Whoei!!quote:
Je bent schaatsliefhebber dus dan kan je bij mij wel een potje breken.quote:Op maandag 8 januari 2018 18:13 schreef Sunnythesun het volgende:
Goed. Werken met bijholteontsteking maakt dat ik nu niet meer kan lezen, typen en quoten Solly..
Pfewquote:Op maandag 8 januari 2018 18:18 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Je bent schaatsliefhebber dus dan kan je bij mij wel een potje breken.
Wij eten bulgur met kip, broccoli, radijs en harissa en amandelen.
Ik vond het ook een uitstekende suggestie van Tav vanochtend Het is buiten koud dus dan smaakt het altijd extra lekkerquote:
me altijd afgevraagd wat het was, funnyquote:Op maandag 8 januari 2018 19:04 schreef kwakz0r het volgende:
het bleken “roomschijven” van de slager, ofwel gehaktschnitzel
vind het ook maar een vreemde naam voor een gehaktschnitzel..quote:
agree, soort ondefineerbaar gebeuren, maar 20 jaar terug had de deka wel gehakt wat ik toen lekker vond (wil nu niet weten wat erin zat) stroganof gehakt heette het, koop nu eigen.ijk alleen alles aan een stuk en met gehakt een perfecte slager die het draait en ik wijs aan wat ik erin wil hebbenquote:
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |