DETELEVISIEKIJKER | dinsdag 19 december 2017 @ 20:58 |
Ikzelf neem altijd naturel met extra poedersuiker. Spek en kaas door je zoete pannenkoek hoef ik niet. Wat jullie? | |
DETELEVISIEKIJKER | dinsdag 19 december 2017 @ 20:59 |
-> CUL alstublieft. | |
Hyaenidae | dinsdag 19 december 2017 @ 21:00 |
Hetzelfde als op je moeder: aardbei met slagroom | |
Onnoman | dinsdag 19 december 2017 @ 21:01 |
de beste pannenkoek ever.. (moet je echt proberen) is: pannenkoek met banaan, spek, kaas en rozijnen.. doe daar vooral een flinke lading stroop over beetje de kapsalon onder de pannenkoeken.. geloof mij, ik stel je niet teleur | |
Slacentrifuge | dinsdag 19 december 2017 @ 21:01 |
Banketbakkersroom Aardbeien met ricotta en honing Chocola Salami, kaas en Italiaanse kruiden | |
hugecooll | dinsdag 19 december 2017 @ 21:03 |
Dat zou dan voor het eerst zijn | |
Onnoman | dinsdag 19 december 2017 @ 21:04 |
begin eerst eens niet teleurgesteld te zijn in jezelf, anders was je namelijk geen moderator geworden | |
hugecooll | dinsdag 19 december 2017 @ 21:05 |
WOWOW rustig rustig | |
Hyaenidae | dinsdag 19 december 2017 @ 21:05 |
Allemaal dingen die ik niet zo lekker vind Op de stroop na, dus denk dat ik daar ook bij hou | |
Onnoman | dinsdag 19 december 2017 @ 21:06 |
ben jij zo'n verwende nikseter? | |
Marsenal | dinsdag 19 december 2017 @ 21:07 |
Ik vind spek-appel lekker, met stroop. Warme chocomel erbij en dan met de kano weer naar huis | |
Hyaenidae | dinsdag 19 december 2017 @ 21:07 |
Wat is daar verwend aan. Ik heb gewoon een verfijnde smaak. | |
Adames | dinsdag 19 december 2017 @ 21:07 |
zegt de man met de kinderpannenkoek | |
Onnoman | dinsdag 19 december 2017 @ 21:09 |
wie lust er nou geen banaan? | |
Onnoman | dinsdag 19 december 2017 @ 21:10 |
mijn motto, zoete pannenkoeken als ontbijt of lunch, hartige pannenkoeken als diner.. moet je niet met shit als slagroom en aardbeien aankomen das gewoon gay | |
LurkJeRot | dinsdag 19 december 2017 @ 21:10 |
Niets bijzonders eigenlijk, kristalsuiker of jam. Op een spekpannekoek doe ik stroop | |
Hyaenidae | dinsdag 19 december 2017 @ 21:10 |
Banaan lust ik ook nog wel hoor, maar niet als ze te rijp zijn. | |
probeer | dinsdag 19 december 2017 @ 21:11 |
stroop en poedersuiker of kaas en spek | |
LurkJeRot | dinsdag 19 december 2017 @ 21:12 |
Wat ook wel lekker is is een bananenpannekoek. Banaan prakken, ei er door klutsen tot het ongeveer zo dik is als beslag, en dan bakken. | |
Onnoman | dinsdag 19 december 2017 @ 21:13 |
dat heb ik een beetje bij de moeder van handleiding oh.. afspraak... | |
maily | dinsdag 19 december 2017 @ 21:13 |
Appel en/of spek | |
Onnoman | dinsdag 19 december 2017 @ 21:14 |
wat ook lekker is.. pannenkoek en warme nutella.. met bal ijs | |
Hyaenidae | dinsdag 19 december 2017 @ 21:15 |
Niks mis met rijpe vrouwen, maar zijn moeder is het stadium rijp allang gepasseerd. | |
Onnoman | dinsdag 19 december 2017 @ 21:15 |
ik heb laatst een pannenkoek voor mijn date gemaakt.. opgerold en een lekkere worst ertussen ze was niet gecharmeerd | |
halfway | dinsdag 19 december 2017 @ 21:22 |
Stroop, of suiker of zout | |
RobinOok | dinsdag 19 december 2017 @ 21:24 |
Stroop of stroop of stroop. | |
Boca_Raton | dinsdag 19 december 2017 @ 21:33 |
Kaas en champignons Suiker Aardbeienjam | |
Onnoman | dinsdag 19 december 2017 @ 21:37 |
lekker klef | |
Onnoman | dinsdag 19 december 2017 @ 21:37 |
het enige wat wat er bij mij nooit ingaat zijn champignons.. mensen die voor de lol schimmels eten moeten eens naar de dokter | |
essnhills | dinsdag 19 december 2017 @ 21:38 |
Geen idee meer hoe ik er toen bij kwam, maar ooit dit als kind als beleg gebruikt bij een pannekoek, en ik vind het heerlijk Komkommer, tonijn en ananas | |
FutureFairytale | dinsdag 19 december 2017 @ 21:41 |
Ik hou van salami en kaas pannenkoeken. Klein beetje dopen in de stroop | |
RobinOok | dinsdag 19 december 2017 @ 21:42 |
Misschien dat ik daarom slechts eens in de 10 jaar pannenkoeken eet! | |
Boca_Raton | dinsdag 19 december 2017 @ 21:43 |
Ik krijg trek van dit topic. Drie dikke pannenkoeken met jonge kaas en champignons waaaaaaa zo lekkurrrrr | |
Onnoman | dinsdag 19 december 2017 @ 21:44 |
stroop kan je ook eten zonder pannenkoeken gewoon drinken als bier | |
Onnoman | dinsdag 19 december 2017 @ 21:45 |
ik trakteer je wel.. als je me maar geen hapje aanbiedt maar ook niet proeven van mij, anders prik ik met mn vork in je vingers oh, je bent een man.. heb niks gezegd | |
Voske77 | dinsdag 19 december 2017 @ 21:46 |
Kaas en spek Nuttella Pure hagelslag Aardbeienjam | |
Boca_Raton | dinsdag 19 december 2017 @ 21:46 |
Ik ben een man, ja hoor! | |
Onnoman | dinsdag 19 december 2017 @ 21:48 |
dat zei je toch net??? | |
#ANONIEM | dinsdag 19 december 2017 @ 21:50 |
Stroop | |
Boca_Raton | dinsdag 19 december 2017 @ 21:51 |
Ik zei dat ik geen wijf ben ..... maar een vrouw dus.... snappie? | |
Leandra | dinsdag 19 december 2017 @ 21:54 |
Thuis? Jam, of stroop, of plakjes banaan, of kaneelsuiker, en een beker melk erbij. Bij het pannenkoekenrestaurant? Half tropical half shoarma met een biertje graag. | |
Onnoman | dinsdag 19 december 2017 @ 21:55 |
oh, zo kan je het ook lezen ja | |
Onnoman | dinsdag 19 december 2017 @ 21:55 |
het beste pannenkoekenrestaurant zit trouwens in zeist.. en geloof me nou eens, ik ken er inmiddels heel veel!! | |
Leandra | dinsdag 19 december 2017 @ 21:56 |
't Jagershuys? | |
Onnoman | dinsdag 19 december 2017 @ 21:57 |
yep en heel romantisch vind ik het daar ook sfeervol en gezellig personeel soms wat onhandig | |
Boca_Raton | dinsdag 19 december 2017 @ 21:58 |
Aargggghhhhhh ik krijg trekkkkkk | |
Onnoman | dinsdag 19 december 2017 @ 21:59 |
ik ook, maar niet in pannenkoeken | |
Leandra | dinsdag 19 december 2017 @ 21:59 |
Mijn zusje ging er vroeger vaak met haar kinderen heen. Voor ons is het net te ver fietsen zeg maar | |
Boca_Raton | dinsdag 19 december 2017 @ 22:01 |
Leandra is nog vrij | |
Leandra | dinsdag 19 december 2017 @ 22:02 |
Pardon? | |
Onnoman | dinsdag 19 december 2017 @ 22:02 |
stopte met lezen nadat er stond "voor ons" | |
Boca_Raton | dinsdag 19 december 2017 @ 22:03 |
Ik plaag zo graag | |
Leandra | dinsdag 19 december 2017 @ 22:03 |
Hoe moet ik dit morgen nou weer aan mijn man uitleggen dan? | |
Boca_Raton | dinsdag 19 december 2017 @ 22:04 |
| |
derLudolf | dinsdag 19 december 2017 @ 22:06 |
Niets. Bak ze altijd met spek. | |
Kloonhommel | dinsdag 19 december 2017 @ 22:09 |
2 dagen terug nog met appel gegeten. Helaas had ik zelf geen stroop meer maar ja, heb ze ook maar gehad van een vriendin van me Die kinderpannekoek van Onnoman wil ik ook wel eens een keer proberen dan. | |
Lunatiek | dinsdag 19 december 2017 @ 22:11 |
