jaquote:Op zaterdag 9 december 2017 18:42 schreef Themonk5 het volgende:
Kan je pasta in een elektrische waterkoker met water doen en het daarin laten koken??
Kan het nou wel of niet?? Nu zeggen 3 mensen van wel en jij weer van niet...quote:Op zaterdag 9 december 2017 18:51 schreef Embraer89 het volgende:
Na RIP noodles en RIP kookpannetje, nu ook RIP waterkoker.
Kan niet wachten op het volgende topic.
http://www.huurtent.nl/bl(...)e-waterkoker-122.aspquote:Op zaterdag 9 december 2017 18:51 schreef Embraer89 het volgende:
Na RIP noodles en RIP kookpannetje, nu ook RIP waterkoker.
Kan niet wachten op het volgende topic.
Zout doe ik altijd achterafquote:Op zaterdag 9 december 2017 18:57 schreef Jordy-B het volgende:
Het kan, maar het is niet goed voor de waterkoker vanwege het zout en het zetmeel.
Dat je van plan bent pasta te koken in een waterkoker is nog tot daar aan toe, maar...quote:
Waarom zou je die wassen dan?quote:Op zaterdag 9 december 2017 18:55 schreef Themonk5 het volgende:
[..]
http://www.huurtent.nl/bl(...)e-waterkoker-122.asp
Lees net dat het wel kan. Topic kan dicht. Ik moet nog een extra portie pasta maken, maar heb geen zin om m'n pan te wassen.
Je doet er toch al saus bij waar ook zout in zit.quote:Op zaterdag 9 december 2017 19:05 schreef Jordy-B het volgende:
[..]
Dat je van plan bent pasta te koken in een waterkoker is nog tot daar aan toe, maar...
PASTA KOOK JE GODVERDOMME IN ZOUT WATER! MUTS!
Je wilt kwaliteit of niet hé.quote:Op zaterdag 9 december 2017 19:24 schreef THEFXR het volgende:
[..]
mmm das 95 graden, slowcooker tijden
Je wil toch zeker dat er smaak aan je pasta zit? Of ben jij zo'n muts die saus met her en der een stukje pasta eet, ipv pasta met saus? Ben jij soms ook zo'n doos die pasta en saus apart op tafel zet?quote:Op zaterdag 9 december 2017 19:25 schreef Themonk5 het volgende:
[..]
Je doet er toch al saus bij waar ook zout in zit.
Waterkoker is trouwens stuk. Teringkinders die zeiden dat het wel kon...
Pasta en saus zitten gewoon door mekaar geroerd.quote:Op zaterdag 9 december 2017 19:52 schreef Jordy-B het volgende:
[..]
Je wil toch zeker dat er smaak aan je pasta zit? Of ben jij zo'n muts die saus met her en der een stukje pasta eet, ipv pasta met saus? Ben jij soms ook zo'n doos die pasta en saus apart op tafel zet?
Snij je toevallig ook je spaghetti? Nou?!
Krijg nou de paardenfuck.quote:Op zaterdag 9 december 2017 19:55 schreef Themonk5 het volgende:
[..]
Spaghetti snij je niet, maar ik breek het wel door 2 als ik het kook.
quote:
ik breek ook altijd, doen ze in de fabriek ookquote:Op zaterdag 9 december 2017 19:55 schreef Themonk5 het volgende:
[..]
Pasta en saus zitten gewoon door mekaar geroerd.
Spaghetti snij je niet, maar ik breek het wel door 2 als ik het kook.
Welke "sommige chefkoks"?quote:Op zaterdag 9 december 2017 20:00 schreef Themonk5 het volgende:
[..]
Sommige chefkoks doen dat ook, dus wat klaag je nou weer.
Vertelquote:Op zaterdag 9 december 2017 20:05 schreef Jordy-B het volgende:
[..]
Welke "sommige chefkoks"?
Er is een reden waarom spaghetti die lengte heeft.
Die lengte zorgt ervoor dat je het meerdere slagen om je vork kan wikkelen, zodat het aan zichzelf blijft plakken en gelijk wat saus meeneemt.quote:
Wie zegt dat FOK! niet leerzaam kan zijn?quote:Op zaterdag 9 december 2017 20:08 schreef Jordy-B het volgende:
[..]
Die lengte zorgt ervoor dat je het meerdere slagen om je vork kan wikkelen, zodat het aan zichzelf blijft plakken en gelijk wat saus meeneemt.
Alstu:quote:Op zaterdag 9 december 2017 18:51 schreef Embraer89 het volgende:
Na RIP noodles en RIP kookpannetje, nu ook RIP waterkoker.
Kan niet wachten op het volgende topic.
Die lengte zorgt voor veel te grote happen... Halve spaghetti is handiger.quote:Op zaterdag 9 december 2017 20:08 schreef Jordy-B het volgende:
[..]
Die lengte zorgt ervoor dat je het meerdere slagen om je vork kan wikkelen, zodat het aan zichzelf blijft plakken en gelijk wat saus meeneemt.
Je moet ook niet teveel tegelijk aan je vork doen.quote:Op zaterdag 9 december 2017 20:20 schreef Themonk5 het volgende:
[..]
Die lengte zorgt voor veel te grote happen... Halve spaghetti is handiger.
quote:Op zaterdag 9 december 2017 20:19 schreef Lunatiek het volgende:
[..]
Alstu:
KLB / Waterkoker stuk gegaan
Dat dus. Schrokop.quote:Op zaterdag 9 december 2017 20:23 schreef Burdie het volgende:
[..]
Je moet ook niet teveel tegelijk aan je vork doen.
quote:Op zaterdag 9 december 2017 18:51 schreef Embraer89 het volgende:
Na RIP noodles en RIP kookpannetje, nu ook RIP waterkoker.
Kan niet wachten op het volgende topic.
"Waardig" wil ik niet zeggen Maar geen reden om te sluiten op dit moment.quote:
Utopia seizoen 1 "Gehakt bereiden in de waterkoker" door Ruud. Wat natuurlijk ook eindigde met een kapotte waterkoker.quote:Op zaterdag 9 december 2017 22:17 schreef Sigaartje het volgende:
Ik vraag me altijd af hoe mensen op dit soort ideeen komen.
Stop je ook een hele sparerib in je bek dan, of is dat ineens weer anders?quote:Op zaterdag 9 december 2017 20:05 schreef Jordy-B het volgende:
[..]
Welke "sommige chefkoks"?
Er is een reden waarom spaghetti die lengte heeft.
ineens.quote:Op zaterdag 9 december 2017 23:14 schreef Waterdrinker het volgende:
[..]
Stop je ook een hele sparerib in je bek dan, of is dat ineens weer anders?
Nou ja hij had had geen zin om de pan af te wassen dus een beetje creatieve geest denkt dan aan de water koker.quote:Op zaterdag 9 december 2017 22:17 schreef Sigaartje het volgende:
Ik vraag me altijd af hoe mensen op dit soort ideeen komen.
Die wil om overal zout bij te gooienquote:Op zaterdag 9 december 2017 19:05 schreef Jordy-B het volgende:
[..]
Dat je van plan bent pasta te koken in een waterkoker is nog tot daar aan toe, maar...
PASTA KOOK JE GODVERDOMME IN ZOUT WATER! MUTS!
Pasta kook je gewoon in zout water, klaar. Heeft niks met wil of gezondheidsoverwegingen te maken.quote:Op dinsdag 12 december 2017 11:50 schreef Mexicanobakker het volgende:
[..]
Die wil om overal zout bij te gooien
We eten al zout genoeg als je nergens zout bij gooit.
Ik dus niet. Ik vind dat mijn pasta er niet minder om smaakt.quote:Op dinsdag 12 december 2017 12:02 schreef Queenshore het volgende:
[..]
Pasta kook je gewoon in zout water, klaar. Heeft niks met wil of gezondheidsoverwegingen te maken.
Relevant was niet het juiste woord. Ik vind niet dat de pasta er sléchter van smaakt door geen zout toe te voegen.quote:Op dinsdag 12 december 2017 13:30 schreef Jordy-B het volgende:
Het toevoegen van zout aan het kookwater is bij pasta, aardappels, rijst, couscous en alle andere waren die water opnemen tijdens het koken, wel degelijk relevant voor de smaak.
Maar niet als je bijvoorbeeld sperzieboontjes kookt, omdat dat niet echt water opneemt.
Je weet dat water en olie elkaar afstoten en het dus totaal geen zin heeft om olie in het water te doen bij koken van pasta?quote:Op dinsdag 12 december 2017 14:13 schreef THEFXR het volgende:
ik kook de pasta met een scheutje olijfolie en geen zout.
na het koken drogen in het vergiet en dan zout erop en fijn snijden, saus erover heen en oplepelen.
Toch ervaar ik wel degelijk een verschil tussen wanneer ik er wel of geen olie bij doe. Ik denk zelf dat, ondanks dat water en olie niet mengen, bij het roeren er wel een laagje olie op de pasta komt te zitten.quote:Op dinsdag 12 december 2017 14:15 schreef golfer het volgende:
[..]
Je weet dat water en olie elkaar afstoten en het dus totaal geen zin heeft om olie in het water te doen bij koken van pasta?
En in Italië staat de doodstraf op het fijnsnijden van pasta.
Waardoor de pasta geen saus opneemt. En laat dát nou juist de functie van pasta zijn.quote:Op dinsdag 12 december 2017 14:23 schreef AnanYaw het volgende:
[..]
Toch ervaar ik wel degelijk een verschil tussen wanneer ik er wel of geen olie bij doe. Ik denk zelf dat, ondanks dat water en olie niet mengen, bij het roeren er wel een laagje olie op de pasta komt te zitten.
Olie in je pastawater is wel teringdom ja. Je kunt het achteraf doen als je geen saus hebt die sterke hechting nodig heeft, maar beter is gewoon om de pasta direct door je saus te mengenquote:Op dinsdag 12 december 2017 14:28 schreef nogeenoudebekende het volgende:
[..]
Waardoor de pasta geen saus opneemt. En laat dát nou juist de functie van pasta zijn.
Olie in je pastawater. .
Dat is niet de functie van pasta, want pasta bestond al voor pastasaus.quote:Op dinsdag 12 december 2017 14:28 schreef nogeenoudebekende het volgende:
[..]
Waardoor de pasta geen saus opneemt. En laat dát nou juist de functie van pasta zijn.
Olie in je pastawater. .
Gevangeniskookboek?quote:Op dinsdag 12 december 2017 15:44 schreef Deshain het volgende:
Er is toch een kookboek voor daklozen waar meer van dit soort ongein instaat?
je pasta blijft dan niet aan elkaar kleven.quote:Op dinsdag 12 december 2017 14:28 schreef nogeenoudebekende het volgende:
[..]
Waardoor de pasta geen saus opneemt. En laat dát nou juist de functie van pasta zijn.
Olie in je pastawater. .
Gelukkig doe ik lekker wat ik wil met mijn eten, toch?quote:Op dinsdag 12 december 2017 14:15 schreef golfer het volgende:
[..]
Je weet dat water en olie elkaar afstoten en het dus totaal geen zin heeft om olie in het water te doen bij koken van pasta?
En in Italië staat de doodstraf op het fijnsnijden van pasta.
Dit topic.quote:Op zaterdag 9 december 2017 20:20 schreef Themonk5 het volgende:
[..]
Die lengte zorgt voor veel te grote happen... Halve spaghetti is handiger.
Vooral omdat de waterkoker nog niet uitgevonden was, vroeger.quote:Op dinsdag 12 december 2017 22:43 schreef eriksd het volgende:
Uiteraard. Knakworsten, eieren: het ging vroeger allemaal in de waterkoker.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |