abonnement Unibet Coolblue
  Moderator / Redactie Sport donderdag 14 december 2017 @ 18:26:44 #1
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_175723329

Cryptocoins?
Bitcoin is het bekendste voorbeeld van cryptocurrency. Naast Bitcoins zijn er nog heel veel 'altcoins' kijk hier maar eens voor een overzicht; CryptoCurrency Market Capitalizations. Bitcoin is bedoeld als betaalmiddel, je kan geld (Bitcoin) naar iemand overmaken zonder tussenkomst van een bank. De transactie is anoniem en binnen enkele minuten geregeld. Dit gebeurt allemaal door middel van een blockchain.

Blockchain?
De blockchain kun je zien als een kasboek dat wordt gecontroleerd door iedereen die gebruik maakt hiervan. Je kan in dat kasboek elke transactie zien die ooit heeft plaatsgevonden. De blockchain wordt door heel veel pc's gecontroleerd en is niet achteraf wijzigbaar. Een systeem wat moeilijk te manipuleren is dus.
In elk block in de blockchain zitten transacties van coins. Kijk maar eens hier om zelf een kijkje te nemen in zo`n blockchain; Bitcoin Block Explorer - Blockchain

Wie houdt de blockchain bij?
De blockchain wordt bijgehouden door zogeheten 'miners'. Deze (groepen van) pc's stoppen transacties in een block en voegen die toe aan de blockchain. De miner die het block uiteindelijk maakt wordt beloond met Bitcoin.
Dit is natuurlijk kort door de bocht; bekijk dit filmpje maar eens voor een uitgebreidere uitleg;


Er zijn tegenwoordig twee verschillende technieken die worden gebruikt om de blockchain bij te houden, namelijk; Proof of Work (PoW) en (Leased) Proof of Stake (LPoS of PoS). Wil je meer weten hierover dan ga je dit maar Googlen. :P

Minen levert dus geld op?
Ja. Maar op kleine schaal is het minen van Bitcoin eigenlijk niet meer rendabel door de kosten van aanschaf van hardware, stroomkosten etc. Dit omdat het minen van Bitcoin ook steeds moeilijker wordt en er veel concurrentie is. Wellicht als Bitcoin in de toekomst nog veel meer waard word dat het weer rendabel wordt. Het minen van sommige altcoins op kleine schaal kan wel rendabel zijn, helemaal met wellicht een prijsstijging in het verschiet.

En wat zijn de verschillen tussen Bitcoin en verschillende altcoins?
De verschillen tussen al die coins zijn soms minimaal en soms gigantisch groot. Op de verschillende websites van de coin is informatie te vinden over de technische werking of de visie van het team erachter.

Oké. Hoe kom ik aan cryptocurrency?
Cryptocurrency kun je kopen via bedrijven of via een exchange. De laatstgenoemde is eigenlijk een soort AEX maar dan alleen voor cryptocurrency. Kopen via een exchange is meestal goedkoper dan het kopen van een bedrijf. Dit omdat je nu geen tussenpersoon hebt maar rechtstreeks van een andere gebruiker koopt.

En hoe sla ik mijn digitale geld nu veilig op?
In een wallet. En dat kan op verschillende manieren en plekken, elk met zijn eigen voor en nadelen.
Je kan het in je wallet op een exchange bewaren maar de geschiedenis heeft geleerd dat dit niet altijd een goed idee is. Je kan bij je wallet door middel van een private key, alleen hiermee kun je transacties doen. Omdat de exchange jouw private key beheerd kan de eigenaar van die exchange er in theorie dus met al het geld vandoor gaan. Google maar eens op 'mt. Gox' voor een voorbeeld.

Wil je dagelijks handelen met crypto dan is het handiger om je coins op een exchange te laten. Koop je ze voor de lange termijn dan kun je het beter opslaan in een ander soort wallet.

Wallet? Offline wallet? Hardware wallet? Paper wallet? Wat?
Een wallet komt in verschillende vormen. Je kan een walletprogramma voor desbetreffende coin installeren op je pc / laptop / telefoon / tablet en daar je coin in opslaan. Maakt wel een backup van je private key zodat als deze crasht je je coins nog wel van recoveren.

Daarnaast zijn er ook hardware wallets tekoop zoals de Trezor of de Nano Ledger.

Een paper wallet is heel simpel. Je maakt online een bitcoinadres aan en stuurt naar dat adres je coins. Je print je private key uit. Deze sla je op een aantal plekken veilig op en je coins staan nu op dat adres in de blockchain opgeslagen. Met die key kun je op een later tijdstip een wallet installeren en bij je coins.

Meer info: https://www.coindesk.com/information/paper-wallet-tutorial/

Probeer 3rd party wallets te vermijden. Dit zijn Wallets die zijn gemaakt door een partij die niet in eerste instantie bij het team zit dat desbetreffende coin heeft ontwikkeld. Het verleden heeft uitgewezen dat hier nog wel eens misbruikt van is gemaakt.

Wat een hoop info. Waarom moet ik instappen?
Omdat je bank 0.1% rente per jaar geeft en omdat de blockchain de toekomst heeft. Het is niet voor niks dat er steeds meer geld in cryptocurrency omgaat. To the moon motherfuckers!

En wat zorgt er nou voor dat een coin waarde krijgt?
De markt bepaalt de waarde van een coin. Hoe meer mensen er heil in zien, hoe meer het waard wordt.

Maar nu even serieus, ik snap er nog steeds niks van!
Bekijk hier stap voor stap handleidingen:
BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #1 Voor al je kleine en grote vragen

Hoe claim ik een geforkte munt?
Door je private key in een wallet te importeren die de nieuwe munt support (wel eerst je Bitcoins verplaasen naar een ander adres!). Gedetailleerde uitleg voor Bitcoin Cash en Bitcoin Gold: BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #2 Voor al je kleine en grote vragen

Afkortingen en jargon
FOMO - Fear of missing out - Paniekreactie omdat een coin opeens erg veel in waarde stijgt. Paniekaankoop.
FUD - Fear, uncertainty, doubt. Op het moment dat er angst en onzekerheid in de markt zit dan gaan vaak veel mensen hun geld omzetten naar fiat. Dit zorgt voor een dalende trend of crash in de markt.
ICO - Initial Coin Offering. Een nieuwe munt wordt geïntroduceerd. Hier is geld voor nodig. Vroege investeerders kunnen in een ICO investeren in de hoop dat de munt daarna een veelvoud waard wordt.
Fee - Om een transactie te doen moet er fee worden betaald. Dit is een bedrag dat ervoor zorgt dat jouw transactie in behandeling wordt genomen. Sommige exchanges rekenen ook fee om uit te laten betalen.
Hodlen - Je cryptomunten altijd houden (holden).

Shorten? Long gaan? Margin trading? Leverage?
Geen zin om nu deze termen nu uit te leggen. Google er maar op :').

Exchanges;
Kraken | Buy, Sell and Margin Trade Bitcoin (BTC) and Ethereum (ETH) - Buy, Sell, Trade Bitcoin
Bittrex.com - Bittrex, The Next Generation Digital Currency Exchange
Binance - Chinese exchange, werkt goed voor handelen tussen crpytomunten

Bedrijven waar je crypto kan kopen buiten een exchange om?
Bitcoins Kopen en Verkopen met iDEAL, Bancontact of SEPA | LiteBit
Bitonic
Bitcoins kopen - iDEAL, Banktransfer of Creditcard | BTC Direct

Bitcoin block explorers
Blockchain.info
BlockExplorer.com

Crypto koersen
Coinmarketcap.com - CryptoCurrency Market Capitalizations
Cryptodashboard.io - Lichtgewicht versie van Coinmarketcap met auto refresh
cryptowat.ch - Live koersen van de belangrijkste exchanges

Gedetailleerde crypto statistieken
fork.lol
coin.dance
Statoshi.info
Cryptocurrency Mining Profitability
BitcoinWisdom.com

Crypto nieuws
Bitcoin Magazine
Coindesk
CoinTelegraph
/r/CryptoCurrency
/r/Bitcoin
/r/btc

Bitcoin resources (websites)

DISCLAIMER:
Cryptocurrency is een erg jonge en volatiele markt. Nog meer dan voor elke andere markt geldt hier dat je je goed moet inlezen en investeer enkel geld dat je kan missen.


LEESVOER:

https://www.reddit.com/r/(...)t_invest_recklessly/

100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_175723411
Ripple 70% afgelopen 24 uur.

Omg.
I am unconditionally and irrevocably in love with him.
I'm 97% sure you don't like me, I'm 100% sure I don't care.
  donderdag 14 december 2017 @ 18:35:20 #3
391391 Basxt
~~WhatsApp Groepsbeheerder~~
pi_175723517
Sommige van jullie zitten echt met een goed aantal verschillende altcoins. Ik zou helemaal gek worden om dat allemaal bij te houden :')

Daarnaast, gaat allemaal om de winst toch? of heb je echt het idee dat een van je altcoins de nieuwe bitcoin kan worden?
SOMEWHERE THERE IS A TREE, TIRELESSLY PRODUCING OXYGEN SO THAT YOU CAN STAY ALIVE. FIND IT AND APOLOGIZE.
pi_175723548
Ik heb alleen maar Ripple dus ik vind dit helemaal mooi, maar de basis van deze prijsstijging is wel extreem dubieus hoor. Al vind ik dat wel vaker op de crypto markt.
  donderdag 14 december 2017 @ 18:39:42 #5
399291 jelle12345
Youtube, TwoBigImpacts
pi_175723619
quote:
0s.gif Op donderdag 14 december 2017 18:35 schreef Basxt het volgende:
Sommige van jullie zitten echt met een goed aantal verschillende altcoins. Ik zou helemaal gek worden om dat allemaal bij te houden :')

Daarnaast, gaat allemaal om de winst toch? of heb je echt het idee dat een van je altcoins de nieuwe bitcoin kan worden?
Ik zit zelf ook maar in 2 coins. Maar zo moeilijk bij te houden is het allemaal niet toch met behulp van Blockfolio? En daarnaast kan je via coinmarketcal.com snel zien van elke coins wanneer er nieuws komt. Zo lastig is het dus niet.
Subscribe op mijn YouTube kanaal en krijg een koekje :D http://www.youtube.com/user/TwoBigImpacts?feature=mhee
pi_175723621
quote:
0s.gif Op donderdag 14 december 2017 18:36 schreef Glazenmaker het volgende:
Ik heb alleen maar Ripple dus ik vind dit helemaal mooi, maar de basis van deze prijsstijging is wel extreem dubieus hoor. Al vind ik dat wel vaker op de crypto markt.
De meeste altcoins zijn al maanden aan het bloeden in sat, nu Bitcoin enigzins stabiel is was een kleine correctie wel te verwachten toch?

Pas als er een nieuwe ATH in sat is mag je van nieuws spreken imo
pi_175723630
Iemand die in tokenpay gaat investeren? :{
pi_175723751
Ik wilde begin deze week extra Ripples kopen... :'(
pi_175723777
$0.800907 USD (78.57%)
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
pi_175723786
Even 3 dagen niet naar mijn rippletjes gekeken.
Van 0.2 naar 0.75.

Nu doorstoten naar 1.000. 😮
pi_175724012
quote:
0s.gif Op donderdag 14 december 2017 18:46 schreef nelisb het volgende:
Even 3 dagen niet naar mijn rippletjes gekeken.
Van 0.2 naar 0.75.

Nu doorstoten naar 1.000. 😮
Met een marktwaarde van op dat moment 38.7 biljoen dollar? (Nieuwe lading Ripple niet meegerekend)
pi_175724087
quote:
0s.gif Op donderdag 14 december 2017 18:57 schreef DrSnuggle het volgende:

[..]

Met een marktwaarde van op dat moment 38.7 biljoen dollar? (Nieuwe lading Ripple niet meegerekend)
Ooit. Beetje dromen.
pi_175724090
quote:
0s.gif Op donderdag 14 december 2017 18:39 schreef Cruzinats het volgende:

[..]

De meeste altcoins zijn al maanden aan het bloeden in sat, nu Bitcoin enigzins stabiel is was een kleine correctie wel te verwachten toch?

Pas als er een nieuwe ATH in sat is mag je van nieuws spreken imo
Wat is een sat en wat is een ATH?
  Moderator / Redactie Sport donderdag 14 december 2017 @ 19:01:55 #14
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_175724107
quote:
0s.gif Op donderdag 14 december 2017 19:01 schreef Glazenmaker het volgende:

[..]

Wat is een sat en wat is een ATH?
Een sat is een SAT en een ATH is een all-time-high.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Knapste mannelijke user 2022 donderdag 14 december 2017 @ 19:01:59 #15
206731 Mortaxx
Doomer
pi_175724113
quote:
0s.gif Op donderdag 14 december 2017 18:57 schreef DrSnuggle het volgende:

[..]

Met een marktwaarde van op dat moment 38.7 biljoen dollar? (Nieuwe lading Ripple niet meegerekend)
Wat zou daar zo raar aan zijn? Ripple is een van de oudste cryptocurrency, wordt gebruikt door financiele instellingen, heeft kantoren wereldwijd, boekt al jaren gestaag vooruitgang. Vergelijk dat eens met een IOTA, BCC of LTC

https://xrphodor.wordpress.com/ is interessant om te lezen
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
pi_175724169
quote:
1s.gif Op donderdag 14 december 2017 19:01 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Een sat is een SAT en een ATH is een all-time-high.
Aha.
pi_175724197
Nee? Niemand in Tokenpay? Verrassend :P
  Knapste mannelijke user 2022 donderdag 14 december 2017 @ 19:06:06 #18
206731 Mortaxx
Doomer
pi_175724210
quote:
0s.gif Op donderdag 14 december 2017 19:05 schreef vigen98 het volgende:
Nee? Niemand in Tokenpay? Verrassend :P
sorry we doen hier niet aan shitcoins
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
pi_175724260
quote:
0s.gif Op donderdag 14 december 2017 19:06 schreef Mortaxx het volgende:

[..]

sorry we doen hier niet aan shitcoins
Ken je het wel eens? _O-
pi_175724309
Van mij mag er eens een flinke correctie komen. Te stabiel momenteel BTC :P
pi_175724342
quote:
0s.gif Op donderdag 14 december 2017 19:06 schreef Mortaxx het volgende:

[..]

sorry we doen hier niet aan shitcoins
En Waves dan
pi_175724367
Omg, ripple ontploft nog verder. Zondag $985 en op dit moment $4479,71 waard.
  donderdag 14 december 2017 @ 19:15:44 #23
317945 Repeating
- Kwaliteitposts.
pi_175724436
Broekje uit hoor met Ripple en Waves deze week
pi_175724470
Helaas is het op dit moment niet mogelijk om Ripple te verkopen. Wij zijn druk bezig om het verkopen van Ripple weer mogelijk te maken voor u.

LITEBIT

:')
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
pi_175724612
quote:
1s.gif Op donderdag 14 december 2017 19:11 schreef patrick_1980 het volgende:

[..]

En Waves dan
Shitcoin.
Doe afstand van je account en kom nooit meer terug.
  Moderator / Redactie Sport donderdag 14 december 2017 @ 19:23:24 #26
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_175724624
quote:
0s.gif Op donderdag 14 december 2017 19:12 schreef 1299 het volgende:
Omg, ripple ontploft nog verder. Zondag $985 en op dit moment $4479,71 waard.
Brb, even de Nattekat van zondag inlichten.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  donderdag 14 december 2017 @ 19:27:32 #27
205222 betyar
Egyedül vagyunk
pi_175724706
Godver. Dacht voor 350 aan ripple te hebben gekocht. Bleek het 3.5 te zijn....... 2.09 winst momenteel
pi_175724709
quote:
1s.gif Op donderdag 14 december 2017 19:23 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Brb, even de Nattekat van zondag inlichten.
Kan ik opnieuw de dag beginnen en mezelf vertellen om niet te verkopen?
I am unconditionally and irrevocably in love with him.
I'm 97% sure you don't like me, I'm 100% sure I don't care.
pi_175724760
Gelukkig ligt HitBTC er al heel de dag uit :D
pi_175724773
Oké nu word ik zenuwachtig van mn ripple's. Leuk die stijging maar de correctie ligt om de hoek...
pi_175724824
Altijd feest op LiteBit's feesboek

hello wtf is going on? you are not selling ripple due maintenance but the amount you got is decreasing?
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
  Knapste mannelijke user 2022 donderdag 14 december 2017 @ 19:32:29 #32
206731 Mortaxx
Doomer
pi_175724826
quote:
1s.gif Op donderdag 14 december 2017 19:30 schreef sniel123 het volgende:
Oké nu word ik zenuwachtig van mn ripple's. Leuk die stijging maar de correctie ligt om de hoek...
heb gedurende de stijging 80% verkocht dus mag van mij wel komen
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
pi_175724847
quote:
1s.gif Op donderdag 14 december 2017 19:30 schreef sniel123 het volgende:
Oké nu word ik zenuwachtig van mn ripple's. Leuk die stijging maar de correctie ligt om de hoek...
Haal je er een deel uit?

Of niet.
I am unconditionally and irrevocably in love with him.
I'm 97% sure you don't like me, I'm 100% sure I don't care.
pi_175724900
Lekker hoor die rimpels
pi_175724910
Ik begin nu ook zenuwachtig te worden, ga ik mijn inzet eruit halen of niet? Ik ben ook wel een beetje greedy.

Ripple heeft zojuist bitcoin cash ingehaald :o
pi_175724933
Hallo hallo! 😄 zojuist aangemeld en dus nieuw hier (ik las Fok #crypto al een tijd zonder account). Leuk onderwerp en ik ben nu sindskort ook bekend met fomo en Delta app (erg handig en vervelend want ik kijk 200 keer per dag 🤣)
  donderdag 14 december 2017 @ 19:37:34 #37
131603 Afwazig
Serious business
pi_175724941
Als je zenuwachtig wordt neem je winst dan. Wil je serieus nog meer? Morgen sla je jezelf voor je kop :P
pi_175724950
ADA _O_
pi_175724962
Check Ripple dan. Kopen op ATH. Fomo is good :D
Maar ik kan 't mis hebben...
pi_175724980
=

[ Bericht 99% gewijzigd door #ANONIEM op 14-12-2017 19:39:18 ]
pi_175725013
Goede edit, Vigen98. :)
pi_175725023
quote:
0s.gif Op donderdag 14 december 2017 19:40 schreef Typisch het volgende:
Goede edit, Vigen98. :)
Ik sike je :) Denken dat je IOTA moet verkopen :')
pi_175725028
Wat is fomo?
I am unconditionally and irrevocably in love with him.
I'm 97% sure you don't like me, I'm 100% sure I don't care.
pi_175725031
quote:
0s.gif Op donderdag 14 december 2017 19:41 schreef Ticootje het volgende:
Wat is fomo?
fear of missing out
pi_175725048
quote:
0s.gif Op donderdag 14 december 2017 19:37 schreef Afwazig het volgende:
Als je zenuwachtig wordt neem je winst dan.
Kan niet

LiteBit Ripple onderhoud
Gatehub wil een English Bank Statement
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
  donderdag 14 december 2017 @ 19:42:52 #46
403866 richolio
#MacMasterrace
pi_175725050
quote:
0s.gif Op donderdag 14 december 2017 19:38 schreef Patroon het volgende:
Check Ripple dan. Kopen op ATH. Fomo is good :D
Gaat ‘ie weer down?
'Richolio _O_' - tong80
LAST.FM
pi_175725059
Ripple to the MOONNNNNNN _O_
pi_175725076
quote:
0s.gif Op donderdag 14 december 2017 19:37 schreef Sala-adin het volgende:
ADA _O_
*O*
pi_175725106
Hopelijk gaat XRP geen IOTA'tje doen. Laat het nog maar verder moonen :D
pi_175725115
XRP moet toch een keer een correctie krijgen zou je zeggen
Science adjusts its views based on what's observed, faith is the denial of observation so that belief can be preserved.
pi_175725143
quote:
15s.gif Op donderdag 14 december 2017 19:46 schreef Blistering het volgende:
XRP moet toch een keer een correctie krijgen zou je zeggen
Tja. Dat denk ik de hele dag al.

Vanmorgen vond ik 50 cent te duur.
I am unconditionally and irrevocably in love with him.
I'm 97% sure you don't like me, I'm 100% sure I don't care.
  donderdag 14 december 2017 @ 19:48:50 #52
403866 richolio
#MacMasterrace
pi_175725158
quote:
1s.gif Op donderdag 14 december 2017 19:48 schreef Ticootje het volgende:

[..]

Tja. Dat denk ik de hele dag al.

Vanmorgen vond ik 50 cent te duur.
Hier ja. En vanmiddag dacht ik dat ook

En nu ga ik toch twijfelen
'Richolio _O_' - tong80
LAST.FM
  donderdag 14 december 2017 @ 19:49:01 #53
403866 richolio
#MacMasterrace
pi_175725167
Moeilijk om jezelf in te houden dan
'Richolio _O_' - tong80
LAST.FM
pi_175725172
The FOMO is strong with this one -O-
Science adjusts its views based on what's observed, faith is the denial of observation so that belief can be preserved.
pi_175725173
Op welke exchanges kan je gebruik maken van trailing stops?
pi_175725190
Ripple ging toch op Coinbase of was dat fake news?

Als dat gerucht klopt gaan we voorlopig nog wel even door denk ik.
  donderdag 14 december 2017 @ 19:49:51 #57
403866 richolio
#MacMasterrace
pi_175725193
quote:
10s.gif Op donderdag 14 december 2017 19:49 schreef Blistering het volgende:
The FOMO is strong with this one -O-
Gewoon kopen
'Richolio _O_' - tong80
LAST.FM
pi_175725212
quote:
9s.gif Op donderdag 14 december 2017 19:49 schreef richolio het volgende:

[..]

Gewoon kopen
Ja baas. Even wat fiat omzetten naar BTC eerst.
Science adjusts its views based on what's observed, faith is the denial of observation so that belief can be preserved.
pi_175725224
Heeft PIVX nog iets op de roadmap staan? Twijfel om het te verkopen.
pi_175725261
quote:
0s.gif Op donderdag 14 december 2017 19:49 schreef Cruzinats het volgende:
Ripple ging toch op Coinbase of was dat fake news?

Als dat gerucht klopt gaan we voorlopig nog wel even door denk ik.
Voorlopig fake news. Maar Coinbase kan niet langer Ripple negeren. Voor 2018 staat Ripple op Coinbase.
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
pi_175725333
Stomme vraag, maar volgens Blockfolio is de prijs van XRP $1,41, maar als ik op coinmarketcap kijk staat hij op $0,86 . Waar komt dit verschil vandaan?

Blockfolio kijkt naar Cex.io
  Moderator donderdag 14 december 2017 @ 19:56:45 #62
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_175725356
quote:
0s.gif Op donderdag 14 december 2017 19:55 schreef 1299 het volgende:
Stomme vraag, maar volgens Blockfolio is de prijs van XRP $1,41, maar als ik op coinmarketcap kijk staat hij op $0,86 . Waar komt dit verschil vandaan?
blockfolio pakt 1 specifieke exchange. Coinmarketcap pakt het gemiddelde van alle exchanges waar XRP op is aangesloten.
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_175725364
de stijging van ETH komt doordat Bank Suisse en Barclays dacht ik onderzoeken om de ETH blockchain te implementeren....

mocht iemand dit ontgaan zijn ;)

[ Bericht 3% gewijzigd door SMS303 op 14-12-2017 20:50:32 ]
pi_175725370
Ripple zit overigens nog ver onder de waarde waarvoor ik m kocht :')
pi_175725377
quote:
2s.gif Op donderdag 14 december 2017 19:56 schreef onlogisch het volgende:

[..]

blockfolio pakt 1 specifieke exchange. Coinmarketcap pakt het gemiddelde van alle exchanges waar XRP op is aangesloten.
Maar dat zou betekenen dat je bijna 50% winst zou kunnen maken door het op exchange 1 te kopen en op exchange 2 te verkopen? Zal normaliter toch nooit meer dan een paar % tussen mogen zitten?
pi_175725414
quote:
1s.gif Op donderdag 14 december 2017 19:57 schreef sniel123 het volgende:
Ripple zit overigens nog ver onder de waarde waarvoor ik m kocht :')
Dat ding is toch pas net een beetje wat waard aan het worden?
I am unconditionally and irrevocably in love with him.
I'm 97% sure you don't like me, I'm 100% sure I don't care.
pi_175725452
Waves -O- -O-
pi_175725458
Ik ga NXT ook hodlen. 8-) heb een mooi aantal staan en heb er geloof in.

Ik word gek van het traden.
  Eurovisie Songfestival Queen donderdag 14 december 2017 @ 20:01:48 #69
163650 Greys
pi_175725459
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_175725481
quote:
1s.gif Op donderdag 14 december 2017 20:00 schreef Ticootje het volgende:

[..]

Dat ding is toch pas net een beetje wat waard aan het worden?
Ik kocht 'm voor 6000 satoshi ongeveer. Ik kijk eigenlijk meestal niet naar de dollarkoers bij altcoins.
pi_175725487
Goh!
I am unconditionally and irrevocably in love with him.
I'm 97% sure you don't like me, I'm 100% sure I don't care.
pi_175725515
quote:
1s.gif Op donderdag 14 december 2017 20:02 schreef sniel123 het volgende:

[..]

Ik kocht 'm voor 6000 satoshi ongeveer. Ik kijk eigenlijk meestal niet naar de dollarkoers bij altcoins.
Oh zo.

Ik vond net terug dat ik voor een paar maanden terug 290 ripple voor 0.029 btc had gekocht. Ook niet de beste deal zeg maar.
I am unconditionally and irrevocably in love with him.
I'm 97% sure you don't like me, I'm 100% sure I don't care.
pi_175725518
quote:
0s.gif Op donderdag 14 december 2017 19:57 schreef 1299 het volgende:

[..]

Maar dat zou betekenen dat je bijna 50% winst zou kunnen maken door het op exchange 1 te kopen en op exchange 2 te verkopen? Zal normaliter toch nooit meer dan een paar % tussen mogen zitten?
arbitrage trading
aandeel Fok! hier te krijgen , pm voor vraagprijs
  Moderator / Redactie Sport donderdag 14 december 2017 @ 20:07:28 #74
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_175725626
quote:
Moooooooon!
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_175725654
Ik heb nog voor 40 dollar aan bitcoin in een wallet staan... leuk paar altcoins erbij kopen. De helft transactie fees :') :')

Kan er helemaal niks mee zo :')

Bitcoin :')
pi_175725664
Zoals ik al zei ripple richting 1 dollar :D ik vind alleen gatehub een zeer irritante wallet.

Ben benieuwd welke mensen hier bekend zijn met trx coin. Schijnt een verbetering van ethereum te zijn. Iemand gekocht ?
pi_175725754
quote:
0s.gif Op donderdag 14 december 2017 20:09 schreef Maryamgouda het volgende:
Zoals ik al zei ripple richting 1 dollar :D
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 november 2017 21:08 schreef Maryamgouda het volgende:
Verder wil ik op kort termijn investeren in wat muntjes. Ik heb een domme fout gemaakt door flink ripple te kopen, geloof a hteraf niet zo in die munt :p heefr waves potentie???
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
pi_175725756
quote:
0s.gif Op donderdag 14 december 2017 20:09 schreef Wotte het volgende:
Ik heb nog voor 40 dollar aan bitcoin in een wallet staan... leuk paar altcoins erbij kopen. De helft transactie fees :') :')

Kan er helemaal niks mee zo :')

Bitcoin :')
wachten tot t 400 waard is
pi_175725757
Ripple

pi_175725775
Heb net zojuist via bittrex nog wat ADA ingeslagen maar ze zijn nog steeds nie toegevoegd en zie bedrag aan BTC in reserved staan. Hoe zit dat? Is al bijna 30 min zo
pi_175725783
quote:
0s.gif Op donderdag 14 december 2017 19:42 schreef alilami het volgende:

[..]

