DoDie | zondag 24 december 2017 @ 16:30 |
Hoi, Ik heb me bij de sligro laten verleiden door de Chuck eye roll. Nou heb ik dit nog nooit klaargemaakt, maar ik wou hem aanbraden en in de oven stoppen met wat groentes en bouillon, tot hij rosé van binnen is. (Een beetje zoals rosbief) Weet iemand hoe je dit zou moeten bereiden en hoe lang het ongeveer in de oven zou moeten? Hij is ongeveeer 2kg. | |
Fretwork | zondag 24 december 2017 @ 16:45 |
Een beetje snel aanbraden en dan in de oven denk ik. Heb je een kernthermometer? Wellicht heb je wat aan de steak sandwich video van Gordon Ramsay. Lijkt qua dikte wel wat op elkaar. | |
DoDie | zondag 24 december 2017 @ 16:49 |
Jep heb een kernthermometer die ik er in ram. Ik lees op internet in het geval van een "Chuck roast" dat hij op 130 graden +- 4 uur in de oven moet | |
Fretwork | zondag 24 december 2017 @ 16:52 |
Wat is het formaat? | |
DoDie | zondag 24 december 2017 @ 16:59 |
Ongeveer 20x13x9 | |
golfer | dinsdag 26 december 2017 @ 23:27 |
En? | |
DoDie | zondag 31 december 2017 @ 22:18 |
En hij was niet fantastisch. Hij was niet helemaal netjes opgebonden blijkbaar, want hij was een één kant uit gaan puilen. Verder was het vet niet lekker uitgesmolten | |
ichangedmymind | zondag 31 december 2017 @ 22:20 |
Jammer! |