abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_176358662
registreer om deze reclame te verbergen
EPO.jpg

laatste update 17/08/2015

Er bestaat een hele waaier aan dopingmiddelen, hieronder vind je een (vereenvoudigd) beknopt overzicht:

(Androgene) Anabole steroïden: zorgen ondermeer voor een hogere eiwitaanmaak en mindere eiwitafbraak in het lichaam wat kan resulteren in extra spiergroei en kracht. Hierdoor kan een atleet meer en harder trainen omdat zijn lichaam veel beter recupereert van de verrichte arbeid. Kan ook bij blessures gebruikt worden om weer sneller op de been te zijn.
Bv. Stanozolol, Nandrolon, Dianabol, Deca durabolin, Estragol, THG, ...

Groeihormonen: kunnen voor wat extra spier- en weefselgroei zorgen (regelmatig in combinatie met anabole steroïden), vetverbranding en helpen ook om sneller te genezen bij een blessure . Wordt sinds de jaren ’80 gebruikt en is zelfs nu nog steeds moeilijk op te sporen.
HGH, GH, Somatrotopine, Somatropine

Peptides: peptides zijn aminozuurketens die de bouwstenen vormen van proteïnen. Peptides zijn de nieuwe generatie van dopingmiddelen te noemen.
- GHRP: afkorting voor growth hormone releasing peptide.
aminozuurketens die ons lichaam triggeren om meer groeihormoon af te geven waardoor het lichaam de voordelen van extra groeihormoon krijgt. Worden blijkbaar vrij snel gemetaboliseerd en zijn daardoor niet makkelijk op te sporen.
Bv. GHRP - 6, CJC 1295, TB-500, ...

- GW1516:een stofje dat zich bind aan de PPARdelta receptor en er voor zorgt dat er meer proteïnen vrijkomen die helpen bij de energie uitstoot. In combinatie met AICAR zou het een erg goede verbetering moeten geven van het uithoudingsvermogen.
Bij ratten hielp GW1516 bij het vetmetabolisme en bescherming tegen zwaarlijvigheid. Omdat het erg kankerverwekkend was, werd deze stof niet meer verder ontwikkeld en is enkel op de zwarte markt te verkrijgen. Ze is zo gevaarlijk dat het WADA atleten specifiek voor deze stof waarschuwt , maar ondanks deze waarschuwing zijn er toch al meerdere atleten betrapt op het gebruik ervan.

- SARM: afkorting voor Selective Androgen Receptor Modulator.
SARMs binden aan de androgeen receptor, maar hebben weefselafhankelijke effecten door bijv. de verschillen in co-expressie van relevante cofactoren. Streven in het kader van sport is hierbij het maximaliseren van androgene activiteit in skeletspierweefsel, maar het minimaliseren in bijv. de prostaat om zodoende sportprestaties te maximaliseren, en tegelijkertijd androgene bijwerkingen te minimaliseren.

- AICAR afkorting voor amino-imidazole carboxamide ribotide
een stof die de aanmaak van nucleotiden stimuleert. Nucleotiden spelen een rol bij het doorgeven van signalen in en tussen cellen en de energielevering in cellen. Het zorgt voor een verandering naar spiervezeltype 1 dat belangrijk is bij duursporten, zorgt voor een betere doorbloeding en heeft effect op het koolhydraat en vetmetabolisme. Gebruik is moeilijk te traceren omdat het een lichaamseigen stof is, maar ondertussen zijn er wel limieten vastgesteld.

AOD9604 (Lipotropin) Vetverbander is gebaseerd op een stuk van de menselijke molecule van het de groeihormoon. Dit hormoon, dat natuurlijk in het lichaam voorkomt en dat vet metabolisme bevordert, wordt onderdrukt in het lichaam.


- GAS6 een lichaamseigen eiwit dat de aanmaak van rode bloedcellen stimuleert. Is ontwikkeld om nierpatiënten met anemie, die slecht of niet reageren op EPO, te helpen om hun hematocriet terug richting een normaler niveau te brengen. Als GAS6 werd gebruikt, reageerde de patient ook beter op EPO. Terwijl bij EPO voorzichtig moet omgesprongen worden met de dosering om geen trombose te veroorzaken, is dit bij GAS6 minder het geval en dus veiliger in gebruik. dan EPO. Volgens de onderzoeken gaf de combinatie van de 2 de beste resultaten in functie van het hematocrietniveau.

EPO: dit hormoon zorg er voor dat er meer rode bloedlichaampjes worden aangemaakt. Hierdoor kan het bloed meer zuurstof transporteren en dat zorgt er voor dat je een inspanning langer kan volhouden.
Erytropoëtine, rhEPO, Darbepoëtine alfa (Aranesp), epoëtine delta (Dynepo), CERA

FG-4592 (zuurstof in een pil) is bedoeld voor mensen die een tekort hebben aan rode bloedlichaampjes, zoals mensen met nierproblemen. Het middel stimuleert de aanmaak van rode bloedlichaampjes en werkt dus als epo, maar dan in pilvorm. Het is dus makkelijker toe te dienen dan epo zelf, dat werkt met een spuit."
FG-4592 alleen beschikbaar voor deelnemers aan klinische proeven. Het geneesmiddel bevindt zich in de laatste testfase, maar is nog niet goedgekeurd voor de markt. Toch kan het al op verschillende websites besteld worden, als de koper tenminste kan laten zien dat hij onderzoeker is.

Mechano groeifactor (Mechano Growth Factor) (MGF) is een variant van de spier insuline-achtige groeifactor-1 (IGF-1) die op strikte lichaamsbeweging en spierschade. Structureel anders dan andere groeifactoren, zoals IGF-1, dat wordt gesynthetiseerd door de lever, MGF gaat spiervezels skeletspier weefsel te herstellen en voorkomt beschadigde cellen sterven af. Het voegt stamcellen in de spier en wordt geactiveerd door een puls van stimulatie na spierweefsel belangrijke mechanische belasting ondergaan. Genen voor MGF getranscribeerd in mindere mate het ouder daarom spiermassa afneemt bij ouderen en bepaalde ziekten ook interfereren met de productie ervan

Bloedtransfusie: Een atleet laat bloed aftappen om later terug te injecteren. Bij de heropname van dat bloed zal de atleet zijn aantal rode bloedlichaampjes goed zien toenemen, waardoor zijn uithoudingsvermogen beter zal zijn.

Stimulantia: bevorderen de werking van het centrale zenuwstelsel, je reageert sneller/harder op prikkels en voelt je ook alerter/energieker.
efedra, ritalin, amfetamine, cocaïne, cafeïne, nicotine, ...

Beta 2 agonisten : verhogen de stofwisseling en worden onder meer bij wielrenners gebruikt omdat je hiermee goed vet kan verbranden zonder kostbare spieren te verliezen. Het is mogelijk dat er een beetje extra spiergroei onder invloed van deze middelen plaatsvind. Je vindt ze bijvoorbeeld in astmamedicijnen.
Clenbuterol, Salbutamol

Insuline: een hormoon dat de suikerspiegel in het bloed regelt en kan gebruikt worden om extra koolhydraten in de spieren op te slaan, waardoor de spieren een grotere energievoorraad hebben.

Diuretica: medicijnen die de urineproductie verhogen. Hierdoor kunnen verboden middelen sneller uit het lichaam verdwijnen en wordt de urine erg waterachtig. Dit resulteert dan in geen positieve test voor de dopingmiddelen die een atleet gebruikt, maar wel een positieve test voor diuretica en dat kan zoals het geval F. Schleck heel wat vragen oproepen.
Furosemide, Xipamide, ...

Probenicide: een middel dat (doping)metabolieten aan zich vasthecht waardoor het dopinggebruik gemaskeerd wordt omdat ze niet in de urinetest terechtkomen. Is eigenlijk een geneesmiddel dat wordt gebruikt bij jicht.

Dopingtesten
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Enkele notoire gezichten:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Docu's, interviews en lezingen
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Filmpjes van legendarische prestaties op doping :P
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
https://vimeo.com/101032213
51a740b816.jpg

CjxoeCdUoAEUauv.jpg
pi_176358668
quote:
Muscat: Omani sprinter Ahmed bin Mubarak bin Saleh Al Saadi has been slapped with a four-year ban by the Anti-Doping Disciplinary Committee of Oman Olympic Committee (OOC).

According to information received from the OOC on Sunday, Ahmed Al Saadi, a 400m sprint specialist, tested positive for banned substance stanozolol during the 11th GCC Games held in Saudi Arabia in April last year.

“The Anti-Doping Disciplinary Committee of Oman Olympic Committee (OOC) has decided to ban the Sultanate’s 400m sprinter Ahmed bin Mubarak bin Saleh Al Saadi from participation from all national, regional and international championships for four years with effect from November 8, 2017,” the OOC informed.

The committee also stripped Ahmed Al Saadi of the results and medals he obtained from his participation in the 11th GCC Games held in Saudi Arabia.

“The committee considered null and void the other medals, prizes and points he obtained from the same championship. The penalty was imposed on him for violating anti-doping rules pursuant to the Omani Anti-Doping Regulation,” the OOC added.

A sample test administered on him by the Medical and Anti-Doping Committee during these Games showed a positive result of Stanozolol, a substance which is banned both locally and internationally in accordance with the list of prohibited substances issued by the World Anti-Doping Agency (WADA) in 2017.

  maandag 8 januari 2018 @ 07:19:03 #3
406034 Bugno
Campione d. Mondo 91/92
pi_176359225
quote:
0s.gif Op maandag 8 januari 2018 01:40 schreef THEFXR het volgende:

[..]

Stanozolol, Ben Johnson vindt dit leuk.
Fitter. Happier. More productive
---------------------------------------------------
If you think in terms of a year, plant a seed; if in terms of ten years, plant trees; if in terms of 100 years, teach the people. - Confucius
pi_176386728
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
Japanse kajakker krijgt 8 jaar schorsing na toedienen besmet drankje aan concurrent

Het Japanse antidopingagentschap heeft dinsdag een lokale topper in het kajakken een schorsing van acht jaar opgelegd. Yasuhiro Suzuki kreeg die straf voor het toedienen van een drankje, met daarin een verboden spierversterkend supplement, aan concurrent Seiji Komatsu.

Het incident vond plaats tijdens de nationale kampioenschappen in september. De 25-jarige Komatsu pakte de titel in de K1 200 meter, de 32-jarige Suzuki werd op dezelfde afstand achtste. Na afloop werd Komatsu positief bevonden, gediskwalificeerd en kreeg hij een voorlopige schorsing opgelegd.

De nationale kampioen ontkende echter pertinent elke vorm van doping, waarop de federatie een onderzoek instelde en uitkwam bij Suzuki. Die bekende uiteindelijk de feiten. Hij verklaarde aan de federatie dat hij anabole steroïden (methandienone) in een drankje van Komatsu had gedaan. Zo hoopte hij zijn kansen op kwalificatie voor de Olympische Spelen van 2020 te vergroten. Die Spelen vinden plaats in Japan zelf, in Tokio. Verder vond de federatie ook dat Suzuki op herhaaldelijke basis zijn concurrenten saboteerde, door trainings- en wedstrijdmateriaal te stelen.

Daichi Suzuki, de voorzitter van het overkoepelend Japans sportagentschap, reageerde erg teleurgesteld op de onthullingen. “Dit incident is ongezien in de sportgeschiedenis van Japan. Ik ben erg teleurgesteld.”

Suzuki en Komatsu waren op de wereldkampioenschappen kano eind augustus in het Tsjechische Racice nog teammakkers. De voorlopige schorsing van Komatsu werd inmiddels opgeheven. Hij mag zijn sport opnieuw beoefenen.
pi_176386938
:D

Dat gaat wel heel ver.
"Ik heb nog met hem gekoerst"
pi_176388804
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 januari 2018 13:49 schreef ThePlaneteer het volgende:
:D

Dat gaat wel heel ver.
subvariant van nancy kerrigan
  dinsdag 9 januari 2018 @ 16:08:38 #7
406034 Bugno
Campione d. Mondo 91/92
pi_176389898
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 januari 2018 15:22 schreef THEFXR het volgende:

[..]

subvariant van nancy kerrigan
Tonya Harding was de boosdoener toch?
Fitter. Happier. More productive
---------------------------------------------------
If you think in terms of a year, plant a seed; if in terms of ten years, plant trees; if in terms of 100 years, teach the people. - Confucius
pi_176389909
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 januari 2018 16:08 schreef Bugno het volgende:

[..]

Tonya Harding was de boosdoener toch?
Idd Kerrigan was het slachtoffer.
in a crowd you lose humanity
pi_176426022
quote:
Publicity surrounding Chris Froome’s failed drugs test has dealt a reputational blow not only to himself but the entire sport, according to the British Cycling chief executive, Julie Harrington.

The four-times Tour de France winner failed a urine test taken during the Vuelta a España in September last year. He went on to become the first Briton to win the race, recording his fifth Grand Tour victory, but a joint investigation between the Guardian and Le Monde revealed the test indicated twice the permitted level of the asthma drug salbutamol in his system.


Chris Froome fights to save career after failed drugs test result
Read more
Harrington said she was disappointed the failed test had become public knowledge while Froome and his legal team are seeking to provide an explanation for the adverse finding. “The issue in this case is that the process was leaked and while somebody is trying to prove either way why they had that adverse analytical finding it’s being debated in the court of public opinion,” Harrington said.

Advertisement

“That’s a blow to cycling’s reputation, the individual athlete’s reputation. You only need to look at Twitter feeds and the comments below articles and people will make up their own mind based on not having the full evidence, which is a shame.

“I would rather that information hadn’t been leaked and we were able to deal either with a situation where an athlete is banned and then as a national governing body it’s pretty clear what our position is. Or, alternatively, where the athlete was able to prove a real reason for that AAF and carry on with their careers as normal.”

Froome claims he increased the dosage of medication on medical advice when his asthma symptoms worsened during the Vuelta. Both he and Team Sky are adamant this remained within the legal limits and are seeking to prove there is a legitimate reason why he failed the test. It is thought this process, which could involve replicating the exact physiological conditions of the Vuelta, may last several more months.

Despite British Cycling being made aware of the failed test, Froome was later selected to compete for Great Britain at the world time trial championships where he won a bronze medal. Harrington defended that decision.

The Froome affair proves it: Team Sky is champion of misunderstandings
Marina Hyde
Read more
“Chris Froome isn’t banned and he is available for selection,” she said. “There is an option for an athlete to rule themselves out of being available for selection and Chris hasn’t chosen to do that so under the rules of racing he is available and it’s innocent until proven guilty.”

Advertisement

When asked if Froome would be selected to race in a Great Britain jersey again, Harrington said: “When we approach a race where we’re looking at selection decisions, we’ll have a choice to make at that point.”

The governing body announced Frank Slevin, the executive chair of House of Fraser, as its new chairman, the third person to take the role in a year after the resignation of Jonathan Browning. Slevin used his first day in the job to question the wisdom of Bob Howden continuing as the president of British Cycling despite the board during his tenure being widely considered as unfit for purpose.

“It’s safe to say I am surprised,” Slevin said. “One of the reviews determined the previous conduct of the board had been inept, inexcusable, so I think responsibility needs to be taken for that. I do believe in a bright line and I think we ought to be reviewing that situation.”
https://www.theguardian.c(...)ing-julie-harrington

BritishCyclingGODIN. _O_

Dit is zo extreem chanant. Ook gewoon dopeurs gedogen en lekker blijven selecteren voor je wedstrijden en nationale teams. En ook dit achter gesloten deuren willen weg moffelen en dan nu gaan praten over wat slecht is voor de sport. :D Walgelijke praktijken. 110% anti walgelijke Britten.
Jack does it in real time...
pi_176426294
LollerFroome heeft ook wat Strava ritjes gepost...incl. HR, die ineens 20 slagen hoger blijkt te kunnen dan tijdens de wasmachine aanval op Mont Ventoux en dik boven z'n eerder genoemde max komt. Weer een 'misverstand' erbij in de hele saga, wat een pech toch weer!
Jack does it in real time...
pi_176426298
Britten...
pi_176426556
quote:
10s.gif Op donderdag 11 januari 2018 05:48 schreef DeeBee het volgende:

[..]

https://www.theguardian.c(...)ing-julie-harrington

BritishCyclingGODIN. _O_

Dit is zo extreem chanant. Ook gewoon dopeurs gedogen en lekker blijven selecteren voor je wedstrijden en nationale teams. En ook dit achter gesloten deuren willen weg moffelen en dan nu gaan praten over wat slecht is voor de sport. :D Walgelijke praktijken. 110% anti walgelijke Britten.
"Harrington said she was disappointed the failed test had become public knowledge while Froome and his legal team are seeking to provide an explanation for the adverse finding. “The issue in this case is that the process was leaked and while somebody is trying to prove either way why they had that adverse analytical finding"
Echt, hoe krijgt ze het uit haar strot he... Elk normaal denkend mens kan zien dat het doodsimpel is: Froome wordt gepakt. Op dat moment moet je hem één kans geven om met een verklaring te komen, binnen de redelijke tijd die je nodig kan hebben je geheugen op te frissen (laten we zeggen een dag). Maar nee, Froome en zijn juridische (!) team moeten vele maanden de tijd krijgen alle mogelijke verklaringen uit te testen en de best passende te kiezen, met de hoogste kans op alsnog vrijspraak. En dat alles dient dan ook nog eens achter de schermen te gebeuren.

Britse verwrongen wereldbeelden _O_
pi_176426654
Alles wegmoffelen genot

Walgelijke Britten
pi_176426683
Julie Harrington, the BC chief executive, believes it could be 'some months' before the Froome case is concluded. 'All the expert thought on the type of clinical work that would need to be done to replicate the conditions for that finding, it could take some months of laboratory work.

Dit is echt extreem genant. Froome heeft helemaal geen verklaring dus maar even diverse omstandigheden nabootsen in hoop dat de waarden overeen komen
pi_176426719
quote:
0s.gif Op donderdag 11 januari 2018 08:25 schreef Frozen-assassin het volgende:
Alles wegmoffelen genot

Walgelijke Britten
vind dat froome teveel kritiek krijgt, terwijl de UCI en die Britten zo corrupt als fuck zijn.
pi_176426943
quote:
0s.gif Op donderdag 11 januari 2018 08:32 schreef THEFXR het volgende:

[..]

vind dat froome teveel kritiek krijgt, terwijl de UCI en die Britten zo corrupt als fuck zijn.
We zijn gewoon nog steeds of weer terug in Armstrong/Verbruggen-periode
pi_176427193
quote:
0s.gif Op donderdag 11 januari 2018 08:29 schreef Frozen-assassin het volgende:
Julie Harrington, the BC chief executive, believes it could be 'some months' before the Froome case is concluded. 'All the expert thought on the type of clinical work that would need to be done to replicate the conditions for that finding, it could take some months of laboratory work.

Dit is echt extreem genant. Froome heeft helemaal geen verklaring dus maar even diverse omstandigheden nabootsen in hoop dat de waarden overeen komen
Plus gewoon geen fuck geven en lekker hem in koers laten, terwijl ze zelf zoveel tijd nemen om een verklaring te zoeken. Hoezo maanden werk? Ja als je net zolang gaat proberen tot je iets vindt...hiermee geef je al toe dat ze geen idee hebben en het hele idee dus is om maandenlang met hagel te gaan schieten in een lab om twijfel te zaaien...
Jack does it in real time...
pi_176427264
quote:
1s.gif Op donderdag 11 januari 2018 09:24 schreef DeeBee het volgende:

[..]

Plus gewoon geen fuck geven en lekker hem in koers laten, terwijl ze zelf zoveel tijd nemen om een verklaring te zoeken. Hoezo maanden werk? Ja als je net zolang gaat proberen tot je iets vindt...hiermee geef je al toe dat ze geen idee hebben en het hele idee dus is om maandenlang met hagel te gaan schieten in een lab om twijfel te zaaien...
Ach Ralf Matzka is eind 2016 betrapt en die is deze week pas geschorst. Over de positieve test van Cardoso voor de Tour weten we nu nog niets meer. Ook hij is nog niet geschorst of vrijgesproken.
  donderdag 11 januari 2018 @ 09:35:54 #19
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_176427301
British Cycling :r
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  donderdag 11 januari 2018 @ 12:47:21 #20
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_176430632
quote:
1s.gif Op donderdag 11 januari 2018 07:28 schreef DeeBee het volgende:
LollerFroome heeft ook wat Strava ritjes gepost...incl. HR, die ineens 20 slagen hoger blijkt te kunnen dan tijdens de wasmachine aanval op Mont Ventoux en dik boven z'n eerder genoemde max komt. Weer een 'misverstand' erbij in de hele saga, wat een pech toch weer!
Dit is inderdaad ook heel opvallend. Maar volgens zijn weinige overgebleven fans ligt het gewoon aan Strava of aan een goedkope hartslagmeter. :')

Kerel zit ook gewoon weer vrolijk in Zuid-Afrika te trainen, ver weg van alles en iedereen. Oogkleppen op en gaan. Strava erbij om te laten zien dat je harder traint dan ooit, soort van therapie.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_176430840
quote:
1s.gif Op donderdag 11 januari 2018 12:47 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]
Kerel zit ook gewoon weer vrolijk in Zuid-Afrika te trainen, ver weg van alles en iedereen.
Dat lijkt sowieso het nieuwe Tenerife te worden. Djungels en Pluske gaan volgende week ook voor een paar weken.

quote:
Op 19 januari vertrekken Bob en ik samen op hoogtestage naar Zuid-Afrika. Een bewuste zet. Zo'n trip doet me deugd, leert de ervaring me. Ik verlies er snel gewicht en knoop makkelijk aan met de gewenste conditie.
  donderdag 11 januari 2018 @ 13:00:08 #22
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_176430891
quote:
0s.gif Op donderdag 11 januari 2018 12:57 schreef showtimer het volgende:

[..]

Dat lijkt sowieso het nieuwe Tenerife te worden. Djungels en Pluske gaan volgende week ook voor een paar weken.

[..]

Een ieder die denkt dat wielrennen tegenwoordig schoner is heeft toch wel een mooie plaat voor z'n kop.

Ik vind dit echt tenenkrommend.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_176431039
Ook gewoon zeggen 'ik verlies er snel gewicht!' :D

Ja met die bakken salbutamol in je mik zeker wel. Niet alsof het door de lucht komt dat je afvalt. :') In Zuid-Afrika komen natuurlijk never nooit geen controleurs, lekker man.
Jack does it in real time...
pi_176431147
quote:
1s.gif Op donderdag 11 januari 2018 13:00 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Een ieder die denkt dat wielrennen tegenwoordig schoner is heeft toch wel een mooie plaat voor z'n kop.

Ik vind dit echt tenenkrommend.
de massa moet blijven kijken, want sponsoren maken de dienst uit, wie betaalt, die bepaald!
pi_176431473
quote:
1s.gif Op donderdag 11 januari 2018 13:07 schreef DeeBee het volgende:
Ook gewoon zeggen 'ik verlies er snel gewicht!' :D

Ja met die bakken salbutamol in je mik zeker wel. Niet alsof het door de lucht komt dat je afvalt. :') In Zuid-Afrika komen natuurlijk never nooit geen controleurs, lekker man.
Waarom komen ze daar niet? Je zou toch zeggen dat de UCI genoeg vermogend is om daar mensen te vestigen in een hotel of een kantoor of zo.
pi_176431829
quote:
0s.gif Op donderdag 11 januari 2018 13:13 schreef THEFXR het volgende:

[..]

de massa moet blijven kijken, want sponsoren maken de dienst uit, wie betaalt, die bepaald!
trulsek twitterde op donderdag 11-01-2018 om 11:40:33 We’re ready, @tourdownunder! ... & happy 40th anniversary, Dr. Mikhailov. @AstanaTeam https://t.co/4qxXkTnjxr reageer retweet
Vandaag alweer 40 jaar in het vak! Dat had hij ergens halverwege die 40 jaar waarschijnlijk niet durven dromen. :)
pi_176432068
Bij Djumbo of Sunweb was Froome al lang geschorst. Walgelijk gedrag dit wegmoffelen. Weet niet wat erger is onbeschaamd een lul zijn zoals Ricco of zo sneaky als Froome.

[ Bericht 0% gewijzigd door Momo... op 11-01-2018 14:06:14 ]
pi_176434434
quote:
0s.gif Op donderdag 11 januari 2018 13:29 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

Waarom komen ze daar niet? Je zou toch zeggen dat de UCI genoeg vermogend is om daar mensen te vestigen in een hotel of een kantoor of zo.
dat boeit de UCI niet, die is er om geld te maken niet om wielrenners te betrappen, want geen geld.
pi_176436885
quote:
1s.gif Op donderdag 11 januari 2018 13:07 schreef DeeBee het volgende:
Ook gewoon zeggen 'ik verlies er snel gewicht!' :D

Ja met die bakken salbutamol in je mik zeker wel. Niet alsof het door de lucht komt dat je afvalt. :') In Zuid-Afrika komen natuurlijk never nooit geen controleurs, lekker man.
Misschien vindt hij het eten gewoon niet lekker daar.
pi_176437008
quote:
0s.gif Op donderdag 11 januari 2018 12:57 schreef showtimer het volgende:

[..]

Dat lijkt sowieso het nieuwe Tenerife te worden. Djungels en Pluske gaan volgende week ook voor een paar weken.

[..]

Niet alleen het wielrennen, Sarah Sjöström gaat er binnenkort ook voor een paar weken naar toe
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  donderdag 11 januari 2018 @ 19:10:15 #31
39333 Zelva
Fortunate observer of time
pi_176437527
quote:
0s.gif Op donderdag 11 januari 2018 18:37 schreef DeLuna het volgende:

[..]

Niet alleen het wielrennen, Sarah Sjöström gaat er binnenkort ook voor een paar weken naar toe
Technische sport.
pi_176439164
quote:
1s.gif Op donderdag 11 januari 2018 13:00 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Een ieder die denkt dat wielrennen tegenwoordig schoner is heeft toch wel een mooie plaat voor z'n kop.

Ik vind dit echt tenenkrommend.
Overigens liet zelfs de woordvoerder van de Nederlandse anti-dopingautoriteit laatst doorschemeren dat we in een nieuw dopingtijdperk zijn beland.
  donderdag 11 januari 2018 @ 22:36:09 #33
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_176442520
quote:
1s.gif Op donderdag 11 januari 2018 20:23 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:

[..]

Overigens liet zelfs de woordvoerder van de Nederlandse anti-dopingautoriteit laatst doorschemeren dat we in een nieuw dopingtijdperk zijn beland.
Ik denk dat ik dit heb gemist. Linkje?
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_176445112
quote:
1s.gif Op donderdag 11 januari 2018 20:23 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:

[..]

Overigens liet zelfs de woordvoerder van de Nederlandse anti-dopingautoriteit laatst doorschemeren dat we in een nieuw dopingtijdperk zijn beland.
in het genen tijdperk?
pi_176493697
DTXM1-aX0AAvwyJ.jpg
DTXM1-aW4AI9PRo.jpg
DTXM1-cWkAAMPe7.jpg
danroan twitterde op vrijdag 12-01-2018 om 20:02:24 REVEALED: UKAD claimed its 'jiffy-bag' investigation had been "hindered" and may have even been "potentially compromised" by British Cycling's failure to report doping allegations sooner in highly critical letter sent after UKAD halted its inquiry. Details below; https://t.co/wulxSc0HON reageer retweet
❤ DeLuna ❤
-------
De FOK! Custom CSS-tool - Top 2000 Stats
pi_176495774
Britse GODEN _O_ _O_
British cycling _O_ _O_
Team Sky _O_ _O_
FroomeGOD _O_ _O_

mensen zoals deebee :')_________________________________!!!11!!!!!
zoveel afgunst :9
  zondag 14 januari 2018 @ 14:11:48 #37
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_176498399
credits to Rasmussen.

.
DTfQ3mMX4AAzrCJ.jpg:large
pi_176530895
quote:
1s.gif Op donderdag 11 januari 2018 22:36 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Ik denk dat ik dit heb gemist. Linkje?
Kan het niet meer terugvinden gek genoeg, was in een Studio Sport uitzending, maar hij zei iets in de trant van dat ze rond 2013 vaak van renners hoorden dat ze zelf het idee hadden dat ze in een schoner peloton reden, maar dat dat nu niet meer het geval was.
  maandag 15 januari 2018 @ 22:37:32 #39
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_176531381
quote:
0s.gif Op maandag 15 januari 2018 22:19 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:

[..]

Kan het niet meer terugvinden gek genoeg, was in een Studio Sport uitzending, maar hij zei iets in de trant van dat ze rond 2013 vaak van renners hoorden dat ze zelf het idee hadden dat ze in een schoner peloton reden, maar dat dat nu niet meer het geval was.
En er werd natuurlijk weer niet doorgevraagd?

#werkenbijdenos
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  maandag 15 januari 2018 @ 23:01:19 #40
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_176531933
quote:
14s.gif Op zondag 14 januari 2018 10:11 schreef Pino112 het volgende:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
danroan twitterde op vrijdag 12-01-2018 om 20:02:24 REVEALED: UKAD claimed its 'jiffy-bag' investigation had been "hindered" and may have even been "potentially compromised" by British Cycling's failure to report doping allegations sooner in highly critical letter sent after UKAD halted its inquiry. Details below; https://t.co/wulxSc0HON reageer retweet
Surprise!!!!!!!

:')
  dinsdag 16 januari 2018 @ 01:01:35 #42
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_176533979
Moetko _O_
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  dinsdag 16 januari 2018 @ 01:31:02 #43
262211 hhh38
On paper a cracker
pi_176534389
quote:
0s.gif Op maandag 15 januari 2018 22:19 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:

[..]

Kan het niet meer terugvinden gek genoeg, was in een Studio Sport uitzending, maar hij zei iets in de trant van dat ze rond 2013 vaak van renners hoorden dat ze zelf het idee hadden dat ze in een schoner peloton reden, maar dat dat nu niet meer het geval was.
dat moet rond 2007 geweest zijn na het invoeren van het ABP.
pi_176534419
quote:
jgl5LX.gif

Inb4 MSM met 'technische sport' items waarin Jaap Stam of all places gaat uitleggen dat doping in het voetbal niet werkt.
Jack does it in real time...
  dinsdag 16 januari 2018 @ 07:57:48 #46
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_176535569
Vitaly Mutko _O_
  dinsdag 16 januari 2018 @ 08:10:36 #47
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_176535656
@inrng
L'Equipe reporting that Chris Froome's defence exploring whether his kidneys could have "malfunctioned", storing up salbutamol only to release a large quantity for the anti-doping test. The UCI has got a renal specialist on its side too lequipe.fr/Cyclisme-sur-r… (🇫🇷, ¤)

_O_
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  dinsdag 16 januari 2018 @ 08:14:24 #48
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_176535693
Waarom trapt UCI hierin. Wat een onzin weer
pi_176535740
Ze gaan dus echt schieten met hagel en elke debiele verklaring opvoeren.

Kan je voorstellen hoe goed ons lijk zou zijn geweest zonder al dit lichamelijke ongemak! Bilharzia, astma, infecties, niet werkende nieren...het is lief van Chris dat hij de concurrentie nog wat kans geeft door als een patientje te fietsen. Als hij 100% fit was geweest dan zou hij elke race met een half uur voorsprong winnen!
Jack does it in real time...
  dinsdag 16 januari 2018 @ 08:34:45 #50
406034 Bugno
Campione d. Mondo 91/92
pi_176535848
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 08:10 schreef Szura het volgende:
@inrng
L'Equipe reporting that Chris Froome's defence exploring whether his kidneys could have "malfunctioned", storing up salbutamol only to release a large quantity for the anti-doping test. The UCI has got a renal specialist on its side too lequipe.fr/Cyclisme-sur-r… (🇫🇷, ¤)

_O_
_O-

"Ik ga dit vasthouden hoor, volgens mij moeten we hier wat mee. Oh, dopingtest, laat maar lopen"

- De nieren van Froome.
Fitter. Happier. More productive
---------------------------------------------------
If you think in terms of a year, plant a seed; if in terms of ten years, plant trees; if in terms of 100 years, teach the people. - Confucius
pi_176537505
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 08:10 schreef Szura het volgende:
@inrng
L'Equipe reporting that Chris Froome's defence exploring whether his kidneys could have "malfunctioned", storing up salbutamol only to release a large quantity for the anti-doping test. The UCI has got a renal specialist on its side too lequipe.fr/Cyclisme-sur-r… (🇫🇷, ¤)

_O_
Hoe wil hij dit gaan aantonen? En waarom is het dan maar één keer gebeurd terwijl hij al weet ik veel hoelang aan een puffertje zit? Hoe kan een nier- en astma-patiënt een grote ronde winnen? Waarom duurde het zo lang om met deze verklaring te komen?
pi_176538205
Ik denk dat Froome en Sky nog 5 jaar nodig hebben om allerlei situaties te onderzoeken / reconstrueren / fantaseren voor ze eventueel willen gaan denken aan toegeven dat hij welllicht ietwat teveel aan zijn puffertje heeft zitten zuigen.
Well, what possible harm could one insane, mutant tentacle do?
  dinsdag 16 januari 2018 @ 11:18:23 #53
195834 kaasplankje
Nu met maar 8% vet!
pi_176538674
Ondertussen zit Froome lekker salbutamol te spuiten in Ouagaoudougou.
pi_176538931
Had froomie toegevoegd op twitter, dag erna had cyclingnews mij toegevoegd.
Hebben die soms een commerciële verbintenis met elkaar?
pi_176539043
Wat een farce _O-
pi_176539045
quote:
0s.gif Op maandag 15 januari 2018 22:19 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:

[..]

Kan het niet meer terugvinden gek genoeg, was in een Studio Sport uitzending, maar hij zei iets in de trant van dat ze rond 2013 vaak van renners hoorden dat ze zelf het idee hadden dat ze in een schoner peloton reden, maar dat dat nu niet meer het geval was.
Bedoel je dat stukje in College Tour met Dumoulin? Bij 34:30.


https://npo.nl/VPWON_1276986
Citius, Altius, Fortius.
pi_176539230
Hoeveel renners/topsporters hebben eigenlijk astma? Zijn daar percentages bekend over?
pi_176539401
quote:
1s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 11:35 schreef Aguero het volgende:

[..]

Bedoel je dat stukje in College Tour met Dumoulin? Bij 34:30.

https://npo.nl/VPWON_1276986
Vergis ik me als ik zeg dat die twee zussen van TomGOD er prima uitzien? :D

(3:39 in het filmpje)
  dinsdag 16 januari 2018 @ 12:18:04 #59
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_176539867
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 11:44 schreef Columbiafan het volgende:
Hoeveel renners/topsporters hebben eigenlijk astma? Zijn daar percentages bekend over?
100%.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  dinsdag 16 januari 2018 @ 12:19:23 #60
195834 kaasplankje
Nu met maar 8% vet!
pi_176539897
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 11:44 schreef Columbiafan het volgende:
Hoeveel renners/topsporters hebben eigenlijk astma? Zijn daar percentages bekend over?
Ik heb het zelf ook. Ik woon in een gebied met slechte luchtkwaliteit en daardoor verergeren mijn klachten.
  dinsdag 16 januari 2018 @ 12:28:45 #61
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_176540048
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 12:19 schreef kaasplankje het volgende:

[..]

Ik heb het zelf ook. Ik woon in een gebied met slechte luchtkwaliteit en daardoor verergeren mijn klachten.
Volgende Nederlandse Tour-winnaar _O_
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  dinsdag 16 januari 2018 @ 12:30:21 #62
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_176540074
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 12:19 schreef kaasplankje het volgende:

[..]

Ik heb het zelf ook. Ik woon in een gebied met slechte luchtkwaliteit en daardoor verergeren mijn klachten.
Kaasgod. Even trainingskampje in Tenerife en je schroeit als nooit tevoren
  dinsdag 16 januari 2018 @ 12:39:49 #63
195834 kaasplankje
Nu met maar 8% vet!
pi_176540266
quote:
1s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 12:28 schreef Szura het volgende:

[..]

Volgende Nederlandse Tour-winnaar _O_
quote:
1s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 12:30 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Kaasgod. Even trainingskampje in Tenerife en je schroeit als nooit tevoren
Als je voor een dubbeltje geboren bent word je nooit een kwartje/ Je maakt van een ezel geen renpaard.
  dinsdag 16 januari 2018 @ 12:53:09 #64
195834 kaasplankje
Nu met maar 8% vet!
pi_176540565
Maar, als ik elke week een dikke vette volle injectie met salbutamol krijg toegediend zal dat best een spieropbouwende werking hebben?

28339_Ventolin-Injectie-05mg-ml-per-1-ampullen-a-1-ml-1-300x300.jpg

En als ik dan word gelapt zeg ik dat het uit mijn nieren komt.
pi_176542254
b644c6a3dc6abe505c5f00c4821f76a5.jpg
pi_176542387
Die Rasmussen heeft altijd wel goede teksten _O_

(al denk ik dat hij nog altijd baalt dat hij in 2007 geen goed verhaal kon bedenken en dat hij bij zo'n "brave" ploeg reed)
pi_176542518
quote:
Er is niet eens, zo blijkt uit navraag van de NOS, een deadline gesteld aan de informatie die Team Sky moet overhandigen aan de UCI en wereldantidopingagentschap WADA.

Froome mag vooralsnog gewoon aan de start verschijnen van wielerwedstrijden, aangezien de UCI hem niet (tijdelijk) heeft geschorst. Mogelijk verschijnt hij half februari alweer aan de start van een etappekoers.

https://nos.nl/artikel/22(...)aagteken-froome.html
:')
pi_176542539
quote:
Chris Froome set to argue that kidney problem caused adverse salbutamol test

French paper L'Équipe suggests scientific experts advising Froome are preparing an unprecedented defence

[...]

The scientists are aiming to show that rather than excreting the metabolites of salbutamol after it had been processed by his liver, Froome's kidneys malfunctioned and accumulated them. When his kidneys began to function properly again, they excreted it in the high levels that resulted in the extremely elevated test reading on 7 September.

[...]

Read more at http://www.cyclingweekly.(...)#UkgrSZKzRoACXf9Q.99
  dinsdag 16 januari 2018 @ 14:35:59 #69
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_176542637
Het wordt meer en meer een farce.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  dinsdag 16 januari 2018 @ 14:41:04 #70
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_176542759
Froome :r
Sky :r
Britten :r
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  dinsdag 16 januari 2018 @ 14:41:54 #71
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_176542782
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 14:31 schreef TheArt het volgende:

[..]

:')
Jaaaaaaaaaaaaaaaa. Nog paar jaar wachten tot Froome gestopt is. Heerlijk jongens
pi_176542899
Toch ook wel bizar als je dit dan naast het verhaal van Lambrecht legt die niet mag starten in de TDU..
  dinsdag 16 januari 2018 @ 14:54:50 #73
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_176543077
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 14:46 schreef Marcoss het volgende:
Toch ook wel bizar als je dit dan naast het verhaal van Lambrecht legt die niet mag starten in de TDU..
Idioot inderdaad. Ik zou bijna zeggen dat ze Lambrecht straks met terugwerkende kracht zouden moeten uitroepen tot winnaar van de Tour Down Under.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_176543090
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 14:54 schreef Mani89 het volgende:
F

[..]

Idioot inderdaad. Ik zou bijna zeggen dat ze Lambrecht straks met terugwerkende kracht zouden moeten uitroepen tot winnaar van de Tour Down Under.
En ook dan maar meteen van de Vuelta van 2017 ja!
  dinsdag 16 januari 2018 @ 14:55:59 #75
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_176543096
Wel mooi verder, je test positief en daarna mag je maandenlang samen met de best medische experts op onderzoek uitgaan om de beste lulsmoes te verzinnen.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  dinsdag 16 januari 2018 @ 15:00:33 #76
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_176543199
quote:
14s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 11:53 schreef Columbiafan het volgende:

[..]

Vergis ik me als ik zeg dat die twee zussen van TomGOD er prima uitzien? :D

(3:39 in het filmpje)
Mooie vrouwen.
  dinsdag 16 januari 2018 @ 15:10:30 #77
195834 kaasplankje
Nu met maar 8% vet!
pi_176543444
quote:
Hoe oud was hij daar?
  dinsdag 16 januari 2018 @ 15:19:27 #78
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_176543611
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 14:55 schreef Mani89 het volgende:
Wel mooi verder, je test positief en daarna mag je maandenlang samen met de best medische experts op onderzoek uitgaan om de beste lulsmoes te verzinnen.
Wat ze ongetwijfeld ook gaan geloven.

Na miljoenen tests heeft de nier van Froome besloten om te staken voor een keertje. Moet toch kunnen. Stakingsrecht dit dat
pi_176543615
FroomeGOD geeft geen FUCK
Jack does it in real time...
pi_176543773
quote:
1s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 14:41 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Jaaaaaaaaaaaaaaaa. Nog paar jaar wachten tot Froome gestopt is. Heerlijk jongens
Dan is er vast alweer een andere Brit aan de macht
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  dinsdag 16 januari 2018 @ 15:31:58 #81
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_176543841
Tyfus, bilharzia, astma, netelroos, blastocystosis en nu ook nog eens nierfalen. _O_

Froome is in ieder geval wereldkampioen op het gebied van aandoeningen, dit doet niemand hem na.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_176544795
Onofficiële reactie van Froome:

"It’s sad seeing the misconceptions that are out there about athletes & malfunctioning kidney's. My hope is that this doesn’t prevent kidney patients from using their medicines in emergency situations for fear of being judged. It is not something to be ashamed of."
  dinsdag 16 januari 2018 @ 16:34:22 #83
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_176544923
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 15:31 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Tyfus, bilharzia, astma, netelroos, blastocystosis en nu ook nog eens nierfalen. _O_

Froome is in ieder geval wereldkampioen op het gebied van aandoeningen, dit doet niemand hem na.
Lafjes:
https://timesofindia.indi(...)icleshow/6096517.cms
  dinsdag 16 januari 2018 @ 16:44:37 #84
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_176545186
quote:
20 stuks, toe maar.

Als echte Afrikaan kan Froome natuurlijk ook niet aan malaria en ebola ontkomen, dan zitten we al op acht. Al dat dopinggebruik de stress dankzij de onterechte beschuldigingen zal wel voor wat hartklachten zorgen, gaan we richting de 10.

Hij vergeet heel veel, net als iedereen bij Sky, dus wellicht is er sprake van vroeg beginnende dementie. Als we naar zijn gewicht kijken valt ook anorexia niet uit te sluiten.

Dat wereldrecord zou toch mogelijk moeten zijn. Wellicht dat Mike Morgan ons van nog meer verborgen gebreken gaat voorzien.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_176545233
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 16:44 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

20 stuks, toe maar.

Als echte Afrikaan kan Froome natuurlijk ook niet aan malaria en ebola ontkomen, dan zitten we al op acht. Al dat dopinggebruik de stress dankzij de onterechte beschuldigingen zal wel voor wat hartklachten zorgen, gaan we richting de 10.

Hij vergeet heel veel, net als iedereen bij Sky, dus wellicht is er sprake van vroeg beginnende dementie. Als we naar zijn gewicht kijken valt ook anorexia niet uit te sluiten.

Dat wereldrecord zou toch mogelijk moeten zijn. Wellicht dat Mike Morgan ons van nog meer verborgen gebreken gaat voorzien.
Hij is getrouwd met Michelle Cound, dus ook nog eens geestesziek.
pi_176545236
#Werkenbijdenos levert deze keer wel iets goeds op
''Rice is great if you're really hungry and want to eat two thousand of something.' - Mitch Hedberg
pi_176545298
Platvoeten, hamertenen, vastzittende ellebogen, geelzucht zal ook nog wel, Froome komt zo dat record halen. Reuma?
Well, what possible harm could one insane, mutant tentacle do?
pi_176545334
Hij komt uit een shithole country, telt dat ook als ziekte?
  dinsdag 16 januari 2018 @ 16:56:09 #89
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_176545414
quote:
6s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 16:50 schreef pipster het volgende:
Platvoeten, hamertenen, vastzittende ellebogen, geelzucht zal ook nog wel, Froome komt zo dat record halen. Reuma?
Scoliose, OCD, PDD-NOS, Acne, Antisocial personality disorder, Arthritis, Bedplassen, Alopecia.
  dinsdag 16 januari 2018 @ 16:58:33 #90
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_176545465
Chris Froome stal vroeger de konijnen van zijn klasgenoten om ze aan zijn pythons te voeren, dus hij is op z'n minst een sociopaat.

Hoppa, weer een aandoening in de pocket.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_176545500
De Fransjes zijn ook lekker bezig om Froome's pootje te haken.

Lappartient is amper president of er komt een positieve test naar buiten. Vervolgens gaat Prudhomme ff druk zetten. Nu Romain Bardet weer.

Ze hebben er zin an. Die drie hebben natuurlijk ook dezelfde belangen dus zo gek is het niet
  dinsdag 16 januari 2018 @ 17:43:01 #92
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_176546512
Wat een onwaarschijnlijke verklaring. :')

Sowieso maakt het niet uit hoe Froome aan de te hoge dosis komt. Je mag maximaal x hebben en hij zat er boven. Dit kan niets anders dan twee jaar schorsing opleveren.
  dinsdag 16 januari 2018 @ 17:59:08 #93
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_176546988
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 16:25 schreef Rudicio het volgende:
Onofficiële reactie van Froome:

"It’s sad seeing the misconceptions that are out there about athletes & malfunctioning kidney's. My hope is that this doesn’t prevent kidney patients from using their medicines in emergency situations for fear of being judged. It is not something to be ashamed of."
Ooohhh wat mooi dit _O_ Heerlijk
pi_176547270
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 17:43 schreef Van_Poppel het volgende:
Wat een onwaarschijnlijke verklaring. :')

Sowieso maakt het niet uit hoe Froome aan de te hoge dosis komt. Je mag maximaal x hebben en hij zat er boven. Dit kan niets anders dan twee jaar schorsing opleveren.
Op zich maakt het wel uit aangezien een AAF daadwerkelijk een andere oorzaak kan hebben dan het gebruiken van doping, daarom wordt er ook een onderscheid gemaakt tussen een positieve test en een AAF.

Dat lijkt me hier alleen niet het geval.
pi_176548965
Ik stel voor om Team Sky dit jaar de oudejaarsconference te laten verzorgen.
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
pi_176550182
quote:
1s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 11:35 schreef Aguero het volgende:

[..]

Bedoel je dat stukje in College Tour met Dumoulin? Bij 34:30.


https://npo.nl/VPWON_1276986
Dat inderdaad ^O^
pi_176550234
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 14:31 schreef TheArt het volgende:

[..]

:')
En dan uiteindelijk met terugwerkende kracht schorsen, hoeft 'ie alleen die paar duizend euro prijzengeld die je in het wielrennen kan pakken terug te betalen, plus de onvermijdelijke 500 Zwitserse Franken aan boete, en kan 'ie gewoon verder fietsen _O_
pi_176550623
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 16:58 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Chris Froome stal vroeger de konijnen van zijn klasgenoten om ze aan zijn pythons te voeren, dus hij is op z'n minst een sociopaat.

Hoppa, weer een aandoening in de pocket.
zeer zeker een socia, dat is echt 100% zeker. vooral hoe hij voor de camera doet en achter de schermen mederenners verrot scheld.
pi_176550852
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 14:31 schreef TheArt het volgende:

[..]

:')
Dit is echt heel ernstig. Dat het zaakje zoveel tijd in beslag mag nemen zonder dat er een deadline gesteld is zijn al twee buitensporige zaken, maar dat die engnek gewoon nog op zijn fiets mag stappen om een wedstrijden mee te doen slaat echt alles. We worden gewoon keihard in de maling genomen. Ik ben nu al van front #AntiLappartient.
pi_176551332
Wat mij betreft wachten we nog wel even met het definitieve oordeel. Als hij "gewoon" 1 tot 1.5 jaar geschorst wordt vanaf zijn laatst gereden wedstrijd vind ik het wel prima
pi_176551726
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 20:37 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:
Wat mij betreft wachten we nog wel even met het definitieve oordeel. Als hij "gewoon" 1 tot 1.5 jaar geschorst wordt vanaf zijn laatst gereden wedstrijd vind ik het wel prima
Nou, maar niet te lang wachten in ieder geval. Straks is het juni, heeft hij de Giro gewonnen en kunnen ze dat weer gelijk van hem afpakken. Stel je voor, dat zou helemaal een ramp zijn... :(
leven zoals het leven is
pi_176552008
quote:
1s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 20:50 schreef Jason22 het volgende:

[..]

Nou, maar niet te lang wachten in ieder geval. Straks is het juni, heeft hij de Giro gewonnen en kunnen ze dat weer gelijk van hem afpakken. Stel je voor, dat zou helemaal een ramp zijn... :(
Denk dat de organisatie van de Giro hem "gewoon" weert als er voor de start nog niks bekend is, juist om dat te voorkomen..
pi_176552131
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 20:57 schreef Marcoss het volgende:

[..]

Denk dat de organisatie van de Giro hem "gewoon" weert als er voor de start nog niks bekend is, juist om dat te voorkomen..
Ze gingen hem toch juist betalen om te komen?
Gaan ze daar weer gezeik over krijgen, contractbreuk enzo.
in a crowd you lose humanity
pi_176552149
Buiten dat gaat 'ie de Giro niet winnen.
in a crowd you lose humanity
  dinsdag 16 januari 2018 @ 21:02:16 #105
400021 Faraday01
Inducing, Biatlonfan
pi_176552221
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 21:00 schreef Wombcat het volgende:
Buiten dat gaat 'ie de Giro niet winnen.
jij denkt dat Tom hem er zeker op gaat leggen?
pi_176552231
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 20:57 schreef Marcoss het volgende:

[..]

Denk dat de organisatie van de Giro hem "gewoon" weert als er voor de start nog niks bekend is, juist om dat te voorkomen..
Dat zou inderdaad terecht zijn! Hopelijk doet de Tour dat dan ook, zodat Sky nog iets van tijdsdruk heeft! :)
leven zoals het leven is
pi_176552245
quote:
1s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 21:02 schreef Faraday01 het volgende:

[..]

jij denkt dat Tom hem er zeker op gaat leggen?
Sky-renners en de Giro is een notoir slechte combinatie. En Froome wordt er niet beter op de afgelopen jaren.
in a crowd you lose humanity
  dinsdag 16 januari 2018 @ 22:33:30 #108
14505 OProg
A Life in Music
pi_176554715
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 21:03 schreef Wombcat het volgende:

[..]

Sky-renners en de Giro is een notoir slechte combinatie.
Met het hol vol open.

bettiniphoto_0144036_1_full_670.jpg
"Het is oorlog, bedankt Vannoppen, bedankt Van der Linden. Dit is het laatste dat ik voor de Belgische ploeg gedaan heb. Ze kunnen allemaal de boom in."
Improv: Rich Tapestry of Life
  dinsdag 16 januari 2018 @ 22:39:26 #109
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_176554869
Dit geruststellende bericht wil ik jullie niet onthouden. :)

quote:
FIFA-baas Infantino: geen dopingprobleem in Russisch voetbal

Er is geen dopingprobleem in het Russische voetbal. Dat zei FIFA-voorzitter Gianni Infantino dinsdagmiddag in Amsterdam. "De testen van alle Russische voetballers bij het WK in 2014, het EK in 2016 en de Confederations Cup in 2017, waren negatief. Hetzelfde geldt voor alle voetballers van Russische ploegen die in Europese competities zijn uitgekomen. En dat zijn testen die niet in Russische dopinglabs en niet door Russische onderzoekers zijn uitgevoerd."

De Zwitser gaat daarmee in tegen de conclusies in het rapport dat onderzoeker Richard McLaren in 2016 in opdracht van wereldantidopingagentschap WADA openbaarde. Onderdeel van zijn rapport was een lijst met meer dan 1.000 namen van sporters die betrokken zouden zijn geweest bij het dopingprogramma, waaronder 34 voetballers.

Dopingprogramma
Grigory Rodtchenkov, de voormalig directeur van het Moskouse antidopinglab die is uitgeweken naar de Verenigde Staten, bevestigde eerder al dat ook voetballers in het Russische dopingprogramma waren opgenomen.

Als er een dopingprobleem was in het Russische voetbal, dan hadden we het geweten

Afgelopen zomer liet de FIFA nog weten een onderzoek in te stellen naar de Russische dopingproblematiek. En deze week deed de voetbalbond nog een verzoek om meer informatie.

Toch verwacht Infantino niet dat Russische spelers in aanloop naar het WK in eigen land nog geschorst zouden kunnen worden.

"Eindelijk hebben we iets meer informatie gekregen", refereert Infantino aan nieuwe informatie van WADA. "Of dat tot schorsingen kan leiden? Geen idee. Maar als er een dopingprobleem was in het Russische voetbal, dan hadden we het geweten. Dat is een feit."

Gianni Infantino maakt, tijdens verscheidene bijeenkomsten, een rondgang langs alle 211 bij de wereldvoetbalbond aangesloten federaties. De Zwitser wil dat landen meer inspraak krijgen en meedenken.

Behalve de KNVB waren dinsdag ook de bonden van Iran, Kirgizië, Myanmar, Singapore, Sri Lanka, Anguilla, Aruba, Curaçao, Suriname, Oostenrijk, Kroatië, Estland, Duitsland, Italië, Liechtenstein, Luxemburg, Malta, Zwitserland, Wales en Armenië te gast in Amsterdam.

Moetko
Ook reageerde Infantino voor het eerst op het vertrek van Vitaly Moetko, die door velen gezien wordt als de spil in het dopingnetwerk, als lid van het FIFA-bestuur en hoofd van de WK-organisatie. In beide functies werd hij opgevolgd door Aleksej Sorokin.

Infantino, die bij eerder bij een hoorzitting voor het Britse parlement ervan beschuldigd werd dat hij Moetko de hand boven het hoofd had gehouden, wilde er niet veel woorden aan vuil maken. "Wij danken Moetko voor bewezen diensten."

De FIFA heeft de tijd van corruptie en onrust achter zich gelaten. Michael van Praag, bondsvoorzitter van de KNVB, zei dinsdag in Amsterdam dat verbetering sinds het aantreden van Gianni Infantino in 2016 in veel opzichten zichtbaar is.

"Er was geen openheid bij de FIFA. We hebben Infantino gevraagd dat te veranderen. Dat kost tijd. Je moet ook de hele cultuur van een organisatie veranderen. Infantino is op de goede weg", aldus Van Praag.
https://nos.nl/artikel/22(...)ussisch-voetbal.html

bagdad-bob.jpg
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  dinsdag 16 januari 2018 @ 22:50:03 #110
262211 hhh38
On paper a cracker
pi_176555228
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 22:39 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Dit geruststellende bericht wil ik jullie niet onthouden. :)

[..]

https://nos.nl/artikel/22(...)ussisch-voetbal.html

[ afbeelding ]
Infantilo _O-

Die walgelijke Van Praag ook die nog even z'n steun uitspreekt. Blij dat ie geen voorzitter van de UEFA is geworden
pi_176555269
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 20:11 schreef THEFXR het volgende:

[..]

zeer zeker een socia, dat is echt 100% zeker. vooral hoe hij voor de camera doet en achter de schermen mederenners verrot scheld.
Vertel!
  dinsdag 16 januari 2018 @ 22:54:53 #112
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_176555423
quote:
1s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 22:51 schreef Tommeke het volgende:

[..]

Vertel!
froomie heeft toch vaker gescholden tegen contador achter de schermen.
pi_176558621
Wat een trekpop is die Infantino zeg. _O-
Jack does it in real time...
  woensdag 17 januari 2018 @ 09:24:14 #114
406034 Bugno
Campione d. Mondo 91/92
pi_176560301
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 januari 2018 22:39 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Dit geruststellende bericht wil ik jullie niet onthouden. :)

[..]

Behalve de KNVB waren dinsdag ook de bonden van Iran, Kirgizië, Myanmar, Singapore, Sri Lanka, Anguilla, Aruba, Curaçao, Suriname, Oostenrijk, Kroatië, Estland, Duitsland, Italië, Liechtenstein, Luxemburg, Malta, Zwitserland, Wales en Armenië te gast in Amsterdam.

Hier moest ik ook even gniffelen. Mooie snoepreisjes voor de "bonden" van Anguilla, Aruba, Curacao, Kirgizië en Suriname (en de rest stelt ook bar weinig voor).
Fitter. Happier. More productive
---------------------------------------------------
If you think in terms of a year, plant a seed; if in terms of ten years, plant trees; if in terms of 100 years, teach the people. - Confucius
pi_176560606
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 09:24 schreef Bugno het volgende:

[..]

Hier moest ik ook even gniffelen. Mooie snoepreisjes voor de "bonden" van Anguilla, Aruba, Curacao, Kirgizië en Suriname (en de rest stelt ook bar weinig voor).
ook veel meer landen om stemmen te kopen?
  woensdag 17 januari 2018 @ 10:46:27 #116
14505 OProg
A Life in Music
pi_176561697
quote:
Floyd Landis heeft zich uitgelaten over de positieve plas van Chris Froome op Salbutamol. De Amerikaan is van mening dat een eventuele schorsing van Froome desastreuze gevolgen kan hebben voor Sky, zo vertelt hij aan The Guardian.

De Amerikaan, in 2006 betrapt op het gebruik van testosteron, vindt dat de geloofwaardigheid van Sky volledig verdwenen is. “Er is geen geloof meer in dat zero tolerance-beleid. Dat was nooit echt een ding, het was gewoon goeie pr over marginal gains en al die schattige gezegden die ze hebben bedacht. We kunnen aan de hand van wat Shane (Sutton, red.) heeft gezegd, en nu met Froomes positieve test, aannemen dat ze de limiet opzoeken bij bepaalde zaken. Als je al die dingen bij elkaar raapt kan je die ploeg niet meer verdedigen. Ieder redelijk persoon zou meer vragen hebben”, stelt hij.

Gevolgen voor Sky
Volgens Landis kan een schorsing van Froome ook voor de rest van het team gevolgen hebben. “Als iemand met z’n hoge status een schorsing wordt opgelegd, betekent dat meestal dat de hele zaak implodeert. Als ik in de raad van bestuur zat of sponsor was van Sky, was ik al lang weggeweest. Op een gegeven moment moeten ze een beslissing maken die ethisch lijkt”, legt hij uit.
http://www.wielerflits.nl(...)olerance-beleid.html

Voor de rest.
"Het is oorlog, bedankt Vannoppen, bedankt Van der Linden. Dit is het laatste dat ik voor de Belgische ploeg gedaan heb. Ze kunnen allemaal de boom in."
Improv: Rich Tapestry of Life
pi_176561795
Landis _O_
in a crowd you lose humanity
pi_176561867
Froome :r
Sky :r
pi_176561908
Ik ben geen arts maar falen van de nieren dat heeft toch ook fysieke gevolgen? Dat merk je toch wel?
pi_176561938
Froome gezellig met ons aller Mo op het Laureus-lijstje.

IMG_20180117_104648.thumb.jpg.8f04f1290e3dad037c94f06753bbe034.jpg
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_176562038
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 10:58 schreef TargaFlorio het volgende:
Ik ben geen arts maar falen van de nieren dat heeft toch ook fysieke gevolgen? Dat merk je toch wel?
Daarom pakte hij nu maar een minuut op de directe concurrenten, anders was het een stief kwartiertje geweest!
Jack does it in real time...
pi_176562111
quote:
10s.gif Op woensdag 17 januari 2018 11:01 schreef heywoodu het volgende:
Froome gezellig met ons aller Mo op het Laureus-lijstje.

[ afbeelding ]
Laat Shiffrin dit maar winnen bij de vrouwen, of halen wintersporters het nooit in deze wedstrijd? :D
pi_176562129
quote:
10s.gif Op woensdag 17 januari 2018 11:01 schreef heywoodu het volgende:
Froome gezellig met ons aller Mo op het Laureus-lijstje.

[ afbeelding ]
Ook lekker dat Gatlin bij de nominaties voor comeback van het jaar staat. _O-
pi_176562165
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 11:13 schreef Columbiafan het volgende:

[..]

Laat Shiffrin dit maar winnen bij de vrouwen, of halen wintersporters het nooit in deze wedstrijd? :D
Vonn en Kostelic hebben bij de vrouwen wel eens gewonnen :P
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
  woensdag 17 januari 2018 @ 11:19:55 #125
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_176562201
Maar gaan we straks bij iemand die betrapt wordt op epo ook maanden wachten tot degene een kutsmoes heeft bedacht ;(
  woensdag 17 januari 2018 @ 11:50:57 #126
406034 Bugno
Campione d. Mondo 91/92
pi_176562696
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 11:14 schreef Columbiafan het volgende:

[..]

Ook lekker dat Gatlin bij de nominaties voor comeback van het jaar staat. _O-
:o

En Barcelona eveneens bij de comeback van het jaar _O-
Fitter. Happier. More productive
---------------------------------------------------
If you think in terms of a year, plant a seed; if in terms of ten years, plant trees; if in terms of 100 years, teach the people. - Confucius
  woensdag 17 januari 2018 @ 11:57:02 #127
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_176562828
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 11:50 schreef Bugno het volgende:

[..]

:o

En Barcelona eveneens bij de comeback van het jaar _O-
Dat klopt wel. Wedstrijd tegen PSG.
  woensdag 17 januari 2018 @ 11:57:10 #128
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_176562829
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 11:19 schreef Frozen-assassin het volgende:
Maar gaan we straks bij iemand die betrapt wordt op epo ook maanden wachten tot degene een kutsmoes heeft bedacht ;(
Nee, want EPO is sowieso verboden, ongeacht de aangetroffen hoeveelheid. Een voorlopige schorsing volgt dan direct. Salbutamol is in principe niet verboden, tenzij je over de limiet gaat. Maar dan krijg je dus de gelegenheid om te verklaren hoe dat komt. Daar zou alleen een deadline voor moeten zijn.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  woensdag 17 januari 2018 @ 11:58:51 #129
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_176562855
quote:
1s.gif Op woensdag 17 januari 2018 11:57 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Nee, want EPO is sowieso verboden, ongeacht de aangetroffen hoeveelheid. Een voorlopige schorsing volgt dan direct. Salbutamol is in principe niet verboden, tenzij je over de limiet gaat. Maar dan krijg je dus de gelegenheid om te verklaren hoe dat komt. Daar zou alleen een deadline voor moeten zijn.
Zat gewoon wat in vlees
  woensdag 17 januari 2018 @ 12:12:14 #130
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_176563117
quote:
1s.gif Op woensdag 17 januari 2018 11:58 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Zat gewoon wat in vlees
Nee, dat is clenbuterol.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  woensdag 17 januari 2018 @ 12:20:13 #131
406034 Bugno
Campione d. Mondo 91/92
pi_176563270
quote:
1s.gif Op woensdag 17 januari 2018 11:57 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Dat klopt wel. Wedstrijd tegen PSG.
Aha, op die manier, excusez-moi.
Fitter. Happier. More productive
---------------------------------------------------
If you think in terms of a year, plant a seed; if in terms of ten years, plant trees; if in terms of 100 years, teach the people. - Confucius
pi_176563481
quote:
1s.gif Op woensdag 17 januari 2018 11:57 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Salbutamol is in principe niet verboden, tenzij je over de limiet gaat.
Andersom, toch? Het is in principe verboden, maar er geldt gewoon een automatische vrijstelling onder een bepaalde limiet.

Net als bij epo zou je w.m.b. dan ook gewoon een voorlopige schorsing moeten krijgen als je over die limiet heen zit, of je zou bij epo ook de tijd moeten kunnen krijgen om te verklaren waarom je positief test op epo.
Hoeren neuken, nooit meer werken.
  woensdag 17 januari 2018 @ 13:05:39 #133
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_176564032
Lappartient met een verklaring waarin hij gewoon letterlijk zegt dat Froome geld genoeg heeft om ervoor te zorgen dat er een ontlastende verklaring komt...
pi_176564058
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 13:05 schreef Frozen-assassin het volgende:
Lappartient met een verklaring waarin hij gewoon letterlijk zegt dat Froome geld genoeg heeft om ervoor te zorgen dat er een ontlastende verklaring komt...
UCI-voorzitter: “Froome zal geen speciale behandeling krijgen”

Dat staat er niet.

quote:
Hij heeft meer geld en kan zo meer experts meebrengen die zich in zijn voordeel zullen uitspreken. We kunnen de positieve test echter niet zomaar van tafel vegen. Het wordt belangrijk om de zaak zo snel mogelijk af te handelen en tegelijk de rechten van de renner te waarborgen
Zo komen uit een winterslaap bij de UCI lijkt het:

quote:
"Ik hoop dat er momenteel geen motortjes worden gebruikt"
De voorzitter van de UCI wees daarnaast ook op het feit dat de strijd tegen mechanische doping versterkt zal worden. "We gaan in de toekomst met röntgentechnologie werken."

"Ik hoop niet dat er momenteel motortjes in fietsen gebruikt worden, maar er zijn veel geruchten en sommigen klinken zeer realistisch. We moeten dan ook ingrijpen."

"Mocht mechanische doping wijdverspreid zijn, is dat een regelrechte ramp voor onze sport", sloot Lappartient af.
We nemen dus afscheid van die magische tablet? Wat een schijn-middel was dat.
  woensdag 17 januari 2018 @ 14:00:10 #135
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_176565422
De magische tablet. _O_

2z7ets2.gif

#neverforget
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  woensdag 17 januari 2018 @ 15:35:17 #136
400021 Faraday01
Inducing, Biatlonfan
pi_176567664
Hebben ze dat motortje bij Femke met die magische tablet gevonden?
  woensdag 17 januari 2018 @ 15:38:45 #137
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_176567727
Ze zeggen inderdaad dat ze die tablet hebben gebruikt, maar eigenlijk kregen ze gewoon een tip van iemand, hebben ze het zadel van de fiets gehaald en kwamen er toen wat kabeltjes enzo tevoorschijn. :')
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  woensdag 17 januari 2018 @ 15:43:02 #139
400021 Faraday01
Inducing, Biatlonfan
  woensdag 17 januari 2018 @ 15:44:41 #140
400021 Faraday01
Inducing, Biatlonfan
pi_176567848
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 15:38 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Ze zeggen inderdaad dat ze die tablet hebben gebruikt, maar eigenlijk kregen ze gewoon een tip van iemand, hebben ze het zadel van de fiets gehaald en kwamen er toen wat kabeltjes enzo tevoorschijn. :')
als straks de beerput open gaat is het leuk te zien wie de meeste paardenkrachten onder de kap heeft ;)
  Redactie Sport woensdag 17 januari 2018 @ 15:45:50 #141
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_176567871
quote:
10s.gif Op woensdag 17 januari 2018 11:01 schreef heywoodu het volgende:
Froome gezellig met ons aller Mo op het Laureus-lijstje.

[ afbeelding ]
Ledecky pls ;(
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
pi_176567973
http://www.cyclingnews.co(...)s-right-he-can-race/

Bugno komt dus ook op de shitlist.
  woensdag 17 januari 2018 @ 15:52:31 #143
14505 OProg
A Life in Music
pi_176568010
Bugno is nog een beetje hyper van alle koffie.
"Het is oorlog, bedankt Vannoppen, bedankt Van der Linden. Dit is het laatste dat ik voor de Belgische ploeg gedaan heb. Ze kunnen allemaal de boom in."
Improv: Rich Tapestry of Life
  woensdag 17 januari 2018 @ 15:58:39 #145
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_176568134
Deze post in the clinic is echt heerlijk:

quote:
More speculation...Let’s say Froome really was suffering from acute renal failure to some degree. What could cause it to reverse, restoring normal kidney function, and resulting in rapid excretion of the built-up levels of salbutamol in the blood? A lot of recent research suggests that EPO exerts both nephroprotective and nephorestorative effects. That is, in animal models in which acute renal failure is induced by temporary restriction of blood flow to the kidneys, giving EPO before, during or after the operation results in significant improvement (maybe not surprising, given that most EPO is synthesized in the kidney). There appear to be direct effects of EPO on the kidney, independent of increasing the hematocrit, and some studies have shown that EPO also acts on brain centers that regulate kidney function.

So in this scenario, Froome suffers from renal impairment, with salbutamol levels building up in his blood until he takes EPO. The EPO helps restore normal renal function, with the high serum levels of the drug becoming converted into high levels in the urine.

This is obviously highly speculative, and I wouldn’t take it too seriously just yet (the required EPO doses are quite high, and of course, the entire renal impairment scenario seems to be a fantasy), but now we have a potential way of explaining why Froome’s salbutamol level was so high on just one day, an explanation moreover that leads back to blood doping. Wouldn’t it be ironic if Froome, in attempting to provide an innocent explanation for his salbutamol positive, actually showed how it could be the result of a blood transfusion after all (for note that blood transfusions are often accompanied by EPO, in order to reverse the inhibition of reticulocyte synthesis)?

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25682558
http://sci-hub.la/10.1080/10641963.2016.1246565
http://sci-hub.la/10.1016/j.semnephrol.2006.05.010
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/27634442

But there’s another possibility in which one doesn’t have to postulate renal impairment from an unknown cause. As is the case with so many physiological relationships, EPO may have both beneficial and deleterious effects on the kidneys, depending on how much of it is present. So while this is again speculative, EPO might conceivably cause or at least exacerbate renal impairment. In this scenario, the problem would begin by taking EPO, leading to serum build-up of salbutamol levels. EPO, however, is mostly metabolized in the liver, so even with kidney function below normal, it would be cleared from the blood fairly quickly. At this point, kidney function would be restored.

This mechanism could conceivably explain not only Froome’s positive, but those of other riders like Ulissi and Petacchi. They took EPO, which caused a temporary renal impairment, resulting in an accumulation of salbutamol in the blood, and higher than normal urinary levels when kidney function recovered. Recovery would also be hastened at this point by the elevated hematocrit, which of course persists long after the EPO is metabolized.

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/29187371
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_176568141
quote:
5s.gif Op woensdag 17 januari 2018 12:31 schreef Ludachrist het volgende:

[..]

Andersom, toch? Het is in principe verboden, maar er geldt gewoon een automatische vrijstelling onder een bepaalde limiet.

Net als bij epo zou je w.m.b. dan ook gewoon een voorlopige schorsing moeten krijgen als je over die limiet heen zit, of je zou bij epo ook de tijd moeten kunnen krijgen om te verklaren waarom je positief test op epo.
sex met een epo gebruikster
  woensdag 17 januari 2018 @ 16:05:32 #148
400021 Faraday01
Inducing, Biatlonfan
pi_176568256
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 15:58 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Deze post in the clinic is echt heerlijk:

[..]

wel interessant om te lezen hoe ze dus dopingcocktails inregelen om binnen de dopingregels te blijven.
pi_176572220
Russia's athletics federation said on Wednesday (Jan 17) it was looking into the sudden withdrawal of dozens of athletes from a race, as a report said the mystery was explained by an unexpected visit from doping inspectors.

Thirty-six competitors cancelled their participation in a Siberian track and field championship in Irkutsk after the "anti-doping agency's doping control suddenly showed up," said Russian sports website Championat.com.

Bron
pi_176576914
0pXmBAL.png

THlD0qy.png

ddA4bv0.png
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_176577100
quote:
Movistar :')
Trots daw veur Twente bint!
We zijn gehaat en asociaal
We zijn de allermooiste club van allemaal
  woensdag 17 januari 2018 @ 22:19:05 #152
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_176577161
quote:
Ja, leuk, Steph maakt een foutje, allemaal even lachen jongens.

Het gaat natuurlijk om Hector Carretero en niet om iedereens favoriete Panamees.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_176577180
quote:
1s.gif Op woensdag 17 januari 2018 22:19 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Ja, leuk, Steph maakt een foutje, allemaal even lachen jongens.

Het gaat natuurlijk om Hector Carretero en niet iedereen favoriete Panamees.
Nou, nee, niet 'allemaal even lachen jongens'. Ik ben niet bekend met ene Hector Carretero namelijk.
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
  woensdag 17 januari 2018 @ 22:21:21 #154
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_176577223
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 22:19 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Nou, nee, niet 'allemaal even lachen jongens'. Ik ben niet bekend met ene Hector Carretero namelijk.
Minder skeleton kijken en meer wielrennen.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_176577249
quote:
1s.gif Op woensdag 17 januari 2018 22:21 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Minder skeleton kijken en meer wielrennen.
Vooruit, ik zal in 2018 meer wielrennen dan skeleton kijken.
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
  woensdag 17 januari 2018 @ 22:23:22 #156
468652 denattedweil
Act dumb, be smart
pi_176577286
Misschien wel de meest "stiekeme" gebruikte steroïde bij tieners. Je hoeft niet te prikken, pilletjes zijn zo klein als een smintje en je wordt er geen buffel van.
Stille wateren, diepe gronden
  woensdag 17 januari 2018 @ 22:26:58 #157
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_176577381
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 22:22 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Vooruit, ik zal in 2018 meer wielrennen dan skeleton kijken.
Braaf.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_176578000
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 22:22 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Vooruit, ik zal in 2018 meer wielrennen dan skeleton kijken.
_O-
pi_176578725
Heel fijn stuk dit.
quote:
Commentary: The simplest explanation for Froome’s salbutamol test
By Fred Dreier Published Jan. 17, 2018

Warning: The following column contains opinion and speculation about the Chris Froome/Salbutamol anti-doping case. There, you’ve been warned.

In case you missed it, French newspaper L’Equipe reported on Tuesday that Chris Froome and Sky are considering a legal defense that argues his adverse analytical finding for salbutamol was the result of kidney failure.

Yes, kidney failure.

Under this possible defense strategy, lawyers could argue that Froome’s kidneys malfunctioned during the Vuelta a España, retained the salbutamol, and then released it all at once, which is why his urine contained twice the allowable limit of the asthma drug.

Boy, that’s a helluva explanation.

It appears that the British team is prepared to take its anti-doping cases into the realm of what I refer to as the “head-slap zone.” That’s the realm in which the explanations are so unlikely and far-fetched that even casual cycling fans slap their heads in amazement. Yes, this is the realm of Tyler Hamilton’s chimeric vanishing twin, Lance Armstrong’s French conspiracy, Raimondas Rumsas’s “The steroids were for my mother-in-law,” Adrie van der Poel eating juiced pigeons, or Gilberto Simoni taking a cocaine cough drop from Peru. Simply reading those excuses in succession makes me want to slap my head.

There, I just slapped myself.

As a lover of all things cycling, I sincerely hope Froome and Sky back away from the kidney defense, if not for their reputations, then for the good of the sport. Cycling has already produced the lion’s share of slap-worthy doping explanations within the global realm of sports. In fact, no other sport is as synonymous with these excuses as cycling. So do we really need to add another one to the list?

You see, the purpose of these confusing and far-fetched defenses is to override the desire that we, the public, have to find the explanation that is most basic and simple. Yes, we are searching for Occam’s Razor. Chimeric twins and French conspiracies are not Occam’s Razor.

For those who are not familiar with the philosophic principle, here is a quick primer. When given multiple explanations as to why something occurred, the simplest, most basic answer is probably the correct one. The more complex answer — the one with more leap-of-faith assumptions — is likely incorrect.

Since day one of this mess, cyclists and cycling fans have asked me what is the Occam’s Razor for the Froome case. So over the past few weeks, I have posed the question to experts in the realm of medicine and sports science. Doctors, researchers, and so on. You have likely read about some of these experts on our site in recent weeks.

My questions: What’s the simplest explanation in the Froome case? What is Occam’s Razor here, given the facts of the case?

Those facts, as a reminder, are that Froome recorded twice the legal limit of salbutamol after stage 18 of the Vuelta. On the day prior to stage 18 and the day after, his salbutamol levels were fine. Froome is known to be asthmatic, and to take a Salbutamol inhaler. These inhalers are legal to use, and the volume of salbutamol they excrete is not known to regularly record a number that high.

To a person, these doctors and researchers have provided a similar answer to the Occam’s Razor question: Froome either took an oral dose of salbutamol, or he used a salbutamol nebulizer. Both methods are forbidden by WADA code.

Do these doctors know what happened? No—only Froome and his team know. Still, this Occam’s Razor is simple, and honestly, it does not make me want to slap myself. After all, it fits into a logical narrative that is also easy to fathom:

It was the final week of the 2017 Vuelta a España, and Chris Froome had a cold. And the cold inflamed his asthma. Note: many asthmatics (myself included) are familiar with this pattern. Even a basic head cold eventually ends up in our lungs, causing wheezing, tightness, and endless fits of phlegmy coughing.

Froome battled the coughs with his salbutamol inhaler. When a respiratory infection meets asthma, however, the coughing and wheezing can get bad. Using the puffer is akin to squirting a garden hose on a five-alarm fire.

Froome needed a firehose. And in this situation, the firehose was either a salbutamol tablet or a salbutamol nebulizer. Those are the methods that can deliver a big enough dose to douse the flames.

But there’s a problem: Oral salbutamol is banned, and nebulizers require a TUE. And the dose that both of these methods deliver is almost guaranteed to surpass the legal threshold.

Froome faced a tough choice. He could quit; he could continue, and risk his health, or he could gamble with the banned method.

The Occam’s Razor explanation is that Froome and Sky chose to gamble. Perhaps their calculus was that he could over-hydrate the next day and dilute his urine enough to avoid a positive test. Or that Sky’s political relationships within the sport would override what would surely be a minor infraction.

At first, the plan worked. Froome attacked on the stage 18 climb to Alto de Santo Toribo de Liébana, zipping away from Vincenzo Nibali. And then, the plan failed spectacularly. Froome’s pee sample recorded twice the legal limit for salbutamol.

Is this what actually occurred? It’s cycling, so we may never know.

Of course the Occam’s Razor here is comparatively tame when compared to the doping stories of old. Did Chris Froome cheat? I don’t know. He suffered from asthma, and perhaps took a dose of his medication that was above the legal limit. Did he visit a clandestine Spanish blood doping doctor? No. Did he orchestrate an elaborate team-wide doping program, and then get people to sign non-disclosure agreements and have his lawyers distribute “Lack of Credibility” documents when anyone talked? No. Did he blame grandma? No.

But cycling has rules, and athletes must live on one side of a black-and-white divide. So while the Occam’s Razor in the Froome situation presents an explanation we can understand, it also presents one that, according to the rules, is a violation.

The simplest explanation of the Froome case is perhaps not worthy of a head slap — just a head shake.

http://www.velonews.com/2(...)lbutamol-test_454985
  woensdag 17 januari 2018 @ 23:52:37 #160
362868 Slobeend
of all places
pi_176579573
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 23:19 schreef TheArt het volgende:
Heel fijn stuk dit.

[..]

Goed verhaal inderdaad.
pi_176581688
Zal lastig aan te tonen worden als het echt een eenmalige malfunction betreft. Die verdediging gaat natuurlijk geen stand houden want dan kan het bij elke stof die tot een bepaalde hoeveelheid toegestaan is gebruikt worden bij een overtreding.
pi_176582223
dit getouwtrek gaat nog maanden duren met Froome, dan een jaartje schorsing met terugwerkende kracht, dus dan fietst hij alweer vrij vlot :')
DeLuna vindt me dik ;(
Op zondag 22 juni 2014 12:30 schreef 3rdRock het volgende:
pas als jullie gaan trouwen. nu ben je gewoon die Oom Rubber die met onze mama leuke dingen doet :)
pi_176582482
Geeft ook wel weer aan dat net zoals bij de meeste andere sporten het gebruik van doping standaard is. Er is wel wat weerstand tegen het gekonkel van Sky maar over het algemeen is het toch vrij stil binnen de wielerwereld. Je zou toch meer weerstand verwachten als een ploeg zo vaak met ongeloofwaardige verklaringen naar buiten komt over het vermeend gebruik van doping binnen de ploeg.
pi_176582552
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 09:38 schreef Ericr het volgende:
Geeft ook wel weer aan dat net zoals bij de meeste andere sporten het gebruik van doping standaard is. Er is wel wat weerstand tegen het gekonkel van Sky maar over het algemeen is het toch vrij stil binnen de wielerwereld. Je zou toch meer weerstand verwachten als een ploeg zo vaak met ongeloofwaardige verklaringen naar buiten komt over het vermeend gebruik van doping binnen de ploeg.
Ik vind juist dat veel mensen zich al uit hebben gesproken, in tegenstelling tot eerdere jaren, dan hield iedereen de mond stijf op elkaar.
pi_176582659
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 09:42 schreef poiuytr het volgende:

[..]

Ik vind juist dat veel mensen zich al uit hebben gesproken, in tegenstelling tot eerdere jaren, dan hield iedereen de mond stijf op elkaar.
Ze spreken zich wel uit maar een zogenaamd cleane ploeg zou niet eens moeten willen rijden met een totaal ongeloofwaardige ploeg als Sky. Na de jiffy bags, Henao, Tiernan Locke,, uitspraken Sutton, Leinders, Mohammed Said al Brailsford, vroegtijdige dementie en wat ik veel wat nog meer zou je een opstand verwachten tegen een ploeg die keer op keer de fout in gaat en er ook nog regelmatig mee weg komt. Maar goed, een Astana komt er ook al jarenlang mee weg net zoals andere ploegen waar het nodige aan mankeert.
pi_176583687
Je verwacht het niet. Goud en zilver op het WK gewichtheffen in november/december en nu voor de tweede keer gepakt.
http://www.tiranatimes.com/?p=135408

Ze houdt zich wel aan de TT.
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_176599441
Lappartient _O_.

Mondjes gesnoerd van de haters.
pi_176599571
quote:
De Internationale Triatlonfederatie (ITU) opent een onderzoek naar een vermoedelijke dopingzaak rond Henri Schoeman, die op de Olympische Spelen van 2016 de bronzen medaille behaalde. In Rio de Janeiro zou de Zuid-Afrikaan volgens het hackerscollectief Fancy Bears een positieve dopingtest afgelegd hebben.

“De ITU is op de hoogte gebracht van beweringen over een positieve test van Henri Schoeman tijdens de Spelen in Rio”, stelt de federatie donderdag in een persbericht. “Er is meteen een onderzoek geopend, in overleg met de atleet.”

Eerder brachten de Fancy Bears het verslag van een positieve test van Schoeman op prednisolone, een verboden glucocorticoïde, in het openbaar. Volgens het hackerscollectief is het document afkomstig van het gehackte e-mailverkeer van het Internationaal Olympisch Comité (IOC).

De Fancy Bears onthulden sinds eind 2016 de vertrouwelijke medische gegevens van talloze topsporters, gelekt uit de databestanden van het IOC en het Wereldantidopingagentschap (WADA).
  donderdag 18 januari 2018 @ 22:48:42 #169
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_176599814
Familie van Roland Schroeiman?
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  donderdag 18 januari 2018 @ 23:02:24 #170
67640 SaintOfKillers
Hold me closer, Tony Danza
pi_176600132
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 22:34 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:
Lappartient _O_.

Mondjes gesnoerd van de haters.
Het gaat er volgens mij niet voor zorgen dat Sky Froome gaat schorsen, maar mits voldoende getroll zit het er misschien wel in dat Sky oprot uit de wielersport, dat zou ook wel netjes zijn.
The average burglar breaks in and leaves clues everywhere. But not me. I'm completely clueless.
pi_176600178
quote:
99s.gif Op donderdag 18 januari 2018 23:02 schreef SaintOfKillers het volgende:

[..]

Het gaat er volgens mij niet voor zorgen dat Sky Froome gaat schorsen, maar mits voldoende getroll zit het er misschien wel in dat Sky oprot uit de wielersport, dat zou ook wel netjes zijn.
Het is iig een serieus statement, dat is al heel wat.
pi_176601326
Bert Wagendorp net op radio1, oh wat vind ik die vent vervelend. Ga dat boek dan ook niet lezen en wielrennen is volgens zijn logica nu het schoonst, yeah right.
  vrijdag 19 januari 2018 @ 00:31:04 #173
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_176602002
quote:
0s.gif Op donderdag 18 januari 2018 23:48 schreef Adrie072 het volgende:
Bert Wagendorp net op radio1, oh wat vind ik die vent vervelend. Ga dat boek dan ook niet lezen en wielrennen is volgens zijn logica nu het schoonst, yeah right.
die gast is ook een luie rokende alcoholist, die pas om 13.00 uit zijn nest komt om fantasie boeken te schrijven om zijn levensstijl te bekostigen.
  vrijdag 19 januari 2018 @ 09:29:56 #174
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_176605376
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 14:00 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
De magische tablet. _O_

[ afbeelding ]

#neverforget
Deze ia goud. Alsof je bij een of andere louche nachtclub gecontroleerd wordt :D.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_176610230
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 00:31 schreef THEFXR het volgende:

[..]

die gast is ook een luie rokende alcoholist, die pas om 13.00 uit zijn nest komt om fantasie boeken te schrijven om zijn levensstijl te bekostigen.
wat doe jij dan?
But I don't wish that I was dead
Now a very old friend of mine once said
That either way you look at it;
You have your fits I have my fits but feeling is good
  vrijdag 19 januari 2018 @ 15:01:07 #176
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_176611805
quote:
1s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 13:37 schreef Lucyintheafternoon het volgende:

[..]

wat doe jij dan?
keihard werken, ipv mensen te beliegen en bedriegen door fantasie boeken te verkopen.
pi_176611929
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 15:01 schreef THEFXR het volgende:

[..]

keihard werken, ipv mensen te beliegen en bedriegen door fantasie boeken te verkopen.
Dat werkt vaker zo met fictie-schrijvers _O-
pi_176630049
De beertjes hebben weer wat gehackt
Toptriatleet Schoeman in dopingproblemen
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_176639203
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 januari 2018 15:06 schreef alpeko het volgende:

[..]

Dat werkt vaker zo met fictie-schrijvers _O-
But I don't wish that I was dead
Now a very old friend of mine once said
That either way you look at it;
You have your fits I have my fits but feeling is good
pi_176674327
OlympicStatman twitterde op maandag 22-01-2018 om 14:59:43 Multiple #Olympic Short Track champion Victor Ahn ruled out of 2018 Olympics due to links with McLaren Report reageer retweet
pi_176674393
quote:
0s.gif Op maandag 22 januari 2018 15:00 schreef TheArt het volgende:
OlympicStatman twitterde op maandag 22-01-2018 om 14:59:43 Multiple #Olympic Short Track champion Victor Ahn ruled out of 2018 Olympics due to links with McLaren Report reageer retweet
Go Sjinkie.
  maandag 22 januari 2018 @ 15:12:07 #182
430637 showtimer
Du jamais vu
pi_176674586
Meh -O-
  maandag 22 januari 2018 @ 15:31:24 #183
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_176675004
Kan er niet rouwig om zijn alhoewel het niet goed is voor spektakel
  maandag 22 januari 2018 @ 15:37:18 #184
362868 Slobeend
of all places
pi_176675094
Was Ahn nog steeds favoriet dan?
pi_176675916
Grigorev ook geschorst nu.

Bron: https://twitter.com/OlympicStatman
  maandag 22 januari 2018 @ 16:33:41 #186
40566 Ericr
Livewrong
pi_176676075
Nu Joeskov en Koelizjnikov nog. Als een link je al geschorst kan laten worden zijn die twee al helemaal geen kandidaat om mee te doen aan de OS.
  maandag 22 januari 2018 @ 16:43:50 #187
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_176676262
quote:
0s.gif Op maandag 22 januari 2018 16:25 schreef Leatherface het volgende:
Grigorev ook geschorst nu.

Bron: https://twitter.com/OlympicStatman
Elistratov mag dus wel meedoen? Geen idee of hij uberhaupt genoemd is verder. Een prima shorttracker
quote:
0s.gif Op maandag 22 januari 2018 16:33 schreef Ericr het volgende:
Nu Joeskov en Koelizjnikov nog. Als een link je al geschorst kan laten worden zijn die twee al helemaal geen kandidaat om mee te doen aan de OS.
Koelizhnikov mag je wel doorstrepen ja. Yuskov gaat me eigenlijk te ver maar aangezien ze heel streng zijn...
pi_176676327
Yuskov zou (tenzij hij rond Sochi 2014 nergens genoemd wordt) walgelijk onterecht zijn, maar goed.
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
  maandag 22 januari 2018 @ 16:48:28 #189
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_176676363
quote:
0s.gif Op maandag 22 januari 2018 16:46 schreef heywoodu het volgende:
Yuskov zou (mits hij rond Sochi 2014 nergens genoemd wordt) walgelijk onterecht zijn, maar goed.
Viktor Ahn is geschorst op basis van omdat hij een keer wordt genoemd in hele rapport. Nou heb ik het niet bij de hand dus geen idee of Yuskov ook genoemd wordt.
  maandag 22 januari 2018 @ 16:54:22 #190
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_176676518
Rot op man. Wat een troep. Deze OS wordt zo bijna niet serieus te nemen.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_176676568
Kan Ahn nog ergens in beroep gaan?
  maandag 22 januari 2018 @ 16:57:07 #192
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_176676580
quote:
0s.gif Op maandag 22 januari 2018 16:56 schreef Columbiafan het volgende:
Kan Ahn nog ergens in beroep gaan?
Nee
pi_176676602
Ik vind het allemaal wel een beetje matig.
pi_176676685
Met Ahn zelf hoef je in ieder geval geen medelijden te hebben. Die heeft er zelf voor gekozen om Rus te worden voor een grote zak geld.
leven zoals het leven is
pi_176676803
quote:
0s.gif Op maandag 22 januari 2018 17:02 schreef Jason22 het volgende:
Met Ahn zelf hoef je in ieder geval geen medelijden te hebben. Die heeft er zelf voor gekozen om Rus te worden voor een grote zak geld.
Ik heb medelijden met ons, de kijkers, veel lekkers dat afwezig gaat blijven in Korea.
  maandag 22 januari 2018 @ 17:11:09 #196
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_176676815
Zijn er mensen die naar de winterspelen kijken?
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_176676822
quote:
10s.gif Op maandag 22 januari 2018 17:10 schreef Columbiafan het volgende:

[..]

Ik heb medelijden met ons, de kijkers, veel lekkers dat afwezig gaat blijven in Korea.
Dat is inderdaad waar.
leven zoals het leven is
  maandag 22 januari 2018 @ 17:21:34 #198
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_176677010
quote:
0s.gif Op maandag 22 januari 2018 16:54 schreef Mani89 het volgende:
Rot op man. Wat een troep. Deze OS wordt zo bijna niet serieus te nemen.
JUICHEN voor Sjinkie!
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  maandag 22 januari 2018 @ 17:23:25 #199
430637 showtimer
Du jamais vu
pi_176677041
quote:
0s.gif Op maandag 22 januari 2018 17:02 schreef Jason22 het volgende:
Met Ahn zelf hoef je in ieder geval geen medelijden te hebben. Die heeft er zelf voor gekozen om Rus te worden voor een grote zak geld.
janhermsen12 twitterde op vrijdag 12-01-2018 om 14:19:39 Shorttrack-legende Victor Ahn is gewoon gebleven. Is in Dresden even de huisfotograag van de Turkse ploeg #RoadToPyeongChang https://t.co/lg3VBOD41g reageer retweet
Lieve jongen.
pi_176677131
quote:
0s.gif Op maandag 22 januari 2018 17:11 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Zijn er mensen die naar de winterspelen kijken?
Schaatsen, langlaufen en rodelen zijn geen sporten.
  maandag 22 januari 2018 @ 17:37:35 #201
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_176677278
quote:
0s.gif Op maandag 22 januari 2018 17:28 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Schaatsen, langlaufen en rodelen zijn geen sporten.
Eigenlijk is geen enkel onderdeel van de winterspelen een sport.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_176677302
Wel terecht dat ze doorpakken, je kunt er bij zo'n staatsprogramma wel vanuit gaan dat ze de echte toppers zeker niet overgeslagen hebben...
Op maandag voel ik me als Robinson Crusoë: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
pi_176677375
quote:
1s.gif Op maandag 22 januari 2018 17:37 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Eigenlijk is geen enkel onderdeel van de winterspelen een sport.
Ik heb het alleen voor schansspringers.
  maandag 22 januari 2018 @ 17:51:58 #204
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_176677477
quote:
1s.gif Op maandag 22 januari 2018 17:37 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Eigenlijk is geen enkel onderdeel van de winterspelen een sport.
Nu wordt heywoodu weer boos.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_176677486
quote:
0s.gif Op maandag 22 januari 2018 16:46 schreef heywoodu het volgende:
Yuskov zou (tenzij hij rond Sochi 2014 nergens genoemd wordt) walgelijk onterecht zijn, maar goed.
Kulizhnikov ook. Deed in 2014 niet mee en heeft z'n eerdere straf gewoon uitgezeten.
pi_176677503
quote:
1s.gif Op maandag 22 januari 2018 17:51 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Nu wordt heywoodu weer boos.
Om de mening van een willekeurig figuur? Haha.
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
  maandag 22 januari 2018 @ 17:53:59 #207
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_176677524
quote:
1s.gif Op maandag 22 januari 2018 17:51 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Nu wordt heywoodu weer boos.
Maar hij kijkt naar bobsleeën, dus hem nemen we niet serieus.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_176677567
quote:
1s.gif Op maandag 22 januari 2018 17:37 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Eigenlijk is geen enkel onderdeel van de winterspelen een sport.
Wintersporten zijn sporten voor volksmenners.
pi_176677581
quote:
0s.gif Op maandag 22 januari 2018 17:56 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

Wintersporten zijn sporten voor volksmenners.
Waarmee je erkent dat het sporten zijn. Zo werkt het niet.
pi_176677597
quote:
1s.gif Op maandag 22 januari 2018 17:51 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Nu wordt heywoodu weer boos.
Die jongen zal zich ook wel dagelijks voor zijn hoofd slaan als hij het inferieure curling weer eens boven de Bongo Bongo Tour heeft verkozen.
  maandag 22 januari 2018 @ 18:05:38 #211
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_176677715
Niks mis met de X-Games sporten
pi_176677739
Bridge word misschien ook een Olympische sport.
pi_176677792
quote:
0s.gif Op maandag 22 januari 2018 18:08 schreef raptorix het volgende:
Bridge word misschien ook een Olympische sport.
Volgens mij was daar een tijdje terug nog een dopinggeval bij
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
  maandag 22 januari 2018 @ 18:26:59 #214
400021 Faraday01
Inducing, Biatlonfan
pi_176678031
Ik voel een paar tweeweekse bans aankomen tijdens de OWS :D
pi_176680220
quote:
0s.gif Op maandag 22 januari 2018 17:45 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Ik heb het alleen voor schansspringers.
Maar noordse combinatie vind je drie keer niets?
pi_176686825
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_176687602
quote:
9s.gif Op maandag 22 januari 2018 18:11 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Volgens mij was daar een tijdje terug nog een dopinggeval bij
Bridge spelers vallen gewoon onder anti doping beleid van het IOC: https://en.wikipedia.org/(...)i-doping_regulations

Overigens is Co Stompe ook wel eens betrapt op gebruik van Marihuana bij het dartsen, was wel zuur want hij moest een aardig prijzengeld inleveren, meen iets van 20K
  dinsdag 23 januari 2018 @ 08:12:25 #218
188813 de_boswachter
Boegbeeld / Fenomeen / Viesdik
pi_176688204
Mooi artikel van Thijssie vandaag over Viktor Ahn.
Op vrijdag 28 juli 2017 08:32 schreef Nielsch het volgende:
Geweldig hoe jij echt het simpelste van t simpelste vertegenwoordigt op FOK!
pi_176690064
Geen yuskov en kulushnikov. Wat een farce. Gouden medailles nemen drastisch af in waarde.
pi_176690106
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 januari 2018 10:39 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:
Geen yuskov en kulushnikov. Wat een farce. Gouden medailles nemen drastisch af in waarde.
pi_176690108
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 januari 2018 10:39 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:
Geen yuskov en kulushnikov. Wat een farce. Gouden medailles nemen drastisch af in waarde.
En geen Shipulin en Ustiugov. Man man man.
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_176690156
Mogen zelfs maar 4 schaatsers meedoen uit Rusland, ze hebben even een opruimactie gehouden :D
pi_176690224
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 januari 2018 10:44 schreef Marcoss het volgende:
Mogen zelfs maar 4 schaatsers meedoen uit Rusland, ze hebben even een opruimactie gehouden :D
Wie dan? ShikhovaGODIN toch mag ik hopen?
  dinsdag 23 januari 2018 @ 10:48:35 #224
362868 Slobeend
of all places
pi_176690227
Yuskov :'(
pi_176690245
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 januari 2018 10:48 schreef Columbiafan het volgende:

[..]

Wie dan? ShikhovaGODIN toch mag ik hopen?
Graf, Voronina en Golikova bij de vrouwen en Trofimov bij de mannen
pi_176690246
quote:
0s.gif Op maandag 22 januari 2018 17:52 schreef wimderon het volgende:

[..]

Kulizhnikov ook. Deed in 2014 niet mee en heeft z'n eerdere straf gewoon uitgezeten.
Zijn straf in 2016 was wel een farce. Als hij gewoon voor 2 jaar was gestraft had hij nu ook niet meegedaan. Yuskov is wel belachelijk.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
pi_176690278
Elistratov mag wel meedoen bij het schortrack schaatsen? Of is die ook geschorst voor de spelen? Hij werd volgens mij ook genoemd in de meldonium-affaire.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
pi_176690332
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 januari 2018 10:44 schreef Marcoss het volgende:
Mogen zelfs maar 4 schaatsers meedoen uit Rusland, ze hebben even een opruimactie gehouden :D
  dinsdag 23 januari 2018 @ 11:02:10 #229
430637 showtimer
Du jamais vu
pi_176690493
:r :r :r
pi_176690531
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 januari 2018 10:39 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:
Geen yuskov en kulushnikov. Wat een farce. Gouden medailles nemen drastisch af in waarde.
half Nederland zal er wel om JUICHEN
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_176690547
Rusjes gooien er een live blog in, allemaal MAD reacties overal
http://www.sport-express.(...)mpiadu-live-1362523/
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_176690552
Sergey :{ :{ :{
pi_176690573
WIJ, jongens en meisjes van de boterhammen pindakaas, gaan SWEEPEN!
Jack does it in real time...
pi_176690647
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 januari 2018 11:04 schreef heywoodu het volgende:
Rusjes gooien er een live blog in, allemaal MAD reacties overal
http://www.sport-express.(...)mpiadu-live-1362523/
http://www.ski-nordique.n(...)o.6081602-72348.html

Iedereen is boos.

quote:
Jamais le biathlète et le fondeur n'ont été contrôlé positifs !

Cette décision est tout simplement scandaleuse. On espère que les Russes vont saisir d'urgence le TAS afin de rétablir leurs droits.

Donc depuis ces derniers jours un comité nommé par le CIO et dirigée évidemment par une personne pleine de zèle peut condamner des sportifs sans la moindre preuve, elle est belle la justice.

Tout va bien dans le meilleur des mondes, et pendant de temps les dopés Anglo-Saxons continuent de gagner des titres...
Vooral dat laatste zinnetje. _O_ _O_
pi_176690661
De Russische biatlonbond blijft er gewoon bij dat ze hun oorspronkelijk geplande team naar Pyeongchang gaan sturen. Lekker recalcitrant doen.
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_176690664
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 januari 2018 11:10 schreef Columbiafan het volgende:

[..]

http://www.ski-nordique.n(...)o.6081602-72348.html

Iedereen is boos.

[..]

Vooral dat laatste zinnetje. _O_ _O_
Is dat niet gewoon een Franse sneer naar de Engelsen? Die gaan ook vrij hypocriet met doping om.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
pi_176690695
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 januari 2018 11:12 schreef Felagund het volgende:

[..]

Is dat niet gewoon een Franse sneer naar de Engelsen? Die gaan ook vrij hypocriet met doping om.
Dat moet ik dan gemist hebben. :D
pi_176690843
Best jammer eigenlijk, jongens als Ahn en Yuskov wil ik gewoon op de Spelen zien. :{
Citius, Altius, Fortius.
pi_176690849
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 januari 2018 10:39 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:
Geen yuskov en kulushnikov. Wat een farce. Gouden medailles nemen drastisch af in waarde.
Waarom een farce, er is gewoon een staatsdopingprogramma (geweest), dan vind ik het terecht dat sporters geweerd worden die in het verleden sowieso al een keer tegen de lamp zijn gelopen...
Op maandag voel ik me als Robinson Crusoë: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
pi_176690879
Ik snap het niet meer...

quote:
Yuskov (28) gold als een grote kanshebber voor olympisch goud op de 1500 meter. De drievoudig wereldkampioen op die afstand kreeg in 2008 een schorsing van vier jaar voor het gebruik van marihuana.

Kulizhnikov (23), tweevoudig wereldkampioen op de 500 meter en enkelvoudig wereldkampioen op de 1000 meter, werd in 2012 twee jaar geschorst voor het gebruik van het verboden middel methylhexanamine
Dus marihuana levert een dubbel zo zware straf op als een verboden medicijn? |:( 8)7
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
  dinsdag 23 januari 2018 @ 11:26:04 #241
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_176690909
We gaan ongekend SWEEPEN in Pyeongchang _O_

Kulizhnikov zag iedereen aankomen natuurlijk. Yuskov is wel :') marihuana in je jeugdjaren en nu daar nog mee achtervolgd worden.. Het is geen epo of zo
pi_176690911
quote:
1s.gif Op dinsdag 23 januari 2018 11:23 schreef TheVulture het volgende:

[..]

Waarom een farce, er is gewoon een staatsdopingprogramma (geweest), dan vind ik het terecht dat sporters geweerd worden die in het verleden sowieso al een keer tegen de lamp zijn gelopen...
Van marihuana ga je idd een stuk harder schaatsen. Schors dan alleen de sporters die in het staatsprogramma hebben deelgenomen.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
pi_176691308
An kreeg het nieuws over dat hij niet naar Pyeongchang mag toen hij zijn olympische kit/uniform aan het ophalen was.
http://www.sport-express.(...)skuyu-formu-1362298/
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_176691318
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 januari 2018 10:49 schreef Marcoss het volgende:

[..]

Graf, Voronina en Golikova bij de vrouwen en Trofimov bij de mannen
Murashov mag dus ook niet mee?
Citius, Altius, Fortius.
  dinsdag 23 januari 2018 @ 13:06:41 #245
40566 Ericr
Livewrong
pi_176692612
Mooie dag voor schone sport. Voeding en groenten kan je ook ver mee komen.
pi_176692858
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 januari 2018 10:49 schreef Felagund het volgende:

[..]

Zijn straf in 2016 was wel een farce. Als hij gewoon voor 2 jaar was gestraft had hij nu ook niet meegedaan. Yuskov is wel belachelijk.
Dat er destijds straffen zijn uitgedeeld voor meldonium, zonder voldoende onderzoek naar het hoe en wat, was belachelijk.
pi_176692872
Verder slaat dit natuurlijk helemaal nergens op allemaal.
  dinsdag 23 januari 2018 @ 13:28:48 #248
40566 Ericr
Livewrong
pi_176692943
Bedankt voor de duiding. Maar wat is er niet terecht aan? Beetje dopeur zorgt er voor dat alles verborgen blijft. De Russen hebben niet opgelet en moeten er nu voor branden. Mooi toch.

Nu de rest nog. Zou toch mooi zijn als Dacne of een Tom opeens hangt.
  dinsdag 23 januari 2018 @ 13:32:12 #249
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_176693012
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 januari 2018 13:28 schreef Ericr het volgende:
Bedankt voor de duiding. Maar wat is er niet terecht aan? Beetje dopeur zorgt er voor dat alles verborgen blijft. De Russen hebben niet opgelet en moeten er nu voor branden. Mooi toch.

Nu de rest nog. Zou toch mooi zijn als Dacne of een Tom opeens hangt.
Dat het niet echt bewezen is dat de sporter in kwestie ook echt doping heeft gebruikt. In geval van Kulizhnikov is het duidelijk maar in geval van An wordt hij een keer vaag genoemd in hele rapport. Yuskov wordt gestraft omdat hij op zijn 18e marihuana gebruikte (en werd daarvoor al geschorst), verder wordt Yuskov niet genoemd in McLaren-rapport
pi_176693092
De voornaamste namen waarvan in meer of mindere mate nieuw is dat ze niet naar de Spelen mogen:

Biatlon
Garanichev
Shipulin
Volkov
Loginov

Starykh

(die laatste twee zijn al eens geschorst geweest, Loginov kwam vorig jaar terug en domineerde het EK)

Langlaufen
Ustiugov

Schaatsen
Yuskov
Kulizhnikov

Shorttrack
Zakharov
An
Grigoriev
Ayapetyan

Zakharova
Borodulina

Kunstschaatsen
Stolbova (olympisch zilver in Sochi)
Bukin

Rodelen
Viktoriia Demchenko (dochter van de eerder geschorste Albert, rodellegende en tegenwoordig Russische coach, Viktoriia zelf was nog niet in Sochi op de Spelen)

Schansspringen
Vassiliev

En dat is allemaal buiten de lijst met atleten die eerder al levenslang van de Spelen uitgesloten werden, zoals de Fatkulina's en Legkov's van deze wereld.

http://www.sport-express.(...)a-olimpiadu-1362621/
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_176693100
Vooral Demchenko had ik écht niet verwacht. Garanichev ofzo ook niet echt, maar die was in Sochi, dus het kan nog dat ze gewoon iedereen die in Sochi van de partij was eruit knikkeren.
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_176693120
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 januari 2018 13:23 schreef wimderon het volgende:

[..]

Dat er destijds straffen zijn uitgedeeld voor meldonium, zonder voldoende onderzoek naar het hoe en wat, was belachelijk.
Want? Het is de verantwoordelijkheid van de sporter om te zorgen dat er geen verboden stoffen zoals meldonium in het bloed zitten.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
pi_176693134
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 januari 2018 13:24 schreef wimderon het volgende:
Verder slaat dit natuurlijk helemaal nergens op allemaal.
Je vindt dat er niemand gestraft mag worden als er zulke overduidelijke bewijzen zijn voor een staatsgeorganiseerd dopingprogramma? Of stoort de willekeur in de toelating van een paar atleten je nu vooral?

Ik vind dat de acties van de Russen niet onbestraft mogen gaan en het argument 'de goeden lijden onder de kwaden' wel wat waarde hebben in dit geval. De atleten moeten maar bewijzen er niks mee van doen te hebben gehad en zelfs lichte verdachtmakingen of eerdere overtredingen lijken mij nu al genoeg rede om te schorsen.

Zelfde dat Russen die net geen medaille hebben gepakt in Sotsji mazzel hebben gehad... Alleen daarom worden ze misschien niet genoemd in rapporten, want bij een medaille was er net zo goed met hun samples gekloot...
Jack does it in real time...
pi_176693214
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 januari 2018 13:38 schreef Felagund het volgende:

[..]

Want? Het is de verantwoordelijkheid van de sporter om te zorgen dat er geen verboden stoffen zoals meldonium in het bloed zitten.
Omdat er geen enkel bewijs was dat er meldonium gebruikt was nadat het verboden was.
  dinsdag 23 januari 2018 @ 13:45:31 #255
40566 Ericr
Livewrong
pi_176693274
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 januari 2018 13:32 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Dat het niet echt bewezen is dat de sporter in kwestie ook echt doping heeft gebruikt. In geval van Kulizhnikov is het duidelijk maar in geval van An wordt hij een keer vaag genoemd in hele rapport. Yuskov wordt gestraft omdat hij op zijn 18e marihuana gebruikte (en werd daarvoor al geschorst), verder wordt Yuskov niet genoemd in McLaren-rapport
In zo'n verrot systeem als bij de Russen zou het wel heel erg vreemd dat de absolute top niet meedeed aan het programma.

Maar misschien kunnen ze het bij het CAS aanvechten dat ze op basis van hun afkomst of nationaliteit nu worden uitgesloten.
pi_176693293
quote:
1s.gif Op dinsdag 23 januari 2018 13:38 schreef DeeBee het volgende:

[..]

Je vindt dat er niemand gestraft mag worden als er zulke overduidelijke bewijzen zijn voor een staatsgeorganiseerd dopingprogramma? Of stoort de willekeur in de toelating van een paar atleten je nu vooral?

Ik vind dat de acties van de Russen niet onbestraft mogen gaan en het argument 'de goeden lijden onder de kwaden' wel wat waarde hebben in dit geval. De atleten moeten maar bewijzen er niks mee van doen te hebben gehad en zelfs lichte verdachtmakingen of eerdere overtredingen lijken mij nu al genoeg rede om te schorsen.

Zelfde dat Russen die net geen medaille hebben gepakt in Sotsji mazzel hebben gehad... Alleen daarom worden ze misschien niet genoemd in rapporten, want bij een medaille was er net zo goed met hun samples gekloot...
Iedereen die daar aan gelinkt kan worden mag je straffen, iedereen die daar niet aan gelinkt kan worden niet.

Atleten uit Rusland met een dopingverleden niet toelaten en atleten uit elk ander land met een dopingverleden wel slaat gewoon nergens op.

Ze mogen van mij levenslang gaan schorsen bij een dopingovertreding, maar dan wel iedereen en niet alleen atleten uit een bepaald land.
pi_176693340
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 januari 2018 13:46 schreef wimderon het volgende:

[..]

Iedereen die daar aan gelinkt kan worden mag je straffen, iedereen die daar niet aan gelinkt kan worden niet.

Atleten uit Rusland met een dopingverleden niet toelaten en atleten uit elk ander land met een dopingverleden wel slaat gewoon nergens op.

Ze mogen van mij levenslang gaan schorsen bij een dopingovertreding, maar dan wel iedereen en niet alleen atleten uit een bepaald land.
Ben ik idd met je eens. Doping is nu niet alleen leidend bij de strafmaat, maar ook het paspoort.
Dat vind ik een beetje onzinnig. Gelijke monnikken, gelijke kappen.
"You know, boys, a nuclear reactor is a lot like a woman. You just have to read the manual and press the right buttons."
  dinsdag 23 januari 2018 @ 13:50:55 #258
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_176693389
Ondertussen gewoon Chris Froome en Justin Gatlin nomineren voor Laureus Sportawards _O_
pi_176693390
Geen geweerde Russen in het alpineskiën, curling en freestyleskiën, hoera!
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
  dinsdag 23 januari 2018 @ 13:51:13 #260
430637 showtimer
Du jamais vu
pi_176693396
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 januari 2018 13:36 schreef heywoodu het volgende:
Vooral Demchenko had ik écht niet verwacht. Garanichev ofzo ook niet echt, maar die was in Sochi, dus het kan nog dat ze gewoon iedereen die in Sochi van de partij was eruit knikkeren.
Hoe bedoel je dat laatste? Graf is er al door, nota bene een medaillewinnaar in Sochi.
pi_176693411
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 januari 2018 13:51 schreef showtimer het volgende:

[..]

Hoe bedoel je dat laatste? Graf is er al door, nota bene een medaillewinnaar in Sochi.
Oh ja. Nou, zo bedoelde ik dat dus wel, zij het foutief.
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_176693426
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 januari 2018 13:42 schreef wimderon het volgende:

[..]

Omdat er geen enkel bewijs was dat er meldonium gebruikt was nadat het verboden was.
Dat lijkt mij ook niet relevant. Wel is het bewezen dat er meldonium in het bloed zit, dus die sporters hebben er (misschien) wel voordeel bij gehaald t.o.v. andere sporters die het niet gebruikten.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  dinsdag 23 januari 2018 @ 13:55:01 #263
40566 Ericr
Livewrong
pi_176693460
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 januari 2018 13:50 schreef Frozen-assassin het volgende:
Laureus Sportaward
Ach een Marion Jones en Lance Armstrong hebben die zelfs gewonnen in hun tijd. Topsport is 1 grote hypocriete poppenkast maar dat betekent nog niet dat je dopingsystemen zoals in Rusland niet hoeft aan te pakken.
  dinsdag 23 januari 2018 @ 13:56:51 #264
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_176693498
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 januari 2018 13:55 schreef Ericr het volgende:

[..]

Ach een Marion Jones en Lance Armstrong hebben die zelfs gewonnen in hun tijd. Topsport is 1 grote hypocriete poppenkast maar dat betekent nog niet dat je dopingsystemen zoals in Rusland niet hoeft aan te pakken.
Dit inderdaad. Prima om hypocrisie aan te stippen, maar dat is geen reden om de Russen dan maar toe te laten.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  dinsdag 23 januari 2018 @ 14:02:06 #265
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_176693604
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 januari 2018 13:55 schreef Ericr het volgende:

[..]

Ach een Marion Jones en Lance Armstrong hebben die zelfs gewonnen in hun tijd. Topsport is 1 grote hypocriete poppenkast maar dat betekent nog niet dat je dopingsystemen zoals in Rusland niet hoeft aan te pakken.
Uiteraard. Ik persoonlijk vind eigenlijk dat Rusland in het geheel geweerd moet worden en dat dat al veel eerder had moeten gebeuren ipv 1 maand voor OWS. En dan ook geen kans geven op deelname onder OAR (Olympic Athletes from Russia)
  dinsdag 23 januari 2018 @ 14:03:32 #266
466792 WAvanBuren
From Russia with love
pi_176693636
quote:
1s.gif Op dinsdag 23 januari 2018 13:38 schreef DeeBee het volgende:

[..]

