abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
  vrijdag 5 januari 2018 @ 14:19:40 #151
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_176301425
registreer om deze reclame te verbergen
38808055544_819bc8baaa_z.jpg

Broodje forelsalade, zelfde recept als laatst met de makreel. Maar nu met appeltje erdoor en eitje erop. Was niet echt fantastisch, dat sausje paste beter bij de makreel en dat ei voegde niks toe. Forel en appel is wel lekker samen.
  vrijdag 5 januari 2018 @ 14:23:49 #152
94257 aloa
Steeds harder, steeds sneller
pi_176301518
Thee
  vrijdag 5 januari 2018 @ 14:34:45 #153
440166 Sigaartje
Zeeuws intellect
pi_176301797
quote:
0s.gif Op vrijdag 5 januari 2018 14:19 schreef RobinOok het volgende:
[ afbeelding ]

Broodje forelsalade, zelfde recept als laatst met de makreel. Maar nu met appeltje erdoor en eitje erop. Was niet echt fantastisch, dat sausje paste beter bij de makreel en dat ei voegde niks toe. Forel en appel is wel lekker samen.
Ziet er anders wel goed uit. :Y)
Zijn dat gepocheerde eieren?
Ik worstel en ik kom
  vrijdag 5 januari 2018 @ 14:43:31 #154
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_176302035
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op vrijdag 5 januari 2018 14:34 schreef Sigaartje het volgende:

[..]

Ziet er anders wel goed uit. :Y)
Zijn dat gepocheerde eieren?
Nee, uurtje in 62C warmwater mbv de Anova. Daarna 30 seconden per kant in de hete boter. Dat het wit net iets minder drillerig is.
  vrijdag 5 januari 2018 @ 14:47:14 #155
440166 Sigaartje
Zeeuws intellect
pi_176302129
quote:
0s.gif Op vrijdag 5 januari 2018 14:43 schreef RobinOok het volgende:

[..]

Nee, uurtje in 62C warmwater mbv de Anova. Daarna 30 seconden per kant in de hete boter. Dat het wit net iets minder drillerig is.
Oh, dat is ook een manier.
Ik worstel en ik kom
pi_176302308
Voor het eerst een honing- en mosterddressing gemaakt. Het was een verademing.

14lhj6g.jpg
  vrijdag 5 januari 2018 @ 14:55:36 #157
38344 knokkels
Radio49 voor je kanus! O+
pi_176302384
registreer om deze reclame te verbergen
Net: Cruesli met chocolade en Jersey melk
Nu: Koffie
Straks: Hapje/drankje bij Den Helder Suns nieuwjaarsborrel.
De DJ-master die laat zien dat je geen 10 vingers nodig hebt om geweldig te draaien. Ik presenteer u knokkels
Op maandag 30 oktober 2017 17:03 schreef puzziepie:Hier maakt mijn hart een blij sprongetje van O+
  vrijdag 5 januari 2018 @ 14:56:06 #158
38344 knokkels
Radio49 voor je kanus! O+
pi_176302396
quote:
0s.gif Op vrijdag 5 januari 2018 14:52 schreef Atak het volgende:
Voor het eerst een honing- en mosterddressing gemaakt. Het was een verademing.

[ afbeelding ]
Honing/mosterddressing O+ :9~
De DJ-master die laat zien dat je geen 10 vingers nodig hebt om geweldig te draaien. Ik presenteer u knokkels
Op maandag 30 oktober 2017 17:03 schreef puzziepie:Hier maakt mijn hart een blij sprongetje van O+
pi_176303541
quote:
0s.gif Op vrijdag 5 januari 2018 14:19 schreef RobinOok het volgende:
[ afbeelding ]

Broodje forelsalade, zelfde recept als laatst met de makreel. Maar nu met appeltje erdoor en eitje erop. Was niet echt fantastisch, dat sausje paste beter bij de makreel en dat ei voegde niks toe. Forel en appel is wel lekker samen.
Ziet er echt treurig uit. Waarom moest je het eigeel laten lopen? Lijkt me niet makkelijk om te eten. Volgens mij makkelijker om het in een hap in je mond te nemen.
pi_176304033
quote:
1s.gif Op vrijdag 5 januari 2018 15:38 schreef Atak het volgende:

[..]

Ziet er echt treurig uit. Waarom moest je het eigeel laten lopen? Lijkt me niet makkelijk om te eten. Volgens mij makkelijker om het in een hap in je mond te nemen.
ik word er er wel vrolijk van ziet er beter uit dan jou foto of het te eten is is een tweede

[ Bericht 1% gewijzigd door Karzai op 05-01-2018 16:16:12 ]
  vrijdag 5 januari 2018 @ 17:19:02 #161
139516 uniekhoorn
uniek, zoals ieder ander
pi_176305662
Zelfgemaakte satesaus, nasi, elk halve kip, sperziebonen en kroepoek
Nu doen en genieten, doodgaan kan altijd nog!
Zolang er alcohol verkocht wordt, heb ik geen probleem.
Je moet het leven nemen met een korreltje zout..... schijfje limoen en een shot tequilla
  vrijdag 5 januari 2018 @ 17:20:02 #162
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_176305692
quote:
1s.gif Op vrijdag 5 januari 2018 15:38 schreef Atak het volgende:

[..]

Ziet er echt treurig uit. Waarom moest je het eigeel laten lopen? Lijkt me niet makkelijk om te eten. Volgens mij makkelijker om het in een hap in je mond te nemen.
Eigeel laat ik lopen voor de foto natuurlijk. Anders zie je niet hoe die is. Het geeft smeuÔgheid. In ieder geval was dat de bedoeling van dat ei.
  vrijdag 5 januari 2018 @ 17:21:29 #163
42322 MCH
Voyage Voyage
pi_176305721
quote:
0s.gif Op vrijdag 5 januari 2018 14:52 schreef Atak het volgende:
Voor het eerst een honing- en mosterddressing gemaakt. Het was een verademing.

[ afbeelding ]
Vier burgers?
I ALWAYS FELT CLOSER TO KLB THAN I DID TO CUL!!!
pi_176305828
quote:
1s.gif Op vrijdag 5 januari 2018 17:20 schreef RobinOok het volgende:

[..]

Eigeel laat ik lopen voor de foto natuurlijk. Anders zie je niet hoe die is. Het geeft smeuÔgheid. In ieder geval was dat de bedoeling van dat ei.
Maakt toch niet uit hoe die eruit ziet. Comfort is belangrijker.
pi_176305837
quote:
0s.gif Op vrijdag 5 januari 2018 15:58 schreef Karzai het volgende:

[..]

ik word er er wel vrolijk van ziet er beter uit dan jou foto of het te eten is is een tweede
Laat ik maar niet zeggen wat ik met jouw gemaakte voedsel zou doen. :')
pi_176305841
quote:
1s.gif Op vrijdag 5 januari 2018 17:21 schreef MCH het volgende:

[..]

Vier burgers?
Ja. Zelf gemaakt. :9
pi_176305972
quote:
1s.gif Op vrijdag 5 januari 2018 17:26 schreef Atak het volgende:

[..]

Maakt toch niet uit hoe die eruit ziet. Comfort is belangrijker.
Zacht eigeel laat je toch altijd lopen als je dan toch een foto van je eten maakt, of ben ik de enige die dat dan vanzelfsprekend vind!?
  vrijdag 5 januari 2018 @ 17:36:20 #168
470448 Bacardiandcola
Genieten van het leven
pi_176306011
Baco en bigtasty en patat mc donald
Geniet van het leven. Respect en eer.
  vrijdag 5 januari 2018 @ 17:39:56 #169
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_176306074
quote:
1s.gif Op vrijdag 5 januari 2018 17:26 schreef Atak het volgende:

[..]

Maakt toch niet uit hoe die eruit ziet. Comfort is belangrijker.
Voor een foto maakt het natuurlijk wťl uit hoe het eruit ziet.
Ik wil dat het er niet alleen lekker maar vooral ook duidelijk uitziet. Dat je precies kunt zien wat het is en hoe in dit geval de garing is. Iets open of doorsnijden werkt heel verhelderend voor een foto. Een biefstukje zal ik voor mijzelf nooit getrancheerd op mijn bord leggen, maar voor op een foto Šltijd.

Zo'n eitje laten lopen zou ik voor mijzelf trouwens ook doen. Om te kijken of ie gelukt is.

Comfort heb ik toch wel, ik at het thuis, in de keuken en kon na het verorberen gewoon mijn handen en kin wassen. :)

En oja, dit was een tweepersoons broodje. Na de foto ging ie doormidden.
  vrijdag 5 januari 2018 @ 17:53:33 #170
440166 Sigaartje
Zeeuws intellect
pi_176306316
Ik maak vanavond ook burgers. Alleen is mijn valkuil dat ik vaak teveel kruiden in het gehakt meng. Dus nieuwe kans vanavond, ga zo kneden. Na de foto van RobinOok ga ik een Australische burger proberen (dat is met een ei erop). En voorzichtig kleine stukjes Madame Jeanette. In combinatie met mayo is dat erg lekker. :)
Pond rundergehakt (niet mager), haal ik er vier uit.
Ik worstel en ik kom
  vrijdag 5 januari 2018 @ 18:00:13 #171
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_176306441
quote:
0s.gif Op vrijdag 5 januari 2018 17:53 schreef Sigaartje het volgende:
Ik maak vanavond ook burgers. Alleen is mijn valkuil dat ik vaak teveel kruiden in het gehakt meng. Dus nieuwe kans vanavond, ga zo kneden. Na de foto van RobinOok ga ik een Australische burger proberen (dat is met een ei erop). En voorzichtig kleine stukjes Madame Jeanette. In combinatie met mayo is dat erg lekker. :)
Pond rundergehakt (niet mager), haal ik er vier uit.
Wel een foto maken he?
Willen we nu wel zien natuurlijk. :)
  vrijdag 5 januari 2018 @ 18:05:30 #172
440166 Sigaartje
Zeeuws intellect
pi_176306546
quote:
1s.gif Op vrijdag 5 januari 2018 18:00 schreef RobinOok het volgende:

[..]

Wel een foto maken he?
Willen we nu wel zien natuurlijk. :)
Ok
Ik worstel en ik kom
pi_176306623
quote:
1s.gif Op vrijdag 5 januari 2018 17:33 schreef Queenshore het volgende:

[..]

Zacht eigeel laat je toch altijd lopen als je dan toch een foto van je eten maakt, of ben ik de enige die dat dan vanzelfsprekend vind!?
Eigeel vind ik zelf ook lekker als het rauw is maar ik maak er nooit een bende van.
pi_176306644
Dadelijk lekker een stoofvleeskroket en een frietje oorlog! Daar kun je soms zo'n zin in hebben. :Y)
  Spellchecker vrijdag 5 januari 2018 @ 18:16:30 #175
197773 crew  maily
mevrouwtje oeps
pi_176306748
Broodje, tomatengroentesoep, stukjes komkommer en tomaat om te dippen on pestomayo en truffelmayo, stukje geitenkaas en bleu de dinges ... mmmm
**hare scherpigheid*binge-checker**binnenstebuiten <3**
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')