abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_175910095
registreer om deze reclame te verbergen
Kom ik er potverdorie nu pas achter dat Fok! een bitcoin forum heeft zeg. Hoe dan ook, ik wil jullie graag voorstellen aan Obsidian Platform, een stratis fork die compleet gefocussed is op privacy. Deze munt is internationaal al gigantisch onder de radar aan het vliegen, maar hier heb ik al helemaal geen enkele vermelding kunnen vinden.

site-footer-logo-2017_web.png

ODN is een Proof-of-Stake coin waarbij momenteel geen minimum bedrag is - dit zit er wel aan te komen zodra de master nodes online komen. Master nodes vereisen een minimum bedrag van 10.000 ODN en worden gebruikt als o.a. servers die berichten voor de messenger versturen en rond laten stuiteren.
De stakes worden per 20 uitbetaald, op een percentage van zo'n 10% per jaar. De blocktime bedraagt 1 minuut. Voor de duidelijkheid: Dit is geen ERC-20, maar daadwerkelijk een stand-alone coin.

Als proof of concept zijn zij zelf aan een totaal anonieme messenger aan het werken - de Obsidian Secure Messenger - die niet via de blockchain verloopt zoals de meeste coin-gerelateerde messengers, maar via een parallel netwerk dat via de masternodes loopt. Aanstaande zondag, de 24e staat er een beta release geplanned voor Android telefoons. Het team is momenteel druk bezig dit af te krijgen en op de play store te zetten, maar mocht dit niet lukken zal er een APK worden geupload.
Wat ik hier zelf zeer belangrijk aan vindt is dat dit 1 van de zeer weinige munten is die een daadwerkelijk product uitbrengt, en dat dit slechts het begin is. Daar het een platform is, is het wachten op third party developers die hun applicaties op deze chain zullen uitbrengen. Het team is druk bezig geweest de afgelopen tijd om nieuwe ontwikkelaars en startups te bereiken die baat zouden hebben bij een privacy platform.

Momenteel staat de prijs op 5k sats, wat neerkomt op zo'n 70 cent. ODN staat momenteel op Cryptopia, HitBTC en C-Cex. Het team gaat pas naar grotere exchanges zoals Binance kijken wanneer de messenger is uitgebracht.

De website: https://obsidianplatform.com/
Voor meer informatie een klein foldertje: https://imgur.com/a/ewXqu
Mocht er meer interesse uit nodig ik jullie van harte uit op de discord: https://discordapp.com/invite/BwDcpZy

Verdere vragen mogen hier natuurlijk ook gesteld worden.
Mrrrr.
pi_175911157
/Biz kom jij vast nooit :* :*
pi_175911283
Haha dagelijks, maar biz is ook maar beperkt ;) En door alle fud en fomo daar heen vrees ik af en toe dat het niet zo serieus wordt genomen als het is.
Mrrrr.
pi_176106333
registreer om deze reclame te verbergen
Enig idee wanneer de Messenger uitkomt? Klinkt als een interessante investering.
WEB / [HaxBall #64] Jos is God
Arguing on the Internet is like running in the Special Olympics.
pi_176112239
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 december 2017 12:50 schreef -jos- het volgende:
Enig idee wanneer de Messenger uitkomt? Klinkt als een interessante investering.
De beta versie van de messenger valt hier al te downloaden:
https://osm.obsidianplatform.com/

Er zijn nog wel wat bugs aanwezig, maar hier wordt keihard aan gewerkt om alles weg te poetsen. Begin volgende week komt de eerste update.
Mrrrr.
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')