The comforter bubble bar maar dat is een cadeau. En een face Jelly mask ding. Dat kende ik nog niet.quote:
Er zit mais in.quote:Op woensdag 13 december 2017 18:00 schreef ElDinosaur het volgende:
[..]
Die bende is er zoet genoeg voor.
ik zag die jelly zeep dingen die waren wooooooeiquote:Op woensdag 13 december 2017 18:01 schreef CherryLips het volgende:
[..]
The comforter bubble bar maar dat is een cadeau. En een face Jelly mask ding. Dat kende ik nog niet.
Melkchocolade en pindakaas. Klaar.quote:Op woensdag 13 december 2017 18:01 schreef Allures het volgende:
[..]
ik ben serieus wel benieuwd naar jouw fantasie snoep
En van Yvie_lu
Team choco
Ja die zijn voor je lijf, ik heb nu voor het gezicht. Die voor je lijf moet je eigenlijk in de koelkast bewaren en dan een stukje in zo'n puff frotten.quote:Op woensdag 13 december 2017 18:02 schreef Allures het volgende:
[..]
ik zag die jelly zeep dingen die waren wooooooei
Een ander woord heb ik niet
Sure. Ik doe meestal maar wat maar het resultaat is dit keer wel prima.quote:Op woensdag 13 december 2017 17:55 schreef ElDinosaur het volgende:
[..]
Weet ik niet, onbekend maakt onbemind. Als je een recept hebt ga ik het een keer proberen.
melk??? Wow mijn visie op jou draait ff 180 gradenquote:Op woensdag 13 december 2017 18:02 schreef CherryLips het volgende:
[..]
Melkchocolade en pindakaas. Klaar.
Of die kinderchocolade, melk met wit.
Eloquent als altijdquote:Op woensdag 13 december 2017 18:02 schreef Allures het volgende:
[..]
ik zag die jelly zeep dingen die waren wooooooei
Een ander woord heb ik niet
Ik denk dat ik een soort choco big mac ervan zou maken.quote:Op woensdag 13 december 2017 18:01 schreef Allures het volgende:
[..]
ik ben serieus wel benieuwd naar jouw fantasie snoep
En van Yvie_lu
Team choco
Wat.quote:Op woensdag 13 december 2017 18:02 schreef CherryLips het volgende:
[..]
Ja die zijn voor je lijf, ik heb nu voor het gezicht. Die voor je lijf moet je eigenlijk in de koelkast bewaren en dan een stukje in je puff frotten.
En een grote friet oorlog.quote:Op woensdag 13 december 2017 18:03 schreef CherryLips het volgende:
Ga zo naar de snackbar maar doe niet meer zo aan vlees. Blijft er dan alleen een kaassouffle over
Even voor een vriend, is dat een beetje houdbaar die meuk?quote:Op woensdag 13 december 2017 18:02 schreef CherryLips het volgende:
[..]
Ja die zijn voor je lijf, ik heb nu voor het gezicht. Die voor je lijf moet je eigenlijk in de koelkast bewaren en dan een stukje in zo'n puff frotten.
neeee ze hebben heel veel tegenwoordig!quote:Op woensdag 13 december 2017 18:03 schreef CherryLips het volgende:
Ga zo naar de snackbar maar doe niet meer zo aan vlees. Blijft er dan alleen een kaassouffle over
Ik ben ook niet per se fan oid maar altijd leuk om te kijken wat voor weird ass variaties ze hebben bedacht.quote:Op woensdag 13 december 2017 17:52 schreef Yvie_lu het volgende:
[..]
Geen idee.
Ben sws niet echt een kitkat-fan want te zoet, maar ik dacht misschien hebben ze wel een pure dus was nieuwsgierig maar dus nog niet naar binnen geweest.
Die van Chocolonely is het lekkerstquote:Op woensdag 13 december 2017 18:03 schreef Allures het volgende:
[..]
melk??? Wow mijn visie op jou draait ff 180 graden
klinkt op de kokos na awesomequote:Op woensdag 13 december 2017 18:03 schreef Yvie_lu het volgende:
[..]
Ik denk dat ik een soort choco big mac ervan zou maken.
3 chocolate chip cookies en dan in de ene laag een kokoscreme en in de andere laag een pure chocoladecreme.
Klinkt als een goede restjes soep.quote:Op woensdag 13 december 2017 18:03 schreef Trashcanman het volgende:
[..]
Sure. Ik doe meestal maar wat maar het resultaat is dit keer wel prima.
-Halve knolselderij in stukken hakken en middelgrote winterpeen mee verhakseln.
- ui en teentje knoflook in de pan fruiten, daarna handvol spinazie (had ik nog over dus tja) even mee bakken.
- even afblussen met een scheut rode wijn en daarna de knolselderij en wortel in de pan mikken.
- beetje peper naar smaak er over en een flinke schep Griekse yoghurt erdoor doen.
Alles een tijdje laten pruttelen in tuinkruidenbouillon en daarna met de staafmixer er door en klaar.
Ik stoor me als persoon ook aan de makkelijke wijze waarop 'je stelt je aan' wordt geroepen, maar zo ver gaan we niet met modereren. Ik snap goed dat je je daardoor aangevallen voelde, maar we gaan ons niet in elke discussie mengen of er wel weloverwogen meningen worden geventileerd, dat gaat gewoon niet. Dus ik kan je nogmaals alleen maar adviseren om er niet meer op in te gaan. Juist het erop reageren voedt dat soort gedrag. En daar wil ik het in dit topic graag even bij laten.quote:Op woensdag 13 december 2017 17:58 schreef Fripsel het volgende:
[..]
Ja of zulke persoonlijke aanvallen worden gewoon eens weggehaald. Want het is gewoon bewust iemands goede bedoelingen naar beneden halen keer op keer. Het maakt niet uit wat ik zeg er word een draai aan gegeven dat ik het toch niet wil, of te oppervlakkig zie of wat dan ook. En ook telkens door dezelfde personen die nooit iets goeds te zeggen hebben. Maar me zogenaamd wel zo goed kennen.
Ja hoor. Alleen niet onder de douche laten staan zo droog mogelijk houden.quote:Op woensdag 13 december 2017 18:04 schreef HostiMeister het volgende:
[..]
Even voor een vriend, is dat een beetje houdbaar die meuk?
cote d'or die plakken maar dan puur aan de buitenkant daaraanquote:Op woensdag 13 december 2017 18:05 schreef CherryLips het volgende:
[..]
Die van Chocolonely is het lekkerst
Al was die van hands off ook goed te doen.
En die met zeezout natuurlijk. En de milka met pinda of biscuit.
O en de cote d'or, die plakken. En dan de gewone.
O en die ronde dingen van Lindt geloof ik? Duur maar zo lekker.quote:Op woensdag 13 december 2017 18:06 schreef Allures het volgende:
[..]
cote d'or die plakken maar dan puur aan de buitenkant daaraan
Hands off is ook erg nice ja
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |