abonnement Unibet Coolblue
pi_180919323
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 augustus 2018 14:37 schreef ASSpirine het volgende:

[..]

Dat kan, hebben ze ook deze vlokken? Of enkel de de poeder?

[..]

Daar heb ilk (nog) niet naar gekeken, heb nog poeder (van dille en kamille) staan. Maar straks zal ik wel eens kijken.
We have far more in common than that which devides us..
pi_180928299
Ik wil dit weekend buikspek bereiden. Iemand een recept voor buikspek met een perfect knapperige zwoerd?
  zaterdag 4 augustus 2018 @ 08:33:15 #253
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_180934428
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 augustus 2018 21:58 schreef VaderVanJezus het volgende:
Ik wil dit weekend buikspek bereiden. Iemand een recept voor buikspek met een perfect knapperige zwoerd?
Om de zwoerd knapperig te krijgen, snij die wiebertvormig in en voor dat hij de oven ingaat rustig met kokend water overgieten , ca 2 liter, dan droogdeppen en de oven in met de zwoerd naar boven. Als hij gaar is de grill aan, dan popt de zwoerd op als popcorn. Wel bijblijven en opletten daf hij niet verbrand
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_180934671
Dank!
Op hoeveel graden en hoelang ongeveer?
  zaterdag 4 augustus 2018 @ 09:03:36 #255
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_180934724
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 augustus 2018 08:58 schreef VaderVanJezus het volgende:
Dank!
Op hoeveel graden en hoelang ongeveer?
3-4 Uur op 130-140 graden bij een oven met fan, dan half uur op 220 en daarna ff de grill aan
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  zondag 5 augustus 2018 @ 14:20:07 #256
303802 nogeenoudebekende
The future is shit...
pi_180959673
Ik heb twee mooie stukken hamfricandeau liggen. Eentje doe ik met mosterd en rozemarijn maar ik zoek nog wat inspiratie voor stuk twee.

BVD.
And so is the past
pi_180962916
quote:
7s.gif Op zondag 5 augustus 2018 14:20 schreef nogeenoudebekende het volgende:
Ik heb twee mooie stukken hamfricandeau liggen. Eentje doe ik met mosterd en rozemarijn maar ik zoek nog wat inspiratie voor stuk twee.

BVD.
Uitsnijden, plat meppen, insmeren met mengsel van paneermeel, roomkaas, knoflook, gebakken pecannoten en peterselie (maar je kunt ook Boursin nemen).

Oprollen, wikkelen in parmaham. Bakken. Kerntemperatuur van ongeveer 65 graden. Vlees is dan net niet meer rose maar wel mals, de vulling is gezet maar niet hard.

Je kunt hem natuurlijk ook rosé braden, serveren met een saus van roquefort en spek (of je bardeert het ding) .

Andere optie is juist rose bakken en serveren met een saus op basis van Demi glacé en rode bessengelei. (Zonder spek) wordt het een beetje fruitig van.
Whatever...
pi_180986986
quote:
1s.gif Op zaterdag 4 augustus 2018 09:03 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

3-4 Uur op 130-140 graden bij een oven met fan, dan half uur op 220 en daarna ff de grill aan
Het resultaat was super!
Grill was niet nodig. Nadat ik de oven op 220 had gezet, begon ie al snel te poppen.
Ik mag hem alleen op eten. Mijn vriendin wilde niet meer nadat ze had gezien dat er tepels op zaten en ik hem scheerbeurt heb gegeven.
Gelukkig is ie koud ook erg lekker, misschien zelfs lekkerder.
  maandag 6 augustus 2018 @ 18:40:10 #259
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_180987034
quote:
0s.gif Op maandag 6 augustus 2018 18:37 schreef VaderVanJezus het volgende:

[..]

