abonnement Unibet Coolblue
pi_175846640
Uitgerekende data:

2017
30 december: vencodark (meisje)

2018
1 januari: minilot (jongen)

6 februari: BellaaElisa (meisje)
11 februari: OliviaIsTaken (meisje)
13 februari: ***LuDann***
19 februari: EDMAN- [vader] (jongen)

2 maart: Kimpossible (meisje)
5 maart: Songeur (meisje)
11 maart: D.U.M.A.N. (jongen)
15 maart: Little Miss Naughty
19 maart: Aventura (meisje)
30 maart: DonnaRush (meisje)
31 maart: Mabawa. (meisje)

03 april: Karstman
29 april: Malteser
29 april: Sethiwe
29 april: annegirly27 (jongen)

2 mei: Elleska
7 mei: Philomijn
9 mei: L0t..
11 mei: DorothyGale
13 mei: ***VitaBella*** (meisje)
17 mei: Jagartrut

3 juni: DagenNachtdromer
10 juni: Aure

17 juli: coccinelle

7 augustus: noix
8 augustus: noa11

***-----------------***vermeldingen zijn (a.s.) officiële fokbaby's (een fokbaby is een baby geboren uit een relatie waar man en vrouw elkaar hebben leren kennen op/door FOK).

Voor aanpassingen graag een dm/pm/quote :+
pi_175846704
LuDann wat fijn dat de verbouwing nu aan het afronden is - eindelijk rust in de tent *O*
pi_175849228
Malteser, morgen weer echo inderdaad!
pi_175849595
Ik krijg het niet voor elkaar om mobiel te quoten uit het vorige topic, dus even zo als reactie op LuDann's vraag

'Ik hoor dit wel eens voorbijkomen, meteen op de eigen kamer en ben dan altijd wel nieuwsgierig, waarom hebben jullie daarvoor gekozen toen? En hoe ging dat praktisch in zijn werk? Die van mij raakte instant in paniek wanneer er geen contact was en heeft de eerste weken/maanden alleen maar bovenop mij geslapen. Ik kan me er dus zo moeilijk iets bij voorstellen. _O- Moest ze niet huilen? Ging ze gewoon slapen en werd ze alleen wakker als ze honger had?'

In mijn beleving zou het meer voor mijn eigen gevoel zijn om dochter op onze slaapkamer te leggen 's nachts. We hebben misschien ook wel geluk gehad met het feit dat ze niet heel moeilijk in slaap viel (in mijn herinnering dan..). Overdag sliep ze veel op mij, en 's avonds legde ik haar met een vol buikje slapend in haar bedje. Vervolgens meldde ze zich om de zoveel tijd, en dan stond ik op, voedde ik haar, viel zij weer in slaap en gingen we weer verder waar we gebleven waren.
Let wel, dit is allemaal 3 jaar geleden, en mijn geheugen is nu niet echt in de beste staat zeg maar ;(
Ik kan me in de kraamweek herinneren dat ze 1 nacht absoluut niet wou slapen in haar bedje, en toen hebben we haar op het voedingskussen tussen ons in gelegd, maar dat is ook gelijk de enige keer geweest dat ze bij ons in bed geslapen heeft :P
Op dinsdag 9 november 2010 17:06 schreef DevilsWhore het volgende:
hehehe, LMN is raarder dan ik :D
pi_175850179
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 december 2017 21:18 schreef IsabellaMariaAnna het volgende:
Malteser, morgen weer echo inderdaad!
Ik duim! :*
  dinsdag 19 december 2017 @ 21:43:24 #6
298315 SacreCoeur
circle pits and gig violence
pi_175850414
quote:
1s.gif Op dinsdag 19 december 2017 12:27 schreef Philomijn het volgende:

Wij oriënteren ons nu op kdv, kamertje en de naam ( :') ). Ben heel benieuwd wat jij nu hebt gekozen Sacre!

Je bent niet de enige geloof ik :P
Maar zo'n bijzondere naam is het niet, wel mooi!

en trouwens over rompers, ik krijg wss iets van een eind april/begin mei baby en heb alleen mouwloze rompers.
(bij mijn oktober dochter baby ook alleen mouwloze gebruikt)

'Je hebt mouwloze rompertjes, met korte mouwen en lange mouwen. De keuze tussen deze rompers heeft meer met jouw persoonlijke voorkeur te maken, dan het seizoen. Het is namelijk niet zo simpel dat je voor een zomerkindje mouwloze rompertjes koopt en voor een winterkindje rompers met lange mouwen.' 24baby.nl
pi_175850735
Pff mijn jongste heeft wel even een fase momenteel hoor. Zelf doen en alles is nee en krijsen als iets niet gaat zoals hij wil incl op de grond vallen. Weet dat het de leeftijd is (2-2,5jaar) maar icm bekken en vermoeidheid is het niet heel ideaal.

Verder ima succes morgen!

Morgen uitslag toch bella? Ik duim!

En verder dan dat reikt dit brein niet :P
pi_175850840
LuDann, geen naam zou ik in jouw geval ook langzaamaan lichte stress bij voelen. Hebben jullie wel al ideeën of echt nog blanco? En zijn er nog namen die jullie Wolk niet gegeven hebben maar die wel nog een kans maken voor nummer 2? De jongensnaam die je bij Wolk had bijvoorbeeld.
Wat fijn van de verbouwing!

LMN, sliep dochter maar één nacht in jullie bed in 3 jaar tijd? Wow. Hier ligt Twix in geval van ziekte sowieso bij ons (omdat ik in zijn geval zijn ademhaling dan in de gaten wil houden) en indien niet ziek, eindigt hij de nacht ook wel eens tussen ons in.
Ik heb er verder geen mening over en vind vooral dat iedereen moet doen wat voor hem/haar goed voelt. Maar er zijn dus kindjes die écht elke nacht in hun eigen bed op hun eigen kamer slapen. Dat is meer waar ik me over verbaas. Maar misschien komt dat ook wel omdat Twix over het algemeen een goede slaper is maar wel heel onrustig. Dus ik kan het me bij hem nog niet voorstellen.

Mijn hormonen zijn blij, de grote klussen op Twix' nieuwe kamer zijn klaar (inbouwkast en al het verfwerk). Zaterdag wil man beginnen met het inrichten (nieuwe bed in elkaar, plankjes ophangen, dat soort dingen). Zo benieuwd of het zo tof wordt als ik in mijn hoofd heb. In de Kerstvakantie gaat Twix over. En on topic, dan kunnen we daarna de babykamer eens goed bekijken. Andere indeling of alleen nieuwe accessoires. Helemaal zin in!
pi_175851754
Wha, jullie gaan veel te snel! Ik kan me alleen nog iets herinneren over ‘s nachts voeden en verschonen. Wij deden dat eigenlijk gewoon in bed allemaal. Zeker de eerste maand, toen ik sowieso nauwelijks kon lopen door de wond van de ks. Bij krampjes of andere dingen buiten bed ging man eruit. Ik hoefde ook niet voor te stellen om eruit te gaan, dan werd ik streng toegesproken. Hij vond een ks en bv al teveel fysieke inspanning om dan ook nog eens wakker bij te liggen en rond te moeten lopen O+ Later meer afgewisseld, maar eigenlijk is ‘t altijd wel een beetje zo gebleven dat ik ‘s nachts de voedingen deed en hij alles buiten bed. Ik ben een gezegend mens O+ Mini ligt trouwens nog steeds bij ons (as we speak op m’n schouder te slapen en m’n arm te aaien O+ )

Lu, fijn dat de verbouwing een beetje vlot O+ Ik sta niet in de lijst, maar snap je gevoel van HUH NU AL?! heel goed.. Al kunnen namen en geboortekaartjes me gestolen worden. Ik wil haar gewoon ontmoeten en dan lekker met z’n viertjes in het grote bed en de rest komt allemaal wel als we weer wakker en een beetje terug op aarde zijn (waar ik trouwens steeds verder van verdwijn :’) coconnetje begint zich langzaam te vormen)

IMA succes morgen :*
Make your own kind of music.
pi_175851975
Nog even teruggelezen, want gatenkaas en ik wist dat ik iets belangrijks had gemist: elliebel! Ellie, gefeliciteerd *O* en sterkte met je kleintje jn het ziekenhuis :* Lijkt me heel lastig. Hopelijk mag hij snel mee naar huis!

Cocci dubbele cijfers O+ Step by step..
Make your own kind of music.
pi_175857243
Ben er nog altijd niet aan toegekomen om verder te posten. Baby maakt het goed maar viel al op dag 1 teveel af ondanks dat hij al wel bv pakte. Sinds gisteren is het ellende met kolven en kunstvoeden. Voeding loopt goed, ik kolf nou al 40cc maar nou drinkt de baby niet meer aan de borst.

Dat betekent ook dat ik minder tijd doorbreng met baby omdat hij als hij niet drinkt toch uit de fles krijgt. Zijn actieve momenten zijn dan ook niet meer bij mij, ik heb vaak de baby die wel aanhapt en dan weer doorslaapt.

Dat, en kraamhulp die te wensen overlaat. 's Avonds ruim ik zelf maar rommel op terwijl ik moet rusten. Ik heb constant dorst omdat er geen water in de buurt staat en eten is er ook echt minder dan ik nodig heb. Ga ik dan zelf wat halen dan krijg ik te horen dat ik dat niet zelf hoef te doen.

Ze mag met een jaar met pensioen en is flink doof en vastgeroest. En ook als ik mijn wensen duidelijk doorgeef (kost me zat moeite) of ik ben het ergens niet mee eens komt de boodschap niet aan.

Als je veel op bed moet blijven dan wil je een opgeruimde slaapkamer, geen gestreken beddengoed. Schone vaatdoeken wil je niet vinden op de vloer van je gangkast. Het opstapje naast bed aan de kant zetten en niet terug is haast wreed, dan ben ik nog minder mobiel.

Vandaag viel ik mijn lief dus huilend in zijn armen toen de kraamhulp naar huis ging. En ook hij heeft kraamtranen omdat het nog zo zwaar is.
Morgen is zij voor het laatst, daarna krijgen we een verse waar ik heel kritisch ga kijken of het wel klikt.
Gelukkig heeft ze ook fijne kanten, anders had ik maandag al wel om een andere gevraagd. ;-)

Kraambezoek is overigens geweldig, ik vind het ook leuk als mensen langer blijven om onze baby te bewonderen.

De baby is in ieder geval fantastisch, ik ga weer proberen terug te klimmen naar de de blauwe wolk. ;-)
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_175857247
En gefeliciteerd Ellie en sterkte voor wie het ook nodig heeft. :-)
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
  woensdag 20 december 2017 @ 07:04:27 #13
349615 AwayTL
Guess whoohoo...
pi_175857766
Pannenkoek, bel even de kraamzorg of je vandaag al een nieuwe kan krijgen. Dit is niet hoe het moet zijn en niet goed voor je :* .
Als je twijfelt aan bovenstaande tekst, neem dan contact op met je medisch specialist.
pi_175857829
quote:
0s.gif Op woensdag 20 december 2017 07:04 schreef AwayTL het volgende:
Pannenkoek, bel even de kraamzorg of je vandaag al een nieuwe kan krijgen. Dit is niet hoe het moet zijn en niet goed voor je :* .
Dit! Echt! Ook al heeft ze zoals je zegt ook wel goede punten.
Het klinkt niet fijn en als jullie er samen om huilen, is het duidelijk. Een kraamhulp is er om je te helpen en je in de watten te leggen, niet om voor irritatie en extra werk te zorgen. :*
pi_175857952
Dank dames maar nieuwe kraamhulp vandaag zie ik echt als nog meer drama. Deze zware dagen liggen echt niet alleen aan de kraamzorg, sinds donderdag kon ik de uurtjes slaap op twee handen tellen en ik wil zelf ook nog zoveel doen. Ik wil me vandaag in ieder geval op de bank vestigen, dan ben ik al veel mobieler en kan ik wat ik nodig heb om me heen verzamelen.

Vannacht toch nog goed geslapen en onze kleine V. kon eindelijk weer bij me drinken. Het luchtte ook echt op om hier mijn beklag te doen. Heb manlief nou ook al een paar keer op zijn kop gegeven voor dingen (net, slapen met oordopjes) en deze lijn wil ik vandaag doorzetten.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_175858235
quote:
0s.gif Op woensdag 20 december 2017 07:34 schreef Pannenkoekenmix het volgende:
Dank dames maar nieuwe kraamhulp vandaag zie ik echt als nog meer drama. Deze zware dagen liggen echt niet alleen aan de kraamzorg, sinds donderdag kon ik de uurtjes slaap op twee handen tellen en ik wil zelf ook nog zoveel doen. Ik wil me vandaag in ieder geval op de bank vestigen, dan ben ik al veel mobieler en kan ik wat ik nodig heb om me heen verzamelen.

Vannacht toch nog goed geslapen en onze kleine V. kon eindelijk weer bij me drinken. Het luchtte ook echt op om hier mijn beklag te doen. Heb manlief nou ook al een paar keer op zijn kop gegeven voor dingen (net, slapen met oordopjes) en deze lijn wil ik vandaag doorzetten.
Pannenkoekenmix voor het borstvoedingsverhaal kun je ook een lactatiedeskundige inschakelen :*
pi_175858309
quote:
0s.gif Op woensdag 20 december 2017 07:34 schreef Pannenkoekenmix het volgende:
(net, slapen met oordopjes)
Really? }:|
Protège moi de mes désirs.
  woensdag 20 december 2017 @ 08:23:27 #18
39145 Aventura
Relax, het is maar Fok
pi_175858370
Jeetje Pannenkoek, dat klinkt zwaar. Maar, afgezien van die hork van een kraamhulp, ook wel redelijk hoe een kraamtijd ook is of kan zijn. Ik vind die oordopjes eigenlijk helemaal niet gek. Man en ik gingen afwisselend wel eens in het logeerbed op zolder slapen, dan was in elk geval een van ons fit en uitgeslapen. Man gaf dan wat afgekolfde melk als hij 'duty' had.
  woensdag 20 december 2017 @ 08:23:57 #19
39145 Aventura
Relax, het is maar Fok
pi_175858374
En onthoud, alles gaat voorbij en elke dag gaat het een stukje beter.
pi_175858563
Pannekoek jeetje wat vervelend zeg, van je kraamhulp en dat het allemaal zo tegenzit met de borstvoeding. Het klinkt heel herkenbaar allemaal, ik had de eerste keer na een KS ook grote borstvoedingsproblemen en een zak hooi van een kraamhulp. Ik had achteraf gezien wel spijt dat ik geen andere hulp had laten komen (ik kreeg de laatste dagen ook al een andere die veel beter beviel). Ik hoop dat de volgende kraamhulp wat zorgzamer is. En wat waterdruppel al zei: een lactatiekundige inschakelen kan veel inzicht opleveren.

quote:
0s.gif Op dinsdag 19 december 2017 21:26 schreef Little_Miss_Naughty het volgende:
Ik krijg het niet voor elkaar om mobiel te quoten uit het vorige topic, dus even zo als reactie op LuDann's vraag

'Ik hoor dit wel eens voorbijkomen, meteen op de eigen kamer en ben dan altijd wel nieuwsgierig, waarom hebben jullie daarvoor gekozen toen? En hoe ging dat praktisch in zijn werk? Die van mij raakte instant in paniek wanneer er geen contact was en heeft de eerste weken/maanden alleen maar bovenop mij geslapen. Ik kan me er dus zo moeilijk iets bij voorstellen. _O- Moest ze niet huilen? Ging ze gewoon slapen en werd ze alleen wakker als ze honger had?'

In mijn beleving zou het meer voor mijn eigen gevoel zijn om dochter op onze slaapkamer te leggen 's nachts. We hebben misschien ook wel geluk gehad met het feit dat ze niet heel moeilijk in slaap viel (in mijn herinnering dan..). Overdag sliep ze veel op mij, en 's avonds legde ik haar met een vol buikje slapend in haar bedje. Vervolgens meldde ze zich om de zoveel tijd, en dan stond ik op, voedde ik haar, viel zij weer in slaap en gingen we weer verder waar we gebleven waren.
Let wel, dit is allemaal 3 jaar geleden, en mijn geheugen is nu niet echt in de beste staat zeg maar ;(
Ik kan me in de kraamweek herinneren dat ze 1 nacht absoluut niet wou slapen in haar bedje, en toen hebben we haar op het voedingskussen tussen ons in gelegd, maar dat is ook gelijk de enige keer geweest dat ze bij ons in bed geslapen heeft :P
Wat heerlijk joh, zo'n goedslapende baby. Ik ben wel een tikje jaloers, al heb ik mijn baby toch het liefst bij me in bed straks. Doorslapen is nog steeds niet een van haar talenten helaas en dat zal bij nummer 2 straks precies zo zijn vermoed ik.
pi_175858635
Vervelend van je kraamhulp Pannenkoekenmix.
Hopelijk bevalt ( :+ ) je nieuwe straks beter.
Het zal in het begin toch wel even zoeken zijn met bv en alles. Komt allemaal goed.

Ik dacht vannacht dat het toch weleens begonnen kon zijn. Werd wakker met krampen en 2 uur lang had ik ongeveer elke 10 minuten een minuut kramp in mijn buik en toen zakte het weer.
Soort menstruatiekramp of diarree. :')
Maar ja, na 2 uur wakker te liggen, ben ik wat gaan eten en toch weer in slaap gesukkeld.
Tussendoor wel een kramp hier en daar gevoeld maar verder is het gestopt.
Het is nog wel soms gevoelig daar dus wie weet pakt het 1 deze dagen toch door.
Vanmiddag in ieder geval controle dus dat komt goed uit. :)
pi_175858655
@malteser: nee, we hebben echt nog geen idee en de namen van de vorige keer bevallen gewoon niet zo meer. Maar goed, komt vast wel goed. Als de verbouwing eenmaal af is en ik met verlof ben heb ik wat meer ruimte over in mijn hoofd om hiermee bezig te zijn. Wat fijn joh, dat dit weekend de kamer van Twix afgemaakt wordt! Hurray for happy hormones. O+

Ik ben echt klaar met die verbouwing. Gisteravond om 22 uur waren we nog druk bezig met het verwijderen van wat hardnekkige plinten. Nu hebben we dit in de gang: https://imgur.com/a/uPh05
Echt fantastisch. Dat gat wat je ziet is dus de buitenmuur. :') De resterende plinten tegen die muur in een andere kamer hebben we maar laten zitten, dan maar geen nieuwe. :')

Maar goed, in ieder geval belde vanochtend om 7:30 zowaar de laminaat legger aan, dus die is in ieder geval komen opdagen. In tegenstelling tot het mannetje die maandag zou komen, die is schijnbaar van de aardbodem verdwenen.
pi_175858686
Spannend Venco, ben benieuwd of het doorzet!

Ik wilde nog bedanken voor de tip die ik hier kreeg trouwens, van meer drinken. Het heeft wel geholpen. Ik heb nu alleen het probleem dat het soms ondanks volle blaas niet lukt om te plassen. Meestal een half uur later dan wel, maar het is wel vervelend zo. Zal het morgen eens ter sprake brengen bij de VK.
pi_175858766
Mooi gat, LuDann! :D

Pannenkoek, ik hoop dat je een geweldige, nieuwe kraamhulp krijgt!

Fijn van Twix zijn kamer, Malteser! Hier willen we peuter ook in de kerstvakantie in zijn nieuwe kamer hebben.

Onze oudste heeft het eerste half jaar (misschien langer?) bij ons op de kamer geslapen. Toen hij naar zijn eigen kamer verhuisde sliepen we allemaal wel een stuk beter eigenlijk :') Nu slaapt hij weer even in ons bed wegens ziek, erg gezellig hoor maar ik slaap er niet beter door :D
Baby gaat de eerste periode weer bij ons op de kamer.

Ik ben iets eerder dan gepland met verlof gegaan. Kreeg erg veel last van krampen en harde buiken dus in overleg met de verloskundige gestopt met werken. Ik zou sowieso na deze week vrij zijn, dus heel veel mis ik niet gelukkig. Ik ga voor een 2018 bevalling!
pi_175858782
quote:
1s.gif Op woensdag 20 december 2017 09:01 schreef LuDann het volgende:
Spannend Venco, ben benieuwd of het doorzet!

Ik wilde nog bedanken voor de tip die ik hier kreeg trouwens, van meer drinken. Het heeft wel geholpen. Ik heb nu alleen het probleem dat het soms ondanks volle blaas niet lukt om te plassen. Meestal een half uur later dan wel, maar het is wel vervelend zo. Zal het morgen eens ter sprake brengen bij de VK.
Hee dat heb ik ook! Rotgevoel is dat.. Hier drukken baby en bm dan de plasbuis dicht en van houding veranderen helpt (wel beetje awkward om boven de wc te staan twerken tot de sluizen open gaan, maar hee, wat werkt dat werkt :') )

Pannenkoek, wat rot van je kraamhulp. Ik hoop echt dat je een beetje je rust kunt nemen :*

OIT verlof *O* Lekker uitrusten :)
Make your own kind of music.
pi_175858809
Lu, probeer je bekken alle kanten op te kantelen als je niet kan plassen. Staand plassen werkt vaak ook goed, maar gaat niet altijd. :P
Want het leven is niet meer dan een sprookje
pi_175858858
quote:
1s.gif Op woensdag 20 december 2017 08:16 schreef D.U.M.A.N. het volgende:

[..]

Really? }:|
Hij sliep ook zonder baby al graag met oordopjes dus ik neem het hem niet kwalijk. Maar als V. wakker wordt duurt het best lang tot ik bij hem kan zijn. Dan wil ik niet eerst hem nog wakker maken en twee keer moeten vertellen dat hij uit bed moet of waarom.

Straks ga ik mijn zorgen om bv ook met de vk bespreken, zij kijken goed mee hoe het beter kan. Als dat niet helpt bel ik morgen voor lactatiedeskundige, die optie was ik zelf vergeten.

En volgens mij moet ik snel door naar het babytopic. ;-) Foto en bevallingsverhaal houden jullie van me tegoed!
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_175863576
Het was nog steeds goed, 8w5d O+
pi_175863844
quote:
0s.gif Op woensdag 20 december 2017 13:07 schreef IsabellaMariaAnna het volgende:
Het was nog steeds goed, 8w5d O+
Jaaa IMA wat fijn O+
Make your own kind of music.
pi_175864012
IMA! *O* Geweldig nieuws!
pi_175864351
quote:
0s.gif Op woensdag 20 december 2017 13:07 schreef IsabellaMariaAnna het volgende:
Het was nog steeds goed, 8w5d O+
Yes!! O+
pi_175864381
quote:
1s.gif Op woensdag 20 december 2017 08:57 schreef LuDann het volgende:
@malteser: nee, we hebben echt nog geen idee en de namen van de vorige keer bevallen gewoon niet zo meer. Maar goed, komt vast wel goed. Als de verbouwing eenmaal af is en ik met verlof ben heb ik wat meer ruimte over in mijn hoofd om hiermee bezig te zijn. Wat fijn joh, dat dit weekend de kamer van Twix afgemaakt wordt! Hurray for happy hormones. O+

Ik ben echt klaar met die verbouwing. Gisteravond om 22 uur waren we nog druk bezig met het verwijderen van wat hardnekkige plinten. Nu hebben we dit in de gang: https://imgur.com/a/uPh05
Echt fantastisch. Dat gat wat je ziet is dus de buitenmuur. :') De resterende plinten tegen die muur in een andere kamer hebben we maar laten zitten, dan maar geen nieuwe. :')

Maar goed, in ieder geval belde vanochtend om 7:30 zowaar de laminaat legger aan, dus die is in ieder geval komen opdagen. In tegenstelling tot het mannetje die maandag zou komen, die is schijnbaar van de aardbodem verdwenen.
OMG, dat gat. :X Daar word je zonder hormonen al niet blik van, laat staan met.
pi_175864417
quote:
0s.gif Op woensdag 20 december 2017 09:08 schreef OliviaIsTaken het volgende:
Mooi gat, LuDann! :D

Pannenkoek, ik hoop dat je een geweldige, nieuwe kraamhulp krijgt!

Fijn van Twix zijn kamer, Malteser! Hier willen we peuter ook in de kerstvakantie in zijn nieuwe kamer hebben.

Onze oudste heeft het eerste half jaar (misschien langer?) bij ons op de kamer geslapen. Toen hij naar zijn eigen kamer verhuisde sliepen we allemaal wel een stuk beter eigenlijk :') Nu slaapt hij weer even in ons bed wegens ziek, erg gezellig hoor maar ik slaap er niet beter door :D
Baby gaat de eerste periode weer bij ons op de kamer.

Ik ben iets eerder dan gepland met verlof gegaan. Kreeg erg veel last van krampen en harde buiken dus in overleg met de verloskundige gestopt met werken. Ik zou sowieso na deze week vrij zijn, dus heel veel mis ik niet gelukkig. Ik ga voor een 2018 bevalling!
Verstandig besluit om eerder met verlof te gaan. Merk je nu dat je door de rust ook minder harde buiken hebt?
En moet er veel gebeuren aan de nieuwe kamer van je oudste? Hoe oud is hij eigenlijk?
pi_175864607
quote:
1s.gif Op woensdag 20 december 2017 13:43 schreef Malteser het volgende:

[..]

Verstandig besluit om eerder met verlof te gaan. Merk je nu dat je door de rust ook minder harde buiken hebt?
En moet er veel gebeuren aan de nieuwe kamer van je oudste? Hoe oud is hij eigenlijk?
Ja, merk dat het zeker helpt!

Er hoeft gelukkig niet veel meer te gebeuren, inmiddels is bijna alles geverfd, ligt er nieuw tapijt en zijn er nieuwe kozijnen geplaatst (we hadden op die kamer nog dubbel glas). Eigenlijk alleen nog nieuwe gordijnen en wat nieuwe inrichting, maar dat kan ook terwijl hij er al slaapt.
Ik merk dat ik het moment van 'verhuizen' een beetje aan het uitstellen ben, hij gaat dan van de tweede verdieping (waar wij ook slapen) naar de eerste verdieping, en dat voelt zo ver weg :')
Hij is in september twee geworden, trouwens :)
pi_175864686
Wow, die plint van LuDann! Of dat wil zeggen: die event horizon waar ooit een plint zat. :o Ik kan me levendig voorstellen dat je dan de rest maar gewoon laat zitten ja..

quote:
0s.gif Op woensdag 20 december 2017 13:07 schreef IsabellaMariaAnna het volgende:
Het was nog steeds goed, 8w5d O+
Phew! Goed zeg! *O*

quote:
1s.gif Op woensdag 20 december 2017 09:16 schreef Pannenkoekenmix het volgende:

[..]

En volgens mij moet ik snel door naar het babytopic.
Wel verdorie, moeten we je hier gaan missen! -O-
Nou ja, dan lezen we daar wel hoe het gaat met de nieuwe kraamverzorgster! :) Heftige dagen voor jullie samen als ik het zo lees, duimen dat het gauw een beetje meer op rolletjes gaat lopen voor jullie. O+ :*
Let me see you stripped down to the bone
pi_175864870
Tikkie confronterend: ik ontving een schrijven over de vorige maand ingestelde 'Ketenzorg Kwetsbare Zwangeren & Jonge Ouders Dordrecht en omstreken' waar onze kraamzorgorganisatie aan meedoet, omdat er nou eenmaal een kruisje bij 'psychiatrische aandoening' in mijn dossier staat. :X

Het is bij mij slechts ADHD en ik blijf het een wat wonderlijk idee vinden dat ik daarmee wat de kraamhulp betreft in een categorie val waar mogelijk extra zorg en hulp voor nodig is. Fijn dat het beschikbaar is hoor, maar het voelt toch een béétje onnodig in mijn geval.. :)
Let me see you stripped down to the bone
pi_175865152
Juist ja :')
Ik heb dus officieel voorweeen en die komen heel gelijkmatig op en af. Mag een paracetamol innemen en proberen te rusten.
Heb 1 cm ontsluiting. Het kan weer stoppen en nog wel wat dagen duren maar kan ook doorzetten.
Ik gok zelf dat laatste. Heb net ook wat bloed en slijm verloren.
Zoonlief is minstens tot vanavond bij mijn ouders en ik lig met een deken op de bank.

Ik werd even wat emotioneel bij de vk omdat ik het toch wel weer spannend vindt allemaal. :{
pi_175865213
quote:
1s.gif Op woensdag 20 december 2017 14:18 schreef vencodark het volgende:
Juist ja :')
Ik heb dus officieel voorweeen en die komen heel gelijkmatig op en af. Mag een paracetamol innemen en proberen te rusten.
Heb 1 cm ontsluiting. Het kan weer stoppen en nog wel wat dagen duren maar kan ook doorzetten.
Ik gok zelf dat laatste. Heb net ook wat bloed en slijm verloren.
Zoonlief is minstens tot vanavond bij mijn ouders en ik lig met een deken op de bank.

Ik werd even wat emotioneel bij de vk omdat ik het toch wel weer spannend vindt allemaal. :{
Ha! :D
Tuurlijk is het spannend. Wij vinden het hier als meelezers al spannend, dus jij al helemaal! ;)
Heel veel succes! *O* Bijna een baby! *O* O+
Let me see you stripped down to the bone
pi_175865293
Baby in aankomst O+ Heel veel succes. :* Spannend, hoor!
Protège moi de mes désirs.
pi_175865350
Venco :* Je kindje is in aantocht O+ Ontspan (als dat gaat) en zet ‘m op *O*

Minilot, heb je ook extra uren geïndiceerd gekregen? Je mag altijd weigeren natuurlijk (al is een extra blinkend toilet nooit weg ;) )
Make your own kind of music.
pi_175865391
quote:
0s.gif Op woensdag 20 december 2017 14:27 schreef CassElliot het volgende:
Minilot, heb je ook extra uren geïndiceerd gekregen?
Yep, heb ik. Optioneel twee uur per dag extra.
Mezelve kennende en mijn diep ingebedde hekel aan mensen in mijn huis denk ik zomaar dat ik er geen gebruik van ga maken, maar we zullen zien!
Van het idee dat iemand anders dan ikzelf of mijn lief onze plee staat te boenen krijg ik vooral onaangenaam de kriebels, maar wellicht denk ik daar gedurende de aanstondse kraamtijd wel heel anders over. :7

[ Bericht 1% gewijzigd door minilot op 20-12-2017 14:34:40 ]
Let me see you stripped down to the bone
pi_175865575
Aan de andere kant mini, mijn kraam deed even huphup de huishoudelijke klussen en was daarna druk in de weer met babymassages en lekker bloot op bloot in bed voeden met eindeloos veel dekentjes en kussentjes om het voor iedereen zo comfortabel mogelijk te maken. Daar had ik nog wel een paar dagen van willen hebben. O+ O en dat m'n was iedere dag magisch gedaan was en opgevouwen mis ik ook. :'(

Venco, wat spannend! Slim dat je even lekker met een dekentje zit.

IMA, wat ontzettend fijn! *O*
Want het leven is niet meer dan een sprookje
pi_175865587
Oh Venco, het is ook hartstikke spannend!! Heel veel geluk en succes! *O*
pi_175865674
quote:
0s.gif Op woensdag 20 december 2017 14:38 schreef Krisvc het volgende:
..en was daarna druk in de weer met babymassages en lekker bloot op bloot in bed voeden met eindeloos veel dekentjes en kussentjes om het voor iedereen zo comfortabel mogelijk te maken.
Ook bij dat idee voel ik nogal wat weerstand. Brrr! Zeer, zeer op mijn privacy gesteld in mijn eigen huis. :+ En ik word eigenlijk uberhaupt niet graag vertroeteld, door niemand - ik vind dat echt helemaal niks.. Ik leg anderen graag in de watten, maar andersom: bleh. :')
Maar goed, mogelijk valt het reuze mee. Ik zie wel. :)

[ Bericht 4% gewijzigd door minilot op 20-12-2017 15:15:53 ]
Let me see you stripped down to the bone
pi_175865675
quote:
0s.gif Op woensdag 20 december 2017 13:07 schreef IsabellaMariaAnna het volgende:
Het was nog steeds goed, 8w5d O+
Mooi! :*
Protège moi de mes désirs.
pi_175865938
quote:
0s.gif Op woensdag 20 december 2017 14:38 schreef Krisvc het volgende:
Aan de andere kant mini, mijn kraam deed even huphup de huishoudelijke klussen en was daarna druk in de weer met babymassages en lekker bloot op bloot in bed voeden met eindeloos veel dekentjes en kussentjes om het voor iedereen zo comfortabel mogelijk te maken. Daar had ik nog wel een paar dagen van willen hebben. O+ O en dat m'n was iedere dag magisch gedaan was en opgevouwen mis ik ook. :'(

Venco, wat spannend! Slim dat je even lekker met een dekentje zit.

IMA, wat ontzettend fijn! *O*
Oh echt, die kraamhulp, als we weer zo’n fijne krijgen kan ik me daar nu al op verheugen. Kwam ‘s ochtends stilletjes binnen, ging eerst de kamer stofzuigen, kwam dan bij ons kijken, ontbijtje maken.. en die broodjes met kaas en ham en tomaatjes en crackers zalm en fruitsalades :9
pi_175866476
Venco, spannend, succes :*

Pannenkoek, hopelijk is de volgende kraamhulp wel een hele fijne!

Ach misschien valt het hartstikke mee Mini! Je gaat het vanzelf zien inderdaad! Ik verwacht er tegen die tijd wel verslag van natuurlijk ;)

Vandaag nog eventjes bij de 'gewone' verloskundige geweest, omdat die afspraak nog stond. Hartje geluisterd, 145, klonk allemaal goed O+ bloeddruk nog steeds te hoog, maarja was te verwachten ook. Meteen nog even een geslachtsecho ingepland omdat ik te nieuwsgierig ben. En daarnet ook mijn 20 weken echo ingepland.

En nu nog even naar een werkding en vanavond (weer) naar star wars. En daarna slaap ik hopelijk als een roos :P
pi_175866876
quote:
0s.gif Op woensdag 20 december 2017 13:51 schreef OliviaIsTaken het volgende:

[..]

Ja, merk dat het zeker helpt!

Er hoeft gelukkig niet veel meer te gebeuren, inmiddels is bijna alles geverfd, ligt er nieuw tapijt en zijn er nieuwe kozijnen geplaatst (we hadden op die kamer nog dubbel glas). Eigenlijk alleen nog nieuwe gordijnen en wat nieuwe inrichting, maar dat kan ook terwijl hij er al slaapt.
Ik merk dat ik het moment van 'verhuizen' een beetje aan het uitstellen ben, hij gaat dan van de tweede verdieping (waar wij ook slapen) naar de eerste verdieping, en dat voelt zo ver weg :')
Hij is in september twee geworden, trouwens :)
Exact zo oud als Twix dus, die is ook twee geworden in september. Kan me voorstellen dat een andere verdieping dan ver weg voelt. Is het een goede slaper over het algemeen?
pi_175866882
Venco, succes!! :%
pi_175866903
quote:
0s.gif Op woensdag 20 december 2017 15:23 schreef Aure het volgende:
..en vanavond (weer) naar star wars.
Ik vrijdag denk ik ook voor de tweede keer. :Y

Inzake biosbezoek: ik heb het idee dat de uk wel degelijk binnenbuiks reageert op harde geluiden in de bioscoop: zoonlief wordt tijdens films steevast gezellig druk. :)

Succes alvast bij de 20 weken-echo, Aure! *O*
Let me see you stripped down to the bone
  Moderator woensdag 20 december 2017 @ 16:12:10 #51
382129 crew  Donna
pi_175867473
Nou, middagje ziekenhuis zit er op.

Baby: perfect gemiddeld
Suikerwaarde: perfect
M'n voeding: Niks op aan te merken (kan wel iets meer zuivel gebruiken, that's it)

Plan van aanpak: Thuis prikken de komende dagen, vrijdagochtend waardes doorbellen (mochten die hoog zijn, dan kan er vrijdag nog actie ondernomen worden, maar dat is onwaarschijnlijk). Het lijkt erop dat ik die 75gr van het drankje gewoon niet kan verwerken (en de avond ervoor hadden we een etentje tot vrij laat). Begin januari weer groei echo, maar als ik goede waardes heb, valt het dus alles mee!

[ Bericht 7% gewijzigd door Donna op 20-12-2017 16:19:01 ]
pi_175867519
Dat loopt dus hopelijk met een sisser af Donna! Wat fijn :)

Venco wat spannend :% :% :% :%

Ik zag een horrorplint, een goede echo en een goede controle en verder ben ik het kwijt.

Vanavond heb ik eindejaarsetentje van mijn werk. Nu nog iets in mijn kast vinden wat een beetje past.
pi_175867654
Gefeliciteerd met de goede echo IMA! *O*

Wat spannend Venco, succes! Baby on the way O+

Fijn om te horen Donna, hopelijk blijven je waardes goed!

Aure fijn dat alles goed is! En ik kon me ook niet inhouden wb geslachtsbepaling :9 veel plezier.

Wij hebben morgen de 20 weken echo. Vind het een beetje spannend. Maar een half dagje werken, dan echo, nog wat cadeaus kopen en vrijdag vertrekken we al voor een weekendje kerst met de familie O+ leuke dingen.
pi_175868095
quote:
1s.gif Op woensdag 20 december 2017 15:42 schreef Malteser het volgende:

[..]

Exact zo oud als Twix dus, die is ook twee geworden in september. Kan me voorstellen dat een andere verdieping dan ver weg voelt. Is het een goede slaper over het algemeen?
Oh wat grappig! Ja, over het algemeen slaapt hij goed hoor, het is puur mijn gevoel :)
pi_175868240
Goed nieuws Donna, hopelijk zijn je waardes goed!

Veel plezier Songeur, anders gewoon in je joggingbroek komen, toch ;)

Spannend morgen, Vita, alvast veel succes gewenst!
pi_175868500
Hey wij gaan ook vrijdag naar Star Wars met dochter, groot fan van Darth Vader. Ik ben benieuwd hoe dat zal gaan bevallen.

Venco aan de voorweeen, spannend! *O*

Goede waardes voor Donna, hopelijk blijven de waardes goed.

Olivia eerder met verlof, heel verstandig! Ik merk dat ik deze zwangerschap ook meer last van harde buiken heb, en dat het al snel zwaarder is dan bij de eerste. Vooral goed voor jezelf en buikbaby zorgen O+

IMA met alles goed update *O*

Pannenkoekenmix wat rot dat de kraam en borstvoeding beiden niet lopen zoals het zou moeten. Goed dat je maandag een andere kraam krijgt!

Oooh LuDann, dat gat! Sowieso verbouwingen en klusjesmannen waar werkelijk nooit een afspraak mee te maken valt }:|

quote:
1s.gif Op woensdag 20 december 2017 08:48 schreef LuDann het volgende:

[..]

Wat heerlijk joh, zo'n goedslapende baby. Ik ben wel een tikje jaloers, al heb ik mijn baby toch het liefst bij me in bed straks. Doorslapen is nog steeds niet een van haar talenten helaas en dat zal bij nummer 2 straks precies zo zijn vermoed ik.
Ik denk dat we inderdaad wel veel geluk hebben gehad met dat het zo gemakkelijk ging, maar tot 14 maanden moest ik er toch wel iedere nacht (een paar keer) uit, om haar te voeden. In slaap vallen is gelukkig nooit een probleem geweest, hopelijk heeft nummer 2 dat straks ook van mijn man doorgekregen :+
Op dinsdag 9 november 2010 17:06 schreef DevilsWhore het volgende:
hehehe, LMN is raarder dan ik :D
pi_175868794
quote:
0s.gif Op woensdag 20 december 2017 16:49 schreef OliviaIsTaken het volgende:

Veel plezier Songeur, anders gewoon in je joggingbroek komen, toch ;)

Hahah dat past wel! En zit ook lekker. :P
pi_175868952
Hebben we al iets van Bella gehoord trouwens? die kreeg toch vandaag bloeduitslagen?

Succes alvast met je echo morgen Vita! Spannend :)

Aventura hoe gaat ie nu je thuis bent?
  woensdag 20 december 2017 @ 17:34:09 #59
39145 Aventura
Relax, het is maar Fok
pi_175869498
Minilot, i feel you. Ik kan me echt aangerand voelen in mn privacy. Ik denk wel dat ik ga proberen de kraamverzorgdende wat te regisseren. Ik lees over lekkere hapjes en fruit: dat wil ik wel! Stofzuigen enzo ook prima. Maar was in m'n kast doen, nee.

Donna, wat goed! Hier mag ik morgen mijn hele week aan meten doormailen. Ik ben benieuwd wat ze zeggen. M'n waarden komen op 1 meting van 7 niet boven de 6 uit. Die ene uitschieter was na een gevulde koek :D

Verder gaat het goed naar omstandigheden, gister hadden we de eerste groeiecho na de echo die zoveel schrik veroorzaakte. En.. Onze meid is netjes op de lijn gegroeid! Weliswaar op de onderste lijn,maar dus wel goed gegroeid. We zijn vandaag 27/2 en ze weegt ongeveer 850 gram. De flow in de navelstreng ziet er nog goed uit,mijn bloeddruk is ook stabiel. So far, so good! We kunnen niet in een glazen bol kijken maar alleen hopen dat we nog heel lang dit soort uitslagen zien.
  woensdag 20 december 2017 @ 17:38:25 #60
39145 Aventura
Relax, het is maar Fok
pi_175869600
Jeetje, ik bedenk me nu dat ik waarschijnlijk geen kraamzorg krijg... De baby wordt namelijk hoe dan ook eerder gehaald en maximaal met 36 weken. Pfff, ook wel even confronterend.
  woensdag 20 december 2017 @ 17:44:47 #61
149959 SQ
snelle trees
pi_175869746
quote:
0s.gif Op woensdag 20 december 2017 17:38 schreef Aventura het volgende:
Jeetje, ik bedenk me nu dat ik waarschijnlijk geen kraamzorg krijg... De baby wordt namelijk hoe dan ook eerder gehaald en maximaal met 36 weken. Pfff, ook wel even confronterend.
volgens mij heb je wel recht op couveuse nazorg, maar ik denk dat jij na de geboorte zelf ook nog wel even in het ziekenhuis ligt? Erg confronterend inderdaad ;(
disclaimer
pi_175870196
quote:
0s.gif Op woensdag 20 december 2017 17:38 schreef Aventura het volgende:
Jeetje, ik bedenk me nu dat ik waarschijnlijk geen kraamzorg krijg...
Ik zou de mijne wel aan je willen geven als het kon! :*

En yay @ groeiend dochtertjelief! *O* Recht zo die gaat!
Let me see you stripped down to the bone
pi_175870258
Baby met hik in de buik, dat blijf ik toch zo lollig vinden, qua gevoel. O+ Ga ik nog missen!
Let me see you stripped down to the bone
pi_175870350
quote:
0s.gif Op woensdag 20 december 2017 17:38 schreef Aventura het volgende:
Jeetje, ik bedenk me nu dat ik waarschijnlijk geen kraamzorg krijg... De baby wordt namelijk hoe dan ook eerder gehaald en maximaal met 36 weken. Pfff, ook wel even confronterend.
Ligt een beetje aan je verzekering, na tien dagen ziekenhuisopname heb je (volgens mij bij alle basisverzekeringen) geen recht meer op kraamzorg, maar je kan natuurlijk ook zelf inkopen. Maar als je aanvullend verzekerd bent, heb je wellicht nog wel ergens recht op!
Heel fijn van de groei trouwens, hopen dat dit zo doorzet!
pi_175870439
quote:
0s.gif Op woensdag 20 december 2017 18:09 schreef minilot het volgende:
Baby met hik in de buik, dat blijf ik toch zo lollig vinden, qua gevoel. O+ Ga ik nog missen!
Ja dat gevoel mis ik.Het bewegen en als hij de hik had O+

Wie was het nou met de baby die een ontsteking had? En hoe gaat het nu?

Pannenkoekenmix gaat het al beter met de kraamverzorgster? Als dat nog niet zo is zou ik echt bellen voor een andere. De kraamtijd is te belangrijk voor een nare ervaring :*

Ik lees ook redelijke suikerwaardes *G* Volhouden dames
  woensdag 20 december 2017 @ 18:22:09 #66
39145 Aventura
Relax, het is maar Fok
pi_175870551
Dank dames! Het is ook natuurlijk allemaal heel betrekkelijk. Als ons meiske hier maar gezond en wel uit komt (en ik ook, natuurlijk)!
pi_175870592
quote:
0s.gif Op woensdag 20 december 2017 18:22 schreef Aventura het volgende:
Dank dames! Het is ook natuurlijk allemaal heel betrekkelijk. Als ons meiske hier maar gezond en wel uit komt (en ik ook, natuurlijk)!
Natuurlijk, een gezonde dochter staat op nummer één, maar dat neemt niet weg dat je niet van "bijzaken" mag balen hoor :*
  woensdag 20 december 2017 @ 18:26:11 #68
39145 Aventura
Relax, het is maar Fok
pi_175870677
Weet ik! Gelukkig overheerst nu weleen gevoel van dankbaarheid: dat de zorg hier zo goed is, dat ik thuis ben, dat de baby gegroeid is, en ook dat mijn oudste zo goed gaat, en dat ik bij hem in ieder geval het droomscenario heb mogen doorlopen. In een x zwanger, probleemloze zwangerschap, ietwat pittige maar vaginale bevalling. Nu maak ik de andere kant mee, en ik baal er wel van, maar ik voel ook echt wel dankbaarheid.
pi_175870722
quote:
0s.gif Op woensdag 20 december 2017 17:38 schreef Aventura het volgende:
Jeetje, ik bedenk me nu dat ik waarschijnlijk geen kraamzorg krijg... De baby wordt namelijk hoe dan ook eerder gehaald en maximaal met 36 weken. Pfff, ook wel even confronterend.
Wat rot zo'n realisatie :{
Kijk even goed je verzekering na nog. Met een ziekenhuisopname van kind kom je in aanmerking voor couveusenazorg, maar dit zit niet in de basiszorg. Niet iedere verzekeraar heeft dit standaard opgenomen in de aanvullende pakketten. Er zijn verzekeraars die in het laagste aanvullende pakket wel de eigen bijdrage kraamzorg vergoeden, maar die de couveuse nazorg of uitgestelde kraamzorg pas vanaf hoger pakket vergoeden. Ook kan het zijn dat er eisen gesteld worden aan vergoeding. Sowieso moet je kindje minstens 10 aaneengesloten dagen opgenomen hebben gelegen. Er zijn ook verzekeraars die vergoeden in hun aanvullende pakketten 15 uur extra kraamzorg, ongeacht indicatie. Je zou kunnen bellen met je verzekeraar welke eisen daaraan gesteld worden. Soms moet er dan een brief door een verloskundige of gyn/ka ondertekend worden, dat is eigenlijk nooit een probleem.

Kijk ook even naar hoe het bij jou in de buurt geregeld is. In "mijn" ziekenhuis hebben we een gezinscentrum waarbij (1 vd) ouders in principe inroomen bij hun kind. Op de neo houdt dit ook in dat er kraamzorg is voor moeder. Niet veel, 1.5 uur per dag, maar voldoende voor de controles, je verhaal, adviezen indien gewenst en bijv hulp bij voedingen/kolven als je borstvoeding gaat geven.

In het andere ziekenhuis hier hebben ze ook mogelijkheid tot rooming-in, en dan verzorgt het geboortehotel de controles. Ik heb ook wel eens ouders gehad die kozen voor een verblijf in geboortehotel ipv inroomen. Zo ben je toch dichtbij je kindje maar verblijf je comfortabeler.

En ik heb gemist wat er precies gaande is maar ik lees iets over hoge bloeddruk en groeiachterstand, wat shit zeg!! Veel sterkte.
:)
pi_175870750
Sorry voor t ongevraagde advies :X
:)
pi_175870814
quote:
0s.gif Op woensdag 20 december 2017 18:26 schreef Aventura het volgende:
Weet ik! Gelukkig overheerst nu weleen gevoel van dankbaarheid: dat de zorg hier zo goed is, dat ik thuis ben, dat de baby gegroeid is, en ook dat mijn oudste zo goed gaat, en dat ik bij hem in ieder geval het droomscenario heb mogen doorlopen. In een x zwanger, probleemloze zwangerschap, ietwat pittige maar vaginale bevalling. Nu maak ik de andere kant mee, en ik baal er wel van, maar ik voel ook echt wel dankbaarheid.
Wij hadden ook geen kraamzorg thuis, maar hebben wel 10 dagen op de kraamafdeling gelegen en daar dus kraamzorg gekregen. Nee, het is niet hetzelfde, want ik kreeg geen fruit en thuis was het huis ontploft, maar het was wel 24/7 O+
Ik denk dat jij ook inderdaad kunt kijken naar couveusenazorg. Daar zitten wat voorwaarden aan verbonden en wij kregen het niet, maar jullie misschien wel.

Edit: mignonne was me voor. De term waar ik niet op kon komen, was rooming in. Wij mochten dat met beide ouders, als we wilden. Hebben we ook gebruik van gemaakt. Ik in het ziekenhuisbed en vrouw op het uitklapbed. Niet comfortabel, wel allemaal bij elkaar.
  woensdag 20 december 2017 @ 18:54:48 #72
39145 Aventura
Relax, het is maar Fok
pi_175871554
quote:
0s.gif Op woensdag 20 december 2017 18:28 schreef mignonne het volgende:
Sorry voor t ongevraagde advies :X
Helemaal niet erg! Ik ben, nu ik toch hele dagen op de bank zit, toch wel van plan om snel eens wat practische zaken op een rij te gaan zetten. Dat kwam er niet van tijdens de ziekenhuisopname, maar nu we van de ergste schrik zijn bekomen is het het toch wel goed om even in de realiteit te komen. Verzekering is bijvoorbeeld nu wel een goed moment om even te bellen, we kunnen natuurlijk nog overstappen.

Tja ik heb de complicatiebingo gewonnen geloof ik, met iugr, dreigende pre-eclampsie en diabetes. Het lijkt allemaal wel 'mild' te zijn, maar toch. Niet wat je wil.
pi_175872485
Succes venco *O* :%
  woensdag 20 december 2017 @ 19:25:44 #74
39145 Aventura
Relax, het is maar Fok
pi_175872524
Ja Venco, hoe staat het ervoor?!
pi_175872748
quote:
0s.gif Op woensdag 20 december 2017 18:28 schreef mignonne het volgende:
Sorry voor t ongevraagde advies :X
sq moet deze sorry ook niet geband worden? :P volgens mij is jouw goede raad en kennis hier altijd welkom mignonne!
  woensdag 20 december 2017 @ 20:07:29 #76
149959 SQ
snelle trees
pi_175874064
quote:
1s.gif Op woensdag 20 december 2017 19:31 schreef DagenNachtdromer het volgende:

[..]

sq moet deze sorry ook niet geband worden? :P volgens mij is jouw goede raad en kennis hier altijd welkom mignonne!
nee, daar zal ik niet op modereren, dat doe ik alleen met egopost en faalmoeder, maar je hebt wel gelijk ;)
disclaimer
pi_175875620
quote:
1s.gif Op woensdag 20 december 2017 19:31 schreef DagenNachtdromer het volgende:

[..]

sq moet deze sorry ook niet geband worden? :P volgens mij is jouw goede raad en kennis hier altijd welkom mignonne!
:D

Nouja ik realiseerde me nadat ik verzonden had dat ze helemaal niet om tips ofzo had gevraagd.
Dus vrouwmensch dat ik er ben kom ik dan gelijk met allerlei adviezen :')
:)
pi_175875852
quote:
1s.gif Op woensdag 20 december 2017 19:31 schreef DagenNachtdromer het volgende:

[..]

sq moet deze sorry ook niet geband worden? :P volgens mij is jouw goede raad en kennis hier altijd welkom mignonne!
IK LAS DUS WELKOM MIGNONNE! -O- WIL JE DAT NIET MEER DOEN, MIJN ZWANGERE HART BEGEEFT HET NOG EN DE GEHUURDE FANFARE IS NON-REFUNDABLE :(

Maar waar ik eigenlijk voor kwam: indalingsweeën en een gevoelig litteken zijn echt geen feestje.

Aventura, heel logisch dat je daarvan baalt. Ook als ‘t maar iets kleins is (wat ik niet vind) dan nog stapelt ‘t zich allemaal wel lekker op zo en da’s mooi ruk :*
Make your own kind of music.
pi_175875953
quote:
1s.gif Op woensdag 20 december 2017 20:50 schreef CassElliot het volgende:

[..]

IK LAS DUS WELKOM MIGNONNE! -O- WIL JE DAT NIET MEER DOEN, MIJN ZWANGERE HART BEGEEFT HET NOG EN DE GEHUURDE FANFARE IS NON-REFUNDABLE :(

Cola door mn neus :D
Helaasch nee. Ik geloof dat het er echt niet in zit. En ik geloof ook dat dat okay is. Soort van. Denk ik.

quote:
Maar waar ik eigenlijk voor kwam: indalingsweeën en een gevoelig litteken zijn echt geen feestje.
:*
:)
pi_175876795
Venco, ben je al hard aan het puffen? :D Of aan het genieten van je wolk? O+ Of lig je nog onder de dekens? O+

Aventura, wat fijn dat ze goed is gegroeid! Hopelijk houdt ze dit aan!
Moet ze ook gehaald worden wanneer ze zo goed blijft groeien?

Bella, hoe zijn je uitslagen?

LuDann, pff... succes. :o

Donna, fijn van de goede waardes! :)

Vita, succes morgen!

Songeur, eetsmakelijk. :*
Protège moi de mes désirs.
pi_175877388
Venco wat onwijs spannend! O+ :%

Donna hopelijk blijven de waardes gewoon goed! Misschien was jou lichaam gewoon in de war door dat stomme drankje :Y

Mignonne ondanks ongevraagd advies, ik vind het juist fijn dat dat advies word gegeven want daar kunnen we allemaal mee te maken hebben een keertje. Dank dus dat je het wilde delen & schroom vóóral niet omdat de volgende keer weer te doen ;)

CassE ik las ook welkom mignonne :D
Verder indalingsweeën ik denk niet dat ik daaral mee te maken heb - omdat ze in stuitligging ligt - maar heb echt wel last onderin. Denk dat ze het beurs aan 't maken is :')
Hoe gaat het voor de rest met jou? :)

Nou ik ben een beetje teleurgesteld. Ik wacht al 7 dagen verdorie op de uitslag dus ik dacht ik bel ze gewoon even op. Krijg ik te horen dat de uitslag nog niet binnen is. (Waar ze natuurlijk niks aan kunnen doen - maar mijn zwangerschaphormonen - vonden dat nieuws echt niet leuk!) Dus er werd mij verteld dat de gyn mij morgen zelf heeft ingepland om te bellen.

Maar mijn hormonen dus, die vinden dat nieuws niet het juiste nieuws en wilde gewoon vandaag die uitslag horen. Gewoon omdát ik zeker wil weten wat er aan de hand is, en gewoon omdat ik vind dat ik al lang genoeg gewacht heb. Dus dat is al de hele avond/dag met traanogen op de bank ;( :')
pi_175878494
Dames...om 20:14 is onze kerngezonde dochter geboren. O+
Ze heet Z.elda en ze is zo mooi en ze heeft al bij me gedronken. Hele bos donker haar.
Samengevat: 16:00 vk gebeld, was er 17:00, toen 4 cm ontsluiting.
Rond 18:00 in z-huis en 18:10 braken mijn vliezen. Had rond 19:00 al 9 cm!
Rond 19:55 gaan persen en met klein beetje hechtingen zit ik nu een heerlijk beschuitje te eten. O+ O+ O+
Ik voel me gooooed! *O*
pi_175878532
Jaaa venco, bericht vanaf je wolk O+ Daar is ze! Van harte gefeliciteerd :*
Make your own kind of music.
pi_175878589
Van harte gefeliciteerd Venco! Dat klinkt vlot! Smakelijk :+
  woensdag 20 december 2017 @ 22:03:32 #85
39145 Aventura
Relax, het is maar Fok
pi_175878601
quote:
0s.gif Op woensdag 20 december 2017 19:25 schreef Aventura het volgende:
Ja Venco, hoe staat het ervoor?!
Omg Venco, toen was je zo ongeveer aan het persen :D

Van harte!!
pi_175878718
Oooh proficiat Venco *O*
Wat een stoere naam, en wat klinkt het alsof je al gelijk bovenop die wolk aan het zweven bent O+
Op dinsdag 9 november 2010 17:06 schreef DevilsWhore het volgende:
hehehe, LMN is raarder dan ik :D
pi_175878832
Het is echt vlot gegaan he Venco! Gefeliciteerd met de geboorte van jullie dochtertje O+ lekker genieten op de roze wolk *O* O+
pi_175879023
Venco, gefeliciteerd. *O* dat klinkt heerlijk zo O+ En wat een toffe naam heeft jullie dochter!
‘Jouw ouders hadden zeker liever een jongetje gehad?’
pi_175879163
Gefeliciteerd venco, geniet van je roze wolk! O+
pi_175879297
Wauw venco, wat goed!! Van harte gefeliciteerd O+ heerlijk genieten! O+
  woensdag 20 december 2017 @ 22:20:49 #91
298315 SacreCoeur
circle pits and gig violence
pi_175879304
quote:
1s.gif Op woensdag 20 december 2017 22:01 schreef vencodark het volgende:
Dames...om 20:14 is onze kerngezonde dochter geboren. O+
Ze heet Z.elda en ze is zo mooi en ze heeft al bij me gedronken. Hele bos donker haar.
Samengevat: 16:00 vk gebeld, was er 17:00, toen 4 cm ontsluiting.
Rond 18:00 in z-huis en 18:10 braken mijn vliezen. Had rond 19:00 al 9 cm!
Rond 19:55 gaan persen en met klein beetje hechtingen zit ik nu een heerlijk beschuitje te eten. O+ O+ O+
Ik voel me gooooed! *O*
Omg, over die naam hebben we het nog gehad! :D
Super mooi & gefeliciteerd.
pi_175879644
MINI! :o je staat 1e nu!! :P
pi_175879925
gefeliciteerd venco *O*
pi_175879960
Wat! Een! Coole! Naam! :D
En wat klinkt het verder allemaal goed zeg, hieperdepiep! O+ Geniet ervan, Venco en zeer benieuwd naar de bos haar dus ik wacht geduldig op foto's. :+
Let me see you stripped down to the bone
pi_175879980
quote:
1s.gif Op woensdag 20 december 2017 22:29 schreef BellaaElisa het volgende:
MINI! :o je staat 1e nu!! :P
Welnee. Heus niet.
*struisvogelt*

Jij dan hè, TWEEDE! :7 (En meh @ nog geen uitslag! Matig..)
Let me see you stripped down to the bone
pi_175882928
Vencodark gefeliciteerd met jullie dochter met een leuke naam *O* Geniet ervan .
pi_175883227
quote:
0s.gif Op woensdag 20 december 2017 22:20 schreef SacreCoeur het volgende:

[..]

Omg, over die naam hebben we het nog gehad! :D
Super mooi & gefeliciteerd.
Ja, toen waren we er allang uit. :P
Inmiddels thuis en gaan zo slapen. Zoontje is vanaf vanmiddag al bij mijn ouders dus die brengen ze morgen weer thuis.
Nu lekker even rustig aan met zn drieën. :)
pi_175884824
quote:
1s.gif Op dinsdag 19 december 2017 9.01 schreef vencodark het volgende:

En dan sta ik nu bovenaan het lijstje.
Op deze termijn, 38 + 2 ben ik destijds bevallen van mijn zoon.
Dus...waar blijft ze?
En ik zei maanden van tevoren al dat ik mijn baby rond de 20e zo’n beetje verwacht.
Dus...waar blijft ze?
Die vooruitziende blik van jou :D
Gefeliciteerd! *O* *O*
pi_175884861
Venco gefeliciteerd met jullie dochter, *O*, heerlijk genieten vanaf de roze wolk.

BellaaElisa wat balen dat je nog een dag langer moet wachten op de uitslag.

Donna wat fijn dat de waardes goed zitten, hopelijk valt het allemaal mee.

Aventura weer goed gekeurd, wanneer moet je weer, want 2x in de week terug komen toch?

Vandaag een afspraak in Utrecht, ben benieuwd of we hele andere dingen te horen krijgen. En ik lig er nu al voor wakker.
pi_175885091
Succes straks sethiwe :* niet gek dat je daar wakker van ligt, hopelijk hebben ze toch enigzins goed nieuws voor jullie.


Venco, gefeliciteerd met jullie dochter! Inderdaad een hele toffe naam :)

De rest verder een beetje vergeten :Z
pi_175885178
Nou zeg, Bella, net of een week niet genoeg is... hopelijk krijg je vandaag iig goed nieuws. :*

Venco gefeliciteerd!! :* O+
Protège moi de mes désirs.
pi_175885180
Venco, gefeliciteerd!! *O* Fijn dat alles goed gegaan is.

Sethiwe, ik denk aan jullie vandaag. Sterkte!

Er is nog iemand met een 20-weken echo vandaag maar mijn zwangere brein laat me in de steek. Succes in ieder geval!
Edit: VitaBella dus. Succes! :*
pi_175885194
Ohh ja vitabella! Succes vandaag!
pi_175885228
Venco, van harte gefeliciteerd!! *O*
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_175885343
Venco, gefeliciteerd! *O* Wat een voorspoedige bevalling zeg!
pi_175885345
Venco, gefeliciteerd! *O* Je meisje is er O+
Want het leven is niet meer dan een sprookje
pi_175885346
Sethiwe en VitaBella allebei heel veel succes vandaag!
  donderdag 21 december 2017 @ 07:51:32 #108
39145 Aventura
Relax, het is maar Fok
pi_175885454
Spannende dag voor Bella en Vitabella.

Sethiwe, ik denk aan jullie. Ik hoop dat het meevalt wat ze gaan zien, en op zijn minst hoop ik dat ze vooral góed zien wat er nu is, zodat je wellicht meer duidelijkheid hebt.
pi_175885504
Venco gefeliciteerd!!
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_175885523
quote:
1s.gif Op donderdag 21 december 2017 04:22 schreef Cassandra87 het volgende:

[..]

Die vooruitziende blik van jou :D
Gefeliciteerd! *O* *O*
Ik had destijds nog geen positieve test in handen en meldde mij toen al heel voorzichtig hier.
Ik was er zo zeker van. O+

Inmiddels heeft ze om 1 uur bij me gedronken en is ze gaan slapen. Dat doet ze nog. O+
Ik heb alles nog zoveel in mijn hoofd zitten afspelen dat ik wat minder sliep maar dat geeft niets.
Man slaapt als een blok. :P
Rond half 9 komen mijn ouders zoonlief brengen en rond 9 uur is kraamzorg hier.
De naweeen/buik is gevoelig maar niks geks.

Ohja, de cijfertjes:
Gewicht: 3270.
Lengte: 50.
Termijn: 38 + 3 (al zei de vk gisteren + 4).

O+
pi_175885907
Bella en Vitabella succes vandaag :*

Sethiwe heel veel succes en sterkte vandaag in Utrecht. Ik denk aan jullie :* :*
pi_175886048
Gefeliciteerd venco!

En sethiwe,succes vandaag.
pi_175886052
Ooohhhh venco O+ O+ O+ O+ Gefeliciteerd met de geboorte van je meisje!!! Het geluk spat van mijn scherm ik krijg er helemaal verliefde mama kriebels van O+ En wat een toffe naam! Heel anders dan je zoon vind ik. Leuk.

Oh Sethiwe wat duim ik voor je :*

Vita succes met de SEO!

Bella ik vind het stom dat je de uitslag nog niet hebt! Hopelijk vandaag wel!

Donna fijn dat het met een sisser is afgelopen!!

En Aventura’s meisje gegroeid O+

Ik heb zoiets leuks bedacht voor kerst O+ al zeg ik het zelf :+ Normaal doen man en ik wat cadeautjes voor elkaar onder de boom maar met baby in aantocht en een nieuw huis wilde ik dit jaar die kosten even temperen. Dus nu kopen we allebei iets voor Sjimmie (de nieuwe werknaam? :7) en pak ik uit wat hij heeft gekocht en andersom. O+
Dit, dat, alles.
pi_175886058
Van harte gefeliciteerd Venco, het klinkt allemaal heerlijk vlot! *O* En leuke naam joh!

Sethiwe, ook ik denk aan je en duim voor een beter perspectief. Vitabella, succes vandaag.

Donna, wat fijn dat alles in het ziekenhuis verder in orde bleek.

LMN: ik hoop dat je tweede ook zo lekker slaapt ja! Hier moeten we er dus nog steeds wel iedere nacht uit, maar inmiddels slaapt ze wel weer door daarna (meestal dan...). De eerste 1,5 jaar ofzo ging ze gewoon urenlang niet meer slapen nadat ze eenmaal wakker was geworden. Nachtenlang buiten gelopen met haar, het was echt verschrikkelijk.

Ik las over Songeurs' kerstdiner, was het leuk? Dat herinnerde me opeens aan het feit dat ik dus zelf ook een kerstdiner heb vanavond, bij een van mijn promotoren thuis. Was ik glad vergeten dus ik zit nu gewoon in een afgedragen spijkerbroek en afgetrapte gympen in de trein. :') Ik ga echt fantastisch uit de toon vallen tussen alle artsen die sowieso al netjes gekleed gaan. _O-

Aventura, wat fijn van het goede nieuws joh. Hopelijk zet dat zichzelf zo voort.

Onze event horizon (grinnik) in de gang is weg hoor! *O* De vloer ligt erin en het is echt heel netjes gedaan door ons marktplaats mannetje, dus die fok was goed. Ben echt ZO BLIJ ermee!

Bedankt nog voor de tips van het twerken op de wc wanneer het plassen niet lukt, Cass en Kris. Ik ga het proberen. :P Ik was net bij de VK maar vergat het te vermelden verder, ma goe, zal wel loslopen allemaal als jullie hetzelfde hebben/hadden.

Verder was alles goed, we hebben mijn opties voor een vaginale bevalling nog eens besproken en in principe ziet alles er gunstig uit. Baby is alleen zoals ik al dacht niet ingedaald en de groei gaat wel vrij steil omhoog dus dat is nog even afwachten. Morgen in het ziekenhuis bespreken wat ik te kiezen heb in geval van een spoed ks qua huid op huid, direct aanleggen, navelstreng laten uitkloppen etc. Daar hangt voor mij een hoop vanaf. Als dat allemaal alleen volgens protocol kan dan neig ik toch meer naar een geplande ks waarbij dat soort dingen wel mogelijk zijn.
pi_175886113
quote:
0s.gif Op donderdag 21 december 2017 09:08 schreef Jagärtrut het volgende:
Gefeliciteerd venco!

En sethiwe,succes vandaag.
Vitale last natuurlijk ook Succes!
  Moderator donderdag 21 december 2017 @ 09:16:44 #116
382129 crew  Donna
pi_175886149
Gefeliciteerd Venco! *O*
pi_175886439
Gefeliciteerd Venco!! *O*
pi_175886750
Gefeliciteerd Venco en wat een toffe naam O+

Gister 20 weken echo gehad en allea is goed *O* en één hematoom lijkt verdwenen *O*

Vanmiddag gesprek met gynaecoloog :)

Reageer vanavond uitgebreider!
pi_175886831
En Sethiwe, heel veel succes vandaag :*
pi_175887156
quote:
0s.gif Op donderdag 21 december 2017 09:55 schreef DorothyGale het volgende:
Gefeliciteerd Venco en wat een toffe naam O+

Gister 20 weken echo gehad en allea is goed *O* en één hematoom lijkt verdwenen *O*

Vanmiddag gesprek met gynaecoloog :)

Reageer vanavond uitgebreider!
Wat fijn DG! *O*
pi_175892290
DG wat fijn dat de 20 weken echo goed was. *O*
pi_175893230
Heel veel succes straks Sethiwe! Ik duim!

Ik heb over een paar uurtjes 1e echo, begin ook wel nerveus te worden :')
pi_175893360
DG wat fijn! *O*
LuDann: Fijn dat je bent goedgekeurd! *O* En fijn dat je geen uitkijk meer hebt op je buitenmuur. :D

Vandaag hebben we een kerstlunch gehad op werk. O+ En gister een afscheidsdiner van een collega in een Chinees Wokrestaurant. Dat was helaas was minder. ;(

En oh ja, gevoel dat je de Prenatal ¤100 armer verlaat en maar een klein tasje hebt. Kennen jullie dat? Altijd jammer. :%

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Protège moi de mes désirs.
pi_175893800
Noix, succes! Ik duim voor je.

quote:
1s.gif Op donderdag 21 december 2017 15:15 schreef D.U.M.A.N. het volgende:
DG wat fijn! *O*
LuDann: Fijn dat je bent goedgekeurd! *O* En fijn dat je geen uitkijk meer hebt op je buitenmuur. :D

Vandaag hebben we een kerstlunch gehad op werk. O+ En gister een afscheidsdiner van een collega in een Chinees Wokrestaurant. Dat was helaas was minder. ;(

En oh ja, gevoel dat je de Prenatal ¤100 armer verlaat en maar een klein tasje hebt. Kennen jullie dat? Altijd jammer. :%

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ja, dat kan hartstikke goed voor een jongen! Is juist een heel mooi unisex setje. Wordt ook veel gekozen als eerste setje in onze omgeving bij mensen die het geslacht vooraf niet weten.
Ze hebben van dat sterretjesshirt ook een jumpsuit, die overweeg ik aan te schaffen omdat wij het geslacht niet weten.
pi_175893809
Wat fijn DG *O*

Duimen draaien voor noix en Sethiwe!

Ik vind het een leuk setje Duman, sowieso wikkelrompers O+

Pff LuDann, dat lijkt me inderdaad echt slopend zo'n nachten, hopelijk deze keer een goeie slaper!
Benieuwd wat morgen bij het ziekenhuis eruit zal komen, de baby heeft nog wel even de tijd om in te dalen toch? Of schatten ze in dat dat niet meer zal gebeuren?

En verder weet ik het niet meer :')
Heel fijn dat mijn buikbaby echt bijna nonstop aan het bewegen is, kan ik dat tenminste niet vergeten :P
Op dinsdag 9 november 2010 17:06 schreef DevilsWhore het volgende:
hehehe, LMN is raarder dan ik :D
pi_175893923
Dorothy wat een goed nieuws!! *O*

Sethiwe succes vandaag, hopelijk krijgen jullie nu duidelijkheid :*

LuDann wat fijn dat je nieuwe vloer er in ligt!

Niox succes en hopelijk zien jullie een mooi knipperlichtje! O+

Duman wat een leuk pakje, naar mijn idee kan dat echt wel voor jongens én meisjes! Mooi unisex dus O+

Hier nog steeds geen telefoontje gehad dus we zitten nog steeds in onzekerheid. Hopelijk bellen ze gewoon snel! :X
pi_175894023
Toch wel unisex, he? Mooi. :)

Yes, wikkelrompers/-shirtjes. O+ Ook handig met aankleden. Dat is al minder bij jumpsuits. :P

Bella, waarom bel je zelf niet? Ik zou echt pissed zijn.

LMN: leuk, he! O+ Maar vannacht vond ik het vervelend. Ik kon niet op mn linker- of rechterzij liggen. Werd gewoon op m’n rug geschopt. :P
Protège moi de mes désirs.
pi_175894461
Jeetje Bella nog steeds geen nieuws, ik zou denk ik ook intussen wel zelf gebeld hebben nu!

Haha, nog niet geboren of ze gaan al bepalen wat je moet doen he Duman :D
Het verbaast me wel af en toe, het is gewoon nooit langer dan een half uur stil in mijn buik. Zolang mijn ribben nog niet al te vaak het slachtoffer zijn, geniet ik er maar van O+
Op dinsdag 9 november 2010 17:06 schreef DevilsWhore het volgende:
hehehe, LMN is raarder dan ik :D
  donderdag 21 december 2017 @ 16:25:30 #129
298315 SacreCoeur
circle pits and gig violence
pi_175894998
quote:
1s.gif Op donderdag 21 december 2017 15:15 schreef D.U.M.A.N. het volgende:
DG wat fijn! *O*
LuDann: Fijn dat je bent goedgekeurd! *O* En fijn dat je geen uitkijk meer hebt op je buitenmuur. :D

Vandaag hebben we een kerstlunch gehad op werk. O+ En gister een afscheidsdiner van een collega in een Chinees Wokrestaurant. Dat was helaas was minder. ;(

En oh ja, gevoel dat je de Prenatal ¤100 armer verlaat en maar een klein tasje hebt. Kennen jullie dat? Altijd jammer. :%

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ik vind het eerlijk gezegd leuker voor een jongen dan meisje :P vooral het mutsje.

Wij hebben het Tumble n dry viking onesie als eerste pakje (ik heb nogal uitgesproken smaak :P, maar ook grijs!).
pi_175895443
quote:
0s.gif Op donderdag 21 december 2017 16:25 schreef SacreCoeur het volgende:

[..]

Ik vind het eerlijk gezegd leuker voor een jongen dan meisje :P vooral het mutsje.

Wij hebben het Tumble n dry viking onesie als eerste pakje (ik heb nogal uitgesproken smaak :P, maar ook grijs!).
Door het grijze mutsje vind ik dat misschien ook wel.

Die Tumble Viking suit is O+!

Hier nog niet geslaagd voor het eerste pakje, nu hebben we ook nog de tijd. Maar ik kan nog niet vinden wat mijn hormonen graag willen. Eis is neutraal (want geslacht onbekend) en voorkeur voor een jumpsuit. Voor Twix hadden we een suit van Kidscase.

Deze:
pi_175895713
quote:
1s.gif Op donderdag 21 december 2017 16:44 schreef Malteser het volgende:

[..]


Hier nog niet geslaagd voor het eerste pakje, nu hebben we ook nog de tijd. Maar ik kan nog niet vinden wat mijn hormonen graag willen. Eis is neutraal (want geslacht onbekend) en voorkeur voor een jumpsuit. Voor Twix hadden we een suit van Kidscase.

Deze:
[ afbeelding ]
Feetje heeft hele leuke unisex pakjes! O+
pi_175895894
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
  donderdag 21 december 2017 @ 17:23:25 #133
39145 Aventura
Relax, het is maar Fok
pi_175896558
quote:
0s.gif Op donderdag 21 december 2017 16:25 schreef SacreCoeur het volgende:

[..]

Ik vind het eerlijk gezegd leuker voor een jongen dan meisje :P vooral het mutsje.

Wij hebben het Tumble n dry viking onesie als eerste pakje (ik heb nogal uitgesproken smaak :P, maar ook grijs!).
dat merk is zo leuk... Hier hebben we altijd de winterjassen en vesten ervan. Voor andere kledingstukken vind ik het wel wat te duur. Eens kijken wat ze voor meiskes hebben...
  donderdag 21 december 2017 @ 18:36:34 #134
298315 SacreCoeur
circle pits and gig violence
pi_175898245
quote:
1s.gif Op donderdag 21 december 2017 16:44 schreef Malteser het volgende:

[..]

Door het grijze mutsje vind ik dat misschien ook wel.

Die Tumble Viking suit is O+!

Hier nog niet geslaagd voor het eerste pakje, nu hebben we ook nog de tijd. Maar ik kan nog niet vinden wat mijn hormonen graag willen. Eis is neutraal (want geslacht onbekend) en voorkeur voor een jumpsuit. Voor Twix hadden we een suit van Kidscase.
Heeft z8 niets? of vind je dat niet zo leuk?
Nu ik weet dat het een jongen wordt heb ik nog meer gekocht :') en amazingkids.nl heeft sale
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
quote:
1s.gif Op donderdag 21 december 2017 17:23 schreef Aventura het volgende:

[..]

dat merk is zo leuk... Hier hebben we altijd de winterjassen en vesten ervan. Voor andere kledingstukken vind ik het wel wat te duur. Eens kijken wat ze voor meiskes hebben...
Ik vind het èèn van de weinige merken dat leuker is voor jongens dan meisjes.
En ik vind het aanbod babykleding in de winkels zelf zo tegenvallen! alles wat ik heb (op 2/3 dingen na) is online gekocht. Zelfde met ledikant/wieg lakentjes.

Kreeg gister nog een bestelling van bink bedding binnen. O+
pi_175898367
Linkjes zijn altijd welkom. O+
Protège moi de mes désirs.
  donderdag 21 december 2017 @ 18:48:30 #136
298315 SacreCoeur
circle pits and gig violence
pi_175898557
O ja en Meyco vind ik een leuk merk.
Ik heb de hydrofiel dingen daarvan (gewoon hema prijs, alleen de prints zijn 1000x leuker). /teamzwartwitgrijs :P

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_175899927
*O*
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_175900189
quote:
0s.gif Op donderdag 21 december 2017 19:37 schreef noix het volgende:
*O*
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
*O* O+ Mooi boontje!!

En ik ben zo benieuwd wie je bent.... Geduld dus.
pi_175900245
quote:
0s.gif Op donderdag 21 december 2017 18:36 schreef SacreCoeur het volgende:

[..]

Heeft z8 niets? of vind je dat niet zo leuk?
Nu ik weet dat het een jongen wordt heb ik nog meer gekocht :') en amazingkids.nl heeft sale
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
[..]

Ik vind het èèn van de weinige merken dat leuker is voor jongens dan meisjes.
En ik vind het aanbod babykleding in de winkels zelf zo tegenvallen! alles wat ik heb (op 2/3 dingen na) is online gekocht. Zelfde met ledikant/wieg lakentjes.

Kreeg gister nog een bestelling van bink bedding binnen. O+
Voor Twix hadden we wel wat van Z8 maar pas na zijn geboorte en toen wisten we dus dat hij een jongen is. En ik hou niet zo van teksten op newborn kleding. Maar die Tumble suit zou ik bijvoorbeeld zo kunnen bestellen, die vind ik wel tof.
pi_175900426
quote:
0s.gif Op donderdag 21 december 2017 19:37 schreef noix het volgende:
*O*
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
*O* *O* *O*
pi_175900432
quote:
1s.gif Op donderdag 21 december 2017 17:23 schreef Aventura het volgende:

[..]

dat merk is zo leuk... Hier hebben we altijd de winterjassen en vesten ervan. Voor andere kledingstukken vind ik het wel wat te duur. Eens kijken wat ze voor meiskes hebben...
Als je op Twix' kamer Tumble n Dry roept, stort zijn hele kast in. Ik denk dat 80% Tumble is.... Het is wel duur maar blijft mooi in de was en valt mooi aangesloten/smaller. En aangezien Twix amper groeit, is het fijn als kleding lang mee gaat. Ik koop er wel vaak in de sale.
pi_175901599
Dat viking pakje zag ik laatst ook hangen, superleuk O+

*O* noix *O*
Op dinsdag 9 november 2010 17:06 schreef DevilsWhore het volgende:
hehehe, LMN is raarder dan ik :D
pi_175901662
Fijn Noix!! Was dit met een inwendige echo?

Bellaa wat stom dat je er eigenlijk nog niks mee opschiet.. ik heb ook elke dag jeuk over hele lijf en dat is zo vermoeiend! Kan er gelukkig nog redelijk vanaf blijven. Stomme tips van koelen nu ook, heb je in de winter toch niks aan 😜

Oja en babykleertjes.. zucht zwijmel! Zoveel zin daarvoor te gaan kijken maar wil nog wachten tot minimaal 12 weken.

