Jij komt toch weleens in DH? Op de Freek 222 zit Kalkman en die verkoopt t staat er op de site.quote:Op dinsdag 2 januari 2018 23:18 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Gegoogled. Wil proeven. In NL te koop bij de kaasboer?
ah die heb ik weleens gezien op de fred. Vriendin woont er dichtbij. Thanksquote:Op woensdag 3 januari 2018 18:50 schreef mascara-klodder het volgende:
[..]
Jij komt toch weleens in DH? Op de Freek 222 zit Kalkman en die verkoopt t staat er op de site.
Nu thee
Ben benieuwd wat je ervan vindt! Wij hebben laatst ook een stukje daarvan door de kaasfondue gedaan ....quote:Op woensdag 3 januari 2018 19:46 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
ah die heb ik weleens gezien op de fred. Vriendin woont er dichtbij. Thanks
Had zojuist pittige bami met gehaktballetjes en satésaus.
Toe beetje b&j.
Zo thee met een koekje.
Ziet er lekker uit. En niet rose!quote:
Kip hoort ook niet rosé.quote:Op donderdag 4 januari 2018 21:23 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Ziet er lekker uit. En niet rose!
Er hoort wel meer niet roze.quote:
Ziet er anders wel goed uit.quote:Op vrijdag 5 januari 2018 14:19 schreef RobinOok het volgende:
[ afbeelding ]
Broodje forelsalade, zelfde recept als laatst met de makreel. Maar nu met appeltje erdoor en eitje erop. Was niet echt fantastisch, dat sausje paste beter bij de makreel en dat ei voegde niks toe. Forel en appel is wel lekker samen.
Nee, uurtje in 62C warmwater mbv de Anova. Daarna 30 seconden per kant in de hete boter. Dat het wit net iets minder drillerig is.quote:Op vrijdag 5 januari 2018 14:34 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
Ziet er anders wel goed uit.
Zijn dat gepocheerde eieren?
Oh, dat is ook een manier.quote:Op vrijdag 5 januari 2018 14:43 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Nee, uurtje in 62C warmwater mbv de Anova. Daarna 30 seconden per kant in de hete boter. Dat het wit net iets minder drillerig is.
Honing/mosterddressingquote:Op vrijdag 5 januari 2018 14:52 schreef Atak het volgende:
Voor het eerst een honing- en mosterddressing gemaakt. Het was een verademing.
[ afbeelding ]
Ziet er echt treurig uit. Waarom moest je het eigeel laten lopen? Lijkt me niet makkelijk om te eten. Volgens mij makkelijker om het in een hap in je mond te nemen.quote:Op vrijdag 5 januari 2018 14:19 schreef RobinOok het volgende:
[ afbeelding ]
Broodje forelsalade, zelfde recept als laatst met de makreel. Maar nu met appeltje erdoor en eitje erop. Was niet echt fantastisch, dat sausje paste beter bij de makreel en dat ei voegde niks toe. Forel en appel is wel lekker samen.
ik word er er wel vrolijk van ziet er beter uit dan jou foto of het te eten is is een tweedequote:Op vrijdag 5 januari 2018 15:38 schreef Atak het volgende:
[..]
Ziet er echt treurig uit. Waarom moest je het eigeel laten lopen? Lijkt me niet makkelijk om te eten. Volgens mij makkelijker om het in een hap in je mond te nemen.
Eigeel laat ik lopen voor de foto natuurlijk. Anders zie je niet hoe die is. Het geeft smeuďgheid. In ieder geval was dat de bedoeling van dat ei.quote:Op vrijdag 5 januari 2018 15:38 schreef Atak het volgende:
[..]
Ziet er echt treurig uit. Waarom moest je het eigeel laten lopen? Lijkt me niet makkelijk om te eten. Volgens mij makkelijker om het in een hap in je mond te nemen.
Vier burgers?quote:Op vrijdag 5 januari 2018 14:52 schreef Atak het volgende:
Voor het eerst een honing- en mosterddressing gemaakt. Het was een verademing.
[ afbeelding ]
Maakt toch niet uit hoe die eruit ziet. Comfort is belangrijker.quote:Op vrijdag 5 januari 2018 17:20 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Eigeel laat ik lopen voor de foto natuurlijk. Anders zie je niet hoe die is. Het geeft smeuďgheid. In ieder geval was dat de bedoeling van dat ei.
Laat ik maar niet zeggen wat ik met jouw gemaakte voedsel zou doen.quote:Op vrijdag 5 januari 2018 15:58 schreef Karzai het volgende:
[..]
ik word er er wel vrolijk van ziet er beter uit dan jou foto of het te eten is is een tweede
Zacht eigeel laat je toch altijd lopen als je dan toch een foto van je eten maakt, of ben ik de enige die dat dan vanzelfsprekend vind!?quote:Op vrijdag 5 januari 2018 17:26 schreef Atak het volgende:
[..]
Maakt toch niet uit hoe die eruit ziet. Comfort is belangrijker.
Voor een foto maakt het natuurlijk wél uit hoe het eruit ziet.quote:Op vrijdag 5 januari 2018 17:26 schreef Atak het volgende:
[..]
Maakt toch niet uit hoe die eruit ziet. Comfort is belangrijker.
Wel een foto maken he?quote:Op vrijdag 5 januari 2018 17:53 schreef Sigaartje het volgende:
Ik maak vanavond ook burgers. Alleen is mijn valkuil dat ik vaak teveel kruiden in het gehakt meng. Dus nieuwe kans vanavond, ga zo kneden. Na de foto van RobinOok ga ik een Australische burger proberen (dat is met een ei erop). En voorzichtig kleine stukjes Madame Jeanette. In combinatie met mayo is dat erg lekker.
Pond rundergehakt (niet mager), haal ik er vier uit.
Okquote:Op vrijdag 5 januari 2018 18:00 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Wel een foto maken he?
Willen we nu wel zien natuurlijk.
Eigeel vind ik zelf ook lekker als het rauw is maar ik maak er nooit een bende van.quote:Op vrijdag 5 januari 2018 17:33 schreef Queenshore het volgende:
[..]
Zacht eigeel laat je toch altijd lopen als je dan toch een foto van je eten maakt, of ben ik de enige die dat dan vanzelfsprekend vind!?
Een stoofvleeskroket? Een kroket is toch altijd met stoofvlees? Of ben je Belg?quote:Op vrijdag 5 januari 2018 18:10 schreef bloodymary1 het volgende:
Dadelijk lekker een stoofvleeskroket en een frietje oorlog! Daar kun je soms zo'n zin in hebben.
Mag je weer rijst?quote:Op vrijdag 5 januari 2018 18:21 schreef golfer het volgende:
Heerlijk pannetje pittig Italiaans stoofvlees (stufato di manzo) met rijst.
Mocht ik dat niet????quote:
Oh, af en toe.quote:Op vrijdag 5 januari 2018 18:33 schreef golfer het volgende:
[..]
Mocht ik dat niet????
We eten wel zoveel mogelijk koolhydraatarm. Maar af en toe kan het wel.
boooh dat kun je niet eten zonder dat alles eruit flikkertquote:Op vrijdag 5 januari 2018 14:19 schreef RobinOok het volgende:
[ afbeelding ]
Broodje forelsalade, zelfde recept als laatst met de makreel. Maar nu met appeltje erdoor en eitje erop. Was niet echt fantastisch, dat sausje paste beter bij de makreel en dat ei voegde niks toe. Forel en appel is wel lekker samen.
Ik heb ook een boel kwark overquote:Op vrijdag 5 januari 2018 19:48 schreef uniekhoorn het volgende:
Toetje... kwark met yoghurt en suiker
Tevens mijn ontbijt over een paar uur maar dan met een schep muesli
Nee, wel reservebelg. Maar de meeste normale kroketten vind ik niet met echt stoofvlees er in. Deze wel.quote:Op vrijdag 5 januari 2018 18:19 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Een stoofvleeskroket? Een kroket is toch altijd met stoofvlees? Of ben je Belg?
zelf klaargemaakt?quote:Op vrijdag 5 januari 2018 22:01 schreef Molo het volgende:
Vies klaargemaakte vis met een theelepeltje groenten
En daarna twee gebakken eieren
Echtgenoot de vis enzoquote:
Nah, coq is haan, geen kip.quote:Op vrijdag 5 januari 2018 22:39 schreef Boca_Raton het volgende:
Morgen echter ga ik coq au vin maken. Simpel gezegd: kip in rode wijnsaus.
Oh ja inderdaad. Nou ja, het ligt in de pan en is lekker.quote:
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |