abonnement Unibet Coolblue
pi_176351816


Cryptocoins?
Bitcoin is het bekendste voorbeeld van cryptocurrency. Naast Bitcoins zijn er nog heel veel 'altcoins' kijk hier maar eens voor een overzicht; CryptoCurrency Market Capitalizations. Bitcoin is bedoeld als betaalmiddel, je kan geld (Bitcoin) naar iemand overmaken zonder tussenkomst van een bank. De transactie is anoniem en binnen enkele minuten geregeld. Dit gebeurt allemaal door middel van een blockchain.

Blockchain?
De blockchain kun je zien als een kasboek dat wordt gecontroleerd door iedereen die gebruik maakt hiervan. Je kan in dat kasboek elke transactie zien die ooit heeft plaatsgevonden. De blockchain wordt door heel veel pc's gecontroleerd en is niet achteraf wijzigbaar. Een systeem wat moeilijk te manipuleren is dus.
In elk block in de blockchain zitten transacties van coins. Kijk maar eens hier om zelf een kijkje te nemen in zo`n blockchain; Bitcoin Block Explorer - Blockchain

Wie houdt de blockchain bij?
De blockchain wordt bijgehouden door zogeheten 'miners'. Deze (groepen van) pc's stoppen transacties in een block en voegen die toe aan de blockchain. De miner die het block uiteindelijk maakt wordt beloond met Bitcoin.
Dit is natuurlijk kort door de bocht; bekijk dit filmpje maar eens voor een uitgebreidere uitleg;


Er zijn tegenwoordig twee verschillende technieken die worden gebruikt om de blockchain bij te houden, namelijk; Proof of Work (PoW) en (Leased) Proof of Stake (LPoS of PoS). Wil je meer weten hierover dan ga je dit maar Googlen. :P

Minen levert dus geld op?
Ja. Maar op kleine schaal is het minen van Bitcoin eigenlijk niet meer rendabel door de kosten van aanschaf van hardware, stroomkosten etc. Dit omdat het minen van Bitcoin ook steeds moeilijker wordt en er veel concurrentie is. Wellicht als Bitcoin in de toekomst nog veel meer waard word dat het weer rendabel wordt. Het minen van sommige altcoins op kleine schaal kan wel rendabel zijn, helemaal met wellicht een prijsstijging in het verschiet.

En wat zijn de verschillen tussen Bitcoin en verschillende altcoins?
De verschillen tussen al die coins zijn soms minimaal en soms gigantisch groot. Op de verschillende websites van de coin is informatie te vinden over de technische werking of de visie van het team erachter.

Oké. Hoe kom ik aan cryptocurrency?
Cryptocurrency kun je kopen via bedrijven of via een exchange. De laatstgenoemde is eigenlijk een soort AEX maar dan alleen voor cryptocurrency. Kopen via een exchange is meestal goedkoper dan het kopen van een bedrijf. Dit omdat je nu geen tussenpersoon hebt maar rechtstreeks van een andere gebruiker koopt.

En hoe sla ik mijn digitale geld nu veilig op?
In een wallet. En dat kan op verschillende manieren en plekken, elk met zijn eigen voor en nadelen.
Je kan het in je wallet op een exchange bewaren maar de geschiedenis heeft geleerd dat dit niet altijd een goed idee is. Je kan bij je wallet door middel van een private key, alleen hiermee kun je transacties doen. Omdat de exchange jouw private key beheerd kan de eigenaar van die exchange er in theorie dus met al het geld vandoor gaan. Google maar eens op 'mt. Gox' voor een voorbeeld.

Wil je dagelijks handelen met crypto dan is het handiger om je coins op een exchange te laten. Koop je ze voor de lange termijn dan kun je het beter opslaan in een ander soort wallet.

Wallet? Offline wallet? Hardware wallet? Paper wallet? Wat?
Een wallet komt in verschillende vormen. Je kan een walletprogramma voor desbetreffende coin installeren op je pc / laptop / telefoon / tablet en daar je coin in opslaan. Maakt wel een backup van je private key zodat als deze crasht je je coins nog wel van recoveren.

Daarnaast zijn er ook hardware wallets tekoop zoals de Trezor of de Nano Ledger.

Een paper wallet is heel simpel. Je maakt online een bitcoinadres aan en stuurt naar dat adres je coins. Je print je private key uit. Deze sla je op een aantal plekken veilig op en je coins staan nu op dat adres in de blockchain opgeslagen. Met die key kun je op een later tijdstip een wallet installeren en bij je coins.

Meer info: https://www.coindesk.com/information/paper-wallet-tutorial/

Probeer 3rd party wallets te vermijden. Dit zijn Wallets die zijn gemaakt door een partij die niet in eerste instantie bij het team zit dat desbetreffende coin heeft ontwikkeld. Het verleden heeft uitgewezen dat hier nog wel eens misbruikt van is gemaakt.

Wat een hoop info. Waarom moet ik instappen?
Omdat je bank 0.1% rente per jaar geeft en omdat de blockchain de toekomst heeft. Het is niet voor niks dat er steeds meer geld in cryptocurrency omgaat. To the moon motherfuckers!

En wat zorgt er nou voor dat een coin waarde krijgt?
De markt bepaalt de waarde van een coin. Hoe meer mensen er heil in zien, hoe meer het waard wordt.

Maar nu even serieus, ik snap er nog steeds niks van!
Lees hier een uitleg, handleidingen, crypto-woordenboek etc,
Bekijk hier stap voor stap handleidingen:
BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #1 Voor al je kleine en grote vragen

Hoe claim ik een geforkte munt?
Door je private key in een wallet te importeren die de nieuwe munt support (wel eerst je Bitcoins verplaasen naar een ander adres!). Gedetailleerde uitleg voor Bitcoin Cash en Bitcoin Gold: BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #2 Voor al je kleine en grote vragen

Afkortingen en jargon
FOMO - Fear of missing out - Paniekreactie omdat een coin opeens erg veel in waarde stijgt. Paniekaankoop.
FUD - Fear, uncertainty, doubt. Op het moment dat er angst en onzekerheid in de markt zit dan gaan vaak veel mensen hun geld omzetten naar fiat. Dit zorgt voor een dalende trend of crash in de markt.
ICO - Initial Coin Offering. Een nieuwe munt wordt geïntroduceerd. Hier is geld voor nodig. Vroege investeerders kunnen in een ICO investeren in de hoop dat de munt daarna een veelvoud waard wordt.
Fee - Om een transactie te doen moet er fee worden betaald. Dit is een bedrag dat ervoor zorgt dat jouw transactie in behandeling wordt genomen. Sommige exchanges rekenen ook fee om uit te laten betalen.
Hodlen - Je cryptomunten altijd houden (holden).

Shorten? Long gaan? Margin trading? Leverage?
Geen zin om nu deze termen nu uit te leggen. Google er maar op :').

Exchanges;
Kraken | Buy, Sell and Margin Trade Bitcoin (BTC) and Ethereum (ETH) - Buy, Sell, Trade Bitcoin
Bittrex.com - Bittrex, The Next Generation Digital Currency Exchange
Binance - Chinese exchange, werkt goed voor handelen tussen crpytomunten

Bedrijven waar je crypto kan kopen buiten een exchange om?
Bitcoins Kopen en Verkopen met iDEAL, Bancontact of SEPA | LiteBit
Bitonic
Bitcoins kopen - iDEAL, Banktransfer of Creditcard | BTC Direct

Bitcoin block explorers
Blockchain.info
BlockExplorer.com
CryptoGraffiti.info

Crypto koersen
Coinmarketcap.com - CryptoCurrency Market Capitalizations
Cryptodashboard.io - Lichtgewicht versie van Coinmarketcap met auto refresh
cryptowat.ch - Live koersen van de belangrijkste exchanges

Gedetailleerde crypto statistieken
fork.lol
coin.dance
Statoshi.info
Cryptocurrency Mining Profitability
BitcoinWisdom.com

Crypto nieuws
Bitcoin Magazine
Coindesk
CoinTelegraph
/r/CryptoCurrency
/r/Bitcoin
/r/btc

Bitcoin resources (websites)

Bitcoin en belastingaangifte

Bitcoins als vermogen: box 3
Het bezit van bitcoins en andere cryptovaluta wordt gezien als vermogen. Vermogen moet worden opgegeven in box 3.

De waarde die u opgeeft is de waarde (in euro’s) van uw cryptovaluta op 1 januari van het fiscale jaar. Bij uw belastingaangifte over het jaar 2016, geeft u dus aan hoeveel uw ‘coins’ op 1 januari waard waren. Wij adviseren u om altijd al uw currencies op te geven, ook als het om kleine bedragen gaat. Immers kan uw cryptovaluta in een jaar sterk in waarde stijgen, als u het niet eerder heeft opgegeven dan kampt u in de toekomst wellicht met een voor de belastingdienst onverklaarbaar vermogen.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de Belastingdienst.

Starten met het kopen van Bitcoin of Altcoins
- Open een account op bijv Binance.(Zie hierboven)
- Bij de tab 'Deposits/withdrawals' kies je 'Deposit' bij Ether. Kopieer het wallet-adres.
- Koop Ether (bijvoorbeeld bij BTC-direct of Bitonic). Verzend het naar het adres van Binance. Betaal met iDeal.
- Na de verwerkingstijd (meestal 20-30 min) staat je saldo in Ether op Binance. Via de Exchanges kan je Ether kopen/verkopen voor andere Crypto.
(Elke transactie -dus koop/verkoop van crypto op Binance- kost je 0,1% van de transactiesom aan fee. Lagere fee (0,05%) is mogelijk als je BNB-crypto gekocht hebt. In dat geval gaan deze fees direct van je BNB-saldo af.)

DISCLAIMER:
Cryptocurrency is een erg jonge en volatiele markt. Nog meer dan voor elke andere markt geldt hier dat je je goed moet inlezen en investeer enkel geld dat je kan missen. Don't invest recklessly.
pi_176351817
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 19:56 schreef vigen98 het volgende:

[..]

Want?
https://www.google.nl/amp(...)scared_me_away_from/

Check die github anders. Echt shit gewoon.
pi_176351825
moon
pi_176351832
quote:
1s.gif Op zondag 7 januari 2018 19:55 schreef xminator het volgende:

[..]

Het team erachter is juist shit.

Universa wordt na waves de tweede shitcoin van fok.
Het leek me wel interessant.
Nu ik echter lees dat Mcafee hun advisor is heb ik er minder vertrouwen in, ik gun die man geen euro extra.
pi_176351833
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 19:53 schreef Idlerrr9292 het volgende:
Weet iemand waar universa binnenkort te verkrijgen is?
Universa is toch een Ethereum-token? Dan komt ie vrijwel direct na distributie op EtherDelta. Telegram groep goed in gaten houden.

Alleen ED is shit. Die gebruik ik zelf nooit meer.
pi_176351872
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 19:58 schreef BadVlad het volgende:

[..]

Universa is toch een Ethereum-token? Dan komt ie vrijwel direct na distributie op EtherDelta. Telegram groep goed in gaten houden.
Universa zelf niet. UTN-P wel. Dat is een ERC20. Dus is als het goed is al beschikbaar op Etherdelta. Weet het niet 100% maar kan je ook in de telegram groep vragen inderdaad.
pi_176351880
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 19:54 schreef EugeneKrabs het volgende:

[..]

Heb je het nieuwe blog van XRPHodor al gelezen?
https://xrphodor.wordpres(...)redictions-for-2018/
- By the end of 2018, Ripple will be fully decentralized; more decentralized than Bitcoin

[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
pi_176351898
Mjah ik denk dat ik toch wel wat in Universa ga stoppen. Ieder nieuw project waar hype achter zit schijnt tegenwoordig x100 te gaan :')
pi_176351916
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 19:58 schreef BadVlad het volgende:

[..]

Universa is toch een Ethereum-token? Dan komt ie vrijwel direct na distributie op EtherDelta. Telegram groep goed in gaten houden.

Alleen ED is shit. Die gebruik ik zelf nooit meer.
Is idd blijkbaar een ERC20 token: "In order to have your tokens distributed to your personal wallet, you will need to specify the address of your ERC20-compatible wallet."
https://universa.io/guide.html
pi_176351917
quote:
1s.gif Op zondag 7 januari 2018 19:58 schreef xminator het volgende:

[..]

https://www.google.nl/amp(...)scared_me_away_from/

Check die github anders. Echt shit gewoon.
Dus je hebt geen antwoord?

Trouwens die reddit link van je is pure FUD _O- Zijn grote kritiek punt is dat het pre-mined is. Oké en nu? Lijkt me ook wel logisch waarom het totaal geen aandacht kreeg.

[ Bericht 3% gewijzigd door #ANONIEM op 07-01-2018 20:03:01 ]
pi_176351923
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 20:00 schreef alilami het volgende:

[..]

- By the end of 2018, Ripple will be fully decentralized; more decentralized than Bitcoin

[ afbeelding ]
:'). Je weet dat het einde in zicht is als ze zichzelf moeten gaan shillen.
pi_176351974
quote:
1s.gif Op zondag 7 januari 2018 20:01 schreef xminator het volgende:

[..]

:'). Je weet dat het einde in zicht is als ze zichzelf moeten gaan shillen.
Einde is in zicht ja :'(

Ripple twitterde op vrijdag 05-01-2018 om 05:11:21 3 of the top 5 global money transfer companies plan to use XRP in payment flows in 2018. Even more in the pipeline. https://t.co/5JOlxe20Ur reageer retweet
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
pi_176352073
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 20:02 schreef alilami het volgende:

[..]

Einde is in zicht ja :'(

Ripple twitterde op vrijdag 05-01-2018 om 05:11:21 3 of the top 5 global money transfer companies plan to use XRP in payment flows in 2018. Even more in the pipeline. https://t.co/5JOlxe20Ur reageer retweet
Haha. Zo hey! Een markt van 5 triljoen aan transacties per DAG geven ze op en wat geven ze daarvoor in de plaats? Een marktje van maar 200 miljard aan transacties per JAAR.

Dus echt shit. Toevallig posten ze dit ook na het berichtje van coinbase _O-
  Moderator / Redactie Sport zondag 7 januari 2018 @ 20:08:03 #14
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_176352155
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 20:00 schreef alilami het volgende:

[..]

- By the end of 2018, Ripple will be fully decentralized; more decentralized than Bitcoin

[ afbeelding ]
WHAHAHAHAHAHAHA _O- _O- _O-
Kunnen we die troep niet gewoon compleet uitbannen van dit forum?
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_176352158
quote:
1s.gif Op zondag 7 januari 2018 20:05 schreef xminator het volgende:

[..]

Haha. Zo hey! Een markt van 5 triljoen aan transacties per DAG geven ze op en wat geven ze daarvoor in de plaats? Een marktje van maar 200 miljard aan transacties per JAAR.

Dus echt shit. Toevallig posten ze dit ook na het berichtje van coinbase _O-
Ik heb nergens gelezen dat ze dat opgeven. Dit zijn jouw woorden gebaseerd op een oud bericht van Swift in juli 2017?
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
pi_176352207
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 20:00 schreef alilami het volgende:

[..]

- By the end of 2018, Ripple will be fully decentralized; more decentralized than Bitcoin

[ afbeelding ]
Meer dan Bitcoin?

pi_176352241
quote:
1s.gif Op zondag 7 januari 2018 19:58 schreef xminator het volgende:

[..]

https://www.google.nl/amp(...)scared_me_away_from/

Check die github anders. Echt shit gewoon.
Er werkt 1 ontwikkelaar aan, een halve dag per week zo te zien
( https://github.com/UniversaBlockchain/universa/commits/master )
pi_176352254
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 20:08 schreef alilami het volgende:

[..]

Ik heb nergens gelezen dat ze dat opgeven. Dit zijn jouw woorden gebaseerd op een oud bericht van Swift in juli 2017?
Nee, natuurlijk gaan ze dat niet toegeven. Dan is het meteen einde verhaal.

Je ziet de wanhoop namelijk volledig in de acties die ze zetten. _O-
pi_176352261
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 20:00 schreef Gehrman het volgende:
Mjah ik denk dat ik toch wel wat in Universa ga stoppen. Ieder nieuw project waar hype achter zit schijnt tegenwoordig x100 te gaan :')
X100 is denk ik wel wat veel. Dan zou 1000 euro inleg een ton opleveren. Lijkt me iets teveel van het goede. Maar ik teken ervoor!!
pi_176352276
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 12:44 schreef Rollo het volgende:

[..]

Daar raak je meteen de grootste zwakte van BTS: het is eigenlijk een gedecentraliseerd bedrijf waarbij elke coinholder een shareholder is die mag mee-voten met voorstellen om dingen te verbeteren/veranderen. Doordat het zo gedecentraliseerd is zit er echter ook (nog) geen gelikte marketing-machine achter die de coin pumpt zoals dat bij veel andere coins wel gebeurt.
Maar daardoor is BTS op het moment ook enorm under-valued :-)

Goede info hier:
https://coincentral.com/what-is-bitshares/
https://goo.gl/4mAagR
https://bitsharestalk.org
https://bitcointalk.org/index.php?topic=1949828

Ter korte samenvatting:
BTS bestaat sinds 2014, is op een "delegated proof of stake" algoritme gebaseerd (met als voordeel dat de blockchain geen belachelijk hoeveelheden energie slurpt zoals bij bijv. Bitcoin), is daardoor ook industrieel schaalbaar (recentelijk zijn om die reden meerdere projecten van Ethereum naar Bitshares overgestapt), heeft een werkende gedecentraliseerde exchange met werkende alternatieven voor bijv. Tethers (zal een mooi effect geven als die zwendel in elkaar stort), en heeft buiten dat alles nog veel meer potentieel: het werd en wordt ook wel het eerste gedecentraliseerde land genoemd.

edit: oh, en met twee vingers in de neus een top-3 coin op http://blocktivity.info/
+100
pi_176352285
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 20:11 schreef EugeneKrabs het volgende:

[..]

Er werkt 1 ontwikkelaar aan, een halve dag per week zo te zien
( https://github.com/UniversaBlockchain/universa/commits/master )
Ze zijn gewoon goed bezig met de mainnet hoor ;)
pi_176352286
doen er over 2 weken nog mensen mee met de ico van Bee Token? airbnb op de blockchain
pi_176352307
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 20:12 schreef NeeOfTochJA het volgende:
doen er over 2 weken nog mensen mee met de ico van Bee Token? airbnb op de blockchain
Misschien :P Moet er nog over lezen.
pi_176352309
quote:
1s.gif Op zondag 7 januari 2018 20:11 schreef xminator het volgende:

[..]

Nee, natuurlijk gaan ze dat niet toegeven. Dan is het meteen einde verhaal.

Je ziet de wanhoop namelijk volledig in de acties die ze zetten. _O-
Ik proef meer wanhoop bij SWIFT, ik heb niks meer van hun blockchain projectje vernomen. :)
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
pi_176352346
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 20:13 schreef vigen98 het volgende:

[..]

Misschien :P Moet er nog over lezen.
oud-medewerkers van google, uber en facebook bouwen het Bee Nest.
pi_176352360
Iemand die hier in zit? https://bankera.com/
Welkom op FOK!
pi_176352370
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 20:13 schreef alilami het volgende:

[..]

Ik proef meer wanhoop bij SWIFT, ik heb niks meer van hun blockchain projectje vernomen. :)
:'). Swift is geen blockchain aan het bouwen voor de consument. Zij zijn er totaal niet bij gebaat om alles open en bloot te pumpen. Dat boeit ze allemaal geen flikker.
pi_176352383
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 20:00 schreef alilami het volgende:

[..]

- By the end of 2018, Ripple will be fully decentralized; more decentralized than Bitcoin

[ afbeelding ]
Hardop gelachen om zoveel onzin.
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_176352401
quote:
1s.gif Op zondag 7 januari 2018 20:16 schreef xminator het volgende:

[..]

:'). Swift is geen blockchain aan het bouwen voor de consument. Zij zijn er totaal niet bij gebaat om alles open en bloot te pumpen. Dat boeit ze allemaal geen flikker.
De consument heeft de toekomst. SWIFT gaat kapot.
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
pi_176352407
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 20:12 schreef NeeOfTochJA het volgende:
doen er over 2 weken nog mensen mee met de ico van Bee Token? airbnb op de blockchain
ik ben qua ICO’s nog een noob :) waar stuur ik die tokens heen en hoe wissel ik ze om? Zie van beetoken overigens nog niet wat ze gaan kosten, alleen dat er 500mio tokens komen
pi_176352450
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 20:17 schreef alilami het volgende:

[..]

De consument heeft de toekomst. SWIFT gaat kapot.
Als de consument toekomst heeft. Waarom shill je dan xrp. Een munt wat het moet hebben van banken/money transfer ondernemingen.
pi_176352465
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 20:17 schreef alilami het volgende:

[..]

De consument heeft de toekomst. SWIFT gaat kapot.
Jongen wat ben je allemaal aan het roken geef mij ook wat van die shit
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_176352468
quote:
1s.gif Op zondag 7 januari 2018 20:17 schreef ejfaar het volgende:

[..]

ik ben qua ICO’s nog een noob :) waar stuur ik die tokens heen en hoe wissel ik ze om? Zie van beetoken overigens nog niet wat ze gaan kosten, alleen dat er 500mio tokens komen
ik denk dat op de dag van de ico bekend wordt gemaakt waar je eth of btc heen moet sturen. ze kosten $0,14 per token .
pi_176352497
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 20:19 schreef NeeOfTochJA het volgende:

[..]

ik denk dat op de dag van de ico bekend wordt gemaakt waar je eth of btc heen moet sturen. ze kosten $0,14 per token .
:o Dan is $1 zeker goed te doen. Dan is marketcap maar 500 miljoen :P
pi_176352514
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 20:12 schreef NeeOfTochJA het volgende:
doen er over 2 weken nog mensen mee met de ico van Bee Token? airbnb op de blockchain
Ico is dicht zo te zien..
Ons soort mensen, trapt reeds jaren blij van zin, het vuile plebs de modder in.
Ons soort mensen, steunpilaar van vaderland en koningin.
pi_176352526
HST gaat ook lekker en staat nog niet eens op een grote exchange.
pi_176352536
quote:
1s.gif Op zondag 7 januari 2018 20:19 schreef xminator het volgende:

[..]

Als de consument toekomst heeft. Waarom shill je dan xrp. Een munt wat het moet hebben van banken/money transfer ondernemingen.
Jij dweept de hele tijd met SWIFT en "grootbanken". Ik zit in XRP om mijn geld te 100X'en. Daarna dump ik XRP.
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
pi_176352547
quote:
1s.gif Op zondag 7 januari 2018 20:21 schreef Skv het volgende:

[..]

Ico is dicht zo te zien..
is pas 31 januari. met de pre ico kon je meedoen voor min. 50eth
  zondag 7 januari 2018 @ 20:23:19 #39
406944 SugeLucky
Heeft een snoeiharde ripple
pi_176352555
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 20:22 schreef alilami het volgende:

[..]

Jij dweept de hele tijd met SWIFT en "grootbanken". Ik zit in XRP om mijn geld te 100X'en. Daarna dump ik XRP.
Kan je ook wat anders toevoegen naast XRP of ben je echt zo oppervlakkig?
pi_176352575
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 20:23 schreef SugeLucky het volgende:

[..]

Kan je ook wat anders toevoegen naast XRP of ben je echt zo oppervlakkig?
Ja, Bitcoin is echt een Shitcoin. Ik wacht nog steeds op mijn Bitcoin sinds 2017.
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
pi_176352584
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 20:22 schreef NeeOfTochJA het volgende:

[..]

is pas 31 januari. met de pre ico kon je meedoen voor min. 50eth
Genoteerd.
Koning.
pi_176352593
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 20:19 schreef NeeOfTochJA het volgende:

[..]

ik denk dat op de dag van de ico bekend wordt gemaakt waar je eth of btc heen moet sturen. ze kosten $0,14 per token .
thx, staat in de agenda :)
  zondag 7 januari 2018 @ 20:24:56 #43
406944 SugeLucky
Heeft een snoeiharde ripple
pi_176352594
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 20:24 schreef alilami het volgende:

[..]

Ja, Bitcoin is echt een Shitcoin. Ik wacht nog steeds op mijn Bitcoin sinds 2017.
Hopelijk is ie kwijt geraakt.
pi_176352613
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 20:24 schreef SugeLucky het volgende:

[..]

Hopelijk is ie kwijt geraakt.
Dan zal ik Satoshi N. een persoonlijk bezoekje brengen.
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
pi_176352628
quote:
1s.gif Op zondag 7 januari 2018 20:24 schreef tha_dark het volgende:

[..]

Genoteerd.
hard cap is 15 miljoen dollar. dus zal snel uitverkocht zijn aangezien dit de 3e ronde is. nog 5miljoen dollar te gaan.
pi_176352665
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 20:26 schreef NeeOfTochJA het volgende:

[..]

hard cap is 15 miljoen dollar. dus zal snel uitverkocht zijn aangezien dit de 3e ronde is. nog 5miljoen dollar te gaan.
Minutenwerk wordt dat. :+
Koning.
pi_176352684
quote:
1s.gif Op zondag 7 januari 2018 20:27 schreef tha_dark het volgende:

[..]

Minutenwerk wordt dat. :+
idd. pre ico was binnen een uur uitverkocht :*

https://icobench.com/ico/the-bee-token
pi_176352771
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 20:22 schreef NeeOfTochJA het volgende:

[..]

is pas 31 januari. met de pre ico kon je meedoen voor min. 50eth
Kan je inschrijven?
pi_176352801
quote:
1s.gif Op zondag 7 januari 2018 20:31 schreef xminator het volgende:

[..]

Kan je inschrijven?
niet dat ik weet. vraag t me ook af.
  Moderator / Redactie Sport zondag 7 januari 2018 @ 20:33:04 #50
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_176352825
Sommige mensen hebben echt niks beters te doen dan de hele dag 1 coin te shillen hier? De tering zeg ....
pi_176352829
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 20:12 schreef NeeOfTochJA het volgende:
doen er over 2 weken nog mensen mee met de ico van Bee Token? airbnb op de blockchain
Ik doe mee. Zit een goed team achter.
Love is in the air!
pi_176352853
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 20:28 schreef NeeOfTochJA het volgende:

[..]

idd. pre ico was binnen een uur uitverkocht :*

https://icobench.com/ico/the-bee-token
Datum en tijdstip al bekend? (en plaats ::)?
Love is in the air!
pi_176352858
In one segment of the interview, he indicated that Ripple was not satisfied with 1,500 transactions per second. Even though payment channels can handle over 70,000 TPS and can scale to even further heights, this statement by Brad Garlinghouse makes me wonder if Ripple might pursue some sort of protocol upgrade in 2018 to supercharge its speeds even more.

Daar gaat XRB's enige sellingpoint.
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
pi_176352911
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 20:33 schreef Landgeld het volgende:

[..]

Datum en tijdstip al bekend? (en plaats ::)?
https://www.beetoken.com/

31 januari
pi_176352957
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 20:33 schreef Landgeld het volgende:

[..]

Ik doe mee. Zit een goed team achter.
idd lijkt me een goed team.
pi_176352965
Is er iemand hier die nog een ongebruikt bittrex account te koop heeft?

Dus zonder een enkele transactie / deposit / etc
pi_176352978
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 20:34 schreef alilami het volgende:
In one segment of the interview, he indicated that Ripple was not satisfied with 1,500 transactions per second. Even though payment channels can handle over 70,000 TPS and can scale to even further heights, this statement by Brad Garlinghouse makes me wonder if Ripple might pursue some sort of protocol upgrade in 2018 to supercharge its speeds even more.

Daar gaat XRB's enige sellingpoint.
XRB is decentraal, Ripple is centraal.
pi_176353004
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 20:37 schreef Atlantis- het volgende:
Is er iemand hier die nog een ongebruikt bittrex account te koop heeft?

Dus zonder een enkele transactie / deposit / etc
Voor 1 ETH
pi_176353007
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 20:38 schreef TourOfData het volgende:

[..]

XRB is decentraal, Ripple is centraal.
Zie post #7

XRP heeft een use case.

CryptoKitties is just one example of what we’ll see more and more over the next few months — half-baked attempts to find a use case for coins that never had a purpose to begin with.”
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
pi_176353018
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 20:37 schreef Atlantis- het volgende:
Is er iemand hier die nog een ongebruikt bittrex account te koop heeft?

Dus zonder een enkele transactie / deposit / etc
Met welk doel? Ik kan zo geen legitieme reden bedenken om exchange accounts te verhandelen.
pi_176353025
quote:
1s.gif Op zondag 7 januari 2018 20:39 schreef ..-._---_-.- het volgende:

[..]

Met welk doel? Ik kan zo geen legitieme reden bedenken om exchange accounts te verhandelen.
Registratie is dicht
pi_176353032
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 20:38 schreef TourOfData het volgende:

[..]

XRB is decentraal, Ripple is centraal.
Iedereen kan een XRP validator draaien:
https://xrpcharts.ripple.com/#/validators
pi_176353033
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 20:39 schreef Fred09 het volgende:

[..]

Voor 1 ETH
1 ETH is een beetje veel voor een account ;)
  zondag 7 januari 2018 @ 20:41:08 #64
406944 SugeLucky
Heeft een snoeiharde ripple
pi_176353067
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 20:39 schreef Atlantis- het volgende:

[..]

Registratie is dicht
Zou gewoon even wachten tot ze weer open gaan dan.. Of is de FOMO zo erg?
pi_176353100
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 20:37 schreef Atlantis- het volgende:
Is er iemand hier die nog een ongebruikt bittrex account te koop heeft?

Dus zonder een enkele transactie / deposit / etc
ik heb er 1. z.g.a.n.
pi_176353121
Waarom moet die account ongebruikt zijn?
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
  Moderator zondag 7 januari 2018 @ 20:42:54 #67
45833 crew  Fogel
pi_176353122
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 20:39 schreef Atlantis- het volgende:

[..]

1 ETH is een beetje veel voor een account ;)
Goede investering toch? Die heb je er na een dag daytraden met shitcoins zo weer uit joh.
Of wat is je plan?
I'm surrounded by morons!
TRV plannen/geboekt 2024:Nederland, UK, Nederland, UK, Nederland
TRV 2023: Bangkok, Los Angeles, Nederland/Belgie, Denemarken, Noord-Noorwegen, Londen, Thailand, Nederland, Gdansk, Nederland, Japan
TRV 2022: Los Angeles, New York, Nederland, Los Angeles, Nederland/Duitsland/Belgie, Noord-Noorwegen, Nederland, UK
  zondag 7 januari 2018 @ 20:44:46 #68
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_176353177
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 20:33 schreef Kyran het volgende:
Sommige mensen hebben echt niks beters te doen dan de hele dag 1 coin te shillen hier? De tering zeg ....
HST!! En een werkend product *O* Apart dat iemand (behalve ik) het ooit over die coin heeft hier.
Is wel net x3 gegaan in een paar dagen :P
pi_176353187
quote:
ik doe wel mee voor de fun ;)
pi_176353191
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 20:39 schreef Atlantis- het volgende:

[..]

Registratie is dicht
Dat is met een reden. De reden is dat de verificatieprocedures de grote toeloop niet aankunnen. Die verificatie is er vanwege KYC/AML maatregelen. Als Bittrex ontdekt dat je accounts verkoopt vermoed ik dat dat meteen het einde van je account is.
pi_176353196
TradeSatoshi twitterde op zondag 07-01-2018 om 14:50:53 Registration of new users have been disabled. reageer retweet
En de volgende exchange die registratie sluit, ben benieuwd of het stagnatie gaat veroorzaken zonder nieuwe aanwas.
  Moderator / Redactie Sport zondag 7 januari 2018 @ 20:46:22 #72
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_176353228
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 20:44 schreef leolinedance het volgende:

[..]

HST!! En een werkend product *O* Apart dat iemand (behalve ik) het ooit over die coin heeft hier.
Is wel net x3 gegaan in een paar dagen :P
^O^ niet dat ik jou bedoelde :P
pi_176353245
Ben even benieuw of mensen hier in Substratum zitten? En hoe erover wordt gedacht op korte termijn? Ik ben zelf nog maar een week bezig met crypto en probeer een beetje een evenwicht te vinden tussen lange en korte termijncoins. Winst van korte termijn steken in nieuwe coins voor lange termijn simpel gezegd.

Tot nu toe gaat het prima. Ingestapt met Stellar en een flinke stijging meegepakt. Op tijd uitgestapt en van de winst 2 'lange termijn' coins erbij gekocht. Vervolgens overgestapt op VeChain en die staat nu bijna op een verdubbeling van de inleg. Denk er nu over om de winst van VeChain op Substratum te gooien voor een korte termijn winst. Heeft de laatste 2 dagen al een behoorlijke stijging gemaakt waar andere coins redelijk gelijk bleven en is nu weer iets teruggezakt net als de rest. Ik denk dat hier nog aardig wat rek in zit!

Thoughts??
...of munt?
pi_176353246
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 20:45 schreef Sylv3se het volgende:
TradeSatoshi twitterde op zondag 07-01-2018 om 14:50:53 Registration of new users have been disabled. reageer retweet
En de volgende exchange die registratie sluit, ben benieuwd of het stagnatie gaat veroorzaken zonder nieuwe aanwas.
beter toch, laat alles maar even stabaliseren en of een mooie correctie !
dan kunnen de exchanges hun zaken op orde brengen, of misschien komen er wel nieuwe exchanges en laat daarna het geld maar komen !
pi_176353247
De eerste die mij 50 Waves bied voor mijn Bittrex of Binance account mag 'm hebben :P
  Moderator / Redactie Sport zondag 7 januari 2018 @ 20:47:21 #76
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_176353256
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 20:45 schreef Sylv3se het volgende:
TradeSatoshi twitterde op zondag 07-01-2018 om 14:50:53 Registration of new users have been disabled. reageer retweet
En de volgende exchange die registratie sluit, ben benieuwd of het stagnatie gaat veroorzaken zonder nieuwe aanwas.
Ben benieuwd hoe lang dit gaat duren.
pi_176353272
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 20:46 schreef Scrummie het volgende:
De eerste die mij 50 Waves bied voor mijn Bittrex of Binance account mag 'm hebben :P
50? Das ook niks.
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_176353278
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 20:33 schreef Landgeld het volgende:

[..]

Ik doe mee. Zit een goed team achter.
Ik ook. Hoop wel dat ik er tussen kan komen met de public sale.
Ons soort mensen, trapt reeds jaren blij van zin, het vuile plebs de modder in.
Ons soort mensen, steunpilaar van vaderland en koningin.
  Moderator / Redactie Sport zondag 7 januari 2018 @ 20:48:50 #79
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_176353292
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 20:46 schreef Predator38 het volgende:

[..]

beter toch, laat alles maar even stabaliseren en of een mooie correctie !
dan kunnen de exchanges hun zaken op orde brengen, of misschien komen er wel nieuwe exchanges en laat daarna het geld maar komen !
Dit is ook weer waar, even correctie nu omdat er weinig nieuw geld binnenkomt > goedkoop inslaan > als er weer een toestroom van nieuw geld is gaan we moonen :P
pi_176353295
quote:
1s.gif Op zondag 7 januari 2018 20:48 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

50? Das ook niks.
Voor mij wel.
  Moderator / Redactie Sport zondag 7 januari 2018 @ 20:49:47 #81
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_176353319
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 20:46 schreef CoinFlip120 het volgende:
Ben even benieuw of mensen hier in Substratum zitten? En hoe erover wordt gedacht op korte termijn? Ik ben zelf nog maar een week bezig met crypto en probeer een beetje een evenwicht te vinden tussen lange en korte termijncoins. Winst van korte termijn steken in nieuwe coins voor lange termijn simpel gezegd.

Tot nu toe gaat het prima. Ingestapt met Stellar en een flinke stijging meegepakt. Op tijd uitgestapt en van de winst 2 'lange termijn' coins erbij gekocht. Vervolgens overgestapt op VeChain en die staat nu bijna op een verdubbeling van de inleg. Denk er nu over om de winst van VeChain op Substratum te gooien voor een korte termijn winst. Heeft de laatste 2 dagen al een behoorlijke stijging gemaakt waar andere coins redelijk gelijk bleven en is nu weer iets teruggezakt net als de rest. Ik denk dat hier nog aardig wat rek in zit!

Thoughts??
SUB staat/stond op mijn lijstje om in te stappen, maar na de stijging van de laatste dagen weet ik het even niet meer. Ik wacht nog even af. Ik zou VEN nog wel houden. Komt veel nieuws aan als ik het mag geloven en zie die zeker nog wel stijgen.
pi_176353332
Trx (de stabiele top 9 coin), nu gezakt naar plaats 11 op cmc
  Moderator zondag 7 januari 2018 @ 20:50:25 #83
18653 crew  D.
pi_176353340
'Market paused' op Cryptopia

Iemand dit eerder gehad?
pi_176353350
Mensen die geen coins shillen, hebben geen eigen mening, zijn meelopers.
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
pi_176353371
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 20:46 schreef CoinFlip120 het volgende:
Ben even benieuw of mensen hier in Substratum zitten? En hoe erover wordt gedacht op korte termijn? Ik ben zelf nog maar een week bezig met crypto en probeer een beetje een evenwicht te vinden tussen lange en korte termijncoins. Winst van korte termijn steken in nieuwe coins voor lange termijn simpel gezegd.

Tot nu toe gaat het prima. Ingestapt met Stellar en een flinke stijging meegepakt. Op tijd uitgestapt en van de winst 2 'lange termijn' coins erbij gekocht. Vervolgens overgestapt op VeChain en die staat nu bijna op een verdubbeling van de inleg. Denk er nu over om de winst van VeChain op Substratum te gooien voor een korte termijn winst. Heeft de laatste 2 dagen al een behoorlijke stijging gemaakt waar andere coins redelijk gelijk bleven en is nu weer iets teruggezakt net als de rest. Ik denk dat hier nog aardig wat rek in zit!

Thoughts??
de beta van sub komt deze maand uit dus waarschijnlijk issie daarom zo hard gestegen afgelopen weken. als ze kunnen leveren wat ze beloven kan deze nog wel harder stijgen. tis een coin met een echte use case in tegenstelling tot veel shitcoins.
pi_176353456
quote:
1s.gif Op zondag 7 januari 2018 20:48 schreef Skv het volgende:

[..]

Ik ook. Hoop wel dat ik er tussen kan komen met de public sale.
Ja - even tijdstip checken ;) Enig idee?
Love is in the air!
pi_176353461
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 20:51 schreef NeeOfTochJA het volgende:

[..]
tis een coin met een echte use case in tegenstelling tot veel shitcoins.
Het idee klinkt inderdaad heel cool.
Laat je weten of het (decentralized een site hosten) een beetje werkt met de beta?
pi_176353513
quote:
13s.gif Op zondag 7 januari 2018 20:50 schreef alilami het volgende:
Mensen die geen coins shillen, hebben geen eigen mening, zijn meelopers.
Dit soort gezeur is echt ontzettend vervelend. Ik erger me hier al tijden aan en ik ben vast niet de enige. Het is niet leuk, het is niet grappig en het voegt niets interessants toe. Het is alleen maar ontzettend vervelend en kinderachtig. Het verziekt deze reeks. Kap daar eens mee.

En dat geldt voor nog wel meer posts die dagelijks in allerlei variaties terugkeren.
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
  Moderator zondag 7 januari 2018 @ 20:57:45 #89
18653 crew  D.
pi_176353522
Ik wilde even uit DCN stappen, maar dat lukt nu dus niet, met 'market paused' :P

Nu maar hopen dat ie even moon blijft :P
pi_176353523
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 20:55 schreef Landgeld het volgende:

[..]

Ja - even tijdstip checken ;) Enig idee?
als 31 januari de public sale is, wanneer word ze dan ergens gelist op een exchange ?
pi_176353529
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 20:55 schreef EugeneKrabs het volgende:

[..]

Het idee klinkt inderdaad heel cool.
Laat je weten of het (decentralized een site hosten) een beetje werkt met de beta?
er is eerst een private beta geloof ik. maar als ik getest heb laat ik t zeker weten. ik betwijfel alleen of je er veel mee kan verdienen. tis een beetje als siacoin en storj denk ik, te veel aanbieders dus prijs is laag. maar ga wel hosten als t goed werkt omdat ik t idee leuk vind.
pi_176353680
Love is in the air!
  Moderator zondag 7 januari 2018 @ 21:03:57 #93
18653 crew  D.
pi_176353692
Ow, zie nu dat alle LTC markets op Cryptopia het niet doen, niet alleen LTC/DCN :N
pi_176353712
quote:
Hoorde er net iemand over in deze thread.
Ben jij overtuigd?
Wat is het voordeel van een decentralized search engine?
pi_176353715
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 20:49 schreef Kyran het volgende:

[..]

SUB staat/stond op mijn lijstje om in te stappen, maar na de stijging van de laatste dagen weet ik het even niet meer. Ik wacht nog even af. Ik zou VEN nog wel houden. Komt veel nieuws aan als ik het mag geloven en zie die zeker nog wel stijgen.
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 20:51 schreef NeeOfTochJA het volgende:

[..]

de beta van sub komt deze maand uit dus waarschijnlijk issie daarom zo hard gestegen afgelopen weken. als ze kunnen leveren wat ze beloven kan deze nog wel harder stijgen. tis een coin met een echte use case in tegenstelling tot veel shitcoins.
Zoiets had ik inderdaad al gelezen (probeer ik zoveel mogelijk te doen). Beide hebben dus wel potentie en komen (mogelijk) met ontwikkelingen op korte termijn. Ben daarom inderdaad 50/50 gegaan. Mede ook omdat op moment van schrijven VeChain daalde en Sub steeg :')
...of munt?
pi_176353719
XRP gaat morgen naar de maan:

[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
  zondag 7 januari 2018 @ 21:06:27 #97
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_176353744
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 20:33 schreef Landgeld het volgende:

[..]

Ik doe mee. Zit een goed team achter.
+1
pi_176353748
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 21:05 schreef alilami het volgende:
XRP gaat morgen naar de maan:

[ afbeelding ]
Gebaseerd op niks.
U MAD?
pi_176353755
BeeToken vind ik ook leuk, maar vraag me wel de value van de token af.
pi_176353760
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 21:05 schreef alilami het volgende:
XRP gaat morgen naar de maan:

[ afbeelding ]
Dit kan namelijk oneindig doorgaan.
  Moderator / Redactie Sport zondag 7 januari 2018 @ 21:07:48 #101
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_176353777
Ugh... het doet me gewoon pijn dat een briljante coin als Monero uit de top 10 is gevallen door wat kansloze pumpcoins :{
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_176353781
Even een vraag over google auhenticator: daar hoef je toch niet een google account voor te hebben om die te downloaden?

Stel ik verlies mijn telefoon. Als ik dan op mijn nieuwe telefoon met hetzelfde nummer de google authenticator opnieuw download en per site handmatig invoer dan krijg ik toch gewoon weer de goede codes? Ik moet dus wel ergens nog die sleutel van de sites goed opslaan.
pi_176353786
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 21:07 schreef Nattekat het volgende:
Ugh... het doet me gewoon pijn dat een briljante coin als Monero uit de top 10 is gevallen door wat kansloze pumpcoins :{
coin voor criminelen
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
pi_176353789
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 21:07 schreef Nattekat het volgende:
Ugh... het doet me gewoon pijn dat een briljante coin als Monero uit de top 10 is gevallen door wat kansloze pumpcoins :{
idd
pi_176353801
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 21:07 schreef LoveProfuzion het volgende:
Even een vraag over google auhenticator: daar hoef je toch niet een google account voor te hebben om die te downloaden?

Stel ik verlies mijn telefoon. Als ik dan op mijn nieuwe telefoon met hetzelfde nummer de google authenticator opnieuw download en per site handmatig invoer dan krijg ik toch gewoon weer de goede codes? Ik moet dus wel ergens nog die sleutel van de sites goed opslaan.
Je hebt geen account nodig. Je hoeft niet hetzelfde nummer te hebben. Je moet je key gewoon niet kwijt raken.
pi_176353811
Komt er nog een correctie voor de 1000 miljard of daarna? Place your bets!
pi_176353828
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 21:09 schreef BakkenKappen het volgende:
Komt er nog een correctie voor de 1000 miljard of daarna? Place your bets!
Sowieso nog er na, ervoor weet ik niet :6
pi_176353842
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 21:05 schreef alilami het volgende:
XRP gaat morgen naar de maan:

[ afbeelding ]
Ik zat ook net de grafiek te bekijken en spotte dezelfde trend. :)
pi_176353849
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 21:09 schreef xaban06 het volgende:

[..]

Sowieso nog er na, ervoor weet ik niet :6
het zou best kunnen dat btc voor altijd blijft stijgen.
pi_176353858
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 21:10 schreef einschtein het volgende:

[..]

Ik zat ook net de grafiek te bekijken en spotte dezelfde trend. :)
Einstein _O_
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
  zondag 7 januari 2018 @ 21:11:03 #111
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_176353861
quote:
1s.gif Op zondag 7 januari 2018 21:06 schreef de_boswachter het volgende:

[..]

Gebaseerd op niks.
Zoals wel wat meer zaken in cryptoland
pi_176353877
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 21:10 schreef alilami het volgende:

[..]

Einstein _O_
Echt betrouwbaar is het echter niet, kan zomaar dit keer ff anders zijn ;(
pi_176353879
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 21:10 schreef niggeplease het volgende:

[..]

het zou best kunnen dat btc voor altijd blijft stijgen.
Lol.
pi_176353882
aanstaande vrijdag een mooie crash .......;)
pi_176353901
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 21:11 schreef einschtein het volgende:

[..]

Echt betrouwbaar is het echter niet, kan zomaar dit keer ff anders zijn ;(
Ik was toevallig van plan om morgen nog wat fiat in XRP te pompen.
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
  Moderator / Redactie Sport zondag 7 januari 2018 @ 21:12:25 #117
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_176353905
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 21:08 schreef alilami het volgende:

[..]

coin voor criminelen
Zegt de bankslaaf.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  zondag 7 januari 2018 @ 21:12:42 #118
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_176353911
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 21:06 schreef BakkenKappen het volgende:
BeeToken vind ik ook leuk, maar vraag me wel de value van de token af.
Vraag ik mij ook af, volgens mij is Airbnb die een crypto als betaalmiddel gaat gebruiken nog altijd koning.
pi_176353917
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 21:12 schreef alilami het volgende:

[..]

Ik was toevallig van plan om morgen nog wat fiat in XRP te pompen.
Ja, same. :)
pi_176353924
quote:
1s.gif Op zondag 7 januari 2018 21:12 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Zegt de bankslaaf.
Niets mis met over de ruggen van banksters geld te verdienen. Bankslaven zijn mensen die hun spaargeld op de bank zetten voor 0,00000000001% rente.
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
  zondag 7 januari 2018 @ 21:15:03 #121
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_176353972
quote:
1s.gif Op zondag 7 januari 2018 20:48 schreef Skv het volgende:

[..]

Ik ook. Hoop wel dat ik er tussen kan komen met de public sale.
Waarom zou dat mogelijk niet lukken?
pi_176353974
quote:
1s.gif Op zondag 7 januari 2018 21:12 schreef Apekoek het volgende:

[..]

Vraag ik mij ook af, volgens mij is Airbnb die een crypto als betaalmiddel gaat gebruiken nog altijd koning.
Het is ook een platform om andere producten op te bouwen
pi_176353975
quote:
1s.gif Op zondag 7 januari 2018 21:12 schreef Apekoek het volgende:

[..]

Vraag ik mij ook af, volgens mij is Airbnb die een crypto als betaalmiddel gaat gebruiken nog altijd koning.
als je de Bee Token op het platform gebruikt betaal je geen kosten (airbnb heeft 15 tot 20% kosten), als je btc/eth gebruikt betaal je 1%, als je fiat gebruikt betaal je 4%. airbnb is niet decentraal dus heeft altijd hogere kosten, ook als ze een crypto gebruiken.
  zondag 7 januari 2018 @ 21:15:18 #124
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_176353979
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 21:10 schreef niggeplease het volgende:

[..]

het zou best kunnen dat btc voor altijd blijft stijgen.
Dat het een soort doorgeef beker wordt. Elke generatie kan er wat winsten op pakken, alleen kopen zij in op een ton per bitcoin en verkopen het bij een half miljoen per btc.
pi_176354004
Ik werk bij een bank. :7


en af en toe zit ik erop. :P
pi_176354020
quote:
14s.gif Op zondag 7 januari 2018 21:15 schreef Apekoek het volgende:

[..]

Dat het een soort doorgeef beker wordt. Elke generatie kan er wat winsten op pakken, alleen kopen zij in op een ton per bitcoin en verkopen het bij een half miljoen per btc.
In ieder geval tot 2140 :P
pi_176354042
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 21:16 schreef Jed1Gam het volgende:
Ik werk bij een bank. :7
ABN AMRO zeker?
pi_176354104
Iemand die weet wat er vandaag gaande was met MobileGo? Heeft eventjes bijna de 10 dollar aangetikt.
Misschien is het al voorbij gekomen maar ik kon dit topic niet actief volgen. :)
  zondag 7 januari 2018 @ 21:20:24 #129
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_176354117
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 21:15 schreef niggeplease het volgende:

[..]

als je de Bee Token op het platform gebruikt betaal je geen kosten (airbnb heeft 15 tot 20% kosten), als je btc/eth gebruikt betaal je 1%, als je fiat gebruikt betaal je 4%. airbnb is niet decentraal dus heeft altijd hogere kosten, ook als ze een crypto gebruiken.
Alsof die mensen van Bee Token er niets aan gaan verdienen. Ja concept is wat dat betreft wel anders.
pi_176354125
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 21:12 schreef einschtein het volgende:

[..]

Ja, same. :)
Ik ben van plan om mijn 15.000 stuks te zien renderen :D
  zondag 7 januari 2018 @ 21:20:53 #131
43165 t-8one
flesh is the fever
pi_176354131
Nee

[ Bericht 93% gewijzigd door #ANONIEM op 07-01-2018 21:34:54 ]
ok, lets go again
m'n eigen fantopic :') *t-8one fan-topic*
danku lieve fans
pi_176354135
Merk je in Crypto land er eigenlijk nog iets van of het weekend is. Vond dit weekend best stabiel zonder gekke gebeurtenissen zoals woensdag/donderdag
-Er valt elke dag wel wat te klagen. :)
pi_176354149
quote:
1s.gif Op zondag 7 januari 2018 21:20 schreef Apekoek het volgende:

[..]

Alsof die mensen van Bee Token er niets aan gaan verdienen. Ja concept is wat dat betreft wel anders.
zij verdienen op mensen die fiat gebruiken, waarschijnlijk de grootste groep. en ze hebben als t goed is zo goed als geen kosten, want t is decentraal.
pi_176354157
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 21:19 schreef DrSnuggle het volgende:
Iemand die weet wat er vandaag gaande was met MobileGo? Heeft eventjes bijna de 10 dollar aangetikt.
Misschien is het al voorbij gekomen maar ik kon dit topic niet actief volgen. :)
Op welke exchange?
pi_176354161


[ Bericht 100% gewijzigd door #ANONIEM op 07-01-2018 21:35:11 ]
pi_176354169
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 21:20 schreef t-8one het volgende:
Kan ik hier mijn bittrex account verpatsen? Bied maar via pb.
Als je al varified etc bent lijkt het me sowieso geen optie. Überhaupt niet eigk.

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 07-01-2018 21:23:03 ]
pi_176354224
quote:
1s.gif Op zondag 7 januari 2018 21:22 schreef Toto69 het volgende:

[..]

Op welke exchange?
Via een cryptomonitor app.

Coinmarketcap geeft de piek ook aan
pi_176354282
Maar ik kan 't mis hebben...
pi_176354285
Zo, als het goed is bezit ik straks 1% van alle MyTrackNet tokens :')
Lekker goedkoop in de pre-ICO.
  Moderator zondag 7 januari 2018 @ 21:28:10 #140
18653 crew  D.
pi_176354301
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 21:27 schreef MaGNeT het volgende:
Zo, als het goed is bezit ik straks 1% van alle MyTrackNet tokens :')
Lekker goedkoop in de pre-ICO.
U is whale? :P
pi_176354310
Binnenkort maar eens 1.000 exchange accounts registreren, verpatsen en in XRP pompen. To the moon?
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
pi_176354313
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 21:28 schreef D. het volgende:

[..]

U is whale? :P
Nu wel :P
pi_176354317
quote:
1s.gif Op zondag 7 januari 2018 21:20 schreef Blue_note het volgende:

[..]

Ik ben van plan om mijn 15.000 stuks te zien renderen :D
Ik hoop er ook wat op te verdienen. :')
  Moderator zondag 7 januari 2018 @ 21:28:49 #144
18653 crew  D.
pi_176354322
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 21:28 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Nu wel :P
Nu whale :P
pi_176354340
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 21:28 schreef D. het volgende:

[..]

Nu whale :P
Ik zie whale wat je daar deed.
pi_176354365
De meeste whales leven in Wales.
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
pi_176354382
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 21:20 schreef t-8one het volgende:
Kan ik hier mijn bittrex account verpatsen? Bied maar via pb.
:')
U MAD?
pi_176354384
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 21:30 schreef alilami het volgende:
De meeste whales leven in Wales.
Ik heb daar ook wales van gehoord.
pi_176354441
Jullie zijn whale van de woordgrappen, hé.
pi_176354444
CND aan het moonen :')
pi_176354489
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 21:32 schreef einschtein het volgende:
Jullie zijn whale van de woordgrappen, hé.
Wij whale.
pi_176354570
Poll: Wie zijn de meest vervelende groep users in dit topic?
Users die janken om mod-ingrijpen
XRP FUD'ers
XRP shillers
N00bs
Tussenstand:

Ook een poll maken? Klik hier
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
pi_176354606
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 21:36 schreef alilami het volgende:
Poll: Wie zijn de meest vervelende groep users in dit topic?
Users die janken om mod-ingrijpen
XRP FUD'ers
XRP shillers
N00bs
Tussenstand:
[ afbeelding ]
Ook een poll maken? Klik hier
Gast hou er gewoon mee op joh :P
pi_176354616
Poll: Hallon hoeveel wort ripple waart ik heb geld nodig
[list]• 5
10
15
Peniskoker
[/list]Tussenstand:

Ook een poll maken? Klik hier
pi_176354631
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 21:38 schreef mtchel112 het volgende:
[ [url=Poll: Hallon hoeveel wort ripple waart ik heb geld nodig
[list]• 5
10
15
Peniskoker
[/list]Tussenstand:
[img]http://poll.dezeserver.nl/results.cgi?pid=399907&layout=3&sort=prc]afbeelding[/url] ]
[sup]Ook een poll maken? Klik [url=http://poll.dezeserver.nl/index.cgi]hier[/url][/sup]
[/img]
wat een pauperpoll
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
  Moderator zondag 7 januari 2018 @ 21:39:34 #156
18653 crew  D.
pi_176354651
quote:
10s.gif Op zondag 7 januari 2018 21:39 schreef alilami het volgende:

[..]

wat een pauperpoll
Die van jou was wel geweldig natuurlijk :P
  Moderator zondag 7 januari 2018 @ 21:42:07 #157
18653 crew  D.
pi_176354717
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 21:32 schreef Wereldgozer het volgende:
CND aan het moonen :')
Hopelijk is er nog iets van over als Cryptopia weer werkt :Y
pi_176354724
quote:
1s.gif Op zondag 7 januari 2018 21:27 schreef Patroon het volgende:

[..]

Yep in.
Waar te spelen? Welke exchange?
Love is in the air!
pi_176354726
Als ik de onderste grafiek bekijk op coinmarketcap (zoom1 maand)
https://coinmarketcap.com/charts/#dominance-percentage

denk ik dat het eind volgende week spannend gaat worden, maar ik ben ook maar een noob dus luister niet teveel naar mij. :7
pi_176354731
Wat vinden jullie trouwens van de LiveStars ICO?
Mijn gevoel zegt scam coin.. maar ik twijfel
  Moderator zondag 7 januari 2018 @ 21:42:56 #161
18653 crew  D.
pi_176354743
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 21:42 schreef EugeneKrabs het volgende:
Wat vinden jullie trouwens van de LiveStars ICO?
Mijn gevoel zegt scam coin.. maar ik twijfel
Er is een ICO-topic :Y
pi_176354768
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 21:36 schreef alilami het volgende:
Poll: Wie zijn de meest vervelende groep users in dit topic?
Users die janken om mod-ingrijpen
XRP FUD'ers
XRP shillers
N00bs
Tussenstand:
[ afbeelding ]
Ook een poll maken? Klik hier
Beetje dubbelop, n00bs en shillers
  zondag 7 januari 2018 @ 21:44:54 #163
62913 Blik
The one and Only!
pi_176354797
Ondertussen gaat tron nog even onderuit en richtinf de 900 sat
  Moderator / Redactie Sport zondag 7 januari 2018 @ 21:45:16 #164
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_176354806
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 21:43 schreef Majkool het volgende:

[..]

Beetje dubbelop, n00bs en shillers
De persoon die het postte heeft de keuze gelukkig makkelijk gemaakt.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  zondag 7 januari 2018 @ 21:46:33 #165
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_176354833
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 21:32 schreef Wereldgozer het volgende:
CND aan het moonen :')
Valt wel mee toch?
pi_176354840
Iedereen al je geld in Geertcoin! Over 1 dag stijgt deze vaan 20 euro
pi_176354869
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 21:44 schreef Blik het volgende:
Ondertussen gaat tron nog even onderuit en richtinf de 900 sat
;(
pi_176354882
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 21:32 schreef Wereldgozer het volgende:
CND aan het moonen :')
Ik weet niet of jij het was of iemand anders.. maar ergens in een voorgaande reeks werd CND als tip genoemd..

Mijn dank aan die persoon. +27% :)
pi_176354890
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 21:46 schreef mtchel112 het volgende:
Iedereen al je geld in Geertcoin! Over 1 dag stijgt deze vaan 20 euro
Holy shit Geert Coin is vandaag +30%

Dit is een dode crypto met niks wat het uniek maakt
pi_176354896
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 21:47 schreef einschtein het volgende:

[..]

;(
De FUD heeft hem geen goed gedaan. Ik heb ze ook van de hand gedaan met de gedachte e goedkoper weer in te kopen. Ik twijfel enorm
pi_176354899
quote:
1s.gif Op zondag 7 januari 2018 21:48 schreef unlimitedzxr het volgende:

[..]

Ik weet niet of jij het was of iemand anders.. maar ergens in een voorgaande reeks werd CND als tip genoemd..

Mijn dank aan die persoon. +27% :)
Ik heb er ook dankbaar gebruik van gemaakt _O-
  zondag 7 januari 2018 @ 21:49:32 #172
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_176354926
quote:
1s.gif Op zondag 7 januari 2018 21:48 schreef unlimitedzxr het volgende:

[..]

Ik weet niet of jij het was of iemand anders.. maar ergens in een voorgaande reeks werd CND als tip genoemd..

Mijn dank aan die persoon. +27% :)
Graag gedaan ^O^
pi_176354936
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 21:36 schreef alilami het volgende:
Poll: Wie zijn de meest vervelende groep users in dit topic?
Users die janken om mod-ingrijpen
XRP FUD'ers
XRP shillers
N00bs
Tussenstand:
[ afbeelding ]
Ook een poll maken? Klik hier
Kun je gewoon opzouten, in plaats van het postplezier van anderen te verzieken?
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
  Moderator zondag 7 januari 2018 @ 21:50:01 #174
18653 crew  D.
pi_176354941
edit
  Moderator / Redactie Sport zondag 7 januari 2018 @ 21:50:14 #175
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_176354954
Ugh... ik heb een beerput geopend door een collega enthousiast te maken :{
Ik krijg nu de ene na de andere ico over me heen.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  zondag 7 januari 2018 @ 21:51:08 #176
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_176354981
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 21:50 schreef D. het volgende:

[..]

Volgens mij was ik dat :P
Ik ook, gisteren

https://forum.fok.nl/topic/2419226/8/25#p176321053
pi_176354984
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 21:42 schreef Landgeld het volgende:

[..]

Waar te spelen? Welke exchange?
Staat op coinmarketcap.com maar Huobi o.a. Ze staan op cmc op plek 1000 nu maar die is niet bijgewerkt. Als straks is bijgewerkt komen ze op plek 100 en dan zal de naamsbekendheid ook groeien.
Maar ik kan 't mis hebben...
pi_176354987
Naast Binance, wat is voor jullie de meest gebruikte exchange? Verschillende coins die ik vandaag voorbij heb horen komen zijn daar namelijk niet te vinden. ;)
pi_176354993
quote:
1s.gif Op zondag 7 januari 2018 21:48 schreef unlimitedzxr het volgende:

[..]

Ik weet niet of jij het was of iemand anders.. maar ergens in een voorgaande reeks werd CND als tip genoemd..

Mijn dank aan die persoon. +27% :)
Dat was ik :)
  Moderator zondag 7 januari 2018 @ 21:51:44 #180
18653 crew  D.
pi_176354997
quote:
U is correct :Y
  Moderator zondag 7 januari 2018 @ 21:51:59 #181
18653 crew  D.
pi_176355001
quote:
1s.gif Op zondag 7 januari 2018 21:51 schreef vigen98 het volgende:

[..]

Dat was ik :)
U ook :D
pi_176355005
quote:
Oh grappig. Zei het ook gisteren.
  zondag 7 januari 2018 @ 21:52:22 #183
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_176355011
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 21:51 schreef einschtein het volgende:
Naast Binance, wat is voor jullie de meest gebruikte exchange? Verschillende coins die ik vandaag voorbij heb horen komen zijn daar namelijk niet te vinden. ;)
'
Poloniex, Bitfinex en Bittrex
  Moderator zondag 7 januari 2018 @ 21:52:29 #184
18653 crew  D.
pi_176355015
Kunt het allemaal niet meer volgen :+
pi_176355022
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 21:51 schreef D. het volgende:

[..]

U ook :D
Lees topic ff terug. Control F en type mijn naam ff erin.
  Moderator zondag 7 januari 2018 @ 21:53:08 #186
18653 crew  D.
pi_176355033
quote:
1s.gif Op zondag 7 januari 2018 21:52 schreef vigen98 het volgende:

[..]

Lees topic ff terug. Control F en type mijn naam ff erin.
Ik herinner het me nog ;)
pi_176355042
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 21:50 schreef Nattekat het volgende:
Ugh... ik heb een beerput geopend door een collega enthousiast te maken :{
Ik krijg nu de ene na de andere ico over me heen.
Nog ff en ze sturen je eerst 1000 euro en appen daarna of je het in $cryptocurrency wil steken voor ze.
  zondag 7 januari 2018 @ 21:53:43 #188
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_176355046
quote:
1s.gif Op zondag 7 januari 2018 21:51 schreef vigen98 het volgende:

[..]

Dat was ik :)

quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 21:51 schreef D. het volgende:

[..]

U is correct :Y
Dan zijn we allemaal helden!!
  Moderator zondag 7 januari 2018 @ 21:54:26 #189
18653 crew  D.
pi_176355061
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 21:53 schreef leolinedance het volgende:

[..]

[..]

Dan zijn we allemaal helden!!
En mensen maar klagen over dit topic :P
pi_176355103
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 21:54 schreef D. het volgende:

[..]

En mensen maar klagen over dit topic :P
Tja tis maar wat ze willen. Zeuren maar wel mooie tips willen hebben😅
pi_176355113
En het gekke is, Ik heb geen CND gehaald _O- ga ik nu wel ff doen dan.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 07-01-2018 21:56:50 ]
  Moderator zondag 7 januari 2018 @ 21:56:47 #192
18653 crew  D.
pi_176355129
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 21:56 schreef vigen98 het volgende:
En het gekke is. Ik heb geen CND gehaald _O- ga ik nu wel ff doen dan.
:D
pi_176355158
Ik denk dat als er hier een serieus topic geopend wordt naast de slowchat dat er geen hond komt,
blijft toch fok (15+ jaar ervaring :'))
  zondag 7 januari 2018 @ 21:59:19 #194
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_176355184
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 21:58 schreef Jed1Gam het volgende:
Ik denk dat als er hier een serieus topic geopend wordt naast de slowchat dat er geen hond komt,
blijft toch fok (15+ jaar ervaring :'))
We moeten het toch ook een beetje luchtig houden, niet? Anders ga je maar naar Tweakers. Wat een drama is het crypto topic daar _O-
  Moderator / Redactie Sport zondag 7 januari 2018 @ 22:00:39 #195
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_176355220
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 21:59 schreef leolinedance het volgende:

[..]

We moeten het toch ook een beetje luchtig houden, niet? Anders ga je maar naar Tweakers. Wat een drama is het crypto topic daar _O-
Luchtig houden zeker _O_, maar er zijn een paar trolls die het er echt om doen helaas.
  Moderator zondag 7 januari 2018 @ 22:00:41 #196
18653 crew  D.
pi_176355221
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 21:58 schreef Jed1Gam het volgende:
Ik denk dat als er hier een serieus topic geopend wordt naast de slowchat dat er geen hond komt,
blijft toch fok (15+ jaar ervaring :'))
Dat denk ik ook niet (met minstens zoveel ervaring :P) :N
pi_176355222
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 21:59 schreef leolinedance het volgende:

[..]

We moeten het toch ook een beetje luchtig houden, niet? Anders ga je maar naar Tweakers. Wat een drama is het crypto topic daar _O-
Op tweakers zitten naar mijn idee altijd de azijnpissende nerds terwijl je hier idd wat meer slowchat kan hebben
pi_176355234
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 21:59 schreef leolinedance het volgende:

[..]

We moeten het toch ook een beetje luchtig houden, niet? Anders ga je maar naar Tweakers. Wat een drama is het crypto topic daar _O-
idd echt sneu
pi_176355277
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 21:59 schreef leolinedance het volgende:

[..]

We moeten het toch ook een beetje luchtig houden, niet? Anders ga je maar naar Tweakers. Wat een drama is het crypto topic daar _O-
Ja dat is echt om te janken. Adolf Hitler had gezegd dat het wat minder extreem moest in dat topic als hij nu nog zou leven.
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
  zondag 7 januari 2018 @ 22:03:20 #200
43165 t-8one
flesh is the fever
pi_176355294
quote:
1s.gif Op zondag 7 januari 2018 21:30 schreef de_boswachter het volgende:

[..]

:')
Ga plaatjes draaien
ok, lets go again
m'n eigen fantopic :') *t-8one fan-topic*
danku lieve fans
  zondag 7 januari 2018 @ 22:04:13 #201
62913 Blik
The one and Only!
pi_176355327
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 21:44 schreef Blik het volgende:
Ondertussen gaat tron nog even onderuit en richtinf de 900 sat
Ik ga dit vaker posten, direct erna omhoog naar 1000 sat :)
pi_176355435
pi_176355705
Het ging bij Dit Was Het Nieuws ook al over Bitcoins ;(
pi_176355723
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 22:19 schreef Wereldgozer het volgende:
Het ging bij Dit Was Het Nieuws ook al over Bitcoins ;(
De hype is over en is nu massa adoptie
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_176355762
quote:
1s.gif Op zondag 7 januari 2018 22:20 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

De hype is over en is nu massa adoptie
Mooi, ik sta in de startblokken.
Alleen jammer dat al de nieuwelingen nergens coins kunnen kopen.
  Moderator / Redactie Sport zondag 7 januari 2018 @ 22:25:31 #206
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_176355842
quote:
1s.gif Op zondag 7 januari 2018 22:20 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

De hype is over en is nu massa adoptie
Nu met alle exchanges die geen nieuwe mensen toelaten komt alles wel even tot rust. Mede dankzij alle aandacht in de media en "de virtuele wachtrijen" die nu ontstaan krijgen we straks echt een mega hoeveelheid aan geld op de markt als de registraties weer open gaan.

Zie wel weer wat goedkopere coins moonen als het zo ver is.
pi_176355893
quote:
1s.gif Op zondag 7 januari 2018 22:25 schreef Kyran het volgende:

[..]

Nu met alle exchanges die geen nieuwe mensen toelaten komt alles wel even tot rust. Mede dankzij alle aandacht in de media en "de virtuele wachtrijen" die nu ontstaan krijgen we straks echt een mega hoeveelheid aan geld op de markt als de registraties weer open gaan.

Zie wel weer wat goedkopere coins moonen als het zo ver is.
Ik heb ETH in de startblokken om in shitcoins te schuiven als het zover is.
Charity is injurious unless it helps the recipient to become independent of it.
Socialisten vechten allang niet meer tegen het kapitalisme maar tegen de realiteit.
pi_176355994
Ik zit nog te azen op doge. Doet het goed bij de kiddos, redelijk makkelijk verkrijgbaar(als alles weer open gaat.
Maar die zit straks al op 2 cent als het zo doorgaat
  zondag 7 januari 2018 @ 22:35:42 #209
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_176356061
Ik hoop dat mensen geluisterd hebben en HST hebben ingeslagen.
pi_176356096
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 22:33 schreef Jed1Gam het volgende:
Ik zit nog te azen op doge. Doet het goed bij de kiddos, redelijk makkelijk verkrijgbaar(als alles weer open gaat.
Maar die zit straks al op 2 cent als het zo doorgaat
is net x10 gegaan. beetje riskant denk ik
pi_176356128
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 22:35 schreef leolinedance het volgende:
Ik hoop dat mensen geluisterd hebben en HST hebben ingeslagen.
Nope. Ben volgens mij al te laat daarmee :P
pi_176356131
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 22:35 schreef leolinedance het volgende:
Ik hoop dat mensen geluisterd hebben en HST hebben ingeslagen.
Jongen ik heb geen geld meer !!
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_176356133
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 22:37 schreef niggeplease het volgende:

[..]

is net x10 gegaan. beetje riskant denk ik
Daarom wacht ik op rode cijfers,voordat ik instap
pi_176356147
quote:
1s.gif Op zondag 7 januari 2018 22:38 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

Jongen ik heb geen geld meer !!
Zoveel coins dat we geen geld meer hebben ;( Misschien was dit wel hun plan.



:o

[ Bericht 4% gewijzigd door #ANONIEM op 07-01-2018 22:40:22 ]
pi_176356154
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 22:33 schreef Jed1Gam het volgende:
Ik zit nog te azen op doge. Doet het goed bij de kiddos, redelijk makkelijk verkrijgbaar(als alles weer open gaat.
Maar die zit straks al op 2 cent als het zo doorgaat
Memecoins. :')

Waarom investeer je in Doge?
pi_176356229
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 22:39 schreef BadVlad het volgende:

[..]

Memecoins. :')

Waarom investeer je in Doge?
Ik wil voor de lol investeren in doge. Niet bergen met geld natuurlijk.
  zondag 7 januari 2018 @ 22:45:20 #217
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_176356312
Investeren is niet zo moeilijk, maar wanneer moet je het eruit halen :')
  Moderator / Redactie Sport zondag 7 januari 2018 @ 22:47:03 #218
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_176356348
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 22:45 schreef leolinedance het volgende:
Investeren is niet zo moeilijk, maar wanneer moet je het eruit halen :')
Heb voor mijn long term coins al een idee wanneer ik die wil verkopen (LSK VEN FUN). Nu moet ik mij er vooral aan weten te houden en niet hebberig worden :P
  Moderator zondag 7 januari 2018 @ 22:47:12 #219
45833 crew  Fogel
pi_176356350
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 22:45 schreef leolinedance het volgende:
Investeren is niet zo moeilijk, maar wanneer moet je het eruit halen :')
Op het juiste moment natuurlijk :P

Alleen weet je dat achteraf pas.
I'm surrounded by morons!
TRV plannen/geboekt 2024:Nederland, UK, Nederland, UK, Nederland
TRV 2023: Bangkok, Los Angeles, Nederland/Belgie, Denemarken, Noord-Noorwegen, Londen, Thailand, Nederland, Gdansk, Nederland, Japan
TRV 2022: Los Angeles, New York, Nederland, Los Angeles, Nederland/Duitsland/Belgie, Noord-Noorwegen, Nederland, UK
pi_176356380
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 22:35 schreef leolinedance het volgende:
Ik hoop dat mensen geluisterd hebben en HST hebben ingeslagen.
HST gaat als een raket.
  zondag 7 januari 2018 @ 22:49:29 #221
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_176356406
quote:
6s.gif Op zondag 7 januari 2018 22:48 schreef Gehrman het volgende:

[..]

HST gaat als een raket.
Ben x3 gegaan in 3 dagen volgens mij :')
pi_176356407
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 22:47 schreef Fogel het volgende:

[..]

Op het juiste moment natuurlijk :P

Alleen weet je dat achteraf pas.
als de prijs hetzelfde gaat doen als in 2012 en 2013, dwz verticaal omhoog x10 in een maand tijd, dan is t wel tijd om eruit te halen.
pi_176356416


Blijkbaar wordt Universa gepromoot in Nederland zie ik in Telegram _O_
pi_176356438
All-in op Universa.
pi_176356455
binance laat heel m'n pc én mobiel flippen :')
  Moderator / Redactie Sport zondag 7 januari 2018 @ 22:53:46 #226
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_176356479
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 22:52 schreef Toto69 het volgende:
binance laat heel m'n pc én mobiel flippen :')
Gebruik dekstop app, echt 0.0 problemen mee gehad.
pi_176356523
Universa wordt wel de fokcoin geloof ik, na maandenlang waves
pi_176356549
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 22:56 schreef Jed1Gam het volgende:
Universa wordt wel de fokcoin geloof ik, na maandenlang waves
komt ook nix van terecht dus?
  Moderator / Redactie Sport zondag 7 januari 2018 @ 22:58:14 #229
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_176356566
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 22:56 schreef Jed1Gam het volgende:
Universa wordt wel de fokcoin geloof ik, na maandenlang waves
Ik ben nog niet overtuigd over Universa. Kan iemand mij vertellen waarom dit het gaat worden en wat de verwachtingen zijn qua prijs?

Team ziet er sterk uit, als ze ook backing in Rusland hebben is het ook +1, maar wat maakt ze verder bijzonder?
pi_176356573
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 22:47 schreef Kyran het volgende:

[..]

Heb voor mijn long term coins al een idee wanneer ik die wil verkopen (LSK VEN FUN). Nu moet ik mij er vooral aan weten te houden en niet hebberig worden :P
Welke verkoopprijs heb je als doel bij die coins? Heb ze ook alledrie.

Wie tipte Zoin trouwens hier?
pi_176356581
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 22:57 schreef niggeplease het volgende:

[..]

komt ook nix van terecht dus?
:')

Heb je überhaupt gezien hoeveel Waves is gestegen? Als dat gebeurt bij Universa heb ik tientallen miljoenen euro's _O_
pi_176356583
Dit is momenteel mijn portfolio; heb 1 jaar geleden voor de lolz Gulden gekocht en die is redelijk gestegen. Paar dagen geleden andere coins gekocht.

Verdeling is als volgt:

NLG 50
VEN 16
BTC 16
ETH 10
FUN 6
TRX 2

Ik wil een flink deel NLG verkopen en iets anders kopen wat potentie heeft. Iemand tips? Handel alleen op binance..
everybody's got something to hide, except me and my monkey
pi_176356611
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 22:58 schreef vigen98 het volgende:

[..]

:')

Heb je überhaupt gezien hoeveel Waves is gestegen? Als dat gebeurt bij Universa heb ik tientallen miljoenen euro's _O_
dromen mag altijd
  Moderator / Redactie Sport zondag 7 januari 2018 @ 23:00:48 #234
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_176356618
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 22:56 schreef Jed1Gam het volgende:
Universa wordt wel de fokcoin geloof ik, na maandenlang waves
We ruilen de ene kutcoin in voor de ander? :')

Please no.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_176356623
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 22:53 schreef Kyran het volgende:

[..]