Hollandse pannekoek naturel (dus zonder suiker) graag met spek en dan òf bruine basterdsuiker, òf stroop. Op die pannekoek zonder spek mag ook abrikozenjam. Crèpes graag met nutella, chocola, of de suiker/kaneelvariant. Palatschinken maakt me niet zoveel uit wat voor zoetigheid erop zit (ze zijn van zichzelf al zoet), maar de versie met vanille-ijs, aardbeien, ongezoete (Duitse) slagroom en poedersuiker met een vleugje vanille was erg lekker De Bretonse pannekoeken van boekweitmeel (Krampouezhenn gwinizh du) horen hartig te zijn. Graag met champignons, spek (lardon), ham, ei, tomaat, sla, maar eigenlijk zijn ze altijd lekker. Van die pancakes van Marks & Spencers met maple sirup Blini met divers beleg moet ik nog uitproberen | |
Onnoman | dinsdag 19 december 2017 @ 22:11 |
ik hou wel van je hoor kijk! | |
WammesWaggel | dinsdag 19 december 2017 @ 22:12 |
Rozijnen met pindakaas Stroop ijs | |
Kloonhommel | dinsdag 19 december 2017 @ 22:13 |
Champignon is wel apart vind ik voor een pannekoek. Alles wat hier opgesomt wordt heb ik wel eens gegeten behalve de kinderpannekoek dan en nu de champignons. | |
Boca_Raton | dinsdag 19 december 2017 @ 22:13 |
Onno di Saronno Originale | |
emmyemmy2 | dinsdag 19 december 2017 @ 22:15 |
Rinse appelstroop of poedersuiker. Of bosbessen. | |
Lunatiek | dinsdag 19 december 2017 @ 22:15 |
Ik dacht even dat er stond dat ze er een Middeleeuwse Martelkelder hadden Zijn dat niet een soort slappe pizza's? | |
Kloonhommel | dinsdag 19 december 2017 @ 22:16 |
| |
Lunatiek | dinsdag 19 december 2017 @ 22:19 |
De combinatie spek en stroop is goed te doen. Dat zit ook samen in dat bruine-bonengerecht. | |
Lunatiek | dinsdag 19 december 2017 @ 22:21 |
Ook als toetje gay? | |
arvensis | dinsdag 19 december 2017 @ 22:22 |
Nutella! | |
Kloonhommel | dinsdag 19 december 2017 @ 22:28 |
Wel eens gegeten en lekker bevonden: met nuttela, met spek, met appel, met appelstroop, met aardbeienjam. (altijd 1 soort per pannekoek) Wat minder lekker was: met kaas. Wat niet te vreten is: dikke pannekoeken. | |
Onnoman | dinsdag 19 december 2017 @ 22:29 |
beetje soms | |
Leandra | dinsdag 19 december 2017 @ 22:30 |
Ja, maar zo lekker | |
yosander | dinsdag 19 december 2017 @ 22:35 |
shoarma pannenkoeken | |
Lunatiek | dinsdag 19 december 2017 @ 22:35 |
Knoflooksaus en sambal op de shoarma? | |
Kloonhommel | dinsdag 19 december 2017 @ 22:38 |
Heb je wel de juiste persoon gequoot? | |
Lucky_Strike | dinsdag 19 december 2017 @ 22:43 |
Spek, kaas en stroop | |
Lunatiek | dinsdag 19 december 2017 @ 22:43 |
Jazeker! Anderen met shoarma op de pannekoek mogen ook antwoorden, die zag ik pas later | |
Leandra | dinsdag 19 december 2017 @ 22:45 |
Geen sambal, wel knoflooksaus uiteraard. | |
Dr.Jan-Itor | dinsdag 19 december 2017 @ 22:45 |
Patat of friet, kebab, kaas, salades (ui, augurk, sla, rodekool, pepers) sauzen (whiskey of knoflook, maar altijd sambal), liefst zonder pannekoek ook. | |
Dr.Jan-Itor | dinsdag 19 december 2017 @ 22:46 |
Champignons, absurde weirdo. | |
flipsen | dinsdag 19 december 2017 @ 22:48 |
Dat dus | |
FlippingCoin | dinsdag 19 december 2017 @ 22:52 |
Met banketbakkersroom klinkt echt goed ja. | |
Kloonhommel | dinsdag 19 december 2017 @ 22:53 |