Je vindt dat er niemand gestraft mag worden als er zulke overduidelijke bewijzen zijn voor een staatsgeorganiseerd dopingprogramma? Of stoort de willekeur in de toelating van een paar atleten je nu vooral?

Ik vind dat de acties van de Russen niet onbestraft mogen gaan en het argument 'de goeden lijden onder de kwaden' wel wat waarde hebben in dit geval. De atleten moeten maar bewijzen er niks mee van doen te hebben gehad en zelfs lichte verdachtmakingen of eerdere overtredingen lijken mij nu al genoeg rede om te schorsen.

Zelfde dat Russen die net geen medaille hebben gepakt in Sotsji mazzel hebben gehad... Alleen daarom worden ze misschien niet genoemd in rapporten, want bij een medaille was er net zo goed met hun samples gekloot...
Welke overduidelijke bewijzen? Er zijn alleen maar beweringen van Rodgenkov en 2 vriendjes van hem.... De ''bewijzen'' die WADA zegt te hebben die de verhalen onderschrijven worden niet vrijgegeven.... Dus tenzij jij een hoge functie hebt bij het WADA en de bestanden hebt ingezien kunnen zowel jij als ik niet oordelen of er nou wel of geen staatsgestuurd dopingprogramma was....
  dinsdag 23 januari 2018 @ 14:05:30 #267
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_176693661
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 januari 2018 14:03 schreef WAvanBuren het volgende:

[..]

Welke overduidelijke bewijzen? Er zijn alleen maar beweringen van Rodgenkov en 2 vriendjes van hem.... De ''bewijzen'' die WADA zegt te hebben die de verhalen onderschrijven worden niet vrijgegeven.... Dus tenzij jij een hoge functie hebt bij het WADA en de bestanden hebt ingezien kunnen zowel jij als ik niet oordelen of er nou wel of geen staatsgestuurd dopingprogramma was....
User postend vanuit Sint Petersburg gespot. _O_
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
pi_176693950
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 januari 2018 13:46 schreef wimderon het volgende:

[..]

Iedereen die daar aan gelinkt kan worden mag je straffen, iedereen die daar niet aan gelinkt kan worden niet.

Atleten uit Rusland met een dopingverleden niet toelaten en atleten uit elk ander land met een dopingverleden wel slaat gewoon nergens op.

Ze mogen van mij levenslang gaan schorsen bij een dopingovertreding, maar dan wel iedereen en niet alleen atleten uit een bepaald land.
Dat is inderdaad kwalijk, vooral wat betreft atleten met een dopingverleden zouden ze wat mij betreft voor alle landen dezelfde grens moeten hanteren en iedereen weren.

Het 'ow we weren de Russen, nu is alles goed want de valsspelers doen niet meer mee!' riedeltje is wel matig inderdaad.
Jack does it in real time...
pi_176694038
Ik zie dit overigens nog wel GOUD worden voor de Sjink op deze manier.
https://en.wikipedia.org/(...)_Men%27s_1000_metres
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_176694153
quote:
9s.gif Op dinsdag 23 januari 2018 14:29 schreef heywoodu het volgende:
Ik zie dit overigens nog wel GOUD worden voor de Sjink op deze manier.
https://en.wikipedia.org/(...)_Men%27s_1000_metres
Dat lijkt me sowieso, als daadwerkelijk bewezen wordt dat bij Ahn én Grigorev met de stalen geknoeid is.
pi_176694169
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 januari 2018 13:46 schreef wimderon het volgende:

[..]

Iedereen die daar aan gelinkt kan worden mag je straffen, iedereen die daar niet aan gelinkt kan worden niet.

Atleten uit Rusland met een dopingverleden niet toelaten en atleten uit elk ander land met een dopingverleden wel slaat gewoon nergens op.

Ze mogen van mij levenslang gaan schorsen bij een dopingovertreding, maar dan wel iedereen en niet alleen atleten uit een bepaald land.
Eens.
  dinsdag 23 januari 2018 @ 16:30:16 #272
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_176696553
Waardeloos dit. Donder lekker op met je Rusland hysterie.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_176697784
Volgens Le Monde is gebleken dat in Sochi is geknoeid met de stalen van An en Shipulin. Goud voor Knegt en voor de Duitse estafetteploeg in het biatlon is inmiddels vrij realistisch.

Verder zijn er naar verluidt maar drie (!) biatleten die wél naar de Spelen mogen, deze zijn allemaal uitgesloten: Shipulin, Volkov, Garanichev, Loginov, Starykh, Eliseev. Tsvetkov, Shopin, Virolaynen, Mironova, Slivko, Uslugina, Yurlova-Percht

Een paar IBU Cup-goden/godinnen, zoals Shopin en Virolaynen, maar verder ook bijna alles wat ze op topniveau te bieden hebben. Alleen Babikov, Akimova en Podchufarova lijken de dans te ontspringen.
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
  dinsdag 23 januari 2018 @ 17:45:22 #274
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_176698002
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 januari 2018 17:37 schreef heywoodu het volgende:
Volgens Le Monde is gebleken dat in Sochi is geknoeid met de stalen van An en Shipulin. Goud voor Knegt en voor de Duitse estafetteploeg in het biatlon is inmiddels vrij realistisch.

Verder zijn er naar verluidt maar drie (!) biatleten die wél naar de Spelen mogen, deze zijn allemaal uitgesloten: Shipulin, Volkov, Garanichev, Loginov, Starykh, Eliseev. Tsvetkov, Shopin, Virolaynen, Mironova, Slivko, Uslugina, Yurlova-Percht

Een paar IBU Cup-goden/godinnen, zoals Shopin en Virolaynen, maar verder ook bijna alles wat ze op topniveau te bieden hebben. Alleen Babikov, Akimova en Podchufarova lijken de dans te ontspringen.
Dan niet meer dan terecht
pi_176698049
Het blijft jammer dat Google Translate-vertalingen soms wat lastig zijn, maar het lijkt erop dat Kulizhnikov zegt alsnog een uitnodiging gekregen te hebben? :?
http://www.sport-express.(...)mpiadu-2018-1362771/
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
  dinsdag 23 januari 2018 @ 17:49:15 #276
430637 showtimer
Du jamais vu
pi_176698101
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 januari 2018 17:47 schreef heywoodu het volgende:
Het blijft jammer dat Google Translate-vertalingen soms wat lastig zijn, maar het lijkt erop dat Kulizhnikov zegt alsnog een uitnodiging gekregen te hebben? :?
http://www.sport-express.(...)mpiadu-2018-1362771/
Nee, hij hoopt op een wonder.
https://rsport.ria.ru/win(...)0123/1131534527.html
pi_176698418
quote:
9s.gif Op dinsdag 23 januari 2018 17:49 schreef showtimer het volgende:

[..]

Nee, hij hoopt op een wonder.
https://rsport.ria.ru/win(...)0123/1131534527.html
Ja, en hij heeft een olympische outfit en alles gekregen (net als Yuskov) voor de foto, niks over een uitnodiging. Google Translate bedankt.
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_176698507
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 januari 2018 18:01 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Ja, en hij heeft een olympische outfit en alles gekregen (net als Yuskov) voor de foto, niks over een uitnodiging. Google Translate bedankt.
Had je wel naar Engels vertaald? Vreemde taal -> Nederlands werkt vaak slechter.
pi_176698587
quote:
1s.gif Op dinsdag 23 januari 2018 18:05 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:

[..]

Had je wel naar Engels vertaald? Vreemde taal -> Nederlands werkt vaak slechter.
Ik vertaal altijd naar Engels, om die reden inderdaad :P
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_176701889
Wat is het verhaal van Shikhova dan? Die zag ik persoonlijk niet aankomen, die was behoorlijk aan het schroeien op de 1000 en 1500 meter laatste maanden.
pi_176705383
De kans dat de mannen nu op elke afstand goud gaan pakken is bijna groter dan niet.
pi_176705429
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 januari 2018 22:16 schreef Dale__Cooper het volgende:
De kans dat de mannen nu op elke afstand goud gaan pakken is bijna groter dan niet.
Neuh :P
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_176705642
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 januari 2018 22:17 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Neuh :P
vooruit, statistisch gezien zal het wel meevallen. Maar op elke afstand is Nederland behoorlijk favoriet.
pi_176706495
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 januari 2018 13:28 schreef Ericr het volgende:
Bedankt voor de duiding. Maar wat is er niet terecht aan? Beetje dopeur zorgt er voor dat alles verborgen blijft. De Russen hebben niet opgelet en moeten er nu voor branden. Mooi toch.

Nu de rest nog. Zou toch mooi zijn als Dacne of een Tom opeens hangt.
Precies. Beter dit dan dat een of twee jaar na de OS duidelijk wordt dat er gepakt is en en de atleten gepakt worden en je een reshuffle van de medailles krijgt.
in a crowd you lose humanity
pi_176708220
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_176708313
#flappieovermarsenbergkamprotop #hennieoprotten
pi_176708456
quote:
Ik mis het woord 'salto'.
pi_176708470
quote:
0s.gif Op woensdag 24 januari 2018 00:18 schreef showtimer het volgende:

[..]

Ik mis het woord 'salto'.
Dat is echt het enige leuke aan Didzbalis. Met z'n enge kromme armpjes.
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_176708609
5a67c3230c2ca-didzbalis.gif
pi_176708685
_O_ Leukste OS 2016 topic
pi_176708732
quote:
Die Kazach gaat nog vrijuit?
pi_176708877
quote:
0s.gif Op woensdag 24 januari 2018 00:35 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Die Kazach gaat nog vrijuit?
Op zijn schorsing die kort voor zijn wereldtitel van 2015 eindige na wel ja. Voor zover iemand uit het in het geheel geschorste Kazachstan vrijuit kan gaan.
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_176711432
nzaccardi twitterde op woensdag 24-01-2018 om 00:32:48 Russia's Sport-Express front page on Wednesday: International Olympic Killer https://t.co/iTDPeANF2N reageer retweet
DUQ0MAzXkAE74Ag.jpg
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_176718638
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 januari 2018 22:49 schreef Wombcat het volgende:

[..]

Precies. Beter dit dan dat een of twee jaar na de OS duidelijk wordt dat er gepakt is en en de atleten gepakt worden en je een reshuffle van de medailles krijgt.
Als je zo redeneert moet je alle toppers preventief schorsen. Yuskov is het duidelijkste geval, gepakt op marihuana, daarvoor vier (!) jaar geschorst, en later in zijn prime geweigerd voor deelname op de OS, wat allemaal niet was gebeurd als hij hetzelfde had gedaan maar in een ander land geboren was. In welke dimensie is dat fair?

We zijn hier natuurlijk allemaal cynicus op dit gebied; wat mij betreft leven we in de realiteit dat doping en niet gepakt worden op doping (oftewel binnen bepaalde grenzen blijven) onderdeel van de topsport. Yuskov domineert jaren op de 1500m, men heeft alle kans gehad hem te pakken. Dit is niet gebeurd en wat mij betreft is hij daarmee de meest terechte kampioen (op de puur hypothetische kampioen in een utopische dopingvrije wereld na dan).
  woensdag 24 januari 2018 @ 16:46:13 #295
39256 Bonobo11
Have a good time, all the time
pi_176719234
quote:
1s.gif Op woensdag 24 januari 2018 16:12 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:

[..]

Als je zo redeneert moet je alle toppers preventief schorsen. Yuskov is het duidelijkste geval, gepakt op marihuana, daarvoor vier (!) jaar geschorst, en later in zijn prime geweigerd voor deelname op de OS, wat allemaal niet was gebeurd als hij hetzelfde had gedaan maar in een ander land geboren was. In welke dimensie is dat fair?

Hij is nooit 'gepakt', maar is door gekonkel geschorst. Zegt hij zelf
Datdanweerwel

http://nos.nl/video/61151(...)n-denis-joeskov.html
Feyenoord!!! * Barça
pi_176720237
quote:
1s.gif Op woensdag 24 januari 2018 16:12 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:

[..]

Als je zo redeneert moet je alle toppers preventief schorsen. Yuskov is het duidelijkste geval, gepakt op marihuana, daarvoor vier (!) jaar geschorst, en later in zijn prime geweigerd voor deelname op de OS, wat allemaal niet was gebeurd als hij hetzelfde had gedaan maar in een ander land geboren was. In welke dimensie is dat fair?

We zijn hier natuurlijk allemaal cynicus op dit gebied; wat mij betreft leven we in de realiteit dat doping en niet gepakt worden op doping (oftewel binnen bepaalde grenzen blijven) onderdeel van de topsport. Yuskov domineert jaren op de 1500m, men heeft alle kans gehad hem te pakken. Dit is niet gebeurd en wat mij betreft is hij daarmee de meest terechte kampioen (op de puur hypothetische kampioen in een utopische dopingvrije wereld na dan).
Hij is geschorst door die uitspraken van die klokkenluider.

quote:
De Telegraaf schrijft woensdag dat de naam van Joeskov voorkomt in de dagboeken van klokkenluider Grigori Rodtsjenkov. Het voormalig hoofd van het dopinglaboratorium bracht het dopingschandaal van Sotsji aan het licht. In zijn dagboek schrijft Rodtsjenkov dat Joeskov in Sotsji ook de regels schond.

"Ik heb vandaag naar de 5000 meter gekeken. Sven Kramer won, in een olympisch record van 6.10,76. Onze Skobrev en Joeskov bleven mijlenver achter. Ongelooflijk. Heeft Joeskov dan helemaal geen profijt gehad van de Duchess Cocktail (een cocktail van verboden middelen) die hij van me heeft gehad?"
https://nos.nl/artikel/22(...)g-ik-ben-schoon.html

Dat in combi met die marihuana zal het zijn geweest
pi_176720310
quote:
1s.gif Op woensdag 24 januari 2018 16:12 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:

[..]

Als je zo redeneert moet je alle toppers preventief schorsen. Yuskov is het duidelijkste geval, gepakt op marihuana, daarvoor vier (!) jaar geschorst, en later in zijn prime geweigerd voor deelname op de OS, wat allemaal niet was gebeurd als hij hetzelfde had gedaan maar in een ander land geboren was. In welke dimensie is dat fair?

We zijn hier natuurlijk allemaal cynicus op dit gebied; wat mij betreft leven we in de realiteit dat doping en niet gepakt worden op doping (oftewel binnen bepaalde grenzen blijven) onderdeel van de topsport. Yuskov domineert jaren op de 1500m, men heeft alle kans gehad hem te pakken. Dit is niet gebeurd en wat mij betreft is hij daarmee de meest terechte kampioen (op de puur hypothetische kampioen in een utopische dopingvrije wereld na dan).
#FreeYuskov
  woensdag 24 januari 2018 @ 18:03:17 #298
198822 Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_176720358
quote:
0s.gif Op woensdag 24 januari 2018 17:54 schreef Max23 het volgende:

[..]

Hij is geschorst door die uitspraken van die klokkenluider.

[..]

https://nos.nl/artikel/22(...)g-ik-ben-schoon.html

Dat in combi met die marihuana zal het zijn geweest
Kun je nagaan hoeveel die Kramer in z'n mik gooit.
Op zaterdag 1 juni 2013 00:30 schreef Ezell het volgende:
grrrr, jij bent genotttt :9~ :9~ :9~
  woensdag 24 januari 2018 @ 18:03:53 #299
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_176720363
quote:
1s.gif Op woensdag 24 januari 2018 18:03 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Kun je nagaan hoeveel die Kramer in z'n mik gooit.
Technische sport vriend, technische sport.
pi_176720563
quote:
0s.gif Op woensdag 24 januari 2018 17:54 schreef Max23 het volgende:

[..]

Hij is geschorst door die uitspraken van die klokkenluider.

[..]

https://nos.nl/artikel/22(...)g-ik-ben-schoon.html

Dat in combi met die marihuana zal het zijn geweest
Oké, dan is het een wat grijzer gebied. Armstrong werd in mijn ogen terecht veroordeeld op basis van verklaringen, al waren er dat bij hem natuurlijk een stuk meer.

Is hier meer informatie over (kan bijvoorbeeld niet bij het Telegraaf artikel zelf)? Heeft hij bijvoorbeeld ook geverifieerd of Joeskov het daadwerkelijk innam?
pi_176722783
Rumsas Junior (degene die niet door doping is overleden) vier jaar geschorst.
http://www.wielerflits.nl(...)s-rumsas-junior.html
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')