abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_176417454
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 19:23 schreef Salina het volgende:

[..]

Ik zie het niet echt. Ik kan deze foto ook niet vergroten.
De witte vlek in het raam. Die moet jij kunnen zien, als je naar buiten kijkt. Toch?
pi_176417517
quote:
7s.gif Op woensdag 10 januari 2018 19:27 schreef D.U.M.A.N. het volgende:

[..]

De witte vlek in het raam. Die moet jij kunnen zien, als je naar buiten kijkt. Toch?
Yep, ik zie hem nu. (op de foto).

En nee, als ik naar buiten kijk kan ik niets zien. ;)
Wel een Domino's tegenover me (die vorig jaar overvallen is). :+ :s)
pi_176432232
De digitale BN de Stem staat weer vol met drugsgerelateerde artikelen vandaag.
  vrijdag 12 januari 2018 @ 16:24:11 #54
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_176455538
registreer om deze reclame te verbergen
Zwaargewonde moordverdachten Breda doen aangifte tegen politie

Advocaten van de twee moordverdachten (26 en 27) uit Breda die dinsdagmorgen bij hun aanhouding zwaar gewond raakten door een val van een flat, hebben aangifte gedaan van poging tot doodslag of zware mishandeling door de politie.

Op basis van het voorlopige dossier vermoeden de advocaten Menno Buntsma en Wesley Welten dat ‘de politie een dermate vorm van geweld heeft gebruikt’ dat hun clinten ‘ten val zijn gekomen’. :') _O-

Een en ander betekent dat de verdachten mogelijk niet zelf in blinde paniek van het balkon zijn gesprongen, zoals tot nog toe werd aangenomen, maar dat ze zijn gevallen door handelen van het arrestatieteam. Getuigen meldden meteen na het incident dat de politie met een zogeheten ‘bean bag’ op de verdachten had geschoten, vermoedelijk op het moment dat de twee naar het terras van de buren probeerden te vluchten.

Rijksrecherche
De raadslieden van de zwaar gewonde verdachten onthouden zich verder van elk commentaar omdat hun clinten in alle beperkingen in voorlopige hechtenis zitten. Het Openbaar Ministerie in Breda bevestigt de aangifte. ,,Wij nemen de zaak zeer serieus. We hebben na de aanhoudingen ook meteen onderzoek door de Rijksrecherche. Die moet onderzoeken of er gepast geweld is gebruikt door de politie’’, zegt woordvoerster Martine Pilaar. Over de gebeurtenissen zelf vertelt ze niks: ,,We wachten het onderzoek af.’’

Voorgeleid
De twee moordverdachten worden vrijdagnamiddag voorgeleid aan de rechter-commissaris. Dat gebeurt in ziekenhuizen waar de mannen worden verpleegd. Het gaat om een van oorsprong Bosnische man uit Breda, die onder meer zijn heup en enkele ribben brak, en een van oorsprong Marokkaanse man uit de stad. Hij raakte zo zwaar gewond dat hij nog in coma ligt en niet door de politie is gehoord. Zijn advocaat Wesley Welten neemt zijn belangen bij de rechter-commissaris waar.

Risico's
In het appartement troffen agenten na de arrestaties het ontzielde lichaam aan van Soufian (25), een bij de politie bekend lid van een familie uit Breda. De recherche onderzoekt of de zwaar gewonde verdachten met zijn dood te maken hebben. De aanwezigheid van de vermoorde man zou in elk geval kunnen verklaren waarom de verdachten zulke risico’s namen om aan de politie te ontkomen.

De politie wilde de twee mannen dinsdagmorgen rond 05.30 uur aanhouden voor een routinecontrole. Ze vluchtten en renden na een achtervolging de flat aan de Roeselarestraat in. Omdat in hun auto wapens werden aangetroffen, besloot de politie de mannen door een arrestatieteam te laten aanhouden.

Conflict
De recherche vermoedt dat de moord op Soufian te maken heeft met de beschietingen kort na elkaar van twee woningen afgelopen weekeinde in Breda. Doelwit aan de Hagehof was de woning van de oma van het dodelijke slachtoffer. In de woning die kort ervoor aan de Ahornstraat werd doorzeefd, woont een familielid van de Bosnische moordverdachte. Tussen de twee partijen bestaan volgens bronnen in het criminele (drugs)circuit al bijna een jaar grote spanningen. De moord op Soufian zou volgens hen het gevolg zijn van uit de hand gelopen wraak- en dreigacties over en weer na een recente ripdeal.

Burgemeester Depla van Breda heeft de twee beschoten panden meteen gesloten in verband met veiligheidsrisico's voor de wijk. Ook is er camerabewaking ingesteld bij de panden. Zegslieden uit het milieu stellen dat door het wederzijdse geweld de situatie nog altijd gespannen is.

https://www.ad.nl/breda/z(...)en-politie~a13c232b/

Goed bezig jongens :')
Had dan ook even thee gezet en koektrommel klaar
vervolgens stoelen in een kring en rustig de deur open doen :7
pi_176457317
Bosnische man, van oorsprong Marokkaanse man, Soufian...
Man, man, man, daar is geen woord Spaans bij. En die takkebende moet verpleegd worden, straks vastzitten tegen 400 euro per dag, rechtzitting, de hele familie zal wel weer in bijstand en toeslagencircus zitten. De buitenlandse dividendontvanger zal waarschijnlijk niet meebetalen...
pi_176457582
Jammer dat die twee niet dood zijn :s) Alleen maar een hoop geld en ergernis gekost voor de maatschappij, nu nog die opnamekosten in het ziekenhuis. En dan nog het lef hebben de politie aan te klagen.

Achja, volgende maand kunnen die twee kanslozen het nog een keer proberen. Nederland geeft dit soort crimineeltjes graag alle mogelijkheden die ze nodig hebben om hun carriere voort te zetten.
pi_176458036
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
6s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 16:24 schreef ikweethetookniet het volgende:
Zwaargewonde moordverdachten Breda doen aangifte tegen politie
Hoe doen ze dat? De n ligt nog in coma en de ander in het ziekenhuis en beide spreken waarschijnlijk geen woord Nederlands.

Als ik ergens aangifte van wil doen moet ik een afspraak maken op het bureau. Komt de politie speciaal naar deze gasten toe om aangifte op te nemen?
pi_176459379
Moordflat Breda was ook een (kinky)sekshol

Er komt steeds meer aan het licht over de moord (en brand) op Soufian in de flat aan de Roeselarestraat in Breda. De hoofdpersonen in het verhaal waren slachtoffer Soufian en zijn vriend Asdin – degene die uit de flat op een lantaarnpaal is gesprongen. Het heeft allemaal te maken met ripdeals in het Bredase circuit, waarbij kilo’s goud zijn gestolen en telefoons met de nummers van harddrugsgebruikers.

Bewoners van de flat waren blijkens de berichten van onder meer Omroep Brabant al niet zo heel gecharmeerd van de buren, al zeiden ze dat niet met zoveel woorden. Er speelden zich daar inderdaad wat dingen af waar nette burgers doorgaans een lichte aversie tegen hebben. Zo werd het appartement gebruikt als sekshol, waar meisjes werkten die zich via de website kinky sexjobs aanboden.

Directe aanleiding voor de moord zou een van de rippartijen zijn, met als aanknopingspunt een eerste schietpartij bij het Novotel. Later werden andere woningen – waarvan werd vermoed dat betrokkenen zich ophielden – beschoten. Er zou hierbij ook teruggeschoten zijn, maar dat zal de politie nog wel aan het uitvogelen zijn. http://www.misdaadjournal(...)ok-een-kinkysekshol/
Lekker hard!
pi_176466460
quote:
6s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 19:46 schreef Kim-Holland het volgende:
Moordflat Breda was ook een (kinky)sekshol
Met de huidige berichten over loverboys en meisjes die gedwongen in de prostitutie zitten zou ik als buurman toch hier en daar wat onopvallende camera's ophangen, dat zou zomaar eens van pas kunnen komen.
pi_176466681
Van 4 hoog naar beneden springen 😂😂😂😂😂
pi_176474529
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 januari 2018 17:37 schreef Kim-Holland het volgende:
Betreffende lantaarnpaal
[ afbeelding ]
:')
Het zou gaaf zijn als de springer door de lantaarnpaal gespiest was! Dat hij daar nog lag en dat hij losgezaagd moest worden.
Rijke oudere heteroseksuele blanke mannen zijn de nieuwe Joden.
pi_176474716
ook nog de politie aan gaan klagen :')
Die hebben die advocaten toch wel hard uitgelachen toen die op het bureau verschenen
  zaterdag 13 januari 2018 @ 14:01:42 #63
38559 WheeledWarrior
More than meets the eye
pi_176474742
Missen we niks aan, dit soort gasten.
pi_176475543
Grappig dat de advocaten (bij monde) van de twee verdachten aangifte hebben gedaan tegen de politie terwijl n van de twee verdachten nog in coma ligt en dus nog geen verklaring heeft af kunnen leggen aan zowel eigen advocaat als aan de politie.

De rechtstaat in NL is te ver doorgedraaid denk ik dan.

Valse aangifte doen is trouwens ook strafbaar. Als advocaat behoor je dat te weten. Het is niet zomaar een kwestie van "uitproberen en zie maar waar het schip strandt".

Of er is inderdaad iets meer aan de hand met de arrestatie, of deze aangifte is te lachwekkend voor woorden. :Y)
pi_176475596
quote:
6s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 19:46 schreef Kim-Holland het volgende:
Moordflat Breda was ook een (kinky)sekshol
en zijn vriend Asdin – degene die uit de flat op een lantaarnpaal is gesprongen.
Leuk zo'n regionale misdaadjournalist, maar de gesprongen lantaarnpaalspietser heet geen Asdin. Zijn echte naam is net iets anders. Bewust om de identiteit te beschermen of gewoon verkeerd geinformeerd?

Dit terzijde.
pi_176476288
quote:
0s.gif Op zaterdag 13 januari 2018 15:04 schreef Salina het volgende:

[..]

Leuk zo'n regionale misdaadjournalist, maar de gesprongen lantaarnpaalspietser heet geen Asdin. Zijn echte naam is net iets anders. Bewust om de identiteit te beschermen of gewoon verkeerd geinformeerd?

Dit terzijde.
Misschien hebben ze het enkel gehoord en moesten ze zelf gokken hoe het geschreven moet worden. Dat gaat wel eens vaker mis.
pi_176482754
quote:
6s.gif Op woensdag 10 januari 2018 17:51 schreef Kim-Holland het volgende:
Het slachtoffer dat dood is aangetroffen in een Bredase flat is volgens verschillende bronnen een man Marokkaanse komaf die Soufian zou heten. En van de twee verdachten van 26 en 27 uit Breda, die bij de flat van drie hoog naar beneden sprongen, is volgens BN/De Stem van Joegoslavische komaf.

Marokkaanse familie
De ander is van Marokkaanse komaf. De twee worden verdacht moord- of doodslag en wapenbezit.

BN/De Stem schrijft dat het dodelijk slachtoffer Soufian 25 jaar zou zijn en niet in Nederland staat ingeschreven.

Afgelopen weekend zijn in Breda ’s nachts twee woningen beschoten.

Soufian is volgens bronnen van BN/De Stem een familielid van de bewoners uit het beschoten huis aan de Hagehof in Breda. In de woning aan de Hagehof woont volgens buurtbewoners onder anderen de oma van de Marokkaanse familie. Er zijn geruchten dat familieleden actief zouden zijn in de drugshandel.

Zus
Ook de woning van een familielid van de Joegoslavische verdachte is in diezelfde nacht beschoten: het huis van diens zus in de Ahornstraat, die daar met haar kinderen woont. Dinsdag is daar in verband met het onderzoek naar de dode man opnieuw een doorzoeking geweest.

De Joegoslavische verdachte heeft bij de val van het balkon onder meer zijn heup en enkele ribben gebroken maar zou het relatief goed maken. De Marokkaanse verdachte ligt in coma.

Volgens BN/De Stem vloeit het conflict mogelijk voort uit een langer lopend conflict in de criminele wereld. Het dodelijke slachtoffer “Soufian” zou in oktober voor het Novotel aan de Dr. Batenburgstraat na een woordenwisseling geschoten hebben op een man.
https://www.crimesite.nl/slachtoffer-breda-is-marokkaanse-man/
die Roeselaerestraat is tegenover mij
en die joegoslavische familie is eigenlijk Bosnische,heb de naam even kwijt..
heb gisteren voor mijn werk daar moeten zijn,is lekker dicht´getimeerd´
inwoner van die Ahornstraat zei dat er 18 kogels waren afgevoerd
ze waren op de Ahornstr 36 om precies te zijn
2 dagen later is in de straat verderop ,in de Lunetstraat, iemand gebotst met zijn auto en lekker doorgereden
http://www.bredavandaag.n(...)jding-op-lunetstraat
Tuinzigt is place to (not to) be

[ Bericht 2% gewijzigd door A_S_R op 14-01-2018 00:12:40 ]
because one cannot prove a crime does not mean it is an accident, unless an accident can be proved.
pi_176483351
quote:
9s.gif Op dinsdag 9 januari 2018 17:11 schreef PandaDrop het volgende:
WTF, deden ze ff snel een liquidatie voordat ze in cel wilden belanden? :')

Er wonen allemaal bejaarden in de flat. _O-
https://www.bndestem.nl/b(...)atig-prijs~afd9d7a5/
daarom hebben ze die flat als hun nest gekozen,kunnen ze vanuit makkelijker werken
because one cannot prove a crime does not mean it is an accident, unless an accident can be proved.
pi_176488258
https://www.bndestem.nl/b(...)rbezetting~aeba735f/

"De recherche in West-Brabant heeft begin vorig jaar drie moord- cq doodslagonderzoeken stil moeten leggen vanwege onderzetting. Woordvoerder Dik Advocaat van de politie Zeeland-West-Brabant bevestigt dat.

:o :D
pi_176492728
quote:
0s.gif Op zaterdag 13 januari 2018 23:33 schreef Salina het volgende:
https://www.bndestem.nl/b(...)rbezetting~aeba735f/

"De recherche in West-Brabant heeft begin vorig jaar drie moord- cq doodslagonderzoeken stil moeten leggen vanwege onderzetting. Woordvoerder Dik Advocaat van de politie Zeeland-West-Brabant bevestigt dat.
Journalisten hebben geen spellingscontrole? OnderBEzetting, of onderzettertjes voor onder de theekopjes?

Daarnaast, als het slachtoffer een bekende van de politie is (en dat is het al gauw als ik opsporing verzocht zie), waarom zou je dan zoveel tijd en geld steken (hihi) in een onderzoek? Het onderzoek op de moord van de daders een paar weken later is dan de slagroom op het toetje.
Opgeruimd staat netjes.
pi_176492797
Ik sluit niet uit dat de politie met harde hand de 2 opgejaagd hebben maar dat is het risico van het vak, bij dat soort zware criminelen moet je ook het zekere voor het onzekere nemen. En als er dan slachtoffers vallen dan is dat jammer (voor de criminelen dan).
Als je geen kop hebt kan je niet uit het raam kijken.
pi_176497715
quote:
0s.gif Op zondag 14 januari 2018 08:30 schreef Pedroso het volgende:
Ik sluit niet uit dat de politie met harde hand de 2 opgejaagd hebben maar dat is het risico van het vak, bij dat soort zware criminelen moet je ook het zekere voor het onzekere nemen. En als er dan slachtoffers vallen dan is dat jammer (voor de criminelen dan).
ik denk dat ze meteen zelf van balkoon hebben afgesprongen toen ze hoorden dat iemand binnenkwam
dan w8 je niet op duwtje
dan is het ook grappig dat advocaat zegt dat het om geweld bij de val ging
erger dan dit soort tuig zijn die advocaten die ze verdedigen en met onzin komen
because one cannot prove a crime does not mean it is an accident, unless an accident can be proved.
  zondag 14 januari 2018 @ 13:43:05 #73
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_176497868
quote:
0s.gif Op zaterdag 13 januari 2018 23:33 schreef Salina het volgende:
....... Woordvoerder Dik Advocaat van de politie Zeeland-West-Brabant bevestigt dat.[/i]
:o :D
https://www.linkedin.com/in/dik-advocaat-2b072661/

:Y :Y
pi_176498130
quote:
1s.gif Op zondag 14 januari 2018 08:02 schreef Toga het volgende:

[..]

Journalisten hebben geen spellingscontrole? OnderBEzetting, of onderzettertjes voor onder de theekopjes?
Ik refereerde eigenlijk gewoon alleen naar de vermeende nieuwe baan van onze Di(c)k, maar nu je er toch over begint:

Ik stoor me al jaren aan de matige tot zeer matige taalkennis van de gemiddelde journalist. Kijk op AD.nl, nu.nl, bndestem.nl of elders en de taalfouten komen op je af gesprongen als vliegen.

Nou weet ik van een goede vriend die journalistiek heeft gestudeerd en ook uit de nieuwsberichten zelf (no pun intended) dat de journalistieke opleidingen niet zo erg hoog in aanzien staan, maar wat ik op internet lees slaat werkelijk alles.

Het lijkt wel alsof elke net afgestudeerde journalist toegang heeft om alles maar op te laten pennen en om dat via het digitale web de wereld in te sturen. De schrijvende pers doet het stukken beter, maar de digitale journalistiek komt soms amper op het niveau van een gemiddeld Twitter-bericht uit.
  zondag 14 januari 2018 @ 13:58:08 #75
261324 MPC60
Roger Linn Groupie
pi_176498147
Het lef om aangifte te doen tegen de politie! Wtf!
Op maandag 8 januari 2018 14:29 schreef BadderHaring het volgende:
Ajax is geen club. Dat is een bedrijf.
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')