Kan niet

LiteBit Ripple onderhoud
Gatehub wil een English Bank Statement
ga toch weg bij litebit joh
pi_175725848
quote:
0s.gif Op donderdag 14 december 2017 19:37 schreef Sala-adin het volgende:
ADA _O_
Heb ze net gisteravond omgewisseld voor LTC ...:(
pi_175725851
quote:
0s.gif Op donderdag 14 december 2017 20:14 schreef Sala-adin het volgende:
Heb net zojuist via bittrex nog wat ADA ingeslagen maar ze zijn nog steeds nie toegevoegd en zie bedrag aan BTC in reserved staan. Hoe zit dat? Is al bijna 30 min zo
Weet je zeker dat je ze hebt gekocht of is je bid (inmiddels) te laag waardoor de order nog niet gevuld is
pi_175725866
quote:
14s.gif Op donderdag 14 december 2017 20:15 schreef Typisch het volgende:

[..]

ga toch weg bij litebit joh
Ik ben op zoek naar een goed Ripple-alternatief. Zodra ik er een heb gevonden vertrek ik bij LiteBit.
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
  donderdag 14 december 2017 @ 20:19:26 #85
139324 Plots
Luctor et Emergo
pi_175725878
quote:
0s.gif Op donderdag 14 december 2017 20:09 schreef Maryamgouda het volgende:
Zoals ik al zei ripple richting 1 dollar :D ik vind alleen gatehub een zeer irritante wallet.

Ben benieuwd welke mensen hier bekend zijn met trx coin. Schijnt een verbetering van ethereum te zijn. Iemand gekocht ?
Ja heb ik gekocht Klopt. Op 29 december releasen ze de code waarop TRX werkt.
pi_175725879
Ik probeer mijn ripple te dumpen maar tweestaps authenticatie bij litebit doet het niet meer. Het is toch de bedoeling dat je een prompt krijgt met hé er probeert iemand in te loggen? Heb een nieuwe telefoon, maar van google ontvang ik wel bericht als ik wil inloggen.
pi_175725883
Ik wil een deel van mijn Bitcoins verkopen maar dit lukt niet via Litebit. Ook lees ik op Facebook veel slechte recensies. Weet iemand een goede betrouwbare site om ze te verkopen?
pi_175725888
quote:
0s.gif Op donderdag 14 december 2017 20:19 schreef Lori11 het volgende:
Ik wil een deel van mijn Bitcoins verkopen maar dit lukt niet via Litebit. Ook lees ik op Facebook veel slechte recensies. Weet iemand een goede betrouwbare site om ze te verkopen?
bitonic.nl
pi_175725959
quote:
9s.gif Op donderdag 14 december 2017 20:17 schreef Born2trade het volgende:

[..]

Heb ze net gisteravond omgewisseld voor LTC ...:(
ADA is minimaal hold voor 6 maanden
pi_175726001
Hoelang gaat dit feestje nog door voordat overheden gaan ingrijpen?
pi_175726006
quote:
0s.gif Op donderdag 14 december 2017 20:19 schreef Glazenmaker het volgende:
Ik probeer mijn ripple te dumpen maar tweestaps authenticatie bij litebit doet het niet meer. Het is toch de bedoeling dat je een prompt krijgt met hé er probeert iemand in te loggen? Heb een nieuwe telefoon, maar van google ontvang ik wel bericht als ik wil inloggen.
los van tweestaps authenticatie, hoe wil je dumpen dan

Ripple verkoop onderhoud
Onze excuses, het is op dit moment niet mogelijk Ripple te verkopen.
Helaas is het op dit moment niet mogelijk om Ripple te verkopen. Wij zijn druk bezig om het verkopen van Ripple weer mogelijk te maken voor u.
Litebit
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
pi_175726011
quote:
14s.gif Op donderdag 14 december 2017 20:19 schreef Typisch het volgende:

[..]

bitonic.nl
Bitonic verwacht dat je coins binnen 10 minuten in hun wallet en dat is maar moeilijk haalbaar vanuit een exchange, dus niet zomaar op Bitonic verkopen.
pi_175726013
quote:
0s.gif Op donderdag 14 december 2017 20:23 schreef Wotte het volgende:
Hoelang gaat dit feestje nog door voordat overheden gaan ingrijpen?
Waar moeten ze precies ingrijpen?
pi_175726029
Al die liteBit figuren hier :')

Registreer je even op een exchange (binance bijvoorbeeld). En pleur je ripples daar neer. Je mag daar 2btc per dag withdrawen zonder uitgebreide verificatie.
٩๏̯͡๏)۶
pi_175726032
quote:
0s.gif Op donderdag 14 december 2017 20:24 schreef alilami het volgende:

[..]

los van tweestaps authenticatie, hoe wil je dumpen dan

Ripple verkoop onderhoud
Onze excuses, het is op dit moment niet mogelijk Ripple te verkopen.
Helaas is het op dit moment niet mogelijk om Ripple te verkopen. Wij zijn druk bezig om het verkopen van Ripple weer mogelijk te maken voor u.
Litebit
Drammels drammels drammels.
pi_175726044
quote:
0s.gif Op donderdag 14 december 2017 20:24 schreef xaban06 het volgende:

[..]

Bitonic verwacht dat je coins binnen 10 minuten in hun wallet en dat is maar moeilijk haalbaar vanuit een exchange, dus niet zomaar op Bitonic verkopen.
Echt nog nooit problemen mee gehad. En het gaat om de eerste confirmation, niet de hele transactie.

Voor de zekerheid kun je dan eerst de BTC naar je eigen wallet sturen en dan naar bitonic. Maar dat doe ik echter nooit.
pi_175726072
quote:
14s.gif Op donderdag 14 december 2017 20:25 schreef Typisch het volgende:

[..]

Echt nog nooit problemen mee gehad. En het gaat om de eerste confirmation, niet de hele transactie.

Voor de zekerheid kun je dan eerst de BTC naar je eigen wallet sturen en dan naar bitonic. Maar dat doe ik echter nooit.
Fee op fee stapelen, lekker man.
Science adjusts its views based on what's observed, faith is the denial of observation so that belief can be preserved.
pi_175726093
quote:
11s.gif Op donderdag 14 december 2017 20:14 schreef alilami het volgende:

[..]


[..]

Oke wat is je punt nu? Kijk ook naar de data van de berichten.
pi_175726098
quote:
14s.gif Op donderdag 14 december 2017 20:25 schreef Typisch het volgende:

[..]

Echt nog nooit problemen mee gehad. En het gaat om de eerste confirmation, niet de hele transactie.

Voor de zekerheid kun je dan eerst de BTC naar je eigen wallet sturen en dan naar bitonic. Maar dat doe ik echter nooit.
Sterker nog die eerste confirmatie hoeft niet eens in 5 minuten, als hij maar op de blockchain staat is al voldoende.
٩๏̯͡๏)۶
  Moderator / Redactie Sport donderdag 14 december 2017 @ 20:28:09 #100
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_175726120
quote:
10s.gif Op donderdag 14 december 2017 20:26 schreef Blistering het volgende:

[..]

Fee op fee stapelen, lekker man.
Ik heb laatst tot drie maal toe de withdrawfee op Bittrex mogen aftikken omdat het mis ging, dat loopt aardig in de papieren.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_175726129
quote:
14s.gif Op donderdag 14 december 2017 20:25 schreef Typisch het volgende:

[..]

Echt nog nooit problemen mee gehad. En het gaat om de eerste confirmation, niet de hele transactie.

Voor de zekerheid kun je dan eerst de BTC naar je eigen wallet sturen en dan naar bitonic. Maar dat doe ik echter nooit.
Laatst anders 2x fee verspeeld omdat ze vonden dat het er niet op tijd op stond :)
pi_175726130
quote:
1s.gif Op donderdag 14 december 2017 20:28 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Ik heb laatst tot drie maal toe de withdrawfee op Bittrex mogen aftikken omdat het mis ging, dat loopt aardig in de papieren.
Ook daarom: IOTA!

Niet happen pls.
Science adjusts its views based on what's observed, faith is the denial of observation so that belief can be preserved.
pi_175726140
quote:
14s.gif Op donderdag 14 december 2017 20:24 schreef Typisch het volgende:

[..]

Waar moeten ze precies ingrijpen?
Strenge regulering of het verbieden van digitale valuta. Je kan er gif op innemen als de markt zo door blijft groeien dat er in ieder geval geprobeerd wordt om in te grijpen.
pi_175726151
quote:
10s.gif Op donderdag 14 december 2017 20:26 schreef Blistering het volgende:

[..]

Fee op fee stapelen, lekker man.
Je zorgen maken om $5, lekker man.
  Moderator / Redactie Sport donderdag 14 december 2017 @ 20:31:17 #105
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_175726186
quote:
10s.gif Op donderdag 14 december 2017 20:28 schreef Blistering het volgende:

[..]

Ook daarom: ■♤♡◇♧!

Niet happen pls.
Huh, watte?
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  donderdag 14 december 2017 @ 20:31:20 #106
391391 Basxt
~~WhatsApp Groepsbeheerder~~
pi_175726188
quote:
9s.gif Op donderdag 14 december 2017 20:17 schreef Born2trade het volgende:

[..]

Heb ze net gisteravond omgewisseld voor LTC ...:(
vriend LTC is nog maar net begonnen. Hodl
SOMEWHERE THERE IS A TREE, TIRELESSLY PRODUCING OXYGEN SO THAT YOU CAN STAY ALIVE. FIND IT AND APOLOGIZE.
pi_175726190
quote:
0s.gif Op donderdag 14 december 2017 20:28 schreef xaban06 het volgende:

[..]

Laatst anders 2x fee verspeeld omdat ze vonden dat het er niet op tijd op stond :)
Dat is je eigen fout dan, als je gewoon vanuit een wallet stuurt is het direct te vinden op de blockchain.
٩๏̯͡๏)۶
pi_175726206
quote:
1s.gif Op donderdag 14 december 2017 20:31 schreef Ronaldsen het volgende:

[..]

Dat is je eigen fout dan, als je gewoon vanuit een wallet stuurt is het direct te vinden op de blockchain.
Lees mijn post nogmaals en reageer dan ;)
pi_175726238
quote:
1s.gif Op donderdag 14 december 2017 20:28 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Ik heb laatst tot drie maal toe de withdrawfee op Bittrex mogen aftikken omdat het mis ging, dat loopt aardig in de papieren.
Wat ging er mis dan? Hoe kan zoiets drie maal fout gaan. Ik heb al tientallen bittrex withdraws gedaan.
٩๏̯͡๏)۶
pi_175726257
Ripplefeestje voorbij.
I am unconditionally and irrevocably in love with him.
I'm 97% sure you don't like me, I'm 100% sure I don't care.
pi_175726277
quote:
0s.gif Op donderdag 14 december 2017 20:31 schreef xaban06 het volgende:

[..]

Lees mijn post nogmaals en reageer dan ;)
Ja gelezen maar dan is het nog je eigen fout van bitonic geeft aan dat je niet vanuit een exchange moet sturen.
٩๏̯͡๏)۶
  Moderator / Redactie Sport donderdag 14 december 2017 @ 20:34:47 #112
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_175726295
quote:
1s.gif Op donderdag 14 december 2017 20:33 schreef Ronaldsen het volgende:

[..]

Wat ging er mis dan? Hoe kan zoiets drie maal fout gaan. Ik heb al tientallen bittrex withdraws gedaan.
Bitonic is een zeiksite.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_175726325
quote:
0s.gif Op donderdag 14 december 2017 20:33 schreef Ticootje het volgende:
Ripplefeestje voorbij.
HODL is de sleutel voor de Tesla en de Lambo.
Science adjusts its views based on what's observed, faith is the denial of observation so that belief can be preserved.
pi_175726351
quote:
14s.gif Op donderdag 14 december 2017 20:35 schreef Blistering het volgende:

[..]

HODL is de sleutel voor de Tesla en de Lambo.
Dat doen we dan maar.
I am unconditionally and irrevocably in love with him.
I'm 97% sure you don't like me, I'm 100% sure I don't care.
pi_175726479
quote:
1s.gif Op donderdag 14 december 2017 20:29 schreef Wotte het volgende:

[..]

Strenge regulering of het verbieden van digitale valuta. Je kan er gif op innemen als de markt zo door blijft groeien dat er in ieder geval geprobeerd wordt om in te grijpen.
Das ook de reden waarom ze het zo eng vinden...het is nieuw en bovenal ze hebben er geen grip op.

Maar crypto is een blijvertje...alleen in welke vorm wordt nog even afwachten.
pi_175726527
quote:
1s.gif Op donderdag 14 december 2017 20:34 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Bitonic is een zeiksite.
Bitonic is het beste Nederlandse Bitcoin bedrijf, super solide, intelligente directie. Gepassioneerde nerds. Pioniers die in 2011 al besloten om Bitcoin verkoop via iDeal mogelijk te maken.

Heb diepe bewondering voor deze gasten.
٩๏̯͡๏)۶
pi_175726552
quote:
0s.gif Op donderdag 14 december 2017 20:33 schreef Ticootje het volgende:
Ripplefeestje voorbij.
Bull trap
pi_175726718
quote:
0s.gif Op donderdag 14 december 2017 20:39 schreef descon het volgende:

[..]

Das ook de reden waarom ze het zo eng vinden...het is nieuw en bovenal ze hebben er geen grip op.

Maar crypto is een blijvertje...alleen in welke vorm wordt nog even afwachten.
Hij heeft gelijk, het gaat gewoon een keer goed mis. Blockchain blijft, dit piramide spelletje niet. No such thing as a free lunch.

Ik hoop dat ik het mis heb, want zit er nu ook vuisten diep in.
pi_175726748
quote:
Ik wens ze veel succes, het is een internationale handel. Dus als het verboden is in land 1 dan verplaatsen mensen zich wel naar land 2.

Kwa witwassen lijkt het me nu al lastig..op het moment dat ik coins naar fiat wil omzetten moet het allemaal geregistreerd.

Overigens weet ik niet hoe het werkt als ik bij bitonic kom aanzetten en ff 100k aan bitcoins wil cashen...maar met dat probleem zit ik voorlopig nog niet ;)

Mensen beschermen tegen speculatie...volgens mij is dat ook een stukje eigen risico/verantwoordelijkheid. Ik zit er bewust in met geld dat wanneer het verdampt ik er niet minder om ga leven.
pi_175726821
quote:
0s.gif Op donderdag 14 december 2017 20:46 schreef descon het volgende:

[..]

Ik wens ze veel succes, het is een internationale handel. Dus als het verboden is in land 1 dan verplaatsen mensen zich wel naar land 2.

Kwa witwassen lijkt het me nu al lastig..op het moment dat ik coins naar fiat wil omzetten moet het allemaal geregistreerd.

Overigens weet ik niet hoe het werkt als ik bij bitonic kom aanzetten en ff 100k aan bitcoins wil cashen...maar met dat probleem zit ik voorlopig nog niet ;)
Als het in steeds meer landen verboden wordt zal de koers vanzelf een keer inelkaar klappen.
pi_175726832
quote:
1s.gif Op donderdag 14 december 2017 20:34 schreef Ronaldsen het volgende:

[..]

Ja gelezen maar dan is het nog je eigen fout van bitonic geeft aan dat je niet vanuit een exchange moet sturen.
quote:
0s.gif Op donderdag 14 december 2017 20:24 schreef xaban06 het volgende:

[..]

Bitonic verwacht dat je coins binnen 10 minuten in hun wallet en dat is maar moeilijk haalbaar vanuit een exchange, dus niet zomaar op Bitonic verkopen.
Dat is wat toch ook zeg? Dus daarom niet zomaar op Bitonic verkopen. Gewoon een goedbedoelde tip voor iemand die niet eerder verkocht heeft.
pi_175726846
quote:
1s.gif Op donderdag 14 december 2017 20:45 schreef Apekoek het volgende:

[..]

Hij heeft gelijk, het gaat gewoon een keer goed mis. Blockchain blijft, dit piramide spelletje niet. No such thing as a free lunch.

Ik hoop dat ik het mis heb, want zit er nu ook vuisten diep in.
Van mij mag het komen, ik hoop op een crash van bitcoin. Die trekt waarschijnlijk alles in het rood dan is het een mooi moment om in daadwerkelijk innovatieve projecten te springen >:)

Blockchain is here to stay maar deze gekte lijkt me niet gezond.

Tot zover mijn amateur analyse ;-)
  donderdag 14 december 2017 @ 20:50:47 #124
403866 richolio
#MacMasterrace
pi_175726892
To sell Ripple nu of not to sell..
'Richolio _O_' - tong80
LAST.FM
pi_175726921
quote:
1s.gif Op donderdag 14 december 2017 20:50 schreef richolio het volgende:
To sell Ripple nu of not to sell..
We gaan weer up
pi_175726937
quote:
1s.gif Op donderdag 14 december 2017 20:50 schreef richolio het volgende:
To sell Ripple nu of not to sell..
Gewoon twee jaar holden, quote me dan.
  Moderator donderdag 14 december 2017 @ 20:52:12 #127
18653 crew  D.
pi_175726942
quote:
1s.gif Op donderdag 14 december 2017 16:35 schreef Greys het volgende:

[..]

In deze tweet vind je de benodigde info. En ook daaronder in de reacties over hoe je daarna je Ignis krijgt.

https://twitter.com/TheCryptoWoman/status/939827104346263552
Dank je voor deze info *O*

Ik kan het allemaal niet meer volgen :P

BTC moest laatst op Binance staan, nu NXT weer in deze wallet :P
  donderdag 14 december 2017 @ 20:52:29 #128
403866 richolio
#MacMasterrace
pi_175726955
quote:
0s.gif Op donderdag 14 december 2017 20:51 schreef Wotte het volgende:

[..]

Gewoon twee jaar holden, quote me dan.
Is goed, ik bookmark deze post
'Richolio _O_' - tong80
LAST.FM
pi_175726964
Gok dat Lumen (XLM) next is de komende dagen
  donderdag 14 december 2017 @ 20:53:37 #130
286575 Roces18
Chef de party
pi_175726985
Welke Ferrari gaan jullie straks kopen? Niet dat we allemaal dezelfde hebben!!
melksommelier en vertrouwenspersoon fok
  donderdag 14 december 2017 @ 20:54:28 #131
403866 richolio
#MacMasterrace
pi_175727018
quote:
0s.gif Op donderdag 14 december 2017 20:53 schreef Roces18 het volgende:
Welke Ferrari gaan jullie straks kopen? Niet dat we allemaal dezelfde hebben!!
Ik koop een lambo
'Richolio _O_' - tong80
LAST.FM
pi_175727031
quote:
0s.gif Op donderdag 14 december 2017 20:51 schreef Fred09 het volgende:

[..]

We gaan weer up
_O_
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
pi_175727045
pi_175727054
quote:
1s.gif Op donderdag 14 december 2017 20:50 schreef richolio het volgende:
To sell Ripple nu of not to sell..
Houden.
I am unconditionally and irrevocably in love with him.
I'm 97% sure you don't like me, I'm 100% sure I don't care.
pi_175727082
quote:
1s.gif Op donderdag 14 december 2017 20:52 schreef richolio het volgende:

[..]

Is goed, ik bookmark deze post
Als er een coin is die daadwerkelijk door banken in het internationale betalingsverkeer gebruikt gaat worden, is het deze wel. Heb ik van iemand van bitcointalk... Overigens is dit advies een teken van een bubbel.

GRGRGr
pi_175727086
ik zeg hodl...gezien de ontwikkelingen met Ripple en gebruik door financieele instellingen
  Eurovisie Songfestival Queen donderdag 14 december 2017 @ 20:56:40 #137
163650 Greys
pi_175727104
quote:
0s.gif Op donderdag 14 december 2017 20:52 schreef D. het volgende:

[..]

Dank je voor deze info *O*

Ik kan het allemaal niet meer volgen :P

BTC moest laatst op Binance staan, nu NXT weer in deze wallet :P
Ajb! En ik zeg niet dat je dat moet doen hè, je kunt ze ook dumpen vlak voor de snapshot als je de Ignis niet hoeft. Maar als je ze wel wilt en op de koop toe wilt nemen dat NXT (waarschijnlijk) na de snapshot al dan niet tijdelijk dipt - maar dan heb je wel de Ignis - dan is dit iig de manier. ;)
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_175727116
quote:
0s.gif Op donderdag 14 december 2017 20:56 schreef descon het volgende:
ik zeg hodl...gezien de ontwikkelingen met Ripple en gebruik door financieele instellingen
Ook van bitcointalk gehoord?
pi_175727164
Ik heb nog wat euro's op een beleggingsrekening staan zal ik alles inzetten op ripple? Of hebben jullie betere suggesties *O*
  Moderator donderdag 14 december 2017 @ 20:58:27 #140
18653 crew  D.
pi_175727177
quote:
14s.gif Op donderdag 14 december 2017 20:56 schreef Greys het volgende:

[..]

Ajb! En ik zeg niet dat je dat moet doen hè, je kunt ze ook dumpen vlak voor de snapshot als je de Ignis niet hoeft. Maar als je ze wel wilt en op de koop toe wilt nemen dat NXT (waarschijnlijk) na de snapshot al dan niet tijdelijk dipt - maar dan heb je wel de Ignis - dan is dit iig de manier. ;)
Da's duidelijk :Y

Is er ook ergens een melding dat de snapshot heeft plaatsgevonden?
pi_175727188
quote:
0s.gif Op donderdag 14 december 2017 20:58 schreef Wotte het volgende:
Ik heb nog wat euro's op een beleggingsrekening staan zal ik alles inzetten op ripple? Of hebben jullie betere suggesties *O*
Waarom XRP?
  Moderator donderdag 14 december 2017 @ 20:59:40 #142
18653 crew  D.
pi_175727230
Litebit en Bitonic zitten zonder BTC :N
pi_175727233
nogmaals

[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
pi_175727292
quote:
14s.gif Op donderdag 14 december 2017 20:58 schreef Typisch het volgende:

[..]

Waarom XRP?
Ik wil een gele lambo.
  Moderator donderdag 14 december 2017 @ 21:02:59 #145
18653 crew  D.
pi_175727356
quote:
0s.gif Op donderdag 14 december 2017 21:01 schreef Wotte het volgende:

[..]

Ik wil een gele lambo.
En welke coin is voor mensen die een zwarte willen? :P
pi_175727375
quote:
0s.gif Op donderdag 14 december 2017 20:58 schreef Wotte het volgende:
Ik heb nog wat euro's op een beleggingsrekening staan zal ik alles inzetten op ripple? Of hebben jullie betere suggesties *O*
Spreiden......alles inzetten op 1 coin zonder dat je er in hebt verdiept staat gelijk aan all-in in het casino..
pi_175727406
quote:
0s.gif Op donderdag 14 december 2017 21:02 schreef D. het volgende:

[..]

En welke coin is voor mensen die een zwarte willen? :P
blackcoin
https://coinmarketcap.com/currencies/blackcoin/
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
pi_175727417
quote:
0s.gif Op donderdag 14 december 2017 20:59 schreef alilami het volgende:
nogmaals

[ afbeelding ]
If you can't beat them, join them ;-)

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_175727435
Ja ik heb niet zoveel met XRP. Heeft weinig met blockchains te maken zoals ik ze graag zie. :+

Neemt niet weg dat je er vast wel een leuk zakcentje mee kan verdienen. Deed ik ook in den beginnen.
  Moderator donderdag 14 december 2017 @ 21:05:18 #150
18653 crew  D.
pi_175727456
quote:
14s.gif Op donderdag 14 december 2017 21:04 schreef Typisch het volgende:
Ja ik heb niet zoveel met XRP. Heeft weinig met blockchains te maken zoals ik ze graag zie. :+

Neemt niet weg dat je er vast wel een leuk zakcentje mee kan verdienen. Deed ik ook in den beginnen.
je bent nu miljoenmiljardair
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
pi_175727457
quote:
0s.gif Op donderdag 14 december 2017 20:56 schreef Wotte het volgende:

[..]

Ook van bitcointalk gehoord?
Nee...meeste coins waarin ik investeer kijk ik of ik denk dat ze op de lange termijn succes gaan hebben. Bij ripple had ik een prima gevoel bij de business case en die lijkt tot nu toe te kloppen
pi_175727512
Wat is de reden dat ADA zo hard gaat op bittrex...heb ik een nieuwtje gemist of is er een pump & dump aan de gang ?
pi_175727531
quote:
0s.gif Op donderdag 14 december 2017 21:02 schreef D. het volgende:

[..]

En welke coin is voor mensen die een zwarte willen? :P
Gewoon alles kopen en alles holden voor minimaal twee jaar is de strategie voor de zwarte. De gele is op korte termijn.
  donderdag 14 december 2017 @ 21:12:02 #155
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_175727702
quote:
0s.gif Op donderdag 14 december 2017 20:59 schreef D. het volgende:
Litebit en Bitonic zitten zonder BTC :N
Dan koop je ze ergens anders.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_175727704
quote:
0s.gif Op donderdag 14 december 2017 21:06 schreef descon het volgende:
Wat is de reden dat ADA zo hard gaat op bittrex...heb ik een nieuwtje gemist of is er een pump & dump aan de gang ?
In januari gaat hij nog meer stijgen, concrete plannen komen dan uit
  donderdag 14 december 2017 @ 21:13:19 #157
286575 Roces18
Chef de party
pi_175727749
quote:
11s.gif Op donderdag 14 december 2017 20:54 schreef richolio het volgende:

[..]

Ik koop een lambo
Oké gelukkig maar. Ik neem een laferrari. Ik denk dat we tzt wel een meet kunnen organiseren en dan beetje straatracen
melksommelier en vertrouwenspersoon fok
  Moderator donderdag 14 december 2017 @ 21:13:28 #158
18653 crew  D.
pi_175727758
quote:
1s.gif Op donderdag 14 december 2017 21:12 schreef fathank het volgende:

[..]

Dan koop je ze ergens anders.
Volgens mij zijn er 2 exchanges waar ik op kan storten, maar beiden niet toegankelijk op dit moment :N
  donderdag 14 december 2017 @ 21:18:52 #159
403866 richolio
#MacMasterrace
pi_175727975
quote:
1s.gif Op donderdag 14 december 2017 21:13 schreef Roces18 het volgende:

[..]

Oké gelukkig maar. Ik neem een laferrari. Ik denk dat we tzt wel een meet kunnen organiseren en dan beetje straatracen
Ai lijkt me nice, doen we
'Richolio _O_' - tong80
LAST.FM
pi_175728186
quote:
Hallo, ik heb nog wel wat ripple in de aanbieding?
quote:
Mooi he, ripple stijgt en verkopen kan dan ineens niet
quote:
litebit.eu dit lijkt gewoon op oplichting sorry dat ik het zeg laatste tijd zoveel problem bij jullie coins die nu intresant zijn kan je niet kopen of er staat 0 beschikbaar en dan komen jullie wel door de toenemende gebruikers als jullie het niet aan kunnen dan moeten jullie gewoon een leden/gebruiker stop invoeren net als bv bij een voetbalclub die bij een grote groei ook een ledenstop invoert omdat ze de service niet kunnen aanbieden die zo horen aan te bieden want dr enigste service ik nu van jullie krijg is alleen kijken of iets stijgt of daalt
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
pi_175728300
quote:
0s.gif Op donderdag 14 december 2017 21:24 schreef alilami het volgende:

[..]