Het resultaat was super!
Grill was niet nodig. Nadat ik de oven op 220 had gezet, begon ie al snel te poppen.
Ik mag hem alleen op eten. Mijn vriendin wilde niet meer nadat ze had gezien dat er tepels op zaten en ik hem scheerbeurt heb gegeven.
Gelukkig is ie koud ook erg lekker, misschien zelfs lekkerder.
Fijn te horen.
Persoonlijk vind ik de zwoerd het lekkerste.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_181113216
Piet, ik heb 9 redelijk rijpe mango's van de markt en wil een lekkere mango sorbet maken. Hoe kan ik dat het beste doen? Ik heb een (simpele) ijsmachine.

Lees veel verschillende recepten op het internet; met scheutje water/melk, wel/geen suiker, yoghurt... Hou wel van een volle mango smaak. Beetje zoet mag ook wel.
  zaterdag 11 augustus 2018 @ 21:58:09 #261
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_181113582
quote:
1s.gif Op zaterdag 11 augustus 2018 21:45 schreef Unites het volgende:
Piet, ik heb 9 redelijk rijpe mango's van de markt en wil een lekkere mango sorbet maken. Hoe kan ik dat het beste doen? Ik heb een (simpele) ijsmachine.

Lees veel verschillende recepten op het internet; met scheutje water/melk, wel/geen suiker, yoghurt... Hou wel van een volle mango smaak. Beetje zoet mag ook wel.
Mango pureren
Mango heeft volgens mijn tabellen een 16% droge stof, dat moet je op een 28 tot 34%. komen, dus een 16 gram suiker per 100 gram puree toevoegen en een beetje citroensap.
Dit goed ff mixen en dan een 8 uur minstens laten rijpen in de koelkast
Maak niet meer dan 500 gram puree om ijs te maken, een eenvoudige ijsmachine kan niet veel aan. Zorg dat je vries accu 24-48 uur bij -20 is gevroren.
Geen melk gebruiken, geen room, dat onderdrukt alleen maar de smaak en voegt niets toe. De suiker moet je toevoegen omdat anders je ijs geen mooie structuur krijgt.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  Moderator zondag 12 augustus 2018 @ 09:31:53 #262
417715 crew  derLudolf
allround beunhaas
pi_181122638
quote:
1s.gif Op zaterdag 11 augustus 2018 21:58 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Mango pureren
Mango heeft volgens mijn tabellen een 16% droge stof, dat moet je op een 28 tot 34%. komen, dus een 16 gram suiker per 100 gram puree toevoegen en een beetje citroensap.

Alle soorten (sorbet)ijs moeten 28-34%ds bevatten? En dat vul je aan met suiker. Gewoon nieuwsgierig.

Overigens 32/116=0,276
Dus dan zou je iets meer suiker moeten hebben toch? :+
Kranplätze müssen verdichtet sein
  zondag 12 augustus 2018 @ 09:40:01 #263
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_181122745
quote:
1s.gif Op zondag 12 augustus 2018 09:31 schreef derLudolf het volgende:

[..]

Alle soorten (sorbet)ijs moeten 28-34%ds bevatten? En dat vul je aan met suiker. Gewoon nieuwsgierig.

Overigens 32/116=0,276
Dus dan zou je iets meer suiker moeten hebben toch? :+
Correct, 0,4 gram meer.
Mango bevat veel voedingsvezels dus zat ff aan de lage kant ivm de structuur.
Verder is 28-34% correct voor alle sorbet. Als je het veel maakt, neem een refractometer om het suiker te meten, zijn online goedkoop te koop. Echter, ieder fruit is anders, blauwe bessen bevatten veel meer vezels en pectine dan bv aardbeien, wat een andere structuur geeft bij dezelfde hoeveelheid suiker.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  maandag 13 augustus 2018 @ 04:01:15 #264
10524 ASSpirine
I say goodday
pi_181145512
quote:
1s.gif Op zaterdag 11 augustus 2018 21:45 schreef Unites het volgende:
Piet, ik heb 9 redelijk rijpe mango's van de markt en wil een lekkere mango sorbet maken. Hoe kan ik dat het beste doen? Ik heb een (simpele) ijsmachine.

Lees veel verschillende recepten op het internet; met scheutje water/melk, wel/geen suiker, yoghurt... Hou wel van een volle mango smaak. Beetje zoet mag ook wel.
Voor meer info:
https://www.seriouseats.c(...)the-best-sorbet.html

Seriouseats artikels ^O^

quote:
Beyond that golden rule, the type of fruit, and what it brings to your sorbet, matters. Fruit high in pectin (berries, stone fruit, and grapes) or fiber (mangoes, pears, and bananas) are high in viscosity and full of body, and they make for an especially creamy sorbet that approximates the texture of ice cream. That's because pectin and fiber act as thickeners, their long starchy molecules working like sugar to physically get in the way of growing ice crystals.

By contrast, watermelon and pomegranate juices are thin with no body, so they need some special handling to make their textures as thick and creamy as berry or stone fruit sorbets. It's even trickier with citrus like lemon, lime, and grapefruit; not only does their juice lack pectin or fiber,* they're so tart they need extra sugar to balance their flavor, and even when you add enough, the resulting sorbet isn't as rich.

* Whole citrus fruit has plenty of pectin but it's all in the rind, not the juice or flesh.
Ik delf het onderspit. Ik dolf het onderspit. Ik heb het onderspit gedolven. Ik heb Dolf ondergespoten.
Citaat Rik De Leeuw over wissel Robben "Ik zie toch TWEE benen!!!"
10C9H8O4
pi_181151747
Ik heb van het ontvetten van bouillon en behoorlijke hoeveelheid vet (varkens, rund en lam-mengsel) over. Kan ik daar nog iets mee?
Representant van het failliet van de westerse liberale maatschappij
pi_181151805
Aardappels in bakken?
"A push and a rush and the land we stand on is ours" - Turrican
Whiskyplankje
  maandag 13 augustus 2018 @ 13:50:26 #267
267651 Klaploper
Wetenschappelijk onderzoeker
pi_181152369
quote:
0s.gif Op maandag 13 augustus 2018 13:20 schreef stavromulabeta het volgende:
Ik heb van het ontvetten van bouillon en behoorlijke hoeveelheid vet (varkens, rund en lam-mengsel) over. Kan ik daar nog iets mee?
Als je er in poept kun je het wellicht verkopen als gutter oil.

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Gutter_oil
Ik vecht met zwervers voor mijn plezier. Binnenkort ook op YouTube!
  maandag 13 augustus 2018 @ 17:40:44 #268
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_181157481
quote:
0s.gif Op maandag 13 augustus 2018 13:20 schreef stavromulabeta het volgende:
Ik heb van het ontvetten van bouillon en behoorlijke hoeveelheid vet (varkens, rund en lam-mengsel) over. Kan ik daar nog iets mee?
Biodiesel? Geen idee voor een culinaire toepassing
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  Moderator maandag 13 augustus 2018 @ 20:32:37 #269
417715 crew  derLudolf
allround beunhaas
pi_181160789
quote:
1s.gif Op maandag 13 augustus 2018 17:40 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Biodiesel? Geen idee voor een culinaire toepassing
V snaar invetten als ie piept
Kranplätze müssen verdichtet sein
pi_181163187
quote:
1s.gif Op maandag 13 augustus 2018 17:40 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Biodiesel? Geen idee voor een culinaire toepassing
Dan gaat het morgen richting afvalenergiebedrijf om er groene stroom van te maken ;)
Representant van het failliet van de westerse liberale maatschappij
pi_181283359


Dank, Piet! Smaakt heerlijk! :Y

Misschien had een beetje 'smeuïger' wel gemogen, maar voor 'n eerste sorbet vond ik 'm helemaal prima.

De ijsmachine bleek ook nog eens kapot, dus ik 'm zelf staan roeren en draaien in die bevroren bak. :')

^O^
  zaterdag 18 augustus 2018 @ 21:36:34 #272
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_181283761
quote:
1s.gif Op zaterdag 18 augustus 2018 21:21 schreef Unites het volgende:
[ afbeelding ]

Dank, Piet! Smaakt heerlijk! :Y

Misschien had een beetje 'smeuïger' wel gemogen, maar voor 'n eerste sorbet vond ik 'm helemaal prima.

De ijsmachine bleek ook nog eens kapot, dus ik 'm zelf staan roeren en draaien in die bevroren bak. :')

^O^
als je kristallen hebt en geen echt romige structuur maar wat meer korrelig, kan je te weinig droge stof hebben en de volgende keer meer suiker gebruiken.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_181449544
Piet, ik maak soms flammkuechen. Ik maak dit bijna altijd zonder gist, maar veel recepten gebruiken wel met gist (een soort pizzadeeg). Is er een voordeel van het gebruik van gist? Of wordt het dan alleen maar lastiger om een extreem dunne bodem te creëren? Het origineel is volgens mij zonder gist?
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  zaterdag 25 augustus 2018 @ 17:43:55 #274
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_181449989
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2018 17:24 schreef Felagund het volgende:
Piet, ik maak soms flammkuechen. Ik maak dit bijna altijd zonder gist, maar veel recepten gebruiken wel met gist (een soort pizzadeeg). Is er een voordeel van het gebruik van gist? Of wordt het dan alleen maar lastiger om een extreem dunne bodem te creëren? Het origineel is volgens mij zonder gist?
Er zijn veel regionale variaties zowel met als zonder gist, allerlei soorten meel, met appels of peren of spek uien en crème fraiche, aardappelpuree..
Gist geeft een meer broodavhtig deeg i.p.v. een Graham cracker achtig deeg. Welke lekkerder is moet je zelf weten.
Mijn voorkeur is tegenwoordig zonder gist en met witte bloem, belegd met crème fraiche, spek en uien, geen appels of andere shit.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  zaterdag 25 augustus 2018 @ 17:47:40 #275
266972 govie
#Gio en VanGeel Oprotten!
pi_181450082
https://www.odin.nl/recepten/-4512-gouden-courgettesoep/

1. Is dit recept lekkerder met kip of groentebouillion?
2. Ik vind het altijd wel lekker als er iets vasts in de soep zit (voor de textuur), wat kan ik toevoegen om wat wisselende textuur toe te voegen om hem af te maken? (als voorbeeld: in mijn tomaten+gele/rode paprika soep doe ik gepelde gehalveerde cherrytomaatjes voor de bite)
When game is going full retard, you can only go with it. If you start going against it, if you start going half retard, you're done for!
  zaterdag 25 augustus 2018 @ 17:56:04 #276
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_181450317
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2018 17:47 schreef govie het volgende:
https://www.odin.nl/recepten/-4512-gouden-courgettesoep/

1. Is dit recept lekkerder met kip of groentebouillion?
2. Ik vind het altijd wel lekker als er iets vasts in de soep zit (voor de textuur), wat kan ik toevoegen om wat wisselende textuur toe te voegen om hem af te maken? (als voorbeeld: in mijn tomaten+gele/rode paprika soep doe ik gepelde gehalveerde cherrytomaatjes voor de bite)
Zelfgemaakte kippenbouillon is het lekkerst, maar je mag best een blokje gebruiken.
Ik zou zelf saffraan gebruiken i.p.v. kurkuma omdat ik het aroma van saffraan erg mooi vind
Maak knoflookcroutons, of soldaatjes, lekkere stevige bite
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  zaterdag 25 augustus 2018 @ 17:57:26 #277
266972 govie
#Gio en VanGeel Oprotten!
pi_181450357
quote:
1s.gif Op zaterdag 25 augustus 2018 17:56 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Zelfgemaakte kippenbouillon is het lekkerst, maar je mag best een blokje gebruiken.
Maak knoflookcroutons, of soldaatjes, lekkere stevige bite
bedankt voor je snelle berichtje. Doe ik volgende keer kipbouillion met soldaatjes, maar wat zijn soldaatjes? :9

Edit: Het smaakje is wel lekker afwisselend als je net als mij normaliter een meer nederlandse courgettesoep maakt (met kipbouillion zal het wss nog lekkerder zijn).
When game is going full retard, you can only go with it. If you start going against it, if you start going half retard, you're done for!
  zaterdag 25 augustus 2018 @ 17:58:15 #278
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_181450381
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2018 17:57 schreef govie het volgende:

[..]

bedankt voor je snelle berichtje. Doe ik volgende keer kipbouillion met soldaatjes, maar wat zijn soldaatjes? :9


Lange croutons

Ook lekker bij een zachtgekookt eitje
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  zaterdag 25 augustus 2018 @ 18:01:43 #279
266972 govie
#Gio en VanGeel Oprotten!
pi_181450476
quote:
1s.gif Op zaterdag 25 augustus 2018 17:58 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Lange croutons

Ook lekker bij een zachtgekookt eitje
Thx!

When game is going full retard, you can only go with it. If you start going against it, if you start going half retard, you're done for!
pi_181452576
quote:
1s.gif Op zaterdag 25 augustus 2018 17:56 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Zelfgemaakte kippenbouillon is het lekkerst, maar je mag best een blokje gebruiken.
Ik zou zelf saffraan gebruiken i.p.v. kurkuma omdat ik het aroma van saffraan erg mooi vind
Maak knoflookcroutons, of soldaatjes, lekkere stevige bite
Een pot is hier ook wel een aardig alternatief.

Ik zou hier kaascroutons met knoflook bij maken. Het is niet echt een prettige soort soep om stukjes in te doen. Sowieso hebben dit soort potages best al wat textuur van zichzelf.

Kurkuma kun je gewoon weglaten en Provençaalse kruiden erin strooien. Veel lekkerder wat mij betreft.ik vind saffraan ook lekker, maar zie het hier niet helemaal op zijn plek eerlijk gezegd.
Whatever...
pi_182354194
quote:
0s.gif Op woensdag 1 augustus 2018 16:39 schreef RobinOok het volgende:
lokquote
Vraagje voor Robin:
Ik wil Yukhoe maken, en daar moet Koreaanse/aziatische/nashi peer in, maar in hoeverre is het de moeite waard om te proberen een echte aziatische peer in de toko op te snorren of kan ik net zo goed een Nederlandse peer nemen?
  zaterdag 6 oktober 2018 @ 17:35:43 #282
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_182354335
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 oktober 2018 17:26 schreef Fokpop het volgende:

[..]

Vraagje voor Robin:
Ik wil Yukhoe maken, en daar moet Koreaanse/aziatische/nashi peer in, maar in hoeverre is het de moeite waard om te proberen een echte aziatische peer in de toko op te snorren of kan ik net zo goed een Nederlandse peer nemen?
Zeker de moeite waard! Ik zou het niet eens maken zonder.
Maar zo moeilijk is het niet te krijgen. Mijn Turk verkoopt ze ook. En ik denk grote supermarkten misschien ook wel.

Verder moet je wel echt goeie sojasaus en sesamolie nemen he? En een mooi rauw dooiertje. Lekker!

Voor wie het niet kent : http://www.aziatische-ingredienten.nl/koreaanse-steak-tartaar/
pi_182354582
wow supersnel antwoord :) bedankt!

Is zo'n klein flesje sesamolie van de super niet goed genoeg? want het is niet echt een ingredient dat ik vaak gebruik of zo
  zaterdag 6 oktober 2018 @ 17:58:50 #284
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_182354751
Vaak is dat nepsesamolie, een goedkope olie met een sesamsmaakje.
Het loont de moeite een merk te nemen van 100% geroosterde seamzaadje. Lekkerste merk staat hier bovenaan bij wat is er te koop : https://www.aziatische-ingredienten.nl/sesamolie/

Ik weet niet wat appie verkoopt...
Ook steeds meer keus, maar vaak toch eigen meuk.
pi_182354785
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 oktober 2018 17:58 schreef RobinOok het volgende:
Vaak is dat nepsesamolie, een goedkope olie met een sesamsmaakje.
Het loont de moeite een merk te nemen van 100% geroosterde seamzaadje. Lekkerste merk staat hier bovenaan bij wat is er te koop : https://www.aziatische-ingredienten.nl/sesamolie/

Ik weet niet wat appie verkoopt...
Ook steeds meer keus, maar vaak toch eigen meuk.
top ga ik doen
  zaterdag 6 oktober 2018 @ 20:08:11 #286
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_182356411
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 oktober 2018 17:58 schreef RobinOok het volgende:
Vaak is dat nepsesamolie, een goedkope olie met een sesamsmaakje.
Het loont de moeite een merk te nemen van 100% geroosterde seamzaadje. Lekkerste merk staat hier bovenaan bij wat is er te koop : https://www.aziatische-ingredienten.nl/sesamolie/

Ik weet niet wat appie verkoopt...
Ook steeds meer keus, maar vaak toch eigen meuk.
Appie heeft geen goeie

En het is echt een wereld van verschil bij sesamolie _O_
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
pi_182356552
Wel lekker, goede geroosterde sesamolie.
Whatever...
  zaterdag 6 oktober 2018 @ 20:18:39 #288
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_182356562
quote:
1s.gif Op zaterdag 6 oktober 2018 20:08 schreef Molo het volgende:

[..]
En het is echt een wereld van verschil bij sesamolie _O_
Ja! En er zijn kleine flesjes en je kunt er lang mee doen.
Of gewoon vaker gebruiken. Een paar drupjes op een af-gerecht. :9
  zaterdag 6 oktober 2018 @ 20:23:49 #289
266972 govie
#Gio en VanGeel Oprotten!
pi_182356679
quote:
1s.gif Op zaterdag 6 oktober 2018 17:35 schreef RobinOok het volgende:

[..]

Zeker de moeite waard! Ik zou het niet eens maken zonder.
Maar zo moeilijk is het niet te krijgen. Mijn Turk verkoopt ze ook. En ik denk grote supermarkten misschien ook wel.

Verder moet je wel echt goeie sojasaus en sesamolie nemen he? En een mooi rauw dooiertje. Lekker!

Voor wie het niet kent : http://www.aziatische-ingredienten.nl/koreaanse-steak-tartaar/
Waarom is die eierdooi er altijd zo lui op geflikkerd? Ik ben dat niet gewent, kunnen ze niet gewoon een dressingkje maken ofzo?
When game is going full retard, you can only go with it. If you start going against it, if you start going half retard, you're done for!
  zaterdag 6 oktober 2018 @ 20:27:43 #290
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_182356739
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 oktober 2018 20:23 schreef govie het volgende:

[..]

Waarom is die eierdooi er altijd zo lui op geflikkerd? Ik ben dat niet gewent, kunnen ze niet gewoon een dressingkje maken ofzo?
Omdat een dooier mooi en geil is.
En je wilt hem zien voor je hem er zelf door roert.
Ik zou het echt een afknapper vinden als er geen glanzende dooier op lag.

[ Bericht 0% gewijzigd door RobinOok op 06-10-2018 20:42:38 ]
  zaterdag 6 oktober 2018 @ 20:34:49 #291
266972 govie
#Gio en VanGeel Oprotten!
pi_182356844
quote:
1s.gif Op zaterdag 6 oktober 2018 20:27 schreef RobinOok het volgende:

[..]

Omdat een dooier mooi en geil is.
En je wilt hem zien voor je hem er zelf door roert.
Ik zou het echt een afknapper vinden als er h
Geen glanzende dooier op lag.
Dan ga ik het toch een keer proberen! thx
When game is going full retard, you can only go with it. If you start going against it, if you start going half retard, you're done for!
  zaterdag 6 oktober 2018 @ 20:38:27 #292
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_182356929
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 oktober 2018 20:34 schreef govie het volgende:

[..]

Dan ga ik het toch een keer proberen! thx
Tevens zie je dan dat de boel vers gemaakt is, luxe, ipv lui een dressing van tevoren maken ;)
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
  zaterdag 6 oktober 2018 @ 20:57:31 #293
266972 govie
#Gio en VanGeel Oprotten!
pi_182357305
quote:
1s.gif Op zaterdag 6 oktober 2018 20:38 schreef Molo het volgende:

[..]

Tevens zie je dan dat de boel vers gemaakt is, luxe, ipv lui een dressing van tevoren maken ;)
Bij de Koreaan zijn ze nie zo lui. ;)

When game is going full retard, you can only go with it. If you start going against it, if you start going half retard, you're done for!
  zaterdag 6 oktober 2018 @ 21:03:45 #294
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_182357397
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 oktober 2018 20:57 schreef govie het volgende:

[..]

Bij de Koreaan zijn ze nie zo lui. ;)

[ afbeelding ]
_O-
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
pi_182541676
Vraagje, ik heb een runderrollade besteld van 1 kilo...volgens mij had ik er vorige keer 1 van rond de 800gram ff aanbakken in de pan en 45 min in de oven, maar dat weet ik niet meer zeker..smaakte wel super mooi roze van binnen nog...

Alleen nu lees ik her en der over meer dan een uur in de oven, dan kun je der volgens mij wel schoenzolen van maken...paar tips hier ? :P

Had ik het toch goed ! vanaf 4.min 45



[ Bericht 37% gewijzigd door Geerd op 15-10-2018 23:44:20 ]
Ik zwaai naar dieren.
  dinsdag 16 oktober 2018 @ 08:08:21 #296
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_182544677
quote:
0s.gif Op maandag 15 oktober 2018 23:36 schreef Geerd het volgende:
Vraagje, ik heb een runderrollade besteld van 1 kilo...volgens mij had ik er vorige keer 1 van rond de 800gram ff aanbakken in de pan en 45 min in de oven, maar dat weet ik niet meer zeker..smaakte wel super mooi roze van binnen nog...

Alleen nu lees ik her en der over meer dan een uur in de oven, dan kun je der volgens mij wel schoenzolen van maken...paar tips hier ? :P

Had ik het toch goed ! vanaf 4.min 45

Ik heb daar een vleesthermometer voor, dat is erg handig
reken op 30 minuten per 500 gram bij 200 graden, of 175 bij een turbo oven
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_182580770
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 oktober 2018 08:08 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Ik heb daar een vleesthermometer voor, dat is erg handig
reken op 30 minuten per 500 gram bij 200 graden, of 175 bij een turbo oven
Ik heb hem op 160 gedaan 1kg, 1 uur 15....met aansnijden kun je mooi kiezen...nou doe mij maar niet zo rose etc..



Smaakte echt super ..
Ik zwaai naar dieren.
pi_182581279
Ziet perfect uit ook.
vrijdag 9 december 2016 15:58 schreef Ringo het volgende:
Welke discussie? Ik zie alleen maar harige kerels die elkaar de rug inzepen.
pi_182581987
quote:
0s.gif Op woensdag 17 oktober 2018 22:59 schreef Bart2002 het volgende:
Ziet perfect uit ook.
Ik weet niet of dat sarcastisch was bedoelt maar..

Zo smaakte het wel..
Ik zwaai naar dieren.
pi_182739836
Hoi PV, ik ben gek op steak tartare, en heb nu dit recept gevonden:
300 gram kogelbiefstuk
3 tl peterselie, fijngehakt
3 tl bieslook, fijngehakt
3 tl sjalot, fijngehakt
3 tl kappertjes, fijngehakt
3 tl cornichons, fijngehakt
3 tl olijfolie
1,5 el tabasco
1,5 el worcestersaus
3 tl ketchup
3 tl mosterd
peper
zout
1 eigeel

Heb jij nog iets toe te voegen, of zegt, dat moet je er niet in doen?
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')