abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_175756297
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 december 2017 01:34 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

Terwijl Bunting niets verkeerd doet.
Klopt.

Ik vind 'm gewoon een irritante kerel met een irritante opkomstmuziek.
Children of the night. What music they make.
pi_175756305
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 december 2017 01:38 schreef DeHovenier het volgende:

[..]

Klopt.

Ik vind 'm gewoon een irritante kerel met een irritante opkomstmuziek.
Maar hij is helemaal geen irritante man en zo wil hij ook niet zijn.
pi_175756310
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 december 2017 01:39 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

Maar hij is helemaal geen irritante man en zo wil hij ook niet zijn.
Jij kent hem persoonlijk?
Children of the night. What music they make.
pi_175756374
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 december 2017 01:40 schreef DeHovenier het volgende:

[..]

Jij kent hem persoonlijk?
Op basis waarvan is hij dan in godsnaam irritant want voor de camera's kan ik dat niet ontdekken bij hem.
pi_175756432
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 december 2017 01:47 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

Op basis waarvan is hij dan in godsnaam irritant want voor de camera's kan ik dat niet ontdekken bij hem.
Op basis van z'n uiterlijk en opkomstmuziek. Ik vind 't alles bij elkaar gewoon irritant.
Children of the night. What music they make.
pi_175756658
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 december 2017 22:16 schreef Ajacied422 het volgende:

Het laatste TV-toernooi van Koos en wat was Koos slecht.
Koos won anders wel de Texel Darts Trophy dit jaar en die werd ook gewoon uitgezonden (op feesboek). HA!
pi_175756662
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 december 2017 23:42 schreef Ajacied422 het volgende:
Morgen ga ik rustig met een biertje toekijken hoe Mani89 en Wimderon wanhopig de Dekker-express op de rails proberen te houden.
Als je maar op tijd bent voor Jan.
  zaterdag 16 december 2017 @ 07:27:47 #158
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_175756982
Alan Ljubic v Brendan Dolan (P)
Benito van de Pas v Steve West
Mervyn King v Zoran Lerchbacher
Robert Thornton v Alan Ljubic/Brendan Dolan

Jeff Smith v Luke Humphries (P)
Joe Cullen v Jermaine Wattimena
Jelle Klaasen v Jan Dekker
Gary Anderson v Jeff Smith/Luke Humphries

Wat een kut met peren vanmiddag, Dolan, Hoofdschudaids en Kapsalon Benny met z’n walgelijke worp. :'). Laatste twee potjes vanavond zijn wel mooi.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_175757191
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 december 2017 01:34 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

Terwijl Bunting niets verkeerd doet.
Jawel, eten.
U MAD?
pi_175757723
Dit wordt een middagje voor de fijnproevers
pi_175757779
Niet zeuren of piepen, gewoon kijken. Als je Stuart Kellett v Sascha Stein hebt uitgekeken, kan je de hele wereld aan.
  zaterdag 16 december 2017 @ 11:44:23 #162
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_175758886
Heerlijk toch, dartsen in de middag. Hup Ljubic!
pi_175758956
Ljubic kan weleens verrassen. Sowieso genot als we het hoofd van Dolan maar 1 keer hoeven te zien
Het beste adres voor al uw primeurs!
pi_175758986
Er is gelukkig ook voetbal straks
pi_175759186
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 december 2017 11:49 schreef hafcfan het volgende:
Er is gelukkig ook voetbal straks
Allemaal kutwedstrjden tijdens de middagsessie op misschien de derby van het Baskenland na. De enige leuke potten zijn City v Spurs en misschien Napoli op bezoek bij Torino. Aftrappen zijn om 18:30 en 18:00 (lol).
pi_175759262
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 december 2017 11:49 schreef hafcfan het volgende:
Er is gelukkig ook voetbal straks
Ik kijk nog livewedstrijden in t buitenlandse voetbal. Kan me niet echt boeien. Gek genoeg kan ik wel de hele dag naar een touretappe kijken
Het beste adres voor al uw primeurs!
pi_175759569


“In de eerste ronde zullen hoge gemiddeldes schaars zijn”, benadrukte ons aller Jacques Nieuwlaat op de donderdagavond. Nu is het zaterdag en zijn er met zeven wedstrijden gespeeld al vijf 100+ gemiddeldes genoteerd; vorig jaar werden er door slechts vier mensen in de gehele eerste ronde een 100+ gemiddelde genoteerd. Over niveau mogen we niet klagen. Al verwacht ik niet dat we deze middagsessie met hoog niveau verwend gaan worden.

Alan Ljubic v Brendan Dolan
Het jaar van de neerval; zo mag je het jaar van Brendan Dolan noemen. Na jaren van saaie degelijkheid gaat het slechter met de verguisde Noord-Ier. Vorig jaar was hij nog 23e seed, nu mag hij aantreden in de voorronde. Dit jaar hebben we Dolan nauwelijks een TV-toernooi zien gooien; alleen op de UK Open en Player Championship Finals maar niet eens op Main Stage. Hij had een PDPA Qualifier nodig om op het WK te komen. Na dit WK zal het toch hopelijk afgelopen zijn met zijn zielige vertragingsact, tongetje en zijn vingertje. Als alleen Wimderon nog in het pro-Dolan kamp zit, weet je hoe de verhoudingen zijn.

Dan de onbekende Alan Ljubic; na googelen kom je er alleen achter dat hij wel eens soft-tipdarts doet en op het WK staat dankzij een zege in de Oost-Europese qualifier. Hier deed onze bandwagonheld Ratajski ook aan mee, maar die verloor in de halve finale van Krzysztof Kciuk (die in 2010 al eens meedeed aan het WK). Kciuk was de tegenstander van Ljubic in de finale. Verder zie ik dat Ljubic ook van Nandor Bezzeg heeft gewoonen die ook al eens meedeed aan het WK.

Ik kan over de prestaties van Ljubic geen moer zeggen, maar als ik zijn worp zie word ik niet vrolijk. Ik ga voor een 2-0 voor Brendan Dolan wat hij aan zijn stand verplicht is. Aan het eind van de middag zou hij dan tegen seed 28 Robert Thornton moeten.

Benito van de Pas v Steve West
Het was geen uitmuntend jaar voor Benito van de Pas. Als we naar de ranking van 2017 kijken, zien we Van de Pas 19e staan met 89.000 ponden dit kalenderjaar. Overigens is hij 14e seed op het WK. Veel bijzondere dingen doet hij niet op de televisie; het hoogtepunt van dit jaar was een kwartfinale op de World Grand Prix. Soms zit er ook wel pech bij zoals een loting tegen Daryl Gurney op de World Matchplay waar hij een aardig niveau haalt. Maar is dit gewoon niet het plafond van Benito? Beunen op de vloer, bijhobbelen op de TV? Met zijn afzichtelijke werpstijl kan je niet veel verder komen, echt niet. Dat hij als een onzekere geit voor de camera’s voor de camera verschijnt, spreekt ook niet in zijn voordeel. Absoluut #geenfan.

Steve West is de tegenstander van Benito. Steve is een rare jongen, die overigens formidabel Nederlands spreekt. Als je naar zijn vloerresultaten kijkt, gaan je ogen bloeden van ellende. Hij haalt opvallend vaak niet eens ronden waar je prijzengeld uitgekeerd krijgt. Het was wel goed genoeg om de TV-toernooien af te kunnen lopen; het vreemde is dat hij daar pas echt laat zien wat hij waard is. Op de World Matchplay liet hij Michael Smith om zijn moeder roepen en won hij van James Wade in de eerste ronde van de World Grand Prix. Ok, het klinkt niet verbluffend maar het zijn wel spelers die eenzelfde matig televisiejaar hebben als Benito van de Pas.

Als Benito niet in de buurt van het niveau tegen Gurney op de World Matchplay, kan het een vervelende scene worden. Steve West is geen God, maar ook niet iemand waar je zomaar overheen loopt. Gezien Benito’s TV-jaar en af en toe lachwekkende prestaties op de vloer zal er geen groot vertrouwen zijn; Steve West heeft in principe niets verliezen, maar weet dat hij alles behalve kansloos is. Mijn vertrouwen zit meer bij Steve West; 1-3 voor die jongen. De winnaar speelt tegen Joe Cullen of Jermaine Wattimena.

Mervyn King v Zoran Lerchbacher
Je kan er lang of kort over praten, maar de eerlijkheid gebiedt te zeggen dat Mervyn King is verworden tot een eenheidsworst. Geen sprankelende prestaties op de TV meer, soms bij vlagen leuke prestaties op de vloer maar daar blijft het dan ook bij. Dat is op zich zonde van een character zoals King is. Ik heb eigenlijk geen idee hoe hij op dit WK zal verschijnen en wat zijn vorm is. Ik kan een last 32-pot op de PC Finals traceren waar hij aardig is kaltgestellt door Darren Webster die een 103.32 gemiddelde eruit wist te slepen, maar het lijkt vooralsnog geen uitzicht op een King-show dit WK te bieden.

De tegenstander is Zoran Lerchbacher; geen naam die blijft hangen, misschien bij de vaste volger ook niet enorm. Maar hij heeft op de vloer een prima jaar achter de rug waardoor hij als 7e op de Pro Tour-ranking geplaatst is. Voornamelijk was hij constant in het halen van minstens een last 32 met soms een uitschietertje. Dan ben je steeds minstens verzekerd van 1.000 pond en haal je vrij makkelijk de grens van 21.000 pond. Ter opfrissing van het geheugen hieronder een filmpje van Lerchbacher dit jaar in een vloerfinale. Hij is al twee keer eerder op het WK geweest. In 2014 verloor hij in de eerste ronde van Van Gerwen en op het vorige WK van Robert Thornton. Deze man kan darten, maar is het genoeg om de degelijke King te verslaan?


Het track record van King op WK’s in ogenschouw nemende, is Mervyn natuurlijk duidelijk favoriet. Het is vooral afwachten wat voor Lerchbacher op het podium verschijnt. Een beetje bijhuppelen met King heeft geen zin, want de man is altijd vrij klinisch op zijn dubbels. Scorend moet dus het verschil worden gemaakt, maar ik denk niet dat Lerchbacher dat gaat lukken. Een 3-1’tje voor de moeite.

Robert Thornton v Dolan/Ljubic
Dan nog even Robert Thornton aanstippen. Inmiddels is de Schot negatieve cult geworden in dit topic. Denk je aan Robert Thornton, dan denk je aan hoofdschudden. Dat doe ik ook als ik de prestaties van Thornton dit jaar zie. Hij heeft lang mazzel gehad met de eindzege op de World Grand Prix in 2015 die een hoop ellende verhuld heeft; alleen moet je op een gegeven moment je ponden verdedigen en dat was dit jaar dus het geval. Dat lukte hem uiteraard niet, dus zak je enorm van randje 16 naar plek 28 slechts. De 50-jarige Schot moet nu een punt zetten achter zijn dolende reeks van de afgelopen twee jaar, maar zal hem dat lukken? Op dit WK lijkt dat lastig te worden met Mensur Suljovic die de volgende waarschijnlijk zijn tegenstander is.

Thornton speelt dus tegen Dolan of Ljubic. Ervan uitgaande dat Dolan zijn tegenstander wordt, kan het zomaar een lange zit worden. Bij Dolan moet je jezelf niet in slaap laten sussen en gewoon iedere leg vol gaan. Als je dat niet doet, is de kans groot dat je steeds all the way in elke set moet gaan en moet knokken voor iedere pijl. In Thornton zie ik wel een figuur die zich om Dolan op gaat vreten. Mijn voorspelling is dat Thornton met 3-1 wint, maar allerminst van een leien dakje.
  Moderator zaterdag 16 december 2017 @ 12:27:49 #168
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_175759621
Ik heb er gewoon weer zin in *O*

En weer een uitstekende voorbeschouwing, he-le-maal niks mis mee
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  Moderator zaterdag 16 december 2017 @ 12:34:29 #169
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_175759745
Ondertussen druppelen de eerste exitpolls ook binnen.

Top 100 voor reeks "[PDC] WK 2018 #1 - Voorpret" van 9-10-2017 t/m 16-12-2017

nr / aantal posts / gebruiker
01 614 Ajacied422 Michael van Gerwen
02 435 Mani89 Peter Wright
03 378 Wereldgozer Gary Anderson
04 319 Szura Daryl Gurney
05 297 Frozen-assassin Mensur Suljovic
06 273 hafcfan Phil Taylor
07 232 Tagliano Adrian Lewis
08 217 Zipportal Dave Chisnall
09 188 Dr_Flash Raymond van Barneveld
10 152 Slobeend Simon Whitlock
11 151 JR-Style-93 James Wade
12 148 SlechteWoordgrappen Jelle Klaasen
13 111 KennyPowers Michael Smith
14 109 de_boswachter Benito van de Pas
15 107 Coco. Alan Norris
16 105 wimderon Gerwyn Price
17 104 Mexicanobakker Ian White
18 092 Scorpion_17 Kim Huybrechts
19 090 Poepz0r Joe Cullen
20 074 Grifte Rob Cross
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
pi_175759778
Mark wie :'(
pi_175759783
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 december 2017 12:34 schreef Tagliano het volgende:
Ondertussen druppelen de eerste exitpolls ook binnen.

[ afbeelding ] Top 100 voor reeks "[PDC] WK 2018 #1 - Voorpret" van 9-10-2017 t/m 16-12-2017

nr / aantal posts / gebruiker
01 614 Ajacied422 Michael van Gerwen
02 435 Mani89 Peter Wright
03 378 Wereldgozer Gary Anderson
04 319 Szura Daryl Gurney
05 297 Frozen-assassin Mensur Suljovic
06 273 hafcfan Phil Taylor
07 232 Tagliano Adrian Lewis
08 217 Zipportal Dave Chisnall
09 188 Dr_Flash Raymond van Barneveld
10 152 Slobeend Simon Whitlock
11 151 JR-Style-93 James Wade
12 148 SlechteWoordgrappen Jelle Klaasen
13 111 KennyPowers Michael Smith
14 109 de_boswachter Benito van de Pas
15 107 Coco. Alan Norris
16 105 wimderon Gerwyn Price
17 104 Mexicanobakker Ian White
18 092 Scorpion_17 Kim Huybrechts
19 090 Poepz0r Joe Cullen
20 074 Grifte Rob Cross
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
  Moderator zaterdag 16 december 2017 @ 12:37:49 #172
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_175759794
quote:
1s.gif Op zaterdag 16 december 2017 12:36 schreef Toto69 het volgende:
Mark wie :'(
Vloerheld zo uit mijn hoofd
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  Moderator zaterdag 16 december 2017 @ 12:39:37 #173
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_175759814
Mn doel is om Lewis te worden dus ik mag niet te veel meer missen.
pi_175759822
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 december 2017 12:37 schreef Tagliano het volgende:

[..]

Vloerheld zo uit mijn hoofd
Mark Walsh was vroeger gewoon vaste klant op de TV.

Special Brewgod.
  Moderator zaterdag 16 december 2017 @ 12:40:32 #175
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_175759828
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 december 2017 12:40 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

Mark Walsh was vroeger gewoon vaste klant op de TV.

Special Brewgod.
Vroegah ja ;(

Ik meen hem nog wel eens op een ET gezien te hebben, als we het hebben over dit jaar
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')