[..]

[..]

#HOLDTO$100
pi_175728384
quote:
0s.gif Op donderdag 14 december 2017 21:24 schreef alilami het volgende:

[..]


[..]


[..]

Ik snap dit soort dingen nooit zo. Je kan toch veel beter eerst even omzetten naar BTC op een Exchange en dan verkopen, via een andere (betere) partij :).
  donderdag 14 december 2017 @ 21:38:34 #163
286575 Roces18
Chef de party
pi_175728764
Via litebit zou ik ook nooit verkopen. Kopen kan natuurlijk altijd maar voor verkoop vragen ze echt onzin fees
melksommelier en vertrouwenspersoon fok
pi_175728765
quote:
1s.gif Op donderdag 14 december 2017 21:28 schreef Scrummie het volgende:

[..]

Ik snap dit soort dingen nooit zo. Je kan toch veel beter eerst even omzetten naar BTC op een Exchange en dan verkopen, via een andere (betere) partij :).
Wat stel je voor :)
Litebit > Binance > Bitonic?
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
pi_175728838
quote:
11s.gif Op donderdag 14 december 2017 21:38 schreef alilami het volgende:

[..]

Wat stel je voor :)
Litebit > Binance > Bitonic?
Ja zoiets, geen idee welke Exchange of wallet je ripples staan, maar ik doe het met waves in elk geval vanaf Dex naar bittrex, verkopen voor BTC, dan weer naar BTC wallet en van daar naar bitonic. Geen idee of dat de beste of meest goedkope manier is, maar dan omzeil je in elk geval dat gare litebit.
pi_175729163
quote:
1s.gif Op donderdag 14 december 2017 21:41 schreef Scrummie het volgende:

[..]

Ja zoiets, geen idee welke Exchange of wallet je ripples staan, maar ik doe het met waves in elk geval vanaf Dex naar bittrex, verkopen voor BTC, dan weer naar BTC wallet en van daar naar bitonic. Geen idee of dat de beste of meest goedkope manier is, maar dan omzeil je in elk geval dat gare litebit.
^O^
Toastwallet. Even een BTC wallet aanmaken dan maar, ben Litebit meer dan zat.

quote:
0s.gif Op donderdag 14 december 2017 21:38 schreef Roces18 het volgende:
Via litebit zou ik ook nooit verkopen. Kopen kan natuurlijk altijd maar voor verkoop vragen ze echt onzin fees
¤0.40 vergeleken met Scrummie's manier, hoeveel kost dat?
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
pi_175729193
quote:
1s.gif Op donderdag 14 december 2017 21:41 schreef Scrummie het volgende:

[..]

Ja zoiets, geen idee welke Exchange of wallet je ripples staan, maar ik doe het met waves in elk geval vanaf Dex naar bittrex, verkopen voor BTC, dan weer naar BTC wallet en van daar naar bitonic. Geen idee of dat de beste of meest goedkope manier is, maar dan omzeil je in elk geval dat gare litebit.
Dit is toch ontzettend omslachtig? Moet toxh makkelijker kunnen? Ik wil ook litebit vermijden.. maar zoek een snellere manier
pi_175729258
Ze hebben al 2 verkopen van mij geannuleerd bij litebit en mijn 2 ethereums nooit teruggestort naar de wallets waar ze waren. Op mijn mail ook al een week niet gereageerd..
pi_175729404
quote:
1s.gif Op donderdag 14 december 2017 21:51 schreef Maryamgouda het volgende:

[..]

Dit is toch ontzettend omslachtig? Moet toxh makkelijker kunnen? Ik wil ook litebit vermijden.. maar zoek een snellere manier
Ik bedenk me nu dat je ook waves om kan zetten voor BTC op de DEX en die naar een BTC wallet kan sturen, en van daar naar bitonic. Maar geen idee hoe dat met ripples zit.
  Moderator donderdag 14 december 2017 @ 22:01:34 #170
18653 crew  D.
pi_175729574
Verge :o
  Moderator / Redactie Sport donderdag 14 december 2017 @ 22:11:22 #172
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_175729909
quote:
Goed. Huis, tuin, ouders, ooms, tantes, huisdieren alles in Bitcoin.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_175729975
quote:
Hoi, ik wil graag mijn ripple verkopen, want ik wil morgen graag een nieuwe broek kopen. Dusja, mag de verkoop weer open? alvast bedankt. MVG frans
Geweldig.
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
  donderdag 14 december 2017 @ 22:19:40 #174
142400 RedFever007
Schoenbekooievaar beste ooieva
pi_175730161
Auw IOTA ;( ik hodl gewoon maar wel huilen om het zover terug te zien vallen nu
pi_175730192
quote:
0s.gif Op donderdag 14 december 2017 22:11 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Goed. Huis, tuin, ouders, ooms, tantes, huisdieren alles in Bitcoin.
Nieren verkopen voor btc.
I am unconditionally and irrevocably in love with him.
I'm 97% sure you don't like me, I'm 100% sure I don't care.
  Moderator / Redactie Sport donderdag 14 december 2017 @ 22:21:18 #176
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_175730240
quote:
1s.gif Op donderdag 14 december 2017 22:19 schreef RedFever007 het volgende:
Auw IOTA ;( ik hodl gewoon maar wel huilen om het zover terug te zien vallen nu
Nou niet doen alsof dit zo verrassend is :P
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Moderator donderdag 14 december 2017 @ 22:23:40 #177
18653 crew  D.
pi_175730335
quote:
1s.gif Op donderdag 14 december 2017 22:19 schreef RedFever007 het volgende:
Auw IOTA ;( ik hodl gewoon maar wel huilen om het zover terug te zien vallen nu
Als je nu al moet huilen,wat doe je dan als ie halveert? :P
  donderdag 14 december 2017 @ 22:25:21 #178
468509 _--_
In varietate concordia
pi_175730398
Waarom doet btc geen fuck?
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
  Moderator donderdag 14 december 2017 @ 22:28:17 #179
42184 crew  DaMart
pi_175730543
quote:
8s.gif Op donderdag 14 december 2017 22:25 schreef _--_ het volgende:
Waarom doet btc geen fuck?
Omdat het nu even altcointijd is *O*.
Winterwonderland (een kerstverhaal) | Gevangen in sepia (kort verhaal)
Forumsmileys | Het is patat!
  Moderator donderdag 14 december 2017 @ 22:28:28 #180
18653 crew  D.
pi_175730556
quote:
8s.gif Op donderdag 14 december 2017 22:25 schreef _--_ het volgende:
Waarom doet btc geen fuck?
Dit weekend gaat ie moon :Y
pi_175730670
quote:
8s.gif Op donderdag 14 december 2017 22:25 schreef _--_ het volgende:
Waarom doet btc geen fuck?
Hij heeft al teveel gedaan :{w
mag het weten
  Moderator donderdag 14 december 2017 @ 22:32:34 #182
18653 crew  D.
pi_175730723
quote:
1s.gif Op donderdag 14 december 2017 22:31 schreef Joosie200 het volgende:

[..]

Hij heeft al teveel gedaan :{w
Teveel is relatief :Y
pi_175730767
Ik vind juist wel fijn dat btc even rustig doet. Als het te snel stijgt merk ik ook dat ik onrustiger word voor een crash..
Maar ik kan 't mis hebben...
pi_175730875
Iemand bekend met Electroneum (ETN)? Maakt het kans om op Bittrex gelist te worden?
  Moderator donderdag 14 december 2017 @ 22:36:50 #185
18653 crew  D.
pi_175730925
quote:
0s.gif Op donderdag 14 december 2017 22:35 schreef xaban06 het volgende:
Iemand bekend met Electroneum (ETN)? Maakt het kans om op Bittrex gelist te worden?
Stond op mijn verlanglijstje, en gisteren in een dip wat opgepikt :Y
  donderdag 14 december 2017 @ 22:41:45 #186
222292 MacorgaZ
Computer says no.
pi_175731125
Je bent een middag weg en je mist weer 300 posts...

quote:
1s.gif Op donderdag 14 december 2017 16:59 schreef jelle12345 het volgende:
Ripple is lekker bezig inderdaad! Getwijfeld om er op 0,25 in te stappen maar helaas niet gedaan, snel vergeten.

Verder lees ik hier opvallend weinig over Request Network (REQ) terwijl de meeste mensen op andere fora lovend zijn over deze coin. Zelf zit ik er ook in en heb goede verwachtingen. Wil jullie verder geen FOMO aanpraten ofzo iets maar dit artikel is denk ik zeker de moeite waard, zeker als je Ripple hebt gemist ;)

https://hackernoon.com/re(...)nce-world-87b54bb455
Ik zit in REQ vanaf zo'n $0,11, oftewel 8 dagen geleden _O_ Sta op zo'n 110% sinds gisteren, vandaag is die maar een klein beetje gestegen, 10% ofzo?
Dat is een goed artikel, mensen kijken te kortzichtig naar 'PayPal-concurrent' want het heeft inderdaad zoveel toepassingen...
Met de release van de Colossus milestone op het testnetwerk binnen 8 dagen en het actieve team erachter moet het wel goed komen... To the moon!
Op zondag 2 augustus 2015 22:19 schreef Qwea het volgende:
Mijn kut smaakt minder zuur dan dit bier.
  Eurovisie Songfestival Queen donderdag 14 december 2017 @ 22:47:50 #187
163650 Greys
pi_175731320
quote:
Telegraaf elke dag tot nu toe:
NIET DOEN STOP HET IS EEN BUBBLE EN EEN SCAM EN PIRAMIDE DINGES EN HO STOP NIET DOEN STAP ER NIET IN EN HADDEN WE DE BUBBLE AL GENOEMD

Telegraaf nu:
ALS IE EEN BEETJE ZAKT GEWOON LEKKER DUR IN HOOR JONGESSSS
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_175731393
quote:
8s.gif Op donderdag 14 december 2017 22:25 schreef _--_ het volgende:
Waarom doet btc geen fuck?
Als bitcoin elke dag met 0,37% stijgt betekent dat $1 miljoen per bitcoin op 31 december 2020. Het toegenomen volume in bitcoin betekent minder volatiliteit, maar dat hoeft niet minder rendement te betekenen.
pi_175731532
Wel weer een heel fijn dagje trouwens met alweer een ATH ^O^

STRAT, XRP, POWR en WTC gaan allemaal goed vandaag en natuurlijk niet TRX vergeten _O_
Maar ik kan 't mis hebben...
pi_175731569
quote:
1s.gif Op donderdag 14 december 2017 22:31 schreef Joosie200 het volgende:

[..]

Hij heeft al teveel gedaan :{w
Beetje meer respect voor bitcoin, graag. Geld dat eenmaal in de cryptomarkt terecht komt is uiteindelijk ook goed voor de altcoins. Daar heeft bitcoin toch een belangrijk aandeel in gehad.
  donderdag 14 december 2017 @ 22:58:20 #191
418426 UtopiaVolger
Ik volg alles rondom Utopia.
pi_175731655
Ik lach me kapot hier in mijn korte pauze. Man man man collega's klagen over het salaris en ik zie mijn portfolio alleen maar 10x naar de maan gaan. En niks zeggen natuurlijk. Houdoe.
Want geen leven hihihihihihihihihi.
Utopia
pi_175731669
quote:
0s.gif Op donderdag 14 december 2017 22:58 schreef UtopiaVolger het volgende:
Ik lach me kapot hier in mijn korte pauze. Man man man collega's klagen over het salaris en ik zie mijn portfolio alleen maar 10x naar de maan gaan. En niks zeggen natuurlijk. Houdoe.
Lekker man. Zwaaien vanuit je Tesla binnenkort.
Science adjusts its views based on what's observed, faith is the denial of observation so that belief can be preserved.
  donderdag 14 december 2017 @ 22:59:42 #193
418426 UtopiaVolger
Ik volg alles rondom Utopia.
pi_175731692
quote:
10s.gif Op donderdag 14 december 2017 22:47 schreef Greys het volgende:

[..]

Telegraaf elke dag tot nu toe:
NIET DOEN STOP HET IS EEN BUBBLE EN EEN SCAM EN PIRAMIDE DINGES EN HO STOP NIET DOEN STAP ER NIET IN EN HADDEN WE DE BUBBLE AL GENOEMD

Telegraaf nu:
ALS IE EEN BEETJE ZAKT GEWOON LEKKER DUR IN HOOR JONGESSSS
Lol wtf dit moet ik ff lezen vannacht.
Want geen leven hihihihihihihihihi.
Utopia
pi_175731709
quote:
0s.gif Op donderdag 14 december 2017 22:58 schreef UtopiaVolger het volgende:
Ik lach me kapot hier in mijn korte pauze. Man man man collega's klagen over het salaris en ik zie mijn portfolio alleen maar 10x naar de maan gaan. En niks zeggen natuurlijk. Houdoe.
Die lui op de sociale werkplaats hebben ook altijd wat te zeiken :')
Maar ik kan 't mis hebben...
  donderdag 14 december 2017 @ 23:00:44 #195
418426 UtopiaVolger
Ik volg alles rondom Utopia.
pi_175731721
quote:
14s.gif Op donderdag 14 december 2017 22:58 schreef Blistering het volgende:

[..]

Lekker man. Zwaaien vanuit je Tesla binnenkort.
Ik heb al een leuke auto, maar kan inderdaad nog leuker. 😂 En hun maar denken... Hoe dan?! Lmao
Want geen leven hihihihihihihihihi.
Utopia
  donderdag 14 december 2017 @ 23:01:03 #196
418426 UtopiaVolger
Ik volg alles rondom Utopia.
pi_175731736
quote:
0s.gif Op donderdag 14 december 2017 23:00 schreef Patroon het volgende:

[..]

Die lui op de sociale werkplaats hebben ook altijd wat te zeiken :')
Ja joh niet te doen. Wel leuk tijdverdrijf.
Want geen leven hihihihihihihihihi.
Utopia
pi_175732025
Waar kan ik die cartoon vinden waarin een jongen zuinig aan doet met alles in fiat geld. Maar in laatste plaatje, wanneer-ie crypto's kan kopen, strooit-ie rond met BTC's.

Kan hem niet terugvinden :(.
pi_175732121
Paar dagen terug zei ik:
“Alle alts gaan moon maar Ripple blijft hangen op $0.25. Waarom is dit? Instappen?”

Reacties: Ripple=shitcoin, Ripple is altijd buitenbeetje geweest etc.

Huidige situatie: Ripple gaat moon

Reacties: Ripple beste voor de banken, ik zie toekomst, Ripple is het helemaal.
  donderdag 14 december 2017 @ 23:18:20 #199
155021 Mender
Gekke Henkie
pi_175732163
quote:
0s.gif Op donderdag 14 december 2017 23:13 schreef TourOfData het volgende:
Waar kan ik die cartoon vinden waarin een jongen zuinig aan doet met alles in fiat geld. Maar in laatste plaatje, wanneer-ie crypto's kan kopen, strooit-ie rond met BTC's.

Kan hem niet terugvinden :(.
Deze?

pi_175732176
quote:
0s.gif Op donderdag 14 december 2017 23:16 schreef ColeJ het volgende:
Paar dagen terug zei ik:
“Alle alts gaan moon maar Ripple blijft hangen op $0.25. Waarom is dit? Instappen?”

Reacties: Ripple=shitcoin, Ripple is altijd buitenbeetje geweest etc.

Huidige situatie: Ripple gaat moon

Reacties: Ripple beste voor de banken, ik zie toekomst, Ripple is het helemaal.
Mooi toch...lekker zeuren en zeiken :7
pi_175732194
quote:
0s.gif Op donderdag 14 december 2017 23:16 schreef ColeJ het volgende:
Paar dagen terug zei ik:
“Alle alts gaan moon maar Ripple blijft hangen op $0.25. Waarom is dit? Instappen?”

Reacties: Ripple=shitcoin, Ripple is altijd buitenbeetje geweest etc.

Huidige situatie: Ripple gaat moon

Reacties: Ripple beste voor de banken, ik zie toekomst, Ripple is het helemaal.
Lekker toch..we doen met zijn allen maar wat en denken dat we er verstand van hebben :')
Eigenlijk is het niks anders dan geld in een fruitautomaat gooien, alleen bij deze variant hebben wij nog enigszins het gevoel dat wij er invloed op hebben _O-
Maar ik kan 't mis hebben...
pi_175732231
  Eurovisie Songfestival Queen donderdag 14 december 2017 @ 23:25:18 #203
163650 Greys
pi_175732339
quote:
0s.gif Op donderdag 14 december 2017 23:20 schreef tgev het volgende:
[ afbeelding ]
Ja die blijft leuk _O-
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_175732476
Bitcoin is dead

Ik geloof er niet meer in

[ Bericht 55% gewijzigd door #ANONIEM op 14-12-2017 23:32:02 ]
pi_175732487
Ik lees zo vaak dat mensen bepaalde trades missen omdat hun geld te laat werd gestort op een buitenlandse exchange. Maar ik vraag me echt af waarom mensen niet gewoon Bitcoin kopen met iDeal, dat naar een exchange sturen. Staat er vaak binnen 15 minuten op met de juiste fees. Dan kun je direct aan de slag. Ik heb nog nooit geld gestuurd naar een exchange
pi_175732493
quote:
1s.gif Op donderdag 14 december 2017 23:31 schreef Dimachaerus het volgende:
Bitcoin is dead

Ik geloof er niet meer in
Ik wel, eind volgend jaar minstens $50.000,-
pi_175732514
quote:
0s.gif Op donderdag 14 december 2017 23:20 schreef tgev het volgende:
[ afbeelding ]
Deze ja, thanks!
  donderdag 14 december 2017 @ 23:35:30 #208
403866 richolio
#MacMasterrace
pi_175732539
quote:
1s.gif Op donderdag 14 december 2017 23:31 schreef Dimachaerus het volgende:
Bitcoin is dead

Ik geloof er niet meer in
FUD!!!
'Richolio _O_' - tong80
LAST.FM
pi_175732669
quote:
0s.gif Op donderdag 14 december 2017 23:32 schreef metallicelmo het volgende:
Ik lees zo vaak dat mensen bepaalde trades missen omdat hun geld te laat werd gestort op een buitenlandse exchange. Maar ik vraag me echt af waarom mensen niet gewoon Bitcoin kopen met iDeal, dat naar een exchange sturen. Staat er vaak binnen 15 minuten op met de juiste fees. Dan kun je direct aan de slag. Ik heb nog nooit geld gestuurd naar een exchange
Zelfde hier, en dan klagen dat bitonic duur is. Je betaalt misschien 20 euro ofzo als je voor 500 koopt. (Zomaar een schatting).

Overigens heb ik nu bl3p, ook iDeal en nog goedkoper.
٩๏̯͡๏)۶
pi_175732702
quote:
1s.gif Op donderdag 14 december 2017 23:35 schreef richolio het volgende:

[..]

FUD!!!
pi_175732735
Uw verkooporder is geannuleerd: niets ontvangen.
Als uw bitcoins te laat binnenkomen of u te weinig heeft overgemaakt, worden deze automatisch na de eerste bevestiging geretourneerd naar het retouradres dat u heeft opgegeven. Het is op dit moment druk op het bitcoinnetwerk, hierdoor kan dit langer duren dan gebruikelijk.

Bitonic oO<
[b]Op &lt;a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" &gt;vrijdag 5 januari 2018 08:29&lt;/a&gt; schreef &lt;a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" &gt;xminator&lt;/a&gt; het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
pi_175732816
quote:
0s.gif Op donderdag 14 december 2017 23:45 schreef alilami het volgende:
Uw verkooporder is geannuleerd: niets ontvangen.
Als uw bitcoins te laat binnenkomen of u te weinig heeft overgemaakt, worden deze automatisch na de eerste bevestiging geretourneerd naar het retouradres dat u heeft opgegeven. Het is op dit moment druk op het bitcoinnetwerk, hierdoor kan dit langer duren dan gebruikelijk.

Bitonic oO<
Ja er staat toch dat je het van een wallet moet sturen, dat gaat ALTIJD goed. Hij hoeft alleen maar op de blockchain te staan.

Geen wonder dat die bedrijven bezwijken onder allemaal figuren die de instructies niet lezen.
٩๏̯͡๏)۶
  Eurovisie Songfestival Queen donderdag 14 december 2017 @ 23:50:16 #213
163650 Greys
pi_175732822
quote:
0s.gif Op donderdag 14 december 2017 23:45 schreef alilami het volgende:
Uw verkooporder is geannuleerd: niets ontvangen.
Als uw bitcoins te laat binnenkomen of u te weinig heeft overgemaakt, worden deze automatisch na de eerste bevestiging geretourneerd naar het retouradres dat u heeft opgegeven. Het is op dit moment druk op het bitcoinnetwerk, hierdoor kan dit langer duren dan gebruikelijk.

Bitonic oO<
Vanaf een exchange rechtstreeks naar hen gestuurd zeker?

Edit: spuit elf.
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_175732828
quote:
1s.gif Op donderdag 14 december 2017 23:50 schreef Greys het volgende:

[..]

Vanaf een exchange rechtstreeks naar hen gestuurd zeker?
My BitGo Wallet
https://www.bitgo.com
[b]Op &lt;a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" &gt;vrijdag 5 januari 2018 08:29&lt;/a&gt; schreef &lt;a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" &gt;xminator&lt;/a&gt; het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
pi_175732849
quote:
0s.gif Op donderdag 14 december 2017 23:50 schreef alilami het volgende:

[..]

My BitGo Wallet
https://www.bitgo.com
Zie je tx id op blockchain? Iedere wallet zet het direct op de blockchain binnen hooguit een paar seconden.
٩๏̯͡๏)۶
  donderdag 14 december 2017 @ 23:52:58 #216
468652 denattedweil
Piscatoria Cyprino
pi_175732866
XRP zie ik echt toekomst in. 2020 op $10 ?? Dan zeg ik, stoppen met werken!
pi_175732873
quote:
0s.gif Op donderdag 14 december 2017 23:16 schreef ColeJ het volgende:
Paar dagen terug zei ik:
“Alle alts gaan moon maar Ripple blijft hangen op $0.25. Waarom is dit? Instappen?”

Reacties: Ripple=shitcoin, Ripple is altijd buitenbeetje geweest etc.

Huidige situatie: Ripple gaat moon

Reacties: Ripple beste voor de banken, ik zie toekomst, Ripple is het helemaal.
Ik geloof nog steeds niet in Ripple hoor.
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_175732894
quote:
0s.gif Op donderdag 14 december 2017 23:33 schreef metallicelmo het volgende:

[..]

Ik wel, eind volgend jaar minstens $50.000,-
bitcoin moet asap iets doen aan de fees en tx/s

Anders wordt hij voorbijgestreefd door altcoins in 2018
  Eurovisie Songfestival Queen donderdag 14 december 2017 @ 23:57:02 #219
163650 Greys
pi_175732973
Bittrex hires Kiran Raj, John Roth, & Jim Waschak.

Formerly the Deputy General Counsel of the Homeland Security Dept, Inspector General of the DHS & 25 years at DOJ, and the Director of Information Security at Amazon for the last 12 years. #crypto #btc

https://t.co/giBeDtKZp2
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  donderdag 14 december 2017 @ 23:57:09 #220
391391 Basxt
~~WhatsApp Groepsbeheerder~~
pi_175732977
quote:
0s.gif Op donderdag 14 december 2017 23:33 schreef metallicelmo het volgende:

[..]

Ik wel, eind volgend jaar minstens $50.000,-
Niet op deze manier. Litecoin is een prima alternatief dat een goede concurrent kan worden.
SOMEWHERE THERE IS A TREE, TIRELESSLY PRODUCING OXYGEN SO THAT YOU CAN STAY ALIVE. FIND IT AND APOLOGIZE.
pi_175732978
quote:
1s.gif Op donderdag 14 december 2017 23:52 schreef Ronaldsen het volgende:

[..]

Zie je tx id op blockchain? Iedere wallet zet het direct op de blockchain binnen hooguit een paar seconden.
Bitonic heeft mijn BTC ontvangen, maar

"Uw bitcoins worden geretourneerd"

omdat ze 0,000062 te weinig hebben ontvangen (miners fee)

:|W
[b]Op &lt;a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" &gt;vrijdag 5 januari 2018 08:29&lt;/a&gt; schreef &lt;a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" &gt;xminator&lt;/a&gt; het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
pi_175732980
quote:
10s.gif Op donderdag 14 december 2017 23:53 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

Ik geloof nog steeds niet in Ripple hoor.
Het is 100% fomo, leuk om vandaag wat te pakken, maar dat hele banks en partnerships verhaal is gewoon dezelfde onzin als in april/mei/juni van dit jaar,

Het kan best nog $2 halen ooit, maar dan is Bitcoin intussen 50k
٩๏̯͡๏)۶
pi_175732995
quote:
0s.gif Op donderdag 14 december 2017 23:57 schreef alilami het volgende:

[..]

Bitonic heeft mijn BTC ontvangen, maar

"Uw bitcoins worden geretourneerd"

omdat ze 0,000062 te weinig hebben ontvangen (miners fee)

:|W
Ja dan heb je dus niet het goede bedrag gestuurd, logisch dat het dan geweigerd wordt.
٩๏̯͡๏)۶
  Moderator / Redactie Sport donderdag 14 december 2017 @ 23:59:00 #224
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_175733015
quote:
1s.gif Op donderdag 14 december 2017 23:58 schreef Ronaldsen het volgende:

[..]

Ja dan heb je dus niet het goede bedrag gestuurd, logisch dat het dan geweigerd wordt.
Nee, echt totaal niet.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  donderdag 14 december 2017 @ 23:59:47 #225
403866 richolio
#MacMasterrace
pi_175733032
Joh, misschien stort heel de crypto wereld wel in. De banken en de overheden neuken ons al langer de moeder, dus ik zie dat nog wel gebeuren
'Richolio _O_' - tong80
LAST.FM
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 15 december 2017 @ 00:00:29 #226
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_175733050
quote:
1s.gif Op donderdag 14 december 2017 23:59 schreef richolio het volgende:
Joh, misschien stort heel de crypto wereld wel in. De banken en de overheden neuken ons al langer de moeder, dus ik zie dat nog wel gebeuren
Wat willen ze doen dan? Een p2p-netwerk platleggen?
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_175733052
quote:
1s.gif Op donderdag 14 december 2017 23:31 schreef Dimachaerus het volgende:
Bitcoin is dead

Ik geloof er niet meer in


binnen n paar dagen moon. driehoekje
pi_175733055
Bitonic $22 lichter, 0 resultaat

Litebit fee = 0.40 euro, volgende dag bijgeschreven op mijn rekening
[b]Op &lt;a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" &gt;vrijdag 5 januari 2018 08:29&lt;/a&gt; schreef &lt;a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" &gt;xminator&lt;/a&gt; het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
pi_175733078
quote:
0s.gif Op donderdag 14 december 2017 23:59 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Nee, echt totaal niet.
Leg uit wat je daar niet aan snapt dan? Moet bitonic dan iets programmeren dat een willekeurige hoeveelheid ook wel prima is? Er staat toch gewoon exact hoeveel je moet sturen? Als je dat nog weet te verneuken dan kun je er beter mee stoppen.
٩๏̯͡๏)۶
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 15 december 2017 @ 00:02:40 #230
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_175733099
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 december 2017 00:00 schreef NeeOfTochJA het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

binnen n paar dagen moon. driehoekje
Hij kan ook naar onder uitbreken ;)
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Eurovisie Songfestival Queen vrijdag 15 december 2017 @ 00:02:56 #231
163650 Greys
pi_175733109
quote:
0s.gif Op donderdag 14 december 2017 23:57 schreef alilami het volgende:

[..]

Bitonic heeft mijn BTC ontvangen, maar

"Uw bitcoins worden geretourneerd"

omdat ze 0,000062 te weinig hebben ontvangen (miners fee)

:|W
Het staat er toch duidelijk?
Ik snap echt best dat mensen balen van zulke dingen maar om Bitonic nou steeds de schuld te geven van dingen die ze zelf fout doen..

IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 15 december 2017 @ 00:03:33 #232
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_175733116
quote:
1s.gif Op vrijdag 15 december 2017 00:01 schreef Ronaldsen het volgende:

[..]

Leg uit wat je daar niet aan snapt dan? Moet bitonic dan iets programmeren dat een willekeurige hoeveelheid ook wel prima is? Er staat toch gewoon exact hoeveel je moet sturen? Als je dat nog weet te verneuken dan kun je er beter mee stoppen.
Krijg je maar x%, dan stuur je maar x%. Echt, dat kan een vmbo-hobbyprogrammeur nog maken.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_175733125
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 december 2017 00:02 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Hij kan ook naar onder uitbreken ;)
bij btc komt dat niet vaak voor.
pi_175733133
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 december 2017 00:00 schreef NeeOfTochJA het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

binnen n paar dagen moon. driehoekje
ja ik wacht 18 dec nog af als er dan nog niks gebeurt is bitcoin shitcoin

Stap ik over naar alts

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 15-12-2017 00:04:45 ]
pi_175733145
quote:
1s.gif Op vrijdag 15 december 2017 00:02 schreef Greys het volgende:

[..]

Het staat er toch duidelijk?
Ik snap echt best dat mensen balen van zulke dingen maar om Bitonic nou steeds de schuld te geven van dingen die ze zelf fout doen..

[ afbeelding ]
Dit dus, het meest gebruiksvriendelijke systeem dat er is in Nederland en het dan toch verprutsen.

Dat is niet erg als je nieuw bent, maar geef dan niet bitonic de schuld.

Je zult daar maar op de helpdesk werken, man man.
٩๏̯͡๏)۶
pi_175733147
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 december 2017 00:03 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Krijg je maar x%, dan stuur je maar x%. Echt, dat kan een vmbo-hobbyprogrammeur nog maken.
Ja, laten we Bitonic de schuld geven voor iets wat de gebruiker fout doet. Terwijl dat duidelijk aangegeven wordt met erg heldere instructies.
pi_175733157
quote:
1s.gif Op vrijdag 15 december 2017 00:04 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

ja ik wacht 18 dec nog af als er dan nog niks gebeurt is bitcoin shitcoin

Stap ik over naar alts
dat heb ik jaren geleden al gedaan.
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 15 december 2017 @ 00:06:53 #238
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_175733169
quote:
14s.gif Op vrijdag 15 december 2017 00:05 schreef Typisch het volgende:

[..]

Ja, laten we Bitonic de schuld geven voor iets wat de gebruiker fout doet. Terwijl dat duidelijk aangegeven wordt met erg heldere instructies.
Als bedrijf heb je klantvriendelijk te zijn. De klant kan ook wel eens een foutje maken, die moet je niet meteen keihard afstraffen omdat je te beroerd bent om een failsafe in te bouwen.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  vrijdag 15 december 2017 @ 00:06:57 #239
155021 Mender
Gekke Henkie
pi_175733173
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 december 2017 00:00 schreef alilami het volgende:
Bitonic $22 lichter, 0 resultaat

Litebit fee = 0.40 euro, volgende dag bijgeschreven op mijn rekening
dat ligt echt niet aan bitonic
pi_175733192
quote:
1s.gif Op vrijdag 15 december 2017 00:05 schreef Ronaldsen het volgende:
Je zult daar maar op de helpdesk werken, man man.
Ze zoeken nog mensen. :P

https://bitonic.nl/jobs/support

quote:
Bitonic is op zoek naar supportmedewerkers voor 24 tot 40 uur. Customer support bij bitonic is niet zomaar een "helpdeskbaantje". Het is de (gewaardeerde) kern van ons bedrijf en heeft raakvlakken met financiën, compliance en ICT. Wij willen dat klanten echt goed geholpen worden en begrijpen dat bitcoin soms wat extra uitleg nodig heeft.

Wil jij waardevolle ervaring opdoen op deze verschillende gebieden, ben je geduldig, vriendelijk en een perfectionist? Dan zoeken onze klanten jou! (en wij dus ook). Je helpt mensen via telefoon, chat en e-mail bij uiteenlopende vragen over transacties, wallets en bitcoin in het algemeen.
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 15 december 2017 @ 00:07:58 #241
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_175733196
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 december 2017 00:06 schreef Mender het volgende:

[..]

dat ligt echt niet aan bitonic
Ze hanteren een belachelijke fee.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  vrijdag 15 december 2017 @ 00:07:59 #242
155021 Mender
Gekke Henkie
pi_175733199
oh nvm dat is hierboven ook al gepost zie ik nu haha
  vrijdag 15 december 2017 @ 00:08:33 #243
155021 Mender
Gekke Henkie
pi_175733207
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 december 2017 00:07 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Ze hanteren een belachelijke fee.
dan doe je het niet?
  Eurovisie Songfestival Queen vrijdag 15 december 2017 @ 00:09:01 #244
163650 Greys
pi_175733216
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 december 2017 00:07 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Ze hanteren een belachelijke fee.
Dan koop/verkoop je daar toch gewoon niet?
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 15 december 2017 @ 00:09:02 #245
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_175733218
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 december 2017 00:08 schreef Mender het volgende:

[..]

dan doe je het niet?
Ik reageer op een uitspraak waar je claimt dat het niet aan Bitonic ligt :P
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_175733219
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 december 2017 00:06 schreef Mender het volgende:

[..]

dat ligt echt niet aan bitonic
Het is de schuld van Bitonic. Ze kunnen ook een lager bedrag op mijn rekening storten i.p.v. mijn bitcoins te retourneren.
[b]Op &lt;a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" &gt;vrijdag 5 januari 2018 08:29&lt;/a&gt; schreef &lt;a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" &gt;xminator&lt;/a&gt; het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
pi_175733222
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 december 2017 00:03 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Krijg je maar x%, dan stuur je maar x%. Echt, dat kan een vmbo-hobbyprogrammeur nog maken.
Dan slaat toch nergens op, dan moet je maar afwachten wat mensen sturen. Ze hebben een bepaalde financiële reserve voor dagelijkse transacties. Als mensen zomaar wat gaan sturen kun je dat niet exact bij houden.

Ik verkoop 5 Bitcoins en stuur er maar 1, dan is het geld gereserveerd terwijl het misschien voor een andere klant gereserveerd zou kunnen worden.
٩๏̯͡๏)۶
pi_175733223
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 december 2017 00:07 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Ze hanteren een belachelijke fee.
Ja, dan gebruik je wat anders als je het daar niet mee eens bent.
  vrijdag 15 december 2017 @ 00:09:34 #249
403866 richolio
#MacMasterrace
pi_175733228
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 december 2017 00:00 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Wat willen ze doen dan? Een p2p-netwerk platleggen?
Oh, er is genoeg wat ze kunnen doen.
'Richolio _O_' - tong80
LAST.FM
pi_175733235
Bitonic is echt het meest klantvriendelijke bedrijf dat ik ooit ben tegengekomen. Gratis helpdesk voor een aardig complex en ingewikkeld iets voor nieuwelingen in bitcoin.
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 15 december 2017 @ 00:10:30 #251
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_175733245
quote:
1s.gif Op vrijdag 15 december 2017 00:09 schreef Ronaldsen het volgende:

[..]

Dan slaat toch nergens op, dan moet je maar afwachten wat mensen sturen. Ze hebben een bepaalde financiële reserve voor dagelijkse transacties. Als mensen zomaar wat gaan sturen kun je dan niet exact bij houden.

Ik verkoop 5 Bitcoins en stuur er maar 1, dan is het geld gereserveerd terwijl het misschien voor een andere klant gereserveerd zou kunnen worden.
Als je niet weet hoe een dergelijk systeem werkt, probeer dan niet de wijsneus uit te hangen. Dit is hèèl simpel op te lossen, tegenover minimale kosten.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Eurovisie Songfestival Queen vrijdag 15 december 2017 @ 00:10:41 #252
163650 Greys
pi_175733248
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 december 2017 00:09 schreef alilami het volgende:

[..]

Het is de schuld van Bitonic. Ze kunnen ook een lager bedrag op mijn rekening storten i.p.v. mijn bitcoins te retourneren.
Zo'n bedrijf waarin zo veel geld van anderen omgaat heeft honderd procent kloppende orders nodig. Lijkt me niet zo gek.
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_175733250
quote:
1s.gif Op vrijdag 15 december 2017 00:09 schreef richolio het volgende:

[..]

Oh, er is genoeg wat ze kunnen doen.
Leg eens uit dan?
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 15 december 2017 @ 00:11:55 #254
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_175733272
quote:
14s.gif Op vrijdag 15 december 2017 00:09 schreef Typisch het volgende:
Bitonic is echt het meest klantvriendelijke bedrijf dat ik ooit ben tegengekomen. Gratis helpdesk voor een aardig complex en ingewikkeld iets voor nieuwelingen in bitcoin.
Altijd ruimte voor verbetering ;)

1. Belachelijke fee (al is dat al wat minder)
2. Bonusfee als je een piepklein foutje hebt gemaakt.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_175733273
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 december 2017 00:10 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Als je niet weet hoe een dergelijk systeem werkt, probeer dan niet de wijsneus uit te hangen. Dit is hèèl simpel op te lossen, tegenover minimale kosten.
Ga nou niet de mongool uit hangen, ben zelf ook software developer van beroep.

Geef gewoon toe dat je zelf een fout hebt gemaakt.
٩๏̯͡๏)۶
  Eurovisie Songfestival Queen vrijdag 15 december 2017 @ 00:12:42 #256
163650 Greys
pi_175733284
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 december 2017 00:10 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Als je niet weet hoe een dergelijk systeem werkt, probeer dan niet de wijsneus uit te hangen. Dit is hèèl simpel op te lossen, tegenover minimale kosten.
Waarom heb je dan laatst toch hen gebruikt als je er zo over denkt? Dat snap ik dan echt niet.
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_175733289
quote:
1s.gif Op vrijdag 15 december 2017 00:10 schreef Greys het volgende:

[..]

Zo'n bedrijf waarin zo veel geld van anderen omgaat heeft honderd procent kloppende orders nodig. Lijkt me niet zo gek.
Dit dus, een beetje willekeurig gaan boekhouden met miljoenen per dag aan orders gaat niet werken.
٩๏̯͡๏)۶
pi_175733290
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 december 2017 00:11 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Altijd ruimte voor verbetering ;)

1. Belachelijke fee (al is dat al wat minder)
2. Bonusfee als je een piepklein foutje hebt gemaakt.
Welke aanbieder doet het goedkoper dan? :o
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 15 december 2017 @ 00:13:23 #259
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_175733293
quote:
1s.gif Op vrijdag 15 december 2017 00:12 schreef Greys het volgende:

[..]

Waarom heb je dan laatst toch hen gebruikt als je er zo over denkt? Dat snap ik dan echt niet.
Omdat ze niet in staat zijn een exchange toegankelijk te houden, Kraken een gigantische kutsite is en er verder helaas geen goede alternatieven zijn.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 15 december 2017 @ 00:13:41 #260
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_175733297
quote:
14s.gif Op vrijdag 15 december 2017 00:13 schreef Typisch het volgende:

[..]

Welke aanbieder doet het goedkoper dan? :o
Elke willekeurige andere partij.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_175733301
quote:
1s.gif Op vrijdag 15 december 2017 00:10 schreef Greys het volgende:

[..]

Zo'n bedrijf waarin zo veel geld van anderen omgaat heeft honderd procent kloppende orders nodig. Lijkt me niet zo gek.
$22 foetsie omdat ze 6 cent minder hebben ontvangen lijkt jou niet gek, oke dan
[b]Op &lt;a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" &gt;vrijdag 5 januari 2018 08:29&lt;/a&gt; schreef &lt;a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" &gt;xminator&lt;/a&gt; het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
pi_175733305
Alleen noobs kopen direct bij Bitonic. :')
pi_175733312
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 december 2017 00:13 schreef alilami het volgende:

[..]

$22 foetsie omdat ze 6 cent minder hebben ontvangen lijkt jou niet gek, oke dan
Dat is klote, maar die fout ligt toch echt bij jou.. Jij hoort de juiste hoeveelheid te sturen, zoals duidelijk aangegeven.
pi_175733321
Als je het er écht niet mee eens bent kun je maar één ding doen: voortaan ergens anders naartoe. :Y
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 15 december 2017 @ 00:15:43 #265
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_175733327
quote:
14s.gif Op vrijdag 15 december 2017 00:14 schreef Typisch het volgende:

[..]

Dat is klote, maar die fout ligt toch echt bij jou.. Jij hoort de juiste hoeveelheid te sturen, zoals duidelijk aangegeven.
Dat is gek, punt.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Eurovisie Songfestival Queen vrijdag 15 december 2017 @ 00:16:36 #266
163650 Greys
pi_175733342
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 december 2017 00:13 schreef alilami het volgende:

[..]

$22 foetsie omdat ze 6 cent minder hebben ontvangen lijkt jou niet gek, oke dan
Als iedereen dat foutje maakt moeten ze voor iedereen maar dat verschil zelf even bijleggen ofzo? Dan zijn ze snel failliet.

- ze moeten kloppende orders hebben, logisch
- zij hoeven niet andermans fouten te bekostigen, meer dan vooraf waarschuwen kunnen ze niet doen en dat doen ze

En wie het daar niet mee eens is verkoopt lekker ergens anders. ^O^
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_175733364
Als je BTC, ETH of LTC wilt kopen met fiat (SEPA transfer) kun je het beste naar Kraken (goedkoop, maar super traag), Bitstamp of GDAX (vaak duur maar werkt goed en is betrouwbaar).

Mochten jullie nog aanbevelingen hebben hoor ik dat graag. :)
pi_175733365
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 december 2017 00:00 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Wat willen ze doen dan? Een p2p-netwerk platleggen?
In futureshandel is cash king. Wie kan eenvoudig geld scheppen? Juist.

Banken en de economische sector gaan weinig uithalen tegen de onderliggende techniek, maar bitcoins koop je tegen dollars, euro's of andere valuta. Rara waar ze een flinke vinger in de pap hebben.
mag het weten
pi_175733367
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 december 2017 00:10 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Als je niet weet hoe een dergelijk systeem werkt, probeer dan niet de wijsneus uit te hangen. Dit is hèèl simpel op te lossen, tegenover minimale kosten.
Dit slaat natuurlijk als een tang op een varken. Je maakt een order aan en gaat akkoord met de voorwaarden, vervolgens voldoe je niet aan die voorwaarden voor de order en gaat dan janken.
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_175733372
quote:
1s.gif Op vrijdag 15 december 2017 00:16 schreef Greys het volgende:

[..]

Als iedereen dat foutje maakt moeten ze voor iedereen maar dat verschil zelf even bijleggen ofzo?
Nee, ze hoeven alleen maar mijn geld minus 6 cent over te maken op mijn rekening.
[b]Op &lt;a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" &gt;vrijdag 5 januari 2018 08:29&lt;/a&gt; schreef &lt;a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" &gt;xminator&lt;/a&gt; het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 15 december 2017 @ 00:19:52 #271
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_175733384
quote:
1s.gif Op vrijdag 15 december 2017 00:16 schreef Greys het volgende:

[..]

Als iedereen dat foutje maakt moeten ze voor iedereen maar dat verschil zelf even bijleggen ofzo? Dan zijn ze snel failliet.

- ze moeten kloppende orders hebben, logisch
- zij hoeven niet andermans fouten te bekostigen

En wie het daar niet mee eens is verkoopt lekker ergens anders. ^O^
Het is zo enorm simpel...
1. Klant geeft bedrag op, dat reserveer je voor klant
2a. Indien klant binnen de bepaalde tijd niet genoeg heeft gestuurd, maar wel over een drempelwaarde van 75%, dan stuur je het equivalent in Euro's naar de rekening en geef je wat er gereserveerd is vrij.
2b. Indien klant te veel stuurt, stuur je het overtollige bedrag terug.
3. Profit!

Het is geen raketwetenschap, en echt belachelijk dat ze dat zo doen.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_175733393
quote:
0s.gif Op donderdag 14 december 2017 23:20 schreef tgev het volgende:
[ afbeelding ]
Die mag wel sticky in elke op _O-
mag het weten
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 15 december 2017 @ 00:20:54 #273
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_175733395
quote:
1s.gif Op vrijdag 15 december 2017 00:18 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

Dit slaat natuurlijk als een tang op een varken. Je maakt een order aan en gaat akkoord met de voorwaarden, vervolgens voldoe je niet aan die voorwaarden voor de order en gaat dan janken.
Je mist het punt...

Is iedereen hier getrouwd met Bitonic ofzo? Jezus _O-
Bij het kleinste beetje kritiek springt iedereen boven op je.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Eurovisie Songfestival Queen vrijdag 15 december 2017 @ 00:21:26 #274
163650 Greys
pi_175733405
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 december 2017 00:19 schreef alilami het volgende:

[..]

Nee, ze hoeven alleen maar mijn geld minus 6 cent over te maken op mijn rekening.
Maar dan hebben ze geen order die klopt met wat jij had ingevoerd. Creatief boekhouden kan echt niet in zo'n bedrijf.

Ik snap echt dat het kut voor je is. Maar tis niet hun schuld.
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_175733418
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 december 2017 00:19 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Het is zo enorm simpel...
1. Klant geeft bedrag op, dat reserveer je voor klant
2a. Indien klant binnen de bepaalde tijd niet genoeg heeft gestuurd, maar wel over een drempelwaarde van 75%, dan stuur je het equivalent in Euro's naar de rekening en geef je wat er gereserveerd is vrij.
2b. Indien klant te veel stuurt, stuur je het overtollige bedrag terug.
3. Profit!

Het is geen raketwetenschap, en echt belachelijk dat ze dat zo doen.
Als je in een webshop iets koopt betaal je toch ook het exacte bedrag, of maak je dan ook een willekeurig bedrag over?
٩๏̯͡๏)۶
  Eurovisie Songfestival Queen vrijdag 15 december 2017 @ 00:22:56 #276
163650 Greys
pi_175733423
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 december 2017 00:20 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Je mist het punt...

Is iedereen hier getrouwd met Bitonic ofzo? Jezus _O-
Bij het kleinste beetje kritiek springt iedereen boven op je.
Omdat het onterechte kritiek is. Als iedereen zich gewoon aan de instructies houdt is er nul probleem. :P
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_175733424
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 december 2017 00:20 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Je mist het punt...

Is iedereen hier getrouwd met Bitonic ofzo? Jezus _O-
Bij het kleinste beetje kritiek springt iedereen boven op je.
Het punt is dat je een niet volledig gevulde order wil laten afhandelen door een broker waarbij jezelf geen blaam zou treffen. Raaaarrrr.
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_175733429
De fee moet je gewoon afhalen van je bedrag aan bitcoins. Problem solved, je boekt alle bitcoins over die je hebt met miners fee erbij inbegrepen. Als je bitcoins weet te kopen moet je ook begrijpen hoe je ze moet verkopen.
mag het weten
pi_175733433
quote:
1s.gif Op vrijdag 15 december 2017 00:22 schreef Ronaldsen het volgende:

[..]

Als je in een webshop iets koopt betaal je toch ook het exacte bedrag, of maak je dan ook een willekeurig bedrag over?
En vraag je dan ook maar 99% van het product uit ofzo?
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
  Eurovisie Songfestival Queen vrijdag 15 december 2017 @ 00:24:21 #280
163650 Greys
pi_175733439
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 december 2017 00:18 schreef BadVlad het volgende:
Als je BTC, ETH of LTC wilt kopen met fiat (SEPA transfer) kun je het beste naar Kraken (goedkoop, maar super traag), Bitstamp of GDAX (vaak duur maar werkt goed en is betrouwbaar).

Mochten jullie nog aanbevelingen hebben hoor ik dat graag. :)
Ik vind Bl3p echt super werken! Ook gewoon sepa en ideal.

Maar ja da's ook van Bitonic :D
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 15 december 2017 @ 00:24:49 #281
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_175733445
quote:
1s.gif Op vrijdag 15 december 2017 00:22 schreef Ronaldsen het volgende:

[..]

Als je in een webshop iets koopt betaal je toch ook het exacte bedrag, of maak je dan ook een willekeurig bedrag over?
Je wint de prijs voor meest belachelijke vergelijking van de dag 14.gif
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_175733455
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 december 2017 00:20 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Is iedereen hier getrouwd met Bitonic ofzo? Jezus _O-
Bij het kleinste beetje kritiek springt iedereen boven op je.
Nee hoor, verre van. Het is gewoon een eenvoudig rekensommetje. Verwachten dat je een hele Bitcoin uitbetaald krijgt als je een Bitcoin naar bitonic stuurt is gewoon kinderlijk naïef. De zon gaat voor niks op, de rest kost geld.
mag het weten
  vrijdag 15 december 2017 @ 00:26:34 #283
155021 Mender
Gekke Henkie
pi_175733460
Deze discussie vind ik wel een bepaalde entertainment waarde hebben :D
pi_175733462
Guys..... genoeg hierover
  Eurovisie Songfestival Queen vrijdag 15 december 2017 @ 00:26:43 #285
163650 Greys
pi_175733463
quote:
1s.gif Op vrijdag 15 december 2017 00:23 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

En vraag je dan ook maar 99% van het product uit ofzo?
"Ja jezus zeg stuur me dan gewoon een deel van dat shirt!"
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_175733464
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 december 2017 00:24 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Je wint de prijs voor meest belachelijke vergelijking van de dag [ afbeelding ]
Ik vraag het me al een tijdje af maar wie heeft het in godsnaam in z'n hoofd gehaald om jouw mod te maken op dit forum?

Er komt echt alleen maar onzin uit dat toetsenbord van je.
pi_175733465
quote:
1s.gif Op vrijdag 15 december 2017 00:24 schreef Greys het volgende:

[..]

Ik vind Bl3p echt super werken! Ook gewoon sepa en ideal.

Maar ja da's ook van Bitonic :D
Bl3p accepteert geen nieuwe klanten -O-
mag het weten
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 15 december 2017 @ 00:27:27 #288
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_175733467
quote:
1s.gif Op vrijdag 15 december 2017 00:22 schreef Greys het volgende:

[..]

Omdat het onterechte kritiek is. Als iedereen zich gewoon aan de instructies houdt is er nul probleem. :P
Als ik een bedrijf zou runnen, zou ik er alles aan doen om zo toegankelijk mogelijk te zijn. Als een heel groot deel van de orders niet door gaat door zoiets achterlijks, zou ik er voor zorgen dat er wat aan gedaan wordt.

Om even terug te komen op die webshop, dit keer een goede vergelijking, het is alsof je als klant bij het bestellen eerst de administratie van de webshop moet invullen.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Eurovisie Songfestival Queen vrijdag 15 december 2017 @ 00:28:44 #289
163650 Greys
pi_175733475
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 december 2017 00:26 schreef Frans449 het volgende:
Guys..... genoeg hierover
Want? Dit hoort niet in een SC? Het gaat gewoon over crypto, niet over kippen.

(hoewel ik wel wat haantjes zie :P )
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_175733482
quote:
1s.gif Op vrijdag 15 december 2017 00:24 schreef Greys het volgende:

[..]

Ik vind Bl3p echt super werken! Ook gewoon sepa en ideal.

Maar ja da's ook van Bitonic :D
Die gebruik ik ook heel soms als ik haast heb. ;)

Alleen zijn er helaas niet heel veel orders op Bl3p.
pi_175733484
quote:
1s.gif Op vrijdag 15 december 2017 00:28 schreef Greys het volgende:

[..]

Want? Dit hoort niet in een SC? Het gaat gewoon over crypto, niet over kippen.

(hoewel ik wel wat haantjes zie :P )
En ik een kip oO<
mag het weten
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 15 december 2017 @ 00:29:31 #292
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_175733486
quote:
1s.gif Op vrijdag 15 december 2017 00:26 schreef Joosie200 het volgende:

[..]

Bl3p accepteert geen nieuwe klanten -O-
Alleen al daarom heb ik de pik op dat bedrijf }:|

Probeer je iedereen weg te lokken van Bitonic, ga je je exchange sluiten :N
Ik mis een fatsoenlijke SEPA-exchange. Eentje waar je zonder poespas een overboeking kan regelen.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  vrijdag 15 december 2017 @ 00:29:59 #293
418426 UtopiaVolger
Ik volg alles rondom Utopia.
pi_175733494
quote:
0s.gif Op donderdag 14 december 2017 23:16 schreef ColeJ het volgende:
Paar dagen terug zei ik:
“Alle alts gaan moon maar Ripple blijft hangen op $0.25. Waarom is dit? Instappen?”

Reacties: Ripple=shitcoin, Ripple is altijd buitenbeetje geweest etc.

Huidige situatie: Ripple gaat moon

Reacties: Ripple beste voor de banken, ik zie toekomst, Ripple is het helemaal.
Ripple is één van de munten die ik 2 weken geleden als eerste kocht en NIET heb weggedaan. Hodlen werkt echt nu blijkt.
Want geen leven hihihihihihihihihi.
Utopia
pi_175733495
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 december 2017 00:26 schreef Mender het volgende:
Deze discussie vind ik wel een bepaalde entertainment waarde hebben :D
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 15 december 2017 @ 00:30:27 #295
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_175733499
quote:
1s.gif Op vrijdag 15 december 2017 00:30 schreef Toto69 het volgende:

[..]

Toto :')
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_175733503
quote:
1s.gif Op vrijdag 15 december 2017 00:28 schreef Greys het volgende:

[..]

Want? Dit hoort niet in een SC? Het gaat gewoon over crypto, niet over kippen.

(hoewel ik wel wat haantjes zie :P )
Haantjes zijn leuk op een internetforum. :)
pi_175733505
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 december 2017 00:30 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Toto :')
Mad
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 15 december 2017 @ 00:31:24 #298
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_175733508
quote:
14s.gif Op vrijdag 15 december 2017 00:30 schreef Typisch het volgende:

[..]

Haantjes zijn leuk op een internetforum. :)
Nodig Greys eens uit in VBL :Y
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_175733514
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 december 2017 00:31 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Nodig Greys eens uit in VBL :Y
Ze is altijd welkom.
  Eurovisie Songfestival Queen vrijdag 15 december 2017 @ 00:32:21 #300
163650 Greys
pi_175733519
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 december 2017 00:27 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Als ik een bedrijf zou runnen, zou ik er alles aan doen om zo toegankelijk mogelijk te zijn. Als een heel groot deel van de orders niet door gaat door zoiets achterlijks, zou ik er voor zorgen dat er wat aan gedaan wordt.

Om even terug te komen op die webshop, dit keer een goede vergelijking, het is alsof je als klant bij het bestellen eerst de administratie van de webshop moet invullen.
Maar zullen zij zich als bedrijf gewoon ook niet aan bepaalde regels moeten voldoen? Juist omdat ze verder echt serieus enorm toegankelijk zijn, makkelijk bereikbare telefonische helpdesk, alles, verwacht ik dat als ze het simpel aan konden passen dat echt wel gedaan hadden om hun eigen werkdruk/personeel/kosten te dempen. Dus ik verwacht oprecht dat ze zich aan kloppende orders volgens de klant ingevuld moeten houden.
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_175733524
slotjegenot
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')