Vriend van me zei dat ie 'n fles twee jaar had laten rijpen, en 't een fantastisch resultaat bracht... Kost ongeveer 3-4¤ voor een 75cls fles hier dus proberen waard...quote:Laat je die ook al rijpen?
Bij Geers hebben ze verouderde Oersoep Brettalicious staan. Kost ook een paar euro, maar dan heb je direct wat moois.quote:Op maandag 29 januari 2018 19:24 schreef Seul het volgende:
[..]
Vriend van me zei dat ie 'n fles twee jaar had laten rijpen, en 't een fantastisch resultaat bracht... Kost ongeveer 3-4¤ voor een 75cls fles hier dus proberen waard...
Veel gist (Dupont) en peper (Fantôme), maar nog te veel koolzuur en te weinig oxidatie om interessant te wezen...
Lekker joh, beetje rook.quote:Op maandag 29 januari 2018 18:27 schreef AlchemistOfSorrows het volgende:
Had gisteren weer eens een stout van de Molen op waarvan ik dacht dat ie redelijk doorsnee zou zijn, bleken ze er toch alsnog een halve asbak in gedumpt te hebben
Rook an sich is prima, maar als het naar asbak smaakt dan gaat het te verquote:
Liegebeest. Op de achtergrond staan 2 flesjes De la Senne Racines...en Acqua di Gio bevat ook gewoon alcohol.quote:Op maandag 29 januari 2018 20:09 schreef Saind het volgende:
[ afbeelding ]
Had even niets anders in huis
Mooie collectie! Dat Wally-gedoe slaat echter helemaal nergens op.quote:Op maandag 29 januari 2018 20:22 schreef SjaakKlapkaak het volgende:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Mooi wat nieuwe biertjes ingeslagen in januari
Dat zou kunnen. Nog nooit asbak gegeten eigenlijk.quote:Op maandag 29 januari 2018 20:27 schreef AlchemistOfSorrows het volgende:
[..]
Rook an sich is prima, maar als het naar asbak smaakt dan gaat het te ver
Ik ook niet, maar ik ga er vanuit dat asbak zo ongeveer zou smakenquote:Op maandag 29 januari 2018 20:35 schreef PrideoftheSouth het volgende:
[..]
Dat zou kunnen. Nog nooit asbak gegeten eigenlijk.
Nog nooit per ongeluk een slok genomen van een fles of blik met peuken erin?quote:Op maandag 29 januari 2018 20:35 schreef PrideoftheSouth het volgende:
[..]
Dat zou kunnen. Nog nooit asbak gegeten eigenlijk.
Neen. Maar ik ben serieus benieuwd naar je gemoedstoestand toen je dat overkwam, wat je proefde en hoe lang je daar nog last van hebt gehad.quote:Op maandag 29 januari 2018 20:44 schreef Saind het volgende:
[..]
Nog nooit per ongeluk een slok genomen van een fles of blik met peuken erin?
Ik was daar toen vrij snel overheen, zo'n fout maak je niet nuchter. Smaakte niet echt naar zo'n stout van de Molen, een stuk minder prettig qua structuur en mondgevoel vooralquote:Op maandag 29 januari 2018 20:48 schreef PrideoftheSouth het volgende:
[..]
Neen. Maar ik ben serieus benieuwd naar je gemoedstoestand toen je dat overkwam, wat je proefde en hoe lang je daar nog last van hebt gehad.
En belangrijkste van allemaal: benaderde het een rokerige RIS van De Molen?
quote:Op maandag 29 januari 2018 20:56 schreef Saind het volgende:
[..]
Ik was daar toen vrij snel overheen, zo'n fout maak je niet nuchter. Smaakte niet echt naar zo'n stout van de Molen, een stuk minder prettig qua structuur en mondgevoel vooral
Proficiat!..quote:Had even niets anders in huis om m'n halfjaar niet roken te vieren
JUICHENquote:Op maandag 29 januari 2018 20:09 schreef Saind het volgende:
[ afbeelding ]
Had even niets anders in huis om m'n halfjaar niet roken te vieren
Geen rauchbier dus, maar heel vers en heel lekker.
Jazeker!quote:Op dinsdag 30 januari 2018 08:54 schreef Mevrouw_voor_jou het volgende:
Ik ben sinds een weekje de saison biertjes aan het uitproberen. Zo heb ik Mannenliefde van Oedipus op. Ik kreeg ook Mama van ze aangeraden maar die was me veel te bitter en zuur.
Hebben hier mensen nog tips?
Bier drinkenquote:Op dinsdag 30 januari 2018 08:54 schreef Mevrouw_voor_jou het volgende:
Ik ben sinds een weekje de saison biertjes aan het uitproberen. Zo heb ik Mannenliefde van Oedipus op. Ik kreeg ook Mama van ze aangeraden maar die was me veel te bitter en zuur.
Hebben hier mensen nog tips?
Ja maar je hebt hier meer jezelf mee dan saisonquote:Op dinsdag 30 januari 2018 10:55 schreef KnutdeIJsbeer het volgende:
Ik vind saison vaak een beetje saai
Mag ik dat zeggen ?
Ja tuurlijk, ieder zijn ding toch?quote:Op dinsdag 30 januari 2018 10:55 schreef KnutdeIJsbeer het volgende:
Ik vind saison vaak een beetje saai
Mag ik dat zeggen ?
Ga voor bieren van Blaugies, Thiriez, de la Senne, Fantome, de Glazen Toren of BFM (de √225 of √400 vooral). Zijn wat mij betreft de beste saison brouwerijen in Europaquote:Op dinsdag 30 januari 2018 12:05 schreef Mevrouw_voor_jou het volgende:
[..]
Ja tuurlijk, ieder zijn ding toch?
Ik ben t nu wat aan het ontdekken. Zeker omdat de donker biertijd een beetje afloopt ben ik aan t rondkijken naar wat frissere lichte bieren en kwam zo bij de saison bieren uit. Een kennis raadde me mannenliefde aan en die beviel goed dus ik wil meer!
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |