FANN | zaterdag 30 december 2017 @ 23:11 |
Post hier je ontbijt, lunch, diner, drankje. | |
maily | zaterdag 30 december 2017 @ 23:15 |
Slokje 43 Orochata. | |
golfer | zaterdag 30 december 2017 @ 23:36 |
Honingpinda's van Duyvis. | |
chufi | zaterdag 30 december 2017 @ 23:39 |
Das wel chufi gebied !! | |
maily | zaterdag 30 december 2017 @ 23:46 |
Proost dan maar! | |
4EverBlackEyed | zaterdag 30 december 2017 @ 23:47 |
Knabbelspek En een stukje chocoladeletter | |
chufi | zaterdag 30 december 2017 @ 23:48 |
Dat ! Maar met mate ... tis wel miere zoet net als de gewone 43 | |
maily | zaterdag 30 december 2017 @ 23:48 |
| |
#ANONIEM | zaterdag 30 december 2017 @ 23:48 |
Biertje | |
chufi | zaterdag 30 december 2017 @ 23:50 |
Maar oliebol en bubbels | |
FutureFairytale | zondag 31 december 2017 @ 00:20 |
Vanmiddag nachos met guacamole Vanavond 2 kroketten met patat. Half hazelnootgebakje. Veel thee en water. En nu chocolademacadamia's Saunadag | |
Graf..Coudenhove..Kalergi | zondag 31 december 2017 @ 01:15 |
Net een borrel als ontbijt weet ik nog niet een van deze dingen; volkorenbrood / kaas Yoghurt met appel en honing Saussijzenbroodjes | |
Ama | zondag 31 december 2017 @ 01:15 |
Blokjes kaas | |
FANN | zondag 31 december 2017 @ 01:36 |
de laatste appelflap opgevroten | |
-Miauw- | zondag 31 december 2017 @ 08:21 |
Oliebollen | |
#ANONIEM | zondag 31 december 2017 @ 08:25 |
Koffie | |
Hallojo | zondag 31 december 2017 @ 08:54 |
Net en wrap met kip op en vier sateetjes. | |
Tegan | zondag 31 december 2017 @ 09:33 |
Zometeen saoto soep . | |
FANN | zondag 31 december 2017 @ 09:38 |
Koffie | |
Aphrodyte | zondag 31 december 2017 @ 10:07 |
Stevig noten en vruchtenbrood en een kop kruidenthee Vanavond het jaar uitluiden met bitterballen van de vegetarische slager, aardappelsalade, olijven in marinade, oliebollen en alcoholvrije bubbels | |
#ANONIEM | zondag 31 december 2017 @ 10:13 |
Koffie. De hele dag koffie | |
Haags | zondag 31 december 2017 @ 10:22 |
Koffie | |
HaverMoutKoekje | zondag 31 december 2017 @ 10:35 |
Koffie &appelbeignet | |
RobinOok | zondag 31 december 2017 @ 13:00 |
Broodje rosbief met ei, sjalot en mierikswortelsausje. | |
uniekhoorn | zondag 31 december 2017 @ 13:50 |
Oliebol en warme chocomelk met slagroom | |
AMAR420 | zondag 31 december 2017 @ 14:29 |
Kaassoufflees met hete saus | |
kipje1234 | zondag 31 december 2017 @ 14:41 |
2 oliebollen en een kaascracker met wat rauwkost gegeten als lunch... nu thee met een merci chocolaatje | |
-Miauw- | zondag 31 december 2017 @ 14:43 |
Avocado-tonijn-rode-ui | |
Ama | zondag 31 december 2017 @ 14:58 |
Oliebolleeeeeen | |
Karzai | zondag 31 december 2017 @ 15:20 |
Oliebollen en appelflappen | |
Karzai | zondag 31 december 2017 @ 15:21 |
vanavond Taco's | |
Zo-is-dat | zondag 31 december 2017 @ 16:39 |
Een appelbeignet | |
Aphrodyte | zondag 31 december 2017 @ 16:41 |
Oliebol vers uit t vet | |
Cat-astrophe | zondag 31 december 2017 @ 16:57 |
Diner van zalm, bloemkool en gebakken aardappeltjes. Daarna stoofpeerbol en rozijnenbol. De appelbol is al op. | |
FutureFairytale | zondag 31 december 2017 @ 16:58 |
Vanmiddag dino meloen Net een kleine appelbeignet. Straks curry- en zwarte bonen noedels. Vnv verder chips, breekbrood met camembert, oven bittergarnituur en sushi. | |
maily | zondag 31 december 2017 @ 17:05 |
Visslaatje, vanavond vishapjes, garnalen uit de oven en oesters (snot for maily ) | |
Sarabi | zondag 31 december 2017 @ 17:07 |
Over een paar uurtjes gourmetten | |
anndb | zondag 31 december 2017 @ 17:13 |
Net drie oliebollen op, zometeen halve kreeft, kingkrab poten, grijze garnaaltjes met wat vers stokbrood en zelfgemaakte cocktailsaus. | |
RobinOok | zondag 31 december 2017 @ 17:27 |
Wij eten klassiek : biefstukkie, aardappelknolselderijpuree en spruiten. Met een bijzondere fles rode wijn. Chateau Neuf du Pape of zo, maar dan anders, ik weet het niet meer. Was afscheidskadootje. Geen bubbels, geen oliebollen, geen appelflapen. | |
RobinOok | zondag 31 december 2017 @ 17:27 |
De oliebollen mag je houden, maar met de rest wil ik wel meeeten. | |
Graf..Coudenhove..Kalergi | zondag 31 december 2017 @ 17:27 |
Een flesje Hooch | |
borisz | zondag 31 december 2017 @ 18:16 |
Atak | zondag 31 december 2017 @ 18:26 |
Ama | zondag 31 december 2017 @ 18:40 |
Hutspot, stamppot boerenkool, speklap en een stokje kipsaté. Stamppotbuffet in de kroeg. | |
anndb | zondag 31 december 2017 @ 19:02 |
Ik eet ze ook maar 1x per jaar maar na een jaar is het wel weer eens lekker een paar. Was bij mijn ouders :-). Vanavond maar weer verder kijken wat we eten, zal niet super veel meer worden. Zullen het ook niet super laat maken denk ik. | |
RobinOok | zondag 31 december 2017 @ 19:02 |
Bij jou is alles zalmroze. Vlees of vis. | |
FANN | zondag 31 december 2017 @ 19:56 |
Verse sperzieboontjes, aardappels en zelfgemaakte speciale Vega ballen en ja ik prak altijd | |
mascara-klodder | zondag 31 december 2017 @ 19:59 |
Wij zitten al aan de bubbels | |
FANN | zondag 31 december 2017 @ 20:03 |
Nu al eerst koffie ......... De oliebollen en appelflappen komen vanavond wel........ voorlopig hoef ik niks meer..... ik ben vol | |
Atak | zondag 31 december 2017 @ 20:04 |
Kip ook. | |
RobinOok | zondag 31 december 2017 @ 20:17 |
Ha, toevallig net, echt net 3 minuten geleden met mijn lief een "discussie" dat ik zeg "veel mensen vinden kip geen vlees. Die kennen vlees én kip". Vond ie raar, maar jij bent er dus ook zoeen. | |
Mishu | zondag 31 december 2017 @ 20:19 |
Chinees. Ik blijf met griep thuis. | |
#ANONIEM | zondag 31 december 2017 @ 20:25 |
Vandaag couscous gemaakt. | |
maily | zondag 31 december 2017 @ 20:25 |
Betelschap. | |
Arizona | zondag 31 december 2017 @ 20:38 |
Oploskoffie. Mijn guilty pleasure. | |
Vimbavimba | zondag 31 december 2017 @ 20:45 |
spruitjes | |
#ANONIEM | zondag 31 december 2017 @ 20:48 |
Jaaa, heerlijk vind ik dat! | |
chufi | zondag 31 december 2017 @ 21:00 |
Goedkope Spaanse bubbels | |
FutureFairytale | zondag 31 december 2017 @ 21:30 |
apart, couscous met spruitjes Net thee met stukje brownie. Straks naast eerdergenoemde hapjes ook nog breekbrood met ovencamembert. | |
Atak | zondag 31 december 2017 @ 21:31 |
Is Robin geen mannen naam? | |
RobinOok | zondag 31 december 2017 @ 21:36 |
Ook. Mannen- én vrouwennaam. | |
#ANONIEM | zondag 31 december 2017 @ 21:40 |
Is standaard hoor. Couscous met heel veel groentes. | |
FANN | zondag 31 december 2017 @ 23:19 |
Cola met Rum! | |
maily | zondag 31 december 2017 @ 23:59 |
Portje. | |
Leintjeuh | maandag 1 januari 2018 @ 00:50 |
Oliebollen en extra-brut champagne | |
RobinOok | maandag 1 januari 2018 @ 16:33 |
Gerookte Makreel Sandwich Zo, die was lekker! Beetje Indiaas gekruid. Echt lekker. | |
golfer | maandag 1 januari 2018 @ 17:17 |
Restjesdag. Allemaal happen van gisteren die over waren. Restjes visschotel, paté, oliebollen, pizza, kaas etc. | |
uniekhoorn | maandag 1 januari 2018 @ 17:49 |
gerookte zalm met monchou, dadels met spek en monchou , tomatensoep met monchou (volgens mij moest er iets op ) oliebollen, toastjes met filet americain, tonijnsalade, zelfgemaakte vissalade met gerookte forel, surimi, garnalen, zalm, gerookte paling Vechterrolletjes met slagroom, stuk rollade, gevulde eitjes en osseworstplakjes met versgemalen peper en rauw ui | |
#ANONIEM | maandag 1 januari 2018 @ 18:12 |
Boerenkool | |
Bacardiandcola | maandag 1 januari 2018 @ 18:14 |
Gourmette met baco | |
Aphrodyte | maandag 1 januari 2018 @ 21:22 |
Was vanavond gegrilde groenten met gebakken krieltjes die nog over waren van de gourmet zaterdag. Toe bananenijs met kokoscaramel. | |
#ANONIEM | maandag 1 januari 2018 @ 21:26 |
Biertje | |
Ama | maandag 1 januari 2018 @ 21:34 |
Poeh | |
-Miauw- | maandag 1 januari 2018 @ 21:51 |
De laatste oliebollen | |
Molo | maandag 1 januari 2018 @ 21:53 |
Die zijn hier voor morgenochtend en dan is het klaarrrrrrr Nu glas water | |
-Miauw- | maandag 1 januari 2018 @ 22:25 |
Ben er ook klaar mee | |
Karzai | dinsdag 2 januari 2018 @ 11:38 |
mandarijn banaan en een saucijzenbroodje | |
Graf..Coudenhove..Kalergi | dinsdag 2 januari 2018 @ 12:00 |
Koffie | |
FutureFairytale | dinsdag 2 januari 2018 @ 12:23 |
Straks bakje sushi dat op moet en bakje galia meloen. | |
Bienelientjee | dinsdag 2 januari 2018 @ 13:31 |
Wat een straf Ik nu toast en thee. Hebben vrijwel niets in huis. Vanavond boodschappen doen | |
