abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_175864253
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op woensdag 20 december 2017 11:33 schreef Lucyintheafternoon het volgende:

[..]

het gaat er mij om dat wanneer het parcours elkaar niet veel ontloopt, dus wanneer je bij beiden kans maakt, je toch gaat voor het hoogst haalbare?

wanneer het ene niet haalbaar lijkt maar het andere wel, is het wat anders natuurlijk, maar dit is gewoon niet zo.
Als ik een winstkans had van 60 om 40%, had ik het wel geweten. Gelukkig denkt Tom er hetzelfde over.
pi_175864445
vFOMKnN.jpg
  woensdag 20 december 2017 @ 13:47:14 #28
195834 kaasplankje
Nu met maar 8% vet!
pi_175864502
quote:
Raglan mouwaanzet is toch fraaier op een 2-tone wielershirt. Kunnen ze bij de ontwerpafdeling van LTJ nog wat van opsteken.
pi_175864861
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op woensdag 20 december 2017 13:47 schreef kaasplankje het volgende:

[..]

Raglan mouwaanzet is toch fraaier op een 2-tone wielershirt. Kunnen ze bij de ontwerpafdeling van LTJ nog wat van opsteken.
Eens! Maar soms ben je afhankelijk van hoe het shirt technisch in elkaar zit. Sommige shirts zijn zeg maar een body met mouwtjes er aan vastgenaaid. Zo is dat shirt van LTJ ook volgens mij.
  woensdag 20 december 2017 @ 14:15:28 #30
195834 kaasplankje
Nu met maar 8% vet!
pi_175865087
quote:
1s.gif Op woensdag 20 december 2017 14:02 schreef Tommeke het volgende:

[..]

Eens! Maar soms ben je afhankelijk van hoe het shirt technisch in elkaar zit. Sommige shirts zijn zeg maar een body met mouwtjes er aan vastgenaaid. Zo is dat shirt van LTJ ook volgens mij.
2017 hadden ze het wel iig, vond ik veel mooier. Die renners lijken anders zo ielig erin.
pi_175865992
quote:
0s.gif Op woensdag 20 december 2017 11:22 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Ik vind hem mooi. Minder zwart, meer geel. Prima.
Asymetrische broeken. Kan ik toch moeilijk mooi vinden.
pi_175868225
registreer om deze reclame te verbergen
Ergens jammer, ook wel weer begrijpelijk. Hoop dat hij de dubbel Giro-Vuelta doet dan. Allebei voor de winst dus, Vuelta niet als voorbereiding op een WK.
En dan maar kijken of je op het WK nog in vorm bent. Het parcours van de wegwedstrijd is wel kansrijk voor Nederland (en Dumoulin) met al die beklimmingen.
pi_175868262
quote:
Luxehelper Thomas reageert fors op positieve plas van Froome, maar denkt ook verder: “Wil mijn eigen Tour rijden”

Het is momenteel alle hens aan dek bij Team Sky. De Britse wielerformatie stelt alles in het werk om de onschuld van Chris Froome te bewezen na diens positieve plas tijdens de Vuelta. Dinsdag reageerde Froome’s trouwste luitenant Geraint Thomas voor het eerst op de controverse rond zijn kopman.
.
Vorige week raakte bekend dat in een urinestaal van Chris Froome - afgeleverd tijdens de 18e rit van de Vuelta - dubbel zoveel salbutamol werd gevonden als toegestaan. Het betreft hier geen positieve dopingtest, wel een afwijkende test. De regel is dat de renner in kwestie niet wordt geschorst. Hij/zij moet de afwijkingen wel kunnen verklaren, zo niet kan een schorsing volgen.

Thomas staat volledig achter zijn kopman. “Vooreerst: ik vertrouw hem”, vertelt Thomas aan Cyclingnews. “Ik denk niet dat hij alles zou doen om de rest te bedriegen. Het is gewoon een moeilijke situatie. Ik ken niet alle feiten die ze zullen gebruiken om zijn zaak te bepleiten maar wetende wie hij is, denk ik niet dat ze mild zullen zijn voor hem. Ik sta voor 100 procent achter hem. Hij is geen bedrieger. Ik voel me triest, voor hem en zijn reputatie maar ook voor het team.”

Team Sky heeft een zero tolerance-beleid tegenover doping en dus riskeert Froome om ontslagen te worden bij een schorsing. “Als het team achter hem staat en vertrouwt, moeten ze hem niet ontslaan. Het heeft geen zin om hem te steunen en dan bij een schorsing op straat te zetten. Al beslis ik die zaken als renner natuurlijk niet”, aldus de Welshman.

“Ik sprak hem onlangs kort. Het was de eerste keer dat ik hem zag en hij was stil. Tijdens de Tour kreeg hij wel eens zaken naar zijn hoofd gesmeten en beschuldigde men hem van allerlei dingen, maar dit is toch van een ander niveau. Hij is ermee bezig en ik heb hem meteen gezegd dat ik hem steun. Je ziet dat het hem wat doet, maar dat is ook logisch. Het is ook frustrerend. Het is de zoveelste zaak, tegen Team Sky of het Britse wielrennen. Maar dat is nu eenmaal het leven.”

TUE’s en de Tour

Thomas is geen fan van het gebruik van TUE’s, officiŽle attesten om middelen te mogen gebruiken die normaliter op de verboden lijst staan. “Die grijze zone kunnen we beter afschaffen. Het zou de zaken gewoon een heel pak eenvoudiger maken. Al is dat makkelijk voor mij om te zeggen omdat ik er nog nooit eentje gehad heb. En toch… Stel, ik rijd aan de leiding in de Tour en word ziek. Technisch gezien kan ik een TUE krijgen, maar ik weet helemaal niet zeker dat ik het ook zou doen. Het zou sowieso uitkomen en dan zou ik aanzien worden als een bedrieger, ook al had ik een geldige reden.”

De trouwe luitenant wil volgend seizoen meer zelf kopman zijn, ook in de Ronde van Frankrijk. “Ik heb een gesprek gehad met het team en gezegd dat ik me wil richten op de Tour”, aldus Thomas. “Als Froome de Giro rijdt, dan is zijn voorbereiding anders. Ik wil in een zo goed mogelijke vorm zitten en optimaal profiteren van de situatie als die zich voordoet, want ik wil vol voor mezelf rijden.”

“Het is ook geen vaststaand feit dat Froome evengoed zal zijn en opnieuw de Tour gaat winnen. Hopelijk kan ik de Tour aanvatten met dezelfde vorm die ik had in de Giro. Ik kan opnieuw beide wedstrijden doen maar ik heb toch een voorkeur voor de Ronde van Frankrijk. Froome blijft de leider en de kopman maar ik wil er gewoon zoveel mogelijk voor mezelf uithalen dit seizoen. Ik krijg sowieso een vrije rol en dat zal me wel passen. We zullen het zien.”
pi_175868331
quote:
Komt UAE Team Emirates met “superteam” aan de start van de Ronde van Frankrijk… voor de reclame?

De start van de 105e editie van de Tour de France is pas op 7 juli maar speelt uiteraard nu al een belangrijke rol in de planning van heel wat teams en renners. Zo ook bij UAE Team Emirates. Dat overweegt aan de start te komen met een soort superteam om de commerciŽle belangen van de wielerformatie te dienen.

Het leek een uitgemaakte zaak dat Fabio Aru in zijn eerste seizoen bij het team uit de Verenigde Arabische Emiraten de dubbel Giro - Vuelta ging doen. Daniel Martin, die de overstap maakte van Quick Step Floors, zou het kopmanschap tijdens de Tour op zich nemen. Dat plan kan echter wel eens gaan wijzigen, zo liet teambaas Giuseppe Saronni weten aab Cyclingnews.

“Het is belangrijk om alles goed af te bakenen. Je moet je bij iedere kopman afvragen welk parcours het meest geschikt is. Op dit moment is er nog geen definitieve beslissing genomen. Het parcours van de komende Tour is geknipt voor klimmers als Martin en Aru. De individuele tijdrit is bijvoorbeeld zeer lastig, en meer geschikt voor de klimmers dan voor de pure tijdrijders. We zullen de komende weken echter evalueren vooraleer we een beslissing nemen.”

Superteam

Aru komt dus mogelijk in een superteam met Martin en topsprinter Alexander Kristoff aan de start van de Tour, maar is zelf nog niet zeker welke grote ronde hij zal betwisten. “We hebben nog geen beslissing genomen. Zowel in de Giro als de Tour krijgen de coureurs een schitterend parcours voorgeschoteld. Beide routes liggen me ook meer dan behoorlijk. Daarom is het zo moeilijk om een definitieve keuze te maken.”

Mocht dit plan doorgaan, heeft dat ook te maken met de commerciŽle impact van de Ronde van Frankrijk. Volgens de geruchten zijn het vooral de sponsors van het team die hun drie boegbeelden Aru, Martin en Kristoff naar La Grance Boucle willen sturen. De Tour zou commercieel gezien namelijk interessanter zijn voor het team dan de Giro.
pi_175873989
quote:
0s.gif Op woensdag 20 december 2017 12:03 schreef Wombcat het volgende:

[..]

Sowieso verwacht ik dat Froome (als hij nog mag starten) in 2018 al de Tour niet meer wint, aangezien hij steeds meer moeilijkheden krijgt om het verschil te maken. De TTT zou 'm misschien nog kunnen redden.
Froome die moeite had om aan te haken bij Poels in de laatste bergetappe van de Vuelta :D _O_
"You can call me Susan if it makes you happy"
pi_175877758
quote:
0s.gif Op woensdag 20 december 2017 20:05 schreef TLC het volgende:

[..]

Froome die moeite had om aan te haken bij Poels in de laatste bergetappe van de Vuelta :D _O_
Gek zeg.
pi_175891983
quote:
De Luts kan het ook.
https://www.instagram.com/p/Bc9mtHDlI3U
pi_175899285
In Frankrijk zijn ze weer bezig met het onderzoek naar motortjes.

https://nos.nl/artikel/22(...)r-grote-renners.html
  donderdag 21 december 2017 @ 22:05:46 #39
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_175905540
Vanavond Sunfield bij Jinek.
pi_175906077
quote:
14s.gif Op donderdag 21 december 2017 22:05 schreef Van_Poppel het volgende:
Vanavond Sunfield bij Jinek.
Gaat janken over Camiel Eurlings. Niet bijzonder interessant lijkt me
pi_175906511
#diebergkomter
  donderdag 21 december 2017 @ 22:36:44 #42
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_175906606
quote:
0s.gif Op donderdag 21 december 2017 22:20 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Gaat janken over Camiel Eurlings. Niet bijzonder interessant lijkt me
Janken over Camiel is altijd terecht...sinds dat mensonterende CDA-congres kan ik hem niet meer serieus nemen.
pi_175914276
De jongste vonden ze op de gang. Hij keek scheel uit zijn ogen en zijn tong struikelde over zijn eigen woorden. De andere twee lagen laveloos op hun bed. De ene half in coma, de ander zou nog niet eens wakker zijn geworden als ze een kanon naast hem hadden afgeschoten.
pi_175914410
Egan de Grote mag al kopmannetje spelen in TDU.
pi_175916639
Rogla en Dielan verlengen t/m 2020.

LottoJumbo_road twitterde op vrijdag 22-12-2017 om 10:43:13 Big news on our team presentation! @rogla and @GroenewegenD extended their contracts with @LottoJumbo_road up to an... https://t.co/b55fOBmH36 reageer retweet
  vrijdag 22 december 2017 @ 10:54:41 #46
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_175916837
Rogla zal een flinke upgrade hebben gekregen.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_175917613
Boom kampt met hartritmestoornissen.
pi_175917664
:{
in a crowd you lose humanity
  vrijdag 22 december 2017 @ 11:36:28 #49
168304 Mani89
We try not to sexualize him.
pi_175917665
Dat is mooi klote.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_175917884
quote:
Steven Kruijswijk rijdt komend jaar de Tour de France en de Vuelta. De renner van Lotto-Jumbo kwam afgelopen jaren uit in de Giro en verloor in 2016 de roze leiderstrui, nadat hij ten val kwam.

,,Het wordt dit jaar de Tour en daarna de Vuelta, als het goed is'', vertelt Kruijswijk. ,,We denken dat er een kans is een mooi klassement te rijden. Ik heb zes, zeven keer de Giro gedaan. Het is leuk eens een keer op de Tour te focussen.''

Robert Gesink zal wel naar ItaliŽ afreizen en gaat daar voor een etappeoverwinning. Ook kiest Gesink dit jaar opnieuw voor de Tour en hoopt daar te strijden om een etappe.
Slecht plan Stevo :N
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')