Ik mag over precies een week voor mijn eerste echo! Dan 8 weken en 1 dag volgens eigen berekening. Genoeg kwaaltjes aanwezig waardoor ik niet echt twijfel, maar beetje spannend is t wel!
Begin ook al echt buikje te zien, dat had ik zo snel niet verwacht..! Man is bang dat het er twee zijn 😳 Vanmorgen voor het eerst weer stukje gerend. Energie was afgelopen weken ver te zoeken. Merk dat conditie echt al minder is maar even bewegen was heerlijk dus nu weer doorpakken.
pi_175902050
quote:
0s.gif Op donderdag 21 december 2017 20:26 schreef noa11 het volgende:
Fijn Noix!! Was dit met een inwendige echo?

Bellaa wat stom dat je er eigenlijk nog niks mee opschiet.. ik heb ook elke dag jeuk over hele lijf en dat is zo vermoeiend! Kan er gelukkig nog redelijk vanaf blijven. Stomme tips van koelen nu ook, heb je in de winter toch niks aan 😜

Oja en babykleertjes.. zucht zwijmel! Zoveel zin daarvoor te gaan kijken maar wil nog wachten tot minimaal 12 weken.

Ik mag over precies een week voor mijn eerste echo! Dan 8 weken en 1 dag volgens eigen berekening. Genoeg kwaaltjes aanwezig waardoor ik niet echt twijfel, maar beetje spannend is t wel!
Begin ook al echt buikje te zien, dat had ik zo snel niet verwacht..! Man is bang dat het er twee zijn 😳 Vanmorgen voor het eerst weer stukje gerend. Energie was afgelopen weken ver te zoeken. Merk dat conditie echt al minder is maar even bewegen was heerlijk dus nu weer doorpakken.
Ja, dit was een inwendige echo (ze probeerde ook niet eerst de buik gezien de termijn. Ik zit nu bij een andere praktijk dan vorige keer.)

Vorige zwangerschap heb ik ook in het begin te horen gekregen dat mijn baarmoeder in een hoek lag of zoiets, maar via de buik was het toen beter te zien dan nu inwendig. Geen idee of dat kan, maar misschien is het bij mij wel beter bereikbaar via de buitenkant :+

Spannend, nog een week! Dan moet je dus nog de kerstdagen door zien te komen met het ontwijken van wijn etc... Of weet men het in jouw omgeving al?
pi_175902148
Ik ga het met kerst vertellen! Vind het een mooi moment en dan hoef ik inderdaad niet moeilijk te doen met alcohol en eten. Had nog gevraagd of de echo net voor kerst kon maar dat ging helaas niet!
  donderdag 21 december 2017 @ 20:52:32 #146
39145 Aventura
Relax, het is maar Fok
pi_175902688
quote:
1s.gif Op donderdag 21 december 2017 19:53 schreef Malteser het volgende:

[..]

Als je op Twix' kamer Tumble n Dry roept, stort zijn hele kast in. Ik denk dat 80% Tumble is.... Het is wel duur maar blijft mooi in de was en valt mooi aangesloten/smaller. En aangezien Twix amper groeit, is het fijn als kleding lang mee gaat. Ik koop er wel vaak in de sale.
inderdaad, hier een niet lang en smalheupig jochie. Het valt mooi en het blijft inderdaad ook mooi, dus het is de investering waard. Behalve dus wel broeken, want die gaan er hard doorheen hier, die van mij is een echte bomenklimmer/buitenspelert :)

Hoe voel je je nu eigenlijk? Je bent allang de 16 weken voorbij, maar ik las laatst dat de sonde er nog in zit. Hopelijk komt er toch nog een omslagpunt, zodat je je nog een paar weken goed kunt voelen.
pi_175902983
Over babykleertjes gesproken: wat passen er geweldig veel tegelijk in de trommel van de wasmachine! O+

(Tien dagen voorafgaand aan uitgerekend kleertjes wassen is wel op tijd, toch? :7)
Let me see you stripped down to the bone
pi_175903069
Venco. Gefeliciteerd *O*
pi_175903229
quote:
1s.gif Op donderdag 21 december 2017 19:48 schreef Malteser het volgende:

[..]
En ik hou niet zo van teksten op newborn kleding.
Mee eens, hier nul kleertjes met tekst erop.
Uitzondering is een warm wintermutsje waar heel groot 'YAY!' op staat, maar dat was een kadootje 8-)
Let me see you stripped down to the bone
pi_175903941
Van harte gefeliciteerd met je dochter venco! Dat heb je vlot gedaan!
  donderdag 21 december 2017 @ 21:37:28 #151
298315 SacreCoeur
circle pits and gig violence
pi_175904390
quote:
1s.gif Op donderdag 21 december 2017 21:05 schreef minilot het volgende:

[..]

Mee eens, hier nul kleertjes met tekst erop.
Uitzondering is een warm wintermutsje waar heel groot 'YAY!' op staat, maar dat was een kadootje 8-)
Hier dus super veel met tekst, stip of streep (of een combinatie van alles :D ).
Ik vind het altijd leuk hoe smaken zo verschillen.

Maar ik ben wel heel kieskeurig met de tekst :')
En ik houd niet echt van kleur.
pi_175904537
Dank jullie wel voor het medeleven. Vandaag in Utrecht geweest daar waren ze wat positiever. Situatie is zorgelijk, verwachting is dat het proces in de long komende tijd zal groeien, en rond week 28 a 30 zal stabiliseren of zelfs kunnen afnemen. Moeten elke 2 weken komen voor echo om te monitoren hoe het kindje het doet of die het niet te zwaar krijgt. Ze meten dit dmv bloeddoorstroming in de hersenen en of er vocht rondom het hartje ontstaat. Mocht dit het geval zijn dan zijn er nog mogelijkheden, eerst dmv corticosteroïden die ik dan krijg of dmv operatief ingrijpen, dit kunnen ze in Leiden doen tijdens de zwangerschap. De 10 % kans op overlijden wat er eerst gezegd werd, vond ze veel te hoog.
Rond de 30 weken naar kinderlongarts om te bespreken hoe het na de bevalling zal gaan.

Noix fijn dat je een goede echo had.

BellaaElisa fijn dat de galzuren niet afwijkend zijn, maar tegelijkertijd frustrerend dat je nu niet weet wat er aan gedaan kan worden. Hopelijk heeft haar baas morgen een oplossing.

Dg wat fijn om een goede 20 weken echo te hebben en dat het hematoom lijkt afgenomen.
pi_175905139
Wat een nare start van je kraamweek Pannekoekenmix. Ik hoop dat de nieuwe kraamhulp het beter aanpakt, lijkt me erg pittig zo!

Wat fijn dat je de echo goed was IMA *O*

Wow LuDann, dat jij nu nog kan (of moet) verbouwen in de termijn waar je nu zit _O_ Ik zou dat absoluut niet aankunnen :)

Goed nieuws Donna van je waardes :)

En Aventura, wat goed om te lezen dat ondanks alles je kleintje blijft groeien :*

Hoera Noix voor de goede echo *O*

En wat leuk om al die babykleertjes voorbij te zien komen O+ We weten het geslacht officieel nog niet en dat willen we ook niet weten, maar we denken dat het een jongetje wordt. Dus de merken die nu voorbij komen ga ik in mijn favorieten zetten, erg leuk :)

Zelf houd ik ook niet van teksten op shirts, maar ik heb een uitzondering gemaakt voor het Star Wars babypakje van H&M. Werd hier een aantal keer gepost op het forum en heb het voor Kerst mijn vriend gekocht die gek is van Star Wars. Och en als het dan een meisje wordt, dan trekt ze het alsnog aan :P

Vanmiddag een goed gesprek gehad met de gynaecoloog. Eindelijk eens géén AIOS. We hebben ruim een maand op deze afspraak moeten wachten, maar misschien ben ik te veeleisend?
In ieder geval wel iemand die verstand van zaken had en precies kon uitleggen hoe alles in elkaar zat. In het kort, de hematoom die achter mijn vliezen zat (en nu weg is *O* ) heeft gebloed en al dit bloed is gestold in een plek van 5 x 3 cm bij mijn baarmoedermond. Ik kan van daaruit nog bruin bloed verliezen.

Hij had goede hoop op een verder goed verloop van de zwangerschap omdat ik al ruim vijf weken geen rood bloed meer heb verloren. Ook omdat de baby het prima doet. En in week 25 ben ik helemaal safe en dan kan ik ook weer naar hartelust bewegen, seksen (dat zal tijdens mijn zwangerschap wel niet meer gebeuren want mijn vriend wil niet meer :D ), badderen en zwemmen :)

Er valt een grotere last van mijn schouders af dan ik had verwacht. We waren toch wel angstig de afgelopen weken.
pi_175905673
Voor zowel Sethiwe en DG dus wat positievere berichten, gelukkig maar. :) Ik duim voor alle in aantocht zijnde ukkies en moeders hier voor wie het lastiger loopt dan gehoopt. :*
Let me see you stripped down to the bone
pi_175905841
quote:
1s.gif Op donderdag 21 december 2017 20:52 schreef Aventura het volgende:

[..]

inderdaad, hier een niet lang en smalheupig jochie. Het valt mooi en het blijft inderdaad ook mooi, dus het is de investering waard. Behalve dus wel broeken, want die gaan er hard doorheen hier, die van mij is een echte bomenklimmer/buitenspelert :)

Hoe voel je je nu eigenlijk? Je bent allang de 16 weken voorbij, maar ik las laatst dat de sonde er nog in zit. Hopelijk komt er toch nog een omslagpunt, zodat je je nog een paar weken goed kunt voelen.
Ben nog volledig sonde-afhankelijk. Het omslagpunt is nog niet geweest, ik probeer wel in overleg met de diëtiste steeds wat dingen uit maar vast voedsel komt linea recta terug. Wat nu wel gaat is yoghurt en bouillion. En qua drank gaan de heldere dranken goed (thee, water, appelsap, crystal clear, enz).
We wachten af of er nog wat verandert. Het hele sondegebeuren zelf is overigens niet wat ik mentaal het zwaarst vind. Mijn conditie en het totale gebrek aan energie door het hele sondegebeuren waardoor ik niet zelfstandig voor Twix kan zorgen, is wel een probleem. Ik kan niet langer dan 1,5/2 uur alleen zijn met Twix, dan is het op (en val ik gewoon letterlijk om). En dat breekt me mentaal op. Twix mist me ook echt. Ik bracht hem gisteren naar schoonmoeder en daar zei hij: "nee mama niet weg gaan, ikke bij mama zijn". :'( Dan breek ik.
Gelukkig krijgt man morgenmiddag vakantie voor twee weken, dan kan Twix twee weken lang gewoon fijn bij ons thuis zijn.

Einde klaagmodus.

Hoe is het met jou? Trek je het mentaal ook wel een beetje met je volle bingokaart?
pi_175905887
quote:
0s.gif Op donderdag 21 december 2017 21:37 schreef SacreCoeur het volgende:

[..]

Hier dus super veel met tekst, stip of streep (of een combinatie van alles :D ).
Ik vind het altijd leuk hoe smaken zo verschillen.

Maar ik ben wel heel kieskeurig met de tekst :')
En ik houd niet echt van kleur.
Strepen ben ik dan wel weer groot fan van!! O+
pi_175905959
quote:
0s.gif Op donderdag 21 december 2017 21:37 schreef SacreCoeur het volgende:

[..]

En ik houd niet echt van kleur.
Ah, ik juist wel! Ik heb best nauwkeurig moeten zoeken om voldoende kleren te vinden die niet wit/beige/grijzig zijn of standaard jongetjesblauw.

Nu in de kast: zaken als donkerrode en -groene corduroy tuinbroekjes en gele truitjes, rompertjes met tropische bladeren en olijke roze/zwart/mintgroen 80's-patroontjes - tekstloos maar wel heel kleurrijk! :)
Let me see you stripped down to the bone
pi_175905964
Sethiwe: jeetje wat een hoop spanning zullen jullie gevoeld hebben. En wat fijn dat er voorzichtig wat positievere geluiden zijn. Uiteraard onder voorbehoud en mits en maar en tenzij maar het klinkt wat beter dan vorige week. Ik hoop met heel mijn hart dat de arts van vandaag gelijk heeft en krijgt en dat jullie kindje een goede kans heeft en maakt.
Ik merk dat ik moeilijk uit mijn woorden kom maar ik hoop dat je snapt wat ik bedoel. Dikke knuffel voor jullie :*.
pi_175905982
Strepen en polkadots eveneens ja. :Y
Let me see you stripped down to the bone
pi_175906048
Och, een kus voor Malteser! Dat Twix je zo mist is natuurlijk iets om sip van te worden, aan de andere kant is -ie in elk geval zo te horen razend dol op z'n mams. O+
Let me see you stripped down to the bone
pi_175906099
DG, wat een goed nieuws ook! Fijn dat jullie kindje het goed doet maar dat ook het hematoom niet voor problemen zal gaan zorgen. Super fijn!

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_175906173
quote:
1s.gif Op donderdag 21 december 2017 22:16 schreef minilot het volgende:

[..]

Ah, ik juist wel! Ik heb best nauwkeurig moeten zoeken om voldoende kleren te vinden die niet wit/beige/grijzig zijn of standaard jongetjesblauw.

Nu in de kast: zaken als donkerrode en -groene corduroy tuinbroekjes en gele truitjes, rompertjes met tropische bladeren en olijke roze/zwart/mintgroen 80's-patroontjes - tekstloos maar wel heel kleurrijk! :)
Nu ben ik wel fan van donkerblauw (ook voor mezelf) maar ik ben zo blij met de okergele jas van Twix van Tumble n Dry. Tussen alle donkere winterjassen loopt mijn zonnige mannetje, daar word ik dus blij van. O+
pi_175906242
Wow, een lief dat vanaf halverwege de zwangerschap geen seks meer wil, dat zou ik denk ik wel héél problematisch vinden. Als in: ik zou dat vermoedelijk niet echt kunnen accepteren. :@
Let me see you stripped down to the bone
pi_175906272
quote:
0s.gif Op donderdag 21 december 2017 22:19 schreef minilot het volgende:
Och, een kus voor Malteser! Dat Twix je zo mist is natuurlijk iets om sip van te worden, aan de andere kant is -ie in elk geval zo te horen razend dol op z'n mams. O+
Thanks :*. Ja, onze band is gelukkig heel hecht. Was mijn allergrootste angst omdat ik zelf geen band heb met mijn ouders maar Twix en ik, dat is goud.
Hij is dapper en stapt vrolijk en vrij de wereld rond maar ik ben duidelijk zijn veilige haven. En dat is zo bijzonder en mooi en groots. En dat mag ik straks gewoon nog voor iemand zijn. Hoe prachtig is dat. O+

Onvoorwaardelijke liefde is zoiets bijzonders!
pi_175906311
quote:
1s.gif Op donderdag 21 december 2017 22:26 schreef Malteser het volgende:

[..]

Thanks :*. Ja, onze band is gelukkig heel hecht. Was mijn allergrootste angst omdat ik zelf geen band heb met mijn ouders maar Twix en ik, dat is goud.
Hij is dapper en stapt vrolijk en vrij de wereld rond maar ik ben duidelijk zijn veilige haven. En dat is zo bijzonder en mooi en groots. En dat mag ik straks gewoon nog voor iemand zijn. Hoe prachtig is dat. O+

Onvoorwaardelijke liefde is zoiets bijzonders!
O+
Let me see you stripped down to the bone
pi_175906332
Jemig Sethiwe.. wat een onwijs heftige situatie blijft het toch. Goed dat je bij een ander ziekenhuis terecht kon voor een second opinion (toch?) en dat de kans op overlijden veel kleiner is dan eerst was voorspeld. Ik blijf aan je denken en voor je duimen :*
pi_175906569
quote:
0s.gif Op donderdag 21 december 2017 22:21 schreef Malteser het volgende:
DG, wat een goed nieuws ook! Fijn dat jullie kindje het goed doet maar dat ook het hematoom niet voor problemen zal gaan zorgen. Super fijn!

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.


[ Bericht 2% gewijzigd door DorothyGale op 21-12-2017 22:54:40 ]
  donderdag 21 december 2017 @ 22:46:26 #168
298315 SacreCoeur
circle pits and gig violence
pi_175906956
quote:
1s.gif Op donderdag 21 december 2017 22:23 schreef Malteser het volgende:

[..]

Nu ben ik wel fan van donkerblauw (ook voor mezelf) maar ik ben zo blij met de okergele jas van Twix van Tumble n Dry. Tussen alle donkere winterjassen loopt mijn zonnige mannetje, daar word ik dus blij van. O+
Maar okergeel vind ik wel een leuke kleur.
Mint vind ik echt afgrijselijk.. 3x raden met welke kleur schoonmoeder iedere keer komt :')
quote:
0s.gif Op donderdag 21 december 2017 22:25 schreef minilot het volgende:
Wow, een lief dat vanaf halverwege de zwangerschap geen seks meer wil, dat zou ik denk ik wel héél problematisch vinden. Als in: ik zou dat vermoedelijk niet echt kunnen accepteren. :@
Ik zou het wel kunnen accepteren denk ik (makkelijk praten vanaf de zijlijn natuurlijk), maar ik ben blij dat het niet zo is. Ik krijg elke keer hele harde buiken bij elke sexuele handeling die we uitvoeren en dat voelt hij goed, zijn probleem :P hij heeft het er tenslotte in gestopt, maar ik geloof niet dat hij het erg vindt.
pi_175907066
quote:
0s.gif Op donderdag 21 december 2017 22:46 schreef SacreCoeur het volgende:

[..]

Maar okergeel vind ik wel een leuke kleur.
Mint vind ik echt afgrijselijk.. 3x raden met welke kleur schoonmoeder iedere keer komt :')
Ik hou eigenlijk ook echt niet van mintgroen, maar het hintje mint in deze verder onweerstaanbare romper trok ik wel. :7



(Niet al zoonliefs kleertjes zijn zo hysterisch hoor. *) Paar olijke pakjes ertussen, dat wel 8-) )
Let me see you stripped down to the bone
  donderdag 21 december 2017 @ 22:52:54 #170
298315 SacreCoeur
circle pits and gig violence
pi_175907189
quote:
1s.gif Op donderdag 21 december 2017 22:49 schreef minilot het volgende:

[..]

Ik hou eigenlijk ook echt niet van mintgroen, maar het hintje mint in deze verder onweerstaanbare romper troktrok ik wel. :7

[ afbeelding ]
Ik vind het wel leuk hoor en dit is niet zoveel mint inderdaad.
Maar zelf heb ik alleen effe zwarte en grijze van biologisch katoen van H&M, lekker saai :P
pi_175907964
Gefeliciteerd met je dochter Venco! Zo'n toffe naam! Ik vind het nog steeds jammer dat mijn man die pertinent weigerde :(
¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
  vrijdag 22 december 2017 @ 05:44:32 #172
39145 Aventura
Relax, het is maar Fok
pi_175913055
@Sethiwe, het lijkt erop dat jullie nu in ieder geval net iets mwer weten. Nog steeds is het verloop onvoorspelbaar, maar wellicht ben je nu iets meer voorbereid op wat komen kan. Sterkte, ik weet helaas hoe het is, dit machteloos vacuüm. Dikke knuffel.

Malteser, hoe je praat over je Twixje, de tranen schieten ervan in m'n ogen. Ik ben ook zo dol op m'n grote grote. Hij doet stoer, maar gisteren hebben we een uur lang Donald Duckjes gelezen, hij tegen me aan gelegen ❤️
pi_175913352
Sethiwe, dat is gelukkig al een iets positiever beeld. Hoop zo dat die positieve lijn doorzet, ik duim voor jullie!

En *O* voor Noix!

Malteser, daar zou mijn hart ook van breken hoor! Het is voor Twix natuurlijk heel raar om z’n moeder zo te moeten zien en te missen. :* voor jullie

Wij zijn gisteren ook weer goedgekeurd. Bloeddruk goed, baby doet het goed, bevallen doorgesproken. Geen last meer van buik nu ik gestopt ben met werken. Ik was er alleen heilig van overtuigd dat de baby goed was ingedaald (vorige week lag ze nog koppie onder) en nu ligt ze weer verkeerd om! Over twee weken nog een echo, dan ben ik 35 weken, om te kijken of ze goed is gedraaid.

Seks, wat is dat? :’) We zouden allebei wel willen maar helaas wordt het ons afgeraden, het is dus al even geleden....ergens in het voorjaar dan maar weer :’)
pi_175913508
Fijn OlivialsTaken, nu duimen dat de baby nog draait :)
pi_175913683
quote:
0s.gif Op donderdag 21 december 2017 22:36 schreef DorothyGale het volgende:

[..]

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_175913705
OlivialsTaken: kleine dwarsligger! Hopelijk draait baby nog.
Twix draaide ook pas bij 33 of 34 weken uit stuitligging. Mijn geheugen laat me even in de steek, maar ik weet nog wel dat ik zeker wist dat hij gedraaid was :X .

Deze baby ligt iedere echo overdwars, maar wel steeds wisselend van kant (dus hoofd links/lijf rechts en keer daarna hoofd rechts/lijf links). Maar alle ruimte natuurlijk nog.
pi_175913754
Dank allebei! Alle duimen zijn welkom ;)

Malteser, kon je dus voelen dat Twix op dat moment draaide?
Op zich was de verloskundige nog wel hoopvol, er is blijkbaar nog genoeg vuchtwater om te kunnen draaien, maar vind het toch een beetje spannend!
pi_175913817
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 07:29 schreef OliviaIsTaken het volgende:
Dank allebei! Alle duimen zijn welkom ;)

Malteser, kon je dus voelen dat Twix op dat moment draaide?
Op zich was de verloskundige nog wel hoopvol, er is blijkbaar nog genoeg vuchtwater om te kunnen draaien, maar vind het toch een beetje spannend!
Mijn beide jongens hebben altijd goed gelegen, zijn in het 3e trimester naar stuit gedraaid en vervolgens diezelfde week weer terug gedraaid. Geen idee waarom ze het deden, maar het kan dus prima weer goed gaan :)
‘Jouw ouders hadden zeker liever een jongetje gehad?’
pi_175913863
Ik vind het draaien nu al vervelend, vraag me af hoe dat in de laatste weken moet voelen. :P
Protège moi de mes désirs.
pi_175914144
OIT Ik duim ook mee :* Heb je toevallig al eens naar spinning babies gekeken? Daar zitten vrij ‘simpele’ oefeningen bij om meer ruimte te maken in je bekken zodat je babytje wordt uitgenodigd om te draaien.

Kleertjes, ik heb alleen maar superneutrale pakjes voor in het begin. Het eerste pakje is of een ecru wolzijden setje of een wit wollen setje. Verder hebben we een walnootkleurig wolzijden setje, een walnoot/ecru gestreept wolzijden pakje, een ecru wollen pakje en na die eerste tijd kijken we wel weer verder. Eerst elkaar maar eens ontmoeten O+

Wat een fijn nieuws Dorothy O+ En ook Sethiwe voorzichtig positief nieuws, de afgelopen tijd moet slopend zijn geweest :*

Twix is zo liefdevol O+ Sterkte Malteser. Ik had zo geduimd voor het omslagpunt..
Make your own kind of music.
pi_175914168
Dank allemaal!
Cass, nee ken ik niet, zal het eens even opzoeken, dank!
pi_175914495
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 08:25 schreef OliviaIsTaken het volgende:
Dank allemaal!
Cass, nee ken ik niet, zal het eens even opzoeken, dank!
Oh ja, ik weet niet of je er voor open staat, maar de voetreflexmasseuse die mijn bevalling heeft opgewekt (ik geloof inmiddels oprecht dat het werkt) doet ook stuitdraaien.
‘Jouw ouders hadden zeker liever een jongetje gehad?’
pi_175914756
Sethiwe, fijn dat jjullie iets meer duidelijkheid hebben. Wat blijft het spannend.

Malteser, wat een gedoe blijft het. Ik hoop zo dat het keerpunt er snel aan komt, en je een wat fijnere tweede helft van deze zwangerschap hebt.

OiT, hopen dat de baby nog omdraait!

Eerste pakjes heb ik nog niet over nagedacht. Eerst na de verhuziing maar eens kijken wat we allemaal hebben. Manoman, wat ben ik blij als we over zijn, wat een gedoe dat allemaal in je eentje voorbereiden.

Ik trok vandaag een zwangerschpastruitje uit m'n vorige zwangerschap aan, maar daar piept de band van de broek onderuit. Zo gek, echt een kort truitje.
  Moderator vrijdag 22 december 2017 @ 09:59:25 #184
382129 crew  Donna
pi_175915608
Sethiwe meer duidelijkheid, maar wat een spanning pff.

Een goede echo voor DG, heel fijn!

Vanochtend suikerwaardes doorgebeld aan het ziekenhuis. M'n nuchtere waarde van gisteren was iets hoog (dat zag ik zelf natuurlijk ook), maar over de dag gaat het eigenlijk heel goed. Woensdagochtend weer bellen.
De oma van m'n vriend is ook ineens plotseling overleden, dus dat helpt ook al niet mee.
pi_175915678
quote:
1s.gif Op vrijdag 22 december 2017 08:52 schreef LeSage het volgende:

[..]

Oh ja, ik weet niet of je er voor open staat, maar de voetreflexmasseuse die mijn bevalling heeft opgewekt (ik geloof inmiddels oprecht dat het werkt) doet ook stuitdraaien.
Dank voor de tip, zeker iets om naar te kijken!

Donna, wat een naar nieuws, heel erg gecondoleerd :*
pi_175915693
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 07:29 schreef OliviaIsTaken het volgende:
Dank allebei! Alle duimen zijn welkom ;)

Malteser, kon je dus voelen dat Twix op dat moment draaide?
Op zich was de verloskundige nog wel hoopvol, er is blijkbaar nog genoeg vuchtwater om te kunnen draaien, maar vind het toch een beetje spannend!
Ja, dat voelde ik heel duidelijk! En ook een gekke bobbel in mijn buik en ineens 'floep', schoot 'ie door. Bobbel weg, kind gedraaid.
pi_175916248
Sethiwe, een iets positiever bericht, hopelijk vanaf nu steeds meer positieve berichten :*

Donna, gecondoleerd :*

Ik zag nog iets over seks. Hier juist meer seks sinds zwangerschap (niet dat ik hiervoor iets te klagen had :D ). Het lijkt wel of we allebei een nog hoger libido hebben :') maar soms wel echt te moe dus dan wil ik alleen maar slapen. :Z
  Moderator vrijdag 22 december 2017 @ 10:30:54 #188
382129 crew  Donna
pi_175916277
Over seks; Van mij hoeft het even niet zo. M'n vriend wil niets liever. Dusja, beetje geven en nemen. o|O
  vrijdag 22 december 2017 @ 11:22:32 #189
39145 Aventura
Relax, het is maar Fok
pi_175917380
Gecondoleerd, Donna.
Ik had vandaag ook contact met de diabetesverpleegkundige. Mijn waardes zijn prima. Er was één dikke piek, na pizza. Niet zo gek. Kan wel pizza blijven eten, maar dan een halve en met een salade. Ik moet nog een week prikken. Ik hoop dat ik daarna minder vaak hoef, ik ben er nu al klaar mee :P
  Moderator vrijdag 22 december 2017 @ 11:35:27 #190
382129 crew  Donna
pi_175917643
quote:
1s.gif Op vrijdag 22 december 2017 11:22 schreef Aventura het volgende:
Gecondoleerd, Donna.
Ik had vandaag ook contact met de diabetesverpleegkundige. Mijn waardes zijn prima. Er was één dikke piek, na pizza. Niet zo gek. Kan wel pizza blijven eten, maar dan een halve en met een salade. Ik moet nog een week prikken. Ik hoop dat ik daarna minder vaak hoef, ik ben er nu al klaar mee :P
Ohja na pizza is het wel logisch. Hoe hoog was het toen?
pi_175918152
Malteser wat moet het moeilijk zijn nu je twix niet de zorg kan geven, die je graag zou willen. Maar wat schrijf je toch altijd liefdevol over hem en die band is zo sterk! Fijn dat jullie nu 2 weken samen kunnen zijn. Ik hoop zo dat het omslagpunt snel komt.

Donna gecondoleerd, wat dubbel zo met de feestdagen in het vooruitzicht.

Jagärtrut wanneer ga je verhuizen? Pff pittig hoor omdat in je eentje te regelen.

Olivialstaken wat balen dat de kleine in stuit ligt, ik ga duimen dat hij nog draait.
  vrijdag 22 december 2017 @ 12:03:36 #192
39145 Aventura
Relax, het is maar Fok
pi_175918318
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 11:35 schreef DonnaRush het volgende:

[..]

Ohja na pizza is het wel logisch. Hoe hoog was het toen?
7.8, oeps.
Alle andere waarden 2 uur na diner zaten tussen de 4 en 6.
Ik had ook een mandarijntje toe genomen. Citrusfruit is ook berucht, dat kan je beter een uur na een maaltijd nemen.
  Moderator vrijdag 22 december 2017 @ 12:10:09 #193
382129 crew  Donna
pi_175918476
quote:
1s.gif Op vrijdag 22 december 2017 12:03 schreef Aventura het volgende:

[..]

7.8, oeps.
Alle andere waarden 2 uur na diner zaten tussen de 4 en 6.
Ik had ook een mandarijntje toe genomen. Citrusfruit is ook berucht, dat kan je beter een uur na een maaltijd nemen.
Haha, ja dat is wel een beetje hoog, maar opzich doet je lichaam het dan wel goed toch, na een hele pizza. Ik moet een uur na iedere maaltijd prikken en dan mag het max. 7.8 zijn, maar dat is echt max max, dat moet het niet altijd zijn. Rond de 6 is het mooiste staat in m'n boekje.
  vrijdag 22 december 2017 @ 12:17:24 #194
286844 Kimpossible
Van lurker tot poster.
pi_175918639
Wat fijn dat die suikerwaardes zo onder controle blijven dames!

Donna, gecondoleerd..

Seks. Tja. Hier doen we het nog wel, maar met een ander fun-level dan niet-zwanger wat mij betreft :P das overigens al een hele verbetering ten opzichte van de vorige keer want toen werd ik echt een soortje boos van aanraking. Dat was zo naar. Door bloed mochten we toen ook niet meer na 20 weken, maar dat vond ik dus niet zo’n straf.

OIT nog een stuiterbaby. Dat is met deze termijn toch helemaal oké nog? Onze beeb ligt nog overdwars (niet chill als ze de halve dag de superman doet }:| ) maar de vk zei dat ze veel kindjes ook echt pas later in hoofdligging gaan liggen dus dat het voor een week of 35 niet zoveel zegt of zorgen hoeft op te leveren. Hopelijk draait baby voor die tijd :)

Seth, wat fijn om een iets positiever bericht te mogen lezen. Hopelijk zet die trend zich voort!
Één keer in de zoveel tijd komen dromen uit!
pi_175918643
quote:
1s.gif Op vrijdag 22 december 2017 11:56 schreef Sethiwe het volgende:
Malteser wat moet het moeilijk zijn nu je twix niet de zorg kan geven, die je graag zou willen. Maar wat schrijf je toch altijd liefdevol over hem en die band is zo sterk! Fijn dat jullie nu 2 weken samen kunnen zijn. Ik hoop zo dat het omslagpunt snel komt.

Donna gecondoleerd, wat dubbel zo met de feestdagen in het vooruitzicht.

Jagärtrut wanneer ga je verhuizen? Pff pittig hoor omdat in je eentje te regelen.

Olivialstaken wat balen dat de kleine in stuit ligt, ik ga duimen dat hij nog draait.
De 27ste staan de verhuizers op de stoep. Ik ben zo blij dat ik niet hoef in te pakken. Maar alsnog, met schoonmaken en opruimen enzo nog een enorm gedoe.

Hoe voel jij je nu?
pi_175919294
quote:
1s.gif Op vrijdag 22 december 2017 12:17 schreef Kimpossible het volgende:


OIT nog een stuiterbaby. Dat is met deze termijn toch helemaal oké nog? Onze beeb ligt nog overdwars (niet chill als ze de halve dag de superman doet }:| ) maar de vk zei dat ze veel kindjes ook echt pas later in hoofdligging gaan liggen dus dat het voor een week of 35 niet zoveel zegt of zorgen hoeft op te leveren. Hopelijk draait baby voor die tijd :)

Klopt, ze kan zeker nog gewoon draaien! Maar ik had juist wel begrepen dat het na een week of 35 al een stuk lastiger wordt? Nou goed, we gaan uit van het beste!

Overdwars liggen klinkt ook niet heel relaxed trouwens! Kun je zo nog goed op de zij slapen wel?
  vrijdag 22 december 2017 @ 12:47:35 #197
39145 Aventura
Relax, het is maar Fok
pi_175919300
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 12:10 schreef DonnaRush het volgende:

[..]

Haha, ja dat is wel een beetje hoog, maar opzich doet je lichaam het dan wel goed toch, na een hele pizza. Ik moet een uur na iedere maaltijd prikken en dan mag het max. 7.8 zijn, maar dat is echt max max, dat moet het niet altijd zijn. Rond de 6 is het mooiste staat in m'n boekje.
klopt, dus m'n lichaam doet het gewoon heel goed. Ik eet ook altijd al wel goed hoor. Volkoren, groenten, en ik drink nooit gesuikerde dranken. Mijn dieet hoeft dus niet drastisch te worden aangepast. Het is ook spreiden en slim je eetmomenten kiezen.
  vrijdag 22 december 2017 @ 12:56:02 #198
286844 Kimpossible
Van lurker tot poster.
pi_175919432
quote:
1s.gif Op vrijdag 22 december 2017 12:47 schreef OliviaIsTaken het volgende:

[..]

Klopt, ze kan zeker nog gewoon draaien! Maar ik had juist wel begrepen dat het na een week of 35 al een stuk lastiger wordt? Nou goed, we gaan uit van het beste!

Overdwars liggen klinkt ook niet heel relaxed trouwens! Kun je zo nog goed op de zij slapen wel?
Ja, na 35 weken is niet meer ideaal, maar niet onmogelijk! Bij voorkeur draaien ze dus daarvoor in goede positie. Anders is met 36 wk ongeveer nog een uitwendige versie mogelijk als je daarvoor zou kiezen. Maar goed, dat is mijn lekenkennis :9 zou je een stuitbevallng overwegen? Ik heb al bedacht dat ik dat echt niet zou durven gelet op mijn eerste bevalling, maar heu, ook hier nog zeeeeeeën van tijd natuurlijk.

Dwars is als ze druk is niet altijd lekker nee, maar slapen, wat is dat? :9
Één keer in de zoveel tijd komen dromen uit!
pi_175920827
OIT ons kleine buikbaby ligt ook in stuit, bij elke controle eigenlijk. 10 jan heb ik nogmaals een echo. Hopelijk draaien onze eigenwijsjes gewoon even zelf :{

Donna Gecondoleerd! :*
pi_175923105
Als je op handen en knieën gaat zitten dan is er meer ruimte voor baby om nog te draaien. Ik had er eentje in stuit en zelfs rond de 30 weken met tweelingzwangerschap was het nog mogelijk om te draaien. Helaas draaide wel de verkeerde maar dat terzijde.

Tip kwam van Kleurdoos geloof ik? Is L ook niet op het allerlaatste moment de goede kant op gedraaid?
pi_175924816
Oooooh venco heel laat, maar van harte O+

Donna gecondoleerd!

Ik las iets over suikerwaardes, stuitliggingen en eigenlijk ben ik het weer kwijt. Mijn geheugen is aan gatenkaas. Maar dat is ook niet erg want ik heb nu vakantieeeeeee
pi_175925310
quote:
2s.gif Op vrijdag 22 december 2017 15:22 schreef Kyara het volgende:
Als je op handen en knieën gaat zitten dan is er meer ruimte voor baby om nog te draaien. Ik had er eentje in stuit en zelfs rond de 30 weken met tweelingzwangerschap was het nog mogelijk om te draaien. Helaas draaide wel de verkeerde maar dat terzijde.

Tip kwam van Kleurdoos geloof ik? Is L ook niet op het allerlaatste moment de goede kant op gedraaid?
Echt joh!? Het is het proberen waard :D
pi_175928026
Venco gefeliciteerd!

Verder las ik iets positievere uitslagen voor Aventura en Sethiwe *O*

Malteser, wat leuk om te lezen over de bijzondere band tussen jou en twix! Ik hoop dat ik ook zo’n band met mijn dochter opbouw, ga mijn best doen in elk geval :Y

OiT, ik hoop dat de kleine nog draait!

Donna gecondoleerd -O- nare dingen en nu nog extra met de feestdagen.

Oh en Yay voor goede suikerwaardes!

Bedankt voor alle succeswensen dames, het heeft geholpen *O* alles zag er goed uit en was (ongeveer) gemiddeld. Stonden met een kwartiertje weer buiten! Door de doorverwijzing GUO mbt de nierafwijking, vergroeiing van de navelstreng aan de vliezen en het niet goed ontwikkelen van de urineleider van mijn broertje is daar nog extra naar gekeken en dat was ook allemaal goed! Toen m’n moeder (die was mee) ook nog begon met de opsomming van de extra duim en het ontbreken van de muis van zijn linkerhand keek de gyn wel een beetje gek op _O- maar we konden dus met een gerust hart weer naar huis O+
pi_175930890
quote:
2s.gif Op vrijdag 22 december 2017 15:22 schreef Kyara het volgende:
Als je op handen en knieën gaat zitten dan is er meer ruimte voor baby om nog te draaien. Ik had er eentje in stuit en zelfs rond de 30 weken met tweelingzwangerschap was het nog mogelijk om te draaien. Helaas draaide wel de verkeerde maar dat terzijde.

Tip kwam van Kleurdoos geloof ik? Is L ook niet op het allerlaatste moment de goede kant op gedraaid?
Klopt. Ik geloof dat mijn yoga-docente de downward dog adviseerde :+
‘Jouw ouders hadden zeker liever een jongetje gehad?’
pi_175931888
Die moest ik even googlen. Maar ik geloof niet dat ik daartoe in staat was op dat moment :D
pi_175933327
quote:
1s.gif Op vrijdag 22 december 2017 12:17 schreef Jagärtrut het volgende:

[..]

De 27ste staan de verhuizers op de stoep. Ik ben zo blij dat ik niet hoef in te pakken. Maar alsnog, met schoonmaken en opruimen enzo nog een enorm gedoe.

Hoe voel jij je nu?
Dat is al heel snel. Ondanks dat je niet hoeft in te pakken, blijft het een hoop gedoe.

Hier gaat het wel redelijk. Voel mij meer gerustgesteld, al blijft het afwachten natuurlijk.
Geniet veel meer van de bewegingen van de kleine, zonder mij gelijk zorgen te maken. Al blijft het spannend komende maanden.
  zaterdag 23 december 2017 @ 10:38:56 #207
39145 Aventura
Relax, het is maar Fok
pi_175941441
Het blijft spannend, maar je weet nu iets meer en dat zal helpen.

Gister weer mijn ronde checkups gehad. Ctg goed, navelstrengflow goed, bloeddruk goed, eiwitgehalte in urine is gelijk gebleven. Met andere woorden, de situatie is stabiel. Stabiel de kerstdagen in dus! Woensdag weer komen.

Ligging: door alle echo's weet ik inmiddels precies hoe ze kan liggen. Als ze dwars ligt, dan voel ik haar veel meer en harder trappen en bonken. Gister lag ze wat meer in elkaar gevouwen met knietjes opgetrokken, dat verklaart dan ook gelijk waarom ik haar net wat minder voelde. Zo leuk om dat dan even te zien!
pi_175942726
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ik ga mij gewoon melden B-) sch*t aan onzekerheid. Mag ik in de lijst voor 29-8? Ik ga straks even bijlezen O+
  zaterdag 23 december 2017 @ 11:55:19 #209
286844 Kimpossible
Van lurker tot poster.
pi_175942753
Wat een knallers O+ Welkom!

Wat fijn Aventura :*
Één keer in de zoveel tijd komen dromen uit!
pi_175943147
Poging tot bijlezen op mobiel :')

Eigen kamer: hier tijdens de bv periode op onze kamer, dus tot en met 9 maanden. Nadat hij gestopt was met bv op zijn eigen kamer en na 2 nachten sliep hij door. Dus was ook mooi zo.

CasElliot niet in de lijst maar wanneer uitgerekend? Ook februari toch? Hoe gaat het met je? Nog even en je hebt een mini en maxi O+

IMA wat ontzettend fijn dat het nog goed gaat! *O* hopelijk ook wat rust voor de resterende maanden want nou blijft het gewoon goed gaan, dat moet O+

Fijn dat je suikerwaarde nu goed lijkt te zijn Donna!

Aventura fijn om te lezen dat je meisje naar omstandigheden goed groeit O+

Venco had ik al gefeliciteerd maar als je mist in deze bijleespost lijkt het net alsof ik hé vergeet dus we doen gewoon nog een dansje *O*

Noix goede eerste echo *O*

Sethiwe de aanleiding heb ik even gemist, wat een zorgen, maar fijn dat ze iets positiever waren.

Hele dikke knuffel voor Malteser, beton omdat het kan :* en ik geniet wel van hoe en wat je over twix schrijft O+

Minilot dat klinkt als een hele gave kast inhoud O+

Donna gecondoleerd :*

Vitabella goede echo *O*
pi_175943449
Oh!! Gefeliciteerd ♡
:)
pi_175943547
Gefeliciteerd en welkom Cassandra! *O*
pi_175943549
Ik! Haat! Zwangerschapsobstipatie! }:|

quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 11:53 schreef Cassandra87 het volgende:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ik ga mij gewoon melden B-) sch*t aan onzekerheid.
Hoezee voor jou! O+ Zomerbaby! *O*
Let me see you stripped down to the bone
pi_175945838
Wat een knaller Cassandra! Gefeliciteerd O+ *O* *O*
pi_175947174
Welkom Cassandra!!! O+ *O* w/
Dit, dat, alles.
pi_175947766
Leuk Cassandra, gefeliciteerd!

En sethiwe, fijn dat je nu in elk geval een plan van aanpak hebt en er ook ruimte is voor positieve gedachten!
pi_175952174
Goed om te horen van de stabiele situatie, Aventura!

En welkom Cassandra, hoop dat je vertrouwen snel mag toenemen :*
pi_175957617
Cassandra *O* O+
pi_175965143
Bijna kerst! Eerste kerstdag bij mijn moeder, tweede kerstdag temidden van flinke schoonfamilie, dus dat wordt twee dagen lang enthousiaste/bezorgde blikken bij elke piep die ik geef: 'Zou Het Begonnen Zijn?! :o '
Lollig wel, dat bijna uitgerekend wezen! :)

Vandaag, in het kader van de kraamhulp straks niet de stuipen op het lijf willen jagen: de badkamer eens grondig(ish) schoonmaken :7

Oh, en plankjes ophangen in babykamer, die heus ooit echt af komt. :+
Let me see you stripped down to the bone
pi_175965337
Wat een knalstrepen cassandra!

Mini wat was je vroeg wakker zeg! Het schiet nu inderdaad wel op, toch
Spannend of het dit jaar of volgend jaar
wordt!
pi_175965475
Spannend mini! Bijna kennismaken met de kleine!

Ik ben echt zo misselijk. En niet alleen ‘s ochtends, maar echt door de dag heen steeds met vlagen. Dat had ik met W. echt niet zo. Toen at ik vooral meer, maar nu moet ik mezelf echt “dwingen” om te eten, want door die misselijkheid heb ik echt geen trek.

Aan de positieve kant; de misselijkheid maakt wel dat ik me zwanger voel.
pi_175965706
quote:
0s.gif Op zondag 24 december 2017 08:54 schreef silliegirl het volgende:
Spannend mini! Bijna kennismaken met de kleine!

Ik ben echt zo misselijk. En niet alleen ‘s ochtends, maar echt door de dag heen steeds met vlagen. Dat had ik met W. echt niet zo. Toen at ik vooral meer, maar nu moet ik mezelf echt “dwingen” om te eten, want door die misselijkheid heb ik echt geen trek.

Aan de positieve kant; de misselijkheid maakt wel dat ik me zwanger voel.
Zelfde hier, sillie. Eerste zwangerschap moest ik idd vooral eten om niet misselijk te zijn, nu ben ik zo misselijk dat ik niet ‘durf’ te eten. Wordt wat met kerst :o Drinken gaat ook maar zo zo.

Zelfs al een keer gespuugd, dat heb ik mijn eerste zwangerschap helemaal niet gedaan.
pi_175965749
quote:
7s.gif Op zondag 24 december 2017 09:25 schreef Kloonclown123 het volgende:

[..]

Zelfde hier, sillie. Eerste zwangerschap moest ik idd vooral eten om niet misselijk te zijn, nu ben ik zo misselijk dat ik niet ‘durf’ te eten. Wordt wat met kerst :o Drinken gaat ook maar zo zo.

Zelfs al een keer gespuugd, dat heb ik mijn eerste zwangerschap helemaal niet gedaan.
Precies dat dus. Spugen heb ik 1x moeten doen nu, dat valt nog mee. Maar die misselijkheid...
Ik weet ook niet goed hoe ik dat ga moeten verbloemen morgen en overmorgen bij de kerstdiners... -O-
pi_175966007
quote:
0s.gif Op zondag 24 december 2017 07:54 schreef Songeur het volgende:

Mini wat was je vroeg wakker zeg! Het schiet nu inderdaad wel op, toch
Spannend of het dit jaar of volgend jaar
wordt!
Sinds zo'n beetje halverwege de zwangerschap word ik elke ochtend steevast ergens tussen vier en half zes wakker. Als ik vroeg mijn bed uit wil blijf ik dan een beetje internetten tot ik eruit ga, als ik kan uitslapen (zoals vandaag) dan val ik wel weer in slaap. Doorgaans met goed wazige dromen :9 Net pas weer wakker geworden :)
Let me see you stripped down to the bone
pi_175966030
Oei, misselijk en overgeven in de ketstdinerperiode als je nog niet wilt verklappen dat je zwanger bent - lastig! Succes daarmee Kloon en Sillie :) :*
Let me see you stripped down to the bone
  Vis een optie? zondag 24 december 2017 @ 10:22:15 #226
70532 loveli
N
pi_175966354
quote:
0s.gif Op zondag 24 december 2017 09:55 schreef minilot het volgende:
Oei, misselijk en overgeven in de ketstdinerperiode als je nog niet wilt verklappen dat je zwanger bent - lastig! Succes daarmee Kloon en Sillie :) :*
Die kwoot ik even voor je nageslacht.
crap in = crap out
pi_175967942
quote:
1s.gif Op zondag 24 december 2017 10:22 schreef loveli het volgende:

[..]

Die kwoot ik even voor je nageslacht.
Aiiiii, onzalige typo! :D
Let me see you stripped down to the bone
  zondag 24 december 2017 @ 12:57:14 #228
39145 Aventura
Relax, het is maar Fok
pi_175969349
:D
pi_175970468
Hahaha mini :D

Fijne feestdagen alvast allemaal :* ik ga na de feestdagen weer proberen een beetje mee te posten ;)

Ik heb trouwens as donderdag met 16+4 een geslachtsecho staan. Maar een vriendin van mij is er van overtuigd dat het dan helemaal nog niet goed te zien is, dus ik vroeg me af of er meer mensen zijn die rond die tijd een geslachtsecho hebben gehad en of het geslacht toen ook echt goed gezien is? Of dat ze toch nog moesten bekennen dat het het andere geslacht was :P
  zondag 24 december 2017 @ 13:52:50 #230
311825 snoenk
heeft een hondenleven
pi_175970502
2x met 16 weken aure en 2x zijn het meisjes gebleven ;)
pi_175970592
geslachtsecho met 15 weken, was duidelijk zichtbaar en met de SEO nog eens bevestigd.
pi_175970678
Ik ken zelfs iemand die met 14 weken een geslachtsecho heeft gehad (ze had zich een week in haar termijn vergist) en daar was het ook te zien. :)
Dit, dat, alles.
pi_175971060
Met 16+4 is het wel te zien, mits meewerkende baby uiteraard. Maar dat is altijd zo. Als baby met de benen gekruist ligt, valt er weinig te zien.
Heb je een voorgevoel?
pi_175971178
Hier pas geslachtsbepaling bij 20 weken, dus geen ervaring..

En oooo, proefschetsje binnen van het ontwerp voor het geboortekaartje met evolutie-thema! O+ Ik vind 'm zo tof!
Ik vraag me wel af of mijn verloskundepraktijk hier in de bible belt 'm strakjes in de bak met geboortekaartjes in de wachtkamer durft te stoppen. *)
Let me see you stripped down to the bone
pi_175971589
Hier geslachtsecho met 15+1. Ondanks moeilijke ligging, rug naar ons toe, beentjes stijf tegen elkaar en voetjes in het kruis, gezien dat het een meisje is. Met de 20 weken echo nog eens bevestigd.
pi_175971693
Geslachtsecho bij 15 wk ongeveer gedaan, al goed zichtbaar dat het een meisje was. Bij de 20 wekenecho was het nog steeds een meisje O+
  zondag 24 december 2017 @ 14:50:44 #237
298315 SacreCoeur
circle pits and gig violence
pi_175971703
quote:
0s.gif Op zondag 24 december 2017 13:51 schreef Aure het volgende:
Hahaha mini :D

Fijne feestdagen alvast allemaal :* ik ga na de feestdagen weer proberen een beetje mee te posten ;)

Ik heb trouwens as donderdag met 16+4 een geslachtsecho staan. Maar een vriendin van mij is er van overtuigd dat het dan helemaal nog niet goed te zien is, dus ik vroeg me af of er meer mensen zijn die rond die tijd een geslachtsecho hebben gehad en of het geslacht toen ook echt goed gezien is? Of dat ze toch nog moesten bekennen dat het het andere geslacht was :P
Wij wisten het al met 13(+nog wat dagen) weken.
Schijnt dat sommige echobureau's betere apparatuur hebben.

Ze twijfelde eerst (door de ligging), mocht paar dagen later terugkomen en was gelijk te zien.
pi_175972080
Ah dan gaat het vast goed komen. Ze zullen het ook niet aanbieden vanaf 16 weken bij deze praktijk, als ze het niet goed zouden kunnen zien. Hopen dat de baby goed ligt dan maar :D

@ Malteser, voorgevoel zegt een jongen! Maar in mijn dromen is het altijd een meisje :')
pi_175978336
Meiden, allemaal een hele fijne kerst gewenst!
  zondag 24 december 2017 @ 19:49:55 #240
39145 Aventura
Relax, het is maar Fok
pi_175978483
Dankjewel! Iedereen fijne dagen gewenst.
pi_175978835
Fijne kerst allemaal!
pi_175979198
Fijne kerst!! O+ :Y)
pi_175979719
Fijne kerst!
pi_175983018
Fijne kerst allemaal🎄
pi_175984021
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_175984503
quote:
1s.gif Op maandag 25 december 2017 00:07 schreef BellaaElisa het volgende:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Waarom bel je niet even met je VK?
pi_175985480
quote:
0s.gif Op zondag 24 december 2017 13:51 schreef Aure het volgende:
Hahaha mini :D

Fijne feestdagen alvast allemaal :* ik ga na de feestdagen weer proberen een beetje mee te posten ;)

Ik heb trouwens as donderdag met 16+4 een geslachtsecho staan. Maar een vriendin van mij is er van overtuigd dat het dan helemaal nog niet goed te zien is, dus ik vroeg me af of er meer mensen zijn die rond die tijd een geslachtsecho hebben gehad en of het geslacht toen ook echt goed gezien is? Of dat ze toch nog moesten bekennen dat het het andere geslacht was :P
Ik had een geslachtsecho met 13 + 3. Maar dat ligt dus echt aan de praktijk die het aanbiedt.
Waar ik ging, kunnen ze, met de juiste ligging, heel vroeg een resultaat zien.
Met 16 weken is de kans weer groter. :)
pi_175985493
Ik ga mij officieel afmelden hier en verhuizen naar het babytopic. O+

Het gaat echt hartstikke goed hier met de kleine spruit. Ze drinkt als een tierelier en ik maak allejezus veel melk aan. :')
Tot zover is ze een makkelijke, modelbaby.
Mijn lichaam geneest goed en ik ben al erg mobiel. *O*

De kraamzorg is een prima meid en helpt goed in huis.
Wel apart dat ze nog maar 20 is en ik 32. Je moet toch maar met je blote dinges om je hechtingen te laten bekijken. :P
Maar niets te klagen dus.

Zoon is hartstikke lief voor de baby en erg betrokken. O+

Ik lees nog graag met jullie mee hoor. :*
Hartstikke leuke club hier. Zo betrokken en lief naar elkaar.
Doei! :W
pi_175985618
Ik weet niet meer wie van jullie ermee kwam maar Flens is geweldig als naam.

Bella jij 'moet' echt het nummer van je vk onder je sneltoets zetten. Eerst even met hun overleggen voor we hier gaan raden wat er mis is. Het is sowieso fijn namelijk dat je gaat voelen dat je vk er voor je is zodat je met vertrouwen je bevalling in kunt en je kraamtijd. Je mag ze altijd bellen met zorgen, behalve als je bij wijze van je wieg niet in elkaar krijgt.

Ik mag ze echt om simpelere redenen bellen, zoals als ik de baby niet in slaap krijg. En heb ook gebeld voor een uurtje relatietherapie. Het zou heel fijn zijn als je ze nu dus alvast weet te vinden. :-)
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_175985962
quote:
1s.gif Op maandag 25 december 2017 00:07 schreef BellaaElisa het volgende:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Misschien is de baby aan het indalen maar bij twijfel moet je echt bellen lieve Bella. Hoe is het nu?
pi_175985967
Merry Christmas ~:) !
pi_175986031
quote:
1s.gif Op zondag 24 december 2017 09:30 schreef silliegirl het volgende:

[..]

Precies dat dus. Spugen heb ik 1x moeten doen nu, dat valt nog mee. Maar die misselijkheid...
Ik weet ook niet goed hoe ik dat ga moeten verbloemen morgen en overmorgen bij de kerstdiners... -O-
buikgriep en. virussen heersen enorm, misschien kun je het daarop gooien?
S. 2014
J. 2016
pi_175986104
Fijne kerst allemaal!

Bella hoe is het nu?
pi_175990130
Fijne kerst allemaal! ~:)
pi_175990619
Ik ga het maar gewoon vertellen geloof ik; mijn buik bolt echt al (ik vind dat wel extreem snel maar goed) en dat in combinatie met geen alcohol drinken en weinig eten ivm misselijk zijn gaat natuurlijk onwijs opvallen. Gedoe 8-)
pi_175991415
quote:
0s.gif Op maandag 25 december 2017 12:23 schreef silliegirl het volgende:
Ik ga het maar gewoon vertellen geloof ik; mijn buik bolt echt al (ik vind dat wel extreem snel maar goed) en dat in combinatie met geen alcohol drinken en weinig eten ivm misselijk zijn gaat natuurlijk onwijs opvallen. Gedoe 8-)
Hoe ver ben je nu?
Wij hebben het ook eerder moeten vertellen dan we wilden, nadat ik eerst enorm in de weer was met laagjes en blousjes en sjaaltjes.
We hebben wel de eerste echo afgewacht met het risico dat er mensen waren die het al gezien hadden.
pi_175991843
Fijne kerst allemaal!

Hier vertellen we het mijn schoonouders wel. Denk ik.. i ben nog steeds bang voor geen kloppend hartje.

Mijn ouders vertel ik het denk ik nog niet. Mijn moeder heeft geen woord gerept over de miskraam dus ik heb zoiets van, als het je niet interesseert :6 dan niet.

Er heerst wel echt een virus. G was al aan de dunne maar hij heeft nu gisteren en vannacht ook flink lopen spugen. Dus ik heb wel een verklaring voor mijn misselijkheid :')
pi_175992908
quote:
1s.gif Op maandag 25 december 2017 12:57 schreef Malteser het volgende:

[..]

Hoe ver ben je nu?
Wij hebben het ook eerder moeten vertellen dan we wilden, nadat ik eerst enorm in de weer was met laagjes en blousjes en sjaaltjes.
We hebben wel de eerste echo afgewacht met het risico dat er mensen waren die het al gezien hadden.
Ergens tussen de 5 en 6 weken denk ik (maar precies weet ik het niet), dus het is wel heel vroeg nog.... Maar we vieren kerst klein, vandaag met mans gezin (ouders + kinderen) en morgen met mijn ouders en zusje. Die mogen het van ons al wel vroeg weten en zou ik het ook laten weten als de eerste echo niet goed is... De rest komt dan later wel.
pi_176002516
quote:
1s.gif Op maandag 25 december 2017 14:07 schreef silliegirl het volgende:

[..]

Ergens tussen de 5 en 6 weken denk ik (maar precies weet ik het niet), dus het is wel heel vroeg nog.... Maar we vieren kerst klein, vandaag met mans gezin (ouders + kinderen) en morgen met mijn ouders en zusje. Die mogen het van ons al wel vroeg weten en zou ik het ook laten weten als de eerste echo niet goed is... De rest komt dan later wel.
En, hoe ging het vertellen? *O*
Let me see you stripped down to the bone
pi_176003184
Wij hebben t gisteren verteld. Dochter had een shirt aan en moest even loskomen bij de deur dus bleef staan toen wij doorliepen. Mijn vader zei: Zal opa even jouw jas uitdoen? Dus wij; ja opa; doe dat maar even. De boodschap moest even landen maar ze vonden het allemaal heel leuk 😍 Vond nog een beetje lastig ivm zus die pas een miskraam heeft gehad; als het goed was gegaan waren we een wk na elkaar uitgerekend.. Maar zij vond het zelf helemaal leuk (en heeft haar mk heel snel ‘geaccepteerd’). Morgen schoonfamilie. 😊
pi_176005491
Leuk kloon! Ben nog steeds benieuwd naar je eigen user *)

Pfff hier echt misselijk, zo erg was het met G niet. Maar de kleine heeft een virusje dus kan best zijn dat ik daar last van heb. Ik zei al tegen mijn man, bij G begon ik mij pas rond 7/8 weken zwanger te voelen. I ben vandaag precies 5 weken en er is echt geen twijfel aan. Maar maak denk ik ook meer hcg aan gezien de knaltesten voor nod :')
pi_176005681
Ben benieuwd hoe het vertellen ging bij Sillie!

Vervelend van de misselijkheid Cassandra. Aan de andere kant misschien ook fijn om van je lichaam de bevestiging te krijgen dat de zwangerschap zo duidelijk is? Hoe gaat het mentaal gezien met je nu?
pi_176005944
quote:
1s.gif Op maandag 25 december 2017 23:41 schreef minilot het volgende:

[..]

En, hoe ging het vertellen? *O*
Ik heb voor vertrek nog snel een digitale test gedaan, ingepakt en tussen de cadeautjes onder de boom gestopt. Mijn schoonmoeder pakte ‘m uit, was meteen dolblij en in tranen (en de rest vd familie mega verbaasd “huh? Wat gebeurt er?”). Iedereen was wel heel enthousiast en blij!
pi_176008036
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 december 2017 04:55 schreef OliviaIsTaken het volgende:
Ben benieuwd hoe het vertellen ging bij Sillie!

Vervelend van de misselijkheid Cassandra. Aan de andere kant misschien ook fijn om van je lichaam de bevestiging te krijgen dat de zwangerschap zo duidelijk is? Hoe gaat het mentaal gezien met je nu?
Lief dat je het vraagt. Ik weet wel zeker dat de innesteling goed is gegaan (daar ging het altijd fout) dus ergens denk ik, als het vruchtje niet goed was, had mijn lichaam het eerder al afgestoten. Maar ik kan nog niet blij zijn, ik ben nog doodsbang voor een missed abortion.
Maar positief blijven :) Vanmiddag vertellen we het mijn schoonouders. Ik heb zelf een shirt voor G gemaakt met daarop, every hero needs a sidekick, mine arrives august 2018 :)
(Nog wel even een test gedaan net :') Die verscheen binnen 1 seconde en was bijna zwart voor de controle streep verscheen. De verloskundige zei, de kans is groot dat het er twee zijn. :') Ik ga voor één haha)

Leuk Sillie! Liep de digitale nu wel verder zoals je verwacht had? Blijft dat batterijtje zolang goed?
pi_176009485
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 december 2017 10:28 schreef Cassandra87 het volgende:

[..]

Lief dat je het vraagt. Ik weet wel zeker dat de innesteling goed is gegaan (daar ging het altijd fout) dus ergens denk ik, als het vruchtje niet goed was, had mijn lichaam het eerder al afgestoten. Maar ik kan nog niet blij zijn, ik ben nog doodsbang voor een missed abortion.
Maar positief blijven :) Vanmiddag vertellen we het mijn schoonouders. Ik heb zelf een shirt voor G gemaakt met daarop, every hero needs a sidekick, mine arrives august 2018 :)
(Nog wel even een test gedaan net :') Die verscheen binnen 1 seconde en was bijna zwart voor de controle streep verscheen. De verloskundige zei, de kans is groot dat het er twee zijn. :') Ik ga voor één haha)

Leuk Sillie! Liep de digitale nu wel verder zoals je verwacht had? Blijft dat batterijtje zolang goed?
Leuk zo'n shirt! En fijn dat de streepjes zo oplopen :).

Nog niet helemaal, hij loopt wel op (gaf nu 2-3 weken), maar ik zou, uitgaande vanaf mijn vorige menstruatie een week of 6 moeten zijn nu, maargoed, ik kon überhaupt pas laat positief testen, dus wellicht was mn ei laat of gaat de hcg gewoon niet zo hard deze keer... En de batterij hield het goed uit ja, meestal doen ze het minimaal wel 24 uur, is mijn ervaring.
pi_176019177
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 december 2017 10:28 schreef Cassandra87 het volgende:

[..]

Lief dat je het vraagt. Ik weet wel zeker dat de innesteling goed is gegaan (daar ging het altijd fout) dus ergens denk ik, als het vruchtje niet goed was, had mijn lichaam het eerder al afgestoten. Maar ik kan nog niet blij zijn, ik ben nog doodsbang voor een missed abortion.
Maar positief blijven :) Vanmiddag vertellen we het mijn schoonouders. Ik heb zelf een shirt voor G gemaakt met daarop, every hero needs a sidekick, mine arrives august 2018 :)
(Nog wel even een test gedaan net :') Die verscheen binnen 1 seconde en was bijna zwart voor de controle streep verscheen. De verloskundige zei, de kans is groot dat het er twee zijn. :') Ik ga voor één haha)

Leuk Sillie! Liep de digitale nu wel verder zoals je verwacht had? Blijft dat batterijtje zolang goed?
Een mijlpaal gehaald in ieder geval! Hoop dat je dat positieve een beetje vast kan houden, maar die eerste periode kan zo zenuwslopend zijn.
Wat leuk, dat shirt! Hoe reageerden je schoonouders?

En leuke reacties, Sillie!
pi_176019737
Leuk Sillie en Cassandra!

Wij zagen vandaag ons boontje weer :) Ze kwam nu op 3,2cm, hartstikke mooi op schema. Wordt er iets rustiger onder nu, al voelt het nog niet helemaal 'echt', maar we komen er wel denk ik :)
pi_176020154
Cassandra, zei de vk dat het er miss 2 waren door de snelle en donkere streep alleen of zijn er meerdere indicaties?
pi_176020685
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 december 2017 19:00 schreef Roomsnoes het volgende:
Cassandra, zei de vk dat het er miss 2 waren door de snelle en donkere streep alleen of zijn er meerdere indicaties?
door de snelle donkere streep. Ik weet dat het een fabeltje is. Mijn schoonouders waren door het dolle heen. Zij wisten ook van de miskraam. En nu niet meer misselijk, geen pijnlijke borsten. Figures :')

Fijn dat de echo goed was IMA!
pi_176021202
quote:
1s.gif Op dinsdag 26 december 2017 19:29 schreef Cassandra87 het volgende:

[..]

door de snelle donkere streep. Ik weet dat het een fabeltje is. Mijn schoonouders waren door het dolle heen. Zij wisten ook van de miskraam. En nu niet meer misselijk, geen pijnlijke borsten. Figures :')

Fijn dat de echo goed was IMA!
Ok wou al zeggen :)
Ik had met S een vrij hoge hcg-meting (bloed geprikt want zo kon je volgens de ha zien hoe ver je was) en toen schoot ik ook in de stress. S bleek alleen te zijn ;)

Gek he hoe die kwalen van dag tot dag kunnen varieren!
pi_176023012
quote:
1s.gif Op dinsdag 26 december 2017 19:29 schreef Cassandra87 het volgende:

[..]

door de snelle donkere streep. Ik weet dat het een fabeltje is. Mijn schoonouders waren door het dolle heen. Zij wisten ook van de miskraam. En nu niet meer misselijk, geen pijnlijke borsten. Figures :')

Fijn dat de echo goed was IMA!
Hà, dat zei ik ook. Tot ik werd opgenomen met HG :') en inmiddels 11 weken zwanger.

Ik heb er alle vertrouwen in!
pi_176023235
Hier was de snelle donkere streep wel een indicatie. Ik heb er hier zelfs nog over gepost. Wat dat kon betekenen.
pi_176023314
quote:
2s.gif Op dinsdag 26 december 2017 21:46 schreef Kyara het volgende:
Hier was de snelle donkere streep wel een indicatie. Ik heb er hier zelfs nog over gepost. Wat dat kon betekenen.
Het kan idd wel maar het is niet altijd het geval. Ik heb toen iig een week voor niets in de stress gezeten :D
pi_176023409
Die van mij was ook donker deze keer, streepje kwam al voor het vocht bij de plek van de controlestreep was, en de teststreep was veel donkerder dan de controlestreep. Bij 4w3/4d?
pi_176023582
Ik had met 12dpo al een vrij donkere streep, iets lichter als de controle streep. Met 4,1 of 4,2 was hij even donker en inmiddels donkerder. Maar voor de rest ben ik met vlagen onzeker om het volgende moment te denken, dit zit wel goed. Bloedirritant.
Maar ik ben er wel van overtuigd dat als het goed zit, het er maar 1 is :D

ik lieg. 13, 14 en 16dpo
pi_176023626
Dat heen en weer pingpongen heb ik nog steeds, is ook niet gek..
pi_176023689
Hier was t op 13dpo ook een mega knalstreep...
Inmiddels ruim 20 weken zwanger van een jongetje/meisje tweeling *;

Het hoeft niks te betekenen die donkere streep, maar kan dus wel :D
pi_176023827
quote:
1s.gif Op dinsdag 26 december 2017 21:49 schreef Roomsnoes het volgende:

[..]

Het kan idd wel maar het is niet altijd het geval. Ik heb toen iig een week voor niets in de stress gezeten :D
Ik ook. Gelukkig was het alleen maar een tweeling en niks naars.
pi_176023864
quote:
17s.gif Op dinsdag 26 december 2017 22:04 schreef SupremeEvil het volgende:
Hier was t op 13dpo ook een mega knalstreep...
Inmiddels ruim 20 weken zwanger van een jongetje/meisje tweeling *;

Het hoeft niks te betekenen die donkere streep, maar kan dus wel :D
Heb ik dat nieuws gemist? :o

Wat leuk! Gefeliciteerd!

Bij M had ik trouwens ook al snel donkere strepen. Maar met de tweeling net even sneller en donkerder. Maar goed, zoals gezegd, het kan, het hoeft niet.
pi_176024174
quote:
2s.gif Op dinsdag 26 december 2017 22:11 schreef Kyara het volgende:

[..]

Ik ook. Gelukkig was het alleen maar een tweeling en niks naars.
Ik had het enorm tof gevonden als het er twee waren ;) Was zelfs een pietsje teleurgesteld dat hetver 1 was. Maar de ha zorgde voor meer stress dan nodig, bedoelde ik meer. Het duurde even voor we een echo konden laten doen nml.
pi_176024371
S is de jongste toch Roomsnoes? Ben het even kwijt.

Wij gaan wel even wachten met definitief indelen van de nieuwe kamer van G tot de echo. Die kamer is namelijk twee keer zo groot haha.
Verder zorgt de opmerking niet voor stress gelukkig. 1 of 2 overleven we wel :D
pi_176027438
Zo, phew. In elk geval definitief geen kerstkindje hier! :+

Nog zes dagen tot uitgerekend! *O*
Let me see you stripped down to the bone
pi_176027458
Een :* en een O+ voor de goeie echo van IMA!
Let me see you stripped down to the bone
pi_176029917
quote:
2s.gif Op dinsdag 26 december 2017 22:12 schreef Kyara het volgende:

[..]

Heb ik dat nieuws gemist? :o

Wat leuk! Gefeliciteerd!
Niks gemist hoor, ik lees eigenlijk alleen maar mee hier. Weten zelf sinds een paar dagen dat het j/m tweeling is. Verder gaat alles redelijk voorspoedig tot nu toe :)
pi_176030338
quote:
1s.gif Op woensdag 27 december 2017 08:00 schreef SupremeEvil het volgende:

[..]

Niks gemist hoor, ik lees eigenlijk alleen maar mee hier. Weten zelf sinds een paar dagen dat het j/m tweeling is. Verder gaat alles redelijk voorspoedig tot nu toe :)
In elk geval superleuk! Hoe vind je oudste het?
pi_176030353
Tweelingen! O+ . Al hoop ik gewoon op 1. We moeten eigenlijk al verhuizen met 1 kindje op komst,
Laat staan met 2. Dan gaat het nooit passen.

Hier gisteren aan mijn ouders vertelt O+ . Op dezelfde manier, ingepakte digitale test onder de boom! Die waren helemaal dolblij O+ . Hadden het nog niet zien aankomen, dus dat was extra leuk!

En ik ben doodop van alle kerstverplichtingen (ik was die allesoverheersende moeheid van het eerste trimester een beetje vergeten, maar herinner me het nu weer heel goed :o ) dus ik doe vandaag niks. Behalve peuter entertainen dan. O+
pi_176030408
Welkom, nieuwen. :*
IMA, fijn van de goede echo! :*
Mini, spannend! Bijna! *O*

Over tweelingen: ik had ook echt het gevoel dat ik een tweeling zou krijgen. Had ook hele donkere strepen.
De vk heeft niks gezien, maar ik denk dat mijn bloeden in week 5 en 6 daar best mee te maken kan hebben. Heb nog steeds het gevoel dat er wat mist. :)

Even voor de ouden in het topic :P Met hoeveel weken begonnen jullie met het wassen van de kleertjes etc? Wel of geen babywasverzachter?
En de vluchttas, met hoeveel weken stond die klaar?

Ben vandaag 29+3 en een beetje in de ontkenning dat we richting het einde komen. :D
Protège moi de mes désirs.
pi_176030594
quote:
2s.gif Op woensdag 27 december 2017 08:55 schreef Kyara het volgende:

[..]

In elk geval superleuk! Hoe vind je oudste het?
Die vindt het helemaal te gek, ze wilde ook een broertje en zusje want dan kon ze vader en moedertje spelen :+
  Moderator woensdag 27 december 2017 @ 09:20:58 #289
382129 crew  Donna
pi_176030623
IMA een goede echo, super!

Ik heb ook goed nieuws wat betreft m'n zwangerschapsdiabetes. De waardes zijn zo mooi dat ik nu om de dag m'n waardes moet bijhouden en niet meer dagelijks. YES!
Ben echt zo blij. Daardoor is 'misschien moet ik wel insuline' zoveel verder weg en dus een geplande inleiding met 38wk ook weer ver van m'n bed show. _O_
  woensdag 27 december 2017 @ 09:24:04 #290
39145 Aventura
Relax, het is maar Fok
pi_176030672
DonnaRush, wat een goed bericht! Morgen moet ik m'n curves weer opsturen, en eigenlijk verwacht ik hetzelfde. M'n waarden zitten tussen de 4.1 en 6.5. Ben het geprikt echt zat, het doet echt wel pijn aan mijn vingers zo onderhand.

Duman, rustig aan joh. Je hebt e het nog meer dan genoeg tijd! De dingen die je noemt kun je allemaal lekker tijdens je verlof doen :) Wanneer ga je?
pi_176030990
quote:
1s.gif Op woensdag 27 december 2017 09:02 schreef D.U.M.A.N. het volgende:
Welkom, nieuwen. :*
Even voor de ouden in het topic :P Met hoeveel weken begonnen jullie met het wassen van de kleertjes etc? Wel of geen babywasverzachter?
En de vluchttas, met hoeveel weken stond die klaar?
Vorige week de kleertjes en het babybeddengoed gewassen, en ik heb nog altijd geen vluchttas klaarstaan. Dus ik ben vermoedelijk niet het beste voorbeeld. :')
Die tas kan ik vandaag inderdaad wel eens gaan regelen, dank voor de reminder. :+
Let me see you stripped down to the bone
pi_176031002
quote:
0s.gif Op woensdag 27 december 2017 09:20 schreef DonnaRush het volgende:
IMA een goede echo, super!

Ik heb ook goed nieuws wat betreft m'n zwangerschapsdiabetes. De waardes zijn zo mooi dat ik nu om de dag m'n waardes moet bijhouden en niet meer dagelijks. YES!
Ben echt zo blij. Daardoor is 'misschien moet ik wel insuline' zoveel verder weg en dus een geplande inleiding met 38wk ook weer ver van m'n bed show. _O_
Wat goed! *O*
Let me see you stripped down to the bone
pi_176031203
Iedereen de kerstdagen overleefd? :D

Goed om te horen Venco dat je eerste kraamdagen zo fijn zijn verlopen! het is fijn om ook eens een positief verhaal te lezen :Y

Wat een leuke verhalen over het vertellen van de zwangerschap Silliegirl en Kloonclown w/

En DonnaRush ook goed nieuws over de zwangerschapsdiabetes... wat een opluchting moet dan zijn :)

Ben even kwijt hoe het nu precies zit met je waardes Aventura :@ Is dit nu een goede of slechte uitslag? En hoe gaat het nu verder mentaal met je?
pi_176031363
quote:
1s.gif Op woensdag 27 december 2017 09:02 schreef D.U.M.A.N. het volgende:
Welkom, nieuwen. :*
IMA, fijn van de goede echo! :*
Mini, spannend! Bijna! *O*

Over tweelingen: ik had ook echt het gevoel dat ik een tweeling zou krijgen. Had ook hele donkere strepen.
De vk heeft niks gezien, maar ik denk dat mijn bloeden in week 5 en 6 daar best mee te maken kan hebben. Heb nog steeds het gevoel dat er wat mist. :)

Even voor de ouden in het topic :P Met hoeveel weken begonnen jullie met het wassen van de kleertjes etc? Wel of geen babywasverzachter?
En de vluchttas, met hoeveel weken stond die klaar?

Ben vandaag 29+3 en een beetje in de ontkenning dat we richting het einde komen. :D
Kleertjes wassen begon ik mee met dertig weken maar heb dan ook veel gekregen, ook in grotere maten. Ik vond het fijn om op tijd te beginnen zodat ik er nog genoeg energie voor had.

Bij ons alles met Neutral gewassen, ook ons eigen spul, zonder wasverzachter. Zo heeft alles zijn eigen vertrouwde geurtje en je hoeft babyspul niet apart te wassen.

Vluchtkoffer deed ik iets voorbij de 37 weken. Stop alles wat je niet tussendoor nodig hebt er alvast in. En maak een checklist met wat er bij vertrek nog in moet.
En stop er heel veel sokken in, die van mij zaten steeds vol met bloed. ;)
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
  Moderator woensdag 27 december 2017 @ 10:10:07 #295
382129 crew  Donna
pi_176031463
quote:
0s.gif Op woensdag 27 december 2017 09:24 schreef Aventura het volgende:
DonnaRush, wat een goed bericht! Morgen moet ik m'n curves weer opsturen, en eigenlijk verwacht ik hetzelfde. M'n waarden zitten tussen de 4.1 en 6.5. Ben het geprikt echt zat, het doet echt wel pijn aan mijn vingers zo onderhand.

Duman, rustig aan joh. Je hebt e het nog meer dan genoeg tijd! De dingen die je noemt kun je allemaal lekker tijdens je verlof doen :) Wanneer ga je?
Super goede waardes zeg! Ik hoop dat je net zo'n mooi bericht terug krijgt, want inderdaad je krijgt pijn aan je vingers en al. Er zitten allemaal rode puntjes op. -O-
pi_176032331
Ik vrees dat ik die vluchttas stiekem ook wel een beetje vooruitgeschoven heb vanwege 'm vooral heel erg niet nodig willen hebben. :+ #thuisbevalling
Maar: nu toch maar aan het inpakken. Dank voor de sokkentip, Pannenkoek! ^O^
Let me see you stripped down to the bone
pi_176032356
quote:
1s.gif Op woensdag 27 december 2017 10:03 schreef Pannenkoekenmix het volgende:

[..]

Kleertjes wassen begon ik mee met dertig weken maar heb dan ook veel gekregen, ook in grotere maten. Ik vond het fijn om op tijd te beginnen zodat ik er nog genoeg energie voor had.

Bij ons alles met Neutral gewassen, ook ons eigen spul, zonder wasverzachter. Zo heeft alles zijn eigen vertrouwde geurtje en je hoeft babyspul niet apart te wassen.

Vluchtkoffer deed ik iets voorbij de 37 weken. Stop alles wat je niet tussendoor nodig hebt er alvast in. En maak een checklist met wat er bij vertrek nog in moet.
En stop er heel veel sokken in, die van mij zaten steeds vol met bloed. ;)
Sokken inderdaad! Ik had heerlijk warme sokken aan tijdens de bevalling, totdat mijn vliezen opeens braken en ze drijfnat waren, echt een aanrader! (die sokken dan, niet dat natte deel..)
Op dinsdag 9 november 2010 17:06 schreef DevilsWhore het volgende:
hehehe, LMN is raarder dan ik :D
pi_176032581
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 december 2017 11:29 schreef silliegirl het volgende:

[..]

Leuk zo'n shirt! En fijn dat de streepjes zo oplopen :).

Nog niet helemaal, hij loopt wel op (gaf nu 2-3 weken), maar ik zou, uitgaande vanaf mijn vorige menstruatie een week of 6 moeten zijn nu, maargoed, ik kon überhaupt pas laat positief testen, dus wellicht was mn ei laat of gaat de hcg gewoon niet zo hard deze keer... En de batterij hield het goed uit ja, meestal doen ze het minimaal wel 24 uur, is mijn ervaring.

Dat klopt dan, want de digitale moet je 4 weken bij optellen voor je “gewone” termijn.
Kwak
pi_176032937
Pfff mijn borsten doen helemaal geen pijn meer. Zelfs niet als ik spring :') nu zit ik weer in de stress. Kan ik de komende twee weken niet onder een steen kruipen? :'(

Leuk van het vertellen Sillie O+

Goed nieuws Donna *O*
  woensdag 27 december 2017 @ 11:06:05 #300
149959 SQ
snelle trees
pi_176032993
quote:
1s.gif Op woensdag 27 december 2017 10:52 schreef kwakz0r het volgende:

[..]

Dat klopt dan, want de digitale moet je 4 weken bij optellen voor je “gewone” termijn.
2 ;)
disclaimer
pi_176033037
Maar nu zoontje een paar dagen uitbesteed zodat we aan de slag kunnen in zijn nieuwe kamertje O+
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')