Ze vroegen van een andere afdeling ooit aan mij of ik mee kon helpen met brieven en cv's anonimiseren.quote:Op dinsdag 12 december 2017 17:39 schreef Elvi het volgende:
[..]
Ja! Dat! Super irritant
Of dan nemen ze de info over uit je cv en dan staat het alsnog verkeerd
Sorry.quote:Op dinsdag 12 december 2017 17:45 schreef ElDinosaur het volgende:
Eén veld mogen ze niet verkloten bij het aanmaken van een nieuw pand.
Ja hoor.
Zeker anders gaan ze zich vervelen en komen ze in opstand .quote:Op dinsdag 12 december 2017 17:41 schreef Barbusse het volgende:
[..]
Uiteraard. Ook het plebs moet tevreden gehouden worden he?
Niet eens dit keer. Eén foutje en wie mag er weer een uur of twee in de database gaan zitten graven.quote:
Precies. En dat moeten we niet willen met z'n allen.quote:Op dinsdag 12 december 2017 17:47 schreef steelhead het volgende:
[..]
Zeker anders gaan ze zich vervelen en komen ze in opstand .
Ergens wel het idee als ze gladiatoren gevechten herinvoeren dat hele volksmassa's het nog kijken ook. Met het enige verschil dat het dan op tv is.quote:Op dinsdag 12 december 2017 17:48 schreef Barbusse het volgende:
[..]
Precies. En dat moeten we niet willen met z'n allen.
Dat weet ik wel zeker. Want mensen.quote:Op dinsdag 12 december 2017 17:49 schreef steelhead het volgende:
[..]
Ergens wel het idee als ze gladiatoren gevechten herinvoeren dat hele volksmassa's het nog kijken ook. Met het enige verschil dat het dan op tv is.
Dupstep kan best Nice zijn tijdens het autorijden. Of het nou een verstandige keuze is, is een tweede.quote:Op dinsdag 12 december 2017 17:28 schreef steelhead het volgende:
[..]
Death hoeft voor mij ook niet, moet het wel kunnen verstaan. Dubstep, tja...
Een maat van mij lijkt op Skrillex. Op Werchter kreeg hij complimentjes voor de goede set, terwijl hij zelf op dat tijd stip een punkband was gaan kijken. . Hij was er ook zo blij ermee .
Wat ga je maken ?quote:
Jaaaaaaaaaaaaaaaquote:Op dinsdag 12 december 2017 18:00 schreef steelhead het volgende:
Hmm kip.
Deze ga ik maken op kerst avond:
Medieval chicken with whole garlic cloves
Meat was often cooked with spices in Medieval times. Serve this unusual but delicious roast chicken with mashed potatoes or crusty bread and a crisp green salad.
Ingredients
1 small packet saffron threads
400ml/14fl oz white wine
1 roasting chicken
1 tsp freshly ground black pepper
1 tsp ground cinnamon
5 small garlic bulbs
5cm/2in piece fresh ginger, peeled and finely chopped
olive oil
sea salt
Method
Preheat the oven to 230C/450F/Gas 8.
Soak the saffron in a little of the wine. Rub the chicken all over with the pepper and cinnamon and place the chicken in an ovenproof dish.
Cut the tops off the garlic bulbs so you can see the cloves and arrange them around the chicken with the ginger. Pour a little olive oil into the garlic bulbs and pour the saffron and remaining wine around the chicken. Season the chicken with salt and place in the oven.
Roast for 20 minutes then lower the oven temperature to 170C/325F/Gas 3 and cook for another 40 minutes, or until the juices run clear and the chicken is cooked through. Baste the chicken and garlic regularly during cooking.
Dit klinkt goedquote:Op dinsdag 12 december 2017 18:00 schreef steelhead het volgende:
Hmm kip.
Deze ga ik maken op kerst avond:
Medieval chicken with whole garlic cloves
Meat was often cooked with spices in Medieval times. Serve this unusual but delicious roast chicken with mashed potatoes or crusty bread and a crisp green salad.
Ingredients
1 small packet saffron threads
400ml/14fl oz white wine
1 roasting chicken
1 tsp freshly ground black pepper
1 tsp ground cinnamon
5 small garlic bulbs
5cm/2in piece fresh ginger, peeled and finely chopped
olive oil
sea salt
Method
Preheat the oven to 230C/450F/Gas 8.
Soak the saffron in a little of the wine. Rub the chicken all over with the pepper and cinnamon and place the chicken in an ovenproof dish.
Cut the tops off the garlic bulbs so you can see the cloves and arrange them around the chicken with the ginger. Pour a little olive oil into the garlic bulbs and pour the saffron and remaining wine around the chicken. Season the chicken with salt and place in the oven.
Roast for 20 minutes then lower the oven temperature to 170C/325F/Gas 3 and cook for another 40 minutes, or until the juices run clear and the chicken is cooked through. Baste the chicken and garlic regularly during cooking.
Teveel werk .quote:Op dinsdag 12 december 2017 18:00 schreef steelhead het volgende:
Hmm kip.
Deze ga ik maken op kerst avond:
Medieval chicken with whole garlic cloves
Meat was often cooked with spices in Medieval times. Serve this unusual but delicious roast chicken with mashed potatoes or crusty bread and a crisp green salad.
Ingredients
1 small packet saffron threads
400ml/14fl oz white wine
1 roasting chicken
1 tsp freshly ground black pepper
1 tsp ground cinnamon
5 small garlic bulbs
5cm/2in piece fresh ginger, peeled and finely chopped
olive oil
sea salt
Method
Preheat the oven to 230C/450F/Gas 8.
Soak the saffron in a little of the wine. Rub the chicken all over with the pepper and cinnamon and place the chicken in an ovenproof dish.
Cut the tops off the garlic bulbs so you can see the cloves and arrange them around the chicken with the ginger. Pour a little olive oil into the garlic bulbs and pour the saffron and remaining wine around the chicken. Season the chicken with salt and place in the oven.
Roast for 20 minutes then lower the oven temperature to 170C/325F/Gas 3 and cook for another 40 minutes, or until the juices run clear and the chicken is cooked through. Baste the chicken and garlic regularly during cooking.
Moet je ook laten doen door iemand die koken leuk vind.quote:
Die ken ik niet.quote:Op dinsdag 12 december 2017 18:06 schreef steelhead het volgende:
[..]
Moet je ook laten doen door iemand die koken leuk vind.
Je kunt dezelfde kip maken .quote:Op dinsdag 12 december 2017 18:05 schreef Barbusse het volgende:
Ik weet eigenlijk nog steeds niet wat ik precies wil gaan koken met kerst
In dat geval post ik je wel een stukje. .quote:
Oehhhquote:Op dinsdag 12 december 2017 18:00 schreef steelhead het volgende:
Hmm kip.
Deze ga ik maken op kerst avond:
Medieval chicken with whole garlic cloves
Meat was often cooked with spices in Medieval times. Serve this unusual but delicious roast chicken with mashed potatoes or crusty bread and a crisp green salad.
Ingredients
1 small packet saffron threads
400ml/14fl oz white wine
1 roasting chicken
1 tsp freshly ground black pepper
1 tsp ground cinnamon
5 small garlic bulbs
5cm/2in piece fresh ginger, peeled and finely chopped
olive oil
sea salt
Method
Preheat the oven to 230C/450F/Gas 8.
Soak the saffron in a little of the wine. Rub the chicken all over with the pepper and cinnamon and place the chicken in an ovenproof dish.
Cut the tops off the garlic bulbs so you can see the cloves and arrange them around the chicken with the ginger. Pour a little olive oil into the garlic bulbs and pour the saffron and remaining wine around the chicken. Season the chicken with salt and place in the oven.
Roast for 20 minutes then lower the oven temperature to 170C/325F/Gas 3 and cook for another 40 minutes, or until the juices run clear and the chicken is cooked through. Baste the chicken and garlic regularly during cooking.
Nee, want ik kook niet alleen voor mezelf. Wil iets voor d'r maken waarvan ik weet dat ze er gek op zal zijn maar nog nooit gehad heeftquote:
Goh, bedankt .quote:Op dinsdag 12 december 2017 18:08 schreef steelhead het volgende:
[..]
In dat geval post ik je wel een stukje. .
Thx, heb nog een kookboek liggen met recepten uit die tijd. Voor de adel dan.quote:Op dinsdag 12 december 2017 18:08 schreef Elvi het volgende:
[..]
Oehhh
Pluspunten voor een middeleeuws recept
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |