abonnement Unibet Coolblue
  Moderator / Redactie Sport zondag 7 januari 2018 @ 04:02:21 #1
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_176339461


Cryptocoins?
Bitcoin is het bekendste voorbeeld van cryptocurrency. Naast Bitcoins zijn er nog heel veel 'altcoins' kijk hier maar eens voor een overzicht; CryptoCurrency Market Capitalizations. Bitcoin is bedoeld als betaalmiddel, je kan geld (Bitcoin) naar iemand overmaken zonder tussenkomst van een bank. De transactie is anoniem en binnen enkele minuten geregeld. Dit gebeurt allemaal door middel van een blockchain.

Blockchain?
De blockchain kun je zien als een kasboek dat wordt gecontroleerd door iedereen die gebruik maakt hiervan. Je kan in dat kasboek elke transactie zien die ooit heeft plaatsgevonden. De blockchain wordt door heel veel pc's gecontroleerd en is niet achteraf wijzigbaar. Een systeem wat moeilijk te manipuleren is dus.
In elk block in de blockchain zitten transacties van coins. Kijk maar eens hier om zelf een kijkje te nemen in zo`n blockchain; Bitcoin Block Explorer - Blockchain

Wie houdt de blockchain bij?
De blockchain wordt bijgehouden door zogeheten 'miners'. Deze (groepen van) pc's stoppen transacties in een block en voegen die toe aan de blockchain. De miner die het block uiteindelijk maakt wordt beloond met Bitcoin.
Dit is natuurlijk kort door de bocht; bekijk dit filmpje maar eens voor een uitgebreidere uitleg;


Er zijn tegenwoordig twee verschillende technieken die worden gebruikt om de blockchain bij te houden, namelijk; Proof of Work (PoW) en (Leased) Proof of Stake (LPoS of PoS). Wil je meer weten hierover dan ga je dit maar Googlen. :P

Minen levert dus geld op?
Ja. Maar op kleine schaal is het minen van Bitcoin eigenlijk niet meer rendabel door de kosten van aanschaf van hardware, stroomkosten etc. Dit omdat het minen van Bitcoin ook steeds moeilijker wordt en er veel concurrentie is. Wellicht als Bitcoin in de toekomst nog veel meer waard word dat het weer rendabel wordt. Het minen van sommige altcoins op kleine schaal kan wel rendabel zijn, helemaal met wellicht een prijsstijging in het verschiet.

En wat zijn de verschillen tussen Bitcoin en verschillende altcoins?
De verschillen tussen al die coins zijn soms minimaal en soms gigantisch groot. Op de verschillende websites van de coin is informatie te vinden over de technische werking of de visie van het team erachter.

Oké. Hoe kom ik aan cryptocurrency?
Cryptocurrency kun je kopen via bedrijven of via een exchange. De laatstgenoemde is eigenlijk een soort AEX maar dan alleen voor cryptocurrency. Kopen via een exchange is meestal goedkoper dan het kopen van een bedrijf. Dit omdat je nu geen tussenpersoon hebt maar rechtstreeks van een andere gebruiker koopt.

En hoe sla ik mijn digitale geld nu veilig op?
In een wallet. En dat kan op verschillende manieren en plekken, elk met zijn eigen voor en nadelen.
Je kan het in je wallet op een exchange bewaren maar de geschiedenis heeft geleerd dat dit niet altijd een goed idee is. Je kan bij je wallet door middel van een private key, alleen hiermee kun je transacties doen. Omdat de exchange jouw private key beheerd kan de eigenaar van die exchange er in theorie dus met al het geld vandoor gaan. Google maar eens op 'mt. Gox' voor een voorbeeld.

Wil je dagelijks handelen met crypto dan is het handiger om je coins op een exchange te laten. Koop je ze voor de lange termijn dan kun je het beter opslaan in een ander soort wallet.

Wallet? Offline wallet? Hardware wallet? Paper wallet? Wat?
Een wallet komt in verschillende vormen. Je kan een walletprogramma voor desbetreffende coin installeren op je pc / laptop / telefoon / tablet en daar je coin in opslaan. Maakt wel een backup van je private key zodat als deze crasht je je coins nog wel van recoveren.

Daarnaast zijn er ook hardware wallets tekoop zoals de Trezor of de Nano Ledger.

Een paper wallet is heel simpel. Je maakt online een bitcoinadres aan en stuurt naar dat adres je coins. Je print je private key uit. Deze sla je op een aantal plekken veilig op en je coins staan nu op dat adres in de blockchain opgeslagen. Met die key kun je op een later tijdstip een wallet installeren en bij je coins.

Meer info: https://www.coindesk.com/information/paper-wallet-tutorial/

Probeer 3rd party wallets te vermijden. Dit zijn Wallets die zijn gemaakt door een partij die niet in eerste instantie bij het team zit dat desbetreffende coin heeft ontwikkeld. Het verleden heeft uitgewezen dat hier nog wel eens misbruikt van is gemaakt.

Wat een hoop info. Waarom moet ik instappen?
Omdat je bank 0.1% rente per jaar geeft en omdat de blockchain de toekomst heeft. Het is niet voor niks dat er steeds meer geld in cryptocurrency omgaat. To the moon motherfuckers!

En wat zorgt er nou voor dat een coin waarde krijgt?
De markt bepaalt de waarde van een coin. Hoe meer mensen er heil in zien, hoe meer het waard wordt.

Maar nu even serieus, ik snap er nog steeds niks van!
Bekijk hier stap voor stap handleidingen:
BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #1 Voor al je kleine en grote vragen

Hoe claim ik een geforkte munt?
Door je private key in een wallet te importeren die de nieuwe munt support (wel eerst je Bitcoins verplaasen naar een ander adres!). Gedetailleerde uitleg voor Bitcoin Cash en Bitcoin Gold: BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #2 Voor al je kleine en grote vragen

Afkortingen en jargon
FOMO - Fear of missing out - Paniekreactie omdat een coin opeens erg veel in waarde stijgt. Paniekaankoop.
FUD - Fear, uncertainty, doubt. Op het moment dat er angst en onzekerheid in de markt zit dan gaan vaak veel mensen hun geld omzetten naar fiat. Dit zorgt voor een dalende trend of crash in de markt.
ICO - Initial Coin Offering. Een nieuwe munt wordt geïntroduceerd. Hier is geld voor nodig. Vroege investeerders kunnen in een ICO investeren in de hoop dat de munt daarna een veelvoud waard wordt.
Fee - Om een transactie te doen moet er fee worden betaald. Dit is een bedrag dat ervoor zorgt dat jouw transactie in behandeling wordt genomen. Sommige exchanges rekenen ook fee om uit te laten betalen.
Hodlen - Je cryptomunten altijd houden (holden).

Shorten? Long gaan? Margin trading? Leverage?
Geen zin om nu deze termen nu uit te leggen. Google er maar op :').

Exchanges;
Kraken | Buy, Sell and Margin Trade Bitcoin (BTC) and Ethereum (ETH) - Buy, Sell, Trade Bitcoin
Bittrex.com - Bittrex, The Next Generation Digital Currency Exchange
Binance - Chinese exchange, werkt goed voor handelen tussen crpytomunten

Bedrijven waar je crypto kan kopen buiten een exchange om?
Bitcoins Kopen en Verkopen met iDEAL, Bancontact of SEPA | LiteBit
Bitonic
Bitcoins kopen - iDEAL, Banktransfer of Creditcard | BTC Direct

Bitcoin block explorers
Blockchain.info
BlockExplorer.com
CryptoGraffiti.info

Crypto koersen
Coinmarketcap.com - CryptoCurrency Market Capitalizations
Cryptodashboard.io - Lichtgewicht versie van Coinmarketcap met auto refresh
cryptowat.ch - Live koersen van de belangrijkste exchanges

Gedetailleerde crypto statistieken
fork.lol
coin.dance
Statoshi.info
Cryptocurrency Mining Profitability
BitcoinWisdom.com

Crypto nieuws
Bitcoin Magazine
Coindesk
CoinTelegraph
/r/CryptoCurrency
/r/Bitcoin
/r/btc

Bitcoin resources (websites)

Bitcoin en belastingaangifte

Bitcoins als vermogen: box 3
Het bezit van bitcoins en andere cryptovaluta wordt gezien als vermogen. Vermogen moet worden opgegeven in box 3.

De waarde die u opgeeft is de waarde (in euro’s) van uw cryptovaluta op 1 januari van het fiscale jaar. Bij uw belastingaangifte over het jaar 2016, geeft u dus aan hoeveel uw ‘coins’ op 1 januari waard waren. Wij adviseren u om altijd al uw currencies op te geven, ook als het om kleine bedragen gaat. Immers kan uw cryptovaluta in een jaar sterk in waarde stijgen, als u het niet eerder heeft opgegeven dan kampt u in de toekomst wellicht met een voor de belastingdienst onverklaarbaar vermogen.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de Belastingdienst.

Starten met het kopen van Bitcoin of Altcoins
- Open een account op bijv Binance.(Zie hierboven)
- Bij de tab 'Deposits/withdrawals' kies je 'Deposit' bij Ether. Kopieer het wallet-adres.
- Koop Ether (bijvoorbeeld bij BTC-direct of Bitonic). Verzend het naar het adres van Binance. Betaal met iDeal.
- Na de verwerkingstijd (meestal 20-30 min) staat je saldo in Ether op Binance. Via de Exchanges kan je Ether kopen/verkopen voor andere Crypto.
(Elke transactie -dus koop/verkoop van crypto op Binance- kost je 0,1% van de transactiesom aan fee. Lagere fee (0,05%) is mogelijk als je BNB-crypto gekocht hebt. In dat geval gaan deze fees direct van je BNB-saldo af.)

DISCLAIMER:
Cryptocurrency is een erg jonge en volatiele markt. Nog meer dan voor elke andere markt geldt hier dat je je goed moet inlezen en investeer enkel geld dat je kan missen. Don't invest recklessly.
pi_176339567
How I fell for the blockchain gold rush
https://www.theguardian.c(...)to-currencies-mcafee
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
  zondag 7 januari 2018 @ 05:22:47 #3
136 V.
Fuck you and your eyebrows
pi_176339620
Geen PAnieC:

acushlakoncept twitterde op zondag 07-01-2018 om 04:55:39 Guys HODL your #PacCoin, its not down because people are selling, but because its major trading market #Cryptopia h… https://t.co/2u4V80oZnp reageer retweet
Ja inderdaad, V. ja.
pi_176339631
Lisk _O_
pi_176339684
quote:
10s.gif Op zondag 7 januari 2018 04:38 schreef alilami het volgende:
How I fell for the blockchain gold rush
https://www.theguardian.c(...)to-currencies-mcafee
quote:
John McAfee, head of McAfee Antivirus
Anders loop je even 24 jaar achter.
As the officer took her away, she recalled that she asked,
"Why do you push us around?"
And she remembered him saying,
"I don't know, but the law's the law, and you're under arrest."
  zondag 7 januari 2018 @ 08:10:41 #6
68638 Zwansen
He is so good it is scary...
pi_176339854
Sub gaat lekker de laatste dagen. Beetje onder de radar, maar wel een serieus product/team en een grote achterban.

Met de discussie rondom netneutraliteit lijkt me dit qua timing ook een mooi initiatief. :)
pi_176339921
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 05:33 schreef xaban06 het volgende:
Lisk _O_
Iemand bekend met het staken / voten van Lsk?

Heb 2k Lisk. Is dat de moeite waard?
Liefde is... samen zeehondjes doodknuppelen..
pi_176339930
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 05:33 schreef xaban06 het volgende:
Lisk _O_
Æternity _O_
pi_176339945
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 05:22 schreef V. het volgende:
Geen PAnieC:

acushlakoncept twitterde op zondag 07-01-2018 om 04:55:39 Guys HODL your #PacCoin, its not down because people are selling, but because its major trading market #Cryptopia h… https://t.co/2u4V80oZnp reageer retweet
Sowieso nog 2 maanden hodlen
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_176339946
quote:
1s.gif Op zondag 7 januari 2018 08:38 schreef ..-._---_-.- het volgende:

[..]

Æternity _O_
Ook lekker ja
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
  Moderator zondag 7 januari 2018 @ 08:45:44 #11
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_176339956
quote:
1s.gif Op zondag 7 januari 2018 08:38 schreef ..-._---_-.- het volgende:

[..]

Æternity _O_
Dit O+
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  zondag 7 januari 2018 @ 08:49:19 #12
136 V.
Fuck you and your eyebrows
pi_176339978
Ik heb met geen van mijn crypto's haast.
Ja inderdaad, V. ja.
pi_176339983
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 januari 2018 13:13
Inside tip voor een oude reus (aka geen pump en dump coin):
Vanaf maandag meerdere partnership-aankondigingen bij Bitshares.
Bedank me over een paar maanden maar.
*Laatste dag om goedkoop in te slaan*
  zondag 7 januari 2018 @ 09:05:55 #14
136 V.
Fuck you and your eyebrows
pi_176340047
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
  zondag 7 januari 2018 @ 09:09:06 #16
138120 Yozzz
Éireann go Brach
pi_176340064
quote:
Bedankt, Hans.

Pas de 19e keer dat ik dit voorbij zie komen.
  Moderator zondag 7 januari 2018 @ 09:10:13 #18
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_176340066
Waarom stijgt Aeternity zo hard atm? Duh, het is een goeie coin. Maar is er nieuws of zo?
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_176340072
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 08:52 schreef MrMiguel het volgende:

[..]

*Laatste dag om goedkoop in te slaan*
Waarom over een paar maanden? Waarom laatste dag?
pi_176340076
quote:
5s.gif Op zondag 7 januari 2018 09:10 schreef onlogisch het volgende:
Waarom stijgt Aeternity zo hard atm? Duh, het is een goeie coin. Maar is er nieuws of zo?
https://blog.aeternity.co(...)1st-2018-39c2d75a816
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_176340079
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 08:52 schreef MrMiguel het volgende:

[..]

*Laatste dag om goedkoop in te slaan*
Goede tip, Bitshares is extreem undervalued en bij uitstek een coin die na een eventuele crypto-bubble-implosie als winnaar komt/blijft bovendrijven.

Bij Bitshares is de grootste uitdaging eigenlijk dat het hele systeem zo gedecentraliseerd is, dat er ook geen centrale entiteit achter de marketing zit. Neem ter vergelijking Cardano; wilt hetzelfde doen dat Bitshares al is maar heeft eigenlijk enkel een roadmap, staat met haar valuation puur door hype echter wel al 10x hoger :S

Wat is jouw bron voor dat er nieuws gaat komen?
  Moderator zondag 7 januari 2018 @ 09:12:50 #22
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_176340080
quote:
laat het vooral waar zijn :')

Mijn BTC vindt dat leuk :Y
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_176340082
quote:
1s.gif Op zondag 7 januari 2018 09:11 schreef xaban06 het volgende:

[..]

Waarom over een paar maanden? Waarom laatste dag?
Maanden in cryptoland, dat staat gelijk aan lichtjaren in onze tijd. In die tijd kan ik wel 150 shitcoins gekocht en verkocht hebben.

Nee, Bitshares, zo sexy ben je niet.
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_176340085
quote:
Lees ik nou goed dat iemand een voorspelling doet waar de BTC 1 miljoen waard word ?
pi_176340091
quote:
1s.gif Op zondag 7 januari 2018 09:13 schreef TwztId het volgende:

[..]

Lees ik nou goed dat iemand een voorspelling doet waar de BTC 1 miljoen waard word ?
Ja, en XVG 15 dollar.

Ben je nieuw?
pi_176340108
Op Reddit verwachten ze dat Lisk $1.000,- waard gaat worden....
pi_176340139
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 09:15 schreef xaban06 het volgende:
Op Reddit verwachten ze dat Lisk $1.000,- waard gaat worden....
Zou mooi zijn :D
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_176340142
quote:
1s.gif Op zondag 7 januari 2018 09:11 schreef xaban06 het volgende:

[..]

Waarom over een paar maanden? Waarom laatste dag?
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 09:12 schreef Rollo het volgende:

[..]

Goede tip, Bitshares is extreem undervalued en bij uitstek een coin die na een eventuele crypto-bubble-implosie als winnaar komt/blijft bovendrijven.

Bij Bitshares is de grootste uitdaging eigenlijk dat het hele systeem zo gedecentraliseerd is, dat er ook geen centrale entiteit achter de marketing zit. Neem ter vergelijking Cardano; wilt hetzelfde doen dat Bitshares al is maar heeft eigenlijk enkel een roadmap, staat met haar valuation puur door hype echter wel al 10x hoger :S

Wat is jouw bron voor dat er nieuws gaat komen?
Waarom laatste dag: omdat de grafiek technisch op uitbreken staat en er morgen nieuws gaat komen (bron: Telegram)
Waarom over maanden --> omdat er achter de schermen aan meerdere partnerships wordt gewerkt waarvan de meeste in de loop van komende weken/maanden zullen worden aangekondigd
pi_176340166
quote:
1s.gif Op zondag 7 januari 2018 09:12 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

Maanden in cryptoland, dat staat gelijk aan lichtjaren in onze tijd. In die tijd kan ik wel 150 shitcoins gekocht en verkocht hebben.

Nee, Bitshares, zo sexy ben je niet.
Ja precies, liever je geld stoppen in bubbles en gokken op hype, dan proberen goedkoop in de toekomstige Amazons en Googles van de cryptowereld te investeren ^O^ :')
  zondag 7 januari 2018 @ 09:22:28 #30
138120 Yozzz
Éireann go Brach
pi_176340190
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 09:15 schreef xaban06 het volgende:
Op Reddit verwachten ze dat Lisk $1.000,- waard gaat worden....
En dat de end of month prognose $100 is :D Stom genoeg kijk ik nergens meer van op in de huidige markt. Waanzin.
pi_176340204
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 09:15 schreef xaban06 het volgende:
Op Reddit verwachten ze dat Lisk $1.000,- waard gaat worden....
Dan koop ik Lamborghini. Het merk, niet de auto.
pi_176340216
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 09:20 schreef Rollo het volgende:

[..]

Ja precies, liever je geld stoppen in bubbles en gokken op hype, dan proberen goedkoop in de toekomstige Amazons en Googles van de cryptowereld te investeren ^O^ :')
Tegen de tijd dat Bitshares op 100% winst staat gooi ik mijn 1500% winst er wel een keertje in.

Of het blijft de shitcoin die het nu is, winner takes all.
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_176340251
quote:
1s.gif Op zondag 7 januari 2018 09:24 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

Tegen de tijd dat Bitshares op 100% winst staat gooi ik mijn 1500% winst er wel een keertje in.

Of het blijft de shitcoin die het nu is, winner takes all.
Noem maar de (shit)coin waar jij meer vertrouwen in hebt en wanneer je die gaat verkopen (de precieze datum of de precieze koers), dan zal ik je dan quoten en kunnen we een vergelijking maken met wat Bitshares dan staat :)

Bitshares staat nu 4848 Satoshi
  zondag 7 januari 2018 @ 09:29:58 #34
205222 betyar
Egyedül vagyunk
pi_176340271
Hitbtc doet er wel lang over om mijn BTC'tjes en ATH'tjes over te maken naar coinbase......
pi_176340281
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 09:27 schreef Rollo het volgende:

[..]

Noem maar de (shit)coin waar jij meer vertrouwen in hebt en wanneer je die gaat verkopen (de precieze datum of de precieze koers), dan zal ik je dan quoten en kunnen we een vergelijking maken met wat Bitshares dan staat :)

Bitshares staat nu 4848 Satoshi
Snovio en over een maand of 2. Snovio gekocht twee weken geleden dus nu al 400% winst. reken je die even mee? :*
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_176340330
quote:
1s.gif Op zondag 7 januari 2018 09:31 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

Snovio en over een maand of 2. Snovio gekocht twee weken geleden dus nu al 400% winst. reken je die even mee? :*
Als we het rendement van mijn Bitshares die ik een maand geleden heb gekocht ook meetellen
Anders rekenen we gewoon vanaf vandaag

Ik stel me een reminder in om over 2 maanden eens te kijken waar we staan ;)
pi_176340338
quote:
Goeie profile pic die man :')
  Moderator zondag 7 januari 2018 @ 09:36:33 #38
18653 crew  D.
pi_176340346
Na gisteren als beste dag ooit hoopte ik dat de schade bij het wakker worden vandaag mee zou vallen.

Nieuwe ATH :D
pi_176340351
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 09:34 schreef Rollo het volgende:

[..]

Als we het rendement van mijn Bitshares die ik een maand geleden heb gekocht ook meetellen
Anders rekenen we gewoon vanaf vandaag

Ik stel me een reminder in om over 2 maanden eens te kijken waar we staan ;)
ik hoop dat je gelijkt hebt
net wat BTS's gekocht
pi_176340357
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 09:36 schreef D. het volgende:
Na gisteren als beste dag ooit hoopte ik dat de schade bij het wakker worden vandaag mee zou vallen.

Nieuwe ATH :D
Waardoor?
pi_176340384
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 09:15 schreef xaban06 het volgende:
Op Reddit verwachten ze dat Lisk $1.000,- waard gaat worden....
:P

Voor de rebranding (20 februari) zou ¤85 me niet verbazen.
Dan gooi ik er weer 15.000 uit.
pi_176340392
Ik lees hier al even mee, eerste post. Valt mij op dat er hier heel weinig over Ltc gesproken wordt. Wat zijn de meningen over Ltc? Komen hele mooie ontwikkelingen aan dit jaar. Heb bijna 70% in ltc, het is een langzame race maar het gaat wel alleen up
pi_176340430
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 09:39 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

:P

Voor de rebranding (20 februari) zou ¤85 me niet verbazen.
Dan gooi ik er weer 15.000 uit.
Dat is een hoop geld.
pi_176340467
quote:
1s.gif Op zondag 7 januari 2018 09:42 schreef ..-._---_-.- het volgende:

[..]

Dat is een hoop geld.
Op zich wel.
Een vriendin van me kan d'r halve huis inmiddels aflossen met een investering van ¤400 in Lisk :P
  zondag 7 januari 2018 @ 09:46:21 #45
68638 Zwansen
He is so good it is scary...
pi_176340472
Godver ik wil PRL kopen maar Kicoin geeft errors bij aanmelden en Etherdelta vertrouw ik niet...
pi_176340478
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 09:45 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Op zich wel.
Een vriendin van me kan d'r halve huis inmiddels aflossen met een investering van ¤400 in Lisk :P
Ik mag niet klagen hoor. Met mijn Lisk kan ik mijn huis ondertussen ook anderhalf keer kopen.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 07-01-2018 09:47:10 ]
  Moderator zondag 7 januari 2018 @ 09:47:28 #47
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_176340482
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 09:15 schreef xaban06 het volgende:
Op Reddit verwachten ze dat Lisk $1.000,- waard gaat worden....
GEFOMO'D.

Lisk gekocht.
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_176340484
is het nog een goed moment om in siacoin te stappen of reddcoin?
pi_176340493
quote:
1s.gif Op zondag 7 januari 2018 08:43 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

Sowieso nog 2 maanden hodlen
Wat bedoelen ze met down? Prijs is niet veel veranderd toch?
pi_176340496
quote:
6s.gif Op zondag 7 januari 2018 09:47 schreef onlogisch het volgende:

[..]

GEFOMO'D.

Lisk gekocht.
*O*
Ons soort mensen, trapt reeds jaren blij van zin, het vuile plebs de modder in.
Ons soort mensen, steunpilaar van vaderland en koningin.
pi_176340501
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 09:47 schreef Taxi3 het volgende:
is het nog een goed moment om in siacoin te stappen of reddcoin?
Als het omhoog gaat wel.
Als het omlaag gaat niet.
pi_176340505
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 09:50 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Als het omhoog gaat wel.
Als het omlaag gaat niet.
En wat zegt je glazen bol?
  Moderator zondag 7 januari 2018 @ 09:50:58 #53
18653 crew  D.
pi_176340506
quote:
1s.gif Op zondag 7 januari 2018 09:37 schreef Lenny_Leonard het volgende:

[..]

Waardoor?
Voornamelijk ONION, VEN, ETN en DCN :D
pi_176340514
Als je een Electrum wallet hebt, afsluiten, niet meer gebruiken en eerst UPGRADEN!

https://bitcointalk.org/index.php?topic=2702103.0

"Critical bug" gevonden. Is geen FUD.
  Moderator zondag 7 januari 2018 @ 09:52:02 #55
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_176340515
quote:
1s.gif Op zondag 7 januari 2018 09:50 schreef Skv het volgende:

[..]

*O*
In het verleden had ik al eerder Lisk. Verkocht op 0.60 omdat ze niet zoveel deden :)

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_176340525
Op advies hier ook wat lisk gekocht. We wachten het rustig af.

Xlm blijft het slecht doen zeg. Sinds aankoop al -40%
pi_176340538
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 09:52 schreef onlogisch het volgende:

[..]

In het verleden had ik al eerder Lisk. Verkocht op 0.60 omdat ze niet zoveel deden :)

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Dat is vaak het probleem bij een project dat tussen de ICO en een product in zit, zolang ze ontwikkelen is er niet zoveel spannends te beleven en dan moet je hodlen.

Met Universa zou je zomaar een nieuwe kans kunnen krijgen.
Prijs zal in eerste instantie wel wat pieken maar als er een tijdje geen ontwikkelingen zijn dan kan dat zomaar een mooi instapmoment zijn.
Onder de $0,10 (marketcap onder de $300 miljoen) stap ik iig nog wel in.

Of ze alles waar kunnen maken blijft toch altijd de vraag bij ieder nieuw project maar het ziet er veelbelovend uit.
Van de ICO heb ik destijds niets meegekregen :P
  Moderator zondag 7 januari 2018 @ 09:55:31 #58
18653 crew  D.
pi_176340555
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 09:51 schreef MaGNeT het volgende:
Als je een Electrum wallet hebt, afsluiten, niet meer gebruiken en eerst UPGRADEN!

https://bitcointalk.org/index.php?topic=2702103.0

"Critical bug" gevonden. Is geen FUD.
Stomme vraag wellicht, hoe upgrade je zonder te openen?
  Moderator zondag 7 januari 2018 @ 09:55:33 #59
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_176340556
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 09:54 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Dat is vaak het probleem bij een project dat tussen de ICO en een product in zit, zolang ze ontwikkelen is er niet zoveel spannends te beleven en dan moet je hodlen.

Met Universa zou je zomaar een nieuwe kans kunnen krijgen.
Prijs zal in eerste instantie wel wat pieken maar als er een tijdje geen ontwikkelingen zijn dan kan dat zomaar een mooi instapmoment zijn.
Onder de $0,10 (marketcap onder de $300 miljoen) stap ik iig nog wel in.
Dat is een les die ik nu zeker geleerd heb. Zag je ook met Waves. En zo lijkt het nu ook met Aeternity.

Wanneer gaat Universa 'los'?
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  zondag 7 januari 2018 @ 09:55:39 #60
205222 betyar
Egyedül vagyunk
pi_176340557
ZEC tikt de 1k ook wel een keer aan.
pi_176340562
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 09:54 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Dat is vaak het probleem bij een project dat tussen de ICO en een product in zit, zolang ze ontwikkelen is er niet zoveel spannends te beleven en dan moet je hodlen.

Met Universa zou je zomaar een nieuwe kans kunnen krijgen.
Prijs zal in eerste instantie wel wat pieken maar als er een tijdje geen ontwikkelingen zijn dan kan dat zomaar een mooi instapmoment zijn.
Onder de $0,10 (marketcap onder de $300 miljoen) stap ik iig nog wel in.
Vanaf wanneer verhandelbaar? Ik zag dat de ico 9 december al afliep.
Ons soort mensen, trapt reeds jaren blij van zin, het vuile plebs de modder in.
Ons soort mensen, steunpilaar van vaderland en koningin.
pi_176340570
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 09:55 schreef D. het volgende:

[..]

Stomme vraag wellicht, hoe upgrade je zonder te openen?
Nieuwe versie downloaden, oude verwijderen (configuratiescherm), nieuwe installeren.

Zorg dat je je seed opgeschreven hebt, anders zijn je BTC vroeg of laat een keer foetsie.
  Moderator zondag 7 januari 2018 @ 09:56:49 #63
18653 crew  D.
pi_176340572
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 09:55 schreef onlogisch het volgende:

Wanneer gaat Universa 'los'?
De meest gestelde vraag in deze SC onderhand :P

Denk dat zodra het bekend is iedereen hier snel genoeg op de hoogte is :P
pi_176340574
https://www.reddit.com/r/(...)ing_can_stop_us_now/

:')

We have survived
We have seen heaven and hell
Etc

Voor een prijsstijging van 150 procent up en daarna 40 procent doen. Wat een volk :')
Ons soort mensen, trapt reeds jaren blij van zin, het vuile plebs de modder in.
Ons soort mensen, steunpilaar van vaderland en koningin.
pi_176340577
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 09:54 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Dat is vaak het probleem bij een project dat tussen de ICO en een product in zit, zolang ze ontwikkelen is er niet zoveel spannends te beleven en dan moet je hodlen.

Met Universa zou je zomaar een nieuwe kans kunnen krijgen.
Prijs zal in eerste instantie wel wat pieken maar als er een tijdje geen ontwikkelingen zijn dan kan dat zomaar een mooi instapmoment zijn.
Onder de $0,10 (marketcap onder de $300 miljoen) stap ik iig nog wel in.

Of ze alles waar kunnen maken blijft toch altijd de vraag bij ieder nieuw project maar het ziet er veelbelovend uit.
Van de ICO heb ik destijds niets meegekregen :P
Ik wil ook universa hebben zodra hij beschikbaar is. Alles onder de 20 cent lijkt me nog een goed moment.
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_176340583
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 09:56 schreef D. het volgende:

[..]

De meest gestelde vraag in deze SC onderhand :P

Denk dat zodra het bekend is iedereen hier snel genoeg op de hoogte is :P
O+
De nieuwe Fok-shillcoin.
Ons soort mensen, trapt reeds jaren blij van zin, het vuile plebs de modder in.
Ons soort mensen, steunpilaar van vaderland en koningin.
pi_176340590
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 09:56 schreef Skv het volgende:
https://www.reddit.com/r/(...)ing_can_stop_us_now/

:')

We have survived
We have seen heaven and hell
Etc

Voor een prijsstijging van 150 procent up en daarna 40 procent doen. Wat een volk :')
Sowieso verwarren veel mensen ontwikkeling met prijsontwikkeling.

Als een project goed is dan maakt al die FUD niet uit en veert het wel weer op.
pi_176340592
quote:
1s.gif Op zondag 7 januari 2018 09:52 schreef ArnoldG0342 het volgende:
Op advies hier ook wat lisk gekocht. We wachten het rustig af.

Xlm blijft het slecht doen zeg. Sinds aankoop al -40%
Wacht ff zeg, heb je precies op ATH gekocht? :{
XLM is echt als een malle gestegen
pi_176340626
quote:
1s.gif Op zondag 7 januari 2018 09:57 schreef Skv het volgende:

[..]

O+
De nieuwe Fok-shillcoin.
Hehe, ja.
Maar ik investeer graag in "platform coins".

Je ziet dat ze eigenlijk allemaal boven de $10 staan (of 1$ miljard marketcap).

Nu zal $10 bij Universa niet snel gebeuren maar boven de $1 moet zeker wel kunnen, dan zit je rond de 2,8$ miljard.
pi_176340636
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 09:58 schreef DrSnuggle het volgende:

[..]

Wacht ff zeg, heb je precies op ATH gekocht? :{
XLM is echt als een malle gestegen
Als hij z'n Lisk houdt tot 20 februari dan verwacht ik dat het nog vroeg genoeg is :P
pi_176340639
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 09:58 schreef DrSnuggle het volgende:

[..]

Wacht ff zeg, heb je precies op ATH gekocht? :{
XLM is echt als een malle gestegen
XML heb ik inderdaad slecht gekocht. Ben nog een beginner, en moet mijn emoties leren uit te schakelen. Vind ik lastig. fomo, u kent het wel.

En lisk heb ik er maar een paar van gekocht :). Niks schokkends qua bedragen.
Vanmiddag even verder inlezen, eerst ontbijt.
  Moderator zondag 7 januari 2018 @ 10:02:12 #72
18653 crew  D.
pi_176340647
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 10:00 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Hehe, ja.
Maar ik investeer graag in "platform coins".

Je ziet dat ze eigenlijk allemaal boven de $10 staan (of 1$ miljard marketcap).

Nu zal $10 bij Universa niet snel gebeuren maar boven de $1 moet zeker wel kunnen, dan zit je rond de 2,8$ miljard.
Toen de ICO startte zat ik nog in mijn 'voorzichtige instap-fase' :P
Nu zou ik willen dat ik er meer had gekocht :D
pi_176340667
quote:
1s.gif Op zondag 7 januari 2018 10:01 schreef ArnoldG0342 het volgende:

[..]

XML heb ik inderdaad slecht gekocht. Ben nog een beginner, en moet mijn emoties leren uit te schakelen. Vind ik lastig.

En lisk heb ik er maar een paar van gekocht :). Niks schokkends qua bedragen.
Die emoties zijn het lastigst op crypto gebied lijkt mij. Al is 2018 voor mij begonnen met alleen maar met een dikke glimlach wakker worden. :D (tot nu toe.... )
pi_176340671
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 10:00 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Hehe, ja.
Maar ik investeer graag in "platform coins".

Je ziet dat ze eigenlijk allemaal boven de $10 staan (of 1$ miljard marketcap).

Nu zal $10 bij Universa niet snel gebeuren maar boven de $1 moet zeker wel kunnen, dan zit je rond de 2,8$ miljard.
Is al wel bekend op welke exchange het feest plaats gaat vinden? Zal je zien dat bij de release de inschrijvingen gesloten zijn als wij met z'n allen in willen stappen :')
Ons soort mensen, trapt reeds jaren blij van zin, het vuile plebs de modder in.
Ons soort mensen, steunpilaar van vaderland en koningin.
pi_176340690
Het enige in mijn portfolio dat echt als een speer gaat is BNB :') 130 procent in 2 dagen.
Waarvan ik er welgeteld 1 heb om de fees op binance te betalen :')
Ons soort mensen, trapt reeds jaren blij van zin, het vuile plebs de modder in.
Ons soort mensen, steunpilaar van vaderland en koningin.
pi_176340717
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 10:03 schreef DrSnuggle het volgende:

[..]

Die emoties zijn het lastigst op crypto gebied lijkt mij. Al is 2018 voor mij begonnen met alleen maar met een dikke glimlach wakker worden. :D (tot nu toe.... )
Inderdaad. 2018 was goed en heb mijn portfolio bedrag kunnen verdubbelen in dollars en er is een stijging in BTC. Toch heb ik gevoel vaak de boot te missen omdat ik enkel op binance zit. Ag ik zit er met weinig geld in, ben student. Als ik aan het eind van de rit meer over hou dan op de bank staan, ben ik al tevreden. Succes deze week ook weer :)
  Moderator zondag 7 januari 2018 @ 10:07:07 #77
18653 crew  D.
pi_176340730
quote:
1s.gif Op zondag 7 januari 2018 10:04 schreef Skv het volgende:
Het enige in mijn portfolio dat echt als een speer gaat is BNB :') 130 procent in 2 dagen.
Waarvan ik er welgeteld 1 heb om de fees op binance te betalen :')
Ik kocht er vorige maand ook 'maar' 5, met hetzelfde doel :P
  Moderator zondag 7 januari 2018 @ 10:07:40 #78
18653 crew  D.
pi_176340739
quote:
1s.gif Op zondag 7 januari 2018 10:03 schreef Skv het volgende:

[..]

Is al wel bekend op welke exchange het feest plaats gaat vinden? Zal je zien dat bij de release de inschrijvingen gesloten zijn als wij met z'n allen in willen stappen :')
Niets bekend :N
  zondag 7 januari 2018 @ 10:08:36 #79
371833 BlauweTijger
Doet tegen iedereen stoer
pi_176340748
En altijd het laatste woord.
pi_176340796
quote:
1s.gif Op zondag 7 januari 2018 10:06 schreef ArnoldG0342 het volgende:

[..]

Inderdaad. 2018 was goed en heb mijn portfolio bedrag kunnen verdubbelen in dollars en er is een stijging in BTC. Toch heb ik gevoel vaak de boot te missen omdat ik enkel op binance zit. Ag ik zit er met weinig geld in, ben student. Als ik aan het eind van de rit meer over hou dan op de bank staan, ben ik al tevreden. Succes deze week ook weer :)
Zo is het ^O^

Ook ik heb wel regelmatig het gevoel de boot te missen, ik zit/zat niet in Lisk, niet in TRON, niet in Raiblocks en ik hoorde pas van Cardano toen die in de top 5 stond... :')
  Moderator zondag 7 januari 2018 @ 10:13:29 #81
18653 crew  D.
pi_176340814
quote:
1s.gif Op zondag 7 januari 2018 10:06 schreef ArnoldG0342 het volgende:

[..]

Inderdaad. 2018 was goed en heb mijn portfolio bedrag kunnen verdubbelen in dollars en er is een stijging in BTC. Toch heb ik gevoel vaak de boot te missen omdat ik enkel op binance zit. Ag ik zit er met weinig geld in, ben student. Als ik aan het eind van de rit meer over hou dan op de bank staan, ben ik al tevreden. Succes deze week ook weer :)
De laatste boten die hier vertrokken waren volgens mij allemaal Binance-coins :Y
pi_176340826
quote:
Pornhub Goden.
  zondag 7 januari 2018 @ 10:15:45 #83
138120 Yozzz
Éireann go Brach
pi_176340840
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 10:13 schreef D. het volgende:

[..]

De laatste boten die hier vertrokken waren volgens mij allemaal Binance-coins :Y
Siacoin staat ook op Bittrex :)
  Moderator zondag 7 januari 2018 @ 10:16:43 #84
18653 crew  D.
pi_176340852
quote:
1s.gif Op zondag 7 januari 2018 10:15 schreef Yozzz het volgende:

[..]

Siacoin staat ook op Bittrex :)
Oja, die vertrok ook, maar ik zat al 2 maanden in de haven te wachten tot ie ging, dus daar hoefde ik niet in te springen :P
  Moderator zondag 7 januari 2018 @ 10:18:22 #85
18653 crew  D.
pi_176340873
Via Litebit gekocht overigens :P
pi_176340891
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 10:12 schreef DrSnuggle het volgende:

[..]

Zo is het ^O^

Ook ik heb wel regelmatig het gevoel de boot te missen, ik zit/zat niet in Lisk, niet in TRON, niet in Raiblocks en ik hoorde pas van Cardano toen die in de top 5 stond... :')
Ik heb dat ook hoor. Toch heb ik de ETH trein meegepakt, zit dik in Lisk ook al heb er daarvan in het voorjaar 10k van verkocht, en heb Waves sinds de ICO. Maar ADA heb ik gemist, tig XRP verkocht omdat ik ¤0,40/XRP wel mooi vond, en Tron heb ik nooit gehad. Dragonchain en Antshares/NEO zijn ook zonder mij vertrokken. Toch ben ik afgelopen jaar weer een stuk dichte bij financiele onafhankelijkheid gekomen. Er komen steeds weer nieuwe kansen.
  zondag 7 januari 2018 @ 10:26:32 #87
192229 XDo
Orgasm beat it!
pi_176340954
Werken de signups op Kucoin niet? Krijg steeds een 'System error, please retry later'.
It's nothing, returned Mrs Chick. It's merely change of weather. We must expect change.
pi_176340981
quote:
1s.gif Op zondag 7 januari 2018 10:20 schreef ..-._---_-.- het volgende:

[..]

Ik heb dat ook hoor. Toch heb ik de ETH trein meegepakt, zit dik in Lisk ook al heb er daarvan in het voorjaar 10k van verkocht, en heb Waves sinds de ICO. Maar ADA heb ik gemist, tig XRP verkocht omdat ik ¤0,40/XRP wel mooi vond, en Tron heb ik nooit gehad. Dragonchain en Antshares/NEO zijn ook zonder mij vertrokken. Toch ben ik afgelopen jaar weer een stuk dichte bij financiele onafhankelijkheid gekomen. Er komen steeds weer nieuwe kansen.
Tja, waarom loop ik eigenlijk ook te klagen. Financiele onafhankelijkheid is nog ver weg maar het is tot nu toe een mooie reis. :7
pi_176341017
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 10:13 schreef D. het volgende:

[..]

De laatste boten die hier vertrokken waren volgens mij allemaal Binance-coins :Y
Klopt. Trx op 3 cnt gekocht en op 22ct eruit gedaan. Fun ook stuk meegepakt. Super.

Maar bijvoorbeeld pac, rdd, en dragon heb ik gemist. Zoveel raketten naar de maan en nog meer treinen met bestemming omhoog dat ik niet alles meer bij kan houden naast stage.
  zondag 7 januari 2018 @ 10:31:57 #90
62913 Blik
The one and Only!
pi_176341030
quote:
1s.gif Op zondag 7 januari 2018 10:04 schreef Skv het volgende:
Het enige in mijn portfolio dat echt als een speer gaat is BNB :') 130 procent in 2 dagen.
Waarvan ik er welgeteld 1 heb om de fees op binance te betalen :')
Precies hetzelfde, ik heb er 2 van. De rest gaat matig. Al heb ik ook ETH, die leuk gaat de laatste 24 uur
  zondag 7 januari 2018 @ 10:36:57 #91
192229 XDo
Orgasm beat it!
pi_176341088
Ik wil eigenlijk even wat Raiblocks bijkopen met deze lage koers. Volgende week komt ie op Binance toch?
It's nothing, returned Mrs Chick. It's merely change of weather. We must expect change.
  Moderator / Redactie Sport zondag 7 januari 2018 @ 10:38:20 #92
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_176341107
Ik mag dan wel een deel hebben verkocht, maar dit is wel heel erg lekker wakker worden :D
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_176341110
Das potverdorie mooi wakker dankzij solar :D
Forcefield City Bewoner
pi_176341119
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 10:38 schreef Nattekat het volgende:
Ik mag dan wel een deel hebben verkocht, maar dit is wel heel erg lekker wakker worden :D
LEND leek je niks toch? Gaat moon vandaag.
pi_176341120
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 10:36 schreef XDo het volgende:
Ik wil eigenlijk even wat Raiblocks bijkopen met deze lage koers. Volgende week komt ie op Binance toch?
De coin-of-the-month voting was gunstig, maar dat ie dan ook echt op Binance komt is geen zekerheid.
  zondag 7 januari 2018 @ 10:40:19 #96
25967 solidslayer
to much is never enough
pi_176341124
Tering, slapend rijk worden door mijn Liskjes
PSN-ID: SoliD_S
  zondag 7 januari 2018 @ 10:41:11 #97
25967 solidslayer
to much is never enough
pi_176341135
quote:
1s.gif Op zondag 7 januari 2018 10:04 schreef Skv het volgende:
Het enige in mijn portfolio dat echt als een speer gaat is BNB :') 130 procent in 2 dagen.
Waarvan ik er welgeteld 1 heb om de fees op binance te betalen :')
haha , ik heb er ook 1 van gekocht, maar die doet t idd wel goed.
PSN-ID: SoliD_S
  Moderator / Redactie Sport zondag 7 januari 2018 @ 10:43:12 #98
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_176341162
quote:
11s.gif Op zondag 7 januari 2018 10:40 schreef Lenny_Leonard het volgende:

[..]

LEND leek je niks toch? Gaat moon vandaag.
Letterlijk alles is moon vandaag.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_176341198
quote:
1s.gif Op zondag 7 januari 2018 10:43 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Letterlijk alles is moon vandaag.
Dat valt ook wel weer mee hoor.
pi_176341216
moet ik mijn autonio dan ook maar ff promoten? Herinner me nog dat ik kthxbye en magnet dmde om te vragen wat ze er van vonden :D en geen reactie kreeg :'(

-Goed team
-Werkend product dat ook echt goed is *O*
-Gaan nu ook een decentralized exchange starten
-Komen binnenkort met nieuwe partners
-Devs die echt naar de community luisteren ^O^
-Werken nu aan een betere site
-Nieuwe whitepaper komt over 1-2 dagen online

https://coinmarketcap.com/currencies/autonio/

en natuurlijk bezig met betere exchanges :') 1e maand van de bot membership geven ze ook gratis bij aanvraag in de telegramggroep
'If you really think that the environment is less important than the economy try holding your breath while you count your money'
pi_176341231
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 09:47 schreef Taxi3 het volgende:
is het nog een goed moment om in siacoin te stappen of reddcoin?
mensen haten hier op rdd, maar die blijft maar gaan _O_
Naar mijn verwachting gaattie nog fors omhoog, dus hodl
Zit er zelf al vanaf $0,002 in
  Eurovisie Songfestival Queen zondag 7 januari 2018 @ 10:52:41 #102
163650 Greys
pi_176341260
quote:
1s.gif Op zondag 7 januari 2018 10:48 schreef ejfaar het volgende:

[..]

mensen haten hier op rdd, maar die blijft maar gaan _O_
Naar mijn verwachting gaattie nog fors omhoog, dus hodl
Omdat ik nu alleen trade om een hele BTC te krijgen heb ik gisteravond laat de helft verkocht maar ben nu blij dat ik nog een deel even gehouden heb. Ze haten maar een eind weg :P Shitcoin of niet, het levert de laatste dagen prima op.
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  zondag 7 januari 2018 @ 10:56:11 #103
25967 solidslayer
to much is never enough
pi_176341292
quote:
1s.gif Op zondag 7 januari 2018 10:43 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Letterlijk alles is moon vandaag.
Ada niet, al sta ik daar nog altijd op 500% winst. Mijn laatste buy van ada staat zelfs op verlies.
PSN-ID: SoliD_S
pi_176341306
quote:
1s.gif Op zondag 7 januari 2018 10:43 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Letterlijk alles is moon vandaag.
TRX?
Charity is injurious unless it helps the recipient to become independent of it.
Socialisten vechten allang niet meer tegen het kapitalisme maar tegen de realiteit.
  Moderator / Redactie Sport zondag 7 januari 2018 @ 10:58:56 #105
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_176341312
Letterlijk alles wat er toe doet gaat moon vandaag*
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_176341316
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 10:58 schreef Nattekat het volgende:
Letterlijk alles wat er toe doet gaat moon vandaag*
:D
'If you really think that the environment is less important than the economy try holding your breath while you count your money'
  zondag 7 januari 2018 @ 11:08:31 #107
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_176341406
Is universa er al dan :?
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_176341469
Is account aanmaken bij Etherdelta echt zo simpel? Ik kreeg alleen een private key en een adres en dat was het, niets geen naam of andere gegevens moeten invullen. :?
Maar ik kan 't mis hebben...
  zondag 7 januari 2018 @ 11:15:46 #109
68638 Zwansen
He is so good it is scary...
pi_176341495
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 11:13 schreef Patroon het volgende:
Is account aanmaken bij Etherdelta echt zo simpel? Ik kreeg alleen een private key en een adres en dat was het, niets geen naam of andere gegevens moeten invullen. :?
Ja, had ik ook. :D

Ging ff googlen en toen kwam ik erachter dat dit de site is die in december was gehackt.
pi_176341523
quote:
1s.gif Op zondag 7 januari 2018 11:15 schreef Zwansen het volgende:

[..]

Ja, had ik ook. :D

Ging ff googlen en toen kwam ik erachter dat dit de site is die in december was gehackt.
Oke naja ik heb iig een account daar voor als Universa daar op komt :7

Nu niet hopen dat het cryptopia is want daar had ik nog geen..
Maar ik kan 't mis hebben...
  zondag 7 januari 2018 @ 11:19:51 #111
68638 Zwansen
He is so good it is scary...
pi_176341562
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 11:17 schreef Patroon het volgende:

[..]

Oke naja ik heb iig een account daar voor als Universa daar op komt :7

Nu niet hopen dat het cryptopia is want daar had ik nog geen..
Hoe werkt het dan? Gewoon je ETH sturen naar dat adres en meer niet?
pi_176341571
quote:
10s.gif Op zondag 7 januari 2018 11:08 schreef fathank het volgende:
Is universa er al dan :?
Nee.
Love is in the air!
pi_176341572
quote:
1s.gif Op zondag 7 januari 2018 11:19 schreef Zwansen het volgende:

[..]

Hoe werkt het dan? Gewoon je ETH sturen naar dat adres en meer niet?
Ja zoals een wallet
Maar ik kan 't mis hebben...
pi_176341579
Die bull van Doge blijft maar aanhouden.
pi_176341580
Ik heb al 50 gratis UTN *O*
Maar ik kan 't mis hebben...
pi_176341595
quote:
1s.gif Op zondag 7 januari 2018 10:48 schreef ejfaar het volgende:

[..]

mensen haten hier op rdd, maar die blijft maar gaan _O_
Naar mijn verwachting gaattie nog fors omhoog, dus hodl
Zit er zelf al vanaf $0,002 in
Nice! Is het wat jou betreft nog moeite om in RDD te stappen? Nu staat'ie op ATH.
Weet niet of dat slim is :')
Love is in the air!
  Moderator zondag 7 januari 2018 @ 11:25:20 #117
18653 crew  D.
pi_176341658
DCN heeft er ook zin in :P
  zondag 7 januari 2018 @ 11:27:40 #118
286575 Roces18
Chef de party
pi_176341705
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 11:21 schreef Landgeld het volgende:

[..]

Nice! Is het wat jou betreft nog moeite om in RDD te stappen? Nu staat'ie op ATH.
Weet niet of dat slim is :')
net zo scamcoinn als verge en trx
melksommelier en vertrouwenspersoon fok
  Moderator zondag 7 januari 2018 @ 11:28:08 #119
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_176341716
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 10:40 schreef solidslayer het volgende:
Tering, slapend rijk worden door mijn Liskjes & Aeternity's
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_176341740
Zelfs Waves gaat omhoog.
pi_176341742
Jezus Lisk wtf :o

Gisteren zag ik ze nog 28 dollar
Maar ik kan 't mis hebben...
pi_176341744
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 09:39 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

:P

Voor de rebranding (20 februari) zou ¤85 me niet verbazen.
Dan gooi ik er weer 15.000 uit.
:D gewoon ff 1 miljoen+ uitcashen alsof het niets is :D
pi_176341759
Zit nog ff te twijfelen of ik een cryptopia acoiunt aanmaak, wat bitcoin drop om daar die paccoin van te kopen... met m’n redenatie dat Henk en Ingrid voor de goedkoopste gaan, kan dit wel aardig wat geld opleveren dacht ik zo...

Mjah ik las ook dat BTC naar cryptopia transfersom wel wat lang kon duren + dat het volgens mij echt een coin van niks is zo te zien..
PSN: Metal_Akilla
  zondag 7 januari 2018 @ 11:33:22 #124
474113 hodlwave
HODL fanaat
pi_176341810
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 11:30 schreef Akilla het volgende:
Zit nog ff te twijfelen of ik een cryptopia acoiunt aanmaak, wat bitcoin drop om daar die paccoin van te kopen... met m’n redenatie dat Henk en Ingrid voor de goedkoopste gaan, kan dit wel aardig wat geld opleveren dacht ik zo...

Mjah ik las ook dat BTC naar cryptopia transfersom wel wat lang kon duren + dat het volgens mij echt een coin van niks is zo te zien..
Registration Paused.
pi_176341826
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 11:21 schreef Landgeld het volgende:

[..]

Nice! Is het wat jou betreft nog moeite om in RDD te stappen? Nu staat'ie op ATH.
Weet niet of dat slim is :')
ik denk het wel, maar t blijft een gok he
pi_176341882
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 11:30 schreef Akilla het volgende:
Zit nog ff te twijfelen of ik een cryptopia acoiunt aanmaak, wat bitcoin drop om daar die paccoin van te kopen... met m’n redenatie dat Henk en Ingrid voor de goedkoopste gaan, kan dit wel aardig wat geld opleveren dacht ik zo...

Mjah ik las ook dat BTC naar cryptopia transfersom wel wat lang kon duren + dat het volgens mij echt een coin van niks is zo te zien..
Ik lees hier telkens berichten over of een munt nou 'technisch' goed zou zijn of niet. Wat boeit het? Ik heb ook flink ingeslagen in PACcoin, om exact dezelfde reden die jij benoemt. We hoeven de techniek achter de munt toch niet te hebben? We willen instappen op punt A en met meer geld uitstappen op punt B. Zal mij de ballen jeuken wat die munt precies doet. Het is uiteindelijk gewoon speculeren waar de meeste mensen zullen instappen.
pi_176341925
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 11:29 schreef Scrummie het volgende:
Zelfs Waves gaat omhoog.
Die komen morgen weer terug van vakantie, dus dan kan er weer wat gaan gebeuren :P
pi_176341932
quote:
1s.gif Op zondag 7 januari 2018 11:29 schreef xaban06 het volgende:

[..]

:D gewoon ff 1 miljoen+ uitcashen alsof het niets is :D

Schat, nog even over die gemeenschap van goederen.
Charity is injurious unless it helps the recipient to become independent of it.
Socialisten vechten allang niet meer tegen het kapitalisme maar tegen de realiteit.
pi_176341933
LSK al 40 USD :o
  Moderator zondag 7 januari 2018 @ 11:40:29 #130
18653 crew  D.
pi_176341938
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 11:25 schreef D. het volgende:
DCN heeft er ook zin in :P
Zie zelfs bovenaan in de top 100 :D

Dat er maar veel mensen op af komen dan 8-)
  Moderator / Redactie Sport zondag 7 januari 2018 @ 11:41:29 #131
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_176341951
quote:
1s.gif Op zondag 7 januari 2018 09:23 schreef ..-._---_-.- het volgende:

[..]

Dan koop ik Lamborghini. Het merk, niet de auto.
_O-

LSK gaat lekker _O_
pi_176341961
Nog meer mensen die in Vechain zitten? Ik denk dat er nog veel moois gaat komen met dit project
  Moderator zondag 7 januari 2018 @ 11:43:03 #133
18653 crew  D.
pi_176341985
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 09:39 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

:P

Voor de rebranding (20 februari) zou ¤85 me niet verbazen.
Dan gooi ik er weer 15.000 uit.
Knap, die zelfbeheersing, omdat het nu ook al aardig wat opbrengt :Y
  Moderator zondag 7 januari 2018 @ 11:43:21 #134
18653 crew  D.
pi_176341991
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 11:42 schreef Terpentin07 het volgende:
Nog meer mensen die in Vechain zitten? Ik denk dat er nog veel moois gaat komen met dit project
Volgens mij 80% van de mensen hier :P
pi_176342018
Æ gaat me te hard. Er zat de laatste tijd een steady stijging in, maar dit is belachelijk.
pi_176342064
btc dominance onder de 35%...Ze moeten wel opschieten met dat lightning netwerk.

de 1000 miljard marketcap komt ook in zicht. Als herinnering:
  Moderator zondag 7 januari 2018 @ 11:47:16 #137
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_176342079
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 11:44 schreef ..-._---_-.- het volgende:
Æ gaat me te hard. Er zat de laatste tijd een steady stijging in, maar dit is belachelijk.
Boven de 3 euro _O-

Hier moet een correctie op komen.
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_176342086
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 11:40 schreef Wereldgozer het volgende:
LSK al 40 USD :o
Nah, 32
  Moderator zondag 7 januari 2018 @ 11:48:18 #139
18653 crew  D.
pi_176342093
quote:
14s.gif Op zondag 7 januari 2018 11:47 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Boven de 3 euro _O-

Hier moet een correctie op komen.
Ik vrees voor veel correcties :Y
pi_176342112
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 11:13 schreef Patroon het volgende:
Is account aanmaken bij Etherdelta echt zo simpel? Ik kreeg alleen een private key en een adres en dat was het, niets geen naam of andere gegevens moeten invullen. :?
Dit vroeg ik me ook af.. Veel interessante dingen op EtherDelta, maar je kan niet echt een account daar aanmaken ofzoiets, ik snap er geen bal van. :') Had zo een accountadres verwijderd, maar toch bij het refreshen pakt de pagina weer hetzelfde adres. :')
  Moderator / Redactie Sport zondag 7 januari 2018 @ 11:52:09 #141
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_176342157
Ik zat te zoeken naar en roadmap van BTS maar kan niks vinden. Ook niet echt duidelijk wat voor team er nou achter zit. Mis ik iets of hebben ze die echt niet?
pi_176342200
Wat is de coin of the day lieve FOK!kers :P ik sta al 3dagen stabiel....
  Moderator zondag 7 januari 2018 @ 11:55:43 #143
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_176342222
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 11:44 schreef ..-._---_-.- het volgende:
Æ gaat me te hard. Er zat de laatste tijd een steady stijging in, maar dit is belachelijk.
Kijk eens naar nummer 11 ;)

Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_176342225
tijd voor een dikke crash
'If you really think that the environment is less important than the economy try holding your breath while you count your money'
pi_176342227
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 11:54 schreef Syd het volgende:
Wat is de coin of the day lieve FOK!kers :P ik sta al 3dagen stabiel....
:')

Lisk vandaag :)
Love is in the air!
pi_176342260
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 11:40 schreef Rockefellow het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Schat, nog even over die gemeenschap van goederen.
_O-

Hoe doen jullie Crypto - eigenlijk met je vriendin? Ik bouw het rustig op :)
"Ja, schat, ik heb wel wat in Crypto"
Love is in the air!
pi_176342261
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 11:55 schreef Landgeld het volgende:

[..]

:')

Lisk vandaag :)
Beetje met een knipoog hoor de vraag. Maar Lisk lees ik meer over. Heb zelf nog flink aantal in Stellar en Cardano zitten. Gisteren mijn Tron omgezet naar vechain. Denk datik deel van mijn Stallar omzet in lisk. dank :P
pi_176342267
quote:
14s.gif Op zondag 7 januari 2018 02:08 schreef Typisch het volgende:
[ afbeelding ]

''picking altcoins'' _O-
_O-
pi_176342268
quote:
1s.gif Op zondag 7 januari 2018 11:39 schreef Xrenity het volgende:

[..]

Die komen morgen weer terug van vakantie, dus dan kan er weer wat gaan gebeuren :P
Precies goed getimed door even wat Waves weg te halen, en gister met winst er weer in gestopt :).
pi_176342270
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 11:42 schreef Terpentin07 het volgende:
Nog meer mensen die in Vechain zitten? Ik denk dat er nog veel moois gaat komen met dit project
Iedereen zit wel in VEN
Love is in the air!
  Moderator zondag 7 januari 2018 @ 11:59:31 #151
257132 crew  Awsom
pi_176342295
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 11:43 schreef D. het volgende:

[..]

Volgens mij 80% van de mensen hier :P
fokchain
  † In Memoriam † zondag 7 januari 2018 @ 11:59:41 #152
230491 Zith
pls tip
pi_176342300
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 11:46 schreef Jed1Gam het volgende:
btc dominance onder de 35%...Ze moeten wel opschieten met dat lightning netwerk.

de 1000 miljard marketcap komt ook in zicht. Als herinnering:
[ afbeelding ]
Market cap verliest relevantie als er een reeks penny coins met miljarden circulatie aan het pumpen zijn
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_176342305
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 11:55 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Kijk eens naar nummer 11 ;)

[ afbeelding ]
dafuq :') iemand per ongeluk by een buy een cijfer teveel getikt. :P
pi_176342315
quote:
1s.gif Op zondag 7 januari 2018 11:59 schreef Zith het volgende:

[..]

Market cap verliest relevantie als er een reeks penny coins met miljarden circulatie aan het pumpen zijn
Market cap is sowieso niet heel relevant, maar wel een van de betere methodes.

Heb het hier eerder gepost maar market cap is niks meer dan de totale waarde als IEDEREEN alles voor de huidige prijs kan verkopen. Dat gaat niet.
pi_176342318
Is er een Litecoin wallet waarbij ik niet 10 uur hoef te syncen?
pi_176342330
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 12:00 schreef BakkenKappen het volgende:

[..]

Market cap is sowieso niet heel relevant, maar wel een van de betere methodes.

Heb het hier eerder gepost maar market cap is niks meer dan de totale waarde als IEDEREEN alles voor de huidige prijs kan verkopen. Dat gaat niet.
ja maar dat is bij alles zo, ook als iedereen gelijk al z'n dollars/euro's/aandelen verkoopt
  zondag 7 januari 2018 @ 12:02:21 #157
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_176342337
Ik heb nog steeds buikpijn van het lisk verhaal. Gekocht op 40 cent en toen verkocht op 9 cent. Ik was toen nieuw in cryptos en begreep dat lisk groot ging worden. Hier riep iedereen shitcoin en verloor toen het vertrouwen, ook omdat mijn maat ze de deur uit had gedaan. Nu dus 40 usd en heb er niet zo heel veel meer van.

Baal echt als een stekker. Ja ik heb nog altijd fantastische winsten maar dit voelt als een gemiste kans voor het leven.
pi_176342340
Levert voten met Lisk nog wat geld op?
Heeft iemand Lisk nano op Linux draaien?
  Moderator / Redactie Sport zondag 7 januari 2018 @ 12:03:16 #159
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_176342348
Ik heb LISK nooit gekocht omdat het niet op Bittrex was :')
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_176342354
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 12:02 schreef Jed1Gam het volgende:

[..]

ja maar dat is bij alles zo, ook als iedereen gelijk al z'n dollars/euro's/aandelen verkoopt
Klopt.

Ik zeg ook niet dat het bij aandelen oid anders is, het is gewoon een van de fijnere/betere methodes om waarde te meten maar veel mensen verwarren dat met dat de waarde van BTC nu X miljard dollar is.
pi_176342372
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 12:03 schreef Nattekat het volgende:
Ik heb LISK nooit gekocht omdat het niet op Bittrex was :')
Lisk staat er al heel lang op volgens mij?

/edit
Sinds juni 2016.
pi_176342376
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 12:03 schreef Nattekat het volgende:
Ik heb LISK nooit gekocht omdat het niet op Bittrex was :')
Hoe lang geleden is dat dan? :P
pi_176342391
Ik wou ooit 1 PS4 game kopen van Typisch voor 1 LSK. Die zal wel balen nu.
  Moderator / Redactie Sport zondag 7 januari 2018 @ 12:05:19 #164
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_176342393
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 12:04 schreef Xrenity het volgende:

[..]

Hoe lang geleden is dat dan? :P
Redelijk lang geleden ;(
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  zondag 7 januari 2018 @ 12:06:22 #165
418426 UtopiaVolger
Ik volg alles rondom Utopia.
pi_176342407
Dragonchain heeft de $5 al even aangetikt tijdens mijn slaap.
Want geen leven hihihihihihihihihi.
Utopia
  Moderator / Redactie Sport zondag 7 januari 2018 @ 12:07:12 #166
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_176342421
Maar goed; de reden dat ik het niet kon vinden is dat ik dacht dat het LISK was, en niet LSK :')
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_176342435
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 12:07 schreef Nattekat het volgende:
Maar goed; de reden dat ik het niet kon vinden is dat ik dacht dat het LISK was, en niet LSK :')
_O-
  zondag 7 januari 2018 @ 12:09:23 #168
286575 Roces18
Chef de party
pi_176342447
quote:
1s.gif Op zondag 7 januari 2018 12:02 schreef Apekoek het volgende:
Ik heb nog steeds buikpijn van het lisk verhaal. Gekocht op 40 cent en toen verkocht op 9 cent. Ik was toen nieuw in cryptos en begreep dat lisk groot ging worden. Hier riep iedereen shitcoin en verloor toen het vertrouwen, ook omdat mijn maat ze de deur uit had gedaan. Nu dus 40 usd en heb er niet zo heel veel meer van.

Baal echt als een stekker. Ja ik heb nog altijd fantastische winsten maar dit voelt als een gemiste kans voor het leven.
Hier moet je ook niemand geloven. Allemaal eikels die hun eigen coins shillen zonder enige onderbouwing en alle andere coins afkraken.
melksommelier en vertrouwenspersoon fok
  Moderator / Redactie Sport zondag 7 januari 2018 @ 12:10:01 #169
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_176342458
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 12:08 schreef Xrenity het volgende:

[..]

_O-
:@

Gelukkig is de verhouding LSK:ETH al die tijd praktisch hetzelfde gebleven.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  zondag 7 januari 2018 @ 12:10:38 #170
418426 UtopiaVolger
Ik volg alles rondom Utopia.
pi_176342472
Bijna 1K winst op Blackmoon nu, 500 van gekocht vorige week. Idem dito met MyWish, 1000 van gekocht. Liefde voor EtherDelta.
Want geen leven hihihihihihihihihi.
Utopia
  zondag 7 januari 2018 @ 12:11:14 #171
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_176342482
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 12:07 schreef Nattekat het volgende:
Maar goed; de reden dat ik het niet kon vinden is dat ik dacht dat het LISK was, en niet LSK :')
Ok misschien verzacht dit iets de pijn. :’)
pi_176342483
quote:
1s.gif Op zondag 7 januari 2018 12:10 schreef Nattekat het volgende:

[..]

:@

Gelukkig is de verhouding LSK:ETH al die tijd praktisch hetzelfde gebleven.
Haha ja dat is wel waar. Je krijgt altijd een beetje een vertekend beeld als je op een dag iets +30% ziet gaan.
pi_176342508
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 12:11 schreef Xrenity het volgende:

[..]

Haha ja dat is wel waar. Je krijgt altijd een beetje een vertekend beeld als je op een dag iets +30% ziet gaan.
Terwijl ik zelf, puur op de onderbuik, liever iets heb wat een paar dagen 10% gaat dan in een keer 100%.
  zondag 7 januari 2018 @ 12:12:56 #174
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_176342509
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 12:09 schreef Roces18 het volgende:

[..]

Hier moet je ook niemand geloven. Allemaal eikels die hun eigen coins shillen zonder enige onderbouwing en alle andere coins afkraken.
True, maar toen mijn maat ze ook de deur uit had gedaan had ik er ook geen geloof meer in. Had er gewoon nooit aan moeten zitten. Maarja, het bekende wat als en het achteraf mooi wonen verhaal.
  Moderator / Redactie Sport zondag 7 januari 2018 @ 12:14:16 #175
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_176342525
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 12:12 schreef BakkenKappen het volgende:

[..]

Terwijl ik zelf, puur op de onderbuik, liever iets heb wat een paar dagen 10% gaat dan in een keer 100%.
Dat is voor de lange termijn ook veel beter. Een coin die zijn waarde te danken heeft aan hodlers is veel veerkrachtiger dan een pumpcoin die zijn waarde te danken heeft aan daytraders.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_176342533
quote:
1s.gif Op zondag 7 januari 2018 12:14 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Dat is voor de lange termijn ook veel beter. Een coin die zijn waarde te danken heeft aan hodlers is veel veerkrachtiger dan een pumpcoin die zijn waarde te danken heeft aan daytraders.
Ja dat gevoel heb ik ook :P
pi_176342535
Net nog even voor ¤500 aan digibyte gekocht. Puur omdat Henk en Ingrid dat gaan kopen. Buiten dat spreekt het me aan (snel, 3 algoritmes, goede site, enz)
pi_176342549
Kan de TT niet veranderd worden naar Cryptocasino (met winstgarantie)
pi_176342559
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 12:15 schreef LoveProfuzion het volgende:
Net nog even voor ¤500 aan digibyte gekocht. Puur omdat Henk en Ingrid dat gaan kopen. Buiten dat spreekt het me aan (snel, 3 algoritmes, goede site, enz)
Jij denkt dat Henk en Ingrid al in crypto zitten? :P
  Moderator / Redactie Sport zondag 7 januari 2018 @ 12:18:04 #180
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_176342573
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 12:15 schreef BakkenKappen het volgende:

[..]

Ja dat gevoel heb ik ook :P
Is geen gevoel :P
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_176342575


Nieuwe hint van the coca cola kid _O-

Ben benieuwd...
pi_176342608
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 12:15 schreef LoveProfuzion het volgende:
Net nog even voor ¤500 aan digibyte gekocht. Puur omdat Henk en Ingrid dat gaan kopen. Buiten dat spreekt het me aan (snel, 3 algoritmes, goede site, enz)
Ik denk dat de Henk en Ingrid nog lang niet in cryptos zitten. Op mijn werk zit 5% in cryptos, en 90% heeft een uni diploma.
Highschoolkids en nerds zitten er in.
pi_176342613
op de cryptocoiners groepen lees je ook dat iedereen in de pumpcoins wilt gaan zitten:

Reddcoin, Doge, PACcoin etc etc
leuk zolang het goed gaan, keihard huilen als er een keer een panic sell komt....
pi_176342619
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 12:17 schreef BakkenKappen het volgende:

[..]

Jij denkt dat Henk en Ingrid al in crypto zitten? :P
Ik denk dat er binnenkort zo'n grote aanwas komt van mensen die er met een beetje speelgeld in gaan stappen. Je hoort het meer en meer. Een vriend van mij die er een maandje in zit wordt helemaal plat geapped door kennissen en vrienden die erin willen stappen en uitleg nodig hebben. Zit ik te wachten op de metro van de week komt er een jonge gozer naast me zitten en is aan het bellen en speculeren over coins.
pi_176342636
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 12:21 schreef Predator38 het volgende:
op de cryptocoiners groepen lees je ook dat iedereen in de pumpcoins wilt gaan zitten:

Reddcoin, Doge, PACcoin etc etc
leuk zolang het goed gaan, keihard huilen als er een keer een panic sell komt....
doge heeft al jaren een grote community, zie die niet zo snel verdwijnen.
pac(man)coin en reddcoin..tja
pi_176342638
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 12:21 schreef LoveProfuzion het volgende:

[..]

Ik denk dat er binnenkort zo'n grote aanwas komt van mensen die er met een beetje speelgeld in gaan stappen. Je hoort het meer en meer. Een vriend van mij die er een maandje in zit wordt helemaal plat geapped door kennissen en vrienden die erin willen stappen en uitleg nodig hebben. Zit ik te wachten op de metro van de week komt er een jonge gozer naast me zitten en is aan het bellen en speculeren over coins.
iedereen wilt gratis geld........;)
en nu de banken en grotere fondsen zich ermee gaan bemoeien kan dat nooit houden.
pi_176342641
quote:
1s.gif Op zondag 7 januari 2018 12:02 schreef Apekoek het volgende:
Ik heb nog steeds buikpijn van het lisk verhaal. Gekocht op 40 cent en toen verkocht op 9 cent. Ik was toen nieuw in cryptos en begreep dat lisk groot ging worden. Hier riep iedereen shitcoin en verloor toen het vertrouwen, ook omdat mijn maat ze de deur uit had gedaan. Nu dus 40 usd en heb er niet zo heel veel meer van.

Baal echt als een stekker. Ja ik heb nog altijd fantastische winsten maar dit voelt als een gemiste kans voor het leven.
Dat is balen, maar wel hoe het werkt. Je weet het niet :)
Wat heb je nu nog in je portfolio?
Love is in the air!
pi_176342661
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 12:21 schreef LoveProfuzion het volgende:

[..]

Ik denk dat er binnenkort zo'n grote aanwas komt van mensen die er met een beetje speelgeld in gaan stappen. Je hoort het meer en meer. Een vriend van mij die er een maandje in zit wordt helemaal plat geapped door kennissen en vrienden die erin willen stappen en uitleg nodig hebben. Zit ik te wachten op de metro van de week komt er een jonge gozer naast me zitten en is aan het bellen en speculeren over coins.
Dit dus. Zelf vrienden in mijn omgeving die totaal niet ICT-technisch zijn hebben al Bitcoins :')
Altcoins is dan wel een stapje verder.
Love is in the air!
pi_176342669
Stel dat je je inleg van de afgelopen jaren er voor het grootste gedeelte al uit hebt gehaald en je zit er nu nog in met voornamelijk winst. Zou je de gok wagen en het nog laten staan of proberen er een lifechanging bedrag van te maken? Het gaat wel hard nu
pi_176342683
Tijd dat er eens wat van het nieuwe geld in Bitcoin vloeit, dan kan het nog leuk worden :9
pi_176342689
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 12:25 schreef metallicelmo het volgende:
Stel dat je je inleg van de afgelopen jaren er voor het grootste gedeelte al uit hebt gehaald en je zit er nu nog in met voornamelijk winst. Zou je de gok wagen en het nog laten staan of proberen er een lifechanging bedrag van te maken? Het gaat wel hard nu
een lifechanging bedrag betekent dat je met flinke bedragen moet gaan inzetten en geluk moet hebben.....net een loterij eigenlijk ;)
pi_176342690
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 12:25 schreef metallicelmo het volgende:
Stel dat je je inleg van de afgelopen jaren er voor het grootste gedeelte al uit hebt gehaald en je zit er nu nog in met voornamelijk winst. Zou je de gok wagen en het nog laten staan of proberen er een lifechanging bedrag van te maken? Het gaat wel hard nu
De kans lijkt mij klein dat BTC, ETH, Lisk en Waves bijvoorbeeld volgend jaar lager staan dan nu.
  Moderator / Redactie Sport zondag 7 januari 2018 @ 12:26:35 #193
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_176342698
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 12:26 schreef Xrenity het volgende:

[..]

De kans lijkt mij klein dat BTC, ETH, Lisk en Waves bijvoorbeeld volgend jaar lager staan dan nu.
Het kan raar lopen hè.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  zondag 7 januari 2018 @ 12:26:54 #194
205222 betyar
Egyedül vagyunk
pi_176342704
Gewoon DCN kopen.
  zondag 7 januari 2018 @ 12:27:26 #195
229532 Twiitch
Speelt met zichzelf
pi_176342716
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 12:21 schreef LoveProfuzion het volgende:

[..]

Ik denk dat er binnenkort zo'n grote aanwas komt van mensen die er met een beetje speelgeld in gaan stappen. Je hoort het meer en meer. Een vriend van mij die er een maandje in zit wordt helemaal plat geapped door kennissen en vrienden die erin willen stappen en uitleg nodig hebben. Zit ik te wachten op de metro van de week komt er een jonge gozer naast me zitten en is aan het bellen en speculeren over coins.
Die grote aanwas klopt zeker. Maar dat zijn echt geen Henk & Ingrid. Daar is het nog veel te "abstract" voor. Die moeten eerst nog een lange tijd doodgegooid worden met succesverhalen op o.a. Hart van Nederland (bestaat dat nog?).
  Eurovisie Songfestival Queen zondag 7 januari 2018 @ 12:27:33 #196
163650 Greys
pi_176342721
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 12:25 schreef metallicelmo het volgende:
Stel dat je je inleg van de afgelopen jaren er voor het grootste gedeelte al uit hebt gehaald en je zit er nu nog in met voornamelijk winst. Zou je de gok wagen en het nog laten staan of proberen er een lifechanging bedrag van te maken? Het gaat wel hard nu
Waarin laten staan of hoe er proberen een life changing bedrag van te maken? Ik snap de vraag niet. Vergeef me het is zondag :@

Edit ah met dat laatste bedoel je weer fiat gaan inleggen?
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_176342723
quote:
1s.gif Op zondag 7 januari 2018 12:26 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Het kan raar lopen hè.
Dat is waar, maar dat verwacht ik niet :P
pi_176342730
Het zijn nu nog vooral de mensen tot 30-40 jaar die er in zitten. Het is wachten op het echte serieuze geld van mensen vanaf 45+ als die zich er mee gaan bemoeien gaat de marketcap hard omhoog.
Maar ik kan 't mis hebben...
pi_176342738
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 12:26 schreef Predator38 het volgende:

[..]

een lifechanging bedrag betekent dat je met flinke bedragen moet gaan inzetten en geluk moet hebben.....net een loterij eigenlijk ;)
Eigenlijk wel maar ik zit nu bijvoorbeeld met COLX die ineens heel hard gegaan is en mogelijk nog verder kan. Dit is dan ineens een groot gedeelte van mijn portfolio
  Eurovisie Songfestival Queen zondag 7 januari 2018 @ 12:29:35 #200
163650 Greys
pi_176342767
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 12:27 schreef Patroon het volgende:
Het zijn nu nog vooral de mensen tot 30-40 jaar die er in zitten. Het is wachten op het echte serieuze geld van mensen vanaf 45+ als die zich er mee gaan bemoeien gaat de marketcap hard omhoog.
Leuk allemaal maar dan moeten de exchanges wel weer mensen toe gaan laten. Als je ziet hoe lang bv ook Bl3p nu al niemand toelaat. Weken, maanden al bijna geloof ik? :{
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_176342769
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 11:46 schreef Jed1Gam het volgende:
btc dominance onder de 35%...Ze moeten wel opschieten met dat lightning netwerk.

de 1000 miljard marketcap komt ook in zicht. Als herinnering:
[ afbeelding ]
Wat bedoel je hiermee? Dat het tegen zijn max aanloopt?
Love is in the air!
pi_176342772
quote:
1s.gif Op zondag 7 januari 2018 12:29 schreef Greys het volgende:

[..]

Leuk allemaal maar dan moeten de exchanges wel weer mensen toe gaan laten. Als je ziet hoe lang bv ook Bl3p nu al niemand toelaat. Weken, maanden al bijna geloof ik? :{
Straks komt de Waves DEX dat toch oplossen 8-)
pi_176342774
ik heb nog 2000 euro aan de zijlijn staan, maarja alles gaat nu zo hard dat het moeilijk kiezen is :(
pi_176342788
quote:
1s.gif Op zondag 7 januari 2018 12:27 schreef Greys het volgende:

[..]

Waarin laten staan of hoe er proberen een life changing bedrag van te maken? Ik snap de vraag niet. Vergeef me het is zondag :@

Edit ah met dat laatste bedoel je weer fiat gaan inleggen?
Ik bedoel meer dat er een kans bestaat dat je portfolio waarde nog enorm kan stijgen. Maar met crypto weet je het eigenlijk nooit. Het kan naar 0 maar het kan ook x10
pi_176342791
quote:
1s.gif Op zondag 7 januari 2018 12:29 schreef Greys het volgende:

[..]

Leuk allemaal maar dan moeten de exchanges wel weer mensen toe gaan laten. Als je ziet hoe lang bv ook Bl3p nu al niemand toelaat. Weken, maanden al bijna geloof ik? :{
bijna alle aankoopsites en exchanges zitten op slot, op dit moment, dat houd ook heel veel nieuw geld tegen.
  Eurovisie Songfestival Queen zondag 7 januari 2018 @ 12:32:00 #206
163650 Greys
pi_176342812
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 12:31 schreef Predator38 het volgende:

[..]

bijna alle aankoopsites en exchanges zitten op slot, op dit moment, dat houd ook heel veel nieuw geld tegen.
Ja dat bedoel ik.
Moeten ze rap gaan oplossen. Los met die hekken.
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  Moderator zondag 7 januari 2018 @ 12:32:44 #207
45833 crew  Fogel
pi_176342828
Zelf een exchange bouwen en de poorten open, daarna met tientallen miljoenen op een eiland gaan zitten. MtGox v2.0.
I'm surrounded by morons!
TRV plannen/geboekt 2024:Nederland, UK, Nederland, Denemarken, UK, Nederland, Nederland
TRV 2023: Bangkok, Los Angeles, Nederland/Belgie, Denemarken, Noord-Noorwegen, Londen, Thailand, Nederland, Gdansk, Nederland, Japan
TRV 2022: Los Angeles, New York, Nederland, Los Angeles, Nederland/Duitsland/Belgie, Noord-Noorwegen, Nederland, UK
  Moderator / Redactie Sport zondag 7 januari 2018 @ 12:34:07 #208
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_176342849
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 12:32 schreef Fogel het volgende:
Zelf een exchange bouwen en de poorten open, daarna met tientallen miljoenen op een eiland gaan zitten. MtGox v2.0.
FOK!exchange.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_176342858
Er zijn namelijk verschillende coins waar ik kleine bedragen in heb gestopt die nu absurd zijn gestegen de afgelopen maanden / jaren.
eentje van $65 naar $16000 en de ander van $300 die x500 is gegaan. Niet te bevatten en men verwacht nog wel meer stijging als je kijkt naar het feit dat de grotere bedrijven mogelijk dit jaar een deel van hun portfolio in cryptocurrency willen investeren. Het echte grote geld moet nog komen denk ik. De vraag van de dag is dus wanneer besluit je dat het leuk is geweest
pi_176342875
Als ik op cryptocompare kijk naar die PACcoin dan schommelt de waarde tussen de Ƀ 0.00000001 en Ƀ 0.00000002. Effectief houd dat dus in dat mijn portfolio waarde de ene keer bijv. 100 euro zou zijn en de seconde erna 50. Zitten tussen deze bedragen niks? Of is dit de kleinste waarde waarin BTC gemeten wordt?
pi_176342894
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 12:35 schreef nickhguitar het volgende:
Als ik op cryptocompare kijk naar die PACcoin dan schommelt de waarde tussen de Ƀ 0.00000001 en Ƀ 0.00000002. Effectief houd dat dus in dat mijn portfolio waarde de ene keer bijv. 100 euro zou zijn en de seconde erna 50. Zitten tussen deze bedragen niks? Of is dit de kleinste waarde waarin BTC gemeten wordt?
Volgens mij is dat het laagste wat gemeten kan worden in Bitcoin inderdaad
pi_176342901
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 12:34 schreef metallicelmo het volgende:
Er zijn namelijk verschillende coins waar ik kleine bedragen in heb gestopt die nu absurd zijn gestegen de afgelopen maanden / jaren.
eentje van $65 naar $16000 en de ander van $300 die x500 is gegaan. Niet te bevatten en men verwacht nog wel meer stijging als je kijkt naar het feit dat de grotere bedrijven mogelijk dit jaar een deel van hun portfolio in cryptocurrency willen investeren. Het echte grote geld moet nog komen denk ik. De vraag van de dag is dus wanneer besluit je dat het leuk is geweest
Oh wow, dat zijn al aardig lifechanging bedragen :P

Ik zou er denk ik wat leuks uit halen, maar ook zeker de helft er nog lekker in laten zitten.
  zondag 7 januari 2018 @ 12:37:19 #213
167941 hmmmz
Verlicht Despoot
pi_176342932
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 12:34 schreef metallicelmo het volgende:
Er zijn namelijk verschillende coins waar ik kleine bedragen in heb gestopt die nu absurd zijn gestegen de afgelopen maanden / jaren.
eentje van $65 naar $16000 en de ander van $300 die x500 is gegaan. Niet te bevatten en men verwacht nog wel meer stijging als je kijkt naar het feit dat de grotere bedrijven mogelijk dit jaar een deel van hun portfolio in cryptocurrency willen investeren. Het echte grote geld moet nog komen denk ik. De vraag van de dag is dus wanneer besluit je dat het leuk is geweest
Welke coins?
Op vrijdag 12 juni 2015 21:03 schreef Danny het volgende:
Jup. Ben dan ook apetrots op je ;)
pi_176342957
Ik ben zo iemand die elke week te horen krijgt dat ik gek ben dat ik nog niet alles heb verkocht omdat iedereen alleen maar naar de bitcoinprijs kijkt. Ik denk dat geen enkele van mijn vrienden er iets van snapt. Ik heb het er ook meestal maar helemaal niet over. Dat is makkelijker haha
  zondag 7 januari 2018 @ 12:39:51 #215
67670 Skv
Cynist.
pi_176342994
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 11:46 schreef Jed1Gam het volgende:
btc dominance onder de 35%...Ze moeten wel opschieten met dat lightning netwerk.

de 1000 miljard marketcap komt ook in zicht. Als herinnering:
[ afbeelding ]
We kunnen nog even dus ;)
Ons soort mensen, trapt reeds jaren blij van zin, het vuile plebs de modder in.
Ons soort mensen, steunpilaar van vaderland en koningin.
pi_176342998
quote:
1s.gif Op zondag 7 januari 2018 12:37 schreef hmmmz het volgende:

[..]

Welke coins?
COLX, Paccoin, DeepOnion, Verge. Decred. Daar zat ik zo'n beetje vanaf dag één in. Maar nou denk ik dat het puur geluk is want ik wist van te voren niet of het iets zou worden.
pi_176343015
quote:
1s.gif Op zondag 7 januari 2018 12:32 schreef Greys het volgende:

[..]

Ja dat bedoel ik.
Moeten ze rap gaan oplossen. Los met die hekken.
wees blij dat ze eerst de servers gaan update'en. Hoop ik. Wil je dalijk je zooi verkopen kan je niet op de exchange. Zoals afgelopen week bij meerdere exchange'es. Dan ben je ook vertieft als je je winst voorbij ziet vliegen.
-Er valt elke dag wel wat te klagen. :)
pi_176343021
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 12:29 schreef Landgeld het volgende:

[..]

Wat bedoel je hiermee? Dat het tegen zijn max aanloopt?
Ooh dat niet, gewoon dat het erg hard gaat.
pi_176343071
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 11:52 schreef Kyran het volgende:
Ik zat te zoeken naar en roadmap van BTS maar kan niks vinden. Ook niet echt duidelijk wat voor team er nou achter zit. Mis ik iets of hebben ze die echt niet?
Daar raak je meteen de grootste zwakte van BTS: het is eigenlijk een gedecentraliseerd bedrijf waarbij elke coinholder een shareholder is die mag mee-voten met voorstellen om dingen te verbeteren/veranderen. Doordat het zo gedecentraliseerd is zit er echter ook (nog) geen gelikte marketing-machine achter die de coin pumpt zoals dat bij veel andere coins wel gebeurt.
Maar daardoor is BTS op het moment ook enorm under-valued :-)

Goede info hier:
https://coincentral.com/what-is-bitshares/
https://goo.gl/4mAagR
https://bitsharestalk.org
https://bitcointalk.org/index.php?topic=1949828

Ter korte samenvatting:
BTS bestaat sinds 2014, is op een "delegated proof of stake" algoritme gebaseerd (met als voordeel dat de blockchain geen belachelijk hoeveelheden energie slurpt zoals bij bijv. Bitcoin), is daardoor ook industrieel schaalbaar (recentelijk zijn om die reden meerdere projecten van Ethereum naar Bitshares overgestapt), heeft een werkende gedecentraliseerde exchange met werkende alternatieven voor bijv. Tethers (zal een mooi effect geven als die zwendel in elkaar stort), en heeft buiten dat alles nog veel meer potentieel: het werd en wordt ook wel het eerste gedecentraliseerde land genoemd.

edit: oh, en met twee vingers in de neus een top-3 coin op http://blocktivity.info/

[ Bericht 3% gewijzigd door Rollo op 07-01-2018 12:50:01 ]
pi_176343101
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 11:33 schreef hodlwave het volgende:

[..]

Registration Paused.
Dat maakt de keuze makkelijker... bedankt
PSN: Metal_Akilla
  zondag 7 januari 2018 @ 12:49:32 #221
474533 Joris5a
Als je bitch wil shillen
pi_176343151
Kan iemand vertellen waarom de RaiBlocks trein achteruit rijdt? Staan er nog dingen op de planning in Januari?
015
pi_176343157
Zeg ik iets heel stoms wanneer ik denk dat je in elke willekeurige top-10 coin kunt instappen, deze vervolgens 2/3 jaar vasthoud en vervolgens bijna gegarandeerd winst gaat hebben?

Ik heb, net als veel mensen, het gevoel dat het hele circus nu pas echt op gang begint te komen. Zeker de coins met een goed team/goed plan zullen over de tijd echt niet gaan dalen.
pi_176343167
Zitten er hier trouwens nog meer mensen in PAC? :P Of ben ik de enige?
pi_176343178
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 12:50 schreef nickhguitar het volgende:
Zeg ik iets heel stoms wanneer ik denk dat je in elke willekeurige top-10 coin kunt instappen, deze vervolgens 2/3 jaar vasthoud en vervolgens bijna gegarandeerd winst gaat hebben?

Ik heb, net als veel mensen, het gevoel dat het hele circus nu pas echt op gang begint te komen. Zeker de coins met een goed team/goed plan zullen over de tijd echt niet gaan dalen.
Dit in inderdaad heel stom.
Er bestaat niet zoiets als gegarandeerde winst.
  zondag 7 januari 2018 @ 12:52:00 #225
235465 maffemaniak
'My home is in my head!&#
pi_176343184
Ik lees de hele tijd een beetje mee en verbaas mij ook over de stijgingen. 10k was mijn doel voor 2018 maar daar zit ik al bijna. Begonnen met 800¤.
Zit al sinds 0.13¤ in xrp en ook al een tijd ik Lisk en ven (sinds good old crypto ed erover sprak op twitter).
Portfolio
Btc
Xrp
Lisk
Fun
Gas
Zxr
Eth
Etc
Xlm (fomo gekocht op piek, nu wachten tot inzet terug is)

Ik heb telkens gedacht dat ik de trx hype heb gemist. Maar nu lijkt hij iets te zijn gezakt. Verwachten jullie er nog veel van? Mooi instapmoment momenteel? Ik twijfel eraan...

Verder ben ik ook bezig met wanneer ik nu moet cashen, tot nu toe nog niet gedaan omdat het maar blijft stijgen!
  Moderator / Redactie Sport zondag 7 januari 2018 @ 12:52:22 #226
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_176343189
Voor elke Euro winst, moet iemand anders een Euro verlies maken.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_176343196
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 12:52 schreef Nattekat het volgende:
Voor elke Euro winst, moet iemand anders een Euro verlies maken.
Nou :P Het is geen zero sum game he.
pi_176343220
Meer mensen die in de Ripple zitten? Heb er hoge verwachtingen van.
LISK nu te laat om nog in te stappen neem ik aan?
pi_176343226
Lisk vertrekt net te vroeg. :(
Hoopte op nog een pump van trx voordat ik alles zou verkopen voor Lisk.
Koning.
  Moderator / Redactie Sport zondag 7 januari 2018 @ 12:54:51 #230
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_176343230
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 12:52 schreef BakkenKappen het volgende:

[..]

Nou :P Het is geen zero sum game he.
Uhhh... jawel. Even de inflatie daargelaten.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Moderator zondag 7 januari 2018 @ 12:55:03 #231
18653 crew  D.
pi_176343234
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 12:54 schreef WeCanDoIt het volgende:
Meer mensen die in de Ripple zitten? Heb er hoge verwachtingen van.
LISK nu te laat om nog in te stappen neem ik aan?
Ripple is ook te laat gok ik :P
  Moderator / Redactie Sport zondag 7 januari 2018 @ 12:55:28 #232
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_176343239
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 12:54 schreef WeCanDoIt het volgende:
Meer mensen die in de !@#$ zitten? Heb er hoge verwachtingen van.
LISK nu te laat om nog in te stappen neem ik aan?
In wat?
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_176343245
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 12:49 schreef Joris5a het volgende:
Kan iemand vertellen waarom de RaiBlocks trein achteruit rijdt? Staan er nog dingen op de planning in Januari?
- nieuwe wallet komt waarschijnlijk deze maand; de huidige is aids
- binance listing komt hoogstwaarschijnlijk komende week of de week erna (coin of the month voting is ruim gewonnen door XRB)
- er komt nog 'groot nieuws' komende week, waarbij alles wijst op een rebranding, wat ook gunstig is voor adoptie
- de huidige exchanges zijn ruk, ze hebben stuk voor stuk grote problemen waardoor mensen misschien wat vertrouwen winnen en het lastiger is om te kopen

Plus hij heeft al x30 ofzo gedaan in een maand, dat kon natuurlijk niet door blijven gaan.

Het team werkt als een malle en het product is prachtig, dus het komt wel goed. :*

pi_176343250
quote:
1s.gif Op zondag 7 januari 2018 12:54 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Uhhh... jawel. Even de inflatie daargelaten.
Dan laat je wel iets vrij groots buiten beschouwing.
  Moderator / Redactie Sport zondag 7 januari 2018 @ 12:56:23 #235
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_176343260
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 12:55 schreef BakkenKappen het volgende:

[..]

Dan laat je wel iets vrij groots buiten beschouwing.
:')
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Moderator / Redactie Sport zondag 7 januari 2018 @ 12:56:31 #236
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_176343263
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 12:44 schreef Rollo het volgende:

[..]

Daar raak je meteen de grootste zwakte van BTS: het is eigenlijk een gedecentraliseerd bedrijf waarbij elke coinholder een shareholder is die mag mee-voten met voorstellen om dingen te verbeteren/veranderen. Doordat het zo gedecentraliseerd is zit er echter ook (nog) geen gelikte marketing-machine achter die de coin pumpt zoals dat bij veel andere coins wel gebeurt.
Maar daardoor is BTS op het moment ook enorm under-valued :-)

Goede info hier:
https://coincentral.com/what-is-bitshares/
https://goo.gl/4mAagR
https://bitsharestalk.org
https://bitcointalk.org/index.php?topic=1949828

Ter korte samenvatting:
BTS bestaat sinds 2014, is op een "delegated proof of stake" algoritme gebaseerd (met als voordeel dat de blockchain geen belachelijk hoeveelheden energie slurpt zoals bij bijv. Bitcoin), is daardoor ook industrieel schaalbaar (recentelijk zijn om die reden meerdere projecten van Ethereum naar Bitshares overgestapt), heeft een werkende gedecentraliseerde exchange met werkende alternatieven voor bijv. Tethers (zal een mooi effect geven als die zwendel in elkaar stort), en heeft buiten dat alles nog veel meer potentieel: het werd en wordt ook wel het eerste gedecentraliseerde land genoemd.

edit: oh, en met twee vingers in de neus een top-3 coin op http://blocktivity.info/
Mooie post! Bedankt.

Dan snap ik inderdaad de bedoeling achter BTS. Nu gaan vooral de hype coins met goede marketing snel omhoog, dus snap dan ook wel waarom BTS achterblijft. Ik duik er nog even verder in :)
pi_176343274
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 12:52 schreef Nattekat het volgende:
Voor elke Euro winst, moet iemand anders een Euro verlies maken.
Dat is nog niet waar........maar dat komt wel
pi_176343290
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 12:55 schreef D. het volgende:

[..]

Ripple is ook te laat gok ik :P
Waarom zou ripple te laat zijn? Ben van plan om ze nog een tijd te houden. Denk dat die dit jaar de 10$ wel aan gaat tikken. Veel vertrouwen in deze munt.
  zondag 7 januari 2018 @ 12:58:56 #239
68638 Zwansen
He is so good it is scary...
pi_176343303
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 12:32 schreef Fogel het volgende:
Zelf een exchange bouwen en de poorten open, daarna met tientallen miljoenen op een eiland gaan zitten. MtGox v2.0.
DM Danny dan even! :D
pi_176343304
quote:
1s.gif Op zondag 7 januari 2018 12:58 schreef WeCanDoIt het volgende:

[..]

Waarom zou ripple te laat zijn? Ben van plan om ze nog een tijd te houden. Denk dat die dit jaar de 10$ wel aan gaat tikken. Veel vertrouwen in deze munt.
Wat.
  zondag 7 januari 2018 @ 12:59:40 #241
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_176343316
Is FUN nog een goed moment om te kopen?
pi_176343329
quote:
1s.gif Op zondag 7 januari 2018 12:58 schreef WeCanDoIt het volgende:

[..]

Waarom zou ripple te laat zijn? Ben van plan om ze nog een tijd te houden. Denk dat die dit jaar de 10$ wel aan gaat tikken. Veel vertrouwen in deze munt.
en waar baseer je die 10 dollar op dan?
pi_176343338
quote:
1s.gif Op zondag 7 januari 2018 12:58 schreef WeCanDoIt het volgende:

[..]

Waarom zou ripple te laat zijn? Ben van plan om ze nog een tijd te houden. Denk dat die dit jaar de 10$ wel aan gaat tikken. Veel vertrouwen in deze munt.
Ripple is in een maand tijd van $0.22 naar $3.23 gegaan. Die is op dit moment al op de moon.
  Moderator zondag 7 januari 2018 @ 13:01:47 #244
45833 crew  Fogel
pi_176343348
quote:
1s.gif Op zondag 7 januari 2018 12:58 schreef Zwansen het volgende:

[..]

DM Danny dan even! :D
Een TedCoin om een leven in Thailand te financieren :X

Maar serieus, FOK! moet geen scam-exchange/coin gaan bouwen, da's niet goed. Niemand moet dat doen, maar je hebt ze er natuurlijk altijd bij die dat wel doen.
I'm surrounded by morons!
TRV plannen/geboekt 2024:Nederland, UK, Nederland, Denemarken, UK, Nederland, Nederland
TRV 2023: Bangkok, Los Angeles, Nederland/Belgie, Denemarken, Noord-Noorwegen, Londen, Thailand, Nederland, Gdansk, Nederland, Japan
TRV 2022: Los Angeles, New York, Nederland, Los Angeles, Nederland/Duitsland/Belgie, Noord-Noorwegen, Nederland, UK
pi_176343366
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 12:59 schreef Apekoek het volgende:
Is FUN nog een goed moment om te kopen?
Ik heb heel veel vertrouwen in FUN, is een goede usecase imo.

Maar heb ze zelf dus vertrouw niet teveel op mijn oordeel :P
  Moderator / Redactie Sport zondag 7 januari 2018 @ 13:02:50 #246
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_176343375
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 12:57 schreef Predator38 het volgende:

[..]

Dat is nog niet waar........maar dat komt wel
Zo'n grote crash jonguh!

De totale waarde van de daadwerkelijk in omloop zijnde coins (dus niet die coins die verstopt op een paper wallet staan) is veel groter dan er fiat is momenteel.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_176343377
Ik zag eens een meme voorbij komen dat niet bitcoin meer waard word, maar dat de dollar eigenlijk niks waard is en het daarom stijgt. De laatste dagen denk ik af en toe dat het misschien echt t geval is. :')
  Moderator zondag 7 januari 2018 @ 13:03:21 #248
18653 crew  D.
pi_176343385
quote:
1s.gif Op zondag 7 januari 2018 12:58 schreef WeCanDoIt het volgende:

[..]

Waarom zou ripple te laat zijn? Ben van plan om ze nog een tijd te houden. Denk dat die dit jaar de 10$ wel aan gaat tikken. Veel vertrouwen in deze munt.
Da's Bitcoin voorbij in Marketcap.

Er gebeuren meer gekke dingen, maar ik zou er niet op rekenen :P
pi_176343398
quote:
1s.gif Op zondag 7 januari 2018 13:00 schreef juiced01 het volgende:

[..]

en waar baseer je die 10 dollar op dan?
Ik denk dat banken nooit gaan verdwijnen. Daarom zie ik de toekomst van Ripple positief in. De samenwerking met de banken in Azië is hopelijk een voorbeeld voor andere grote investeerders/banken. En ik denk dat Coinbase de Ripple als nog gaat toevoegen.
pi_176343404
quote:
1s.gif Op zondag 7 januari 2018 12:58 schreef WeCanDoIt het volgende:

[..]

Waarom zou ripple te laat zijn? Ben van plan om ze nog een tijd te houden. Denk dat die dit jaar de 10$ wel aan gaat tikken. Veel vertrouwen in deze munt.
Lijkt me iets te optimistisch.
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_176343414
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 13:03 schreef D. het volgende:

[..]

Da's Bitcoin voorbij in Marketcap.

Er gebeuren meer gekke dingen, maar ik zou er niet op rekenen :P
Dan ga je ervanuit dat BTC niet stijgt, wat me onlogisch lijkt.
  Moderator / Redactie Sport zondag 7 januari 2018 @ 13:05:19 #252
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_176343426
Wat is die Ripple waar iedereen het telkens over heeft?
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  zondag 7 januari 2018 @ 13:05:35 #253
229532 Twiitch
Speelt met zichzelf
pi_176343429
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 12:59 schreef Apekoek het volgende:
Is FUN nog een goed moment om te kopen?
Die hebben eind februari een evenement in het VK dacht ik. Dan voorzie ik nog wel een flinke stijging. Wat het daarna doet geen idee.
pi_176343435
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 13:05 schreef Nattekat het volgende:
Wat is die Ripple waar iedereen het telkens over heeft?
Chips van Croky dacht ik, ripplechips.
  zondag 7 januari 2018 @ 13:06:21 #255
229532 Twiitch
Speelt met zichzelf
pi_176343441
Rippled for her pleasure.
pi_176343448
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 13:05 schreef Nattekat het volgende:
Wat is die Ripple waar iedereen het telkens over heeft?
Het bedrijf achter XRP.
  zondag 7 januari 2018 @ 13:07:01 #257
474533 Joris5a
Als je bitch wil shillen
pi_176343453
quote:
7s.gif Op zondag 7 januari 2018 12:55 schreef Waterdrinker het volgende:

[..]

- nieuwe wallet komt waarschijnlijk deze maand; de huidige is aids
- binance listing komt hoogstwaarschijnlijk komende week of de week erna (coin of the month voting is ruim gewonnen door XRB)
- er komt nog 'groot nieuws' komende week, waarbij alles wijst op een rebranding, wat ook gunstig is voor adoptie
- de huidige exchanges zijn ruk, ze hebben stuk voor stuk grote problemen waardoor mensen misschien wat vertrouwen winnen en het lastiger is om te kopen

Plus hij heeft al x30 ofzo gedaan in een maand, dat kon natuurlijk niet door blijven gaan.

Het team werkt als een malle en het product is prachtig, dus het komt wel goed. :*

[ afbeelding ]
Thanks! Voor mij sowieso Hodl, correctie zat er inderdaad aan te komen. Alleen al sinds 2 januari geen ATH, dat is bijna een eeuw in Cryptoland haha. Slapende reus zal ik maar zeggen :z
015
pi_176343458
quote:
7s.gif Op zondag 7 januari 2018 13:05 schreef Twiitch het volgende:

[..]

Die hebben eind februari een evenement in het VK dacht ik. Dan voorzie ik nog wel een flinke stijging. Wat het daarna doet geen idee.
klopt, en dan komt ook hun gambling license voor de UK,
maarja gaan mensen daarna dumpen of wachten we het nog even af ??
een aankondiging met een groot casino en/of pokerstars is een mogelijke FOMO.....

ik twijfel om nog wat plukjes bij te kopen, de gokmarkt is wel huge
  zondag 7 januari 2018 @ 13:09:00 #259
229532 Twiitch
Speelt met zichzelf
pi_176343487
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 13:07 schreef Predator38 het volgende:

[..]

klopt, en dan komt ook hun gambling license voor de UK,
maarja gaan mensen daarna dumpen of wachten we het nog even af ??
een aankondiging met een groot casino en/of pokerstars is een mogelijke FOMO.....
Kan allemaal. Ik dump sowieso mocht het vlak voor de aankondiging nog flink stijgen. Heeft bij TRX ook goed uitgepakt voor me.
pi_176343498
quote:
1s.gif Op zondag 7 januari 2018 13:02 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Zo'n grote crash jonguh!

De totale waarde van de daadwerkelijk in omloop zijnde coins (dus niet die coins die verstopt op een paper wallet staan) is veel groter dan er fiat is momenteel.
Wel goed punt, bij market cap worden ook alle coins die nooit meer gebruikt kunnen worden meegenomen.
pi_176343506
quote:
1s.gif Op zondag 7 januari 2018 13:03 schreef WeCanDoIt het volgende:

[..]

Ik denk dat banken nooit gaan verdwijnen. Daarom zie ik de toekomst van Ripple positief in. De samenwerking met de banken in Azië is hopelijk een voorbeeld voor andere grote investeerders/banken. En ik denk dat Coinbase de Ripple als nog gaat toevoegen.
Anderhalve eeuw terug dachten de mensen ook dat paarden nooit zouden verdwijnen, en die mensen hadden uiteindelijk ook gelijk ;-)

Zelfs als banken nooit zouden verdwijnen; waarom zouden die banken een steeds duurdere Ripple-munt gaan gebruiken als ze voor intern gebruik die ook gratis zouden kunnen clonen? Zodra ze niet meer genoeg winst maken met het verkopen van hun Ripples aan newbie-investers, dan bedenken ze wel iets anders.
pi_176343513
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 13:09 schreef BakkenKappen het volgende:

[..]

Wel goed punt, bij market cap worden ook alle coins die nooit meer gebruikt kunnen worden meegenomen.
en hoe zit het met alle coins die verloren zijn gegaan ???? zijn die gewoon meegerekend in de marketcap ?
pi_176343518
Hoe zien jullie het Hashgraph vs. Blockchain verhaal eigenlijk?
pi_176343519
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 13:11 schreef Predator38 het volgende:

[..]

en hoe zit het met alle coins die verloren zijn gegaan ???? zijn die gewoon meegerekend in de marketcap ?
Dat is wat ik zeg :P
  Knapste mannelijke user 2022 zondag 7 januari 2018 @ 13:13:09 #265
206731 Mortaxx
Doomer
pi_176343539
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 13:10 schreef Rollo het volgende:

[..]

Anderhalve eeuw terug dachten de mensen ook dat paarden nooit zouden verdwijnen, en die mensen hadden uiteindelijk ook gelijk ;-)

Zelfs als banken nooit zouden verdwijnen; waarom zouden die banken een steeds duurdere Ripple-munt gaan gebruiken als ze voor intern gebruik die ook gratis zouden kunnen clonen? Zodra ze niet meer genoeg winst maken met het verkopen van hun Ripples aan newbie-investers, dan bedenken ze wel iets anders.
omdat xrp liquiditeit geeft die een eigen munt niet biedt
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
pi_176343548
quote:
1s.gif Op zondag 7 januari 2018 13:13 schreef Mortaxx het volgende:

[..]

omdat xrp liquiditeit geeft die een eigen munt niet biedt
Ja want DAT is waar banken ene probleem mee hebben :')
pi_176343557
quote:
1s.gif Op zondag 7 januari 2018 13:13 schreef Mortaxx het volgende:

[..]

omdat xrp liquiditeit geeft die een eigen munt niet biedt
Denk je dat nu een goed moment is om XRP in te slaan?
Koers lijkt nu weer stabiel.
pi_176343581
quote:
1s.gif Op zondag 7 januari 2018 13:03 schreef WeCanDoIt het volgende:

[..]

Ik denk dat banken nooit gaan verdwijnen. Daarom zie ik de toekomst van Ripple positief in. De samenwerking met de banken in Azië is hopelijk een voorbeeld voor andere grote investeerders/banken. En ik denk dat Coinbase de Ripple als nog gaat toevoegen.
De grootbanken gaan xrp niet gebruiken. Dus faalt xrp ongeacht wat er gebeurt.
pi_176343599
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 13:10 schreef Rollo het volgende:

[..]

Anderhalve eeuw terug dachten de mensen ook dat paarden nooit zouden verdwijnen, en die mensen hadden uiteindelijk ook gelijk ;-)

Zelfs als banken nooit zouden verdwijnen; waarom zouden die banken een steeds duurdere Ripple-munt gaan gebruiken als ze voor intern gebruik die ook gratis zouden kunnen clonen? Zodra ze niet meer genoeg winst maken met het verkopen van hun Ripples aan newbie-investers, dan bedenken ze wel iets anders.
Klopt daar zit wat in!
Maar de geruchten over Western Union en BBVA in combinatie met Ripple geeft me vertrouwen. Zodra er een van de grote spelers het gaat gebruiken zie ik de koers sky-high gaan. Maar nogmaals ik heb vertrouwen in deze munt en snap waarom andere dat niet hebben. Ieder zijn ding :) Tot nu toe toch al leuke winst op Ripple (XRP)
pi_176343611
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 09:29 schreef betyar het volgende:
Hitbtc doet er wel lang over om mijn BTC'tjes en ATH'tjes over te maken naar coinbase......
Hoop voor je dat het lukt... Mijn zoon krijgt al 3 weken zijn coins er niet vanaf. Traden kan, zolang hij daar blijft. Eraf halen, no way Jose.
… pardon me 4 livin', but this is MY world 2!
  Moderator / Redactie Sport zondag 7 januari 2018 @ 13:17:33 #271
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_176343622
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 13:09 schreef BakkenKappen het volgende:

[..]

Wel goed punt, bij market cap worden ook alle coins die nooit meer gebruikt kunnen worden meegenomen.
De daadwerkelijke prijs hangt af van de 'actieve' coins in omloop. Zodra dit de hoeveelheid vrije fiat gaat overtreffen, daalt de koers. Als de inactieve coins vervolgens ook de markt op gaan, krijg je een prachtige crash :P

Het moet een keer afgelopen zijn met de stijging.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Moderator zondag 7 januari 2018 @ 13:18:30 #272
18653 crew  D.
pi_176343637
quote:
5s.gif Op zondag 7 januari 2018 13:06 schreef EugeneKrabs het volgende:

[..]

Het bedrijf achter XRP.
Kat maakt een garpje :Y

Is nl. de grootste Ripple-fan hier :P
pi_176343655
quote:
1s.gif Op zondag 7 januari 2018 13:17 schreef Nattekat het volgende:

[..]

De daadwerkelijke prijs hangt af van de 'actieve' coins in omloop. Zodra dit de hoeveelheid vrije fiat gaat overtreffen, daalt de koers. Als de inactieve coins vervolgens ook de markt op gaan, krijg je een prachtige crash :P

Het moet een keer afgelopen zijn met de stijging.
Ja maar sommige coins kunnen nooit meer de markt op. Die zijn letterlijk verloren (parity bij ETH, BTC heeft genoeg verloren wallets) etc.
  Moderator / Redactie Sport zondag 7 januari 2018 @ 13:20:08 #274
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_176343663
Een aparta pro vs anti Ripple topic zou ook al veel opschonen hier :P

Uiteindelijk moet niemand in of uit een coin stappen omdat iemand anders op FOK! iets beweert. Doe je eigen onderzoek, bepaal wat JIJ wil doen, kan je ook niemand de schuld geven als het fout gaat.
  Moderator / Redactie Sport zondag 7 januari 2018 @ 13:20:44 #275
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_176343677
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 13:19 schreef BakkenKappen het volgende:

[..]

Ja maar sommige coins kunnen nooit meer de markt op. Die zijn letterlijk verloren (parity bij ETH, BTC heeft genoeg verloren wallets) etc.
Dat is dus totaal irrelevant voor wat ik zeg.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Moderator / Redactie Sport zondag 7 januari 2018 @ 13:21:02 #276
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_176343680
quote:
5s.gif Op zondag 7 januari 2018 13:06 schreef EugeneKrabs het volgende:

[..]

Het bedrijf achter XRP.
Wat?
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_176343689
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 13:10 schreef Rollo het volgende:

[..]

Anderhalve eeuw terug dachten de mensen ook dat paarden nooit zouden verdwijnen, en die mensen hadden uiteindelijk ook gelijk ;-)

Zelfs als banken nooit zouden verdwijnen; waarom zouden die banken een steeds duurdere Ripple-munt gaan gebruiken als ze voor intern gebruik die ook gratis zouden kunnen clonen? Zodra ze niet meer genoeg winst maken met het verkopen van hun Ripples aan newbie-investers, dan bedenken ze wel iets anders.
Banken bestaan al sinds de eerste beschavingen, en paarden zijn nog aardig prijzig trouwens.
  Moderator / Redactie Sport zondag 7 januari 2018 @ 13:21:52 #278
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_176343694
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 13:05 schreef Jurian95 het volgende:

[..]

Chips van Croky dacht ik, ripplechips.
Aha. Doen die ook al aan crypto joh :D
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  zondag 7 januari 2018 @ 13:22:23 #279
371833 BlauweTijger
Doet tegen iedereen stoer
pi_176343705
Ik heb ergens een gevoel dat als je nu instapt je net te laat bent met alles.
En altijd het laatste woord.
pi_176343716
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 13:20 schreef Kyran het volgende:
Een aparta pro vs anti Ripple topic zou ook al veel opschonen hier :P

Uiteindelijk moet niemand in of uit een coin stappen omdat iemand anders op FOK! iets beweert. Doe je eigen onderzoek, bepaal wat JIJ wil doen, kan je ook niemand de schuld geven als het fout gaat.
Zei ik gisteren ook, maar het tegenargument was toen dat het censuur zou zijn.
  Moderator / Redactie Sport zondag 7 januari 2018 @ 13:23:29 #281
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_176343719
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 13:22 schreef BlauweTijger het volgende:
Ik heb ergens een gevoel dat als je nu instapt je net te laat bent met alles.
Iedere keer als ik denk 'hoger kan toch gewoon niet meer?', schiet ie nog verder omhoog.

Nu ik deels uitgestapt ben, blijft ie alsnog stijgen _O-
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_176343732
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 13:22 schreef BlauweTijger het volgende:
Ik heb ergens een gevoel dat als je nu instapt je net te laat bent met alles.
Er is nog mega veel geld wat de markt op wil maar momenteel niet kan.
Charity is injurious unless it helps the recipient to become independent of it.
Socialisten vechten allang niet meer tegen het kapitalisme maar tegen de realiteit.
  Moderator / Redactie Sport zondag 7 januari 2018 @ 13:24:25 #283
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_176343735
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 13:23 schreef Jurian95 het volgende:

[..]

Zei ik gisteren ook, maar het tegenargument was toen dat het censuur zou zijn.
Banken dienen per definitie gecensureerd te worden.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Moderator zondag 7 januari 2018 @ 13:24:36 #284
18653 crew  D.
pi_176343738
quote:
1s.gif Op zondag 7 januari 2018 13:21 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Aha. Doen die ook al aan crypto joh :D
Tijd voor een digitale Flippo 8-)
  Moderator / Redactie Sport zondag 7 januari 2018 @ 13:26:24 #285
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_176343774
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 13:23 schreef Jurian95 het volgende:

[..]

Zei ik gisteren ook, maar het tegenargument was toen dat het censuur zou zijn.
Censuur? Ze krijgen hun eigen topic in plaats van dezelfde discussie 3x per dag hier te voeren :D
pi_176343821
Investeren jullie vooral in kleine cryptomunten die nog onder de 1$ zijn, of juist in de grotere jongens die al een flinke groei hebben gemaakt?
  zondag 7 januari 2018 @ 13:30:31 #287
371833 BlauweTijger
Doet tegen iedereen stoer
pi_176343837
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 13:29 schreef WeCanDoIt het volgende:
Investeren jullie vooral in kleine cryptomunten die nog onder de 1$ zijn, of juist in de grotere jongens die al een flinke groei hebben gemaakt?
Persoonlijk ga ik in de kleintjes investeren.. risico spreiden en er vanuitgaan (door research) dat ze met de cent omhoog gaan.
En altijd het laatste woord.
pi_176343997
quote:
1s.gif Op zondag 7 januari 2018 13:17 schreef Nattekat het volgende:

[..]

De daadwerkelijke prijs hangt af van de 'actieve' coins in omloop. Zodra dit de hoeveelheid vrije fiat gaat overtreffen, daalt de koers. Als de inactieve coins vervolgens ook de markt op gaan, krijg je een prachtige crash :P

Het moet een keer afgelopen zijn met de stijging.
met je eens, maar het hele crypto gebeuren begint nu pas naamsbekendheid te krijgen, iedereen wilt erin maar kan er niet in, sommigen willen uitcashen maar dat kan ook niet.

hoelang duurde het voordat de internet bubbel crashte ????
volgens mij ook 8 tot 10 jaar of langer ?!?!?!
pi_176344012
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 13:37 schreef Predator38 het volgende:

[..]

met je eens, maar het hele crypto gebeuren begint nu pas naamsbekendheid te krijgen, iedereen wilt erin maar kan er niet in, sommigen willen uitcashen maar dat kan ook niet.

hoelang duurde het voordat de internet bubbel crashte ????
volgens mij ook 8 tot 10 jaar of langer ?!?!?!
Dat duurde 3 jaar dacht ik.
1997 tot 2001 toch?
pi_176344039
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 13:22 schreef BlauweTijger het volgende:
Ik heb ergens een gevoel dat als je nu instapt je net te laat bent met alles.
Er staan nog 75 hedge funds in de rij, en die zullen eerst met een klein deel instappen maar snel hun aandeel gaan vergroten, dat betekend nog miljarden in de crypto markt
als er niks geks gebeurt wat een mega crash veroorzaakt.
pi_176344044
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 13:38 schreef EugeneKrabs het volgende:

[..]

Dat duurde 3 jaar dacht ik.
1997 tot 2001 toch?
Dat is toch 4 jaar of ben ik nou stom ?
  Moderator / Redactie Sport zondag 7 januari 2018 @ 13:40:24 #292
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_176344049
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 13:39 schreef BakkenKappen het volgende:

[..]

Dat is toch 4 jaar of ben ik nou stom ?
Het tweede.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_176344050
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 13:29 schreef WeCanDoIt het volgende:
Investeren jullie vooral in kleine cryptomunten die nog onder de 1$ zijn, of juist in de grotere jongens die al een flinke groei hebben gemaakt?
de koers maakt niet uit, als ze maar een goed plan/team hebben en "uniek" zijn.
pi_176344073
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 13:38 schreef EugeneKrabs het volgende:

[..]

Dat duurde 3 jaar dacht ik.
1997 tot 2001 toch?
ja, maar voor die tijd waren de koersen ook al flink opgepompt
pi_176344103
quote:
1s.gif Op zondag 7 januari 2018 13:40 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Het tweede.
Nou nou nou nou, waarom dit? :(
pi_176344110
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 13:39 schreef Predator38 het volgende:

[..]

Er staan nog 75 hedge funds in de rij, en die zullen eerst met een klein deel instappen maar snel hun aandeel gaan vergroten, dat betekend nog miljarden in de crypto markt
als er niks geks gebeurt wat een mega crash veroorzaakt.
Bron?
  zondag 7 januari 2018 @ 13:43:52 #298
229532 Twiitch
Speelt met zichzelf
pi_176344133
Ben benieuwd wanneer VEN over de 5$ gaat. Volgens mij ben ik door een tip van iemand hier ingestapt rond de 2.00. Erg tevreden, redelijk stabiel de weg omhoog gevonden.
pi_176344181
quote:
1s.gif Op zondag 7 januari 2018 08:35 schreef THeeF het volgende:

[..]

Iemand bekend met het staken / voten van Lsk?

Heb 2k Lisk. Is dat de moeite waard?
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 12:02 schreef xaban06 het volgende:
Levert voten met Lisk nog wat geld op?
Heeft iemand Lisk nano op Linux draaien?
Ja, ik doe dat nu een half jaartje en krijg netjes elke week extra Lisk erbij. Vooral met de laatste koersontwikkeling begint dat best leuk te worden.

@xaban06 Ik gebruik Lisk Nano op m'n Mac.
pi_176344186
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 13:43 schreef Jurian95 het volgende:

[..]

Bron?
google maar.....genoeg bronnen
  zondag 7 januari 2018 @ 13:46:16 #301
68638 Zwansen
He is so good it is scary...
pi_176344191
quote:
Tyrone lijkt op Tron :o
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')