Precies!quote:Op zaterdag 30 december 2017 02:40 schreef mootie het volgende:
Wentelteefjes maken van oud brood. Of broodpudding. Brood uit laten drogen en verkruimelen tot paneer.
Zolang er geen vocht bij komt..quote:Op zaterdag 30 december 2017 03:01 schreef Maureentje het volgende:
Op suiker zit helemaal geen houdbaarheidsdatum?
Waarom eet je het niet op?quote:Op zaterdag 6 januari 2018 11:22 schreef stavromulabeta het volgende:
Vlees dat over de datum dreigt te gaan of er net overheen is, bak ik gewoon aan en vries het daarna in.
Zelfs op zou zit er eentje, miljoenen jaren heeft het in de grond gezeten en een jaar voor het stuk gaat zetten ze het in de winkelquote:Op zaterdag 30 december 2017 03:01 schreef Maureentje het volgende:
Op suiker zit helemaal geen houdbaarheidsdatum?
Meestal omdat - als iets over de houdbaarheidsdatum dreigt te gaan - dat komt doordat ik teveel eten in huis heb dat ook opgegeten moet worden.quote:
Precies.quote:Op zaterdag 6 januari 2018 14:47 schreef Pietverdriet het volgende:
Suiker kan je prima na de mhd gebruiken, en zolang jam niet beschimmeld is kan je die ook eten
zout heeft bij mij 2020 (2017 gekocht bij de AH)quote:Op zaterdag 6 januari 2018 16:05 schreef nogeenoudebekende het volgende:
Net toch even snel in de kast gekeken. Geen data op suiker en zout. Op de poedersuiker staat zelfs onbeperkt houdbaar.
Een tijdlang was het verplicht voor fabrikanten een tht datum the gebruiken.quote:Op zaterdag 6 januari 2018 16:05 schreef nogeenoudebekende het volgende:
Net toch even snel in de kast gekeken. Geen data op suiker en zout. Op de poedersuiker staat zelfs onbeperkt houdbaar.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |