abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_176185825
registreer om deze reclame te verbergen
Welkom in het babytopic!

Een lijst met de verjaardagen van veel OUD-users en hun kindjes vind je op de Fok!wiki:
http://wiki.fok.nl/index.php/Ouder%28s%29_Kalender

De baby wiki-lijst vind je hier:
http://wiki.fok.nl/index.php/BabyTopic

Het is natuurlijk verplicht gegevens in dit lijstje toe te voegen/aan te passen.

Ons motto:
Have babies they said, it will be fun they said *O*

r78ks.jpg

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Verboden woorden: egopost, faalmoeder. Het is niet egoistisch om even je gevoel te spuien zonder op anderen te reageren, en wat je ook doet je bent altijd de beste moeder voor jouw baby.
One could tolerate a world of demons, for the sake of an angel.
pi_176186183
Ldg; tandjes! Wow, snelle jelle heb je gebakken zeg. :D

SQ: ik snap dat je de curve niet lekker vindt lopen zo. Ziet er ook heel dramatisch uit, maar met bewegen en ziekzijn denk ik wel verklaarbaar. Ik zou wel even naar een weeguurtje gaan, dan vergelijk je in elk geval dezelfde metingen. :*

Welkom Dennis, ik hoop dat je zoon snel uit de couveuse mag. :)

Rena, beterschap! Die galstenen klinken echt heel naar. :X En dan ook nog niet bij je baby kunnen zijn klinkt ook heel naar.
One could tolerate a world of demons, for the sake of an angel.
  zondag 31 december 2017 @ 12:29:34 #3
231121 Sylver_
Gooi mielies!
pi_176186937
Heb je 'm 4 maanden geleden ook gewogen op dezelfde weegschaal, SQ ?
Ik zou ook even langs het weeguurtje gaan. Kan me voorstellen dat deze manier van wegen sowieso niet zo nauwkeurig is. Hij zal wellicht niet heel veel aangekomen zijn, maar de curve ziet er zo wel heftig uit idd.

Hier wordt het een gezellige oud en nieuw, Ella is aan het spugen, man is koortsig en kleuter heeft een pijnlijke tong met bultjes...
Dat wordt gourmetten in mijn eentje :+
Ignorance is bliss, but knowledge is power.
pi_176187611
registreer om deze reclame te verbergen
Heb je wel lekker veel. :Y)

SQ: herkenbaar, Timo is zelfs afgevallen. Ik zou inderdaad even naar het weeguurtje gaan en even overleggen.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_176190824
Dentinox :o _O_ in n half uurtje van hoopje ongeluk naar blije teen grijpende baby :D

Bi-zar :D *O* en tof want dan kunnen we vanavond misschien toch wat leuks gaan doen *O*
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
  zondag 31 december 2017 @ 14:24:15 #6
57269 Lemijn
luistert ook naar Leijn
pi_176190970
Wow rena, wat een enorme pech had jij weer even op de valreep van dit jaar. Hopelijk ben je nu weer lekker thuis en samen.

Welkom nieuwe baby's *O*

SQ, ik hoop dat je weegschaal niet goed is. Het is klote, dat slechte groeien. Hopelijk kan je het lig even van je afzetten tot je een echt vergelijk-gewicht hebt. Ik geef ook wel de schuld aan de winter. Meer ziek, meer energie besteden aan jezelf warmhouden?

_O_ voor de toevoeging aan de OP.
Op maandag 14 november 2016 12:18 schreef Crumpette het volgende:
De eerste keer ben je zo'n magische eenhoorn van moeder natuur en creeert een wonder
  zondag 31 december 2017 @ 14:29:05 #7
57269 Lemijn
luistert ook naar Leijn
pi_176191160
registreer om deze reclame te verbergen
Gogo ik kan me voorstellen dat je er een tik van hebt gekregen hoor! En je mag ook best balen van dat je niet kan doorstuderen nu. Hopelijk was dit de eerste en de laatste keer dat je baby in het ziekenhuis belandde.

Fijn dat de dentinox werkt, LDG. Ik ben ook team paracetamol maar dit klinkt wel als goede reclame.

Sylver helpt het als ik zeg dat ik ook alleen eet vanavond? Vast niet he :P. Ik heb oliebollen gehaald in de stromende regen net. Ik ga een beetje heen en weer tussen 'het is gewoon een avond niks aan de hand' en 'OMG het jaar waarin mijn baby werd geboren'. We zullen zien waar het eindigt. Waarschijnlijk met een kind aan de borst :Y) . Een buurvrouw waarschuwde me wel al even dat er blijkbaar gigantisch wordt geknald hier in de straat...

Oh jongens die baby van mij. Volgens mij heeft ie vannacht geslapen tot half 7. Ik weet het uiteraard niet zeker :') . En nu ligt hij al voor de tweede keer gewoon in de wieg te slapen. Superfijn. Tikje ongezellig. Om mezelf lekker in de labiele sferen te houden ben ik Over mijn lijk aan het bingewatchen.
Op maandag 14 november 2016 12:18 schreef Crumpette het volgende:
De eerste keer ben je zo'n magische eenhoorn van moeder natuur en creeert een wonder
pi_176192679
Ohh jongens V rolde zich net op zijn buik!! :'( O+
Ik zit te janken van trots! O+
  zondag 31 december 2017 @ 15:16:04 #9
57269 Lemijn
luistert ook naar Leijn
pi_176192871
*O* Lekker bezig die V
Op maandag 14 november 2016 12:18 schreef Crumpette het volgende:
De eerste keer ben je zo'n magische eenhoorn van moeder natuur en creeert een wonder
pi_176193091
Sterkte Rena, hopelijk ben je ondertussen alweer lekker terug bij je baby.

Lekker Lemijn zo’n nachtje doorslapen! Het lijkt me haast onwennig en soms een beetje jammer dat ze zo snel groot worden.

Welkom Ellie en Mekamotut!

Bedankt voor je advies Lemijn, die ga ik heel letterlijk nemen. :) Overigens lukt het me wel om heel duidelijk te zijn voor het eerst in mijn leven. Voor mijn man geldt hetzelfde, die gaf ook te weinig tegengas. Mogelijk dat iedereen daarom ineens zo schrikt en moet wennen.

Ik lees steeds over nageltjes vijlen, wij verbazen ons er nou vooral nog over hoe zijn vingertjes van lang en slank ineens spekkig worden.

Mooi momentje Flav! O+

Vannacht viel de stroom in de stad uit. :( In eerste instantie vroeg ik me af hoe manlief ongemerkt uit bed was gekomen om het licht uit te doen. Met bouwlamp erbij je baby aanleggen, niet fijn. Wel een geluk bij een ongeluk dat we bouwlampen gekocht hadden als voorbereiding voor de thuisbevalling. Gelukkig werkte het na een paar uurtjes weer.

Flens ligt inmiddels heerlijk te slapen. Sinds de voeding van half elf was hij onrustig, steeds loslaten met voeden, niet willen slapen met speen, niet willen slapen op schoot. Hij wou eigenlijk alleen maar aan de borst en dan toch ook weer niet. Ondertussen had ik om half twaalf nog altijd geen hap op en alleen soms tussendoor wat kunnen drinken. Ik begon maar met de baby mee te huilen. ;(
Wanhopig belde ik maar weer eens naar de verloskundige. Zij zei dat het heel normaal is dat babytjes soms tussen de voedingen in niet slapen. Aangezien hij vannacht prima dronk en sliep zou het logischerwijs niet aan de wijze van voeden moeten liggen.
Met andere woorden, hij heeft dus een clustermoment in de ochtend. Gisteren kreeg ik hem ook alleen maar in slaap geknuffeld. Volgens mij kunnen ze er bijna de klok op gelijk zetten dat ik om een bepaalde tijd de verloskundige bel. :D

Het goeie nieuws is, Flens hapt zichzelf nou echt keurig aan en zonder tepelhoedjes. Oefening baart kunst en oefenen dat wil hij!
En ik heb me er maar bij neergelegd dat Flens misschien toch een ‘pittig’ kindje is. Hij is nou eenmaal ongeduldig, dat zegt iedereen die zich even met hem bemoeid heeft. Eerst wou ik er niks van weten en zocht ik de problemen alleen bij mezelf maar hij heeft echt wel een karaktertje. :@

Nog een handige truc, Flens slaapt het beste wanneer manlief en ik aan het praten zijn. Vannacht viel ik in mijn borstvoedingscoma en kreeg mijn man hem niet in slaap. Toen ik wakker werd en we wat napraatten was Flens zo vertrokken. Vanochtend werkte het ook heel even. Alleen jammer dat ik echt nks meer kan bedenken om het nog met mijn man over te hebben, anders dan de baby. -O-

Ondertussen ben ik steeds minder afhankelijk van manlief om voor Flens te zorgen, komende week gaat hij weer halve dagen (thuis) werken. Dat ik Flens nou zelf kan aanleggen, of hij zichzelf, scheelt enorm in mijn zorgen. Ook ’s nachts lukt het me steeds beter om alles zelf te doen, manlief helpt vooral met verschonen.

Mijn man kreeg gisteren nog een app van zijn vader dat hij er nog over na had gedacht maar wil toch pas langskomen wanneer Flens groter is. Hij kreeg een app terug dat zolang hij zich niet als betere vader gedraagt hij niet welkom is. Daar gaat de beste man nog eens over nadenken en dan komt hij er op terug. Hopelijk niet pas na drie maanden. :') Verder is het vooral even het probleem van mijn man en probeer ik me er niet zo druk meer om te maken.

Excuses voor de lange post, het gaat zo makkelijk met laptop en twee vrije handen. :@
Relativeer, adem in, adem uit en luister niet naar het geluid!
pi_176193506
Pannenkoek, dit klinkt me als compleet normaal (mini)babygedrag in de oren. Je lijkt enorm op zoek te zijn naar redenen waarom je baby gedrag X vertoont, maar het is nu eenmaal een mini die het liefst bij je in de buurt is en er is niet altijd een aanwijsbare reden waarom hij iets wel/niet doet. Heb je een draagdoek/zak? Als dat je lichamelijk zelf aankan kan je dan gewoon je eigen ding doen. Anders gewoon lekker bij je houden met drinken/eten voor jezelf binnen handbereik.
  zondag 31 december 2017 @ 15:43:58 #12
57269 Lemijn
luistert ook naar Leijn
pi_176193854
Mijn stem is hier na 5 maanden nog steeds bijna altijd het meest favoriete geluid. De enorme verhalen die ik vooral de eerste maanden aan hem verteld heb... Over een jongetje dat Jacob heet en met zijn moeder in een huis woont. En hoe dat zo was gekomen en wat ze allemaal nog gaan doen. En maar bewegen. Ik zet dat nog steeds in op momenten dat hij niet in z'n hum is.

Niet alles verklaren en oplossen maar gewoon er zijn. Dat is nou juist het fijne van zijn moeder zijn, dat je aanwezigheid zo waardevol is dat er verder weinig hoeft.
Op maandag 14 november 2016 12:18 schreef Crumpette het volgende:
De eerste keer ben je zo'n magische eenhoorn van moeder natuur en creeert een wonder
pi_176194013
En zorg ook eerst goed voor jezelf Pannenkoekenmix. Om half 12 nog niet ontbeten hebben is nergens voor nodig. Laat man je een boterham in je mond stoppen. Of leg je baby 2 minuten weg om zelf een boterham te smeren.

Dat je niet hebt gedoucht en in de make up zit is logisch, maar goed eten en drinken is zo ontzettend belangrijk. :*
Want het leven is niet meer dan een sprookje
pi_176194077
Herkenbaar Lemijn, die verhalen. Ik vind dat ook zo heerlijk kneuterig, alles aan m'n baby vertellen. Ik eindig vaak in zelfverzonnen onzin liedjes terwijl ik sta te hupsen. :')
Want het leven is niet meer dan een sprookje
pi_176196023
quote:
0s.gif Op zondag 31 december 2017 15:43 schreef Lemijn het volgende:


Niet alles verklaren en oplossen maar gewoon er zijn. Dat is nou juist het fijne van zijn moeder zijn, dat je aanwezigheid zo waardevol is dat er verder weinig hoeft.
+100 O+
pi_176196404
Pannenkoek, er zijn inderdaad, niet teveel nadenken, en lekker veel eten en drinken want dat heb je nodig bij al die borstvoeding. O+ .
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
pi_176196459
SQ, die curve is wel wat dramatisch inderdaad. Over een weekje kan het er alweer anders uit zien, als hij goed hersteld is van het ziek zijn. Van een andere orde wel, maar met I hadden we dit laatst ook. Die weegt al niet veel, maar na een paar dagen ziek zijn was er helemaal niets meer van over, en begon haar curve zorgwekkend te worden. Maar dat trok gelukkig ook snel weer bij.
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
pi_176196497
Ellie en Mekamotut, gefeliciteerd met jullie baby's O+

Lemijn, O+ Heerlijk dat je zo lekker ongecompliceerd en accepterend in het leven staat. Zou ik graag wat meer van willen hebben O+

Pannenkoekenmix, ook goed voor jezelf zorgen! Anders kun je ook niet goed voor je kleine zorgen! Ik vergeet het ook regelmatig, maar wordt daar door anderen dan ook op gewezen, dat ik ook best eerst even zelf mag eten, voordat de baby gevoed wordt.
Fijn dat het voeden beter gaat en dat je minder afhankelijk bent van je man daarin O+

Flav *O* Mooi moment h? En natuurlijk ben je trots :D
Toen mijn S. voor het eerst van rug naar buik rolde, heb ik meteen iedereen gemaild e.d., ik kon het van trots wel van de daken schreeuwen 8-)

LDG, tandjes :o Fijn dat de Dentinox helpt!

SQ, hoe is het nu eigenlijk met dat ploppen van de gewrichten van Noud? Ik dacht vanochtend iets soortgelijks te horen bij S.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Voor iedereen een heerlijk uiteinde van een prachtig jaar voor ons allemaal!! Dat 2018 maar een jaar met nog veel meer mooie momenten mag worden *O* *O* *O* *O*
pi_176196819
quote:
0s.gif Op zondag 31 december 2017 15:43 schreef Lemijn het volgende:

Niet alles verklaren en oplossen maar gewoon er zijn. Dat is nou juist het fijne van zijn moeder zijn, dat je aanwezigheid zo waardevol is dat er verder weinig hoeft.
O+
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
  zondag 31 december 2017 @ 17:18:27 #20
57269 Lemijn
luistert ook naar Leijn
pi_176197086
Wakker maken voor de klok? En dan met een huilend niet-begrijpend kind op schoot zitten? Geen haar op m'n hoofd :o.
Op maandag 14 november 2016 12:18 schreef Crumpette het volgende:
De eerste keer ben je zo'n magische eenhoorn van moeder natuur en creeert een wonder
pi_176197276
quote:
0s.gif Op zondag 31 december 2017 17:18 schreef Lemijn het volgende:
Wakker maken voor de klok? En dan met een huilend niet-begrijpend kind op schoot zitten? Geen haar op m'n hoofd :o.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_176197819
quote:
0s.gif Op zondag 31 december 2017 15:48 schreef Krisvc het volgende:
En zorg ook eerst goed voor jezelf Pannenkoekenmix. Om half 12 nog niet ontbeten hebben is nergens voor nodig. Laat man je een boterham in je mond stoppen. Of leg je baby 2 minuten weg om zelf een boterham te smeren.

Dat je niet hebt gedoucht en in de make up zit is logisch, maar goed eten en drinken is zo ontzettend belangrijk. :*
Ja, dit dus! Geeft jou ook de energie om het vol te houden en je moet ook weer voeding aanmaken voor de baby he, daar heeft je lichaam eten voor nodig :*

Mijn meisje ligt nu voor het eerst in 24 uur weer aan de borst O+ Genieten O+
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_176197848
Tolstoifan, ik zou ook niet wakker maken hoor,wat heeft een baby daar aan? :)
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_176197884
V gaat hier gewoon op normale tijd naar bed. We vieren door bij de buren dus de babyfoon aan. Geen denken aan dat we V wakker gaan maken voor 12 uur, hij begrijpt het toch nog niet.
We hebben wel voor het eerst ooit vuurwerk gekocht, 1 pot om ter ere van V af te steken O+
pi_176199621
Ik maak wel mijn 4 jarige wakker, die praat al sinds vorig jaar over het vuurwerk wat hij toen gezien heeft. Dat is zo’n kind dat daarna weer prima gaat slapen.
Vanavond komen mijn ouders en broertje naar ons. Normaal spelen we Catan of gaan we kaarten. Weet niet hoe dat met zo’n verse baby gaat uitpakken, (voeden, verschonen, naar bed etc.) neemt toch tijd in.
Maar we zien wel. Waarschijnlijk wel compleet gesloopt morgen. :')
Qua voeden merk ik trouwens dat ik het meest moe ben tijdens haar 5:30-6:15 voeding.
Ik sukkel elke keer in slaap. :O
pi_176199713
Iedereen, dankjewel voor de felicitaties, het vorige topic was al dicht voor ik het kon typen.
Voor straks: Prettige jaarwisseling en een gelukkig en gezond nieuwjaar.
pi_176199763
Ons kapteintje gaat mee naar een feestje van vrienden en daar hopelijk lekker tukken in de wagenbak, en zo niet dan wandelen we weer naar huis en proosten we met z'n tweetjes. Geen verwachtingen hebben helpt enorm :D

Eneehm hier maken we m ook zeker niet wakker, ook omdat dat geknal daarna nog twee uur doorgaat en daar kan ie vast niet rustig bij in slaap vallen. Laat je man maar n selfie maken met slapende baby :P
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
pi_176200075
Wij maken ook niet wakker, ik hoop zelfs dat hij doorslaapt. Wij hebben net vast gedut om er zelf tegen te kunnen.

Jullie hebben ook gelijk qua eten enzo. Ik probeer om te voeden op verzoek maar heb het dus erg lastig wanneer de verzoekjes niet stoppen. Het lijkt ook wel eens alsof Flens er een neusje voor heeft om te weten wanneer ik een bord eten voor mijn neus krijg. Hoe doen jullie dat? Baby op tijd wakker maken zodat je later zelf rustig kunt eten?

Straks een verhaaltje voorgelezen, meneer was zo vertrokken. :)

Fijne jaarwisseling allemaal!
Relativeer, adem in, adem uit en luister niet naar het geluid!
pi_176200115
Geen haar op m'n hoofd dat eraan denkt een slapende baby wakker te maken. Ik hoop haar morgenochtend na 10 uur pas een gelukkig Nieuwjaar te wensen, maar dat is ijdele hoop vrees ik. :+

Wat fijn om haar weer aan de borst te hebben rena. O+

Wij hebben vandaag geprobeerd foto's te maken voor L.'s verjaardagsuitnodiging, maar dat bleek ook een mission impossible met zwaankleefaan-L. die elke keer moest huilen als er een ballon te dicht in haar buurt kwam. :') Hopelijk zit er iets tussen, anders bestaat de uitnodiging straks alleen uit een foto van onze kamerplant met wat ballonnen eromheen. :+

Fijne jaarwisseling alvast! :W
pi_176200633
quote:
0s.gif Op zondag 31 december 2017 18:45 schreef Pannenkoekenmix het volgende:
Wij maken ook niet wakker, ik hoop zelfs dat hij doorslaapt. Wij hebben net vast gedut om er zelf tegen te kunnen.

Jullie hebben ook gelijk qua eten enzo. Ik probeer om te voeden op verzoek maar heb het dus erg lastig wanneer de verzoekjes niet stoppen. Het lijkt ook wel eens alsof Flens er een neusje voor heeft om te weten wanneer ik een bord eten voor mijn neus krijg. Hoe doen jullie dat? Baby op tijd wakker maken zodat je later zelf rustig kunt eten?

Straks een verhaaltje voorgelezen, meneer was zo vertrokken. :)

Fijne jaarwisseling allemaal!
De eerste tijd hebben wij om en om gegeten terwijl de ander met baby in draagzak liep. Dat was echt een uitvinding, die draagzak. Soms lukte het ook om met baby in draagzak te zitten en wat te eten.
En voor het weinige drinken had ik de hele dag een liter fles water in mijn buurt. Voor borstvoeding moet je echt goed eten en drinken dus denk aan jezelf :*
pi_176200987
quote:
0s.gif Op zondag 31 december 2017 18:45 schreef Pannenkoekenmix het volgende:
Wij maken ook niet wakker, ik hoop zelfs dat hij doorslaapt. Wij hebben net vast gedut om er zelf tegen te kunnen.

Jullie hebben ook gelijk qua eten enzo. Ik probeer om te voeden op verzoek maar heb het dus erg lastig wanneer de verzoekjes niet stoppen. Het lijkt ook wel eens alsof Flens er een neusje voor heeft om te weten wanneer ik een bord eten voor mijn neus krijg. Hoe doen jullie dat? Baby op tijd wakker maken zodat je later zelf rustig kunt eten?

Straks een verhaaltje voorgelezen, meneer was zo vertrokken. :)

Fijne jaarwisseling allemaal!
Eten met baby aan de borst, met baby in de draagzak, om en om proberen wat warme happen naar binnen te schuiven terwijl de ander met baby rondloopt, enz. Die eerste weken/maanden kunnen echt even behelpen zijn, maar er komt een omslagpunt en dat is (vooral achteraf gezien) echt al heel snel. Zorg inderdaad goed voor jezelf, baby's gaan niet kapot omdat ze even een minuut moeten huilen omdat jij iets te eten of drinken voor jezelf pakt. :*
pi_176201318
We hebben wel een draagzak gehuurd maar Flens moet eerst 3200 gram zijn. Huurtijd loopt bijna af en hij komt nog 100 gram tekort. Als het past zou het wel een enorme uitkomst zijn ja! :)
Relativeer, adem in, adem uit en luister niet naar het geluid!
pi_176203188
fijne jaarwisseling alvast allemaal!

Wij hebben het huis vol en ik zit nu lekker boven te voeden. Ik ben benieuwd of ze dadelijk lekker gaat slapen en of ze lekker doorslaapt. We gaan het meemaken!

rena wat fijn dat ze weer aan de borst heeft gedronken!

selv van zo'n leuk kind moet er toch haast wel een foto bij zitten die gelukt is, ook met slechte zin!
  zondag 31 december 2017 @ 21:06:50 #34
231121 Sylver_
Gooi mielies!
pi_176203708
Wij maken kleuter wakker, maar ik hoop dat Ella er doorheen slaapt. Ze snapt er toch nog niks van.

Pannenkoekenmix, wij aten met minibaby ook om en om terwijl de ander met haar liep. Of ik at met 1 hand terwijl zij dronk. Selv had ooit een foto gepost van een gevallen blaadje sla op L's hoofd, dat was een heel bekend probleem 😁 :@
Ignorance is bliss, but knowledge is power.
pi_176203814
Ik eet ook met baby op schoot of aan de borst. Ik laat veel dingen voor m'n kinderen, maar kom niet aan m'n eten. :P Overigens vind ik het niet erg om koud eten te eten, dus er is nooit echte haast.

Wakker maken doen we niet. Ik verwacht dat peuter wel wakker word overigens. Ze steken bermbommen af onder d'r raam. :{w
Want het leven is niet meer dan een sprookje
  zondag 31 december 2017 @ 21:13:48 #36
57269 Lemijn
luistert ook naar Leijn
pi_176203847
quote:
1s.gif Op zondag 31 december 2017 21:06 schreef Sylver_ het volgende:
Pannenkoekenmix, wij aten met minibaby ook om en om terwijl de ander met haar liep. Of ik at met 1 hand terwijl zij dronk. Selv had ooit een foto gepost van een gevallen blaadje sla op L's hoofd, dat was een heel bekend probleem 😁 :@
De dingen die ik allemaal van zijn hoofd heb geplukt :o :@
Op maandag 14 november 2016 12:18 schreef Crumpette het volgende:
De eerste keer ben je zo'n magische eenhoorn van moeder natuur en creeert een wonder
  zondag 31 december 2017 @ 21:17:43 #37
57269 Lemijn
luistert ook naar Leijn
pi_176203942
Maar wat ik eigenlijk even kwam melden: Jacob is vandaag alle dutjes zelf in slaap gevallen. In zijn bed. Met al of niet een volle maag. Niks voor gedaan, behalve alle mensen negeren die 5 maanden lang zeiden dat ik hem echt eens in zijn eigen bed moest leren slapen. :6

Vannacht leg ik hem gewoon weer naast me. Als ik erbij lig draait hij niet. En dan hoef ik mijn bed niet uit voor al zijn nachtelijk gezuip.
Op maandag 14 november 2016 12:18 schreef Crumpette het volgende:
De eerste keer ben je zo'n magische eenhoorn van moeder natuur en creeert een wonder
  zondag 31 december 2017 @ 21:23:00 #38
231121 Sylver_
Gooi mielies!
pi_176204064
Jeeeej Lemijn! *O*
Ignorance is bliss, but knowledge is power.
pi_176204570
Rena, wat een pech krijgen jullie op je bordje zeg..! Een goed herstel gewenst! :*

Eten met n hand of met baby in draagzak/-doek: check :Y
Niet eten: geen optie :N

Baby wakker maken om middernacht was ik ook niet van plan nee :{w als peuter niet wakker wordt, laten we die ook mooi liggen :Y Hell, ik zat tot een uur geleden nog te twijfelen of ik zelf wel wakker zou blijven tot middernacht :') :D
Al bedenk ik me net dat het rond die tijd wel 'tijd' is voor de volgende fles, dus wie weet wordt het dan toch even een gezellig momentje ;)

Hier nog steeds een sneue verkouden baby met een rocheltje waar menig verstokte roker jaloers op is :X
Het klinkt zo zielig ;( hopelijk is-ie er snel vanaf

Maar, om aan te sluiten bij Lemijns goede nieuws (go Jacob! ^O^ ): onze Pitbull heeft vandaag gewoon 2(!) flinke dutjes in de box gedaan :o ik heb goede hoop voor 2018 8-)

Fijne jaarwisseling allemaal! B:)B
♥ Minion ♥ mei 2015
♥ Pitbull ♥ dec 2017
  zondag 31 december 2017 @ 21:50:36 #40
231121 Sylver_
Gooi mielies!
pi_176204697
Awwh beterschap voor Pitbull, Twist! Wel knap van die dutjes! Dat schept hoop :)

Hier fingers crossed voor een rustig slapende baby zodat Ik de oudejaarsconference kan gaan kijken. Nog 10 min 🤞
Ignorance is bliss, but knowledge is power.
pi_176204866
Hier al een hele dag een slaap-weigerend kind, op korte dutjes na. Hij is er nog niet erg vervelend onder, maar ik vind het wel heel sneu. Het is nog vrij mild met het vuurwerk, maar hij lijkt denk ik op z'n mama en kan het niet echt waarderen.
One could tolerate a world of demons, for the sake of an angel.
pi_176204926
Heel goed, Jacob en Pitbull! Beterschap voor je baby, twist.
Rena, wat fijn dat je haar weer aan de borst kon hebben. O+.
Pannenkoekenmix, zou het boek Baby in een droomritme misschien iets voor je zijn?
Still a little bit of your face I haven't kissed.
pi_176204940
Fijn Lemijn! Lekker doen wat goed voelt dus, he. ;) Had jij nog verdere toevoeging voor de OP? Ik dacht iets gelezen te hebben daarover?

Pm, je man je laten voeren is ook nog een optie. ;)

Gogo, :*

En iedereen gelukkig nieuwjaar alvast! O+
One could tolerate a world of demons, for the sake of an angel.
pi_176205346
quote:
1s.gif Op zondag 31 december 2017 19:17 schreef Selvaria het volgende:

[..]

Eten met baby aan de borst, met baby in de draagzak, om en om proberen wat warme happen naar binnen te schuiven terwijl de ander met baby rondloopt, enz. Die eerste weken/maanden kunnen echt even behelpen zijn, maar er komt een omslagpunt en dat is (vooral achteraf gezien) echt al heel snel. Zorg inderdaad goed voor jezelf, baby's gaan niet kapot omdat ze even een minuut moeten huilen omdat jij iets te eten of drinken voor jezelf pakt. :*
Dit idd en vaak kleine beetjes proberen te eten en je partner africhten als je die hebt of iemand anders om je eten en drinken te komen brengen of voeren :P.
  zondag 31 december 2017 @ 22:44:41 #45
57269 Lemijn
luistert ook naar Leijn
pi_176205710
Ja die had ik Nanuke, maar ik ben 'm even vergeten. Zal nog wel terugzoeken misschien.

Volgend jaar zitten we allemaal in het dreumestopic met njarigen. Is dat niet bizar? En een jaar geleden hadden we allemaal nog niet de baby die nu ons uit de slaap houdt. Ik vind het wel een verbetering, die baby. 2017 kan de boeken in als een best geslaagd jaar O+ .

Youp is begonnen, Jacob ligt nog steeds te pitten boven, ik hoop dat ie zo even komt meedrinken hier. Vind het bijna saai zo.

*O* Succes allemaal vannacht & gelukkig nieuwjaar liefjes *O*
Op maandag 14 november 2016 12:18 schreef Crumpette het volgende:
De eerste keer ben je zo'n magische eenhoorn van moeder natuur en creeert een wonder
pi_176206435
Happy new year!
Noud slaapt lekker, even gevoed om 10 uur.
Peuter is nog klaarwakker :')
Ik wil slapen jonge _O-
disclaimer
  zondag 31 december 2017 @ 23:33:01 #47
268038 kwakz0r
snowclones you an eggcorn
pi_176206619
quote:
0s.gif Op zondag 31 december 2017 18:45 schreef Pannenkoekenmix het volgende:
Wij maken ook niet wakker, ik hoop zelfs dat hij doorslaapt. Wij hebben net vast gedut om er zelf tegen te kunnen.

Jullie hebben ook gelijk qua eten enzo. Ik probeer om te voeden op verzoek maar heb het dus erg lastig wanneer de verzoekjes niet stoppen. Het lijkt ook wel eens alsof Flens er een neusje voor heeft om te weten wanneer ik een bord eten voor mijn neus krijg. Hoe doen jullie dat? Baby op tijd wakker maken zodat je later zelf rustig kunt eten?

Straks een verhaaltje voorgelezen, meneer was zo vertrokken. :)

Fijne jaarwisseling allemaal!
Ik had op een gegeven moment de kunst van eten met 1 hand geperfectioneerd.

Vriend kookte, schepte op, sneed mijn eten indien nodig, en ik had kind in de rugbyhouding of gewoon aan de tiet en dan bord aan de andere kant, schuiven maar...
pi_176206620
Ga dan naar bed SQ! Wat let je? :+
pi_176206735
quote:
7s.gif Op zondag 31 december 2017 23:33 schreef Fazzoletti het volgende:
Ga dan naar bed SQ! Wat let je? :+
laatstgenoemde peuter. En m'n visite. :')
disclaimer
  zondag 31 december 2017 @ 23:45:11 #50
231121 Sylver_
Gooi mielies!
pi_176206838
Maud houdt het lang vol zeg :o
Ignorance is bliss, but knowledge is power.
pi_176206867
quote:
1s.gif Op zondag 31 december 2017 23:39 schreef Stormqueen het volgende:

[..]

laatstgenoemde peuter. En m'n visite. :')
Kan je man dat niet alleen handelen :{w
  zondag 31 december 2017 @ 23:48:08 #52
231121 Sylver_
Gooi mielies!
pi_176206897
Ik kan trouwens niet geloven hoe snel 2017 is gegaan.
Ella is nog maar net geboren voor mijn gevoel en ze is gewoon al weer 9 maanden :o

Oh, en gelukkig Nieuwjaar iedereen alvast! :*
Ignorance is bliss, but knowledge is power.
pi_176207695
Happy new year!
Noud werd wakker dus die kwam mee naar buiten. Zelden een baby gezien die zo intens gelukkig wordt van vuurwerk. Dat belooft wat :')


d97o46w.jpg

[ Bericht 17% gewijzigd door Stormqueen op 01-01-2018 00:46:43 ]
disclaimer
  maandag 1 januari 2018 @ 00:52:23 #54
57269 Lemijn
luistert ook naar Leijn
pi_176207965
Dat ziet er wel heel gezellig uit SQ! Maar als onze jongens op de vuurwerk-afsteek-leeftijd zijn is het misschien wel afgeschaft. Hoop ik, voor de vogels en het milieu. Al joeg ik er zelf afgelopen jaren ook wel een pakje rotjes doorheen, ik snap de lol *) .
Op maandag 14 november 2016 12:18 schreef Crumpette het volgende:
De eerste keer ben je zo'n magische eenhoorn van moeder natuur en creeert een wonder
  maandag 1 januari 2018 @ 01:07:23 #55
231121 Sylver_
Gooi mielies!
pi_176208235
Gezellig SQ :D

Ella sliep er doorheen ^O^ Nahja, even speentje terug stoppen om 00.05u, maar dat was genoeg :)

Benieuwd of kleuter weer makkelijk in slaap valt na een uur wakker zijn. Man blijft ff bij d'r :)
Ignorance is bliss, but knowledge is power.
pi_176208487
Gelukkig nieuwjaar!! *O*
pi_176208501
aueb60.jpg

Gelukkig nieuwjaar!!
Het vuurwerk deed m niet zoveel. Om 23.15 wakker geworden en heeft dus de jaarwisseling wakker mee kunnen maken :)
pi_176209420
Haha SQ. Wolfje was ook al zo gefascineerd door het vuurwerk. _O-
pi_176209606
Iedereen de beste wensen voor het nieuwe jaar! Gezondheid en geluk gewenst :* O+
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
  maandag 1 januari 2018 @ 07:57:33 #60
19376 LadyS
Truus en Miep
pi_176210462
Beste wensen allemaal :*
M. was wakker tijdens de jaarwisseling en keek gefascineerd naar het vuurwerk, ging om 02.00 uur slapen en werd rond 07.15 uur weer wakker voor een voeding. Hij ligt nu naast me weer verder te slapen O+
Remember: No man is worth your tears and the one who is, won't make you cry!!
pi_176210501
Gelukkig nieuwjaar!

L. heeft niks van het alles meegekregen. Rond kwart voor 11 meldde ze zich en sliep na een fles door tot ik naar bed ging om 1.15 en toen weer tot 6 en 8. Prima zo. Nu op naar het volgende feestje: over 4 weken is ze jarig. O+ :'(
pi_176210513
Ah men ik ben jaloers :') Ik heb cumulatief iets van 3 uur geslapen :')
Maar gelukkig heeft noud zelf de stofzuigrobot aangezet en zit er nu tegen te praten. Zelfregulering O+
disclaimer
pi_176210534
Hier ook een prima nacht, om 22.15 en 2.45 gevoed en daarna geslapen tot 7.45 _O_ Merk dat ik me daardoor lichamelijk een stuk beter voel :)
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_176210561
Gelukkig nieuw jaar!

Noud, goede hulp in 't huishouden ben jij. :D

Hier een erg saaie jaarwisseling. Ik lag om half 11 in bed met peuter en baby. Ze hebben allebei vanaf toen overal doorheen geslapen. Half 4 een leer gevoed en toen om half 7 eruit met peuter. Baby heeft nog tot 8 uur doorgeslapen. Ik vind 't allemaal prima.
Want het leven is niet meer dan een sprookje
pi_176210582
Hier ook een goede nacht. Om 20:45 in bed gelegd en hij wordt nu pas wakker voor de eerste fles :o
Wel een paar keer om moeten lopen om het speentje aan te geven maar zo lang als nu heeft hij nog nooit geslapen. Vind het niet erg wij lagen pas om 4:45 in bed :@
pi_176210643
Onze baby deed met ons door en sliep pas om 2 uur 8)7 hij is net wakker nu en begint de eerste ochtend alweer lachend :)
pi_176210659
Gezellig lesage!
Onze peuter was ook niet voornemens te gaan slapen gisteravond dus die ging ook om 1 uur ofzo.
En die slaapt natuurlijk nog, net als mijn zielige alcoholman.
disclaimer
pi_176210663
Gelukkig nieuwjaar allemaal!

A sliep om 23:30, kwam voor een voeding om 5:45 en slaapt nu nog. O+.
Still a little bit of your face I haven't kissed.
pi_176210738
quote:
1s.gif Op maandag 1 januari 2018 09:14 schreef Stormqueen het volgende:
Gezellig lesage!
Onze peuter was ook niet voornemens te gaan slapen gisteravond dus die ging ook om 1 uur ofzo.
En die slaapt natuurlijk nog, net als mijn zielige alcoholman.
Dreumes sliep ook pas om 2! En tot 6 ;( en toen van half 7 tot 9 nog. Ik vermoed een zeer gezellige dag hier :{
pi_176210752
En de beste wensen natuurlijk voor jullie allemaal :*
Dit jaar zullen onze baby’s allemaal dreumessen worden, die kruipen, kletsen, lopen en/of streken uithalen *O* O+
pi_176210754
quote:
1s.gif Op maandag 1 januari 2018 09:27 schreef LeSage het volgende:

[..]

Dreumes sliep ook pas om 2! En tot 6 ;( en toen van half 7 tot 9 nog. Ik vermoed een zeer gezellige dag hier :{
sterkte :'(
Mag jij ook morgen weer werken? :')
Al kijk ik daar bijna naar uit, omdat kantoor en iedereen nog vakantie :')
disclaimer
pi_176210822
quote:
1s.gif Op maandag 1 januari 2018 09:29 schreef Stormqueen het volgende:

[..]

sterkte :'(
Mag jij ook morgen weer werken? :')
Al kijk ik daar bijna naar uit, omdat kantoor en iedereen nog vakantie :')
Nee, morgen vrij. Ik gok heul veul onverantwoorde tv-tijd *)
Vandaag nog een volle dag, maar misschien wel goed om de dag door te komen met afleiding voor S. M. hang ik gewoon lekker in de draagdoek O+
  maandag 1 januari 2018 @ 09:43:57 #73
19376 LadyS
Truus en Miep
pi_176210835
quote:
1s.gif Op maandag 1 januari 2018 09:29 schreef LeSage het volgende:
En de beste wensen natuurlijk voor jullie allemaal :*
Dit jaar zullen onze baby’s allemaal dreumessen worden, die kruipen, kletsen, lopen en/of streken uithalen *O* O+
:o
Wat doe je met me :o. Kan me er nog zo weinig bij voorstellen, hij ontdekt net hoe hij moet brabbelen tegen een lamp :')
Remember: No man is worth your tears and the one who is, won't make you cry!!
pi_176210875
Dirk was bang het vuurwerk te missen geloof ik. Op wat hazeslaapjes na heeft hij gisteren de hele dag amper geslapen. Tot vijf over 12, toen was meneer vertrokken. :') Uiteindelijk rond 2u wakker gemaakt om naar huis te gaan, sliep hij weer rond 3en, na een beetje drinken. Ik dacht nog die gaat de slaap nog inhalen. Helaas. Om 7u had meneer weer honger, en nu is hij al een uur vrolijk aan het keten in zijn bed. Gelukkig zijn er geen mooiere geluiden om 2018 mee te beginnen. O+
One could tolerate a world of demons, for the sake of an angel.
  maandag 1 januari 2018 @ 10:21:43 #75
57269 Lemijn
luistert ook naar Leijn
pi_176211047
Wij worden net wakker :o. Ik ben zo bang dat die uitslaapfeature stuk gaat als ik straks weer werk...
Op maandag 14 november 2016 12:18 schreef Crumpette het volgende:
De eerste keer ben je zo'n magische eenhoorn van moeder natuur en creeert een wonder
pi_176211065
quote:
1s.gif Op maandag 1 januari 2018 08:28 schreef Stormqueen het volgende:
Ah men ik ben jaloers :') Ik heb cumulatief iets van 3 uur geslapen :')
Maar gelukkig heeft noud zelf de stofzuigrobot aangezet en zit er nu tegen te praten. Zelfregulering O+
Same here.
Gisteravond tussen 21:00 en 2:00 is ze 2 keer gevoed geweest en ik kon uiteindelijk 2:30 gaan slapen. We hadden visite dus ik ben gewoon wakker gebleven.
Toen kwam ze om 4 uur en 6:50 weer.
Onze zoon werd om 7 uur ook wakker.
Baby is weer gaan slapen om 8 uur en ik heb met mijn zoon zitten ontbijten.
Tegen 9 de tv aangeslingerd en ik weer plat op de bank. :9 Mag best.
Baby slaapt nog. O+
pi_176211073
Beste wensen allemaal! *G*

Onze Pitbull wilde middernacht graag even meemaken, dus lag om 0.00u lekker op m'n arm te chillen O+
Na een fles gelukkig lekker gaan slapen, nachtvoeding om 4.00u en toen weer door tot 8.00u dus best wel een prima nacht :)

Morgen naar het cb, ben echt benieuwd hoeveel-ie gegroeid is! O+
♥ Minion ♥ mei 2015
♥ Pitbull ♥ dec 2017
pi_176211085
quote:
0s.gif Op maandag 1 januari 2018 10:21 schreef Lemijn het volgende:
Wij worden net wakker :o. Ik ben zo bang dat die uitslaapfeature stuk gaat als ik straks weer werk...
dat gaat gebeuren. Want dan moeten jullie weer regelmatig vroeg opstaan ;)
disclaimer
  maandag 1 januari 2018 @ 11:29:25 #79
57269 Lemijn
luistert ook naar Leijn
pi_176211682
quote:
1s.gif Op maandag 1 januari 2018 10:27 schreef Stormqueen het volgende:

[..]

dat gaat gebeuren. Want dan moeten jullie weer regelmatig vroeg opstaan ;)
Ja maar de andere dagen... O-)
Ik hoop niet teveel. Droom alleen een beetje.
Op maandag 14 november 2016 12:18 schreef Crumpette het volgende:
De eerste keer ben je zo'n magische eenhoorn van moeder natuur en creeert een wonder
pi_176211723
quote:
1s.gif Op maandag 1 januari 2018 11:29 schreef Lemijn het volgende:

[..]

Ja maar de andere dagen... O-)
Ik hoop niet teveel. Droom alleen een beetje.
Hoe meer verwachtingen, hoe meer teleurstellingen ;( ;)
  maandag 1 januari 2018 @ 11:36:03 #81
57269 Lemijn
luistert ook naar Leijn
pi_176211763
Ik dacht vanmorgen: hij kan opeens nieuwe dingen. Dan wil hij misschien ook wel onder de douche. En ja hoor! Heeft de tegels bestudeerd en bevoeld, in plaats van paniekerig zich aan me vast te klampen. Vond water op z’n hoofd niet heel tof maar ook geen reden voor huilen.
Fijn, opties ^O^
Op maandag 14 november 2016 12:18 schreef Crumpette het volgende:
De eerste keer ben je zo'n magische eenhoorn van moeder natuur en creeert een wonder
pi_176211816
Wij vierden het nieuwe jaar boven een vieze luier. Flens werd wakker om tien voor twaalf. Vuurwerk zag hij niets van, hij wou alleen maar eten.

Wij gaan zo voor het eerst naar buiten, zodra de feeding frenzy voorbij is. :)

Mijn enige goeie voornemen wordt trouwens om lekker op mijzelf, baby en man te vertrouwen. Minder theorie opzoeken en meer praktijk doen.

Eigenlijk zou ik gaan voor terug naar mijn oude gewicht maar heb nou al mooiere benen dan voor de zwangerschap. Misschien dat het sporten meer voor me heeft gedaan dan alleen conditie verbeteren. :)
Relativeer, adem in, adem uit en luister niet naar het geluid!
pi_176212141
Wij zijn net wakker geworden door een kirrende V O+
Voor iedereen de allerbeste wensen voor 2018!

Lemijn hier is de uitslaapfeature er nog altijd *klopt af* ;)

Ik wil heul niet dat mijn baby al een dreumes wordt dit jaar, hij is er pas net voor mijn gevoel :'(
pi_176212164
quote:
0s.gif Op maandag 1 januari 2018 12:09 schreef Flav het volgende:

Ik wil heul niet dat mijn baby al een dreumes wordt dit jaar, hij is er pas net voor mijn gevoel :'(
Ik deed de kapitein gisteren een broek aan, met een echte rits en een knoop :'( doe s niet joh, met je grote jongens broek. Hij past gewoon al niet meer in zacht pluizig newborn :'( met zn maat 68/74 :')
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
  maandag 1 januari 2018 @ 13:03:21 #85
57269 Lemijn
luistert ook naar Leijn
pi_176212838
quote:
0s.gif Op maandag 1 januari 2018 12:09 schreef Flav het volgende:
Lemijn hier is de uitslaapfeature er nog altijd *klopt af* ;)
O+

LDG, ik weiger dat. Ik zoek gewoon zachte broekjes in die reuzenmaten.
Op maandag 14 november 2016 12:18 schreef Crumpette het volgende:
De eerste keer ben je zo'n magische eenhoorn van moeder natuur en creeert een wonder
pi_176212952
68 is geen reuzenmaat joh! En zachte broekjes kun je nog wel even kopen, mijn peuter met maat 104 loopt er ook nog vaak zat in ;)
Ik vind spijkerbroeken voor baby's persoonlijk echt niks, ik denk ook dat noud ze pas na maat 92 aan krijgt ;)
disclaimer
pi_176213231
Met mijn newborn klinkt 68 wel als een reuzemaat. :D Ik vind spijkerbroekjes leuk vanaf het moment dat ze een beetje kunnen kruipen/voortbewegen. Zolang ze veelal slapen vind ik spijkerbroekjes nog te ruw. Maar ik heb een man die daar een andere mening over heeft, dus zo af en toe heeft Dirk er toch 1 aan. :)

Lemijn, dat klinkt fijn zo samen douchen! Man doet het ook heel graag samen met Dirk, maar ik vind het eng dus ik doe m altijd in bad. :@
One could tolerate a world of demons, for the sake of an angel.
pi_176213309
Oh, maar van die heerlijke zachte, gevoerde spijkerbroekjes staan juist zo schattig bij die mini's! O+
Maar ik ben dan ook zo'n moeder die d'r dochter ook alleen maar spijkerbroeken aantrekt :@ ;)
♥ Minion ♥ mei 2015
♥ Pitbull ♥ dec 2017
  maandag 1 januari 2018 @ 13:32:06 #89
57269 Lemijn
luistert ook naar Leijn
pi_176213346
Dat klinkt alsof Dirk in ieder geval af en toe schoon wordt :). Ik houd niet van het badje en Jacob dus tot vandaag niet van douchen. Dat leverde een patstelling op oO< .
Op maandag 14 november 2016 12:18 schreef Crumpette het volgende:
De eerste keer ben je zo'n magische eenhoorn van moeder natuur en creeert een wonder
  maandag 1 januari 2018 @ 13:37:23 #90
221912 minilot
Puer aeternus
pi_176213491
Vandaag uitgerekend, dus ik ga hier vast wat fanatieker lurken! O+ *O*

Vooralsnog geen kleine spijkerbroekjes in de kast hier (met name van die chille joggingbroekies), wel alvast een paar corduroy tuinbroekjes. Vast niet praktisch, maar zo lief! _O_
Wo ist der Fhrer, der mich fhrt?
pi_176213543
Daar moest ik wel even om gniffelen. :D

Twist, dan moet ik denk ik ook aan zachtgevoerde spijkerbroekjes. De hoofdreden dat ik er nu niet van houd is dat ze zo stuk zijn van binnen en als je dan veelal lekker ligt te slapen vind ik dat geen fijn idee. (Maar ik ben misschien ook wat raar. :D)
One could tolerate a world of demons, for the sake of an angel.
pi_176213546
J. kreeg 3 tassen kleding van een via via hele verre kennis gevuld met voornamelijk broekjes. Dus hij heeft spijkerbroeken genoeg, maar ik trek ze in de praktijk niet aan. Hij is wel tot z'n tweede voorzien van broeken. :P
Want het leven is niet meer dan een sprookje
pi_176213702
quote:
0s.gif Op maandag 1 januari 2018 13:30 schreef twist02 het volgende:
Oh, maar van die heerlijke zachte, gevoerde spijkerbroekjes staan juist zo schattig bij die mini's! O+
Maar ik ben dan ook zo'n moeder die d'r dochter ook alleen maar spijkerbroeken aantrekt :@ ;)
mijn dochter draagt nu ook voornamelijk spijkerbroeken, maar die speelt buiten en mijn baby nog niet :P
disclaimer
pi_176213713
Gelukkig nieuwjaar allemaal!

Joggingsbroeken hebben ze tot maat xxxl ofzo LDG ;)

Lemijn, onze meiden zijn nog steeds uitslapers. Helaas ook op de opvangdag, daar moeten we ze altijd voor wakker maken :(

Wij hadden een prima avond. M'n ouders waren er dus dat waren sowieso extra handjes, en zodra peuter op bed lag hebben we een escape room bordspel gedaan. Wel erg leuk, maar niet zo handig dat ze meiden toen niet meer zelf wilden spelen terwijl de klok doortikte... maar we zijn uiteindelijk uit de gevangenis ontsnapt *O* Daarna hebben we de meiden ook op bed gelegd en met wat moeite zijn ze gaan slapen, alleen Lala werd om 23:45 weer wakker en wilde niet meer rustig liggen, dus die heeft vol interesse naar het vuurwerk gekeken terwijl de andere twee rustig doorsliepen. Om half 2 lagen we uiteindelijk in bed, waarna al snel bleek dat ze mijn goede voornemen om in 2018 goed te slapen alweer verbroken hadden :( ze sliepen fijn in etappes van 2 uur met om en om wakker, dus ik heb ze vanmorgen naar beneden gebracht (bij m'n man) en ben daarna nog twee uur m'n bed weer ingekropen, heerlijk!

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
¸¸.´`.¸¸.´`.¸&gt;&lt;(((&gt;
pi_176214275
quote:
1s.gif Op maandag 1 januari 2018 13:12 schreef Stormqueen het volgende:
68 is geen reuzenmaat joh! En zachte broekjes kun je nog wel even kopen, mijn peuter met maat 104 loopt er ook nog vaak zat in ;)
Ik vind spijkerbroeken voor baby's persoonlijk echt niks, ik denk ook dat noud ze pas na maat 92 aan krijgt ;)
ik vind alleen joggingbroeken n soort van tokkie ofzo _O- hoewel dat nergens op slaat hoor, daar ben ik me van bewust :D.

Voor de wat dikkere broekjes kom ik toch vaak bij wat stugger materiaal uit :Y.
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
pi_176214351
Samen douchen vind ik maar eng, zelfs met zo’n speciale handschoen. Heb 2 weken geleden een shnuggle gekocht, ideaal badje ^O^
V blijft er redelijk rechtop in zitten en wij hebben geen pijn meer aan onze rug van over het badje hangen en ondersteunen. En hij kan dan fijn met zijn badblokken spelen :D

V heeft ook spijkerbroekjes maar alleen die wat super stretch zijn. Maar hij heeft meestal gewoon lekker een soepel broekje aan.
pi_176214463
Wij doen het douchen en badje altijd met zn tween. Eentje onder de douche met baby en de ander haartjes wassen en af soppen en daarna de baby afdrogen. Ook zo met het badje, een vasthouden en de ander soppen en afdrogen.

Alleen lijkt me ook best spannend/onhandig
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
pi_176214891
quote:
0s.gif Op maandag 1 januari 2018 13:47 schreef FlyingFish het volgende:
Gelukkig nieuwjaar allemaal!

Joggingsbroeken hebben ze tot maat xxxl ofzo LDG ;)

Lemijn, onze meiden zijn nog steeds uitslapers. Helaas ook op de opvangdag, daar moeten we ze altijd voor wakker maken :(

Wij hadden een prima avond. M'n ouders waren er dus dat waren sowieso extra handjes, en zodra peuter op bed lag hebben we een escape room bordspel gedaan. Wel erg leuk, maar niet zo handig dat ze meiden toen niet meer zelf wilden spelen terwijl de klok doortikte... maar we zijn uiteindelijk uit de gevangenis ontsnapt *O* Daarna hebben we de meiden ook op bed gelegd en met wat moeite zijn ze gaan slapen, alleen Lala werd om 23:45 weer wakker en wilde niet meer rustig liggen, dus die heeft vol interesse naar het vuurwerk gekeken terwijl de andere twee rustig doorsliepen. Om half 2 lagen we uiteindelijk in bed, waarna al snel bleek dat ze mijn goede voornemen om in 2018 goed te slapen alweer verbroken hadden :( ze sliepen fijn in etappes van 2 uur met om en om wakker, dus ik heb ze vanmorgen naar beneden gebracht (bij m'n man) en ben daarna nog twee uur m'n bed weer ingekropen, heerlijk!

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ik heb zelf een verse baby in de box liggen, maar ik ga bijna rammelen van die tweeling van jou hoor O+ Wat een scheetjes!
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_176215493
Geen idee hoe het praktisch werkt natuurlijk want nog niet geprobeerd. Maar wij gaan waarschijnlijk zittend douchen, dan kan hij nooit ver vallen. Zo doen we het met de parkieten ook.
Wel je water wat warmer zetten anders is het niet lekker. ;)
Relativeer, adem in, adem uit en luister niet naar het geluid!
pi_176216073
Wait whut :o douchen met parkieten?
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
pi_176216164
quote:
0s.gif Op maandag 1 januari 2018 15:43 schreef littledrummergirl het volgende:
Wait whut :o douchen met parkieten?
Ja, lekker voor de veertjes en minder stof in huis. Ze vinden het zelf ook heerlijk, zolang er geen water in de neusgaten komt. :D Helaas al een tijd niet gedaan en uit de kooi is deze weken al een luxe.
Relativeer, adem in, adem uit en luister niet naar het geluid!
pi_176216305
quote:
0s.gif Op maandag 1 januari 2018 14:23 schreef littledrummergirl het volgende:
Wij doen het douchen en badje altijd met zn tween. Eentje onder de douche met baby en de ander haartjes wassen en af soppen en daarna de baby afdrogen. Ook zo met het badje, een vasthouden en de ander soppen en afdrogen.

Alleen lijkt me ook best spannend/onhandig
Douchen doen we ook soort van samen. Ik geef baby aan, en pak weer aan om af te drogen. Maar badje doe ik ook wel gewoon alleen. Kwestie van goed voorbereiden en alles klaar leggen. :)
One could tolerate a world of demons, for the sake of an angel.
pi_176216546
Douchen alleen met de baby vind ik juist heerlijk O+ na het douchen wikkel ik 'm dan in en kan hij op het aankleedkussen in zijn bad liggen tot ik klaar ben met mezelf wassen en afdrogen. Daarna is hij aan de beurt.
pi_176217826
Haartjes wassen en afsoppen doe ik niet aan bij baby. Scheelt weer gedoe.
Lemijn, fijn dat het douchen nu wel gaat. *; . Wij deden gisteren ook weer een poging en Y vond het dit keer prima, terwijl hij keren daarvoor huilde. Hij en Jacob hebben kennelijk dezelfde nieuwsbrief gehad waarin staat dat douchen best chill is.

Terwijl ik dit typ, trekt Y een stoeltje van onze peuter omver. Precies op z'n hoofd. :') . We zitten nu in de fase "ik kan kruipen en wil alles ontdekken". Dus niets is veilig. Lampen zijn al bijna omgetrokken, de kerststal al bijna vernield. :D .

Gelukkig nieuwjaar allemaal! *O* .
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
  maandag 1 januari 2018 @ 17:41:16 #105
57269 Lemijn
luistert ook naar Leijn
pi_176218668
quote:
0s.gif Op maandag 1 januari 2018 14:23 schreef littledrummergirl het volgende:
Wij doen het douchen en badje altijd met zn tween. Eentje onder de douche met baby en de ander haartjes wassen en af soppen en daarna de baby afdrogen. Ook zo met het badje, een vasthouden en de ander soppen en afdrogen.

Alleen lijkt me ook best spannend/onhandig
Alles went :). Ik heb met de kraamhulp bedacht hoe ik alles alleen kan doen. Het enige waar ik een tweede persoon voor mis, is het opruimen van de zooi terwijl ik hem aankleed :P. Maar goed daarom doen we dat badje dus zelden.
quote:
2s.gif Op maandag 1 januari 2018 17:03 schreef Franny_G het volgende:
Haartjes wassen en afsoppen doe ik niet aan bij baby. Scheelt weer gedoe.
En dit.

Franny, ik vroeg aan Jacob of hij dezelfde nieuwsbrief had gekregen als Y en toen begon hij enorm te schaterlachen. Lijkt me duidelijk.

Douchen op de grond lijkt mij trouwens juist onhandig. Dan moet je gaan zitten en daarna weer gaan staan met natte baby. Maar zoek vooral wat voor jezelf werkt natuurlijk.
Op maandag 14 november 2016 12:18 schreef Crumpette het volgende:
De eerste keer ben je zo'n magische eenhoorn van moeder natuur en creeert een wonder
pi_176219265
Mijn baby zit gewoon al los in het grote bad ;(
(Waar ik dan weer heel blij mee ben, ik heb douchen met kinderen altijd kut gevonden :'))
disclaimer
  maandag 1 januari 2018 @ 18:14:25 #107
57269 Lemijn
luistert ook naar Leijn
pi_176219306
Lijkt me ideaal.
Als je een bad hebt.
:'( .
Op maandag 14 november 2016 12:18 schreef Crumpette het volgende:
De eerste keer ben je zo'n magische eenhoorn van moeder natuur en creeert een wonder
pi_176219391
Gelukkig Nieuwjaar allemaal *O* *O* *O* !

S. sliep hier in 1e instantie lekker door de eerste knallen heen. Rond 00:45 werd ie wakker van de duizendknaller die in de straat uitgerold was.
Dus toen heeft ie ook nog even vuurwerk gekeken, hij keek vol interesse naar al het mooie siervuurwerk, echt mooi om te zien O+

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_176219552
Ik mis ook nog iemand om de rommel op te ruimen Lemijn. Niet alleen tijdens het afdrogen overigens.

Wij hebben bewust een huis gekocht met bad en aparte douche. Dat bad zijn ze toch zeker al 1 keer in geweest! Sinds een maand gaan ze hier onder de douche, en de afgelopen week de een met mij, de ander met m'n man. Eerder hadden we een twee achter elkaar systeem maar dat zorgde vooral voor veel gehuil omdat ze moesten wachten op de ander.
¸¸.´`.¸¸.´`.¸&gt;&lt;(((&gt;
pi_176219614
Oh echt joh ff? Ik vind het zo ideaal. Ze gaan er gewoon samen in, om de dag na het eten. Spelen wat met badspeeltjes, en dan droog ik noud af en mijn man de peuter.
Ik douche zoveel liever alleen, dat is hele zeldzame me-time :')
disclaimer
pi_176219669
quote:
0s.gif Op maandag 1 januari 2018 16:07 schreef Skittles het volgende:
Douchen alleen met de baby vind ik juist heerlijk O+ na het douchen wikkel ik 'm dan in en kan hij op het aankleedkussen in zijn bad liggen tot ik klaar ben met mezelf wassen en afdrogen. Daarna is hij aan de beurt.
oh ja slim :D
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
pi_176220562
Als de meiden kunnen zitten is het wel de bedoeling dat ze in bad gaan, maar voor nu is dat nog niet zo handig, ook vanwege druk spetterende peuter. We hebben van die badligdingen gekregen maar die vind ik ook niet zo veilig, daar hebben ze nog redelijk wat bewegingsruimte in. Bij ons gaan ze 2 keer per week onder de douche (of peuter in bad), dat geeft ons ook nog wat zelf douche mogelijkheden.

Tolstoi, je moeder is ouderwets. Je doet geen rare dingen, dus gewoon blijven doen waar jij je fijn bij voelt. Qua inzichten is er ook gewoon heel veel veranderd in 30 jaar.
¸¸.´`.¸¸.´`.¸&gt;&lt;(((&gt;
  maandag 1 januari 2018 @ 19:36:31 #113
231121 Sylver_
Gooi mielies!
pi_176220734
Ik vond douchen met Ella altijd wel ideaal, maar tegenwoordig wil ze niet meer wachten tot ik afgedroogd ben. Dus ze gaat nu in het grote bad. Alleen of samen met kleuter.

Wat rot Tolstoi :{ Ik had het ook heel erg bij mijn oudste, constant moeten verdedigen over dat ze niet doorliep, nog nachtvoedingen kreeg, bij ons lag (of wij bij haar eigenlijk). Allemaal ongevraagd advies, want ik klaagde nooit over die dingen.
Tot de spreekwoordelijke druppel en ik boos gesnauwd heb dat het mijn kind is en dus ook mijn regels en dat als ik advies nodig heb ik er wel om vraag :(
Dat hielp wel even :P
Op een gegeven moment ging ik bij de oudste ervaren dat als ik niet mijn gevoel ging volgen, maar doe zoals men zei dat zogenaamd zou horen, het stevast mis ging. Daardoor ging ik geloven in onze eigen methodes en durfde ik veel meer op mijn gevoel te vertrouwen. Vanaf dat moment was het ook veel makkelijker om al het advies van me af te laten glijden als ik er niks in zie.

Durf op je gevoel te vertrouwen :Y Jij bent zijn mama en niemand kent hem zo goed als jij. Zolang jullie het goed vinden gaan is dat het enige dat telt.
Prima als andere mensen het anders willen doen, dan zoeken ze maar een eigen kind ;) Jullie doen het zoals jullie goed achten en dat is prima! :*
Ignorance is bliss, but knowledge is power.
pi_176220760
Tolstoi, ik denk dat FF een goed punt heeft. Gewoon blijven doen wat jij goed vindt voelen. Als je zelf de nachtvoedingen zat bent, zijn er best manieren om daarin te sturen, maar laten huilen is daar (in mijn ogen) niet een van. Je kindje volgen is nooit verkeerd, wat anderen ook zeggen. :*
One could tolerate a world of demons, for the sake of an angel.
pi_176220838
Ik ben wel jaloers op al die mensen met een echt bad. Heel af en toe ga ik nog wel eens bij mijn mams in bad, maar dat is toch niet zo lekker als in je eigen huis. Als we ooit naar een ander huis gaan dan is dat ook mijn voorwaarde. Een bad. O+
One could tolerate a world of demons, for the sake of an angel.
  maandag 1 januari 2018 @ 19:42:23 #116
57269 Lemijn
luistert ook naar Leijn
pi_176220863
Ik vind dat een washandje op de commode ook veel kan uithalen.

Tolstoifan, zou je met je moeder kunnen bespreken wat het effect is op jou van zo’n gesprek? En waarom ze het nodig vindt om die dingen te noemen? Is het bezorgdheid of betweterij?
Oftewel: ik zou de inhoud zo min mogelijk bespreken, maar wel de metacommunicatie. Wat FF zegt, er is echt wel wat veranderd sinds wij werden grootgebracht. En ook als dat niet ten goede is, dan is het nog steeds enorm ondermijnend om kritiek te krijgen. Ook als het verpakt is als advies. Maar misschien zien ze je worstelen ergens mee. Willen ze helpen. Dan kan jij vast leukere manieren verzinnen om hulp te krijgen :).
Op maandag 14 november 2016 12:18 schreef Crumpette het volgende:
De eerste keer ben je zo'n magische eenhoorn van moeder natuur en creeert een wonder
pi_176220969
Grappig, ik ben opgegroeid in een huis met een bad (en losse douche), maar in bad zat ik echt hooguit vijf keer per jaar. Ook nu met kinderen vind ik een douche alleen prima. In ons volgende huis hoef ik ook niet per se een bad, als er maar wel een losse douche is, want als ik iets vreselijk vind is het douchen in een badkuip.

Over dat volgende huis gesproken: donderdag komt de fotograaf voor ons eigen huis en ergens in de volgende weken zal het dan te koop komen te staan. :o De meisjes zijn vandaag de hele dag bij oma geweest zodat man en ik de laatste puntjes op de i konden zetten, maar daar hebben ze het gelukkig heel goed gedaan. O+ L. sliep er twee uur en een kwartier, doet ze thuis nooit. :')

Tolstoi. :* Inzichten zijn echt veranderd, je doet het goed.
pi_176222056
quote:
0s.gif Op maandag 1 januari 2018 18:19 schreef TolstoiFan het volgende:
Gelukkig Nieuwjaar allemaal *O* *O* *O* !

S. sliep hier in 1e instantie lekker door de eerste knallen heen. Rond 00:45 werd ie wakker van de duizendknaller die in de straat uitgerold was.
Dus toen heeft ie ook nog even vuurwerk gekeken, hij keek vol interesse naar al het mooie siervuurwerk, echt mooi om te zien O+

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
-O- Wat stom dat ze je daar ineens zo mee overlaadt. Sowieso die focus van anderen op hoelang een baby slapen moet, alsof ze er zelf last van hebben wanneer jij wakker ligt. 8)7
Ik heb geen idee of dat veel of weinig voedingen zijn voor hoe oud je kindje is, maar als het voor jullie werkt zo dan is het toch prima. :*

Wat een spannende tijd Selvaria! :s) Ik ben het wel met je eens, een bad is lekker maar geen douche in een bad voor mij.

Met douchen ben ik het met jou eens SQ. De douche is tot nu toe de enige plek waar ik een beetje rust kan vinden in het korte kwartiertje dat er warm water is. :{w

Wij bezochten vandaag mijn schoonmoeder, om toch wat te voldoen aan familieverplichtingen.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Flens ligt voor het eerst vandaag even tevreden te slapen, lekker huid op huid tegen mijn man. O+ De rest van de dag was hij huilerig en wil vooral voeden maar niet heel actief. Ik ga er maar lekker in mee, dan is hij best tevreden. :) En ik heb mijn buik zelf ook de hele dag door heerlijk rond gegeten. :9~
Relativeer, adem in, adem uit en luister niet naar het geluid!
pi_176222433
Ooh selvaria wat spannend! Heb je zelf al iets op het oog?
disclaimer
  maandag 1 januari 2018 @ 20:53:28 #120
57269 Lemijn
luistert ook naar Leijn
pi_176222628
Verhuisplannen met een baby, groot respect. Dat zou ik met 2 partners nog niet aandurven.

