abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_175892969
justin_storysize_031014113532_032114041655.jpg
Het begon allemaal toen Justin Bieber geheelvolgens zijn nieuwe christelijke geloof besloot om zaken uit het verleden weer goed te maken. Om te beginnen met Hailey Baldwin, met wie hij korte tijd datete, maar liet vallen toen hij op wereldtour ging.

En omdat de wereldberoemde zanger toch schoon schip aan het maken was, besloot hij over dit contact met Hailey ook maar eerlijk te zijn tegenover Selena Gomez, met wie hij weer een relatie probeert op te bouwen. Zij werd daar op zijn zachtst gezegd niet blij van en daarop besloot het stel in relatietherapie te gaan. Christelijke relatietherapie, wel te verstaan.

Bronnen van TMZ vertellen dat ze nu al een week samen naar de therapie gaan. Dit nieuws zou zelfs de aanleiding zijn van het tripje naar het ziekenhuis waarover Priv gisteren berichtte. Ze zou zo in de stress geschoten zijn dat een familielid de plaatselijke hulpdiensten belde voor een snelle gezondheidschek, waarna ze naar het ziekenhuis gebracht voor behandeling.

Selena’s moeder, Mandy Teefey, is nooit enthousiast geweest over het hernieuwde contact tussen Bieber met zijn ruige verleden en haar geliefde dochter; het feit dat ze in relatietherapie gingen, zou haar met schrik hebben doen beseffen dat zij het toch serieus samen weer willen proberen.

telegraaf.nl
  donderdag 21 december 2017 @ 23:00:38 #2
138876 Andromache
don't give up Andro
pi_175907483
Voor Bieber sowieso verstandig om met een therapeut te praten gezien de bizarre druk in zijn jonge leven. En goed initiatief als je ondanks moeilijkheden veel potentie ziet in de relatie.
== houdt van sterke anekdotes voor op feesten en partijen ==
>>>> Ga van dat gas af! - Laat Groningen niet zakken <<<<
Don't give up: https://www.youtube.com/watch?v=VjEq-r2agqc O+
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')