abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
  vrijdag 29 december 2017 @ 20:18:05 #1
24752 mandatory
Wat moet je nou?
pi_176123229
registreer om deze reclame te verbergen
Dr. Phil en het personeel van zijn tv-show worden ervan beschuldigd dat zij gasten van de show drugs en alcohol gaven.

Volgens de Boston Globe en STAT beweren verschillende voormalige gasten dat zij voor de show waarin zij van hun verslaving af zouden worden geholpen juist alcohol kregen. Ook zouden medewerkers van de show hen hebben geholpen om aan drugs te komen.

Zo nam Todd Herzog in 2013 deel aan de Dr. Phil Show. Hij vocht tegen alcoholisme, maar houdt vol dat hij niet dronken was toen hij in de studio aankwam. Hij vond echter een fles wodka in zijn kleedkamer, die hij helemaal leegdronk. Vervolgens bood een medewerker hem Xanax aan 'om zijn zenuwen te kalmeren', aldus Herzog. "Ik had gedronken en kreeg Xanax, terwijl ik dat nog nooit van mijn leven gebruikt had, een dodelijke combinatie."

Andere gasten vertellen dat zij een pijnlijke en mogelijk gevaarlijke detox moesten ondergaan in hun hotelkamer voordat de talkshow werd opgenomen. Een gast kocht zelfs heroine met medeweten van de medewerkers van de show. Een andere gast, die overigens zwanger was, werd door een medewerker gefilmd toen zij op zoek ging naar een drugsdealer in Los Angeles. Dr. Phil, wiens echte naam Phil McGraw is, heeft nog geen commentaar gegeven op de beschuldigingen.

:o
Bladiebla...
pi_176123616
Jerry Springer heeft dat gedaan maar Dokter Phil is een eckte dokter dus die zou dat nooit doen, hij is een ethische rots in de branding.
pi_176123679
Verbaast me niet.
Dr Phil is sowieso een eikel eerste klasse.
pi_176123912
registreer om deze reclame te verbergen
Ben toevallig de Jeremy Kyle show tegengekomen op Youtube. Briljant. Die mensen, het neukt en het doet.
Ik denk meer dat je als nieuwsposter een geile egocentrische narcist moet zijn, die een flinke stijve krijgt van alle berichten die ie van zijn eigen hand ziet op de FP, zo! yvonne
Beste nieuwsbericht ooit op de FOK!frontpage!
pi_176132966
Die ken ik, het laat zien dat het vermoeden gerechtvaardigd is dat een groot deel van de Britse populatie een inteelt-slachtoffer is.
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')