abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_175974151
registreer om deze reclame te verbergen
Hoi,

Ik heb me bij de sligro laten verleiden door de Chuck eye roll.
05b1ebb8b4fca6e6030362028a6bf43b9f2121ab-at600.jpg

Nou heb ik dit nog nooit klaargemaakt, maar ik wou hem aanbraden en in de oven stoppen met wat groentes en bouillon, tot hij rosé van binnen is. (Een beetje zoals rosbief) Weet iemand hoe je dit zou moeten bereiden en hoe lang het ongeveer in de oven zou moeten? Hij is ongeveeer 2kg.
  zondag 24 december 2017 @ 16:45:33 #2
423121 Fretwork
Acte d'éloquence
pi_175974479
Een beetje snel aanbraden en dan in de oven denk ik. Heb je een kernthermometer? Wellicht heb je wat aan de steak sandwich video van Gordon Ramsay. Lijkt qua dikte wel wat op elkaar.
pi_175974612
Jep heb een kernthermometer die ik er in ram. Ik lees op internet in het geval van een "Chuck roast" dat hij op 130 graden +- 4 uur in de oven moet
  zondag 24 december 2017 @ 16:52:52 #4
423121 Fretwork
Acte d'éloquence
pi_175974691
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op zondag 24 december 2017 16:49 schreef DoDie het volgende:
Jep heb een kernthermometer die ik er in ram. Ik lees op internet in het geval van een "Chuck roast" dat hij op 130 graden +- 4 uur in de oven moet
Wat is het formaat?
pi_175974852
quote:
1s.gif Op zondag 24 december 2017 16:52 schreef Fretwork het volgende:

[..]

Wat is het formaat?
Ongeveer 20x13x9
pi_176025931
En?
Poef.....gone! ©golfer
pi_176205254
registreer om deze reclame te verbergen
En hij was niet fantastisch. Hij was niet helemaal netjes opgebonden blijkbaar, want hij was een één kant uit gaan puilen. Verder was het vet niet lekker uitgesmolten :(
pi_176205279
quote:
0s.gif Op zondag 31 december 2017 22:18 schreef DoDie het volgende:
En hij was niet fantastisch. Hij was niet helemaal netjes opgebonden blijkbaar, want hij was een één kant uit gaan puilen. Verder was het vet niet lekker uitgesmolten :(
Jammer! -O-
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')