abonnement Unibet Coolblue
pi_176406054


Cryptocoins?
Bitcoin is het bekendste voorbeeld van cryptocurrency. Naast Bitcoins zijn er nog heel veel 'altcoins' kijk hier maar eens voor een overzicht; CryptoCurrency Market Capitalizations. Bitcoin is bedoeld als betaalmiddel, je kan geld (Bitcoin) naar iemand overmaken zonder tussenkomst van een bank. De transactie is anoniem en binnen enkele minuten geregeld. Dit gebeurt allemaal door middel van een blockchain.

Blockchain?
De blockchain kun je zien als een kasboek dat wordt gecontroleerd door iedereen die gebruik maakt hiervan. Je kan in dat kasboek elke transactie zien die ooit heeft plaatsgevonden. De blockchain wordt door heel veel pc's gecontroleerd en is niet achteraf wijzigbaar. Een systeem wat moeilijk te manipuleren is dus.
In elk block in de blockchain zitten transacties van coins. Kijk maar eens hier om zelf een kijkje te nemen in zo`n blockchain; Bitcoin Block Explorer - Blockchain

Wie houdt de blockchain bij?
De blockchain wordt bijgehouden door zogeheten 'miners'. Deze (groepen van) pc's stoppen transacties in een block en voegen die toe aan de blockchain. De miner die het block uiteindelijk maakt wordt beloond met Bitcoin.
Dit is natuurlijk kort door de bocht; bekijk dit filmpje maar eens voor een uitgebreidere uitleg;


Er zijn tegenwoordig twee verschillende technieken die worden gebruikt om de blockchain bij te houden, namelijk; Proof of Work (PoW) en (Leased) Proof of Stake (LPoS of PoS). Wil je meer weten hierover dan ga je dit maar Googlen. :P

Minen levert dus geld op?
Ja. Maar op kleine schaal is het minen van Bitcoin eigenlijk niet meer rendabel door de kosten van aanschaf van hardware, stroomkosten etc. Dit omdat het minen van Bitcoin ook steeds moeilijker wordt en er veel concurrentie is. Wellicht als Bitcoin in de toekomst nog veel meer waard word dat het weer rendabel wordt. Het minen van sommige altcoins op kleine schaal kan wel rendabel zijn, helemaal met wellicht een prijsstijging in het verschiet.

En wat zijn de verschillen tussen Bitcoin en verschillende altcoins?
De verschillen tussen al die coins zijn soms minimaal en soms gigantisch groot. Op de verschillende websites van de coin is informatie te vinden over de technische werking of de visie van het team erachter.

Oké. Hoe kom ik aan cryptocurrency?
Cryptocurrency kun je kopen via bedrijven of via een exchange. De laatstgenoemde is eigenlijk een soort AEX maar dan alleen voor cryptocurrency. Kopen via een exchange is meestal goedkoper dan het kopen van een bedrijf. Dit omdat je nu geen tussenpersoon hebt maar rechtstreeks van een andere gebruiker koopt.

En hoe sla ik mijn digitale geld nu veilig op?
In een wallet. En dat kan op verschillende manieren en plekken, elk met zijn eigen voor en nadelen.
Je kan het in je wallet op een exchange bewaren maar de geschiedenis heeft geleerd dat dit niet altijd een goed idee is. Je kan bij je wallet door middel van een private key, alleen hiermee kun je transacties doen. Omdat de exchange jouw private key beheerd kan de eigenaar van die exchange er in theorie dus met al het geld vandoor gaan. Google maar eens op 'mt. Gox' voor een voorbeeld.

Wil je dagelijks handelen met crypto dan is het handiger om je coins op een exchange te laten. Koop je ze voor de lange termijn dan kun je het beter opslaan in een ander soort wallet.

Wallet? Offline wallet? Hardware wallet? Paper wallet? Wat?
Een wallet komt in verschillende vormen. Je kan een walletprogramma voor desbetreffende coin installeren op je pc / laptop / telefoon / tablet en daar je coin in opslaan. Maakt wel een backup van je private key zodat als deze crasht je je coins nog wel van recoveren.

Daarnaast zijn er ook hardware wallets tekoop zoals de Trezor of de Nano Ledger.

Een paper wallet is heel simpel. Je maakt online een bitcoinadres aan en stuurt naar dat adres je coins. Je print je private key uit. Deze sla je op een aantal plekken veilig op en je coins staan nu op dat adres in de blockchain opgeslagen. Met die key kun je op een later tijdstip een wallet installeren en bij je coins.

Meer info: https://www.coindesk.com/information/paper-wallet-tutorial/

Probeer 3rd party wallets te vermijden. Dit zijn Wallets die zijn gemaakt door een partij die niet in eerste instantie bij het team zit dat desbetreffende coin heeft ontwikkeld. Het verleden heeft uitgewezen dat hier nog wel eens misbruikt van is gemaakt.

Wat een hoop info. Waarom moet ik instappen?
Omdat je bank 0.1% rente per jaar geeft en omdat de blockchain de toekomst heeft. Het is niet voor niks dat er steeds meer geld in cryptocurrency omgaat. To the moon motherfuckers!

En wat zorgt er nou voor dat een coin waarde krijgt?
De markt bepaalt de waarde van een coin. Hoe meer mensen er heil in zien, hoe meer het waard wordt.

Maar nu even serieus, ik snap er nog steeds niks van!
Lees hier een uitleg, handleidingen, crypto-woordenboek etc,
Bekijk hier stap voor stap handleidingen:
BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #1 Voor al je kleine en grote vragen

Hoe claim ik een geforkte munt?
Door je private key in een wallet te importeren die de nieuwe munt support (wel eerst je Bitcoins verplaasen naar een ander adres!). Gedetailleerde uitleg voor Bitcoin Cash en Bitcoin Gold: BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #2 Voor al je kleine en grote vragen

Afkortingen en jargon
FOMO - Fear of missing out - Paniekreactie omdat een coin opeens erg veel in waarde stijgt. Paniekaankoop.
FUD - Fear, uncertainty, doubt. Op het moment dat er angst en onzekerheid in de markt zit dan gaan vaak veel mensen hun geld omzetten naar fiat. Dit zorgt voor een dalende trend of crash in de markt.
ICO - Initial Coin Offering. Een nieuwe munt wordt geïntroduceerd. Hier is geld voor nodig. Vroege investeerders kunnen in een ICO investeren in de hoop dat de munt daarna een veelvoud waard wordt.
Fee - Om een transactie te doen moet er fee worden betaald. Dit is een bedrag dat ervoor zorgt dat jouw transactie in behandeling wordt genomen. Sommige exchanges rekenen ook fee om uit te laten betalen.
Hodlen - Je cryptomunten altijd houden (holden).

Shorten? Long gaan? Margin trading? Leverage?
Geen zin om nu deze termen nu uit te leggen. Google er maar op :').

Exchanges;
Kraken | Buy, Sell and Margin Trade Bitcoin (BTC) and Ethereum (ETH) - Buy, Sell, Trade Bitcoin
Bittrex.com - Bittrex, The Next Generation Digital Currency Exchange
Binance - Chinese exchange, werkt goed voor handelen tussen crpytomunten

Bedrijven waar je crypto kan kopen buiten een exchange om?
Bitcoins Kopen en Verkopen met iDEAL, Bancontact of SEPA | LiteBit
Bitonic
Bitcoins kopen - iDEAL, Banktransfer of Creditcard | BTC Direct

Bitcoin block explorers
Blockchain.info
BlockExplorer.com
CryptoGraffiti.info

Crypto koersen
Coinmarketcap.com - CryptoCurrency Market Capitalizations
Cryptodashboard.io - Lichtgewicht versie van Coinmarketcap met auto refresh
cryptowat.ch - Live koersen van de belangrijkste exchanges

Gedetailleerde crypto statistieken
fork.lol
coin.dance
Statoshi.info
Cryptocurrency Mining Profitability
BitcoinWisdom.com

Crypto nieuws
Bitcoin Magazine
Coindesk
CoinTelegraph
/r/CryptoCurrency
/r/Bitcoin
/r/btc

Bitcoin resources (websites)

Bitcoin en belastingaangifte

Bitcoins als vermogen: box 3
Het bezit van bitcoins en andere cryptovaluta wordt gezien als vermogen. Vermogen moet worden opgegeven in box 3.

De waarde die u opgeeft is de waarde (in euro’s) van uw cryptovaluta op 1 januari van het fiscale jaar. Bij uw belastingaangifte over het jaar 2016, geeft u dus aan hoeveel uw ‘coins’ op 1 januari waard waren. Wij adviseren u om altijd al uw currencies op te geven, ook als het om kleine bedragen gaat. Immers kan uw cryptovaluta in een jaar sterk in waarde stijgen, als u het niet eerder heeft opgegeven dan kampt u in de toekomst wellicht met een voor de belastingdienst onverklaarbaar vermogen.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de Belastingdienst.

Starten met het kopen van Bitcoin of Altcoins
- Open een account op bijv Binance.(Zie hierboven)
- Bij de tab 'Deposits/withdrawals' kies je 'Deposit' bij Ether. Kopieer het wallet-adres.
- Koop Ether (bijvoorbeeld bij BTC-direct of Bitonic). Verzend het naar het adres van Binance. Betaal met iDeal.
- Na de verwerkingstijd (meestal 20-30 min) staat je saldo in Ether op Binance. Via de Exchanges kan je Ether kopen/verkopen voor andere Crypto.
(Elke transactie -dus koop/verkoop van crypto op Binance- kost je 0,1% van de transactiesom aan fee. Lagere fee (0,05%) is mogelijk als je BNB-crypto gekocht hebt. In dat geval gaan deze fees direct van je BNB-saldo af.)

DISCLAIMER:
Cryptocurrency is een erg jonge en volatiele markt. Nog meer dan voor elke andere markt geldt hier dat je je goed moet inlezen en investeer enkel geld dat je kan missen. Don't invest recklessly.

pi_176406062
Wie heeft dat plaatje van die traps opgenomen in de ts?
  woensdag 10 januari 2018 @ 08:56:53 #3
62913 Blik
The one and Only!
pi_176406067
quote:
1s.gif Op woensdag 10 januari 2018 08:52 schreef Patroon het volgende:

[..]

Kijk niet zo korte termijn. Je bent 2 dagen bezig. Wat verwacht je? Dat er na een aankoop gelijk de koers omhoog gaat? Over een paar maanden staat VEN op 10 en ben je weer blij?
Ik doe niet anders dan jij, instappen en hopen op stijging en daar dan een aantal posts over plaatsen.

Ik blijf gewoon Hodl, ik had alleen niet verwacht dat alles zo collectief door het putje zou gaan
pi_176406078
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 08:56 schreef Blik het volgende:

[..]

Ik doe niet anders dan jij, instappen en hopen op stijging en daar dan een aantal posts over plaatsen.

Ik blijf gewoon Hodl, ik had alleen niet verwacht dat alles zo collectief door het putje zou gaan
Dit is wel weer een kleine correctie.. maar als ik naar mijn portfolio kijk en terug kijk naar een maand geleden mag ik nog steeds niet klagen en sta ik dik in de plus :+
pi_176406099
Ik had gehoopt dat TRX wel weer omhoog zou krabbelen. Maar als het zo door blijft gaan. :') Kan beter inpakken en snel nog extra in UTK gooien.
pi_176406106
quote:
10s.gif Op woensdag 10 januari 2018 08:56 schreef xminator het volgende:
Wie heeft dat plaatje van die traps opgenomen in de ts?
eerst stond er een foto van madelief, alleen omdat ze grote borsten had.
This is financial advice. Do not do your own due diligence.
  woensdag 10 januari 2018 @ 09:00:26 #7
205222 betyar
Egyedül vagyunk
pi_176406118
TRX lift off
pi_176406151
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 08:59 schreef einschtein het volgende:
Ik had gehoopt dat TRX wel weer omhoog zou krabbelen. Maar als het zo door blijft gaan. :') Kan beter inpakken en snel nog extra in UTK gooien.
Maar TRX is een stabiele top 10 coin toch?? (eerder gehoord in dit topic)
WEB / [HaxBall #64] Jos is God
Arguing on the Internet is like running in the Special Olympics.
pi_176406161
quote:
10s.gif Op woensdag 10 januari 2018 09:03 schreef -jos- het volgende:

[..]

Maar TRX is een stabiele top 10 coin toch?? (eerder gehoord in dit topic)
Zeker!

Ik heb alleen nog maar TRX, XRP en XVG.

Alles met een X is genot. _O_

Moon
pi_176406172
quote:
1s.gif Op woensdag 10 januari 2018 09:04 schreef Lenny_Leonard het volgende:

[..]

Zeker!

Ik heb alleen nog maar TRX, XRP en XVG.

Alles met een X is genot. _O_

Moon
XENON _O_

(Kut project, maar iedereen zit erin volgens mij via airdrop)
  woensdag 10 januari 2018 @ 09:05:56 #11
132191 -jos-
Money=Power
pi_176406176
quote:
1s.gif Op woensdag 10 januari 2018 09:04 schreef Lenny_Leonard het volgende:

[..]

Zeker!

Ik heb alleen nog maar TRX, XRP en XVG.

Alles met een X is genot. _O_

Moon
Knap dat je de 3 allergrootste shitcoins in 1 post weet te zetten. :D
WEB / [HaxBall #64] Jos is God
Arguing on the Internet is like running in the Special Olympics.
pi_176406186
quote:
1s.gif Op woensdag 10 januari 2018 09:04 schreef Lenny_Leonard het volgende:

[..]

Zeker!

Ik heb alleen nog maar TRX, XRP en XVG.

Alles met een X is genot. _O_

Moon
Ik mis DOGE in dit rijtje.
  woensdag 10 januari 2018 @ 09:09:20 #13
205222 betyar
Egyedül vagyunk
pi_176406205
quote:
1s.gif Op woensdag 10 januari 2018 09:04 schreef Lenny_Leonard het volgende:

[..]

Zeker!

Ik heb alleen nog maar TRX, XRP en XVG.

Alles met een X is genot. _O_

Moon
Zo is het, weg met die andere kutcoins
pi_176406216
Voordat ik ging slapen een ambitieuze order geplaatst voor REQ. Word ik wakker is hij uitgevoerd. _O_

Verder veel rood weer vandaag. Laat morgen maar weer een vergelijkbare dag zijn met vorige week.
Charity is injurious unless it helps the recipient to become independent of it.
Socialisten vechten allang niet meer tegen het kapitalisme maar tegen de realiteit.
pi_176406218
quote:
10s.gif Op woensdag 10 januari 2018 09:05 schreef -jos- het volgende:

[..]

Knap dat je de 3 allergrootste shitcoins in 1 post weet te zetten. :D
Ben afgegaan op Crypto Facebook groep. Die hebben er kijk op.




Heb op Facebook gestaan dus zal wel goed zijn. _O_

[ Bericht 2% gewijzigd door #ANONIEM op 10-01-2018 09:14:41 ]
pi_176406226
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 08:56 schreef Blik het volgende:

[..]

Ik doe niet anders dan jij, instappen en hopen op stijging en daar dan een aantal posts over plaatsen.

Ik blijf gewoon Hodl, ik had alleen niet verwacht dat alles zo collectief door het putje zou gaan
Maar hoe kan je nu al spijt hebben van een aankoop als je die nog maar net hebt. Je moet kijken naar het moment dat jij de keuze maakt, dat is op lange termijn gewoon een goede lijkt mij.
Maar ik kan 't mis hebben...
  woensdag 10 januari 2018 @ 09:11:35 #17
150083 Barcaconia
ºº [[[[] []]]] ºº
pi_176406228
Ik ben blij dat ik een weekje weg ga, even niet kijken en hodl :') ik sta behoorlijk in de min nu..
[b]Op vrijdag 24 augustus 2007 09:50 schreef PretKroket het volgende:[/b]
dude? :') ik hoop voor je dat je niet serieus bent
Even voor jou: 2x1/2 = 1/2 x 1/2
[b]Neem mij niet tè serieus, dat doe ik zelf ook niet[/b]
  woensdag 10 januari 2018 @ 09:11:38 #18
371833 BlauweTijger
Doet tegen iedereen stoer
pi_176406230
quote:
10s.gif Op woensdag 10 januari 2018 09:05 schreef -jos- het volgende:

[..]

Knap dat je de 3 allergrootste shitcoins in 1 post weet te zetten. :D
_O-
En altijd het laatste woord.
  woensdag 10 januari 2018 @ 09:11:50 #19
205222 betyar
Egyedül vagyunk
pi_176406233
En weer $100 minder bij TRX, gaat prima zo.
pi_176406239
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 08:59 schreef einschtein het volgende:
Ik had gehoopt dat TRX wel weer omhoog zou krabbelen. Maar als het zo door blijft gaan. :') Kan beter inpakken en snel nog extra in UTK gooien.
Extra in UTK is altijd goed ^O^
Maar ik kan 't mis hebben...
pi_176406246
Ik heb wel het idee dat de rode dagen elkaar sinds kort sneller opvolgen...zou het komen doordat de meeste exchanges de registratie gesloten hebben?
Maar ik kan 't mis hebben...
  woensdag 10 januari 2018 @ 09:13:53 #22
205222 betyar
Egyedül vagyunk
pi_176406254
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 09:12 schreef Patroon het volgende:
Ik heb wel het idee dat de rode dagen elkaar sinds kort sneller opvolgen...zou het komen doordat de meeste exchanges de registratie gesloten hebben?
iedereen FUD, gewoon omdat het kan.
pi_176406259
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 09:12 schreef Patroon het volgende:
Ik heb wel het idee dat de rode dagen elkaar sinds kort sneller opvolgen...zou het komen doordat de meeste exchanges de registratie gesloten hebben?
Nee, er is gewoon veel te veel groei geweest. Daarna daalt het weer even voordat de cyclus opnieuw begint.

Denk dat er nog wel een echte crash aankomt, teveel shit is overgewaardeerd.
  woensdag 10 januari 2018 @ 09:15:24 #24
371833 BlauweTijger
Doet tegen iedereen stoer
pi_176406266
Is Vigen al wakker?
En altijd het laatste woord.
pi_176406272
Verdomme TRX, wat doe je ;(
  woensdag 10 januari 2018 @ 09:15:45 #26
205222 betyar
Egyedül vagyunk
pi_176406275
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 09:14 schreef BakkenKappen het volgende:

[..]

Nee, er is gewoon veel te veel groei geweest. Daarna daalt het weer even voordat de cyclus opnieuw begint.

Denk dat er nog wel een echte crash aankomt, teveel shit is overgewaardeerd.
Alle coins zijn overgewaardeerd. Zelfs de muntjes waar men zich hier op aftrekt en een vrouw zich klaar vingert.
  woensdag 10 januari 2018 @ 09:16:33 #27
205222 betyar
Egyedül vagyunk
pi_176406281
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 09:15 schreef einschtein het volgende:
Verdomme TRX, wat doe je ;(
Van -30 naar -27 prima stijging.
  woensdag 10 januari 2018 @ 09:16:50 #28
371833 BlauweTijger
Doet tegen iedereen stoer
pi_176406286
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 09:15 schreef einschtein het volgende:
Verdomme TRX, wat doe je ;(
Dalen naar het punt waar ik ze gekocht heb. ¤0.05 :')
En altijd het laatste woord.
pi_176406288
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 09:15 schreef betyar het volgende:

[..]

Alle coins zijn overgewaardeerd. Zelfs de muntjes waar men zich hier op aftrekt en een vrouw zich klaar vingert.
Ik zie nog wel projecten met echte value. Maar ja, dat is voor ieder persoonlijk natuurlijk.
pi_176406289
Vrijwel alles in een dipje op mijn Onion ($17 wtf) en Ark na... En oke, Mothership gaat ook de goeie kant op.

Straks maar even shoppen, gotta catch ‘em all.
pi_176406303
quote:
1s.gif Op woensdag 10 januari 2018 09:04 schreef Lenny_Leonard het volgende:

[..]

Zeker!

Ik heb alleen nog maar TRX, XRP en XVG.

Alles met een X is genot. _O_

Moon
Van VEN lopen shillen naar deze coins :')
pi_176406309
dumppp
This is financial advice. Do not do your own due diligence.
  woensdag 10 januari 2018 @ 09:19:28 #33
205222 betyar
Egyedül vagyunk
pi_176406315
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 09:17 schreef BakkenKappen het volgende:

[..]

Ik zie nog wel projecten met echte value. Maar ja, dat is voor ieder persoonlijk natuurlijk.
Investeren in een verkapte folder genaamd een white paper voor virtuele troep..... Ja, als je een idioot bent trap je in die onzin. Het is niets anders dan meegaan met de hype.
  woensdag 10 januari 2018 @ 09:19:49 #34
62913 Blik
The one and Only!
pi_176406320
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 09:11 schreef Patroon het volgende:

[..]

Maar hoe kan je nu al spijt hebben van een aankoop als je die nog maar net hebt. Je moet kijken naar het moment dat jij de keuze maakt, dat is op lange termijn gewoon een goede lijkt mij.
een beetje spijt is toch niet raar als je uitstapt voor 2 andere munten, en dan blijken de andere 2 munten te dalen en de ETH waar ik net ben uitgestapt blijkt ongeveer als enige te stijgen. Het halve forum staat vol met dat sooirt posts

maar anyway, ik blijf gewoon zitten en het gaat wel goed komen
pi_176406328
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 09:19 schreef betyar het volgende:

[..]

Investeren in een verkapte folder genaamd een white paper voor virtuele troep..... Ja, als je een idioot bent trap je in die onzin. Het is niets anders dan meegaan met de hype.
Tja dan verschillen we van mening op dat gebied :P

Prima toch? :)
  woensdag 10 januari 2018 @ 09:20:11 #36
205222 betyar
Egyedül vagyunk
pi_176406329
VEN is ook een anusmunt.
  woensdag 10 januari 2018 @ 09:20:27 #37
136 V.
Fuck you and your eyebrows
pi_176406340
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 09:20 schreef betyar het volgende:
VEN is ook een anusmunt.
Kom vechten dan.
  woensdag 10 januari 2018 @ 09:21:11 #39
205222 betyar
Egyedül vagyunk
pi_176406342
TRX snoept tenminste nog iedere minuut zo'n 5 dollar van me af. Wat een bazenmunt.
  woensdag 10 januari 2018 @ 09:22:11 #40
205222 betyar
Egyedül vagyunk
pi_176406353
quote:
8s.gif Op woensdag 10 januari 2018 09:20 schreef Lenny_Leonard het volgende:

[..]

Kom vechten dan.
Stomp op oe bakkes kun de hebben godver.
  woensdag 10 januari 2018 @ 09:23:18 #41
262778 BaasJ04
Ajax Amsterdam [L]
pi_176406367
De duurste toets op mijn keyboard is de F5 toets.

  woensdag 10 januari 2018 @ 09:23:21 #42
205222 betyar
Egyedül vagyunk
pi_176406368
Coinbase is best vlug met betalen vind ik.
pi_176406407
Alles in het rood, crypto is dood
pi_176406411
Sow dan
Ohh, you touch my tralalala
Mhh, my ding ding dong...
Naamtopic.
pi_176406416
:W Ripple!
  woensdag 10 januari 2018 @ 09:29:59 #46
205222 betyar
Egyedül vagyunk
pi_176406420
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 09:28 schreef BakkenKappen het volgende:
Alles in het rood, crypto is dood
Jep, vlug uitstappen iedereen. De grote mannen op de beurzen hebben gewonnen. Gewoon weer 3% per jaar pakken op shell en zo.
pi_176406423
quote:
1s.gif Op woensdag 10 januari 2018 09:29 schreef betyar het volgende:

[..]

Jep, vlug uitstappen iedereen. De grote mannen op de beurzen hebben gewonnen. Gewoon weer 3% per jaar pakken op shell en zo.
Niks mis mee.
  woensdag 10 januari 2018 @ 09:30:38 #48
256935 xzaz
McBacon to the rescue!
pi_176406429
Wat een markt _O_ _O_
  Moderator / Redactie Sport woensdag 10 januari 2018 @ 09:30:57 #49
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_176406435
Iedereen uitstappen, sell sell sell
  woensdag 10 januari 2018 @ 09:31:55 #50
205222 betyar
Egyedül vagyunk
pi_176406451
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 09:30 schreef BakkenKappen het volgende:

[..]

Niks mis mee.
Alleen een beetje jammer bij een inflatie van 2,5%.......
  woensdag 10 januari 2018 @ 09:32:42 #51
205222 betyar
Egyedül vagyunk
pi_176406462
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 09:29 schreef kthxbye het volgende:
:W Ripple!
Even vlug voor 1k aanschaffen voordat ie loon gaat.

Bedank me later maar.
pi_176406465
quote:
1s.gif Op woensdag 10 januari 2018 09:32 schreef betyar het volgende:

[..]

Even vlug voor 1k aanschaffen voordat ie loon gaat.

Bedank me later maar.
Ja loon gaan #loon !!
  woensdag 10 januari 2018 @ 09:33:04 #53
205222 betyar
Egyedül vagyunk
pi_176406466
quote:
1s.gif Op woensdag 10 januari 2018 09:32 schreef betyar het volgende:

[..]

Even vlug voor 1k aanschaffen voordat ie moon gaat.

Bedank me later maar.
  woensdag 10 januari 2018 @ 09:33:22 #54
205222 betyar
Egyedül vagyunk
pi_176406473
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 09:33 schreef BakkenKappen het volgende:

[..]

Ja loon gaan #loon !!
kut autocorrectie
pi_176406477
Gelukkig is mijn Medibloc nog groen :P
Ik ben trouwens getipt om CAN te kopen
pi_176406478
  woensdag 10 januari 2018 @ 09:34:26 #57
371833 BlauweTijger
Doet tegen iedereen stoer
pi_176406488
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 09:33 schreef Xeor het volgende:
Gelukkig is mijn Medibloc nog groen :P
Ik ben trouwens getipt om CAN te kopen
Ik ook.. twijfeltje wel. Hoezo steek jij er geld in?
En altijd het laatste woord.
  woensdag 10 januari 2018 @ 09:34:44 #58
205222 betyar
Egyedül vagyunk
pi_176406494
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 09:33 schreef Xeor het volgende:
Gelukkig is mijn Medibloc nog groen :P
Ik ben trouwens getipt om CAN te kopen
Ik ben getipt om te investeren in geertcoin, trumpcoin en gaycoin.
pi_176406498
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 09:33 schreef Xeor het volgende:
Gelukkig is mijn Medibloc nog groen :P
Ik ben trouwens getipt om CAN te kopen
Gister alle CAN verkocht, te grote twijfel, ik zou DBC aanschaffen.
pi_176406508
WE GAAN ER AAN
U MAD?
pi_176406518
DE HELE MARKT NAAR DE TYFUS !!!!
  Moderator / Redactie Sport woensdag 10 januari 2018 @ 09:36:37 #62
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_176406520
quote:
1s.gif Op woensdag 10 januari 2018 09:34 schreef betyar het volgende:

[..]

Ik ben getipt om te investeren in geertcoin, trumpcoin en gaycoin.
Putincoin > alles wat je noemt.
pi_176406521
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 09:34 schreef BlauweTijger het volgende:

[..]

Ik ook.. twijfeltje wel. Hoezo steek jij er geld in?
Kreeg dit bericht.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_176406524
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 09:35 schreef de_boswachter het volgende:
WE GAAN ER AAN
Je bent vroeg wakker vandaag.
pi_176406541
quote:
99s.gif Op woensdag 10 januari 2018 09:35 schreef Roypsv het volgende:

[..]

Gister alle CAN verkocht, te grote twijfel, ik zou DBC aanschaffen.
Ik twijfel om REQ bij te kopen, het is wachten op het juiste moment.
pi_176406544
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 09:38 schreef Xeor het volgende:

[..]

Ik twijfel om REQ bij te kopen, het is wachten op het juiste moment.
Alles is omlaag, dus nu bijkopen kan geen kwaad denk ik. alle winst op DBC is in een nacht weg :')
pi_176406555
quote:
99s.gif Op woensdag 10 januari 2018 09:38 schreef Roypsv het volgende:

[..]

Alles is omlaag, dus nu bijkopen kan geen kwaad denk ik. alle winst op DBC is in een nacht weg :')
Buy the dip !
  woensdag 10 januari 2018 @ 09:40:02 #68
205222 betyar
Egyedül vagyunk
pi_176406561
Buy high sell low.
pi_176406583
gaat alweer up (dbc)
  Moderator woensdag 10 januari 2018 @ 09:43:27 #70
18653 crew  D.
pi_176406602
8% omlaag, ik hoopte op wat groenere dagen :P
  Eurovisie Songfestival Queen woensdag 10 januari 2018 @ 09:43:42 #71
163650 Greys
pi_176406606
Wat een slagveld _O-
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_176406609
quote:
99s.gif Op woensdag 10 januari 2018 09:38 schreef Roypsv het volgende:

[..]

Alles is omlaag, dus nu bijkopen kan geen kwaad denk ik. alle winst op DBC is in een nacht weg :')
Ik moet wel coins met verlies verkopen om DBC aan te kopen, dan is dan wel weer jammer :'(
pi_176406614
quote:
1s.gif Op woensdag 10 januari 2018 09:32 schreef betyar het volgende:

[..]

Even vlug voor 1k aanschaffen voordat ie loon gaat.

Bedank me later maar.
HAHAH RIPPLE IS EEN SHITCOIN.

Ripple werkt niet meer met banken samen, maar met money transfer bedrijven.
pi_176406616
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 09:43 schreef Xeor het volgende:

[..]

Ik moet wel coins met verlies verkopen om DBC aan te kopen, dan is dan wel weer jammer :'(
bijstorten haha
pi_176406619
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 09:36 schreef Wereldgozer het volgende:

[..]

Je bent vroeg wakker vandaag.
Jup.
U MAD?
pi_176406623
quote:
99s.gif Op woensdag 10 januari 2018 09:44 schreef Roypsv het volgende:

[..]

bijstorten haha
Geen budget voor op het moment :P
  woensdag 10 januari 2018 @ 09:45:12 #77
205222 betyar
Egyedül vagyunk
pi_176406626
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 09:44 schreef xminator het volgende:

[..]

HAHAH RIPPLE IS EEN SHITCOIN.

Ripple werkt niet meer met banken samen, maar met money transfer bedrijven.
Ripple is baas. Wat een goede techniek zit erachter. Net als geertcoin
pi_176406633
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 09:45 schreef Xeor het volgende:

[..]

Geen budget voor op het moment :P
Niet een driedubbele hypotheek op je studentenkamer nemen om meer crypto te kopen :')
pi_176406643
Dipjes zijn er altijd wel... verwachting is toch wel dat VEN eind deze maand rond de 15 staat en daarna lekker doorklimt iedere maand... gewoon lekker wachten :P
pi_176406645
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 09:45 schreef BakkenKappen het volgende:

[..]

Niet een driedubbele hypotheek op je studentenkamer nemen om meer crypto te kopen :')
Ik heb er al 4 :(
  woensdag 10 januari 2018 @ 09:46:57 #81
205222 betyar
Egyedül vagyunk
pi_176406650
Geef mij maar jullie geld, zal ik het goed wegzetten tegen 5% van je inleg en winst. Wel per week efkes aftikken he.
  woensdag 10 januari 2018 @ 09:47:50 #82
205222 betyar
Egyedül vagyunk
pi_176406664
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 09:46 schreef JupilerXL het volgende:
Dipjes zijn er altijd wel... verwachting is toch wel dat VEN eind deze maand rond de 15 staat en daarna lekker doorklimt iedere maand... gewoon lekker wachten :P
Ven is dood. XRP heeft de toekomst want een X in de afkorting.
pi_176406670
Pfff, vanmorgen niet gekeken en na mijn vergadering net gekeken... porto keihard door het putje, auw..
  woensdag 10 januari 2018 @ 09:48:23 #84
371833 BlauweTijger
Doet tegen iedereen stoer
pi_176406677
quote:
1s.gif Op woensdag 10 januari 2018 09:47 schreef betyar het volgende:

[..]

Ven is dood. XRP heeft de toekomst want een X in de afkorting.
Wat lul jij een hoop stront zeg.
En altijd het laatste woord.
  woensdag 10 januari 2018 @ 09:48:42 #85
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_176406683
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 09:20 schreef betyar het volgende:
VEN is ook een anusmunt.
Dat zeg je alleen maar omdat je er zelf niet vroeg genoeg bij was.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  Moderator / Redactie Sport woensdag 10 januari 2018 @ 09:49:30 #86
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_176406698
quote:
1s.gif Op woensdag 10 januari 2018 09:43 schreef Greys het volgende:
Wat een slagveld _O-
Laatste paar dagen zijn echt een achtbaan :P Uur geleden nog 64% in 2018, nu nog maar 52%
pi_176406706
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 09:49 schreef Kyran het volgende:

[..]

Laatste paar dagen zijn echt een achtbaan :P Uur geleden nog 64% in 2018, nu nog maar 52%
:') only in crypto
pi_176406709
Wel opmerkelijk dat ETH zich zo goed staande houdt.

(Na deze post zal die wel in elkaar klappen)
  woensdag 10 januari 2018 @ 09:51:11 #89
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_176406722
Nog steeds 82% rendement sinds 1 januari *O*

trekt wel weer bij
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_176406762
Wie was die droeftoeter die hier Bitshares liep te shillen laatst? Met aankondigingen enzo ("LAATSTE DAG OM IN TE STAPPEN!!!"). Tuurlijk, stom om daar zomaar op af te gaan maar ik denk weetje wat, ik gooi er wat play money in. Gaat voor geen meter :')
  woensdag 10 januari 2018 @ 09:54:38 #91
371833 BlauweTijger
Doet tegen iedereen stoer
pi_176406786
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 09:53 schreef kthxbye het volgende:
Wie was die droeftoeter die hier Bitshares liep te shillen laatst? Met aankondigingen enzo ("LAATSTE DAG OM IN TE STAPPEN!!!"). Tuurlijk, stom om daar zomaar op af te gaan maar ik denk weetje wat, ik gooi er wat play money in. Gaat voor geen meter :')
Wie is er hier de droeftoeter? ;)
En altijd het laatste woord.
pi_176406788
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 09:53 schreef kthxbye het volgende:
Wie was die droeftoeter die hier Bitshares liep te shillen laatst? Met aankondigingen enzo ("LAATSTE DAG OM IN TE STAPPEN!!!"). Tuurlijk, stom om daar zomaar op af te gaan maar ik denk weetje wat, ik gooi er wat play money in. Gaat voor geen meter :')
Dus je geeft nu anderen de schuld omdat jij zelf de beslissing hebt genomen er geld in te investeren? :') man man man.
U MAD?
pi_176406789
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 09:53 schreef kthxbye het volgende:
Wie was die droeftoeter die hier Bitshares liep te shillen laatst? Met aankondigingen enzo ("LAATSTE DAG OM IN TE STAPPEN!!!"). Tuurlijk, stom om daar zomaar op af te gaan maar ik denk weetje wat, ik gooi er wat play money in. Gaat voor geen meter :')
Vooral blind naar fokshillers luisteren ja _O-
pi_176406809
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 09:54 schreef Majkool het volgende:

[..]

Vooral blind naar fokshillers luisteren ja _O-
Ik heb wel vertrouwen in mijn eigen geshill hoor :P
pi_176406818
Hey ik heb nog een tip, koop BITSHARES
pi_176406823
quote:
8s.gif Op woensdag 10 januari 2018 09:20 schreef Lenny_Leonard het volgende:

[..]

Kom vechten dan.
:D
… pardon me 4 livin', but this is MY world 2!
  woensdag 10 januari 2018 @ 09:57:39 #97
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_176406824
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 09:53 schreef kthxbye het volgende:
Wie was die droeftoeter die hier Bitshares liep te shillen laatst? Met aankondigingen enzo ("LAATSTE DAG OM IN TE STAPPEN!!!"). Tuurlijk, stom om daar zomaar op af te gaan maar ik denk weetje wat, ik gooi er wat play money in. Gaat voor geen meter :')
Investeren in een concurrent van Waves, dat kan natuurlijk nooit goed gaan he
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_176406850
Nog steeds +61% over de afgelopen week...niets aan de hand.
Maar ik kan 't mis hebben...
pi_176406872
Wat een paniek, waarom zijn er zo veel mensen die verkopen. Hebben die allemaal geen vertrouwen dat een dipje hersteld? Snap het impulsieve van veel traders niet. Alsof het vanaf hier allemaal naar 0 gaat. :')
  woensdag 10 januari 2018 @ 10:01:20 #100
371833 BlauweTijger
Doet tegen iedereen stoer
pi_176406874
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 10:01 schreef Apekoek het volgende:
Wat een paniek, waarom zijn er zo veel mensen die verkopen. Hebben die allemaal geen vertrouwen dat een dipje hersteld? Snap het impulsieve van veel traders niet.
En altijd het laatste woord.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')