abonnement Unibet Coolblue
pi_175962170
Ik vries soms ook na 2/3 dagen pas in, als ik me dan realiseer dat ik maandags niks nodig heb. Ze leven nog steeds en drinken het net zo graag. Wel uit achter in de koelkast dan.

Wat een rotkraamtijd pannenkoek! Hopelijk maakt de nieuwe alles goed. Wel goed dat jullie het aangegeven hebben ter voorkoming van herhaling. Op basis van je verhaal zie ik echt zo'n bejaarde met rollator en gehoorapparaat voor me :')

GvE, ik had na m'n eerste bevalling een knip en scheur, kon 2 weken amper zitten en lopen, maar nog een week later vrijwel geen last meer van. Gevoelig en dat het soms trekt is het nog wel een tijdje gebleven, werd tijdens de zwangerschap erna ook wat erger, maar sindsdien geen last meer van gehad. De wond van m'n keizersnede is overigens wel nog steeds gevoelig, gebruik nog steeds zoveel mogelijk heel hoog of heel laag ondergoed.

Wij hebben genoten van ons kindloze avondje. De escaperoom zijn we niet uitgekomen, maar we zijn er ook niet in gekomen; de stroom was uitgevallen. Over twee weken de herkansing. Wel voor het eerst in jaren weer carpaccio gegeten en gezellig een spelletje gedaan. Daarna thuis gekolfd en de hele nacht aaneengesloten kunnen slapen. In theorie dan, in de praktijk ben ik wel een paar keer wakker geweest en ben ik er om 9 uur maar uitgegaan om weer te kolven. Maar alleen al het in alle rust opstaan en ontbijten was al wat waard. En we hebben eindelijk de planken op kunnen hangen die al maanden klaar lagen en nogmaals ontdekt dat wij niet gemaakt zijn om te klussen :')

Helaas hebben de meiden ook bij opa en oma niet doorgeslapen (dat had de kans op een snelle volgende logeerpartij vergroot), ze hebben een estafette gehouden en de kat was aan de haal gegaan met het melkschepje, die hebben ze om 3 uur snachts moeten zoeken (hij heeft gelukkig wel vaste plaatsen voor zijn 'buit'). Maar ze waren helemaal vrolijk en enthousiast toen we ze op kwamen halen, inclusief gegiechel.
¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')