Oh? Interessant verschil. Lijkt me juist in zijn nadeel werken omdat hij het misschien te ingewikkeld maakt? Maar heb je een klein voorbeeldje van wat je bedoelt?quote:Op vrijdag 11 mei 2018 16:41 schreef Goitske het volgende:
[..]
ik vind ze duidelijker en uitleg van technieken ook fijner
Je merkt in de recepten dat hij ook een bakkersachtergrond heeft en niet zelf aangeleerd zoals Levine
de technieken zijn perfect uitgelegd, zo dat iedereen het kan begrijpen. Verschil is ook met een standaard bakker dat hij ook workshops geeft en dus ook moet kunnen uitleggen.quote:Op vrijdag 11 mei 2018 18:59 schreef Postbus100 het volgende:
[..]
Oh? Interessant verschil. Lijkt me juist in zijn nadeel werken omdat hij het misschien te ingewikkeld maakt? Maar heb je een klein voorbeeldje van wat je bedoelt?
op tv mag hij van mij ook aardiger maar hoe hij een uitleg stond te geven en mensen erbij probeert te halen om te kijken, proeven, ruiken etc Af je dat hij niet gewoon een verhaal staat af te ratelenquote:Op vrijdag 11 mei 2018 21:29 schreef Bleie het volgende:
Oh, ik ben juist heel erg fan van Levine! Robert weet ik niet. Is dat die van HHB? Want die vind ik daar vreselijk. Maar ken geen kookboeken van hem.
ziet er heerlijk uitquote:Op donderdag 17 mei 2018 15:26 schreef Bluezz het volgende:
Even een crosspost, ik heb (zonder die mooie vormpjes) een masterchefsaustralia orangecake nagebakken vandaag... maar dan zonder de zabaione en mascarpone shizzle.
https://tenplay.com.au/ch(...)e-sauce-and-zabaione
[ afbeelding ]
zo ongeveer wel. Uit de Sweet nog niet maar heb wel op mijn lijstje staan. Belgisch bakboek heb ik nog maar net. Soms combineer ik ook recepten.quote:Op zondag 20 mei 2018 19:11 schreef Hupje het volgende:
Wow, gaaf! Heb je uit elk boek ook daadwerkelijk iets gemaakt?
Ik maakte gisteren voor het eerst tompoucen. De smaak viel niet tegen. Binnenkort eens een foto uploaden.
ik heb hele poos geleden roze koeken gemaakt, waarbij het glazuur zijn kleur en smaak kreeg van sap van frambozen (was volgens mij kwestie van paar prakken en sap eruit laten lopen). Misschien idee voor de volgende keerquote:Op zondag 20 mei 2018 19:39 schreef Hupje het volgende:
Leuk idee, ik ben benieuwd of het lukt en of het dan ook leuk is om te doen. Waar haal je de tijd vandaan?
Hier mijn tompoucen:
[ afbeelding ]
Het was een beetje experimenteren, want a) dit was de eerste keer dat ik mijn nieuwe oven gebruikte, b) ze moesten koemelkvrij zijn en de meeste recepten zijn dat niet, c) ik heb twee recepten gecombineerd, en d) ik had geen bietensap en kon door omstandigheden geen kleurstof gebruiken voor het glazuur. Maar dat alles bij elkaar vond ik ze best lekker smaken.
maakt het wel lekker fris vaak. Even door een zeef drukken heb je geen pitjesquote:Op zondag 20 mei 2018 19:48 schreef HaverMoutKoekje het volgende:
[..]
ik heb hele poos geleden roze koeken gemaakt, waarbij het glazuur zijn kleur en smaak kreeg van sap van frambozen (was volgens mij kwestie van paar prakken en sap eruit laten lopen). Misschien idee voor de volgende keer
lijkt mij ook handiger, bietensap heb je niet zonaar in huis maar framboosjes hebben ze bij elke supermarktquote:Op zondag 20 mei 2018 19:55 schreef Hupje het volgende:
Dat is inderdaad een goed idee! Ik had er nu appelabrikozen compote doorheen gedaan (dat had ik en was licht oranje geel) maar dat gaf minder kleur dan ik hoopte.
diepvries frambozen werken ook heel goed hiervoorquote:Op zondag 20 mei 2018 20:08 schreef HaverMoutKoekje het volgende:
[..]
lijkt mij ook handiger, bietensap heb je niet zonaar in huis maar framboosjes hebben ze bij elke supermarkt
Ik ben er ook zo blij mee. Als er nog iets bij komt moet het echt een aanvulling zijn anders hoeft het niet.quote:Op zondag 20 mei 2018 20:41 schreef Bleie het volgende:
Wat een collectie Goitske! Leuk idee om een heel boek door te werken.
En Hupje, tof hoor, tompoucen. Ik zou het niet aandurven.
Goed voor je portemonnee, maar niet goed voor je steeds maar uitdijende boekenkast Gefeliciteerd!quote:Op donderdag 31 mei 2018 17:57 schreef Goitske het volgende:
Yessss rutgerbakt.nl had op fb een win actie en ik heb de Broodbijbel gewonnen
nee he maar ben wel heel erg blijquote:Op donderdag 31 mei 2018 17:57 schreef Postbus100 het volgende:
[..]
Goed voor je portemonnee, maar niet goed voor je steeds maar uitdijende boekenkast Gefeliciteerd!
Och, ik maak me geen illusies. Linksom of rechtsom was hij er toch wel gekomen .quote:
uhmm ik ontken alles?quote:Op donderdag 31 mei 2018 18:00 schreef Postbus100 het volgende:
[..]
Och, ik maak me geen illusies. Linksom of rechtsom was hij er toch wel gekomen .
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |