast zijn er ook hardware wallets tekoop zoals de Trezor of de Nano Ledger.

Een paper wallet is heel simpel. Je maakt online een bitcoinadres aan en stuurt naar dat adres je coins. Je print je private key uit. Deze sla je op een aantal plekken veilig op en je coins staan nu op dat adres in de blockchain opgeslagen. Met die key kun je op een later tijdstip een wallet installeren en bij je coins.

Meer info: https://www.coindesk.com/information/paper-wallet-tutorial/

Probeer 3rd party wallets te vermijden. Dit zijn Wallets die zijn gemaakt door een partij die niet in eerste instantie bij het team zit dat desbetreffende coin heeft ontwikkeld. Het verleden heeft uitgewezen dat hier nog wel eens misbruikt van is gemaakt.

Wat een hoop info. Waarom moet ik instappen?
Omdat je bank 0.1% rente per jaar geeft en omdat de blockchain de toekomst heeft. Het is niet voor niks dat er steeds meer geld in cryptocurrency omgaat. To the moon motherfuckers!

En wat zorgt er nou voor dat een coin waarde krijgt?
De markt bepaalt de waarde van een coin. Hoe meer mensen er heil in zien, hoe meer het waard wordt.

Maar nu even serieus, ik snap er nog steeds niks van!
Lees hier een uitleg, handleidingen, crypto-woordenboek etc,
Bekijk hier stap voor stap handleidingen:
BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #1 Voor al je kleine en grote vragen

Hoe claim ik een geforkte munt?
Door je private key in een wallet te importeren die de nieuwe munt support (wel eerst je Bitcoins verplaasen naar een ander adres!). Gedetailleerde uitleg voor Bitcoin Cash en Bitcoin Gold: BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #2 Voor al je kleine en grote vragen

Afkortingen en jargon
FOMO - Fear of missing out - Paniekreactie omdat een coin opeens erg veel in waarde stijgt. Paniekaankoop.
FUD - Fear, uncertainty, doubt. Op het moment dat er angst en onzekerheid in de markt zit dan gaan vaak veel mensen hun geld omzetten naar fiat. Dit zorgt voor een dalende trend of crash in de markt.
ICO - Initial Coin Offering. Een nieuwe munt wordt geïntroduceerd. Hier is geld voor nodig. Vroege investeerders kunnen in een ICO investeren in de hoop dat de munt daarna een veelvoud waard wordt.
Fee - Om een transactie te doen moet er fee worden betaald. Dit is een bedrag dat ervoor zorgt dat jouw transactie in behandeling wordt genomen. Sommige exchanges rekenen ook fee om uit te laten betalen.
Hodlen - Je cryptomunten altijd houden (holden).

Shorten? Long gaan? Margin trading? Leverage?
Geen zin om nu deze termen nu uit te leggen. Google er maar op :').

Exchanges;
Kraken | Buy, Sell and Margin Trade Bitcoin (BTC) and Ethereum (ETH) - Buy, Sell, Trade Bitcoin
Bittrex.com - Bittrex, The Next Generation Digital Currency Exchange
Binance - Chinese exchange, werkt goed voor handelen tussen crpytomunten

Bedrijven waar je crypto kan kopen buiten een exchange om?
Bitcoins Kopen en Verkopen met iDEAL, Bancontact of SEPA | LiteBit
Bitonic
Bitcoins kopen - iDEAL, Banktransfer of Creditcard | BTC Direct

Bitcoin block explorers
Blockchain.info
BlockExplorer.com
CryptoGraffiti.info

Crypto koersen
Coinmarketcap.com - CryptoCurrency Market Capitalizations
Cryptodashboard.io - Lichtgewicht versie van Coinmarketcap met auto refresh
cryptowat.ch - Live koersen van de belangrijkste exchanges

Gedetailleerde crypto statistieken
fork.lol
coin.dance
Statoshi.info
Cryptocurrency Mining Profitability
BitcoinWisdom.com

Crypto nieuws
Bitcoin Magazine
Coindesk
CoinTelegraph
/r/CryptoCurrency
/r/Bitcoin
/r/btc

Bitcoin resources (websites)

Bitcoin en belastingaangifte

Bitcoins als vermogen: box 3
Het bezit van bitcoins en andere cryptovaluta wordt gezien als vermogen. Vermogen moet worden opgegeven in box 3.

De waarde die u opgeeft is de waarde (in euro’s) van uw cryptovaluta op 1 januari van het fiscale jaar. Bij uw belastingaangifte over het jaar 2016, geeft u dus aan hoeveel uw ‘coins’ op 1 januari waard waren. Wij adviseren u om altijd al uw currencies op te geven, ook als het om kleine bedragen gaat. Immers kan uw cryptovaluta in een jaar sterk in waarde stijgen, als u het niet eerder heeft opgegeven dan kampt u in de toekomst wellicht met een voor de belastingdienst onverklaarbaar vermogen.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de Belastingdienst.

Starten met het kopen van Bitcoin of Altcoins
- Open een account op bijv Binance.(Zie hierboven)
- Bij de tab 'Deposits/withdrawals' kies je 'Deposit' bij Ether. Kopieer het wallet-adres.
- Koop Ether (bijvoorbeeld bij BTC-direct of Bitonic). Verzend het naar het adres van Binance. Betaal met iDeal.
- Na de verwerkingstijd (meestal 20-30 min) staat je saldo in Ether op Binance. Via de Exchanges kan je Ether kopen/verkopen voor andere Crypto.
(Elke transactie -dus koop/verkoop van crypto op Binance- kost je 0,1% van de transactiesom aan fee. Lagere fee (0,05%) is mogelijk als je BNB-crypto gekocht hebt. In dat geval gaan deze fees direct van je BNB-saldo af.)

DISCLAIMER:
Cryptocurrency is een erg jonge en volatiele markt. Nog meer dan voor elke andere markt geldt hier dat je je goed moet inlezen en investeer enkel geld dat je kan missen. Don't invest recklessly.

pi_176406062
Wie heeft dat plaatje van die traps opgenomen in de ts?
  woensdag 10 januari 2018 @ 08:56:53 #3
62913 Blik
The one and Only!
pi_176406067
quote:
1s.gif Op woensdag 10 januari 2018 08:52 schreef Patroon het volgende:

[..]

Kijk niet zo korte termijn. Je bent 2 dagen bezig. Wat verwacht je? Dat er na een aankoop gelijk de koers omhoog gaat? Over een paar maanden staat VEN op 10 en ben je weer blij?
Ik doe niet anders dan jij, instappen en hopen op stijging en daar dan een aantal posts over plaatsen.

Ik blijf gewoon Hodl, ik had alleen niet verwacht dat alles zo collectief door het putje zou gaan
pi_176406078
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 08:56 schreef Blik het volgende:

[..]

Ik doe niet anders dan jij, instappen en hopen op stijging en daar dan een aantal posts over plaatsen.

Ik blijf gewoon Hodl, ik had alleen niet verwacht dat alles zo collectief door het putje zou gaan
Dit is wel weer een kleine correctie.. maar als ik naar mijn portfolio kijk en terug kijk naar een maand geleden mag ik nog steeds niet klagen en sta ik dik in de plus :+
pi_176406099
Ik had gehoopt dat TRX wel weer omhoog zou krabbelen. Maar als het zo door blijft gaan. :') Kan beter inpakken en snel nog extra in UTK gooien.
pi_176406106
quote:
10s.gif Op woensdag 10 januari 2018 08:56 schreef xminator het volgende:
Wie heeft dat plaatje van die traps opgenomen in de ts?
eerst stond er een foto van madelief, alleen omdat ze grote borsten had.
This is financial advice. Do not do your own due diligence.
  woensdag 10 januari 2018 @ 09:00:26 #7
205222 betyar
Egyedül vagyunk
pi_176406118
TRX lift off
pi_176406151
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 08:59 schreef einschtein het volgende:
Ik had gehoopt dat TRX wel weer omhoog zou krabbelen. Maar als het zo door blijft gaan. :') Kan beter inpakken en snel nog extra in UTK gooien.
Maar TRX is een stabiele top 10 coin toch?? (eerder gehoord in dit topic)
WEB / [HaxBall #64] Jos is God
Arguing on the Internet is like running in the Special Olympics.
pi_176406161
quote:
10s.gif Op woensdag 10 januari 2018 09:03 schreef -jos- het volgende:

[..]

Maar TRX is een stabiele top 10 coin toch?? (eerder gehoord in dit topic)
Zeker!

Ik heb alleen nog maar TRX, XRP en XVG.

Alles met een X is genot. _O_

Moon
pi_176406172
quote:
1s.gif Op woensdag 10 januari 2018 09:04 schreef Lenny_Leonard het volgende:

[..]

Zeker!

Ik heb alleen nog maar TRX, XRP en XVG.

Alles met een X is genot. _O_

Moon
XENON _O_

(Kut project, maar iedereen zit erin volgens mij via airdrop)
  woensdag 10 januari 2018 @ 09:05:56 #11
132191 -jos-
Money=Power
pi_176406176
quote:
1s.gif Op woensdag 10 januari 2018 09:04 schreef Lenny_Leonard het volgende:

[..]

Zeker!

Ik heb alleen nog maar TRX, XRP en XVG.

Alles met een X is genot. _O_

Moon
Knap dat je de 3 allergrootste shitcoins in 1 post weet te zetten. :D
WEB / [HaxBall #64] Jos is God
Arguing on the Internet is like running in the Special Olympics.
pi_176406186
quote:
1s.gif Op woensdag 10 januari 2018 09:04 schreef Lenny_Leonard het volgende:

[..]

Zeker!

Ik heb alleen nog maar TRX, XRP en XVG.

Alles met een X is genot. _O_

Moon
Ik mis DOGE in dit rijtje.
  woensdag 10 januari 2018 @ 09:09:20 #13
205222 betyar
Egyedül vagyunk
pi_176406205
quote:
1s.gif Op woensdag 10 januari 2018 09:04 schreef Lenny_Leonard het volgende:

[..]

Zeker!

Ik heb alleen nog maar TRX, XRP en XVG.

Alles met een X is genot. _O_

Moon
Zo is het, weg met die andere kutcoins
pi_176406216
Voordat ik ging slapen een ambitieuze order geplaatst voor REQ. Word ik wakker is hij uitgevoerd. _O_

Verder veel rood weer vandaag. Laat morgen maar weer een vergelijkbare dag zijn met vorige week.
Charity is injurious unless it helps the recipient to become independent of it.
Socialisten vechten allang niet meer tegen het kapitalisme maar tegen de realiteit.
pi_176406218
quote:
10s.gif Op woensdag 10 januari 2018 09:05 schreef -jos- het volgende:

[..]

Knap dat je de 3 allergrootste shitcoins in 1 post weet te zetten. :D
Ben afgegaan op Crypto Facebook groep. Die hebben er kijk op.




Heb op Facebook gestaan dus zal wel goed zijn. _O_

[ Bericht 2% gewijzigd door #ANONIEM op 10-01-2018 09:14:41 ]
pi_176406226
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 08:56 schreef Blik het volgende:

[..]

Ik doe niet anders dan jij, instappen en hopen op stijging en daar dan een aantal posts over plaatsen.

Ik blijf gewoon Hodl, ik had alleen niet verwacht dat alles zo collectief door het putje zou gaan
Maar hoe kan je nu al spijt hebben van een aankoop als je die nog maar net hebt. Je moet kijken naar het moment dat jij de keuze maakt, dat is op lange termijn gewoon een goede lijkt mij.
Maar ik kan 't mis hebben...
  woensdag 10 januari 2018 @ 09:11:35 #17
150083 Barcaconia
ºº [[[[] []]]] ºº
pi_176406228
Ik ben blij dat ik een weekje weg ga, even niet kijken en hodl :') ik sta behoorlijk in de min nu..
[b]Op vrijdag 24 augustus 2007 09:50 schreef PretKroket het volgende:[/b]
dude? :') ik hoop voor je dat je niet serieus bent
Even voor jou: 2x1/2 = 1/2 x 1/2
[b]Neem mij niet tè serieus, dat doe ik zelf ook niet[/b]
  woensdag 10 januari 2018 @ 09:11:38 #18
371833 BlauweTijger
Doet tegen iedereen stoer
pi_176406230
quote:
10s.gif Op woensdag 10 januari 2018 09:05 schreef -jos- het volgende:

[..]

Knap dat je de 3 allergrootste shitcoins in 1 post weet te zetten. :D
_O-
En altijd het laatste woord.
  woensdag 10 januari 2018 @ 09:11:50 #19
205222 betyar
Egyedül vagyunk
pi_176406233
En weer $100 minder bij TRX, gaat prima zo.
pi_176406239
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 08:59 schreef einschtein het volgende:
Ik had gehoopt dat TRX wel weer omhoog zou krabbelen. Maar als het zo door blijft gaan. :') Kan beter inpakken en snel nog extra in UTK gooien.
Extra in UTK is altijd goed ^O^
Maar ik kan 't mis hebben...
pi_176406246
Ik heb wel het idee dat de rode dagen elkaar sinds kort sneller opvolgen...zou het komen doordat de meeste exchanges de registratie gesloten hebben?
Maar ik kan 't mis hebben...
  woensdag 10 januari 2018 @ 09:13:53 #22
205222 betyar
Egyedül vagyunk
pi_176406254
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 09:12 schreef Patroon het volgende:
Ik heb wel het idee dat de rode dagen elkaar sinds kort sneller opvolgen...zou het komen doordat de meeste exchanges de registratie gesloten hebben?
iedereen FUD, gewoon omdat het kan.
pi_176406259
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 09:12 schreef Patroon het volgende:
Ik heb wel het idee dat de rode dagen elkaar sinds kort sneller opvolgen...zou het komen doordat de meeste exchanges de registratie gesloten hebben?
Nee, er is gewoon veel te veel groei geweest. Daarna daalt het weer even voordat de cyclus opnieuw begint.

Denk dat er nog wel een echte crash aankomt, teveel shit is overgewaardeerd.
  woensdag 10 januari 2018 @ 09:15:24 #24
371833 BlauweTijger
Doet tegen iedereen stoer
pi_176406266
Is Vigen al wakker?
En altijd het laatste woord.
pi_176406272
Verdomme TRX, wat doe je ;(
  woensdag 10 januari 2018 @ 09:15:45 #26
205222 betyar
Egyedül vagyunk
pi_176406275
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 09:14 schreef BakkenKappen het volgende:

[..]

Nee, er is gewoon veel te veel groei geweest. Daarna daalt het weer even voordat de cyclus opnieuw begint.

Denk dat er nog wel een echte crash aankomt, teveel shit is overgewaardeerd.
Alle coins zijn overgewaardeerd. Zelfs de muntjes waar men zich hier op aftrekt en een vrouw zich klaar vingert.
  woensdag 10 januari 2018 @ 09:16:33 #27
205222 betyar
Egyedül vagyunk
pi_176406281
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 09:15 schreef einschtein het volgende:
Verdomme TRX, wat doe je ;(
Van -30 naar -27 prima stijging.
  woensdag 10 januari 2018 @ 09:16:50 #28
371833 BlauweTijger
Doet tegen iedereen stoer
pi_176406286
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 09:15 schreef einschtein het volgende:
Verdomme TRX, wat doe je ;(
Dalen naar het punt waar ik ze gekocht heb. ¤0.05 :')
En altijd het laatste woord.
pi_176406288
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 09:15 schreef betyar het volgende:

[..]

Alle coins zijn overgewaardeerd. Zelfs de muntjes waar men zich hier op aftrekt en een vrouw zich klaar vingert.
Ik zie nog wel projecten met echte value. Maar ja, dat is voor ieder persoonlijk natuurlijk.
pi_176406289
Vrijwel alles in een dipje op mijn Onion ($17 wtf) en Ark na... En oke, Mothership gaat ook de goeie kant op.

Straks maar even shoppen, gotta catch ‘em all.
pi_176406303
quote:
1s.gif Op woensdag 10 januari 2018 09:04 schreef Lenny_Leonard het volgende:

[..]

Zeker!

Ik heb alleen nog maar TRX, XRP en XVG.

Alles met een X is genot. _O_

Moon
Van VEN lopen shillen naar deze coins :')
pi_176406309
dumppp
This is financial advice. Do not do your own due diligence.
  woensdag 10 januari 2018 @ 09:19:28 #33
205222 betyar
Egyedül vagyunk
pi_176406315
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 09:17 schreef BakkenKappen het volgende:

[..]

Ik zie nog wel projecten met echte value. Maar ja, dat is voor ieder persoonlijk natuurlijk.
Investeren in een verkapte folder genaamd een white paper voor virtuele troep..... Ja, als je een idioot bent trap je in die onzin. Het is niets anders dan meegaan met de hype.
  woensdag 10 januari 2018 @ 09:19:49 #34
62913 Blik
The one and Only!
pi_176406320
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 09:11 schreef Patroon het volgende:

[..]

Maar hoe kan je nu al spijt hebben van een aankoop als je die nog maar net hebt. Je moet kijken naar het moment dat jij de keuze maakt, dat is op lange termijn gewoon een goede lijkt mij.
een beetje spijt is toch niet raar als je uitstapt voor 2 andere munten, en dan blijken de andere 2 munten te dalen en de ETH waar ik net ben uitgestapt blijkt ongeveer als enige te stijgen. Het halve forum staat vol met dat sooirt posts

maar anyway, ik blijf gewoon zitten en het gaat wel goed komen
pi_176406328
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 09:19 schreef betyar het volgende:

[..]

Investeren in een verkapte folder genaamd een white paper voor virtuele troep..... Ja, als je een idioot bent trap je in die onzin. Het is niets anders dan meegaan met de hype.
Tja dan verschillen we van mening op dat gebied :P

Prima toch? :)
  woensdag 10 januari 2018 @ 09:20:11 #36
205222 betyar
Egyedül vagyunk
pi_176406329
VEN is ook een anusmunt.
  woensdag 10 januari 2018 @ 09:20:27 #37
136 V.
Fuck you and your eyebrows
pi_176406340
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 09:20 schreef betyar het volgende:
VEN is ook een anusmunt.
Kom vechten dan.
  woensdag 10 januari 2018 @ 09:21:11 #39
205222 betyar
Egyedül vagyunk
pi_176406342
TRX snoept tenminste nog iedere minuut zo'n 5 dollar van me af. Wat een bazenmunt.
  woensdag 10 januari 2018 @ 09:22:11 #40
205222 betyar
Egyedül vagyunk
pi_176406353
quote:
8s.gif Op woensdag 10 januari 2018 09:20 schreef Lenny_Leonard het volgende:

[..]

Kom vechten dan.
Stomp op oe bakkes kun de hebben godver.
  woensdag 10 januari 2018 @ 09:23:18 #41
262778 BaasJ04
Ajax Amsterdam [L]
pi_176406367
De duurste toets op mijn keyboard is de F5 toets.

  woensdag 10 januari 2018 @ 09:23:21 #42
205222 betyar
Egyedül vagyunk
pi_176406368
Coinbase is best vlug met betalen vind ik.
pi_176406407
Alles in het rood, crypto is dood
pi_176406411
Sow dan
Ohh, you touch my tralalala
Mhh, my ding ding dong...
Naamtopic.
pi_176406416
:W Ripple!
  woensdag 10 januari 2018 @ 09:29:59 #46
205222 betyar
Egyedül vagyunk
pi_176406420
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 09:28 schreef BakkenKappen het volgende:
Alles in het rood, crypto is dood
Jep, vlug uitstappen iedereen. De grote mannen op de beurzen hebben gewonnen. Gewoon weer 3% per jaar pakken op shell en zo.
pi_176406423
quote:
1s.gif Op woensdag 10 januari 2018 09:29 schreef betyar het volgende:

[..]

Jep, vlug uitstappen iedereen. De grote mannen op de beurzen hebben gewonnen. Gewoon weer 3% per jaar pakken op shell en zo.
Niks mis mee.
  woensdag 10 januari 2018 @ 09:30:38 #48
256935 xzaz
McBacon to the rescue!
pi_176406429
Wat een markt _O_ _O_
  Moderator / Redactie Sport woensdag 10 januari 2018 @ 09:30:57 #49
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_176406435
Iedereen uitstappen, sell sell sell
  woensdag 10 januari 2018 @ 09:31:55 #50
205222 betyar
Egyedül vagyunk
pi_176406451
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 09:30 schreef BakkenKappen het volgende:

[..]

Niks mis mee.
Alleen een beetje jammer bij een inflatie van 2,5%.......
  woensdag 10 januari 2018 @ 09:32:42 #51
205222 betyar
Egyedül vagyunk
pi_176406462
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 09:29 schreef kthxbye het volgende:
:W Ripple!
Even vlug voor 1k aanschaffen voordat ie loon gaat.

Bedank me later maar.
pi_176406465
quote:
1s.gif Op woensdag 10 januari 2018 09:32 schreef betyar het volgende:

[..]

Even vlug voor 1k aanschaffen voordat ie loon gaat.

Bedank me later maar.
Ja loon gaan #loon !!
  woensdag 10 januari 2018 @ 09:33:04 #53
205222 betyar
Egyedül vagyunk
pi_176406466
quote:
1s.gif Op woensdag 10 januari 2018 09:32 schreef betyar het volgende:

[..]

Even vlug voor 1k aanschaffen voordat ie moon gaat.

Bedank me later maar.
  woensdag 10 januari 2018 @ 09:33:22 #54
205222 betyar
Egyedül vagyunk
pi_176406473
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 09:33 schreef BakkenKappen het volgende:

[..]

Ja loon gaan #loon !!
kut autocorrectie
pi_176406477
Gelukkig is mijn Medibloc nog groen :P
Ik ben trouwens getipt om CAN te kopen
pi_176406478
  woensdag 10 januari 2018 @ 09:34:26 #57
371833 BlauweTijger
Doet tegen iedereen stoer
pi_176406488
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 09:33 schreef Xeor het volgende:
Gelukkig is mijn Medibloc nog groen :P
Ik ben trouwens getipt om CAN te kopen
Ik ook.. twijfeltje wel. Hoezo steek jij er geld in?
En altijd het laatste woord.
  woensdag 10 januari 2018 @ 09:34:44 #58
205222 betyar
Egyedül vagyunk
pi_176406494
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 09:33 schreef Xeor het volgende:
Gelukkig is mijn Medibloc nog groen :P
Ik ben trouwens getipt om CAN te kopen
Ik ben getipt om te investeren in geertcoin, trumpcoin en gaycoin.
pi_176406498
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 09:33 schreef Xeor het volgende:
Gelukkig is mijn Medibloc nog groen :P
Ik ben trouwens getipt om CAN te kopen
Gister alle CAN verkocht, te grote twijfel, ik zou DBC aanschaffen.
pi_176406508
WE GAAN ER AAN
U MAD?
pi_176406518
DE HELE MARKT NAAR DE TYFUS !!!!
  Moderator / Redactie Sport woensdag 10 januari 2018 @ 09:36:37 #62
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_176406520
quote:
1s.gif Op woensdag 10 januari 2018 09:34 schreef betyar het volgende:

[..]

Ik ben getipt om te investeren in geertcoin, trumpcoin en gaycoin.
Putincoin > alles wat je noemt.
pi_176406521
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 09:34 schreef BlauweTijger het volgende:

[..]

Ik ook.. twijfeltje wel. Hoezo steek jij er geld in?
Kreeg dit bericht.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_176406524
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 09:35 schreef de_boswachter het volgende:
WE GAAN ER AAN
Je bent vroeg wakker vandaag.
pi_176406541
quote:
99s.gif Op woensdag 10 januari 2018 09:35 schreef Roypsv het volgende:

[..]

Gister alle CAN verkocht, te grote twijfel, ik zou DBC aanschaffen.
Ik twijfel om REQ bij te kopen, het is wachten op het juiste moment.
pi_176406544
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 09:38 schreef Xeor het volgende:

[..]

Ik twijfel om REQ bij te kopen, het is wachten op het juiste moment.
Alles is omlaag, dus nu bijkopen kan geen kwaad denk ik. alle winst op DBC is in een nacht weg :')
pi_176406555
quote:
99s.gif Op woensdag 10 januari 2018 09:38 schreef Roypsv het volgende:

[..]

Alles is omlaag, dus nu bijkopen kan geen kwaad denk ik. alle winst op DBC is in een nacht weg :')
Buy the dip !
  woensdag 10 januari 2018 @ 09:40:02 #68
205222 betyar
Egyedül vagyunk
pi_176406561
Buy high sell low.
pi_176406583
gaat alweer up (dbc)
  Moderator woensdag 10 januari 2018 @ 09:43:27 #70
18653 crew  D.
pi_176406602
8% omlaag, ik hoopte op wat groenere dagen :P
  Eurovisie Songfestival Queen woensdag 10 januari 2018 @ 09:43:42 #71
163650 Greys
pi_176406606
Wat een slagveld _O-
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_176406609
quote:
99s.gif Op woensdag 10 januari 2018 09:38 schreef Roypsv het volgende:

[..]

Alles is omlaag, dus nu bijkopen kan geen kwaad denk ik. alle winst op DBC is in een nacht weg :')
Ik moet wel coins met verlies verkopen om DBC aan te kopen, dan is dan wel weer jammer :'(
pi_176406614
quote:
1s.gif Op woensdag 10 januari 2018 09:32 schreef betyar het volgende:

[..]

Even vlug voor 1k aanschaffen voordat ie loon gaat.

Bedank me later maar.
HAHAH RIPPLE IS EEN SHITCOIN.

Ripple werkt niet meer met banken samen, maar met money transfer bedrijven.
pi_176406616
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 09:43 schreef Xeor het volgende:

[..]

Ik moet wel coins met verlies verkopen om DBC aan te kopen, dan is dan wel weer jammer :'(
bijstorten haha
pi_176406619
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 09:36 schreef Wereldgozer het volgende:

[..]

Je bent vroeg wakker vandaag.
Jup.
U MAD?
pi_176406623
quote:
99s.gif Op woensdag 10 januari 2018 09:44 schreef Roypsv het volgende:

[..]

bijstorten haha
Geen budget voor op het moment :P
  woensdag 10 januari 2018 @ 09:45:12 #77
205222 betyar
Egyedül vagyunk
pi_176406626
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 09:44 schreef xminator het volgende:

[..]

HAHAH RIPPLE IS EEN SHITCOIN.

Ripple werkt niet meer met banken samen, maar met money transfer bedrijven.
Ripple is baas. Wat een goede techniek zit erachter. Net als geertcoin
pi_176406633
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 09:45 schreef Xeor het volgende:

[..]

Geen budget voor op het moment :P
Niet een driedubbele hypotheek op je studentenkamer nemen om meer crypto te kopen :')
pi_176406643
Dipjes zijn er altijd wel... verwachting is toch wel dat VEN eind deze maand rond de 15 staat en daarna lekker doorklimt iedere maand... gewoon lekker wachten :P
pi_176406645
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 09:45 schreef BakkenKappen het volgende:

[..]

Niet een driedubbele hypotheek op je studentenkamer nemen om meer crypto te kopen :')
Ik heb er al 4 :(
  woensdag 10 januari 2018 @ 09:46:57 #81
205222 betyar
Egyedül vagyunk
pi_176406650
Geef mij maar jullie geld, zal ik het goed wegzetten tegen 5% van je inleg en winst. Wel per week efkes aftikken he.
  woensdag 10 januari 2018 @ 09:47:50 #82
205222 betyar
Egyedül vagyunk
pi_176406664
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 09:46 schreef JupilerXL het volgende:
Dipjes zijn er altijd wel... verwachting is toch wel dat VEN eind deze maand rond de 15 staat en daarna lekker doorklimt iedere maand... gewoon lekker wachten :P
Ven is dood. XRP heeft de toekomst want een X in de afkorting.
pi_176406670
Pfff, vanmorgen niet gekeken en na mijn vergadering net gekeken... porto keihard door het putje, auw..
  woensdag 10 januari 2018 @ 09:48:23 #84
371833 BlauweTijger
Doet tegen iedereen stoer
pi_176406677
quote:
1s.gif Op woensdag 10 januari 2018 09:47 schreef betyar het volgende:

[..]

Ven is dood. XRP heeft de toekomst want een X in de afkorting.
Wat lul jij een hoop stront zeg.
En altijd het laatste woord.
  woensdag 10 januari 2018 @ 09:48:42 #85
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_176406683
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 09:20 schreef betyar het volgende:
VEN is ook een anusmunt.
Dat zeg je alleen maar omdat je er zelf niet vroeg genoeg bij was.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  Moderator / Redactie Sport woensdag 10 januari 2018 @ 09:49:30 #86
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_176406698
quote:
1s.gif Op woensdag 10 januari 2018 09:43 schreef Greys het volgende:
Wat een slagveld _O-
Laatste paar dagen zijn echt een achtbaan :P Uur geleden nog 64% in 2018, nu nog maar 52%
pi_176406706
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 09:49 schreef Kyran het volgende:

[..]

Laatste paar dagen zijn echt een achtbaan :P Uur geleden nog 64% in 2018, nu nog maar 52%
:') only in crypto
pi_176406709
Wel opmerkelijk dat ETH zich zo goed staande houdt.

(Na deze post zal die wel in elkaar klappen)
  woensdag 10 januari 2018 @ 09:51:11 #89
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_176406722
Nog steeds 82% rendement sinds 1 januari *O*

trekt wel weer bij
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_176406762
Wie was die droeftoeter die hier Bitshares liep te shillen laatst? Met aankondigingen enzo ("LAATSTE DAG OM IN TE STAPPEN!!!"). Tuurlijk, stom om daar zomaar op af te gaan maar ik denk weetje wat, ik gooi er wat play money in. Gaat voor geen meter :')
  woensdag 10 januari 2018 @ 09:54:38 #91
371833 BlauweTijger
Doet tegen iedereen stoer
pi_176406786
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 09:53 schreef kthxbye het volgende:
Wie was die droeftoeter die hier Bitshares liep te shillen laatst? Met aankondigingen enzo ("LAATSTE DAG OM IN TE STAPPEN!!!"). Tuurlijk, stom om daar zomaar op af te gaan maar ik denk weetje wat, ik gooi er wat play money in. Gaat voor geen meter :')
Wie is er hier de droeftoeter? ;)
En altijd het laatste woord.
pi_176406788
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 09:53 schreef kthxbye het volgende:
Wie was die droeftoeter die hier Bitshares liep te shillen laatst? Met aankondigingen enzo ("LAATSTE DAG OM IN TE STAPPEN!!!"). Tuurlijk, stom om daar zomaar op af te gaan maar ik denk weetje wat, ik gooi er wat play money in. Gaat voor geen meter :')
Dus je geeft nu anderen de schuld omdat jij zelf de beslissing hebt genomen er geld in te investeren? :') man man man.
U MAD?
pi_176406789
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 09:53 schreef kthxbye het volgende:
Wie was die droeftoeter die hier Bitshares liep te shillen laatst? Met aankondigingen enzo ("LAATSTE DAG OM IN TE STAPPEN!!!"). Tuurlijk, stom om daar zomaar op af te gaan maar ik denk weetje wat, ik gooi er wat play money in. Gaat voor geen meter :')
Vooral blind naar fokshillers luisteren ja _O-
pi_176406809
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 09:54 schreef Majkool het volgende:

[..]

Vooral blind naar fokshillers luisteren ja _O-
Ik heb wel vertrouwen in mijn eigen geshill hoor :P
pi_176406818
Hey ik heb nog een tip, koop BITSHARES
pi_176406823
quote:
8s.gif Op woensdag 10 januari 2018 09:20 schreef Lenny_Leonard het volgende:

[..]

Kom vechten dan.
:D
… pardon me 4 livin', but this is MY world 2!
  woensdag 10 januari 2018 @ 09:57:39 #97
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_176406824
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 09:53 schreef kthxbye het volgende:
Wie was die droeftoeter die hier Bitshares liep te shillen laatst? Met aankondigingen enzo ("LAATSTE DAG OM IN TE STAPPEN!!!"). Tuurlijk, stom om daar zomaar op af te gaan maar ik denk weetje wat, ik gooi er wat play money in. Gaat voor geen meter :')
Investeren in een concurrent van Waves, dat kan natuurlijk nooit goed gaan he
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_176406850
Nog steeds +61% over de afgelopen week...niets aan de hand.
Maar ik kan 't mis hebben...
pi_176406872
Wat een paniek, waarom zijn er zo veel mensen die verkopen. Hebben die allemaal geen vertrouwen dat een dipje hersteld? Snap het impulsieve van veel traders niet. Alsof het vanaf hier allemaal naar 0 gaat. :')
  woensdag 10 januari 2018 @ 10:01:20 #100
371833 BlauweTijger
Doet tegen iedereen stoer
pi_176406874
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 10:01 schreef Apekoek het volgende:
Wat een paniek, waarom zijn er zo veel mensen die verkopen. Hebben die allemaal geen vertrouwen dat een dipje hersteld? Snap het impulsieve van veel traders niet.
En altijd het laatste woord.
pi_176406887
Over Fok! Shill coins gesproken... FunFair wil ook niet echt gaan he.. blijft rond de 15-17 cent per stuk hangen...
(en ik heb ze natuurlijk voor 15 cent gekocht na al dat geshill hier :') )
PSN: Metal_Akilla
  woensdag 10 januari 2018 @ 10:02:07 #102
132191 -jos-
Money=Power
pi_176406889
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 09:53 schreef kthxbye het volgende:
Wie was die droeftoeter die hier Bitshares liep te shillen laatst? Met aankondigingen enzo ("LAATSTE DAG OM IN TE STAPPEN!!!"). Tuurlijk, stom om daar zomaar op af te gaan maar ik denk weetje wat, ik gooi er wat play money in. Gaat voor geen meter :')
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 08:52 schreef MrMiguel het volgende:

0s.gif Op zaterdag 6 januari 2018 13:13 schreef MrMiguel het volgende:
Inside tip voor een oude reus (aka geen pump en dump coin):
Vanaf maandag meerdere partnership-aankondigingen bij Bitshares.
Bedank me over een paar maanden maar.

*Laatste dag om goedkoop in te slaan*
Zou me niks verbazen als hij voor maandag zijn BitShares juist verkocht heeft. :')
WEB / [HaxBall #64] Jos is God
Arguing on the Internet is like running in the Special Olympics.
pi_176406890
Omdat ik het sneu vind dat veel mensen mij niet geloofden met UTK en daardoor het enkeltje naar de maan hebben gemist, heb ik wat korting ingesteld...maar wees er wel snel bij! *O*
Maar ik kan 't mis hebben...
pi_176406907
voor 12500 een vette pump anders word ik een beetje bearish.

groetjes
This is financial advice. Do not do your own due diligence.
  Moderator woensdag 10 januari 2018 @ 10:04:33 #105
18653 crew  D.
pi_176406917
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 10:02 schreef Akilla het volgende:
Over Fok! Shill coins gesproken... FunFair wil ook niet echt gaan he.. blijft rond de 15-17 cent per stuk hangen...
(en ik heb ze natuurlijk voor 15 cent gekocht na al dat geshill hier :') )
Ik wil op 10 nog wel instappen :Y
  Moderator / Redactie Sport woensdag 10 januari 2018 @ 10:05:03 #106
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_176406919
quote:
14s.gif Op woensdag 10 januari 2018 09:50 schreef Typisch het volgende:

[..]

:') only in crypto
Kap eens met al die :') quotes over lagere ROI :D Ben nog steeds tevreden en heb niks te klagen zoals ik al aangaf. Het is gewoon apart hoe snel je van +85% van gisteren naar +50% kan denderen en morgen weer op ATH van +120% kan zitten :D

Inderdaad, only in crypto :P
pi_176406920
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 10:02 schreef -jos- het volgende:

[..]


[..]

Zou me niks verbazen als hij voor maandag zijn BitShares juist verkocht heeft. :')
"inside tip" :')
binnenkant van zn broekzak zeker :')
  woensdag 10 januari 2018 @ 10:05:12 #108
256935 xzaz
McBacon to the rescue!
pi_176406924
Er is gewoon geen vertrouwen meer en sell order na sell order wordt aangetikt.
pi_176406927
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 10:02 schreef Akilla het volgende:
Over Fok! Shill coins gesproken... FunFair wil ook niet echt gaan he.. blijft rond de 15-17 cent per stuk hangen...
(en ik heb ze natuurlijk voor 15 cent gekocht na al dat geshill hier :') )
Gisteren was die nog 20 % gestegen geloof ik :')
De Tour is net als de gevangenis van Dendermonde, er zijn er 20 ontsnapt en weeral is er geen enkele Belg bij.
pi_176406934
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 10:02 schreef Patroon het volgende:
Omdat ik het sneu vind dat veel mensen mij niet geloofden met UTK en daardoor het enkeltje naar de maan hebben gemist, heb ik wat korting ingesteld...maar wees er wel snel bij! *O*
Dat was niet de afspraak. ;) Ik zou binnen 12 uur stinkend rijk worden!!11
  woensdag 10 januari 2018 @ 10:06:37 #111
149074 Sala-adin
Knuffelmoslim
pi_176406956
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 10:05 schreef xzaz het volgende:
Er is gewoon geen vertrouwen meer en sell order na sell order wordt aangetikt.
Er komt juist steeds meer geld de cryptowereld binnen op het moment... dus dit klopt niet.
  Moderator / Redactie Sport woensdag 10 januari 2018 @ 10:07:42 #113
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_176406964
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 10:02 schreef Akilla het volgende:
Over Fok! Shill coins gesproken... FunFair wil ook niet echt gaan he.. blijft rond de 15-17 cent per stuk hangen...
(en ik heb ze natuurlijk voor 15 cent gekocht na al dat geshill hier :') )
Niks gaat nu van de goede coins, dus beetje makkelijk conclusie trekken :D

VEN LSK FUN ENJ allemaal coins waar ik in zit en echt vertrouwen in heb. Alles gaat onderuit, dus ook die gaan mee of blijven stabiel. Kijken over een paar maanden wel weer :P
pi_176406971
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 10:05 schreef MichelWuyts het volgende:

[..]

Gisteren was die nog 20 % gestegen geloof ik :')
Zoals de markt nu is, is 20% natuurlijk niks :{w
PSN: Metal_Akilla
pi_176406986
This is financial advice. Do not do your own due diligence.
pi_176406987
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 10:07 schreef Kyran het volgende:

[..]

Niks gaat nu van de goede coins, dus beetje makkelijk conclusie trekken :D

VEN LSK FUN ENJ allemaal coins waar ik in zit en echt vertrouwen in heb. Alles gaat onderuit, dus ook die gaan mee of blijven stabiel. Kijken over een paar maanden wel weer :P
Niet op reageren joh. Is niet de moeite waard.
pi_176406992
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 10:02 schreef Akilla het volgende:
Over Fok! Shill coins gesproken... FunFair wil ook niet echt gaan he.. blijft rond de 15-17 cent per stuk hangen...
(en ik heb ze natuurlijk voor 15 cent gekocht na al dat geshill hier :') )
En dat is nu 3/4 dagen geleden?
Wat een geduld hebben sommigen hier.
Koning.
  Eurovisie Songfestival Queen woensdag 10 januari 2018 @ 10:09:53 #119
163650 Greys
pi_176406999
Die RDD Whale die een 15jarig joch blijkt te zijn die geen idee had wat ie allemaal aan het doen was en veel mensen veel geld heeft gekost. _O- En dat de Reddcoin Twitter account daar dan ook over gaat Tweeten en het nog verder in elkaar dondert. Zo dom allemaal maar zo vermakelijk. Financieel advies opvolgen van een overduidelijk schreeuwerig kind. Only in crypto.

https://twitter.com/RDDWhale/status/950863980444241921
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  Moderator woensdag 10 januari 2018 @ 10:10:15 #120
18653 crew  D.
  woensdag 10 januari 2018 @ 10:12:07 #121
371833 BlauweTijger
Doet tegen iedereen stoer
pi_176407028
quote:
hahah, sowieso dat een klein aantal mensen dit gelooft en gaat kopen ;(
En altijd het laatste woord.
  Moderator / Redactie Sport woensdag 10 januari 2018 @ 10:12:44 #122
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_176407042
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 10:09 schreef BakkenKappen het volgende:

[..]

Niet op reageren joh. Is niet de moeite waard.
True true
pi_176407055
quote:
1s.gif Op woensdag 10 januari 2018 10:09 schreef tha_dark het volgende:

[..]

En dat is nu 3/4 dagen geleden?
Wat een geduld hebben sommigen hier.
Ohw ik heb genoeg geduld hoor, zeg ook niet dat ik ze weg doe. ik heb ook wel vertrouwen dat het allemaal wel goed komt, maar had eerlijk gezegd wel verwacht dat FUN harder zou stijgen dan dat die nu heeft gedaan (Als in dat het nog geen shitcoin lijkt te zijn en alle andere shit wel onwijs aan het stijgen was..)
PSN: Metal_Akilla
  Moderator / Redactie Sport woensdag 10 januari 2018 @ 10:14:19 #124
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_176407077
quote:
1s.gif Op woensdag 10 januari 2018 10:09 schreef tha_dark het volgende:

[..]

En dat is nu 3/4 dagen geleden?
Wat een geduld hebben sommigen hier.
Echt he :D Tussen 1-1 en 4-1 had ik 100% stijging, super leuk. Daarna is het weer naar beneden gedonderd. Nu rond 55% in 9 dagen, niks te klagen.

Sommigen denken dat je iedere week 100% kan gaan volgens mij.
pi_176407107
Ik ga iedere week 100%.

Naar de klote yolo swagg.
  woensdag 10 januari 2018 @ 10:20:36 #126
262778 BaasJ04
Ajax Amsterdam [L]
pi_176407156
Ik neem aan dat er iets mis is ATM met de Delta app? Mijn munten zijn ineens in totaal niets meer waard volgens die app
pi_176407166
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 10:14 schreef Kyran het volgende:

[..]

Sommigen denken dat je iedere week 100% kan gaan volgens mij.
Niet dan? :{
Maar ik kan 't mis hebben...
  woensdag 10 januari 2018 @ 10:21:34 #128
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_176407169
Lol waves ¤2,96 volgens delta

shitcoin
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_176407183
quote:
14s.gif Op woensdag 10 januari 2018 10:21 schreef fathank het volgende:
Lol waves ¤2,96 volgens delta

shitcoin
Hier ¤9,47...op Delta.
… pardon me 4 livin', but this is MY world 2!
pi_176407185
quote:
14s.gif Op woensdag 10 januari 2018 10:21 schreef fathank het volgende:
Lol waves ¤2,96 volgens delta

shitcoin
En ETH 334 :D
Maar ik kan 't mis hebben...
  Moderator / Redactie Sport woensdag 10 januari 2018 @ 10:22:52 #131
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_176407198
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 10:21 schreef Patroon het volgende:

[..]

Niet dan? :{
Wij wel, maar rest niet natuurlijk *O*
pi_176407201
VEN houdt wel super goed stand he...nu bewijst een coin met veel potentie zich! *O*
Maar ik kan 't mis hebben...
pi_176407203
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 09:15 schreef BlauweTijger het volgende:
Is Vigen al wakker?
Nu wel ja.
  woensdag 10 januari 2018 @ 10:23:17 #134
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_176407206
Volgens mij gaat er een omrekening van btc-eur niet helemaal lekker in delta
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_176407217
TRX weer naar de 800 sat.

JustinGod _O_
pi_176407218
Hier werkt Delta gewoon goed, niks aan de hand :+
pi_176407222
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 10:22 schreef Patroon het volgende:
VEN houdt wel super goed stand he...nu bewijst een coin met veel potentie zich! *O*
Jep, VEN gaat deze maand lekker groeien *O*
pi_176407243
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 10:24 schreef JupilerXL het volgende:

[..]

Jep, VEN gaat deze maand lekker groeien *O*
*O*
Maar ik kan 't mis hebben...
pi_176407259
Ik word wakker en alles wat ik zie zijn rode cijfers.
pi_176407266
BTC STAHP :{
జ్ఞ‌ా
pi_176407277
Kut, ik had nu REQ moeten halen :(
pi_176407278
wanneer gaan de exchanges weer open? we hebben vers geld nodig.
This is financial advice. Do not do your own due diligence.
pi_176407279
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 10:27 schreef vigen98 het volgende:
Ik word wakker en alles wat ik zie zijn rode cijfers.
Ik heb wel wat groen voor je

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Maar ik kan 't mis hebben...
pi_176407282
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 10:28 schreef crpytoshill het volgende:
wanneer gaan de exchanges weer open? we hebben vers geld nodig.
Jep de pyramide moet natuurlijk blijven groeien :P
pi_176407292
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 10:28 schreef Patroon het volgende:

[..]

Ik heb wel wat groen voor je

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Damn :P
pi_176407300
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 10:28 schreef vigen98 het volgende:
Kut, ik had nu REQ moeten halen :(
Kan nog steeds.

Schommelt nu al een paar uur rond dezelfde waarde.
Charity is injurious unless it helps the recipient to become independent of it.
Socialisten vechten allang niet meer tegen het kapitalisme maar tegen de realiteit.
pi_176407311
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 10:29 schreef JupilerXL het volgende:

[..]

Jep de pyramide moet natuurlijk blijven groeien :P
als t even kan
This is financial advice. Do not do your own due diligence.
  woensdag 10 januari 2018 @ 10:31:22 #148
262778 BaasJ04
Ajax Amsterdam [L]
pi_176407312
Gister avond laat nog op de eBoost trein gesprongen. Aankomende dagen ook veel nieuws over (https://coinmarketcal.com(...)D=&form%5Bsubmit%5D=). Misschien leuk om in de gaten te houden
pi_176407319
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 10:28 schreef Patroon het volgende:

[..]

Ik heb wel wat groen voor je

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Bedankt, mooie rit al gemaakt vanaf gister. Ingekocht op $0.99 *O*
pi_176407339
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 10:28 schreef vigen98 het volgende:
Kut, ik had nu REQ moeten halen :(
TRXtroep gedumpt (nog steeds boven inkoopprijs) en REQ bijgehaald.
  woensdag 10 januari 2018 @ 10:34:42 #151
53267 TC03
Catch you on the flipside
pi_176407352
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 10:24 schreef JupilerXL het volgende:

[..]

Jep, VEN gaat deze maand lekker groeien *O*
Mede dankzij het gehype op Fok heb ik deze coin gekocht. Als hier niks goeds uitkomt ga ik een aantal mensen hier aansprakelijk houden.
Ten percent faster with a sturdier frame
pi_176407358
Jemig, ik wordt een steeds grotere xlm bagholder :')
  woensdag 10 januari 2018 @ 10:35:09 #153
371833 BlauweTijger
Doet tegen iedereen stoer
pi_176407362
quote:
14s.gif Op woensdag 10 januari 2018 10:33 schreef Wereldgozer het volgende:

[..]

TRXtroep gedumpt (nog steeds boven inkoopprijs) en REQ bijgehaald.
Had het nou maar aangehouden
En altijd het laatste woord.
pi_176407374
M'n buy order op VEN nog steeds niet gehaald.. misschien toch maar bijkopen op marktprijs...
pi_176407383
Ik hoop dat deze correctie een hele hoop bagholders creëert, en dat de weak hands er dan weer uitvliegen. Ben wel een beetje klaar met al die gare shitcoins.
pi_176407384


nog nix ah handje
This is financial advice. Do not do your own due diligence.
  Moderator woensdag 10 januari 2018 @ 10:40:50 #157
18653 crew  D.
pi_176407421
Ik heb ook nog wat REQ bijgekocht :Y
  woensdag 10 januari 2018 @ 10:47:10 #158
262832 sniel123
Ja echt wel!
pi_176407481
Ik heb dus een aantal xrp bij gatehub gestald staan en die wilde ik naar Binance halen, maar er blijven altijd 20 xrp over. Nu zag ik dat dat wordt gebruikt als een reserve om allerlei technische redenen, maar is het nou gewoon niet mogelijk om deze 20 nog ergens heen te krijgen? Beetje zonde als dat op deze manier verloren gaat....
pi_176407493
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 10:31 schreef ColeJ het volgende:

[..]

Bedankt, mooie rit al gemaakt vanaf gister. Ingekocht op $0.99 *O*
Nice! Vandaag launching OKEx en 12 januari HitBTC ^O^
Maar ik kan 't mis hebben...
pi_176407506
Wel mooi, zit in een groepje op whatsapp en ze wilden alleen maar shitcoins kopen want die gingen gelijk moooonnn....ik bleef maar VEN, LSK etc shillen en aangeven dat het ook belangrijk is dat ze investeren in coins waar anderen in geloven, anders zijn ze bij daling ook zo weg. die lui nu in paniek dat hun shitcoins het niet meer doen :D Lui zitten allemaal nog met bags TRX en XRP _O-
Maar ik kan 't mis hebben...
pi_176407521
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 10:50 schreef Patroon het volgende:
Wel mooi, zit in een groepje op whatsapp en ze wilden alleen maar shitcoins kopen want die gingen gelijk moooonnn....ik bleef maar VEN, LSK etc shillen en die houden nu goed stand...die lui in paniek dat hun shitcoins het niet meer doen :D Lui zitten allemaal nog met bags TRX en XRP _O-
Niet zo negatief over TRX he, bagholder hier c_/
pi_176407528
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 10:47 schreef sniel123 het volgende:
Ik heb dus een aantal xrp bij gatehub gestald staan en die wilde ik naar Binance halen, maar er blijven altijd 20 xrp over. Nu zag ik dat dat wordt gebruikt als een reserve om allerlei technische redenen, maar is het nou gewoon niet mogelijk om deze 20 nog ergens heen te krijgen? Beetje zonde als dat op deze manier verloren gaat....
De 20 XRP reserve per adres is een vereiste van het Ripple-protocol: https://ripple.com/build/reserves/

Tenzij de protocol-regels veranderen, blijven deze 20 XRP altijd vast zitten, ongeacht welke wallet-applicatie je gebruikt.
  Moderator / Redactie Sport woensdag 10 januari 2018 @ 10:52:21 #163
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_176407535
Mooi momentje om nog in SUB te stappen?
pi_176407553
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 10:52 schreef Kyran het volgende:
Mooi momentje om nog in SUB te stappen?
Binnenkort komt de Beta uit van Sub.
Heb redelijke verwachtingen verder, op kort termijn 10 dollar en op langer termijn richting de 30 dollar.

*glazenbollenwerk
  woensdag 10 januari 2018 @ 10:55:12 #165
262832 sniel123
Ja echt wel!
pi_176407578
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 10:52 schreef Tourniquet het volgende:

[..]

De 20 XRP reserve per adres is een vereiste van het Ripple-protocol: https://ripple.com/build/reserves/

Tenzij de protocol-regels veranderen, blijven deze 20 XRP altijd vast zitten, ongeacht welke wallet-applicatie je gebruikt.
Dank je, wel zonde :{
pi_176407581
Ik wil mee met de trein😜

Waar kan ik UTK kopen😂?
pi_176407586
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 10:47 schreef sniel123 het volgende:
Ik heb dus een aantal xrp bij gatehub gestald staan en die wilde ik naar Binance halen, maar er blijven altijd 20 xrp over. Nu zag ik dat dat wordt gebruikt als een reserve om allerlei technische redenen, maar is het nou gewoon niet mogelijk om deze 20 nog ergens heen te krijgen? Beetje zonde als dat op deze manier verloren gaat....
Gatehub geeft je ook gratis 20 xrp als je de wallet opent, dus een verlies lijd je niet echt.
pi_176407610
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 10:55 schreef Idlerrr9292 het volgende:
Ik wil mee met de trein😜

Waar kan ik UTK kopen😂?
Kucoin!
  woensdag 10 januari 2018 @ 10:57:12 #169
391391 Basxt
~~WhatsApp Groepsbeheerder~~
pi_176407618
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 10:55 schreef Igen het volgende:

[..]

Gatehub geeft je ook gratis 20 xrp als je de wallet opent, dus een verlies lijd je niet echt.
Heb ik niet gehad? Of is dat alleen als je je verifieert?
SOMEWHERE THERE IS A TREE, TIRELESSLY PRODUCING OXYGEN SO THAT YOU CAN STAY ALIVE. FIND IT AND APOLOGIZE.
pi_176407634
Hoe kan mijn Kucoin naar Binance ETH withdrawal na 2 uur en 15 minuten nóg niet aangekomen zijn? :r
Ons soort mensen, trapt reeds jaren blij van zin, het vuile plebs de modder in.
Ons soort mensen, steunpilaar van vaderland en koningin.
  Moderator / Redactie Sport woensdag 10 januari 2018 @ 10:58:38 #171
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_176407644
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 10:53 schreef sandertjuh het volgende:

[..]

Binnenkort komt de Beta uit van Sub.
Heb redelijke verwachtingen verder, op kort termijn 10 dollar en op langer termijn richting de 30 dollar.

*glazenbollenwerk
Van de stijgende coins de afgelopen dagen had ik vooral SUB en HST al eerder op het oog. Baalde dat ik niet was ingestapt, nu toch een moment om SUB te pakken denk ik. Alleen weet ik even niet waar ik het voor moet wisselen :D
  woensdag 10 januari 2018 @ 10:59:28 #172
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_176407658
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 10:51 schreef ColeJ het volgende:

[..]

Niet zo negatief over TRX he, bagholder hier c_/
TRX krijgt nog een pump, twijfel ik niet aan. Daarna snel wegwezen daar :P
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_176407683
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 10:55 schreef Igen het volgende:

[..]

Gatehub geeft je ook gratis 20 xrp als je de wallet opent, dus een verlies lijd je niet echt.
Ik wacht al sinds donderdag op mijn Gatehub account :(
Edgar Davids over Danny Buijs na Ajax-Feyenoord (4-1, 4/2/07): Luister eens, het is niet de eerste keer dat jongetjes zich willen bewijzen en zeker ook niet de laatste keer.
pi_176407692
జ్ఞ‌ా
pi_176407693
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 10:50 schreef Patroon het volgende:
Wel mooi, zit in een groepje op whatsapp en ze wilden alleen maar shitcoins kopen want die gingen gelijk moooonnn....ik bleef maar VEN, LSK etc shillen en aangeven dat het ook belangrijk is dat ze investeren in coins waar anderen in geloven, anders zijn ze bij daling ook zo weg. die lui nu in paniek dat hun shitcoins het niet meer doen :D Lui zitten allemaal nog met bags TRX en XRP _O-
:D
pi_176407698
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 10:48 schreef Patroon het volgende:

[..]

Nice! Vandaag launching OKEx en 12 januari HitBTC ^O^
ik wist niet eens dat die ook buiten gebruik waren, dacht alleen bittrex en binance. goed nieuws :Y)
This is financial advice. Do not do your own due diligence.
pi_176407699
Wie moeten er wakker gemaakt worden om eens vaart te maken met die storting vanaf Coinbase naar Kucoin :')
pi_176407702
quote:
14s.gif Op woensdag 10 januari 2018 10:33 schreef Wereldgozer het volgende:

[..]

TRXtroep gedumpt (nog steeds boven inkoopprijs) en REQ bijgehaald.
Ik twijfel ook om dat te doen...
pi_176407720
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 10:53 schreef sandertjuh het volgende:

[..]

Binnenkort komt de Beta uit van Sub.
Heb redelijke verwachtingen verder, op kort termijn 10 dollar en op langer termijn richting de 30 dollar.

*glazenbollenwerk
volgens mij berekeningen in februari op $12. zit in de buurt.
This is financial advice. Do not do your own due diligence.
pi_176407721
quote:
2s.gif Op woensdag 10 januari 2018 11:01 schreef µ het volgende:
[ afbeelding ]


1 sat transactions incoming

TORguardgoden

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 10-01-2018 11:03:12 ]
pi_176407725
Ga nou niet je Tron panic sellen....
pi_176407728
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 11:02 schreef einschtein het volgende:

[..]

Ik twijfel ook om dat te doen...
Dar zou ik ook maar doen, REQ schommelt namelijk telkens terug naar $1. En wanneer het dipt altijd rond de 80 cent.
pi_176407735
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 11:01 schreef Klaphark het volgende:
Wie moeten er wakker gemaakt worden om eens vaart te maken met die storting vanaf Coinbase naar Kucoin :')
Ik heb bijna 2,5 uur geleden ETH opgenomen van Kucoin (naar BInance).
Staat nog steeds in Kucoin als 'gerserveerd', maar nergens is de transactie terug te vinden.

Het boeit me nu niet of ik mijn ETH heb in BInance of Kucoin, als ik er maar wat mee kan nu. Maar het is volkomen onduidelijk waar het nu is. :{
Ons soort mensen, trapt reeds jaren blij van zin, het vuile plebs de modder in.
Ons soort mensen, steunpilaar van vaderland en koningin.
pi_176407744
quote:
14s.gif Op woensdag 10 januari 2018 11:02 schreef Typisch het volgende:

[..]



_O_
జ్ఞ‌ా
pi_176407758


Echt zielig voor de sukkeltjes die in TRON geloofden _O- Het was een pure hype shitstorm, verder niks.

[ Bericht 7% gewijzigd door #ANONIEM op 10-01-2018 11:05:16 ]
pi_176407769
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 11:05 schreef vigen98 het volgende:
[ afbeelding ]

Echt zielig voor de sukkeltjes die in TRON geloofden _O-
Au _O-.

Gewoon allemaal BTC en ETH en alles komt goed.
జ్ఞ‌ా
pi_176407775
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 11:05 schreef vigen98 het volgende:
[ afbeelding ]

Echt zielig voor de sukkeltjes die in TRON geloofden _O- Het was een pure hype shitstorm, verder niks.
Zo'n grafiekje zegt niet zoveel natuurlijk. Kan gebeuren met een nieuwe coin.
pi_176407778
quote:
2s.gif Op woensdag 10 januari 2018 11:05 schreef µ het volgende:

[..]

Au _O-.

Gewoon allemaal BTC en ETH en alles komt goed.
BTC en ETH zijn gewoon #1 voor echte longterm inderdaad, maar wil je quick cash, REQ :P
pi_176407783
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 11:05 schreef vigen98 het volgende:
[ afbeelding ]

Echt zielig voor de sukkeltjes die in TRON geloofden _O- Het was een pure hype shitstorm, verder niks.
Ah ja, als de CEO/leiding van een bedrijf begint met het shillen van zijn eigen coin dan weet je meer dan genoeg. Zie bijvoorbeeld ook Ripple. Dat zijn gewoon wanhoopsacties.
pi_176407794
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 11:05 schreef vigen98 het volgende:
[ afbeelding ]

Echt zielig voor de sukkeltjes die in TRON geloofden _O- Het was een pure hype shitstorm, verder niks.
dead cat bounce in t kwadraat.

hier wat opbeurende woorden van Justin
justinsuntron twitterde op woensdag 10-01-2018 om 08:48:18 What’s the best way to clear all FUDs? More partnerships, more developers, more exchanges and more efforts! #TRON #TRX $TRX reageer retweet
This is financial advice. Do not do your own due diligence.
pi_176407802
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 11:05 schreef vigen98 het volgende:
[ afbeelding ]

Echt zielig voor de sukkeltjes die in TRON geloofden _O- Het was een pure hype shitstorm, verder niks.
Snap echt niet waarom dat nou weer sukkeltjes zijn. Is het leuk of lachwekkend als "collegafokkers" hier minder winsten maken? Wel ironisch, MaGneT wordt als held binnengehaald omdat hij goede winsten heeft gemaakt, degene die verlies maakt is meteen een sukkel.
pi_176407813
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 11:07 schreef ColeJ het volgende:

[..]

Snap echt niet waarom dat nou weer sukkeltjes zijn. Is het leuk of lachwekkend als "collegafokkers" hier minder winsten maken? Wel ironisch, MaGneT wordt als held binnengehaald omdat hij goede winsten heeft gemaakt, degene die verlies maakt is meteen een sukkel.

Rijen dik.
జ్ఞ‌ా
pi_176407817
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 11:05 schreef vigen98 het volgende:
[ afbeelding ]

Echt zielig voor de sukkeltjes die in TRON geloofden _O- Het was een pure hype shitstorm, verder niks.
En daar gewoon 750 dollar profit uithalen en misbruikt weggooien in de hoek :D :D :D
Maar ik kan 't mis hebben...
pi_176407819
quote:
14s.gif Op woensdag 10 januari 2018 11:06 schreef Typisch het volgende:

[..]

Zo'n grafiekje zegt niet zoveel natuurlijk. Kan gebeuren met een nieuwe coin.
Ja dat klopt maar we kunnen niet ontkennen dat het allemaal rondom pure hype was gecreëerd door de Aziatische Bieber. Er zouden top 10 wereld bedrijven met TRON samenwerken blablabla. Dan komt er een livestream van Justin in zijn hotelkamertje met een skere camera en komt hij aanzetten met een rot verhaal en dan stort het in. Nou nou...

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 10-01-2018 11:08:25 ]
pi_176407834
Van panicsellen is nog nooit iemand beter geworden.
Koning.
  woensdag 10 januari 2018 @ 11:09:40 #198
25967 solidslayer
to much is never enough
pi_176407850
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 10:34 schreef ArnoldG0342 het volgende:
Jemig, ik wordt een steeds grotere xlm bagholder :')
Mijn oudste XLM buys staan nog steeds 100% winst.
PSN-ID: SoliD_S
pi_176407851
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 11:06 schreef crpytoshill het volgende:

[..]

dead cat bounce in t kwadraat.

hier wat opbeurende woorden van Justin
justinsuntron twitterde op woensdag 10-01-2018 om 08:48:18 What’s the best way to clear all FUDs? More partnerships, more developers, more exchanges and more efforts! #TRON #TRX $TRX reageer retweet
Maar welk voordeel heeft zo iemand bij een hoge koers? Dan moet je er zelf toch inzitten op een of andere manier.
De Tour is net als de gevangenis van Dendermonde, er zijn er 20 ontsnapt en weeral is er geen enkele Belg bij.
pi_176407861
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 11:08 schreef tha_dark het volgende:
Van panicsellen is nog nooit iemand beter geworden.
"niemand"?

Sellen kan een prima beslissing zijn. Ook als dat uit panic komt :P.
జ్ఞ‌ా
  Moderator / Redactie Sport woensdag 10 januari 2018 @ 11:10:35 #201
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_176407870
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 11:08 schreef vigen98 het volgende:

[..]

Ja dat klopt maar we kunnen niet ontkennen dat het allemaal rondom pure hype was gecreëerd door de Aziatische Bieber. Er zouden top 10 wereld bedrijven met TRON samenwerken blablabla. Dan komt er een livestream van Justin in zijn hotelkamertje met een skere camera en komt hij aanzetten met een rot verhaal en dan stort het in. Nou nou...
Op tijd ingestapt en op tijd uitgestapt _O_ prima hype meegepakt.
pi_176407871
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 11:09 schreef MichelWuyts het volgende:

[..]

Maar welk voordeel heeft zo iemand bij een hoge koers? Dan moet je er zelf toch inzitten op een of andere manier.
Hij heeft zelf ook wel TRON :P
pi_176407873
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 11:07 schreef ColeJ het volgende:

[..]

Snap echt niet waarom dat nou weer sukkeltjes zijn. Is het leuk of lachwekkend als "collegafokkers" hier minder winsten maken? Wel ironisch, MaGneT wordt als held binnengehaald omdat hij goede winsten heeft gemaakt, degene die verlies maakt is meteen een sukkel.
Broer, ik weet wel dat je dikke winst kon maken met de snelle pump, maar je wist toch ook wel dat het niks zou worden? :{ Heel veel mensen zeiden hier nog niet doen! Je wordt uiteindelijk een bagholder. Ik wou zelf ook in TRON gaan hoor, maar dan wel gelijk weer dumpen want ik weet het is gewoon rondom pure BS opgebouwd. Diegene die verlies maken zijn echt geen sukkels hoor, alleen als je in TRON investeert op wat 26 cent? Ja sorry hoor maar dan zag ik de crash wel aankomen :{
pi_176407874
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 11:09 schreef MichelWuyts het volgende:

[..]

Maar welk voordeel heeft zo iemand bij een hoge koers? Dan moet je er zelf toch inzitten op een of andere manier.
hij zal die coins ook wel hebben lijkt me.
This is financial advice. Do not do your own due diligence.
  woensdag 10 januari 2018 @ 11:11:04 #205
391391 Basxt
~~WhatsApp Groepsbeheerder~~
pi_176407878
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 11:06 schreef crpytoshill het volgende:

[..]

dead cat bounce in t kwadraat.

hier wat opbeurende woorden van Justin
justinsuntron twitterde op woensdag 10-01-2018 om 08:48:18 What’s the best way to clear all FUDs? More partnerships, more developers, more exchanges and more efforts! #TRON #TRX $TRX reageer retweet
:') Justin.
SOMEWHERE THERE IS A TREE, TIRELESSLY PRODUCING OXYGEN SO THAT YOU CAN STAY ALIVE. FIND IT AND APOLOGIZE.
  woensdag 10 januari 2018 @ 11:11:10 #206
25967 solidslayer
to much is never enough
pi_176407881
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 10:50 schreef Patroon het volgende:
Wel mooi, zit in een groepje op whatsapp en ze wilden alleen maar shitcoins kopen want die gingen gelijk moooonnn....ik bleef maar VEN, LSK etc shillen en aangeven dat het ook belangrijk is dat ze investeren in coins waar anderen in geloven, anders zijn ze bij daling ook zo weg. die lui nu in paniek dat hun shitcoins het niet meer doen :D Lui zitten allemaal nog met bags TRX en XRP _O-
Met jou kan ik praten! c_/ mijn portfolio daalt in BTC waarde amper, enkel in dollars een kleine terugval, mede door VEN en LSK
PSN-ID: SoliD_S
pi_176407892
Daling van mijn portfolio wordt aardig gedempt door ETH.

ETH _O_
జ్ఞ‌ా
pi_176407907
quote:
2s.gif Op woensdag 10 januari 2018 11:11 schreef µ het volgende:
Daling van mijn portfolio wordt aardig gedempt door ETH.

ETH _O_
Zal ook nog wel corrigeren, maar valt me wel op dat tot twee keer toe terwijl alles in elkaar mietert ETH redelijk stabiel blijft.

Goede ontwikkeling wat mij betreft.
pi_176407908
ETH is wel een solid investering longterm.
pi_176407923
PACcoin komt ook nooit meer bij zn oude high vrees ik.
This is financial advice. Do not do your own due diligence.
  woensdag 10 januari 2018 @ 11:13:47 #211
18322 jackson
Jackson Claxon
pi_176407934
quote:
2s.gif Op woensdag 10 januari 2018 11:11 schreef µ het volgende:
Daling van mijn portfolio wordt aardig gedempt door ETH.

ETH _O_
Ja, had ik wat meer geduld mee moeten hebben destijds.
They always leave the best 'till last -- Have understanding, no questions asked -- You find yourself in what you see -- You found yourself in me....
-- YOU FOUND YOURSELF --
pi_176407937
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 11:13 schreef crpytoshill het volgende:
PACcoin komt ook nooit meer bij zn oude high vrees ik.
Goh :P
  woensdag 10 januari 2018 @ 11:14:36 #213
391391 Basxt
~~WhatsApp Groepsbeheerder~~
pi_176407951
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 11:13 schreef crpytoshill het volgende:
PACcoin komt ook nooit meer bij zn oude high vrees ik.
Die staat nog steeds vast op cryptopia. Anders was het nu al 100x gegaan.
SOMEWHERE THERE IS A TREE, TIRELESSLY PRODUCING OXYGEN SO THAT YOU CAN STAY ALIVE. FIND IT AND APOLOGIZE.
pi_176407965
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 11:13 schreef crpytoshill het volgende:
PACcoin komt ook nooit meer bij zn oude high vrees ik.
Paccoin blijft gewoon 1 BTC. ALs BTC berdubbel gaat Paccoin mee. Dit zegt dus niks. Als BTC nu 2 x stijgt gaat PAC mee totdat Cryptopia gefixt is.
De Tour is net als de gevangenis van Dendermonde, er zijn er 20 ontsnapt en weeral is er geen enkele Belg bij.
pi_176407982
quote:
2s.gif Op woensdag 10 januari 2018 11:11 schreef µ het volgende:
Daling van mijn portfolio wordt aardig gedempt door ETH.

ETH _O_
QFT
Edgar Davids over Danny Buijs na Ajax-Feyenoord (4-1, 4/2/07): Luister eens, het is niet de eerste keer dat jongetjes zich willen bewijzen en zeker ook niet de laatste keer.
pi_176407985
As the congestion of Ethereum network, your withdrawal request of Ethereum or ERC20 tokens may take one to six hours to proceed, we will optimize our system to shorten the awaiting time as soon as possible.

Lekker dan. Toen ik het vanochtend verzond stond deze melding er nog niet bij op Kucoin.
Inmiddels 2,5 uur verder en nog steeds niks te zien op etherscan.io. En ik kan zo te zien ook niks cancellen. Wat een vieze prutsers.
Ons soort mensen, trapt reeds jaren blij van zin, het vuile plebs de modder in.
Ons soort mensen, steunpilaar van vaderland en koningin.
pi_176408030
quote:
7s.gif Op woensdag 10 januari 2018 11:17 schreef Skv het volgende:
As the congestion of Ethereum network, your withdrawal request of Ethereum or ERC20 tokens may take one to six hours to proceed, we will optimize our system to shorten the awaiting time as soon as possible.

Lekker dan. Toen ik het vanochtend verzond stond deze melding er nog niet bij op Kucoin.
Inmiddels 2,5 uur verder en nog steeds niks te zien op etherscan.io. En ik kan zo te zien ook niks cancellen. Wat een vieze prutsers.
Ik zag deze melding gisteren al :P
pi_176408057
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 11:12 schreef BakkenKappen het volgende:

[..]

Zal ook nog wel corrigeren, maar valt me wel op dat tot twee keer toe terwijl alles in elkaar mietert ETH redelijk stabiel blijft.

Goede ontwikkeling wat mij betreft.
Ik heb juist het idee dat ETH helemaal geen last meer heeft van de kwakkelende BTC. Eth lijkt losgekoppeld te zijn van BTC, als 1 van de weinigen.

De $2000 is niet ver weg, jammer dat ik mijn ETH's weg heb gedaan.
٩๏̯͡๏)۶
  woensdag 10 januari 2018 @ 11:23:41 #219
18322 jackson
Jackson Claxon
pi_176408068
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 10:52 schreef Tourniquet het volgende:

[..]

De 20 XRP reserve per adres is een vereiste van het Ripple-protocol: https://ripple.com/build/reserves/

Tenzij de protocol-regels veranderen, blijven deze 20 XRP altijd vast zitten, ongeacht welke wallet-applicatie je gebruikt.
Ik las er inderdaad het nodige over, helemaal snappen doe ik het nog niet.
They always leave the best 'till last -- Have understanding, no questions asked -- You find yourself in what you see -- You found yourself in me....
-- YOU FOUND YOURSELF --
pi_176408069
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 11:10 schreef vigen98 het volgende:

[..]

Broer, ik weet wel dat je dikke winst kon maken met de snelle pump, maar je wist toch ook wel dat het niks zou worden? :{ Heel veel mensen zeiden hier nog niet doen! Je wordt uiteindelijk een bagholder. Ik wou zelf ook in TRON gaan hoor, maar dan wel gelijk weer dumpen want ik weet het is gewoon rondom pure BS opgebouwd. Diegene die verlies maken zijn echt geen sukkels hoor, alleen als je in TRON investeert op wat 26 cent? Ja sorry hoor maar dan zag ik de crash wel aankomen :{
Zeker waar, mensen die erin gaan na 160% stijging in anderhalve dag is keiharde fomo. Gelukkig zit ik erin rond de $0.07.
pi_176408070
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 11:20 schreef vigen98 het volgende:

[..]

Ik zag deze melding gisteren al :P
Dan nog moet het ze toch lukken om binnen 2,5 uur iig de verzending aan het netwerk aan te bieden?
Ons soort mensen, trapt reeds jaren blij van zin, het vuile plebs de modder in.
Ons soort mensen, steunpilaar van vaderland en koningin.
pi_176408071
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 11:23 schreef ColeJ het volgende:

[..]

Zeker waar, mensen die erin gaan na 160% stijging in anderhalve dag is keiharde fomo. Gelukkig zit ik erin rond de $0.07.
Dan heb jij toch geen verlies? :P
pi_176408079
en de bounce is er alweer........
pi_176408088
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 11:15 schreef MichelWuyts het volgende:

[..]

Paccoin blijft gewoon 1 BTC. ALs BTC berdubbel gaat Paccoin mee. Dit zegt dus niks. Als BTC nu 2 x stijgt gaat PAC mee totdat Cryptopia gefixt is.
betwijfel t. de coin heeft jaren nix gedaan, 1 pump. das de definitie van een pump n dump. maar we zullen zien.
This is financial advice. Do not do your own due diligence.
pi_176408093
Ik hou TRX gewoon vast tot hij weer wat hoger staat. Al kost het een paar maanden.
Ons soort mensen, trapt reeds jaren blij van zin, het vuile plebs de modder in.
Ons soort mensen, steunpilaar van vaderland en koningin.
pi_176408096
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 11:24 schreef vigen98 het volgende:

[..]

Dan heb jij toch geen verlies? :P
Nog niet, maar had beter kunnen verkopen op $0.25 :o Nu wordt het wel een wat langer termijn projectje.
pi_176408100
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 11:25 schreef ColeJ het volgende:

[..]

Nog niet, maar had beter kunnen verkopen op $0.25 :o Nu wordt het wel een wat langer termijn projectje.
Voor mij ook langetermijn geworden. :Y
Was initieel ook het plan. Alleen door deze bump vertekent de boel een beetje.
Ons soort mensen, trapt reeds jaren blij van zin, het vuile plebs de modder in.
Ons soort mensen, steunpilaar van vaderland en koningin.
pi_176408101
quote:
7s.gif Op woensdag 10 januari 2018 11:25 schreef Skv het volgende:
Ik hou TRX gewoon vast. Al kost het een paar maanden.
TRX gaat alweer omhoog :)
pi_176408110
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 11:22 schreef Ronaldsen het volgende:

[..]

Ik heb juist het idee dat ETH helemaal geen last meer heeft van de kwakkelende BTC. Eth lijkt losgekoppeld te zijn van BTC, als 1 van de weinigen.

De $2000 is niet ver weg, jammer dat ik mijn ETH's weg heb gedaan.
Zou mooi zijn

ETH komt ook vrij stabiel over op mij. Maar 2k duurt nog even. Net pas door de 1k ;)
Edgar Davids over Danny Buijs na Ajax-Feyenoord (4-1, 4/2/07): Luister eens, het is niet de eerste keer dat jongetjes zich willen bewijzen en zeker ook niet de laatste keer.
pi_176408118
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 11:26 schreef Black-Death het volgende:

[..]

Zou mooi zijn ;-)

ETH komt ook vrij stabiel over op mij. Maar 2k duurt nog even. Net pas door de 1k ;)
Hebben we het over USD of EUR?
pi_176408122
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 11:26 schreef BakkenKappen het volgende:

[..]

Hebben we het over USD of EUR?
My bad, ik over EUR
Edgar Davids over Danny Buijs na Ajax-Feyenoord (4-1, 4/2/07): Luister eens, het is niet de eerste keer dat jongetjes zich willen bewijzen en zeker ook niet de laatste keer.
pi_176408123
Toch maar mijn trx voor req ingeruild omdat ze nu beide laag staan. Wel mooie winst gepakt gelukkig.
Koning.
pi_176408124
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 11:25 schreef crpytoshill het volgende:

[..]

betwijfel t. de coin heeft jaren nix gedaan, 1 pump. das de definitie van een pump n dump. maar we zullen zien.
Dit is nu gewoon een feit aangezien je niet lager kunt traden.Ben het met je eens dat het een shitcoin is. Alleen blijft de waarde nu gewoon 1 satoshi.
De Tour is net als de gevangenis van Dendermonde, er zijn er 20 ontsnapt en weeral is er geen enkele Belg bij.
pi_176408126
Zodra ik TRX met een beetje winst, of eventueel quitte spelen, kan verkopen: doe ik dat. Ik heb er niet heel veel vertrouwen meer in, moet ik zeggen.
pi_176408138
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 11:27 schreef Black-Death het volgende:

[..]

My bad, ik over EUR
Dat is inderdaad nog ver weg. Ik denk ook niet dat ETH daar 1,2,3 gaat komen maar zie het uiteindelijk wel de #1 van BTC overnemen. Puur en alleen omdat ze veruit de meeste developers hebben.
pi_176408150
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 11:28 schreef BakkenKappen het volgende:

[..]

Dat is inderdaad nog ver weg. Ik denk ook niet dat ETH daar 1,2,3 gaat komen maar zie het uiteindelijk wel de #1 van BTC overnemen. Puur en alleen omdat ze veruit de meeste developers hebben.
HODL 8-)
Edgar Davids over Danny Buijs na Ajax-Feyenoord (4-1, 4/2/07): Luister eens, het is niet de eerste keer dat jongetjes zich willen bewijzen en zeker ook niet de laatste keer.
pi_176408157
Alles weer dik in de lift .......VEN gaat ook fijn, dag aankoopmoment :(
pi_176408170
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 11:29 schreef Black-Death het volgende:

[..]

HODL 8-)
ETH is wel de coin waar ik het meest in heb zitten ja :P

Alhoewel die ik ook nog wel een correctie gaat tegenkomen terwijl de rest stijgt of andersom. Crypto is onvoorspelbaar.
pi_176408189
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 11:31 schreef BakkenKappen het volgende:

[..]

ETH is wel de coin waar ik het meest in heb zitten ja :P

Alhoewel die ik ook nog wel een correctie gaat tegenkomen terwijl de rest stijgt of andersom. Crypto is onvoorspelbaar.
True. Maar ik heb ETH wel voor de langere termijn

Vind LTC wel wat achterblijven eigenlijk.
Edgar Davids over Danny Buijs na Ajax-Feyenoord (4-1, 4/2/07): Luister eens, het is niet de eerste keer dat jongetjes zich willen bewijzen en zeker ook niet de laatste keer.
pi_176408200
zijn alle gare mooncoins al door het putje ?
pi_176408209
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 11:32 schreef Predator38 het volgende:
zijn alle gare mooncoins al door het putje ?
Ik zie ripple nog in de top tien, dus nee.

(Oh no he didn't :P )
  Moderator / Redactie Sport woensdag 10 januari 2018 @ 11:33:34 #242
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_176408217
Twijfel twijfel .... ENJ ruilen voor SUB? Sowieso niet voordat ENJ in de plus staat weer....
pi_176408231
B3Coin, Ouch
  woensdag 10 januari 2018 @ 11:34:56 #244
20403 Komakie
That's Gnarly!
pi_176408232
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 11:07 schreef ColeJ het volgende:

[..]

Snap echt niet waarom dat nou weer sukkeltjes zijn. Is het leuk of lachwekkend als "collegafokkers" hier minder winsten maken? Wel ironisch, MaGneT wordt als held binnengehaald omdat hij goede winsten heeft gemaakt, degene die verlies maakt is meteen een sukkel.
Klopt.
Ben bijna 3 weken offline geweest door vakantie. Expres geen computer mee genomen, geen fora bezocht, geen mail gelezen. Alleen af en toe een beetje facebook en Netflix op mijn tablet.

Lijkt wel of de sfeer hier flink veranderd is in de afgelopen weken. Veel meer negativiteit dan daarvoor.

Mensen die geirriteerd zijn omdat ze even geen winst boeken ofzo.
Tron doet het even niet goed. Mensen die niet ingestapt zijn, lachen de mensen uit die overtuigt waren van de potentie en mensen die durfden in te stappen hebben wat te hoog van de toren geblazen en worden daar nu op afgerekend.

Laat elkaar in hun waarde. Wees blij voor de mensen die winst halen en voel mee met de mensen die verlies draaien. Dat zou je zelf ook het liefste willen lijkt me (kom maar op met de opmerkingen "het interesseert me niet wat anderen vinden")

En heb een beetje geduld. Tron doet het nu even niet goed. Gewoon hodlen en afwachten. Tot nu toe heb ik op alles winst gemaakt door te hodlen. Soms op een ATH gekocht, achteruit gegaan, afgewacht en nu op een hoop winst.
Terje Haakonsen: "Snowboarding is about fresh tracks, carving powder, being yourself and not being judged by others"
Komakie: "Van sneeuwballen gooien komt boemsen!"
Shaun Farmer: "That's gnarly"
pi_176408236
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 11:33 schreef Kyran het volgende:
Twijfel twijfel .... ENJ ruilen voor SUB? Sowieso niet voordat ENJ in de plus staat weer....
ENJ bijkopen.....best een mooie coin toch ?
de koers gaat helemaal ruk maarja
pi_176408262
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 11:34 schreef Komakie het volgende:

[..]

Klopt.
Ben bijna 3 weken offline geweest door vakantie. Expres geen computer mee genomen, geen fora bezocht, geen mail gelezen. Alleen af en toe een beetje facebook en Netflix op mijn tablet.

Lijkt wel of de sfeer hier flink veranderd is in de afgelopen weken. Veel meer negativiteit dan daarvoor.

Mensen die geirriteerd zijn omdat ze even geen winst boeken ofzo.
Tron doet het even niet goed. Mensen die niet ingestapt zijn, lachen de mensen uit die overtuigt waren van de potentie en mensen die durfden in te stappen hebben wat te hoog van de toren geblazen en worden daar nu op afgerekend.

Laat elkaar in hun waarde. Wees blij voor de mensen die winst halen en voel mee met de mensen die verlies draaien. Dat zou je zelf ook het liefste willen lijkt me (kom maar op met de opmerkingen "het interesseert me niet wat anderen vinden")

En heb een beetje geduld. Tron doet het nu even niet goed. Gewoon hodlen en afwachten. Tot nu toe heb ik op alles winst gemaakt door te hodlen. Soms op een ATH gekocht, achteruit gegaan, afgewacht en nu op een hoop winst.
Ik voel me aangesproken omdat ik hier pas net ben :(

Verder wel mee eens hoor, maar inhoudelijk mag je wat mij betreft best projecten afkraken. Kritisch zijn in een periode waar zoveel hype is kan geen kwaad.
pi_176408266
De koers van B3coin klapte ff in 1 keer naar beneden

van 5.6M marketcap naar 73.000

word je binnen 1 minuut ff bagholder :'(
  woensdag 10 januari 2018 @ 11:37:20 #248
20403 Komakie
That's Gnarly!
pi_176408268
quote:
3s.gif Op woensdag 10 januari 2018 11:23 schreef jackson het volgende:

[..]

Ik las er inderdaad het nodige over, helemaal snappen doe ik het nog niet.
Best jammer. Moont XRP naar $100, ben je $2000 kwijt 8)7
Terje Haakonsen: "Snowboarding is about fresh tracks, carving powder, being yourself and not being judged by others"
Komakie: "Van sneeuwballen gooien komt boemsen!"
Shaun Farmer: "That's gnarly"
  Moderator / Redactie Sport woensdag 10 januari 2018 @ 11:37:27 #249
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_176408269
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 11:35 schreef Predator38 het volgende:

[..]

ENJ bijkopen.....best een mooie coin toch ?
de koers gaat helemaal ruk maarja
Het is ook niet dat ik geen vertrouwen heb in ENJ, maar twijfel of ik meer vertrouwen heb in SUB.

ENJ - binnenkort Minecraft plugin.
SUB - binnenkort beta

Kan ook REQ er uit gooien, maar ook daar vertrouwen in. LSK, VEN en FUN blijf ik sowieso van af.
pi_176408282
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 11:37 schreef Predator38 het volgende:
De koers van B3coin klapte ff in 1 keer naar beneden

van 5.6M marketcap naar 73.000

word je binnen 1 minuut ff bagholder :'(
De tering. -97%. Enig idee waarom dat is ?
pi_176408286
https://www.binance.com/register.html

binance kan je weer registreren?
This is financial advice. Do not do your own due diligence.
pi_176408293
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 11:34 schreef Komakie het volgende:

[..]

Klopt.
Ben bijna 3 weken offline geweest door vakantie. Expres geen computer mee genomen, geen fora bezocht, geen mail gelezen. Alleen af en toe een beetje facebook en Netflix op mijn tablet.

Lijkt wel of de sfeer hier flink veranderd is in de afgelopen weken. Veel meer negativiteit dan daarvoor.

Mensen die geirriteerd zijn omdat ze even geen winst boeken ofzo.
Tron doet het even niet goed. Mensen die niet ingestapt zijn, lachen de mensen uit die overtuigt waren van de potentie en mensen die durfden in te stappen hebben wat te hoog van de toren geblazen en worden daar nu op afgerekend.

Laat elkaar in hun waarde. Wees blij voor de mensen die winst halen en voel mee met de mensen die verlies draaien. Dat zou je zelf ook het liefste willen lijkt me (kom maar op met de opmerkingen "het interesseert me niet wat anderen vinden")

En heb een beetje geduld. Tron doet het nu even niet goed. Gewoon hodlen en afwachten. Tot nu toe heb ik op alles winst gemaakt door te hodlen. Soms op een ATH gekocht, achteruit gegaan, afgewacht en nu op een hoop winst.
Amen. Het lijkt wel aanstekelijk. Nattekat was vroeger toch niet zo van het afzeiken bijvoorbeeld? Maar ja, hij/zij is ook vaak hard aangepakt, dus ik begrijp ergens wel dat hij/zij dat nu terug gaat doen.
pi_176408311
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 11:37 schreef Kyran het volgende:

[..]

Het is ook niet dat ik geen vertrouwen heb in ENJ, maar twijfel of ik meer vertrouwen heb in SUB.

ENJ - binnenkort Minecraft plugin.
SUB - binnenkort beta

Kan ook REQ er uit gooien, maar ook daar vertrouwen in. LSK, VEN en FUN blijf ik sowieso van af.
ENJ alweer op de weg naar boven gelukkig, ik heb gekocht op ATH :'(
pi_176408331
This is financial advice. Do not do your own due diligence.
  woensdag 10 januari 2018 @ 11:43:10 #255
20403 Komakie
That's Gnarly!
pi_176408348
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 11:36 schreef BakkenKappen het volgende:

[..]

Ik voel me aangesproken omdat ik hier pas net ben :(

Verder wel mee eens hoor, maar inhoudelijk mag je wat mij betreft best projecten afkraken. Kritisch zijn in een periode waar zoveel hype is kan geen kwaad.
Er zit een groot verschil tussen critisch zijn en afkraken. Critisch zijn is altijd belangrijk en zonder discussie is er ook geen bal aan natuurlijk.
Maar dat is wat anders dan afkraken. Zeker als het betekent dat je mensen gaat afkraken. Als je al baalt dat iets niet gelukt is en iemand gaat ook nog eens over je heen zeiken, werkt dat alleen maar extra negatief.

Dan zit er ook nog een verschil tussen mensen afkraken en projecten afkraken.
Terje Haakonsen: "Snowboarding is about fresh tracks, carving powder, being yourself and not being judged by others"
Komakie: "Van sneeuwballen gooien komt boemsen!"
Shaun Farmer: "That's gnarly"
  woensdag 10 januari 2018 @ 11:43:19 #256
391391 Basxt
~~WhatsApp Groepsbeheerder~~
pi_176408351
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 11:37 schreef Predator38 het volgende:
De koers van B3coin klapte ff in 1 keer naar beneden

van 5.6M marketcap naar 73.000

word je binnen 1 minuut ff bagholder :'(
wtf :o Misschien omdat cmc de populairste exchange heeft weggehaald? *** Price/Volume Excluded - Outlier Detected
SOMEWHERE THERE IS A TREE, TIRELESSLY PRODUCING OXYGEN SO THAT YOU CAN STAY ALIVE. FIND IT AND APOLOGIZE.
pi_176408360
quote:
Dat wordt lachen als Binance een keer gehackt wordt.
pi_176408361
Ik ben strontziek van dat transferren tussen exchanges. Ik ben nu 0,02ETH kwijt voor heen en terug sturen. En voor de boel aankomt is telkens de koers alweer zo hard gewijzigd dat de transfer al niet meer hoeft. Kost aardig wat geld zo.

Overigens wilde ik ARK kopen die mooi laag stond. Nu weer omhoog..

Cancellen als het allemaal zo lang duurt zou een fijne toevoeging zijn.
Ons soort mensen, trapt reeds jaren blij van zin, het vuile plebs de modder in.
Ons soort mensen, steunpilaar van vaderland en koningin.
pi_176408377
Ik geef overigens niet zoveel om het dalen van TRX. Ga de boel nu niet ineens de deur uit doen. Ben ingestapt op 220 sat ofzo. Alles daarboven is prima.
Ons soort mensen, trapt reeds jaren blij van zin, het vuile plebs de modder in.
Ons soort mensen, steunpilaar van vaderland en koningin.
pi_176408381
quote:
1s.gif Op woensdag 10 januari 2018 11:43 schreef Sylv3se het volgende:

[..]

Dat wordt lachen als Binance een keer gehackt wordt.
net als al die andere exchanges.
This is financial advice. Do not do your own due diligence.
pi_176408397
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 11:43 schreef Basxt het volgende:

[..]

wtf :o Misschien omdat cmc de populairste exchange heeft weggehaald? *** Price/Volume Excluded - Outlier Detected
Blijkbaar zijn ze ook gekickt van een paar exchanges omdat de developers clowns waren ofzo. Las iets dergelijks op hun subreddit.
pi_176408406
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 11:43 schreef Komakie het volgende:

[..]

Er zit een groot verschil tussen critisch zijn en afkraken. Critisch zijn is altijd belangrijk en zonder discussie is er ook geen bal aan natuurlijk.
Maar dat is wat anders dan afkraken. Zeker als het betekent dat je mensen gaat afkraken. Als je al baalt dat iets niet gelukt is en iemand gaat ook nog eens over je heen zeiken, werkt dat alleen maar extra negatief.

Dan zit er ook nog een verschil tussen mensen afkraken en projecten afkraken.
Ja eens :)
  Moderator / Redactie Sport woensdag 10 januari 2018 @ 11:48:27 #263
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_176408437
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 11:43 schreef Komakie het volgende:

[..]

Er zit een groot verschil tussen critisch zijn en afkraken. Critisch zijn is altijd belangrijk en zonder discussie is er ook geen bal aan natuurlijk.
Maar dat is wat anders dan afkraken. Zeker als het betekent dat je mensen gaat afkraken. Als je al baalt dat iets niet gelukt is en iemand gaat ook nog eens over je heen zeiken, werkt dat alleen maar extra negatief.

Dan zit er ook nog een verschil tussen mensen afkraken en projecten afkraken.
_O_

Er is ook een verschil tussen "I told you so" zeggen en iemand compleet belachelijk maken. Dat is niks anders dan je beter proberen te voelen dan iemand anders.
pi_176408450
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 11:34 schreef Komakie het volgende:

[..]

Klopt.
Ben bijna 3 weken offline geweest door vakantie. Expres geen computer mee genomen, geen fora bezocht, geen mail gelezen. Alleen af en toe een beetje facebook en Netflix op mijn tablet.

Lijkt wel of de sfeer hier flink veranderd is in de afgelopen weken. Veel meer negativiteit dan daarvoor.

Mensen die geirriteerd zijn omdat ze even geen winst boeken ofzo.
Tron doet het even niet goed. Mensen die niet ingestapt zijn, lachen de mensen uit die overtuigt waren van de potentie en mensen die durfden in te stappen hebben wat te hoog van de toren geblazen en worden daar nu op afgerekend.

Laat elkaar in hun waarde. Wees blij voor de mensen die winst halen en voel mee met de mensen die verlies draaien. Dat zou je zelf ook het liefste willen lijkt me (kom maar op met de opmerkingen "het interesseert me niet wat anderen vinden")

En heb een beetje geduld. Tron doet het nu even niet goed. Gewoon hodlen en afwachten. Tot nu toe heb ik op alles winst gemaakt door te hodlen. Soms op een ATH gekocht, achteruit gegaan, afgewacht en nu op een hoop winst.
over een paar dagen ga je gewoon mee in de gekte :W
This is financial advice. Do not do your own due diligence.
  woensdag 10 januari 2018 @ 11:51:49 #265
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_176408506
In deze tijd van dalingen kun je het beste in bitcoin zitten, die munt is namelijk superstabiel en staat al jaren op 100 mil satoshi _O_
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_176408540
quote:
14s.gif Op woensdag 10 januari 2018 11:51 schreef Rossdale het volgende:
In deze tijd van dalingen kun je het beste in bitcoin zitten, die munt is namelijk superstabiel en staat al jaren op 100 mil satoshi _O_
Hah er is gelijk iemand die jouw advies opvolgt. Een buy order van 99btc op Bittrex
  Moderator / Redactie Sport woensdag 10 januari 2018 @ 11:53:59 #267
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_176408544
quote:
14s.gif Op woensdag 10 januari 2018 11:51 schreef Rossdale het volgende:
In deze tijd van dalingen kun je het beste in bitcoin zitten, die munt is namelijk superstabiel en staat al jaren op 100 mil satoshi _O_
:D
pi_176408550
And it's gone
pi_176408601
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 11:53 schreef poebz het volgende:

[..]

Hah er is gelijk iemand die jouw advies opvolgt. Een buy order van 99btc op Bittrex
Sorry grgr
U MAD?
pi_176408631
Clearpoll :B
This is financial advice. Do not do your own due diligence.
  Moderator / Redactie Sport woensdag 10 januari 2018 @ 11:59:35 #271
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_176408641
Rip MOD.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_176408740
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 11:59 schreef Nattekat het volgende:
Rip MOD.


Mogen we Nattekat nu ook doodverklaren na Bitcoin en Verge?

:*
  woensdag 10 januari 2018 @ 12:06:58 #273
205222 betyar
Egyedül vagyunk
pi_176408747
quote:
7s.gif Op woensdag 10 januari 2018 11:25 schreef Skv het volgende:
Ik hou TRX gewoon vast tot hij weer wat hoger staat. Al kost het een paar maanden.
Echt dom. Dat is een shitcoin en gaat ten onder. Red je geld en stap nu nog uit!!

(Aldus de vele volgers hier van wetpussy)
pi_176408826
quote:
1s.gif Op woensdag 10 januari 2018 12:06 schreef betyar het volgende:

[..]

Echt dom. Dat is een shitcoin en gaat ten onder. Red je geld en stap nu nog uit!!

(Aldus de vele volgers hier van wetpussy)
Heb ik wel gedaan.. Wel 30% winst gepakt omdat ik op een goed moment ingestapt ben, maar had uit willen stappen vlak voor de aankondiging van hem weekje terug. Zelfs wekker gesteld maar doorheen geslapen. _O-

Ah, you win some...
pi_176408862
Ik zit alleen te twijfelen in welke coin ik mijn $$ van de TRX ga stoppen. Ik lees hier zoveel coins dat ik eigenlijk in meerdere vertrouwen heb. :P
pi_176408881
This is financial advice. Do not do your own due diligence.
pi_176408882
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 11:07 schreef ColeJ het volgende:

[..]

Snap echt niet waarom dat nou weer sukkeltjes zijn. Is het leuk of lachwekkend als "collegafokkers" hier minder winsten maken? Wel ironisch, MaGneT wordt als held binnengehaald omdat hij goede winsten heeft gemaakt, degene die verlies maakt is meteen een sukkel.
Kom op zeg. Iedereen waarschuwde voor die shitcoin. Shitcoin blijft shitcoin, echt geen medelijden mee.
  woensdag 10 januari 2018 @ 12:17:44 #278
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_176408944
quote:
1s.gif Op woensdag 10 januari 2018 12:14 schreef kthxbye het volgende:

[..]

