Heeeel lang dan.quote:Op zondag 24 december 2017 12:17 schreef drakin het volgende:
Lang niet gepost hier geloof ik. Beetje druk
Meer kruiden of iets anders met wat structuur toevoegen zou dat helpen?quote:Op zondag 24 december 2017 12:37 schreef RobinOok het volgende:
Zo, de kerstsaus is af. Niet te vreten.
Ik dacht dat een babaganoush achtige saus wel lekker zou zijn.
Niet dus. Ik weet niet precies waar ie mis is gegaan.
Recept zei 25-30 minuten in de oven. Dat vond ik wat kort, dus het werd 50 minuten.
Misschien was dat te lang? Bij het pellen had ik trouwens spijt ze er niet langer in te hebben gelaten. Maar blenderen ging toch wel erg makkelijk, dus langer was niet nodig.
Afijn, als er een baby langs komt met kerst heb ik een babyhapje klaar.
Oh nee, babies houden niet van chilipoeder he?
Maar goed, we gaan het zien. Ik gooi hem niet weg. Wie weet hoe hij na een nacht in de koelkast smaakt...
Ik heb er al meer citroensap in gedaan. En wat chilipoeder "gebakken" in wat hete olie. Hielp alletwee wel. Maar er zit in de basis denk ik iets mis. Of misschien komt het omdat die brandovenlucht nog in mijn neus zit... Komt goed, komt goed. Ik had in eerste instantie geen enkele saus erbij bedacht. Dus het kan altijd gewoon zonder.quote:Op zondag 24 december 2017 12:41 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Meer kruiden of iets anders met wat structuur toevoegen zou dat helpen?
Ik dacht dit ook.quote:
en waarom kan dat niet, ik bedoel kamer temp ipv koud koudquote:Op zondag 24 december 2017 13:29 schreef RobinOok het volgende:
Afijn, saus stond af te koelen in met koud water gevulde gootsteen.
Doe het net in een zinloc zakje om mee te nemen.
En wat denk je? Koud is ie heerlijk!
Maar kan toch moeilijk kouwe saus op dat bord pleuren morgen.
Eens! Als het koud wel lekker is, dan doe je het toch koud. Kan prima, lijkt me.quote:Op zondag 24 december 2017 13:31 schreef liedetector het volgende:
en waarom kan dat niet, ik bedoel kamer temp ipv koud koud
Ja, ik weet niet. Da hoooort nie.quote:Op zondag 24 december 2017 13:31 schreef liedetector het volgende:
[..]
en waarom kan dat niet, ik bedoel kamer temp ipv koud koud
jij houdt je natuurlijk altijd aan wat "hoort" *proestquote:Op zondag 24 december 2017 13:33 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Ja, ik weet niet. Da hoooort nie.
Maar kamertemperatuur is best een idee ja.
you too Molo, ik ga dat tukkie denk ik strax ff doen, de supermarkt was niet echt heel druk en alles was aangevuld, dus mijn taken voor vandaag zitten er bijna op! wachten op de wasmachine, die ophangen en dan ff mn ogen dicht!quote:Op zondag 24 december 2017 13:54 schreef Molo het volgende:
Klinkt goed bij je lamsvlees (toch?)
Ik heb lekker nog even geslapen net
Zo rustig aan aankleden en dan met een tas boodschappen naar familie toe. Gezelligheid
Fijne dagen allen!
Maar wel lief.quote:Op zondag 24 december 2017 14:24 schreef Isabeau het volgende:
Interniksen <3 goed woord.
Op weg naar mijn werk. Geen zin dus.
Dat de kaartjes eromheen zo'n verkoold randje krijgenquote:Op zondag 24 december 2017 15:13 schreef minilot het volgende:
Werk ze, Isa en succes daar!
En iiiieeee, proefschetsje binnen van het ontwerp voor het geboortekaartje met evolutie-thema! Ik vind 'm heel erg gaaf!
Ik vraag me wel af of mijn verloskundepraktijk hier in de bible belt 'm strakjes in de bak met geboortekaartjes in de wachtkamer durft te stoppen.
*oubolligquote:Op zondag 24 december 2017 14:31 schreef Sunnythesun het volgende:
Erwtensoep staat op, Snob2000 staat aan, eredivisie handbal zonder geluid aan, hondje tegen me aan op de bank, kannetje thee en tulband er bij.. Ik ga maar eens verder met mijn borduurwerk denk ik Heb het internet al uit vandaag, te veel geinterniksd al
/ouwbolligdagboek
Lidl hier voorzag mij gister wat ik bij de AH niet krijgen kon: een grote granaatappel en een bak kumquats. Lidl:quote:Op zondag 24 december 2017 15:13 schreef uniekhoorn het volgende:
Werk ze Isa!
Wij waren vanochtend al op verjaardag, lief gaat vanavond nachtdienst in, mijn wekker gaat morgen ook weer om 4.40
Net bij de Lidl, die gooit dan zoveel in de aanbieding grote bak oesterzwammen 0.50, kg clementines: 0.79, 2 portobello's: 0.50, 450 gr. gewassen spinazie: 0.39, 850 gr. spruiten: 0.39, 500 gr. broccoli: 0.39... Heerlijk boodschappen inslaan zo
Ah ja, suf..quote:Op zondag 24 december 2017 15:14 schreef minilot het volgende:
[..]
*oubollig
Het borduren maakt het wel af!
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |