quote:Op maandag 11 december 2017 14:48 schreef Molo het volgende:
En hoe ziet dat eruit dan? Braden als een gek
De Zaanse Hoeve boter spettert trouwens enorm, die koop ik niet meer voor in de pan. Rotspul
Ja kost nauwelijks meer, dus neem die tegenwoordigquote:
Bij dat soort producten vraag ik me altijd af wat voor bewerkingen ze hebben moeten doen om dat zo te krijgen.quote:
Boter heeft in die zin wel een beschermde naam, kun je niet teveel mee doen...quote:Op maandag 11 december 2017 20:45 schreef Postbus100 het volgende:
[..]
Bij dat soort producten vraag ik me altijd af wat voor bewerkingen ze hebben moeten doen om dat zo te krijgen.
Ik bak in olie, en voeg eventueel aan het eind nog wat roomboter toe voor de smaak. Maar roomboter is momenteel duur, dus dat doe ik alleen als het echt toegevoegde waarde heeft.
Vooral de hoeveelheid water eruit zien te krijgen scheelt enorm met spatten.quote:Op maandag 11 december 2017 20:49 schreef derLudolf het volgende:
Boter heeft in die zin wel een beschermde naam, kun je niet teveel mee doen...
Clarifiëren. Mierenneuken omdat het kan.quote:Op zondag 10 december 2017 18:23 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Inderdaad het beste product om mee te koken of voor op het brood. Niet het beste product om in te bakken. Als je dat toch wilt kun je het eerst clarificeren, dan haal je de eiwitten die normaal het eerst verbranden eruit en kun je het wat hoger stoken, maar je kunt ook gewoon aanbakken in wat olie en pas daarna, als je het wat zachter zet wat boter erbij doen. Voor de smaak/jus.
Persoonlijk vind ik bakken in boter niet lekker. Naar bijsmaakje.
Bakken in margarine doe ik niet.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |