Ik ben helaas vrij vanille qua gekke fratsen met eten maar zou graag nieuwe tips horen!quote:
Noem jij eens wat danquote:Op maandag 8 januari 2018 22:16 schreef MrsDuck het volgende:
Wat is er raar aan pindakaas met hagelslag? Of noten door de stamppot, werkt prima als vervanger van spekjes. En een puree van aardappel en appel heet Hete Bliksem. Alleen die kaas in de soep... Alhoewel een minestrone met geraspte Parmezaanse kaas...
Nou, dat dus. Vrij normale combinaties. Ik kan wel gekke combinaties verzinnen, maar dat zou ik dan weer niet opeten. Is dat een vereiste, dat je het ook eet?quote:
Dat welquote:Op maandag 8 januari 2018 22:35 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Nou, dat dus. Vrij normale combinaties. Ik kan wel gekke combinaties verzinnen, maar dat zou ik dan weer niet opeten. Is dat een vereiste, dat je het ook eet?
Op zich werkt perzik wel in combinatie met zout. Perzik met bijvoorbeeld kip of varkenshaas is niet te versmaden. Vis is alleen zo vissig.quote:Op maandag 8 januari 2018 22:38 schreef XDo het volgende:
De haring-perziktaart is ook nooit echt aangeslagen
Kijk, eindelijk een echt rare combinatie!quote:
Dat klinkt als iets uit de 80's, pastasaus in een potje, op brood en dan warm maken.quote:Op maandag 8 januari 2018 23:16 schreef Captain_Ghost het volgende:
- bolognese saus op witte brood en als een tosti bakken.
Die vind ik dan weer niet heel raar al mis ik de gekookte piepers en zou ik karnemelk in plaats van yoghurt kiezen (bekend streekgerecht hier).quote:
is een standaard drankje op een hoop golfclubs zoals jus met bitter lemon en cassis met bitter lemonquote:
Ah! Dan weet ik waar die Zeistenaar het vandaan hadquote:Op dinsdag 9 januari 2018 23:16 schreef markmarkmark het volgende:
[..]
is een standaard drankje op een hoop golfclubs zoals jus met bitter lemon en cassis met bitter lemon
Hehehe, het is ook dat hummus een goddelijk goedje is. Ik bedoel, wat kan je niet in hummus dippen? Maar deze combi vind ik echt heerlijk, hoe dat zurige werkt met het 'romige' van de hummus...quote:Op dinsdag 9 januari 2018 23:28 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Dat vind ik wel interessant klinken.
Feta en watermeloen zijn toch ook een heel normale combinatie in salades?quote:Op donderdag 11 januari 2018 21:07 schreef _Arual_ het volgende:
Vanillevla met hagelslag, brood met kaas en jam, feta met watermeloen.
Ik vind het zelf normaal, maar mensen kijken me aan alsof ze water zien branden.
Ja dat dacht ik ook, maar mensen zaten gewoon te griezelen van het idee.quote:Op donderdag 11 januari 2018 21:16 schreef mootie het volgende:
[..]
Feta en watermeloen zijn toch ook een heel normale combinatie in salades?
brood met kaas en jam vind ik heel normaal, eigenlijk.quote:Op donderdag 11 januari 2018 21:07 schreef _Arual_ het volgende:
Vanillevla met hagelslag, brood met kaas en jam, feta met watermeloen.
Ik vind het zelf normaal, maar mensen kijken me aan alsof ze water zien branden.
Dat klinkt als een vrij logische combinatie vind ik. Chocolade past ook goed bij wild, die zware donkere smaken bij elkaarquote:Op vrijdag 12 januari 2018 17:57 schreef Pietverdriet het volgende:
Bittere chocolade door stoofvlees of donkere sauzen, klinkt voor veel mensen nog steeds raar, maar is erg lekker.
en peperkoek ookquote:Op vrijdag 12 januari 2018 17:57 schreef Pietverdriet het volgende:
Bittere chocolade door stoofvlees of donkere sauzen, klinkt voor veel mensen nog steeds raar, maar is erg lekker.
Mja, das meer wat voor hazenpeper, mij te zoet trouwensquote:
in combinatie met azijn in zuurvlees is het prima, vind ik.quote:Op vrijdag 12 januari 2018 20:15 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Mja, das meer wat voor hazenpeper, mij te zoet trouwens
Vind ik niet te hachelen, zuurvlees, mijn man is er gek opquote:Op vrijdag 12 januari 2018 20:18 schreef Sjeen het volgende:
[..]
in combinatie met azijn in zuurvlees is het prima, vind ik.
Zuurvlees beste vlees. . Vooral van paardenvlees.quote:Op vrijdag 12 januari 2018 20:21 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Vind ik niet te hachelen, zuurvlees, mijn man is er gek op
Ooww, is ook maar wat je gewend bent wat je dan onder raar kunt zetten.quote:Op vrijdag 12 januari 2018 21:37 schreef _Arual_ het volgende:
[..]
Nee toch? Zo eet ik het altijd bij de bobotie. Of rijstepap met rozijnen ...
Heerlijk. Ik houd van donkere smaak met zoet.quote:Op vrijdag 12 januari 2018 20:21 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Vind ik niet te hachelen, zuurvlees, mijn man is er gek op
Zo eet mijn moeder ze ook.quote:
Staat in sauna's ook vaak op de kaart. Verse jus met karnemelk of magere yoghurtquote:Op woensdag 10 januari 2018 00:14 schreef Lunatiek het volgende:
[..]
Ah! Dan weet ik waar die Zeistenaar het vandaan had
is dat een gekke combi dan?quote:
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |