abonnement Unibet Coolblue
pi_175754337
quote:
15s.gif Op vrijdag 15 december 2017 23:29 schreef BansheeBoy het volgende:

[..]

Als je speelt met de elementen dan vraag je om problemen. Lusten/driften behoren tot de elementen des mensen. En met het celibaat verstoren ze dit, met dit soort ellendige zaken tot gevolg. :{

Random woord: Manneke Pis

:{²
Dat zijn twee woorden. o|O
Much like down syndrom, red hair is a genetic mutation, and it occurs when a human has unprotected sex with a clown.
  vrijdag 15 december 2017 @ 23:34:46 #27
13462 BansheeBoy
Assimilatie = Laxatie = Stront
pi_175754426
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 december 2017 22:20 schreef Dakterras het volgende:
Ik vraag me af of dit onder Imaams en Rabbijnen ook zo'n grote rol speelt, wat denken jullie?
Het zal ongetwijfeld voorkomen. Alleen het is heel Hebreeuws om de vuile lakens niet op straat te gooien. Bij imams komt het écht bij hoge uitzondering voor. Ik ken in ieder geval geen voorbeelden uit de praktijk. :{

Random kleur: sambal

:{²
Misgun niemand zijn profijt, laat elk op hoope bouwe. Ofschoon wie mij ook benijdt, fortuin moet zijn loop behouden.
Bansheeboy: Fok!ker van de week!
[Without heart we would be mere machines]
Bergkamp, Zlatan, Van Persie, Ziyech, Quaresma
  zaterdag 16 december 2017 @ 09:48:27 #28
78780 deedeetee
rustig doorgaan met ademhalen
pi_175757706
quote:
1s.gif Op vrijdag 15 december 2017 23:26 schreef polderturk het volgende:

[..]

Ik zou het niet weten. Je hoort het veel minder vaak in ieder geval. Je hoort ook veel minder over misbruik in protestantse kerken.
Daar komt het ook regelmatig voor net als bij alle andere religies. Alleen daar schijnt men het beter verborgen te kunnen houden.
Ga fietsen jij !! ikke niet hoor..
pi_175757969
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 december 2017 15:29 schreef crystal_meth het volgende:

[..]

Heeft niets met het geloof zelf te maken, wie sex met kinderen wil zal een job zoeken waar hij die mogelijkheid heeft. Jeugdbescherming, sportverenigingen, scholen, internaten, de kerk, etc..
Dat het met name bij de katholieke kerk zo prevalent is komt ook door het celibaat. De meeste mensen willen een relatie, samenwonen, trouwen. Onder hen zal je weinigen vinden die bereid zijn dat op te geven voor hun geloof. Heel wat kandidaten zullen personen zijn die geen "normale" (sociaal aanvaarde) relatie willen. Dat zijn niet allemaal pedofielen, vroeger behoorden mensen met homosexuele geaardheid ook tot die groep (kan me voorstellen dat dit voor sommigen die opgroeien in een conservatief katholiek gezin nog steeds zo is), maar je kan verwachten dat pedo's oververtegenwoordigd zijn in de groep kandidaat priesters.
Schijnbaar lopen er teveel pedofielen rond in onze samenleving. Gebruiken ze vandaag de dag de social media voor hun pedofiele lusten, toen was priester worden een veilige manier. Men stelde immers veel geloof in de priester. In veel delen van de wereld is dat nog steeds zo.

Het celibaat is pas veel later binnen het christelijke geloof ingevoerd. Het is een onnatuurlijke neiging om doodnormale seksuele gevoelens te onderdrukken. Dat kan natuurlijk nooit goed zijn.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')