abonnement Unibet Coolblue
pi_175582316
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 december 2017 19:50 schreef westwoodblvd het volgende:
De hamvraag is: heeft de bestuurder nog moeten blazen? Rijden onder invloed is niet meer of minder illegaal als je een onthoofd en half verband lijk aan het vervoeren ben.
Bestuurster volgens HLN; De bestuurster en een passagier beweren dat ze op vraag van de andere verdachten naar Middelkerke kwamen om ‘een probleem op te lossen’.
´
pi_175582484
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 december 2017 20:08 schreef Kim-Holland het volgende:

[..]

Bestuurster volgens HLN; De bestuurster en een passagier beweren dat ze op vraag van de andere verdachten naar Middelkerke kwamen om ‘een probleem op te lossen’.
Het glazen plafond is ook in de criminele wereld doorbroken; ook vrouwen kunnen natuurlijk bij criminele aftekeningen betrokken zijn!
  vrijdag 8 december 2017 @ 20:28:02 #28
13462 BansheeBoy
Assimilatie = Laxatie = Stront
pi_175583006
quote:
1s.gif Op vrijdag 8 december 2017 20:12 schreef westwoodblvd het volgende:

[..]

Het glazen plafond is ook in de criminele wereld doorbroken; ook vrouwen kunnen natuurlijk bij criminele aftekeningen betrokken zijn!
Toch bestaat de striptekenwereld vooral uit mannelijke tekenaars. :{

:{²
Misgun niemand zijn profijt, laat elk op hoope bouwe. Ofschoon wie mij ook benijdt, fortuin moet zijn loop behouden.
Bansheeboy: Fok!ker van de week!
[Without heart we would be mere machines]
Bergkamp, Zlatan, Van Persie, Ziyech, Quaresma
pi_175585283
Was blijkbaar een groepsgebeuren, zijn reeds negen personen gearresteerd.
Ich glaube, dass es manchmal nicht genügend Steine gibt und
Ich bin mir sicher, dass auch schöne Augen weinen
pi_175595719
Een ruzie na een diefstal uit een koelkast. Dat zou ertoe geleid hebben dat vader Mihaël P. (36) op camping Marva 3 in Middelkerke gemarteld en gedood werd.



“Wij zijn woensdagavond opgebeld door Romuald V. (30) omdat er ‘iets’ aan de hand was op de camping”, klonk het gisteren bij Bruno C. (41) en bestuurder Kelly D. (20), wiens moeder een chalet bezit op dezelfde camping.

“Toen we bij de caravans aankwamen, was het lichaam al koud. Romuald heeft gezegd dat we hem moesten helpen omdat hij nog iets tegoed had van ons, waarna hij het lichaam in onze koffer heeft gelegd. Daarna zijn we samen met Romuald vertrokken om het lichaam ergens te dumpen.” Maar niet vooraleer het trio plakband aan hun vingertoppen bevestigde om eventuele vingerafdrukken te vermijden, blijkt uit het politie-onderzoek....
https://www.hln.be/de-kra(...)t-koelkast~a93ad7e1/


Julien B., Romuald V., Alain D., Bruno C. en Kelly D.

Iemand een account op HLN voor het volledige verhaal?
´
pi_175897079
Campingmoord Middelkerke: “Hopelijk komt Kelly vrij, ze hoort niet thuis in de gevangenis”

Komt één van de vijf verdachten in de Middelkerkse campingmoord morgen vrij? De ouders van rechtenstudente Kelly D. (20), die achter het stuur zat van de wagen met het lijk van Michaël P. in de koffer, wachten bang af. “Hopelijk kunnen we samen kerst vieren”, vertelt haar mama, zelf een politievrouw.



“Kelly heeft haar verhaal gedaan en het is duidelijk dat zij en haar vriend Bruno gemanipuleerd werden om naar de kust te rijden. Ze hebben niets met de gruwelijke feiten zelf te maken. Die man was al dood toen zij aankwamen.”
https://www.hln.be/nieuws(...)gevangenis~ac4da3ff/

Moet niet gekker worden :{w
´
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')