abonnement Unibet Coolblue
pi_176183217
Sillie dat zou ook best kunnen dat het gewoon te vroeg was. Ik heb ook een echo gehad waarbij ze zei dat het zo'n 4 weken zou zijn. Terwijl ik toch echt een week eerder al positief testte. Er was een vruchtzakje te zien maar geen duidelijk vruchtje. Toen ik later 1,5 week later terugkwam Was het een vruchtje van 6 weken en een beetje en een kloppend hartje. Kan dus allemaal.

Haha minilot staat onder druk om te updaten.

Oh en @philo dat eten, tja. Ik ben blij dat ze bij ons eten krijgen anders zou ik daar heel vaak zonder eten staan :X Ze zijn bij ons kdv wel redelijk bezig met gezond dus biologisch warm eten bij de lunch, geen ranja en koekjes enz. En oooooh wat een ontzettend mooie kinderwagen en kamertje hebben jullie uitgezocht, prachtig O+

Cass wat teleurstellend zo'n reactie van je ouders -O-

Verder iedereen een goeie jaarwisseling O+ En ik wens jullie allemaal een prachtige, gezonde baby in 2018!
pi_176184518
Sillie, ik hoop dat het gevoel van je man goed zit en je over een paar weken gewoon een knipper ziet en alles goed is.

Cassandra, wat een anticlimax. Dan moeten we hier maar een beetje extra jompelen voor je *O* Waren ze bij je eerste ook zo?

Minilot, nog efkes alles binnenboord houden! Nieuwjaarsseks is binnen handbereik :+

Aventura, hoe gaat het bij jullie? Fantastisch dat jullie meisje toch 'gewoon' in elk geval een 2018-baby wordt!

Verder wens ik iedereen een gezellige jaarwisseling. Op naar 2018 waar we hopelijk allemaal onze versche, gezonde, mooiste baby's mogen knuffelen *O*
  zondag 31 december 2017 @ 15:41:26 #153
409579 LuDann
All the way
pi_176193766
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 december 2017 09:10 schreef WupWup het volgende:
Listeria besmetting in Aldi kip: https://www.foodwatch.org(...)ia-in-kipfilet-aldi/
Kan dit ook kwaad als je de kip helemaal goed verhit hebt?
pi_176194576
quote:
0s.gif Op zondag 31 december 2017 15:41 schreef LuDann het volgende:

[..]

Kan dit ook kwaad als je de kip helemaal goed verhit hebt?
Listeria kan niet tegen verhitting.
  zondag 31 december 2017 @ 16:08:35 #155
220609 Nouk84
Have you ever been Nouked?
pi_176194623
quote:
0s.gif Op zondag 31 december 2017 15:41 schreef LuDann het volgende:

[..]

Kan dit ook kwaad als je de kip helemaal goed verhit hebt?
Volgens t Voedingscentrum overleeft Listeria geen temperaturen boven de 70gr
How much wood would a wood chop chop if a wood chop would chop wood?
How many cans can a cannibal can if a cannibal can can cans?
pi_176197727
Spannend Sillie! Hopelijk schiet de tijd naar de volgende echo een beetje op (maar ja, duurt toch lamg helaas.. )

Malteser, wat klote dat het nog steeds niet beter is geworden..

Wij waren een paar dagen weg, nu bijna weer thuis :) M’n buik groeit en het vetrouwen ook wel een beetje. Blijf gammel, snel honger, snel vol. Maar ook nog steeds superspannend hoe de volgende echo weer is. Vrijdag de termijnecho. Misschien wordt het ook wel echter als we het dan gaan vertellen. Zou echt niet meer wat ik nog aan moet ook..
  zondag 31 december 2017 @ 18:03:12 #157
39145 Aventura
Relax, het is maar Fok
pi_176198828
Blijft eng, listeria. Dank voor de waarschuwing!

Wat fijn dat je je zekerder voelt IMA :) Ik herken de spanning voor elke echo.

Hier met gemixte gevoelens het nieuwe jaar in. Dankbaar dat het in ieder geval geen 2017-kindje gaat zijn, maar bang en onzeker voor wat het nieuwe jaar brengt. De groeiecho van vrijdag was niet echt positief. Ze is wel gegroeid, maar de vorige meting was volgens deze nieuwe gynaecoloog te rooskleurig geweest. Ze bleef maar heen en weer lopen tussen echokop en computer, en bleef maar zeggen wat een gek kind ik heb en hoe raar mijn hele situatie is. Ze vindt alle gegevens niet met elkaar kloppen. Wel een druk bewegend kind, wel veel vruchtwater, wel goede ctg's, maar dus wel heel klein, hier en daar toch mindere dopplers, en weerstand in de vaten. Daar past een rustiger kind bij met al minder vruchtwater. Vooral over dat laatste bleef ze maar doorgaan. Nu gaan ze er een nefroloog bij halen, een nierspecialist. Voor mij dus, omdat ze denkt aan een nieraandoening bij mij waardoor de groeivertraging is veroorzaakt. Hoofd en been waren trouwens dit keer een week achter maar de buik wel drie. Pre eclampsie lijkt voor nu van de baan. Dat heb ik dan volgens hen toxh niet. Kortom ik en mijn baby zijn een puzzel, een 'geval' en dat wil ik gewoon niet zijn. Ik wil niet dat een arts supervisor in een academisch ziekenhuis mij een raar geval vindt. Ik heb overigens wel tegen haar gezegd dat ze me laat schrikken als ze zich zo uitdrukt...(ben toen ook in huilen uitgebarsten en dat is níks voor mij).

Dinsdag 2 januari terug en dan heb ik echt een lange lijst vragen. Ik verwacht niet op elke vraag antwoord, het is voor hen ook koffiedik kijken, maar ik vind het nu wel echt elke kant op schieten.
pi_176199926
quote:
0s.gif Op zondag 31 december 2017 10:14 schreef Krisvc het volgende:
Olivia, wil je de naam van je zoon delen? Dan zijn er ineens een heleboel meer mensen die hem kennen en eens eraan denken gok ik. :*
Online deel ik liever niet de namen van mijn zoons. Maar superlief dat je meedenkt! :*

Geïnspireerd door jullie hebben we vanavond met mijn ouders gepraat over dat we het zo moeilijk vinden dat hij niet meer genoemd wordt. Vertelde mijn moeder dat ze het vanmiddag nog over hem hebben gehad, en dat hij voor hun altijd hun tweede kleinkind is maar dat ze niet wist dat wij het juist fijn vinden als er over hem wordt gepraat waar wij bij zijn. Erg opgelucht dat we dit gesprek hebben gehad!
  zondag 31 december 2017 @ 18:54:45 #159
409579 LuDann
All the way
pi_176200356
Thanks Elleska & Nouk. Ik vermoedde het al. Dan maak ik me geen zorgen (als het de betreffende kip al was). Sinds mijn man een keer voedselvergiftiging gehad heeft van kip eten we dat hier in huis alleen nog door-en-door gaar. :P

Aventura, bah zeg. Logisch dat het je nogal de stuipen op het lijf jaagt, dat is bepaald niet geruststellend. Ik ben benieuwd wat de nefroloog zegt. Als je een nieraandoening zou hebben, dan zou je die pas na je eerste zwangerschap ontwikkeld hebben? In ieder geval toch geen pre-eclampsie, dat is iets. Hopelijk goed nieuws in het nieuwe jaar.

OT, wat fijn dat jullie een goed gesprek met je ouders hebben gehad, dat zal vast prettig zijn geweest om te horen.
pi_176201990
Aventura, wat een dubbel bericht. Ik zou ook alle vragen die je hebt goed op een rij zetten voor dinsdag. Dikke knuffel voor jou :*.

OT, goed dat je het bespreekbaar hebt gemaakt met je ouders. Fijn als jullie zoon wel genoemd blijft worden!

IMA *O* voor kwaaltjes en groeiende buik. Duimen blijven hier draaien. De herkenning is enorm. Hopelijk een prachtige termijnecho voor jullie en een broertje of zusje voor jullie dame in 2018!
pi_176204152
Aventura, wat een verwarrende situatie zeg. Niet fijn dat de gynaecoloog eigenlijk ook niet precies weet wat er nou aan de hand is. Goed dat je hebt gezegd dat de manier van communiceren jullie laat schrikken! Heel veel succes dinsdag, ook in 2018 blijf ik voor de meest positieve uitkomst duimen :*

Malteser, hoe voel jij je nu?
pi_176206721
Hier gaat het wel, sonde doet het weer goed en ik hou weer wat slokjes water binnen.

Op naar het jaar waarin we onze kindjes gaan ontmoeten!
pi_176210924
:W
Uitgerekend! 8-) Maar alles lijkt kalm in de buik. :)
Let me see you stripped down to the bone
pi_176210941
Poeh Aventura, wat een verhaal.. :*
Fijn dat je morgen in elk geval weer terecht kunt en ik hoop dat je meer duidelijkheid kunt lospeuteren. -knuf-
Let me see you stripped down to the bone
pi_176210946
Mobiel & in bed & ik wil eigenlijk nog slapen - verdere reacties op een later moment achter laptop vandaan :) -x- :W
Let me see you stripped down to the bone
pi_176211482
Gelukkig nieuwjaar iedereen!


Ennnnn..... ennnnn..... en.......

*O* 12 weken *O*
pi_176211505
quote:
1s.gif Op maandag 1 januari 2018 11:12 schreef coccinelle het volgende:
*O* 12 weken *O*
Jeej! *O*
Let me see you stripped down to the bone
pi_176211567
Happy New Year *O*

Wat leuk dat je nog even een update geeft Ellibel, klinkt alsof het de goede kant op gaat :)

Fijn dat de sonde er weer inzit Malteser.. wat een ellende elke keer weer!

Lekker geshopt Philomijn, ziet er allemaal goed uit :)

Wat naar Cassandra dat je ouders zo tam reageerden. Hoe is de band verder met hen?

OT, wat goed dat je het inititatief met je ouders hebt gepraat en dat je moeder het nog over jullie zoontje hebt gehad ! Dat zal een hoop uit de lucht hebben gehaald.

Jeetje Aventura, wat een achtbaan weer :{ Kan me heel goed voorstellen dat je de manier van communiceren niet prettig vind. Het is natuurlijk goed dat ze duidelijk zijn, maar de woorden zie ze gebruikte zou ik ook niet prettig vinden. Hoop dat morgen meer duidelijkheid voor jullie schept :*

Zo raar idee dat gisteravond onze laatste Oud & Nieuw samen was! Volgend jaar halen we misschien 12 uur nog geen eens :D Het was trouwens ook de eerste keer sinds mensenheugenis dat ik niet heb gedronken op Oudjaarsavond. Ben nu best fit en het is geen probleem om morgen weer aan de slag te gaan. Nog maar drie maanden en dan begint mijn zwangerschapsverlof al.

Over een week of wat een gesprek met mijn leidinggevende. Ik wil na de bevalling een half jaar thuis blijven voor de baby (ongeacht hoe ik het zelf vind), want daarvóór vind ik kinderdagverblijf te vroeg. Dit moet geen probleem zijn omdat dit vaker gebeurt op mijn werk, maar het is wel een beetje laat dat ik het aankaart. Maar ja, mijn leidinggevende heeft ook niet echt haast.

Voor de rest bezig met plannen wat er in huis gedaan moet worden voordat de baby komt. We hebben verrotte dakramen en er komt een dakkapel. Daarnaast gaan we de keuken ook aanpakken, kopen we een nieuwe vloer en gaan we de muren schilderen. Ben zo blij dat ik na over een week of drie echt alles gewoon weer kan doen. Mijn vriend is een schat en helpt waar hij kan, maar heb zin in een enorme grote schoonmaak :)
pi_176211589
Fantastisch nieuws Coccinelle *O*

Oh en Minilot op uitgerekende datum w/ Red je het nog zo zonder seks :P
pi_176212298
quote:
0s.gif Op maandag 1 januari 2018 11:20 schreef DorothyGale het volgende:
Red je het nog zo zonder seks :P
Niet van harte! :7

En jeumig, wat een opknapplannen voor in huis DG! Succes! *O*
Let me see you stripped down to the bone
pi_176212588
quote:
0s.gif Op maandag 1 januari 2018 12:21 schreef minilot het volgende:

[..]

Niet van harte! :7

En jeumig, wat een opknapplannen voor in huis DG! Succes! *O*
Waarom geen seks?
pi_176213279
UD voor Minilot! *O*

DG, dat zijn serieuze plannen. Zijn jullie zelf handig of laten jullie veel doen?

12 weken voor Cocci! *O*

Wij maakten afgelopen week Twix' nieuwe kamer af dus kunnen nu aan de babykamer gaan beginnen. Of ja, rondsnuffelen voor wat leuke nieuwe accessoires. Zin in!

Songeur, was het bij jullie allemaal gelukt met de babykamer?
pi_176213316
quote:
1s.gif Op maandag 1 januari 2018 12:43 schreef vencodark het volgende:

[..]

Waarom geen seks?
Ik heet geen Minilot maar ze wilden niks opwekken tijdens de feestdagen. Dus vanaf morgen verstrekken ze hoogstwaarschijnlijk weer oordopjes aan de buren ;).

Hoe gaat het met jullie? En hoe heb je de feestdagen met prachtige, verse baby beleefd?
pi_176213342
quote:
1s.gif Op maandag 1 januari 2018 13:30 schreef Malteser het volgende:

[..]

Ik heet geen Minilot maar ze wilden niks opwekken tijdens de feestdagen. Dus vanaf morgen verstrekken ze hoogstwaarschijnlijk weer oordopjes aan de buren ;).
Heel accuraat omschreven! :7
Let me see you stripped down to the bone
pi_176213895
quote:
1s.gif Op maandag 1 januari 2018 13:30 schreef Malteser het volgende:

[..]

Ik heet geen Minilot maar ze wilden niks opwekken tijdens de feestdagen. Dus vanaf morgen verstrekken ze hoogstwaarschijnlijk weer oordopjes aan de buren ;).

Hoe gaat het met jullie? En hoe heb je de feestdagen met prachtige, verse baby beleefd?
Ah zo. Ja, dan kan vandaag weer. :P

Het gaat hier supergoed. Baby draait perfect volgens het boekje. :P
Ze drinkt elke 2,5 uur zo’n beetje en is heel rustig.
Ze kijkt al meer/beter rond. O+
Grote broer is megatrots en lief.
pi_176214004
quote:
1s.gif Op maandag 1 januari 2018 13:56 schreef vencodark het volgende:

[..]

Ah zo. Ja, dan kan vandaag weer. :P

Het gaat hier supergoed. Baby draait perfect volgens het boekje. :P
Ze drinkt elke 2,5 uur zo’n beetje en is heel rustig.
Ze kijkt al meer/beter rond. O+
Grote broer is megatrots en lief.
Ha, wat fijn zeg! O+
Let me see you stripped down to the bone
pi_176214155
quote:
1s.gif Op maandag 1 januari 2018 14:02 schreef minilot het volgende:

[..]

Ha, wat fijn zeg! O+
:Y
En ik voel mij lichamelijk zo fit dat ik bijna vergeet dat ik pas bevallen ben en soms rustig aan moet doen ivm vloeien. ;(
Heb al een paar keer auto gereden en van alles naar zolder lopen tillen. :P
En ben weer helemaal slank. *O*
pi_176218051
Klinkt heerlijk Venco! O+

UD voor mini *O*

12 weken voor cocci *O*
pi_176220847
De beste wensen voor 2018, dat het maar een heel mooi jaar mag worden. Het jaar dat we allemaal onze baby(s) ontmoeten!

Lot mijlpaal der mijlpalen,je bent de feestdagen bijna voorbij (niet stiekem vanavond bevallen).

Venco dat klinkt als een echte roze wolk.

Malteser, heb je de sonde nog achter de maag liggen? Ik hoop zo dat je hem binnenkort niet meer nodig hebt.

Aventura ik hoop dat je morgen antwoorden krijgt op je vragen.

Cocci fijn 12 weken

Silliegirl, hopelijk zie je op de volgende echo een kloppend hartje.
pi_176221202
2018: het jaar waarin ik eindelijk m’n kleintje ga ontmoeten. O+
De beste wensen nog allemaal!

Ik heb dit topic een beetje verwaarloosd... heb wel alles gelezen, tho. :)

Mini: UD *O* Alles kan nog gebeuren vandaag.. B-)

Malteser: Fijn dat de sonde goed zit! En kamertjes O+ Altijd leuk!

Cocci: 12 weken, toe maar. *O*

Songeur: hoe ver ben je met de kamertjes? :)

Venco: fijn dat het zo goed gaat! O+ Let wel goed op jezelf. :*

DG: dat klinkt goed, zeg! 6 maanden niet werken. Is hier helaas echt niet mogelijk. :P

Aventura: Wat naar... ik snap goed dat je je geen “bijzonder geval” wil voelen. Vind dat artsen daar best rekening mee mogen houden.
Hopelijk krijg je morgen antwoorden op je vragen en wordt het voor jullie ook helderder. Hoe staat je partner hierin?
Fijn iig dat het geen pre eclampsie is! :*

OIT: Wat fijn dat je een goed gesprek heb kunnen voeren met je ouders hierover! Lijkt mij heel moeilijk, voor alle fronten. Zelfs ik weet nu niet echt wat ik moet zeggen.
Grote :* voor jou.

Heeft iedereen een leuk, gezellig & alcoholvrij oud&nieuw gehad? O+
Protège moi de mes désirs.
pi_176221331
quote:
1s.gif Op maandag 1 januari 2018 19:41 schreef Sethiwe het volgende:
De beste wensen voor 2018, dat het maar een heel mooi jaar mag worden. Het jaar dat we allemaal onze baby(s) ontmoeten!

Malteser, heb je de sonde nog achter de maag liggen? Ik hoop zo dat je hem binnenkort niet meer nodig hebt.
Jep, hij zit tot in mijn twaalfvingerige darm. Want voeding in de maag is sowieso direct overgeven.

Hoe is het nu met jou?
pi_176221339
Aventura, succes morgen met het gesprek.
  maandag 1 januari 2018 @ 20:22:35 #183
39145 Aventura
Relax, het is maar Fok
pi_176221870
Venco, wat heerlijk dat alles zo goed gaat :)

Mini! Vanaf vanavond weer ketsen ;)

Sethiwe, knuffel voor jou. Het is allemaal zo onzeker, maar langzaam kom je toch dichterbij de ontmoeting met de kleine. Nogmaals sterkte met het doorstaan van deze onzekere dagen.

Malteser, dankjewel :)

Wij hadden de saaiste oud & nieuws ooit, maar ik vond het een fijne! Met z'n drietjes thuis op de bank, disneyfilm op, misselijk etend aan oliebollen. Ventje stortte rond elf uur in, en vroeg om 7 uur 's morgens of het vuurwerk al was begonnen :D We hebben hem er verder niet meer over gehoord, hij vond het niet echt heel erg, blijkbaar.
  maandag 1 januari 2018 @ 20:29:38 #184
39145 Aventura
Relax, het is maar Fok
pi_176222036
Duman, mijn man gaat morgen weer een keer mee naar de controle. Hij kan niet altijd mee, want onze zoon heeft vakantie en moet sowieso elke vrijdag - die middag ben ik ook in het amc - naar zwemles. We willen dat zwemles, en straks ook school, en de opvang daaromheen voor hem zo veel mogelijk doorgaat zoals normaal. Maar morgen hebben we toch oppas geregeld, want soms is het toch prettig als je de artsen samen aanhoort. Twee horen echt meer dan 1, en onze ervaring is dat je allebei weer ándere dingen eruit pikt. Plus ik ben een beetje gereserveerd over deze afspraak, omdat ze de vorige keer 1 doppler meting niet zo mooi vonden. Als dat de enige meting was geweest zou ze me meteen hebben opgenomen, maar er zaten ook goede bij. Zelf denk ik dat de slechte meting kwam doordat het een sléchte meting was, dat wil zeggen, niet goed in beeld gebracht doordat de baby zo beweeglijk is. Is al een keer gebeurd namelijk. Desalniettemin denk ik dat ik m'n tas maar in de kofferbak gooi.
pi_176230429
Meldplicht, geloof ik hè? :7 40+1!
Nog geen baby, nog geen weeën. Alles kalm, afgezien van wat hardnekkige obstipatie, grmbl..

Aventura, succes vandaag! :*
Let me see you stripped down to the bone
pi_176230591
quote:
1s.gif Op dinsdag 2 januari 2018 06:04 schreef minilot het volgende:
Meldplicht, geloof ik hè? :7 40+1!
Nog geen baby, nog geen weeën. Alles kalm, afgezien van wat hardnekkige obstipatie, grmbl..

Aventura, succes vandaag! :*
Weet je zeker dat het obstipatie is? ;)

En succes vandaag, Aventura!

Cassandra, ik had helemaal over je post heen gelezen mbt het vertellen aan je ouders. Wat jammer, zo'n lauwe reactie. Waren ze bij je eerste wat enthousiaster wel?
  dinsdag 2 januari 2018 @ 07:51:20 #187
409579 LuDann
All the way
pi_176230763
Succes vandaag Aventura, ik duim. Ik werk in het AMC (sterker nog, ik ben er nu al) dus als je iets nodig hebt moet je maar even een gil geven.
pi_176230805
Duidelijk, Aventura. Goed inderdaad om het leven van je kleine niet om te gooien, maar gewoon door te gaan met zijn activiteiten. Zo min mogelijk wat van laten merken. :*

Heel veel succes vandaag! Fijn dat je man er iig bij is! Wees niet bang om mondig te zijn, wat je hier allemaal hebt verteld ook gewoon tegen hen zeggen. :) :*
Protège moi de mes désirs.
  dinsdag 2 januari 2018 @ 08:09:19 #189
286844 Kimpossible
Van lurker tot poster.
pi_176230836
Succes Aventura :*
Één keer in de zoveel tijd komen dromen uit!
  dinsdag 2 januari 2018 @ 08:28:05 #190
39145 Aventura
Relax, het is maar Fok
pi_176230932
Dankjullie!!

Mini, gedroogde pruimen. Echt. Geen fabel. Dagelijks drie door je yoghurt of kwark. Ben het deze week een paar keer vergeten en meteen weer een minibevalling op de wc... /tmi
  dinsdag 2 januari 2018 @ 08:29:15 #191
39145 Aventura
Relax, het is maar Fok
pi_176230934
LuDann, wat toevallig! Je bent toch toevallig niet een van de gynaecologen hè, want ik ben dan echt 100% herkenbaar :)
pi_176230966
Succes aventura! (Heb een klein beetje meegelurkt)...


Verder: hoi :) Ik zit in niemandsland ;)
Al zit het wel goed, m'n streepje was vandaag binnen een halve minuut duidelijk. Dus dat wordt zo bellen voor een eerste afspraak :)

Maar... kom natuurlijk meteen binnengestormd met een vraag ;) iemand enig idee wie ik moet bellen?
M'n oudste werd geboren met een ks na hellp van mij. De tweede was een perfecte bevalling. Bij de tweede moest ik in eerste instantie naar de gyn, mocht daarna naar de vk en ben met 35 weken terug gegaan naar de gyn (protocol).
Ik beval natuurlijk sowieso in het ziekenhuis, maar nu... start ik bij de gyn of vk :')
pi_176231003
quote:
1s.gif Op dinsdag 2 januari 2018 08:34 schreef Loj het volgende:
Succes aventura! (Heb een klein beetje meegelurkt)...


Verder: hoi :) Ik zit in niemandsland ;)
Al zit het wel goed, m'n streepje was vandaag binnen een halve minuut duidelijk. Dus dat wordt zo bellen voor een eerste afspraak :)

Maar... kom natuurlijk meteen binnengestormd met een vraag ;) iemand enig idee wie ik moet bellen?
M'n oudste werd geboren met een ks na hellp van mij. De tweede was een perfecte bevalling. Bij de tweede moest ik in eerste instantie naar de gyn, mocht daarna naar de vk en ben met 35 weken terug gegaan naar de gyn (protocol).
Ik beval natuurlijk sowieso in het ziekenhuis, maar nu... start ik bij de gyn of vk :')
Gefeliciteerd Loj!
Ik ben gestart bij de VK, al beval ik ook in het zkh vanwege eerdere keizersnede. Ik zou ook bij 35 wk overgedragen worden (maar door omstandigheden nu al eerder).
Dus ik zou de VK bellen, stukje laagdrempeliger, je hoort het vanzelf als het anders moet.
pi_176231006
Aventura, er wordt aan jullie gedacht :*.
pi_176231010
Welkom Loj! *O*

quote:
0s.gif Op dinsdag 2 januari 2018 08:28 schreef Aventura het volgende:
Mini, gedroogde pruimen. Echt. Geen fabel. Dagelijks drie door je yoghurt of kwark. Ben het deze week een paar keer vergeten en meteen weer een minibevalling op de wc... /tmi
Ja, dat doe ik dus al. }:| Al weken. Ben intussen aan mijn derde doos gedroogde pruimen toe. :+ Daarmee is het een soort van hanteerbaar, maar sinds echt superduperhoogzwanger zit de boel dusdanig in de verdrukking dat het soms nog steeds drie dagen duurt. Ach ja. Als dat het is qua kwaaltjes heb ik knap weinig te klagen! :)

Hoe laat kun je vandaag terecht? :*
Let me see you stripped down to the bone
pi_176231013
quote:
1s.gif Op dinsdag 2 januari 2018 06:04 schreef minilot het volgende:
Meldplicht, geloof ik hè? :7 40+1!
Nog geen baby, nog geen weeën. Alles kalm, afgezien van wat hardnekkige obstipatie, grmbl..

Aventura, succes vandaag! :*
Heel veel plezier weer vandaag hè :9 !
pi_176231017
quote:
1s.gif Op dinsdag 2 januari 2018 08:44 schreef Malteser het volgende:

[..]

Heel veel plezier weer vandaag hè :9 !
:+ ^O^
Let me see you stripped down to the bone
  dinsdag 2 januari 2018 @ 08:46:55 #198
149959 SQ
snelle trees
pi_176231022
Ik denk dat 80% van de Nederlanders geobstipeerd is op 1&2 januari, pruimen of niet :') ;(
Sterkte alvast met de aambeien!
disclaimer
pi_176231153
quote:
1s.gif Op dinsdag 2 januari 2018 08:46 schreef Stormqueen het volgende:
Sterkte alvast met de aambeien!
Die zijn me tot dusver nog bespaard gebleven! *klopt af*
Let me see you stripped down to the bone
  dinsdag 2 januari 2018 @ 09:52:44 #200
409579 LuDann
All the way
pi_176231608
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 januari 2018 08:29 schreef Aventura het volgende:
LuDann, wat toevallig! Je bent toch toevallig niet een van de gynaecologen hè, want ik ben dan echt 100% herkenbaar :)
Ha, nee hoor! Ik werk als onderzoeker op een afdelingen in een uithoek van het enorme complex, dus je zult me niet zo snel tegenkomen. :P Als je me wel ziet lopen (waggelen) ben ik enigszins makkelijk herkenbaar inmiddels. :') 34 weken vandaag! In het kader van je-weet-nooit: ik heb een gebloemde spijkerbroek aan en een paarse trui.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')