abonnement Unibet Coolblue
pi_176123708
Melba is wel wat van de leg sinds kerst...ook moe inderdaad.

Iets teveel drukte denk ik. Hij wil nu steeds weer in ons bed, op zich prima om in slaap te vallen, maar nu ook als wij er al in liggen en dan slaap ik niet. Dus dat proberen we we af te houden.

Vannacht wel heel lief (ondanks vier uur s nachts):

“Papa, jij kan toch niet alleen slapen, dat kan toch niet. Maar gelukkig zijn mama en ik er dan voor jou. Wij blijven wel bij jou! ” *plasje*
Kwak
pi_176124783
quote:
1s.gif Op vrijdag 29 december 2017 19:29 schreef LuDann het volgende:
Leuk Saskia, geniet van jullie tijd daar. Hopelijk hebben jullie het weer mee.

Mijnes geeft niet echt aan dat ze moe is of wil slapen maar ze slaapt wel elke dag van 19-20 uur tot 9-10 uur de volgende ochtend. :P En soms nog een middagslaap erbij van 2-3 uur. Dus ze zal vast wel moe zijn. :')

Edit: wel met regelmatig nachtelijke onderbrekingen van een paar uur momenteel. Leuke fase weer.
Herkenbaar Lu, W. spookt ook ineens weer veel ‘snachts. Zo maar uit het niks van prima slapen (van 20-7:00 zo ongeveer) naar steeds vroeger wakker en nu de laatste nachten moet ik er tussen 22 en 4:00 zo’n 5x uit. Vind het maar zwaar, trok dit soort nachten beter toen ‘ie een ieniminibaby was :Z

Kwakzor; geen idee of het bij Melba helpt, maar W. wil ook altijd tussenin. Bij echt GROOT verdriet mag dat altijd wel even, maar dan tel ik, als hij weer rustig is, na een paar minuten tot 10 en dan gaat hij weer in zijn eigen bed. Als ‘ie tussenin blijft liggen slaapt er echt niemand meer hier..
  vrijdag 29 december 2017 @ 22:32:38 #153
63358 Radyhyn
Melodramatic fool
pi_176129769
Shop wat een mooie foto O+

Saskia veel plezier op vakantie!

Hier hebben we geluk met schoonzus die dolgraag oppast.. ook af en toe incl. logeren.. de kindjes vinden het geweldig daar O+ Mijn neefje (haar zoon) is nu ook alweer 16 en die heeft ook een paar keer bij ons thuis opgepast samen met zijn vriendinnetje terwijl de jongens al in bed lagen.. ideaal ;)
Sowieso zijn de jongens het gewend om elders op bed gelegd te worden.. minimaal 1x per week hebben we een vrienden avondje waarna we ze rond 23u uit bed plukken als we naar huis gaan.

En yay, sinds deze week is ons huis onder voorbehoud verkocht.. happyhappyjoyjoy!
Sleep All Day, Party All Night, Its Great To Be Radyhyn!
Vv (nov '14) & Aa (nov '16)
  vrijdag 29 december 2017 @ 22:45:52 #154
360012 Shopaholic1984
Girls just wanna have fun!
pi_176130449
Fijn Rady, hopelijk snel definitief verkocht!

Veel plezier in Portugal Saskia.

Moe, ik ben moe, J is moe en de meiden zijn goede slapers. Daar ligt het niet aan gelukkig. Nu vakantie, dus even bijkomen.
pi_176138290
Over het slapen: J heeft de hele week niet geslapen tussen de middag en is dus 's avonds total loss. Slaapt dan wel fantastisch.
Behalve nu, we zijn overdag bezig met het potje en hij werd net wakker omdat hij moest plassen.
:O
pi_176139063
Twix slaapt hier ook al sinds vorige week van 19.30 uur tot minstens 7.30/8.00 uur, zelfs met uitschieters naar 8.30 uur. Zijn we niet gewend, normaal is hij tussen 6.00 en 6.30 uur wakker (dan gaat de wekker van man).
Hij slaapt 's middags ook nog minstens 2 uur.

Misschien komt het wel omdat hij na 2,5 maand van hot naar her nu eindelijk fijn thuis kan zijn omdat man vakantie heeft.

Zijn nieuwe bed op zijn nieuwe kamer gaat best aardig, middagslaap heel goed, 's avonds valt hij ook al zelf in slaap. Maar ergens halverwege de nacht grote paniek en dan eindigt hij bij ons. Overigens slapen wij dan prima verder dus we zoeken nog de motivatie om hem in zijn eigen bed verder te laten slapen.
Maar eigenlijk ook niet, ik geniet zo van dat kleine lijfje en dat pamperkontje tegen me aan in bed O+.
pi_176204652
Hier ook een vermoeide peuter, maar dat komt omdat ze ziek is denk ik.

Meer peuters die geveld waren door de griep en ouders die me gerust kunnen stellen dat het heus ooit weer over gaat? :X
We hebben er inmiddels 5 dagen met flinke koorts op zitten en zie nog weinig tekenen dat het minder wordt ;( de koorts zelf is in die 5 dagen juist opgelopen; eten en drinken gaat sinds vandaag weer wel ietsjes beter, maar nog steeds niet geweldig...

Anyway, in 2018 komt het vast goed ;) fijne jaarwisseling allemaal! B:)B
♥ Minion ♥ mei 2015
♥ Pitbull ♥ dec 2017
  zondag 31 december 2017 @ 22:22:24 #158
409579 LuDann
All the way
pi_176205324
Goh, allemaal uitslapers dus, zo te lezen. Lekker hoor!

Twist, veel beterschap, 5 dagen koorts is echt lang hoor. Wij hadden laatst ook een lang ziek zijn, eerst een week een griepje en daarna leek ze beter maar kwam de koorts opeens heel hoog terug. Toen had ze een bacteriële infectie in haar luchtwegen er bovenop gekregen. Was wel snel weer over met antibiotica gelukkig.

We verbazen ons momenteel over de fantasie van Wolk. Zo leuk joh! Overal zitten dinosaurussen, krokodillen en tijgers waar we ons voor moeten verstoppen. O+ Wat wel een beetje gek is, is dat ze soms zegt dat ze een jongen is en dat ze Michael heet. :? Hele specifieke naam ook, geen idee waar ze dat vandaan heeft. Vorig leven misschien. _O-

Oh en: ik lees er zelden wat over hier maar dat hele zindelijk worden, hoe bewaar je je geduld als je peuter 15 keer per uur naar de wc wil? Inclusief broek uit, op de wc getild worden, plas doen (meestal komt er niks), afvegen en dan nog 4 keer doorspoelen. Ik heb het vandaag wel 200 keer gedaan denk ik en werd er wel een beetje moe van eerlijk gezegd. Zeg je dan gewoon 'nee' met het risico dat ze in de broek plassen? Ze wil overdag geen luier meer aan.
pi_176205410
Ontlurkt..
Beetje spuitelf, maar nog een ervaring van de andere kant ;) ik pas af en toe op bij een tweeling van net twee die om de hoek wonen en vind dat hartstikke leuk. Enerzijds omdat ik de jongens gewoon heel leuk vind, anderzijds omdat ik weet dat ik hen (de ouders) er echt mee help. Ik vind het ook helemaal niet erg als ze wakker worden en moeten huilen, of als ik er twee tegelijk moet troosten, dat hoort er gewoon bij en ik vind het heel fijn om dan op dat moment even degene te kunnen zijn die ze weer stil krijgt zodat de ouders wel gewoon af en toe even iets kunnen doen. Voordat ik kwam oppassen (maand of 4 geleden begonnen) waren ze eigenlijk ook nog niet echt weggeweest zonder de kinderen, behalve als die bij hun ouders sliepen (maar dat is te ver weg voor regelmatig). Ik merkte ook dat ze zich erg bezwaard voelden als de jongens bv nog aan het huilen waren als ik aan kwam, en dan steeds vroegen of ik het wel zag zitten als ze nu weg zouden gaan. Dus hopelijk een hart onder de riem ofzo, er zijn echt oppassen die dat helemaal niet erg vinden. Ik ben juist alleen maar blij als ze me weer een keer vragen!
(Ik krijg wel betaald, maar heb gewoon een fulltime baan dus doe het niet voor het geld maar omdat ik het leuk vind en heb gezegd dat wat zij een goed bedrag vinden helemaal prima is).

Mocht iemand in Utr.echt wonen in de buurt van Ond.iep en voor af en toe eens een keer een oppas zoeken dan mag je me altijd een DM/PM sturen :).
  zondag 31 december 2017 @ 22:34:13 #160
349615 AwayTL
Guess whoohoo...
pi_176205539
Krukje neerzetten en zelf laten gaan. Frans moet overigens vaak poepen als hij heel vaak achter elkaar moet plassen.
Als je twijfelt aan bovenstaande tekst, neem dan contact op met je medisch specialist.
  zondag 31 december 2017 @ 22:35:25 #161
93505 SaskiaR
The sword of ice and fire
pi_176205551
Gelukkig nieuwjaar alvast allemaal!! *O*

Beterschap Twist!

Moeilijk Lu... N wil liever ook geen luier aan overdag, maar ze kan haar plas ook nog niet ophouden. Dus dan sta je de hele dag te dweilen. Tot nu toe heb ik haar overtuigd dat ze toch beter een luier aan kan, maar zo stimuleer je het zindelijk worden ook niet. Als we weer thuis zijn van vakantie, gaan we het wel wat actiever aanpakken.

Fantasie is leuk he :Y
Carpe diem, quam minimum credula postero.
  zondag 31 december 2017 @ 23:23:19 #162
149959 SQ
snelle trees
pi_176206415
quote:
0s.gif Op zondag 31 december 2017 21:48 schreef twist02 het volgende:
Hier ook een vermoeide peuter, maar dat komt omdat ze ziek is denk ik.

Meer peuters die geveld waren door de griep en ouders die me gerust kunnen stellen dat het heus ooit weer over gaat? :X
We hebben er inmiddels 5 dagen met flinke koorts op zitten en zie nog weinig tekenen dat het minder wordt ;( de koorts zelf is in die 5 dagen juist opgelopen; eten en drinken gaat sinds vandaag weer wel ietsjes beter, maar nog steeds niet geweldig...

Anyway, in 2018 komt het vast goed ;) fijne jaarwisseling allemaal! B:)B
weet je zeker dat het griep is en geen luchtweginfectie?
Veel beterschap in elk geval!

En verder zitten wij te knikkebollen op de bank en zit mauw nog steeds gezellig te tetteren :')
Gelukkig nieuwjaar allemaal :*
disclaimer
pi_176206507
Oh damn! Sterkte :')

Melba lag er vroeg in voor ons doen, acht uur. Wel in ons bed, maar die slaapt tot nu toe elke keer door oud en nieuw heen.

Herkenning gezocht: zijn hier meer kindjes van net drie waar de rem zoek is? Hij.is.zo.niet.normaal.druk sinds kort. Afgewisseld met heel moe, en t kan ook de eindejaarsdrukte zijn maar nondeju! Alles wordt ook geschreeuwd :') ipv gezegd.
Kwak
pi_176206528
Beterschap Twist! Nare virussen gaan er rond }:|

Fijne jaarwisseling allemaal *O*

F ging braaf slapen vanavond omdat hij dan vuurwerk kon kijken straks om middernacht >:) Ik ben benieuwd of we hem wel z'n bed uit krijgen, meestal is hij niet te genieten als we hem wakker maken :+
pi_176206580
quote:
1s.gif Op zondag 31 december 2017 23:28 schreef kwakz0r het volgende:

Herkenning gezocht: zijn hier meer kindjes van net drie waar de rem zoek is? Hij.is.zo.niet.normaal.druk sinds kort. Afgewisseld met heel moe, en t kan ook de eindejaarsdrukte zijn maar nondeju! Alles wordt ook geschreeuwd :') ipv gezegd.
Ja! Zie ik hier ook. Springen, rennen, gek doen, uit het niets je zusje meppen is ook leuk }:| . En dat schreeuwen, auuu ;(
Zou het de tijd van het jaar zijn? Ik dacht dat het ook de leeftijd kon zijn, bijna naar school (4,5 mnd..) maar dat is bij jou nog helemaal niet aan de orde natuurlijk
pi_176208223
Happy 2018 y’all!

Lucas vond het vuurwerk (hier vooral veel knal) vanmiddag niet zo, dus toen maar kort buiten geweest. We hebben ‘m gewoon op tijd in bed gesmurft en hij sliep door alles heen :+ Wel wat onrustig, maar geen enkele keer echt wakker.
Everything will be fine in the end. If it's not fine, it's not the end
  maandag 1 januari 2018 @ 01:11:29 #167
311825 snoenk
heeft een hondenleven
pi_176208318
Gelukkig nieuwjaar iedereen! Hier ook een doorslapende (zieke) peuter. Ze vond het vuurwerk wel erg leuk en mooi
pi_176208535
Peuter was om bedtijd al zenuwachtig voor 'het feestje van het vuurwerk' dus sliep pas rond tienen. En ligt er nu net weer in. Er wordt nog z'n best geknald hier, dus ik ben benieuwd. Maar hij heeft genoten O+
  maandag 1 januari 2018 @ 01:35:29 #169
268038 kwakz0r
kwakveense
pi_176208729
quote:
7s.gif Op zondag 31 december 2017 23:31 schreef Fazzoletti het volgende:

[..]

Ja! Zie ik hier ook. Springen, rennen, gek doen, uit het niets je zusje meppen is ook leuk }:| . En dat schreeuwen, auuu ;(
Zou het de tijd van het jaar zijn? Ik dacht dat het ook de leeftijd kon zijn, bijna naar school (4,5 mnd..) maar dat is bij jou nog helemaal niet aan de orde natuurlijk
Hij is nu 2jr 2 mnd. Jouwes 2jr 7 mnd? Hij begon met allerlei fasetypisch gedrag wel altijd vrij vroeg.

Misschien gewoon energie teveel? We laten hem wel dagelijks uit :P
Kwak
  maandag 1 januari 2018 @ 02:25:20 #170
63358 Radyhyn
Melodramatic fool
pi_176209262
3 jr O-)
Hier al een tijd druk gedoe en totaal niet luisteren.. word er zoooo moe van..
Hardhandig met zn kleine broertje ook.

Gelukkig nieuwjaar allemaal!!
Vv vond het vuurwerk mooi, maar wel hard.
Aa is wakker geworden om 00.05... en nu wordt hij om de 10 minuten huilend wakker bij elke harde knal.. de knallen worden nu gelukkig wel steeds sporadischer...

2018 *O*
Sleep All Day, Party All Night, Its Great To Be Radyhyn!
Vv (nov '14) & Aa (nov '16)
pi_176210403
quote:
1s.gif Op maandag 1 januari 2018 01:35 schreef kwakz0r het volgende:

[..]

Hij is nu 2jr 2 mnd. Jouwes 2jr 7 mnd? Hij begon met allerlei fasetypisch gedrag wel altijd vrij vroeg.

Misschien gewoon energie teveel? We laten hem wel dagelijks uit :P
Jouw Melba is toch 3j2m?

Sjaak is ook druk, maar dat is hij altijd al geweest. Kan niet goed lopen, maar rent of springt altijd. Stil zitten? 1 minuut, hooguit. Uit het niets slaan doet hij sinds een week of 2 ook ineens, zo’n uithaal van achter. Dus herkenning is er wel! Nu nog een kant-en-klare oplossing!

Gelukkig nieuwjaar allemaal! Ik ben om 22.00u naar bed gegaan met oordoppen en hoor net dat Sjaak door het vuurwerk heen heeft geslapen. We zitten in een appartement in de middle of nowhere met uitzicht op een Centerparcs waar wel wat geknald werd, maar wat we nauwelijks hoorden ^O^

Al die virussen... Sjaak heeft de zeehondenhoest en liters snot. Top, die winter. Dat het maar snel zomer mag zijn.
pi_176210496
Gelukkig nieuwjaar!

N. heeft door al het vuurwerk heen geslapen, sterker nog: ze heeft er helemaal niks van gezien (alleen gehoord, maar ze was gelukkig niet zo onder de indruk) aangezien ze om 18.45 al in bed lag omdat ze geen middagslaapje had gedaan. O-)

Ze is trouwens zo'n draak nu: niet luisteren, slaan, expres gooien, gillen als je haar uit wilt leggen waarom iets niet mag. :X Ze is ruim 2,5 nu, is dit herkenbaar? Ze was eerst nog best wel heel braaf realiseer ik me nu. :+
  maandag 1 januari 2018 @ 08:23:24 #173
149959 SQ
snelle trees
pi_176210499
quote:
1s.gif Op maandag 1 januari 2018 08:21 schreef Selvaria het volgende:
Gelukkig nieuwjaar!

N. heeft door al het vuurwerk heen geslapen, sterker nog: ze heeft er helemaal niks van gezien (alleen gehoord, maar ze was gelukkig niet zo onder de indruk) aangezien ze om 18.45 al in bed lag omdat ze geen middagslaapje had gedaan. O-)

Ze is trouwens zo'n draak nu: niet luisteren, slaan, expres gooien, gillen als je haar uit wilt leggen waarom iets niet mag. :X Ze is ruim 2,5 nu, is dit herkenbaar? Ze was eerst nog best wel heel braaf realiseer ik me nu. :+
yes, hier nog zo 1. Hoort bij het spelletje "grenzen verkennen" ;)
disclaimer
pi_176210557
Herkenbaar! Het is (zoald gewoonlijn) een faaaase. Wij zijn er net uit en ik heb ineens een bijna-kleuter. Zo maf! Ik keek een filmpje terug van juni en man, wát een ander kind! Van klein en mollig naar een lange slanke kleurer.

Ineens is ze zo groot!
Ik stond op met twee ontstoken ogen en mega keelpijn. O voorziet zichzelf met een glaasje melk en een knäckebrödje terwijl we Mamma Mia kijken. Man en dreumes slapen nog.
pi_176210637
Gelukkig nieuwjaar, allemaal!

I is om de gewone tijd gaan slapen en heeft overal doorheen geslapen. Hij vond het vuurwerk dat vroeg in de avond afgestoken werd wel schitterend. Hij was alleen wel vroeger wakker dan dat hij de hele week geweest is, maar met 7:20 uur mogen we niet klagen. Vooral niet omdat hij nog lekker tegen ons aan gekropen is in bed en we nu net pas beneden zijn.

En dan ga ik nu de kerstboom aftuigen.
Still a little bit of your face I haven't kissed.
pi_176210652
Ik val weer even binnen om te reageren op pagina 2/3, over opassen. Wij doen vaak 1x per jaar iets samen. In de vakantie gaat R dan naar opvang (normaal niet, man is thuis en betalen stop dan), en gaan we schaatsen en hapje eten. Dit jaar is dat niet zo gegaan haha. Maar doen we in voorjaarsvakantie hoor ik net. Oppasen we niet. Familie verwante weg, te oud, of geschikt voor tandarts indien niet anders kan. Gelukkig om te lezen dat meer dit zo hebben. Echt behoefte eraan hebben we nietmaar gevoel van vrijheid mis je soms wel. Vreemden wil ik niet in mijn huis, tantes zou kunnen, maar durf ik niet goed te vragen. Alleen voor nood.
Het moment dat R naar school gaat, wil ik niet opvullen met meer werken (werk 24 uur) maar tijd om hobby's op te pakken, na 4 jaar :o oh ja uit logeren nog nooit gedaan. Is 1,5 uur rijden maar mijn moeder en als het niet werkt gaan we niet in de nacht weer terug rijden... Dan maar als hij ouder is.
pi_176210657
Gelukkig en gezond 2018 voor iedereen!

Twix werd om 22.15 uur wakker van een megaknal en is wakker gebleven tot 0.30 uur. Het vuurwerk wat we vanuit de woonkamer konden zien vond hij "pachtig mama"!
Voor het eerst trouwens dat hij er niet doorheen geslapen heeft.
Nu net wakker, wat een luxe!
pi_176210687
Gelukkig nieuwjaar! *G*

Peuter sliep vannacht gewoon overal doorheen, heerlijk! :s)

SQ: Ja, ze is op één week tijd door 2 artsen helemaal nagekeken. Longen zijn schoon, oren en keel zijn rustig, dus helaas "gewoon" griep... :{

En dank voor alle niet-luisteren verhalen, wat een herkenbaarheid! _O_ stiekem heb ik ergens nog ijdele hoop dat het hier komt door alle drukte van een baby broertje + decembermaand + ziek zijn, maar ergens bekruipt me ook steeds de gedachte dat dit 'gewoon' peutergedrag is :X
En vervelend of druk doen, kan ik nog enigszins hebben, maar mevrouw heeft hier de negeermodus inmiddels geperfectioneerd en daar kan ik echt heel slecht tegen :{w
Het-is-een-fase-en-het-wordt-beter-toch :+
♥ Minion ♥ mei 2015
♥ Pitbull ♥ dec 2017
  maandag 1 januari 2018 @ 09:26:28 #179
149959 SQ
snelle trees
pi_176210726
Het was wel echt genieten voor Mauw. Had niet verwacht dat ze het zó gaaf zou vinden.
Vooral het roze vuurwerk viel in de smaak _O-


disclaimer
  maandag 1 januari 2018 @ 09:52:59 #180
63358 Radyhyn
Melodramatic fool
pi_176210877
Ahhhh is goed te zien dat ze het mooi vond O+

Vv werd wakker met de vraag of hij nu weer vuurwerk kon kijken :)

Hier ook de kerstboom afgetuigd, op naar de lente :P
Sleep All Day, Party All Night, Its Great To Be Radyhyn!
Vv (nov '14) & Aa (nov '16)
  maandag 1 januari 2018 @ 09:53:33 #181
149959 SQ
snelle trees
pi_176210882
Ze slaapt nog _O-
disclaimer
pi_176210925
Mauw O+ mooi, dat genietende bekkie. Imposante snor van man ook. ;)

Twist, beterschap voor Minion. Het negeren is heel herkenbaar. Het haalt het bloed onder m'n nagels vandaan. Maar ook dat is vast een fase.

L. schrok om half 11 wakker van een van de bermbommen die ze hier aan het afsteken waren. Ze wilde graag doorslapen dus ik ben met haar en baby in het grote bed gekropen. Prima nacht gehad, half 7 eruit alsof er niks gebeurd is. Ik hond het wel prima zo, ben wel toe aan wat rustige weken.
Want het leven is niet meer dan een sprookje
  maandag 1 januari 2018 @ 10:01:39 #183
63358 Radyhyn
Melodramatic fool
pi_176210932
quote:
1s.gif Op maandag 1 januari 2018 09:53 schreef Stormqueen het volgende:
Ze slaapt nog _O-
Natuurlijk, die van jou wel }:| _O-
Sleep All Day, Party All Night, Its Great To Be Radyhyn!
Vv (nov '14) & Aa (nov '16)
pi_176211248
Wakker om 9.30u. Hopelijk vanmiddag wel een dutje door de gemiste slaap vannacht, en anders vanavond héél vroeg naar bed.

Drakengedrag is hier ook aanwezig. Slaan en gooien met speelgoed vooral, maar ook ineens weer vanalles in de mond stoppen.
  maandag 1 januari 2018 @ 11:01:43 #185
149959 SQ
snelle trees
pi_176211384
quote:
0s.gif Op maandag 1 januari 2018 10:01 schreef Radyhyn het volgende:

[..]

Natuurlijk, die van jou wel }:| _O-
wakker om half elf *D in een met plas doordrenkt bed, dat wel :')
disclaimer
pi_176212096
Mauwtje O+

Lucas kwam zoals vrijwel elke ochtend om
7.10 met zijn Nijntje-wekker bij ons. Beetje jammer dat wij allebei pas na half 3 sliepen vanwege het lekkere knalvuurwerk hier :')

We hebben net een lange wandeling gemaakt, koud maar lekker!
Everything will be fine in the end. If it's not fine, it's not the end
  maandag 1 januari 2018 @ 13:19:29 #187
409579 LuDann
All the way
pi_176213068
Gelukkig nieuw jaar!

Wat een heerlijke foto SQ, fijn dat ze het zo mooi vond!

Wij hebben een mindere avond en nacht gehad. Onze buren hadden een live zanger in de huiskamer die tot diep in de nacht liedjes van André Hazes en 'kind van de duivel' ter gehore bracht. Werkt dit audiobestand zo? Dit was dus bij ons in de huiskamer. -O-

https://www.dropbox.com/s(...)%2023-23-47.aac?dl=0

Omdat dit een steeds terugkerend probleem is zaten we ons echt op te vreten natuurlijk en daarnaast konden we de tv niet eens verstaan. Vervolgens tot diep in de nacht nog dronken lui die bij ons aanbelden omdat ze het verkeerde huisnummer hadden.

We dachten eerst dat Wolk sliep, maar toen we toch even gingen kijken bleek dat ze gewoon verstijfd van angst in bed lag. -O- Niet geroepen niks. Boh, schuldgevoel joh.
pi_176213383
Ik kon het niet openen maar :{ daar ben je mooi klaar mee, LuDann. Je buren zijn niet aanspreekbaar dus?
  maandag 1 januari 2018 @ 13:43:55 #189
460295 Budabuddumbam
What does the fox say?
pi_176213645
ommegot dat is echt niet normaal! Ludan

(ik herken het wel van dat oplopen, wij hebben klussende buren naast ons die al een jaar bezig zijn ondertussen en het hele huis ligt in puin. Ze hebben amper materiaal en dat wat ze wel gebruiken dat gebruiken ze verkeerd waardoor er extra herrie is. Bij het eerste boor geluid schiet ik alweer in de stress.)

Gelukkig nieuw jaar allemaal!
  maandag 1 januari 2018 @ 14:32:17 #190
409579 LuDann
All the way
pi_176214711
Hier, doet het wel op youtube denk ik:


En aanspreekbaar, nee bepaald niet nee. Dit is echt een langslepende kwestie waar al veel gedoe over geweest is. Ze vinden dit volkomen normaal en wij zijn zeikerds. Inmiddels kijken we elkaar niet eens meer aan op straat.

Budda: zo'n langslepende verbouwing is ook niet tof nee, zeker als ze geen rekening houden met een beetje normale klustijden bijvoorbeeld.
  maandag 1 januari 2018 @ 14:46:54 #191
101840 Rijstebuiltje
Du Hast.. Du Hast mich
pi_176215012
Voor allemaal de beste wensen O+

Hier een kleine slaapkop-ten-top!
Geslapen van 20:15 tot circa 08:30. Door al het vuurwerkgeweld heen.. :o

Ik kan je bestand niet openen Lu, maar je boosheid is af te lezen aan je post. Wát een mentaliteit.. :r

Wij zijn inmiddels thuis en zitten nu lekker met onze pootjes hoog, in de verte klinkt nog wat gedreun en mijn Rijstelief doet een :Z

En nog over oppassen, onze beide moeders doen dit beiden een dag in de week. Mijn moeder komt hier dan 'logeren' tot grote vreugde van E. Tussendoor is ze als het nodig is bij mijn buurmeisje of buurvrouw. Dát gaat prima.. :) verder zit ze tussendoor op de peuterspeelzaal en heeft haar papa voor de komende jaren ouderschapsverlof opgenomen voor 4 uurtjes, dus wij helemaal blij en zij ook :)

Logeren wordt hier graag gedaan. Soms is ze wel 2 nachtjes weg. Naar huis wil ze vaak dan ook niet, want ze vindt het onwijs leuk bij opa en oma O+ beide kanten overigens..

[ Bericht 18% gewijzigd door Rijstebuiltje op 01-01-2018 19:26:05 ]
Wir müssen leben, bis wir sterben!
pi_176220096
Wij vroegen net aan J wie hem naar bed mocht brengen. "Niemand". Nou prima, ga je dan zelf? En daar ging hij _O- trap op, badkamer in, tandenborstel en tandpasta pakken, bedenken hoe hij de tube open moest maken. Ik moest zo lachen achter de deur, hij deed het zo serieus. Helaas bij het ingespannen proberen om tandpasta op de tandenborstel te krijgen plaste hij in zijn broek. Ach ja, je kunt niet alles hebben.
pi_176221206
LuDann daar ben je mooi klaar mee dan, zulke buren, pfff... :{

Hupje, dat klinkt echt geweldig :D zelfredzame J. _O_

Oké, nog 1x over onze zieke peuter...
Vanmiddag al bijna de vlag uitgehangen, want d'r temperatuur was 36,7 (ruim 6/7u na de laatste pcm), helemaal prima dus ^O^ maar 2u later zitten we bij m'n schoonouders en we zien 'r gewoon steeds stiller, vermoeider en bleker worden. Nog een keer gemeten; 40,1 -O-
Ik weet dat het snel kan gaan bij kinderen, maar 3,5 graad op 2 uur tijd is wel erg veel toch?

Oh, en mogelijk moet ik terugkomen op mijn opmerking over dat irritante expres negeren... man en ik hebben er net nog eens goed op gelet en we hebben het idee dat d'r oren een beetje dicht zitten ofzo :X waarschijnlijk hoort het arme kind ons dus gewoon echt niet :@ :+
♥ Minion ♥ mei 2015
♥ Pitbull ♥ dec 2017
pi_176221280
Bedankt voor de herkenning wb dat drakengedrag, dat had ik echt even nodig. Ik vind het erg lastig, haar uit de situatie halen maakt of geen indruk of ze moet gelijk hysterisch huilen. Daarbij kan man zijn geduld niet zo goed bewaren, dus hij stampt vaak als een woesteling met haar onder de arm weg en zet haar dan met veel bombarie op de gang. Lijkt me ook niet de meest effectieve methode, maar hij vindt het lastig om geduldig om te gaan met de manier waarop ze haar grenzen aan het verkennen is. Hopelijk een korte fase. O-)

Verder poepte ze vandaag nadat ze nog zonder luier rondliep na het plassen op de wc ineens op de vloer. Ze schrok eerst wel en moest een beetje huilen, maar daarna vond ze het toch ook wel hilarisch. }:| :') Gelukkig ligt het monster nu lekker te slapen. O+
  maandag 1 januari 2018 @ 22:52:06 #195
268038 kwakz0r
kwakveense
pi_176227211
quote:
1s.gif Op maandag 1 januari 2018 07:02 schreef MevrouwCactus het volgende:

[..]

Jouw Melba is toch 3j2m?

Sjaak is ook druk, maar dat is hij altijd al geweest. Kan niet goed lopen, maar rent of springt altijd. Stil zitten? 1 minuut, hooguit. Uit het niets slaan doet hij sinds een week of 2 ook ineens, zo’n uithaal van achter. Dus herkenning is er wel! Nu nog een kant-en-klare oplossing!

Gelukkig nieuwjaar allemaal! Ik ben om 22.00u naar bed gegaan met oordoppen en hoor net dat Sjaak door het vuurwerk heen heeft geslapen. We zitten in een appartement in de middle of nowhere met uitzicht op een Centerparcs waar wel wat geknald werd, maar wat we nauwelijks hoorden ^O^

Al die virussen... Sjaak heeft de zeehondenhoest en liters snot. Top, die winter. Dat het maar snel zomer mag zijn.
Ik loop een jaar achter :')

3 jr 2 mnd idd :@
Kwak
  maandag 1 januari 2018 @ 23:05:37 #196
268038 kwakz0r
kwakveense
pi_176227711
J heeft als Melba stout is ook minder geduld dan ik. Ik probeer hem nu te laten zien door voor te doen dat Melba echt beter rageert op een minder boze reactie... vooral benoemen wat ik dan wel wil wat hij doet, handen tegenhouden bij slaan, en bovenal heel heel heel eeg rustig blijven.

J laat gewoon heel snel zijn eigen irritatie zien - wat hij bij volwassenen niet heeft en ik dus wel :') had ook niet verwacht dat ik ooit rustiger zou kunnen blijven bij iets dan J :7

De boeken en columns van janet lansbury er de laatste tijd maar weer regelmatig bijgepakt...
Kwak
pi_176231901
Ludann, verhuizen een optie?

Kwak, mooi om te lezen dat je nu Melba ouder is jij sterker wordt in je rol als ouder, tov J.
Mijn vriend is ook ongeduldiger, en waar ik wat meer moeite mee heb: soms ook behoorlijk directief/commanderend. En I reageert daar op als een stier op een rode lap waardoor het regelmatig behoorlijk escaleert tussen die twee, met een schreeuwende/gillende I en een chagrijnige vriend. I trekt denk ik mede daardoor nog steeds heel erg naar mij. Dat vind ik wel zonde. Ik probeer het ook wel aan mijn vriend uit te leggen, maar het is lastig om te veranderen. Hij zegt dat z'n eigen opvoeding hem parten speelt hierin, en dat geloof ik ook, maar zulke patronen veranderen moet toch wel mogelijk zijn.

Bedankt voor je verwijzing naar janet. Ik zie dat ze ook podcasts heeft. Mijn vriend luistert daar veel naar, dus misschien is dat wel een idee. ^O^ .
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
  dinsdag 2 januari 2018 @ 11:47:29 #198
149959 SQ
snelle trees
pi_176233260
quote:
0s.gif Op maandag 1 januari 2018 14:32 schreef LuDann het volgende:
Hier, doet het wel op youtube denk ik:


En aanspreekbaar, nee bepaald niet nee. Dit is echt een langslepende kwestie waar al veel gedoe over geweest is. Ze vinden dit volkomen normaal en wij zijn zeikerds. Inmiddels kijken we elkaar niet eens meer aan op straat.

Budda: zo'n langslepende verbouwing is ook niet tof nee, zeker als ze geen rekening houden met een beetje normale klustijden bijvoorbeeld.
Godsamme wat een wansmaak ook. Lijkt me echt superkut als dat naast je woont. En dat doen ze vaker? ;(

Kwak, wat een fijn bericht van jou! Erg goed om te lezen!
Ik heb het idee dat het ook wel een beetje een mannen / vrouwending is hoor. Mijn man is ook veel sneller "streng en boos" in zijn toon.
Maar wat Franny zegt ook, hij is redelijk "zakelijk" opgevoed (moest ook wel, met 5 kinderen word je gewoon een scheidsrechter denk ik :'))
disclaimer
pi_176233425
Oh my LuDann :X

En check strenger overkomende/directere/geef het een naam benadering van vriend tov mij.
Het jammere is bij ons vooral dat ik consequent ben en blijf en hij na 'uitval' algauw meegaat in het jahmaar van den peuter en het resultaat is vaak dat na een dag alleen met mij hij thuiskomt en F meteen grenzen zoeken gaat. Juist bij mij en ik dan de dag niet leuk afgesloten krijg tot groot verdriet en frustratie van mezelf.
  dinsdag 2 januari 2018 @ 17:15:53 #200
268038 kwakz0r
kwakveense
pi_176240383
Vervelend is dat Ludann...

J is ook vrij directief opgevoed, zijn vader was erg streng (en is nu veeeeel zachter!) en ze waren met vier kinderen...

Zit in de auto met slapend kind. O+ zo toch maar eruit, het koelt af... Was naar Blijdorp vanmiddag, waar ik Klaprooss tegenkwam. Ik ben echt vlieft op je jongste Klap, oh my, met dat jasje en dat mutsje.... (oh wacht, J is al kleuter he, dus ik lul tegen een muur) :')
Kwak
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')