abonnement Unibet Coolblue
pi_176087401
En voordat ik alleen maar de stomme dingen deel over mijn liefste baby; hij pakt gericht dingen vast(bij voorkeur mijn truien en mans baard/borsthaar :D ) en doet alles in zijn mond momenteel. Hij lacht hardop, maakt allemaal geluidjes, blaast bellen, wil alles zien en wordt zo enorm blij van mensen. En mensen ook van hem. O+
En zijn opa heeft zijn haar bijgewerkt dus nu heeft hij geen rare pieken en plukken meer en is zijn hoofdje heul zacht en moet ik er steeds kusjes op drukken. Dit is wat hij van het haren doen vond:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Morgen ben ik vast weer mezelf.
pi_176087634
Welkom tolstoi! Ik herken de nieuwe gevoelens wel hoor. Ik vind het dan niet erg om de deur uit te zijn, ik geniet wel van even een avondje of een paar uurtjes overdag wat anders doen. Man en ik hebben laatst een avondje samen gedaan. Best fijn en gezellig. Maar het is wel het allerleukst om met z'n drieën te zijn. :)
Morgen ben ik vast weer mezelf.
pi_176087748
Uitstapjes, ik sprak laatst een stel die op die avond voor het eerst in elf jaar zonder kinderen van huis gingen. Ik vond het wel lief. :)

Ik overweeg ook om Flens morgen even bij mijn man achter te laten voor een rondje naar de brievenbus.

Hier al een uur een rustig snurkende baby op schoot. Bijna zonde om naar bed te brengen. :)
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_176087775
Blij ei, Nanuke O+

Dat huilen en niets is goed is hier ook ja. Duurt gelukkig niet zo lang (bij elkaar een half uur tot een uur ofzo) en de oorzaak is ook bekend. Meneer wil zodra hij de nacht in gaat op zijn zij liggen. Dat ligt alleen niet comfortabel genoeg naar zijn zin -> huilen. Elke andere houding is ook niet goed. Uiteindelijk na een tijd valt hij toch in slaap op zijn zij en draait al slapend op zijn rug.
We houden de bijnaam 'gefrustreerde pannenkoek' nog maar even :P
pi_176091960
Tolstoi, ik heb eigenlijk ook niet zoveel behoefte om zonder Wolfje op pad te gaan. Hij is nu 9 maanden. Als het dan nodig is past mijn schoonmoeder of eventueel schoonzus op. Die wonen in de buurt.
pi_176092471
quote:
0s.gif Op donderdag 28 december 2017 15:11 schreef Stroopwafelmeisje het volgende:
Als ik zelf weg ben, is het een beetje afhankelijk van hoe lang. Een paar uur neem ik de kolf niet mee. 's nachts zit er ook 8 uur tussen de voedingen, dus wat dat betreft kan ik wel zonder. Heb je al geoefend met de fles?
Flesjes krijgt hij al 3 maanden sinds ik weer aan het werk ben. Dat gaat redelijk, al vindt S. het fijner om bij mij te drinken O+
Heb nu vakantie, dus de kolf en de flesjes zijn even opgeborgen en vanaf volgende week mogen die weer uit de kast gehaald worden.
  donderdag 28 december 2017 @ 23:29:39 #182
231121 Sylver_
Gooi mielies!
pi_176093675
Welkom Tolstoi! Ik vind het ook niet gek hoe je je voelt hoor. En de mening van anderen moet je lekker naast je neer leggen. Sowieso goed om te leren nu je een kind hebt, want de hele wereld gaat een mening hebben ;)
Mocht je man wel erg de behoefte hebben dat jullie er samen op uit gaan dan is er vast wel een compromis te verzinnen.
Gaat S. naar de crèche? Wat wij bijvoorbeeld met enige regelmaat doen (ook geen familie in de buurt), is een dag vrij nemen allebei en dan samen ergens uitgebreid gaan lunchen terwijl baby haar gewone dag op de crèche heeft. Of 's middags naar de bios, lekker rustig ook ;)

Nanuke wat een vrolijke foto! O+

Goed om te lezen dat het beter met Timo gaat, Gogo. Dat moet wel even schrikken geweest zijn.
Hopelijk is hij snel weer de oude :*
Ignorance is bliss, but knowledge is power.
pi_176095289
Wat een lachebek Nanuke! Alleen lastig om z'n haar te zien zo :D

Zijn jullie alweer thuis Gogo?

Fijn Lemijn, dat zoiets met toeschouwers ook werkt! Ik voel me altijd trots/een goede moeder als peuter daadwerkelijk een keer naar me luistert dus ben altijd blij als er op zulke momenten ook eens een toeschouwer is, niet alleen op de momenten dat ik achter hem aan moet rennen. Mijn trots is momenteel dat ze tegenwoordig vaak gewoon gaan slapen als ik ze in de kinderwagen leg! Alleen is daar dan weer nooit iemand bij :(

Pannenkoek, misschien ook voor je man goed dat hij even alleen met flens is. Er even helemaal alleen voor staan is toch anders en zorgde hier voor wat meer begrip. Een kort ommetje is dan een prima begin voor jullie beide!

Wij hebben wel beide de behoefte om er soms samen op uit te gaan. Toen peuter net 1 was zijn we een week samen naar New York geweest en we zouden zoiets graag weer doen (over een paar maanden dan ivm grotendeels borstvoeding nu nog) maar opvang voor drie kinderen is een lastiger verhaal, dat kan ik voorlopig niemand aan doen. Plus dat we voor die week al twee oppassen nodig hadden waarvan de ene nu ook zelf een kind heeft, en de andere sowieso nog 11 andere kleinkinderen... Het probleem is hier dus vooral een oppas, en zolang ze nog niet normale tijd naar bed gaan vallen nichtjes en neefjes ed als oppas voor s avonds ook nog af, dat is nog teveel gedoe voor ze. Wij doen het dus nu net als Sylver: vrij nemen als ze naar de opvang gaan.
¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
pi_176095542
Wij ondernemen eigenlijk alleen los van elkaar iets zonder kinderen. Mijn donderdagavond is (buiten vakanties om dan) heilig! Gewoon om even uit de poepluiers en Nijntje te zijn, zeg maar :')
Maar maandelijks samen met vriend iets doen hadden we ons voorgenomen tijdens de zwangerschap van S. en dat is toch zeker 1 keer gelukt _O-
Soms wel zin in, maar ik vind het ook altijd gedoe uiteindelijk en ik ben bang dat mijn kinders wakker blijven, gaan krijsen, dat soort dingen.
Maar als je er geen behoefte aan hebt, waarom zou je het dan doen? Voor de buitenwereld zou ik het niet doen hoor.

Nanuke, dat viel wel in de smaak, de kapper :D

M. huilt de laatste dagen weer veel. Er zit regelmatig poep dwars.
En van de 3 maanden en 1 dag dat hij nu op deze wereld is, is hij toch zeker 3 maanden verkouden geweest }:| ene keer wat erger dan de andere keer, en het zit hem nu in de weg geloof ik ;(
Aan de andere kant, als hij niet huilt, dan lacht hij, altijd O+
‘Jouw ouders hadden zeker liever een jongetje gehad?’
pi_176100886
Hier ook een verkouden baby, zo sneu dat gesnotter ;(

Gisteren bij de ha geweest (eigenlijk voor zieke peuter) en hem ook maar meteen even na laten kijken, maar gelukkig lijkt de griep hem bespaard te blijven!
Wel meteen de reflux ter sprake gebracht en medicijnen gekregen. Hopelijk brengt dat wat verlichting, want je hoort het gewoon steeds omhoog komen ;( gevolgd door een hoop geslik

Met het risico op Fok-wet enzo: wel een hele goede nacht gehad gelukkig O+
Die ook errug welkom was na 2 nachten met 2u slaap :X
♥ Minion ♥ mei 2015
♥ Pitbull ♥ dec 2017
pi_176101620
Heerlijk zo'n goede nacht!

Wij hebben ook weer thuis geslapen. Helaas niet lekker, maar dat lag niet aan Tim, die sliep prima. Ik stond eerst alleen stijf van de adrenaline en toen ik daar geen last meer van had, hield een hoestende en proestende man me wakker. Timo knapt redelijk goed op gelukkig. De komende dagen doen we lekker rustig aan, we moeten alledrie een beetje bijkomen.

Over dingen zonder kind doen: man en ik hebben die behoefte wel. Vorige maand waren we een nachtje samen in Maastricht, we zouden eigenlijk gisteren naar de sauna, dat soort dingen vinden we echt wel fijn. Komt denk ik eens in de maand/twee maanden voor dat we iets met zijn tweeën doen.
pi_176101920
Fijn dat Timo opknapt Gogo!

Twist, ik hoop dat de medicijnen snel gaan werken. Fijn van de goede nacht. :*

Wij gaan wel zo nu en dan samen wat doen. Maar dat is dan uit eten of naar de film. Stappen doe ik niet en man gaat zo nu en dan alleen.

Wij hadden ook een goede nacht, er was maar 1 nachtvoeding om half 3. Dat ie om half 6 ook kwam maar ik toen al beneden zat met peuter vergeten we voor het gemak maar even. :P
Want het leven is niet meer dan een sprookje
pi_176102924
Wij doen wel veel samen, altijd al gedaan dus doen we dat nu met V ook nog. De opa’s en oma’s passen maar al te graag op en V vindt dat ook prima.
Zijn al verschillende keren gaan uiteten, met en ook zonder V. Zelf ben ik ook al een weekend alleen weggeweest met het werk ;)
pi_176103754
Pannenkoekenmix, ik vraag me altijd af bij zo'n stel of je dan niet langzaam uit elkaar groeit. Wat blijft er dan over als de kinderen groot zijn en uit huis?

LeSage, ik snap het wel dat je bang bent dat de kinderen zich anders gedragen/krijsen/niet slapen, maar ik vraag me dan af hoe erg dat is?

Fijn dat Timo opknapt, gogo. O+

Dank voor alle leuke reacties op het blije manneke. Op de avonden na is hij dus ook gewoon lekker blij en tevreden. Ik heb helaas geen voor/na foto dus jullie moeten me maar geloven op mijn woord dat het er beter uitziet. :D

Wij sluiten ons aan bij de verkouden brigade. Ik begon een paar dagen geleden alweer, nu heeft Dirkje het ook weer. Hij lijkt er niet zo van onder de indruk gelukkig. Blijhoofdje. O+
Morgen ben ik vast weer mezelf.
pi_176104746
quote:
0s.gif [b]Op vrijdag 29 december 2017 11:24 schreef Nanuke het volgende

LeSage, ik snap het wel dat je bang bent dat de kinderen zich anders gedragen/krijsen/niet slapen, maar ik vraag me dan af hoe erg dat is

Haha, Kevin was een paar weken geleden voor het eerst logeren bij opa en oma. Die hadden bezoek en gingen zelf pas om 2 uur naar bed. Kevin werd om 3 uur wakker en na twee uur krijsen sliep ie om 5 uur weer. Om 7 uur begon zijn dag.
Toen voelde ik me toch wel best wel schuldig...

Komende nacht krijgt ie een herkansing. Vannacht was zoals beschreven hierboven, dus misschien slaapt ie dan vannacht beter. Ik hoop het voor ze.

Fijn gogo, beterschap nog.

En je hebt een heerlijk blij ei nanuke. Hoe oud is dirk nu? Hier werden de avonden pas rond maand 4 / 5 rustiger. En nu nog zitten er avonden bij die vol gekrijsd worden.
  vrijdag 29 december 2017 @ 12:17:51 #191
149959 SQ
snelle trees
pi_176105462
Ja sorry maar als je dan tot 2 uur beneden gaat zitten met bezoek is het wel een beetje eigen schuld dikke bult natuurlijk _O-
disclaimer
pi_176105610
quote:
1s.gif Op vrijdag 29 december 2017 11:55 schreef Adrian4 het volgende:

[..]

Haha, Kevin was een paar weken geleden voor het eerst logeren bij opa en oma. Die hadden bezoek en gingen zelf pas om 2 uur naar bed. Kevin werd om 3 uur wakker en na twee uur krijsen sliep ie om 5 uur weer. Om 7 uur begon zijn dag.
Toen voelde ik me toch wel best wel schuldig...
Ach ja, die mensen kunnen de komende 268.000 dagen nog uitslapen als ze dat willen, ik zou me niet zo schuldig voelen over 1 nacht naar de oppas toe. Naar mijn kind daarentegen heb ik dat wel, als L. de hele vond krijst bij de oppas vind ik dat vooral voor haar zo sneu. Ze is vreselijk eenkennig nu, en heeft veel last van tandjes, dus ik maak me een beetje zorgen over vanavond. :')
pi_176106209
Haii daar ben ik weer :W
Wat een drukte die kerstdagen. 2e kerstdag was echt drama alleen maar krijsen en krijsen :{

Welkom Toisoi! Manlief en ik gaan zo'n 1x per week naar de film. Schoonouders passen dan op. Man neemt heel af en toe E. mee op stap. Soms wel fijn dan kan ik eens een aflevering kijken zonder steeds op pauze te drukken :') Verder heb ik eigenlijk niet echt de behoefte om met mensen af te spreken 1x in de zoveel tijd is prima. Iedere week vindt ik soms al veel :@

Nanuke: Leuke foto!! Lief lachje O+
GoGo: Fijn dat het beter met Timo gaat! Hopelijk is hij snel weer de oude :*
LeSage: vervelend die verkoudheid ;(
Twist: Vervelend die verkoudheid maar fijn dat je een goede nacht had!
Adrian: tja dat is het risico van logeren. ;)
Selv: Hopelijk valt het vanavond mee!

E. zit momenteel onder de babyacne... ook rond zijn oogjes.. Tips?
pi_176106514
Onze nacht was ook beter dan verwacht. S. kwam rond 2 uur voor een voeding en daarna werd ik rond 8 uur 's ochtends wakker van een vreselijk pijnlijk gestuwde borst :X :X
Wat kan dat pijn doen zeg.
S. sliep nog, maar we hebben hem maar wakker gemaakt vanwege de stuwing en de melk liep al uit zichzelf uit de borst, dus tijd om te drinken :D
Daarna heeft ie nog 45 minuten geslapen :z

Fijn te horen dat ook anderen nog wel moeite hebben om zonder kind iets te ondernemen. En me minder van anderen aantrekken is inderdaad een goed punt, maar altijd in mijn leven al een struikelblok geweest :{
S. gaat niet naar de crèche, hij is thuis bij mijn man, die door omstandigheden momenteel niet kan werken.

Gogo, fijn dat het met Timo beter gaat. Lekker nog wat rustige dagen voor hem en dan voelt ie zich hopelijk weer als vanouds.
Kan me helemaal voorstellen dat je van de adrenaline niet kon slapen. Voor jou komende nacht ook een goede nacht!

Lekker blij kind heb je Nanuke O+
pi_176115733
Hier geeft onze viermaander de afgelopen week steeds veel meer melk terug dan voorheen. Vroeger was het een paar keer per dag n mondje, nu echt twee/drie keer per uur. Geen grote fonteinen, maar wel gewoon vaker. Iemand een idee waar dat mee te maken kan hebben :?
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
  vrijdag 29 december 2017 @ 17:03:42 #196
57269 Lemijn
luistert ook naar Leijn
pi_176116772
Hoesten? Spelen in andere houding? Veel poep in z’n buik? Minder nodig?

Random vraag: hebben jullie baby’s ook zulke fantastisch zachte handen? Met loeischerpe nageltjes? Het voelt altijd als Russisch roulette als ik hem met mijn gezicht laat spelen :o.
Op maandag 14 november 2016 12:18 schreef Crumpette het volgende:
De eerste keer ben je zo'n magische eenhoorn van moeder natuur en creeert een wonder
pi_176117863
Hier zijn de drama's nog niet voorbij. Heb ik net de lactatiekundige gebeld om advies met voeden en denk dat ik daar wel wat aan heb. Wordt weer uitproberen. Langer doorvoeden, actiever houden tijdens de voeding, eventueel nog een toetje. En borstcompressie als hij in slaap dreigt te vallen. Dat begon net ergens op te lijken dus qua advies.

Komt schoonvader op bezoek. Laatste keer zat hij met ongewassen handen aan Viktor en sindsdien zijn we alle bezoek gaan vragen om handen te wassen. Nu dus ook aan hem en hij voelt zich niet welkom. Zijn eis is dat hij zijn handen niet wast en toch aan Viktor mag zitten want goed voor zijn weerstand.

Alle uitleg over herpes wil hij niets van weten en hij wil pas terugkomen als Flens zijn weerstand wel goed is. Onbegrijpelijk, en manlief vraagt zich ondertussen ook af of hij contact wil houden. Hij heeft straks een uurtje familieverjaardag dus kunnen ze ook hun lol op.

Maar goed, stel me voor de keuze tussen gevaarlijke ziekte of geen contact met opa, dan is de keuze snel gemaakt. Zeiksnor.

Ik vraag me ondertussen wel af of ik een 24 uurs therapeut zou kunnen krijgen ofzo. Heb even met mijn zusje gebeld, dat was fijn. Maar voor mijn man is het natuurlijk ook ontzettend klote en die geeft nog geen kik.

[ Bericht 0% gewijzigd door PKM op 29-12-2017 19:29:22 ]
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_176118198
Hier ook lekker zachte handjes Lemijn maar inderdaad echt dolkjes aan het eind. Heel fijn wanneer hij de borst zoekt en dan met die klauwtjes over de tepel gaat.

Vandaag naar ons postkastje geweest, dat was prima te doen. :) En lekker heel even buiten zijn. Nou heb ik tenminste een idee dat het zal lukken als we op nieuwjaarsdag de deur uit zouden willen, ik was bang het einde van de galerij nauwelijks te kunnen halen.
Het consultatiebureau komt pas dinsdag langs, officiële goedkeuring om naar buiten te gaan is er dan nog niet. Zijn geboortegewicht zou hij gisteren of vandaag al gehaald moeten hebben dus denk ik dat het wel kan. :)

Nanuke het lijkt mij ook niks maar bij hun paste het. Ik ga Flens borstvoeding geven tot hij achttien is dus moet ook nog nadenken hoe we onze uitjes zonder hem gaan plannen. O-)
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_176118219
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 december 2017 17:03 schreef Lemijn het volgende:
Hoesten? Spelen in andere houding? Veel poep in z’n buik? Minder nodig?

Random vraag: hebben jullie baby’s ook zulke fantastisch zachte handen? Met loeischerpe nageltjes? Het voelt altijd als Russisch roulette als ik hem met mijn gezicht laat spelen :o.
Hij eet wel wat minder dan voorheen, hij laat al twee weken structureel 20ml over :? T grootste deel gaat er gewoon in dus dat baart me geen zorgen. Zou dat wel moeten? Hij heeft wel steeds meer dattie koste wat kost rechtop wil zitten/staan :?

En die nagels ja :X ik was zoooo blij toen ik ze eenmaal mocht knippen :') en snel groeien dat ze doen!!
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
pi_176119579
Die nageltjes ja. En dan zichzelf helemaal openkrabben ‘s nachts ;(

Snot all over hier ook. Bij mama en baby. }:|

Ik weet ook wel dat de oppas niets geeft om huilen, maar het is gewoon dat ik dat in zijn algeheel voor niemand fijn vind. Sowieso hoort een verdrietige baby eigenlijk bij zijn mama/papa O+

Waarvoor heb je een therapeut nodig, pannenkoek? Want als het niet goed met je gaat moet je op tijd aan de bel trekken.
Goedkeuring om naar buiten te gaan geeft het consultatiebureau eigenlijk niet hè ;) het is jouw kindje en als je denkt dat je naar buiten kunt, dan ga je naar buiten :P bij ons werd bij de eerste afspraak thuis ook niet gewogen trouwens.
‘Jouw ouders hadden zeker liever een jongetje gehad?’
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')