abonnement Unibet Coolblue
pi_176789676
Geen kwaliteiten? Kom op, als je zegt dat je een order snel vergeet zorg dan dat je jezelf helpt door het direct op te schrijven. Wat ik wil zeggen is dat wanneer je iets niet onder de knie hebt je datgene gewoon moet doen, veel doen totdat je er goed in bent. En falen betekent juist dat je op de goede weg bent, nooit opgeven en ieder moment, goed of slecht, van leren.
Dat slecht slapen is gewoon je kop die geen rust heeft. Veel nadenken en piekeren, jezelf helemaal gek maken. Onthoud dat je eigen gedachtes je grootste vijand zijn, je kan ze beter uitspreken met iemand dan in je hoofd laten. En logischerwijs ben je daardoor ook minder zelfverzekerd en dat straal je dan ook uit waardoor mensen een loopje met je proberen te nemen, vreselijk natuurlijk als je werkgever tegen je liegt maar jij laat het ook gebeuren. Je kan over veel praten met iedereen als je maar beleefd en duidelijk bent.
Laat dingen los waar je geen controle over hebt want die kan je toch niet beïnvloeden. Leef nu, het verleden is geweest, de toekomst komt vanzelf, alleen in het heden kan je invloed hebben op wat je doet. Dat je sport beoefent is goed als je daar rustig van wordt. Doe iets, anders dan je nu doet en zorg dat je weer de mooie dingen in het leven gaat zien. De wereld is voor iedereen hetzelfde, je kan je focussen op het mooie groene gras van de buurman maar daardoor zie je de prachtige paardenbloemen in je eigen tuin niet meer.

"Luck: Good luck and bad luck are the balance in action and the way the balance most affects our lives. Luck is manifested on many levels. There is the day-to-day luck, from little things like getting a good parking space or a bad one, to big things, such as winning the lottery or finding out you have cancer. Then there is the long-term luck. You are lucky if you are born with good looks, money, health, talent and intelligence. You are unlucky if you are born unattractive, poor, sickly and without talent or intelligence. Most people are in between the extremes, but it does not matter, because we are immortal, and it will all balance out. Luck will move back and forth; everyone will get equal amounts of good and bad luck." Bron: http://www.truthcontest.com/entries/the-present-universal-truth/
pi_176885265
Update: ik heb inmiddels een afspraak met een psycho gemaakt en ben ook doorverwezen naar een psychiater voor medicatie omdat ik mezelf vaak tegenspreek over m'n gedachten, mezelf constant verwijt etc. Ik heb ook ontslag genomen omdat ik inmiddels 3 weken gedegradeerd was tot winkelmedewerker en vrij weinig werk had; dan duren 8,5 uren lang. Met mijn mind en mood hield ik het ook niet meer vol.
pi_176909906
quote:
0s.gif Op donderdag 1 februari 2018 15:56 schreef Googke het volgende:
Update: ik heb inmiddels een afspraak met een psycho gemaakt en ben ook doorverwezen naar een psychiater voor medicatie omdat ik mezelf vaak tegenspreek over m'n gedachten, mezelf constant verwijt etc. Ik heb ook ontslag genomen omdat ik inmiddels 3 weken gedegradeerd was tot winkelmedewerker en vrij weinig werk had; dan duren 8,5 uren lang. Met mijn mind en mood hield ik het ook niet meer vol.
Goed om te horen. Ik zou nu idd met jezelf aan de slag gaan en als het goed gaat op zoek gaan naar ander werk.
pi_176911724
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 januari 2018 19:18 schreef Googke het volgende:

[..]

Als deskundigen het zeggen, dan klopt het toch gewoon? Als een timmerman zegt dat ik twee linkerhanden heb tijdens werkzaamheden, dan is dat gewoon zo. Als ik niet erin slaag om iets administratiefs op te lossen en m'n leidinggevende zegt dat ik het niet kan, dan is het zo.
Dat soort dingen zijn ook goede handvatten om het op te pakken en het tegengestelde te laten zien. In plaats daarvan accepteer jij wat anderen zeggen.

Begin eens met gewoon de slaap te pakken die je nodig hebt. 5 uur slaap is niet bevorderlijk voor je concentratie. Verder opschrijven, opschrijven, opschrijven.
pi_177098058
Goed bezig.

Realistische verwachtingen zullen je goed doen.
(i.e. ouders die tevreden zijn dat je überhaupt werk hebt)

Je hoeft geen wonderkind te zijn. Geen 'topbaan' (bestaat niet) te hebben. Wel trots zijn op wat WEL lukt.

Ook heb ik het vermoeden dat je veel in het leven zomaar kreeg, en nu opeens de realiteit voor je kiezen krijgt.
Waarheid wordt eerst belachelijk gemaakt, daarna bevochten en uiteindelijk als evident aangenomen
  zondag 11 februari 2018 @ 21:04:24 #131
308523 the-eye
I'm a Live Wire
pi_177117615
Nee hij kan niks :')
en dan zie je iemand zichzelf even haarfijn analyseren en dat perfect onder woorden brengen.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')