FOK!forum / Blockchain Technology & Cryptocurrencies / [SC] Cryptocurrencies #630 Frieslandcoin
#ANONIEMzaterdag 16 december 2017 @ 19:27
image?span=30d&size=medium&currency=EUR&exchange=coinbase
Cryptocoins?
Bitcoin is het bekendste voorbeeld van cryptocurrency. Naast Bitcoins zijn er nog heel veel 'altcoins' kijk hier maar eens voor een overzicht; CryptoCurrency Market Capitalizations. Bitcoin is bedoeld als betaalmiddel, je kan geld (Bitcoin) naar iemand overmaken zonder tussenkomst van een bank. De transactie is anoniem en binnen enkele minuten geregeld. Dit gebeurt allemaal door middel van een blockchain.

Blockchain?
De blockchain kun je zien als een kasboek dat wordt gecontroleerd door iedereen die gebruik maakt hiervan. Je kan in dat kasboek elke transactie zien die ooit heeft plaatsgevonden. De blockchain wordt door heel veel pc's gecontroleerd en is niet achteraf wijzigbaar. Een systeem wat moeilijk te manipuleren is dus.
In elk block in de blockchain zitten transacties van coins. Kijk maar eens hier om zelf een kijkje te nemen in zo`n blockchain; Bitcoin Block Explorer - Blockchain

Wie houdt de blockchain bij?
De blockchain wordt bijgehouden door zogeheten 'miners'. Deze (groepen van) pc's stoppen transacties in een block en voegen die toe aan de blockchain. De miner die het block uiteindelijk maakt wordt beloond met Bitcoin.
Dit is natuurlijk kort door de bocht; bekijk dit filmpje maar eens voor een uitgebreidere uitleg;


Er zijn tegenwoordig twee verschillende technieken die worden gebruikt om de blockchain bij te houden, namelijk; Proof of Work (PoW) en (Leased) Proof of Stake (LPoS of PoS). Wil je meer weten hierover dan ga je dit maar Googlen. :P

Minen levert dus geld op?
Ja. Maar op kleine schaal is het minen van Bitcoin eigenlijk niet meer rendabel door de kosten van aanschaf van hardware, stroomkosten etc. Dit omdat het minen van Bitcoin ook steeds moeilijker wordt en er veel concurrentie is. Wellicht als Bitcoin in de toekomst nog veel meer waard word dat het weer rendabel wordt. Het minen van sommige altcoins op kleine schaal kan wel rendabel zijn, helemaal met wellicht een prijsstijging in het verschiet.

En wat zijn de verschillen tussen Bitcoin en verschillende altcoins?
De verschillen tussen al die coins zijn soms minimaal en soms gigantisch groot. Op de verschillende websites van de coin is informatie te vinden over de technische werking of de visie van het team erachter.

Oké. Hoe kom ik aan cryptocurrency?
Cryptocurrency kun je kopen via bedrijven of via een exchange. De laatstgenoemde is eigenlijk een soort AEX maar dan alleen voor cryptocurrency. Kopen via een exchange is meestal goedkoper dan het kopen van een bedrijf. Dit omdat je nu geen tussenpersoon hebt maar rechtstreeks van een andere gebruiker koopt.

En hoe sla ik mijn digitale geld nu veilig op?
In een wallet. En dat kan op verschillende manieren en plekken, elk met zijn eigen voor en nadelen.
Je kan het in je wallet op een exchange bewaren maar de geschiedenis heeft geleerd dat dit niet altijd een goed idee is. Je kan bij je wallet door middel van een private key, alleen hiermee kun je transacties doen. Omdat de exchange jouw private key beheerd kan de eigenaar van die exchange er in theorie dus met al het geld vandoor gaan. Google maar eens op 'mt. Gox' voor een voorbeeld.

Wil je dagelijks handelen met crypto dan is het handiger om je coins op een exchange te laten. Koop je ze voor de lange termijn dan kun je het beter opslaan in een ander soort wallet.

Wallet? Offline wallet? Hardware wallet? Paper wallet? Wat?
Een wallet komt in verschillende vormen. Je kan een walletprogramma voor desbetreffende coin installeren op je pc / laptop / telefoon / tablet en daar je coin in opslaan. Maakt wel een backup van je private key zodat als deze crasht je je coins nog wel van recoveren.

Daarnaast zijn er ook hardware wallets tekoop zoals de Trezor of de Nano Ledger.

Een paper wallet is heel simpel. Je maakt online een bitcoinadres aan en stuurt naar dat adres je coins. Je print je private key uit. Deze sla je op een aantal plekken veilig op en je coins staan nu op dat adres in de blockchain opgeslagen. Met die key kun je op een later tijdstip een wallet installeren en bij je coins.

Meer info: https://www.coindesk.com/information/paper-wallet-tutorial/

Probeer 3rd party wallets te vermijden. Dit zijn Wallets die zijn gemaakt door een partij die niet in eerste instantie bij het team zit dat desbetreffende coin heeft ontwikkeld. Het verleden heeft uitgewezen dat hier nog wel eens misbruikt van is gemaakt.

Wat een hoop info. Waarom moet ik instappen?
Omdat je bank 0.1% rente per jaar geeft en omdat de blockchain de toekomst heeft. Het is niet voor niks dat er steeds meer geld in cryptocurrency omgaat. To the moon motherfuckers!

En wat zorgt er nou voor dat een coin waarde krijgt?
De markt bepaalt de waarde van een coin. Hoe meer mensen er heil in zien, hoe meer het waard wordt.

Maar nu even serieus, ik snap er nog steeds niks van!
Bekijk hier stap voor stap handleidingen:
BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #1 Voor al je kleine en grote vragen

Hoe claim ik een geforkte munt?
Door je private key in een wallet te importeren die de nieuwe munt support (wel eerst je Bitcoins verplaasen naar een ander adres!). Gedetailleerde uitleg voor Bitcoin Cash en Bitcoin Gold: BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #2 Voor al je kleine en grote vragen

Afkortingen en jargon
FOMO - Fear of missing out - Paniekreactie omdat een coin opeens erg veel in waarde stijgt. Paniekaankoop.
FUD - Fear, uncertainty, doubt. Op het moment dat er angst en onzekerheid in de markt zit dan gaan vaak veel mensen hun geld omzetten naar fiat. Dit zorgt voor een dalende trend of crash in de markt.
ICO - Initial Coin Offering. Een nieuwe munt wordt geïntroduceerd. Hier is geld voor nodig. Vroege investeerders kunnen in een ICO investeren in de hoop dat de munt daarna een veelvoud waard wordt.
Fee - Om een transactie te doen moet er fee worden betaald. Dit is een bedrag dat ervoor zorgt dat jouw transactie in behandeling wordt genomen. Sommige exchanges rekenen ook fee om uit te laten betalen.
Hodlen - Je cryptomunten altijd houden (holden).

Shorten? Long gaan? Margin trading? Leverage?
Geen zin om nu deze termen nu uit te leggen. Google er maar op :').

Exchanges;
Kraken | Buy, Sell and Margin Trade Bitcoin (BTC) and Ethereum (ETH) - Buy, Sell, Trade Bitcoin
Bittrex.com - Bittrex, The Next Generation Digital Currency Exchange
Binance - Chinese exchange, werkt goed voor handelen tussen crpytomunten

Bedrijven waar je crypto kan kopen buiten een exchange om?
Bitcoins Kopen en Verkopen met iDEAL, Bancontact of SEPA | LiteBit
Bitonic
Bitcoins kopen - iDEAL, Banktransfer of Creditcard | BTC Direct

Bitcoin block explorers
Blockchain.info
BlockExplorer.com

Crypto koersen
Coinmarketcap.com - CryptoCurrency Market Capitalizations
Cryptodashboard.io - Lichtgewicht versie van Coinmarketcap met auto refresh
cryptowat.ch - Live koersen van de belangrijkste exchanges

Gedetailleerde crypto statistieken
fork.lol
coin.dance
Statoshi.info
Cryptocurrency Mining Profitability
BitcoinWisdom.com

Crypto nieuws
Bitcoin Magazine
Coindesk
CoinTelegraph
/r/CryptoCurrency
/r/Bitcoin
/r/btc

Bitcoin resources (websites)

DISCLAIMER:
Cryptocurrency is een erg jonge en volatiele markt. Nog meer dan voor elke andere markt geldt hier dat je je goed moet inlezen en investeer enkel geld dat je kan missen.


LEESVOER:

https://www.reddit.com/r/(...)t_invest_recklessly/

DQmZ1l8WAAAo-Yr.jpg
Ticootjezaterdag 16 december 2017 @ 19:27
Wbt de laatste vraag: als het klapt, jammer dan.
Patroonzaterdag 16 december 2017 @ 19:31
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 december 2017 19:27 schreef Ticootje het volgende:
Wbt de laatste vraag: als het klapt, jammer dan.
Nog even een aanvulling op mijn vorige post. Ik heb er een maand terug 800 dollar eigen geld in gestoken en dat is nu 1800. Als het knapt zal het wel meer verdampen dan de winst. Ik zou nu gedoseerd steeds wat kunnen uitcashen totdat inleg eruit is, maar dan laat ik veel rendement liggen..
JupilerXLzaterdag 16 december 2017 @ 19:37
quote:
1s.gif Op zaterdag 16 december 2017 19:31 schreef Patroon het volgende:

[..]

Nog even een aanvulling op mijn vorige post. Ik heb er een maand terug 800 dollar eigen geld in gestoken en dat is nu 1800. Als het knapt zal het wel meer verdampen dan de winst. Ik zou nu gedoseerd steeds wat kunnen uitcashen totdat inleg eruit is, maar dan laat ik veel rendement liggen..
Als je het geld eigenlijk niet kunt missen of heel erg zou balen als je het kwijt raakt dan zou ik gewoon de originele investering van 800 dollar er terug uithalen en de rest laten staan.... dan heb je sowieso nooit iets verloren:)
onlogischzaterdag 16 december 2017 @ 19:37
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 december 2017 19:22 schreef Patroon het volgende:
Wat ik mij afvraag he...stel de bubbel barst. Denken jullie dan snel genoeg je alts en btc om te kunnen zetten naar dollars/euro's? Overdag ben ik aan het werk en kan ik er niet zomaar bij.
Er komt een moment dat ie barst. En dan is het huilen voor een hoop mensen :D

Denk ook dat het goed is dat Btc weer zakt naar haar koers van voor de FOMO. Zo rond de 1 of 2k.
Waterdrinkerzaterdag 16 december 2017 @ 19:38
quote:
1s.gif Op zaterdag 16 december 2017 19:31 schreef Patroon het volgende:

[..]

Nog even een aanvulling op mijn vorige post. Ik heb er een maand terug 800 dollar eigen geld in gestoken en dat is nu 1800. Als het knapt zal het wel meer verdampen dan de winst. Ik zou nu gedoseerd steeds wat kunnen uitcashen totdat inleg eruit is, maar dan laat ik veel rendement liggen..
Als wat knapt? :? Bitcoin kan helemaal niet knappen. Hooguit daalt de prijs fors, maar als je vertrouwen in de technologie hebt dan hoeft dat geen enkel probleem te zijn om te hodlen.
Ticootjezaterdag 16 december 2017 @ 19:38
In 2014 heb ik mn eigen inleg er al uitgehaald en ik heb echt een beetje speelgeld.
Geraltzaterdag 16 december 2017 @ 19:41
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 december 2017 19:37 schreef onlogisch het volgende:
Denk ook dat het goed is dat Btc weer zakt naar haar koers van voor de FOMO. Zo rond de 1 of 2k.
Zeg ff wanneer dat precies gaat gebeuren, dan koop ik er een paar. :+
Patroonzaterdag 16 december 2017 @ 19:46
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 december 2017 19:37 schreef JupilerXL het volgende:

[..]

Als je het geld eigenlijk niet kunt missen of heel erg zou balen als je het kwijt raakt dan zou ik gewoon de originele investering van 800 dollar er terug uithalen en de rest laten staan.... dan heb je sowieso nooit iets verloren:)
Ja ik kan het wel missen, en zal er niks om laten, maar het blijft wel 800 dollar..
desconzaterdag 16 december 2017 @ 19:47
quote:
1s.gif Op zaterdag 16 december 2017 19:46 schreef Patroon het volgende:

[..]

Ja ik kan het wel missen, en zal er niks om laten, maar het blijft wel 800 dollar..
Went vanzelf....vond eerst 100 dollar veel...nu schuif ik het rond als of het 10 dollar is....

* Als bittrex niet zo traag was dan kon ik tenminste schuiven.... |:(
#ANONIEMzaterdag 16 december 2017 @ 19:51
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 december 2017 19:47 schreef descon het volgende:

[..]

Went vanzelf....vond eerst 100 dollar veel...nu schuif ik het rond als of het 10 dollar is....

* Als bittrex niet zo traag was dan kon ik tenminste schuiven.... |:(
Moeilijk traag ja. Krijg ook telkens een 503 server error ;(

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 16-12-2017 19:51:27 ]
desconzaterdag 16 december 2017 @ 19:55
quote:
1s.gif Op zaterdag 16 december 2017 19:51 schreef spiritusbus het volgende:

[..]

Moeilijk traag ja. Krijg ook telkens een 503 server error ;(
Gloeiende gloeiende...nu 2 keer een order geplaatst ipv 1...ging gelukkig om 2 orders van 30$ per stuk.

* les voor me zelf...als die rommel traag is beter opletten.
BadVladzaterdag 16 december 2017 @ 19:57
Ik wacht op stortingen van GDAX. Alleen in het weekend doen de banken natuurlijk niets. :')
Schnitzelszaterdag 16 december 2017 @ 20:12
Mooie dag vandaag :D

Enjin, Ripple, Verge _O_
Mortaxxzaterdag 16 december 2017 @ 20:20
En door de 19k :o
brombeer_zaterdag 16 december 2017 @ 20:20
19k *O*
#ANONIEMzaterdag 16 december 2017 @ 20:20
nu gaat het hard
#ANONIEMzaterdag 16 december 2017 @ 20:24
Morgen 20k? :P
NeeOfTochJAzaterdag 16 december 2017 @ 20:26
DRLaQfaX0AElVqa.jpg:large

hou je vast
NeeOfTochJAzaterdag 16 december 2017 @ 20:27
Substratum :B
RedFever007zaterdag 16 december 2017 @ 20:33
nog iemand Wabi ingeslagen? :P
NeeOfTochJAzaterdag 16 december 2017 @ 20:35
nejc_kodric twitterde op zaterdag 16-12-2017 om 10:00:59 @Egon_01 @krakenfx @Bitstamp Please understand that we currently have over 100,000 new accounts opened daily. It is… https://t.co/DqIQVpgLic reageer retweet
Landgeldzaterdag 16 december 2017 @ 20:35
quote:
7s.gif Op zaterdag 16 december 2017 19:38 schreef Waterdrinker het volgende:

[..]

Als wat knapt? :? Bitcoin kan helemaal niet knappen. Hooguit daalt de prijs fors, maar als je vertrouwen in de technologie hebt dan hoeft dat geen enkel probleem te zijn om te hodlen.
In wat voor jaar-termijnen denk je dan?
Als die zakt naar 1k en daarna niet stijgt ben je in ieder geval je investering / winst kwijt.
Landgeldzaterdag 16 december 2017 @ 20:36
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 december 2017 20:20 schreef brombeer_ het volgende:
19k *O*
Waar?
Ik zie nog dit op de NL site:
1 BTC = ¤16,218.00

Bedoel je dollar.
#ANONIEMzaterdag 16 december 2017 @ 20:37
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 december 2017 20:36 schreef Landgeld het volgende:

[..]

Waar?
Ik zie nog dit op de NL site:
1 BTC = ¤16,218.00

Bedoel je dollar.
Dollar ja.
Oscar.zaterdag 16 december 2017 @ 20:38
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 december 2017 20:36 schreef Landgeld het volgende:

[..]

Waar?
Ik zie nog dit op de NL site:
1 BTC = ¤16,218.00

Bedoel je dollar.
sommige doen dollar, sommige satoshi, sommige euro;s
BadVladzaterdag 16 december 2017 @ 20:40
quote:
4s.gif Op zaterdag 16 december 2017 20:38 schreef Oscar. het volgende:

[..]

sommige doen dollar, sommige satoshi, sommige euro;s
Ik reken alles om naar ƒ.
NeeOfTochJAzaterdag 16 december 2017 @ 20:40
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 december 2017 20:40 schreef BadVlad het volgende:

[..]

Ik reken alles om naar ƒ.
vind zlotys ook wel makkelijk.
Waterdrinkerzaterdag 16 december 2017 @ 20:41
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 december 2017 20:35 schreef Landgeld het volgende:

[..]

In wat voor jaar-termijnen denk je dan?
Als die zakt naar 1k en daarna niet stijgt ben je in ieder geval je investering / winst kwijt.
Geen idee. Maar de kans is best aanwezig dat 'ie binnenkort weer flink in elkaar dondert. Na de piek van circa $1200 in december 2013 heeft het ook vier (!!) jaar geduurd voor hij daar weer een beetje bij in de buurt komt. Dus ja, ik zie het wel gewoon. Zonder bitcoin gaat m'n leven ook wel door. :7
D.zaterdag 16 december 2017 @ 20:41
Wow, alles schiet omhoog :D
MGeraadszaterdag 16 december 2017 @ 20:43
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 december 2017 20:41 schreef D. het volgende:
Wow, alles schiet omhoog :D
Zit er verschil in stijgingen en dalingen per exchange? Op binance cirkelt ripple nu al bijna 2 dagen tussen de 0.75 en 0.70 usd.
Landgeldzaterdag 16 december 2017 @ 20:43
quote:
7s.gif Op zaterdag 16 december 2017 20:41 schreef Waterdrinker het volgende:

[..]

Geen idee. Maar de kans is best aanwezig dat 'ie binnenkort weer flink in elkaar dondert.
Klopt. Maar heel 2017 is de BTC relatief constant gestegen ;)
Oscar.zaterdag 16 december 2017 @ 20:43
quote:
7s.gif Op zaterdag 16 december 2017 20:41 schreef Waterdrinker het volgende:

[..]

Geen idee. Maar de kans is best aanwezig dat 'ie binnenkort weer flink in elkaar dondert. Na de piek van circa $1200 in december 2013 heeft het ook vier (!!) jaar geduurd voor hij daar weer een beetje bij in de buurt komt. Dus ja, ik zie het wel gewoon. Zonder bitcoin gaat m'n leven ook wel door. :7
4 jaar geleden is niet meer te vergelijken met nu.
D.zaterdag 16 december 2017 @ 20:44
quote:
1s.gif Op zaterdag 16 december 2017 20:43 schreef MGeraads het volgende:

[..]

Zit er verschil in stijgingen en dalingen per exchange? Op binance cirkelt ripple nu al bijna 2 dagen tussen de 0.75 en 0.70 usd.
Ik keek in mijn Blockfolio, dus spreek alleen namens mijn eigen coins :Y

En met alles bedoelde ik bijna alles, 3 zijn stabiel :P
D.zaterdag 16 december 2017 @ 20:46
Gisteren wat ADA gekocht, had ik maar meer ingeslagen :P
Xrenityzaterdag 16 december 2017 @ 20:48
Iemand die weet waarom XVG zo hard gaat? Lijkt ook geen rem op te zitten.
NeeOfTochJAzaterdag 16 december 2017 @ 20:49
quote:
4s.gif Op zaterdag 16 december 2017 20:43 schreef Oscar. het volgende:

[..]

4 jaar geleden is niet meer te vergelijken met nu.
markten blijven gewoon markten.
Patroonzaterdag 16 december 2017 @ 20:50
19k nu ook op Binance! *O*
Oscar.zaterdag 16 december 2017 @ 20:50
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 december 2017 20:49 schreef NeeOfTochJA het volgende:

[..]

markten blijven gewoon markten.
ja bitjes blijven bitjes.
NeeOfTochJAzaterdag 16 december 2017 @ 20:50
bitstamp ook
Patroonzaterdag 16 december 2017 @ 20:51
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 december 2017 20:48 schreef Xrenity het volgende:
Iemand die weet waarom XVG zo hard gaat? Lijkt ook geen rem op te zitten.
geen idee, toen ik vanochtend keek had ik al een fomo gevoel als ik zou instappen.. :{
NeeOfTochJAzaterdag 16 december 2017 @ 20:51
quote:
4s.gif Op zaterdag 16 december 2017 20:50 schreef Oscar. het volgende:

[..]

ja bitjes blijven bitjes.
dus de markt kan vergelijkbare dingen doen als in 2013. maar nu eerst moon
Landgeldzaterdag 16 december 2017 @ 20:52
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 december 2017 20:46 schreef D. het volgende:
Gisteren wat ADA gekocht, had ik maar meer ingeslagen :P
Kan je alsnog doen toch? ;)
D.zaterdag 16 december 2017 @ 20:53
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 december 2017 20:52 schreef Landgeld het volgende:

[..]

Kan je alsnog doen toch? ;)
Zodra ie wat zakt, anders is het mij te fomo :P
Landgeldzaterdag 16 december 2017 @ 20:53
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 december 2017 20:48 schreef Xrenity het volgende:
Iemand die weet waarom XVG zo hard gaat? Lijkt ook geen rem op te zitten.
Bizar ja - Nog zin om te investeren erin ;)?
sniel123zaterdag 16 december 2017 @ 20:54
He wat Leuk, dogecoin een klein moontje gedaan en mn sellorder is gehaald.
Xrenityzaterdag 16 december 2017 @ 20:57
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 december 2017 20:53 schreef Landgeld het volgende:

[..]

Bizar ja - Nog zin om te investeren erin ;)?
Nee, ik had er al heel lang best wat van staan en dat staat nu op +37% in BTC... (+800% in euro :')) dus denk dat ik wat verkoop.
sniel123zaterdag 16 december 2017 @ 20:57
Nu ripple nog een heel klein beetje zakken en dan pak ik die ook weer op.
Tourniquetzaterdag 16 december 2017 @ 20:59
In de blog van Kraken gisteren stond dat zij per dag 50.000 nieuwe registraties krijgen. Op Bitstamp zijn dat er 100.000 PER DAG. Echt bizar.

nejc_kodric twitterde op zaterdag 16-12-2017 om 10:00:59 @Egon_01 @krakenfx @Bitstamp Please understand that we currently have over 100,000 new accounts opened daily. It is… https://t.co/DqIQVpgLic reageer retweet


[ Bericht 0% gewijzigd door Tourniquet op 16-12-2017 21:07:57 ]
onlogischzaterdag 16 december 2017 @ 21:00
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 december 2017 20:26 schreef NeeOfTochJA het volgende:
[ afbeelding ]

hou je vast
RIEMEN VAST!!!

source.gif
Landgeldzaterdag 16 december 2017 @ 21:01
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 december 2017 20:26 schreef NeeOfTochJA het volgende:
[ afbeelding ]

hou je vast
Prognose ziet er goed uit. Ik investeer nog wat erbij.
NeeOfTochJAzaterdag 16 december 2017 @ 21:01
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 december 2017 20:59 schreef Tourniquet het volgende:
In de blog van Kraken gisteren stond dat zijn per dag 50.000 nieuwe registraties krijgen. Op Bitstamp zijn dat er 100.000 PER DAG. Echt bizar.

nejc_kodric twitterde op zaterdag 16-12-2017 om 10:00:59 @Egon_01 @krakenfx @Bitstamp Please understand that we currently have over 100,000 new accounts opened daily. It is… https://t.co/DqIQVpgLic reageer retweet
Coinbase ook iets van 100k. gaat echt hard.
Oscar.zaterdag 16 december 2017 @ 21:05
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 december 2017 20:51 schreef NeeOfTochJA het volgende:

[..]

dus de markt kan vergelijkbare dingen doen als in 2013. maar nu eerst moon
De markt kan alles doen, de kans daarop is nu echter een stuk kleiner, want de markt is nu volwassener geworden.
#ANONIEMzaterdag 16 december 2017 @ 21:06
verge omg man
richoliozaterdag 16 december 2017 @ 21:06
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 december 2017 19:37 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Er komt een moment dat ie barst. En dan is het huilen voor een hoop mensen :D
Hoeft niet per se toch?
onlogischzaterdag 16 december 2017 @ 21:06
quote:
4s.gif Op zaterdag 16 december 2017 21:05 schreef Oscar. het volgende:

[..]

De markt kan alles doen, de kans daarop is nu echter een stuk kleiner, want de markt is nu volwassener geworden.
Volwassener? :') _O-

Er schrijven zich per dag 100.000 n00bs in. En jij zegt dat de markt nu volwassener is ? :D :'( :D _O-
#ANONIEMzaterdag 16 december 2017 @ 21:07
lijkt me sterk dat btc nog gaat barsten met futures

is impossible
Awsomzaterdag 16 december 2017 @ 21:07
quote:
4s.gif Op zaterdag 16 december 2017 21:05 schreef Oscar. het volgende:

[..]

De markt kan alles doen, de kans daarop is nu echter een stuk kleiner, want de markt is nu volwassener geworden.
:' _________________________________________ )
onlogischzaterdag 16 december 2017 @ 21:07
quote:
1s.gif Op zaterdag 16 december 2017 21:06 schreef richolio het volgende:

[..]

Hoeft niet per se toch?
Wat is de onderliggende waarde van BTC?
NeeOfTochJAzaterdag 16 december 2017 @ 21:08
quote:
4s.gif Op zaterdag 16 december 2017 21:05 schreef Oscar. het volgende:

[..]

De markt kan alles doen, de kans daarop is nu echter een stuk kleiner, want de markt is nu volwassener geworden.
de aandelenmarkt crasht ook al 100 jaar regelmatig met 60%. hoe volwassen ook.
RobinaHoedzaterdag 16 december 2017 @ 21:08
Bitcoin naar de Moon!
Waterdrinkerzaterdag 16 december 2017 @ 21:10
quote:
5s.gif Op zaterdag 16 december 2017 21:07 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Wat is de onderliggende waarde van BTC?
Wat is de onderliggende waarde van goud?
Ticootjezaterdag 16 december 2017 @ 21:10
quote:
6s.gif Op zaterdag 16 december 2017 21:10 schreef Waterdrinker het volgende:

[..]

Wat is de onderliggende waarde van goud?
En de onderliggende waarde van de euro?
Xrenityzaterdag 16 december 2017 @ 21:10
quote:
1s.gif Op zaterdag 16 december 2017 21:06 schreef richolio het volgende:

[..]

Hoeft niet per se toch?
Dat zeiden ze de vorige keren ook :P. Er komt sowieso wel weer een correctie. Denk ik.
RobinaHoedzaterdag 16 december 2017 @ 21:11
quote:
6s.gif Op zaterdag 16 december 2017 21:00 schreef onlogisch het volgende:

[..]

RIEMEN VAST!!!

[ afbeelding ]
B:)B
onlogischzaterdag 16 december 2017 @ 21:13
quote:
6s.gif Op zaterdag 16 december 2017 21:10 schreef Waterdrinker het volgende:

[..]

Wat is de onderliggende waarde van goud?
quote:
1s.gif Op zaterdag 16 december 2017 21:10 schreef Ticootje het volgende:

[..]

En de onderliggende waarde van de euro?
Vertrouwen gestaafd door overheden. Waar BTC een beetje in het luchtledige hangt. Hoe snel en gehyped BTC dan mag zijn, het gros van de wereld is gewoon oerconservatief en zal in geval van extreme onzekerheid denk ik toch voor het 'oude vertrouwde' kiezen.

Daarom denk ik dat het reëel is dat de btc bubbel barst. En van mij mag ie barsten, want de huidige koers heeft niets meer met de waarde van het product te maken maar alles met een extreme FOMO die gevoed wordt door miljoenen mensen zo langzamerhand.
NeeOfTochJAzaterdag 16 december 2017 @ 21:13
stampede.gif?w=690
onlogischzaterdag 16 december 2017 @ 21:14
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 december 2017 21:10 schreef Xrenity het volgende:

[..]

Dat zeiden ze de vorige keren ook :P. Er komt sowieso wel weer een correctie. Denk ik.
Natuurlijk komt er een correctie. Die is een bull-run die zijn weerga niet kent.
Born2tradezaterdag 16 december 2017 @ 21:15
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 december 2017 21:14 schreef onlogisch het volgende:
Natuurlijk komt er een correctie. Die is een bull-run die zijn weerga niet kent.
Ja, en het zal de vraag zijn wat het dal zal zijn. Stel we krijgen een dal van 4000 EURO, dat is een forse daling maar vergeleken met afgelopen zomer nog steeds winst..
#ANONIEMzaterdag 16 december 2017 @ 21:15
VERGE :(
Rossdalezaterdag 16 december 2017 @ 21:16
Heeft er iemand Ardor? 1 januari lijkt een grote datum te zijn voor die coin. Misschien net voor de kerst er maar eens wat van inslaan :)
NeeOfTochJAzaterdag 16 december 2017 @ 21:16
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 december 2017 21:15 schreef Born2trade het volgende:

[..]

Ja, en het zal de vraag zijn wat het dal zal zijn. Stel we krijgen een dal van 4000 EURO, dat is een forse daling maar vergeleken met afgelopen zomer nog steeds winst..
een goede crash in btc is 80-90%
#ANONIEMzaterdag 16 december 2017 @ 21:18
quote:
10s.gif Op zaterdag 16 december 2017 21:15 schreef Dimachaerus het volgende:
VERGE :(
Volgende week op een dollar.
Born2tradezaterdag 16 december 2017 @ 21:19
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 december 2017 21:16 schreef NeeOfTochJA het volgende:

[..]

een goede crash in btc is 80-90%
Ok, dan heb je dus een dal van 3000 EUR. Nog steeds winst tov de zomer :)
Born2tradezaterdag 16 december 2017 @ 21:20
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 december 2017 21:19 schreef Born2trade het volgende:

[..]

Ok, dan heb je dus een bodemrpijs van 3000 EUR. Nog steeds winst tov de zomer :)
edit: bodemprijs is duidelijker ipv het woord dal
NeeOfTochJAzaterdag 16 december 2017 @ 21:21
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 december 2017 21:19 schreef Born2trade het volgende:

[..]

Ok, dan heb je dus een dal van 3000 EUR. Nog steeds winst tov de zomer :)
ik dacht idd dat je val van 4000 bedoelde.
thenxerozaterdag 16 december 2017 @ 21:21
Wajo Verge +145%... gaat lekker zo
#ANONIEMzaterdag 16 december 2017 @ 21:25
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 december 2017 21:19 schreef Born2trade het volgende:

[..]

Ok, dan heb je dus een dal van 3000 EUR. Nog steeds winst tov de zomer :)
Klopt, maar alle investeringen van na de zomer zijn dan weg. En dat is een hoop poen.

Maar goed, we zullen wel zien
Blisteringzaterdag 16 december 2017 @ 21:27
Lekker man XVG. Ga zo door.

ADA idem.
Geraltzaterdag 16 december 2017 @ 21:27
quote:
1s.gif Op zaterdag 16 december 2017 21:25 schreef spiritusbus het volgende:

[..]

Klopt, maar alle investeringen van na de zomer zijn dan weg. En dat is een hoop poen.

Maar goed, we zullen wel zien
Ik stap dan pas in en niet eerder. Dit loopt allemaal zo steil op, dat kan niet goed blijven gaan. Liever flink wat later instappen.
#ANONIEMzaterdag 16 december 2017 @ 21:27
quote:
10s.gif Op zaterdag 16 december 2017 21:27 schreef Blistering het volgende:
Lekker man XVG. Ga zo door.

ADA idem.
ze gaan lekker naar beneden ja
NeeOfTochJAzaterdag 16 december 2017 @ 21:29
tenor.gif?itemid=4504162
ROADRUNN3Rzaterdag 16 december 2017 @ 21:29
BTC gaat lekker en aangezien mijn doel (nieuwe auto) nu echt bereikt is, wordt t nu toch echt tijd om een deel te gaan cashen. *O*
up7zaterdag 16 december 2017 @ 21:29
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 december 2017 21:13 schreef onlogisch het volgende:

[..]

[..]

Vertrouwen gestaafd door overheden. Waar BTC een beetje in het luchtledige hangt. Hoe snel en gehyped BTC dan mag zijn, het gros van de wereld is gewoon oerconservatief en zal in geval van extreme onzekerheid denk ik toch voor het 'oude vertrouwde' kiezen.

Daarom denk ik dat het reëel is dat de btc bubbel barst. En van mij mag ie barsten, want de huidige koers heeft niets meer met de waarde van het product te maken maar alles met een extreme FOMO die gevoed wordt door miljoenen mensen zo langzamerhand.
Bitcoin is schandalig ondergewaardeerd. Misschien dat je dat begint te beseffen als 1 miljoen per bitcoin wordt aangetikt. Dat het gros van de wereld oerconservatief is heeft niet gestopt dat iedere aardbewoner een smartphone en internet heeft. Dit gaat ook gebeuren, FOMO of niet.
D.zaterdag 16 december 2017 @ 21:33
Ik heb een Electrum wallet die ik wil connecten, maar met auto-connect aangevinkt doet ie nog niets

Iemand een idee?
onlogischzaterdag 16 december 2017 @ 21:34
quote:
1s.gif Op zaterdag 16 december 2017 21:29 schreef ROADRUNN3R het volgende:
BTC gaat lekker en aangezien mijn doel (nieuwe auto) nu echt bereikt is, wordt t nu toch echt tijd om een deel te gaan cashen. *O*
Jij hebt je moon bereikt :)

Hulde als je uit gaat cashen en je niet gek laat maken _O_
D.zaterdag 16 december 2017 @ 21:36
quote:
1s.gif Op zaterdag 16 december 2017 21:29 schreef ROADRUNN3R het volgende:
BTC gaat lekker en aangezien mijn doel (nieuwe auto) nu echt bereikt is, wordt t nu toch echt tijd om een deel te gaan cashen. *O*
Een Plymouth? :P
Landgeldzaterdag 16 december 2017 @ 21:37
quote:
1s.gif Op zaterdag 16 december 2017 21:29 schreef ROADRUNN3R het volgende:
BTC gaat lekker en aangezien mijn doel (nieuwe auto) nu echt bereikt is, wordt t nu toch echt tijd om een deel te gaan cashen. *O*
Welke waarde op welke investering ;) En vanaf wanneer.
Gaaf als je durft uit te cashten! top
Blisteringzaterdag 16 december 2017 @ 21:38
Al de hele dag Socket Status = Disconnected bij Bittrex :'(

edit: Wow, in Edge werkt het wel. In Chrome niet. Vaag.
D.zaterdag 16 december 2017 @ 21:41
Mijn ONION leeft ook weer op *O*
up7zaterdag 16 december 2017 @ 21:43
Een simplistische analyse van Quote dat het Hodlen van altcoins niet werkt. Nee, de conclusie moet zijn dat maar een handvol van alle altcoins interessant zijn als project, de rest zijn letterlijk shitcoins.

altcoin-price-history-250k_img800.pnghttp://www.quotenet.nl/Ni(...)et-doen!-Dom!-208161
ejfaarzaterdag 16 december 2017 @ 21:50
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 december 2017 21:43 schreef up7 het volgende:
Een simplistische analyse van Quote dat het Hodlen van altcoins niet werkt. Nee, de conclusie moet zijn dat maar een handvol van alle altcoins interessant zijn als project, de rest zijn letterlijk shitcoins.

[ afbeelding ]http://www.quotenet.nl/Ni(...)et-doen!-Dom!-208161
Het lijkt momenteel wel of het niet uitmaakt welke coin je pakt, ze schieten bijna allemaal omhoog.
Oscar.zaterdag 16 december 2017 @ 21:50
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 december 2017 21:08 schreef NeeOfTochJA het volgende:

[..]

de aandelenmarkt crasht ook al 100 jaar regelmatig met 60%. hoe volwassen ook.
Regelmatig nog wel. 1 keer in 100 jaar, en dat was 25 procent.
D.zaterdag 16 december 2017 @ 21:52
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 december 2017 21:43 schreef up7 het volgende:
Een simplistische analyse van Quote dat het Hodlen van altcoins niet werkt. Nee, de conclusie moet zijn dat maar een handvol van alle altcoins interessant zijn als project, de rest zijn letterlijk shitcoins.

[ afbeelding ]http://www.quotenet.nl/Ni(...)et-doen!-Dom!-208161
Denk dat veel mensen hier er anders over denken :Y
sniel123zaterdag 16 december 2017 @ 21:52
Bijna 20k
_--_zaterdag 16 december 2017 @ 21:53
quote:
11s.gif Op zaterdag 16 december 2017 21:52 schreef sniel123 het volgende:
Bijna 20k
Idd _O_
Komakiezaterdag 16 december 2017 @ 21:54
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 december 2017 21:29 schreef up7 het volgende:

[..]

Bitcoin is schandalig ondergewaardeerd. Misschien dat je dat begint te beseffen als 1 miljoen per bitcoin wordt aangetikt. Dat het gros van de wereld oerconservatief is heeft niet gestopt dat iedere aardbewoner een smartphone en internet heeft. Dit gaat ook gebeuren, FOMO of niet.
Iemand begint dat niet te beseffen als bitcoin nog meer waard wordt. Ik denk eerder dat het zijn punt alleen maar versterkt in zijn ogen.
Zoals het omgekeerde in jouw geval.
Verschil van inzicht en denkwijze, niets mis mee.

Je kunt geen antwoord geven op de vraag wat de waarde van bitcoin is. De functionele waarde wel, maar wat voor een financiële waarde er aan gehangen moet worden is gewoon niet te zeggen. Al helemaal niet omdat het niet controleerbaar is voor overheden en banken.

De kans bestaat dat over een tijdje de aantrekkingskracht van of het werken met crypto afneemt en dan is de kans groot dat de financiële waarde ook af neemt. FuncioneLe waarde zal altijd blijven, tot een beter alternatief boven komt drijven.
NeeOfTochJAzaterdag 16 december 2017 @ 21:56
quote:
4s.gif Op zaterdag 16 december 2017 21:50 schreef Oscar. het volgende:

[..]

Regelmatig nog wel. 1 keer in 100 jaar, en dat was 25 procent.
de dow crashte in 2008 nog met meer dan 50% volgens mij.
_--_zaterdag 16 december 2017 @ 21:56
Als bitcoin 1 miljoen haalt ga ik mn bankpas opeten.
Tourniquetzaterdag 16 december 2017 @ 21:56
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 december 2017 21:43 schreef up7 het volgende:
Een simplistische analyse van Quote dat het Hodlen van altcoins niet werkt. Nee, de conclusie moet zijn dat maar een handvol van alle altcoins interessant zijn als project, de rest zijn letterlijk shitcoins.

[ afbeelding ]http://www.quotenet.nl/Ni(...)et-doen!-Dom!-208161
^O^
TheFreshPrincezaterdag 16 december 2017 @ 21:57
quote:
1s.gif Op zaterdag 16 december 2017 21:56 schreef _--_ het volgende:
Als bitcoin 1 miljoen haalt ga ik mn bankpas opeten.
Ik regel de saus voor je.
NeeOfTochJAzaterdag 16 december 2017 @ 21:57
quote:
1s.gif Op zaterdag 16 december 2017 21:56 schreef _--_ het volgende:
Als bitcoin 1 miljoen haalt ga ik mn bankpas opeten.
als je je TenX pas maar niet op eet dan.
_--_zaterdag 16 december 2017 @ 21:57
quote:
1s.gif Op zaterdag 16 december 2017 21:57 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Ik regel de saus voor je.
^O^
_--_zaterdag 16 december 2017 @ 21:58
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 december 2017 21:57 schreef NeeOfTochJA het volgende:

[..]

als je je TenX pas maar niet op eet dan.
:D
Oscar.zaterdag 16 december 2017 @ 21:59
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 december 2017 21:56 schreef NeeOfTochJA het volgende:

[..]

de dow crashte in 2008 nog met meer dan 50% volgens mij.
Nou, geef nog een paar jaartallen met crashes van 50%
Oscar.zaterdag 16 december 2017 @ 22:01
https://www.reddit.com/r/(...)_more_bitcoin_pumps/

Maar zou dit de pump nu veroorzaken :'(
NeeOfTochJAzaterdag 16 december 2017 @ 22:01
quote:
4s.gif Op zaterdag 16 december 2017 21:59 schreef Oscar. het volgende:

[..]

Nou, geef nog een paar jaartallen met crashes van 50%
dotcom, '87, crypto 2018 c_/
NeeOfTochJAzaterdag 16 december 2017 @ 22:02
DRMPYvhU8AAGbg5.jpg:large

we zitten weer in de lift
_--_zaterdag 16 december 2017 @ 22:03
Als bitcoin 1 miljard haalt eet ik mn uitgepoepte pasje van de 1 miljoen challenge weer op. ^O^
Zithzaterdag 16 december 2017 @ 22:03
quote:
4s.gif Op zaterdag 16 december 2017 22:01 schreef Oscar. het volgende:
https://www.reddit.com/r/(...)_more_bitcoin_pumps/

Maar zou dit de pump nu veroorzaken :'(
Dit denken alleen meelballen :N

Maar meederheid dacht ook dat bitfinex 2018 niet zou halen een paar geleken geleden :N
Oscar.zaterdag 16 december 2017 @ 22:03
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 december 2017 22:01 schreef NeeOfTochJA het volgende:

[..]

dotcom, '87, crypto 2018 c_/
3 dus. Bitcoin heeft er al 8 op zitten.
_--_zaterdag 16 december 2017 @ 22:04
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 december 2017 22:02 schreef NeeOfTochJA het volgende:
[ afbeelding ]

we zitten weer in de lift
Hij daalt al weer.
D.zaterdag 16 december 2017 @ 22:04
quote:
1s.gif Op zaterdag 16 december 2017 21:57 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Ik regel de saus voor je.
TMI :{w
Oscar.zaterdag 16 december 2017 @ 22:05
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 december 2017 22:04 schreef D. het volgende:

[..]

TMI :{w
mannenpap is geen saus
TheFreshPrincezaterdag 16 december 2017 @ 22:05
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 december 2017 22:04 schreef D. het volgende:

[..]

TMI :{w
:D
Ticootjezaterdag 16 december 2017 @ 22:07
quote:
1s.gif Op zaterdag 16 december 2017 22:04 schreef _--_ het volgende:

[..]

Hij daalt al weer.
Sell!!!
Zithzaterdag 16 december 2017 @ 22:08
quote:
1s.gif Op zaterdag 16 december 2017 22:04 schreef _--_ het volgende:

[..]

Hij daalt al weer.
Dikke crash naar 19k :o
NeeOfTochJAzaterdag 16 december 2017 @ 22:10
quote:
4s.gif Op zaterdag 16 december 2017 22:03 schreef Oscar. het volgende:

[..]

3 dus. Bitcoin heeft er al 8 op zitten.
wie zal t zeggen of t nu minder wordt.
_--_zaterdag 16 december 2017 @ 22:12
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 december 2017 22:08 schreef Zith het volgende:

[..]

Dikke crash naar 19k :o
:')
Oscar.zaterdag 16 december 2017 @ 22:13
BTC gebouw gesloopt!
http://www.tvenschedefm.n(...)/nieuws/item?1050293
Nattekatzaterdag 16 december 2017 @ 22:14
quote:
Rip gebouw.
Joosie200zaterdag 16 december 2017 @ 22:19
quote:
4s.gif Op zaterdag 16 december 2017 22:01 schreef Oscar. het volgende:
https://www.reddit.com/r/(...)_more_bitcoin_pumps/

Maar zou dit de pump nu veroorzaken :'(
Met USDT heb je in feite fractional banking in optima forma geïntroduceerd in de bitcoinwereld. Banken vinden een bankrun niet leuk (zie DSB debacle), hoe denk je dat Bitfinex en andere exchanges die actief pairs in USD-T aanbieden gaan reageren zodra men wil withdrawen naar hun eigen wallet?

Het hoeft niet zo te gaan maar de maanden voordat MTGox definitief op zwart ging waren er ook al tijden geruchten gaande dat het maar een louche bende was. En tuurlijk kan het FUD zijn maar het is nogal makkelijk als 1 organisatie zowel achter USD-T en Bitfinex zit, heb je meteen je eigen cashflow in eigen beheer.
NeeOfTochJAzaterdag 16 december 2017 @ 22:19
voor wie t gemist heeft :')

https://eenvandaag.avrotr(...)nus-niet-in-bitcoin/

als er overal wordt geroepen dat de bubbel zo gaat klappen dan is dat vaak niet zo volgens mij. bubbels worden slecht voorspelt over t algemeen. kan dus nog wel ff door denk ik.
onlogischzaterdag 16 december 2017 @ 22:26
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 december 2017 21:29 schreef up7 het volgende:

[..]

Bitcoin is schandalig ondergewaardeerd. Misschien dat je dat begint te beseffen als 1 miljoen per bitcoin wordt aangetikt. Dat het gros van de wereld oerconservatief is heeft niet gestopt dat iedere aardbewoner een smartphone en internet heeft. Dit gaat ook gebeuren, FOMO of niet.
En waarom gaat de bitcoin precies 1 miljoen aan tikken denk je?
Oscar.zaterdag 16 december 2017 @ 22:29
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 december 2017 22:26 schreef onlogisch het volgende:

[..]

En waarom gaat de bitcoin precies 1 miljoen aan tikken denk je?
kan BTC dan ook de 1 miljoen een beetje aantikken?
TheFreshPrincezaterdag 16 december 2017 @ 22:33
Naja, bij een koers van $1.000.000 voor een BTC zitten we op zo'n 17.000.000.000.000 marketcap voor Bitcoin.

Niet onmogelijk natuurlijk, dat is maar 18,88 x groter dan Apple.
Morodeepdelverzaterdag 16 december 2017 @ 22:34
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 december 2017 22:19 schreef NeeOfTochJA het volgende:
voor wie t gemist heeft :')

https://eenvandaag.avrotr(...)nus-niet-in-bitcoin/

als er overal wordt geroepen dat de bubbel zo gaat klappen dan is dat vaak niet zo volgens mij. bubbels worden slecht voorspelt over t algemeen. kan dus nog wel ff door denk ik.
Dit stukje :')

Ik wil hier echt niet pretenderen dat bitcoin veilig is, maar om het 'gokken ipv beleggen' te noemen... dat is in mijn ogen onterecht.
NeeOfTochJAzaterdag 16 december 2017 @ 22:39
quote:
7s.gif Op zaterdag 16 december 2017 22:34 schreef Morodeepdelver het volgende:

[..]

Dit stukje :')

Ik wil hier echt niet pretenderen dat bitcoin veilig is, maar om het 'gokken ipv beleggen' te noemen... dat is in mijn ogen onterecht.
in de media is oorlog verklaard aan btc. gelukkig nemen steeds minder mensen de msm nog serieus.
onlogischzaterdag 16 december 2017 @ 22:39
quote:
4s.gif Op zaterdag 16 december 2017 22:29 schreef Oscar. het volgende:

[..]

kan BTC dan ook de 1 miljoen een beetje aantikken?
Je begrijpt mijn vraag denk ik wel.
t-8onezaterdag 16 december 2017 @ 22:39
Jah, gutver. In een topic zeggen dat BTC 1.000.000 waard wordt en dat de markt instort door USDT. :(
Nattekatzaterdag 16 december 2017 @ 22:40
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 december 2017 22:33 schreef MaGNeT het volgende:
Naja, bij een koers van $1.000.000 voor een BTC zitten we op zo'n 17.000.000.000.000 marketcap voor Bitcoin.

Niet onmogelijk natuurlijk, dat is maar 18,88 x groter dan Apple.
Ik zie 1.000.000.000.000 voor ETH wel zitten eigenlijk. Dan zou ie nu *rekent* 10k waard zijn :~

Nog steeds geen miljonair echter ;(
_--_zaterdag 16 december 2017 @ 22:41
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 december 2017 22:33 schreef MaGNeT het volgende:
Naja, bij een koers van $1.000.000 voor een BTC zitten we op zo'n 17.000.000.000.000 marketcap voor Bitcoin.

Niet onmogelijk natuurlijk, dat is maar 18,88 x groter dan Apple.
Wat is apple dan. :')
Nattekatzaterdag 16 december 2017 @ 22:46
https://www.marketwatch.c(...)one-chart-2015-12-18
Bitcoin zit daar ergens in verstopt.
SMS303zaterdag 16 december 2017 @ 22:48
quote:
Market Cap: $576.216.136.953 / 24h Vol: $27.919.209.084 / BTC Dominance: 56.4%
marketcap is in amper een week met S77.000.000.000 gegroeid.....
zolang het blijft groeien zijn er groene cijfers :)
BadVladzaterdag 16 december 2017 @ 22:49
Ik ben even mijn accounts aan het opruimen en kwam zojuist 500 BRX tegen (Breakout Stake) die ik nog over had.

Aan de ene kant denk ik HODL want de prijs in USD gaat langzaam omhoog. Maar volgens mij loopt het project helemaal niet als ik meerdere van dit soort quotes tegenkom: "if it was my horse id have shot it a few years back."
xaban06zaterdag 16 december 2017 @ 22:49
Wat doet Verge, gaat hard zeg...
NeeOfTochJAzaterdag 16 december 2017 @ 22:51
omise gaat ook weer verder met moonen
Majkoolzaterdag 16 december 2017 @ 22:52
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 december 2017 22:33 schreef MaGNeT het volgende:
Naja, bij een koers van $1.000.000 voor een BTC zitten we op zo'n 17.000.000.000.000 marketcap voor Bitcoin.

Niet onmogelijk natuurlijk, dat is maar 18,88 x groter dan Apple.
Kunt het beter vergelijken met economieën
TheFreshPrincezaterdag 16 december 2017 @ 22:56
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 december 2017 22:52 schreef Majkool het volgende:

[..]

Kunt het beter vergelijken met economieën
Bitcoin gaat zo groot worden als Japan :D

Niet zo gek als je de naam van de founder erbij pakt.
Oscar.zaterdag 16 december 2017 @ 23:06
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 december 2017 22:56 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Bitcoin gaat zo groot worden als Japan :D

Niet zo gek als je de naam van de founder erbij pakt.
je bedoelt de bedenker van pokemon, satoshi?
satoshi-tajiri-brasil-criador-de-pokemon.jpg
#ANONIEMzaterdag 16 december 2017 @ 23:12
ICO van TokenPay gaat echt lekker. In 1,5 week al bijna 1000 BTC ingezameld, circa 20 miljoen dollar! Gelukkig heb ik de 100% bonus nog kunnen pakken _O_ Free money _O_

[ Bericht 56% gewijzigd door #ANONIEM op 16-12-2017 23:13:01 ]
Menderzaterdag 16 december 2017 @ 23:14
Man het was een leuke rit tot nu toe maar ik zit nu naar een bedrag in m'n portfolio app kijken. Daar kan een simpele ziel als ik helemaal niet tegen... :{

Must HODL
Oscar.zaterdag 16 december 2017 @ 23:17
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 december 2017 23:14 schreef Mender het volgende:
Man het was een leuke rit tot nu toe maar ik zit nu naar een bedrag in m'n portfolio app kijken. Daar kan een simpele ziel als ik helemaal niet tegen... :{

Must HODL
in een goede maand 148% winst.

dat is 300 jaar lang rente.

laat dat ff inzinken
up7zaterdag 16 december 2017 @ 23:18
quote:
1s.gif Op zaterdag 16 december 2017 21:54 schreef Komakie het volgende:

[..]

Iemand begint dat niet te beseffen als bitcoin nog meer waard wordt. Ik denk eerder dat het zijn punt alleen maar versterkt in zijn ogen.
Zoals het omgekeerde in jouw geval.
Verschil van inzicht en denkwijze, niets mis mee.

Je kunt geen antwoord geven op de vraag wat de waarde van bitcoin is. De functionele waarde wel, maar wat voor een financiële waarde er aan gehangen moet worden is gewoon niet te zeggen. Al helemaal niet omdat het niet controleerbaar is voor overheden en banken.

De kans bestaat dat over een tijdje de aantrekkingskracht van of het werken met crypto afneemt en dan is de kans groot dat de financiële waarde ook af neemt. FuncioneLe waarde zal altijd blijven, tot een beter alternatief boven komt drijven.
Ik ga daar grotendeels in mee. Ik denk echter dat op het punt van de aantrekkingskracht vooralsnog niet zal afnemen, dat hangt namelijk niet alleen van de huidige staat van de cryptomarkt en de immense toepassingen die nog gaan komen maar ook met globale valutaontwikkelingen. Daarnaast zie ik niet in dat een beter alternatief bitcoin zal vervangen omdat niets bitcoin in de weg staat om de betere karakteristieken over te nemen.
NeeOfTochJAzaterdag 16 december 2017 @ 23:33
btc stijgt niet meer :?
Morodeepdelverzaterdag 16 december 2017 @ 23:35
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 december 2017 23:33 schreef NeeOfTochJA het volgende:
btc stijgt niet meer :?
Nee.

of toch ja?
Maikuuulzaterdag 16 december 2017 @ 23:36
Wakker worden met een portfolio op 22.5k :o

Zieke gains van Verge, de prijs is nog steeds minder dan 5 cent per coin een correctie zal me dan ook niks verbazen. Mocht ik de 50k aantikken dan cash ik er 10 van uit. Om zeker te zijn van enige winst. Als nu alles zou verdampen zou dat wel jammer zijn. Maar ik geloof in het project dus denk dat het wel snel zit :9
D.zaterdag 16 december 2017 @ 23:36
Mijn blockfolio is op hol geslagen :o

_O_
Morodeepdelverzaterdag 16 december 2017 @ 23:45
btc vandaag is weer genieten *O*
Oscar.zaterdag 16 december 2017 @ 23:50
DOGE _O_
ezgif-3-7115524bfa.gif
hmmmzzaterdag 16 december 2017 @ 23:52
Tron :')
LXIVzaterdag 16 december 2017 @ 23:56
De 20K halen we vandaag niet meer.

Ik verwacht dat van 20K naar 30K niet lager zal duren dan een week of 2 -4
NeeOfTochJAzaterdag 16 december 2017 @ 23:57
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 december 2017 23:56 schreef LXIV het volgende:
De 20K halen we vandaag niet meer.

Ik verwacht dat van 20K naar 30K niet lager zal duren dan een week of 2 -4
blow off top?
onlogischzaterdag 16 december 2017 @ 23:57
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 december 2017 23:56 schreef LXIV het volgende:
De 20K halen we vandaag niet meer.

Ik verwacht dat van 20K naar 30K niet lager zal duren dan een week of 2 -4
Toen ik mijn poll opzette op 6 december of we voor de kerst nog 20k aan gingen tikken verklaarden ze me voor gek 8-)
#ANONIEMzaterdag 16 december 2017 @ 23:58
quote:
10s.gif Op zaterdag 16 december 2017 23:57 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Toen ik mijn poll opzette op 6 december of we voor de kerst nog 20k aan gingen tikken verklaarden ze me voor gek 8-)
https://www.forbes.com/si(...)-10000-by-christmas/

[ Bericht 8% gewijzigd door #ANONIEM op 16-12-2017 23:58:25 ]
JeSuisDroppiezaterdag 16 december 2017 @ 23:59
quote:
10s.gif Op zaterdag 16 december 2017 23:57 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Toen ik mijn poll opzette op 6 december of we voor de kerst nog 20k aan gingen tikken verklaarden ze me voor gek 8-)
Ho ho, ik stemde op 20k voor kerst. Gaan we makkelijk halen.
Sala-adinzondag 17 december 2017 @ 00:02
Cardano wtf, 0,50 voor het einde van het jaar leek mij een mooie doel maar misschien wordt het wel voor einde van deze week te worden _O-
_--_zondag 17 december 2017 @ 00:03
quote:
HAHAHAHAHAHA _O-
LXIVzondag 17 december 2017 @ 00:04
quote:
10s.gif Op zaterdag 16 december 2017 23:57 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Toen ik mijn poll opzette op 6 december of we voor de kerst nog 20k aan gingen tikken verklaarden ze me voor gek 8-)
Van 10K naar 20K is niet opmerkelijker dan van 1K naar 2K.
Daarom is het helemaal niet onmogelijk dat BTC naar de miljoen gaat. Dat is nog maar x 50. Dit is niet vreemder dan van 400 naar de stand nu.

Verder denk ik nog steeds dat de eindstand rond de nul ligt. Daar niet van. Maar er kan van alles gebeuren in de tussentijd.
#ANONIEMzondag 17 december 2017 @ 00:07
quote:
0s.gif Op zondag 17 december 2017 00:04 schreef LXIV het volgende:

[..]

Van 10K naar 20K is niet opmerkelijker dan van 1K naar 2K.
Daarom is het helemaal niet onmogelijk dat BTC naar de miljoen gaat. Dat is nog maar x 50. Dit is niet vreemder dan van 400 naar de stand nu.

Verder denk ik nog steeds dat de eindstand rond de nul ligt. Daar niet van. Maar er kan van alles gebeuren in de tussentijd.
Geloof je niet in crypto of alleen niet in bitcoin?
onlogischzondag 17 december 2017 @ 00:09
quote:
0s.gif Op zondag 17 december 2017 00:04 schreef LXIV het volgende:

[..]

Van 10K naar 20K is niet opmerkelijker dan van 1K naar 2K.
Daarom is het helemaal niet onmogelijk dat BTC naar de miljoen gaat. Dat is nog maar x 50. Dit is niet vreemder dan van 400 naar de stand nu.

Verder denk ik nog steeds dat de eindstand rond de nul ligt. Daar niet van. Maar er kan van alles gebeuren in de tussentijd.
Bedankt, Hans.

ce36916876055bc5b650a30d139d16aa.jpg
LXIVzondag 17 december 2017 @ 00:09
quote:
0s.gif Op zondag 17 december 2017 00:07 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

Geloof je niet in crypto of alleen niet in bitcoin?
Blockchain technology zal best gebruikt worden in de toekomst. Maar BTC functioneert niet als valuta en wordt niet gesteund door overheden. Iets wat wel nodig is als het een algemeen geaccepteerde valuta gaat worden. Dat hele store of value verhaal vind ik gelul. Je kunt er geen waarde uithalen. Alles wat je kunt is het voor meer geld verkopen aan iemand anders. Maar dat is geen waarde-creatie. Uiteindelijk is iedere cent die uit bitcoin gekomen is, er nog door een ander ingestopt.
metallicelmozondag 17 december 2017 @ 00:13
Nu Bitcoin zo hoog staat, zijn er mensen die overwegen om een met een stukje bitcoin wat meer op een goedkopere coin in te zetten?
onlogischzondag 17 december 2017 @ 00:13
quote:
0s.gif Op zondag 17 december 2017 00:09 schreef LXIV het volgende:

[..]

Blockchain technology zal best gebruikt worden in de toekomst. Maar BTC functioneert niet als valuta en wordt niet gesteund door overheden. Iets wat wel nodig is als het een algemeen geaccepteerde valuta gaat worden. Dat hele store of value verhaal vind ik gelul. Je kunt er geen waarde uithalen. Alles wat je kunt is het voor meer geld verkopen aan iemand anders. Maar dat is geen waarde-creatie. Uiteindelijk is iedere cent die uit bitcoin gekomen is, er nog door een ander ingestopt.
Waarde wordt het alleen omdat andere mensen er waarde aan toekennen.

Verder dat het niet gesteund wordt door overheden vind ik niet zo problematisch. Nu wordt het nog niet gesteund. Maar je ziet nu al de eerste 'mainstream' stock exchanges BTC implementeren op de één of andere manier.

Daarbij is het in de Westerse wereld zo dat alles gecentraliseerd is en een gedegen economie hebben die vanuit een bepaald gedachtegoed handelt. Vergeet niet dat er ruim 3 of 4 miljard mensen zijn die ergens wonen waar totaal geen sprake is van een dergelijk gestructureerde economie. Op dat vlak zal BTC of een andere crypto valuta, prima uitkomst voor bieden.
NeeOfTochJAzondag 17 december 2017 @ 00:14
quote:
0s.gif Op zondag 17 december 2017 00:09 schreef LXIV het volgende:

[..]

Blockchain technology zal best gebruikt worden in de toekomst. Maar BTC functioneert niet als valuta en wordt niet gesteund door overheden. Iets wat wel nodig is als het een algemeen geaccepteerde valuta gaat worden. Dat hele store of value verhaal vind ik gelul. Je kunt er geen waarde uithalen. Alles wat je kunt is het voor meer geld verkopen aan iemand anders. Maar dat is geen waarde-creatie. Uiteindelijk is iedere cent die uit bitcoin gekomen is, er nog door een ander ingestopt.
hoe meer geld er in omgaat hoe lager de volatiliteit is, de volatiliteit is nu al lager dan 2013. het zou dus in de toekomst goed kunnen dat t meer als geld wordt gebruikt dan nu t geval is.
LXIVzondag 17 december 2017 @ 00:17
quote:
0s.gif Op zondag 17 december 2017 00:13 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Waarde wordt het alleen omdat andere mensen er waarde aan toekennen.

Verder dat het niet gesteund wordt door overheden vind ik niet zo problematisch. Nu wordt het nog niet gesteund. Maar je ziet nu al de eerste 'mainstream' stock exchanges BTC implementeren op de één of andere manier.

Daarbij is het in de Westerse wereld zo dat alles gecentraliseerd is en een gedegen economie hebben die vanuit een bepaald gedachtegoed handelt. Vergeet niet dat er ruim 3 of 4 miljard mensen zijn die ergens wonen waar totaal geen sprake is van een dergelijk gestructureerde economie. Op dat vlak zal BTC of een andere crypto valuta, prima uitkomst voor bieden.
Met waardecreatie bedoel ik bijvoorbeeld een beursgenoteerd bedrijf, dat winst maakt en deze winst aan de aandeelhouders uitkeert. Er kan dus na verloop van tijd meer geld uitrollen dan dat er oorspronkelijk is ingestopt. Shell heeft zijn beurswaarde al 20x uitgekeerd.
Dit zal bij BTC of welke andere cryptocurrency nooit gebeuren. De winst is dat iemand anders het voor meer durft te kopen dan jij destijds.

En BTC functioneert dus niet als valuta voor de Derde Wereld vanwege het gebrek aan schaalbaarheid. Mogelijk een andere cryptocoin, maar dan zie ik een coin die wat georganiseerder gelanceerd wordt en waarbij mensen min of meer tegen dezelfde koers kunnen instappen.
LXIVzondag 17 december 2017 @ 00:19
quote:
0s.gif Op zondag 17 december 2017 00:14 schreef NeeOfTochJA het volgende:

[..]

hoe meer geld er in omgaat hoe lager de volatiliteit is, de volatiliteit is nu al lager dan 2013. het zou dus in de toekomst goed kunnen dat t meer als geld wordt gebruikt dan nu t geval is.
Los van de volatiliteit is er nog het probleem van de schaalbaarheid. En van het energieverbruik.

Ik zie BTC meer als een proof of concept dan als de cryptovaluta van de toekomst.

Wat niet wil zeggen dat het niet naar de 1 miljoen kan tussentijds.
#ANONIEMzondag 17 december 2017 @ 00:20
Hij gaat zometeen de 20k aantikken, het gaat hard nu.
Joosie200zondag 17 december 2017 @ 00:22
quote:
10s.gif Op zaterdag 16 december 2017 23:57 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Toen ik mijn poll opzette op 6 december of we voor de kerst nog 20k aan gingen tikken verklaarden ze me voor gek 8-)
Ik heb geen ene Bitcoin maar stemde wel op 20k. Om in januari onderuit te gaan, maar dat vroeg je niet :P
LXIVzondag 17 december 2017 @ 00:22
quote:
0s.gif Op zondag 17 december 2017 00:20 schreef Dimachaerus het volgende:
Hij gaat zometeen de 20k aantikken, het gaat hard nu.
Het is bizar. Een manie van deze omvang gaan we maar 1x van ons leven meemaken. Dit is het moment, geniet er van!
metallicelmozondag 17 december 2017 @ 00:30
Verge O-)
onlogischzondag 17 december 2017 @ 00:34
quote:
0s.gif Op zondag 17 december 2017 00:22 schreef LXIV het volgende:

[..]

Het is bizar. Een manie van deze omvang gaan we maar 1x van ons leven meemaken. Dit is het moment, geniet er van!
Je zou maar een early adopter zijn en gewoon een paar 100 btc hebben :')
Arceezondag 17 december 2017 @ 00:35
quote:
0s.gif Op zondag 17 december 2017 00:20 schreef Dimachaerus het volgende:
Hij gaat zometeen de 20k aantikken, het gaat hard nu.
Nog geen drie weken geleden werd de 10K aangetikt... ongelooflijk.
LXIVzondag 17 december 2017 @ 00:36
quote:
0s.gif Op zondag 17 december 2017 00:35 schreef Arcee het volgende:

[..]

Nog geen drie weken geleden werd de 10K aangetikt... ongelooflijk.
Op zich is van 10K naar 20K niet opmerkelijker dan van 1K naar 2K natuurlijk.
Misschien zijn er over een jaar dagen waarop hij op een enkele dag al 10K stijgt.
Oscar.zondag 17 december 2017 @ 00:36
quote:
0s.gif Op zondag 17 december 2017 00:22 schreef LXIV het volgende:

[..]

Het is bizar. Een manie van deze omvang gaan we maar 1x van ons leven meemaken. Dit is het moment, geniet er van!
Meh, dit keer is het toegankelijker. Als jij 10 jaar geleden een aandeel in Google, Apple of Dsiney had gekocht, dan had je hetzelfde gevoel nu gehad :+
LXIVzondag 17 december 2017 @ 00:37
quote:
4s.gif Op zondag 17 december 2017 00:36 schreef Oscar. het volgende:

[..]

Meh, dit keer is het toegankelijker. Als jij 10 jaar geleden een aandeel in Google, Apple of Dsiney had gekocht, dan had je hetzelfde gevoel nu gehad :+
Nee, dat was echt veel minder extreem!
metallicelmozondag 17 december 2017 @ 00:37
Zijn er mensen met DigiByte? Ik heb het idee dat die coin een beetje vergeten is. Nog steeds best goedkoop vergeleken met allerlei andere coins, terwijl DigiByte best aan de weg timmert en je er op diverse plekken online mee kunt betalen.. Goed moment? Of toch nog wat meer naar Verge kijken? John McAfee is in elk geval helemaal voor Verge, maar wellicht heeft ie daar zelf ook baat bij :p'
Hij zei zoiets van "It's easier for a coin to go from 0,03 to 3 dollars than go from 300 to 30.000, same rise"
NeeOfTochJAzondag 17 december 2017 @ 00:38
and lift off
Arceezondag 17 december 2017 @ 00:38
quote:
0s.gif Op zondag 17 december 2017 00:19 schreef LXIV het volgende:
Wat niet wil zeggen dat het niet naar de 1 miljoen kan tussentijds.
Inderdaad, en de percentuele stijging van nu naar $1.000.000 is vele malen kleiner dan de stijging van zo'n $15 begin 2013 tot nu.
LXIVzondag 17 december 2017 @ 00:39
quote:
0s.gif Op zondag 17 december 2017 00:38 schreef Arcee het volgende:

[..]

Inderdaad, en de percentuele stijging van nu naar $1.000.000 is vele malen kleiner dan de stijging van zo'n $15 begin 2013 tot nu.
Ja. Exact. Mensen kijken steeds naar absolute getallen. Je zou de BTC grafiek ook op een exponentiele schaal moeten bekijken, dan zie je dat het miljoen helemaal niet meer ver weg is.
Morodeepdelverzondag 17 december 2017 @ 00:40
Op de weg naar de 1 miljoen ga ik toch ergens mijn zelfbeheersing verliezen en verkopen. Dat weet ik nu al
LXIVzondag 17 december 2017 @ 00:42
quote:
7s.gif Op zondag 17 december 2017 00:40 schreef Morodeepdelver het volgende:
Op de weg naar de 1 miljoen ga ik toch ergens mijn zelfbeheersing verliezen en verkopen. Dat weet ik nu al
Je moet verkopen op het moment dat het voor jou een lange en significante verbetering van je leven betekent.
Als je 300K winst kunt pakken zou ik dat altijd doen. Betaal je hypotheek af en ben de rest van je leven voor een groot deel onafhankelijk en vrij.
Aan die eerste paar ton heb je veel meer dan aan het geld tussen 600.000 en 900.000 bijvoorbeeld.
LXIVzondag 17 december 2017 @ 00:46
En het zijn nu verwarrende tijden. Maar 300K is echt veel geld. Onder normale omstandigheden, waar iemand zeg 2500 euro netto verdient en aan kosten 2000 euro per maand kwijt is, kan hij 6000 euro per jaar sparen.
Rente is bijna te verwaarlozen. Dan duurt het dus zo'n 40 jaar, of wel iemands hele werkzame leven, om 300K te sparen.
Als je op jonge leeftijd dat bedrag op zo'n manier in handen krijgt is dat echt eenmalig. Denk niet dat als het nu met BTC fout gaat, je over 2 jaar een andere kans krijgt.
onlogischzondag 17 december 2017 @ 00:46
quote:
0s.gif Op zondag 17 december 2017 00:42 schreef LXIV het volgende:

[..]

Je moet verkopen op het moment dat het voor jou een lange en significante verbetering van je leven betekent.
Als je 300K winst kunt pakken zou ik dat altijd doen. Betaal je hypotheek af en ben de rest van je leven voor een groot deel onafhankelijk en vrij.
Aan die eerste paar ton heb je veel meer dan aan het geld tussen 600.000 en 900.000 bijvoorbeeld.
Dus dit. Ik heb een x aantal dingen voor ogen. Als ik dat kan realiseren met crypto, cash ik. 100%. Al gaat btc daarna door naar een miljoen.
LXIVzondag 17 december 2017 @ 00:47
quote:
0s.gif Op zondag 17 december 2017 00:46 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Dus dit. Ik heb een x aantal dingen voor ogen. Als ik dat kan realiseren met crypto, cash ik. 100%. Al gaat btc daarna door naar een miljoen.
Je kunt natuurlijk ook de helft cashen ipv 100%. Of 80%. Maar neem wat winst.
onlogischzondag 17 december 2017 @ 00:49
quote:
0s.gif Op zondag 17 december 2017 00:47 schreef LXIV het volgende:

[..]

Je kunt natuurlijk ook de helft cashen ipv 100%. Of 80%. Maar neem wat winst.
Nee. Zodra ik mijn doelen bereikt heb kan dat hele crypto gebeuren mij verder gestolen worden. Als het nu opeens in elkaar dondert tot niets baal ik wel, maar ben dan een ervaring rijker en een illusie armer ;)

Mocht het zo zijn dat BTC echt tot 'schrikbarende hoogtes' gaat stijgen kan ik zoals gezegd bepaalde doelen realiseren. Dat zal voor mij genoeg zijn. Dat zal mijn 'moon' zijn :7
Arceezondag 17 december 2017 @ 00:50
quote:
4s.gif Op zondag 17 december 2017 00:36 schreef Oscar. het volgende:
Meh, dit keer is het toegankelijker. Als jij 10 jaar geleden een aandeel in Google, Apple of Dsiney had gekocht, dan had je hetzelfde gevoel nu gehad :+
quote:
0s.gif Op zondag 17 december 2017 00:37 schreef LXIV het volgende:
Nee, dat was echt veel minder extreem!
Inderdaad, de percentule stijging van $15 naar $20000 is 133233% (!!), dat is echt bi-fucking-zar!

Daarmee vergeleken zijn de stijgingen van die aandelen nagenoeg verwaarloosbaar:

Apple: 540%
Disney: 240%
Google: 200%
Percentuele stijging aandelen dec 2007-dec 2017

Mooie rendementen, maar peanuts vergeleken met bitcoin.

Achteraf dus hè. :Y)
NeeOfTochJAzondag 17 december 2017 @ 00:51
quote:
0s.gif Op zondag 17 december 2017 00:46 schreef LXIV het volgende:
En het zijn nu verwarrende tijden. Maar 300K is echt veel geld. Onder normale omstandigheden, waar iemand zeg 2500 euro netto verdient en aan kosten 2000 euro per maand kwijt is, kan hij 6000 euro per jaar sparen.
Rente is bijna te verwaarlozen. Dan duurt het dus zo'n 40 jaar, of wel iemands hele werkzame leven, om 300K te sparen.
Als je op jonge leeftijd dat bedrag op zo'n manier in handen krijgt is dat echt eenmalig. Denk niet dat als het nu met BTC fout gaat, je over 2 jaar een andere kans krijgt.
als t fout gaat als in hij gaat naar nul? dan komt er vast wel een andere munt die t wel toekomst heeft, dus ik denk niet dat de kans eenmalig is. je hebt nu met altcoins winsten kunnen behalen die je in t begin met btc kon halen.
#ANONIEMzondag 17 december 2017 @ 00:54


[ Bericht 46% gewijzigd door #ANONIEM op 17-12-2017 01:04:24 ]
metallicelmozondag 17 december 2017 @ 00:54
Ik ben zelf te bang om iets uit te cashen omdat ik zeker weet dat deze stijging nog wel even doorgaat. De "winst" als je nu uitcasht is al dusdanig dat zelf bij een enorme crash ik geen verlies heb, en nog steeds wel break-even zit.. Ik hodl als een gek en dat gaat best goed zo. Alles wat je uitcasht "doet niet meer mee" zeg maar, snappie?
Oscar.zondag 17 december 2017 @ 00:58
quote:
0s.gif Op zondag 17 december 2017 00:50 schreef Arcee het volgende:


[..]

[..]

Inderdaad, de percentule stijging van $15 naar $20000 is 133233% (!!), dat is echt bi-fucking-zar!

Daarmee vergeleken zijn de stijgingen van die aandelen nagenoeg verwaarloosbaar:

Apple: 540%
Disney: 240%
Google: 200%
Percentuele stijging aandelen dec 2007-dec 2017

Mooie rendementen, maar peanuts vergeleken met bitcoin.

Achteraf dus hè. :Y)
we leven in een tijd dat de helft van bedrijf 52 miljard euro van hand tot hand gaat. :P grote getallen zeggen niets meer
metallicelmozondag 17 december 2017 @ 01:08
Die bitcoin pizza is mooi 191 miljoen dollar waard geworden vandaag
Cruseder4zondag 17 december 2017 @ 01:47
Lig nu op bed maar wou jullie de kans niet ontnemen. Zou eens naar TRX kijken als ik jullie was. Eergister was ie minder als een cent, gister 2 cent en nu 4 cent. Zit ook een goed team achter en grote announcement komt over 2 weken.

Zelf al aardig goed op weg met TRX :)
Cruseder4zondag 17 december 2017 @ 01:49
Oja, ook nog even snel de whitepaper natuurlijk: https://dn-peiwo-web.qbox.me/Tron-Whitepaper-1031-V18-EN.pdf
hmmmzzondag 17 december 2017 @ 01:53
quote:
0s.gif Op zondag 17 december 2017 01:47 schreef Cruseder4 het volgende:
Lig nu op bed maar wou jullie de kans niet ontnemen. Zou eens naar TRX kijken als ik jullie was. Eergister was ie minder als een cent, gister 2 cent en nu 4 cent. Zit ook een goed team achter en grote announcement komt over 2 weken.

Zelf al aardig goed op weg met TRX :)
Instappen op ath na zeer grote stijging in zeer korte tijd lijkt mij nu niet slim.
Cruseder4zondag 17 december 2017 @ 02:16
quote:
1s.gif Op zondag 17 december 2017 01:53 schreef hmmmz het volgende:

[..]

Instappen op ath na zeer grote stijging in zeer korte tijd lijkt mij nu niet slim.
TRX is nog maar op 1 westerse exchange. Stel je voor dat TRX op meerdere exchanges komt. Het staat nu al op plek 16 met 2.7 miljard market cap. Toen Ripple 4 cent was zeiden mensen ongetwijfeld ook dat ze het niet moesten kopen, tot het niet lang daarna op 40 cent stond en op 20 cent stabiliseerde.

Oké nu ga ik echt slapen jongens, veel succes!
Patroonzondag 17 december 2017 @ 02:39
quote:
0s.gif Op zondag 17 december 2017 01:47 schreef Cruseder4 het volgende:
Lig nu op bed maar wou jullie de kans niet ontnemen. Zou eens naar TRX kijken als ik jullie was. Eergister was ie minder als een cent, gister 2 cent en nu 4 cent. Zit ook een goed team achter en grote announcement komt over 2 weken.

Zelf al aardig goed op weg met TRX :)
Ja super! Roep al paar dagen...mooie CEO. Echt top team.

Sowieso top dag hier met TRX, STRAT, WABI en WTC
roislecxezondag 17 december 2017 @ 03:32
Omfg Verge :D
Heb er gelukkig nog 150.000.
Meeste gekocht tussen 50 en 70 sat.
Brengt mn hele portfolio weer op orde, gewoon een x3 :D
kthxbyezondag 17 december 2017 @ 03:45
quote:
1s.gif Op zaterdag 16 december 2017 16:44 schreef Maikuuul het volgende:

[..]

Als ik langer dan 5 jaar wegbleef dan pas kon de zorgverzekering worden stopgezet. De reinste oplichting vind ik zelf. Ik denk dan ook als ik terugkom nogmaals een aanvraag tot stopzetten indien en dan gewoon 5 jaar invul. Door dit soort dingen heb ik een aversie tegen de Nederlandse overheid gekregen. Altijd willen ze je geld. En waaraan wordt het verspild.... te erg gewoon. Daarom ben ik blij dat ik elke $ die ik verdien spendeer aan dingen die ik leuk vind. En niks afdraag in Nederland.
Wat raar. Ik ben twee jaar geleden vertrokken, heb me uitgeschreven en de zorgverzekering gewoon stop kunnen zetten. Ik heb ze volgens mij zelfs nog een brief laten sturen met daarin de bevestiging dat ik niet betalingsplichtig ben.
Maikuuulzondag 17 december 2017 @ 03:55
quote:
0s.gif Op zondag 17 december 2017 03:45 schreef kthxbye het volgende:

[..]

Wat raar. Ik ben twee jaar geleden vertrokken, heb me uitgeschreven en de zorgverzekering gewoon stop kunnen zetten. Ik heb ze volgens mij zelfs nog een brief laten sturen met daarin de bevestiging dat ik niet betalingsplichtig ben.
Vreemd ja. Ik moest dus een verzoek tot uitschrijving indienen en deze werd dus afgewezen. Ik probeer het dit jaar not eens als ik terug in Nederland ben.

Verdomme Verge wat maak je mij weer goed wakker. Portfolio 32k :D
Patroonzondag 17 december 2017 @ 03:59
Toch maar ff lekker mee fomoen op verge. Binnen paar minuten al 30% erbij. Wat is daar gaande? :')
kthxbyezondag 17 december 2017 @ 04:04
quote:
1s.gif Op zondag 17 december 2017 03:55 schreef Maikuuul het volgende:

[..]

Vreemd ja. Ik moest dus een verzoek tot uitschrijving indienen en deze werd dus afgewezen. Ik probeer het dit jaar not eens als ik terug in Nederland ben.

Verdomme Verge wat maak je mij weer goed wakker. Portfolio 32k :D
Gefeliciteerd hoor!! Vergeet niet wat winst te pakken op Verge nu. Desnoods zet je het om naar BTC om die rit ook mee te pakken, en dan wat uitcashen.
Maikuuulzondag 17 december 2017 @ 04:19
quote:
1s.gif Op zondag 17 december 2017 04:04 schreef kthxbye het volgende:

[..]

Gefeliciteerd hoor!! Vergeet niet wat winst te pakken op Verge nu. Desnoods zet je het om naar BTC om die rit ook mee te pakken, en dan wat uitcashen.
Heb gesteld als hij 50k aantikt ik 10.000 inwissel en uitcash. De rest is speelgeld. Heb nog steeds sterk het vermoeden dat ik hier wellicht volgend jaar spijt van ga krijgen maar 10k in de pocket is toch wel erg goed en laat me het komend jaar met gemak reizen door Azie
Zocalozondag 17 december 2017 @ 04:23
Hoe houden jullie bij welke altcoins de moeite waard zijn om in te stappen?
kthxbyezondag 17 december 2017 @ 04:28
quote:
1s.gif Op zondag 17 december 2017 04:19 schreef Maikuuul het volgende:

[..]

Heb gesteld als hij 50k aantikt ik 10.000 inwissel en uitcash. De rest is speelgeld. Heb nog steeds sterk het vermoeden dat ik hier wellicht volgend jaar spijt van ga krijgen maar 10k in de pocket is toch wel erg goed en laat me het komend jaar met gemak reizen door Azie
Je kunt beter stapsgewijs uitcashen. Dus pak nu alvast een 1000 ofzo.
Quellerzondag 17 december 2017 @ 04:31
quote:
1s.gif Op zondag 17 december 2017 04:28 schreef kthxbye het volgende:

[..]

Je kunt beter stapsgewijs uitcashen. Dus pak nu alvast een 1000 ofzo.
Als hij dat doet tot hij ¤ 10k heeft opgenomen, hebben er ¤ 9k minder lang kunnen renderen.
kthxbyezondag 17 december 2017 @ 04:42
quote:
0s.gif Op zondag 17 december 2017 04:31 schreef Queller het volgende:

[..]

Als hij dat doet tot hij ¤ 10k heeft opgenomen, hebben er ¤ 9k minder lang kunnen renderen.
Be fearful when others are greedy. Bescherm je geld.
Maikuuulzondag 17 december 2017 @ 04:42
Jeetje op die Changelly.com pakken ze me ook flink wat winst zeg. Als ik alles inruil tegen btc krijg ik 1.3 bitcoin. Terwijl Blockfolio 1.59 aangeeft. Even 4000 euro minder :') misschien beter even 25.000 Verge naar Bittrex sturen. Krijg ik er een betere prijs voor
kthxbyezondag 17 december 2017 @ 04:44
quote:
0s.gif Op zondag 17 december 2017 04:42 schreef Maikuuul het volgende:
Jeetje op die Changelly.com pakken ze me ook flink wat winst zeg. Als ik alles inruil tegen btc krijg ik 1.3 bitcoin. Terwijl Blockfolio 1.59 aangeeft. Even 4000 euro minder :') misschien beter even 25.000 Verge naar Bittrex sturen. Krijg ik er een betere prijs voor
Uiteraard! Verkopen via een exchange. Kraken of Bitstamp voor EUR SEPA withdrawals.
Bittrex kun je geen EUR withdrawen, maar wel exchangen voor BTC. Hun withdrawal fees zijn alleen erg hoog.

En kijk uit, niet direct 25.000 coins versturen. Eerst even een testtransactie doen.
Maikuuulzondag 17 december 2017 @ 04:54
quote:
0s.gif Op zondag 17 december 2017 04:44 schreef kthxbye het volgende:

[..]

Uiteraard! Verkopen via een exchange. Kraken of Bitstamp voor EUR SEPA withdrawals.
Bittrex kun je geen EUR withdrawen, maar wel exchangen voor BTC. Hun withdrawal fees zijn alleen erg hoog.

En kijk uit, niet direct 25.000 coins versturen. Eerst even een testtransactie doen.
Thnx voor de tip. Stuur 50k aan Verge over zodat ik 2 sellorders erin zet van 320 en 350 sat :) dan staat dat geld iig "veilig" in bitcoin. Heb een account op Bl3p.eu, zij hebben ook goede prijzen toch?
kthxbyezondag 17 december 2017 @ 04:59
quote:
1s.gif Op zondag 17 december 2017 04:54 schreef Maikuuul het volgende:

[..]

Thnx voor de tip. Stuur 50k aan Verge over zodat ik 2 sellorders erin zet van 320 en 350 sat :) dan staat dat geld iig "veilig" in bitcoin. Heb een account op Bl3p.eu, zij hebben ook goede prijzen toch?
Volgens mij is Bl3p wel chill ja, heb zelf (nog) geen account. Vergelijken adhv coinmarketcap kan nooit kwaad.

[ Bericht 0% gewijzigd door kthxbye op 17-12-2017 05:57:14 ]
JupilerXLzondag 17 december 2017 @ 07:12
quote:
1s.gif Op zondag 17 december 2017 04:54 schreef Maikuuul het volgende:

[..]

Thnx voor de tip. Stuur 50k aan Verge over zodat ik 2 sellorders erin zet van 320 en 350 sat :) dan staat dat geld iig "veilig" in bitcoin. Heb een account op Bl3p.eu, zij hebben ook goede prijzen toch?
Welke exchanges staan eigenlijk bekend als de meest degelijke waar ik verge naar bitcoin kan wisselen?
D.zondag 17 december 2017 @ 08:28
Verge :D

Ik weet wel dat ik zou hodlen, maar... :D
Maikuuulzondag 17 december 2017 @ 08:31
quote:
0s.gif Op zondag 17 december 2017 08:28 schreef D. het volgende:
Verge :D

Ik weet wel dat ik zou hodlen, maar... :D
Same here. Maar wil toch een beetje winst pakken. Heb 2 orders van 25.000 op bittrex gezet 320sat en 350 sat. Mocht hij deze accepteren deze week dan heb ik tenminste weer wat meer bitcoin+ cash 3000 euro uit
betyarzondag 17 december 2017 @ 08:35
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 december 2017 19:22 schreef Patroon het volgende:
Wat ik mij afvraag he...stel de bubbel barst. Denken jullie dan snel genoeg je alts en btc om te kunnen zetten naar dollars/euro's? Overdag ben ik aan het werk en kan ik er niet zomaar bij.
Welke bubbel?
D.zondag 17 december 2017 @ 08:36
quote:
1s.gif Op zondag 17 december 2017 08:31 schreef Maikuuul het volgende:

[..]

Same here. Maar wil toch een beetje winst pakken. Heb 2 orders van 25.000 op bittrex gezet 320sat en 350 sat. Mocht hij deze accepteren deze week dan heb ik tenminste weer wat meer bitcoin+ cash 3000 euro uit
Bij jou gaat het om hele andere bedragen, dat snap ik wel. Ik doe pas 1,5 maand mee met dit spelletje :Y
Veszzondag 17 december 2017 @ 08:39
giphy.gif
Haha Cardano _O-
Sala-adinzondag 17 december 2017 @ 08:41
quote:
99s.gif Op zondag 17 december 2017 00:02 schreef Sala-adin het volgende:
Cardano wtf, 0,50 voor het einde van het jaar leek mij een mooie doel maar misschien wordt het wel voor einde van deze week te worden _O-
Is al gebeurd dus :D
UtopiaVolgerzondag 17 december 2017 @ 08:43
Bizar goede nacht geweest weer. Ongelooflijk. Mijn Dragons bijna verdubbeld naar 0,70$.
1299zondag 17 december 2017 @ 08:46
Ik heb mijn grootste aandeel in ripple zitten, dat is nu een beetje gestabiliseerd, ik twijfel wat ik nu zal doen. Ik denk dat het in de toekomst wel meer waard gaat worden maar de grootste steiging is voorlopig wel geweest.

Op dit moment trekt alles bizar aan, maar ik ben bang dat als ik nu in een andere munt stap ik op een hoogtepunt koop.
Makrolonzondag 17 december 2017 @ 08:50
Waar koop ik tronix? Litebit heeft ze niet en bittrex ook niet..
1299zondag 17 december 2017 @ 08:52
quote:
0s.gif Op zondag 17 december 2017 08:50 schreef Makrolon het volgende:
Waar koop ik tronix? Litebit heeft ze niet en bittrex ook niet..
Biance
xaban06zondag 17 december 2017 @ 08:52
quote:
0s.gif Op zondag 17 december 2017 08:50 schreef Makrolon het volgende:
Waar koop ik tronix? Litebit heeft ze niet en bittrex ook niet..
Bedoel je TRON (TRX)? Tronix ken ik niet.

https://coinmarketcap.com/currencies/tron/#markets
D.zondag 17 december 2017 @ 08:52
quote:
0s.gif Op zondag 17 december 2017 08:50 schreef Makrolon het volgende:
Waar koop ik tronix? Litebit heeft ze niet en bittrex ook niet..
TRON?

https://coinmarketcap.com/currencies/tron/#markets
Maikuuulzondag 17 december 2017 @ 08:54
quote:
1s.gif Op zondag 17 december 2017 08:36 schreef D. het volgende:

[..]

Bij jou gaat het om hele andere bedragen, dat snap ik wel. Ik doe pas 1,5 maand mee met dit spelletje :Y
Ik begon met 58 euro... das mijn enige inleg geweest dus maak je niet druk.

Status is ook een prima investering geweest. 1650 stuks gekocht op 38$ is nu 270 waard :) genieten
Makrolonzondag 17 december 2017 @ 08:58
quote:
1s.gif Op zondag 17 december 2017 08:52 schreef xaban06 het volgende:

[..]

Bedoel je TRON (TRX)? Tronix ken ik niet.

https://coinmarketcap.com/currencies/tron/#markets
Trx bedoel ik inderdaad, bij mij staat dat die tronix heet in m'n blockfolio
EggsTCzondag 17 december 2017 @ 09:08
Cardano ook gek hoor he, had ik er meer van moeten kopen, maarja... mn overige geld ging erin :+
D.zondag 17 december 2017 @ 09:10
quote:
1s.gif Op zondag 17 december 2017 08:54 schreef Maikuuul het volgende:

[..]

Ik begon met 58 euro... das mijn enige inleg geweest dus maak je niet druk.

Status is ook een prima investering geweest. 1650 stuks gekocht op 38$ is nu 270 waard :) genieten
Ik heb iets meer ingelegd (jaja, big spender, I know :7), maar in verhouding stelt het weinig voor natuurlijk :Y
EggsTCzondag 17 december 2017 @ 09:11
quote:
1s.gif Op zondag 17 december 2017 09:10 schreef D. het volgende:

[..]

Ik heb iets meer ingelegd (jaja, big spender, I know :7), maar in verhouding stelt het weinig voor natuurlijk :Y
Don't worry, je bent nog op tijd, dit hele circus begint pas net. Wacht maar tot écht heel de wereld mee gaat doen.
Roces18zondag 17 december 2017 @ 09:14
Wat een onzin pump en dump bij Verge zeg....
Maikuuulzondag 17 december 2017 @ 09:21
quote:
0s.gif Op zondag 17 december 2017 09:14 schreef Roces18 het volgende:
Wat een onzin pump en dump bij Verge zeg....
Wat is daar onzin aan? Een community met 10.000+ mensen en de coin bleef maar hangen rond de 50sat terwijl hij zeker potentie heeft in de toekomst.

Zwaar ondergewaardeerd voor lange tijd. 500sat voor het nieuwjaar is niet meer dan fair. En met de release van Wraith wordt het nog gunstiger.
mtchel112zondag 17 december 2017 @ 09:21
Hoe hebben jullie trx (tron) Coins gekocht?
Roces18zondag 17 december 2017 @ 09:24
quote:
1s.gif Op zondag 17 december 2017 09:21 schreef Maikuuul het volgende:

[..]

Wat is daar onzin aan? Een community met 10.000+ mensen en de coin bleef maar hangen rond de 50sat terwijl hij zeker potentie heeft in de toekomst.

Zwaar ondergewaardeerd voor lange tijd. 500sat voor het nieuwjaar is niet meer dan fair. En met de release van Wraith wordt het nog gunstiger.
verge plaats in ik in het rijtje van dogecoin (DOGEDARK :') ) , gulden en dat soort rotzooi. Leuk dat die gepompt is en ik zou er ook wel van profiteren maar stel je zelf verder niets voor.
D.zondag 17 december 2017 @ 09:28
quote:
0s.gif Op zondag 17 december 2017 09:11 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Don't worry, je bent nog op tijd, dit hele circus begint pas net. Wacht maar tot écht heel de wereld mee gaat doen.
Het is meer dat ik geen geld heb om duizenden euro's per munt in een munt met potentie te stoppen, dan zal ik toch eerst een grote slag moeten slaan, en dan toch echt cashen. En cashen is geen hodlen, wat de planning was :P
#ANONIEMzondag 17 december 2017 @ 09:31
quote:
1s.gif Op zondag 17 december 2017 08:54 schreef Maikuuul het volgende:

[..]

Ik begon met 58 euro... das mijn enige inleg geweest dus maak je niet druk.

Status is ook een prima investering geweest. 1650 stuks gekocht op 38$ is nu 270 waard :) genieten
Lekker hoor, heb je XVG op 1 sat gekocht ofzo? :P

Ik ben al aardig blij dat m'n inleg van 150 euro vervijfvoudigd is tov afgelopen donderdag _O_
Maikuuulzondag 17 december 2017 @ 09:32
quote:
0s.gif Op zondag 17 december 2017 09:24 schreef Roces18 het volgende:

[..]

verge plaats in ik in het rijtje van dogecoin (DOGEDARK :') ) , gulden en dat soort rotzooi. Leuk dat die gepompt is en ik zou er ook wel van profiteren maar stel je zelf verder niets voor.
Goh.... goed onderbouwd statement zeg.

Wat ik vooral geleerd van crypto is mensen met dit soort statements negeren. Of vooral niet naar anderen luisteren wat wel of niet te doen. Er wordt hard gewerkt aan de coin dus waarom zou er geen toekomst inzitten?

De gains de afgelopen dagen gaan hard, maar een paar maand geleden zaten we ook rond de 140 sat.

*Had mezelf ingekocht op 9sat kreeg 650.000 coins.

Mochten mijn 2 sellorders geaccepteerd worden dan heb ik er nog 410.000 over en die houd ik sowieso vast tot juni 2018. Portfolio is nu 32k waard :')
Roces18zondag 17 december 2017 @ 09:34
quote:
1s.gif Op zondag 17 december 2017 09:32 schreef Maikuuul het volgende:

[..]

Goh.... goed onderbouwd statement zeg.

Wat ik vooral geleerd van crypto is mensen met dit soort statements negeren. Of vooral niet naar anderen luisteren wat wel of niet te doen. Er wordt hard gewerkt aan de coin dus waarom zou er geen toekomst inzitten?

De gains de afgelopen dagen gaan hard, maar een paar maand geleden zaten we ook rond de 140 sat.
Je moet ook helemaal zelf weten wat je ermee doet. Maar dat is mijn uitspraak en daar moet je het mee doen :)
MGeraadszondag 17 december 2017 @ 09:41
quote:
1s.gif Op zondag 17 december 2017 09:32 schreef Maikuuul het volgende:

[..]

Goh.... goed onderbouwd statement zeg.

Wat ik vooral geleerd van crypto is mensen met dit soort statements negeren. Of vooral niet naar anderen luisteren wat wel of niet te doen. Er wordt hard gewerkt aan de coin dus waarom zou er geen toekomst inzitten?

De gains de afgelopen dagen gaan hard, maar een paar maand geleden zaten we ook rond de 140 sat.

*Had mezelf ingekocht op 9sat kreeg 650.000 coins.

Mochten mijn 2 sellorders geaccepteerd worden dan heb ik er nog 410.000 over en die houd ik sowieso vast tot juni 2018. Portfolio is nu 32k waard :')
9 sat / 650.000 coins?

Woow, speechless, well done!!!

Wanneer heb je die ingekocht dan?
#ANONIEMzondag 17 december 2017 @ 09:46
quote:
1s.gif Op zondag 17 december 2017 09:41 schreef MGeraads het volgende:

[..]

9 sat / 650.000 coins?

Woow, speechless, well done!!!

Wanneer heb je die ingekocht dan?
Ik gok begin dit jaar anders ga je het niet redden met 58 euro :P
MGeraadszondag 17 december 2017 @ 09:49
Maar is dat dan nog voor ze de exchange op gaan? De laagst genoteerde op binance gaat voor 157 sat momenteel.
Joosie200zondag 17 december 2017 @ 09:49
En ik had 440k euro kunnen hebben _O- Wat dat betreft is het qua Bitcoin koers net als de postcode loterij, je weet precies wat je misloopt. :%
EggsTCzondag 17 december 2017 @ 09:50
quote:
1s.gif Op zondag 17 december 2017 09:49 schreef Joosie200 het volgende:
En ik had 440k euro kunnen hebben _O- Wat dat betreft is het qua Bitcoin koers net als de postcode loterij, je weet precies wat je misloopt. :%
Ja, iedereen had miljoenen kunnen hebben door er een paar duizend te minen in het begin :)

Als/dan telt hier niet :+
Joosie200zondag 17 december 2017 @ 09:53
quote:
0s.gif Op zondag 17 december 2017 09:50 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Ja, iedereen had miljoenen kunnen hebben door er een paar duizend te minen in het begin :)

Als/dan telt hier niet :+
Ik heb niks gemined. Wel begin 2014 2 gekocht en in december 23,5 erbij gekocht. Voor bij elkaar ¤8200. Maar in plaats van wegzetten gaan daytraden wat de domste beslissing ooit was. En sindsdien niet meer terug ingekocht want na dat slechte resultaat was ik er wel even klaar mee.
LXIVzondag 17 december 2017 @ 10:03
quote:
1s.gif Op zondag 17 december 2017 09:53 schreef Joosie200 het volgende:

[..]

Ik heb niks gemined. Wel begin 2014 2 gekocht en in december 23,5 erbij gekocht. Voor bij elkaar ¤8200. Maar in plaats van wegzetten gaan daytraden wat de domste beslissing ooit was. En sindsdien niet meer terug ingekocht want na dat slechte resultaat was ik er wel even klaar mee.
Meer dan een half miljoen... Wat een zonde..
Maikuuulzondag 17 december 2017 @ 10:08
quote:
1s.gif Op zondag 17 december 2017 09:41 schreef MGeraads het volgende:

[..]

9 sat / 650.000 coins?

Woow, speechless, well done!!!

Wanneer heb je die ingekocht dan?
Januari 2017 ingekocht. Ik kocht als eerst Digibyte voor die 58 euro via Litebit. Toen ik 20% winst had vond ik het wel genoeg en ging over op Verge.

Wat wel heftig was dat als ik Digibyte toendertijd een maandje of 2 langer had gehouden ik daarmee al op 10.000$ winst zou zitten. Ik baalde dus wel. Maar toen steeg Verge ook vrij aardig naar 250sat geloof ik. Toen hebk op 150 en 200 sat 30% van mijn coins verkocht en ingewisseld voor andere crypto. Wat nu toch een aardig bedrag heeft opgeleverd.

Mijn eerste sellorder op 320 sat is erdoor. Nu die van 350 en ik verwen mijzelf vanavond met een paar pilsjes :9
JeSuisDroppiezondag 17 december 2017 @ 10:10
quote:
1s.gif Op zondag 17 december 2017 10:08 schreef Maikuuul het volgende:

[..]

Januari 2017 ingekocht. Ik kocht als eerst Digibyte voor die 58 euro via Litebit. Toen ik 20% winst had vond ik het wel genoeg en ging over op Verge.

Wat wel heftig was dat als ik Digibyte toendertijd een maandje of 2 langer had gehouden ik daarmee al op 10.000$ winst zou zitten. Ik baalde dus wel. Maar toen steeg Verge ook vrij aardig naar 250sat geloof ik. Toen hebk op 150 en 200 sat 30% van mijn coins verkocht en ingewisseld voor andere crypto. Wat nu toch een aardig bedrag heeft opgeleverd.

Mijn eerste sellorder op 320 sat is erdoor. Nu die van 350 en ik verwen mijzelf vanavond met een paar pilsjes :9
Netjes hoor, als ik Verge had gehodled had ik ook een paar K winst gehad. Eens even kijken of ik ga instappen na de correctie.
Zwansenzondag 17 december 2017 @ 10:11
quote:
1s.gif Op zondag 17 december 2017 10:08 schreef Maikuuul het volgende:

[..]

Januari 2017 ingekocht. Ik kocht als eerst Digibyte voor die 58 euro via Litebit. Toen ik 20% winst had vond ik het wel genoeg en ging over op Verge.

Wat wel heftig was dat als ik Digibyte toendertijd een maandje of 2 langer had gehouden ik daarmee al op 10.000$ winst zou zitten. Ik baalde dus wel. Maar toen steeg Verge ook vrij aardig naar 250sat geloof ik. Toen hebk op 150 en 200 sat 30% van mijn coins verkocht en ingewisseld voor andere crypto. Wat nu toch een aardig bedrag heeft opgeleverd.

Mijn eerste sellorder op 320 sat is erdoor. Nu die van 350 en ik verwen mijzelf vanavond met een paar pilsjes :9
Haha, wtf. Hendig sjiek gek.
Maikuuulzondag 17 december 2017 @ 10:18
Een raar gevoel. Voor dat geld moet je normaal een jaar of 3 sparen (als je op jezelf woont). Nu verdien ik het terwijl ik aan het reizen ben en af en toe mijn telefoon check.

Al gaat er met dit soort bedragen eigenlijk wat meer tijd inzitten. Maar ik garandeer mijzelf liever wat extra geld tijdens mijn reis. Heb Taiwan nu al voor het grootste gedeelte gezien met nog 2.5 week over dus doe het lekker rustig aan
MGeraadszondag 17 december 2017 @ 10:19
quote:
0s.gif Op zondag 17 december 2017 10:18 schreef Maikuuul het volgende:
Een raar gevoel. Voor dat geld moet je normaal een jaar of 3 sparen (als je op jezelf woont). Nu verdien ik het terwijl ik aan het reizen ben en af en toe mijn telefoon check.

Al gaat er met dit soort bedragen eigenlijk wat meer tijd inzitten. Maar ik garandeer mijzelf liever wat extra geld tijdens mijn reis.
Waar zit je allemaal in Azie?
Maikuuulzondag 17 december 2017 @ 10:30
quote:
1s.gif Op zondag 17 december 2017 10:19 schreef MGeraads het volgende:

[..]

Waar zit je allemaal in Azie?
Begon in Thailand (1maand muay thai), Laos, Cambodia, Vietnam (3maanden rond gereden met een motor die ik daar had gekocht) en naar Myanmar. Toen een jaartje gewerkt in Australie.

Nu doe ik Taiwan, Sri Lanka, Vietnan(met vrienden) Philipijnen (maandje leren surfen), zuid korea en dan kom ik voor 3 maandjes naar Nederland. Om dan weer voor een jaar im Australie te werken.

Daarna Zuid-Amerika, Peru, Brazilie, Nicaragua, Argentinie en de rest weet ik nog niet ;)

[ Bericht 5% gewijzigd door Maikuuul op 17-12-2017 10:36:16 ]
NeeOfTochJAzondag 17 december 2017 @ 10:33
quote:
1s.gif Op zondag 17 december 2017 10:30 schreef Maikuuul het volgende:

[..]

Begon in Thailand (1maand muay thai), Laos, Cambodia, Vietnam (3maanden rond gereden met een motor die ik daar had gekocht) en naar Vietnam. Toen een jaartje gewerkt in Australie.

Nu doe ik Taiwan, Sri Lanka, Vietnan(met vrienden) Philipijnen (maandje leren surfen), zuid korea en dan kom ik voor 3 maandjes naar Nederland. Om dan weer voor een jaar im Australie te werken.

Daarna Zuid-Amerika, Peru, Brazilie, Nicaragua, Argentinie en de rest weet ik nog niet ;)
hoe beviel vietnam? daar wil ik ook heen.
Mr.Meneerzondag 17 december 2017 @ 10:44
XLM ^O^ Maakt mijn Verge-verliezen een beetje goed. 1 dollar in zomer 2018
Maikuuulzondag 17 december 2017 @ 10:48
Vietnam is 1 van mijn favo landen. Vooral het noorden (Ha Giang) is schitterend. Maar wordt door velen overgeslagen. Ik adviseer je een motor te kopen, kost slechts rond 200 euro maar is een super ervaring.

3 maanden visa is het beste als je alles wilt zien. Ga je slechts 1 maand dan is Ha Giang, Sapa, Cat Ba zeer zeker te doen.

De weg van Hanoi naar Ho chi minh is leuk maar vrij saai vergeleken met die plekken.

Mijn vrienden komen naar Vietnam dus doe nogmaals de trip maar dan enkel her zuiden (weer is te koud int noorden rond februari).

Maar we gaan offtopic. Stuur maar een pm als je meer wilt weten
Patroonzondag 17 december 2017 @ 10:49
quote:
0s.gif Op zondag 17 december 2017 10:44 schreef Mr.Meneer het volgende:
XLM ^O^ Maakt mijn Verge-verliezen een beetje goed. 1 dollar in zomer 2018
Fomo op Verge?
Mr.Meneerzondag 17 december 2017 @ 10:52
quote:
1s.gif Op zondag 17 december 2017 10:49 schreef Patroon het volgende:

[..]

Fomo op Verge?
Geen FOMO. Puur verdriet.
Blisteringzondag 17 december 2017 @ 10:54
quote:
1s.gif Op zondag 17 december 2017 08:43 schreef UtopiaVolger het volgende:
Bizar goede nacht geweest weer. Ongelooflijk. Mijn Dragons bijna verdubbeld naar 0,70$.
Slapend rijk worden was nog nooit zo waar als met cryptos _O_
Joosie200zondag 17 december 2017 @ 10:54
quote:
0s.gif Op zondag 17 december 2017 10:03 schreef LXIV het volgende:

[..]

Meer dan een half miljoen... Wat een zonde..
Had het mij drie jaar geleden gezegd dan had ik je niet gelooft. Tuurlijk zal de prijs omhoog gaan maar zo snel als in 2017 nu is gebeurd? Nee, dat had ik toen niet voor mogelijk gehouden. Maar dan had ik die 25,5 bitcoin uitgecasht op ¤2000 de stuk zodat mijn studieschuld op 0 zou komen.

Dus die 4,4 ton had ik sowieso niet gehaald. Maar geen studieschuld meer hebben is ook al heel fijn om een hypotheek überhaupt aan te kunnen vragen.
#ANONIEMzondag 17 december 2017 @ 10:55
Wanneer is Universa te koop? En op welke exchange?
NeeOfTochJAzondag 17 december 2017 @ 10:57
quote:
0s.gif Op zondag 17 december 2017 10:48 schreef Maikuuul het volgende:
Vietnam is 1 van mijn favo landen. Vooral het noorden (Ha Giang) is schitterend. Maar wordt door velen overgeslagen. Ik adviseer je een motor te kopen, kost slechts rond 200 euro maar is een super ervaring.

3 maanden visa is het beste als je alles wilt zien. Ga je slechts 1 maand dan is Ha Giang, Sapa, Cat Ba zeer zeker te doen.

De weg van Hanoi naar Ho chi minh is leuk maar vrij saai vergeleken met die plekken.

Mijn vrienden komen naar Vietnam dus doe nogmaals de trip maar dan enkel her zuiden (weer is te koud int noorden rond februari).

Maar we gaan offtopic. Stuur maar een pm als je meer wilt weten
thnx. zal de plekken eens opzoeken op internet.
NeeOfTochJAzondag 17 december 2017 @ 11:00
bijna 600mrd marketcap trouwens :W
die grafiek gaat op log schaal nog niet eens zo stijl als in 2013.
ColeJzondag 17 december 2017 @ 11:00
Holy shit. Paar dagen terug 93 dollar in Verge gestopt. Nu meer dan 600 waard
Blisteringzondag 17 december 2017 @ 11:04
quote:
0s.gif Op zondag 17 december 2017 11:00 schreef ColeJ het volgende:
Holy shit. Paar dagen terug 93 dollar in Verge gestopt. Nu meer dan 600 waard
Lekker. Hier ook x3 gegaan al. Maar zit er nu toch sterk over te denken om deze ff eruit te trekken want deze stijging is niet vol te houden zou je zeggen.
ejfaarzondag 17 december 2017 @ 11:05
Mijn rdd vandaag ook +80% _O_
#ANONIEMzondag 17 december 2017 @ 11:06
11k winst op een zooitje verge wat ik ergens in mei oid gekocht heb

Lol
Atlantis-zondag 17 december 2017 @ 11:07
quote:
0s.gif Op zondag 17 december 2017 11:06 schreef Insomnia2.0 het volgende:
11k winst op een zooitje verge wat ik ergens in mei oid gekocht heb

Lol
Geweldig toch, destijds gekocht met wat "dust" wat ik nog op een exchange had staan.

Nu kan ik er gewoon een gloednieuwe auto van kopen _O_
Blisteringzondag 17 december 2017 @ 11:08
quote:
0s.gif Op zondag 17 december 2017 11:07 schreef Atlantis- het volgende:

[..]

Geweldig toch, destijds gekocht met wat "dust" wat ik nog op een exchange had staan.

Nu kan ik er gewoon een gloednieuwe auto van kopen _O_
_O- _O-

Niet normaal.
Patroonzondag 17 december 2017 @ 11:09
NEO gaat ook lekker trouwens. Sinds ik op 45 had verkocht en het terugzakte naar 33 ff uit het oog verloren.
Joosie200zondag 17 december 2017 @ 11:09
Wat verwachten we van CME? Wanneer gaan zij precies live?
mtchel112zondag 17 december 2017 @ 11:10
ik heb nu:
- 20 lisk
- 164 ripple
- 127 trx (van plan om er nog 500 bij te kopen)

Ben erg benieuwd
#ANONIEMzondag 17 december 2017 @ 11:11
quote:
1s.gif Op zondag 17 december 2017 11:09 schreef Joosie200 het volgende:
Wat verwachten we van CME? Wanneer gaan zij precies live?
Btc gaat naar 25k en alts gaan bloeden.
JupilerXLzondag 17 december 2017 @ 11:21
Litebit al heel de dag 0 available op alle coins.... zo vreemd
Nattekatzondag 17 december 2017 @ 11:23
ERH _O_
Landgeldzondag 17 december 2017 @ 11:24
quote:
0s.gif Op zondag 17 december 2017 11:00 schreef ColeJ het volgende:
Holy shit. Paar dagen terug 93 dollar in Verge gestopt. Nu meer dan 600 waard
Wie heeft je die investering geadviseerd ;) Interessant
Landgeldzondag 17 december 2017 @ 11:25
quote:
0s.gif Op zondag 17 december 2017 11:06 schreef Insomnia2.0 het volgende:
11k winst op een zooitje verge wat ik ergens in mei oid gekocht heb

Lol
Mooi zeg! Met welke investering?
Oscar.zondag 17 december 2017 @ 11:25
verge-currency-predictions-300x259.jpg
#ANONIEMzondag 17 december 2017 @ 11:25
Lisk gaat weer gestaag mee omhoog :)
MagicIsland1zondag 17 december 2017 @ 11:27
Is er überhaupt een coin in de top 25 die de afgelopen maand marktwaarde heeft verloren?
Patroonzondag 17 december 2017 @ 11:28
Vannacht na het uitgaan nog wat Verge gekocht fomo :P
Even later dacht ik fuck, dit is niet slim en met beetje winst er weer uit gestapt. Vanochtend dacht ik ah goede keuze, maar nu gaat ie weer omhoog...damn
1299zondag 17 december 2017 @ 11:29
quote:
0s.gif Op zondag 17 december 2017 11:27 schreef MagicIsland1 het volgende:
Is er überhaupt een coin in de top 25 die de afgelopen maand marktwaarde heeft verloren?
Maand niet denk ik, maar IDIOTA is aan het bloeden, de rest gaat wel prima.
Landgeldzondag 17 december 2017 @ 11:29
quote:
1s.gif Op zondag 17 december 2017 10:18 schreef Maikuuul het volgende:
Een raar gevoel. Voor dat geld moet je normaal een jaar of 3 sparen (als je op jezelf woont). Nu verdien ik het terwijl ik aan het reizen ben en af en toe mijn telefoon check.

Al gaat er met dit soort bedragen eigenlijk wat meer tijd inzitten. Maar ik garandeer mijzelf liever wat extra geld tijdens mijn reis. Heb Taiwan nu al voor het grootste gedeelte gezien met nog 2.5 week over dus doe het lekker rustig aan
Gaaf inderdaad :) Maar betekent dus wel af en toe wat "afroomen" om de winst te verzilveren ;)?
Die camping-gast van DWDD reisde ook terwijl hij met Crypto bezig was.
NeeOfTochJAzondag 17 december 2017 @ 11:32
Don't fall for the hype -- Why Bitcoin's $10,000 Price Doesn't Reflect Its True Value.
https://decentralize.toda(...)e-value-6b42a59fce0a
Atlantis-zondag 17 december 2017 @ 11:37
Verge gaat weer helemaal los op binance
patrick_1980zondag 17 december 2017 @ 11:39
Mn 5000 Verge waren nu 300 waard geweest. In augustus verkocht voor 20 euro haha
D.zondag 17 december 2017 @ 11:44
Verge :o

Ik heb net tijdens hardlopen 500 euro aan Verge erbij :D
mtchel112zondag 17 december 2017 @ 11:47

leuke nostalgie.
''Hij kan naar 1000 dollar maar ook 1 dollar''
Maikuuulzondag 17 december 2017 @ 11:49
Sale orders zijn erdoor. Vanavond een biertje drinken op mijn eerste 2400 euro winst... in de tussentijd tikt de portfolio 36k aan :D jeetje
Patroonzondag 17 december 2017 @ 11:51
Kunnen we hier met zijn allen niet nog zo'n coin vinden die straks vanaf 0 naar de maan gaat? Vandaag Verge morgen ....
Kerolzondag 17 december 2017 @ 11:51
quote:
0s.gif Op zondag 17 december 2017 11:51 schreef Patroon het volgende:
Kunnen we hier met zijn allen niet nog zo'n coin vinden die straks vanaf 0 naar de maan gaat? Vandaag Verge morgen ....
dat zal universa worden
D.zondag 17 december 2017 @ 11:51
quote:
0s.gif Op zondag 17 december 2017 11:49 schreef Maikuuul het volgende:
Sale orders zijn erdoor. Vanavond een biertje drinken op mijn eerste 2400 euro winst... in de tussentijd tikt de portfolio 36k aan :D jeetje
1 biertje? :P
Blisteringzondag 17 december 2017 @ 11:52
quote:
0s.gif Op zondag 17 december 2017 11:51 schreef Kerol het volgende:

[..]

dat zal universa worden
Beter komt die een keer op een exchange dan.
betyarzondag 17 december 2017 @ 11:53
Kun je op elke wallet coins zetten?
Majkoolzondag 17 december 2017 @ 11:54
Verge gaat wel hard crashen denk ik _O- ineens in de top 25 _O_
D.zondag 17 december 2017 @ 11:55
quote:
0s.gif Op zondag 17 december 2017 11:51 schreef Kerol het volgende:

[..]

dat zal universa worden
Ik stem voor 8-)

Al baal ik nu al dat ik er maar 10K heb :D
mtchel112zondag 17 december 2017 @ 11:55
quote:
0s.gif Op zondag 17 december 2017 11:51 schreef Kerol het volgende:

[..]

dat zal universa worden
Of TRX?
roislecxezondag 17 december 2017 @ 11:55
quote:
0s.gif Op zondag 17 december 2017 11:54 schreef Majkool het volgende:
Verge gaat wel hard crashen denk ik _O- ineens in de top 25 _O_
Verge gaat naar de 500 sat :P
Mr.Meneerzondag 17 december 2017 @ 11:55
quote:
0s.gif Op zondag 17 december 2017 11:51 schreef Kerol het volgende:

[..]

dat zal universa worden
Universa inderdaad, al hangt het er ook wel een beetje af voor welke prijs die op de exchanges komt. Verder gaat Power Ledger naar de 16 dollar, ook een mooie investering.
D.zondag 17 december 2017 @ 11:57
quote:
0s.gif Op zondag 17 december 2017 11:53 schreef betyar het volgende:
Kun je op elke wallet coins zetten?
Ja, maar niet elke coin op elke wallet ;)
mtchel112zondag 17 december 2017 @ 11:57
quote:
1s.gif Op zondag 17 december 2017 11:55 schreef D. het volgende:

[..]

Ik stem voor 8-)

Al baal ik nu al dat ik er maar 10K heb :D
waar heb je ze gekocht?
D.zondag 17 december 2017 @ 11:58
quote:
0s.gif Op zondag 17 december 2017 11:57 schreef mtchel112 het volgende:

[..]

waar heb je ze gekocht?
Tijdens de ICO
mtchel112zondag 17 december 2017 @ 11:59
quote:
1s.gif Op zondag 17 december 2017 11:58 schreef D. het volgende:

[..]

Tijdens de ICO
Nu zijn ze geloof ik (nog) niet meer te koop dan.
D.zondag 17 december 2017 @ 12:02
quote:
0s.gif Op zondag 17 december 2017 11:59 schreef mtchel112 het volgende:

[..]

Nu zijn ze geloof ik (nog) niet meer te koop dan.
Nee, pas als ze op een exchange komen