Gebruik dekstop app, echt 0.0 problemen mee gehad.
Meteen even gedownload.
Hij laadt alleen geen markten.
pi_176356638
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 23:00 schreef niggeplease het volgende:

[..]

dromen mag altijd
Zeker maar om te zeggen dat Waves niks heeft bereikt, nigga please :D
pi_176356639
INS tokens komen volgende week op de exchanges, iemand mee gedaan aan de ico? ik niet.
  Moderator / Redactie Sport zondag 7 januari 2018 @ 23:01:52 #238
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_176356649
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 22:58 schreef Fred09 het volgende:

[..]

Welke verkoopprijs heb je als doel bij die coins? Heb ze ook alledrie.

Wie tipte Zoin trouwens hier?
Minimale prijzen die ik op dit moment zou willen zien:

VEN $25
LSK $150
FUN $1

Verwacht niet dat dit heel snel gebeurd, maar daarom ook long term coins :D Als ze allemaal x2 gaan dit jaar ben ik al tevreden, maar verwacht wel dat dat gaat gebeuren eigenlijk.
pi_176356655
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 23:01 schreef vigen98 het volgende:

[..]

Zeker maar om te zeggen dat Waves niks heeft bereikt, nigga please :D
de DEX is wel oke, maar verder niet veel bereikt toch.
pi_176356659
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 23:01 schreef niggeplease het volgende:
INS tokens komen volgende week op de exchanges, iemand mee gedaan aan de ico? ik niet.
Ja. Ik weet alleen niet meer waarom. :')

2 ETH heb ik erin gestopt.
pi_176356676
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 22:53 schreef Kyran het volgende:

[..]

Gebruik dekstop app, echt 0.0 problemen mee gehad.
De desktop app. _O_
pi_176356681
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 23:02 schreef BadVlad het volgende:

[..]

Ja. Ik weet alleen niet meer waarom. :')
idee is wel goed hoor, tis alleen afwachten of mensen t echt willen gaan gebruiken.
pi_176356688
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 23:01 schreef Kyran het volgende:

[..]

Minimale prijzen die ik op dit moment zou willen zien:

VEN $25
LSK $150
FUN $1

Verwacht niet dat dit heel snel gebeurd, maar daarom ook long term coins :D Als ze allemaal x2 gaan dit jaar ben ik al tevreden, maar verwacht wel dat dat gaat gebeuren eigenlijk.
Zou mooi zijn :)
  zondag 7 januari 2018 @ 23:04:26 #244
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_176356703
Dat Kucoin is had ook best Kutcoin mogen heten. Wat een bagger interface.
pi_176356866
Universa kan ook best weer een jaar of langer duren voor het "moon" gaat, dus bereid je voor op een lange hodl, net als bij de Ethereum, Lisk en Waves ICO's.
pi_176356883
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 23:11 schreef MaGNeT het volgende:
Universa kan ook best weer een jaar of langer duren voor het "moon" gaat, dus bereid je voor op een lange hodl, net als bij de Ethereum, Lisk en Waves ICO's.
dan is er inmiddels wel een bearmarket begonnen. dan liever in de bearmarket kopen *glazenbol*
pi_176356897
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 23:04 schreef leolinedance het volgende:
Dat Kucoin is had ook best Kutcoin mogen heten. Wat een bagger interface.
De fees zijn ook nog eens absurd hoog. HST withdrawen kost 2 HST.
pi_176356919
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 23:11 schreef MaGNeT het volgende:
Universa kan ook best weer een jaar of langer duren voor het "moon" gaat, dus bereid je voor op een lange hodl, net als bij de Ethereum, Lisk en Waves ICO's.
Ben ook wel van plan om het lang te holden :)
  zondag 7 januari 2018 @ 23:14:36 #249
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_176356933
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 23:11 schreef MaGNeT het volgende:
Universa kan ook best weer een jaar of langer duren voor het "moon" gaat, dus bereid je voor op een lange hodl, net als bij de Ethereum, Lisk en Waves ICO's.
Wellicht is tegen die tijd de bubbel al wel gebarsten.
  Moderator zondag 7 januari 2018 @ 23:14:45 #250
45833 crew  Fogel
pi_176356939
Maar waar is universa nu dan nog te koop? De tokensale was begin december over.
I'm surrounded by morons!
TRV plannen/geboekt 2024:Nederland, UK, Nederland, UK, Nederland
TRV 2023: Bangkok, Los Angeles, Nederland/Belgie, Denemarken, Noord-Noorwegen, Londen, Thailand, Nederland, Gdansk, Nederland, Japan
TRV 2022: Los Angeles, New York, Nederland, Los Angeles, Nederland/Duitsland/Belgie, Noord-Noorwegen, Nederland, UK
pi_176356968
Hoe kan het dat een coin wel op cryptopia staat, maar niet op CMC?
  zondag 7 januari 2018 @ 23:15:42 #252
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_176356969
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 23:13 schreef Gehrman het volgende:

[..]

De fees zijn ook nog eens absurd hoog. HST withdrawen kost 2 HST.
Valt mee voor omgerekend 4 ETH :P
pi_176356970
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 23:14 schreef Fogel het volgende:
Maar waar is universa nu dan nog te koop? De tokensale was begin december over.
Nergens.
pi_176356984
HST daalt :o
pi_176356995
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 23:14 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Wellicht is tegen die tijd de bubbel al wel gebarsten.
Er is nog geen bubbel, die moet nog komen.
Vanaf ¤5.000.000.000.000 begin ik over een bubbel te spreken.
En ook die hoeft dan nog niet te knappen ;)
pi_176357026
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 23:16 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Er is nog geen bubbel, die moet nog komen.
Vanaf ¤5.000.000.000.000 begin ik over een bubbel te spreken.
de hype dan. in 2013 was ook een soort van bubbel, daalde daarna met 80%.
pi_176357027
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 23:11 schreef MaGNeT het volgende:
Universa kan ook best weer een jaar of langer duren voor het "moon" gaat, dus bereid je voor op een lange hodl, net als bij de Ethereum, Lisk en Waves ICO's.
Ben wel benieuwd, ga jij ook Universa halen ouwe Magnet? :Y)
  Moderator / Redactie Sport zondag 7 januari 2018 @ 23:18:52 #258
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_176357041
Wat maakt Universa nou zo bijzonder? Iemand die mij kan helpen hiermee? Ik zie het nog niet echt :D
  zondag 7 januari 2018 @ 23:19:06 #259
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_176357046
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 23:16 schreef vigen98 het volgende:
HST daalt :o
Mwah
pi_176357090
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 23:18 schreef Kyran het volgende:
Wat maakt Universa nou zo bijzonder? Iemand die mij kan helpen hiermee? Ik zie het nog niet echt :D
20.000 TPS is wel een goede seller. 8-) Verdere integratie van smart contracts is een goeie 2e.

https://www.universa.io/files/whitepaper.pdf?v=1.3

Lees jezelf er beetje in. (8>

[ Bericht 2% gewijzigd door #ANONIEM op 07-01-2018 23:22:01 ]
  Moderator / Redactie Sport zondag 7 januari 2018 @ 23:22:07 #261
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_176357104
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 23:21 schreef vigen98 het volgende:

[..]

20.000 TPS is wel een goede seller. 8-)

https://www.universa.io/files/whitepaper.pdf?v=1.3

Lees jezelf er beetje in. (8>
Gedaan, maar ik snap de hype dus niet zo. Daarom vraag ik wat ik mis :D Leuke seller die 20.000 TPS, maar is dat alles?
pi_176357110
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 23:18 schreef vigen98 het volgende:

[..]

Ben wel benieuwd, ga jij ook Universa halen ouwe Magnet? :Y)
Als ik ze voor een geschikte prijs op de kop kan tikken wel.
pi_176357133
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 23:22 schreef Kyran het volgende:

[..]

Gedaan, maar ik snap de hype dus niet zo.
Tja het klinkt misschien niet zo mooi als wat de TRX ceo allemaal belooft maar het verschil is wel mooi dat Universa een product heeft :P Maar de verdere integratie van smart contract is ook gewoon erg gewild.

[ Bericht 4% gewijzigd door #ANONIEM op 07-01-2018 23:24:56 ]
  zondag 7 januari 2018 @ 23:23:41 #264
136 V.
Fuck you and your eyebrows
pi_176357138
Ja inderdaad, V. ja.
  zondag 7 januari 2018 @ 23:25:57 #265
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_176357190
quote:
Leuk stukje.
Hier zit wel iets in:

"As I write this, Bitcoin’s market cap is over a quarter of a trillion dollars. That doesn’t mean, however, that there’s a bucket with that much cash in it under a rainbow somewhere, ready to be divvied up amongst all the lucky leprechaun-seekers holding Bitcoin.

In reality, when the bubble is about to pop and everyone seeks to cash in, the total amount to be divvied up can never be more than the amount people invested in Bitcoin over time – and that number is far, far smaller than its current market cap."
pi_176357209
TRX weer aan 't knallen, dipje op 900 net gemist :(
  Moderator / Redactie Sport zondag 7 januari 2018 @ 23:27:36 #267
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_176357225
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 23:23 schreef vigen98 het volgende:

[..]

Tja het klinkt misschien niet zo mooi als wat de TRX ceo allemaal belooft maar het verschil is wel mooi dat Universa een product heeft :P Maar de verdere integratie van smart contract is ook gewoon erg gewild.
Weet niet of je mij serieus neemt of niet, maar ik probeer echt serieus te snappen waarom Universa zo bijzonder is t.o.v. anderen. Ik lees me in en zie niet echt iets van ja dit is uniek en dit gaat het worden, dus ik vraag wat ik mis. Ik zie Universa nou al dagen langskomen hier en probeer serieus te beoordelen of het wat is om in te investeren.

20.000 TPS en een werkend product alleen zijn voor mij geen reden om er meteen in te springen.

Wat betreft TRX ... ja TRX was een leuke hype, even van geprofiteerd en weer uitgestapt. Universa lijkt mij beetje een gelijk soort hype op dit moment en daarom wil ik weten wat ik mis.

Al die korte nikszeggende antwoorden en uithalen naar andere coins heb ik echt totaal niks aan.
pi_176357261
@Kyran de desktop app wrkt idd fijn, dankjewel kerel
  Moderator / Redactie Sport zondag 7 januari 2018 @ 23:29:02 #269
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_176357268
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 23:28 schreef Toto69 het volgende:
@Kyran de desktop app wrkt idd fijn, dankjewel kerel
^O^
pi_176357287
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 23:27 schreef Kyran het volgende:

[..]

Weet niet of je mij serieus neemt of niet, maar ik probeer echt serieus te snappen waarom Universa zo bijzonder is t.o.v. anderen. Ik lees me in en zie niet echt iets van ja dit is uniek en dit gaat het worden, dus ik vraag wat ik mis. Ik zie Universa nou al dagen langskomen hier en probeer serieus te beoordelen of het wat is om in te investeren.

20.000 TPS en een werkend product alleen zijn voor mij geen reden om er meteen in te springen.

Wat betreft TRX ... ja TRX was een leuke hype, even van geprofiteerd en weer uitgestapt. Universa lijkt mij beetje een gelijk soort hype op dit moment en daarom wil ik weten wat ik mis.

Al die korte nikszeggende antwoorden en uithalen naar andere coins heb ik echt totaal niks aan.
Alleen investeren als je uitzoekt en weet waar je in investeert, dus in dit geval niet doen.
pi_176357301
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 23:25 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Leuk stukje.
Hier zit wel iets in:

"As I write this, Bitcoin’s market cap is over a quarter of a trillion dollars. That doesn’t mean, however, that there’s a bucket with that much cash in it under a rainbow somewhere, ready to be divvied up amongst all the lucky leprechaun-seekers holding Bitcoin.

In reality, when the bubble is about to pop and everyone seeks to cash in, the total amount to be divvied up can never be more than the amount people invested in Bitcoin over time – and that number is far, far smaller than its current market cap."
maar is dat niet met aandelen ook zo?
pi_176357325
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 23:30 schreef niggeplease het volgende:

[..]

maar is dat niet met aandelen ook zo?
Klopt, als iemand nu 20% van de aandelen van Apple zou kunnen dumpen dan is Apple wel iets meer dan 20% van z'n beurswaarde kwijt ;)
pi_176357374
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 23:22 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Als ik ze voor een geschikte prijs op de kop kan tikken wel.
Wat is een geschikte prijs voor jou?
pi_176357397
quote:
1s.gif Op zondag 7 januari 2018 23:33 schreef vigen98 het volgende:

[..]

Wat is een geschikte prijs voor jou?
$0,05
pi_176357430
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 23:35 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

$0,05
Mooie prijs ouwe pikkenbaas. Ik doe met je mee.
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_176357440
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 23:27 schreef Kyran het volgende:

[..]

Weet niet of je mij serieus neemt of niet, maar ik probeer echt serieus te snappen waarom Universa zo bijzonder is t.o.v. anderen. Ik lees me in en zie niet echt iets van ja dit is uniek en dit gaat het worden, dus ik vraag wat ik mis. Ik zie Universa nou al dagen langskomen hier en probeer serieus te beoordelen of het wat is om in te investeren.

20.000 TPS en een werkend product alleen zijn voor mij geen reden om er meteen in te springen.

Wat betreft TRX ... ja TRX was een leuke hype, even van geprofiteerd en weer uitgestapt. Universa lijkt mij beetje een gelijk soort hype op dit moment en daarom wil ik weten wat ik mis.

Al die korte nikszeggende antwoorden en uithalen naar andere coins heb ik echt totaal niks aan.
Als de whitepaper je niet overtuigt, hoe denk je dan dat ik jou kan overtuigen? Als je het niks vindt investeer er dan ook niet in. Sorry hoor maar ik heb de whitepaper echt goed doorgelezen en ik ben er wel gehyped voor. Als jij dat niet bent ja dan kan ik verder niks. Dan is het enige wat ik nog kan je succes wensen met de andere coins _O-
pi_176357465
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 23:35 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

$0,05
:o dat is geen mooie prijs voor mij :( ik wil zo goedkoop mogelijk inslaan. Hopelijk blijft die dan ook rond de 1 cent met alle noobs en weakhands die gelijk verkopen.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 07-01-2018 23:38:06 ]
  Moderator / Redactie Sport zondag 7 januari 2018 @ 23:38:31 #278
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_176357479
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 23:30 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Alleen investeren als je uitzoekt en weet waar je in investeert, dus in dit geval niet doen.
Tuurlijk, zo werk ik ook wel, maar ik ben het dus aan het uitzoeken. Ik snap wat ze (willen) doen. Ze hebben een werkend product, prima team, white paper, road map, alles lijkt te kloppen. Toch heb ik zo iets van meh .....

Uit white paper: "performed by licensed and trusted nodes" is ook meh.

Edit: nevermind
  Moderator zondag 7 januari 2018 @ 23:38:45 #279
45833 crew  Fogel
pi_176357481
quote:
1s.gif Op zondag 7 januari 2018 23:37 schreef vigen98 het volgende:

[..]

:o dat is geen mooie prijs voor mij :( ik wil zo goedkoop mogelijk inslaan. Hopelijk blijft die dan ook rond de 1 cent met alle noobs en weakhands die gelijk verkopen.
Maar dat inslaan is wat lastig zolang het nergens te koop is natuurlijk.
I'm surrounded by morons!
TRV plannen/geboekt 2024:Nederland, UK, Nederland, UK, Nederland
TRV 2023: Bangkok, Los Angeles, Nederland/Belgie, Denemarken, Noord-Noorwegen, Londen, Thailand, Nederland, Gdansk, Nederland, Japan
TRV 2022: Los Angeles, New York, Nederland, Los Angeles, Nederland/Duitsland/Belgie, Noord-Noorwegen, Nederland, UK
pi_176357493
quote:
1s.gif Op zondag 7 januari 2018 23:37 schreef vigen98 het volgende:

[..]

:o dat is geen mooie prijs voor mij :( ik wil zo goedkoop mogelijk inslaan. Hopelijk blijft die dan ook rond de 1 cent met alle noobs en weakhands die gelijk verkopen.
je hebt dus niet mee gedaan aan de ico?
pi_176357523
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 23:38 schreef Fogel het volgende:

[..]

Maar dat inslaan is wat lastig zolang het nergens te koop is natuurlijk.
Over 2 weken worden UTN-P gereleased. Dat zijn ERC20 variant van UTN. Dus in principe kan je het op Etherdelta kopen. Die UTN-P kan je dan 1:1 omwisselen met UTN. Dus ik kijk wel als het daar voor 1,5 cent erop komt, ga ik meteen kopen.

[ Bericht 2% gewijzigd door #ANONIEM op 07-01-2018 23:44:56 ]
pi_176357531
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 23:39 schreef niggeplease het volgende:

[..]

je hebt dus niet mee gedaan aan de ico?
Jawel alleen wat ik heb is niet genoeg. Ik wil minimaal 1 miljoen UTN.
pi_176357535
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 23:38 schreef Fogel het volgende:

[..]

Maar dat inslaan is wat lastig zolang het nergens te koop is natuurlijk.
Dat wordt pittig idd.
pi_176357560
quote:
1s.gif Op zondag 7 januari 2018 23:41 schreef vigen98 het volgende:

[..]

Jawel alleen wat ik heb is niet genoeg. Ik wil minimaal 1 miljoen UTN.
niet al je eitjes in 1 mandje stoppen he
pi_176357596
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 23:43 schreef niggeplease het volgende:

[..]

niet al je eitjes in 1 mandje stoppen he
Dat zijn dan ook niet al mijn eitjes.
pi_176357662
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 23:25 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Leuk stukje.
Hier zit wel iets in:

"As I write this, Bitcoin’s market cap is over a quarter of a trillion dollars. That doesn’t mean, however, that there’s a bucket with that much cash in it under a rainbow somewhere, ready to be divvied up amongst all the lucky leprechaun-seekers holding Bitcoin.

In reality, when the bubble is about to pop and everyone seeks to cash in, the total amount to be divvied up can never be more than the amount people invested in Bitcoin over time – and that number is far, far smaller than its current market cap."
Beetje een open deur. Als iedere aandeelhouder van een bedrijf tot verkoop over gaat blijft daar geen stuiver aan beurswaarde over. De bitcoin-sceptici nemen graag het woord bubbel in de mond maar snappen kennelijk niet dat een grote groep van de bitcoin bezitters meer vertrouwen heeft in de toekomst van bitcoin dan menig Apple-enthousiasteling. Bitcoin gaat niet verdwijnen ondanks al het verzet van "traditionele" partijen.
  Moderator / Redactie Sport zondag 7 januari 2018 @ 23:52:14 #287
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_176357724
quote:
1s.gif Op zondag 7 januari 2018 23:36 schreef vigen98 het volgende:

[..]

Als de whitepaper je niet overtuigt, hoe denk je dan dat ik jou kan overtuigen? Als je het niks vindt investeer er dan ook niet in. Sorry hoor maar ik heb de whitepaper echt goed doorgelezen en ik ben er wel gehyped voor. Als jij dat niet bent ja dan kan ik verder niks. Dan is het enige wat ik nog kan je succes wensen met de andere coins _O-
^O^

Ik lees het morgen nog wel eens door. Zoals ik al zei, prima team, werkend product, idee is goed. Ben benieuwd naar de samenwerkingen die ze weten binnen te halen.

Wat ik wel vaak tegenkom is dat ze veel backing hebben in Rusland en marketing is ook prima in orde terwijl ze nog niet eens op de markt zijn. ^O^
  Moderator / Redactie Sport zondag 7 januari 2018 @ 23:53:52 #288
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_176357767
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 23:49 schreef up7 het volgende:

[..]

Beetje een open deur. Als iedere aandeelhouder van een bedrijf tot verkoop over gaat blijft daar geen stuiver aan beurswaarde over. De bitcoin-sceptici nemen graag het woord bubbel in de mond maar snappen kennelijk niet dat een grote groep van de bitcoin bezitters meer vertrouwen heeft in de toekomst van bitcoin dan menig Apple-enthousiasteling. Bitcoin gaat niet verdwijnen ondanks al het verzet van "traditionele" partijen.
Daarnaast denk ik dat vooral de nieuwe investeerders die niet helemaal weten waar ze mee bezig zijn hun geld er uit gaan halen en niet de mensen die al jaren meedraaien die waarschijnlijk toch een heel groot deel van alles in handen hebben. Verhaal gaat dus niet echt op.
pi_176357789
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 23:52 schreef Kyran het volgende:

[..]

^O^

Ik lees het morgen nog wel eens door. Zoals ik al zei, prima team, werkend product, idee is goed. Ben benieuwd naar de samenwerkingen die ze weten binnen te halen.

Wat ik wel vaak tegenkom is dat ze veel backing hebben in Rusland en marketing is ook prima in orde terwijl ze nog niet eens op de markt zijn. ^O^
Ja in Rusland zijn ze blijkbaar heel groot. Alexander de CEO had ook laatst wat gesprekken met Russische banken. Het mag dan niet zeker zijn maar lekker erover speculeren is wel mooi. Misschien een dealtje met paar Russische banken? :D
pi_176357823
WeTrust nadert de ¤1
Hopelijk zet die trend door!
  Moderator / Redactie Sport zondag 7 januari 2018 @ 23:57:16 #291
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_176357838
quote:
1s.gif Op zondag 7 januari 2018 23:54 schreef vigen98 het volgende:

[..]

Ja in Rusland zijn ze blijkbaar heel groot. Alexander de CEO had ook laatst wat gesprekken met Russische banken. Het mag dan niet zeker zijn maar lekker erover speculeren is wel mooi. Misschien een dealtje met paar Russische banken? :D
Je zag wat backing in een groot land met TRX deed qua marketing/hype en nu ook met de geruchten over VeChain.

Als je een speler bent in een land zoals China, Rusland, VS met veel support en connecties is het altijd +1 voor je coin :D

Ben benieuwd, ga het in ieder geval goed in de gaten houden en hopen dat er meer informatie vrijkomt waar ik wat aan heb.
pi_176357890
Als de prijs een beetje okay is schuif ik wat Waves naar UTN.

Maar ga geen 10x ICO prijs betalen direct na plaatsing op exchanges. :+

[ Bericht 11% gewijzigd door #ANONIEM op 08-01-2018 00:00:28 ]
pi_176357921
quote:
14s.gif Op zondag 7 januari 2018 23:59 schreef Typisch het volgende:
Als de prijs een beetje okay is schuif ik wat Waves naar UTN.

Maar ga geen 10x ICO prijs betalen direct na plaatsing op exchanges. :+
Ik ook niet. Als het 10 cent gaat worden dan wacht ik wel liever op de dip. Ben niet gek _O- Hurhhhg enige spijt wat ik heb is dat ik er niet meer van kocht tijdens de ICO. Dan had ik deze zorgen niet meer.
  Moderator / Redactie Sport maandag 8 januari 2018 @ 00:02:07 #294
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_176357925
quote:
14s.gif Op zondag 7 januari 2018 23:59 schreef Typisch het volgende:
Als de prijs een beetje okay is schuif ik wat Waves naar UTN.

Maar ga geen 10x ICO prijs betalen direct na plaatsing op exchanges. :+
Als tegen die tijd ook weer de exchanges open zijn voor nieuwe mensen is het wel een typische moon coin. Hodlers en noobs die er vol in duiken, want goedkoop.
pi_176358054
Nieuwe shitcoin van de dag die makkelijk gepumpt kan worden in deze bull market.

https://coinmarketcap.com/currencies/goldcoin/#charts

:)
pi_176358297
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 20:12 schreef NeeOfTochJA het volgende:
airbnb op de blockchain
Gaat airbnb niet vervangen vanuit de consumentenkant gezien.
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
pi_176358417
Ik heb mijn Bitcoin uit 2017 eindelijk ontvangen, dankzij Tourniquet baas.

Ben nu een Bitcoin-hodler en hij hopelijk een XRP-hodler.
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
  Moderator / Redactie Sport maandag 8 januari 2018 @ 00:46:03 #298
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_176358434
Zat te kijken wat de verwachtingen zijn als XRB op Binance komt en kwam dit tegen:
https://docs.google.com/s(...)If9cL2FBQ/edit#gid=0

Best interessant (indien alle getallen kloppen, niet nagekeken om eerlijk te zijn).
pi_176358435
quote:
12s.gif Op maandag 8 januari 2018 00:43 schreef alilami het volgende:
Ik heb mijn Bitcoin uit 2017 eindelijk ontvangen, dankzij Tourniquet baas.

Ben nu een Bitcoin-hodler en hij hopelijk een XRP-hodler.
Tourniquet is sowieso een zeer behulpzame user.
  maandag 8 januari 2018 @ 00:46:10 #300
222292 MacorgaZ
Computer says no.
pi_176358436
quote:
14s.gif Op zondag 7 januari 2018 23:59 schreef Typisch het volgende:
Als de prijs een beetje okay is schuif ik wat Waves naar UTN.

Maar ga geen 10x ICO prijs betalen direct na plaatsing op exchanges. :+
Net als ICON (ICX) die met 20x ICO (20x$0,10) binnenkwam, in een weekje naar 50xICO ging en nu op zo'n 95xICO staat 3 weken later? Hmm.... :P
Op zondag 2 augustus 2015 22:19 schreef Qwea het volgende:
Mijn kut smaakt minder zuur dan dit bier.
pi_176358447
Vol
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')