Kom op zeg. Iedereen waarschuwde voor die shitcoin. Shitcoin blijft shitcoin, echt geen medelijden mee.
Als Justin die brakke stream niet had gedaan en tot nu zijn waffel dicht had gehouden dan was de waarde nog eens x3 gegaan vermoed ik aangezien de hype dan alleen nog maar sterker en sterker zou worden. Net zoals dat bij Verge met zijn Wraith-onzin gebeurde.

Beetje jammer, want hij heeft het zelf verpest eigenlijk. Had nog veel meer winst hieruit kunnen halen :P
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_176408968
quote:
1s.gif Op woensdag 10 januari 2018 12:14 schreef kthxbye het volgende:

[..]

Kom op zeg. Iedereen waarschuwde voor die shitcoin. Shitcoin blijft shitcoin, echt geen medelijden mee.
Gaat meer om de negatieve houdingen. Shitcoin of geen shitcoin, crypto's blijft een groot casino waarbij HODL je meestal wel geld oplevert.
  woensdag 10 januari 2018 @ 12:19:07 #280
20403 Komakie
That's Gnarly!
pi_176408985
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 11:38 schreef poebz het volgende:

[..]

Amen. Het lijkt wel aanstekelijk. Nattekat was vroeger toch niet zo van het afzeiken bijvoorbeeld? Maar ja, hij/zij is ook vaak hard aangepakt, dus ik begrijp ergens wel dat hij/zij dat nu terug gaat doen.
Nattekat was mijn ETH medestander. De enige die er nog regelmatig wat positiefs over ETH zei. Dus hij is mijn mattie :P
Terje Haakonsen: "Snowboarding is about fresh tracks, carving powder, being yourself and not being judged by others"
Komakie: "Van sneeuwballen gooien komt boemsen!"
Shaun Farmer: "That's gnarly"
  Moderator / Redactie Sport woensdag 10 januari 2018 @ 12:20:19 #281
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_176409010
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 12:06 schreef Majkool het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

Mogen we Nattekat nu ook doodverklaren na Bitcoin en Verge?

:*
:P
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_176409029
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 12:19 schreef Komakie het volgende:

[..]

Nattekat was mijn ETH medestander. De enige die er nog regelmatig wat positiefs over ETH zei. Dus hij is mijn mattie :P
ETH for President 8-)
Edgar Davids over Danny Buijs na Ajax-Feyenoord (4-1, 4/2/07): Luister eens, het is niet de eerste keer dat jongetjes zich willen bewijzen en zeker ook niet de laatste keer.
pi_176409094
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 12:19 schreef Komakie het volgende:

[..]

Nattekat was mijn ETH medestander. De enige die er nog regelmatig wat positiefs over ETH zei. Dus hij is mijn mattie :P
Haha ik kan Nattekat ook wel waarderen, vooral omdat hij/zij niet bang is om fouten te posten, maar de laatste tijd is hij/zij wel behoorlijk bezig met het afzeiken van anderen. Als je dit leest Nattekat, doe weer eens lief
  woensdag 10 januari 2018 @ 12:24:56 #284
340341 Blester
Membre très utile
pi_176409100
Maar eens wat Ripple bijgekocht, in afwachting van de bounce :D
~ Love comes unseen; we only see it go
pi_176409115
Hoezo waren er ETH medestanders nodig? _O-
  woensdag 10 januari 2018 @ 12:25:53 #286
20403 Komakie
That's Gnarly!
pi_176409119
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 11:49 schreef crpytoshill het volgende:

[..]

over een paar dagen ga je gewoon mee in de gekte :W
Ik loop al wat langer mee in dit topic en iedereen die hier ook al wat langer zit weet dat ik niet mensen afzeik of mensen uitlach om verkeerde beslissingen.
Ik zou het niet leuk vinden als mensen dat bij mij doen, dus doe ik het ook bij anderen niet.
Terje Haakonsen: "Snowboarding is about fresh tracks, carving powder, being yourself and not being judged by others"
Komakie: "Van sneeuwballen gooien komt boemsen!"
Shaun Farmer: "That's gnarly"
  Moderator / Redactie Sport woensdag 10 januari 2018 @ 12:26:08 #287
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_176409123
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 12:24 schreef poebz het volgende:

[..]

Haha ik kan Nattekat ook wel waarderen, vooral omdat hij/zij niet bang is om fouten te posten, maar de laatste tijd is hij/zij wel behoorlijk bezig met het afzeiken van anderen. Als je dit leest Nattekat, doe weer eens lief
Volgens mij vooral Ripple toch (terecht), verder valt het wel mee :P
pi_176409135
quote:
Kutstad, boeit niemand.
U MAD?
  Moderator / Redactie Sport woensdag 10 januari 2018 @ 12:27:28 #289
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_176409148
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 12:19 schreef Komakie het volgende:

[..]

Nattekat was mijn ETH medestander. De enige die er nog regelmatig wat positiefs over ETH zei. Dus hij is mijn mattie :P
Een medestander O+

En ik ben altijd al van het afzeiken van troep geweest, alleen waren er vroegah wat minder mensen gigantisch eigenwijs en/of geobsedeerd met die troep :P
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Moderator / Redactie Sport woensdag 10 januari 2018 @ 12:28:24 #290
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_176409162
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 12:26 schreef Kyran het volgende:

[..]

Volgens mij vooral Ripple toch (terecht), verder valt het wel mee :P
Verge.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_176409189
quote:
1s.gif Op woensdag 10 januari 2018 12:27 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Een medestander O+

En ik ben altijd al van het afzeiken van troep geweest, alleen waren er vroegah wat minder mensen gigantisch eigenwijs en/of geobsedeerd met die troep :P
Dat zou kunnen. Er zijn ook flink wat nieuwe mensen bij, dus gun ze wat tijd om het te leren ;)
  Moderator / Redactie Sport woensdag 10 januari 2018 @ 12:32:00 #292
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_176409219
quote:
1s.gif Op woensdag 10 januari 2018 12:28 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Verge.
Zelfde rijtje :D
  woensdag 10 januari 2018 @ 12:32:19 #293
20403 Komakie
That's Gnarly!
pi_176409226
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 12:24 schreef Blester het volgende:
Maar eens wat Ripple bijgekocht, in afwachting van de bounce :D
Ik zie Ripple longterm. Het kan nog heel lang duren, maar ik ben er wel van overtuigd dat het een van de weinige coins is met echt toekomst. Puur en alleen omdat de techniek voor financiele instellingen heel interessant is en dat ook door zal werken op de coin.

Ik weet niet of Ripple de revelatie van 2018 gaat worden, maar overtuigt van een grote stijging ben ik wel.
Terje Haakonsen: "Snowboarding is about fresh tracks, carving powder, being yourself and not being judged by others"
Komakie: "Van sneeuwballen gooien komt boemsen!"
Shaun Farmer: "That's gnarly"
  woensdag 10 januari 2018 @ 12:32:29 #294
20403 Komakie
That's Gnarly!
pi_176409229
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 12:25 schreef BakkenKappen het volgende:
Hoezo waren er ETH medestanders nodig? _O-
Hoe meer hoe beter :P
Terje Haakonsen: "Snowboarding is about fresh tracks, carving powder, being yourself and not being judged by others"
Komakie: "Van sneeuwballen gooien komt boemsen!"
Shaun Farmer: "That's gnarly"
pi_176409240
quote:
3s.gif Op woensdag 10 januari 2018 12:17 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Als Justin die brakke stream niet had gedaan en tot nu zijn waffel dicht had gehouden dan was de waarde nog eens x3 gegaan vermoed ik aangezien de hype dan alleen nog maar sterker en sterker zou worden. Net zoals dat bij Verge met zijn Wraith-onzin gebeurde.

Beetje jammer, want hij heeft het zelf verpest eigenlijk. Had nog veel meer winst hieruit kunnen halen :P
Nee, want dat is dus gewoon smerige pump en dump over de rug van noobs. Je gaat me toch niet vertellen dat dit soort coins/situaties gezond zijn voor de markt? Voor de adoptie van crypto?
pi_176409245
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 12:19 schreef Komakie het volgende:

[..]

Nattekat was mijn ETH medestander. De enige die er nog regelmatig wat positiefs over ETH zei. Dus hij is mijn mattie :P
Volgens mij was ETH in de algemene opinie altijd wel een van de stabielste...
  Moderator / Redactie Sport woensdag 10 januari 2018 @ 12:33:40 #297
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_176409246
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 12:30 schreef poebz het volgende:

[..]

Dat zou kunnen. Er zijn ook flink wat nieuwe mensen bij, dus gun ze wat tijd om het te leren ;)
Tuurlijk. Ben zelf ook nieuw, maar als er meerdere mensen mij zouden waarschuwen met tientallen redenen er bij zou ik toch wel echt even 10x achter mijn oren krabben en op onderzoek uit gaan.

Als iemand dan ondanks alle waarschuwingen geld blijft pompen in een coin met als reden "ja, maar hij gaat toch omhoog, dus zeur niet zo" dan snap ik ook wel dat bij een crash je wat extra commentaar krijgt.
  woensdag 10 januari 2018 @ 12:34:15 #298
20403 Komakie
That's Gnarly!
pi_176409254
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 12:33 schreef JupilerXL het volgende:

[..]

Volgens mij was ETH in de algemene opinie altijd wel een van de stabielste...
Klopt, maar je hoorde er nooit iemand over. Behalve Nattekat :P
Terje Haakonsen: "Snowboarding is about fresh tracks, carving powder, being yourself and not being judged by others"
Komakie: "Van sneeuwballen gooien komt boemsen!"
Shaun Farmer: "That's gnarly"
  woensdag 10 januari 2018 @ 12:34:19 #299
340341 Blester
Membre très utile
pi_176409255
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 12:32 schreef Komakie het volgende:

[..]

Ik zie Ripple longterm. Het kan nog heel lang duren, maar ik ben er wel van overtuigd dat het een van de weinige coins is met echt toekomst. Puur en alleen omdat de techniek voor financiele instellingen heel interessant is en dat ook door zal werken op de coin.

Ik weet niet of Ripple de revelatie van 2018 gaat worden, maar overtuigt van een grote stijging ben ik wel.
Ben ook niet echt voornemens om ze in 2018 nog te verkopen. M'n Stratis is ook van ¤2,50 naar (top) ¤18 gegaan laatst, lang leve longterm :D
~ Love comes unseen; we only see it go
  woensdag 10 januari 2018 @ 12:34:41 #300
391391 Basxt
~~WhatsApp Groepsbeheerder~~
pi_176409264
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 12:13 schreef einschtein het volgende:
Ik zit alleen te twijfelen in welke coin ik mijn $$ van de TRX ga stoppen. Ik lees hier zoveel coins dat ik eigenlijk in meerdere vertrouwen heb. :P
Oyster Pearl. Die is eind van de week wel 10usd denk ik ;)

Even vanaf reddit:

"Oyster Pearl has all the right stuff at this time to grow massively. Not only could the technology be used in a variety of uses, from standard websites, news outlets, to mobile gaming, and even mature content. What website wouldn't want 100% user interaction to help fund the website? Additionally, what users wouldn't want to visit websites without obnoxious ads? I think the concept is absolutely huge.

Unique and great idea - Online Ads are an outdated and downright intrusive system that have barely updated in over a decade. They take up space on a webpage, can be extremely obnoxious, and then they don't even generate revenue for the site unless interacted with. It has become so bad you see sites left and right, from Youtube to Forbes, trying to combat AdBlocker and similar systems. This is what we've gotten used to and dealt with, but Oyster provides a solution that is both lucrative to the hosts and appealing to visitors. Plus, nobody has to install anything, the host embeds the JavaScript script into their page; that's it. It's a win-win.

Transparent and open team - This one may seem minor, but it's not. Nothing makes me more nervous with my money than when I can barely find any information on a team, how am I supposed to invest if I have very little information? I am already taking a high-risk in this space, I don't need to compound it with taking an additional high-risk gamble on a project. Oyster has already taken strides to communicate with the community, provide updates, and lay out a roadmap. That's awesome, there are coins with (amazingly) 10-20x their market cap that don't even do that.

Open-source code - to add to the transparency of the project, the team is making their code public. This is huge, it allows people with the know-how to both participate in and verify the integrity of the project."
SOMEWHERE THERE IS A TREE, TIRELESSLY PRODUCING OXYGEN SO THAT YOU CAN STAY ALIVE. FIND IT AND APOLOGIZE.
pi_176409269
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 12:18 schreef ColeJ het volgende:

[..]

Gaat meer om de negatieve houdingen. Shitcoin of geen shitcoin, crypto's blijft een groot casino waarbij HODL je meestal wel geld oplevert.
Voor noobs is het een casino ja. Alles op Verge! Ho Tron stijgt laat ik daar maar op instappen!! etc.

zonder in te lezen, te verdiepen. ik vind het goed dat men zo een les leert. echt geen medelijden mee als men niet eens de moeite neemt (nogmaals: na meerdere malen gewaarschuwd te zijn!) zich te verdiepen in de troep waar ze hun spaargeld in steken.
  Moderator woensdag 10 januari 2018 @ 12:35:43 #302
42184 crew  DaMart
pi_176409280
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 11:59 schreef Nattekat het volgende:
Rip MOD.
Ik sta anders nog steeds op 50% winst. TRX zelfs nog ruim 200% tov mijn aankoop nu.

Alleen POE blijft een beetje rond mijn aankoop sukkelen dus wellicht dat ik die wel weer wegdoe :P.
Winterwonderland (een kerstverhaal) | Gevangen in sepia (kort verhaal)
Forumsmileys | Het is patat!
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')