abonnement Unibet Coolblue
pi_175682274
Beste mensen,

Ik heb even een kloon account aangemaakt, omdat ik vrij bekend ben op dit forum en ik sta op de rand van de afgrond na 14 jaar samen te zijn met mijn meissie. Ik zal alles proberen zo goed mogelijk te omschrijven, zodat het helder is. Mochten er vragen zijn dan ben ik uiteraard bereid deze te beantwoorden. Hopelijk zijn er wat mensen die mij kunnen adviseren ofzo.

Zoals gezegd ben ik al 14 jaar samen met de liefde van mijn leven. We zijn vanaf dat we 17 jaar zijn bijelkaar en wonen sinds een kleine 10 jaar samen. Eerst 6 jaar in een heel klein dorp en nu sinds 4 jaar in een groter dorp met ongeveer 10.000 inwoners.

Wij hebben in ons leven heel veel dingen meegemaakt en dit begon al op de allereerste dag dat ik haar voor de eerste keer zag. Haar ouders lagen namelijk in scheiding en er werd net niet gevochten in huis. Uiteindelijk is dat overigens goed gekomen, nadat haar moeder 6 weken uit huis is geweest.

Enkele jaren geleden kreeg mijn vriendin een ongeluk en werd aangereden. Hierdoor kwam ze 6 maanden in het ziekenhuis te liggen en hield daar beenletsel aan over, mede door toedoen van het ziekenhuis (wonden niet goed schoongemaakt). Ze moest opnieuw leren lopen, staan etc en is inmiddels al 8 jaar werkzaam in een Horeca bedrijf waar ze het reuze naar haar zin heeft, maar daar kom ik later nog op terug.

In de tussentijd heb ik gewoon gewerkt, maar op en af. Aantal keer goed pech gehad dat de bedrijven waar ik werkzaam voor was failliet gingen of ik kon het gewoon niet vinden met collega's etc. Ik ben daar zeer gevoelig voor vanwege een psychische stoornis die ik heb en die sinds vorig jaar pas erkend is (eindelijk). Ik ben dus niet iemand die langer dan 2-3 jaar bij een baas blijft hangen, ook al wil ik dat wel, het lukt telkens niet.

Sinds wij wonen waar wij nu wonen is er veel gebeurd. In de afgelopen 4 jaar hebben wij ieder jaar iemand verloren waar wij veel om geven. Zo overleed mijn oom plotseling aan een hartaanval 4 jaar geleden (waar mijn vriendin ook een goede band mee had), 3 jaar geleden mijn nicht van 32 aan een meervoudige hersentumor, 2 jaar geleden haar beste collega en vriendin aan kanker (ook net 38 ofzo) en nu staan wij op het punt om opnieuw iemand te verliezen, namelijk een vriendin van 26 ook aan kanker. Die zal op korte termijn overlijden en is niet meer te redden.

Toen wij hier kwamen wonen vertelde mijn vriendin mij; Ey ga nou eens wat doen, zoek eens wat contact etc. Uiteindelijk kwam ik bij de vereniging terecht waar ik nu bij zit en waar ik het ontzettend naar mijn zin heb. Het zijn echt vrienden geworden en ook mijn vriendin voelt zich daar welkom. Jaarlijks hebben we uitjes of komt ze kijken etc etc. En een tijdje geleden zijn we nog samen naar een bruiloft geweest van iemand uit mijn team.

Nu is het zo dat ik de afgelopen 2 jaar een ziektewetuitkering heb gehad en uiteindelijk ben ik goedgekeurd (niet geheel terecht maar goed). Ik was sinds Augustus dit jaar bezig om te solliciteren. Letterlijk honderden sollicitaties en gesprekken reeds gevoerd. Ik kon niet eerder dan Augustus solliciteren, omdat ik een ziektewetuitkering had en ik moest wachten op het eindoordeel van de arts. Mijn vriendin vertelde mij dat ze erg trots was dat ik het eindelijk inzag en dat ik zo snel reageerde. Ze maakte zich logischerwijs druk om de financiën.

Tevens zijn we al 3 jaar bezig om vader en moeder te worden. Na uitgebreid onderzoek bleek dat wij niet natuurlijk zwanger kunnen worden. De ''fout'' ligt bij mij. Hiervoor zijn we dit jaar een traject ingegaan bij het Erasmus in Rotterdam. Door middel van een ICSI-behandeling kunnen wij alsnog vader en moeder worden.Wel moest mijn vriendin 5 kilo afvallen oftewel erbij sporten. En ze werkt nog eens 40-45 uur per week en ik deed op dat moment niets.

In November zouden wij terug moeten komen bij het ziekenhuis, maar je raad het al. Enkele dagen voor we zouden gaan kwam ze met het nieuws dat ze twijfelt aan onze relatie. Ze zag op tegen de datum van het ziekenhuis en of we het wel allemaal konden rondbreien. Aan de ene kant heeft ze gelijk, omdat ik al een aantal keer een kans heb gehad wat betreft werk etc, maar aan de andere kant denk ik; Een baby dat gaat 9 maanden duren. Geef mij dan ook die tijd, je zag dat ik goed bezig was.

Op haar werk is ze heel goed met haar collega's, zelfs te goed misschien. Ze gaat graag op stap, feestjes en dat soort dingen. Dat is na de dood van haar beste collega meer geworden (die hield daar ook van, maar stierf alleen en was vaak eenzaam, eeuwige vrijgezel en kwam vaak de verkeerde mannen tegen zeg maar). Ik heb haar die vrijheid NOOIT ontnomen, omdat ik wist dat ze dat gemist heeft in haar jeugd, mede door toedoen van haar ouders. Ze zorgde immers altijd voor alles en iedereen.

Nu is de situatie zo dat ik door de bomen het bos niet meer zie. Ze loopt bij een psycholoog voor haarzelf, maar niet voor onze relatie. Ik heb haar verteld dat die psycholoog het waarschijnlijk erger maakt. Waarom? Als jij met een vraag komt; Ik heb altijd voor anderen gezorgd, wat moet ik doen? Dan zegt die psycholoog uiteraard dat je voor jezelf moet kiezen.

Onze relatie is ALTIJD goed geweest. Samen op vakantie, samen lachen en huilen, respect, waardering, goede sex (nog steeds) en zelden tot nooit ruzie. Weleens discussies maar geen ruzie. Tevens drink ik niet, drugs gebruik ik niet en geweld gebruik ik al helemaal niet. Ik ben eigenlijk een lief persoon die ook liefde nodig heeft en zij idem.

Nu is het zo dat ik bij mijn ouders verblijf voor inmiddels 10+ dagen en ik het zelf misschien erger heb gemaakt door haar te appen, vanwege onzekerheid en het ongewisse. Dit heb ik niet gewild, maar als ze in mijn schoenen had gestaan had ze hetzelfde gedaan denk ik. Wel hebben we enkele malen per email contact gehad.

In deze emails geeft ze de volgende punten aan;

Financiën (daar was ik mee bezig en ik heb vrijdag bijvoorbeeld weer een gesprek staan)
Vrijheid (die ze altijd van mij gekregen heeft maar toch heeft ze het gevoel een bepaalde verantwoordelijk richting mij te hebben)
Genegenheid (die gaf ik haar erg veel, zeker toen ik net wegging en dat vond ze ook heel fijn.)
Huishouden (oftewel of ik vaker dingen zelf wil zien, maar het probleem is ik zie het niet en dat stinkt haar terecht. Ook dit is op te lossen lijkt mij bijv met een memo bord ofzo)

Ik denk dat ze zich teveel spiegelt aan haar collega's die vaak jonger zijn en lekker alles los en vast neuken wat er is en lekker zuipen. Ik merk dat ze dat ook wil, maar dat heeft ze altijd tot op zekere hoogte gemogen. Het is voor mij dus een raadsel en het kwam als koude kak op mijn dak waar dit ineens vandaan komt.

1 week voordat ze met dit verhaal kwam hadden we nog wereldse sex en was het hou van je, wil je niet kwijt en we gaan ervoor he in 2018 en ineens PATS BOEM.

Ik ben nu 31 en mijn leven is helemaal vernield. Ik verlies haar, mijn 2 honden en 3 katten en mijn vrienden die ik net had opgebouwd daarzo. Nu ik 100 kilometer verder zit denk ik; Wat nu? Ik heb hier bij mijn ouders helemaal niets en ik wil dat het goed komt, maar wat te doen?

Ik weet dat mijn tante haar vanavond belt en ik spreek haar donderdagavond even. Zaterdag ga ik denk ik wel met de vereniging het uitje doen en een vriend raadde mij aan om haar zondag even lekker mee te nemen naar de schaatsbaan, maar aan de andere kant komt dat misschien opdringerig over, omdat ze aangaf rust te willen. Ik kan niet begrijpen dat je iemand waar je zoveel van houd en dat doet ze, zo ineens kan behandelen.

Ze is van een lieve, open, eerlijke, charmante en zorgzame vrouw INEENS omgeslagen naar iemand die alleen wil zijn, koud is en weinig empathie heeft. Ik begrijp er werkelijk niets van aan een kant.

Nu zul je denken; Ze wil ermee stoppen. Maar er zijn een aantal dingen waaraan ik denk waarvan ik zeg; Ze wil niet stoppen. Ze heeft namelijk de afspraak bij het ziekenhuis VERZET en niet geannuleerd. Verzet naar volgende week al zelfs. Tevens draagt ze onze verlovingsring nog.

Ik weet het niet meer en sorry voor het warrige verhaal.
pi_175682285
5 delen!
A command line lets you get intimate with your computer, data and protocols. GUIs are like wearing full body condoms.
pi_175682295
Heb je niet al voldoende antwoorden gehad op wat je moet doen?
  dinsdag 12 december 2017 @ 22:09:00 #4
399258 niepleuje
houdt van vijgen
pi_175682301
pi_175682309
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 december 2017 22:08 schreef FlipjeHolland het volgende:
Heb je niet al voldoende antwoorden gehad op wat je moet doen?
nog niet het antwoord wat hij wilt horen wrs
A command line lets you get intimate with your computer, data and protocols. GUIs are like wearing full body condoms.
pi_175682322
quote:
14s.gif Op dinsdag 12 december 2017 22:09 schreef Joene het volgende:

[..]

nog niet het antwoord wat hij wilt horen wrs
Kunnen we nog lang doorgaan, want die krijgt ie ook niet.
pi_175682324
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 december 2017 22:03 schreef Raskolnikow het volgende:

[..]

Genegenheid in vrijheid, ik snap dat wel. Financieel zou ik niet al te serieus nemen, je hebt haar tenslotte aan een vast contract geholpen. Af en toe een keer afwassen kan ook geen kwaad. Maar vrijheid, hoe ga je dat regelen?
Ik heb altijd tegen haar gezegd; Ga lekker op stap en doe je ding, omdat ik weet dat ze dat vroeger in haar jeugd heeft gemist. Ik heb haar dat dus nooit ontnomen ofzo. Alleen spiegelt ze zich nu wel heel erg aan haar vooral jongere collega's, deels terecht.

Stukje uit mail;

Ik vraag mij af of de veranderingen blijvend zijn. Oftewel ze twijfelt maar je kunt niet eeuwig twijfelen. Ik heb zoiets van oke geef het dan de kans.
pi_175682329
Je moet er nu eigenlijk heen gaan. Haar verrassen.
pi_175682339
quote:
14s.gif Op dinsdag 12 december 2017 22:09 schreef Joene het volgende:

[..]

nog niet het antwoord wat hij wilt horen wrs
Oh jawel hoor maar ik beantwoord gewoon jullie vragen.
pi_175682356
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 december 2017 22:09 schreef FlipjeHolland het volgende:

[..]

Kunnen we nog lang doorgaan, want die krijgt ie ook niet.
vrijdag is het alleen nog even sterkte en succes wensen! even volhouden !
A command line lets you get intimate with your computer, data and protocols. GUIs are like wearing full body condoms.
pi_175682363
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 december 2017 22:09 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Ik heb altijd tegen haar gezegd; Ga lekker op stap en doe je ding, omdat ik weet dat ze dat vroeger in haar jeugd heeft gemist. Ik heb haar dat dus nooit ontnomen ofzo. Alleen spiegelt ze zich nu wel heel erg aan haar vooral jongere collega's, deels terecht.

Stukje uit mail;

Ik vraag mij af of de veranderingen blijvend zijn. Oftewel ze twijfelt maar je kunt niet eeuwig twijfelen. Ik heb zoiets van oke geef het dan de kans.
Jah, nu haar nog overtuigen. :')
pi_175682365
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 december 2017 22:09 schreef BilmemKi het volgende:
Je moet er nu eigenlijk heen gaan. Haar verrassen.
Ik moet er vrijdag zijn ivm gesprek voor werk. Het is 110KM. Ze vroeg ik haar tot donderdagavond met rust wil laten en dat respecteer ik. Lijkt mij geen slimme zet.
pi_175682388
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 december 2017 22:10 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Ik moet er vrijdag zijn ivm gesprek voor werk. Het is 110KM. Ze vroeg ik haar tot donderdagavond met rust wil laten en dat respecteer ik. Lijkt mij geen slimme zet.
En het schaatsen, is dat een verassing of weet ze dat wel?
  dinsdag 12 december 2017 @ 22:11:27 #14
232494 Boca_Raton
Voor al uw no nonsense
pi_175682389
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 december 2017 22:09 schreef BilmemKi het volgende:
Je moet er nu eigenlijk heen gaan. Haar verrassen.
Een clownsmasker verhoogt haar blijdschap je te zien.
pi_175682394
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 december 2017 22:10 schreef Raskolnikow het volgende:

[..]

Jah, nu haar nog overtuigen. :')
Ik ga gewoon mijn ding doen zoals jullie adviseerde en hopelijk gaan haar ogen dan open en denkt ze; Verrek het kan dus wel. Uiteraard ben ik daar zelf de beslissende factor in.
pi_175682405
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 december 2017 22:10 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Ik moet er vrijdag zijn ivm gesprek voor werk. Het is 110KM. Ze vroeg ik haar tot donderdagavond met rust wil laten en dat respecteer ik. Lijkt mij geen slimme zet.
Dude dan is ze nu iemand anders aan het doen.
pi_175682406
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 december 2017 22:11 schreef Desmosedici het volgende:

[..]

En het schaatsen, is dat een verassing of weet ze dat wel?
Nee weet ze niet.
pi_175682410
quote:
1s.gif Op dinsdag 12 december 2017 22:11 schreef BilmemKi het volgende:

[..]

Dude dan is ze nu iemand anders aan het doen.
Tijdens het Wordfeuden met mijn ma :')
pi_175682412
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 december 2017 22:11 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Ik ga gewoon mijn ding doen zoals jullie adviseerde en hopelijk gaan haar ogen dan open en denkt ze; Verrek het kan dus wel. Uiteraard ben ik daar zelf de beslissende factor in.
nee zij is beslissende
A command line lets you get intimate with your computer, data and protocols. GUIs are like wearing full body condoms.
pi_175682431
quote:
14s.gif Op dinsdag 12 december 2017 22:12 schreef Joene het volgende:

[..]

nee zij is beslissende
Zij neemt de beslissing ja uiteraard. Bedoel meer als ik gewoon doe wat ze vraagt en inderdaad gewoon mijn eigen ding doe dat dat aan mijzelf ligt.
pi_175682434
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 december 2017 22:11 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Nee weet ze niet.
Denk je dat ze het kan waarderen of niet om samen te gaan schaatsen. Voelt ze zich dan niet bezwaard om het toch wel te doen?
pi_175682436
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 december 2017 22:11 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Tijdens het Wordfeuden met mijn ma :')
Tijdens doggy kan dat prima.
  dinsdag 12 december 2017 @ 22:12:58 #23
432997 Ven1972
Man met humor
pi_175682448
Ik smul er van...
Humor, serieus en vrolijk!
pi_175682463
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 december 2017 22:12 schreef Desmosedici het volgende:

[..]

Denk je dat ze het kan waarderen of niet om samen te gaan schaatsen. Voelt ze zich dan niet bezwaard om het toch wel te doen?
Dat vraag ik mij dus ook af maar ik hoor donderdagavond wel aan haar toon hoe of wat.
pi_175682467
quote:
1s.gif Op dinsdag 12 december 2017 22:12 schreef BilmemKi het volgende:

[..]

Tijdens doggy kan dat prima.
Hoe weet jij dat? Give me details!
pi_175682472
quote:
11s.gif Op dinsdag 12 december 2017 22:12 schreef Ven1972 het volgende:
Ik smul er van...
fapje gemacht ?
A command line lets you get intimate with your computer, data and protocols. GUIs are like wearing full body condoms.
  dinsdag 12 december 2017 @ 22:14:32 #27
232494 Boca_Raton
Voor al uw no nonsense
pi_175682501
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 december 2017 22:11 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Ik ga gewoon mijn ding doen zoals jullie adviseerde en hopelijk gaan haar ogen dan open en denkt ze; Verrek het kan dus wel. Uiteraard ben ik daar zelf de beslissende factor in.
Ja, jij hebt alle kaarten in handen.
  dinsdag 12 december 2017 @ 22:15:01 #28
432997 Ven1972
Man met humor
pi_175682524
quote:
15s.gif Op dinsdag 12 december 2017 22:13 schreef Joene het volgende:

[..]

fapje gemacht ?
Nee, ik smul er van hoe TS hier vergaat. Hij probeert van alles wat... Hij moet haar rust laten... dat is het beste wat hij kan doen.
Humor, serieus en vrolijk!
pi_175682527
quote:
1s.gif Op dinsdag 12 december 2017 22:14 schreef Boca_Raton het volgende:

[..]

Ja, jij hebt alle kaarten in handen.
alleen de azen zijn thuis gebleven
A command line lets you get intimate with your computer, data and protocols. GUIs are like wearing full body condoms.
  dinsdag 12 december 2017 @ 22:15:55 #30
232494 Boca_Raton
Voor al uw no nonsense
pi_175682549
quote:
15s.gif Op dinsdag 12 december 2017 22:15 schreef Joene het volgende:

[..]

alleen de azen zijn thuis gebleven
Wel meer dan die 😂
pi_175682558
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 december 2017 22:15 schreef Ven1972 het volgende:

[..]

Nee, ik smul er van hoe TS hier vergaat. Hij probeert van alles wat... Hij moet haar rust laten... dat is het beste wat hij kan doen.
nou ik vind het oprecht heel vervelend voor TS. En probeer net als 1000 anderen de man aan het verstand te brengen dat zij in charge is ipv hij.
A command line lets you get intimate with your computer, data and protocols. GUIs are like wearing full body condoms.
pi_175682588
quote:
1s.gif Op dinsdag 12 december 2017 22:15 schreef Boca_Raton het volgende:

[..]

Wel meer dan die 😂
jij gaat voor een paartje 2en ?
A command line lets you get intimate with your computer, data and protocols. GUIs are like wearing full body condoms.
  dinsdag 12 december 2017 @ 22:20:45 #33
331246 Kentekenplaat
Vaak op de foto.
pi_175682722
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 december 2017 21:02 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Uiteraard wilde ze mij geen pijn doen maar dat is dus een fout van haar. Praat gewoon als volwassenen. Dan kan ze de schuld wel bij mij neerleggen, maar WAS ze er maar over begonnen dan was het nooit zover gekomen. Dat neem ik haar wel kwalijk ja.
Als je net zo met haar discussieert als hier snap ik wel dat ze niet met je praat. Alleen horen wat je wilt horen genereert niet echt een goed gesprek.
quote:
Ook mijn moeder zegt dat ze dat verkeerd heeft aangepakt.
Ja natuurlijk vindt jouw moeder dat. Het is namelijk je moeder en die zijn over het algemeen niet heel objectief.

Echt TS, steeds lees ik weer hetzelfde riedeltje. Met vooral "Ja, maar." en "als, dan." Maar er is geen "ja, maar" en "als, dan" . Het is niet meer dan het naderende einde. Jullie relatie is hartstikke terminaal. En ze probeert het zachtjes te doen, een soort morfine en dormicum, maar in jouw geval lijkt het me beter gelijk duidelijk te zijn, zeg maar een virtueel touw om de relatie in een keer strak te trekken.

Misschien probeert ze je nog even zoet te houden tot de feestdagen, maar ik weet haast wel zeker dat je in januari vrijgezel bent.

En ik weet dat je hoofd en hart gillen dat je dat niet wil, maar het is onvermijdelijk. Ik kan met de beste wil van de wereld geen toekomst in jullie samen zien.
Verkrijgbaar met diverse letter- en cijfercombinaties!
  dinsdag 12 december 2017 @ 22:22:31 #34
331246 Kentekenplaat
Vaak op de foto.
pi_175682778
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 december 2017 22:11 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Ik ga gewoon mijn ding doen zoals jullie adviseerde en hopelijk gaan haar ogen dan open en denkt ze; Verrek het kan dus wel. Uiteraard ben ik daar zelf de beslissende factor in.
De enige ogen die open gaan zijn die van jou. En dan denk je:"Kut, al die betweterige zolderkamerautisten van FOK! hadden ontzettend gelijk."
Verkrijgbaar met diverse letter- en cijfercombinaties!
  dinsdag 12 december 2017 @ 22:22:46 #35
432997 Ven1972
Man met humor
pi_175682791
quote:
15s.gif Op dinsdag 12 december 2017 22:16 schreef Joene het volgende:

[..]

nou ik vind het oprecht heel vervelend voor TS. En probeer net als 1000 anderen de man aan het verstand te brengen dat zij in charge is ipv hij.
Ja, dat is ook zo. TS accepteert het nog niet helemaal dat het officieel uit is tussen hij en zijn vriendin. Echter spelen er heel veel dingen mee wat TS allemaal hier op FOK bedoelt. Hij is echt volhardend met zijn eigen meningen en verhaal.
Humor, serieus en vrolijk!
  dinsdag 12 december 2017 @ 22:24:25 #36
331246 Kentekenplaat
Vaak op de foto.
pi_175682827
quote:
11s.gif Op dinsdag 12 december 2017 22:12 schreef Ven1972 het volgende:
Ik smul er van...
Ik niet. Ik vind het oprecht sneu voor TS. Zeker omdat ik dat strohalm-gedrag zo ontzettend herken en weet hoe dat je in je ontwikkeling belemmert.
Verkrijgbaar met diverse letter- en cijfercombinaties!
  Meest relativerende user 2022 dinsdag 12 december 2017 @ 22:26:36 #37
357044 Budapestenaar
pi_175682896
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 december 2017 22:22 schreef Kentekenplaat het volgende:

[..]

De enige ogen die open gaan zijn die van jou. En dan denk je:"Kut, al die betweterige zolderkamerautisten van FOK! hadden ontzettend gelijk."
Nee, dan denkt hij: "al die betweterige zolderkamerautisten van FOK! hadden ontzettend ongelijk én mijn vriendin ook. Zij snappen het niet."

En ik vind het oprecht sneu voor hem. Ik snap maar al te goed hoe wanhopig hij nu is.
pi_175682927
TS ik vind het sneu voor je.. straks kom je in de fase paniek. Ook dat gaat weer voorbij. Je gaay het redden zonder haar.
pi_175682965
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 december 2017 22:27 schreef BilmemKi het volgende:
TS ik vind het sneu voor je.. straks kom je in de fase paniek. Ook dat gaat weer voorbij. Je gaay het redden zonder haar.
is hij gaay?
A command line lets you get intimate with your computer, data and protocols. GUIs are like wearing full body condoms.
pi_175682993
quote:
5s.gif Op dinsdag 12 december 2017 22:28 schreef Joene het volgende:

[..]

is hij gaay?
Sorry?
pi_175683001
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 december 2017 22:11 schreef AnoniemH het volgende:

Ik ga gewoon mijn ding doen zoals jullie adviseerde en hopelijk gaan haar ogen dan open en denkt ze; Verrek het kan dus wel. Uiteraard ben ik daar zelf de beslissende factor in.
Ik geloof dat ik de draad een beetje kwijt ben.
Je hebt vrijdag een sollicitatiegesprek (yay *O* succes en zo).
Zij heeft je gevraagd om haar donderdagavond met rust te laten.
Je gaat gewoon je ding doen zoals geadviseerd.
Ze weet niets van het plan te gaan schaatsen.

Even voor de duidelijkheid: ga je daar dan al op donderdagavond naar toe of pas vrijdag? En ga je haar dan vragen mee te gaan schaatsen op donderdagavond of op vrijdag?
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
pi_175683046
quote:
1s.gif Op dinsdag 12 december 2017 22:29 schreef BilmemKi het volgende:

[..]

Sorry?
je maakte een tiepfout
A command line lets you get intimate with your computer, data and protocols. GUIs are like wearing full body condoms.
pi_175683079
quote:
14s.gif Op dinsdag 12 december 2017 22:30 schreef Joene het volgende:

[..]

je maakte een tiepfout
Neuk jij mieren?
pi_175683109
ik ga is kijken of ik na een uur of wat met mn ogen dicht tot een andere conclusie kan komen.

TS: succes kerel, nogmaals tof dat je blijft reageren.
A command line lets you get intimate with your computer, data and protocols. GUIs are like wearing full body condoms.
pi_175683123
quote:
1s.gif Op dinsdag 12 december 2017 22:32 schreef BilmemKi het volgende:

[..]

Neuk jij mieren?
alleen een beetje grote ben wel een fokker he dus 20cm.
A command line lets you get intimate with your computer, data and protocols. GUIs are like wearing full body condoms.
  dinsdag 12 december 2017 @ 22:44:16 #46
471602 Gruffalo
No such thing.
pi_175683414
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 december 2017 22:09 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Ik heb altijd tegen haar gezegd; Ga lekker op stap en doe je ding, omdat ik weet dat ze dat vroeger in haar jeugd heeft gemist. Ik heb haar dat dus nooit ontnomen ofzo. Alleen spiegelt ze zich nu wel heel erg aan haar vooral jongere collega's, deels terecht.

Niemand zegt dat jij haar iets hebt ontnomen, maar jij bepaalt wel de kaders, waar het hek staat. Dat is iets wezenlijks anders, maar net zo beklemmend. Wat een relatie moet inhouden, hoe zij haar leven moet leiden: jij bepaalt wat goed is om te doen, jij weet het beter dan zij. Je schets een beeld waarin je haar de wereld gunt, maar die wereld is maar zo groot als jouw horizon ver is.
A gruffalo! Why didn’t you know?
He has terrible tusks, and terrible claws, and terrible teeth in his terrible jaws.
pi_175683588
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 december 2017 22:44 schreef Gruffalo het volgende:

[..]

Niemand zegt dat jij haar iets hebt ontnomen, maar jij bepaalt wel de kaders, waar het hek staat. Dat is iets wezenlijks anders, maar net zo beklemmend. Wat een relatie moet inhouden, hoe zij haar leven moet leiden: jij bepaalt wat goed is om te doen, jij weet het beter dan zij. Je schets een beeld waarin je haar de wereld gunt, maar die wereld is maar zo groot als jouw horizon ver is.
dit!
pi_175683594
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 december 2017 22:29 schreef Isabeau het volgende:

[..]

Ik geloof dat ik de draad een beetje kwijt ben.
Je hebt vrijdag een sollicitatiegesprek (yay *O* succes en zo).
Zij heeft je gevraagd om haar donderdagavond met rust te laten.
Je gaat gewoon je ding doen zoals geadviseerd.
Ze weet niets van het plan te gaan schaatsen.

Even voor de duidelijkheid: ga je daar dan al op donderdagavond naar toe of pas vrijdag? En ga je haar dan vragen mee te gaan schaatsen op donderdagavond of op vrijdag?
Donderdagavond telefonisch contact. Vrijdagochtend ben ik dan daar. Ik wil dat schaatsen haar vrijdag vragen. Gewoon even nergens aan denken beide.
pi_175683614
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 december 2017 22:44 schreef Gruffalo het volgende:

[..]

Niemand zegt dat jij haar iets hebt ontnomen, maar jij bepaalt wel de kaders, waar het hek staat. Dat is iets wezenlijks anders, maar net zo beklemmend. Wat een relatie moet inhouden, hoe zij haar leven moet leiden: jij bepaalt wat goed is om te doen, jij weet het beter dan zij. Je schets een beeld waarin je haar de wereld gunt, maar die wereld is maar zo groot als jouw horizon ver is.
Nee ik bepaal de kaders helemaal niet. Mijn vader denkt zelfs dat ik haar niet zoveel vrijheid had moeten geven misschien. Ik vind dat een ieder recht heeft op zijn vrijheden. Als zij ladderzat wil drinken moet ze dat doen. Wil ze dat niet ook prima. Dat heeft NIETS met mijn kaders te maken, ik ben heel makkelijk daarin.
  Moderator dinsdag 12 december 2017 @ 22:54:34 #50
441859 crew  Lenny77
pi_175683653
Eerst en vooral is het een tragische situatie voor Ts en ik leef wel met je mee, maar ook ik ga een poging doen om Ts wakker te maken:
Jezus.. Als ik die vriendin was, dan was ik al lang gillend weggelopen!
Ik zou ook niet met jou kunnen praten... Wat een muur voor je kop zeg!
En als je ook nog een stoornis hebt, wat ok is, dan is de kans groot dat ze ofwel heel veel hints heeft gegeven die jij niet hebt gezien, ofwel dat ze er niet over begonnen is daar het toch geen zin heeft als jij er niet in kan veranderen.
Ze was erg jong toen jullie samen zijn gekomen. Geen eigen ontwikkeling! Altijd moeten zorgen voor anderen en dan voor jou. Zeker de laatste jaren. Ze is nu net 30. Zo een moment dat je wel eens nadenkt over je leven en terugkijkt. Er zijn verschillende mensen gestorven, confronterend op het gebied dat je leven voorbij kan zijn voor je het weet! Dan nog de baby... En ze weet dat ze het waarschijnlijk alleen moet gaan doen daar ze aan jou een tweede kind heeft. Ik denk dat haar ogen open zijn gegaan. Dat ze wakker is geworden! Jij had al lang aan het werk moeten zijn, al was het in de nacht bij DHL. Je bent al van voor de zomer 'op zoek', je teert op haar. En daarvoor heb je ook 2 jaar niets gedaan! Had je nou het hele huishouden op je genomen, dan was het nog ok geweest maar zelfs dat blijkt niet zo te zijn.. Ja, de honden uitlaten en hun bakjes vullen. Kom op man! Het moest eens andersom zijn! Als je als man voltijds werkt en je vrouw niet, dan verwacht je toch ook dat zij het huishouden doet?
Zij heeft haar toekomst gezien: als enige voltijds werken, een man thuis op de bank, een kind waar ze geen tijd mee kan doorbrengen omdat ze het huishouden ook nog moet doen en jou ook nog moet ondersteunen.
Ze heeft zich veel meer ontwikkeld dan je denkt.
En kom niet af met: ik kan eraan werken en veranderen! Nee, je had dit uit jezelf al moeten doen! Ze is je moeder niet die jou aan het werk moet zetten!
Nu is het te laat!
En in godsnaam, zet dat plan uit je hoofd om vrijdag terug bij haar te gaan wonen. Dat wil ze helemaal niet!!! Dan had ze het wel gevraagd! En over die sollicitatie van vorige week: je had echt wel kunnen gaan, je hoefde ervoor niet bij haar langs te gaan. Dit is de laatste maand voor je uitkering gekort wordt! Doe iets man! Ik wou bijna zeggen: je had er gewoon naartoe moeten rijden om aan haar te laten zien dat je helemaal voor die baan wil gaan maar... Je hebt geen rijbewijs |:(

Sorry... Ik bedoel het niet zo slecht maar open je ogen toch eens man en geef toe dat je je gewoon hebt laten hangen en dat het wel allemaal gemakkelijk was!
Horum omnium fortissimi sunt Belgae
  Moderator dinsdag 12 december 2017 @ 22:56:30 #51
16180 crew  CoolGuy
Money makes the world go round
pi_175683688
quote:
1s.gif Op dinsdag 12 december 2017 22:54 schreef Lenny77 het volgende:
Eerst en vooral is het een tragische situatie voor Ts en ik leef wel met je mee, maar ook ik ga een poging doen om Ts wakker te maken:
Jezus.. Als ik die vriendin was, dan was ik al lang gillend weggelopen!
Ik zou ook niet met jou kunnen praten... Wat een muur voor je kop zeg!
En als je ook nog een stoornis hebt, wat ok is, dan is de kans groot dat ze ofwel heel veel hints heeft gegeven die jij niet hebt gezien, ofwel dat ze er niet over begonnen is daar het toch geen zin heeft als jij er niet in kan veranderen.
Ze was erg jong toen jullie samen zijn gekomen. Geen eigen ontwikkeling! Altijd moeten zorgen voor anderen en dan voor jou. Zeker de laatste jaren. Ze is nu net 30. Zo een moment dat je wel eens nadenkt over je leven en terugkijkt. Er zijn verschillende mensen gestorven, confronterend op het gebied dat je leven voorbij kan zijn voor je het weet! Dan nog de baby... En ze weet dat ze het waarschijnlijk alleen moet gaan doen daar ze aan jou een tweede kind heeft. Ik denk dat haar ogen open zijn gegaan. Dat ze wakker is geworden! Jij had al lang aan het werk moeten zijn, al was het in de nacht bij DHL. Je bent al van voor de zomer 'op zoek', je teert op haar. En daarvoor heb je ook 2 jaar niets gedaan! Had je nou het hele huishouden op je genomen, dan was het nog ok geweest maar zelfs dat blijkt niet zo te zijn.. Ja, de honden uitlaten en hun bakjes vullen. Kom op man! Het moest eens andersom zijn! Als je als man voltijds werkt en je vrouw niet, dan verwacht je toch ook dat zij het huishouden doet?
Zij heeft haar toekomst gezien: als enige voltijds werken, een man thuis op de bank, een kind waar ze geen tijd mee kan doorbrengen omdat ze het huishouden ook nog moet doen en jou ook nog moet ondersteunen.
Ze heeft zich veel meer ontwikkeld dan je denkt.
En kom niet af met: ik kan eraan werken en veranderen! Nee, je had dit uit jezelf al moeten doen! Ze is je moeder niet die jou aan het werk moet zetten!
Nu is het te laat!
En in godsnaam, zet dat plan uit je hoofd om vrijdag terug bij haar te gaan wonen. Dat wil ze helemaal niet!!! Dan had ze het wel gevraagd! En over die sollicitatie van vorige week: je had echt wel kunnen gaan, je hoefde ervoor niet bij haar langs te gaan. Dit is de laatste maand voor je uitkering gekort wordt! Doe iets man! Ik wou bijna zeggen: je had er gewoon naartoe moeten rijden om aan haar te laten zien dat je helemaal voor die baan wil gaan maar... Je hebt geen rijbewijs |:(

Sorry... Ik bedoel het niet zo slecht maar open je ogen toch eens man en geef toe dat je je gewoon hebt laten hangen en dat het wel allemaal gemakkelijk was!
Dit. Hard maar waar. Sorry TS.
Breitling - Instruments for Professionals
  Meest relativerende user 2022 dinsdag 12 december 2017 @ 22:59:04 #52
357044 Budapestenaar
pi_175683733
quote:
1s.gif Op dinsdag 12 december 2017 22:54 schreef Lenny77 het volgende:
Eerst en vooral is het een tragische situatie voor Ts en ik leef wel met je mee, maar ook ik ga een poging doen om Ts wakker te maken:
Jezus.. Als ik die vriendin was, dan was ik al lang gillend weggelopen!
Ik zou ook niet met jou kunnen praten... Wat een muur voor je kop zeg!
En als je ook nog een stoornis hebt, wat ok is, dan is de kans groot dat ze ofwel heel veel hints heeft gegeven die jij niet hebt gezien, ofwel dat ze er niet over begonnen is daar het toch geen zin heeft als jij er niet in kan veranderen.
Ze was erg jong toen jullie samen zijn gekomen. Geen eigen ontwikkeling! Altijd moeten zorgen voor anderen en dan voor jou. Zeker de laatste jaren. Ze is nu net 30. Zo een moment dat je wel eens nadenkt over je leven en terugkijkt. Er zijn verschillende mensen gestorven, confronterend op het gebied dat je leven voorbij kan zijn voor je het weet! Dan nog de baby... En ze weet dat ze het waarschijnlijk alleen moet gaan doen daar ze aan jou een tweede kind heeft. Ik denk dat haar ogen open zijn gegaan. Dat ze wakker is geworden! Jij had al lang aan het werk moeten zijn, al was het in de nacht bij DHL. Je bent al van voor de zomer 'op zoek', je teert op haar. En daarvoor heb je ook 2 jaar niets gedaan! Had je nou het hele huishouden op je genomen, dan was het nog ok geweest maar zelfs dat blijkt niet zo te zijn.. Ja, de honden uitlaten en hun bakjes vullen. Kom op man! Het moest eens andersom zijn! Als je als man voltijds werkt en je vrouw niet, dan verwacht je toch ook dat zij het huishouden doet?
Zij heeft haar toekomst gezien: als enige voltijds werken, een man thuis op de bank, een kind waar ze geen tijd mee kan doorbrengen omdat ze het huishouden ook nog moet doen en jou ook nog moet ondersteunen.
Ze heeft zich veel meer ontwikkeld dan je denkt.
En kom niet af met: ik kan eraan werken en veranderen! Nee, je had dit uit jezelf al moeten doen! Ze is je moeder niet die jou aan het werk moet zetten!
Nu is het te laat!
En in godsnaam, zet dat plan uit je hoofd om vrijdag terug bij haar te gaan wonen. Dat wil ze helemaal niet!!! Dan had ze het wel gevraagd! En over die sollicitatie van vorige week: je had echt wel kunnen gaan, je hoefde ervoor niet bij haar langs te gaan. Dit is de laatste maand voor je uitkering gekort wordt! Doe iets man! Ik wou bijna zeggen: je had er gewoon naartoe moeten rijden om aan haar te laten zien dat je helemaal voor die baan wil gaan maar... Je hebt geen rijbewijs |:(

Sorry... Ik bedoel het niet zo slecht maar open je ogen toch eens man en geef toe dat je je gewoon hebt laten hangen en dat het wel allemaal gemakkelijk was!
Na alles wat ik gelezen heb, kan ik niet anders dan me hier bij aansluiten.
pi_175683825
TS, zij is van jou... en van niemand anders. Verloven betekent trouwen en verder geen gekkigheid. Dat huwelijk moet en zal er komen, desnoods stap je naar de rechter.
  dinsdag 12 december 2017 @ 23:03:44 #54
432997 Ven1972
Man met humor
pi_175683851
quote:
1s.gif Op dinsdag 12 december 2017 22:54 schreef Lenny77 het volgende:
Eerst en vooral is het een tragische situatie voor Ts en ik leef wel met je mee, maar ook ik ga een poging doen om Ts wakker te maken:
Jezus.. Als ik die vriendin was, dan was ik al lang gillend weggelopen!
Ik zou ook niet met jou kunnen praten... Wat een muur voor je kop zeg!
En als je ook nog een stoornis hebt, wat ok is, dan is de kans groot dat ze ofwel heel veel hints heeft gegeven die jij niet hebt gezien, ofwel dat ze er niet over begonnen is daar het toch geen zin heeft als jij er niet in kan veranderen.
Ze was erg jong toen jullie samen zijn gekomen. Geen eigen ontwikkeling! Altijd moeten zorgen voor anderen en dan voor jou. Zeker de laatste jaren. Ze is nu net 30. Zo een moment dat je wel eens nadenkt over je leven en terugkijkt. Er zijn verschillende mensen gestorven, confronterend op het gebied dat je leven voorbij kan zijn voor je het weet! Dan nog de baby... En ze weet dat ze het waarschijnlijk alleen moet gaan doen daar ze aan jou een tweede kind heeft. Ik denk dat haar ogen open zijn gegaan. Dat ze wakker is geworden! Jij had al lang aan het werk moeten zijn, al was het in de nacht bij DHL. Je bent al van voor de zomer 'op zoek', je teert op haar. En daarvoor heb je ook 2 jaar niets gedaan! Had je nou het hele huishouden op je genomen, dan was het nog ok geweest maar zelfs dat blijkt niet zo te zijn.. Ja, de honden uitlaten en hun bakjes vullen. Kom op man! Het moest eens andersom zijn! Als je als man voltijds werkt en je vrouw niet, dan verwacht je toch ook dat zij het huishouden doet?
Zij heeft haar toekomst gezien: als enige voltijds werken, een man thuis op de bank, een kind waar ze geen tijd mee kan doorbrengen omdat ze het huishouden ook nog moet doen en jou ook nog moet ondersteunen.
Ze heeft zich veel meer ontwikkeld dan je denkt.
En kom niet af met: ik kan eraan werken en veranderen! Nee, je had dit uit jezelf al moeten doen! Ze is je moeder niet die jou aan het werk moet zetten!
Nu is het te laat!
En in godsnaam, zet dat plan uit je hoofd om vrijdag terug bij haar te gaan wonen. Dat wil ze helemaal niet!!! Dan had ze het wel gevraagd! En over die sollicitatie van vorige week: je had echt wel kunnen gaan, je hoefde ervoor niet bij haar langs te gaan. Dit is de laatste maand voor je uitkering gekort wordt! Doe iets man! Ik wou bijna zeggen: je had er gewoon naartoe moeten rijden om aan haar te laten zien dat je helemaal voor die baan wil gaan maar... Je hebt geen rijbewijs |:(

Sorry... Ik bedoel het niet zo slecht maar open je ogen toch eens man en geef toe dat je je gewoon hebt laten hangen en dat het wel allemaal gemakkelijk was!
Ik ben mee eens met Lenny77. Het is wel hard, maar is realiteit.
Humor, serieus en vrolijk!
pi_175683868
Wat voor stoornis heeft hij?
pi_175683890
quote:
1s.gif Op dinsdag 12 december 2017 22:54 schreef Lenny77 het volgende:
Eerst en vooral is het een tragische situatie voor Ts en ik leef wel met je mee, maar ook ik ga een poging doen om Ts wakker te maken:
Jezus.. Als ik die vriendin was, dan was ik al lang gillend weggelopen!
Ik zou ook niet met jou kunnen praten... Wat een muur voor je kop zeg!
En als je ook nog een stoornis hebt, wat ok is, dan is de kans groot dat ze ofwel heel veel hints heeft gegeven die jij niet hebt gezien, ofwel dat ze er niet over begonnen is daar het toch geen zin heeft als jij er niet in kan veranderen.
Ze was erg jong toen jullie samen zijn gekomen. Geen eigen ontwikkeling! Altijd moeten zorgen voor anderen en dan voor jou. Zeker de laatste jaren. Ze is nu net 30. Zo een moment dat je wel eens nadenkt over je leven en terugkijkt. Er zijn verschillende mensen gestorven, confronterend op het gebied dat je leven voorbij kan zijn voor je het weet! Dan nog de baby... En ze weet dat ze het waarschijnlijk alleen moet gaan doen daar ze aan jou een tweede kind heeft. Ik denk dat haar ogen open zijn gegaan. Dat ze wakker is geworden! Jij had al lang aan het werk moeten zijn, al was het in de nacht bij DHL. Je bent al van voor de zomer 'op zoek', je teert op haar. En daarvoor heb je ook 2 jaar niets gedaan! Had je nou het hele huishouden op je genomen, dan was het nog ok geweest maar zelfs dat blijkt niet zo te zijn.. Ja, de honden uitlaten en hun bakjes vullen. Kom op man! Het moest eens andersom zijn! Als je als man voltijds werkt en je vrouw niet, dan verwacht je toch ook dat zij het huishouden doet?
Zij heeft haar toekomst gezien: als enige voltijds werken, een man thuis op de bank, een kind waar ze geen tijd mee kan doorbrengen omdat ze het huishouden ook nog moet doen en jou ook nog moet ondersteunen.
Ze heeft zich veel meer ontwikkeld dan je denkt.
En kom niet af met: ik kan eraan werken en veranderen! Nee, je had dit uit jezelf al moeten doen! Ze is je moeder niet die jou aan het werk moet zetten!
Nu is het te laat!
En in godsnaam, zet dat plan uit je hoofd om vrijdag terug bij haar te gaan wonen. Dat wil ze helemaal niet!!! Dan had ze het wel gevraagd! En over die sollicitatie van vorige week: je had echt wel kunnen gaan, je hoefde ervoor niet bij haar langs te gaan. Dit is de laatste maand voor je uitkering gekort wordt! Doe iets man! Ik wou bijna zeggen: je had er gewoon naartoe moeten rijden om aan haar te laten zien dat je helemaal voor die baan wil gaan maar... Je hebt geen rijbewijs |:(

Sorry... Ik bedoel het niet zo slecht maar open je ogen toch eens man en geef toe dat je je gewoon hebt laten hangen en dat het wel allemaal gemakkelijk was!
Ze wilde niet dat ik naar dat gesprek ging. Daarom ben ik niet gegaan en ja ik zal daar moeten wonen of moet ik onder een brug slapen?
  dinsdag 12 december 2017 @ 23:05:08 #57
432997 Ven1972
Man met humor
pi_175683892
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 december 2017 23:02 schreef RicardoGallego het volgende:
TS, zij is van jou... en van niemand anders. Verloven betekent trouwen en verder geen gekkigheid. Dat huwelijk moet en zal er komen, desnoods stap je naar de rechter.
Ben je niet goed bij je hoofd dat hij naar rechter moet om met haar te trouwen!!!!
Humor, serieus en vrolijk!
  dinsdag 12 december 2017 @ 23:05:40 #58
232494 Boca_Raton
Voor al uw no nonsense
pi_175683906
quote:
1s.gif Op dinsdag 12 december 2017 22:54 schreef Lenny77 het volgende:
Eerst en vooral is het een tragische situatie voor Ts en ik leef wel met je mee, maar ook ik ga een poging doen om Ts wakker te maken:
Jezus.. Als ik die vriendin was, dan was ik al lang gillend weggelopen!
Ik zou ook niet met jou kunnen praten... Wat een muur voor je kop zeg!
En als je ook nog een stoornis hebt, wat ok is, dan is de kans groot dat ze ofwel heel veel hints heeft gegeven die jij niet hebt gezien, ofwel dat ze er niet over begonnen is daar het toch geen zin heeft als jij er niet in kan veranderen.
Ze was erg jong toen jullie samen zijn gekomen. Geen eigen ontwikkeling! Altijd moeten zorgen voor anderen en dan voor jou. Zeker de laatste jaren. Ze is nu net 30. Zo een moment dat je wel eens nadenkt over je leven en terugkijkt. Er zijn verschillende mensen gestorven, confronterend op het gebied dat je leven voorbij kan zijn voor je het weet! Dan nog de baby... En ze weet dat ze het waarschijnlijk alleen moet gaan doen daar ze aan jou een tweede kind heeft. Ik denk dat haar ogen open zijn gegaan. Dat ze wakker is geworden! Jij had al lang aan het werk moeten zijn, al was het in de nacht bij DHL. Je bent al van voor de zomer 'op zoek', je teert op haar. En daarvoor heb je ook 2 jaar niets gedaan! Had je nou het hele huishouden op je genomen, dan was het nog ok geweest maar zelfs dat blijkt niet zo te zijn.. Ja, de honden uitlaten en hun bakjes vullen. Kom op man! Het moest eens andersom zijn! Als je als man voltijds werkt en je vrouw niet, dan verwacht je toch ook dat zij het huishouden doet?
Zij heeft haar toekomst gezien: als enige voltijds werken, een man thuis op de bank, een kind waar ze geen tijd mee kan doorbrengen omdat ze het huishouden ook nog moet doen en jou ook nog moet ondersteunen.
Ze heeft zich veel meer ontwikkeld dan je denkt.
En kom niet af met: ik kan eraan werken en veranderen! Nee, je had dit uit jezelf al moeten doen! Ze is je moeder niet die jou aan het werk moet zetten!
Nu is het te laat!
En in godsnaam, zet dat plan uit je hoofd om vrijdag terug bij haar te gaan wonen. Dat wil ze helemaal niet!!! Dan had ze het wel gevraagd! En over die sollicitatie van vorige week: je had echt wel kunnen gaan, je hoefde ervoor niet bij haar langs te gaan. Dit is de laatste maand voor je uitkering gekort wordt! Doe iets man! Ik wou bijna zeggen: je had er gewoon naartoe moeten rijden om aan haar te laten zien dat je helemaal voor die baan wil gaan maar... Je hebt geen rijbewijs |:(

Sorry... Ik bedoel het niet zo slecht maar open je ogen toch eens man en geef toe dat je je gewoon hebt laten hangen en dat het wel allemaal gemakkelijk was!
Dit inderdaad.
  dinsdag 12 december 2017 @ 23:06:08 #59
471602 Gruffalo
No such thing.
pi_175683921
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 december 2017 22:53 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Nee ik bepaal de kaders helemaal niet. Mijn vader denkt zelfs dat ik haar niet zoveel vrijheid had moeten geven misschien. Ik vind dat een ieder recht heeft op zijn vrijheden. Als zij ladderzat wil drinken moet ze dat doen. Wil ze dat niet ook prima. Dat heeft NIETS met mijn kaders te maken, ik ben heel makkelijk daarin.
Je laat nu alleen maar weer die schets van een wijde wereld zien. Jij bent een geweldig persoon, dat je haar dat allemaal gunt. Waarom ziet ze dat nou niet? En waarom praat ze niet met jou als haar iets dwars zit? Als zij niet leert praten, dan houdt het op. Toch?

Je gaat aan haar voorbij. Je ziet niet hoe eenzaam zij zich waarschijnlijk voelt binnen jullie relatie. Ze voelt zich niet meer met jou verbonden, omdat jij haar niet ziet. Dat zegt ze letterlijk: ze mist genegenheid. Je hebt geen begrip voor haar, je wilt haar alleen maar laten zien dat ze het bij het verkeerde eind heeft, om welke reden dan ook. Ze wil op haar eigen benen staan, niet iemand die zegt wat goed voor haar is. Dat zegt ze letterlijk: ze wil vrijheid.
A gruffalo! Why didn’t you know?
He has terrible tusks, and terrible claws, and terrible teeth in his terrible jaws.
  dinsdag 12 december 2017 @ 23:06:16 #60
399258 niepleuje
houdt van vijgen
pi_175683925
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 december 2017 23:05 schreef Ven1972 het volgende:

[..]

Ben je niet goed bij je hoofd dat hij naar rechter moet om met haar te trouwen!!!!
Hij bedoelde het sarcastisch.
  Moderator dinsdag 12 december 2017 @ 23:06:25 #61
441859 crew  Lenny77
pi_175683932
Ts, ik bedoel het niet zo hard.. Ik wens je oprecht het beste en hoop dat het in orde kan komen tussen jullie. Maar geef haar aub even de rust en de tijd. Laat haar even op adem komen en dingen op een rijtje zetten. Laat ondertussen gewoon zien dat jij je verantwoordelijkheid opneemt en ga voor die baan. Laat zien dat je je niet laat hangen en dat er wel een toekomst met jou in zit. Dat lukt je niet met een video en jezelf bij haar in huis opdringen maar door als een gek te solliciteren, je theorie rijbewijs bv al af te leggen. Geef toe waar je steken hebt laten vallen en dat je begrijpt dat ze tijd nodig heeft. Geef haar de erkenning voor wat ze heeft gedaan voor jou en dat je wou dat je er beter mee om was gegaan.
Jullie hebben een lange geschiedenis, het is niet zomaar over en uit! Zij ziet hier ook van af! Maar geef haar even aub.
Horum omnium fortissimi sunt Belgae
  dinsdag 12 december 2017 @ 23:06:52 #62
401689 Steef121
Boomjehuisjebeestje
pi_175683942
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 december 2017 23:05 schreef Ven1972 het volgende:

[..]

Ben je niet goed bij je hoofd dat hij naar rechter moet om met haar te trouwen!!!!
Alsof hij serieus is.
Op een dag word ik wakker, als een van de koeiossen, grazend in de wei
🐄🌳
pi_175683969
quote:
1s.gif Op dinsdag 12 december 2017 23:06 schreef Lenny77 het volgende:
Ts, ik bedoel het niet zo hard.. Ik wens je oprecht het beste en hoop dat het in orde kan komen tussen jullie. Maar geef haar aub even de rust en de tijd. Laat haar even op adem komen en dingen op een rijtje zetten. Laat ondertussen gewoon zien dat jij je verantwoordelijkheid opneemt en ga voor die baan. Laat zien dat je je niet laat hangen en dat er wel een toekomst met jou in zit. Dat lukt je niet met een video en jezelf bij haar in huis opdringen maar door als een gek te solliciteren, je theorie rijbewijs bv al af te leggen. Geef toe waar je steken hebt laten vallen en dat je begrijpt dat ze tijd nodig heeft. Geef haar de erkenning voor wat ze heeft gedaan voor jou en dat je wou dat je er beter mee om was gegaan.
Jullie hebben een lange geschiedenis, het is niet zomaar over en uit! Zij ziet hier ook van af! Maar geef haar even aub.
Uiteraard die erkenning heb ik haar ook altijd gegeven en die baan ga ik 100% voor maar ik meld het wel dat ik daar vrijdag ben. Vorige week wilde ze begrijpelijk nog niet dat ik daar naartoe ging, was nog te vers etc. Ik solliciteer mijzelf echt kapot, dat is het helemaal niet. Wil alles aanpakken maar goed we zullen zien.
  dinsdag 12 december 2017 @ 23:08:16 #64
401689 Steef121
Boomjehuisjebeestje
pi_175683973
quote:
1s.gif Op dinsdag 12 december 2017 23:06 schreef Lenny77 het volgende:
Ts, ik bedoel het niet zo hard.. Ik wens je oprecht het beste en hoop dat het in orde kan komen tussen jullie. Maar geef haar aub even de rust en de tijd. Laat haar even op adem komen en dingen op een rijtje zetten. Laat ondertussen gewoon zien dat jij je verantwoordelijkheid opneemt en ga voor die baan. Laat zien dat je je niet laat hangen en dat er wel een toekomst met jou in zit. Dat lukt je niet met een video en jezelf bij haar in huis opdringen maar door als een gek te solliciteren, je theorie rijbewijs bv al af te leggen. Geef toe waar je steken hebt laten vallen en dat je begrijpt dat ze tijd nodig heeft. Geef haar de erkenning voor wat ze heeft gedaan voor jou en dat je wou dat je er beter mee om was gegaan.
Jullie hebben een lange geschiedenis, het is niet zomaar over en uit! Zij ziet hier ook van af! Maar geef haar even aub.
Eens
Op een dag word ik wakker, als een van de koeiossen, grazend in de wei
🐄🌳
  Moderator dinsdag 12 december 2017 @ 23:08:46 #65
441859 crew  Lenny77
pi_175683987
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 december 2017 23:05 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Ze wilde niet dat ik naar dat gesprek ging. Daarom ben ik niet gegaan en ja ik zal daar moeten wonen of moet ik onder een brug slapen?
Als je die baan krijgt bedoel je?
Kamers? Vakantie huisje?
Horum omnium fortissimi sunt Belgae
pi_175684025
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 december 2017 23:04 schreef BilmemKi het volgende:
Wat voor stoornis heeft hij?
Ben ik ook benieuwd naar. Lijkt me een gezonde jongen.
  Moderator dinsdag 12 december 2017 @ 23:11:29 #67
16180 crew  CoolGuy
Money makes the world go round
pi_175684049
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 december 2017 23:08 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Uiteraard die erkenning heb ik haar ook altijd gegeven en die baan ga ik 100% voor maar ik meld het wel dat ik daar vrijdag ben. Vorige week wilde ze begrijpelijk nog niet dat ik daar naartoe ging, was nog te vers etc. Ik solliciteer mijzelf echt kapot, dat is het helemaal niet. Wil alles aanpakken maar goed we zullen zien.
:N je snapt het echt niet. Gruffalo en Lenny77 zijn spot on. Al krijgt deze reeks nog 500 topics, al krijg je van iedereen hier gelijk (wat je niet krijgt), uiteindelijk is wat zij wil telt, en er is niks wat jij er aan kunt doen.

En wat ik denk, na het lezen van al jouw reacties, is dat zij veel beter af is zonder jou, en jij ook.
Breitling - Instruments for Professionals
  dinsdag 12 december 2017 @ 23:25:12 #68
401689 Steef121
Boomjehuisjebeestje
pi_175684380
Shots fired, man down
Op een dag word ik wakker, als een van de koeiossen, grazend in de wei
🐄🌳
pi_175684384
quote:
1s.gif Op dinsdag 12 december 2017 23:08 schreef Lenny77 het volgende:

[..]

Als je die baan krijgt bedoel je?
Kamers? Vakantie huisje?
Kamers daar bedoel je? Uiteraard maar dat is niet binnen 1 dag geregeld he, zal toch ergens moeten slapen.
pi_175684405
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 december 2017 23:11 schreef CoolGuy het volgende:

[..]

:N je snapt het echt niet. Gruffalo en Lenny77 zijn spot on. Al krijgt deze reeks nog 500 topics, al krijg je van iedereen hier gelijk (wat je niet krijgt), uiteindelijk is wat zij wil telt, en er is niks wat jij er aan kunt doen.

En wat ik denk, na het lezen van al jouw reacties, is dat zij veel beter af is zonder jou, en jij ook.
Oke geen baan dus geen relatie, oke man!
  Moderator dinsdag 12 december 2017 @ 23:27:50 #71
441859 crew  Lenny77
pi_175684446
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 december 2017 23:25 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Kamers daar bedoel je? Uiteraard maar dat is niet binnen 1 dag geregeld he, zal toch ergens moeten slapen.
Kan je al meteen maandag beginnen dan, mocht je aangenomen worden?
Horum omnium fortissimi sunt Belgae
pi_175684461
quote:
1s.gif Op dinsdag 12 december 2017 23:27 schreef Lenny77 het volgende:

[..]

Kan je al meteen maandag beginnen dan, mocht je aangenomen worden?
Dat denk ik wel maar ik ben ook bereid dat eventueel te verplaatsen mits vriendin dat zo wenst. Stel ze zegt; Luister geef mij nog x dagen dan kan ik wel wat regelen met hun denk ik.
  Moderator dinsdag 12 december 2017 @ 23:33:07 #73
441859 crew  Lenny77
pi_175684525
Je kan het eigenijk niet maken om die baan te verplaatsen. Met wat geluk kan je in januari beginnen.
Je zou, als je aangenomen zou worden, aan je vriendin kunnen vragen of zij misschien even bij haar ouders kan blijven terwijl jij asap op zoek gaat naar een kamer. Geeft aan dat je respect hebt voor haar keuze om even pauze te hebben.
En dan kan je nog kijken wat ze erop te zeggen heeft. Maar als jij maar gewoon beslist dat je bij haar gaat wonen dan wals je weer over haar heen. Niet goed joh!
Horum omnium fortissimi sunt Belgae
pi_175684561
quote:
1s.gif Op dinsdag 12 december 2017 23:33 schreef Lenny77 het volgende:
Je kan het eigenijk niet maken om die baan te verplaatsen. Met wat geluk kan je in januari beginnen.
Je zou, als je aangenomen zou worden, aan je vriendin kunnen vragen of zij misschien even bij haar ouders kan blijven terwijl jij asap op zoek gaat naar een kamer. Geeft aan dat je respect hebt voor haar keuze om even pauze te hebben.
En dan kan je nog kijken wat ze erop te zeggen heeft. Maar als jij maar gewoon beslist dat je bij haar gaat wonen dan wals je weer over haar heen. Niet goed joh!
Ze willen denk ik dat ik per direct begin. Ze hebben mij immers al 3 x gebeld voor een gesprek. Ik denk dat de nood hoog is. Ze wil niet naar haar ouders omdat haar ma net geopereerd is en die is niet te genieten nu, begrijpelijk. Ook zitten we natuurlijk met onze huisdieren waar we beide voor willen zorgen.

Het kan best zo zijn dat ze zegt slaap maar gewoon hier en we doen gewoon beide ons eigen ding en dat ik haar dan niet benader, maar dat ze zelf naar mij komt. Mezelf niet opdringen ofzo, maar ze moet wel begrijpen dat ik wel een dak boven mijn hoofd moet hebben. Ik kan nergens naartoe verder. Ik beslis dat niet, ik ga dat gewoon voorleggen; Wat vind je ervan als?
  Moderator dinsdag 12 december 2017 @ 23:36:01 #75
16180 crew  CoolGuy
Money makes the world go round
pi_175684575
quote:
14s.gif Op dinsdag 12 december 2017 23:25 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Oke geen baan dus geen relatie, oke man!
Dat bedoel ik, je snapt het niet. Of beter gezegd, je wil bet niet snappen, want dat komt je niet uit. Helaas gaat die houding je relatie niet redden.
Breitling - Instruments for Professionals
pi_175684622
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 december 2017 23:36 schreef CoolGuy het volgende:

[..]

Dat bedoel ik, je snapt het niet. Of beter gezegd, je wil bet niet snappen, want dat komt je niet uit. Helaas gaat die houding je relatie niet redden.
Ik snap wat je bedoelt maar kijk er anders naar. Misschien omdat ik haar ken en jullie niet? Haar houding helpt ook niet mee, vergeet dat niet. Ook al zou het goed komen dan zal ze dat ook moeten veranderen anders is de situatie straks andersom.
  Moderator dinsdag 12 december 2017 @ 23:39:22 #77
16180 crew  CoolGuy
Money makes the world go round
pi_175684637
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 december 2017 23:38 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Ik snap wat je bedoelt maar kijk er anders naar. Misschien omdat ik haar ken en jullie niet? Haar houding helpt ook niet mee, vergeet dat niet. Ook al zou het goed komen dan zal ze dat ook moeten veranderen anders is de situatie straks andersom.
Maar zij wil van jou af, niet andersom.
Breitling - Instruments for Professionals
pi_175684653
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 december 2017 23:39 schreef CoolGuy het volgende:

[..]

Maar zij wil van jou af, niet andersom.
Ze wil niet van mij af zoals je zo stellig zegt. Ze wil nadenken wat ze wil voor haar toekomst, dat wil ze. We zijn nog steeds verloofd, afspraak ziekenhuis staat nog steeds en ze hangt 3 uur met mijn tante aan de telefoon en ze wil van mij af?
  dinsdag 12 december 2017 @ 23:42:00 #79
232494 Boca_Raton
Voor al uw no nonsense
pi_175684676
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 december 2017 23:40 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Ze wil niet van mij af zoals je zo stellig zegt. Ze wil nadenken wat ze wil voor haar toekomst, dat wil ze. We zijn nog steeds verloofd, afspraak ziekenhuis staat nog steeds en ze hangt 3 uur met mijn tante aan de telefoon en ze wil van mij af?
Ja. Ondanks dat. Ja.
pi_175684683
quote:
1s.gif Op dinsdag 12 december 2017 23:42 schreef Boca_Raton het volgende:

[..]

Ja. Ondanks dat. Ja.
Dat geloof ik niet. Mijn tante zei letterlijk; Ze is er niet aan uit. Anders vraagt ze niet via Whatsapp aan mij gisteren; Hey belt tante xxx mij zo nog?

Waarom wil ze dat boek dan bestellen?
pi_175684687
Nou, einde oefening dit verhaal.

Je kunt iig je focus verleggen door een baan en huis te gaan zoeken. De banenmarkt zit enorm in de lift dus zo moeilijk moet dat nu niet zijn.
pi_175684697
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 december 2017 23:35 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Ze willen denk ik dat ik per direct begin. Ze hebben mij immers al 3 x gebeld voor een gesprek. Ik denk dat de nood hoog is. Ze wil niet naar haar ouders omdat haar ma net geopereerd is en die is niet te genieten nu, begrijpelijk. Ook zitten we natuurlijk met onze huisdieren waar we beide voor willen zorgen.

Het kan best zo zijn dat ze zegt slaap maar gewoon hier en we doen gewoon beide ons eigen ding en dat ik haar dan niet benader, maar dat ze zelf naar mij komt. Mezelf niet opdringen ofzo, maar ze moet wel begrijpen dat ik wel een dak boven mijn hoofd moet hebben. Ik kan nergens naartoe verder. Ik beslis dat niet, ik ga dat gewoon voorleggen; Wat vind je ervan als?
Ze moeten je drie keer bellen voor een sollicitatiegesprek?
pi_175684714
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 december 2017 23:43 schreef Raskolnikow het volgende:

[..]

Ze moeten je drie keer bellen voor een sollicitatiegesprek?
Ze belde eerst anoniem (hoorde ik achteraf), tweede keer (dag later) bellen ze voor afspraak (die ik moest verzetten) en vandeweek derde keer. In totaal zeker een week overheen gegaan. Opzich een goed teken dat ze nog interesse hebben.
  dinsdag 12 december 2017 @ 23:44:57 #84
232494 Boca_Raton
Voor al uw no nonsense
pi_175684722
Het is voor haar voor het eerst dat ze voor zichzelf gaat kiezen, dat is een proces. Maar hij is onomkeerbaar en ongewild help je mee door jouw wil op te blijven dringen waar het maar kan.
pi_175684743
quote:
1s.gif Op dinsdag 12 december 2017 23:44 schreef Boca_Raton het volgende:
Het is voor haar voor het eerst dat ze voor zichzelf gaat kiezen, dat is een proces. Maar hij is onomkeerbaar en ongewild help je mee door jouw wil op te blijven dringen waar het maar kan.
Dat doe ik nu toch niet? Zoals gezegd is er voor haar en voor mij geen handleiding hoe hiermee om te gaan. Dat moet je als mens gewoon kunnen begrijpen als je zelf in zon situatie zou zitten. Niemand is perfect.
  Moderator dinsdag 12 december 2017 @ 23:47:05 #86
16180 crew  CoolGuy
Money makes the world go round
pi_175684778
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 december 2017 23:40 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Ze wil niet van mij af zoals je zo stellig zegt. Ze wil nadenken wat ze wil voor haar toekomst, dat wil ze. We zijn nog steeds verloofd, afspraak ziekenhuis staat nog steeds en ze hangt 3 uur met mijn tante aan de telefoon en ze wil van mij af?
Ja. Dat wil ze.
Breitling - Instruments for Professionals
pi_175684779
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 december 2017 23:44 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Ze belde eerst anoniem (hoorde ik achteraf), tweede keer (dag later) bellen ze voor afspraak (die ik moest verzetten) en vandeweek derde keer. In totaal zeker een week overheen gegaan. Opzich een goed teken dat ze nog interesse hebben.
Ik snap dat niet, tenzij je de baan niet wil.
  dinsdag 12 december 2017 @ 23:47:43 #88
232494 Boca_Raton
Voor al uw no nonsense
pi_175684792
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 december 2017 23:42 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Dat geloof ik niet. Mijn tante zei letterlijk; Ze is er niet aan uit. Anders vraagt ze niet via Whatsapp aan mij gisteren; Hey belt tante xxx mij zo nog?

Waarom wil ze dat boek dan bestellen?
Ze laat jou los, een relatie van 14 jaar. Daar is moed voor nodig want je kunt volstrekt niet op eigen benen staan. Sterker nog: je parasiteert op haar. Zij is gewend te zorgen, hoe makkelijk is het voor haar om de relatie dan te beëindigen?
pi_175684801
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 december 2017 23:47 schreef Raskolnikow het volgende:

[..]

Ik snap dat niet, tenzij je de baan niet wil.
Omdat ze niet wilde dat ik op die dag (ik was net 1 dag weg) langs zou komen om een blouse te halen. Ze wilde WEL dat ik de afspraak zou verzetten.
pi_175684832
quote:
1s.gif Op dinsdag 12 december 2017 23:47 schreef Boca_Raton het volgende:

[..]

Ze laat jou los, een relatie van 14 jaar. Daar is moed voor nodig want je kunt volstrekt niet op eigen benen staan. Sterker nog: je parasiteert op haar. Zij is gewend te zorgen, hoe makkelijk is het voor haar om de relatie dan te beëindigen?
Parasiteert op haar doe eens even normaal zeg. Ik heb jarenlang gewoon gewerkt enz he? Alle rekeningen betaald, zelfs tijdens mijn ziekte dus weet niet maar je overtrekt het behoorlijk. Dat ze gewend is te zorgen dat is zeker zo.
pi_175684846
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 december 2017 23:47 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Omdat ze niet wilde dat ik op die dag (ik was net 1 dag weg) langs zou komen om een blouse te halen. Ze wilde WEL dat ik de afspraak zou verzetten.
Want dat ene overhemd is cruciaal? Je kon geen overhemd kopen voor een tientje bij de H&M? Of lenen?
pi_175684865
quote:
1s.gif Op dinsdag 12 december 2017 23:47 schreef Boca_Raton het volgende:

[..]

Ze laat jou los, een relatie van 14 jaar. Daar is moed voor nodig want je kunt volstrekt niet op eigen benen staan. Sterker nog: je parasiteert op haar. Zij is gewend te zorgen, hoe makkelijk is het voor haar om de relatie dan te beëindigen?
Welke studie was het ookalweer? _O-
  dinsdag 12 december 2017 @ 23:50:18 #93
232494 Boca_Raton
Voor al uw no nonsense
pi_175684866
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 december 2017 23:47 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Omdat ze niet wilde dat ik op die dag (ik was net 1 dag weg) langs zou komen om een blouse te halen. Ze wilde WEL dat ik de afspraak zou verzetten.
Je had die bloes zeker nodig voor het sollicitatiegesprek :') :') :')
pi_175684879
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 december 2017 23:49 schreef Raskolnikow het volgende:

[..]

Want dat ene overhemd is cruciaal? Je kon geen overhemd kopen voor een tientje bij de H&M? Of lenen?
Ja ik had wel mijn nette broek en blouse nodig ja. Opzich niet erg en prima dat ze aangaf probeer te verzetten. Als ze NIET wil zegt ze dat niet.
pi_175684890
quote:
1s.gif Op dinsdag 12 december 2017 23:50 schreef Boca_Raton het volgende:

[..]

Je had die bloes zeker nodig voor het sollicitatiegesprek :') :') :')
Ja nog steeds, die haal ik vrijdag op, evenals een nette broek etc. Ik ben op stel en sprong weggegaan met 2 broeken etc verder niks.
pi_175684902
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 december 2017 23:50 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Ja ik had wel mijn nette broek en blouse nodig ja. Opzich niet erg en prima dat ze aangaf probeer te verzetten. Als ze NIET wil zegt ze dat niet.
Ik denk dat een afspraak voor sollicitatie niet verzetten en voeren in een t-shirt beter is dan verzetten en langskomen in een overhemd.
  dinsdag 12 december 2017 @ 23:52:14 #97
232494 Boca_Raton
Voor al uw no nonsense
pi_175684910
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 december 2017 23:50 schreef Desmosedici het volgende:

[..]

Welke studie was het ookalweer? _O-
Parasitair Onderwijs.
pi_175684914
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 december 2017 23:51 schreef Raskolnikow het volgende:

[..]

Ik denk dat een afspraak voor sollicitatie niet verzetten en voeren in een t-shirt beter is dan verzetten en langskomen in een overhemd.
Ik denk dat ik dan sowieso geen kans had gemaakt op deze functie in een t-shirt ;) Ze geeft zelf aan verzet hem maar naar volgende week, dus gedaan. Nogmaals als ze niet zou twijfelen zou ze zeggen nee voorlopig niet.
pi_175684926
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 december 2017 23:52 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Ik denk dat ik dan sowieso geen kans had gemaakt op deze functie in een t-shirt ;) Ze geeft zelf aan verzet hem maar naar volgende week, dus gedaan. Nogmaals als ze niet zou twijfelen zou ze zeggen nee voorlopig niet.
Met ze bedoel je je vriendin? Of degene die de vacature had uitgezet?
pi_175684931
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 december 2017 23:53 schreef Raskolnikow het volgende:

[..]

Met ze bedoel je je vriendin? Of degene die de vacature had uitgezet?
Mijn vriendin inderdaad. Als ze niet zou twijfelen en er dus een einde aan wil maken dan zegt ze; Ik wil niet dat je naar dat gesprek gaat.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')