abonnement Unibet Coolblue
  † In Memoriam † dinsdag 19 december 2017 @ 12:48:09 #1
159966 lifeblind
pi_175835573
Iemand bekend met dit spel? Het lijkt op het eerste gezicht een visual novel, maar er is een reden dat het niet voor kinderen geschikt is, en mensen die 'easily disturbed' zijn... Het begint redelijk onschuldig, maar na een uurtje of 2 gaan alle remmen los. Het spel valt in de categorie 'psychological horror, breaking the fourth wall'. Sowieso zit het spel vol met referenties naar een nog uit te brengen game van dezelfde studio, verpakt op een ingenieuze wijze.

Gratis op steam: http://store.steampowered(...)oki_Literature_Club/

Na aandringen van vrienden afgelopen zondagavond maar eens geprobeerd. Einde van de avond was ik 5 uur verder, en voelde ik me heel, heel erg verward :'(

En mocht je denken, fuck dit, ik ga geen vage dating sim spelen; dan raad ik je aan om de wikipedia pagina te lezen: https://en.wikipedia.org/wiki/Doki_Doki_Literature_Club!
  dinsdag 19 december 2017 @ 16:28:36 #2
292596 Faux.
Fan van zichzelf
pi_175840884
Geen spoilers! Ik ben nu bezig met het te spelen, maar vind het nog wat lastig om door te komen. Denk dat ik nu twee uur in ben, dus nog bij het tuttige en nog niet bij het rare gedeelte (waarvan ik geen idee heb wat het is trouwens, want speel het helemaal blind, weet alleen dat er een raar gedeelte bestaat :P)
Hier schreef tong80 het volgende:
Faux is een FOK!held, zoals dat vroeger Gellarboy en Brechtje waren. Users die je koestert.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')