Ziet er goed uit!!quote:Op zondag 24 december 2017 12:37 schreef douche-eendje het volgende:
Ik gooi hem er hier ook in
Tijdens het afkoelen, daarna nog bestrooid met poedersuiker:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ] feestbrood uit het 2e boek van Levine
ziet er heel mooi uit!quote:Op zondag 24 december 2017 12:37 schreef douche-eendje het volgende:
Ik gooi hem er hier ook in
Tijdens het afkoelen, daarna nog bestrooid met poedersuiker:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ] feestbrood uit het 2e boek van Levine
Oooh lekkerquote:Op maandag 25 december 2017 15:43 schreef madeliefff het volgende:
[ afbeelding ]
de gemaakte kerstkoekjes van dit jaar door mijn moeder, nicht en mij.
je kunt ze door de schaduw niet allemaal goed zien.
maar het zijn:
notenkoekjes (hoefijzers : voor geluk),
jamkoekjes,
kokosbonbons,
chocola / speculaaskoekjes gevuld met rumbotercreme,
speculaaskoekjes met frosting,
en chocoladetorrentjes gevuld met advocaat.
de chocoladekransjes en smarties zijn gekocht.
hier nog een close up van een paar
[ afbeelding ]
quote:Op maandag 25 december 2017 16:03 schreef Goitske het volgende:
Chocolade bundt uit de foodies
[ afbeelding ]
Plaatjes zijn stuk. Beter gebruik je niet de url-tags maar img-tagsquote:
ik dacht al wat doe ik nu voor geks danquote:Op dinsdag 26 december 2017 10:00 schreef Postbus100 het volgende:
[..]
[..]
Plaatjes zijn stuk. Beter gebruik je niet de url-tags maar img-tags
Excuus, ligt aan Imgur, niet aan jou. In een ander topic flippen de imgur-linkjes ook.
ziet er goed uit!quote:Op dinsdag 26 december 2017 21:02 schreef Hupje het volgende:
Mijn cakerol is (voor de eerste keer) best aardig gelukt.
[ afbeelding ]
Merk je nou verschil kwa smaak tussen bladerdeeg uit koeling, vriezer of eigen gemaakte? Ik heb die uit de vriezer gebruikt want ze hadden die uit de koeling niet. Ik heb hem nog nooit geprobeerd want ik maak nooit iets met bladerdeeg.quote:Op zondag 7 januari 2018 18:16 schreef Goitske het volgende:
Mijn man was gisteren jarig dus morgen trakteren. Geen enorme hoogstandjes deze keer
Bladerdeeg deze keer niet zelf gemaakt maar uit het koelvak
Mini saucijzenbroodjes, mini knaks in bladerdeeg, roomkaas/pesto stengels en milionairs shortbread
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
En nu ga ik ff mijn granola maken voor deze week
nou verschil tussen kant en klaar en zelfgemaakte proef ik wel. Koelkast en diepvries eigenlijk niet. Enige voordeel van de koelverse is dat het grotere lappen zijn dus kun je ook makkelijker een taartbodem ofzo er van maken ipv allemaal kleintjes moeten gebruikenquote:Op zaterdag 13 januari 2018 20:37 schreef madeliefff het volgende:
[..]
Merk je nou verschil kwa smaak tussen bladerdeeg uit koeling, vriezer of eigen gemaakte? Ik heb die uit de vriezer gebruikt want ze hadden die uit de koeling niet. Ik heb hem nog nooit geprobeerd want ik maak nooit iets met bladerdeeg.
ooooh lekker. Die moet ik ook weer een keer maken. Heb alleen meer puntige buisjes dus dat je echt een hoorntje krijgtquote:Op zaterdag 13 januari 2018 20:30 schreef madeliefff het volgende:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Rolletjes gevuld met eiwitschuim
[ afbeelding ]
Klinkt als dezelfde taart van patisserie Roethof in Amersfoortquote:Op zaterdag 13 januari 2018 20:40 schreef madeliefff het volgende:
De lekkerste taart ever is voor mij de bolvormige citroen meringuetaart van remy in blaricum. Zij hebben ongebakken eiwitschuim daaronder een dun laagje lemoncurd maar ook nog een dikke laag van iets anders. Een mousse of iets dergelijks. Ik ben er nog niet achter wat het is. Maar samen met eiwit is het goddelijk . De bodem is een wenerbodem.
en jij weet wat er in zit?quote:Op zaterdag 13 januari 2018 22:02 schreef Postbus100 het volgende:
[..]
Klinkt als dezelfde taart van patisserie Roethof in Amersfoort
Nee, één keer geproefd en inderdaad: superlekker en niet te overtreffen. Ook een bodem van hardewener.quote:
ah okequote:Op zaterdag 13 januari 2018 21:50 schreef Goitske het volgende:
[..]
nou verschil tussen kant en klaar en zelfgemaakte proef ik wel. Koelkast en diepvries eigenlijk niet. Enige voordeel van de koelverse is dat het grotere lappen zijn dus kun je ook makkelijker een taartbodem ofzo er van maken ipv allemaal kleintjes moeten gebruiken
woo van welke geheime club zijn zij lid dan met zijn 2en? Ik ga infiltrerenquote:Op zaterdag 13 januari 2018 22:02 schreef Postbus100 het volgende:
[..]
Klinkt als dezelfde taart van patisserie Roethof in Amersfoort
Ja sweet Zijn erg lekker, aanrader!quote:Op vrijdag 26 januari 2018 16:39 schreef Goitske het volgende:
Oooh ziet er lekker uit
Hoe zijn ze?
Komt uit Sweet? Die ligt hier ook
Het wordt Rutger. Ik heb geloof ik alleen niet genoeg basterdsuiker. Kan ik basterd en kristalsuiker mengen tot het aangegeven aantal grammen?quote:Op vrijdag 9 februari 2018 18:10 schreef Postbus100 het volgende:
Rutger?
https://www.rutgerbakt.nl/recept-de-perfecte-boterkoek/
Of Karin:
http://www.kokenmetkarin.nl/2013/03/04/boterkoek/
Ik zou ook voor Rutger kiezen. Die weet wel wat lekker isquote:Op vrijdag 9 februari 2018 21:39 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Het wordt Rutger. Ik heb geloof ik alleen niet genoeg basterdsuiker. Kan ik basterd en kristalsuiker mengen tot het aangegeven aantal grammen?
Wat ziet dít er leuk uitquote:Op vrijdag 26 januari 2018 13:21 schreef Zo-is-dat het volgende:
[ afbeelding ]
Dit recept van ottolenghi
[ afbeelding ]
Oehh dat klinkt lekker!quote:Op zaterdag 10 februari 2018 18:42 schreef Postbus100 het volgende:
Nu in de oven:
https://www.nrc.nl/nieuws(...)eukenknecht-a1591370
bloedsinaasappel-maanzaad-olijfoliecake van Janneke Vreugdenhil. Ben erg benieuwd!
(kocht ik op de markt eerst grapefruits i.p.v. bloedsinaasappels )
Is het ookquote:Op zaterdag 10 februari 2018 20:29 schreef Zo-is-dat het volgende:
[..]
Oehh dat klinkt lekker!
Hier vandaag deze geserveerd:
[ afbeelding ]
Chai brulee taartjes uit Sweet van Ottolengi
dar is toch alleen met boter en suiker?quote:
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |