abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_176179838
registreer om deze reclame te verbergen
Ze hadden materieel overwicht en ook meer manschappen met veel ervaring en skils.
Het is alleen dat de Amerikanen de code hadden gekraakt en de Japanners niet goed wisten te anticiperen op de aanwezigheid van de Amerikaanse vliegdekschepen.
Overigens hebben de openingsgevechten laten zien dat het gross van de Amerikaanse piloten geen partij was voor de doorgewinterde zero-piloten.
De overwinning was louter en alleen behaald omdat de Amerikanen de ene aanvalsgolf naar de andere lanceerde en de Jappen uiteindelijk op een gegeven moment spreekwoordelijk met de broek op de knien trof.

Of denk ik te makkelijk?
  zondag 31 december 2017 @ 02:48:40 #2
233102 cherrycoke
This picture disturbs me
pi_176179986
de japanners hadden drie goede vliegdekschepen die ze niet gebruikten voor midway, ik weet zeker als deze ingezet waren dat de japanners verzekerd waren op de overwinning.

de japanse A6M2 vliegtuigen waren superieur aan de amerikaanse F4F-3.
🚂🚂🚂🚂🚂🚂🚂🚂🚂🚂🚂🚂🚂
pi_176180188
Ja, Japan had de slag bij Midway kunnen winnen, aangezien dat een van de meeste wonderlijke, toevallige en chaotische slagen van WO2 was. Had voor het verloop van WO2 echter niet bijster veel uitgemaakt. Niemand kon op tegen het productiewonder van de VS. Alleen al de Ford fabrieken hebben meer militair materiaal geproduceerd dan de gehele Italiaanse economie in de oorlogsjaren. Stel de VS had 3 vliegdekschepen verloren tijdens de slag om Midway, die hadden ze in no time bijgebouwd.
pi_176180245
registreer om deze reclame te verbergen
edit; nvm
Leven is het verliezen van illusies. - LK | In Antwerpen in de categorie 0-9 jaar is 75% van allochtone origine.
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')