En Pannenkoekenmix het is mij een raadsel waarom je berhaupt de deur uitgaat met zo'n kleine baby als het niet strikt noodzakelijk is, en je weet dat het onrust oplevert.
Op maandag 14 november 2016 12:18 schreef Crumpette het volgende:
De eerste keer ben je zo'n magische eenhoorn van moeder natuur en creeert een wonder
pi_176223298
quote:
1s.gif Op maandag 1 januari 2018 20:46 schreef Stormqueen het volgende:
Ooh selvaria wat spannend! Heb je zelf al iets op het oog?
We verkopen eerst zelf en gaan dan rustig kijken, al houden we nu Funda al wel in de gaten. We willen graag precies ons budget weten en ook niet met dubbele lasten zitten. We zijn best kritisch wat betreft de buurt waar we naartoe willen, en hopelijk komt er vlot iets op ons pad, maar als we daardoor tijdelijk moeten overlappen in een vakantiewoning oid zien we dat dan wel. Zolang we niet dakloos raken komt alles vast op zijn pootjes terecht. :+

Lemijn, het is ook niet mijn hobby hoor, dat hele verhuizen, maar we ontgroeien dit huis nu toch echt wel (maar 1 wc met een peuter die zindelijk begint te worden, maar twee slaapkamers, beperkte bergruimte) en we hebben het destijds ook gekocht met het idee er 3-5 jaar te wonen (nu bijna 4), dus het is gewoon tijd. Ik zou de tijd best een jaar vooruit willen draaien om maar van al het gedoe af te zijn. :P
  maandag 1 januari 2018 @ 21:21:20 #122
253769 Good.vs.Evil
Hope I ruin your day!
pi_176223666
Gelukkig Nieuwjaar allemaal!
Zo.. Oud en nieuw met het frummeltje.. Thuis gebleven met mijn zus.. Om 20.00 uur het frummeltje in bed gelegd, om 20.55 uur schrok ze wakker van wat geknal, om 22.15 sliep ze weer, om 00.05 schrok ze weer wakker van de knallen, samen door het raam in de woonkamer naar het vuurwerk gekeken, oh wat vond ze dat mooi, en om 1.30 uur is ze in slaap geven op de bank tussen mij en zus in, in bed gelegd en ze werd pas om 9.30 wakker.. Ze heeft vandaag zoveel uurtjes geslapen, ook nog even naar mijn ouders geweest waar ze lekker is geknuffeld door opa en oma, en om 20.00 uur laatste fles erin en Knock-out.. O+

Hele donkere foto, maar ze zit tegen het raam geplakt om het vuurwerk te bekijken O+
e4w5kxhjzes5.jpg

[ Bericht 1% gewijzigd door Good.vs.Evil op 01-01-2018 22:33:57 ]
So if you see me, and I’m lonesome and stoned,
So far down, the devil loved me high...
I’m just trying to untangle my mind.
pi_176224974
quote:
0s.gif Op maandag 1 januari 2018 20:53 schreef Lemijn het volgende:
Verhuisplannen met een baby, groot respect. Dat zou ik met 2 partners nog niet aandurven.

En Pannenkoekenmix het is mij een raadsel waarom je berhaupt de deur uitgaat met zo'n kleine baby als het niet strikt noodzakelijk is, en je weet dat het onrust oplevert.
Traditie en dat niet gelijk helemaal los willen laten. Meestal zijn ook alle broers aanwezig en dan is het gezellig, maar helaas.

Overigens woont schoonvader daar niet meer, die zoek ik niet meer vrijwillig op, zeker niet met baby.
Relativeer, adem in, adem uit en luister niet naar het geluid!
pi_176226498
Gelukkig 2018 allemaal! Dat het maar een mooi jaar met onze baby's mag worden.

Onze jaarwisseling was lekker rustig bij een bevriend stel. Timo sliep tot iets over elf en vond toen dat ie oud genoeg was om de jaarwisseling mee te vieren. Heb nog wel een leuke foto, maar nu even geen zin in uploaden, dus die bewaar ik even tot babyfotodinsdag. Thuis viel hij op zich snel weer in slaap, al was hij wel tussen 5 en half 7 weer wakker. Toch jammer. :)

Over douchen: Timo gaat al sinds hij een maand is mee onder de douche. Over het algemeen twee keer per week, op een moment dat zowel man als ik thuis zijn. De n kleedt hem uit, geeft hem aan nummer twee die al onder de douche staat en zorgt er ook weer voor dat T. afgedroogd en aangekleed wordt. Werkt prima zo.

@Tolstoifan: niks van aantrekken hoor! En ik zou een volgende keer dat ze dit doet toch echt het gesprek aangaan. Jouw kind, jouw aanpak. Je doet het goed!

@Selvaria: spannend! Hopelijk zijn jullie het huis snel kwijt en vinden jullie iets moois. Wij gaan ook het komende jaar verhuizen, maar dan van huur naar koop.
pi_176227065
quote:
0s.gif Op maandag 1 januari 2018 20:53 schreef Lemijn het volgende:
Verhuisplannen met een baby, groot respect. Dat zou ik met 2 partners nog niet aandurven.

Met baby/dreumes en zwanger :W
Ik zou het ook niemand aanraden. Wat heb ik toen veel gejankt zeg :')
pi_176227284
Spannend Selv! Maar ook wel leuk. En voor je het weet is de ellende voorbij hoor :*

Ik douche op mijn vrije dagen in de ochtend samen met dreumes. En 2 keer in de week ‘s avonds met M. En dan op werkdagen wacht ik tot alles de deur uit is en douche ik O+ alleen O+
Ik mis mijn bad dus wel ontzettend in ons nieuwe huis. Maar dan vooral voor mijn avondjes zelf :') dreumes zet ik gewoon in een laag water in de douche ^O^
Toevallig maakte ik net een foto van een heel gelukkige M. na het douchen. We hadden gegourmet bij opa en oma en we stonken allemaal zo, dat we maar zijn gaan douchen :D
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Zien jullie ook dat het newborn een beetje van mijn baby af is? :'(
pi_176227699
Yep LeSage, dat is geen minibaby meer. Maar heus nog wel een baby hoor O+

Gelukkig nieuwjaar allemaal! Leuk om te lezen hoe iedereen het beleefd heeft :)
Peuter hebben we met moeite wakker gekregen, dat wilde hij graag. O heeft door alle knallen heem geslapen :s) Vanochtend om 7 uur was ze weer present, ik heb haar na het voeden aan vriend gegeven en heb verder geslapen tot 11 uur :o O+

Wat grappig dat Noud zo onder de indruk was SQ :D
Succes met de verkoop Selv! Je klinkt heel relaxed, hou dat vast :+
pi_176227725
LeSage wat een heerlijk snoetje. O+
pi_176229056
Tolstoi
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ik wilde uitgebreider typen maar telefoon doet raar.

[ Bericht 9% gewijzigd door Unihipili op 02-01-2018 00:06:00 ]
pi_176229340
Oh ja Tolstoi, ik kan weinig toevoegen aan wat iedereen zegt maar wil je een dikke knuffel geven :*
Je hebt een gezond kindje, dus volgens mij doe je wel iets goed hoor ;) niet teveel luisteren naar ongevraagde adviezen, heb je niets aan.
pi_176230424
:W :z

Sel, spannend! Ik hoop dat alles snel verkocht wordt. :)

Tolstoi :* jouw kind, jouw regels. En je voedt absoluut niet te veel. Ze raden geloof ik de eerste 9 maanden minstens 8 voedingsmomenten per dag aan om de productie goed in stand te houden.

Ik douche terwijl peuter in bad zit of jij me onder de douche staat. Baby gaat nu nog 2 a 3 keer per week in bad, maar we gaan binnenkort over op lekker douchen gok ik.

Hier vandaag voor het eerst de hele dag alleen met baby en peuter. Om me moed in te praten zijn ze allebei omstebeurt ieder uur wakker geworden vannacht en zitten we alweer een uur beneden. Wat wel als voordeel heeft dat we allemaal al hebben ontbeten. :') J. ligt al de hele nacht te persen, maar het lukt maar niet. Dus ik verwacht zo een spuitluier from hell.
Kijken wie er op welk moment van een dag in gaat storten. ^O^
Want het leven is niet meer dan een sprookje
pi_176230693
LeSage, wat een schatje O+

Wat leuk al die O&N verhalen, blij om te lezen dat er geen kindjes heel bang zijn geweest voor het geknal.

Tolstoifan, wat vervelend dat commentaar, maar probeer toch je eigen gevoel te volgen hoor, jij ziet zelf toch dat het goed gaat en dat je kind hierbij gebaat is toch? Het ene kind vraagt om meer en het ander om minder. Je kunt je kleine moeilijk 's nachts zeggen dat het geen voeding mag omdat dat niet meer hoort :{
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
  dinsdag 2 januari 2018 @ 07:53:37 #133
19376 LadyS
Truus en Miep
pi_176230771
Tolstoi, ik kan me alleen maar aansluiten bij de rest... vervelend en onzekermakend zulk commentaar :/

LeSage, jij hebt ook al zo'n grote jongen O+. Wat een droppie.

GvE, leuke foto, ondanks dat hij donker is.

Rena, hoe gaat het met je herstel? 2 operaties in korte tijd gaat je niet in de koude kleren zitten, lijkt me
Remember: No man is worth your tears and the one who is, won't make you cry!!
pi_176231463
Tolstoi, het is allemaal al gezegd. Zo te lezen, doe je het juist heel goed met je baby. Laat je niet gek maken door de achterhaalde en nogal 'dwingende' adviezen van een ander. Ik hoop dat je ook in staat bent dit op een nette manier duidelijk te maken. :) .

Y is met O&N wel wakker geworden. Maar sliep ook makkelijk weer door. Wij zijn het nieuwe jaar met allerlei voornemens begonnen mbt de kinderen. En van de voornemens is dat Y nu echt in z'n eigen bedje mag gaan slapen. Deze week gaan we dat met het middagslaapje doen. En als dat lukt, uitbreiden naar avond. Dat betekent even vrij saai heel veel voorspelbare rust en regelmaat deze week. Niet mijn sterkste kant, dus ik ben benieuwd. :P .

Oh en foto dinsdag mensen. Kom maar door.

Y lag gisteren even op bed bij de schoonouders te dutten. O+ .

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
pi_176231471
OMG Franny wat doe je O+ O+ O+

En die baby van LeSage ook al O+ Wat een heerlijkheid!


u64fEFE.jpg

[ Bericht 18% gewijzigd door Stormqueen op 02-01-2018 09:46:23 ]
disclaimer
pi_176231546
JlvCTIj.jpg

De eerste en enige avond dat ze een speentje accepteerde. :+. Gisteravond/vannacht sliep ze pas om 00:30 uur. Wel door tot 9:15 uur, dat wel.

Franny. O+.
LeSage, dat wordt inderdaad al een hele kerel!

Kris, succes vandaag. :*.
Still a little bit of your face I haven't kissed.
pi_176231552
Jezus dad! 9 uur!! _O_ hopelijk houdt ze dat vast!
Lief popje zo O+

Over slaap gesproken, ik had gisteren echt even hysterische meltdown.
Peuter ging structureel doorslapen bij 10 maanden en ik had zo gehoopt dat dit kind dat ook wel zou doen. Maar nee, het is nog steeds elke 2-3 uur raak en ik ben echt zo teringmoe onderhand :')
Verder is het echt een modelbaby hoor, dat maakt veel goed, maar oi, wat zou ik graag gewoon weer een nachtje slapen. Dus ik ga hopelijk vanavond een nachtje bij mijn vader in het logeerbed, eens kijken of dat verschil gaat maken :@
disclaimer
  dinsdag 2 januari 2018 @ 09:51:52 #138
19376 LadyS
Truus en Miep
pi_176231596
DaD, 9 uur *O* Lekker hoor! Hopelijk is dit haar voornemen voor 2018 en houdt ze het ook vol!

SQ: O+

Mijn BFD-bijdrage:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Remember: No man is worth your tears and the one who is, won't make you cry!!
pi_176231610
OMG dat haar O+
disclaimer
pi_176231787
Het is echt een popje, DAD. Heel fijntjes. O+ .

Dat kan ik me heel goed voorstellen, SQ. En doorslapen tegenover om de 2/3 uur is ook wel een heel groot verschil. I sliep door bij vijftien maanden, maar vanaf dat ze zeven maanden was, was het meestal maar 1 voeding per nacht, af en toe twee, en na een voeding meteen weer lekker doorslapen. Dat is ook te doen. Al merkte ik ook toen ze doorsliep ineens dat het wel degelijk ook vermoeiend was geweest. Slaaptekort is echt een bitch.

Het is wel een prachtig kereltje. O+ .

LadyS, ondeugend hoofd. :D .
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
pi_176231970
LadyS, lief dat je het vraagt, het is inderdaad wel pittig zo kort achter elkaar. Toen ik gisteren ging douchen was het ook heel confronterend om mijn buik te zien; er is nu echt niks van over met een flinke jaap onderin en gaatjes her en der :') ;( Maar ik ben aan de andere kant ook opgelucht dat het allemaal achter de rug is; een gezond kind en mijn eigen gezondheid terug, de galblaas begon echt al te ontsteken volgens de chirurg dus ik ben blij dat erger is voorkomen. Maar ik moet het wel even een plekje geven, we hadden de boel net lekker op de rit en nu heb ik het gevoel dat ik weer een paar stappen terug gezet heb. Wat een ontzettend schattig kereltje heb jij trouwens, ik vind zijn haartjes zo geweldig O+

Franny, wat ligt hij daar lekker vol overgave te slapen O+ Leuk truitje ook!

Stormqueen, wat een leukerd is Noud O+

DaD, wat ligt ze er heerlijk bij en wat heerlijk dat ze zo lang doorgeslapen heeft _O_

Ik ben een keer op tijd voor BFD *O* Onze kritisch kijkende dame :7 Manlief en ik moeten soms zo lachen om de gezichten die ze kan trekken _O- O+
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
  dinsdag 2 januari 2018 @ 10:23:29 #142
19376 LadyS
Truus en Miep
pi_176232019
Franny, jij hebt ook een knapperd hoor O+
SQ, ik lees nu pas je (niet)doorslaapverhaal. Continue 2-3 keer per nacht is echt killing. Je geeft bv toch? Kan je man niet een keer afgekolfde melk geven 's nachts? Dan kan jij bijtanken.

En het eerste wat mensen roepen als ze in de wagen kijken: "oooh, wat een haar :o".
In zijn nek heeft hij ook een heus matje :D
Remember: No man is worth your tears and the one who is, won't make you cry!!
  dinsdag 2 januari 2018 @ 10:30:45 #143
19376 LadyS
Truus en Miep
pi_176232103
Rena! Jij hebt ook een leukerd hoor. Ze kijkt een beetje zoals in de "not sure if..."-meme (weet je welke ik bedoel).
En we kunnen buikboks doen :'). Ik heb nog het geluk dat het litteken van het bovenste gat helemaal niet mooi genezen is, is dik en rood. Nu is mijn buik nooit mooi geweest, dus kan er niet echt wakker van liggen, maar toch..
Rustig aan verder herstellen, jij! :*
Remember: No man is worth your tears and the one who is, won't make you cry!!
pi_176233066
oh zo lekker supernewborn nog Rena O+
En verder een :*. Het is nogal wat allemaal zo kort achter elkaar. Hopelijk kun je het allemaal een plekje geven en kunnen jullie nu echt gaan genieten.

Ik heb Noud trouwens vanmorgen weer eens op de weegschaal gezet, en nu gaf ie 3 achtereenvolgende metingen 9,1 kilo aan. Dus ik ga er maar even van uit dat deze meting wel klopt en de vorige meting (8 kilo) niet. Dan zou hij precies op de gemiddelde lijn groeien en dat strookt ook veel beter met wat ik zie, hij is echt geen -2 namelijk.
disclaimer
pi_176233890
Franny O+ Die totale overgave bij slaap, heerlijk!
Vrolijke Noud :D ik vind hem eerlijk gezegd ook niet ogen als -2, dus zou zomaar kunnen dat de meting nu beter is :)
DaD, wat een klein poppetje O+
LadyS, wat een prachtige bos haar zeg! Dat matje heeft M. ook, vind ik zo schattig. Enige nadeel is dat er regelmatig in gespuugd wordt ;(
Rena, die blik :D nu al karakter!
  dinsdag 2 januari 2018 @ 13:30:43 #146
462540 Flav
V&#9829;
pi_176235159
BFD O+
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_176235345
SQ, ik gun je zo een keer een goede nacht. Lijkt me echt geen doen om nog veel langer zo door te lopen. :* Wel fijn dat deze meting beter past. De vrolijkerd ziet er inderdaad niet uit als een -2lijn baby.

Franny, wat een rust straalt ee van de foto uit! O+
LeSage, lekker ding is M hoor. Inderdaad een beetje mini-baby af. :)
DaD! O+ wat een popje!
Rena ook al zo'n leukerd.
LadyS, :o Dat haar!
One could tolerate a world of demons, for the sake of an angel.
  dinsdag 2 januari 2018 @ 15:01:10 #148
231121 Sylver_
Gooi mielies!
pi_176237360
Vrolijke M met z'n schattige piekhaartjes O+

En wat een heerlijke foto van een slapende Y, Franny O+
En ook al zo'n heerlijk slapende meisje bij DaD. Wat een poppetje O+

Vrolijke Noud in de wagen O+
Ik vind 9kg ook logischer SQ. Anders zou hij maar 500gr zwaarder zijn dan Ella. Niet heel wetenschappelijk, maar hij oogt geen -2.

LadyS, wat een haar idd! En schattig koppie O+

Haha Rena, leuke blik idd :D O+

Wat istie lekker aan het spelen, Flav O+
Ignorance is bliss, but knowledge is power.
  dinsdag 2 januari 2018 @ 15:09:27 #149
57269 Lemijn
luistert ook naar Leijn
pi_176237529
Deze hangjongere krijgt nooit wat te eten :N.

qLLcRQv.jpg
Op maandag 14 november 2016 12:18 schreef Crumpette het volgende:
De eerste keer ben je zo'n magische eenhoorn van moeder natuur en creeert een wonder
pi_176237555
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 januari 2018 10:30 schreef LadyS het volgende:
Rena! Jij hebt ook een leukerd hoor. Ze kijkt een beetje zoals in de "not sure if..."-meme (weet je welke ik bedoel).
En we kunnen buikboks doen :'). Ik heb nog het geluk dat het litteken van het bovenste gat helemaal niet mooi genezen is, is dik en rood. Nu is mijn buik nooit mooi geweest, dus kan er niet echt wakker van liggen, maar toch..
Rustig aan verder herstellen, jij! :*
Ja, nu je het zegt, mijn dochter heeft een meme blik _O- Zo kijkt ze vaker overigens, alsof ze zich afvraagt waar ze terecht is gekomen :') Ik heb ook nooit een mooie buik gehad, maar het is nu wel even wennen voor me, maar over een par weken ziet het er vast weer anders uit. Maar als ik naar mijn meisje kijk zie ik waar ik het allemaal voor doe, ik ben zo ontzettend verliefd op haar O+

Flav, wat een lekker ventje, wat ziet hij er nog klein uit in zo'n grote stoel O+
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_176237608
Lemijn, hij ziet er uitgehongerd uit achter zijn tralies ;) ;) Wat een leukerd!
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_176237637
Moet ie nu al op een houtje bijten Lemijn? :{ :X
Lekker ding. O+
Want het leven is niet meer dan een sprookje
  dinsdag 2 januari 2018 @ 15:20:30 #153
57269 Lemijn
luistert ook naar Leijn
pi_176237774
Ik moet telkens zo lachen als hij op dit soort dingen begint te sabbelen. We hadden ook al heel klassiek de stoelpoot laatst :9~ .
Op maandag 14 november 2016 12:18 schreef Crumpette het volgende:
De eerste keer ben je zo'n magische eenhoorn van moeder natuur en creeert een wonder
pi_176238181
Hahahaha Lemijn!
Flav, hij lijkt zo groot!
Franny, Ik heb echt een zwak voor Y. O+

Mijn snoetje:
IMG_20180102_152916.jpg

Net even gaan lunchen in de stad. Heeft daar even al het personeel ingepakt. En even hoi gezegd bij oma op t werk. Die moest natuurlijk even showen. En zo leuk; hij noemt elke hond Ka*. 'Kaaaaaaa!:D O+' Inclusief enthousiast wijzend vingertje. O+

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_176238253
Vandaag kwam het consultatiebureau op bezoek, kleine Flens is in een week 210 gram aangekomen. O+ Hij weegt ondertussen al 3220 gram. *O*

Foto's van jullie babies. O+
Relativeer, adem in, adem uit en luister niet naar het geluid!
pi_176238269
Vandaag mn eerste werkdag gehad *O* superleuke nieuwe baan *O* ik kreeg tijdens het werken de foto van deze hangjongere doorgestuurd _O-

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.


[ Bericht 6% gewijzigd door littledrummergirl op 03-01-2018 18:10:02 ]
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
pi_176238316
Oh en genspireerd op de bfd foto van flav ben ik net even naar de ikea geweest voor een heuse antilop :'). Ben benieuwd of kapteintje daar al een beetje in kan zitten. Hij wil in ieder geval niks liever dan de hele dag rechtop zijn, dus ik heb goede hoop :D
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
pi_176238437
Cygne, wat een knapperd zeg O+

LDG, wat een prachtig expressief gezichtje O+

Ik houd van BFD O+ en baby's O+

PKmix wat fijn dat Flens als zo goed is aangekomen *O*
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_176238485
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 januari 2018 15:44 schreef littledrummergirl het volgende:
Oh en genspireerd op de bfd foto van flav ben ik net even naar de ikea geweest voor een heuse antilop :'). Ben benieuwd of kapteintje daar al een beetje in kan zitten. Hij wil in ieder geval niks liever dan de hele dag rechtop zijn, dus ik heb goede hoop :D
hij is net 3 maanden, daar moet je echt nog niet aan beginnen hoor ;) dat is niet goed voor z'n rug.

Edit - 4 maanden zie ik nu - toch nog wel wat klein voor de kinderstoel eigenlijk ;)

[ Bericht 8% gewijzigd door Stormqueen op 02-01-2018 16:00:51 ]
disclaimer
pi_176238586
Mijn dame was trouwens aan het begin van de middag een beetje aan het mekkeren, dus ik ging haar verschonen, net op het moment dat ik lekker aan het vegen was poepte ze haar hele luier en mijn vingers onder :') Ze zag er daarna wel heel opgelucht uit, dotje O+ Nooit gedacht dat ik ooit blij zou worden van iemands poep :7 Ik verbaas me als nieuwe moeder er wel soms nog over met wat voor kracht het er uitkomt, ze kan hardere scheten laten dan een volwassen vent _O-
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_176238782
Mijn baby is een beetje stuk vandaag. :')
Ze rommelt met haar drink-timing en valt niet lekker in dr bedje of box in slaap. Wel bij mij. :P
Met als gevolg dat ik nu net pas gedoucht ben en een uur geleden geluncht.
Morgen toch eens eerder douchen, zodra ik kan.
Dan voel ik me toch wat prettiger.
Daar moet ik toch weer aan wennen, dat zo’n baby soms je hele ‘programma’ wijzigt. :P
pi_176238881
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 januari 2018 15:52 schreef Stormqueen het volgende:

[..]

hij is net 3 maanden, daar moet je echt nog niet aan beginnen hoor ;) dat is niet goed voor z'n rug.

Edit - 4 maanden zie ik nu - toch nog wel wat klein voor de kinderstoel eigenlijk ;)
ja i know, de heilige zes maanden :D tis gewoon vast voor de heb en uitprobeer enzo haha, eten doen we toch niet aan tafel zelf O-) _O- dus we hebben m eigenlijk nog niet nodig

Hij is wel zojuist goedgekeurd door een stralende kapitein :D

[ Bericht 9% gewijzigd door littledrummergirl op 03-01-2018 18:10:36 ]
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
  dinsdag 2 januari 2018 @ 16:19:09 #163
57269 Lemijn
luistert ook naar Leijn
pi_176239019
Verleidelijk he, zo’n kinderstoel? Ik had ‘m mee met het kerstdiner en hij zat er behoorlijk recht in maar los op de grond lijkt het nog nergens op. Dus ik heb thuis nog gewoon de newbornset van stokke in gebruik.

Sommige dagen lukt het niet goed he venco? Douchen in de ochtend was een van de weinige dingen die ik ook altijd wel graag wou.

Ik deed een middagdutje mee. Baby lag vannacht in z’n slaap te hoesten, en ik lag er wakker naast :O.
Op maandag 14 november 2016 12:18 schreef Crumpette het volgende:
De eerste keer ben je zo'n magische eenhoorn van moeder natuur en creeert een wonder
pi_176239183
De kapitein! Wat een snoetje. O+
pi_176239516
Ah jullie babies O+ Wat heeft deze lichting toch weer een leukerds opgeleverd :D O-)

Mijn dame zat dit weekend voor het eerst in een winkelwagentje 8-) En bij de bakker krijg je dan dus ook een krentenbolletje :9
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.


[ Bericht 2% gewijzigd door Fazzoletti op 04-01-2018 08:35:09 ]
  dinsdag 2 januari 2018 @ 16:46:22 #166
57269 Lemijn
luistert ook naar Leijn
pi_176239679
Ooooh fazz, ik wou straks op de laptop op iedereen tegelijk reageren maar mijn hemel ze is te tof! Mag ik haar lenen?

[ Bericht 0% gewijzigd door Lemijn op 02-01-2018 17:46:33 ]
Op maandag 14 november 2016 12:18 schreef Crumpette het volgende:
De eerste keer ben je zo'n magische eenhoorn van moeder natuur en creeert een wonder
pi_176239907
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 januari 2018 16:46 schreef Lemijn het volgende:
Ooooh fazz, ik wou straks op de laptop op iedereen tegelijk reageren maar min hemel ze is te tof! Mag ik haar lenen?
Wanneer heb je tijd? Ik ben wel toe aan een nachtje doorslapen :7
pi_176239912
quote:
1s.gif Op dinsdag 2 januari 2018 16:26 schreef Cygne het volgende:
De kapitein! Wat een snoetje. O+
ja pffff O+ ben hopeloos verliefd haha
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
pi_176239935
Oh fazz O+ dat toetje en mutsje O+
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
pi_176240040
quote:
1s.gif Op dinsdag 2 januari 2018 16:55 schreef littledrummergirl het volgende:

[..]

ja pffff O+ ben hopeloos verliefd haha
Oooh echt he. En dat je dan naar je kind kijkt en gewoon bijna uit elkaar knalt van liefde. O+
pi_176240277
Fazz O+ N. heeft dezelfde muts, geweldig ding. :D

Wat een snoetje LDG. O+

Ik vind je wolfje altijd zo leuk om te zien Cygne. O+

Slaap-Y. O+

Jacob op dieet. :Y)

Fijn dat het een weegfout lijkt SQ. Ellendig he, dat je dat soort zekerheden niet hebt. N. sliep door met 18 maanden ongeveer, als L. dat niet doet stort ik in vrees ik. :') Sterkte, om de 2 3 uur nu nog is retezwaar. -O-

Dikke O+ voor alle baby's die ik nog niet genoemd heb.

Ik doe een dubbele BFD-bijdrage, omdat L. nu de oudste van dit topic is geloof ik. O-)
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Verder is ze echt wel baby-af. Stappen langs de tafel sinds ze 7 maanden is, zelf los gaan staan sinds 10 maanden, hele afstanden lopen aan n vinger, gericht mama, papa en daaaaag zeggen (en daarbij zwaaien) en vandaag klom ze de trap zelf op. :'( O+ Mijn grote kleine avonturier. O+
pi_176240342
Die onderste foto, veeg me op! O+
pi_176240412
LDG, wat een blij ei :D O+

Fazzoletti, wat zit ze daar lief aan dat bolletje te knagen O+

Venco, heel herkenbaar hoor, wij zijn nu een maand verder maar ook door het voeden op verzoek zit er hier nog niet echt een ritme in. Soms wil ze ook na een uur alweer drinken en een ander keer valt ze na 10 minuten drinken alweer in slaap. Ik probeer er maar een beetje in mee te gaan en dat werkt voor mij tot noch toe het beste. Het zal vanzelf beter gaan denk ik dan maar.

Selvaria, wat een lief meisje O+ Die pretoogjes in de wagen zijn ook te lief! Wanneer wordt ze 1?
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_176240460
De 29e!
  dinsdag 2 januari 2018 @ 18:17:24 #175
462540 Flav
V&#9829;
pi_176241358
quote:
1s.gif Op dinsdag 2 januari 2018 16:12 schreef littledrummergirl het volgende:

[..]

ja i know, de heilige zes maanden :D tis gewoon vast voor de heb en uitprobeer enzo haha, eten doen we toch niet aan tafel zelf O-) _O- dus we hebben m eigenlijk nog niet nodig
Wij gebruiken de stoel ook nog niet maar hij vond het geweldig toen hij even erin zat. Hij keek om zich heen en was alleen maar aan het lachen :D Wat zal hij blij zijn als hij erin mag! Ik niet, hij wordt te snel groot :'(
pi_176241386
b55kp1.jpg

Het snuupke. We mochten hem in bad doen, en hij ligt nu in een warm bedje. Weer een stapje in de goede richting *O*
Zijn kleertjes zijn nog wel wat aan de grote kant maar komt goed.
pi_176241428
Wat een heerlijke mutsenhoofden, Fazz en Selvaria. O+

Mekamotut, hij ziet er lekker tevreden uit zo. :)
One could tolerate a world of demons, for the sake of an angel.
pi_176241438
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 januari 2018 09:47 schreef Stormqueen het volgende:
Jezus dad! 9 uur!! _O_ hopelijk houdt ze dat vast!
Lief popje zo O+

Over slaap gesproken, ik had gisteren echt even hysterische meltdown.
Peuter ging structureel doorslapen bij 10 maanden en ik had zo gehoopt dat dit kind dat ook wel zou doen. Maar nee, het is nog steeds elke 2-3 uur raak en ik ben echt zo teringmoe onderhand :')
Verder is het echt een modelbaby hoor, dat maakt veel goed, maar oi, wat zou ik graag gewoon weer een nachtje slapen. Dus ik ga hopelijk vanavond een nachtje bij mijn vader in het logeerbed, eens kijken of dat verschil gaat maken :@
ooooh sq ik hoop t voor je! :* Wel boks weer :') er zit hier max 3 uur tussen maar soms reken ik terug en dan zijn t toch meer dan 2 voedingen tussen 22.00 en 7.00 :+

Voorlopig trek ik het wel, maar oudejaarsavond bijvoorbeeld stortte ik om 22.30 wel in :')

Hier hebben ze toen I. 8 maanden was een nacht bij m'n moeder gelogeerd maar dat was ook geen keerpunt helaas -O-

Oudste had t ook lang hoor, tot ruim 1 nog nachtvoedingen, maar dat was om de 4 uur dus dat was iets fijner :D


Ooooh al die foto's O+
Van die mini babies ga ik me toch een partij rammelen! En bij die foto's van L. van selvaria denk ik dan 'zooooo dat duurt nog lang voor I. zo oud is, maar ze schelen maar 4,5 week, wtf wanneer is dat gebeurd... :D

Ze kan zelf gaan zitten, heeft inmiddels 4 tanden door en 2 bijna, eet af en toe een stukje van iets (en regelmatig een bakje Griekse yoghurt :Y) ) manmanman stop de tijd! :'(
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen &lt;3
pi_176241589
quote:
1s.gif Op dinsdag 2 januari 2018 18:22 schreef Nanuke het volgende:
Wat een heerlijke mutsenhoofden, Fazz en Selvaria. O+

Mekamotut, hij ziet er lekker tevreden uit zo. :)
Ja hij heeft al twee keer zijn sonde eruit getrokken, ze kijken nu even aan hoe het gaat.
pi_176241624
En ter ere van de dinsdag nog even hoe Dirk en ik vuurwerk keken:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
One could tolerate a world of demons, for the sake of an angel.
  dinsdag 2 januari 2018 @ 18:51:37 #181
462540 Flav
V&#9829;
pi_176242119
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 januari 2018 18:22 schreef tombolafan het volgende:

[..]
Ooooh al die foto's O+
Van die mini babies ga ik me toch een partij rammelen!
Gaat dat rammelen niet na verloop van tijd over? ;(
Ik rammel ontzettend sinds V geboren is, en het helpt ook niet mee dat vriend ook rammelt..
  dinsdag 2 januari 2018 @ 20:03:05 #182
437410 Stroopwafelmeisje
Eet ook andere cookies
pi_176244175
Jullie baby's O+ Wat hebben we toch een fotogenieke generatie gebakken met z'n allen O+

SQ hopelijk kun je vanavond uit logeren en wordt je morgen als herboren wakker :*
pi_176244262
Flav, knap in de stoel!
Lemijn, hangjeugd _O-
Cygne, lekker mannetje O+
LDG, wat kan die lekker chillen :) en ook al zo groot in de stoel!
Fazz, wat een prachtig poppetje in de winkelwagen!
Selv, wat een pretletter is L! Is ze altijd zo, of doet ze dat speciaal voor de foto?
Mekamotut, wat klein nog!
Nanuke en Dirk, wat heerlijk h, knuffelen met zo’n mini!

Ik had een succes transfer. Totdat dreumes een vliegtuig op de grond kwakte, recht voor de box :')
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_176244925
Ja LeSage, hij is nog piepklein maar wel 140 gram gegroeid in een week, hij weegt nu 1830 gram.
pi_176244991
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 januari 2018 20:28 schreef Mekamotut het volgende:
Ja LeSage, hij is nog piepklein maar wel 140 gram gegroeid in een week, hij weegt nu 1830 gram.
Goed gegroeid! Maar wel heftig zeg. Gelukkig gaat het nu dan goed!
pi_176245104
Geweldig weer, al die babyfoto's O+ O+ O+

Jullie zijn er al vroeg bij met een kinderstoel

Wat een knap kind heb je toch Fazz! O+ Snel is het gegaan zeg. Ik kan me dat kleine nog zo herinneren van de meet en nu zit ze gewoon al in een winkelwagen :o

Fijn dat jullie kleine al groeit, Dennis. Hebben ze 'm eerder gehaald omdat het niet meer lekker ging in de buik?
pi_176245574
quote:
1s.gif Op dinsdag 2 januari 2018 20:05 schreef LeSage het volgende:
Selv, wat een pretletter is L! Is ze altijd zo, of doet ze dat speciaal voor de foto?
Altijd! O+ Tenzij iets haar niet zint, dan is peuters stervende zwaan er niks bij. [insert dramatisch snikkende, plankende baby die bijna vergeet te ademen tussen twee jengels door]. :')
pi_176246501
We zijn ook superblij dat het goed gaat LeSage!
Skittles, Kim bleek GBS te hebben en dat heeft de vroeggeboorte veroorzaakt. Helaas is hij wel besmet omdat Kim steeds een beetje vruchtwater lekte, direct na de geboorte heeft hij antibiotica gehad, en zijn zijn bloedwaarden, suiker en hartje gecontroleerd, en ook de dagen na dat hij geboren was. Dus we zijn echt heel erg blij dat hij nu in een warm bedje mag. We hadden wel een beetje een bitterzoete dag want Kim mocht vandaag naar huis maar hij moet nog blijven. Beetje onnatuurlijk om zonder je kind naar huis te moeten.
  dinsdag 2 januari 2018 @ 21:17:54 #189
253769 Good.vs.Evil
Hope I ruin your day!
pi_176246668
pmi11686a.jpg

Omdat het prijskaartje leuker speelgoed is dan het knuffeltje.. :+
So if you see me, and I’m lonesome and stoned,
So far down, the devil loved me high...
I’m just trying to untangle my mind.
  dinsdag 2 januari 2018 @ 21:19:43 #190
253769 Good.vs.Evil
Hope I ruin your day!
pi_176246725
Wat een snoepjes allemaal weer.. Ik smolt er weer een beetje van.. O+
So if you see me, and I’m lonesome and stoned,
So far down, the devil loved me high...
I’m just trying to untangle my mind.
pi_176246822
Wij doen S. bijna alleen nog maar in bad. Hij ging wel eens met mijn man onder de douche, maar hij wordt wel erg zwaar :) Badje vindt ie wel erg leuk, lekker flink spetteren en met z'n beentjes trappelen zodat alles nat wordt :)
Zelf vind ik met hem onder de douche echt te eng, veel te bang om hem uit mijn armen te laten glibberen.

Als ie straks zelf kan zitten wil ik wel met hem in het grote bad. Heb ik zelf ook nog nooit ingezeten, dus dat wordt dan een first van ons samen.

Selv, spannend de verkoop van jullie woning!

Wat bijzonder dat al die kleintjes dat vuurwerk maar wat interessant vinden.

Gogo, fijn dat het met Timo beter gaat! Ben je zelf ook weer een beetje bijgekomen van al het gedoe?

LeSage, wat een blij mannetje! En een leuke pyjama, waar heb je die vandaan?
Die andere foto is ook O+

Franny, wat een lieffie!! Mooi truitje ook :) Wat ligt ie toch lekker te slapen zo met die armpjes

SQ, wat een blij ei is Noud toch! Die tandjes zijn ook schattig.
Hopelijk kun je vanavond een beetje bijtanken bij je vader. Het is je van harte gegund om een goede nacht te draaien.

DaD, wat een mini, super lief! O+ O+

LadyS, wat veel haar al! Mooie ogen ook!

Rena, die blik :)

Flav :) Lekker met de mond open spelen en het kwijl laten lopen :) Doet die van mij ook altijd!

Lemijn :) Wat een leukerd, ook al van die leuke kleertjes.

Cygne, vrolijkerd, guitig koppie!

LDG, het lijkt echt zo'n stoer kereltje met dat overhemdje en die kwijldoek. Net een cowboy!

Pannenkoekmix, fijn dat Flens zo goed gegroeid is!

Fazz, wat een schatje, met d'r mooie muts en lekker snoepen van haar krentenbolletje.

Selv, LIEF!!!

Mekamotut, wat een ienimini! Fijn dat jullie hem in bad mochten doen en dat hij goed gegroeid is.

Nanuke, lekker slapen bij mama, wat wil je nog meer!

GvsE :s) Herkenbaar, S. vindt de labeltjes aan speeltjes ook al altijd veel interessanter O+

OMG, ik wil er nog wel 4 bij als ik al die berschattige kindjes zie O+ O+ O+ O+ O+

Vanaf wanneer mag je kind eigenlijk in de kinderstoel? S. kan nog niet zelfstandig zitten, al vind ie dat wel erg leuk als ie bij je op schoot zit, je ziet dan natuurlijk veel meer.
pi_176247234
:* :* :* Jullie zijn lief!!

Dank voor alle lieve reacties en adviezen!

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Inmiddels ben ik weer wat gekalmeerd en gaan we vrolijk verder op onze eigen manier :)

S. heeft in 4 dagen tijd al 3 keer een kakjepakje :o :o
Frequentie was wat minder geworden, maar nu is het weer elke dag raak :')
pi_176247411
Ik zou me er niks van aantrekken tolstoifan. Vervelend is het natuurlijk wel.
En nee Jules is geen fan van het badje, en ik vond het eigenlijk doodeng om hem vast te houden.
pi_176247907
Tolstoi, ik heb het pakje van kraamvisite ;) maar het komt van de prenatal. Ik hou zo van baby’s in pyjama. Om op te vreten :9

Die kakjepakjes :o wat een ellende is dat altijd :'(

GvsE, wat een superleuke jas O+
  dinsdag 2 januari 2018 @ 22:19:35 #195
253769 Good.vs.Evil
Hope I ruin your day!
pi_176248351
Kakjepakjes.. Die heeft G. denk ik maar 4x gehad.. *tart fokwet niet*
Waarvan maar 1x bij mij, maar toen zat ook gelijk de hele maxi cosi onder.. Zoooo blij met m'n dooky.. O+

Ja LeSage, ik vind hem ook geweldig.. Gekregen van mijn manager, die zodra ze hoorde dat ik een dochter kreeg haar dochters kledingkast heeft uitgezocht :')

Maar dit is slechts even een tussenjas, als het goed is wordt haar bontjasje morgen of overmorgen bezorgd *O*
Op een of andere manier zijn haar handjes bijna niet te vinden in de voering van deze jas.. Die lijkt te groot te zijn ofzo..

@Tolstoi ja, en mijn moeder maar netjes overal alle labeltjes vanaf knippen. Want zichtbare labeltjes zijn verschrikkelijk.. _O-

Hopelijk slaapt G. vannacht wel door.. Vanmorgen was mevrouwtje er om 5.30 wel klaar mee om in haar bed te liggen. In mijn bed kon ze overigens prima verder slapen, maar ik dus niet meer _O-
So if you see me, and I’m lonesome and stoned,
So far down, the devil loved me high...
I’m just trying to untangle my mind.
  dinsdag 2 januari 2018 @ 22:22:52 #196
57269 Lemijn
luistert ook naar Leijn
pi_176248417
LeSage, ik noem dat ook altijd een succesvolle transfer :o. (of vaker eigenlijk: een onsuccesvolle transfer)

Nanuke, wat tof om jou eens te zien. Je bent mooi en jullie samen nog meer.

GvE, ik snap wel steeds beter waarom ze doekjes met 20 labeltjes verkopen. Ze vinden dat cht leuk. Ik heb een bal van de hema met labels en die is zeer favoriet.

Tjee wat een kleintje Dennis. Als hij het badje niks vond, dan lekker laten voorlopig toch? Kost ook bakken energie voor 'm. Nog gefeliciteerd trouwens.

Fazz, als je durft, dan breng je maar hoor. Ik word toch een paar keer wakker 's nachts :O .

Wolfje met de lekkere wangen O+ .

LDG, hij ziet er behoorlijk content uit in de antilop, dat moet ik 'm nageven. Daarna scrolde ik verder omhoog en dacht 'hee, deze lijkt op die van net zeg', en pas na nog 2x heen en weer had ik door dat het dezelfde baby is :Z .

Y met z'n dutje. Dat hij dat bij je schoonouders wilde was natuurlijk wel een voorbode voor zijn eigen bed vandaag! En waarom liggen die baby's toch altijd met hun armen omhoog? Grappig is dat.

SQ ik vind Nouds jas tof. En zijn uitgeslapen blik wat brutaal tegenover jou :P.

DaD wat een mooie slaapkop! Hopelijk doet ze het vannacht weer.

LadyS, lijkt hij op z'n zussen? Ik meen me te herinneren van wel! Echt een mooi sprekend koppie.

Rena die blik :o . Prachtig.

Flav is dat gewoon de triptrap met een blad ervoor? Dat ken ik eigenlijk niet, ik heb zo'n oude met een houten beugel. En je speelkleed zou Jacob denk ik fantastisch vinden, de onze is nogal saai vergeleken bij die.
Op maandag 14 november 2016 12:18 schreef Crumpette het volgende:
De eerste keer ben je zo'n magische eenhoorn van moeder natuur en creeert een wonder
  dinsdag 2 januari 2018 @ 22:23:05 #197
253769 Good.vs.Evil
Hope I ruin your day!
pi_176248420
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 januari 2018 21:43 schreef Mekamotut het volgende:
Ik zou me er niks van aantrekken tolstoifan. Vervelend is het natuurlijk wel.
En nee Jules is geen fan van het badje, en ik vond het eigenlijk doodeng om hem vast te houden.
Misschien dat Jules voelde dat je het een beetje spannend vond.. Ik ben gelukkig gezegend met een zeemeermin.. Die viel in slaap onder de douche, en spettert nu de hele badkamer nat, hoe klein het laagje water ook in haar badje O+

Ik hoop dat Jules ook gaat genieten van het badderen, fijn voor jullie en hem.. :*
So if you see me, and I’m lonesome and stoned,
So far down, the devil loved me high...
I’m just trying to untangle my mind.
  dinsdag 2 januari 2018 @ 22:27:17 #198
253769 Good.vs.Evil
Hope I ruin your day!
pi_176248529
@Lemijn, het olifantje van vtech blijft G's favoriet. Daarnaast een drumstelletje, rammelballen en alles wat herrie maakt. Mochten die niet genoeg herrie maken, kan ze ook nog grunten en zingen. Kleine herriemaker O+
So if you see me, and I’m lonesome and stoned,
So far down, the devil loved me high...
I’m just trying to untangle my mind.
pi_176249343
Franny: wat ligt hij er heerlijk ontspannen bij! Leuk truitje ook!
SQ: blij ei is het. Als ie nu ook nog eens wat beter gaat slapen.. Dat gun ik je zo!!
DaD: wat een droppie!! En heerlijk, zo'n slaapkop.
Rena: heerlijk die blik!!
Flav: hij lijkt zich goed te vermaken in z'n stoel!
Lemijn: heerlijk ventje! O+
Cygne: wat leuk dat ie echt al bewust iets een naam heeft gegeven. O+
LDG: de nieuwste generatie hangjongeren! :D
Fazz: doe jij aan uithuwelijken? Wat een leuk mutsje trouwens, supermooie kleur!
Selv: oh, wat heerlijk dat jullie kunnen fietsen!! Ik kijk daar zo naar uit.
Dennis: wat een scheetje!
LeSage: toch goed gedaan! Volgende keer je dreumes alleen instrueren. :D

Ik ben vast mensen vergeten, maar ik had nogal veel gemist. Zag wel dat Tolstojfan vroeg hoe het met mij gaat: ik ben op zich wel bij gekomen, hoest alleen zelf de longen uit mijn lijf nu. Inmiddels is het ook echt pijnlijk, dus morgen even naar de huisarts.

Nog een bijdrage aan BFD: dit was met oud en nieuw, lekker vuurwerk kijken met papa.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_176249535
quote:
1s.gif Op dinsdag 2 januari 2018 22:23 schreef Good.vs.Evil het volgende:

[..]

Misschien dat Jules voelde dat je het een beetje spannend vond.. Ik ben gelukkig gezegend met een zeemeermin.. Die viel in slaap onder de douche, en spettert nu de hele badkamer nat, hoe klein het laagje water ook in haar badje O+

Ik hoop dat Jules ook gaat genieten van het badderen, fijn voor jullie en hem.. :*
Ik hoop het ook, hij is gewoon nog zo piepklein en zo teer, ik ben bang dat ik hem per ongeluk stuk maak.
Ligt aan mij.
Dankjewel Lemijn, we zijn ook zo ongelooflijk blij met hem, en zo trots.
We mochten hem in bad doen om de lijmresten van de plakkertjes op zijn borst weg te wassen, hartbewaking is nu stopgezet *O*
Alleen krijgen we het niet goed van hem af zonder hard te poetsen, iemand tips?
Jules schreeuwde alles heel zacht bij elkaar. Hij kan nog niet goed huilen, dat klinkt heel zachtjes.
Zijn snoetje hebben we wel bijna schoon gekregen, wel onder protest.
En sorry, het lijkt nu net of ik alleen maar over m'n eigenste jong praat.
Ik vind jullie babies heel schattig, en ik ben een beetje jaloers op jullie. Komt goed.

[ Bericht 22% gewijzigd door Mekamotut op 02-01-2018 23:06:40 ]
pi_176249573
Haha Lemijn, dit was ook 1 van de weinige succeservaringen, vandaar de trotse foto :') ik vind het altijd zo prachtig dat ze dan verder slapen ‘in positie’.
Dreumes instrueren _O- I wish :'(

Gogo, zo te zien is vuurwerk wel vrij interessant :D
pi_176249942
Die oorbeschermers Gogo :D
Geweldig!
pi_176249956
quote:
1s.gif Op dinsdag 2 januari 2018 22:59 schreef Mekamotut het volgende:

[..]

Ik hoop het ook, hij is gewoon nog zo piepklein en zo teer, ik ben bang dat ik hem per ongeluk stuk maak.
Ligt aan mij.
Dankjewel Lemijn, we zijn ook zo ongelooflijk blij met hem, en zo trots.
We mochten hem in bad doen om de lijmresten van de plakkertjes op zijn borst weg te wassen, hartbewaking is nu stopgezet *O*
Alleen krijgen we het niet goed van hem af zonder hard te poetsen, iemand tips?
Jules schreeuwde alles heel zacht bij elkaar. Hij kan nog niet goed huilen, dat klinkt heel zachtjes.
Zijn snoetje hebben we wel bijna schoon gekregen, wel onder protest.
En sorry, het lijkt nu net of ik alleen maar over m'n eigenste jong praat.
Ik vind jullie babies heel schattig, en ik ben een beetje jaloers op jullie. Komt goed.
lijmresten kun je proberen weg te halen met wat baby olie (op n doekje zonder badje) een beetje poetsen zal alsnog wel moeten vrees ik ;)
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
pi_176250048
Thanks Lemijn. :@ O+

LeSage :o Dat is mij dus nog nooit gelukt he. Dirk wordt altijd wakker net voor ik er ben. In de doek, in de wagen en ook in de auto. Heeft een gps-systeem ingebouwd denk ik. :D

Tolstoi, 4! Kakjepakjes nog wel. Ik ga denk ik ook de fokwrt tarten door te zeggen dat Dirk die alleen nog maar bij zijn papa gehad heeft. Elke keer als ik een middag/avond weg was. :9

Gogo, wat gaaf die oorbeschermers. :D
One could tolerate a world of demons, for the sake of an angel.
pi_176250238
wat een leuke foto's weer!

Heb je berhaupt wel iets van het vuurwerk kunnen zien zo Nanuke?

Hoe vond ze het fietsen Selvaria? Ik ben toch wel blij dat de eerste keer hier waarschijnlijk in het voorjaar is, fietsen in de kou vind ik maar niks, laat staan als er dan nog een kind voorop zit. En dat is ook wel een nadeel van een tweeling, alleen met ze op de fiets zit er niet in.

Leuk Fazz, zo klein nog en tegelijk toch al groot genoeg voor de winkelwagen!

Geweldige foto Rena! Ik moest ook gelijk aan die meme denken :D En sinds wij gestart zijn met 'vast' voedsel is poep hier het gesprek van de dag. Van eens per drie dagen naar driemaal daags met regelmatig extra poephoofden erbij. Die vieze scheten zijn gelukkig wel erg verminderd.

Ik ga stoppen met de foto dinsdag. Dinsdag is de enige dag dat ik amper tijd heb om een foto te maken of te uploaden. Mijn inzending is gewoon wat te vroeg of laat dan ;)
¸¸.´`.¸¸.´`.¸&gt;&lt;(((&gt;
pi_176250519
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 januari 2018 23:39 schreef FlyingFish het volgende:
Heb je berhaupt wel iets van het vuurwerk kunnen zien zo Nanuke?
Een beetje door het raam wel. Ik was tactisch gaan zitten op de bank. ;) En ik houd er verder toch niet van, dus ik vond het niet erg. Eindelijk gezelschap, ik ben vaak een deel vd avond alleen binnen.

Fotomaandag of woensdag is toch ook prima. :)
One could tolerate a world of demons, for the sake of an angel.
pi_176250752
beste wensen iedereen!!

geweldige jaarwisseling gehad. de wijk was heel de dag al onrustig dus jason kon moeilijk slapen. uiteindelijk van 7 tot half 10 daarna wakker geweest tot 00.30. helemaal gefascineerd door alle mooie lichtjes. Samen sterretjes vastgehouden en kusjes gekregen <3 Daarna naar bed en ben hem op 1 januari om 12.00 uur smiddags maar wakker gaan maken hij sliep nog steeds...

net een huil momentje... hij is alweer 9.5 maand heb bijna geen baby meer :'( Vriend zijn reactie.. tja die baby komt er vanzelf wel weer om vervolgens zichzwlf uit te lachen door even te benadrukken dat het wss toch niet vanzelf kwam :)

wat gaat de tijd snel jongens!! Al die grote babys en dan die kleine nieuwe hummeltjes <3<3
2 liefdes 1 leven(L), 2 levens 1 liefde(L)
  woensdag 3 januari 2018 @ 06:47:50 #208
231121 Sylver_
Gooi mielies!
pi_176251895
Ik weet wat je bedoelt, Sam. Ik werd toevallig gisteren ook even emotioneel dat het zo hard gaat :o
maar hey, we hebben nog 5 dagen tot ze 9,5 maand zijn :+

Ze zwaait als je 'daaag' zegt, klapt als je 'klap eens in je handjes' zingt of 'jaaaa' zegt en loopt het hele huis door achter haar rollator.
Het gaat zo hard :o

Leuk om te lezen hoe iedereen O&N heeft gevierd.
En de foto's zijn weer zo leuk O+
Ignorance is bliss, but knowledge is power.
pi_176252789
Ik kreeg vanmorgen bijna een hartverzakking toen ik C. uit bedje haalde, er zat bloed op de hydrofieldoek onder haar hoofdje :o Nu denk ik dat mijn tepelkloofje gebloed heeft en dat dat misschien in de melk gezeten heeft, zou dat kunnen? Ik ga het wel goed in de gaten houden vandaag, maar ik kan om en in haar mondje niks ontdekken waar het vandaan zou kunnen komen.
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_176253365
quote:
0s.gif Op woensdag 3 januari 2018 09:31 schreef rena het volgende:
Ik kreeg vanmorgen bijna een hartverzakking toen ik C. uit bedje haalde, er zat bloed op de hydrofieldoek onder haar hoofdje :o Nu denk ik dat mijn tepelkloofje gebloed heeft en dat dat misschien in de melk gezeten heeft, zou dat kunnen? Ik ga het wel goed in de gaten houden vandaag, maar ik kan om en in haar mondje niks ontdekken waar het vandaan zou kunnen komen.
Oh bah. Snap dat je dan schrikt.
Hopelijk niks bijzonders.
pi_176253413
quote:
0s.gif Op woensdag 3 januari 2018 09:31 schreef rena het volgende:
Ik kreeg vanmorgen bijna een hartverzakking toen ik C. uit bedje haalde, er zat bloed op de hydrofieldoek onder haar hoofdje :o Nu denk ik dat mijn tepelkloofje gebloed heeft en dat dat misschien in de melk gezeten heeft, zou dat kunnen? Ik ga het wel goed in de gaten houden vandaag, maar ik kan om en in haar mondje niks ontdekken waar het vandaan zou kunnen komen.
Kan zeker!
De eerste weken heb ik S. borstvoeding gegeven en ik had alleen maar kloven, die spuugde dus ook altijd bloed. Mijn tepelhoedje was ook helemaal gevuld ben rood.
Als je verder niets ziet zou ik daar vanuit gaan, goed in de gaten houden en bij twijfel aan de bel trekken :*

Dat je de halve nacht wordt opgehouden, maar dat het nooit aan je 3-maander ligt 8)7 :D
pi_176253753
Ze gaf net weer op na de voeding en dat was gewoon weer melkkleurig, dus ik denk dat die rotkloof het veroorzaakt heeft.
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_176253761
@ Lemijn, het is een tripp Trapp met een babyset en met inderdaad een blad :).
68b6bfeca88547b28af617852f83060c_1200_1.png

En dat speelkleed heb ik via marktplaats gescoord, een nieuwe vond ik veel te duur. Het is de Fisher price rainforrest luxe. V vindt hem ook geweldig! O+
pi_176253784
quote:
0s.gif Op woensdag 3 januari 2018 09:31 schreef rena het volgende:
Ik kreeg vanmorgen bijna een hartverzakking toen ik C. uit bedje haalde, er zat bloed op de hydrofieldoek onder haar hoofdje :o Nu denk ik dat mijn tepelkloofje gebloed heeft en dat dat misschien in de melk gezeten heeft, zou dat kunnen? Ik ga het wel goed in de gaten houden vandaag, maar ik kan om en in haar mondje niks ontdekken waar het vandaan zou kunnen komen.
heeft ze zichzelf niet gewoon open gekrabd ergens?
disclaimer
pi_176254431
SQ, heb je kunnen slapen vannacht? Wij deden een nacht uit jouw boekje, elke 2,5-3uur drinken. Ik neem er met liefde nog een aantal over, als dat jou helpt. En ik denk nog wel wat meer hier. :*
One could tolerate a world of demons, for the sake of an angel.
  woensdag 3 januari 2018 @ 11:37:17 #216
57269 Lemijn
luistert ook naar Leijn
pi_176254580
Jacob is al dagen aan het clusteren na 4 uur. Welke nieuwsbrief is dat, Franny? Ik wil hem afmelden.
Op maandag 14 november 2016 12:18 schreef Crumpette het volgende:
De eerste keer ben je zo'n magische eenhoorn van moeder natuur en creeert een wonder
  woensdag 3 januari 2018 @ 11:38:07 #217
19376 LadyS
Truus en Miep
pi_176254606
Rena, toen ik zelf een kloofje had, heb ik me een beetje ingelezen over hoe en wat. Ik las toen inderdaad dat een kloofje kan bloeden en se baby dit in kan slikken. En dus okk een bloederige melk kan teruggeven

M. heeft gewoon van 22.30 tot 09.30 geslapen :o. Wel met 2 voedingen tussendoor (04.30 en 07.30). Zelf was ik ook meteen om 22.30 gaan slapen, gezien de korte Nieuwjaarsnacht een rommelige nacht daarna. Helaas (voor hem) had manlief vroege dienst en kon hij gelijk om 04.30 uur opstaan >:)
Remember: No man is worth your tears and the one who is, won't make you cry!!
  woensdag 3 januari 2018 @ 11:39:31 #218
19376 LadyS
Truus en Miep
pi_176254632
Ooh, jullie posten gelijk met mij over je slechte nachten :@
Remember: No man is worth your tears and the one who is, won't make you cry!!
  woensdag 3 januari 2018 @ 11:42:42 #219
19376 LadyS
Truus en Miep
pi_176254714
En oh ja, Lemijn, hij lijkt idd op zijn zussen. Leuk dat je dat nog weet! Ik zal straks even wat vergelijkingsmateriaal opzoeken!
Remember: No man is worth your tears and the one who is, won't make you cry!!
pi_176262611
quote:
1s.gif Op woensdag 3 januari 2018 10:56 schreef Stormqueen het volgende:

[..]

heeft ze zichzelf niet gewoon open gekrabd ergens?
Ik heb niks kunnen ontdekken op haar gezichtje of in haar mondje, ze heeft ook met voeden niks meer teruggegeven wat verkleurd was. Ik houd haar goed in de gaten.
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_176262661
quote:
1s.gif Op woensdag 3 januari 2018 16:59 schreef rena het volgende:

[..]

Ik heb niks kunnen ontdekken op haar gezichtje of in haar mondje, ze heeft ook met voeden niks meer teruggegeven wat verkleurd was. Ik houd haar goed in de gaten.
als het echt bloed was op de hydrofiel komt dat niet via jou, dat wordt z verdund in de melk dat het hoogstens een roze waas geeft.
Meestal hebben ze zich bij het oortje ofzo gekrabt, die huidjes zijn nog heel teer.
disclaimer
pi_176264536
Ik zal haar zo bij het verschonen nog eens inspecteren :Y
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_176265502
Ik ben me ooit wild geschrokken toen peuter midden in de nacht haar hele bed knalrood onderkotste. Mijn slaapbrein had er echt wel 10 seconden voor nodig om te registreren dat ze niet doodbloedde, maar dat we die avond pasta met tomatensaus hadden gegeten. _O-

Hopelijk heeft ze zich inderdaad gewoon een beetje opengekrabd. :*
pi_176266237
Zoiets is zeker schrikken Selvaria!

Ik hoop dat je wat kunt vinden Rena. Niet fijn als je niet weet waar het vandaan komt.

Ik keek pas naar mijn bebloede navel en het duurde een paar tellen tot ik snapte dat de babynavel gebloed had tegen me aan.

Vandaag liep de huur van de draagzak af. Hij was een half uur de deur uit en mijn man heeft een nieuwe gekocht. Blijkbaar is tegen ons aan echt de enige manier waarop Flens wil slapen. Tot zover slaapt hij 's nachts gelukkig nog wel in zijn wiegje.
Relativeer, adem in, adem uit en luister niet naar het geluid!
pi_176266373
Sorry Selv, ik moest lachen. :+.
Still a little bit of your face I haven't kissed.
pi_176266665
quote:
0s.gif Op woensdag 3 januari 2018 19:47 schreef DevilsAndDust het volgende:
Sorry Selv, ik moest lachen. :+.
Ik ook :@ :D
pi_176266676
Een soort Exorcist tafereel, Selv. 8)7 .

Ik voel me superwoman. Mijn vriend moest eind van de middag ineens naar z'n werk (op z'n 'papadag'). Maar vijf voor acht, en ik heb in m'n eentje baby en peuter gevoederd, boekjes voorgelezen, in hun eigen bed gekregen, en het huis is stil. Ik hoor alleen de wind nog loeien. :') .
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
pi_176266792
Ja, ik achteraf ook. :+

Nice Franny! Dat doen wij je met z'n tween vandaag niet na, L. heeft besloten vandaag niet te willen slapen, en dat terwijl de fotograaf morgen om 08.30 op de stoep staat en wij moeten poetsen en puinruimen. _O-
pi_176266801
Waar is de radioactieve spin die he heeft gebeten Franny? Want die superkrachten wil ik ook graag. O+

Ik ging vandaag peuter afzetten op de opvang. Baby moest ook mee. Het is nog te ver voor me om te lopen en bovendien stormde het, dus we gingen met de auto. Das best wel een logistieke uitdaging. :D Maar het is gelukt. Ophalen ging ook goed. :)
Want het leven is niet meer dan een sprookje
pi_176269167
Jullie echtgenoten hebben papadag?
Ik wil dat ook.
pi_176270519
Al die succesverhalen *O*

Hier ging dreumes snel lekker slapen en nadat M. zichzelf van top tot teen had volgepoept bij oma zijn we net maar even samen gaan douchen (oma had hem wel schoongemaakt hoor :P ). Na zijn douche is hij in coma gevallen op een kussen op mijn schoot. Dus ik kijk wat filmpjes en lig te haken O+ Zo’n fijne avond na onze terrornacht :)
  woensdag 3 januari 2018 @ 22:26:49 #232
57269 Lemijn
luistert ook naar Leijn
pi_176270608
Hier is het ook al sinds acht uur stil. Ik vind het saai.
Op maandag 14 november 2016 12:18 schreef Crumpette het volgende:
De eerste keer ben je zo'n magische eenhoorn van moeder natuur en creeert een wonder
pi_176270658
quote:
0s.gif Op woensdag 3 januari 2018 22:26 schreef Lemijn het volgende:
Hier is het ook al sinds acht uur stil. Ik vind het saai.
Haha, dat vond ik bij S. ook in het begin, maar nu ik 2 van die druktemakers heb vind ik het wel lekker.
En hij ligt recht voor me, dus ik hoor hem dan niet, maar ik kan wel lekker naar hem staren O+ :9
pi_176270827
quote:
0s.gif Op woensdag 3 januari 2018 22:26 schreef Lemijn het volgende:
Hier is het ook al sinds acht uur stil. Ik vind het saai.
L. kruipt nog steeds rond! *O* Ik vind het gezellig, maar peuter deed ook al geen middagslaapje, dus nul momenten me-time vandaag en dat vind ik best heftig.

Huis is wel helemaal leeg en spic en span, klinisch haast. Laat die fotograaf maar komen. *O*
  woensdag 3 januari 2018 @ 22:36:20 #235
57269 Lemijn
luistert ook naar Leijn
pi_176270851
quote:
1s.gif Op woensdag 3 januari 2018 22:29 schreef LeSage het volgende:

[..]

Haha, dat vond ik bij S. ook in het begin, maar nu ik 2 van die druktemakers heb vind ik het wel lekker.
En hij ligt recht voor me, dus ik hoor hem dan niet, maar ik kan wel lekker naar hem staren O+ :9
Ja, toen Jacob nog klein was lag hij ook halve avonden beneden te slapen. Allebei op de bank, ieder onder een eigen dekentje. Nu breng ik 'm na het avondeten naar bed ;( .
Op maandag 14 november 2016 12:18 schreef Crumpette het volgende:
De eerste keer ben je zo'n magische eenhoorn van moeder natuur en creeert een wonder
  woensdag 3 januari 2018 @ 22:39:16 #236
57269 Lemijn
luistert ook naar Leijn
pi_176270906
quote:
1s.gif Op woensdag 3 januari 2018 22:35 schreef Selvaria het volgende:

[..]

L. kruipt nog steeds rond! *O* Ik vind het gezellig, maar peuter deed ook al geen middagslaapje, dus nul momenten me-time vandaag en dat vind ik best heftig.

Huis is wel helemaal leeg en spic en span, klinisch haast. Laat die fotograaf maar komen. *O*
Goed gedaan!
Nul momenten me-time klinkt ook wel heftig. In die zin is 2 echt wel andere koek dan 1.
Op maandag 14 november 2016 12:18 schreef Crumpette het volgende:
De eerste keer ben je zo'n magische eenhoorn van moeder natuur en creeert een wonder
pi_176271193
Hier gaan we ook langzaam over op meer slaapjes in zn eigen bedje :D wel lekker om wat vaker je handen vrij te hebben, al is zo'n knorrend hummeltje bovenop je hebben ook tof O+
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
pi_176271200
quote:
0s.gif Op woensdag 3 januari 2018 22:26 schreef Lemijn het volgende:
Hier is het ook al sinds acht uur stil. Ik vind het saai.
Dat had ik gisteren ook. Maar vanavond een zielig verkouden plakbaby, en dat is ook niet alles. Al ligt hij nu eindelijk op mij te slapen en dat blijft wel echt het allerfijnste gevoel ooit. O+
One could tolerate a world of demons, for the sake of an angel.
pi_176271357
Ik heb genoten van BFD. Helaas te druk om overal op te reageren.
Mijn te -late-bijdrage:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Gisteren was mijn 1e werkdag en ik was hartstikke verkouden. Maar toch gegaan, viel uit eindelijk mee!

Selv: Ik moest lachen van je pastverhaal! :D
Franny: Topper!!
LeSage: Fijn een rustige avond!

Babys die op je slapen is echt het mooiste gevoel ooit O+
pi_176272182
Lemijn, je mag er hier dan wel een lenen hoor! Die zijn elke avond nog klaar wakker afgezien van soms een hazenslaapje :( Alleen peuter gaat normale tijd naar bed (maar die moet dan nog 1,5 uur de dag nabespreken met z'n knuffels).

Maar wel een nieuwe vakantie om naar uit te kijken! Een weekje naar Drenthe weer. Wel met extra grote slaapkamer zodat de meiden nog naast ons kunnen slapen evt, ik zie alleen slapen nog niet zo snel gebeuren...
¸¸.´`.¸¸.´`.¸&gt;&lt;(((&gt;
pi_176274418
Dat vind ik dus zo dubbel aan die beginperiode: ik weet dat ik het straks ga missen, zo'n klein frummeltje wat gewoon heerlijk op je ligt te tukken O+
Maar zolang je er middenin zit en er geen enkele andere optie lijkt te zijn, voelt het soms toch wat benauwend. Jullie posts herinneren me er weer even aan dat ik me er gewoon aan over moet geven en vooral moet genieten ;) (en dat doe ik ook echt wel hoor O+ )

Hier is het huis straks ook weer lekker schoon, maar dan met dank aan onze schoonmaakster O-)
Lekker ongemakkelijk ook, dat ik hier op de bank hang met slapende baby, terwijl zij druk bezig is :') zo ook maar even iets gaan doen denk

Dinsdag naar het cb geweest trouwens: 4420 gram bij 55cm *)
En helaas nog steeds snotverkouden, het arme ventje ;( hij hoest en niest zich een ongeluk :{
Cb-arts gaf aan dat dat na een week wel echt minder zou moeten worden, dus fingers crossed!

Oh en genoten van jullie heerlijke baby's! O+ O+
♥ Minion ♥ mei 2015
♥ Pitbull ♥ dec 2017
pi_176274451
quote:
0s.gif Op woensdag 3 januari 2018 11:30 schreef Nanuke het volgende:
SQ, heb je kunnen slapen vannacht? Wij deden een nacht uit jouw boekje, elke 2,5-3uur drinken. Ik neem er met liefde nog een aantal over, als dat jou helpt. En ik denk nog wel wat meer hier. :*
Hi!
Ja, ik heb an sich prima geslapen. Van 21:30 tot 7:45 ongeveer, wel 4 keer kort wakker geweest vanwege mijn nieuwe bioritme natuurlijk. Het is alleen zo jammer dat ik er niet minder vermoeid door ben geraakt _O-
Het heeft wel mijn ogen geopend, dat dit dus gewoon niet gaat verbeteren en er ook geen "quick fixes" zijn. Conclusie: de bittere pil slikken en ophouden met janken is het enige wat ik kan doen :P

Vannacht zette Noud dat nog even kracht bij. De eerste helft van de nacht gaat vaak prima, hij sliep zelfs van 19:30 tot 1:00 _O_ (ikzelf had hier niks aan want ik sliep wegens een vrijwilligersvergadering pas om 23:30). Toen was het 1:00, 2:30, 4:00 (en dan ben ik zelf dus ook steeds minimaal een half uur wakker) en toen heb ik 'm maar weer tussen ons in gelegd. En begon m'n wake up light om 5:50 alweer langzaam aan z'n ritueel.

Ik vind het zo gek dat de eerste helft van de nacht vaak dikke prima gaat en de tweede helft niet, terwijl ik dan juist wil slapen :') :P

Oh well. Ooit houdt het op toch.

En nu ga ik even bijlezen.
disclaimer
pi_176274523
Flav, wat een mini nog he! Maar hij vindt het vast mooi O+
Lemijn, een heerlijke foto van Jacob, die pose :D _O-
Cygne, je wolfje, ik vind hem zo leuk met z'n heerlijke ronde babybakkes O+
Het mooie meisje van Fazz is weg maar had ik nog wel gezien, wat een popje O+ En die van LDG ook natuurlijk!
En Selv, wat een groterds alweer he! Ik besef het me nu ook temeer nu er weer zoveel minibaby's bij zijn. Lekkere blije O+
Dennis, fijn dat je kleine jongen het goed doet!
GvE, prijskaartjes zijn ook echt de shit, die kun je namelijk eten :Y)
Nanuke, wat lief O+
LeSage, wat ziet hij er heerlijk knuffelbaar uit, die handjes O+ O+
Gogo, oorkapboks 8-) Leuk zo samen kijken!
Dag minimemoru met je flapoortje :D O+
disclaimer
pi_176274539
quote:
0s.gif Op woensdag 3 januari 2018 22:26 schreef Lemijn het volgende:
Hier is het ook al sinds acht uur stil. Ik vind het saai.
gevaarlijke uitspraken lemijn....
disclaimer
pi_176274551
ik doe ook geen bijleesposts meer, ik beloof het, ik krijg er superveel stress van en het vervuilt het topic. Mijn excuses _O-
disclaimer
pi_176274563
Soms mag je best even janken hoor, het is gewoon kut dat slechte slapen :*

Ik heb nu ook alweer een paar van die nachten, al dan niet door baby. Eergisteren hielden baby en peuter elkaar om en om wakker tot 01:30, baby had honger om 0630 en daarna heb ik niet meer kunnen slapen. Vannacht was het 23:30 voeden en baby kwam alweer om 05:30 waarna ik uiteraard niet meer kon slapen. Die nachtjes van 5 uur slaap trek ik zo slecht, 1 gaat nog wel maar het zijn er meestal meerdere achter elkaar }:|
Gelukkig wel een lichtpuntje, ik ga straks 2 nachten weg naar Belgi, zonder kinderen. Het doel is slapen, Belgische biertjes drinken en winkelen *O*
pi_176274737
Dat ritme is wel een beetje herkenbaar, SQ. Met Y zijn de afgelopen twee nachten zo gegaan:
nacht 1 19:00, 23:00, 03:15, 05:45, 06:30
nacht 2 19:00, 23:00, 00:30, 04:30, 05:30

Ik heb het maar weer eens echt bijgehouden. We hebben nu besloten van de voeding om 23:00 maar een papfles te maken die mijn vriend geeft. Eens kijken of hij dan een langere ruk maakt. We hoopten dat het slapen in z'n eigen bed wat zou helpen, omdat dat bij peuter wel zo was...
Aan het einde van de nacht is hij echt erg hongerig en dan ligt hij dus ook maar weer tussen ons in.
Overdag eet hij ook al heel behoorlijk naast de bv.
En ik houd dit alleen vol omdat ik nog niet aan het werk ben en af en toe om 20:00 ga slapen of 's middags slaap.
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
  donderdag 4 januari 2018 @ 09:49:40 #248
19376 LadyS
Truus en Miep
pi_176275184
Wie heeft er een aanbeveling voor een flessenwarmer?
Remember: No man is worth your tears and the one who is, won't make you cry!!
pi_176275500
V was daarnet even heel giftig :D
Hij lag op zijn buik en was met zijn armen en benen aan het trappen alsof hij wilde kruipen maar dat lukte natuurlijk nog niet. Nou wat daar voor een geluid uit kwam _O-
pi_176275622
Oh Fazz, dat klinkt fijn! Geniet er van O+
Wij gaan begin april een weekend naar London met zijn tweeen, ik ben er nu al nerveus van _O-
Ik hoop eigenlijk dat ik tegen die tijd niet meer voed, maar ik vrees er een beetje voor, met mijn borstminnende zoon :')

Franny, dat is ook pittig ja. Koffie? c_/
disclaimer
pi_176276009
Klinkt goed Fazz! Altijd fijn, zoiets in het vooruitzicht!

SQ, nu nog niet druk maken voor iets dat over vier maanden pas is! Vier maanden is echt enorm lang in baby-ontwikkelingstijd! Wie weet loopt hij dan zelfs al, of heeft hij besloten gewoon door te gaan slapen. Hij kan er zelfs nog een half gebit bij krijgen en daar ook alweer geen last meer van hebben.

Ik wil je niet ontmoedigen Franny, maar wij geven met hetzelfde idee een papfles rond die tijd, maar helaas zonder resultaat. Ze krijgen hier altijd rond dezelfde tijd drinken, maar Lala komt alsnog altijd eerder (en meestal ook vaker) s nachts. Terwijl zij ook de zwaardere is. Ik heb dus het idee dat het gewoon aan het kind zelf ligt, niet zozeer aan (on)voldoende voeding. Volgens mij vinden ze het wel gezellig ofzo :') terug in bed leggen gaat sinds de slaapzakken wel goed, dat was eerder drama.
¸¸.´`.¸¸.´`.¸&gt;&lt;(((&gt;
pi_176276083
quote:
0s.gif Op donderdag 4 januari 2018 10:35 schreef FlyingFish het volgende:
Klinkt goed Fazz! Altijd fijn, zoiets in het vooruitzicht!

SQ, nu nog niet druk maken voor iets dat over vier maanden pas is! Vier maanden is echt enorm lang in baby-ontwikkelingstijd! Wie weet loopt hij dan zelfs al, of heeft hij besloten gewoon door te gaan slapen. Hij kan er zelfs nog een half gebit bij krijgen en daar ook alweer geen last meer van hebben.

Ik wil je niet ontmoedigen Franny, maar wij geven met hetzelfde idee een papfles rond die tijd, maar helaas zonder resultaat. Ze krijgen hier altijd rond dezelfde tijd drinken, maar Lala komt alsnog altijd eerder (en meestal ook vaker) s nachts. Terwijl zij ook de zwaardere is. Ik heb dus het idee dat het gewoon aan het kind zelf ligt, niet zozeer aan (on)voldoende voeding. Volgens mij vinden ze het wel gezellig ofzo :') terug in bed leggen gaat sinds de slaapzakken wel goed, dat was eerder drama.
Hahaha oh nee, het gaat me echt om de borstvoeding.
Zo geen zin in kolven op vakantie :')

drie maanden. drie ;( ze groeien te hard.
disclaimer
pi_176276419
Papfles deed hier ook helemaal niets. Sowieso een avondfles niet. Zorgde er alleen maar voor dat ze overdag minder ging drinken, de nachten bleven hetzelfde :{
pi_176276484
quote:
0s.gif Op donderdag 4 januari 2018 08:56 schreef Stormqueen het volgende:

[..]

Hi!
Ja, ik heb an sich prima geslapen. Van 21:30 tot 7:45 ongeveer, wel 4 keer kort wakker geweest vanwege mijn nieuwe bioritme natuurlijk. Het is alleen zo jammer dat ik er niet minder vermoeid door ben geraakt _O-
Het heeft wel mijn ogen geopend, dat dit dus gewoon niet gaat verbeteren en er ook geen "quick fixes" zijn. Conclusie: de bittere pil slikken en ophouden met janken is het enige wat ik kan doen :P
He bah, wat een narigheid. Ik doe nu de 2e nacht op rij 22-23.30-3-6-8 (het was 22-4-8), en ik vind het echt heel slopend. Ik kan me niet voorstellen hoe jij nog functioneert, en daar mag je best af en toe even heel verdrietig om zijn. Het is heel gek dat hij het eerste deel zo goed slaapt. Is het niet een optie om dat stuk iets te verleggen? Of heb je dat geprobeerd en maakte dat de nachten alleen maar erger? Ooit gaat het over, ja, vast wel. Maar ergens moet je ook ruimte voor jezelf overhouden, en slaap is zo verdomde belangrijk. :*
One could tolerate a world of demons, for the sake of an angel.
pi_176276638
quote:
0s.gif Op donderdag 4 januari 2018 10:35 schreef FlyingFish het volgende:

Ik wil je niet ontmoedigen Franny, maar wij geven met hetzelfde idee een papfles rond die tijd, maar helaas zonder resultaat. Ze krijgen hier altijd rond dezelfde tijd drinken, maar Lala komt alsnog altijd eerder (en meestal ook vaker) s nachts. Terwijl zij ook de zwaardere is. Ik heb dus het idee dat het gewoon aan het kind zelf ligt, niet zozeer aan (on)voldoende voeding. Volgens mij vinden ze het wel gezellig ofzo :') terug in bed leggen gaat sinds de slaapzakken wel goed, dat was eerder drama.
Ik weet het, maar het is het proberen waard. En als het niet lukt, gaan we denk ik proberen om door geen voeding te geven, het 'af te leren'. Als ik weer aan het werk ga, wil ik gewoon niet meer zo vaak wakker hoeven worden 's nachts.
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
pi_176276729
quote:
1s.gif Op donderdag 4 januari 2018 10:59 schreef Nanuke het volgende:

[..]

He bah, wat een narigheid. Ik doe nu de 2e nacht op rij 22-23.30-3-6-8 (het was 22-4-8), en ik vind het echt heel slopend. Ik kan me niet voorstellen hoe jij nog functioneert, en daar mag je best af en toe even heel verdrietig om zijn. Het is heel gek dat hij het eerste deel zo goed slaapt. Is het niet een optie om dat stuk iets te verleggen? Of heb je dat geprobeerd en maakte dat de nachten alleen maar erger? Ooit gaat het over, ja, vast wel. Maar ergens moet je ook ruimte voor jezelf overhouden, en slaap is zo verdomde belangrijk. :*
Nou, ja, weet je, ik heb dan weer geen autoimmuunziekte die me leegzuigt, dus ik kan het nog wel een beetje in balans houden hoor. Ik heb het idee dat het wel helpt om er niet te veel bij stil te staan en gewoon door te gaan. Er zijn er hier zat die kutnachten hebben, alleen piepen die er ook niet over, dus het zal best helpen :P
(en ik kan niet tegen medeleven of medelijden, ik ga dan altijd ontzettend hard roepen dat het allemaal best mee valt en dat ik me ongelooflijk loop aan te stellen :@ :'))
disclaimer
pi_176276838
Ik vind dat het geen kwestie van piepen is, aanstellen of 'gewoon' maar doorgaan, ieder mens heeft mentale en fysieke grenzen en die moet je ook in acht nemen toch? Je schreef van de week dat je een hysterische meltdown had. Dat herken ik en is voor mij altijd wel een duidelijk teken ook dat ik over mijn grenzen ben heengegaan. Neem jezelf serieus in die dingen hoor.

Koffie, ja dat is echt mijn drugs. :D .
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
pi_176276972
quote:
2s.gif Op donderdag 4 januari 2018 11:13 schreef Franny_G het volgende:
Ik vind dat het geen kwestie van piepen is, aanstellen of 'gewoon' maar doorgaan, ieder mens heeft mentale en fysieke grenzen en die moet je ook in acht nemen toch? Je schreef van de week dat je een hysterische meltdown had. Dat herken ik en is voor mij altijd wel een duidelijk teken ook dat ik over mijn grenzen ben heengegaan. Neem jezelf serieus in die dingen hoor.

Koffie, ja dat is echt mijn drugs. :D .
Ja, tuurlijk wel, het is meer: er is niet echt een structurele oplossing, dus kan ik er beter het beste van maken zolang het nog is wat het is.
Lange slaap trachten "op te schuiven" door baby om 22:00 wakker te maken is echt garantie op een helse kutnacht, dus dat doen we niet meer. :')
Het enige wat ik wel echt kan doen is zelf vroeg naar bed, maar dat is ook wel met pijn in mijn hart omdat dat blokje tussen 20:00 en 22:00 zo fijn is O+ Maar wat moet dat moet, en nu is het gewoon echt nodig om die tijd in slaap te investeren.
disclaimer
pi_176277238
Mijn vriend ziet me al 3 jaar niet na kinderbedtijd. Dan blijf ik boven op bed liggen en probeer zoveel mogelijk slaap te pakken :')
  donderdag 4 januari 2018 @ 12:37:31 #260
57269 Lemijn
luistert ook naar Leijn
pi_176278448
Door oa slaapgebrek reageer ik nogal overgevoelig op verkeerd geplaatst commentaar op de nachten en alles daaromtrent. Dus ik kies er het liefste voor om er weinig over te praten. Ik trek het wel, en ik wil/zie geen alternatief voorlopig, en al helemaal geen advies. Of teveel medeleven, want ik ben heus niet zielig.
Al is het soms wat zwaar. Zoals jullie weten. Dat is genoeg.

Maar oh man dat vroeg gaan slapen als je de kans krijgt, dat vind ik zo moeilijk. Gisteren moest ik wat nuttige saaie dingen doen met die tijd, daarom zat ik wat te mopperen en vervolgens stelde ik het uren uit en ging pas om middernacht slapen. Zo dom |:( .
Op maandag 14 november 2016 12:18 schreef Crumpette het volgende:
De eerste keer ben je zo'n magische eenhoorn van moeder natuur en creeert een wonder
pi_176278671
Lemijn :* het was niet mijn bedoeling iemand te triggeren verder. Je hebt gelijk ;)
disclaimer
  donderdag 4 januari 2018 @ 13:08:57 #262
57269 Lemijn
luistert ook naar Leijn
pi_176278986
Ik vond het wel prima om even getriggerd te worden hoor. Melden dat ik er zo min mogelijk over meld is echt de ultieme manier om te spuien *) :* .
Op maandag 14 november 2016 12:18 schreef Crumpette het volgende:
De eerste keer ben je zo'n magische eenhoorn van moeder natuur en creeert een wonder
  donderdag 4 januari 2018 @ 13:09:40 #263
231121 Sylver_
Gooi mielies!
pi_176279004
Oh, ik las het niet als dat jij iets getriggerd had nu SQ.
Je zei dat er genoeg mensen met kut nachten zijn, maar dat die er niet over piepen. Wat Lemijn zegt is precies de reden waarom ik er niet over post.
Ik dacht dat zij het ook zo bedoelde.

Maar af en toe is het toch ook fijn om je frustraties even van je af te schrijven :Y
Ignorance is bliss, but knowledge is power.
  donderdag 4 januari 2018 @ 13:10:44 #264
231121 Sylver_
Gooi mielies!
pi_176279035
Ik spui door af en toe een boks te doen op slechte nachten posts :P
Ignorance is bliss, but knowledge is power.
pi_176279287
Twist: Goede stats ^O^ Wat heerlijk een schoonmaakster! Hopelijk is de verkoudheid snel over!
SQ: Fijn van je redelijke nacht! Het houdt idd ooit een keer op.. Wat leuk naar London
Fazz: Heerlijk geniet ervan!
Best wel een goed idee om met partner zonder kindjes een weekend weg te gaan!

Tja betreft slapen.. Het is zo wisselend.. Ik hoor kindjes die slapen met bijv al 6 weken al door en bijv. mijn broertje sliep pas met 1,5 jaar door :N Slechte nachten zijn kut. Want: _O_ slapen _O_ Mja ik houd gewoon de gedachte dat het ooit beter wordt. Volgens mij slapen kindjes van 5/6 meestal wel door toch :?

Vandaag naar het CB geweest. 2 prikjes. E. is ongeveer 4,5 maand: 6935gram, 64,1cm.
Wat ik wel bijzonder vond, was dat toen we thuis kwamen hij ineens van rug naar buik rolde en weer terug tot 5x toe. Helaas steeds te laat met filmen. grom.
  donderdag 4 januari 2018 @ 13:23:20 #266
57269 Lemijn
luistert ook naar Leijn
pi_176279296
Ik wil een boks-smiley. Alhoewel ik daarbij een bots-beeld voor me zie. Dit: *; , maar dan dat ze elkaar tegemoet komen. En dat dat dan betekent 'yo ik sliep ook weer amper maar gelukkig is m'n baby de liefste maar tering zeg'.
Op maandag 14 november 2016 12:18 schreef Crumpette het volgende:
De eerste keer ben je zo'n magische eenhoorn van moeder natuur en creeert een wonder
pi_176279341
Zo hoofdbotsen, dat is noud z'n manier van affectie tonen O+

O en hij bijt ineens. Hij bijt wel heel lief en vrolijk met wijdopen mond en altijd in mijn onderlip dus ik denk dat het kusjes zijn, maar auw :')


Rollie voor memoru *O*
Gek, bij mijn eerste kind wist ik precies op de stats te reageren, of een baby flink was of klein of gemiddeld, maar bij de tweede is dat allemaal ineens een grote waas, geen idee dus :') Maar hij doet het goed, dus O+

[ Bericht 40% gewijzigd door Stormqueen op 04-01-2018 13:31:05 ]
disclaimer
pi_176279561
Liefdesbeetjes O+

Rollolol voor babyMemoru *O* ze rollen bij voorkeur zonder videopubliek inderdaad :P

Het grote tepeltrekken is hier begonnen. Man, wat heb ik dat niet gemist zeg. Gelukkig zitten er geen vlijmscherpe tanden in zn bakkes
  donderdag 4 januari 2018 @ 13:39:42 #269
231121 Sylver_
Gooi mielies!
pi_176279613
quote:
0s.gif Op donderdag 4 januari 2018 13:22 schreef Memoru het volgende:
Twist: Goede stats ^O^ Wat heerlijk een schoonmaakster! Hopelijk is de verkoudheid snel over!
SQ: Fijn van je redelijke nacht! Het houdt idd ooit een keer op.. Wat leuk naar London
Fazz: Heerlijk geniet ervan!
Best wel een goed idee om met partner zonder kindjes een weekend weg te gaan!

Tja betreft slapen.. Het is zo wisselend.. Ik hoor kindjes die slapen met bijv al 6 weken al door en bijv. mijn broertje sliep pas met 1,5 jaar door :N Slechte nachten zijn kut. Want: _O_ slapen _O_ Mja ik houd gewoon de gedachte dat het ooit beter wordt. Volgens mij slapen kindjes van 5/6 meestal wel door toch :?

Vandaag naar het CB geweest. 2 prikjes. E. is ongeveer 4,5 maand: 6935gram, 64,1cm.
Wat ik wel bijzonder vond, was dat toen we thuis kwamen hij ineens van rug naar buik rolde en weer terug tot 5x toe. Helaas steeds te laat met filmen. grom.
Ik hoop het, mijn kleuter van 4,5 iig nog niet :X

Knap van het rollen!
Ignorance is bliss, but knowledge is power.
  donderdag 4 januari 2018 @ 13:41:21 #270
57269 Lemijn
luistert ook naar Leijn
pi_176279652
Oh, 5/6 JAAR! Ja, daar ben ik ook wel optimistisch over. :P

Rollen is tof. Tepeltrekken iets minder.
Op maandag 14 november 2016 12:18 schreef Crumpette het volgende:
De eerste keer ben je zo'n magische eenhoorn van moeder natuur en creeert een wonder
  donderdag 4 januari 2018 @ 13:46:25 #271
231121 Sylver_
Gooi mielies!
pi_176279774
Hoofdbotsen doet Ella ook! En hapkusjes O+ Maar met die hoeveelheid tanden van Noud misschien iets minder fijn :P

Ik weet ook nooit meer of iets goede stats zijn. Ik vergelijk altijd met Ella nu, maar dan zijn alle babies enorm :D 7kg was Ella met 8 maanden :+
Klinkt als goede stats hoor, Memoru :Y

[ Bericht 0% gewijzigd door Sylver_ op 04-01-2018 14:00:24 ]
Ignorance is bliss, but knowledge is power.
pi_176279948
quote:
1s.gif Op donderdag 4 januari 2018 13:46 schreef Sylver_ het volgende:

Ik weet ook nooit meer of iets goede stats zijn. Ik vergelijk altijd met Ella nu, maar dan zijn alle babies enorm :D 7kg was Ella met 8 maanden :+
Klinkt als goede stars hoor, Memoru :Y
E. Volgt met zijn gewicht het middelste lijntje en met zijn lengte zit hij net onder het gemiddelde.

Ella was dan een mini! Dat kan ook leuk zijn *kijkt naar wipstoel die tot 9kg mag*
pi_176280175
Mijn peuter sliep met 7 maanden meestal door. De dames hebben dus nog 2 weken :') maar goed, het is zoals het is, hoort helaas nou eenmaal bij een baby hebben.

Goede stats hoor Memoru! En een snelle roller ook nog eens! Van rug naar buik is hier nog niet voorgekomen, maar op de buik liggen is dan ook nog steeds heel stom hier dus ik begrijp ook wel dat ze het niet proberen.
¸¸.´`.¸¸.´`.¸&gt;&lt;(((&gt;
  donderdag 4 januari 2018 @ 14:08:31 #274
231121 Sylver_
Gooi mielies!
pi_176280332
quote:
1s.gif Op donderdag 4 januari 2018 13:52 schreef Memoru het volgende:

[..]

E. Volgt met zijn gewicht het middelste lijntje en met zijn lengte zit hij net onder het gemiddelde.

Ella was dan een mini! Dat kan ook leuk zijn *kijkt naar wipstoel die tot 9kg mag*
Wel mini kwa gewicht idd, niet kwa lengte :)
Oei, de wipstoel :D maar als hij gemiddeld blijft, dan zit hij met 10 maanden ofzo op 9kg. Gaat op een gegeven moment gelukkig niet z hard meer :P
Ignorance is bliss, but knowledge is power.
pi_176280561
Na de zes maanden gebruik je die wipstoel eigenlijk niet meer hoor memoru ;) Hier was het snel afgelopen toen meneer zichzelf omhoog kon drukken en zichzelf voorwaarts zwiepte in de wipper :')
disclaimer
pi_176280937
Wij hebben gisteren voor het eerst een familiediner gehad! De eerste keer in hun stoeltjes. Afgezien van het feit dat de meiden hun eten pas wat later kregen, maar erbij zitten vonden ze al geweldig!

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
¸¸.´`.¸¸.´`.¸&gt;&lt;(((&gt;
pi_176281379
Oh, mijn toch ook wel flinke baby van ruim 7 maanden zit nog dagelijks in z'n wipstoel. Vooral leuk om uitgebreid alles te kunnen bekijken, van de kat die voorbij komt, z'n zus die aan het spelen is, of zoals vanmorgen z'n moeder die de kerstboom opruimt. :D .

Wat betreft die triggers... ik praat inderdaad ook niet met mensen over hoe de nachten gaan. Maar ik heb wel een sterke trigger bij het idee of gevoel dat 'het nu eenmaal zo is' en dat er geen oplossing is. Dat vind ik toch zo'n benauwend idee, ik word er heel opstandig van. Het maakt bij mij iets los van dat ik als moeder alleen maar dienstbaar moet zijn aan mijn kind, en geen eigen leven of grenzen kan hebben. Dus voor mij werkt het wel om te denken: hoe dan ook, we gaan er voor zorgen dat de nachten binnenkort beter gaan.

Wat niet wil zeggen dat het ook zal lukken. Ik heb mijn peuter vier jaar lang bv gegeven, en dat deed ik vanaf dat ze zeven maanden was onder het mom van: als ik echt niet meer wil dan stop ik en dan is andere soort voeding ook goed. En ondertussen bleef ik dus gewoon maar doorgaan. :') .

Kortom, omdat het voor iedereen zo anders is, moeten we vooral ook maar gewoon schrijven wat we zelf voelen en denken en ons niet aantrekken wat een ander doet of zegt.

FF, leuke foto! Het is ook echt een mijlpaal he, als ze in een kinderstoel erbij zitten.
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
pi_176281517
Timo is ook al zo'n kleintje Sylver, was bij 7,5 maand iets meer dan 7 kilo, zat er vorige week toen ie ziek was zelfs weer iets onder. Hopelijk trekt het weer een beetje bij nu bij beter is.

:* en c_/ voor diegenen met slechte nachten. Hier gaat het heel wisselend. Maar zo in de vakantie maakt me het een stuk minder uit.

Edit: wat een leuke foto FF!
pi_176283643
Over slechte nachten kan ik in dit topic weinig meepraten. Op de een of andere manier slapen mijn baby’s heel goed ‘s nachts. Ik houd alleen mijn hart vast voor wanneer M. 9 maanden is. Toen begon het gezeik met S. en dat is nog altijd gaande :{ :')

Oeh rollen, zo tof! Wel een vlugge, Memoru O+
pi_176284178
En ondertussen groeit mijn 8 maanden oude reus al uit z'n maxi cosi. 10 kilo. ;(
Je raekt an de dinge geweun.
pi_176286528
quote:
0s.gif Op donderdag 4 januari 2018 11:09 schreef Stormqueen het volgende:

(en ik kan niet tegen medeleven of medelijden, ik ga dan altijd ontzettend hard roepen dat het allemaal best mee valt en dat ik me ongelooflijk loop aan te stellen :@ :'))
Medeleven of medelijden klinkt meteen zo zwaar. Ik zie het eerder als (h)erkenning in deze groep dat het soms even niet zo lekker loopt denk ik.

Eens met de boks-smiley, dat zou wel echt uitkomst zijn. :P

Ff, wat een heerlijke gezelligheid zo! Lijkt me echt zo leuk, met de hele fam aan tafel. O+

Oja, iets over gewichten en zo, ik heb er geen verstand van. Het schijnt dat Dirk een 'atletisch type' is (lang en mager), maar ik vind m gewoon normaal. :D
One could tolerate a world of demons, for the sake of an angel.
pi_176286656
Rollen is tof Memoru! V rolde daarnet ook weer naar zijn buik en een plezier dat hij had. Uiteraard hier ook weer geen beeldmateriaal van, ze doen het erom :')
pi_176286925
quote:
0s.gif Op donderdag 4 januari 2018 13:36 schreef Skittles het volgende:
Het grote tepeltrekken is hier begonnen. Man, wat heb ik dat niet gemist zeg. Gelukkig zitten er geen vlijmscherpe tanden in zn bakkes
*boks* :X Geen tips dus om dit te voorkomen? Die verbaasde blik ook als ik dan keihard au roep als hij dat doet :')

Hier trouwens ook nog regelmatig een middernachtelijke (of 2 of 3) onderbreking. Een ‘voordeel’ is dat J. een nachtvoeding weigert dus meestal is een speentje genoeg om hem weer stil te krijgen. Alleen jammer als hij soms ineens klaarwakker is. Dan heb ik dus echt geen idee hoe ik hem weer in slaap moet krijgen. Bij zijn zus was den tiet altijd de oplossing.

Vannacht gaat hij een nachtje naar zijn eigen kamertje. Ik merk dat we elkaar de laatste dagen ateeds wakker houden/maken ‘s nachts, dus eens zien of dit gaat helpen. Stiekem toch wel weer een grote stap /weekdier :')
pi_176288103
Ik word waarschijnlijk binnen een week oom, wat is een beetje een leuk iets om te geven?
N A P O L I
C A M P A N I A
  donderdag 4 januari 2018 @ 20:13:17 #285
101840 Rijstebuiltje
De allerliefste dat ben jij!
pi_176288166
quote:
0s.gif Op donderdag 4 januari 2018 20:09 schreef Aiciu het volgende:
Ik word waarschijnlijk binnen een week oom, wat is een beetje een leuk iets om te geven?
Hou je van persoonlijke cadeaus met naam etc?

Stoeltje met geboortekaartje erop gedrukt oid .. ik heb regelmatig een fotoklokje cadeau gedaan, ze hangen nagenoeg bij alle kinderen nog op het kamertje..

Hier te vinden .. sowieso hebben ze hele toffe dingen en haal ik er leuke dingen vandaan, ook voor mijzelf.. http://www.printkado.nl
[url="http://lb1f.lilypie.com/uNDDp2.png]Trotse mama, van het liefste meisje[/url]
pi_176296645
Ik had vannacht 1 doorslaper *O* van 23:45 tot 6 heeft Lala geslapen! of ik ben het wakker worden vergeten... nu hebben ze beide laten zien dat ze het wel kunnen, nu alleen nog zorgen dat ze het vaker en ook tegelijk gaan doen en geen drama maken bij het daarna weer in slaap komen, maar dit stemt me al hoopvol!
¸¸.´`.¸¸.´`.¸&gt;&lt;(((&gt;
pi_176296802
Doorslapen. :') L. krijgt vaak om 23.00 nog een voeding en meldt zich meestal rond 2 of 3 uur weer om dan door te tukken tot 6/7/8 (dat wisselt regelmatig). Het irritante is dat ze na die onderbreking om 2/3 niet meer in haar eigen bed wil en dan eerst een half uur over ons heen gaat klimmen voor ze uiteindelijk in de houdgreep weer in slaap valt. Zo sliep ik vannacht bijvoorbeeld na 3 uur niet meer. :')

Medeleven vind ik alleen fijn van mensen die in hetzelfde schuitje zitten. Ik heb een collega waarvan de kindjes vanaf een paar weken al doorsliepen (super fijn natuurlijk!), maar zij vindt het continu nodig om te vragen of L. al doorslaapt en als ik zeg dat dat niet zo is krijg ik een meelijwekkende en een "oooh, wat zwr voor jullie!" en dan kan ik alleen maar denken fyou. *) Wel zit zij sowieso al in mijn irritatiezone, dus dat werkt ook niet mee.

Wipstoel kon hier vanaf 6 maanden echt niet meer, toen gooide ze zich al steeds opzij en probeerde ze te zitten, met 7 maanden ging ze staan, enz.

Franny, hier helpt de gedachte "het zij zo" juist wel. Ik weet dat het zo (relatief) kort is en dat het voorbij gaat. Het zorgt bij mij juist voor frustratie om actief te gaan sturen en dan vervolgens toch te falen.
pi_176297043
quote:
1s.gif Op vrijdag 5 januari 2018 10:14 schreef Selvaria het volgende:

Ik heb een collega waarvan de kindjes vanaf een paar weken al doorsliepen (super fijn natuurlijk!), maar zij vindt het continu nodig om te vragen of L. al doorslaapt en als ik zeg dat dat niet zo is krijg ik een meelijwekkende en een "oooh, wat zwr voor jullie!" en dan kan ik alleen maar denken fyou. *) Wel zit zij sowieso al in mijn irritatiezone, dus dat werkt ook niet mee.
Oeh, dat is ook echt heel geniepig. Onder het mom van belangstelling tonen eigenlijk vooral even bevestigd willen worden dat het zo fijn is dat je eigen kinderen wel doorslapen.
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
pi_176297334
Oeh Selv, dat kan ik ook echt niet hebben.
Of ouders die zeggen dat hun kind altijd doorslaapt. Ja, behalve dat vorige week, maar dat was door tandjes. En deze week, maar dat was door verkoudheid.
Zeg dan gewoon dat je kind ook niet doorslaapt, is geen schande hoor 8)7
pi_176297714
Doorslapen. Ik heb me er geloof ik bij neergelegd dat dat er voorlopig niet inzit.

Ik was gisteravond zo moe en murw van een ontevreden huilbaby de hele dag dat ik erg onredelijk tegen J. deed. Hij bleef maar huilen en niks was goed. Man is hem boven van me af komen pakken. Om mij even uit de situatie te halen. En terecht 't kennelijk, want hij sliep al voor man de trap afgelopen was. Hij reageerde gewoon op mijn moeheid en frustratie ofzo.
Vandaag weer een huilende ontevreden plakbaby. Zit er rond 4 weken al ergens een sprongetje? Want we hebben wel wat nieuwe features (oogcontact O+). Ben te moe om oei ik groei erbij te pakken om het op te zoeken. :')
Want het leven is niet meer dan een sprookje
  vrijdag 5 januari 2018 @ 11:30:40 #291
57269 Lemijn
luistert ook naar Leijn
pi_176298065
quote:
1s.gif Op vrijdag 5 januari 2018 10:14 schreef Selvaria het volgende:
Medeleven vind ik alleen fijn van mensen die in hetzelfde schuitje zitten. Ik heb een collega waarvan de kindjes vanaf een paar weken al doorsliepen (super fijn natuurlijk!), maar zij vindt het continu nodig om te vragen of L. al doorslaapt en als ik zeg dat dat niet zo is krijg ik een meelijwekkende en een "oooh, wat zwr voor jullie!" en dan kan ik alleen maar denken fyou. *) Wel zit zij sowieso al in mijn irritatiezone, dus dat werkt ook niet mee.
*; op deze hele alinea.

Ik ben gisteren ook gerriteerd weggelopen bij een baby die maar blf happen en jammeren en draaien. Voelde me daar vervolgens weer schuldig over natuurlijk maar hij viel gewoon in slaap. Het is wat, moeder en kind zijn. :s) .
Op maandag 14 november 2016 12:18 schreef Crumpette het volgende:
De eerste keer ben je zo'n magische eenhoorn van moeder natuur en creeert een wonder
pi_176298409
Bij ons zit er zo'n twee/drie uur tussen de voedingen 's nachts, daar ben ik dik tevreden mee. Als er maar niet eindeloos gehuild wordt vind ik ondertussen alles best. :@

Vandaag is de eerste dag dat mijn man echt weer een paar uur naar zijn werk is. Mijn moeder komt straks even helpen, die mag mijn broodjes smeren en thee zetten. :9~

Ondertussen leer ik Flensje eindelijk beter kennen. Het grootste deel van de dag slaapt hij lekker tegen me aan en anders bij mijn man. 's Nachts gelukkig zonder problemen in de wieg.

Soms poept/scheet hij wanneer hij net begint met drinken en laar dan los. Ik snapte er dan niks van want wel hongersignalen maar niet willen drinken.

Geen speen meer en zo min mogelijk pinken zodat hij geen energie verspilt met zuigen. Dan maar aan de borst in slaap vallen, zo erg is dat niet.

Soms heeft hij krampjes, reflux of raakt niet vol na de voeding door overproductie. Het klotst soms echt nog naar binnen bij hem en mijn borsten drinkt hij niet goed leeg, ondanks dat hij flink doordrinkt. In overleg met de vk mag ik soms leegkolven en blokvoeden. Dit lijkt zo wel goed te werken, volgende week overleggen we hoe weer verder.

Volgens mij gaan we het wel redden zo. O+

Kris gisteravond was ik het ook even helemaal zat met het gehuil. Heb hem ook moeten afgeven aan mijn man die er nog wel rustig mee kon zitten. Ik ben zelf lekker gaan slapen. Achteraf kon ik toch niets doen, het waren waarschijnlijk krampjes. :{
Relativeer, adem in, adem uit en luister niet naar het geluid!
pi_176298422
quote:
0s.gif Op vrijdag 5 januari 2018 11:10 schreef Krisvc het volgende:
Doorslapen. Ik heb me er geloof ik bij neergelegd dat dat er voorlopig niet inzit.

Ik was gisteravond zo moe en murw van een ontevreden huilbaby de hele dag dat ik erg onredelijk tegen J. deed. Hij bleef maar huilen en niks was goed. Man is hem boven van me af komen pakken. Om mij even uit de situatie te halen. En terecht 't kennelijk, want hij sliep al voor man de trap afgelopen was. Hij reageerde gewoon op mijn moeheid en frustratie ofzo.
Vandaag weer een huilende ontevreden plakbaby. Zit er rond 4 weken al ergens een sprongetje? Want we hebben wel wat nieuwe features (oogcontact O+). Ben te moe om oei ik groei erbij te pakken om het op te zoeken. :')
yes! Sterkte :*
disclaimer
pi_176299219
Dames, ik heb een rare baby. Als ik hem ergens op de grond neer leg en ik ga eventjes weg verplaatst hij zich zo een paar meter (en gaat bijvoorbeeld kersstalschapen knagen of werpen, wat dan weer een hysterische peuter oplevert: "nee kevin, kijken!!!!")
Maar als ik blijf kijken om te zien hoe hij zich verplaatst, blijft hij netjes liggen.
Man zegt dat het een conbinatie is van rollen en tijgeren, maar ik wil het ook wel eens zien!

Een kus voor iedereen die het nodig heeft. Baby slaapt nu gelukkig weer goed door, want peuter vind het nodig om uren drama te maken 's nachts.

FlyingFish, wat ziet het er gezellig uit zo. En ik vind het steeds leuk om te zien hoe trots O kijkt als hij bij zijn zusjes is.

quote:
1s.gif Op vrijdag 5 januari 2018 10:14 schreef Selvaria het volgende:

Medeleven vind ik alleen fijn van mensen die in hetzelfde schuitje zitten. Ik heb een collega waarvan de kindjes vanaf een paar weken al doorsliepen (super fijn natuurlijk!), maar zij vindt het continu nodig om te vragen of L. al doorslaapt en als ik zeg dat dat niet zo is krijg ik een meelijwekkende en een "oooh, wat zwr voor jullie!" en dan kan ik alleen maar denken fyou. *) Wel zit zij sowieso al in mijn irritatiezone, dus dat werkt ook niet mee.
Zo herkenbaar. Ook bij mensen die niet in mijn irritatiezone zitten denk ik ooit "houd je mond, wat wil je nu? Horen hoe geweldige moeder je bent of mij gewoon een slecht gevoel geven".
Maar dat was vooral bij mijn eerste die wel wat achter liep qua motorische ontwikkeling gruwelijk irritant.
pi_176299430
hoe houden al die werkende mama's het bij hier!? Bijlezen lukt tijdens een voeding, maar als ik toe ben aan reageren is N klaar met drinken :D
Volgende week weer volle bak aan de slag ipv 50% dus nog minder tijd ben ik bang, maar doe mijn best!
We hebben net een wandeling gemaakt en ze slaapt nu nog even door in de bak.

pannenkoekenmix fijn dat je je al een stuk beter voelt over hoe het voeden nu gaat, klinkt goed!

oh en skittles dat tepeltrekken klinkt herkenbaar. Alles wat voorbij loopt of iets zegt tijdens het voeden is interessant dus dan draai je daar naartoe met tepel in je mond. Ook heeft ze de neiging om te poepen tijdens het drinken en als ze aan het duwen is dus op mijn tepel te bijten. Auw! Ik stop dan ook meteen met voeden voor een aantal minuten. Vaak kijkt ze me dan aan met de liefste glimlach die ze heeft. Hopelijk is de boodschap duidelijk voordat er tandjes komen!

Rollers bij Flav en memoru, wow wat goed. De mijne lijkt dat totaal niet interessant te vinden nog.

En een doorslaper bij ff!
pi_176299454
Och Krisvc, die eerste twee sprongetjes zijn zo vervelend. De eerste net als je elkaar wat kent, en als je dat doorheen bent bijna gelijk de 2e. Sterkte. :*

Lemijn, wat knap dat je bent weggelopen en wat fijn dat hij gewoon in slaap viel. :)

FF, een doorslaper! Lijkt me echt heel gek dat je daar dan nog weinig aan hebt. Ik hoop voornje dat ze het snel een keer allebei samen doen.

En verder deel ik koffie uit. c_/
One could tolerate a world of demons, for the sake of an angel.
pi_176299518
Ik reageer tijdens saaie vergaderingen / het kolven / lopen naar het andere gebouw, nolita :')
disclaimer
pi_176299731
Ik ben overdag een pro met twee kinderen, huishouden en reageren hier. 8-) 's Nachts daarentegen ben ik een faalhaas eerste klas met mijn baby en moet man het nog steeds 9/10 keer oplossen. :') ;(
pi_176300077
Selvaria, zo'n collega zou ik ook niet blij van worden en subtiel een sneer terug proberen te geven. Ik zou doorslapen zelf wel heel fijn vinden, maar uit onderzoek was ook gebleken dat kinderen die nachtvoeding krijgen later intelligenter zijn, dus daar doe ik het maar voor :')

Ik ben overigens mede dankzij dit topic er wel van overtuigd dat ik het beste doe/probeer voor mijn kinderen, en trek me weinig aan van wat anderen daarover denken, dat gaan het ene oor in, andere gelijk weer uit. Ik hecht meer waarde aan meningen in dit topic dan irl :@

Lala heeft waarschijnlijk doorgeslapen omdat ze koorts heeft -O- beetje jammer.

Adrian, ik vind het ook mooi om te zien, die interactie. Hij overlaad ze tegenwoordig ook met speelgoed en wil overal bij zijn, krijgen de meiden eten wil hij erbij zitten. groot voordeel daarvan was gisteren dat hij al helemaal klaar zat voor het avondeten en zonder piepen alles heeft opgegeten. Beste avondmaaltijd in maanden :D maar tegelijk kan hij soms ook heel jaloers zijn, met name als m'n man net uit z'n werk is. En ze mogen niet hem zomaar aanraken of aan zijn boekjes zitten tijdens het voorlezen, dan is het "nee Lala!" en wordt de hand weggeduwd. Als ze het dan nog een keer doen wordt hij boos en klapt het boek dicht :')
¸¸.´`.¸¸.´`.¸&gt;&lt;(((&gt;
pi_176300325
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Meld Nova in dit topic, begin december geboren. Alles gaat heerlijk met de kleine muppet :)
pi_176300403
Qua voedingen draaien we hier ook keurig elke 2 3 uur.
Als de ronde een beetje vlot verloopt slaapt ze toch elke keer zo’n dik 1,5 uur nadat ze terug in bed ligt en weer vraagt en ik dus ook. :)
Moet zeggen dat ik niet eens overdreven moe ben, al kak ik rond 19 uur wel echt in.
Vaak is ze trouwens schijnwakker. Dan zit ik toch paraat uit mijn slaap om haar te pakken maar zodra ik in haar bedje kijk, ligt ze nog te soezen.
:')
En overdag gebeurt dit ook vaak. Alsof de wekker eerst 3 keer op snooze gaat voordat je werkelijk op moet staan.
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')