FutureFairytale | dinsdag 2 januari 2018 @ 13:41 |
Ach dat is idd een ergere straf Alles is gedeeld. Het bakje sushi, pannetje groentesoep een stokbroodje met rosbief, rucola en remoulade. Een heerlijke lunch Vanavond rösti (met paprika, spekjes en ui), sla en gemarineerde kippendijtjes. | |
golfer | dinsdag 2 januari 2018 @ 15:55 |
Toastje met tonijnsalade die nog over was van de visschotel van oud-en-nieuw. | |
Ole | dinsdag 2 januari 2018 @ 15:57 |
Terug van vakantie. Even lunchen bij Chinese vriend. Har Gow | |
Karzai | dinsdag 2 januari 2018 @ 17:55 |
pizza salami paprika met extra kaas | |
#ANONIEM | dinsdag 2 januari 2018 @ 18:09 |
Rustig aan hč, die 40 kilo zitten er zo weer op/aan | |
golfer | dinsdag 2 januari 2018 @ 18:51 |
Spaghetti met een zelfgemaakte bolognesesaus. | |
Tegan | dinsdag 2 januari 2018 @ 18:53 |
Spruitjes, gekookte aardappel en een hamburger. Toe een halve galia meloen. | |
Tegan | dinsdag 2 januari 2018 @ 18:56 |
I.p.v. oliebollen had ik 31 december zelfgemaakte uienringen gefrituurd. Was wel voor herhaling vatbaar. Ik houd echt niet van oliebollen namelijk. | |
FutureFairytale | dinsdag 2 januari 2018 @ 19:16 |
Toetje; mini ijstaartje met galiameloen Eten was heeerlijk en zit goed vol | |
Bienelientjee | dinsdag 2 januari 2018 @ 20:41 |
Zelf hamburger in elkaar gezet En................Tesco heeft al paas chocola liggen............ | |
Atak | dinsdag 2 januari 2018 @ 22:07 |
Vis en pasta. Goede combo. | |
Lucky_Strike | dinsdag 2 januari 2018 @ 22:11 |
Spagetti met spekjes, champignons en witlof. Met een salade van kool, wortel en broccoli. | |
minilot | dinsdag 2 januari 2018 @ 22:14 |
Restjesopmaakavondeten.. Shakshuka met spinazie en worstvlees en erbij wat pitabroodjes. Vanillevla als toetje. | |
Ole | dinsdag 2 januari 2018 @ 22:18 |
mwah.. niet van plan. Nu thee | |
FutureFairytale | dinsdag 2 januari 2018 @ 22:24 |
Thee met jan hagel | |
maily | dinsdag 2 januari 2018 @ 22:39 |
Wit wijntje met Mont Vully-kaas. | |
Molo | dinsdag 2 januari 2018 @ 22:41 |
Ohhhhh, lekker zeg dat! | |
RobinOok | dinsdag 2 januari 2018 @ 22:53 |
Heeft dat nog iets te maken met Full Monty? | |
Molo | dinsdag 2 januari 2018 @ 22:58 |
Nee helaas/gelukkig niet Robert Carlyles piemelbrie lijkt me niet zo prettig | |
FutureFairytale | dinsdag 2 januari 2018 @ 23:18 |
Gegoogled. Wil proeven. In NL te koop bij de kaasboer? | |
maily | dinsdag 2 januari 2018 @ 23:32 |
Bij Kaas en Toost in Halsteren .... (vlakbij Bergen op Zoom). Das onze kaasboerin ... andere verkoopadressen weetikniet. | |
maily | dinsdag 2 januari 2018 @ 23:33 |
Heeerrrrlijk!! | |
FutureFairytale | woensdag 3 januari 2018 @ 10:32 |
Cantaloupemeloen Vanmiddag carpaccio en crackers met kaas | |
Graf..Coudenhove..Kalergi | woensdag 3 januari 2018 @ 10:50 |
broodje kaas | |
#ANONIEM | woensdag 3 januari 2018 @ 11:01 |
Koffie | |
maily | woensdag 3 januari 2018 @ 11:11 |
Hier ook . | |
Zo-is-dat | woensdag 3 januari 2018 @ 11:18 |
Thee, veel thee | |
Karzai | woensdag 3 januari 2018 @ 12:01 |
koffie, bakkie yoghurt met banaan, 2 mandarijntjes, 3 lychees straks nog 2 puntjes pizza van gister vanavond spaghetti carbonara toe sinaasappel roomyoghurt | |
mascara-klodder | woensdag 3 januari 2018 @ 18:50 |
Jij komt toch weleens in DH? Op de Freek 222 zit Kalkman en die verkoopt t staat er op de site. Nu thee | |
Pietverdriet | woensdag 3 januari 2018 @ 18:55 |
Gegrild kippetje met een mooie salade | |
FutureFairytale | woensdag 3 januari 2018 @ 19:46 |
ah die heb ik weleens gezien op de fred. Vriendin woont er dichtbij. Thanks Had zojuist pittige bami met gehaktballetjes en satésaus. Toe beetje b&j. Zo thee met een koekje. | |
NutKees | woensdag 3 januari 2018 @ 19:51 |
Boerenkoolstamppot met ballen. Godnondedju wat lekker! | |
#ANONIEM | woensdag 3 januari 2018 @ 21:37 |
Thee | |
FutureFairytale | woensdag 3 januari 2018 @ 21:50 |
Pomtips | |
maily | woensdag 3 januari 2018 @ 21:55 |
Ben benieuwd wat je ervan vindt! Wij hebben laatst ook een stukje daarvan door de kaasfondue gedaan .... | |
Bienelientjee | woensdag 3 januari 2018 @ 22:07 |
Thatchers Cider na een lange dienst | |
Lucky_Strike | woensdag 3 januari 2018 @ 22:16 |
Matige dahl. Geweldige salade van gebakken citroen en tomaat. | |
#ANONIEM | woensdag 3 januari 2018 @ 22:53 |
Snoeptomaatjes | |
Haags | donderdag 4 januari 2018 @ 06:32 |
Koffie | |
Hdero | donderdag 4 januari 2018 @ 06:35 |
Ich werde heute gar nichts essen. | |
#ANONIEM | donderdag 4 januari 2018 @ 08:21 |
Koffie | |
FutureFairytale | donderdag 4 januari 2018 @ 09:32 |
Breaker banaan-bosbes en 2 kopjes thee. Straks 2 kiwi's + mandarijn. Vanmiddag crackers roomkaas met peper en kaas-mosterdsalade. Bakje dino meloen toe. | |
kipje1234 | donderdag 4 januari 2018 @ 09:33 |
sojayoghurt met muesli en een sinaasappel | |
uniekhoorn | donderdag 4 januari 2018 @ 13:34 |
Ik eet/drink eigengemaakte heldere paddestoelensoep. Met shi-takes, oesterzwammen en kastanjechampignons | |
#ANONIEM | donderdag 4 januari 2018 @ 13:35 |
Thee | |
Ghostbuster | donderdag 4 januari 2018 @ 13:36 |
Rond kaasbroodje van de Ap, koffie en een Vivit goedemorgen | |
mascara-klodder | donderdag 4 januari 2018 @ 13:38 |
ijsthee | |
Atak | donderdag 4 januari 2018 @ 13:40 |
Simpele lunch. | |
FutureFairytale | donderdag 4 januari 2018 @ 16:35 |
Schaaltje Mackie's ridged caramelised red onion (Schotse chips) | |
Graf..Coudenhove..Kalergi | donderdag 4 januari 2018 @ 16:45 |
katjes pedis | |
#ANONIEM | donderdag 4 januari 2018 @ 16:56 |
Top champagne ,maar of all places,Parijs, deze schenken in Perrier Jouët champagne glazen is in mijn boek "not done". Desondanks lieten wij ons het bubbelvocht goed smaken. [ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 04-01-2018 16:57:06 ] | |
Karzai | donderdag 4 januari 2018 @ 17:41 |
Tjauw min moksi speciaal | |
Graf..Coudenhove..Kalergi | donderdag 4 januari 2018 @ 18:06 |
Als aperitief een glaasje tropische vruchten hooch Daarna gemengde groenten en gebakken vis | |
Bienelientjee | donderdag 4 januari 2018 @ 18:13 |
Roasted potatoes, bloemkool met een cheddar saus en gammon | |
Lucky_Strike | donderdag 4 januari 2018 @ 18:18 |
Zelfgemaakte Turkse pizzas. | |
mascara-klodder | donderdag 4 januari 2018 @ 19:13 |
Ik had babi pangang met rijst. Nu cappuccino met een mini-Bros | |
FutureFairytale | donderdag 4 januari 2018 @ 19:15 |
Pizza funghi | |
maily | donderdag 4 januari 2018 @ 19:39 |
Mihoen met garnalen. | |
FANN | donderdag 4 januari 2018 @ 20:37 |
Bietjes, aardappeltjes en Vega (zelfgemaakte) gehaktballen. Vanillavla en nu met koffie en een sprits | |
RobinOok | donderdag 4 januari 2018 @ 21:23 |
Ziet er lekker uit. En niet rose! | |
FANN | vrijdag 5 januari 2018 @ 01:53 |
Chocomel.... zonder rum helaas | |
chufi | vrijdag 5 januari 2018 @ 01:55 |
pinda's | |
mascara-klodder | vrijdag 5 januari 2018 @ 01:56 |
Thee en kletskoppen | |
FANN | vrijdag 5 januari 2018 @ 09:58 |
Koffie | |
FutureFairytale | vrijdag 5 januari 2018 @ 10:02 |
Yoghurt met fruit (partjes sinaasappel, kiwi en blauwe bessen). | |
SpaanseVlieg | vrijdag 5 januari 2018 @ 10:21 |
Koffie tot nu toe. Verstandskiezen eruit dus fatsoenlijk eten gaat nog niet | |
minilot | vrijdag 5 januari 2018 @ 12:46 |
Laat ontbijt. Volkoren toast, witte bonen in tomatensaus (warm gemaakt), in zoute boter gebakken salieblaadjes. Tevens koffie en een smoothie van banaan, melk, honing en gedroogde pruimen. *burp* | |
FutureFairytale | vrijdag 5 januari 2018 @ 14:05 |
2 pakjes Mi Goreng Pedas als goedkope maar lekkere vrijdag lunch Vanavond naar de pannenkoekenboerderij | |
Atak | vrijdag 5 januari 2018 @ 14:06 |
Kip hoort ook niet rosé. | |
RobinOok | vrijdag 5 januari 2018 @ 14:17 |
Er hoort wel meer niet roze. | |
RobinOok | vrijdag 5 januari 2018 @ 14:19 |
Broodje forelsalade, zelfde recept als laatst met de makreel. Maar nu met appeltje erdoor en eitje erop. Was niet echt fantastisch, dat sausje paste beter bij de makreel en dat ei voegde niks toe. Forel en appel is wel lekker samen. | |
#ANONIEM | vrijdag 5 januari 2018 @ 14:23 |
Thee | |
Sigaartje | vrijdag 5 januari 2018 @ 14:34 |
Ziet er anders wel goed uit. Zijn dat gepocheerde eieren? | |
RobinOok | vrijdag 5 januari 2018 @ 14:43 |
Nee, uurtje in 62C warmwater mbv de Anova. Daarna 30 seconden per kant in de hete boter. Dat het wit net iets minder drillerig is. | |
Sigaartje | vrijdag 5 januari 2018 @ 14:47 |
Oh, dat is ook een manier. | |
Atak | vrijdag 5 januari 2018 @ 14:52 |
Voor het eerst een honing- en mosterddressing gemaakt. Het was een verademing. | |
knokkels | vrijdag 5 januari 2018 @ 14:55 |
Net: Cruesli met chocolade en Jersey melk Nu: Koffie Straks: Hapje/drankje bij Den Helder Suns nieuwjaarsborrel. | |
knokkels | vrijdag 5 januari 2018 @ 14:56 |
Honing/mosterddressing | |
Atak | vrijdag 5 januari 2018 @ 15:38 |
Ziet er echt treurig uit. Waarom moest je het eigeel laten lopen? Lijkt me niet makkelijk om te eten. Volgens mij makkelijker om het in een hap in je mond te nemen. | |
Karzai | vrijdag 5 januari 2018 @ 15:58 |
ik word er er wel vrolijk van ziet er beter uit dan jou foto of het te eten is is een tweede [ Bericht 1% gewijzigd door Karzai op 05-01-2018 16:16:12 ] | |
uniekhoorn | vrijdag 5 januari 2018 @ 17:19 |
Zelfgemaakte satesaus, nasi, elk halve kip, sperziebonen en kroepoek | |
RobinOok | vrijdag 5 januari 2018 @ 17:20 |
Eigeel laat ik lopen voor de foto natuurlijk. Anders zie je niet hoe die is. Het geeft smeuďgheid. In ieder geval was dat de bedoeling van dat ei. | |
#ANONIEM | vrijdag 5 januari 2018 @ 17:21 |
Vier burgers? | |
Atak | vrijdag 5 januari 2018 @ 17:26 |
Maakt toch niet uit hoe die eruit ziet. Comfort is belangrijker. | |
Atak | vrijdag 5 januari 2018 @ 17:26 |
Laat ik maar niet zeggen wat ik met jouw gemaakte voedsel zou doen. | |
Atak | vrijdag 5 januari 2018 @ 17:27 |
Ja. Zelf gemaakt. | |
Queenshore | vrijdag 5 januari 2018 @ 17:33 |
Zacht eigeel laat je toch altijd lopen als je dan toch een foto van je eten maakt, of ben ik de enige die dat dan vanzelfsprekend vind!? | |
Bacardiandcola | vrijdag 5 januari 2018 @ 17:36 |
Baco en bigtasty en patat mc donald | |
RobinOok | vrijdag 5 januari 2018 @ 17:39 |
Voor een foto maakt het natuurlijk wél uit hoe het eruit ziet. Ik wil dat het er niet alleen lekker maar vooral ook duidelijk uitziet. Dat je precies kunt zien wat het is en hoe in dit geval de garing is. Iets open of doorsnijden werkt heel verhelderend voor een foto. Een biefstukje zal ik voor mijzelf nooit getrancheerd op mijn bord leggen, maar voor op een foto áltijd. Zo'n eitje laten lopen zou ik voor mijzelf trouwens ook doen. Om te kijken of ie gelukt is. Comfort heb ik toch wel, ik at het thuis, in de keuken en kon na het verorberen gewoon mijn handen en kin wassen. En oja, dit was een tweepersoons broodje. Na de foto ging ie doormidden. | |
Sigaartje | vrijdag 5 januari 2018 @ 17:53 |
Ik maak vanavond ook burgers. Alleen is mijn valkuil dat ik vaak teveel kruiden in het gehakt meng. Dus nieuwe kans vanavond, ga zo kneden. Na de foto van RobinOok ga ik een Australische burger proberen (dat is met een ei erop). En voorzichtig kleine stukjes Madame Jeanette. In combinatie met mayo is dat erg lekker. Pond rundergehakt (niet mager), haal ik er vier uit. | |
RobinOok | vrijdag 5 januari 2018 @ 18:00 |
Wel een foto maken he? Willen we nu wel zien natuurlijk. | |
Sigaartje | vrijdag 5 januari 2018 @ 18:05 |
Ok | |
Atak | vrijdag 5 januari 2018 @ 18:09 |
Eigeel vind ik zelf ook lekker als het rauw is maar ik maak er nooit een bende van. | |
bloodymary1 | vrijdag 5 januari 2018 @ 18:10 |
Dadelijk lekker een stoofvleeskroket en een frietje oorlog! Daar kun je soms zo'n zin in hebben. | |
maily | vrijdag 5 januari 2018 @ 18:16 |
Broodje, tomatengroentesoep, stukjes komkommer en tomaat om te dippen on pestomayo en truffelmayo, stukje geitenkaas en bleu de dinges ... mmmm | |
RobinOok | vrijdag 5 januari 2018 @ 18:19 |
Een stoofvleeskroket? Een kroket is toch altijd met stoofvlees? Of ben je Belg? | |
golfer | vrijdag 5 januari 2018 @ 18:21 |
Heerlijk pannetje pittig Italiaans stoofvlees (stufato di manzo) met rijst. | |
RobinOok | vrijdag 5 januari 2018 @ 18:25 |
Mag je weer rijst? | |
golfer | vrijdag 5 januari 2018 @ 18:33 |
Mocht ik dat niet???? We eten wel zoveel mogelijk koolhydraatarm. Maar af en toe kan het wel. | |
Duveldrinker | vrijdag 5 januari 2018 @ 18:35 |
Vanavond Lamskoteletten, knolselderijpuree en gebakken appels met tijm. | |
RobinOok | vrijdag 5 januari 2018 @ 18:50 |
Oh, af en toe. | |
FutureFairytale | vrijdag 5 januari 2018 @ 19:14 |
boooh dat kun je niet eten zonder dat alles eruit flikkert Wel errug lekker! Ik had een pannenkoek met veel oude kaas en salami. Gedoopt in wat stroop. Heerlijk. Zo op de bank met een kop thee. | |
Tegan | vrijdag 5 januari 2018 @ 19:32 |
Gebakken aardappel en zalm gegaard op prei-ui-knoflook. En kopje tomatensoep uit de vriezer. | |
uniekhoorn | vrijdag 5 januari 2018 @ 19:48 |
Toetje... kwark met yoghurt en suiker Tevens mijn ontbijt over een paar uur maar dan met een schep muesli | |
Duveldrinker | vrijdag 5 januari 2018 @ 19:49 |
Ik heb ook een boel kwark over | |
#ANONIEM | vrijdag 5 januari 2018 @ 19:49 |
Chicken tonight | |
LPFAN | vrijdag 5 januari 2018 @ 20:03 |
Pompoenburgertjes met aardappelgratin en sperziebonen | |
Lucky_Strike | vrijdag 5 januari 2018 @ 21:37 |
Spaghetti met kip, rozemarijn, spinazie, boontjes en cherrytomaten | |
bloodymary1 | vrijdag 5 januari 2018 @ 21:40 |
Nee, wel reservebelg. Maar de meeste normale kroketten vind ik niet met echt stoofvlees er in. Deze wel. | |
Colafles63 | vrijdag 5 januari 2018 @ 21:40 |
Sweet peppers met roomkaas. | |
bloodymary1 | vrijdag 5 januari 2018 @ 21:42 |
43 orochata nu. | |
Molo | vrijdag 5 januari 2018 @ 22:01 |
Vies klaargemaakte vis met een theelepeltje groenten En daarna twee gebakken eieren | |
Ama | vrijdag 5 januari 2018 @ 22:03 |
Boca_Raton | vrijdag 5 januari 2018 @ 22:39 |
Rijst met kip en kerriesaus, selderie en paprika. Morgen echter ga ik coq au vin maken. Simpel gezegd: kip in rode wijnsaus. Ik begin koken leuk te vinden, dat mag ook wel in de krant | |
maily | vrijdag 5 januari 2018 @ 22:40 |
| |
Ole | vrijdag 5 januari 2018 @ 22:47 |
zelf klaargemaakt? | |
Molo | vrijdag 5 januari 2018 @ 22:55 |
Echtgenoot de vis enzo Eitjes ik | |
FANN | vrijdag 5 januari 2018 @ 23:03 |
7-up járen niet gedronken maar was over van de logé en Cheetos Chipito kaas [ Bericht 3% gewijzigd door FANN op 05-01-2018 23:15:41 ] | |
#ANONIEM | vrijdag 5 januari 2018 @ 23:21 |
Biertje | |
RobinOok | vrijdag 5 januari 2018 @ 23:48 |
Nah, coq is haan, geen kip. | |
Boca_Raton | vrijdag 5 januari 2018 @ 23:52 |
Oh ja inderdaad. Nou ja, het ligt in de pan en is lekker. | |
Haags | zaterdag 6 januari 2018 @ 00:01 |
Melk | |
maily | zaterdag 6 januari 2018 @ 00:04 |
Zeeuwse dus | |
bloodymary1 | zaterdag 6 januari 2018 @ 11:07 |
Nee, nog erger, een Brabo die in Limburg woont. | |
maily | zaterdag 6 januari 2018 @ 11:43 |
.... | |
FutureFairytale | zaterdag 6 januari 2018 @ 13:09 |
2 broodjes oude kaas/komkommer en beker yoki | |
LPFAN | zaterdag 6 januari 2018 @ 13:20 |
3 tijgerbroodjes met hummus en mozzarella en melk | |
RobinOok | zaterdag 6 januari 2018 @ 14:19 |
Broodje Casselerrib Had gisteren nog een beetje saus over die door de gerookte forel ging en die blijkt ook erg lekker op een broodje met casselerrib. | |
FutureFairytale | zaterdag 6 januari 2018 @ 14:36 |
1/3 meloen. Straks thee met een koekje. | |
#ANONIEM | zaterdag 6 januari 2018 @ 14:37 |
Thee en stroopwafel | |
bloodymary1 | zaterdag 6 januari 2018 @ 14:38 |
Een snee volkorenbrood besmeerd met appelstroop, plak balkenbrij en currysaus. | |
Atak | zaterdag 6 januari 2018 @ 17:51 |
Mijn favoriete visgerecht: gefrituurde (verse) ansjovis. Lekkerste vis ooit en super gezond. | |
golfer | zaterdag 6 januari 2018 @ 18:20 |
Stamppot rauwe andijvie met spekjes en rookworst. | |
Magica | zaterdag 6 januari 2018 @ 18:48 |
Lasagne | |
Postbus100 | zaterdag 6 januari 2018 @ 18:49 |
| |
Boca_Raton | zaterdag 6 januari 2018 @ 18:54 |
Mijn coq au vin is helaas niet helemaal gelukt. Saus zag er grauw uit, ik heb me niet aan het recept gehouden. Maar het smaakte wel. | |
Molo | zaterdag 6 januari 2018 @ 19:55 |
Lekker zeg! Gado gado hier | |
chufi | zaterdag 6 januari 2018 @ 20:00 |
Boquerones | |
RobinOok | zaterdag 6 januari 2018 @ 20:17 |
Saag (spinazie uit de vriezer) paneer zonder de paneer. Gewoon met gekookte aardappeltjes en een sous-vide gegaarde jodenhaasje (uit de vriezer), voor het afbakken gewenteld in wat chat masala. Allemaal wegens geen zin om boodschappen doen en toch onverwacht lekker. En een legere vriezer, dat is altijd bonus, want ik heb een man die denkt dat als de vriezer vol is er dan ook echt nooit iets bij in kan. Je zou toch anders verwachten met dat geweldige ruimtelijke inzicht dat mannen hebben. Terugkerend puntje in huize Robin. | |
RobinOok | zaterdag 6 januari 2018 @ 20:23 |
Dat is vaker zo. Maakt niet uit, als de smaak maar goed is toch? Betere kleur kom als je dingen flink bruin bakt. Of gewoon even goed inkookt. | |
golfer | zaterdag 6 januari 2018 @ 20:30 |
Joël Broekaart was bij restaurant De Jong en schreef daar een mooie recensie over in de NRC. | |
RobinOok | zaterdag 6 januari 2018 @ 20:46 |
Ja, ik zag het. Fijn dat Joël hem een 8,5 gaf, ondanks de puntjes van kritiek. En dan vind ik "biet en geitenkaas is zo saai en stereotiep" ook een ietsiepietsie stom argument. In ieder geval in het geval van de Jong. Die man zet je elke dag wat anders voor! Dan komen ook de klassieke combinaties wel eens voor ja. Ik ben geen vegetariër en ik heb dat bijvoorbeeld helemaal niet vaak gegeten. Dus nou ja, maakt ook niet uit. Het had erger kunnen zijn. Want soms zijn gerechten ook gewoon niet echt heel lekker. | |
Atak | zaterdag 6 januari 2018 @ 20:58 |
| |
Atak | zaterdag 6 januari 2018 @ 21:01 |
Gado? | |
Molo | zaterdag 6 januari 2018 @ 21:07 |
Keer twee ja | |
maily | zaterdag 6 januari 2018 @ 21:45 |
| |
Atak | zaterdag 6 januari 2018 @ 21:45 |
Pedo pedo? | |
Colafles63 | zaterdag 6 januari 2018 @ 21:46 |
Olijven met feta | |
Molo | zaterdag 6 januari 2018 @ 21:50 |
Zat ook een kinderportie bij ja | |
#ANONIEM | zaterdag 6 januari 2018 @ 22:28 |
Biertje, het is tenslotte weekend. | |
FutureFairytale | zondag 7 januari 2018 @ 01:20 |
Macadamia's in pure chocola | |
#ANONIEM | zondag 7 januari 2018 @ 12:41 |
Thee | |
FutureFairytale | zondag 7 januari 2018 @ 13:36 |
Thee met jan hagel. Had eerst een halve bak kwark. | |
Tegan | zondag 7 januari 2018 @ 14:43 |
Twee broodjes met gezouten roomboter . | |
-Miauw- | zondag 7 januari 2018 @ 14:45 |
Spinaziesoep | |
Muck | zondag 7 januari 2018 @ 15:08 |
Een mok koffie, toast en een zachtgekookt eitje | |
#ANONIEM | zondag 7 januari 2018 @ 15:19 |
Thee en stuk cake | |
mascara-klodder | zondag 7 januari 2018 @ 16:28 |
Champagne | |
Sigaartje | zondag 7 januari 2018 @ 16:37 |
Zelfgemaakte bami met sate | |
Graf..Coudenhove..Kalergi | zondag 7 januari 2018 @ 16:49 |
rendang rijst | |
chufi | zondag 7 januari 2018 @ 16:52 |
rijst en groente | |
#ANONIEM | zondag 7 januari 2018 @ 16:55 |
feestje? | |
FutureFairytale | zondag 7 januari 2018 @ 17:45 |
Vanmiddag bitterballen. Vnv eerst tomatengroentesoep en daarna krootjesstamppot met gebakken uien en stoofvlees | |
maily | zondag 7 januari 2018 @ 17:49 |
Pistache-nootjes. Straks tomatengroentesoep. | |
mascara-klodder | zondag 7 januari 2018 @ 18:04 |
Vriend was gewoon blij dat ik langskwam | |
Atak | zondag 7 januari 2018 @ 18:08 |
#ANONIEM | zondag 7 januari 2018 @ 18:15 |
Noedels met kip en groente | |
Molo | zondag 7 januari 2018 @ 21:19 |
Vast lekker maar die zijn echt door een blinde aap met een armamputatie in elkaar gezet joh! | |
FutureFairytale | zondag 7 januari 2018 @ 23:01 |
Lekker! Maar na n klein uurtje krijg ik dan weer honger. Wil minstens 2-3 van die bakjes | |
Atak | zondag 7 januari 2018 @ 23:42 |
Door een Japanner in de 60. | |
FutureFairytale | maandag 8 januari 2018 @ 12:21 |
Vanmorgen oranje meloen. Nu champignonsoep en 3 crackers met smeerkaas. | |
MissGiraffe | maandag 8 januari 2018 @ 13:39 |
Wat minisnacks zoals bitterballen en frikandelletjes. En 2 grote sinaasappels. | |
Graf..Coudenhove..Kalergi | maandag 8 januari 2018 @ 15:18 |
tomatensoep | |
Karzai | maandag 8 januari 2018 @ 17:33 |
biefstuksalade toe 4 chocolade ijs | |
#ANONIEM | maandag 8 januari 2018 @ 17:54 |
Thee | |
Zo-is-dat | maandag 8 januari 2018 @ 18:07 |
Net boodschappen gedaan voor prei koekjes en bulghur pilaf, beide van ottolenghi | |
golfer | maandag 8 januari 2018 @ 18:25 |
Gewokte sperzieboontjes met ui, knoflook, ketjap en sambal. Noodles. En kort gebakken grote garnalen met shichimi togarashi-kruiden. | |
maily | maandag 8 januari 2018 @ 19:04 |
Mexicaanse roerbak met saucijzenvlees, ras en hanout-kruiden, knoflooksaus en een stuk turks brood. | |
marcb1974 | maandag 8 januari 2018 @ 20:05 |
Chili con pollo y chocolate. | |
FutureFairytale | maandag 8 januari 2018 @ 20:10 |
Zuurkoolstamppot met worst. Nu thee en een koekje. | |
#ANONIEM | maandag 8 januari 2018 @ 20:15 |
Sinaasappel | |
chufi | maandag 8 januari 2018 @ 20:27 |
pizza | |
Bienelientjee | dinsdag 9 januari 2018 @ 09:56 |
Zojuist de Goulash gemaakt en in de slowcooker Nu ga ik thee en toast maken | |
Dragonberry | dinsdag 9 januari 2018 @ 10:29 |
Kom havermout met wat honing en kaneel | |
FutureFairytale | dinsdag 9 januari 2018 @ 10:35 |
Wat fruit, bastogne en snack-a-jack. Vanmiddag soep en speltcrackers met Leffe bruin kaas. | |
mascara-klodder | dinsdag 9 januari 2018 @ 15:03 |
Er ligt nu een flinke rollade in de braadpan te pruttelen. Gebakken aardappeltjes en een simpele salade er straks bij | |
bloodymary1 | dinsdag 9 januari 2018 @ 15:05 |
Oeh dat lijkt me lekker! Is het dat ook? | |
marcb1974 | dinsdag 9 januari 2018 @ 15:19 |
Ja (als je let op de hoeveelheid chocolade, dat is al snel teveel) | |
AMAR420 | dinsdag 9 januari 2018 @ 15:30 |
Ik ga zo een paar kaassouffles bakken. | |
FutureFairytale | dinsdag 9 januari 2018 @ 17:59 |
Pittige nasi met knoflookgarnalen. | |
Karzai | dinsdag 9 januari 2018 @ 18:08 |
avg tje hier ribkarbonaadjes die heb ik vanochtend in de ketjap en knoflook gelegen, tuinerwten en gekruide aardappel partjes uit een zakkie | |
AMAR420 | dinsdag 9 januari 2018 @ 18:08 |
Heet gegrillt vlees. | |
maily | dinsdag 9 januari 2018 @ 18:12 |
Mislukte mandarijn | |
#ANONIEM | dinsdag 9 januari 2018 @ 18:20 |
Aardappelen met doperwten | |
golfer | dinsdag 9 januari 2018 @ 18:28 |
Gehaktballen volgens de Librije-methode met gewokte spruiten met spek en ui en balsamico. | |
Karzai | dinsdag 9 januari 2018 @ 20:47 |
pistachenootjes en een texels eyerlander biertje | |
#ANONIEM | dinsdag 9 januari 2018 @ 22:01 |
Biertje | |
FANN | dinsdag 9 januari 2018 @ 22:01 |
wit wijntje | |
maily | dinsdag 9 januari 2018 @ 22:05 |
#MeToo | |
FANN | dinsdag 9 januari 2018 @ 22:07 |
lekker toch? effe relaxen............... | |
maily | dinsdag 9 januari 2018 @ 22:11 |
Lekker hoor | |
FANN | dinsdag 9 januari 2018 @ 22:16 |
ik heb er een bakkie cheetos chipito kaas bijgepakt | |
Duveldrinker | dinsdag 9 januari 2018 @ 22:55 |
Ik heb een lekkere Koolraab puree gemaakt met verse worstjes gebakken in boter, knoflook, sambal, paprikapoeder, tijm en champignons meegebakken. Kenker goedddd | |
Graf..Coudenhove..Kalergi | dinsdag 9 januari 2018 @ 22:58 |
Mango Melomel @ 12,75 % ABV * Aaardig blauw aan het worden | |
mascara-klodder | dinsdag 9 januari 2018 @ 22:59 |
Thee | |
#ANONIEM | woensdag 10 januari 2018 @ 07:42 |
Koffie | |
maily | woensdag 10 januari 2018 @ 07:54 |
Krab ....
| |
mascara-klodder | woensdag 10 januari 2018 @ 07:56 |
Cappuccino en rijstewafel met kersenjam | |
FutureFairytale | woensdag 10 januari 2018 @ 09:15 |
Breaker en thee | |
#ANONIEM | woensdag 10 januari 2018 @ 09:41 |
Thee en stuk ontbijtkoek | |
FutureFairytale | woensdag 10 januari 2018 @ 10:52 |
3 Maďswafels met beetje zout. Vanmiddag halve Italiaanse bol met Leffe kaas, andere helft met pepersmeerkaas. | |
#ANONIEM | woensdag 10 januari 2018 @ 11:30 |
Mac 'n cheese gemagnetrond [ Bericht 11% gewijzigd door #ANONIEM op 10-01-2018 11:31:15 ] | |
mascara-klodder | woensdag 10 januari 2018 @ 14:56 |
Orangina En salmiakdropjes | |
maily | woensdag 10 januari 2018 @ 15:00 |
Thee. | |
#ANONIEM | woensdag 10 januari 2018 @ 15:00 |
Thee | |
Cat-astrophe | woensdag 10 januari 2018 @ 15:26 |
Kopje thee met stroopwafel. Stroopwafel uiteraard wat warm laten worden boven de thee | |
Atak | woensdag 10 januari 2018 @ 16:15 |
Wat simpel allemaal zeg. | |
maily | woensdag 10 januari 2018 @ 16:26 |
Overtref ons. | |
Tegan | woensdag 10 januari 2018 @ 16:28 |
Vanavond pasta met spinazie , ui/knoflook en gehakt. Nu thee met honing want keelpijn. | |
Bienelientjee | woensdag 10 januari 2018 @ 16:32 |
Dejavu met Tegan Vanavond pasta met spinazie/bacon, pesto en kip Nu ook thee | |
AMAR420 | woensdag 10 januari 2018 @ 16:58 |
Verse en pittige kippesoep. |