abonnement Unibet Coolblue
  woensdag 13 december 2017 @ 17:58:58 #301
470095 Kaizen_
Luck favors the prepared
pi_175698935
quote:
0s.gif Op woensdag 13 december 2017 17:50 schreef W00fer het volgende:
aar aangezien ik er een handje van heb om (soms) onzekere types te daten die pas na vijf gasbranders beginnen te ontdooien
Geweldig geformuleerd. _O-

quote:
0s.gif Op woensdag 13 december 2017 17:50 schreef W00fer het volgende:
Hoe hou je het dan gezellig tot die tijd. Want je weet zeker in appjes kan het zomaar omslaan of verkeerd worden begrepen.
Ik ga er even vanuit dat je haar nummer hebt als je een date hebt geregeld. Stel dat die pas volgende week is, dan hoef je in principe echt niet elke avond te chatten. Radio-stilte hoeft niet ongemakkelijk te zijn.

Wat uit mijn ervaring het effectiefst bleek, is om ze een avondje op te bellen. Hiermee toon je ballen en grote kans dat je haar positief verrast. Meestal belde ik ergens een uurtje voor bedtijd als ze rond dat tijdstip ook een bericht had gestuurd. Het gesprek hoeft over niets te gaan, maar zo scheid je wel het kaf van het koren.

Maar zoals ik al zei, een paar dagen geen gechat tussen jullie twee is geen probleem. Vreselijk om de standaard 'Hoe was het op het werk vandaag?' berichtjes te ontvangen van iemand die je nog niet kent, maar binnenkort een date mee hebt.
Without new experiences, something inside of us sleeps. The sleeper must awaken.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')