Oh, ik zie het. Nog een post eerder schreef Leandra dat idd. Sorrie! Enne, shoarma op een pannekoek, ik weet niet of ik dat wel lekker vind. Maar ik weet uit eigen ervaring met zelfgemaakte macaroni en shoarma erdoorheen dat men daar ook aanvankelijk sceptisch over is en naar hun voorhoofd wijzen en na het eten hun mening herzien, heb nog niemand meegemaakt die het toch niet zo lekker vond. Maar toch, op een pannekoek? Dat moet ik eens een keer proberen dan... | |
FlippingCoin | dinsdag 19 december 2017 @ 22:53 |
geen hap uit genomen? | |
kokkie20 | dinsdag 19 december 2017 @ 22:54 |
Ik maak er altijd een calzone pannekoek van. Kaas + ham (yorkham, niet die vieze budget ham) + beetje peper & ui/bosui gesnipperd erbij. Yummie krijg er nu al weer zin in :p Oftewel helft van de pannekoek vullen en dan dichtslaan en om en om bakken tot kaas goed gesmolten is | |
Kloonhommel | dinsdag 19 december 2017 @ 22:54 |
Die dingen die hier genoemd worden, er gaat een wereld voor me open. | |
Isane | dinsdag 19 december 2017 @ 22:55 |
Spek en ui | |
Broodjekipkorn | dinsdag 19 december 2017 @ 22:57 |
Appel, stroop en poedersuiker. | |
Postbus100 | dinsdag 19 december 2017 @ 23:01 |
Mij kan je wakker maken voor een spekpannenkoek met poedersuiker Sowieso: poedersuiker of appelstroop op een pannenkoek | |
FlippingCoin | dinsdag 19 december 2017 @ 23:02 |
met shoarma kaas en sla was ook best lekker trouwens, nu best trek in. | |
Postbus100 | dinsdag 19 december 2017 @ 23:02 |
Shoarmapannenkoek is inderdaad mijn andere favoriet Met knoflooksaus | |
FlippingCoin | dinsdag 19 december 2017 @ 23:04 |
Ja verrassend goede combinatie, en zeker niet zonder knoflooksaus inderdaad. | |
Farenji | dinsdag 19 december 2017 @ 23:08 |
Chocoladesaus en gemberjam. | |
Lunatiek | dinsdag 19 december 2017 @ 23:30 |
Kijk dan ook even bij de Krampouezhenn gwinizh du-recepten. Die zijn raar omgevouwen, tot een vierkant. | |
#ANONIEM | woensdag 20 december 2017 @ 00:07 |
Pindakaas of gummibeertjes.. | |
Slacentrifuge | woensdag 20 december 2017 @ 07:52 |
https://uitpaulineskeuken(...)om-zelf-maken-2.html Heel erg favoriet hier! | |
Slacentrifuge | woensdag 20 december 2017 @ 07:53 |
Pannenkoeken moeten juist dik, anders zijn het flensjes | |
JaafkeEHV | woensdag 20 december 2017 @ 11:40 |
Stroop en spek! | |
Kloonhommel | woensdag 20 december 2017 @ 14:14 |
Eet je het dan opgerold of plat? | |
Boca_Raton | woensdag 20 december 2017 @ 14:43 |
Je houdt niet van pannekoeken? Die proef je namelijk zo niet meer. | |
Phoenix78 | woensdag 20 december 2017 @ 15:10 |
Pizzapannekoek > Gesnipperd uitje, beetje tomatensaus, bacon, ham, mozarelle en wat geraspte jong belegen. | |
Axia | woensdag 20 december 2017 @ 15:21 |
Poedersuiker of nutella | |
MrsDuck | woensdag 20 december 2017 @ 15:44 |
Pannenkoek met spek en stroop. Bekertje melk er bij. Heerlijk! | |
Dr.Jan-Itor | woensdag 20 december 2017 @ 16:59 |
Het liefste zonder inderdaad. Die Smaak mis ik niet. | |
Dagoduck | woensdag 20 december 2017 @ 17:17 |
Meestal Zeeuwse/Friese stroop (is toch hetzelfde) of suiker + kaneelpoeder of basterdsuiker. Die ene keer in de vijf jaar dat ik bij een pannenkoekenrestaurant eet iets met banaan + chocola ofzo. Vroeger gooide ik er nog wel eens appelmoes op. Edit: Spek altijd natuurlijk [ Bericht 10% gewijzigd door Dagoduck op 20-12-2017 17:35:51 ] | |
minilot | woensdag 20 december 2017 @ 17:24 |
Yup, precies dit. | |
Aphrodyte | donderdag 21 december 2017 @ 03:20 |
Schijfjes banaan, seizoensfruit en golden syrup | |
Already_in_use | donderdag 21 december 2017 @ 09:51 |
Ui, champignons, paprika, kaas en katenspek. | |
#ANONIEM | donderdag 21 december 2017 @ 10:48 |
Als ik ze eet (en dat is bijna alleen maar als ik in de USA ben): Zo lekker op zijn tijd. | |
derLudolf | donderdag 21 december 2017 @ 13:51 |
Echt niet. Zeeuwse is vies | |
Dagoduck | donderdag 21 december 2017 @ 16:05 |
Komt allebei bij de Suiker Unie weg, zelf deze websites zijn bijna hetzelfde. http://www.frieschevlagkeukenstroop.nl/ http://www.zeeuwscheboerinkeukenstroop.nl/ Ach, als het maar niet van die schenkstroop is. | |
MutedFaith | donderdag 21 december 2017 @ 18:08 |
Maple syrup! | |
Prego | donderdag 21 december 2017 @ 19:29 |
esdoornsiroop dus. | |
L0t.. | donderdag 21 december 2017 @ 21:15 |
Spek, spinazie, zachte geitenkaas en honing erover | |
Kloonhommel | vrijdag 22 december 2017 @ 14:54 |
Spinazie, dit topic wordt steeds gekker. | |
Sicstus | zaterdag 23 december 2017 @ 14:27 |
Als ik een zoete wil, dan alleen poedersuiker. Bij een hartige graag kaas en/of spek en/of champignons. | |
Tegan | zaterdag 23 december 2017 @ 16:18 |
Bij ontbijt nutella of poedersuiker. Als avondeten spek. | |
derLudolf | zaterdag 23 december 2017 @ 16:31 |
Maple syrup klinkt interessanter | |
oppiedoppie | donderdag 4 januari 2018 @ 12:51 |
Ik vind het heerlijk met eisaus. Paar eitjes met beetje melk en zout flink kloppen, het glibberige moet weg zijn. En klaar! Heerlijk. Stuk of 3 eet ik er zo en bij de 4e doe ik er een beetje caramelstroop bij, dit vind ik de lekkerste stroop die er is. Yep, we eten vanavond dan maar pannenkoek, heb er nu al zin in. Enne.....wij hebben zelf kippen, salmonella vrij. | |
pmponer | donderdag 4 januari 2018 @ 17:04 |
Kalfs/rund ragout en dan brie erop smelten | |
tralalala | donderdag 4 januari 2018 @ 19:20 |
Hier ook gewoon spek, stroop en een beker melk En dan wel lekkere dunne pannenkoeken, niet van die dikke meuk waar de rest van de wereld het mee doet. | |
Pietverdriet | donderdag 4 januari 2018 @ 20:26 |
Een tussen n | |
Postbus100 | donderdag 4 januari 2018 @ 22:45 |
Elke keer als ik dit topic voorbij zie komen, krijg ik spontaan trek in pannenkoeken... Niet altijd even handig. | |
BadderAapje | donderdag 4 januari 2018 @ 22:50 |
Ik heb ze een keergehad met een bolletje ijs met chocolade saus. Dat is ook lekker 😀 | |
Hyaenidae | donderdag 4 januari 2018 @ 22:54 |
Een warme pannekoek met ijs? Dat is toch geen combinatie | |
Hyaenidae | donderdag 4 januari 2018 @ 22:55 |
Maar je zegt pannekoek, nieuwe spelling is niet altijd beter. | |
FutureFairytale | donderdag 4 januari 2018 @ 23:04 |
Morgen naar de pannenkoekenboerderij Bij mij in t dorp is t deze maand 2e pannenkoek gratis | |
Evertjan | donderdag 4 januari 2018 @ 23:09 |
paprikachips en pindakaas dan voel je echt je aderen dichtslibben | |
Isabeau | vrijdag 5 januari 2018 @ 06:21 |
Echt het allerlekkerste is citroensap met poedersuiker | |
Isabeau | vrijdag 5 januari 2018 @ 06:22 |
Nu heb ik dus zin in pannenkoek | |
#ANONIEM | vrijdag 5 januari 2018 @ 06:28 |
Sinds een tijdje.. Blue Band bio hazelnootpasta. Die is echt En op Amerikaanse, het liefst maple syrup van M&S | |
SacreCoeur | vrijdag 5 januari 2018 @ 13:33 |
Naturel met poedersuiker, fruit & slagroom of kaas/tomaat. |